PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : آموزش انگلیسی عمومی و تخصصی مهندسی برق ویژه کارشناسی ارشد

nevada traveler
2010/9/03, 09:09 PM
با سلام

هدفم از ایجاد این تاپیک رفع اشکال،مشاوره،معرفی منابع و کتب خوب برای تقویت کردن زبان انگلیسی دوستان علاقمند هست.

امیدوارم با همکاری دوستانی که خیلی فعال هستند و به دنبال درس و یادگیری هستند بتوان محیط مناسب و پویایی را فراهم آورد.

به امید موفقیت و بهروزی شما دوستان عزیز

aidin-ELC
2010/9/04, 12:15 AM
با سلام

هدفم از ایجاد این تاپیک رفع اشکال،مشاوره،معرفی منابع و کتب خوب برای تقویت کردن زبان انگلیسی دوستان علاقمند هست.

امیدوارم با همکاری دوستانی که خیلی فعال هستند و به دنبال درس و یادگیری هستند بتوان محیط مناسب و پویایی را فراهم آورد.

به امید موفقیت و بهروزی شما دوستان عزیز
از تاپیک خوبی که برای دانشجویان برق زدید (واقعا لازم بود با این اوضاع زبان دانشجویان)، ممنونم.
بنظر من در قدم اول کتاب هاب مناسب رو برای تقویت زبان معرفی کنید. روش های یاد گیری زبان رو هم توضیح بدید خیلی عالی خواهد شد.

ممنون.:gol:
از دوستان هم میخوام این فرضت ها رو از دست ندن:razz:

nevada traveler
2010/9/04, 02:28 AM
با سلام

برای تقویت زبان تخصصی مهندسی برق در کنکور کارشناسی ارشد این رشته متون و سوالات کتاب "مجموعه سوالات کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق انتشارات دانشگاه تهران"پیشنهاد میشود.

کتاب "انگلیسی برای دانشجویان مهندسی برق" نیز بایستی کتاب خوبی باشد اما من هنوز آن را مطالعه نکردم.

موفق باشید

nevada traveler
2010/9/04, 06:42 PM
کتاب زیر برای گرامر زبان عمومی شامل درس+تمرین به شما معرفی میشود.
البته این کتاب تماما انگلیسی است

http://www.freebookspot.in/upload/English/English%20Grammar%20in%20Use%203rd%20edition%20(Ne w)%2009.03.2008%200_00_00.jpg

دانلود (http://rapidshare.com/files/98326852/hi_quality_EGinU.7z.html)

password:www.freebookspot.com

navidkhob
2010/9/10, 09:39 AM
سلام دوستان.
از اونجایی که یک بار با یکی از اساتید زبان صحبتی داشتم متوجه این شدم که تماما برای او این مهم هست که اطلاعات به حافطه دراز مدت فرستاده بشه.
و بسیاری متود برای آن معرفی کرد .
اما این را باید قبول کرد که داشتن مکالمه خوب و یا دانستن یک زبان با قاعده بر دانستن معنی کلمه خلاصه نمی شه اما واقعا بر آن مبتنی است.
به نظر من هر چه معنی لغات بیشتری بلد باشید کمک بزرگتری خواهد کرد.
از این باب یکی از کتبی که برای تمامی داوطلبان کنکور ازشد و غیره پیشنهاد میشه ،کتاب 504 هست.
که واقعا با لغات اصلی و افعال کاربردی و مهم سرو کار دارد.
از طرفی این قضیه به اثبات رسیده که آهسته و پیوسته کارایی بسیار بالاتری دارد و وسایلی مثل فلش کارت می تونن کمک بزرگی بکنن.
و در همین منظور هم فلش کارت و cd کتاب 504 در بازار موجود هست که من واقعا اون رو به همه دوستان پیشنهاد می کنم.
موفق باشید.

navidkhob
2010/9/10, 09:50 AM
نام کتاب : ۵۰۴ کلمه ضروری انگلیسی (۵۰۴ Absolutely Essential Words)

ترجمه و تلفظ گذاری : رضا دانشوری

ناشر : -

تعداد صفحات : ۳۷۹
فرمت کتاب الکترونیک : pdf.

لینک دانلود (http://www.txt.ir/ebooks/science/education/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8_504_%D9%87%D9%85%D8%B1%D8 %A7%D9%87_%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A2%D9%85%D9%88%D8% B2_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/504_absolutely_essential_words%28www.txt.ir%29.zip )

منبع :www.txt.ir

hosseinassar
2011/2/12, 02:04 PM
ترم افزار کتاب 504 به صورت جاوا برای موبایل
(انگلیسی -انگلیسی)

دانلود (http://up.iranblog.com/images/tbfslsiqv31nxxniptn.zip)

mohsen800
2011/4/05, 06:29 PM
وقت بخیر.
من پیشنهاد میکنم واسه درس زبان عمومی و تخصصی از نرم افزار گزینه آخر استفاده کنید.
واقعا حرفایی که نوید زده کامل و مفصل بود.
این نرم افزار کاملا هوشمنده و تا رساندن لغات به حافظه ی دائم ما واسمون برنامه ریزی میکنه.
من استفاده کردم واقعا فوق العاده بود.
یه سری به سایتش بزنید خالی از لطف نیست.
www.gozineakhar.com

MASS59
2011/5/03, 05:05 PM
سلام
تا دو سه سال گذشته زبان تخصصی بود و شامل گرامر و درک لغت نبود. فقط چند تا متن برای READING بود که بعد از هر متن هم چند تا سوال از اون متن میومد
اما اخیرا حدود نیمی از زبان reading هست و بقیه کلمه و گرامر
از متن ها هم بعضی ها مرتبط با برق و بعضی غیر مرتبط
در واقع بیشتر به زبان عمومی نزدیک شده تا زبان تخصصی

بسیاری از متن های سالهای گذشته از مجله spectrum مربوط به ieee میومد
بد نیست هر روز یکی دو تا از متن های این سایت رو بخونید:
http://spectrum.ieee.org/
هم برای زبان ارشد سرعت خوندن تون رو بالا میبره و هم افق دیدتون رو از مهندسی برق و زمینه های کاری آینده باز میکنه

MASS59
2011/5/03, 05:32 PM
یه نکته دیگه در مورد زبان این هست که باید سرعت خوندن و درک مطلب تون بالا باشه و همینطور باید بتونید معنی درست کلمه رو در کل ساختار جمله درست تشخیص بدید.و این مساله فقط با حفظ کردن کلمه به دست نمیاد.یه فرایند زمان بر هست که حتی توصیه میکنم اگر برای بهمن 90 ارشد دارید دیگه برای افزایش سرعت خوندن متن سرمایه گذاری نکنید که وقت کم میارید.همون کلمه ها رو حفظ کنید.ولی دوستانی که برای سالهای بعد سرمایه گذاری میکنن حتما روی سرعت خوندن کتن کار کنند.
تا پیش از امسال که دفترچه ها رو جدا میدادن, متوسط درصد های زبان خیلی پایین بود(مثلا سال 87 زبان و الکترونیک با متوسط 14 درصد کمترین میانگین رو بین درسها داشتند) در نتیجه شما مثلا با 14 درصد زبان نیمی از نمره تراز زبان رو میگرفتید.بنابراین زبان چندان در نمره کل و رتبه شما تاثیرگذاز نبود.
از امسال که زبان رو با مدا و ریاضی در یک دفترچه دادند, خیلی از سیاهی لشکرها که هیچی از مدار و ریاضی بلد نبودند همه وقت سه درس رو روی زبان گذاشتند. در نتیجه حدس من این هست که میانگین درصد زبان امسال خیلی بالا بره و زبان هم سرنوشت ساز بشه.
بخصوص که امسال زبان آسون هم شده بود

pranc
2011/7/12, 11:47 PM
نام کتاب : ۵۰۴ کلمه ضروری انگلیسی (۵۰۴ Absolutely Essential Words)

ترجمه و تلفظ گذاری : رضا دانشوری

ناشر : -

تعداد صفحات : ۳۷۹
فرمت کتاب الکترونیک : pdf.

