PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : darkhaste rahnamayi az bachehaye mekanik

mahmodreza_m66
2007/12/10, 10:33 AM
salam doostane man,reshteye man mohandesie sanayast va az oonjayi ke divane var be mohandesie mekanik eshgh mivarzam mikham karshenasie arshad too reshteye mekanik emtehan bedam,mikham komakam konino rahnamayim konin ke be nazaretoon bayad chikar konam ta in zafo ke lisansam mekanik naboode beposhoonam ta ham arshad to in reshte ghabool sham ham inke mohandese mekanik-sanayee khoobi besham,az hamatoon ke hatta faghat in neveshtaro mikhoonin mamnoonam

سهراب مموتی
2007/12/10, 04:06 PM
خوشحال شدم. بلاخره یکی از رشته ما خوشش اومد.
دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم که دو کار انجام بدی.
اول یه لیست از گروه مکانیک دانشگاهتون بگیر تا دروس اصلی و تخصصی رشته مکانیک بیاد دستت. بعد باید سر این کلاسها بشینی و دروس رو یاد بگیری. اگه فارغ التحصیل شده باشی خیلی راحت تری. چون میتونی این کار رو فشرده انجام بدی.
کار دوم که مهمتره و شاید به تنهایی گره گشای کار شما باشه اینه که توی یه موسسه آموزشی کارشناسی ارشد ثبت نام کنی. فکر کنم پارسه جای خوبی باشه. البته برای شما که مجبوری همه دروس رو اسم بنویسی یه کم گرون در میاد.
ولی اگه وقت داری همون کار اول رو انجام بده. ممکنه که بگی سخته. ولی خودت میگی که عاشق این رشته هستی:D
به قول حافظ
لاف عشق و گله از یار بسی لاف دروغ
عشق بازان چنین مستحق هجران اند
امیدوارم شما چنین عشق بازی نباشی و هجرانتون هم زود به سر بیاد
به امید موفقیت شما
خدا نگهدار

m.a.m
2007/12/13, 11:40 AM
salam doostane man,reshteye man mohandesie sanayast va az oonjayi ke divane var be mohandesie mekanik eshgh mivarzam mikham karshenasie arshad too reshteye mekanik emtehan bedam,mikham komakam konino rahnamayim konin ke be nazaretoon bayad chikar konam ta in zafo ke lisansam mekanik naboode beposhoonam ta ham arshad to in reshte ghabool sham ham inke mohandese mekanik-sanayee khoobi besham,az hamatoon ke hatta faghat in neveshtaro mikhoonin mamnoonam

دوست عزیز و خوبم سلام
مکانیک هم مثل سایر رشته ها سختی خودش رو داره چه بسا بیشتر چون مکانیک مادر تمام رشته هاست یکم وسیع اما اینارو نگفتم که نا امید شی چون واقعا رشته شیرینیه و باید حتما عاشق باشی تا بتونی درکش کنی حالا که حس اولش رو داری به قول کتاب آسمانیمون قرآن "ان مع العسر یسرا" بعد هر سختی آسونیه لیست کتابهای مرجع را در اولین فرصت حتما برات می زارم که سختت نباشه بری بگردی پیدا کنی
راستی یک سری نمونه سوال ارشد مکانیک هم بگیر که بدونی از چه درس هایی باید امتحان بدی
با آرزوی موفقیت شما دوست عزیزم:smile:

mahmodreza_m66
2007/12/15, 10:14 PM
m.a.m va sohrab mamootie azizam,salam,vaghean az inke vaght gozashtino mano rahnamayi kardin azatun mamnoonam,nazarat va pishnehadatoon kheili jaleb va arzeshmand boodand,motmaenam kheili be dardam mikhoran,bazam az joftetun mamnoonam,mano az rahanamayihatun binasib nazarin,vasatoon movafaghiat arezoo mikonam