PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : رسم فنی و نقشه کشی

pari2009
2010/10/27, 10:38 PM
سلام من ترم 1 عمرانم این درس رسم فنی و نقشه کشی خیلی بدم میاد و استاد سخت گیری داریم یه کتابی هم معرفی کرده بنفش جلدش
می خواستم ببینم کتابی چیزی نیست که شکل رو که مثلا داده از سه نما خودش رسم کرده باشه که ما ببینیم و یاد بگیریم یه جورایی کتاب برای راهنمایی
و ایا اصلا این درس به درد اینده می خوره اخه من کارشناسی عمران گرایش عمران هستم و شنیدم این نقشه کشی و اینا کار ما نیست و یه نقشه کشی هم فقط ترم بعد داریم و تمومه ؟ درسته
( چه کار کنم قوی شم تو این درس که بتونم پاس کنم )

masoodazizi
2010/12/18, 07:27 AM
سلام دوست عزيز
من ترم آخر مهندسي عمران هستم بايد بهت بگم كه حتما" كليه دروس كه ارائه ميشن رو خوب ياد بگيري كه بعدا" مجبور نباشي عقبگرد كني .بله اين درس جزء مفاهيم اصلي كار با نقشه است كه حالا حالاها باش كار داري پس بهتره نگرشتو عوض كني . در مورد كتاب هم كتابهاي خيلي زيادي هستند كه مي تونه بهت كمك كنه ولي من پيشنهاد ميدم از كتب بچه هاي معماري يا عمران هنرستان استفاده كني . موفق باشي

اشکان اشکان
2011/1/14, 12:56 PM
:gol:کتاب رسم فنی احمد متقی رو بخون البته اگه تا حالا امتحانش ندادی ;):gol:

s1182919
2011/1/24, 11:14 PM
سلام من دانشجوی ارشدم.رسم فنی زیاد به کار بچه های عمران نمیاد.سعی کن پاس کنی این درس رو که واسه گرفتن پیشنیازش مشکلی نداشته باشی

ABnabi
2011/2/20, 09:27 AM
دوست عزیز البته برای یک مهندس رشته عمران بهتر است که در زمینه نقشه کشی هم تسلط کافی داشته باشد. هر چند که حالا با این همه نرم افزارهای متعدد دیگر این کار به راحتی انجام پذیر است. بنابر این خیلی سخت نگیر و سعی کن حداقل و زمینه این کار را یاد بگیری . موفق باشی

Minish71
2011/2/20, 10:07 AM
سیلام. من معماریم.از عمران که نه ولی از رسم فنی سر در میارم.به حرف بقیه گوش نده دروغ میگن.اگه بتونی کتاب ترسیم فنی سال دوم هنرستانو تهیه کنی نحوه ی ترسیمو توضیح داده.کتاب زمرشیدی هم توضیح هایی داده شاید به کارت بیاد:)

mahdiargoodarz
2011/3/05, 10:24 AM
salam man zomorshidio sefaresh mikon m man hanoozam ka hanoze azash estefade mikonam rasti angize hatman yadt nare mohands. mahdiaram terme 2 karshebanasi

rezarection
2011/4/03, 06:45 PM
سلام دوست عزیز . سعی کن حتما" این درس رو خوب یاد بگیری . بهت اطمینان میدم به کارت میاد . از کتاب رسم فنی و نقشه کشی درجه 2 مربوط به سازمان فنی حرفه ای استفاده کن .

asemaniman
2012/2/01, 04:01 PM
سلام من 3 سال این درس رو در دانشگاه تدریس کردم به دانشجویان توصیه اکید کردم که این در س از هر لحاظ واسشون مفیده چه درک بهتر موضوعات دیگه رشته و چه بازار کار

damoon2060
2012/2/09, 11:19 AM
سلام . این درس به طور مستقیم برات کارایی نداره . اما خیلی لازمه چون تخیل سه بعدی را بالا می بره که این هم بعدا تو یادگیری نرم افزار اتوکد هم تو مباحث طراحی ( سازه های بتنی و فولادی) و ... کمکت می کنه . از این درس بدت می یاد چون از استاد درس خوشت نمی یاد ! معمولا اینجوریه ! دیدت نسبت به درس و عوض کن . موفق باشی !

mahtab 2
2012/3/08, 02:23 PM
جواب کتاب رسم فنی اجمد متقی پور و می خوام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی نداره؟؟؟؟؟

mhjalali
2012/4/05, 01:36 PM
من دانشجوی ترم 2 عمرانم بهت یه توصیه میکنم اونم اینه که به هر جسمی که نگاه میکنی یه تصوری تو ذهنت بیاری و بخشی که ازت خواسته شده رو ببینی یعنی یه جورایی کارت گرافیک مغزت رو ارتقا بده:w11: