برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : كارگاه اسكيس و کروکی
سلام بچه ها ;)
راستش چيزي كه براي ما دانشجويانه معماري مهمه داشتن دست و ذهن قوي هست كه اين كار هم جز با تمرين حاصل نميشه .
تمرين اينكار هم جز اسكيس زدن مداوم حاصل نميشه . :cool:
پس چون احتمالا همه ما سرمون خيلي شلوغه و تنبليمون مياد تنهايي بشينيم تمرين كنيم پس اينجا كه جمعمون جمع ميتونيم يه گروه اسكيس و در حقيقت كارگاه اسكيس داشته باشيم .
به اين ترتيب كه هر دفعه يك موضوع مطرح ميشه و با تعيين زماني براي طراحي هر كس طرح خودشو ميذاره تو تاپيك و بعد از پايان مهلت بهترين اسكيس انتخاب ميشه و براي جايزه هم از فرد برنده همه شركت كنندگان ازش تشكر ميكنن .
البته قرار نيست خيلي وقت بذاريم فقط براي اينكه ذهنمون با موضوعات مختلف درگير بشه ميگم
حالا اگه موافقين و كسي شركت ميكنه موافقت خودتون رو اعلام كنيد تا ان شاء الله شروع كنيم ;)
بچه ها ، دوست جونم ها خيلي ممنونم
راستش من فكر ميكنم چون همون خيلي گرفتاريم و نمي تونيم در يك زمان آنلاين باشيم پس يك بازه زماني براي تحويل اسكيس مشخص كنيم مثلا يك هفته يا تا يه تاريخ مشخص . ارائه ها هم فقط بايد دستي باشه يعني اينطوري بهتره تا هم ذهنمون و هم دستمون قوي باشه . ;)(لازم نيست كه خيلي هم راندو بشه فقط موارد لازمه اسكيس رعايت بشه )
چيزايي كه تو اسكيس مهمه :
دياگرام روابط
يك پلان تقريبي(يعني تناسب داشته باشه مثلا دستشويي اندازه يك اتاق پذيرايي نباشه !)
كانسپت ( خيلي مهمه )
يك حجم كلي
داخلي
و اگه بشه ديتايل
من چندتا موضوع كه مربوط به موضوعات اسكيس ارشد هست رو اماده ميكنم تا كم كم اسكيس رو شروع كنيم ;)
و بعدا هم كاراي بچه هايي كه براي ارشد تمرين كردن رو براتون ميذارم ;)
به عنوان اولين موضوع ايستگاه اتوبوس رو انتخاب كردم ( اول از يك موضوع ساده شروع ميكنم و بعد موضوعات رو سختر ميكنم )
ايستگاه اتوبوس
اين هم سايت طراحي
http://i19.tinypic.com/8dzhq4k.jpg
ويژگي هاي طراحي
_ مكاني براي فروش بليط
_ امكان نصب تبليغات
_ مكاني براي نشستن 12 نفر
مهلت ارائه آثار :
جمعه 2آذر
فقط اگه بگی این سایت توی کدوم شهر و کدوم محله هست بهتره....در ضمن اگه جهت شمال سایت رو هم بگی که عالی می شه
به نظر من بهتره از همین الان حرفه ای طراحی کنیم و به مسائلی مثل نیروهای سایت..جهت نور...فرهنگ منطقه و حتی اقلیم توجه کنیم...
:surprised:خوب چرا اینجوری نگاه می کنید؟! مهمه دیگه...!!
سپيده جان سايت خيابان وليعصر تهران هست روبه روي جام جم و عكس هم از جهت غرب سايت گرفته شده يعني عكس غربي _شرقي;)
فقط یه طوری باشه ما ترم پایینی ها زیاد سخت نگیرید!!!!
نه عزيزم ، هدف بيشتر تمرينه ;)
سلام! خیلی دوست دارم منم باشم. ولی چون تا حالا از این کارا نکردم(آخه ترم دومیم) ، نمی دونم باید چیکار کنم :cry: اگه میشه یه خورده بیشتر در مورده اسکیس زدن اطلاعات می دین؟ یا اینکه من مجبورم بمونم کاراتونو ببینم و از دفعات بعد شرکت کنم.
نوشین جان واقعا دستت درد نکنه! با این تاپیکه معرکت باعث می شی که امثال من از الان دیدشون باز تر شه. یه دنیا ممنون :);)
سيلور استار جان اينجا نقطه شروع خوبيه هر چي هم ترم پايين تر باشي بهتره
حتما اين دفعه شركت كن اصلا هم فكر نكن كار سختيه
ببين تو الان يك ايستگاه اتوبوس طراحي كن حالا تو يه شيت هرچيزي رو كه فكر ميكني براي فهماندن كارت مفيده قرار بده .
پلان ، پرسپكتيو ، نما ، ... دياگرام ،توضيح
حتما اين دفعه كار كن ;)
راستی یه تهدید خیلی خیلی جدی!!!:
اگه سر این کلاس بی کار بشینین جریمه میشین!!!فکر نکنین الکیه و کلاس نیست و دست کسی بهتون نمیرسه ها!!!اخطارا و کارتهای زرد و قرمز رو واسه یه همچین روزی گذاشتن مگه نه مارال و نوشین؟!!!:surprised::d
(فکر کنم اولین کسی که اخطار میگیره خودمم چون نمیتونم این هفته کار بیارم!!!:surprised:)
:cry:
بچه ها منتظر كاراتون هستم ;)
sahar.arch
2007/11/18, 08:58 PM
http://www.glueck-ober-pech.com/:)))http://www.glueck-ober-pech.com/:)))[quote=nino;62291]سلام بچه ها ;)
راستش چيزي كه براي ما دانشجويانه معماري مهمه داشتن دست و ذهن قوي هست كه اين كار هم جز با تمرين حاصل نميشه .
تمرين اينكار هم جز اسكيس زدن مداوم حاصل نميشه . :cool:
پس چون احتمالا همه ما سرمون خيلي شلوغه و تنبليمون مياد تنهايي بشينيم تمرين كنيم پس اينجا كه جمعمون جمع ميتونيم يه گروه اسكيس و در حقيقت كارگاه اسكيس داشته باشيم .
به اين ترتيب كه هر دفعه يك موضوع مطرح ميشه و با تعيين زماني براي طراحي هر كس طرح خودشو ميذاره تو تاپيك و بعد از پايان مهلت بهترين اسكيس انتخاب ميشه و براي جايزه هم از فرد برنده همه شركت كنندگان ازش تشكر ميكنن .
البته قرار نيست خيلي وقت بذاريم فقط براي اينكه ذهنمون با موضوعات مختلف درگير بشه ميگم
wow عالیه:w33::w42::w40:
واقعا عالیه . اگه بتونم حتما شرکت میکنم
پرندیس
2007/11/21, 10:00 AM
سلام...البته بدون راندو......وووووخیلی خیلی ساده.....
اسكيس ايستگاه اتوبوس
http://i9.tinypic.com/8et6ali.jpg
بچه ها منتظر بقيه كار ها هستم
خودم زودتر گذاشتم كه بقيه هم زود كاراشون رو بذارن تا فردا شب فقط وقت داريد ;)
فايل با حجم بيشتر
Soofia
2007/11/22, 01:19 PM
اسكيس ايستگاه اتوبوس
بچه ها منتظر بقيه كار ها هستم
خودم زودتر گذاشتم كه بقيه هم زود كاراشون رو بذارن تا فردا شب فقط وقت داريد ;)
فايل با حجم بيشتر
نوشین جون عالی بود....هم راندو هم پرزانته و هم طرحت
چه خوبه که همه مثل تو جدی بگیرن:w27:
silver star
2007/11/22, 01:38 PM
سلام! همگی خسته نباشین.
من برا اولین بار بود که داشتم از رو نما و پلان ،پرسپکتیو می زدم. تازه این ترم توو هندسه 2 داریم رسم دقیقشو یاد می گیریم. خلاصه اشتباهات رو به بزرگیه خودتون ببخشید. تازه همین 2شنبه بود که کار با مداد رنگی رو شروع کردیم. از مداد رنگی استفاده کردم تا یه تمرینی هم برا خودم بشه.
ممنون که باعث شدین اولین کارم رو انجام بدم. منتظر راهنماییهاتون می مونم.:smile:
Soofia
2007/11/22, 04:59 PM
اگه بده ببخشید!
به خدا اصلا وقت نداشتم:w09:
Mandan
2007/11/25, 07:47 PM
سلام . منم دیدم نمی تونم تا یه هفته صبر کنم کارم رو شروع کردم . دیر و زود داشت اما سوخت و سوز نداشت!!
تاخیرم رو ببخشید . من هم سعی کردم رعایت زمان رو بکنم.
ممنون.
habib_mohamadi
2007/11/26, 12:17 AM
بچه ها دست همگی تون درد نکنه خیلی خوب بود.
اما چند تا نکته بگم که خیلی واجبه و واقعا باید رعایت بشه.
هر طرحی چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟
اول اینکه باید زیبا و خوش فرم باشه.
دوم اینکه تناسب داشته باشه.
سوم اینکه ایستایی داشته باشه.
چهارم اینکه برطرف کننده ی نیازهای افراد باشه.(متناسب با نیاز افراد باشه)
قسمت دوم و چهارم از همه مهمتره.و ما همین مورد رو کمتر رعایت می کنیم و بیشتر گول زیبایی می خوریم.
مثلا دید و شعاع دید بیننده یا اون فردی که منتظره اتوبوس هست خیلی مهمه.آیا ما می تونیم به دلیل های مختلف دید اون رو ببندیم یا چرخش چند 10 درجه ای داشته باشیم.
در ایستگاه من همیشه منتظر اتوبوس هستم.یعنی اومد و رفت ماشینا رو دنبال می کنم.
آیا من می تونم بگم شما رو تون کنین اونور و اون طرفی بشینین تا وقتی اتوبوس اومد ما خبرتون کنیم.
پس یادتون باشه که مهمترین اصل زاویه ی دید هست که شما مدام اتوبوس رو زیر نظر دارین و به همین خاطر هست که ما اغلب محل نشستمون تو ایستگا هها خطیه تا بتونیم همیشه از اومد و رفت اتوبوس باخبر بشیم.
:)
همه كار ها ;)
ماندان جان
http://i6.tinypic.com/89v0w3l.jpg
پرنديس جان
http://i15.tinypic.com/6tmse81.jpg]
سيلور استار جان
http://i1.tinypic.com/72qifit.jpg
mimix جان
http://i18.tinypic.com/6phcw05.jpg
سپيده جان
http://i6.tinypic.com/712paax.jpg
و خودم
اينا رو همه يجا گذاشتم كه راحتر نقدو بررسي كنيم ;)
sadra86
2007/11/28, 04:11 PM
سلام
کارها خیلی زیبا و قابل توجه هستند چند نکته را برای هر کار عرض میکنم:
نوشین جان:
1- همانطور که پروین عزیز اشاره کردند فیگور خیلی خوبی دارد ما در مبلمان شهری به بناهای فیگوراتیو و چشم نواز نیاز داریم.
2- علت استفاده از سازه کابلی برای من معلوم نیست. چون این سازه برای دهانه های طره ای بلند و سنگین که امکان اجرای ستون ندارند استفاده می شوند. در سایبان ایستگاه های اتوبوس معمولا از متریال سبک استفاده میشود.
3- اگر قرار است محل نشستن مسافران با محور خیابان زاویه بسازد این جهت باید به گونه ای باشد که اولین نفر صف اتوبوس را زودتر ببیند.
4- چرا به کف ایستگاه نسبت به ییاده رو ارتفاع داده شده است؟
5- نصب تبلیغات در سطوح قابل دید ایستگاه کمی با مشکل روبرو ست.
Mimixجان:
1- طرح مختصر و مفید و ساده ای است در عین اینکه از فرم دادن به محل فروش بلیط غافل نبوده است همانطور که نوشین عزیز هم رعایت کرده اند. ولی خود ایستگاه فرم ساده ای دارد.
2- نصب تبلیغات به راحتی امکان پذیر است.
Mandanجان:
1- خوب است که زنانه مردانه هم جدا شده است.
2- چرا سازه چوبی؟ نگهداری سازه چوبی در شرایط تهران (آلودگی و ...) کمی دشوار است و یکی دو سال بعد باید برچیده
شود.
3- امکان نصب تبلیغات هم تقریبا نیست.
سلام
کارها خیلی زیبا و قابل توجه هستند چند نکته را برای هر کار عرض میکنم:
نوشین جان:
1- همانطور که پروین عزیز اشاره کردند فیگور خیلی خوبی دارد ما در مبلمان شهری به بناهای فیگوراتیو و چشم نواز نیاز داریم.
2- علت استفاده از سازه کابلی برای من معلوم نیست. چون این سازه برای دهانه های طره ای بلند و سنگین که امکان اجرای ستون ندارند استفاده می شوند. در سایبان ایستگاه های اتوبوس معمولا از متریال سبک استفاده میشود.
3- اگر قرار است محل نشستن مسافران با محور خیابان زاویه بسازد این جهت باید به گونه ای باشد که اولین نفر صف اتوبوس را زودتر ببیند.
4- چرا به کف ایستگاه نسبت به ییاده رو ارتفاع داده شده است؟
5- نصب تبلیغات در سطوح قابل دید ایستگاه کمی با مشکل روبرو ست.
صدرا جان بسيار ممنون .
معلومه كه خيلي دقيق هستي ;)
من دقيقا از عمدا سعي كردم از يك فرم سيال و منحني استفاده كنم كه هم تازگي داره و هم خسته كننده نباشه .
اما چرا سازه كابلي : چون ميخواستم از هيچ ستوني براي نگاه داري سقفش استفاده نكنم از سازه كابلي استفاده كردم . ستون هميشه جلوي ديد رو ميگيره .البته اين متريال هرچيزي هم باشه روي يك ستون ايستا نبود .
بيل برد تبليغاتي در چهار راه نيايش و وليعصر ديدي كه از سازه كابلي استفاده كرده ؟
اما نشيمن كاملا موازي سطح خيابان هست و زاويه نداره .
سايت طراحي در خيابان وليعصر بود كه سطح پياده رو پائين تر هست
براي نصب تبليغات هم ميشه كاري كرد كه راحت از داخل گيشه قابل نصب باشه
بسيار ممنون ;)
Mimixجان:
1- طرح مختصر و مفید و ساده ای است در عین اینکه از فرم دادن به محل فروش بلیط غافل نبوده است همانطور که نوشین عزیز هم رعایت کرده اند. ولی خود ایستگاه فرم ساده ای دارد.
2- نصب تبلیغات به راحتی امکان پذیر است.
اما در كار مهدي عزيز من فكر ميكنم استفاده از شيشه مناسب نباشه چون خيلي كثيف ميشه نميشه ؟
و يك ايراد كه من خيلي بهش هميشه توجه ميكنم : گيشه بليط فروشي جلوي ديد مسافران رو ميگره كه ببينند كي اتوبوس مياد
silver star
2007/11/28, 09:52 PM
[/right]
اما در كار مهدي عزيز من فكر ميكنم استفاده از شيشه مناسب نباشه چون خيلي كثيف ميشه نميشه ؟
و يك ايراد كه من خيلي بهش هميشه توجه ميكنم : گيشه بليط فروشي جلوي ديد مسافران رو ميگره كه ببينند كي اتوبوس مياد
سلام نوشین جان!
راجع به گیشه بلیط فروشی. منم موقع کشیدنش خیلی روش فکر کردم که سمت چپ ایستگاه باشه یا راست! راستش اول گذاشته بودمش سمت چپ، ولی به نظرم اومد که اتوبوس دره اصلیه ورودیش ، جلوشه. گفتم اگه قرار باشه که گیشه سمت چپ باشه ، دیگه نوبت معنی نمیده. ممکنه یکی دیر تر از همه بیاد و بره بلیط بگیره و اگه همون موقع اتوبوس هم اومده باشه بدون نوبت سوار شه. پس به همین دلیل تصمیم گرفتم که گیشه سمت راست باشه ، از طرفی دریچه اش رو به سمت پیاده رو گذاشتم تا ازدحام جمعیت ، آسایش اونایی که نشستن رو بهم نزنه. از طرفی شما می گین اگه گیشه سمت راست باشه جلوی دید منتظران رو می گیره. به نظرم منتظر بودن به اوون سبک ، بیشتر باعث هیجان و بی تابی میشه. به نظرم اصلا قرار نیست که همه توو ایستگاه بشینن. به خاطر همینم تعداد صندلی محدوده. فقط کسایی می شینن که نیاز به استراحت و آرامش دارن. پس بهتره فضا جوری باشه که حس انتظار و نه تنها تلقین نکنه بلکه کاهشم بده. تا مسافر بهتر بتونه رو کارایی که باید انجام بده تمرکز کنه. اون افرادی که دوست ندارن تمرکز داشته باشن ،یا به قول شما دوست دارن به جاده خیره شن. مطمئن باش که هرگز در تمام مدت روی صندلی نمی شینن. پس بهتره به فکره اونایی باشیم که آرامش می خوان. به عقل ناقص من اینجوری رسید که گیشه رو گذاشتم سمت راست. منتظر نظراتتون می مونم...
;)
سپيده جان
http://i6.tinypic.com/712paax.jpg
خوب حالا كار سپيده جان
اين كار خيلي من دقيق نميتونم ايده اش رو متوجه بشم !
چيزي كه من فهميدم از گياه سعي كرده استفاده كنه كه من لزوم اين كارو نمي بينم چون در خيابان وليعصر اصلا نيازي به اين كار نيست . چيزي كه من ميبينم صندلي ها با ارتفاعات مختلفه (اگه اشتباه نكنم ) كه اين هم من درست نميدوم چرا اين كارو كردي دليلت چي بوده ؟
و اگه بخوايم دتايل سپيده رو بررسي كنيم ايده قشنگيه ولي حالا نميدونم مشكل ترسيم يا نه ولي براي كاشت گياه حد اقل به 20 سانتيمتر خاك نياز داريم كه در طرح هيچ ضخامتي ديده نميشه ولي اين طرح رو روش كار كرد .
و در اخر سپيده جان من گيشه اي نميبنم .
و چرا از پروانه ايده گرفتي ؟
بچه ها يه موضوعي كه ميشه روش بحث كرد :
به نظر شما داشتن كانسپت در يك ايستگاه اتوبوس چقدر اهميت داره ؟ بازم همون بحث قديميه كانسپت ؟
بچه ها يه موضوعي كه ميشه روش بحث كرد :
به نظر شما داشتن كانسپت در يك ايستگاه اتوبوس چقدر اهميت داره ؟ بازم همون بحث قديميه كانسپت ؟
من ميگم كه لزومي نداره براي يك ايستگاه اتوبوس كانسپت داشته باشيم منظورم كانسپت فرميه . يعني از چيزي ايده بگيريم .
من فكر ميكنم بهترين كانسپت براي ايستگاه اتوبوس توجه به اقليم . متريال و راحتي مسافران هست . يعني بهترين پاسخ به اين عوامل ميتونه بهترين كانسپت باشه ;)
سيلور استار جان
http://i1.tinypic.com/72qifit.jpg
سيلور جان اول كه عكسي كه با مداد رنگيها گرفتي خيلي جالب شده ;)
ميدوني سيلور جان خيلي فضا رو بيش از حد تعريف كردي
ببين تو دور تا دور كارت رو ديوار كشيدي و اونهم يكنواخت اگر اين ديوارها كارايي ديگه اي غير از تعريف فضا داشت قابل قبول بود ولي الان به نظر فقط خسته كننده هستن .
ميدوني من تو كارت تنوع كمتري ميبينم بعضي وقتها بايد فضا رو با كمتري عناصر تعريف كنيم .
به نظر تنوع عناصر و متريال و اوجي در كارت ديده نميشه .
در ضمن جايي مناسب براي تبليغات در نظر نگرفتي و چون ديوارها خالي ميمونن روشون تبليغات ميچسبونن كه به نظر من درست نيست
عزيزم كارت با مداد رنگي عالي شده ولي چون تو ارشد بهتر با ماركر و راپيد كار كني از الان تمرين كني بايد كار سرعتي باشه ;)
silver star
2007/11/29, 04:48 PM
سيلور جان اول كه عكسي كه با مداد رنگيها گرفتي خيلي جالب شده ;)
ميدوني سيلور جان خيلي فضا رو بيش از حد تعريف كردي
ببين تو دور تا دور كارت رو ديوار كشيدي و اونهم يكنواخت اگر اين ديوارها كارايي ديگه اي غير از تعريف فضا داشت قابل قبول بود ولي الان به نظر فقط خسته كننده هستن .
ميدوني من تو كارت تنوع كمتري ميبينم بعضي وقتها بايد فضا رو با كمتري عناصر تعريف كنيم .
به نظر تنوع عناصر و متريال و اوجي در كارت ديده نميشه .
در ضمن جايي مناسب براي تبليغات در نظر نگرفتي و چون ديوارها خالي ميمونن روشون تبليغات ميچسبونن كه به نظر من درست نيست
عزيزم كارت با مداد رنگي عالي شده ولي چون تو ارشد بهتر با ماركر و راپيد كار كني از الان تمرين كني بايد كار سرعتي باشه ;)
نوشین جان! دستتون به خاطره راهنمایی های سازنده تون درد نکنه. به خدا من تا حالا نه کتاب راجع به طراحی خوندم نه از کسی راجع بهش شنیده بودم. من موقع کشیدنش فقط هدفم این بود که یه حجم متناسب و به قول خودمون خوشگل درآرم. به خاطره همینم اصلا به متریال توجهی نکردم. کاری که من کردم از دست هر کسی بدونه اطلاعات معماری هم بر میومد، امیدوارم رفته رفته به کمک راهنمایی های شما و تلاش خودم بتونم بیشتر معمارانه فکر کنم. :smile:
ولی روال کار اینه که یه دفاعی از کار بشه حتی اگه کار جای دفاع نداشته باشه.
در مورده اینکه گفتین دوره کارت رو دیوار کشیدی! به نظرم سه ضلع گیشه که دیواراش الزامیه! دیواره سمت چپ هم برای تبلیغات در نظر گفته شده . دیوار وسط هم که نصفه است برای تکیه گاه در نظر گرفتم. قبول دارم که میشد مثه کاره هورناز جان بیشتر روش کار بشه.
من دیوارهای وسیع توو کارم رو برای تبلیغات گذاشته بودم. در مورده تنوع متریال همونجور که گفتم اصلا به فکرش نبودم (از بی تجربگیه) حتما توو کارای بعدی لحاظ می کنم. در مورده مارکر هم حتما . ممنون
;):smile:
sahar.arch
2007/11/30, 03:14 PM
اسكيس ايستگاه اتوبوس
1 سوال :que:
نوشین جان /چرا توی سایت پلان حالت موجی سقف رو نشون ندادی :que:
silver star
2007/11/30, 07:15 PM
راجع به نوبت تو ایستگاه اتوبوس یه چیزه دیگه هم فکرمو مشغول کرده. حتی اگه ایستگاه جوری طراحی بشه که نوبت رعایت بشه از کجا معلوم اونی که زود تر از همه میاد تو ایستگاه دقیقا" همون جایی بشینه که ما برای نفر اول صف طراحی کردیم؟؟؟
درسته که ما فرهنگش رو نداریم. اصلا توو ایستگاهای اتوبوس ما نوبت معنی نمیده. ولی فکر کنم توو کشور های توسعه یافته اینطوری نباشه. نمونه ی بارزش همون یکی از فیلم های مستر بین. :biggrin:
به نظرم درسته که اینجا کسی نوبت رو رعایت نمی کنه ، ولی نباید طراحیه ما هم طوری باشه که به این بی فرهنگی دامن بزنه! خودت رو جای کسی که از یکی از اون کشورایی که نوبت توشون رعایت میشه بذار که اومدی توو ایستگاه اتوبوس ما! چه حالی بهت دست میده؟!
یه سوال از بزرگترا! آیا وظیفه ی یه معمار فقط پاسخ گویی مناسب به نیازها و عادت های مردمه، یا نه ، بعضی وقتا ممکنه از اینم فراتر بره و حتی به فرهنگ مردم جهت بده؟ آیا یه معمار میتونه گاهی اوقات برخلاف جهت آب حرکت کنه؟ :que:
;):)
Mandan
2007/11/30, 10:39 PM
اسكيس ايستگاه اتوبوس
كار نوشين عزيز طبعا از بقيه قويتره. چيدمان اطلاعات كنار هم خيلي جا افتاده تره. راندوي نسبتا خوبي هم داره.(اين كه من بگم نسبتا خوبه با كار خودم مقايسه نمي كنم با كارهايي مقايسه مي كنم كه از بچه هاي بهشتي ديدم. اگه مايل باشين مي تونم تصاوير اسكيس چند نفري رو براتون بزارم.) پرسپكتيو خوبي هم ترسيم شده اما به نظرم مياد اين فرم خيلي از نظر ارتفاعي در مخاطبش احساس خوبي القا نكنه. ارتفاع حدودا 7 متر دور از انتظار نيست؟ ممنون و خسته نباشي!:gol:
Mandan
2007/11/30, 10:47 PM
در مورد كار سپيده جون مي خوام اضافه كنم كه ما هر خطي روي شيت مي كشيم باري رو روي اون مي ذاريم كه به سمتي خمش مي كنه . اگه كار سپيده رو خوب نگاه كنيم مي بينيم كه دو خط موربي كه بالا و پايين شيت رسم كرده شيت رو به سمت راست مايل كرده و از تمركز روي كار كاسته. يادمون باشه كه خود كادر و ارنج صفحه از مهمترين بخشهاي اسكيسه و قراره مصحح رو جذب كنه...
. ارتفاع حدودا 7 متر دور از انتظار نيست؟ ممنون و خسته نباشي!:gol:
عزيزم بسيار ممنون و كاملا درسته . خوب تا آمادگي كامل راه درازي هست . اما تعجب ميكنم عزيزم چطور كار من رو تا ارتفاع 7 متر ميبيني ؟:eek:
اگر در نما توجه كني و مقياس رو با پرسناژها بسنجي ارتفاع در حدود 4 متر خواهد بود !
اسكيس ايستگاه اتوبوس
1 سوال :que:
نوشین جان /چرا توی سایت پلان حالت موجی سقف رو نشون ندادی :que:
عزيزم غير از اينكه كه سطوح منحني رو با يك سري خطوط موازي كه كم كم از هم فاصله ميگيرن نشان ميدن ؟
همه كار ها ;)
ماندان جان
http://i6.tinypic.com/89v0w3l.jpg
ماندان جان
البته اين فكر براي جا كردن بخش زنانه و مردانه خيل يخوب ولي نه براي ايستگاه مياني .
من چيزي كه برام سئوال اينكه چرا ديوار گيشه از سقف زده بيرون؟ و جاي تبليغاتي نداري
البته با قسمت انتظار بصورت u شكل مخالفم .
و موردي در نوع ارائه ات ، تمام موضوعاتي كه كشيدي همه هم ارضش شدن و قسمتي كه برجسته باشه و يك مقدار سنگيني كنه تو شيتت نيست
موفق باشي;)
habib_mohamadi
2007/12/03, 11:31 AM
سلام بچه ها
باتوجه به این که اسکیس در امتحان ارشد بسیار مهمه(البته اگه اولش رو رد کنیم) می خواستم بدونم که تک تک شما ها وقتی بایه موضوع روبرو می شین چی کار می کنین.
می خوام تک تک مراحل رو بدونم.
یعنی آیا در مورد یه موضوع اول دنبال یه مفهوم کلیدی از اون موضوع می گردین.
یعنی میاین میگین تو فلان موضوع فلان واژه ها کلیدین بعد در مورده تک تکشون طرح میدین.
آیا تو این اسکیسا واقعا پلان ضروریه؟برش ضروریه؟نما ضروریه؟
مگه نه اسکیس یه طرحه خیلی تندیه.مگه نه ما با چند تا پرسپکتیو ساده و مفهومی میتونیم کارمون رو ارائه کنیم.
یه چیزی هم تازه استادمون می گفت که تو موقع که اون هیئت ژولی میان نمره بدن که یه 6 تا7 تایی هستن رو کارا تند تند رد میشن و اونایی که مفهومی کار کردن رو کاراشون یه مکث کوتاه می کنن و هر کدوم نمره خودشون رو میده.
پس به هیچ وجه نگران نمره پرزانته نباشین که هیچ تاثیری(حداقل )نداره و اونایی که تو یه نگاه کارشون به چشم بیاد صد در صد جزو قبولیا هستن.
جواب قسمت اول صحبتام یادتون نره.
maral55
2007/12/03, 06:27 PM
یه چند تا سوال تو نگاه کوتاهی که داشتم برام پیش اومد
چرا قسما مردانه و زنانه از هم جدا بشه؟نمیگم بده ها فقط می خوام بدونم فلسفه پشت اون چیه؟
چون این موضوع رو در طراحی ایستگاه اتوبوس من اولین باره می شنوم
و فضایی برای فروش بلیط باید وجود داشته باشه؟چون دیگه خیلی وقته که کسی بلیط نمی فروشه و نمی خره در نتیجه این فضا بی استفاده می مونه.
archi_arch
2007/12/06, 02:50 PM
مرسی بچه ها خیلی خوب رو کارا نظر دادین.
من چیز زیادی نمیدونم واسه همین نمیتونم زیاد تحلیل کنم.فقط چند موردو که برداشت خودمه میگم و منتظر نظر شما میمونم.
پرندیس عزیز راستش زیاد کارش برام مفهوم نبود.پرندیس جان سه تا طرح زدی؟
به نظرمطرحات بیشتر واسه زمینهای نامحدود مناسبه و اینجا که مجدودیت داریم فکر کنم زیاد اجرایی نباشه.میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟
همینطور کار سپیده.اونم زیاد متوجه نشدم چه جوریه!
اما ماندان عزیز راندو و شیت بندیت به نظرم خوب شده ولی انگار قراره اول رو طرحها نظر بدیم و بعد برسیم به راندو.پس اونو میذارم واسه بعد;)
من متاسفانه کمی کورم!و نمیتونم نوشته هاتو بخونم!واسه همین نفهمیدم از کجا فهمیدین زنونه مردونه شده!ولی به نظرم قسمت سمت راست کارت زیاد مناسب نیست.یعنی اینکه جایگاهها کاملا پشت به مسیر یا اینکه کاملا روبرو به مسیر باشه.یکیش نهایت بی خیالیه و یکی برعکس اضطراب زیادی رو ایجاد میکنه که هیچ کدوم واسه یه همچین مکانی مناسب نیست چون مسلما اکثر کسانی که تو ایستگاه می ایستن منتظر اتوبوسن و مطمئنا کار دارن اونم تو تهران که همه دارن میدوئن و عجله دارن!پس اینکه کاملا پشت به مسیر باشه ادمو اذیت میکنه.از طرفی روبرو به مسیر هم اضطراب رو دوچندان میکنه.اما فروش بلیطت به نظرم خوبه به شرطی که ستون جلوییش نباشه چون باعث شده دو قسمت گیشه و نشستن خیلی از هم جدا بشن در حالی که همین جدایی مختصر با دیوار میانی که کمی به جلو اومده ایجاد شده بود.
ایمان عزیز.فکر کنم نوشین همه ی توضیحات و داده منم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.به نظر منم اون دیوارا خیلی حس سنگینی بدی ایجاد میکنه و خیلی خسته کننده است.در واقع مثل یه اتاق شده تا ایستگاه.ولی ایده ی مداد رنگیهات خیلی قشنگ بود;)
نوشین عزیز.پرزانته و ارائه ات که دیگه جای حرف نداره خیلی خوبه.که بعدا روش بحث میکنیم.ولی راستش به نظر منم استفاده از کابل زیاد جالب نیست.خودمو که اونجا قرار میدم احساس میکنم همین الانه که اون سایبون بیفته رو سرم!!!یه حس عدم پایاری داره که اونم اضطراب اوره.به جاش اگه از دوتاستون دوطرف کنار کارت حتی به حالت مایل استفاده میکردی فکر کنم خیلی بهتر بود.ولی استفاده از فیگورات خیلی خوب بود راستش من اصلا متوجه نشدم و بچه ها که گفتن دیدم خیلی خوبه تو کارا استفاده کنیم که من تاحالا ازش غافل بودم.
مهدی عزیز.از نظر پرزانته که به نظرم خیلی شلوغش کردی واگه یه کم فضای خالی بین کار میذاشتی بهتر بود.ولی خوب قراره بعدا روش بحث بشه پس میذاریم واسه بعد.طرحت خوبه فقط یه چیزی که حس میکنم بهش توجه نکردی افتابه.مخصوصا واسه مسئول گیشه که قراره طول روز و اونجا بشینه.فرم گیشه طوریه که اکثر ساعتها افتاب به داخل گیشه میرهو اذیت میکگنه.همچنین اون فرم منحنی رو به داخل رفته تو سایبون طرحت که اونم تو یه ساعتی از روز تقریبا قسمتی از نیمکت قابل استفاده میشه.
فعلا همینها به ذهنم رسید!بازم میگم همه ی اینها نظر شخصی ام بود واسه همین خوشحال میشم نظر شما رو هم درباره ی اینها بدونم.
archi_arch
2007/12/06, 03:12 PM
سلام بچه ها
باتوجه به این که اسکیس در امتحان ارشد بسیار مهمه(البته اگه اولش رو رد کنیم) می خواستم بدونم که تک تک شما ها وقتی بایه موضوع روبرو می شین چی کار می کنین.
می خوام تک تک مراحل رو بدونم.
یعنی آیا در مورد یه موضوع اول دنبال یه مفهوم کلیدی از اون موضوع می گردین.
یعنی میاین میگین تو فلان موضوع فلان واژه ها کلیدین بعد در مورده تک تکشون طرح میدین.
آیا تو این اسکیسا واقعا پلان ضروریه؟برش ضروریه؟نما ضروریه؟
مگه نه اسکیس یه طرحه خیلی تندیه.مگه نه ما با چند تا پرسپکتیو ساده و مفهومی میتونیم کارمون رو ارائه کنیم.
یه چیزی هم تازه استادمون می گفت که تو موقع که اون هیئت ژولی میان نمره بدن که یه 6 تا7 تایی هستن رو کارا تند تند رد میشن و اونایی که مفهومی کار کردن رو کاراشون یه مکث کوتاه می کنن و هر کدوم نمره خودشون رو میده.
پس به هیچ وجه نگران نمره پرزانته نباشین که هیچ تاثیری(حداقل )نداره و اونایی که تو یه نگاه کارشون به چشم بیاد صد در صد جزو قبولیا هستن.
حبیب جان راستش این برای منم سواله!به نظرم لازم نیست حتما پلان یا برش و نما وجود داشته باشه.چون مثلا یه همچین موضوعی(ایستگاه اتوبوس) خیلی راحت همه چی با یه پرسپکتیو نشون داده میشه راستش من خودم پرسپکتیو کارمو زدم ولی خوب وقت نکردم بقیه ی موارد و بکشم و راندو کنم واسه همین جا موندم!
ولی اینکه چه مواردی رو مد نظر قرار میدیم.راستش به ما که چیزی نگفتن ولی من خودم اول شراطی محیطی و بیشتر راحتی و زیبایی برام مهمه.یعنی اول فرم رو طرح میدم و بعد فرم رو با توجه به محیط و اطراف از نظر راحتی بررسی میکنم و تغییرات رو توش ایجاد میکنم یا گاهی کلا فرمم رو عوض میکنم.یعنی بیشتر وقتم(90%) رو رو این موضوع میذارم.
بچه ها شما چه جوری کار میکنین؟یعنی رو هرموضوع چه قدر وقت میذارین؟
معمارباشی
2007/12/09, 04:30 PM
سلام شهریار جان!
بابا اینکه کاری نداره. یا حجمه عکست رو کم کن و از همینجا آپلود کن یا می تونی از سایت هایی مثل tinypic.com استفاده کنی که عضویت هم نمی خواد;)برای یادگیری چگونگی کم کردن حجم :
روش كم كردن حجم عكس ها برای قرار دادن در این بخش
میتوانید برای این كار از نرم افزار photoshot استفاده كنید
در قسمت file -open عكس مورد نظر را انتخاب و بعد از باز شدن عكس
در قسمت image/image size را انتخاب كرده وحجم عكس را كم كنید برای ای كار حداکثر اندازه 800 در 600 پیكسله!(بهترین اندازه 400-300 پیكسله!!)
بعد از انتخاب اندازه و اوكی كردن file/save as را انتخاب و در جای دیگری سیو كنید تا عكس اصلیتان مشكلی پیدا نكند!
عكس را با فرمت .jpeg سیو كنید.
اگر باز هم سوالی داشتید در همین قسمت قرار دهید
---
برای اپلود عکسات می تونی از همین سایت هم استفاده کنی
بالای همین صفحه رو اگه نگاه کنی می بینی نوشته اپلود عکس بعد برو توی اپلود یک عکس از اونجا با کلیک روی کلمه borwse عکست رو از روی فولدر روی کامپیوترت انتخاب کن و بعد گزینه اپلود کن را بزنید و منتظر بمانید تا اپلود بشه لازم به ذکره هر چی سایز و حجم عکس کمتر باشه سریع تر اپلود میشه
بعد عکس رو که دیدی زیرش چند تا کده که باید از بین اونها BB Code IMG را همش را کپی کنی و بعد توی همین پست اونا رو پیست کنی
به همین راحتی
امیدوارم مشکلی پیدا نکنی ولی اگه بازم نشد من درخدمتم
پرشین گیگ هم در اولین فرصت دعوتنامش رو برات می فرستم
موفق باشی
Soofia
2007/12/09, 09:32 PM
http://i6.tinypic.com/6p7lkxd.jpg
1.نوشین
کار نوشین خیلی خوب و حرفه ای راندو شده فقط یه ایراد کوچولو توی ترسیم داره .تو پلان به نظر میاد عرض سقف وقتی به سمت چپ میره کم می شه اما این موضوع در پرسپکتیو نشون داده نشده!
