برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : اتخاب واحد
sed ali
2010/10/13, 09:22 PM
با سلام .
من ترم 5 ام .
واسه اینکه یک واحد صنعتی رو انتخاب کنیم چه مواردی باید در نظر داشت ؟
خط مورد بررسی چجور باشه بهتره ؟
از اساتید در خواست راهنمایی دارم .
xlsaltolx
2010/10/16, 01:10 PM
با سلام .
من ترم 5 ام .
واسه اینکه یک واحد صنعتی رو انتخاب کنیم چه مواردی باید در نظر داشت ؟
خط مورد بررسی چجور باشه بهتره ؟
از اساتید در خواست راهنمایی دارم .
سلام دوست عزیز
هدفتون از انتخاب واحد صنعتی چیه ....
منظورم اینه که برای کار میخاید برید اونجا یا برای بازدید...!!!
البته در هر صورت کار خوبیه من به همه میگم از روز اول که رفتن دانشگاه برن کارخونه
برای انتخاب واحد صنعتی 2 3 تا نکته بنظرم میاد که بد نیست بهش توجه داشته باشید:
نکته اول) کارخونه ای که میخاید ازش بازدید کنید واقعا صنعتی باشه نه اینکه فقط اسمش صنعت باشه... ما الآن تو کشور صنایع زیادی داریم حتی صنعت گردشگری هم داریم ولی این مد نظر من نیست
کارخونه صنعتی کارخونه ای است که در آن حداقل 500نفر پرسنل و حداقل 15 تا 20 دستگاه فنی مثل تراش فرز پرس تزریق و cnc وجود داشته باشه.
نکته دوم)حتی الامکان کارخونه صرفا مونتاژی نباشد. بعضی جاها با اینکه خودشون تولید قطعه دارند ولی تمرکز کار بیشتر روی مونتاژ میباشد.البته مونتاژ هم جزیی از صنعته ولی مد نظر من نیست
نکته سوم)سعی کنید که در انتخاب واحد صنعتی از دوستان وآشنایان کمک بگیرید تا بوسیله آنها به کارخونه یا واحد وصل بشید در اینصورت میتونید امیدوار باشید که مهندسین اونجا یکم به شما ا.ط بدن.متاسفانه در کشور ما این رسم بد جا افتاده که اکثرا تا یه دانشجو میبینن سریع حس قدرت کورشون میکننه و بزور باید ازشون حرف بکشی.
خلاصه با همه این اوصاف هر جا رفتی , رفتی....
چون از هیچی بهتره و میتونه دید عملی به درسهایی که پاس کردی بده
امیدوارم بدرد بخور بوده باشه
sed ali
2010/10/16, 05:20 PM
سلام .
اول یه عذر خواهی بدهکارم به خاطر سوال ناقصم . :gol::gol:
این واحد صنعتی رو واسه درس طرح ریزی می خواستم .
کسی این تجربه رو داره ؟
مشکل دیکه من اینه که تو شمال درس می خونم و کارخونه صنعتی کم پیدا می شه .
اینجا تا دلتون بخواد کارخونه پفک نمکی . نوشابه و ... ار این چیز است. و چندتا کارخونه خوب که دارم تو رشت هستش . البته یه کارخونه که قطعات ایران خودرو می زنه پیدا کردم . می خواستم چه نکاتی رو در هنگام بازدید باید رعایت کرد .:eek::eek: