برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : تكميل ظرفيت ارشد سراسري
سلام كسي خبر داره امسال كي نتايج اعلام ميشه؟ در ضمن كسي كه الان شبانه قبول شده و ثبت نام كرده اگه روزانه(تو تكميل ظرفيت) قبول بشه بايد پول ترم اول رو كامل بده يا همين هزينه ثابت اول كار پريده فقط؟
درود بر شما
نتایج تکمیل ظرفیت هفته آخر آبان میاد:cry::cool::)
من رتبم 1100 شده بود امکان قبولیم از نظر شما چقدره؟:rambo::rambo::smoke:
اولا روزانه بندر عباس دوم شبانه مالک اشتر شناسایی مواد سوم شبانه شکل دادن مالک اشتر چهارم شبانه شناسایی بندر عباس
:w08::w08::w08::w08:
:w18:
hamideh vf
2010/10/16, 07:33 PM
درود بر شما
نتایج تکمیل ظرفیت هفته آخر آبان میاد:cry::cool::)
من رتبم 1100 شده بود امکان قبولیم از نظر شما چقدره؟:rambo::rambo::smoke:
اولا روزانه بندر عباس دوم شبانه مالک اشتر شناسایی مواد سوم شبانه شکل دادن مالک اشتر چهارم شبانه شناسایی بندر عباس
:w08::w08::w08::w08:
:w18:
ما که از بندرعباس جستیم
:دی
ایشالا قسمت شما شه
دم شما هم گرم;)
حالا این جستن شما به کدوم دانشگاه رسیده؟با چه رتبه ای قبول شدین؟شبانه یا روزانه؟:redface:
چقد سوال شود:biggrin:
دعا کنید من شکل دادن قبول بشم اخه قبلا مکانیک می خوندم فکر کنم واسم راحتر از شناسایی باشه بااین رتبه شبانه مالک اشتر قبول میشم از نظرشما؟:cry::w08::smoke:
hamideh vf
2010/10/21, 01:28 PM
دم شما هم گرم;)
حالا این جستن شما به کدوم دانشگاه رسیده؟با چه رتبه ای قبول شدین؟شبانه یا روزانه؟:redface:
چقد سوال شود:biggrin:
دعا کنید من شکل دادن قبول بشم اخه قبلا مکانیک می خوندم فکر کنم واسم راحتر از شناسایی باشه بااین رتبه شبانه مالک اشتر قبول میشم از نظرشما؟:cry::w08::smoke:
من پژوهشگاه مواد و انرژی-سرامیک-روزانه با 405
انشاالله قبول بشید
Neverhood
2010/10/21, 05:14 PM
من پژوهشگاه مواد و انرژی-سرامیک-روزانه با 405
انشاالله قبول بشید
تبریک میگم
لیسانس هم سرامیک بودین ؟
hamideh vf
2010/10/21, 05:21 PM
تبریک میگم
لیسانس هم سرامیک بودین ؟