Soofia
2007/12/09, 09:51 PM
http://i9.tinypic.com/73avnyx.jpg
2.ایمان
این که روی مقوای تیره کار کردی جالبه اما برای اینکه مداد رنگی بیشتر جلوه داشته باشه بهتره از رنگ های شارپ تر استفاده کنی یا به قول نقاشا رنگ ها رو اشباع کن...و برای جذاب تر شدن کارت از چیزایی مثل آسمون و درخت بیشتر استفاده کن;)
Soofia
2007/12/09, 09:56 PM
http://i17.tinypic.com/85uw1mu.jpg
3.مهدی
کار مهدی هم خوب شده فقط یه نکته! اگه از رنگ های صورتی و نارنجی و قرمز کنار هم استفاده کنیم کار یه کم بچگونه میشه.در ضمن مهدی جان باید راندوی درخت رو بیشتر تمرین کنی:)
نكاتي براي اسكيس :
بچه ها بهتره كه قبل از شروع به كشيدن ورقتون رو تقسيم بندي كنيد مثلا 9 تايي يا 12 تايي . بهتره كه پرسپكتيو وسط باشه ولي اگر گوشه هم ميكشيد بايد حواستون باشه كه سنگيني نكنه يعني همه ديد مخاطب رو به خودش جلب نكنه
بهتره كه تمرين كنيد پلان و برش و پرسپكتيو ها رو به نحوي با هم تركيب كنيد مثلا زمين يكي بشه آسمون اون يكي و از اين كارا . يكم پيوستشون كنيد .
يه نكته در مورد پلان كه بهتره پلان رو زاويه دار قرار بديد چون به شيت پويايي ميده ;)
بقيه هم كه دوستان عزيز گفتن ;)
اسكيس شماره 2
سلام به دوستان عزيزم
اين دفعه شايد موضوع اسكيس خيلي خاص نباشه ولي سعي كردم يك سايت جالب براتون انتخاب كنم كه نيازمند خلاقيت براي طراحي باشه :smile:
موضوع : رستوران بين راهي
اما سايت :
جاده چالوس و اين هم سايت طراحي
شما مجاز به انتخاب محل دقيق طراحيتون هستيد
فاصله دو كوه رو 60 متر در نظر بگيريد و عمق دره رو هم 20 متر .
حالا هرجا كه دوست داريد رستورانتون رو برپا كنيد;)
http://i2.tinypic.com/89kepmx.jpg
نكاتي كه بايد توجه كنيد
1- دسترسي ها بايد كاملا منطقي باشه و طراحي بشه
2- محلي براي پارك حدود 30 ماشين در نظر گرفته بشه
3 - ايستايي كار بايد منطقي باشه و براش فكر بشه
4- فضاهاي تفريحي كه دوست داري هم ميتونيد بهش اضافه كنيد
زمان تحويل :
با توجه به اينكه آخر ترم هست و همه سرشون شلوغه
جمعه دو هفته آينده 7 دي ماه
منتظر كاراتون هستم ;)
موفق باشيد
------------------------------------------------
اينجا كارگاه اسكيس است نه مسابقه اسكيس
اميدوارم دوستاني كه دفعه قبل شركت نكردند اين دفعه شركت كنند . اينجا جايي كه كه ما دوستانه با هم اسكيس تمرين ميكنيم تا پيشترفت كنيم . يك كلاس آموزشي براي ارتقاء نه رقابت . ;)
هر وقت بيكار شدين مثلا تو اتوبوس داريد برميگرديد يا ميريد دانشگاه يا سر كلاس هاي عمومي كه هيچ وقت درس گوش نميديد به اين موضوع طراحي فكر كنيد :D
دوستان تازه واردي هم كه ميخوان شركت كنند و نمي تونن عكس كارشون رو قرار بدن كارشون رو براي من mail كنن تا من براشون بذارم;)
morteza79
2007/12/16, 12:26 AM
نوشین جان من توی اون عکسی که گذاشتی حتی1متر مربع زمین صاف (به جز خود جاده!) نمیبینم!
یعنی رستورانو باید روی کوه طراحی کرد؟؟؟ میشه یه تیکه از کوه رو سوراخ کرد؟
(اگه سوالام خیلی ضایعس بهم نخندین آخه من تا حالا اسکیس نزدم ولی بدم نمیاد امتحان کنم...!)
با اجازه استاد نوشین من جواب شما رو می دهم و ایشون زحمت می کشند آنرا کامل و در صورت نیاز اصلاح می کنند که من پیشا پیش از ایشون تشکر می کنم.
در ارتباط با مکان دقیق پروژه در توصیحات آمده شما مجاز به انتخاب محل دقيق طراحيتون هستيد پس بستگی به نظر و ایده شما دارد. البته با توجه به نکات آخر موضوع دسترسي ها بايد كاملا منطقي باشه و طراحي بشه2- محلي براي پارك حدود 30 ماشين در نظر گرفته بشه 3 - ايستايي كار بايد منطقي باشه و براش فكر بشه 4- فضاهاي تفريحي كه دوست داري هم ميتونيد بهش اضافه كنيد .
شما قطعا در چنین سایتی حق تغییر کوه را هم دارید ولی با توجه به اینکه هر طراحی باید با احترام به محیط باشد و در اینجا که یک سایت بکر و محیط طبیعی است این آیتم پررنگ تر خواهد بود منظورم اینه که موقعیت و حجم کار شما نباید محیط را مخدوش کند.حجم شما می تواند شاخص باشد ولی نباید بی تفاوت به محیط طبیعی اطرافش باشد و یا اینکه به حدی چهره محیط و کوه را تغییر دهید که زیبایی و بکر بودن آنرا از بین ببرید.
منم منتظر توضیحات تکمیلی نوشین خانم هستم.
در مورد جمله آخرتان هم فقط ان رو می گویم که :
پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است.
dynamic
2007/12/16, 06:52 PM
بچه ها من نتونستم اسكيس بزنم .چي كار كنم .شماها هم مشكل دارين ؟:surprised:
عزيزم تلاش خودت رو بكن زود نا اميد نشو . اول بايد خوب فكر كني . به موضوع ، خوب برا خودت تشريح كن كه چي خواسته شده. اگه خواستي تحليل ها تو بنويس تو چند جمله مختصر . موقعيت رو بسنج . موقعيت جغرافيايي، موقعيت زمين اعم از پستي و بلندي و دسترسي ها . بايد ببيني با طرحي كه مي خواي بدي دقيقا چي مي خواي بگي كدوم مشكل رو حل مي كني . به چي بها مي دي . فرمت كم كم از همين تحليل هات به ايده ال ترين حالت مي رسه اگه بتوني خوب تشريح و تحليل كني و خوب حلش كني ;) مثل يه مسئله است . نظر من اينه:redface:
تقریبا چقدر زمان لازم داره تا دست قوی بشه؟
من خیلی دستم قوی نیست. با کامپیوتر کار می کنم ولی دوست دارم دستم قوی باشه.
البته تعداد افرادیکه دستشون قویه زیاد نیست.
باید چیکار کرد؟چجور تمرینی؟
عزيزم اين تمرينه ديگه ، از همين جا شروع كن
نوشين جون مي شه بگي عرض كنار جاده چقدره؟ يا اينكه ما تقريبا عرض زمينمون رو چقدر بگيريم؟:w20: مرسي موضوع خوبيه:w42:
سيمين جان فكر كنم اين مقطع كارتون رو راه بندازه
http://i9.tinypic.com/82jt6is.jpg
نوشین جان من توی اون عکسی که گذاشتی حتی1متر مربع زمین صاف (به جز خود جاده!) نمیبینم!
یعنی رستورانو باید روی کوه طراحی کرد؟؟؟ میشه یه تیکه از کوه رو سوراخ کرد؟
(اگه سوالام خیلی ضایعس بهم نخندین آخه من تا حالا اسکیس نزدم ولی بدم نمیاد امتحان کنم...!)
هر كاري دلت ميخواد بكن فقط اون شرايط رو داشته باشه همونطور كه مرتضي عزيز توضيح داد
در ضمن همه چيزش به شما بستگي داره حتي مساحتش هم با شما
شما قطعا در چنین سایتی حق تغییر کوه را هم دارید ولی با توجه به اینکه هر طراحی باید با احترام به محیط باشد و در اینجا که یک سایت بکر و محیط طبیعی است این آیتم پررنگ تر خواهد بود منظورم اینه که موقعیت و حجم کار شما نباید محیط را مخدوش کند.حجم شما می تواند شاخص باشد ولی نباید بی تفاوت به محیط طبیعی اطرافش باشد و یا اینکه به حدی چهره محیط و کوه را تغییر دهید که زیبایی و بکر بودن آنرا از بین ببرید.
البته منم موافقم كه نبايد يه كوه صدمه زد ولي بازم شما مجاز به هركاري هستيد
ديكانستراكشن هم خواستيد كار كنيد فقط منطقي و درست باشه
بچه ببخشيد ديگه تا يه مدت نمي تونم بيام خيلي پروژه هام زياد شده :cry:
اگه زنده موندم :cry:در خدمت هستم ولي اسكيس يادتون نره
ببخشيد كه به تاپيك هاي ديگه وقت ندارم سر بزنم :redface:
فعلا همه شما رو به خدا ميسپارم :gol:
سلام
من چند تا اسكيس داشتم ولي نمي دونم كار كي است
اميدوارم خوشتون بياد.
14431442
Arch-Azadeh
2008/1/07, 05:54 PM
سلام دوستان
من راستش نمی دونم تو این تاپیک چه خبره ..من خودم تو دوران لیسانس دستم افتضاح بود سر امتحان ارشد شد که تازه به فکر افتادم دستم را قوی کنم .. در مورد اسکیس ارشد معماری و طراحی شهری می تونم راهنمایی کنم.
برای شروع هم نحوه کشیدن درخت در پلان و نما را براتون می ذارم ، که تو هر کاری مورد نیازه .امیدوارم مفید باشه.
راستی یکی از بچه ها گفته بود که دستا اکثرا قوی نیست..باید بهت بگم که خیلی اشتباه میکنی چون دستا اکثرا قویه :D:D ..سر اسکیس ارشد می فهمی چقدر همه کار کردن:surprised:
عکس (http://archi.persiangig.com/image/Skis/020.jpg) 1
عکس (http://archi.persiangig.com/image/Skis/021.jpg)2
عکس (http://archi.persiangig.com/image/Skis/022.jpg) 3
عکس (http://archi.persiangig.com/image/Skis/023.jpg) 4
عکس (http://archi.persiangig.com/image/Skis/024.jpg)5
عکس (http://archi.persiangig.com/image/Skis/036.jpg) 6
عکس (http://archi.persiangig.com/image/Skis/037.jpg) 7
Arch-Azadeh
2008/1/08, 03:05 PM
damet garm azade,mishe esme ketabi ke in randuharo azash gozashtio benevisi?
از این کتاب دوست عزیز
http://archi.persiangig.com/image/Skis/linar.jpg
hamid_8351194
2008/1/18, 09:34 PM
salam bacheha age kasi ye eskise ghashang ba mozoe ENSAN-TABIAT-MEMARI dare befreste:smile:
از اون جايي كه زبون مارال مو در اورده من به جاش ميگم:ايجا فانگليسي نوشتن كار بديه,عيبه,جيزه,ناراحت نشيااااا :w24: به منم اولش گفتن منم اصلا ناراحت نشدم :cry: .....
marjan.h
2008/1/30, 10:24 PM
سلام بچه های اکتیو کارگاه اسکیس.خیلی ازاین قسمت خوشم اومد.کاش زود تر می رسیدم تا از اسکیس قبلی جا نمونم.بی صبرانه منتظر موضوع جدید هستم.
بچه ها يادتون باشه شروع اسكيس دوم
اول اسفند تا 10 اسفند ;)
سلام .من تازه فهمیدم ایده خیلی جالبیه.تو دانشگاه چیزی یاد نگرفتیم امیدوارم اینجا یاد بگیرم و ترس و تنفرم از اسکیس رفع بشه.منتظر موضوع جدید هستم;)
سلام .من تازه فهمیدم ایده خیلی جالبیه.تو دانشگاه چیزی یاد نگرفتیم امیدوارم اینجا یاد بگیرم و ترس و تنفرم از اسکیس رفع بشه.منتظر موضوع جدید هستم;)
هانا جون مگه شما هم اسكيس دارين؟!
[quote=تبسم;111205]هانا جون مگه شما هم اسكيس دارين؟![/quo
تبسم جان سلام.نه من رشتم معماریه نمیدونم چرا اشتباه شده.درستش می کنم.خودم هم تازه فهمیدم.:redface:
هانا جان من موضوع اين دوره رو دادم چند صفحه قبل هست . يك رستوران بين راهي تو جاده چالوس هست ;)
به نظر من جالبه ولي واسه كسي كه دستش قوي باشه
به نظر من جالبه ولي واسه كسي كه دستش قوي باشه
عزيزم تا تمرين نباشه كه دست قوي نميشه . ادم كه از اولش با دست قوي به دنيا نمياد بايد تمرين كنه ;)
Amir*taksa
2008/2/11, 03:13 AM
چقدر خووووووووب:smile:تا اخرش پايم;)
MY WORLD
2008/2/13, 08:23 AM
من خیلی وقت بود منتظر یه همچین فرصتی بودم ممنون از پیشنهادت
marjan.h
2008/2/15, 12:00 PM
ببخشید نوشین جون من یه کوچولو دچار اشکال شدم!با توجه به عکسی که از سایت دادین ما تو فضای اطراف کارمون کوه داریم.حالا سوال من اینه که ایا باید کارمون به کوه چسبیده باشه یا میشه اطرافش آزاد باشه؟آخه طرحی که تو ذهن منه یه جورایی تمام محیط اطرافش آزاده.!امیدوارم سوالم و واضح پرسیده باشم.
ببخشید نوشین جون من یه کوچولو دچار اشکال شدم!با توجه به عکسی که از سایت دادین ما تو فضای اطراف کارمون کوه داریم.حالا سوال من اینه که ایا باید کارمون به کوه چسبیده باشه یا میشه اطرافش آزاد باشه؟آخه طرحی که تو ذهن منه یه جورایی تمام محیط اطرافش آزاده.!امیدوارم سوالم و واضح پرسیده باشم.
عزیزم من از عمد سایت طراحی میدم که بچه ها مجبور بشن به سایت توجه کنن .
مثلا اینطوری نمیشه که بیای سایت رو نادیده بگیری و طراحی کنی یا مثلا بیای تو دشت طراحی کنی و بعد بیای بذاریش تو یه سایت کوهستانی با شیب . به نظر خودت میشه ؟
تو دشت زمین صاف و مسطح هست ولی تو سایت ما زمین شیب دار پس طرحت رو هوا میمونه .
مثلا نمی تونی یه خونه برونگرا رو بذاری تو یزد ! مردم از گرما میمیرن . پس هرچی باید با سایت و اقلیم ارتباط داشته باشه . ;)
من سایت میدم که بچه ها فکرشون بازتر بشه و بیشتر فکر کنن به فرمای مختلف و در شرایط مختلف قرار بگیرن ;)
marjan.h
2008/2/15, 05:07 PM
عزیزم من از عمد سایت طراحی میدم که بچه ها مجبور بشن به سایت توجه کنن .
مثلا اینطوری نمیشه که بیای سایت رو نادیده بگیری و طراحی کنی یا مثلا بیای تو دشت طراحی کنی و بعد بیای بذاریش تو یه سایت کوهستانی با شیب . به نظر خودت میشه ؟
تو دشت زمین صاف و مسطح هست ولی تو سایت ما زمین شیب دار پس طرحت رو هوا میمونه .
مثلا نمی تونی یه خونه برونگرا رو بذاری تو یزد ! مردم از گرما میمیرن . پس هرچی باید با سایت و اقلیم ارتباط داشته باشه . ;)
من سایت میدم که بچه ها فکرشون بازتر بشه و بیشتر فکر کنن به فرمای مختلف و در شرایط مختلف قرار بگیرن ;)
ممنون از تو ضیحاتتون. پس دوباره سعی میکنم .
Pleiades.Arch
2008/2/18, 04:04 PM
یه پیشنهاد دارم! هر کی قبل از همه اسکیسشو بذاره همه بهش یه + بدن! اینطوری انگیزه ها تقویت مشه!
Soofia
2008/2/18, 04:13 PM
راستی از ایمان خبری نیست....:w38:
کجایی آقای فعال؟؟؟
اسكيس شماره 2
سلام به دوستان عزيزم
اين دفعه شايد موضوع اسكيس خيلي خاص نباشه ولي سعي كردم يك سايت جالب براتون انتخاب كنم كه نيازمند خلاقيت براي طراحي باشه :smile:
اما سايت :
نكاتي كه بايد توجه كنيد
اين مقطع كارتون رو راه بندازه
زمان تحویل 10 اسفند
موفق باشید ;)
silver star
2008/2/19, 12:49 AM
راستی از ایمان خبری نیست....:w38:
کجایی آقای فعال؟؟؟
سلام سپیده جان! چطوری؟ من کجام؟! یا خودت؟ یه مدت مارو تنها گذاشتی رفتی.
ولی بهت حق میدم. خودمم خیلی عذاب وجدان دارم که نمی تونم خیلی فعال باشم. ولی بخدا چند وقته خیلی سرم شلوغه :( حتی وقت برا خواب هم ندارم. دعا کنید یا 24 ساعت شبانه روز بیشتر شه! یا اینکه من بتونم بدونه خوابیدن هم دَووم بیارم:biggrin:
;):gol:
ahmad88
2008/2/19, 11:38 PM
سلام.من هم کاملا موافقم.;)chookh yakhshe ghardash.
من میخواستم همین اول از همتون عذر خواهی کنم چرا که نمیتونم اسکیسمو برسونم .چون که از الان تصمیم گرفتم مثل .....بشینم واسه کارشناسی بخونم.ولی شاید بتونم توی سایر بحثا شرکت کنم.:cry:
منو ببخشید.
Amir*taksa
2008/2/21, 01:37 PM
اسكيس شماره 2
سلام به دوستان عزيزم
اما سايت :
نكاتي كه بايد توجه كنيد
اين مقطع كارتون رو راه بندازه
زمان تحویل 10 اسفند
موفق باشید ;)
من زياد خوب توجيح نشدم :wallbash:
رستورانو كجا جا بدم:que: اينجا كه جاده و كوه و دره س فضاي خاليش پس كو:que::question:
من زياد خوب توجيح نشدم :wallbash:
رستورانو كجا جا بدم:que: اينجا كه جاده و كوه و دره س فضاي خاليش پس كو:que::question:
:biggrin:چراحالا سرت رو میکوبی به دیوار .
اتفاقا درست متوجه شدی .
نکته این اسکیس همینه که خودت سایتت رو مشخص کنی . مقطع سایت هم هست . این بستگی به تو داره که کجا میخوای باشه ;)
من بیشتر از این نمی خوام راهنمایی کنم که خودتون به جواب برسید
Amir*taksa
2008/2/22, 08:31 PM
:biggrin:چراحالا سرت رو میکوبی به دیوار .
اتفاقا درست متوجه شدی .
نکته این اسکیس همینه که خودت سایتت رو مشخص کنی . مقطع سایت هم هست . این بستگی به تو داره که کجا میخوای باشه ;)
من بیشتر از این نمی خوام راهنمایی کنم که خودتون به جواب برسید
اخه عزيزه من هيچ جا نميشه كه:warn:
بايد كوه رو بكنم:w09:
كوه هم سنگيه كنده نميشه مواد منفجره ميخواد اونم سازمان منابع طبيعي نميزاره:D
تا نگي سرمو ميكوبم به ديوار :wallbash:
تنها جاي ممكن ته رودخونس:smile:اونم ديده نميشوو حل كردن رمپ ماشين روشم كلي فضا ميخواد
هری پاتر
2008/2/22, 10:53 PM
اصلا اسکیس چی هست؟
Pleiades.Arch
2008/2/23, 07:36 AM
تنها جاي ممكن ته رودخونس:smile:اونم ديده نميشوو حل كردن رمپ ماشين روشم كلي فضا ميخواد
به نظر من هم باید کوه رو سوراخ کرد که کلیtnt لازم داره!:biggrin: البته من یه فکرایی دارم که به tnt نیاز نداره ولی فکر نمی کنم ایستایی داشته باشه! البته چون هنوز ایستایی پاس نکردم اگه این اشکالو داشته باشه نباید بهش گیر بدید!باشه؟؟؟ قول دادیدها!
sasha20
2008/2/23, 10:24 AM
فکر کنم بچه ها اول باید دو واحد سوراخ کردن کوه رو بگذرونن بعد بیان اسکیس بزنن.;)زیاد سخت نگیرید.
من خودم همه جا پارتی دارم برات اجازه میگیرم . هرکاری دلت میخواد بکن . کوه سوراخ کن . جاده رو سوراخ کن . درخت بکن ......:biggrin:
marjan.h
2008/2/23, 03:35 PM
اصلا اسکیس چی هست؟
عزیزم شما ترم چندی؟!!اگه یه سری به صفحات اول بزنی و کار قبلی بچه ها رو ببینی احتمالا همه چی دستت میاد!
marjan.h
2008/2/23, 03:39 PM
بچه ها یه چیز جالب من برای تحویل کار استرس گرفتم!!:cry:آخه یه کم جا دادنش تو کوه یا بین کوه ها سخته!!
Soofia
2008/2/23, 03:50 PM
اگه یه کم باز تر فکر کنید تمام مشکلات انتخاب سایت حل میشه:)
ali tafarroji
2008/2/24, 10:50 PM
سلام منم موافقم چون اكثر بچه ها تو اسكيس زدن مشكل دارن واين طرح مي تونه خيلي مفيد باشه.;)فكر كنم بتونم چند نفرو بيارم.;)
sasha20
2008/2/25, 11:07 AM
nino جان اگه اجازه بدی من اسکیسمو دیرتر بذارم چون این هفته باید بریم برای طرح 1 قشم و لافت و....... تا خونه های قدیمی اونجارو ببینیم. و همچنین واسه برداشت از بناهای تاریخی جای دیگه تمام برنامه هام در هم بر هم شده اسکیس اولیه شو زدم ولی نه راندو کردم نه روی شیت مناسبیه. ایشاله شنبه یا یکشنبه که اگه برگشتم.
خیلی ممنون.;)
:book:سلام بچه من تازه واردم ولی به نظر من اسکیس شیرین ترین کار دنیاست.
Amir*taksa
2008/2/25, 12:39 PM
به نظر من هم باید کوه رو سوراخ کرد که کلیtnt لازم داره!:biggrin: البته من یه فکرایی دارم که به tnt نیاز نداره ولی فکر نمی کنم ایستایی داشته باشه! البته چون هنوز ایستایی پاس نکردم اگه این اشکالو داشته باشه نباید بهش گیر بدید!باشه؟؟؟ قول دادیدها!
من ميدونم چي تو فكرته:hypocrite: اما نينو جان كلي فضا واسه پارك كردن ماشين ميخواد اونو ميخواي چي كارش كني:que::warn::smile:
sasha20
2008/2/25, 06:36 PM
من ميدونم چي تو فكرته:hypocrite: اما نينو جان كلي فضا واسه پارك كردن ماشين ميخواد اونو ميخواي چي كارش كني:que::warn::smile:
بازم توی کوه جاش میدن!!!!!!!!!!!
don't worry!!!!!!!!!! کوه اونقد جا داره ه ه ه.
Pleiades.Arch
2008/2/25, 06:51 PM
حالا نمیشه پارکینگ نداشته باشه؟:surprised:
Pleiades.Arch
2008/2/25, 07:21 PM
راستی امروز اولین اسکیسمو زدم! ولی اینقدر طولش دادم که نرسیدم راندوش کنم! این اسکیس زدن هم عجب کاره سختیه!
nino جان اگه اجازه بدی من اسکیسمو دیرتر بذارم چون این هفته باید بریم برای طرح 1 قشم و لافت و....... تا خونه های قدیمی اونجارو ببینیم. و همچنین واسه برداشت از بناهای تاریخی جای دیگه تمام برنامه هام در هم بر هم شده اسکیس اولیه شو زدم ولی نه راندو کردم نه روی شیت مناسبیه. ایشاله شنبه یا یکشنبه که اگه برگشتم.
خیلی ممنون.;)
حتما عزیزم . هر وقت تونستی بذار
خوب براش یه فضا بساز . نمیشه به نظرت ؟؟؟
نه فضای محصور . فضای پارک خودرو
بچه ها نمی دونم چرا اینقدر براتون این موضوع مبهمه
فکر کردم بهتره که مساحت رو کم کنم شاید براتون راحتر بشه .
جای پارک 10 خودرو و رستورانی برای حدود 30 نفر . فکر کنم اینطوری براتون بهتر باشه
موفق باشید ;)
منم موافقم.ولي زمانش چند روز قبل بابد اعلام بشه.:)
Soofia
2008/2/26, 09:05 PM
بچه ها نمی دونم چرا اینقدر براتون این موضوع مبهمه
فکر کردم بهتره که مساحت رو کم کنم شاید براتون راحتر بشه .
جای پارک 10 خودرو و رستورانی برای حدود 30 نفر . فکر کنم اینطوری براتون بهتر باشه
موفق باشید ;)
:w29:
:w39::w00:
:w29:
:w39::w00:
خوب تو با همون قبلیا اسکیس بزن .
ای بابا من این وسط چی کار کنم هر چی بگی باز یکی شاکی میشه
چون ایکون سر به بیابان گذاشتن نداره سر به آسمان میزارم:w47:
Amir*taksa
2008/2/26, 11:28 PM
بازم توی کوه جاش میدن!!!!!!!!!!!
don't worry!!!!!!!!!! کوه اونقد جا داره ه ه ه.
دست رو دلم نذار ساشاجان:question:
والا به خدا نداره :w06:
من همش تو اين عكس دنباله 1تيكه زمينم كه دوره هم بشينيم 1چاي و قليون بزنيم واي تو جاده چالوس چي ميشه.... :w12::w18::w36:اما نيست:(
sasha20
2008/2/27, 01:08 AM
شما پسرا هم که سرو تهتونو بزنن میرید سر قلیون.
اگه میدونستید باهاتون چی کار می کنه نگاشم نمی کردید و واسه راحتی اعصاب و باکلاس بازی می رفتید سراغ چیزای بهتر و مفید تر دیگه!!! البته ببخشید جسارت کردم.;)
عجب دل حساسی دارید شما پسرا که با یک کلمه خونه:surprised:. نبینم ناراحت باشی . هر چی بیشتر در مورد نتونستن فکر کنی بیشتر نمی تونی کار کنی.
وای خدای من ،شدم شبیه مامان بزرگا دارم نصیحت می کنم .:biggrin:
خودم وضعیتم از تو بدتره. حالا که جای کمتری واسه پارکینگ می خواد یکم راحتترشد.
موفق باشی.
Amir*taksa
2008/2/27, 01:29 AM
شما پسرا هم که سرو تهتونو بزنن میرید سر قلیون.
اگه میدونستید باهاتون چی کار می کنه نگاشم نمی کردید و واسه راحتی اعصاب و باکلاس بازی می رفتید سراغ چیزای بهتر و مفید تر دیگه!!! البته ببخشید جسارت کردم.;)
عجب دل حساسی دارید شما پسرا که با یک کلمه خونه:surprised:. نبینم ناراحت باشی . هر چی بیشتر در مورد نتونستن فکر کنی بیشتر نمی تونی کار کنی.
وای خدای من ،شدم شبیه مامان بزرگا دارم نصیحت می کنم .:biggrin:
خودم وضعیتم از تو بدتره. حالا که جای کمتری واسه پارکینگ می خواد یکم راحتترشد.
موفق باشی.
اينكه ما پسرا دل حساسي داريمو باش شديدا موافقم ;)
قليون مگه كلاس داشت و من خبر نداشتم:smile:
نه تونستنشو كه ميتونم بلاخره 1چيزي بكشم اما ميخوام اصولي و قابل اجرا باشه
چشم ديگه قليون نميكشم:gol:
من همش تو اين عكس دنباله 1تيكه زمينم كه دوره هم بشينيم 1چاي و قليون بزنيم واي تو جاده چالوس چي ميشه.... :w12::w18::w36:اما نيست:(
پسر خوب حالا که زمین صاف نیست خودت براش بستر درست کن نمیشه ؟؟؟؟؟:surprised:
همیشه باید تو زمین صاف طراحی کرد ؟؟؟؟:surprised:
مثلا یه جا که دره هست مردم بگن چون نمیشه ازش عبور کرد پس هیچ راهی برای عبور نیست ؟؟؟:surprised:
حالا یه 4 تا خط بکش که بدونیم حداقل بهش فکر کردی چه درست چه غلط . دلیل نداره که آدم همیشه به جواب برسه . مهم اینکه فکر کنه شاید هیچ کدوم به جواب نرسیم ولی مغزمون یه ورزی داده شده ;)
silver star
2008/2/27, 09:37 PM
من یه سوال بپرسم؟ :redface: قول میدین برام نخندین؟
فاصله ی دو کوه 60 متره، یعنی چی؟! آخه کوه که دیوار نیست، عمود بره بالا! بگیم فاصله ش یکسانه. از پایه تا قله ی کوه، فاصله زیاد میشه. این 60 متر برا کجاشه؟من اینو پرسیدم چون می خوام بدونم از لبه ی جاده تا کوه کناری چقدر فاصله ست؟ آخه توو عکس فاصله شون زیاد نیست، ولی توو مقطع خیلیه!!
ببخشید اگه این سوال رو الان می پرسم. چون همین الان شروع به فکر رو این موضوع کردم :redface: نوشین جووووون!!! ببخش.باره آخرمه!
Amir*taksa
2008/2/28, 03:08 AM
پسر خوب حالا که زمین صاف نیست خودت براش بستر درست کن نمیشه ؟؟؟؟؟:surprised:
همیشه باید تو زمین صاف طراحی کرد ؟؟؟؟:surprised:
مثلا یه جا که دره هست مردم بگن چون نمیشه ازش عبور کرد پس هیچ راهی برای عبور نیست ؟؟؟:surprised:
حالا یه 4 تا خط بکش که بدونیم حداقل بهش فکر کردی چه درست چه غلط . دلیل نداره که آدم همیشه به جواب برسه . مهم اینکه فکر کنه شاید هیچ کدوم به جواب نرسیم ولی مغزمون یه ورزی داده شده ;)
:(:w00::w39: حالا چرا اينقدر دعوام كردي:(
باشه ميرم ميشينم ميكشم ديگه هم صدام در نمياد:eek:
شوخي كردم وز وز كردن عادت منه:smile:ميكشم خوبشم ميكشم;)
فقط خدا كنه وقت كنم و برسم
:(:w00::w39: حالا چرا اينقدر دعوام كردي:(
باشه ميرم ميشينم ميكشم ديگه هم صدام در نمياد:eek:
شوخي كردم وز وز كردن عادت منه:smile:ميكشم خوبشم ميكشم;)
فقط خدا كنه وقت كنم و برسم
این کجاش دعوا بود :eek:
ببین اگه بعدش هم گذاشتی قبوله ;)
من یه سوال بپرسم؟ :redface: قول میدین برام نخندین؟
فاصله ی دو کوه 60 متره، یعنی چی؟! آخه کوه که دیوار نیست، عمود بره بالا! بگیم فاصله ش یکسانه. از پایه تا قله ی کوه، فاصله زیاد میشه. این 60 متر برا کجاشه؟من اینو پرسیدم چون می خوام بدونم از لبه ی جاده تا کوه کناری چقدر فاصله ست؟ آخه توو عکس فاصله شون زیاد نیست، ولی توو مقطع خیلیه!!
ببخشید اگه این سوال رو الان می پرسم. چون همین الان شروع به فکر رو این موضوع کردم :redface: نوشین جووووون!!! ببخش.باره آخرمه!
اشتباه کردم این اطلاعات رو دارم :(
ببین منظور فاصله در قسمتی که جاده هست 20 متر جاده 40 متر دهانه دره . ;)
بابا اینقدر گیر ندین میخواستم تو شیب تند طراحی کنید :(
از این به بعد تو یه دشت کاملا صاف سایت میدم:D . نه اصلا سایت نمی دم :D
Soofia
2008/2/28, 11:26 AM
ایمان اخرااااااااااااااااج.......:w0 0:
رو اعصاب مدیر راه میری؟؟؟؟؟؟؟:w13:
ایمان اخرااااااااااااااااج.......:w0 0:
رو اعصاب مدیر راه میری؟؟؟؟؟؟؟:w13:
سپیده جان دعواش نکن . نه بابا من شوخی کردم . :w24:
من فقط منتظرم بچه ها کار بذارن بهترین چیز واسه من همینه که ببینم بچه ها کار میکنن و همین خوشحالم میکنه:w31:
silver star
2008/2/28, 03:38 PM
:cry::cry::cry::cry::cry::crying::crying::w19::w24 :
میشه منو معاف کنید؟ دارم می میرم
dynamic
2008/2/28, 03:47 PM
نینو جون با اجازه ات منم یه کم دیر کارم رو می ذارم آخه دارم می رم روستا . (شمال) . به خاطر دو تا نقشه باید بلند شم برم رشت:razz::mad::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry::cry::crying::crying::w19::w24 :
میشه منو معاف کنید؟ دارم می میرم
ببین یه ورق خط خطی هم شده باید بذاری . اصلا راه نداره ایمان جان :mad::D
نینو جون با اجازه ات منم یه کم دیر کارم رو می ذارم آخه دارم می رم روستا . (شمال) . به خاطر دو تا نقشه باید بلند شم برم رشت:razz::mad::cry::cry::cry:
باشه . دیرتر کارتون رو بذارید ;)
archi_arch
2008/2/28, 04:47 PM
منم!!!
میخواستم قسمت کناری بذارم و در واقع یه فضا سمت رودخونه بسازم ولی نمیدونم ایستایی داره یا نه!!!چون فضای کمی هم نیست خیلی سطح بزرگی میشه که معلقه و باید با ستون و ... ایستا بشه.
منم سازه ها رو زیاد بلد نیستم!!!!:redface:
میگم بچه ها میشه اخرین تغییرات این موضوع رو تو یه پست جدا بذارین من یه مدت نبودم الان گیج شدم بلاخره اندازه ها چی شد؟پستها رو که خوندم دیدم چند جا انگار تغییر کرده.
ولی میگم نوشین خدایی یه مرتبه خیلی سختش کردیا!!!!:redface:اون اولی یه ایستگاه ساده حالا یه رستوران اونم با این مکافات!!!!:w22:
مگه دستم بهت نرسه!!!:D
ایمان بدو مهمون داری!!!!!!!!!:w12::D
راستی نوشین جون یه سوال تو این موضوعهارو از جایی میاری؟یه بار یادمه گفتی موضوع اسکیسهای ارشده اره؟
میخوام بدونم واسه ارشدم اینجوری اطلاعات میدن وباید کار کنی؟اگه اینطوری باشه که من یکی کلام پس معرکه است!!!!!:cry:
از الان ترک تحصیل میکنم میرم دنبال یه رشته ی دیگه!!!!:crying2:
منم!!!
میخواستم قسمت کناری بذارم و در واقع یه فضا سمت رودخونه بسازم ولی نمیدونم ایستایی داره یا نه!!!چون فضای کمی هم نیست خیلی سطح بزرگی میشه که معلقه و باید با ستون و ... ایستا بشه.
منم سازه ها رو زیاد بلد نیستم!!!!:redface:
میگم بچه ها میشه اخرین تغییرات این موضوع رو تو یه پست جدا بذارین من یه مدت نبودم الان گیج شدم بلاخره اندازه ها چی شد؟پستها رو که خوندم دیدم چند جا انگار تغییر کرده.
ولی میگم نوشین خدایی یه مرتبه خیلی سختش کردیا!!!!:redface:اون اولی یه ایستگاه ساده حالا یه رستوران اونم با این مکافات!!!!:w22:
مگه دستم بهت نرسه!!!:D
ایمان بدو مهمون داری!!!!!!!!!:w12::D
راستی نوشین جون یه سوال تو این موضوعهارو از جایی میاری؟یه بار یادمه گفتی موضوع اسکیسهای ارشده اره؟
میخوام بدونم واسه ارشدم اینجوری اطلاعات میدن وباید کار کنی؟اگه اینطوری باشه که من یکی کلام پس معرکه است!!!!!:cry:
از الان ترک تحصیل میکنم میرم دنبال یه رشته ی دیگه!!!!:crying2:
حالا موضوع قبلبی هم که شرکت نکردی :razz:
این ماله ارشد نیست . این یکی رو رو شرکت کن . ;)
این دادم که بجه ها یکم مغزشون ورز بیاد . خداییش واسه خودم هم سخت بود
حالا موضوع قبلبی هم که شرکت نکردی :razz:
این ماله ارشد نیست . این یکی رو رو شرکت کن . ;)
این دادم که بجه ها یکم مغزشون ورز بیاد . خداییش واسه خودم هم سخت بود
واقعا خوشم اومد.;)خیلی صادقی:biggrin:
یه چیزی هم بگم.من تمام فکرشو کردم ولی اصلا دستم نمیره بکشم.:(
نینو جونم من هم روش کار کردم ولی اون چیزی که انتظارشو داشتم نمیشه:redface:
خودت تمومش کردی؟:smile:
نینو جونم من هم روش کار کردم ولی اون چیزی که انتظارشو داشتم نمیشه:redface:
خودت تمومش کردی؟:smile:
مرسی . منم زیاد راضی نیستم ولی به نظرم خوب بود بهش فکر کردم
من اول یکی کشیدم خوشم نیومد یه طرح دیگه دادم . حالا دوتاشو میذارم ;)
مثله اینکه مشتری ندارم :(. باشه خودم کار میذارم :cry:
من دو تا طرح زدم ولی از هیچ کدومش راضی نیستم .
اگه نامفهوم بود مشکل از کاره :redface:
این اسکیس اول که اصلا خوسم نیومد عوضش کردم :razz::(
http://i25.tinypic.com/29y1ie1.jpg
این هم اسکیسه بعدی از این هم خوشم نیومد:razz::(
http://i28.tinypic.com/mrwas0.jpg
Soofia
2008/2/29, 01:03 PM
من تا چند روز دیگه کارمو می ذارم:)
Pleiades.Arch
2008/2/29, 01:05 PM
من از structure plan بالایی و پرسپکتیو پایینی سر در نیاوردم!
Soofia
2008/2/29, 01:08 PM
ایده سازه ایت واقعا عالیه;)
من از structure plan بالایی و پرسپکتیو پایینی سر در نیاوردم!
اشکال نداره خودم هم سردر نیاوردم :D
ایده سازه ایت واقعا عالیه;)
مرسی اصلا مفهوم بود :(
Pleiades.Arch
2008/2/29, 01:26 PM
راستی نوشین مگه نگفتی پلان می خواد واسه اینکه دستشوییش اندازه سالنش نباشه؟ چرا تو پلانت اینارو نکشیدی؟:)(یکی نیست بگه اگه راست میگی خودت یه اسکیس بزن !)
Pleiades.Arch
2008/2/29, 01:29 PM
(تو دانشگاه من هیچ وقت ندیدم کسی شیت رو عمودی استفاده کنه واسه همین شیت بندیش برام جالب بود)
marjan.h
2008/2/29, 01:42 PM
نوشین جون ممنون از اینکه اولین نفر کارت و گذاشتی.من کارم از صبح آماده بود ولی میترسیدم بزارمش:cry:.یه کمی فهمیدن بعضی جاهای کارت برام سخت بود:surprised: .خب شایدم از سواد کم من باشه:redface:.در هر صورت مرسی.
marjan.h
2008/2/29, 01:47 PM
http://i25.tinypic.com/24uzr6o_th.jpg (http://tinypic.com/view.php?pic=24uzr6o&s=3)اینم کار من:redface:!راندوش ضعیفه.خیلی با عجله تموش کردم.برام بیشتر از هر چیزی این مهم بود که توی این کار شرکت کنم و به موقع تحویل بدم.
Soofia
2008/2/29, 01:49 PM
اشکال نداره خودم هم سردر نیاوردم :D
مرسی اصلا مفهوم بود :(
من که کاملا فهمیدم:)
راستی نوشین مگه نگفتی پلان می خواد واسه اینکه دستشوییش اندازه سالنش نباشه؟ چرا تو پلانت اینارو نکشیدی؟:)(یکی نیست بگه اگه راست میگی خودت یه اسکیس بزن !)
:D:redface:
(تو دانشگاه من هیچ وقت ندیدم کسی شیت رو عمودی استفاده کنه واسه همین شیت بندیش برام جالب بود)
:D:redface:
نوشین جون ممنون از اینکه اولین نفر کارت و گذاشتی.من کارم از صبح آماده بود ولی میترسیدم بزارمش:cry:.یه کمی فهمیدن بعضی جاهای کارت برام سخت بود:surprised: .خب شایدم از سواد کم من باشه:redface:.در هر صورت مرسی.
:redface::redface:
marjan.h
2008/2/29, 02:11 PM
بچه ها شرمنده بزرگ شدن تصویر کارم یه کم زمان میبره.ببخشید.
marjan.h
2008/2/29, 05:47 PM
پس بچه ها کوشین شماها؟؟؟؟!!!:exclaim:یادتون رفته؟!تو رو خدا کاراتون و زود بیارین دیگه.هر چی باشه از کار من که بد تر نیست!:redface:
ALI SKETCH
2008/2/29, 06:20 PM
من كه ميميرم براي اسكيس و راندو ... و اين حرفا ;)
اميدوارم كه :زود باشه ،خوب باشه، مفيدباشه
archiboy
2008/2/29, 08:17 PM
سلام من یکی که موافقم شدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییید مارام بی خبر نذارین ممنون;)
Pleiades.Arch
2008/2/29, 08:19 PM
سپیده جان فتو شاپ قبول نیست دوباره بکش(این جور که به نظر میرسه قبل از این که خراب شه خیلی خوشگل بوده!)
Soofia
2008/2/29, 08:24 PM
اینم کار من...
البته ببخشید با فتوشاپ کار کردم...آخه شیتم خراب شد...:w04:
ولی راندو ها دستیه...
http://i32.tinypic.com/2nghipy.jpg
فضاها:
1.پارکینگ
2.سقف شیبدار و شیشه ای (برای پارکینگ و دو تا حجم پایین)
3.فضای غذا خوری به همراه تراس رو به رودخانه
4.فضای سرو سرپوشیده (زمستانی)
5.فضای سرو رو باز (تابستانی)
Soofia
2008/2/29, 08:31 PM
سپیده جان فتو شاپ قبول نیست دوباره بکش(این جور که به نظر میرسه قبل از این که خراب شه خیلی خوشگل بوده!)
:cry::cry::cry:
Pleiades.Arch
2008/2/29, 08:35 PM
:w02:
Amir*taksa
2008/3/01, 12:25 AM
نوشين جان مرسي كه وقتشو تمديد كردي:gol:
حتما ميكشم;)
مريلا نظري
2008/3/01, 01:39 PM
من كاملا موافقم .اميدوارم كارامون براي هم مفيد باشن
گل پسر
2008/3/01, 05:59 PM
بابا خدایش حال کردم برای طرح های همه بچه ها جاداره بگم ای ول
طرح های بچه ها رودیدم خوشحال شدم که شرکت نکردم
از همه ممنون خیلی به طراحیه ما می تونه کمک کنه :gol::gol::gol::gol:
;)
paria2008
2008/3/02, 04:49 PM
سلام.من تازه کارم.زیاد اسکیس بلد نیستم.موافقم.مرسی
m.a.h.d.i
2008/3/02, 05:33 PM
سلام
ببخشيد كه يكم دير اومدم:sweatdrop: آخه تازه عضو سايت شدم:child: .
راستشو بخواين من با اين حال كه ترم ششم رو شروع كردم اصلا اسكيسم خوب نيست :crying2:و از ترماي پيش همه كارامو كامپيوتري انجام ميدم:w19: . خيلي دلم ميخواد كه منم بتونم تو تمريناتتون شركت كنم .:w14:آخه من هميشه از اسكيس فراريم. :w45:
با تشكر از همگي مخصوصا نوشين خانم كه اين تايپك رو راه انداختن .
:w27:
marjan.h
2008/3/02, 05:45 PM
سلام
ببخشيد كه يكم دير اومدم:sweatdrop: آخه تازه عضو سايت شدم:child: .
راستشو بخواين من با اين حال كه ترم ششم رو شروع كردم اصلا اسكيسم خوب نيست :crying2:و از ترماي پيش همه كارامو كامپيوتري انجام ميدم:w19: . خيلي دلم ميخواد كه منم بتونم تو تمريناتتون شركت كنم .:w14:آخه من هميشه از اسكيس فراريم. :w45:
با تشكر از همگي مخصوصا نوشين خانم كه اين تايپك رو راه انداختن .
:w27:
سلام.ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست. خب از همین الان شروع کن.فکر کنم نوشین جون وقتش و تمدید کرده.
marjan.h
2008/3/02, 05:50 PM
راستی نوشین جان وقت و تا کی تمدید کردی:question:؟!من مرتب میام سر می زنم ولی متاسفانه خبری نیست!:crying:پس کجایین اون همه بچه هایی که تو صفحات قبل با این کار موافقت می کردین؟؟؟؟؟!!
ahassan
2008/3/04, 12:33 AM
سلام:) .خوبین همگی ؟من تازه اومدم تو جمع شما(البته اگه راضی باشین و رضایت دارین:smile:).امیدوارم اگه کمکی از دست من بر اومد انجام بدم:D:heart::heart:یا علی......
marjan.h
2008/3/04, 06:10 PM
سلام:) .خوبین همگی ؟من تازه اومدم تو جمع شما(البته اگه راضی باشین و رضایت دارین:smile:).امیدوارم اگه کمکی از دست من بر اومد انجام بدم:D:heart::heart:یا علی......
سلام.خوش اومدی.:smile:بله که راضی هستیم.هر چی اعضا بیشتر مطالب خوب و مفید هم بیشتر!:biggrin:
dynamic
2008/3/04, 07:28 PM
راستی نوشین جان وقت و تا کی تمدید کردی:question:؟!من مرتب میام سر می زنم ولی متاسفانه خبری نیست!:crying:پس کجایین اون همه بچه هایی که تو صفحات قبل با این کار موافقت می کردین؟؟؟؟؟!!
:cry::cry:ما همین جاییم . اما :(........خیلی گرفتاریم . نوشین جون باور کن کارم رو می خوام بذارم اما ناقصه . درگیر پروژه هام شدم به شدت:redface::(. مگه این استادا می ذارن آدم نفس بکشه:mad::razz:. ببخشید وقت تا کی تمدید شده؟:redface:
معمار کوچک
2008/3/05, 08:42 AM
سلام من فاطی یا همون معمار کوچک به شدت موافقم ;)
گل پسر
2008/3/05, 09:02 AM
درود فاطی خانم
شماهم تازه اومدید خوش اومدید
marjan.h
2008/3/05, 09:35 AM
نوشیییییییین جووووووون کجایییییییییی:que:؟!!کم پیدایی!
Amir*taksa
2008/3/06, 12:44 AM
:cry::cry:ما همین جاییم . اما :(........خیلی گرفتاریم . نوشین جون باور کن کارم رو می خوام بذارم اما ناقصه . درگیر پروژه هام شدم به شدت:redface::(. مگه این استادا می ذارن آدم نفس بکشه:mad::razz:. ببخشید وقت تا کی تمدید شده؟:redface:
نوشیییییییین جووووووون کجایییییییییی:que:؟!!کم پیدایی!
نوشين جون سرش خيلي مشغول بود به من گفت بيام بگم كه وقت تا تاريخ 28اسفند تمديد شد;)اما شما هر چه زودتر بزارين كاراتونو
نوشين جوون 1وختي داره كه نادونه خوب جووني كردم ديگه :smile::w45:
واي نوشين ميكشه منو :w43::w47:
نوشين جون سرش خيلي مشغول بود به من گفت بيام بگم كه وقت تا تاريخ 28اسفند تمديد شد;)اما شما هر چه زودتر بزارين كاراتونو
نوشين جوون 1وختي داره كه نادونه خوب جووني كردم ديگه :smile::w45:
واي نوشين ميكشه منو :w43::w47:
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
;););)
29 اسفند :D
maryam bano
2008/3/07, 10:38 PM
چه جوری می تونم دستمو تو اسکیس قوی کنم
میشه کمکم کنید
ممنون
Amir*taksa
2008/3/08, 02:23 AM
میشه کمکم کنید
ممنون
از كشيدن خطوط شروع كن خط زياد بكش به انواع اسكيسا نگا كن از كشيدن نترس راحت خط بكش مداد كه تو دستته فشارش نده ارومو راحت نگهش دار اولش ساختمون نكش از احجام افلاطوني شروع كن سايه زدن اصولي رو ياد بگير بعد اينكه اينارو خوب ياد گرفتي واسه اصولي تر شدن كارت كلاسم برو اما مهمتر از اون تمرينو تمرينو تمرينه همش بكش هر چي جلو چشته بكش رو پرسپكتيو صحيح زياد دقت كن موفق باشي معمار;)
mahdeco
2008/3/08, 11:08 AM
میشه کمکم کنید
ممنون
من کلاس اسکیس دارم :) اگه میخوای بیا پیشیم :D ;)
mehrazin_f
2008/3/08, 12:06 PM
man ke terme 1am vali mikam eskiso az hala yad begiram ke dastam ghavi she!!!:D
peyman kamaly
2008/3/08, 12:11 PM
جیگمل فارسی بنویس:smile:
marjan.h
2008/3/08, 04:06 PM
می گم بچه ها درسته که نوشین جون لطف کرده زمان تحویل و تمدید کرده!ولی تو رو خدا مثل بچه های شب امتحانی نباشید و نزارینش برا لحظه ی آخر!!!زود کاراتون و بزارین دیگه!من دوست دارم زودتر کارا رو ببینم!
Pleiades.Arch
2008/3/08, 04:39 PM
راندو هم درس میدی؟ (خدای نا کرده شما استاد دانشگاه که نیستی؟؟؟:biggrin:)
mahdeco
2008/3/08, 06:56 PM
راندو هم درس میدی؟ (خدای نا کرده شما استاد دانشگاه که نیستی؟؟؟:biggrin:)
آره راندو هم درس میدم. :smile:
manam be onvane yek ozve jadid ba in ideye jaleb elam movafeghat mikonam va omid varam amali beshe
marjan.h
2008/3/09, 11:17 AM
خوش اومدی و ممنون که موافقت کردی.لطفاتو تالار فارسی تایپ کن.
سلام
تازه اومدم ولی موافقم. خودم خیلی ضعیفم.فقط امیدوارم زمانش با کارای دیگم تداخل نداشته باشه.
Mandan
2008/3/11, 07:16 PM
نوشين جون خسته نباشي. با ايده و كانسپتت كاري ندارم اما پرزانته ت خيلي خوب بود . نه خسته...!
pedram_84
2008/3/12, 12:25 AM
movafegham kheili b hame komak mishe:) mozue sketch ham tori bashe k 1 ruze beshe sketch kard:cry:
Amir*taksa
2008/3/12, 12:36 AM
movafegham kheili b hame komak mishe:) mozue sketch ham tori bashe k 1 ruze beshe sketch kard:cry:
سلام:smile:خوش اومدي:gol: همينوهم ميتوني 1روزه بزني;)
لطفا فارسي بتايپ
bache-memar
2008/3/12, 06:59 PM
salam , man taze ozve saitetun shodam , be nazaram jalebe , manam paye kargahe eskis hastam . ya lai begid ma poshtetunim !!
Amir*taksa
2008/3/12, 10:40 PM
salam , man taze ozve saitetun shodam , be nazaram jalebe , manam paye kargahe eskis hastam . ya lai begid ma poshtetunim !!
سلام فارسي تايپ كنيد :gol:
باد صبا
2008/3/13, 08:12 PM
سلام من تازه به جمع شما اومدم عجب سايت فعاليه بابا دستتون درد نكنه در مورد اسكيسم فكر خيلي خوبي بود مخصوصا الان كه انقدر فعال شده از نوشين جان و همه بر و بچه هاي فعال كارگاه ممنون گل كاشتين :w11::w17::w27:
اميدوارم تو اين اسكيس بتونم بهتون برسم:w20::w09:
سلام من تازه به جمع شما اومدم عجب سايت فعاليه بابا دستتون درد نكنه در مورد اسكيسم فكر خيلي خوبي بود مخصوصا الان كه انقدر فعال شده از نوشين جان و همه بر و بچه هاي فعال كارگاه ممنون گل كاشتين :w11::w17::w27:
اميدوارم تو اين اسكيس بتونم بهتون برسم:w20::w09:
سلام عزیزم
ما هم منتظر کارت هستیم ;)
solmaz-1
2008/3/14, 02:26 PM
سلام..من اسكيسمو خيلي وقته زدم اما هر كار كردم نتونستم عكسشو بذارم:( همه راههايي كه بچه ها گفته بودنم انجام دادم بازم نشد......... نوشين جون واسه تو ميل كردم كه لطف كني واسم بذاري... قول ميدم تا اسكيس بعدي ياد بگيرم
سلام..من اسكيسمو خيلي وقته زدم اما هر كار كردم نتونستم عكسشو بذارم:( همه راههايي كه بچه ها گفته بودنم انجام دادم بازم نشد......... نوشين جون واسه تو ميل كردم كه لطف كني واسم بذاري... قول ميدم تا اسكيس بعدي ياد بگيرم
باشه عزیزم
من منتظرم
امضای من هم دیدی اون روش نشد ؟
solmaz-1
2008/3/14, 11:16 PM
http://i32.tinypic.com/2gsh5e1.jpg
solmaz-1
2008/3/14, 11:20 PM
باشه عزیزم
من منتظرم
امضای من هم دیدی اون روش نشد ؟
تونستم مرسي ... اگه خيلي بده ببخشيد نصفه شب كار كرده بودم...زيادم از سايت سر در نياوردم:D
Pleiades.Arch
2008/3/16, 07:26 AM
اینم اسکیس من! فقط پرسپکتیوشو گذاشتم چون حوصله پلان و .... رو نداشتم. فک کنم پرسپکتیوش به اندازه کافی گویا هست:biggrin:
Mandan
2008/3/16, 01:03 PM
خسته نباشي پروين خانوم.
خوب بود كه از توپو گرافي بهره بردي
سقف شيبدار قضيه پيچيده ايه. به سمت صخره كه نميشه شيب سقف داد . به تجمع برف و دفع ريزش هاي جوي بايد فكر كرد.
ضخامت طبقات رو تو ارائه فراموش كردي خانوم مهندس؟
گاهي مسائل ريز سازه اي ، كل كار رو تو ذهن مصحح پايين مياره .
اونطورام كه ميگن ارائه كار همه چي نيست.
پرسپكتيوت جدا خوب بود .
پرزانته ت هم اگه قوي تر بشه خيلي كمكت مي كنه.
بازم ممنون و خسته نباشي عزيزم
من تازه باهاتون آشنا شدم! چون ممكنه برم سفر يه اسكيسه 2 ساعته رو كاغذه كوچيك زدم! شرمنده ديگه!
نینو جان کارت خوب بود.;)ولی من نمیدونم چرا انقدر روی طرح هرم تو کارات اصرار داری؟؟؟؟؟:razz:
آیا سبک کاریت اینجوریه یا نه؟؟؟؟؟؟لطفا توضیح بده......:que:(اسکیس اولت).
solmaz-1
2008/3/22, 06:10 PM
سلام...
عيد همگي مبارك
اين اسكيس يك مدرسه ابتداييه....امروز 2ساعت روش كار كردم
از لحاظ هندسي مشكل داره...ممنون ميشم ايراداي طراحي شو بگيد ..
http://i29.tinypic.com/mx0nlz.jpg
اسکیس های این دوره
این هم اسکیسه بعدی
http://i25.tinypic.com/24uzr6o_th.jpg (http://tinypic.com/view.php?pic=24uzr6o&s=3)اینم کار من:redface:!راندوش ضعیفه.خیلی با عجله تموش کردم.برام بیشتر از هر چیزی این مهم بود که توی این کار شرکت کنم و به موقع تحویل بدم.
