PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : عمران و معماری

mrsadi677
2010/8/15, 07:44 PM
یه موضوعیه مثل اینکه هیچوقت نمی خواد حل و فصل بشه
و اون کل کل مهندسین عمران و بر وبچه های مهندس معماریه

این دو گروه به جای اینکه با هم تعامل داشته باشند و از هم چیزی یاد بگیرن تا به هم میرسن کارشون انتقاد به هم دیگست
عمرانیه وقتی به معماره میرسه،میگه:تو برو نقاشی بکش،شما را چه به محاسبه،از کی تا حالا معماری اومده جز مهندسی...........
معمارم که ماشالا کم نمیاره،میگه:شما عمرانا چی میفهمین از ظرافت،همون براتون بس که با یه مشت عمله سر وکار دارین اصلا خودتون از کارگرم کمتر میدونین.....

وارده ریزش نمیشم
از مهندسین محترم خواهشمندم،بدون کل کل بیان تو وراه حل بدن تا این مشکل حداقل برا کسایی که میان تو این سایت حل بشه

من خودم معتقدم که:معماری یه دریاست که این دریا بدون عمران رو به خشکی میره،

ارشیتکت86
2010/8/16, 10:14 AM
آره من قبول دارم بدون تعصب وبی احترامی ومنطقی

به قول استادمون میگفت شما یه6 واحد سازه ومباحث عمرانی میگذرونید عمرانی ها هم6 واحد طراحی که بفهمید هیچ کدومتون نمیتونید کار اون یکی رو بکنه
خوب من میتونم بگم من تا طراحی کنم شما میخوایید سازه چی رو بکشیدو....اما حقیقت اینه که طراحی ما بدون در نظر گرفتن سازه معماری نیست معماری کامل تر از این حرفاست چرا که تو معماری معاصر داریم معمارانی که سازه کار بودند وموفق شدند نه فقط طراح

اینکه من یه دهنهnمتر داشته باشم وزیبا وناآگاه از اینکه بابا اینا چیجوری دهنه رو بپوشنند معماری نیست ضعف معماره ومیشه نقاشی اما عمرانی ها هم باید بفهمن که ما 7 تا 5 واحدی وحدود 6تا7 ماه برای هر طرح گذروندیم وبر مباحثی مسلط شدیم که فراتر از نقاشیه مباحث روانشناسی زیباشناسی و....به چیزایی فکر میکنیم که فقط تو تخیل نیست وبازندگی وتک تک لحظات زندگی مردم سرکار داره

پس با آگاهی که از هم داریم میتونیم با هم کنار بیاییم خوب البته هر دو تامون یه نموره مغرور هم هستیم اینه که.... اگر معماره شوت نباشه وهمون اندازه که بهش سازه یاد دادن بدونه وتو طراحیش لحاظ کنه وعمرانه هم نخواد بگه که منم هستم وتا جایی که میتونه طرح معمار رو بدون دلیل عوض نکنه یا با منطق ایراداشو بگو تا معمار اصلاح کنه این مشکلات پیش نمیآد.... امیدوارم:gol:;)
اگرم نه برن4 سال رشته اون یکی رو بخونند:D

omid-1900
2010/8/17, 12:47 AM

به قول استادمون میگفت شما یه6 واحد سازه ومباحث عمرانی میگذرونید عمرانی ها هم6 واحد طراحی که بفهمید هیچ کدومتون نمیتونید کار اون یکی رو بکنه
خوب من میتونم بگم من تا طراحی کنم شما میخوایید سازه چی رو بکشیدو....اما حقیقت اینه که طراحی ما بدون در نظر گرفتن سازه معماری نیست معماری کامل تر از این حرفاست چرا که تو معماری معاصر داریم معمارانی که سازه کار بودند وموفق شدند نه فقط طراح

اینکه من یه دهنهnمتر داشته باشم وزیبا وناآگاه از اینکه بابا اینا چیجوری دهنه رو بپوشنند معماری نیست ضعف معماره ومیشه نقاشی اما عمرانی ها هم باید بفهمن که ما 7 تا 5 واحدی وحدود 6تا7 ماه برای هر طرح گذروندیم وبر مباحثی مسلط شدیم که فراتر از نقاشیه مباحث روانشناسی زیباشناسی و....به چیزایی فکر میکنیم که فقط تو تخیل نیست وبازندگی وتک تک لحظات زندگی مردم سرکار داره

پس با آگاهی که از هم داریم میتونیم با هم کنار بیاییم خوب البته هر دو تامون یه نموره مغرور هم هستیم اینه که.... اگر معماره شوت نباشه وهمون اندازه که بهش سازه یاد دادن بدونه وتو طراحیش لحاظ کنه وعمرانه هم نخواد بگه که منم هستم وتا جایی که میتونه طرح معمار رو بدون دلیل عوض نکنه یا با منطق ایراداشو بگو تا معمار اصلاح کنه این مشکلات پیش نمیآد.... امیدوارم:gol:;)

در تایید گفته ی این دوست معمار باید بگم این من من کردن های دوستان عمران و تغییر در طراحی های معمار و یا خود طراحی کردن باعث ناهنجاری های در نما های ساختمانی و خود ساختمان شده( ما ایرانی ها به جای اینکه برای خود خانه ای بسازیم و در آن زندگی کنیم یاد گرفته ایم برای خود زندان بسازیم ) یکی دیگر از این ها میتونم بگم که ضعف اکثر دوستان معمار در محاسباته چرا که این دوستان، دوست دارن مباحث تکراری و ساده رو محاسبه کنند نه طرح های نو و خلاقانه که نیاز به دقت و محاسبات ویژه ای داره....
:w28::w28::w28:1900:w28::w28::w28:

esmaeili60
2010/8/17, 01:11 AM
سلام

البته دوستان معماري بايد بدونن كه هر ساختمان براي محاسبه يه قواعدي دارم و ايين نامه كه دست و پا گير والبته مهم و درست

ولي وقتي يه طراح يه طرحي رو ارائه ميده و براي محاسبه بر به مشكل ميخوره حالا به هر دليل محاسباتي كه يا شايد مقرون به صرفه نيست ويا ايراد داره ولي متاسفانه ديگه راه حلي براي رفع اون طرح ارائه نميده(اكثرا)

و اين عمراني ها هستند كه طرحو اصلاح ميكنن و بعد محاسبه

به همين دليل اكثرا جلوه و نماي عالي ندارن

پس يه راه براي اصلاح اين موارد بايد پيدا كنيد -

ايده هاي جديد و كاربردي

البته از اين نظرم ناراحت نشيد چون من خودم درگيرش بودم:gol::heart:

ma97
2010/8/17, 01:32 AM
البتهههههههه ....
عمرانی های مملکت ما متاسفانه خیلی بیستر از کارشون ... ادعا دارن ...
و اینم نمی شه منکر شد که حرف اول و آخر رو تو دفترهای مشاور معمارا میزنن ... واسه همین این عمرانی ها خیلی از ماها خوششون نمی آد ... چه برسه که خانم هم باشیم دیگه بد تر ... یکم واسه شون گرونه ...
عمرانهای ما سازه های خلاقانه نمی تونن بزنن متاسفانه ... همین محاسبات روتین و تپ تپ میزنن میره ... ماشاالله الانم که خوب شده ازینور اطلاعاتو میدن تو کامپیوتر ازونور ساختمون میاد بیرون ;)
ولی خدایی باید قبول کنیم که اینجا ضعف داریم تو محاسبات ...
اخیرا یک پروژه green tower طراحی شده بود طرح خیلی خوبی هم بود ... کشششششتن این محاسبا ازین دادیم به اون نشد بعدی ... بعدی ... آخر طرحه موند ...
معماریمون خیلی جلو رفته ولی ...
با همون 6 واحدی که میگین من خودم 3 طبقه طراحی کردم مسکونی 4 واحد با پلان متفاوت. تیپ نبودن ... ستون گذاری کردم ... سازه اش رو زدم یک ادیت کوچیک شد رفته واسه اجرا تو لواسون ...
ما اگه بخواهیم به امید سازه های امروزمون بمونیم کلامون پس معرکه است ...
کالاتراوارو ببینین ... آدم کیف میکنه خودش طرح میزنه ... پل میزنه ... محاسبه میکنه میییییییده واسه اجرا خودشم کللللللللللی کیف میکنه ...
معمارا باید برن سازه هم یاد بگیرن تا بشن 22 ;):smile:

ma97
2010/8/17, 01:39 AM
سلام

ولي وقتي يه طراح يه طرحي رو ارائه ميده و براي محاسبه بر به مشكل ميخوره حالا به هر دليل محاسباتي كه يا شايد مقرون به صرفه نيست ويا ايراد داره ولي متاسفانه ديگه راه حلي براي رفع اون طرح ارائه نميده(اكثرا)

اینو قبول ندارم مهندس ...
مگه میشه کسی که کل طرحو طراحی کرده نتونه کارشو ادیت کنه!!؟؟

ارشیتکت86
2010/8/17, 03:53 AM
خوب حالا چی میشه عمرانی ها بدون من من کردن وغرور وتمسخر بادلیل ومنطق بگن اقا فلان مشکلی هست من معمارم بدون لجبازی طرحو اصلاح کنم نه ساختمون فردا رو سر مردم خراب میشه نه نما زشت میشه نه این دو قشر با هم دعوا میکنند

ارشیتکت86
2010/8/17, 03:57 AM

آره من نمونه اش رو خداییش دیدم یارو معماریش رو از انگلیس گرفته بود وقتی تاسیسات بهش گفت فلان مشکلی هست بهش توهین کرد الانم ملت دارن زجر میکشن من هم معمارم اما نه غرور خودمون رو منکر میشم نه ادعای عمرانی ها رو!!منصفانه

mrsadi677
2010/8/17, 01:07 PM

البته غرور نتیجه ای در بر نخواهد داشت،همه باید تو فکر این باشیم که سازه هامون هم از نظر زیبایی در طراحی و هم از نظر محاسبه کامل باشه،
در مورد اون 6 واحدم:
باید از آموزش عالی تشکر کرد،چون اگه اون 6 واحد نبود،من خودم به شخصه میگفتم،معماری چیزی نداره،حالا فهمیدم من اصلا استعداد معماری ندارم،
معماری صبر میخواد،قدرت تخیل می خواد،تصویر سازی ذهنی قوی و .....
مهندس عمران وقتی میتونه موفق باشه که مهندس معمارا درک کنه
چون عمرانی مو میبینه و معمار پیچش مو.....:)

mrsadi677
2010/8/17, 01:10 PM
خواهش می کنم به انتقادای الکی از هم نپردازین؛این تاپیک به جهت حل اختلافه نه توهین کردن

هر کس به رشتش علاقه داره،میدونم

فقط سعی بشه از کیفیت رشته و نتایجی که میتونه این تعامل داشته بشه صحبت کنین

r.asadi79
2010/8/17, 10:42 PM

این دو گروه به جای اینکه با هم تعامل داشته باشند و از هم چیزی یاد بگیرن تا به هم میرسن کارشون انتقاد به هم دیگست
عمرانیه وقتی به معماره میرسه،میگه:تو برو نقاشی بکش،شما را چه به محاسبه،از کی تا حالا معماری اومده جز مهندسی...........
معمارم که ماشالا کم نمیاره،میگه:شما عمرانا چی میفهمین از ظرافت،همون براتون بس که با یه مشت عمله سر وکار دارین اصلا خودتون از کارگرم کمتر میدونین.....