لینک دانلود (http://www.txt.ir/ebooks/science/education/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8_504_%D9%87%D9%85%D8%B1%D8 %A7%D9%87_%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A2%D9%85%D9%88%D8% B2_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/504_absolutely_essential_words%28www.txt.ir%29.zip )

ا

منبع :www.txt.ir (http://www.txt.ir)
ین که پسورد ميخواد!!!!يه ساعت دانلودش کردم.اعصابم خورد شد اه:confused:

sh85
2011/7/13, 08:10 AM
ین که پسورد ميخواد!!!!يه ساعت دانلودش کردم.اعصابم خورد شد اه:confused:
من الان دانلود کردم
پسوردی نمی خواست !

MASS59
2011/8/04, 03:16 AM
سلامهمونطور که میدونید درصد زیادی از زبان کنکور reading هست. یعنی یک متن نسبتا طولانی و پس از اون متن چندین تست درباره اون متن. اگر بخواید اول همه متن رو از اول تا اخر بخونید و بعد برید سراغ سوالهای مربوط به اون متن, هر چقدر هم حافظه خوبی داشته باشید, باز هم مجبورید پس از خوندن سوالات هم دوباره سراغ متن برید و دوباره توی متن دنبال جواب اون سوال بگردید . این یعنی دوبار خوندن یک متن طولانی.اما بهترین روش این هست که ابتدا قبل از خوندن متن سریعا برید سراغ سوالات پس از متن و سریع با مداد معنای فارسی هر سوال رو جلوی اون بنویسید(معنای فارسی چهار گزینه رو نمیخواد ) مطمئن باشید زمان کمی میبره.بعد از اینکه اینکار رو برای همه سوالات اون متن انجام دادید, مطمئن بشید که سوالات یادتون مونده. حالا با یک ذهنalert در متن دنبال جواب اون سوالات میگردید(اگر هم سوالات رو فراموش کردید با گوشه چشمتون سریع نگاهی به ترجمه فارسی که نوشتید بکنید. این ترجمه فارسی خیلی سریع برای ذهن قابل جذب هست و حتی همزمان با خوندن متن انگلیسی بدون گیج شدن میتونید سریع به سوالات فارسی نگاه کنید)حتی گاهی اوقات سوالات بدون نیاز به خوندن متن قابل حل هستندو گاهی هم سوال در مورد یک دستگاه خاص یا اسم خاص یا.... هست که دراینصورت میتونید سریعا با چشم متن رو دنبال اون کلمه خاص بگردید یا پاراگراف مربوط به اون رو پیدا کنید و دنبال جوابتون در اون پاراگراف بگردید(گاهی هم اون اسم خاص یا دستگاه خاص یا روش خاصو....با حروف bold هست یا مثلا اگر اسم باشه با حروف بزرگ انگلیسی هست یا اولش با حروف بزرگه. در هر صورت پیدا کردنش خیلی سریع هست)این روش نیاز به تمرین داره و از الان با خوندن متنهای کتاب سه جلدی مجموعه تستهای ارشد سالهای قبل , به این روش عادت کنید. مطمئن باشید تفاوت بسیار محسوسی در سرعت تست زدن خواهید دیدنکته دیگه اینکه معمولا هر سوال مربوط به یه پاراگراف هست. پس برای هر سوال خاص سریعا پاراگراف مربوط به اون رو پیدا کنیدنکته دیگه اینکه با با خوندن متنهای کنکور سالهای گذشته, خودتون رو عادت بدید که : لازم نیست برای فهمیدن مفهوم کلی یک متن, معنی تک تک کلمات اون متن رو بلد باشید. وقتی به یک کلمه برخوردید که معنیش رو نمیدونید, روی اون قفل نکنید و ذهنتون رو عادت بدید که به جاش یه ترجمه حدودی بکنه. مثلا حدس بزنه اگر صفت هست, با توجه به بقیه جمله یک صفت منفی هست یا مثبت, یا اسم یک دستگاه خاص هست یا .....حداقل اینقدر رو میتونید تشخیص بدیدنکته دیگه در مورد تستهای گرامر : برای این مبحث خوندن کتابهای گرامری و فرمولهای گرامری در کوتاه مدت به هیچ وجه مفید نیست. اما اگر متن زیاد خوندید یا مثلا در اینترنت زیاد با انگلیسی سر و کار داشتید, به غریزه تون اعتماد کنید و هر ترکیبی که به نظرتون عجیب و ناآشنا و نامانوس هست رو از نظر گرامری غلط بدونید.

MehranVB
2011/8/04, 08:42 AM
سلامهمونطور که میدونید درصد زیادی از زبان کنکور reading هست. یعنی یک متن نسبتا طولانی و پس از اون متن چندین تست درباره اون متن. اگر بخواید اول همه متن رو از اول تا اخر بخونید و بعد برید سراغ سوالهای مربوط به اون متن, هر چقدر هم حافظه خوبی داشته باشید, باز هم مجبورید پس از خوندن سوالات هم دوباره سراغ متن برید و دوباره توی متن دنبال جواب اون سوال بگردید . این یعنی دوبار خوندن یک متن طولانی.اما بهترین روش این هست که ابتدا قبل از خوندن متن سریعا برید سراغ سوالات پس از متن و سریع با مداد معنای فارسی هر سوال رو جلوی اون بنویسید(معنای فارسی چهار گزینه رو نمیخواد ) مطمئن باشید زمان کمی میبره.بعد از اینکه اینکار رو برای همه سوالات اون متن انجام دادید, مطمئن بشید که سوالات یادتون مونده. حالا با یک ذهنalert در متن دنبال جواب اون سوالات میگردید(اگر هم سوالات رو فراموش کردید با گوشه چشمتون سریع نگاهی به ترجمه فارسی که نوشتید بکنید. این ترجمه فارسی خیلی سریع برای ذهن قابل جذب هست و حتی همزمان با خوندن متن انگلیسی بدون گیج شدن میتونید سریع به سوالات فارسی نگاه کنید)حتی گاهی اوقات سوالات بدون نیاز به خوندن متن قابل حل هستندو گاهی هم سوال در مورد یک دستگاه خاص یا اسم خاص یا.... هست که دراینصورت میتونید سریعا با چشم متن رو دنبال اون کلمه خاص بگردید یا پاراگراف مربوط به اون رو پیدا کنید و دنبال جوابتون در اون پاراگراف بگردید(گاهی هم اون اسم خاص یا دستگاه خاص یا روش خاصو....با حروف bold هست یا مثلا اگر اسم باشه با حروف بزرگ انگلیسی هست یا اولش با حروف بزرگه. در هر صورت پیدا کردنش خیلی سریع هست)این روش نیاز به تمرین داره و از الان با خوندن متنهای کتاب سه جلدی مجموعه تستهای ارشد سالهای قبل , به این روش عادت کنید. مطمئن باشید تفاوت بسیار محسوسی در سرعت تست زدن خواهید دیدنکته دیگه اینکه معمولا هر سوال مربوط به یه پاراگراف هست. پس برای هر سوال خاص سریعا پاراگراف مربوط به اون رو پیدا کنیدنکته دیگه اینکه با با خوندن متنهای کنکور سالهای گذشته, خودتون رو عادت بدید که : لازم نیست برای فهمیدن مفهوم کلی یک متن, معنی تک تک کلمات اون متن رو بلد باشید. وقتی به یک کلمه برخوردید که معنیش رو نمیدونید, روی اون قفل نکنید و ذهنتون رو عادت بدید که به جاش یه ترجمه حدودی بکنه. مثلا حدس بزنه اگر صفت هست, با توجه به بقیه جمله یک صفت منفی هست یا مثبت, یا اسم یک دستگاه خاص هست یا .....حداقل اینقدر رو میتونید تشخیص بدیدنکته دیگه در مورد تستهای گرامر : برای این مبحث خوندن کتابهای گرامری و فرمولهای گرامری در کوتاه مدت به هیچ وجه مفید نیست. اما اگر متن زیاد خوندید یا مثلا در اینترنت زیاد با انگلیسی سر و کار داشتید, به غریزه تون اعتماد کنید و هر ترکیبی که به نظرتون عجیب و ناآشنا و نامانوس هست رو از نظر گرامری غلط بدونید.
شما درصد زبانت نسبتاً خوب بود. چند تا سئوال که همیشه خیلی ذهنم رو مشغول میکنه رو از شما میپرشم:
1. توی کنکور چقدر وقت گذاشتی روی زبان؟ با توجه به اینکه درصد ریاضی و مخصوصاً مدارت هم خوبه، اگه بیشتر وقت میذاشتی میتونستی درصد بالاتری بزنی یا این ماکس بود؟ اگه بیشتر میزدی بهتر نمیشد؟
2. فرضاً من روی 504 و TOEFL تسلط کامل دارم. البته هنوز شروع به تست حل کردن نکردم و یه دور این کتابا رو خوندم. قبلاً همه میگفتن کسی اینا رو بلد باشه کنکور 100 میزنه، در حالی که به نظرم خیلی ساده تر از این حد هستن. آیا واقعاً کافی هستن این دو کتاب؟ چه کتاب دیگه ای پیشنهاد میشه که سطحش از اینا بالاتر باشه و واقعاً توی کنکور کاربرد داشته باشه؟
3. کلاً میارزه وقت درس خوندم رو روی زبان هم بذارم؟ یا اینکه این کارو با درسای دیگه مثل ریاضی انجام بدم بهتره؟

MASS59
2011/8/04, 01:53 PM
شما درصد زبانت نسبتاً خوب بود. چند تا سئوال که همیشه خیلی ذهنم رو مشغول میکنه رو از شما میپرشم:1. توی کنکور چقدر وقت گذاشتی روی زبان؟ با توجه به اینکه درصد ریاضی و مخصوصاً مدارت هم خوبه، اگه بیشتر وقت میذاشتی میتونستی درصد بالاتری بزنی یا این ماکس بود؟ اگه بیشتر میزدی بهتر نمیشد؟2. فرضاً من روی 504 و TOEFL تسلط کامل دارم. البته هنوز شروع به تست حل کردن نکردم و یه دور این کتابا رو خوندم. قبلاً همه میگفتن کسی اینا رو بلد باشه کنکور 100 میزنه، در حالی که به نظرم خیلی ساده تر از این حد هستن. آیا واقعاً کافی هستن این دو کتاب؟ چه کتاب دیگه ای پیشنهاد میشه که سطحش از اینا بالاتر باشه و واقعاً توی کنکور کاربرد داشته باشه؟3. کلاً میارزه وقت درس خوندم رو روی زبان هم بذارم؟ یا اینکه این کارو با درسای دیگه مثل ریاضی انجام بدم بهتره؟سلام@1: توی کنکور فکر کنم حدود 20 دقیقه وقت گذاشتم برای زبان. چون مدار و ریاضی رو هم قصد داشتم متوسط به بالا بزنم. شاید بیشتر وقت میذاشتم زبان رو بهتر میزدم اما در عوض درصدی که از مدار و ریاضی از دست میدادم به نظرم ارزشش رو نداشت. ضمن اینکه همون حدود 60 درصد به بالا برای زبان به اندازه کافی نمره تراز رو بالا میبره. کلا سر جلسه سعی کنید همه درسها رو متعادل بزنید و حدودا در وقت پیشنهاد شده خودشون. مثلا اگر سوالای آسون از هر درس رو حل کردی و حالا رسیدی به سوالای مشکل, اگر میبینی در وقت باقیمونده میتونی یا 1 تست ریاضی بزنی یا 3 تست زبان, خوب زبان به صرفه تره@2: خیلی خوبه که این کتابها رو خوندی. فقط برای افزایش سرعت در reading ها متنهای سالهای قبل رو چند روز قبل از کنکور بخون.من هیچ مطالعه ای برای زبان نداشتم به جز همون یک دور خوندن متنها به روش فوق در روزهای آخر. البته چون دو سه سالی هست عادت کردم روی mp3 player ام فایلهای زبان voa میریزم و وقتی بیرون از خونه هستم یا موقع ورزش زبان گوش میدم, در کل زبانم بدک نیست. تازگیها هم 504 رو میخونم. میدونی که برنامه آموزش زبان voa )voa special english( از زبان ساده شده استفاده میکنه که حدودا 1500 کلمه اساسی رو بیشتر به کار نمیبره. متنهای کنکور هم معمولا در همین حدود هستند نه بیشتر(به جز چند کلمه معدود در هر متن که میشه بدون دونستن اونها هم متن رو فهمید). برای متنها سرعت خوندن و درک کردن بیشتر مهم هست@3: به نظر من زبان هنوز هم یک امتیاز مثبت اضافه هست. یعنی بیشتر شرکت کنندگان هم (بخصوص رقیبان جدی) زبانشون متوسط به پایین هست. پس اگر شما هم زبانتون ضعیفه ولی با درسهای دیگه میتونید جبران کنید نگران نبتشید. ولی اگر قوی هست یه امتیاز مثبت هست که میتونه شما رو از رقیبانتون خیلی جلو بندازه. بخصوص برای رتبه های خوب.

B of S
2011/8/04, 10:47 PM

سلام.مهندس از راهنمایی هاتون واقعا متشکرم.اما می خواستم در مورد اینکه بعضی سوالهای کنکور مثل همین سالی که گذشت،به این شکله که یک کلمه از تو متن رو میارن در صورت سوال و میگن منظور از این کلمه در متن چیه...؟ بنابراین برای پاسخ باید معنی کلمه رو بدونی.متاسفانه سال قبل از این تیپ سوال کم نبود خصوصا تو Reading .لطف کنید راهکار بدید.ممنون.

marziyyeh
2011/8/04, 11:39 PM
سلام خدمت mass59گرامي خوشحالم كه دوباره به اينجا سر زديد
1. ميخواستم يه اطلاعاتي در مورد voaبه ما بديد و اينكه از كجا ميشه تهيه كرد؟
2. براي خوندن الكترونيك كدوم كتاب از نظر شما بهتره؟مباني ميكرو الكترونيك بهزاد رضوي؟ سدره؟ نشلسكي؟ و يا ميرعشقي يا تقي شفيعي؟ البته فقط براي درك مطالب كه بعدش بتونيم خوب تست بزنيم

Rahim karami
2011/8/04, 11:54 PM
marziyyeh:
براي خوندن الكترونيك كدوم كتاب از نظر شما بهتره؟مباني ميكرو الكترونيك بهزاد رضوي؟ سدره؟ نشلسكي؟ و يا ميرعشقي يا تقي شفيعي؟ البته فقط براي درك مطالب كه بعدش بتونيم خوب تست بزنيم[/QUOTE]

سلام
اگه وقت داری و کتابای زبان انگلیسی میخوای بخونی:
فصلهای اول رضوی کمی مشکله ، جاش میتونی کتاب دونالد نیمن (Microelectronics circuit analysis and design ) رو برای الکترونیک ،
کتاب ( Foundations of Analog and Digital Electronic Circuits ) از anant agarwal رو برای الکترونیک و مدار و
وا3 درس مدار هم یه کتاب فوق العاده به اسم (fundamentals of electric circuits) از الکساندر و سادیکو رو بخونی .
پیشنهاد میدم کتاب آخرو بخونی چون رودستش کتاب ندیدم !!!!!

ولی اگه میخوای درس الکترونیک رو تو کنکور بترکونی جزوه ی رضا کهن ( از آموزشگاه نصیر جورش کن ، اگرم نداری من دارم منتها نه اسکن شده شو ! ) رو بخون !!!!!:gol:

MASS59
2011/8/05, 02:03 AM
سلام.مهندس از راهنمایی هاتون واقعا متشکرم.اما می خواستم در مورد اینکه بعضی سوالهای کنکور مثل همین سالی که گذشت،به این شکله که یک کلمه از تو متن رو میارن در صورت سوال و میگن منظور از این کلمه در متن چیه...؟ بنابراین برای پاسخ باید معنی کلمه رو بدونی.متاسفانه سال قبل از این تیپ سوال کم نبود خصوصا تو Reading .لطف کنید راهکار بدید.ممنون.اگر سوالات زبان کنکور 90 رو ببینید:http://bargh-arshad.com/asset/سوالات%20کنکور/bargh%2090%20-1(baghestani).pdf برای مثال میتونید چند تا از سوالات یا متنها رو در گوگل سرچ کنید تا ببینید از کجا گرفته شدند. مثلا متن شماره 1 از کتاب sensor handbook گرفته شده: http://books.google.com/books?id=-wtmaJEeQTUC&pg=PR26&lpg=PR26&dq=millions+of+people+suffer+organ+and+tissue+loss +every+year+from+accidents,birth+defects&source=bl&ots=d32JXzsZao&sig=PxR2jhck9y1vsXNWebKfs81wn5k&hl=fa&ei=aA47TrqPPIfl0QHk1MnaAw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=3&ved=0CCgQ6AEwAg#v=onepage&q=millions%20of%20people%20suffer%20organ%20and%20 tissue%20loss%20every%20year%20from%20accidents%2C birth%20defects&f=falseو متن شماره 2 از این مجله: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mobilitytechzone.com%2Ftopics %2F4g-wirelessevolution%2Farticles%2FNortel%2520LTE%2520 The%2520vision%2520beyond%25203G.pdf&ei=AhQ7To39DMrh0QH9ro3rAw&usg=AFQjCNHyOtSGR9JHJvVSgib9Wl-3BtSPsg&sig2=-K1c6CAOgD6uD9nCwU1J-Aگرفته شده, و متن شماره 3 از این سایت: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.epa.gov%2Fosainter%2Fpdfs%2Fn anotech%2Fepa-nanotechnology-whitepaper-0207.pdf&ei=qBQ7Tv7LBofx0gH89rX_Aw&usg=AFQjCNH8mwFPYvNK40ZEEnZeRgBZQR3-hg&sig2=KEDThGdjm2FpFudrn3mevgکه همه اینها ژورنالها و مقالات علمی هستند که الزاما هم مربوط به مهندسی برق نمیشن و نیاز به یک درک متوسط از زبان دارند. حالا ممکنه بین بعضی از اینها کلمات ناآشنا هم پیدا بشه. اما چاره ای نیست. برای مثال سوال آخر معنای کلمه rivet رو فقط در دیکشنری های حجیم میتونید پیدا کنید. اما با توجه به اطلاعات مهندسی برق و بقیه جمله میتونید حدس بزنید که چون در هسته های مغناطیسی موتورها و ترانسفورماتورها ع صفحات رو به هم پرچ میکنند نه جوش و نه تزریق و نه ترکیب.پس میتونید گزینه درست رو حدس بزنیدالبته به قول دوستمون, بعضی سوالات رو اینطوری طراحی میکنند که دیکشنری رو باز میکنند و یک کلمه رو با مثالی که برای اون کلمه در دیکشنری ذکر شده به عنوان سوال مطرح میکنند. مثلا سوال 1 زبان دقیقا مثالی هست که در دیکشنری longman contemporary dictionary of english برای کلمه descend ذکر شده: http://www.ldoceonline.com/dictionary/descend ideas that descend from those of ancient philosophers

MASS59
2011/8/05, 03:09 AM
سلام خدمت mass59گرامي خوشحالم كه دوباره به اينجا سر زديد1. ميخواستم يه اطلاعاتي در موردvoaبه ما بديد و اينكه از كجا ميشه تهيه كرد؟2. براي خوندن الكترونيك كدوم كتاب از نظر شما بهتره؟مباني ميكرو الكترونيك بهزاد رضوي؟ سدره؟ نشلسكي؟ و يا ميرعشقي يا تقي شفيعي؟ البته فقط براي درك مطالب كه بعدش بتونيم خوب تست بزنيمدر مورد زبان voa میتونید از خود سایت : www.voanews.com/learningenglish/home/ فایلهای صوتی به همراه متن کامل هر فایل رو دانلود کنید. البته سایت قیلترشده هست. ولی سایتهای ایرانی زیادی هم این فایلها رو برای فروش گذاشتن مثلا: http://frotel.zaminblog.com/post-147522.html http://arzankharid.com/product_VOA_Special_English.html http://www.alborzdownload.com/1390/03/دانلود-مجموعه-کامل-آموزش-زبان-voa.php http://mihandownload.com/2011/05/دانلود-مجموعه-آموزش-زبان-انگلیسی-VOA-Special-English.php http://www.iran-eng.com/showthread.php/156358-بهترین-وکاملترین-مجموعه-اموزش-زبان-انگلیسی-اسان-و-راحت که هم برای دانلود هست هم برای فروش پستی خوبی این برنامه این هست که هر برنامه با متن کامل قابل دسترسی هست.بعد از یکی دو ماه کاملا راه میافتید و دیگه نیازی به متننها هم نخواهید داشت. حدودا 1500 کلمه اساسی رو بیشتر اسفاده نمیکنه. ولی همین کلمات برای فهم اخبار و فیلم و ... کاملا کافی هست. من هم با اینکه دیگه همه کلماتش رو میفهمم, اما اینقدر برنامه هاش جالب هست که به عنوان یک منبع کسب اطلاعات هنوز هم فایلهاش رو گوش میدم. هر هفته برنامه در چند بخش ارائه میشه: explorations که تاریخچه اکتشافات در آمریکا هست و بسیار زیبا هست. science in the news که جدیدترین اخبار علمی هفته رو میگه, mosaic که یه برنامه هنری متنوع هست و......هر موضوعی که علاقه داشتید میتونید دانلود کنید. بعد از اینکه حسابی listening تون قوی شد برای سطح بالاتر میتونید از podcast های موجود روی اینترنت در هر زمینه ای استفاده کنید . مثلا اگر علاقه مند به فلسفه هستید میتونید سرچ کنید: philosophy podcast and transcripts که transcript منظور متن گفتارها هست. برای مثال podcast های دو مجله علمی معروف نیچر و ساینس که هر کدام علاوه بر فایل صوتی به همراه متن کامل فایلها هستند: http://www.sciencemag.org/site/multimedia/podcast/index.xhtml http://www.nature.com/nature/podcast/archivetranscripts.htmlضمنا میتونید فایلهای صوتی رو به همراه متن اونها روی موبایلتون بریزید و همزمان با گوش دادن به اونها, متن رو هم روی صفحه موبایل بخونید. در اتوبوس , قبل از خواب و.....و این هم لینکهای بیشماری از podcast های علمی بر روی اینترنت:http://www.openculture.com/2007/02/science_podcast-2.html

B of S
2011/8/05, 06:19 PM
مهندس، در سایت spectrum مطالب زیادی وجود داره کدوماش می تونه واسه کنکور مفید باشه؟

kakooey_m
2011/8/05, 08:55 PM
مهندس، در سایت spectrum مطالب زیادی وجود داره کدوماش می تونه واسه کنکور مفید باشه؟
اکثرشون خوبه ، گفتم که اول باید متون سال گذشته رو بخونی تا دستت بیاد
همه به جز مطالب Consumer Electronic و At work و Geek life مناسب به نظر میرسه.