اینم کار من...
البته ببخشید با فتوشاپ کار کردم...آخه شیتم خراب شد...:w04:
ولی راندو ها دستیه...
http://i32.tinypic.com/2nghipy.jpg
فضاها:
1.پارکینگ
2.سقف شیبدار و شیشه ای (برای پارکینگ و دو تا حجم پایین)
5.فضای سرو رو باز (تابستانی)
اینم اسکیس من! فقط پرسپکتیوشو گذاشتم چون حوصله پلان و .... رو نداشتم. فک کنم پرسپکتیوش به اندازه کافی گویا هست:biggrin:
http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=2439&d=1205643221
من تازه باهاتون آشنا شدم! چون ممكنه برم سفر يه اسكيسه 2 ساعته رو كاغذه كوچيك زدم! شرمنده ديگه!
http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=2442&d=1205671674
hamid_8351194
2008/3/25, 07:43 PM
http://www.4shared.com/file/41916591/eccde9ab/Untitled-1.html
http://www.4shared.com/file/41916654/3254ec71/Untitled-2.html
http://www.4shared.com/file/41916707/d7e823b9/Untitled-3.html
http://www.4shared.com/file/41916787/1f31a9b1/Untitled-4.html
http://www.4shared.com/file/41916855/4fcdf1ed/Untitled-5.html
hamid_8351194
2008/3/25, 08:57 PM
http://i28.tinypic.com/14m9nq1.jpg
hamid_8351194
2008/3/25, 08:59 PM
http://i27.tinypic.com/2n0j37n.jpg
hamid_8351194
2008/3/25, 09:00 PM
http://i29.tinypic.com/sxypac.jpg
hamid_8351194
2008/3/25, 09:02 PM
http://i31.tinypic.com/9pstph.jpg
hamid_8351194
2008/3/25, 09:02 PM
http://i31.tinypic.com/s453qu.jpg
باد صبا
2008/3/26, 09:55 PM
اينم كار من ببخشيد كه دير شد
http://i25.tinypic.com/2i8kf0k.jpg:w11:
;);) صبا جان خیلی خوبه ;)
hamid_8351194
2008/3/29, 06:47 PM
خوب...با اجازه اساتید من یکم اظهار نظر کنم!!! :w18:
تو کار مرجان فکر میکنم سطح طبقه همکف بهتره با جاده هم سطح شه.اینجور هم رستوران بهتر دیده میشه و هم دسترسی سواره راحت تر ...اون پله ها هم هیچ کاربردی ندارن!!!چون از کنارش جاده رد میشه و جای پارکی نیست...در نتیجه هیچ پیاده ای نیست که بخواد از اونجا عبور کنه!!!پله مارپیچ بهتره دور ساختمون بپیچه و اون فضای مرکزی محل آشپزخانه و پیشخوان بشه!!!:w25:
hamid_8351194
2008/3/29, 07:10 PM
حجم رستوران پروین خیلی ساده هستش...یه مکعب و دیگر هیچ!!!:w19: شاید اگه کار گهری بود میگفتیم اینم یه جور ساختار شکنیه. :w11:(مثل خانه ششم آیزنمن) اما نیست و این سادگی از نظر من یه اشکال بزرگه :w06:
ورودی هم اگه جلوی رستوران باشه بهتره...اینجور بیشتر مسافرین رو دعوت میکنه...:w36:
Pleiades.Arch
2008/3/31, 10:39 AM
من با این که ترم 2 ام میخوام کارارو تحلیل کنم!
1- کار نوشین: اسکیس اولی به خاطر اون هرم خیلی جالب شده به نظر من خیلی مناسب سایته چون هم ایستایی داره هم اینکه شیب داره و موقع برف و... هیچ مشکلی نداره و ارائه ش هم که حرف نداره
2-کار مرجان: من فکر میکنم سقفش خوبه چون اگه صاف بود برف روش می موند...تازه ایده ش هم خیلی جالبه ولی نمیدونم به درد کوهستان می خوره یا نه چون شیشه های طبقه دومش سر تا سریه. یه کوچولو ارائه اش ایراد داره واسه همین فکر میکنم بر و بچز زیاد بهش توجه نکردن. به نظر من کاریه که خیلی جای بحث داره... در کل من فکر میکنم خوبه!
3- کار سپیده: من رتبه 1 این اسکیسو به سپیده میدم....! حرف خاصی هم ندارم!
4-کار حمید:این همه حجمی که با هم ترکیب کردی یه کم آدمو گیج میکنه من که نفهمیدم چی به چیه! کاش مثل سپیده جان مینوشتی هر قسمتش چیه مثلا" دستشویی کجاس... یعنی یه پلان احتیاج داره. بعد هم اینکه اصلا" به سایت توجه نکردی. دره کجاس؟ (مهم ترین قسمت این اسکیس فکر میکنم که سایتش بود چون خیلی محدودیت ایجاد میکرد) به نظر شما یه نفر که داره از جاده رد میشه می فهمه که این رستورانه؟ به نظر من بیشتر برای موزه هنر های معاصر مناسبه و منو یاده موزه vitra میندازه.
راجع به راندو: این کارت یه جور سبک خاصه؟ تا حالا راندو این طوری ندیده بودم...نمی دونم...یعنی میشه هر جور دلمون میخواد رنگ کنیم؟ یعنی لازم نیست به واقعیت شباهت داشته باشه؟ مثلا" میشه شیشه رو اون طوری که شما کشیدی نشون داد؟؟
شرمنده که کار بقیه رو تحلیل نکردم!( چه جوجه معمار پر رویی!) چون که از بقیه کارا زیاد سر در نیاوردم!:);)
من تلاش کردم تحلیل هام سازنده باشه.امیدوارم انتقادام به کسی بر نخورده باشه! thx
Pleiades.Arch
2008/3/31, 10:58 AM
حجم رستوران پروین خیلی ساده هستش...یه مکعب و دیگر هیچ!!!:w19: شاید اگه کار گهری بود میگفتیم اینم یه جور ساختار شکنیه. :w11:(مثل خانه ششم آیزنمن) اما نیست و این سادگی از نظر من یه اشکال بزرگه :w06:
ورودی هم اگه جلوی رستوران باشه بهتره...اینجور بیشتر مسافرین رو دعوت میکنه...:w36:
1-روی اون کوه با اون شیب نمی شد زیاد خلاقیت در کرد! من فقط می خواستم بتونه سر جاش واسه و ریزش نکنه. البته یه اشتباهی کردم و رو به کوه هم به سقفش شیب دادم
حالا سادگی مگه بده؟ خیلیا معتقدن زیبایی تو سادگیه!(از جمله خودم!) من تمام تلاشمو کردم کارم ساده باشه..اصلا" تا حالا فکر کردین با این همه آرشیتکت خلاق چرا تو خیابون که میریم هر طرفو که نگا کنیم قوطی کبریت میبینیم؟؟ چون هیچ کس حاضر نمیشه خلاقیت های مارو عملی کنه....
2-خوب شد مثل گری نیستم! راستش از کاراش خوشم نمیاد خیلی شلوغه و یه عالم فرم های بی استفاده تو کاراش هست...من بیشتر از رایت و نورمن فاستر خوشم میاد
3-آره اگه ورودی جلو بود شاید بهتر بود...
marjan.h
2008/3/31, 03:38 PM
خوب...با اجازه اساتید من یکم اظهار نظر کنم!!! :w18:
تو کار مرجان فکر میکنم سطح طبقه همکف بهتره با جاده هم سطح شه.اینجور هم رستوران بهتر دیده میشه و هم دسترسی سواره راحت تر ...اون پله ها هم هیچ کاربردی ندارن!!!چون از کنارش جاده رد میشه و جای پارکی نیست...در نتیجه هیچ پیاده ای نیست که بخواد از اونجا عبور کنه!!!پله مارپیچ بهتره دور ساختمون بپیچه و اون فضای مرکزی محل آشپزخانه و پیشخوان بشه!!!:w25:
من ارتفاع کاروتا حدی گرفتم که از تو جاده دیده بشه در واقع ارتفاع بیشتر از دو طبقه به دو منظور بود:1 همین مورد دیده شدن.2 ایجاد یه المان و یه عنصری که تا حدودی جنبه زیبایی هم داشته باشه.
در مورد پله های کنار جاده شاید حق با تو باشه باید دوباره بررسیش کنم ولی من به این فکر کردم که شاید یکی نخواد از پارکینگ رستوران استفاده کنه!و البته خیلی ها برای یه تایم موقتی کنار جاد پارک میکنن اونم جاده کندوان!
در مورد پله داخل من کاملا برعکس فکر میکنم.به نظر من تمام قشنگی پله پیچ به وسط بودنشه.آشپز خونه هم اگر وسط باشه دسترسی ها به مشکل بر می خوره مثل ارتباط آشپز خونه با بیرون و...یه نگاه به دیاگرامم بنداز اونجا مشخصه.
marjan.h
http://i25.tinypic.com/24uzr6o_th.jpg (http://tinypic.com/view.php?pic=24uzr6o&s=3)
مرجان عزیز
مرجان جان نکاتی که به نظرم میرسه اینکه تو اومدی و روی دره یه پل زدی و روی اون ساختمانتو بنا کردی که بنظرم اگر به مقطع سایت و دره توجه کنی چنین نیاز به استراکچر خیلی قوی داره که علاوه بر خودش بنای تو رو هم نگه داره . و نکته دیگه باید به ریزش کوه هم توجه میکردی که ایا به نظرت این بنا اسیب نمیبینه ؟ چون بر روی پایه ها استوار شده و ممکنه اسیب ببینه . البته من بیشتر هدفم از اینکه این سایت عجیب رو دادم برای این بود که شما سعی کنید روی شیب طراحی کنید . در زمینه راندو و پرسپکتیو هم با تمرین بیشتر خیلی دستت قویتر میشه . راستی یه چیزی که کارو زیبا میکنه سایه هست
در کل ممنونم ;)
sepidi
http://i30.tinypic.com/2hxuk9i.jpg
اما سپیده عزیزم . البته درسته که شیتت خراب شد ولی بهتر بود رو یه ورق دیگه میچسبوندیش تا تو فتوشاپ . ok فقط این بار :)
1.پارکینگ ....... من ارتباطشو با جاده نمی بینم ؟ پارکینگ در پایین ترین نقطه ارتباطش با جاده چه جوریه ؟:w20:
2.سقف شیبدار و شیشه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم شیشه تو یه جای کوهستانی که خطر سقوط سنگ هست خیلی خطرناکه دقیقا روبه سنگها :w28:
5.فضای سرو رو باز (تابستانی
و نکته دیگه اینکه به نظرت اون ته ستون توانایی نگهداری اون حجمها رو با کابل داره ؟
ایستایی پارکینگت چطوریه ؟
و اینکه چیزی که من تو مقطع میبینم یک پارکینگه که روی رودخانه رو کاملا پشونده . ایا فضایی برای دید باقی میذاره ؟ تمام طول قسمت 3 روبه پارکینگ هست و فقط از عرض کمش دید به رودخانه هست
پرسپکتیو حجمت و راندوش خیلی خوب شده . البته خیلی بهتر بود که کل کار دستی می بود ;)
ممنون ;)
solmaz-1
و سولماز عزیز
اول از همه که توجه کردی رستورانت دقیقا وسط جاده ساختی ؟:D خب پس ماشینای بیچاره از کجا رد بشن :)
پروین.ا
.http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=2439&d=1205643221
پروین عزیزم .
درسته که گفتی من سادگی رو دوست دارم اما سادگی باید همراه زیبایی باشه و سادگی صرف زیبا نیست . یه نکته که خیلی مهمه و رعایت نکردی ضخامت هست که تو پرسپکتیوت اصلا وجود نداره در حقیقت همه چیز صفحه هستن . مثلا جاده ای که کشیدی به نظر خیلی غیر واقعی و ناممکن میاد . نرده هات اصلا ضخامت ندارن. البته چیزی که این طرح به یاد میاره یه کمپ کوهستانی با سقف شیروانی هست . همیشه رستوران به لحاظ موضوعش دست طراح تو فرمش بازتر بوده پس از ترکیب احجام و حجمهای خاص نترس . البته متاسفانه شیت بندی هم نکردی که امیدوارم تو کارای بعدی اعمال کنی :);)
manam
http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=2442&d=1205671674
و اما دوست تازه واردمو که اسمش رو هم نمی دونم . اولا از همه تشکر بسیار عالی :)
از نظر یک اسکیس سرعتی عالی بود و ارائه قوی .
با اینکه حجمهای ساده ای انتخاب کردی ولی تونستی با تکرار و تناسبات و تغییر در ارتفاع سقف و در حقیقت بازی های فرمی اون رو از یک نواختی دربیاری . از لحاظ موقعیت سایت و دسترسی هم اون رو حل کردی عالی بود . از سبک کارت خیلی خوشم اومد :)
موفق باشی ;)
http://i29.tinypic.com/sxypac.jpg
حمید عزیز اولا که منو کشتی تا اسکیستو گذاشتی :D
خوب حمید جا اصلا به سایت توجه نکردی کنار جاده یه دره هیت ولی اینجا که زمینت صافه !!!! نکنه دادی دره رو پر کردن :D
از نظر پرسپکتیو همون ایراد پروین رو داری که ضخامت رو رعایت نکردی . راندو هم میدونم که باره اولت بوده از مارکر استفاده کردی . تمرین میخواد از نظر فرمی بحثی ندارم و فرم زیباییه ولی معلوم نیست توش چه اتفاقی میوفته ؟ این مهمه که معلوم باشه .
مرسی حمید جان
موفق باشی
صبا جان مرسی .
از لحاظ ایده جالب بود فضا رو بردی تو دل کوه البته چیزی که من متوجه شدم اینه که بنایی نیست و کلا فضا ها بازه . در هر حال جالب بود . راندو کارت هم بسیار خوب و شیت بندی مناسبی داره
موفق باشی
dynamic
2008/4/07, 08:29 PM
http://i27.tinypic.com/24kwn5f.jpg
http://i32.tinypic.com/14cshz4.jpg
http://i32.tinypic.com/25evk29.jpg
منبع: کتاب آموزش اسکیس و راندو طراح و مولف: آرتور امید آذری
dynamic
2008/4/07, 08:34 PM
این ها جا مونده بودند;)http://i31.tinypic.com/302co69.jpg
http://i27.tinypic.com/2qxxoo8.jpg
منبع که بالا نوشتم:smile::)
dynamic
2008/4/09, 11:00 AM
سلام.
این یه روش کشیدن پرسپکتیو داخلی از روی پلانه . هر جا واضح نبود بگین توضیح می دم;)همونطور که می بینید از پلان خطوطی عمود رو پایین می اریم
http://i31.tinypic.com/34r81nb.jpghttp://i31.tinypic.com/6p5js2.jpgو خطوط پلان رو با زاویه تند تر پایین باز کشیدیم
حالا:ارتفاع چشم ناظر با زمین رو مشخص می کنیم البته کم رنگ تر از این . چون می خواستم مشخص بشه پر رنگ کشیدم;)
http://i25.tinypic.com/168in40.jpg
http://i32.tinypic.com/vr625k.jpg
dynamic
2008/4/09, 11:11 AM
در ادامه :برای مشخص شدن بهتر فضا نوری رو فرض و دیوار ها رو هاشور می زنیم;)http://i29.tinypic.com/97095w.jpg
بعد زمین رو هاشور می زنیم تا مشخص تر بشه با قرار دادن چند تا فیگور فضا رو زنده می کنیم و تناسبات رو مورد تاکید قرار می دیم
http://i27.tinypic.com/33utzki.jpg
حالا ... می دونیم که خط زمین همیشه پر رنگ تره .پررنگش می کنیم و همین طور به سقف هم اشاره ای می کنیم:surprised::D( با خطوط سقف)
http://i25.tinypic.com/2vwwjf6.jpg
و مرحله ی آخر.... دیوار ها رو اگه خواستیم مشخص تر می کنیم بهشون رنگ اضافه می کنیم;) و سقف هم همین طور...... به همین راحتی:smile: اگه خواستین فیگور ها رو هم می تونین با خط کلفتی بهتر نشون بدین بستگی به خودتون داره.......:) اگه خواستیم حتی می تونیم رو ی کف هم حالت باز تابی بدیم تا جنس مصالح رو معرفی کرده باشیم
http://i29.tinypic.com/rvvlh2.jpg
tarane_201
2008/4/09, 07:37 PM
بچه ها از کارای اسکیستون عکس بذارید لطفا اینجوری با کارای هم بهتر آشنا می شیم
اسکیس شماره 3
موضوع اسکیس : پل تفریحی - تجاری روی رودخانه زاینده رود
( محلی برای عبور پیاده و شامل یک قهوه خانه - غرفه های تجاری و محل تفریحی عابرین )
اینم سایت طراحی
http://i30.tinypic.com/2vkl2wz.jpg
تاریخ تحویل : 6 اردیبهشت
dynamic
2008/4/16, 09:44 AM
با سلام خدمت دوستای گلم
. امیدوارم اون روش پرسپکتیو به دردتون خورده باشه:).امروز می خوام اول چند تا پیشنهاد کوچولو بدم فردا هم در مورد شیت بندی حرف می زنم .
یکی از مشکلاتی که موقع اسکیس زدن وجود داره اینه که ما نمی تونیم رو جزئیات کار کنیم و تو اسکیس کاری موفق تره که به خوبی به جزئیات پرداخته باشه برا همین اول می ریم 5 نمونه از این ها رو با 4 تا دلیل جمع اوری می کنیم وتو A6 می کشیم و نگه می داریم برا روز مبادایی که زیاد هم مبادا نیست و همیشه اتفاق می افته;). 1.دیوارها( انواع) 2.ناودان 3.پله – راهپله 4.پنجره( برای اقلیم های مختلف ) 5.نورگیر 6. انواع ستون 7.انواع رواق 8. پنج مدل درخت برای آب و هوای مختلف 9.جای نشستن 10 .انواع بام 11. انواع سقف داخلی 12. جانپناه 13. نرده . 14 .مناره جدید. 15.گنبد جدید .16 . انواع المان. (10 تا بلد باشیم که یازدهمین رو خودمون بتونیم طرح بدیم) همه با دلیل .و.... مثلا این رواق خوبه برای اینکه این ور سایه می ندازه این ور خنک می شه برای اقلیم گرم و خشک خوبه و.... این ها رو از کار های معمارهای قوی جدا می کنین.یه کتاب مفاهیم پایه در معماری هم هست که خیلی به درد می خوره اما از اون کتاب این ها رو جدا نکنید ها ..... فقط یاد بگیرید . انواع اقلیم ها و بادها رو تو این نمونه ها بررسی می کنید . مثلا این پنجره خوبه که دید کم داره واسه کتابخونه خوبه که تمرکز به هم نزنه . واسه هر کدوم عملکردهای قوی تعریف کنید تا بتونین با دلیل ازش استفاده کنین . بی دلیل نباشه حتی به یک دلیل استفاده بشه مردوده:warn:. ;) حتما این نمونه ها رو جمع کنید واقعا به درد بخوره اینها حرفهای من نیست حرفهای دکتر صدیق هست.
dynamic
2008/4/17, 10:59 AM
با سلام .
اول اینکه سعی می کنیم نوشته رو فراموش نکنیم تو شیت اسکیس.تجزیه و تحلیل می کنیم . خط ضخیم داخلی خط اصلی شیته نه خط بیرونی.
http://i30.tinypic.com/2qvguxj.jpg
این هم یه نمونه کار:
http://i27.tinypic.com/kebvwi.jpg
سعی می کنم در مورد حداقل موارد شیت هم با هم صحبت کنیم;)
Pleiades.Arch
2008/4/17, 12:08 PM
شیت بندی!:)
در ادامه :برای مشخص شدن بهتر فضا نوری رو فرض و دیوار ها رو هاشور می زنیم;)http://i29.tinypic.com/97095w.jpg
بعد زمین رو هاشور می زنیم تا مشخص تر بشه با قرار دادن چند تا فیگور فضا رو زنده می کنیم و تناسبات رو مورد تاکید قرار می دیم
http://i27.tinypic.com/33utzki.jpg
حالا ... می دونیم که خط زمین همیشه پر رنگ تره .پررنگش می کنیم و همین طور به سقف هم اشاره ای می کنیم:surprised::D( با خطوط سقف)
http://i25.tinypic.com/2vwwjf6.jpg
و مرحله ی آخر.... دیوار ها رو اگه خواستیم مشخص تر می کنیم بهشون رنگ اضافه می کنیم;) و سقف هم همین طور...... به همین راحتی:smile: اگه خواستین فیگور ها رو هم می تونین با خط کلفتی بهتر نشون بدین بستگی به خودتون داره.......:) اگه خواستیم حتی می تونیم رو ی کف هم حالت باز تابی بدیم تا جنس مصالح رو معرفی کرده باشیم
http://i29.tinypic.com/rvvlh2.jpg
این همون چیزی که من میخوام اموزش مرحله به مرحله
ممنون لطفا بازم از این کارها بزارین :cool:;)
dynamic
2008/4/19, 01:43 PM
پس کتابا رو برام معرفی کنید جون من خیلی دستن ضعیفه
برای شروع کروکی:warn:(حتما) + دو تا کتاب از آقای آرتور امید آذری : آموزش اسکیس و راندو و برای تجزیه تحلیل: مفاهیم پایه در معماری . برای راندو : راندو و ترسیم رنگی (کتابیه با جلد زرد)
اما برای شروع دو تا کتاب اول رو بخرید کافیه . البته زیاد به کتاب اکتفا نمی کنیم فقط برای شروع خط کشیدن و وارد شدن به این مرحله;)
dynamic
2008/4/27, 06:59 PM
نینو جون دیشب من نشستم تو دو ساعت یه اسکیس عشقی زدم برق هم نداشتیم . برا جمعه دوباره اسکیس می زنم . اما می خواستم دیروز هر جور شده کار رو بذارم برا همین این کار رو می ذارم . :redface::redface::redface: آنالیز نکردم :(:redface::cry: ببخشید دیگه همه ی قهوه خونه ها رو پل های بالاییه . و تجاری ها مرکز هستند . ایده ام هم بادبانهای کشتی بودن:)
http://i25.tinypic.com/2zgvo68.jpg
ghale_rostam
2008/4/28, 12:43 AM
[QUOTE]
معماری در لغت به معنای علم بنائی و آباد سازی آمده و معمار به معنای بسیار عمارت کننده و کسی است که در آبادانی جهان می کوشد. قدمت معماری به عنوان یک فن برای ایجاد سرپناه، به قدمت تاریخ بشر می رسد اما معماری امروزه در جهان ترکیبی از صنعت ساختمان سازی به علاوه هنر، فلسفه، جامعه شناسی، روان شناسی اجتماعی، اخلاقی، اقتصاد، جغرافیای طبیعی و انسانی، برنامه ریزی و توسعه اقتصادی و علوم طبیعی نظیر زیست شناسی و محیط زیست است. از این رو می توان گفت که رشته مهندسی معماری به دلیل این خصلت و به ویژه با توجه به ماهیت هنری و نقش مهمی که خلاقیت هنری در آن ایفا می کند اساساً با سایر رشته های مهندسی متفاوت است. دروسی مانند ترکیب ها، طراحی ها، دروس نظری معماری دروس خاصی هستند که عموماً به شیوه آتلیه ای یا کنفرانس های دانشجویی برگزار می شود و از نظم و قاعده مشخصی پیروی نمی کنند. مفاهیمی که در این دروس وجود دارد برپایه طرز تفکری کاملاً متفاوت با دروس دبیرستان بوده بدین رو موفقیت فرد در دوره دبیرستان و کنکور تضمینی برای اقبال فرد در این دروس به شمار نمی رود. داشتن استعداد هنری و به کار گرفتن عنصر خلاقیت در روند طراحی لازم موفقیت است. و نکته دیگر آنکه از دست دادن آینده شغلی برای فرد اهل ذوق رابطه ای با عدم توفیق در تحصیلات آکادمیک معماری ندارد چه بسا همین فرد بتواند یک مهندسی ناظر خوب، مدیر پروژه، برنامه ریز شهری بشود، رشته معماری برحسب کمبود ظرفیت قبولی اش بسیار مشکل است.
سعی من در این است که در طرح هایم نیازها و راه رفع آن ها را در نظر بگیرم. از جمله عملکرد(فانکشن) ،فرم و ایده (کانسپت) و رابطه بین احجام و فضاها(سیرکولیشن).
Pleiades.Arch
2008/4/28, 12:20 PM
سلام یکی نیست یاد من بده چطوری عکس بفرستم :que:
یه عالم اسکیس دارم که به درد بچه ها سایت می خوره:)
http://www.iran-eng.com/showpost.php?p=96874&postcount=9 اینو برو ببین! توی امضای نوشین هم هست! حتما" عکسارو بذاریا!:)
marjan.h
2008/5/02, 01:33 PM
نوشین جان شرمنده از این که تاریخ تحویل اشتباه متوجه شدم:(
http://i30.tinypic.com/xpniaq_th.jpg (http://tinypic.com/view.php?pic=xpniaq&s=3)
sahar.arch
2008/5/03, 08:00 PM
http://i32.tinypic.com/34oxcg5.jpg
اسکیس سرعتی:w22:
doomann
2008/5/14, 11:53 PM
چند نمونه اسکیس
برای تنوع و خارج شدن از روند سیستماتیک این تاپیک پیشنهاد میکنم چند تا اسکیس دیگه هم ببینیم و اونها رو نقد کنیم تا ایده های جدیدی رو برای کارهامون داشته باشیم .
اسکیسهایی که میگذارم مربوط به دانشجویان اقای دکتر مرتضی صدیق استاد دانشگاه علم و صنعته که با اجازه شخص ایشون اینجا میگذارم برای استفاده همه دوستان . از آقای دکتر هم بابت اجازه انتشار این تصاویر کمال تشکر و سپاسگزاری رو دارم .
http://usera.imagecave.com/doomann/2.gif
http://usera.imagecave.com/doomann/3.gif
امیدوارم دوستان عزیز با نقد این آثار و نظرات خودشون در کمک به همه سهیم بشند .
امید وارم خلاف قانون این تاپیک عمل نکرده باشم !! در ضمن علاقمندم که در این کارگاه هم فعالیت کنم و اسکیسهای خودم رو هم بگذارم . صاحب تاپیک لطفا عنوان اسکیس رو به عنوان آخرین موضوع به شکل واضح تر بیان کنین . ممنون.
doomann
2008/6/03, 11:57 AM
:gol:اگه می شه لطف کنید بگید چطوری می شه به اتلیه خاک برم لطفا سریعتر خبر بدید جون می خواهم برا تابستون برم کلاس با تشکر فراوان از اینکه این راندو ها و اسکیس ها را برای توانایی بیشتر ما گذاشتید خیلی خوب بودند.:gol::gol:
سلام
یه پیشنهاد دوستانه بهت می کنم . نه به شما به همه دوستانی که قصد رفتن کلاس اسکیس رو دارن .
اسکیس به خودی خودش اصلا کار سختی نیست ولی جو خیلی بدی براش درست کردن . توانایی های یک دانشجوی معماری سال آخر یا فارغ التحصیل مشخصه و نیازی به فراگیری مجدد نیست ولی اینکه یک نفر رو اینقدر بالا ببرند که ازش خدا بسازن و مقید کنن اگر پیشش کلاس نری اسکیس قبول نیستی من اصلا موافق نیستم.
تنها چیزی که به شما کمک می کنه اراده و ضامن اجرایی که تمام تمرینات رو کامل انجام بدید . کتابهای بازار اینقر کامله که فقط دیدن می خواد. من بعد از کلاس اسکیس تنها چیزی که یاد گرفتم فقط تقلبی بود که بقیه متوجهش نشن. ولا غیر . اینطوری یه کار کامل و بی نقص تحویل می دی . ولی استیل حرف اول اسکیسه. باید خط کشیدن بلد باشی . هز چقدر طرح قوی ای داشته باشی و قتی دستت تو خط کشیدن خشک باشه نتیجه ای نمی گیری . تمرینات اسکیس زیاد نیست . حتما توی یکی از پستهای تاپیک برنامه ریزی اسکیس و آزمون 87 اونها رو خواهم گذاشت .
dynamic
2008/6/08, 12:54 PM
با سلام خب من شروع می کنم امیدوارم دوستان گفته های منو تصحیح کنن. و اینکه اگه کاری تحلیل نشه یعنی صفر مطلق و هیچ فرقی با ندیدن اون کار نداره.
کار اول از نظر گرافیکی خوبه;) تو نگاه اول مشخصه که صاحب کار هم دستش قویه هم رنگ ها رو خوب می شناسه سعی نکرده کل کار رو در گیر رنگ کنه فقط خواسته سایه ها و محدوده ها رو مشخص کرده باشه .در واقع از رنگ هم بیشتر در جهت تاکید فرم ها استفاده برده نه در جهت افزودن زیبایی البته مشخصا مورد دوم خود به خود وارد کار می شه اما بر فرم غالب نشده ...البته چون موضوع این کار یعنی صورت مسئله معلوم نیست نمی شه زیاد نظر داد . احساس می کنم این کار یه کروکیه یا اینکه مربوط به دوستان منظر یا طراحی شهریه دقیق نمی تونم بگم. اما اگه کار بچه های معماری معماری بوده باشه چون محیط واضح تر از ساختمانی است که در دور دسته از این لحاظ مشکل داره محیط به ساختمان غلبه کرده .
اصلا فرق عکس یک محل با کروکی ای که از اون محل زده می شه اینه که تو عکس همه ی اطلاعات یک جا هست و به سمت موضوعی کشیده نشده و همه ی اطلاعات حالت خنثی طبیعت رو دارن اما ما از کشیدن کروکی هدفی داریم که به خاطرش بقیه ی موضوعات رو خلاصه تر می کنیم یعنی ما می خوایم چیزی بگیم و به خاطر اون چیز بقیه ی موضوعات رو کم رنگ می کنیم و....:)
در مورد کار دوم نظری ندارم جز اینکه ای کاش در مورد درختی که کنار آبه کنتراست بیشتری ایجاد می شد
درمورد کار سوم که شامل دو تا تحلیله احساس می کنم گنگ هستند:confused: به دو دلیل : 1. تموم تحلیل ها با یک نوع فلشه در حالی که برای هر تحلیلی مثلا تحلیل دسترسی تحلیل باد تحلیل آلودگی صوتی و... فلش های خاصی داریم یا اینکه خودمون کنار کارمون legendمی دیم و نوشته هم خیلی کمک می کنه که متاسفانه نیست. و فکر پرسپکتیوی کردن تحلیل فکر قشنگ و جالبیه:smile: من به شخصه تا حالا هر چی دیدم یا رو پلان بوده یا رو مقطع (بگذریم که چقدر مفید بوده) در کل تحلیل ها کامل نیستند این طور احساس می کنم.
اون خورشید هم با اون رنگ و ابر هایی که جلوش رو گرفتند با رنگ آبی روشن یا سفید دیگه همه جا استفاده می شه من تو کار چند تا مدرس اسکیس این رو دیدم:razz: . در مورد کار دوم از سری ششم می تونم بگم همچنان دستش قویه فقط یعنی فرمش حرف خاصی برا گفتن نداره :(یا اگه داره برا من قابل درک نیست:redface: در مورد کارهای بعدی هم تحلیل ها ناقصه در حالی که تحلیل بخش خیلی مهمی از اسکیسه :warn:. در پایان دومان جان بابت همه تلاشت ممنونم :gol:.فقط لطفا در مورد هر کاری موضوعش هم بگو تا برامون قابل درک تر باشه.:gol:
atish_baran
2008/6/12, 12:04 PM
http://i25.tinypic.com/5vyr9t.jpg
http://i28.tinypic.com/2euokrr.jpg
http://i28.tinypic.com/16hn9lw.jpg
http://i27.tinypic.com/2vwzmex.jpg
http://i28.tinypic.com/2yo8ism.jpg
http://i28.tinypic.com/nl7uz5.jpg
http://i26.tinypic.com/10rpv7s.jpg
http://i32.tinypic.com/4g4y7b.jpg
معمارکوچولو
2008/6/12, 08:06 PM
سلام.شماها چطور عکس میذارین:(.من جندتا عکس از 1کلاس اسکیس دارم.تاپیکتون خیلی عالیه من هم می خوام تو جمعتون باشم .چون منم سال دیگه امتحان دارم.فکر کنم این شیتها بدردتون میخوره یکی به من بگه چطوری عکس وارد کنم.:que:
dynamic
2008/6/12, 08:17 PM
سلام.شماها چطور عکس میذارین:(.من جندتا عکس از 1کلاس اسکیس دارم.تاپیکتون خیلی عالیه من هم می خوام تو جمعتون باشم .چون منم سال دیگه امتحان دارم.فکر کنم این شیتها بدردتون میخوره یکی به من بگه چطوری عکس وارد کنم.:que:
سلام بازم من
بازم یه سر به اینجا (http://www.iran-eng.com/showpost.php?p=96874&postcount=9) بزن:biggrin::biggrin:
معمارکوچولو
2008/6/15, 09:04 AM
سلام dynamic جان از راهنمایی های پیوسته ات کمال تشکر را دارم. اگه نبودی من اینجا از تنهایی دق می کردم:cry:.یعنی امتحانات اینقدر سخته که هیچ کس انجا نیست.:(
نتونستم عکس بذارم.الان باید برم.1بار دیگه امتحان میکنم.اگه نتونستم باز دست به دامن خودت میشم.:(ممنون از راهنماییاتت.موفق باشی;)
معمارکوچولو
2008/6/15, 09:22 AM
http://i26.tinypic.com/20h9bo9.jpg
من تونستم:w08:..:w31:اینا از 1کلاس دانشگاهیه.امیدوارم حداقل ارزش دیدن داشته باشه.;)
dynamic
2008/6/15, 10:09 PM
با سلام خدمت دوستای عزیزم
تو صفحه های قبل در مورد کشیدن پرسپکتیو از رو پلان توضیح داده بودم
امروز هم می خوام در مورد کشیدن پرسپکتیو از رو مقطع یه روش خیلی ساده رو توضیح بدم;)
همون طور که می بینید یه مقطع ساده است مثلا مربوط به یه اتاق یا یه راهرو یا هر جایی که طراحی کردیم . فقط تا یادم نرفته بگم که خط کش و پاک کن رو فراموش کنید. خط بیرونی مقطع رو حذف می کنیم مثل این:http://i28.tinypic.com/24mua9g.jpg
بعد یه ناظر یه جایی می ذاریم. اگه ارتفاع سقف مثلا 360 متره یا هر چی ،متناسب با اون ناظر رو می ذاریم مثلا قدش رو 180 می گیریم و... بعد از رو سرش یه خط می کشیم این می شه خط افق که باهاش خیلی کار داریم مثل این:http://i27.tinypic.com/9907ys.jpg
حالا از همه ی کنج ها به سر ناظرمون وصل می کنیم و امتداد می دیم تا جایی که صفحه تموم شه:biggrin: البته چندتایی هم مثلا تابلو آویزانه مثل این :
http://i31.tinypic.com/2drdfyc.jpg
حالا این ور هم چند تایی طاق و هر چی که تو طرحه وارد کار می کنیم البته نه به این کج و کوله ای:redface: روی خط هایی که به ترتیب کشیده می شن شماره گذاشتم تا قاطی نشن!مثل این:
http://i30.tinypic.com/34ispz6.jpg
حالا چند تا فیگور دیگه که همه ی کله ها از رو خط افقمون رد می شه و هاشور کف و سقف و دیواره ها برا اینکه مشخص تر بشه
نکته ی مهم،خیلی مهم:اگه هاشور از سطح بزنه بیرون عیبی نداره اما توی سطح رها نشه و هاشور ها رو با جرات بزنیم انگار که خیلی ماهریم بالاخره یه روز ماهر می شیم دیگه:D این بار نه مثل این:(:
http://i30.tinypic.com/2q86iop.jpg
بعدش هم که مشخصه:
http://i27.tinypic.com/2vuevkw.jpg
http://i30.tinypic.com/29zahxl.jpg
ببخشید دیگه با عجله شد ( ترجمه :اگه ایرادی داره تقصیر من نیست تقصیر کسای دیگه ایه(آب و هوا ، زمین و زمون و...): یعنی اینکه اینطوری:eek:و اینطوری:razz: و شاید اینطوری:mad: نگام نکنید ها خطم بدک نیست:confused: یعنی اینکه ......:cry:
فقط خواهشا تمرین کنید ها!!!!!( تا نینو جون نیومده هر چی دوست دارم بگم که اگه اومد می گه تاپیک رو دارم منحرف می کنم . ولی خدایی جاشون خیلی خالیه ):cry::heart::heart:
doomann
2008/6/16, 12:15 AM
سلام ازاده جان من عضو جدید هستم ولی بیشتر صفحات تاپیک رو خوندم.http://www.iran-eng.com/images/icons/graduated.gifخواستم بدونم در مورد اون سی دی های اتلیه خاک چطور می تونم باهاتون تماس بگیرم.اخه خیلی دنبالشون بودم ولی نتونستم پیدا کنم.:cry:ممنون میشم اگه کمکم کنید.:smile:
تا چند روز اینده تمام اسکیسهای اتلیه خاک رو خواهم گذاشت نگران نباشید . ولی دقت در کلیات اسکیس بیشتر مهمه تا دیدن اسکیسهای تکراری که همه اونها از یک روش پیروی می کنه !!!
doomann
2008/6/20, 11:43 PM
سلام.
دوست عزیزم آرشیتکت آزاده ، به من لطف کردن و یکسری از آرشیو اسکیسهایی که داشتن واسه من فرستادن . ضمن تشکر ، قدردانی و سپاسگزاری از ایشون و همینطور با کسب اجازه مجدد ، یکسری از اسکیسهای منتخب رو برای آشنایی بیشتر دوستان اینجا قرار می دم .
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 730x565 و حجم آن 192KB است.http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81619.pic
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 1024x753 و حجم آن 303KB است.http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81620.pic
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 1138x633 و حجم آن 241KB است.http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81621.pic
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 1138x673 و حجم آن 226KB است.http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81622.pic
zarnaz_a
2008/6/21, 12:02 AM
ممنون از نمونه های اسکیسی که گذاشتید...
من دلم برای نوشین تنگ شده..
کجای نوشین که جات بد جور خالیه
doomann
2008/6/21, 02:30 PM
سلام سری دوم اسکیسهای منتخب که به لطف آرشیتکت آزاده عزیز به دستم رسیده ...
http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81623.pic
http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81624.pic
http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81625.pic
http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81626.pic
معمارکوچولو
2008/6/21, 06:58 PM
تا چند روز اینده تمام اسکیسهای اتلیه خاک رو خواهم گذاشت نگران نباشید . ولی دقت در کلیات اسکیس بیشتر مهمه تا دیدن اسکیسهای تکراری که همه اونها از یک روش پیروی می کنه !!!
سلام دومان جان.ممنون از لطفت.واقعا لطف کردی.:w27:
ghale_rostam
2008/6/23, 12:41 AM
http://img.majidonline.com/pic/160207/23042008392.jpg
mahdieh_r
2008/6/23, 11:37 AM
من قصد منحرف کردن موضوع رو ندارم،اما فکر می کنم گفتن این مطلب برای بهبود کیفیت نمایش اسکیس ها موثر باشه. هرچند مسلما خیلی از دوستان این مطلب رو می دونند اما برای سایرین.. .وقتی از اسکیستون عکس میگیرید میتونید رنگ های عکس رو در فتوشاپ با استفاده از دستور (levels (ctrl+l به رنگهای واقعی نزدیک کنید. کار با این دستور ساده است.حتی می تونید از تنظیمات auto استفاده کنید.(ctrl+shift+l) امتحان کنید!
doomann
2008/6/23, 12:09 PM
سلام
متاسفانه سایتی که عکسها رو توش آپلود کردم تعریفی از کار دراومده !!! بنابر این مجدد یه جای دیگه آپلود کردم و دوباره تمام عکسهارو برای استفاده دوستان میگزارم .
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 730x565 و حجم آن 192KB است.http://irapic.com/uploads/1214293783.gif
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 1024x753 و حجم آن 303KB است.http://irapic.com/uploads/1214247837.gif
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 1138x633 و حجم آن 241KB است.http://irapic.com/uploads/1214249499.gif
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 1138x673 و حجم آن 226KB است.http://irapic.com/uploads/1214218894.gif
در ضمن برای یاد آوری از آرشیتکت محترم آزاده به خاطر این اسکیسها تشکرمیکنم . :w17::w17::w17:
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 749x410 و حجم آن 133KB است.http://irapic.com/uploads/1214222455.gif
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 683x448 و حجم آن 131KB است.http://irapic.com/uploads/1214251580.gif
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 784x408 و حجم آن 145KB است.http://irapic.com/uploads/1214261147.gif
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 682x432 و حجم آن 108KB است.http://irapic.com/uploads/1214260390.gif
نوشین ! چرا نگفتی اینجا همچین تاپیکی دارین ؟ دارم افسوس می خورم که چرا زودتر ندیدمش !!!! :(
mahdieh_r
2008/6/23, 03:01 PM
با تشکر، اگه امکان داره نمونه کارهای اسکیس منظر رو هم بذارید
dynamic
2008/6/24, 02:02 AM
با سلام . با اجازه نوشین من اینجا چند تا عکس می ذارم .و همین طور بااجازه ی صاحبان کارها.
از دومان هم بابت تموم تلاشش ممنونم .
امیدوارم به درد بخورن .
بدون شرح.....
http://i29.tinypic.com/1pfnnq.jpg
http://i30.tinypic.com/2rwt3ww.jpg
http://i27.tinypic.com/2n6f3ww.jpg
http://i31.tinypic.com/2h5jqtx.jpg
http://i25.tinypic.com/2cwmvkj.jpg
victor6549
2008/6/24, 02:02 AM
موافقم
dynamic
2008/6/24, 02:14 AM
ادامه:
http://i30.tinypic.com/2ywa5bp.jpg
http://i31.tinypic.com/hs6t10.jpg
http://i32.tinypic.com/716yc9.jpg
http://i31.tinypic.com/wcclug.jpg
http://i30.tinypic.com/206ezj4.jpg
http://i28.tinypic.com/2qu4201.jpg
http://i29.tinypic.com/33y12ya.jpg
dynamic
2008/6/24, 02:24 AM
بازم ادامه:;)
http://i30.tinypic.com/aovqr5.jpg
http://i29.tinypic.com/wmb1ag.jpg
http://i32.tinypic.com/j6icd5.jpg
http://i25.tinypic.com/34t3kvk.jpg
http://i29.tinypic.com/2h6hz53.jpg
http://i26.tinypic.com/148irnl.jpg
http://i27.tinypic.com/24eajwz.jpg
http://i30.tinypic.com/9ut62x.jpg
http://i32.tinypic.com/2wr46dj.jpg
dynamic
2008/6/24, 02:35 AM
البته همون طور که دومان عزیز گفتن به نظر من هم دیدن کار های تکراری زیاد کمک نمی کنه بهتره اصول رو یاد بگیریم . با دیدن نمونه کار فقط متوجه می شیم که در چه حدی هستیم نسبت به بقیه . و اگر نیازی هست تلاش بیشتری می کنیم .
موفق باشید:gol:
معمارکوچولو
2008/6/25, 09:59 PM
البته همون طور که دومان عزیز گفتن به نظر من هم دیدن کار های تکراری زیاد کمک نمی کنه بهتره اصول رو یاد بگیریم . با دیدن نمونه کار فقط متوجه می شیم که در چه حدی هستیم نسبت به بقیه . و اگر نیازی هست تلاش بیشتری می کنیم .
موفق باشید:gol:
:w40:ممنون از راهنماییتون.مخصوصا از نمونه اسکیسها:w42:.
amirarsalan.64
2008/6/28, 04:02 PM
من بات موافققم من خودم اول دستم تو اسکیس کند بود فقط تمرین کردم فقط :)
archiciv
2008/6/28, 06:08 PM
سلام سری دوم اسکیسهای منتخب که به لطف آرشیتکت آزاده عزیز به دستم رسیده ...
http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81623.pic
http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81624.pic
http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81625.pic
http://www.myimagehosting.com/10200Hc1SO-81626.pic
اين عكسا مشكل داره و باز نميشه يا ايراد از كامپيوتر منه؟:surprised:
dynamic
2008/6/28, 07:36 PM
اين عكسا مشكل داره و باز نميشه يا ايراد از كامپيوتر منه؟:surprised:
عزیزم مشکل از سایتیه که عکسها آپ شده !!
دومان عزیز تو پست بعد اون پستی که عکسها مشکل داره دوباره عکسها رو گذاشتن;)
dynamic
2008/6/29, 11:12 AM
سلام
اینبار می خوایم یه پرسپکتیو یک نقطه ای بکشیم :اول کنار سمت راست شیت رو 5 سانت خالی می ذاریم . خطی با زاویه ی 30 الی 40 درجه می کشیم . 10 سانتی متر اول خط رو جدا می کنیم:(بی خیالش می شیم:))حالا دو تا خط عمودی و افقی . به اندازه ی طول سقف و ارتفاع دیوار البته نسبت به هم اشله می کشیم این دو تا رو !;)
http://i25.tinypic.com/2du9oa0.jpg
http://i28.tinypic.com/1627imo.jpg
http://i28.tinypic.com/1627imo.jpg
خط دوم عمودی رو جایی می ذاریم که با خط اول تشکیل متوازی اضلاع بده با توجه به ارتفاع ، عرض متوازی الاضلاع رو تخمین می زنیم: مثلا" 5 سانتی متر . حالا مثل شکل قطرش رو می کشیم حالا یه خط عمودی دیگه: الان این دو تا متوازی الاضلاع هم اندازه اند این قسمت مهمه.
حالا باز ادامه میدیم به همین ترتیب متوازی الاضلاع هایی که به دست میاریم همه با هم ،هم اندازه اند و حالا ادامه ی کار:
http://i31.tinypic.com/2i20x01.jpg
http://i29.tinypic.com/2dgqih3.jpg
http://i26.tinypic.com/2lvmoao.jpg
فقط یه نکته مهم : خطوط بیرونی همه به گریز می رن اما خطوط داخلی جزئیات همه موازی اند;) : یعنی اینکه مثلا اگه داریم جزئیات پنجره رو می کشیم نیازی نیست تمام خطوط جزئیاش به پرسپکتیو برن موازی هم باشه عیبی نداره
http://i26.tinypic.com/2lvmoao.jpg
http://i27.tinypic.com/zxkyg4.jpg
http://i31.tinypic.com/9rj60z.jpg
http://i31.tinypic.com/23s9a84.jpg
http://i27.tinypic.com/2uppbhk.jpg
http://i30.tinypic.com/19tjj9.jpg
البته این نوع پرسپکتیو کشیدن برا اسکیسه . می دونین که برای درست پرسپکتیو کشیدن
باید از پلان کمک بگیریم و اندازه ها رو دقیق تر بذاریم اصول پرسپکتیو کشیدن دقیق تره ;)
سایه اش هم به عهده ی خودتون:);)
اگه جایی هست که خوب توضیح ندادم یا اصلا نگفتم بگین دوباره توضیح بدم
از این که عکسها واضح نیست معذرت می خوام هم شب کشیدم هم با مداد!!!
سلام
کسی از دوستان فایل PDF کتاب Architectural Rendering Techniques: A Color Reference که مربوط به راندو هست رو نداره ؟
خوبه منم هستم فقط من الان میخوام چندتااسکیس بذارم ولی نمی دونم کجا برم:surprised:
tanha28
2008/7/04, 01:50 PM
سلام
می شه بگید کلاس سکیستون کجاست؟
چطوری می شه با شما در تماس بود؟
rana.7
2008/7/05, 10:56 AM
اون مسابقه اسكيس كه بين بچه هاي اينجا بود ديگه تموم شد؟خوب بود حداقل ماهاييم كه نميتونستيم شركت كنيم ولي يه چيزي ياد ميگرفتيم.قبلا اينجا فعال تر بود:)
dynamic
2008/7/05, 01:23 PM
اون مسابقه اسكيس كه بين بچه هاي اينجا بود ديگه تموم شد؟خوب بود حداقل ماهاييم كه نميتونستيم شركت كنيم ولي يه چيزي ياد ميگرفتيم.قبلا اينجا فعال تر بود:)
نه عزیزم تموم نشده :smile:نوشین یه مدت درگیر پروژه هاشه وقتی برگرده دوباره اینجا فعال می شه . اگر کار هم نمی ذارین ای کاش نظر بدین . ;) :gol:
سلام
:redface:ببینم کارگاه اسکیس نمیخواد تابستون فعال باشه
dynamic
2008/7/08, 11:20 PM
سلام
سلام .:)
ببخشید من جواب می دم .نوشین بیاد فعال می شه ;) امیدوارم زودتر فعال بشه.:smile:
فقط این پروژه ها تموم بشه:mad:..... من دیگه نا ندارم:cry::cry::cry:
marjan.h
2008/7/09, 12:05 PM
آی گفتی از دست این پروژه ها!!!!:confused:!مدت هاست آرزوی خواب شب و دارم!!
آره نوشین جون که بیاد اینجا دوباره بازارش داغ میشه.
نوشیییییییییییییییییییییی ین جوننننننننننننننننن منتظرتیممممممممم.
زود بیا.
بالاخره تموم می شه و چیزی که از این همه بی خوابی و سختی باقی می مونه کارهای خوبه بچه هاس. همگی خسته نباشید.:w30:
درسته که نوشین باعث فعال شدن کارگاه اسکیس می شه ولی اون خودشم راضی نیست که وقتی نیست بچه ها بیکار بشینن .... بیاید تا وقتی که نوشین بیاد چراغ این تاپیکو روشن نگه داریم....بچه ها بیاید همین الان بشینیمو در مورد هر چیزی که دوست داریم اسکیس بزنیم و بذاریم اینجا..........................:w17:
http://i37.tinypic.com/j5xvuc.jpg
اینو همین الان در عرض 10 دقیقه کشیدم زیاد جالب نیست ولی واسه شروع خوبه......
نوشین بیا زودتر ما منتظرتیم.................................. .....
نه عزیزم تموم نشده :smile:نوشین یه مدت درگیر پروژه هاشه وقتی برگرده دوباره اینجا فعال می شه . اگر کار هم نمی ذارین ای کاش نظر بدین . ;) :gol:
سلام
زود بیا.
درسته که نوشین باعث فعال شدن کارگاه اسکیس می شه ولی اون خودشم راضی نیست که وقتی نیست بچه ها بیکار بشینن .... بیاید تا وقتی که نوشین بیاد چراغ این تاپیکو روشن نگه داریم....بچه ها بیاید همین الان بشینیمو در مورد هر چیزی که دوست داریم اسکیس بزنیم و بذاریم اینجا..........................:w17:
دوستای عزیزم . راستش اریک حرفی رو من میخواستم بگم گفت . من واقعا متاسفم که اینقدر درگیر کار و پایان نامه شدم و اغلب خونه نیستم . شاید ماهای بعد حتی بدتر هم بشه . برای همین میخواستم که منتظر من نباشید همیشه که من نیستم . پس یکی لطف کنه و برای بچه ها موضوع تعیین کنه با توجه به موضوعات کنکور ارشد . از ازاده عزیز هم کمک بگیرید . دومان . سیمین جان..... . همه با هم ;)
اینو همین الان در عرض 10 دقیقه کشیدم زیاد جالب نیست ولی واسه شروع خوبه......
نوشین بیا زودتر ما منتظرتیم.................................. .....
اریک جان کارت رو دیدم
اول نگفته بودی موضوعش چیه ؟
چیزی که لازمه حتی اگه رنگ نمی کنی دسن با راپید هست .
یه مقدار بینظمی تو شیت بندیت هست که اینطوری مرز بین مطالبی که تو شیت گذاشتی مشخص نیست . سعی کن با توجه به شیتهای خوبی که بچه ها از اسکیسها تو تاپیک ها گذاشتن کمک بگیری چون بهتر عادت کنی و اونو تمرین کنی
از لحاظ پرسپکتیو خوب شده . منتها باید به ابعاد هم توجه کنی
مرسی .
موفق باشی ;)
اریک جان کارت رو دیدم
اول نگفته بودی موضوعش چیه ؟
چیزی که لازمه حتی اگه رنگ نمی کنی دسن با راپید هست .
یه مقدار بینظمی تو شیت بندیت هست که اینطوری مرز بین مطالبی که تو شیت گذاشتی مشخص نیست . سعی کن با توجه به شیتهای خوبی که بچه ها از اسکیسها تو تاپیک ها گذاشتن کمک بگیری چون بهتر عادت کنی و اونو تمرین کنی
از لحاظ پرسپکتیو خوب شده . منتها باید به ابعاد هم توجه کنی
مرسی .
موفق باشی ;)
ممنونم که نظر دادی.
گفتم که اینو فقط گذاشتم تا بچه ها یه حرکتی انجام بدن تا بدونن اگه تو هم نباشی اینجا می تونه کارا ادامه پیدا کنه.................نکته هاتو قبول دارم ولی من تو این کار هر چی در اون لحظه تو ذهنم بود رو کشیدم نه چیزه دیگه ای........ پس یه لطفی کن اگه وقت کردی یه موضوع بدی تا بچه ها کار کنن.....رو موضوع های بعدی رو من هم می تونی حساب کنی:victory:
ممنونم که نظر دادی.
گفتم که اینو فقط گذاشتم تا بچه ها یه حرکتی انجام بدن تا بدونن اگه تو هم نباشی اینجا می تونه کارا ادامه پیدا کنه.................نکته هاتو قبول دارم ولی من تو این کار هر چی در اون لحظه تو ذهنم بود رو کشیدم نه چیزه دیگه ای........ پس یه لطفی کن اگه وقت کردی یه موضوع بدی تا بچه ها کار کنن.....رو موضوع های بعدی رو من هم می تونی حساب کنی:victory:
مرسی عزیزم
چطوره از موضوعات اسکیس ارشد پارسال شروع کنید و برید به عقب یا برعکس . ;)
از موضوعاتی که بچه ها یتهاشو تو تاپیک ها گذاشتن هم استفاده کنید عالیه که نمونه کار هم هست بچه دیده باشن ;)
مرسی عزیزم
چطوره از موضوعات اسکیس ارشد پارسال شروع کنید و برید به عقب یا برعکس . ;)
از موضوعاتی که بچه ها یتهاشو تو تاپیک ها گذاشتن هم استفاده کنید عالیه که نمونه کار هم هست بچه دیده باشن ;)
باشه......حتما......خیالن راحت نمی ذاریم بچه ها جای خالیتو حس کنه....
:w41:
زود بیا.
ن که این ترم فقط یه تحویل داشتم اونم پرزانته بود که زیاد خسته کننده نبود:D
rana.7
2008/7/09, 09:24 PM
بابا شروع كنين ديگه.يه موضوع انتخاب كنين اين تاپيكم جون بگيره يه ذره:)
daniyal_1266
2008/7/10, 12:31 AM
منم موافقم به همین دلیلم یه نمونه اسکیس نسبتا" خوب گذاشتم اینجاhttp://www.iran-eng.com/F:\3.jpg
منم موافقم به همین دلیلم یه نمونه اسکیس نسبتا" خوب گذاشتم اینجاhttp://www.iran-eng.com/F:\3.jpg
چرا من نمی تونم ببینم....؟
dynamic
2008/7/10, 07:37 PM
منم موافقم البته امروز خلاص شدم:D
اگه تا فردا موضوع طرح نکردین من میرم می گردم یه موضوع پیدا می کنم:D
فقط نوشین جان قربونه دستت ای کاش موضوع می دادی عزیز:confused:
فقط ای کاش یکی از دوستای آگاه تر و واردتر یه موضوع بدن;)
عزیزم کارت باز نمی شه.............دوباره load کن.....
منم موافقم البته امروز خلاص شدم:D
اگه تا فردا موضوع طرح نکردین من میرم می گردم یه موضوع پیدا می کنم:D
فقط نوشین جان قربونه دستت ای کاش موضوع می دادی عزیز:confused:
فقط ای کاش یکی از دوستای آگاه تر و واردتر یه موضوع بدن;)
سیمین جان نظرت مربوط به موضوع "المان شهری " چیه؟؟؟؟؟