وارده ریزش نمیشم
از مهندسین محترم خواهشمندم،بدون کل کل بیان تو وراه حل بدن تا این مشکل حداقل برا کسایی که میان تو این سایت حل بشه

اصلا همین که میگی (معماری یه دریاست که این دریا بدون عمران رو به خشکی میره) داری منت میزاری بعدش میخوای دوستانه و بدون کل کل حلش کنی؟ نه عزیز من با این جمله ای که تو اول کار نوشتی ادامه این بحث به هیچ جا نمیرسه:mad:

ولی گذشته ازاینا بعضی جاها باید به دوستای عمرانیمون حق بدیم.

esmaeili60
2010/8/17, 11:39 PM

چرا مهندس

آخه از طرحها و نما ها ي كه داخل كشورها ارائه ميشه طراحي خاصه ومثلا 1 نمونه ساخته ميشه براي يه نماد توي يه كشور .

مثلا يه ساختمون كه جهت كنترل اثر باد در ارتفاع از يه وزنه تعادل استفاده ميشود آيا اين همه جا بايد استفاده شه؟ آيا صرفه اقتصادي داره؟

البته بله راه حل است ولي ايا بهينست

آيا تنها صرف بالا بردنه و نبايد راحتي و سرويس دهي را هم مد نظر داشت و همچنين تاسيسات جانبيشو

ناگفته نمانه كه عمراني ها هم كار روتين را ميپسندن و بهتره واسشون

در ضمن كار بابرنامه ايتبس و سيف هم مشكلات خاص خودشو داره و بايد در نهايت با محاسبات دستي كنترل بشه كه اشتباه نشه و اين جور نيست كه از اين دست بدي از اون طرف بگيري

در ضمن زيباي يه طرفه و مهمتر از اون خراب نشدن و ايجاد شرايط سخت در طول عمر يه ساختمانه

mrsadi677
2010/8/17, 11:44 PM
اصلا همین که میگی (معماری یه دریاست که این دریا بدون عمران رو به خشکی میره) داری منت میزاری بعدش میخوای دوستانه و بدون کل کل حلش کنی؟ نه عزیز من با این جمله ای که تو اول کار نوشتی ادامه این بحث به هیچ جا نمیرسه:mad:

ولی گذشته ازاینا بعضی جاها باید به دوستای عمرانیمون حق بدیم.

اول تشکر میکنم از شما که اومدی و انتقاد کردی به این جمله،این عقیده ی منه و ممکنه اشتباه باشه:(
دوم اینکه چرا میزنی :D،اگه فکر میکنی یه چیز که گفته میشه ناقصه یا اشتباهه یا ادبیاتش مشکل داره،خوب شما اون چیزی که به فکره مبارکت میرسه و فکر میکنی درسته را بگو
سوم:این جمله را من اولین بار از استادمون که دکترای معماری از سوییس گرفته بود شنیدم با این تفاوت که ایشوم میگفت:معماری بدون عمران وعمران بدون معماری قطعا با شکست رو به رو میشه:)
چهارم :منتی نیست،قابل شما را نداره
پنجم:من موضعما مشخص کنم،من خودم عاشق معماری بودم و به دلایلی واردش نشدم،قصد دارم ارشد معماری بخونم،

ماندانا فرهمند
2010/9/06, 05:34 PM
خواهش می کنم به انتقادای الکی از هم نپردازین؛این تاپیک به جهت حل اختلافه نه توهین کردن

هر کس به رشتش علاقه داره،میدونم

فقط سعی بشه از کیفیت رشته و نتایجی که میتونه این تعامل داشته بشه صحبت کنین

منم موافقم.هر کس به رشتش علاقه داره و رو اون تعصب داره.باید دونست و قبول کرد که این رشته ها مکمل همن و برای ارائه ی یه کار عالی، دانشجوها و مهندسای هر دو رشته باید تواناییهای همو ببینن و به هم احترام بذارن.قبول کنیم که هیچ کدوم به تنهایی نمی تونیم یه طرح خوب بزنیم و به کمک هم احتیاج داریم.

hamtaaa
2010/9/10, 04:38 PM
خیلی از این موضوع خوشم اومد به امید روزی که اختلافات بین معمارا و عمرانا تموم شه یا عمرانا منقرض شن
فرااااااااااااااااااااااا ااار

armin.eleman
2010/9/10, 05:06 PM
من یه دانشجو ام که 3 ساله تو بازار کار هستم....:redface:
من از رو تجربه ای که دارم حرف میزنم
خودم معماری میخونم و رشتمم خیلی دوس دارم... ولی تو ایران رشته ی عمران بهتره.....بهتره چون بهش بیشتر بها میدن.......چون میتونه تو کار معمار دخالت کنه.
مهندس عمران به راحتی تو کار مهندس معمار دخالت میکنه ولی مهندس معمار نمیتونه تو کار عمرانی دخالت کنه........حالا من نمیدونم آیا این رویه خوب هست یا نه........

ولی رشته معماری از نظر ارزش کاریو زیبایی خیلی بالاتر از رشته عمرانه.......کار یه معماز ماندگار تر از یه مهندس عمرانه.....بیشتر به چشم میاد.
خلق یک اثر خیلی سخت تر از ساختنشه.

به قول معروف معماری یعنی معماری
طرف اگه معماری _معماری بخونه میدونه که فقط داره معماری میخونه.
ولی رشته عمران طوریه که از هر طرف چنگ زده و جمع کرده شده یه رشته.(تاسیسات-فاضلاب-ساختمان-راه-مکانیک .......)

riahi_arc55
2011/3/14, 05:11 PM
با سلام
با یه مثال شاید راحتتر بتونم جوابتونو بدم . معماری یه هنره. معماری موسیقی منجمده . معماری ایده خلاقیت و طرحه. معمار برای خلق این اثر هنری که کانسپت اون در ذهنش هست از تمامی مهندسین دیگر رشته ها استفاده میکنه. به تعبیری تمامی مهندسین " خدماتی رو به مهندس معمار میدهند تا طرح و ایده یک معمار به ثمر بشینه.
مهندس معمار مثل یه رهبر ارکستر هست . یه ایده و طرح داره که برای خلق کردن این اثر هنری از تعداد زیادی نوازنده که هر کدوم تو نواختن ساز خودشون استادن استفاده میکنه این نوازندگان همون مهندسای دیگر رشته ها هستن .
مهندس عمران محاسبات سازه ای طرح یک معمار را انجام میده مهندس مکانیک محاسبات تا سیساتی طرح و مهندس برق محاسبات سیستم الکتریکی و مهندس نقشه بردار و غیره.........
پس به این نتیجه میرسیم که تا طرحی وجود نداشته باشه هیچ محاسباتی برای انجام وجود نداره . مهندسان دیگر رشته ها ماشین حسابهای مهندس معمار هستند .
معمار با کسب اطلا عات اولیه در تمامی رشته های مهندسی و بعضا اطلاعات بسیار تخصصی در بعضی از این علوم در بکار گیری این خدمات راحتتر عمل میکند. در دروس معماری در دانشگاه علاوه بر دروس اصلی این رشته تاسیسات الکتریکی و مکانیکی و بارگذاری و محاسبات سازه های فلزی وبتنی و ایستایی و غیره .... وجود داره که بنا به علاقه هر شخص میتونه دامنه اطلاعاتشو تو این زمینه ها بالا ببره. البته غیر از علوم هنری و محاسباتی " علوم اجتماعی هم بسیار تاثیر گذاره تو این رشته.
معماری اقیانوس اطلاعات است در بعضی نقاط بسیار عمیق در بعضی نقاط دارای عمق کمی است.
شاد و موفق باشید

nima.architect
2011/3/15, 03:17 PM
یه چیز بگم ؟؟؟؟؟ اولین رشته که به وجود اومد معماری بود. از همون زمانی که دو تا خشت رو گذاشتن رو هم.بعدشم اینکه بیایید راجب واژه مهندس فکر کنیم ببینیم ریشش چیه؟ از هندسه میاد.هندسه هم فقط مخصوص معماریاست.پس خطاب به همه رشته ها ( نه فقط عمرانیا) مهندس فقط به معمار میگن.

memarane
2011/3/18, 02:53 PM
قیاس بین معماری و عمران اصلا درست نیست.
معمار خالق است و هنر مند.
ولی مهمندس عمران فقط یک محاسب است و شاید روزی بیاد که نیازی نباشد که انسان خودشو به زحمت بندازه و همین دو تا اطلاعاتی رو که امروزه به نرم افزارا میده و خروجی میگیره انجام بده و خود نرم افزارا همه این محاسبات رو انجام بدن.
ولی یه نرم افزار هیچ وقت نمیتونه خلاقیت داشته باشه و کار معمار رو انجام بده.

sepehrkhosrowdad
2011/3/19, 01:23 AM
...
از اونجایی که صرفاً در قدیم یک مهندس عمران خودش نقشه رو طرح می کرد و خودش هم طراحی سازه رو انجام می داد، این قضیه به شکل یک تعصب در اومده وگرنه این روزها، مهندسین جدید کمتر پیش میاد که این گونه که شما گفتی تنفر داشته باشند چون می دونند که یک مهندس معماری می تونه طرح های بهتر و با آسایش بهتری بده و یک مهندس عمران می تونه بهینه تر و اقتصادی تر و در عین حال مستحکم تر بسازه.
شاید مشکل مهندسان قدیمی در خودخواهیشان بوده که نمی خواستند قبول کنند اشتباه کردم، شاید هم سخت بودن طراحی ها این اختلافات رو پیش آورده بود که امروز نرم افزار های این اصطکاک رو کم کردند.

memarane
2011/3/19, 02:55 PM
...
از اونجایی که صرفاً در قدیم یک مهندس عمران خودش نقشه رو طرح می کرد و خودش هم طراحی سازه رو انجام می داد، این قضیه به شکل یک تعصب در اومده وگرنه این روزها، مهندسین جدید کمتر پیش میاد که این گونه که شما گفتی تنفر داشته باشند چون می دونند که یک مهندس معماری می تونه طرح های بهتر و با آسایش بهتری بده و یک مهندس عمران می تونه بهینه تر و اقتصادی تر و در عین حال مستحکم تر بسازه.
شاید مشکل مهندسان قدیمی در خودخواهیشان بوده که نمی خواستند قبول کنند اشتباه کردم، شاید هم سخت بودن طراحی ها این اختلافات رو پیش آورده بود که امروز نرم افزار های این اصطکاک رو کم کردند.
دوست عزیز میشه منبع اون حرف اول تون رو به ما هم بگی؟ (صرفاً در قدیم یک مهندس عمران خودش نقشه رو طرح می کرد و خودش هم طراحی سازه رو انجام می داد)
تا جایی که من میدونم عمران مدت زیادی از عمرش نمیگذره و اینی که شما گفتی معمار بوده که برمیگرده به همون 5 اصل اساسی که معمارای ایران رعایت میکردن و یکیش نیارش بوده که حالا شده همون عمران شما.

