برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : پروژه کاردانی
avaye_sabz
2007/10/29, 09:59 AM
از دوستان عزیز خواهش می کنم کسایی که پروژه کاردانیشونو انجام دادن اینجا در موردش توضیح مختصری بدهند تا ما هم یه چیزایی ازتون یاد بگیریم.
abc_ramak
2007/10/29, 10:15 AM
از دوستان عزیز خواهش می کنم کسایی که پروژه کاردانیشونو انجام دادن اینجا در موردش توضیح مختصری بدهند تا ما هم یه چیزایی ازتون یاد بگیریم.
آره پیشنهاد خوبیه
من این ترم کار می کنم
قراره رو یه وبسایت کار کنم
هنوز معلوم نیست، هفته بعد با استاد صحبت می کنم.
شاید ثبت نام دانشگاه باشه.
سعی می کنم مراحل کارم رو اینجا بنویسم :)
abc_ramak
2007/10/30, 10:51 PM
میشه در مورد انتخاب پروژه کمکم کنین؟
asp.net و دلفی کار کردم
sql server هم کمی بلدم
نمی تونم انتخاب کنم :(
وبسایت برای ثبت نام دانشگاه، پیشنهاد استاد بود
ولی خودم همچین خوشم نیومد
ترجیح میدم یه برنامه توپ بنویسم با دلفی
yasin_d
2007/10/30, 11:52 PM
این که پروژه چی باشه زیاد مهم نیست. البته در جای خودش مهم هست ولی چیزای دیگه بیشتر اهمیت دارن.
مثلا نحوه پیاده سازی پروژه و اون چیز هایی که تو پروژه برای مشتری و کارمند سیستم لحاظ میشه:
به عنوان مثال ممکن یه نفر سیستم مهد کودک رو انتخاب کنه.
یه فرد عادی در طراحی این سیستم فقط یه قسمت ثبت نام می زاره یه ورود خروج مربی و خیلی زحمت بکشه دستمزد مربی.
ولی یه فرد حرفه ای در طراحی همین سیستم به لحاظ ساده تمام امکانات رو به کار می گیره تا هم مشتری و هم کاربر راضی باشند مثلا امکان تماشای کودکان از طریق کامپیوتر یا موبایل در خانه یا محل کار و امثالهم که باعث میشه پروژه یه سر و گردن بالا تر باشه.
یه سیستم خوب سیستمی هست که بیشترین سود رو با کمترین هزینه برسونه. حالا هر چی می خواد باشه
abc_ramak
2007/10/31, 12:33 AM
مرسی
منم دوس ندارم همینجوری یه چیزایی سر هم کنم و تحویل بدم
ولی برنامه واسه مهد کودک هم نمیشه نوشت که :confused:
یه کم کلاس داشته باشه بد نیس :razz::D
یک پروژه بنویسید برای یک بیمارستان (تحت شبکه )
که تو این نرم افزار بتوانید لیست بیمارها و دکترها رو وارد کنید و سوابق بیماران و تاریخ ورود و خروج آنها و
غیره و سطح دسترسی اشخاص رو هم تعیین کنید .
البته پروژه بزرگی است ولی می ارزد (به نظر بنده)
avaye_sabz
2007/11/10, 11:14 AM
کسی می تونه تو عنوان پروژه به من کمک کنه؟
البته یک پروژه تحقیقاتی که زیاد کار عملی نداره.
microsoft
2007/11/10, 12:05 PM
کسی می تونه تو عنوان پروژه به من کمک کنه؟
البته یک پروژه تحقیقاتی که زیاد کار عملی نداره.
پروژه من تو دوره کاردانی ، طراحی یک دانشگاه مجازی کامل با ASP تحت VB بود . در سه لایه دسترسی سرپرست و استاد و دانشجو .با امکانات ثبت نام و تدریس اساتید به دانشجویان مربوطه خودشون و همبنطور تدابیر امنیتی بالا برای هک نشدن و همینطور کمیته انضباطی خودکار جهت برخورد با دانشجویان متخلق متجاوز به دیگر بخشها. DOCUMENT هم کردمش.