MO_V
2011/8/13, 02:39 PM
با سلام
من کتاب راهیان ارشد دارم ولی متن های کنکور بدون ترجمه است . یکسری متن تخصصی (متن های کنکور) همراه با ترجمه می خواستم . کلا روش کلیدی برای جواب دادن سوالات یک متن به چه صورتی؟

kakooey_m
2011/8/13, 06:55 PM
با سلام
من کتاب راهیان ارشد دارم ولی متن های کنکور بدون ترجمه است . یکسری متن تخصصی (متن های کنکور) همراه با ترجمه می خواستم . کلا روش کلیدی برای جواب دادن سوالات یک متن به چه صورتی؟
توی کتاب زبان تخصصی پارسه یه توضیحاتی راجع به Skimming و ... داده، ولی هیچ روش کلیدی! برای پاسخ دادن وجود نداره، واقعیت اینه که هیچ راهی جز خوندن متن های زیاد، بدون نگاه کردن به معنی لغات وجود نداره
باید اینقدر تمرین کنی تا سریع متن رو از نظر بگذرونی، نه اینکه جمله به جمله و کلمه به کلمه بدونی که چی میگه....
در ضمن!! کتاب زبان تخصصی برق راهیان که تمام متن هاش با ترجمه هست...

MO_V
2011/8/14, 07:42 AM
سلام
کتاب راهیان ارشد که من دارم فقط پاسخ گزینه ها و معنی لغات متن داره اما ترجمه متن نداره . اگه شما ترجمه متن ها را دارید لطفا برام بزارید من با اینکه معنی لغات متن رو بلدم اما نمی تونم مفهوم متن بفهمم مشکلم دقیقا نحوه ترجمه متن !!! ترجمه متن هارو میخوام تا روش ترجمه کردن یاد بگیرم.

nicenet1369
2011/8/24, 01:59 PM
کسی درباره کتاب زبان عمومی بابک رستمی انتشارات نصیر(قبلاسیمیا) اطلاعاتی داره؟

milad mansoury
2011/9/11, 03:54 PM
یکی از روش های موثر یادگیری ( مخصوصا زبان ) روش لایتنر است که امروژه خیلی ها به دنبال آن هستند و امروز ما با دست پر برای شما یک نرم افزار رایگان اینکاره را آماده کرده ایم که بسیار جالب و کارا است همراه با این نرم افزار که در ادامه توضیحات آن را کامل میدهم چند سری فیش زبان آماده مثل لفات کتاب (http://www.icivil.ir/omran) معروف 504 نیز آماده دانلود شده است پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید

http://www.icivil.ir/omran/images/g5.jpg
این برنامه نسبت به نرم افزار قبلی (پاکر) از نظر مدیرتی بالاتر هستش.مزایای اون به شرح زیر است:
1- قابلیت گزارش گیری به صورت cvs، pdf، rtf (word) و PNG(بر روی نمودار راست کلیک کرده و گزینه save as را انتخاب نمایید)
2- نمودار گرافیکی قوی تر
3- قابلیت دسته بندی لغات با موضوعات مختلف (http://www.icivil.ir/omran) در یک فایل
4- قابلیت فرمول نویسی در آن
5- استفاده از عکس در کارت ها برای یادگیری بهتر
6- دارا بودن زبان های مختلف از جمله زبان شیرین فارسی
7- مدیریت بهتر کارت ها نسبت به پاکر
8- دارا بودن مدیریت (http://www.icivil.ir/omran) زمان

http://www.icivil.ir/omran/images/g5-2.jpg
به این معنی که اگر شما با روش لایتنر آشنا باشید برای مطالعه کارت باید از یک تابع خاص استفاده کنید که دارای 5 خانه می باشد. به این ترتیب که:
خانه اول روز دوم
خانه دوم روز چهارم
خانه سوم روز هشتم
خانه چهارم از روز شانزدهم
و خانه پنجم از روز سی ام
باید مورد مطالعه قرار گیرند. حال در این نرم افزار چند نوع تابع دیگر وجود دارد و می توانید از آنها نیز استفاده کنید
یک نکته اینکه برای استفاده از تابع لایتنر در این نرم افزار باید آن را انتخاب نماید بدین ترتیب که بعد از زدن گزینه یادگیری(learn)، در پنجره باز شده گزینه برنامه ریزی ((Scheduling بعد از آن در قسمت جدول زمان بندی (Scheduling Presets) گزینه تابع نمایی quadratic)) را انتخاب نمایید. بدین ترتیب شما تابع لایتنر را فعال کرده اید
یک نکته: زبان پیش فرض برنامه فارسی هستش در صورتی که فارسی نبود برای عوض کردن برنامه را باز کرده و کلید های Ctrl+P را فشار داده و سپس زبان برنامه رو انتخاب کنید

یک نکته مهم

چون این نرم افزار با جاوا نوشته شده است برای اجرای نسخه کامپیوتر آن حتما باید java runtime روی سیستمتون نصب باشد که لینک آن در زیر آمده است

دانلود نرم افزار لایتنر - 4مگابایت (http://icivil.ir/short/?g5)
دانلود java runtime با حجم 14 مگابایت (http://icivil.ir/short/?java)
دانلود فیش های کتاب 504 واژه (http://icivil.ir/short/?504-g5) 30 کیلو بایت
دانلود فیش های لغات زبان عمومی ( 1700 لغت ) (http://icivil.ir/short/?z-g5-omomi) 30 کیلو بایت
دانلود فیش های کتاب زبان دبیرستان (http://icivil.ir/short/?zaban-motovasete) 30 کیلو بایت

MO_V
2011/9/12, 11:31 AM
سلام
فایلها با پسوند jml چگطوری قابل مشاهده هستند؟

milad mansoury
2011/9/12, 12:40 PM
سلام
فایلها با پسوند jml چگطوری قابل مشاهده هستند؟
مهندس بعد از این که نرم افزار جی 5 را باز کردید .گزینه open را بزنید و فایل با پسوند jml را add کنید وسپس مجدد گزینه open را بزنید.

maisam_muh
2011/9/13, 08:12 AM
دوستان من نرم افزار گزینه آخرو نصب کردم متاسفانه باید یگم در قیاس با ماکزیمم ( از شرکت نارسیس) هم خیلی ضعیف تره هم قیمتش بالاتره. به همه دوستان توصیه می کنم به جای گزینه آخر از نارسیس استفاده کنن

maisam_muh
2011/9/14, 09:40 AM
یه نفر یه کتاب برا گرامر زبان به من معرفی کنه
مولف کتاب گرامر از پایه تا دانشگاه کیه؟؟؟
please help me

MehranVB
2011/9/14, 10:46 AM
please help me
کتاب مرجع برای گرامر کنکور:
Grammar in Use

milad mansoury
2011/9/14, 02:11 PM
please help me
یه سری به اینجا بزن.کتابای خوبی داره
http://irjozve.ir

(http://irjozve.ir/)کتاب زبان عمومی پار.. http://arakus.ir/forum/images/smilies/laugh.gif http://arakus.ir/forum/images/smilies/laugh.gif رو هم داره.!!!

m-royal
2011/9/14, 09:56 PM
مهندس اینو باس چجوری رو همراه نسبش کرد. اینکه set up نداره

milad mansoury
2011/9/15, 12:49 PM
مهندس اینو باس چجوری رو همراه نسبش کرد. اینکه set up نداره

کدومو؟چیو؟کیو؟

milad mansoury
2011/9/15, 12:52 PM
جعبه لاینتر موبایل (برای PPC)

لينک دانلود - 1.56 مگابايت (http://dl.asandownload.com/Mobile/Application/Palm_Pocket-Pc/Leitner_Box_Persian_v1.2_www.AsanMob.com.zip)

پسورد فایل : www.asanmob.com (http://www.iran-eng.com/dl.asandownload.com/Mobile/Application/Palm_Pocket-Pc/Leitner_Box_Persian_v1.2_www.AsanMob.com.zip)

nicenet1369
2011/9/15, 01:47 PM
جعبه لاینتر موبایل (برای PPC)

لينک دانلود - 1.56 مگابايت (http://dl.asandownload.com/Mobile/Application/Palm_Pocket-Pc/Leitner_Box_Persian_v1.2_www.AsanMob.com.zip)

پسورد فایل : (http://www.iran-eng.com/dl.asandownload.com/Mobile/Application/Palm_Pocket-Pc/Leitner_Box_Persian_v1.2_www.AsanMob.com.zip)www.a sanmob.com (http://www.asanmob.com)

ممنون جاوا یا سیس نداری؟

mohsignal
2011/9/16, 10:26 AM
سلام
کسی میدونه نارسیس را از کجا میتونم گیربیارم؟
در ضمن فایلهای صوتی voa در mihandownload.com هست.;)

maisam_muh
2011/9/19, 11:37 AM
نارسیس رو تقریبا همه فروشگاه کامپیوتری دارن قیمتش خوبه ولی شما یا 504 اونو بگیر یا لغات تافل
موفق باشید

henn
2011/10/31, 10:54 AM
سلام MASS59 (http://www.iran-eng.com/member.php/353617-MASS59) عزيز
اقا يه زحمت داشتم ، اگه ميشه ده تا از دروس مهم كتاب زبان تخصصي حقاني رو برام مشخص كن ، چون وقت نميشه همش رو بخونم اگه بتونم حدود ده تا از درساي مهمش رو خوب ياد بگيرم برام كفايت ميكنه. يعني درسهايي كه تقريبا كلماتش از بقيه مهمتره رو برام مشخص كن
ممنون.
اگه يكي از دوستان هم در اين مورد اطلاعي داره ممنون ميشم ايشون هم درسهاي مهم رو مشخص كنه.

apadana13
2011/11/04, 05:26 PM
سلام ...دوستان کسی میدون تو سایت ieee متن های کدوم قسمت بیشتر باید بخونیم

masoudbeg
2011/11/07, 02:29 PM
خیلی خوب
واسه روش های خوندن زبان هم من پیشنهاد میکنم از جعبه لایتنر استفاده کنین
خیلی ج میده

hosseinassar
2012/1/16, 09:02 PM
مجموعه بیش از 1400 لغت انگلیسی به همراه معادل فارسی آنها که علاوه بر لغات کتاب 504 لغات کاربردی TOEFL , IELTS

برای آمادگی کنکور خیلی مناسبه

dars
2012/2/16, 06:03 PM
کسی میدونه چرا سایت گزینه آخر بالا نمیاد؟ از کجا میشه نرم افزارش رو تهیه کرد؟

Muhammad1986
2012/2/17, 02:33 PM
سلام

چرا نرم افزار گزینه آخر روی ویندوز 7 بعد از نصب شدن بالا نمیاد ؟؟

کسی میتونه بهم کمک کنه؟:cry::cry::cry:

dars
2012/2/17, 05:32 PM
شما این نرم افزار رو از خود سایتش خریدید؟ پس واقعیه دیگه؟ کلا چقدر دادین؟ من تا اومدم برم تو سایتش اطلاعات بگیرم سایتش داون شد.
حجم فایلش چقدره؟ شاید ویندوز شما نسخه 64 بیتی باشه واسه همین اجرا نشه.

barghghodrat.ir
2012/3/05, 11:37 AM
میشه اطلاع رسانی کنید که این نرم افزار چه فایده ای داره؟

Muhammad1986
2012/3/05, 01:24 PM
سلام

ویندوز7 من 32 بیتی هستش

حدود 30 تومنه قیمتش

:redface:

Muhammad1986
2012/3/05, 01:41 PM
من که توی اینترنت سرچ کردم توی مشاوره ها واسه ارشد گفته بودن خیلی خوبه!!

مونا2
2012/3/11, 07:19 PM
سلام
دوستان کسی در مورد کلاس های فن ترجمه ی آموخته شنیده؟شنیدم برای ارشد خوبه ...درسته؟

aidin-ELC
2012/3/19, 01:32 PM
کتابی دیدم که برای بالا بردن دایره لغات خیلی خوبه
کتاب تافل هست ولی بنظر من بهتر از 504 هست و لغات کاربردی تری در تافل داره که مطمئنا به درد ارشد هم می خوره
400 لغت ضروری برای تافل

40 درس دارد
دانلود کنید
http://www.4shared.com/office/JxAPLGLi/b400-lynn_stafford-yilmaz_and_.html

aidin-ELC
2012/3/27, 06:45 PM
از دوستانی که برای زبان تخصصی میخوان کار کنن دعوت می کنم برای یک کار گروهی ازمایشی اعلام امادگی کنند
بنده یک متن از کنکور سراسری 91 برق رو میزارم همراه با سوالات
1- این متنو رو ترجمه می کنیم
2- به سوالاتش پاسخ میدیم
3- چند لغت مهم رو برای استفاده در نرم افزاری که در امضام هم معرفی کردم می نویسیم( وارد کردن اطلاعات به نرم افزار جهت حفط لغت توسط بنده انجام میگره)( همراه با مترادف - در صورت امکان همراه با یک جمله ساده)
تا فردا لطف کنید کار هاتون رو انجام بدید و بصورت تایپ یا اسکن یا عکس ترجمه و... در همین جا قرار بدید
با تشکر از دوستانی که علاقه مند به کار گروهی هستند
پسیچ :
http://s1.picofile.com/file/7338990321/e91_p1.jpg
سوالات درک مطلب:
http://s2.picofile.com/file/7338995157/e91_q1.jpg

aidin-ELC
2012/3/28, 01:23 AM
برای اینکه کار راحتتر بشه من سایتی رو معرفی می کنم که شما اگر عکسی حاوی متن را وارد کنید بصورت txt به شما خروجی میده( قابلیت تشخیص حروف رو داره)
این سایت مفید :
http://www.ocrconvert.com (http://www.ocrconvert.com/)
فایل رو از کامپیوتر خودتان اپلود می کنید و فایل txt رو بهتون میده
برای مثال من پسیج اول کنکور ارشد برق رو تبدیل کردم:
می تونید از قابلیت بابیلون برای ترجمه انلاین( با استفاده از کلیت میانبر استفاده کنید)

PASSAGE 1:There are many invaluable books available on machine learning. Machine learning is abranch of artificial intelligence (AI) that grew out of such diverse disciplines as traditionalcomputer science, linguistics, cognitive science and psychology. Although the philosophicalroots of the subject may be traced back to Leibniz and even ancient Greece, the modem erabegins with the work of Norbert Wiener, the father of Cybernetics, a term that he introduced in“Control and Communication in the Animal and the Machine” (1948). However, it was notuntil 1955 that ‘The Logic Theorist’, generally accepted as the first AI program, was presentedby Newell and Simon. In this ground-breaking work, they proved that computers were morethan just calculating machines, thus shepherding in the era of the computational model of themind.In Turing’s 1950 seminal work ‘Computing Machinery and Intelligence’, in which he firstpresents his famous eponymous test, he hoped to establish the claim that human intelligence isnot special but can be explained in terms of computation. Research initially focused on themisguided notion that machine intelligence should provide a model for human intelligence.Ultimately, researchers in expert systems found that this was not the way to go.Machine learning in the l960’s was largely concerned with knowledge representation andheuristic methods but the early l970’s research in neural networks had begun to flourish.

نکته اخر:
این پسیج از کتاب:
Innovations in machine learning: theory and applications By Dawn E. Holmes, L. C. Jain
گرفته شده است

tabestan......
2012/3/28, 05:37 AM
mersi

خردبین
2012/3/28, 04:53 PM
PASSAGE 1:There are many invaluable books available on machine learning. Machine learning is abranch of artificial intelligence (AI) that grew out of such diverse disciplines as traditionalcomputer science, linguistics, cognitive science and psychology. Although the philosophicalroots of the subject may be traced back to Leibniz and even ancient Greece, the modem erabegins with the work of Norbert Wiener, the father of Cybernetics, a term that he introduced in“Control and Communication in the Animal and the Machine” (1948). However, it was notuntil 1955 that ‘The Logic Theorist’, generally accepted as the first AI program, was presentedby Newell and Simon. In this ground-breaking work, they proved that computers were morethan just calculating machines, thus shepherding in the era of the computational model of themind.In Turing’s 1950 seminal work ‘Computing Machinery and Intelligence’, in which he firstpresents his famous eponymous test, he hoped to establish the claim that human intelligence isnot special but can be explained in terms of computation. Research initially focused on themisguided notion that machine intelligence should provide a model for human intelligence.Ultimately, researchers in expert systems found that this was not the way to go.Machine learning in the l960’s was largely concerned with knowledge representation andheuristic methods but the early l970’s research in neural networks had begun to flourish.