sepehrkhosrowdad
2011/3/19, 06:13 PM
دوست عزیز میشه منبع اون حرف اول تون رو به ما هم بگی؟ (صرفاً در قدیم یک مهندس عمران خودش نقشه رو طرح می کرد و خودش هم طراحی سازه رو انجام می داد)
تا جایی که من میدونم عمران مدت زیادی از عمرش نمیگذره و اینی که شما گفتی معمار بوده که برمیگرده به همون 5 اصل اساسی که معمارای ایران رعایت میکردن و یکیش نیارش بوده که حالا شده همون عمران شما.
اونقدری که شما ریشه یابی کردی، من نکردم!
منظور من به همین 50 سال اخیر ه که سازه های از حالت بنایی داره خارج میشه و نیاز به نظر و تصمیم مهندس عمران داره رو می گم.

nori2
2011/6/13, 06:41 PM
با سلام
منم عمرانی هستم
از زمانی که رشته ی عمران و معماری با هم یکی بودن(یعنی مهندس عمران هم معمار بود هم نقشه کشی میکرد)ای مشکلات مونده تا حالا
اما بزرگترین تنش بین عمران و معماری همون مبحث زلزله هست که تو بعضی از پلان ها اصلا نمیشه سازه رو در مقابل زلزله مقاوم کرد(میشه از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست) که اینم با مراجعه معماری و طراح عزیز به آیین نامه 2800 زلزله و مطالعه چند بند حل میشه
اما ما مهندسیم و باید بهترین سازه از لحاظ مقاومت و اقتصاد ارائه دهیم و معمار هم میخواد طرحش جذاب باشه و نمای ساختمان خوب باشه
حالا ما میتونیم با یکم مراعات این مشکلات رو راحت حل کنیم وگر عمران و معماری که با هم دعوا ندارن

arame1
2011/8/13, 09:39 AM
تفاوت رشته ي معماري با عمران؟؟
معماری مربوط به طراحی شکل ساختمانه
عمران مربوط به محاسبات مثلا"ابعاد پی
ساختمان ابعاد تیرها درساختمان و....

ensan1
2011/8/13, 01:06 PM
سلام دوست گرامی

وظیفه معماری ساختن و سازماندهی کردن "فضاست"

و عمران (البته در گرایش های مربوط به ساختمان ) رفتار یکی از عناصر سازنده ی فضا که "سازه" نام دارد را بررسی میکند.

البته در بخش طراحی سازه های خاص (که معمار در نظر دارد حتما با فرم خاصی اجرا شود) که نیاز به خلاقیت و تفکر بیشتری داشته،همراهی مهندسین سازه با معماران ضروریست این قضیه رو میتونید در مستند ساخت برج العرب دوبی مشاهده کنید..

artman
2011/8/20, 11:01 PM
با سلام
منم عمرانی هستم
از زمانی که رشته ی عمران و معماری با هم یکی بودن(یعنی مهندس عمران هم معمار بود هم نقشه کشی میکرد)ای مشکلات مونده تا حالا
اما بزرگترین تنش بین عمران و معماری همون مبحث زلزله هست که تو بعضی از پلان ها اصلا نمیشه سازه رو در مقابل زلزله مقاوم کرد(میشه از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست) که اینم با مراجعه معماری و طراح عزیز به آیین نامه 2800 زلزله و مطالعه چند بند حل میشه
اما ما مهندسیم و باید بهترین سازه از لحاظ مقاومت و اقتصاد ارائه دهیم و معمار هم میخواد طرحش جذاب باشه و نمای ساختمان خوب باشه
حالا ما میتونیم با یکم مراعات این مشکلات رو راحت حل کنیم وگر عمران و معماری که با هم دعوا ندارن

باسلام به دوستان وهمکاران گرامی:
دوست گرامی رشته عمران ودانشگاههای عمران ایجاد شده در ایران مربوط به دهه 40 خورشیدی میشه و سابقه و ریشه ای تاریخی نداره.
اما شروع معماری به اغاز پیدایش انسان میشه.و معماری درایران دست کم به 3500 سال قبل یعنی قدیمی ترین اثر شناخته شده ایران زیگورات چغازنبیل مربوط میشه.
اما شروع اکادمیک معماری در ایران به زمان ابر مرد تاریخ ایران یعنی امیر کبیر بر میگرده که در مدرسه هنرهای ظریف معماری زیر نظر معماران اروپایی اموزش داده می شد.
و بعد از تاسیس دانشگاه تهران یکی از اولین رشته های دانشگاهی بود که در این دانشگاه ایجاد وتدریس شد.
معماران قدیم خود محاسباتی برای ایستایی بنا ها داشته اند همن طور که در بناهای به جا مانده تاریخی که قدمتی نزدیک به 5000 سال دارندوهنوز وسر پا هستند اما ساختمان هایی بامحاسبات سازه ای عمری بین 50تا70 سال دارندکه اغلب در هنگام زلزله فرو میریزند.
حتی در قرن 19 میلادی و با شروع مکتب معماری شیکاگو در امریکا که فلز و بعد از ان بتن وارد ساختمان سازی شد باز این معماران بودند که سازه های بنا های خود را طراحی و اجرا میکردند.
ودر قرن 20 به دلیل گستردگی فلز و بتن در ساختمان نیاز به رشته ای بود که به صورت مستقل سازه را مورد تجزیه وتحلیل قرار داده و در نهایت ان را طراحی کند که رشته عمران به وسیله معماران واز دل معماری به وجود امد.(کتاب معماری معاصر غرب و کتاب از زمان ومعماری وکتاب فضا زمان معماری میتونه گفته های مرا تایید کنه)
ذکر این نکته بسیار مضحک است که شما عمران را قدیم تر و نقش معمار را به عمران نسبت دهید چون هیج عمرانی نمی تاند راحی کند و انچه را انجام میدهد از معماران اموخته که در حد طراحی یک یادو طبقه است .دوست من دست کم یه مقدار مطالعه کنید بعد در مورد رشته ای بحث یا اعلام نظر کنید.
اما در کل نقش مهندس سازه برای معمار ان این زمانه همانند دست راستی است که به کمک معمار می اید تا رویاهای بلند پروازانه خود راکه به صورت اسمانخراش های چند صد طبقه است را جامه عمل بپوشاند. و او را در تحقق ارمانهایش کمک میکند. وکم نبودند معمارانی که از مهنسین سازه خود تقدیر کرده و همواره انان را مورد ستایش قرار می دادند. مانند میس وندروه
در کل امید است که ما هم بتوانبم دست دردست هم بگذاریم و به جای حرف های خاله زنکی کشور خود را اباد کنیم و همکاران خوبی برای هم باشیم . از هم یاد بگیریم نه اینکه من این تو اونی بکنیم.

parsy
2011/8/22, 09:59 AM

وارده ریزش نمیشم

با سلام:
حرف شما کا ملا درسته که معماری یه دریاست . اما این دریا قدمتی برابر قدمت انسان داره و اون وقتی هم که عمران نبود خشک نشده چه برسه به حالا.
معماری دریایی است شامل همه علوم " از هنر گرفته تا ریاضی وجامعه شناسی اقیلم شناسی فلسفه و.....اما عمران یه رشته است درخدمت معماری.
میدونید که اگه معمار نباشه سازهای نیست وبه دنبالش تاسیساتی وجود نداره. بابا کلا اگه معماری نباشه هیچی نیست.

parsy
2011/8/22, 10:08 AM
ببخشید کدام زمان عمرن ومعماری یک بودن. نکنه زمانی که تخت جمشید رو میساختن.
معماری از روز اول بوده وهمه کارا رو خودش میکرده. عمران شما که اول اسمش راه وساختمان بود بعد شد عمران کل قدمتش به 100سال نمی رسه.
بهتره که بگی زمانی که معماران هم طراحی میکرد وهم سازه را محاسبه واجرا میکردن هیچ مشکلی نبوده. یه مقعی معمارا ساختمان رو با خشت واجر می ساختن و طرحشونو جوری میدادن که تمام نیرو ها توش خنثی بشه .
بزرگترین گنبد هارو معماران میزدند مثل اتشکده فیروز اباد یا گنبد سلطانیه با وجودی که از اجره امابا گذشت چند صد سال هنوز سر پا هستند.اگه تونستید با علومتون یه همچین گنبدی با این دهانه و ارتفاع بزنید فرو نریزه .
میدونم نمی تونید. چون بچه های عمران همیشه جو گیرن فکر میکنن خبریه. شما اگه مهندس عمران شدید به لطف طراحی معماره. واگه مجری شدید بازهم به لطف طرح معماره که اگه نبود شما هم نبودید.

footart
2011/8/22, 03:17 PM
این رو به عنوان یک نظرسنجی از دانشجویان رشته های عمران و معماری گذاشته ام.اگه دانشجوی عمرانی چقدر به وظایف خود آشنایی داری،یعنی در طرح ریزی یک ساختمان یک مهندس معمار چه کارهایی باید انجام بدهد و یک مهندس عمران چه کارهایی؟

artman
2011/8/22, 10:30 PM
سلام

البته دوستان معماري بايد بدونن كه هر ساختمان براي محاسبه يه قواعدي دارم و ايين نامه كه دست و پا گير والبته مهم و درست

و اين عمراني ها هستند كه طرحو اصلاح ميكنن و بعد محاسبه

به همين دليل اكثرا جلوه و نماي عالي ندارن

پس يه راه براي اصلاح اين موارد بايد پيدا كنيد -

ايده هاي جديد و كاربردي

البته از اين نظرم ناراحت نشيد چون من خودم درگيرش بودم:gol::heart:

من الان نزدیک 10 ساله تو بازار کارم چه اون 7 سالی که کاردانی بودم چه حالا که کارشناسم تا حالا ندیدم هیچ مهندس عمرانی طرح معماری رو اصلاح کنه !!!!!!!!!!!. حتی جراتش هم ندارن نه مهندس عمران و نه هیچ مهندس معماری جرات دست زدن به طرح معمار دیگه ای رو نداره چون این کار مثل دست زدن به ناموسه . هر چی مهندس عمران محاسب هم که تا حالا دیدیم البته بیشتر ارشد بودن فقط یه کار کردن اونم محاسبه است.اصلاح هر طرح معماری به وسیله اهل فن یعنی معمار انجام میشه. نه مهندس عمران. این حرفا رو جای دیگه نزن بهت میخندن.

memarane
2011/9/17, 10:22 PM
سلامتی آقای راننده و همه مهندسای گل معماری یه کف مرتب بزن.
مهندسای عمران عزیز توجه داشته باشن معماری با روح آدما سر و کار داره ولی عمران فقط یه بحث مادی و محاسباتیه و اصلا قابل قیاس با معماری نیست.

mojtaba.pm
2012/1/10, 10:25 PM
ایول خوشم اومد جالب اینجاس من رشتم معماریه ولی عاشق کار اجرائیم

alipiroozz
2012/1/11, 03:57 PM
ایول خوشم اومد جالب اینجاس من رشتم معماریه ولی عاشق کار اجرائیم

لنگه ي خودمي .;)چه اشكال داره اين دو تا رو در كنار هم بزاريم و جلو بريم ؟

الان ما استاد داريم عمرانيه عاشق كار اجرايي ولي طراحي هم ميكنه در حد تيم ملي .

چه اشكال داره ؟

اصلا تو اين زمينه هم نه .تو زمينه هاي ديگه هم آدم بايد همينطوري باشه .دكتر حسابي رياضي . نجوم . فيزيك . هزار تا زبان و ... بلد بود .از ارزشش كم شد ؟ولي تو كار خودش فيزيك بهترين شد .
ما كه نميتونيم حسابي بشيم ولي چه اشكال داره سعيمونو بكنيم ؟(البته كسي بخواد ميتونه بشه)

PADIDE 89
2012/1/11, 04:47 PM
اي دوست عزيز كه اين تاپيك رو زدي اينو بدون كه تا وقتي از اين بحثا دست بر نداريم و ندونيم عمران بدون معماري يعني كشك ، نتيجه اين مي شه كه تو مملكت به جاي مهندسين عمله هاي افغاني كار مي كنند .:surprised:

heey
2012/2/08, 01:58 PM
سلام/جالب اینه که نباید بین عمران و معماری مشکلی باشه اما هست...من همسرم عمران خونده و زمانی که دوست بودیم خودش واسم انتخاب رشته کرد و منو فرستاد معماری/الن اون عمران من معماری/و مشکلی نیست.هر دو کامل کننده ی هم هستن و اگه یکی نباشه اون یکی معنی نمیده.زیاد سخت نگیرین.من با اینکه معماری دوست نداشتم اما به خاطر علاقه ی شوهرم رفته ام و الان واقعا راضی ام.رشته ی فوق العاده پر احساسیه و به درد ما خانوما بیشتر می خوره

Mitax
2012/2/09, 10:52 PM
همه ی پست هارو خوندم ... 90 % دانشجو های معماری نظر دادن. با این حرف ها هم نتیجه گرفتم 90 % معماریه .. 10 % عمران .. مثل این که شما راه حل یه مسئله فیزیک رو بلد باشی .. اما محاسبات بلد نباشی..
در کل مکمل هم دیگه اند .. اما اصل کار مال معماریه ..

mahyarSAMSUNG
2012/2/10, 09:28 PM
به نظر من که این دعواها از طرف رشته عمران بوجود اومده چون میبینن که این همه عمرانی ها فعالیت محاسباتی دارن و رشته معماری فقط طراحیه ،میگن چرا باید معماری باید جزو رشته های مهندسی باشه ... من خودم که معماری میخونم ولی یک سالی میشه که شدیدا به رشته عمران و سازه علاقه من شدم ...

archsom
2012/2/21, 01:36 PM
salam .albate shoma dorost migid vali in kalkalo hamish omrani ha shoro mikonan

سحر313
2012/4/30, 02:11 PM
افرین منم نظرم دقیقا اینه این دوتا یه جورایی مکمل هم هستند .
حتما مکمل همند;)

RZGH
2012/5/17, 03:01 PM
خبراینکه قراره به عمرانی ها حق طراحی بدهند چقدر صحیحه؟نظرتون درمورد این طرح چیه؟

rezafreeheart
2012/8/23, 01:26 PM
سلامتی آقای راننده و همه مهندسای گل معماری یه کف مرتب بزن.
مهندسای عمران عزیز توجه داشته باشن معماری با روح آدما سر و کار داره ولی عمران فقط یه بحث مادی و محاسباتیه و اصلا قابل قیاس با معماری نیست.

:mad::mad:سلام.
گفتم بیام تو قسمت معماری تالار تا ببینم بچه های معماری چه تاپیک هایی را انتخاب کردند, که اگه خودتون با تاپیک های قسمت عمران مقایسه کنید متوجه تفاوت می شید. اول اینکه باید بدونید عمران و معماری دو جزء جدانشدنی هستن و اگه با هم تلفیق بشن می تونن شاهکار ایجاد کنن.
و اینو هم بدونید که معماری (روووووح) بدون عمران رو هواااااااااااست. اگه هم به تاریخ رجوع کنید، متوجه میشید، معمار های بزرگ کسانی بودند که به عمران هم مسلط بودند.
خلاصه این وسط چه اصراری دارید معماری رو بهتر از عمران نشون بدید، نمیدونم...........:que::que:

فلسفه زندگی انسان امروز در این جمله خلاصه می شود : فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی...

aa-amini
2012/8/25, 10:43 AM
منم همه ی این حرفها و بحثها رو قبلا هم شنیدم و احساس میکنم عمرانی ها طرحهای متقارن رو به طرحهای نا متقارن (به منظور استحکام بیشتر) ترجیح میدن ولی الان به دلیل پیشرفت تکنولوژی همه این مسائل حل شده...شاید چون طرح نا متقارن زمان وفکر بیشتری برای محاسبه ساختمون لازم داره زیاد تمایل نشون نمیدن

saleh-sinava
2012/8/25, 11:47 AM
منم همه ی این حرفها و بحثها رو قبلا هم شنیدم و احساس میکنم عمرانی ها طرحهای متقارن رو به طرحهای نا متقارن (به منظور استحکام بیشتر) ترجیح میدن ولی الان به دلیل پیشرفت تکنولوژی همه این مسائل حل شده...شاید چون طرح نا متقارن زمان وفکر بیشتری برای محاسبه ساختمون لازم داره زیاد تمایل نشون نمیدن

از چیزی که در تخصص شما نیست اظهار نظر تخصصی نکنید
بحثی که شما میکنید در مهندسی زلزله خود را نمایان میکند
طولانی و زیاد بودن محاسبات سازه نامتقارن دلیل رد شدن سازه نامتقارن از دید مهندسان عمران نیست
دو تا کتاب زلزله خونده بودین اونوقت این حرفو نمیزدین!!!!!!!!!

