برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مکانیک تبریز یا رشت ؟!
aran551
2010/10/13, 09:34 PM
سلام
من دانشجوی ترم 1 مکانیک قزوین ام. قبلا تاپیکی زدم در مورد مقایسه مکانیک رشت و قزوین . حالا موقعیت دیگه ای پیدا شده . مکانیک تبریز
می خوام ببینم مکانیک تبریز بهتره یا مکانیک رشت ؟
( با توجه به اینکه رشت 1 پروفسور بیشتر داره )
parandme
2010/10/14, 10:01 AM
سلام
تبريز بهتره
دانشگاه تبريز در كل جزو دانشگاه هاي درجه 1 كشور محسوب ميشه و از دانشگاههاي با سابقه كشوره.
توي استخدام دستگاههاي دولتي جزو دانشگاهاي خاص محسوب ميشه اين موضوع رو تو استخدام شركت نفت
و صنايع پتوشيمي مي تونيد ببينيد(دانشگاهاي خاص عبارتند از :شريف-تهران-امير كبير-علم و صنعت-خواجه نصير- تربيت مدرس-فردوسي مشهد-صنعتي اصفهان-تبريز -شيراز)
در ضمن زياد به هيت علمي توجه نكن چون خيلي موضوعات ديگه هستش كه از هيت علمي مهمتره مثلا ممكنه يه دانشگاه 10استاد داشته باشه ولي كارايي اونا از 10دانشيار دانشگاه ديگري كمتر باشه
برند و شناخته شده بودن دانشگاه - رتبه دانشگاه- امكانات - وضعيت اسكان در اون شهر- حجم قراردادهاي صنعتي منعقده دانشگاه-وضعيت اشتغال فارغ التحصيلان-وضعيت ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر -نسبت استاد به دانشجو - نسبت دانشجو هاي تحصيلات تكميلي به كل دانشجو ها و......... موضوعاتي هستند كه روي انتخاب يك دانشگاه بايد در نظر گرفت
موفق باشيد
harry potter
2010/10/17, 11:38 PM
دوست عزیز خدمت شما سلام عرض می کنم
به نظر من تحصیل در تبریز مزیت هایی داره که رشت نداره . اول اینکه دانشگاه تبریز همونطور که دوستمون هم گفتن قوی تر و شناخته شده تره . دوم اینکه شهر تبریز یه شهر بزرگ و صنعتیه که هر روز داره پیشرفت می کنه و از نظر موقعیت های کاری که مخصوصا برای رشته مکانیک داره اصلا با رشت قابل مقایسه نیست . من اگه در موقعیت شما بودم حتما تبریز رو انتخاب می کردم . به هر حال امیدوارم بتونین بهترین انتخاب رو بکنین .
sarsaro
2010/10/27, 02:22 PM
نمیدونم ولی احتمالا منظورتون از قزوین بین المللی دیگه ......در جواب سوالتون باید بگم که شما خیلی خیلی باید به بعد مسافت توجه کنی چون منم مثله شما مکانیک قزوین هستم وساکن کرج وعاشق دانشگاه گیلان به خاطر دانشگاه خوبش واستادای مطرحش و تقریبا یک سال این مشغله ی ذهنیم بود البته از حق نگذریم هنوزم هست ولی فکر کنم نزدیکی به خونه یه چیزه دیگس......
s_sadegh
2010/10/29, 11:22 PM
Hi,
Tabriz