PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : RangeValidator1

salam.6864
2010/10/09, 12:51 AM
من از کنترلRangeValidator1برای گرفتن نام کاربر برای عضویت استفاده کردم ومیخوام اکه کاربر اشتباه چیزی را وارد کرد دستورات بعدی من را اجرا نککند
چه کار کنم

A.S.Roma
2010/10/09, 08:26 AM
نمی دونم چرا می خواهید برای نام کاربری از RangeValidator استفاده کنید اما ...
این خواص را مقدار بدید :
ControlToValidate
Type
MinimumValue
MaximumValue
ErrorMessage

salam.6864
2010/10/09, 09:03 AM
برای اینکه میخوام از یا تعدادی کمتر وارد نکنه
اینها رو مقداردهی کردم ولی وقتیsubmitرو میرنم پیام تبریک به مناسبت عضویت را می نویسه در صورتی که یه سری اطلاعات اشتباه وارد شده من میخوام این پیام تبریک نوشته نشه

A.S.Roma
2010/10/09, 11:13 AM
واسه اینکار باید از Customvalidator استفاده کنی .

این کد JavaScript رو در قسمت head صفحه قرار بده :

<head runat="server">
<title>Untitled Page</title>
<script type="text/javascript">
function valComments_ClientValidate(source, args)
{
if (args.Value.length > 10 || args.Value.length < 4 )
args.IsValid = false;
else
args.IsValid = true;
}
</script>
</head>

این هم کد مربوط به Validator در صفحه :

<asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" runat="server"
ControlToValidate="txtUserName"
ErrorMessage="CustomValidator"
ClientValidationFunction="valComments_ClientValidate"></asp:CustomValidator>

تابع جاواسکریپت رو بسته به نیاز خودتون تغییر بدید.
اگر جواب گرفتید اعلام کنید چون باید یه کار دیگه برای امنیت کارتون انجام بدید.

salam.6864
2010/10/09, 12:37 PM
این کارها را انجام دادم وبعد در قسمتی که مربوط بررسی اینکه ایا اطلاعات وارد شده یانه میخوام در شرط if بررسی کنم ببینم ایا اطلاعات وارد شده یا نه از چه دستوری استفادده کنم

A.S.Roma
2010/10/09, 01:52 PM
دوست من ؛
Sample ی که برای سیستم Membership گذاشتم رو بررسی کنید.
RequiredFieldValidator این کار را انجام میدهد .

--------------------------------------------------------------------------------
اگر هم منظورتون در کدهای ایونت کلیک هست . نیاز به چک کردن نیست. چون Validator ها تا اطلاعات صحیح دریافت نکنند اجازه Post شدن اطلاعات را نمی دهند.

salam.6864
2010/10/09, 05:25 PM
دوست من ؛
Sample ی که برای سیستم Membership گذاشتم رو بررسی کنید.
RequiredFieldValidator این کار را انجام میدهد .

--------------------------------------------------------------------------------
اگر هم منظورتون در کدهای ایونت کلیک هست . نیاز به چک کردن نیست. چون Validator ها تا اطلاعات صحیح دریافت نکنند اجازه Post شدن اطلاعات را نمی دهند.
بله ولی در نمونه ای که شما به من دادید پیام خوش امد گویی را چاپ می کند وrequired ها را هم مشخص می کند
برای خود من هم به صفحه خوش امد گویی می رود در صورتی که من میخولهم این اتفاق نیفتد

A.S.Roma
2010/10/10, 11:05 AM
فکر می کنم ما منظور هم رو متوجه نمی شویم !
من سناریوی زیر رو تعریف می کنم ببینید شما چیزی غیر از این می خواهید !؟

در صفحه ی Register شما دارید یک سری اطلاعات رو از کاربر می گیرید . می خواهید 2 مورد رو چک کنید :
1- کاربر فیلدهای مورد نظر رو پر کرده یا نه !؟
2- داده های وارد شده از سوی کاربر برای شما معتبر است یا خیر !؟

برای مورد اول باید از RequiredFieldValidator استفاده کنید . این کنترل سمت کلاینت کار می کند یعنی تا زمانی که کاربر اطلاعاتی را وارد نکند نمی تواند دکمه ی Submit ( یا هر کنترل دیگر که باعث ارسال صفحه به سرور م شود ) را کلیک کند.

برای مورد دوم هم بسته به نوع اعتبارسنجی که می خواهید انجام دهید کنترل های مختلفی وجود دارد . که من برای تعیین حد پایین و بالا برای تعداد کاراکترهای وارد شده CustomValidator رو پیشنهاد دادم . این کنترل هم چون از یک تابع JavaScript سمت کلاینت استفاده می کند تا زمانی که داده معتبری وارد نشود مانع از ارسال صفحه به سرور می شود.

بنابراین با وجود کنترل های اعتبارسنجی اگر صفحه به سرور ارسال شود داده های آن معتبر است و نیاز نیست نگران اعتبار آنها باشیم .