برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : بیتتورنت
مریم راد
2007/10/27, 02:16 PM
بیتتورنت چیست؟
متاسفانه توی کشور ما خیلی ها این رو نمیشناسند در حالی که تورنت واقعا یک مرجع کامل برای همi چیز هست که هر چیزی که به فکر آدم برسه بدون لحاظ حجم درش یافت میشه.اگر اطلاعاتی دارید حتما بنویسید
با احترام
microsoft
2007/11/05, 09:39 PM
سلام جناب خانوم.
من علم و دانش رو همیشه ستایش کردم. اما واقعا خوشحالم که این دانش و شناختی که شما میگید توی ایران نیومده.البته کمی هم دزدکی خوشحالم اگه بیاد.
بیت تورنت یه کد مزخرفه که برای دانلود ارائه میشه.قدیما زمانی که ما موقعی که میخواست یه صفحه ساده باز بشه یا یه فایل 1 مگی دانلود بشه ، واسه خودمون لیلی بازی میکردیم یه چیزی بود این تورنت.الان فقط شده وسیله تجارت و بازدید سایتها.یه تورنت دانلود میکنی میدی به دانلودرش تا اصلش رو بهت بده میبینی پسورد داره.میگه برای دریافت پسورد باید بری فلان سایت.میری اونجا میگه روی این لینک کلیک کنید تا برید وارد یه سایت بشید اونجا بهتون پسورد میدن.اونجا میگه باید ثبت نام کنید تا بهتون پسورد فایل رو بدم. ثبت نامش مجانیه.میگه حالا این فایل رو دانلود کنید تا پسورد رو بهتون بده.یه دفه هم انتی ویروسمون هم سپای ور مون داد میزنن آی دزد آی دزد.
از تجربیات ما استفاده کنید. موهامون سفیده. احترام بزارید
leanthinker
2007/11/05, 10:04 PM
تاپیک قشنگی زدید
من فقط یه جا خوندم که 35 در صد کل استفاده از اینترنت از طریق تورنت ها انجام می گیره.
تورنت فایلی هست که مردم از رو کامپیوتر خودشون واسه هم می فرستن. اول یه فایل رو به صورت پاکت های 64 یا 128 یا... 1024 کیلوبایتی در میاره و وقتی همه این واحد ها رو به هم وصل کرد فایل اصلی رو می سازه. اما به همون اندازه که دانلود می کنین باید آپلود هم بکنین و راز موفقیت سرعت بالای تورنت ها همینه
کسانی که فایل کامل رو دارند به اصطلاح Seeds یا بذرها گفته می شن و کسانی که در حال دریافت هستند Pears گفته می شن.
اینا اطلاعات ناقص من بود!!
اما با دوستمون میکروسافت هم موافقم. چون اکثر فایلهای تورنتی پسورد می خوان.
من یه بار یه دیویدی 1.6 گیگی دانلود کردم بعدش که فهمیدم کد داره و دقیقا وقتی دنبالش کردم مثله حرف دوستمون گفت باید عضو شین و پول هم بدین. اینجا بود که از هرچی تورنته کفرم در اومد.
سوال: نرخ ratio ی من خیلی وقتها زیر نیم هست ولی از سرعت دانلودم کم نمیشه. اما یه جا خوندم کم می شه!
سوال: میشه یه کم در مورد پیدا کردن مقالات و کتابهای الکترونیکی راهنمایی کنید(اکثر جاها فیلم و بازی و این چیزها می دن مثله
TORRENTSPY.COM
leanthinker
2007/11/05, 10:09 PM
سلام جناب خانوم.
من علم و دانش رو همیشه ستایش کردم. اما واقعا خوشحالم که این دانش و شناختی که شما میگید توی ایران نیومده.البته کمی هم دزدکی خوشحالم اگه بیاد.
بیت تورنت یه کد مزخرفه که برای دانلود ارائه میشه.قدیما زمانی که ما موقعی که میخواست یه صفحه ساده باز بشه یا یه فایل 1 مگی دانلود بشه ، واسه خودمون لیلی بازی میکردیم یه چیزی بود این تورنت.الان فقط شده وسیله تجارت و بازدید سایتها.یه تورنت دانلود میکنی میدی به دانلودرش تا اصلش رو بهت بده میبینی پسورد داره.میگه برای دریافت پسورد باید بری فلان سایت.میری اونجا میگه روی این لینک کلیک کنید تا برید وارد یه سایت بشید اونجا بهتون پسورد میدن.اونجا میگه باید ثبت نام کنید تا بهتون پسورد فایل رو بدم. ثبت نامش مجانیه.میگه حالا این فایل رو دانلود کنید تا پسورد رو بهتون بده.یه دفه هم انتی ویروسمون هم سپای ور مون داد میزنن آی دزد آی دزد.
از تجربیات ما استفاده کنید. موهامون سفیده. احترام بزارید
خواستم بگم سایتت خیلی خوبه
دارم شهر قصه رو دانلود می کنم.
خیلیییییییییییی مرسییییییییییییییییی:w33: