برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : بحث و مشورت پیرامون آزمون کاردانی به کارشناسی کامپیوتر
mina_p
2010/8/25, 12:36 PM
سلام دوستان
رتبه من در گرايش سخت افزار 3778 و آخرين رتبه مجاز 37216 و در گرايش نرم افزار 3083 و آخرين رتبه مجاز 35971 هست
درحال حاضر دانشجوي دانشگاه آزاد هستم و توي يه شركت شاغل هم هستم
ميشه بگين با اين رتبه قبول ميشم؟ كجا قبول ميشم؟
به نظر شما بهتر نيست همون آزاد را ادامه بدم؟ اگر برم دانشگاه دولتي كارمم از دست ميدم
mina_p
2010/8/25, 06:50 PM
تالار مهندسي كامپيوتر چرا انقدر سوت و كور هست؟:surprised:
برين تو تالار معمارياااااااااا همشون دارن رتبه هاشونو ميگن به هم كمك ميكنن ولي اينجا:(
Sharif_
2010/8/25, 07:04 PM
با 3000 از دانشگاه علم و فن قبول میشی
درسهات رو تطبیق هم بدن باز نصفش پریده
ولی ازاد استخدامش سخت تره
حالا به خودت بستگی داره
mina_p
2010/8/25, 07:08 PM
ممنون از لطفتون
ولي رتبه من 3000 نيست 3083 هست يعني از ماكسيمم بيشتر
Sharif_
2010/8/25, 07:13 PM
3000 رو مکس علم و فن نگفتم 4000 هم فکر کنم پارسال قبول شده بود
mina_p
2010/8/25, 07:19 PM
3000 رو مکس علم و فن نگفتم 4000 هم فکر کنم پارسال قبول شده بود
حالا متوجه شدم
ممنون بابت راهنمايي
hamidhandy
2011/4/11, 05:14 PM
کسی کنکور کاردانی به کارشناسی داشته .کارنامه ای چیزی دارید کمک کنید؟
ali.ali
2011/4/15, 01:03 AM
سلام.
دوستان من دانشجوی ترم 2 نرم افزار کاردانی هستم و میخوام کم کم واسه کارشناسی بخونم و کنکور بدم !
میخواستم بدونم کسی کتابهای کنکور رو خریده ؟ یا داره ؟ تا ازش چند تا سوال بپرسم !
دوستانی که دارن این مشخصات کتابشون رو به من بدن (همه کتاب ها اعم از عمومی و تخصصی)
نام کتاب :
پدید اورنده:
ناشر:
سال انتشار :
منظورم کتباهای مقسمی و .. هست مرسی
zolfaghar313
2011/5/07, 08:06 AM
سلام علیکم
برو سایت www.karshenasi.com (http://www.karshenasi.com) همه منابع با سرفصلاشون رو توش گذاشته
zolfaghar313
2011/5/07, 08:07 AM
سلام.
دوستان من دانشجوی ترم 2 نرم افزار کاردانی هستم و میخوام کم کم واسه کارشناسی بخونم و کنکور بدم !
میخواستم بدونم کسی کتابهای کنکور رو خریده ؟ یا داره ؟ تا ازش چند تا سوال بپرسم !
دوستانی که دارن این مشخصات کتابشون رو به من بدن (همه کتاب ها اعم از عمومی و تخصصی)
نام کتاب :
پدید اورنده:
ناشر:
سال انتشار :
منظورم کتباهای مقسمی و .. هست مرسی
----------------------------
سلام علیکم
برو سایت www.karshenasi.com (http://www.karshenasi.com/) همه منابع با سرفصلاشون رو توش گذاشته
کسی کنکور کاردانی به کارشناسی داشته .کارنامه ای چیزی دارید کمک کنید؟
دوست عزیز من سال۸۳ کنکور دادم و دانشکده شریعتی قبول شدم راستش کارنامه ندارم ولی در مورد اینکه چه منابعی رو و اینکه چطور بخونی شاید بتونم کمکی کنم
اگه تمایلی داشتی سوالی داری بپرس شاید بتونم کمکت کنم
architect-69
2012/4/10, 10:58 AM
سلام خسته نباشین.....من یه مشکل بزرگ دارم........امیدوارم کمکم کنید
من دیپلم کامپیوتر دارم والان مشغول تحصیل تو مقطع کاردانی معماری هستم ولی علاقه شدیدی به رشته کامپیوتر دارم ومیخوام کارشناسی ئاسه این رشته ادامه تحصیل بدم.
اما مشکل اینجاست...
1-نمیدونم منکه کاردانی نخوندم (کامپیوتر)البته درسای کاردانی تا حدودی شبیه یا تکمیلی درسای دبیرستان به هرحال تو کدوم شاخه این رشته ادامه بدم خوبتره؟
بجز دانشگاه ازاد واسم زیاد فرق نداره کدوم دانشگاه بخونم ولی هدفم سراسریه...
2-میتونم خودم واسه کنکور بخونم ؟بدون رفتن به کلاس خاصی؟
3-از کدوم منابع استفاده کنم بهتره؟