من ترجمه کردن را به خوبی بلد نیستم و البته با ترجمه موافق نیستم چون معنا و مفهوم درست و بنیادین بعضی کلمات را در جمله منتقل کردن میسر نیست.

نیازی هم به این موضوع نداریم همین که معنا و مفهوم کلمات را از دیکشنری هایی همانند لانگمن یا وبستر درک کنیم و به کاربردشان در جملات پی ببریم می توانیم به سوالات پاسخ بدهیم.

به هرحال من این متن را ترجمه کردم و از نارسایی های آن پوزش می خواهم.امیدوارم شما اشتباهات آن را اصلاح کنید.

کتاب های ارزشمند بسیاری در مورد ماشین فراگیر وجود دارد.ماشین فراگیر شاخه ای از هوش مصنوعی است که از رشته های بسیار متفاوتی همانند علم کامپیوتر سنتی،علم زبان،علم شناخت و روانشناسی بوجود آمده است.گرچه ریشه های فلسفی موضوع ممکن است به لیبنیز و یا حتی یونان باستان برسد.
عصر مدرن با کار نربرت وینر،پدر سیبرنتیک(فرمانشناسی)، آغاز شد .
این اصطلاحی است که در کتاب کنترل و ارتباط در حیوانات و ماشین ها(1948) معرفی کرد.
گرچه برنامه "نظریه پردازدر حوزه منطق و استدلال" تا پیش از سال 1955 معرفی نشد.
برنامه ای که توسط عموم به عنوان نخستین برنامه هوش مصنوعی که توسط نیول و سیمون معرفی شد، پذیرفته شد.

در این کار ابتکاری،آنها ثابت کردند کامپیوترها بیش از ماشین های محاسبه گر می باشند و بنابراین قادر به هدایت و کمک کردن در دوره مدل محاسباتی ذهن هستند.

در کار اولیه تورینگ در سال 1950 با عنوان ماشین های محاسبه کننده و هوشمندی، او تست مشهور و جاودانه اش را ارایه کرد.او امیدوار بود این ادعا را ثابت کند که هوش انسان خاص نیست و می توان آن را به شیوه محاسبات توضیح داد.تحقیقات ابتدا بر این تصور نادرست متمرکز شده بود که هوش ماشین باید مدلی برای هوش انسان فراهم کند.
در نهایت محققان در حوزه ماشین های ویژه و متخصص فهمیدند این راهی نیست که باید طی شود.

ماشین فراگیر در دهه 1960 میلادی تا اندازه زیادی در رابطه با نمایش و ارائه آگاهی و دانش و شیوه های ذهنی و غیراستدلالی بود اما در دهه 1970 تحقیقات در زمینه شبکه های عصبی شروع به شکوفایی کرد.

فکر می کنم پاسخ پرسش ها هم به این ترتیب باشد:

16.d
17.d
18.a
19.d
20.b

پاسخ سایر پرسش ها با توجه به متن به نظر روشن می رسد اما در رابطه با پرسش آخر باید معنا و مفهوم heuristic method را درک کنیم .یعنی شیوه ای غیرتحلیلی و غیراستدلالی و ذهنی که معمولا برای بالا بردن سرعت پیدا کردن جواب بکار می رود.
معروفترین مثال، روش آزمون و خطا است که غیراستدلالی و غیرتحلیلی می باشد و برای تسهیل و تسریع در پیدا کردن پاسخ از آن استفاده می کنیم.
با این تفاسیر به عقیده من منطقی ترین جواب گزینه 2 می باشد یعنی investigatory.

Paydar91
2012/3/29, 05:57 PM
کتاب های ارزشمند بسیاری در مورد فراگیری ماشین (یادگیری ماشینی) وجود دارد.فراگیری ماشین شاخه ای از هوش مصنوعی است که از رشته های بسیار متفاوتی همانند علم سنتی کامپیوتر ،علم زبان،علم شناخت و روانشناسی بوجود آمده است.گرچه ریشه های فلسفی موضوع ممکن است به لایبنیز و یا حتی یونان باستان برسد.
عصر مدرن با کار نربرت وینر،پدر سیبرنتیک(فرمانشناسی)، آغاز شد .
این اصطلاحی است که در کتاب کنترل و ارتباط در حیوانات و ماشین ها(1948) معرفی کرد.
گرچه برنامه "نظریه پردازدر حوزه منطق و استدلال" تا پیش از سال 1955 معرفی نشد.
برنامه ای که توسط عموم به عنوان نخستین برنامه هوش مصنوعی که توسط نیول و سیمون معرفی شد، پذیرفته شد.

در این کار ابتکاری،آنها ثابت کردند کامپیوترها بیش از صرف یک ماشین محاسبه گر می باشند و بنابراین قادر به هدایت و کمک کردن در دوره مدل محاسباتی ذهن هستند.

در کار اولیه تورینگ در سال 1950 با عنوان ماشین های محاسبه کننده و هوشمندی، او تست مشهور و جاودانه اش را ارایه کرد.او امیدوار بود این ادعا را ثابت کند که هوش انسان خاص نیست و می توان آن را به شیوه محاسبات توضیح داد.تحقیقات ابتدا بر این تصور نادرست متمرکز شده بود که هوش ماشین باید مدلی برای هوش انسان فراهم کند.
در نهایت محققان در حوزه ماشین های ویژه و متخصص فهمیدند این راهی نیست که باید طی شود.

فراگیری ماشین در دهه 1960 میلادی تا اندازه زیادی در رابطه با نمایش و ارائه آگاهی و دانش و شیوه های ذهنی و غیراستدلالی بود اما در دهه 1970 تحقیقات در زمینه شبکه های عصبی شروع به شکوفایی کرد.
فکر می کنم پاسخ پرسش ها هم به این ترتیب باشد:
16.d
17.d
18.a
19.d
20.b

پاسخ سایر پرسش ها با توجه به متن به نظر روشن می رسد اما در رابطه با پرسش آخر باید معنا و مفهوم heuristic method را درک کنیم .یعنی شیوه ای غیرتحلیلی و غیراستدلالی و ذهنی که معمولا برای بالا بردن سرعت پیدا کردن جواب بکار می رود.
معروفترین مثال، روش آزمون و خطا است که غیراستدلالی و غیرتحلیلی می باشد و برای تسهیل و تسریع در پیدا کردن پاسخ از آن استفاده می کنیم.
با این تفاسیر به عقیده من منطقی ترین جواب گزینه 2 می باشد یعنی
ممنون دوست عزیزبابت ترجمه....اونایی که قرمز کردمو به نظرم معنی درست ترش اینه...در هر صورت واقعا خیلی وقت گیره ممنون که زحمت کشیدی.....

در رابطه با سوال 17 لغت invaluable رو گفته با کدوم یکی از گزینه ها هم معنیه و واقعا این جا زیرکی طراح سوال مشخصه معنی لغت invaluable میشه خیلی باارزش در صورتی که in که اول لغت valuable (باارزش) اومده یه پیش وند منفی سازه ولی در این جا اسم رو به صفت تبدیل کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در صورتی که همون in در گزینه 4 لغت expensive رو از معنی باارزش به معنی بی ارزش تغییر داده......

در هر صورت جواب 17 میشه گزینه یک priceless که معنی بسیار پر قیمت و گران بها رو میده......
.
.
.
در رابطه با سوال 20 واقعا خیلی گیج کنندست اگه با روش حذف گزینه بخوایم بریم و میدونیم که heuristic method میشه روش های ابتکاری و ذهنی
با توجه به گزینه یک که معنی لغت analytical میشه تحلیلی و گزینه چهار unskeptical که معنی نا شکاک رو فکر کنم میده پس این دوتا حذف میشند
هر چند شما درست گفتید گزینه ی درستو ولی من واقعا نفهمیدم چرا گزینه ی 3 درست نمیشه چون معنیش میشه تصوری و تقریبا با ذهنی جور در میاد.......
.
.
.
چیزی که توی این متن بود واقعا خیلی سلیقه ای میشد جواب داد بعضی سوالاشو ..به جز سوال 17 و 19 که فقط معنی لغت بود.....

خردبین
2012/3/29, 07:42 PM
ممنون دوست عزیزبابت ترجمه....اونایی که قرمز کردمو به نظرم معنی درست ترش اینه...در هر صورت واقعا خیلی وقت گیره ممنون که زحمت کشیدی.....

در رابطه با سوال 17 لغت invaluable رو گفته با کدوم یکی از گزینه ها هم معنیه و واقعا این جا زیرکی طراح سوال مشخصه معنی لغت invaluable میشه خیلی باارزش در صورتی که in که اول لغت valuable (باارزش) اومده یه پیش وند منفی سازه ولی در این جا اسم رو به صفت تبدیل کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در صورتی که همون in در گزینه 4 لغت expensive رو از معنی باارزش به معنی بی ارزش تغییر داده......

در هر صورت جواب 17 میشه گزینه یک priceless که معنی بسیار پر قیمت و گران بها رو میده......
.
.
.
در رابطه با سوال 20 واقعا خیلی گیج کنندست اگه با روش حذف گزینه بخوایم بریم و میدونیم که heuristic method میشه روش های ابتکاری و ذهنی
با توجه به گزینه یک که معنی لغت analytical میشه تحلیلی و گزینه چهار unskeptical که معنی نا شکاک رو فکر کنم میده پس این دوتا حذف میشند
هر چند شما درست گفتید گزینه ی درستو ولی من واقعا نفهمیدم چرا گزینه ی 3 درست نمیشه چون معنیش میشه تصوری و تقریبا با ذهنی جور در میاد.......
.
.
.
چیزی که توی این متن بود واقعا خیلی سلیقه ای میشد جواب داد بعضی سوالاشو ..به جز سوال 17 و 19 که فقط معنی لغت بود.....

حق با شماست. priceless صحیح می باشد.

همانطور که در پست پیشین گفتم بهترین کار مراجعه به دیکشنری هایی همانند لانگمن و وبستر است تا به خوبی معنای کلمات را در جملات بفهمیم.اینگونه در چنین تست هایی راحتتر می توانیم گزینه درست را تشخیص دهیم.معنای دقیق تر heuristic method را در پست پیشین توضیح دادم.
ذهنی در اینجا به معنای غیر استدلالی و غیر تحلیلی می باشد و ارتباطی با تصور ندارد.
اینگونه اشتباهات به خاطر مراجعه به دیکشنری های انگلیسی فارسی رخ می دهد که موجب می شود ما معنای کلمات را با یکدیگر اشتباه کنیم.یعنی گمان می کنیم چون در دیکشنری آمده تصوری پس حتما باید ربطی به ذهنی داشته باشد.

اگر به مثال وبستر برای کلمه conceptual نگاه کنید نوشته:

<conceptual thinking is often the most demanding kind of mental activity>

تفکر conceptual اغلب سخت ترین نوع فعالیت ذهنی است.

concept یعنی معنا و مفهوم.

She is familiar with basic concepts of psychology.
a concept borrowed from computer programming

وقتی در جملات، کاربرد کلمه را ببینیم دیگر معنای درست کلمه را فهمیدیم حتی اگر لغت فارسی مناسبی برایش پیدا نکنیم.

با توجه به جمله ما می بینیم که دارد در مورد heuristic method صحبت می کند.یعنی متدی که اتفاقا اصلا conceptual به حساب نمی آید چرا که در آن از روش های ذهنی و غیرتحلیلی همانند آزمون و خطا استفاده می شود.

*leila*
2012/3/29, 09:37 PM
مرسی.....

aidin-ELC
2012/3/30, 03:16 AM
دوستان گرامی درحال نوشتن جزوه ای در مورد نکات مهم در ترجمه و ریشه کلمات انگلیسی و استفاده پسوند ها و پیشوند ها در انها هستم
هنگامی که به اتمام رسید ان را در اختیار کابران باشگاه قرار می دهم
از دوست خوبم خردبین و پایدار 91 هم تشکر می کنم که دعوت بنده را پذیرفتند.
متاسفانه نتوانستم این کاری که پیشنهادش را دادم به پایان برسونم( عذر منو بپذیرید)
جزوه ای مناسب را برای دوستان علاقه مند قرار میدم از سایت :
applyabroad.org
جزوه تافل موسسه آریان پور
http://www.4shared.com/rar/UiG--Hop/Arianpour___.html

Muhammad1986
2012/4/02, 06:23 PM
please help me

سلام

مولف کتاب گرامر از پایه تا دانشگاه آقای عباس فرزام واین کتاب از انتشارات باستان هستش

aidin-ELC
2012/4/02, 06:30 PM
سلام

مولف کتاب گرامر از پایه تا دانشگاه آقای عباس فرزام واین کتاب از انتشارات باستان هستش
البته من با این کتاب زیاد موافق نیستم
بدرد کنکور ارشد نمیخوره

بهترین کتاب هایی که برای گرامر هست یکی کتاب با جلد ابی" مورفی "هست و یکی هم کتاب سطح بالای" بتی اذر" با جلد ابی
هر دو زبان اصلی هستند و مربوط به کمبریج

کتابی هم سطح اونها کتاب گرامر نوین اقای ابولقاسم طلوع هست که من خودم جدیدا این کتابو گرفتم و دارم میخونم

یه پیشنهادی هم دارم: گرامر رو ابتدا با این هدف بخونید که هضم جملات انگلیسی براتون راحتتر بشه و زیاد روی 5 سوال کلوز تست متمرکز نشید
اگر بعد ها کتاب betty azar ر و خوندید ( کتاب با جلد ابی ایشان) در اونصورت می تونید اون 5 تستو رو هم بزنید

زبان یه درسی هست که زمانبر هست
در این درس نباید زیاد عجله کرد و چند سال زمان میخواد تا ذهن اماده بشه( البته اگر اموزش درست باشه در کمتر از 2 سال میشه مسلط شد)

ali_511
2012/4/02, 08:33 PM
اگر نمیتونید کتاب گرامر زبان اصلی بخونید کتاب گرامر ای یوز یکی از بهترین کتابهایی هست که من میتونم بهتون معرفی کنم.
اندر باب این که کتب in use چقدر کتاب های خوبی هستن فک کنم دیگه نیاز نباشه حرفی بزنم.

طه طه
2012/5/01, 10:54 AM
دوستان من نرم افزار گزینه آخرو نصب کردم متاسفانه باید یگم در قیاس با ماکزیمم ( از شرکت نارسیس) هم خیلی ضعیف تره هم قیمتش بالاتره. به همه دوستان توصیه می کنم به جای گزینه آخر از نارسیس استفاده کنن
سلام
.نرم افزار گزینه آخر چگونه روی ویندوز 7 نصب میشه؟؟

Muhammad1986
2012/5/15, 08:41 PM
سلام
.نرم افزار گزینه آخر چگونه روی ویندوز 7 نصب میشه؟؟

سلام

من داشتم ولی روی 7 نصب نشد روی XP نصب میشه

morteza9000
2012/5/16, 01:44 PM
اگه نصب نمیشه روی ایکون propertis رو بزن ودر compatibility mode ویندوز xp3 را انتخاب کن درست میشه در ضمن به نظر من مفت نمیزه تلفظش ازاین تلفظ کامپتوتریاست در مقایسه با 504 نارسیس قیاس قیاس مع الفارق است یک کلام بدرد نمیخره .در ضمن سرعت بسیار پایینی داره همون حرف خدشون درسته گزینه آخر یعنی آخرین گزینه