saleh-sinava
2012/8/25, 11:57 AM
اي دوست عزيز كه اين تاپيك رو زدي اينو بدون كه تا وقتي از اين بحثا دست بر نداريم و ندونيم عمران بدون معماري يعني كشك ، نتيجه اين مي شه كه تو مملكت به جاي مهندسين عمله هاي افغاني كار مي كنند .:surprised:

چه ربطی به عمله افغانی داره !!!!!?????????
عمران بدون معماری به حرکتش ادامه میده
ولی معماری بدون عمران حتی یک گام که چه عرض کنم سر جاش ساکنهم نمیتونه وایسته
بهترین طرح معماری از بهترین معمار جهان بدون محاسبات عمرانی هیچ است!!!!!

engineer hamed
2012/10/24, 09:23 AM
به خدا الکی 1 ساختمون ساخته نمیشه باید محاسبات خودشو بررسی کرد ای معماران عزیز

farzaneh*memary
2012/10/24, 10:14 PM
از چیزی که در تخصص شما نیست اظهار نظر تخصصی نکنید
بحثی که شما میکنید در مهندسی زلزله خود را نمایان میکند
طولانی و زیاد بودن محاسبات سازه نامتقارن دلیل رد شدن سازه نامتقارن از دید مهندسان عمران نیست
دو تا کتاب زلزله خونده بودین اونوقت این حرفو نمیزدین!!!!!!!!!
داداش من، این همه سازه ی غیر متقارن با انواع سبک ها (حالا کاری ندارم خوبه یا بد!) که تو دنیا اجرا می شن چه طوری جلو زلزله دووم میارن؟!!! بحث طولانی و زیاد بودن محاسبات نیست، بحث اینه که احتمالا این طور که شما می گین (من اطلاعی ندارما فقط از رو این حرف شما که ظاهرا در تخصص تونم هست دارم قضاوت می کنم!) مهندسین عمران ما بلد نیستن چه طوری باید سازه ی غیر متقارن ضدزلزله اجرا کنن!! (البته قطعا مهندسین عمران بزرگی داریم تو کشور و من قصدم توهین نبود فقط جمله ی شما رو به زبان ساده ترجمه کردم وگرنه این نظر شخصی من نیست)...

به خدا الکی 1 ساختمون ساخته نمیشه باید محاسبات خودشو بررسی کرد ای معماران عزیز
من نمی خوام بگم عمران بهتره یا معماری...هر دو مکمل هستن ولی کلا عمرانی ها روی محاسبات خیلی تاکید دارن و این به نظر من خوب نیست، حداقل الان که هر روز هزار جور نرم افزار طراحی می شه این خوب نیست، این طوری می شه گفت در آینده ی نزدیک هیچ نیازی به مهندسین عمران نخواهیم داشت؛ نهایتا از هر 1000000 نفر 100 نفرشونو اونم برای برنامه نویسی و طراحی نرم افزار... جایگاه یک مهندس رو تا حد یه ماشین حساب تنزل می دین، در حالی که یه مهندس عمران به عنوان یه بشر باید بتونه کاری انجام بده که کامپیوتر و نرم افزار نتونن... نه اینکه فقط 4 تا واحد سنگین ریاضیاتی پاس کنه و بیاد افتخار کنه که من محاسبه بلدم و شما بدون من نمی تونین طرحاتونو اجرا کنین، اگه جدا مهندس هستین بشینین 4 تا راه حل برای اجرای کارایی پیدا کنین که به نظرتون اجرا نمی شن یا هی بهونه میارین از ابر و باد و مه و خورشید و فلک و زلزله و آتشفشانو بمب اتمو و... و... و... که همه در کارند تا شما طرحا رو فقط اون طوری که دلتون می خواد اجرا کنین!!

memarane
2012/10/27, 09:40 AM
دوست عزیز عمرانی خودت فکر نمیکنی مقایسه یه هنر مثل معماری که هر دو جنبه احساسی و منطقی رو داره با یه مبحث کاملا منطقی عمرانی کار اشتباهیه ؟ ضمنا تو همه کارای بزرگ و کوچیک کار اصلی مدیریت و هماهنگی پروژه با معمار هستش و معمار علاوه بر مهندس عمران با مهندسین تاسیسات ، برق و ... هم در ارتباطه و برای هر کدام از مهندسین در یک پروسه طراحی مسئولیت خاصی در نظر گرفته شده و هماهنگی و تصمیم نهایی با معماره

jhangard
2012/10/28, 05:17 AM
اسم تاپیک رو تغییر بدید به" کل کل بچه های عمران و معماری "

ARCHANGEL
2012/11/10, 06:40 PM
واقعا.
من خودم معماری هستم ولی این چند وقته دارم سعی می کنم روی دانش سازه ای و اجراییم بیشتر کار کنم.

به نظر من دعوای معماری و عمران از اساس احمقانه است. چرا؟ چون این دو در واقع یک نفر و یک رشته اند که بنا به مقتضای زمان که همه چیز دائما تخصصی تر می شود و وظایفی که قبلا توسط یک نفر انجام میشده، الان باید توسط چند نفر انجام شود ، تخصصی شده اند.
قدیمها یک نفر هم فضاها و شکل و فرم ساختمان را تعیین می کرده و هم محاسبات انرا انجام می داده. الان که علم پیشرفته تر شده و کار سنگینتر، مثل همه ی شاخه های دیگر علم، این قضیه هم به دو تخصص مهندسی معماری و مهندسی سازه تقسیم شده.

emrah931
2013/3/05, 10:59 PM
سلام
از بحثها پیداست معماران عزیز هنوز به نظام مهندسی و بازار کار مراجعه نکرده اند.چون چارتها و جداول امتیاز در تمامی صنایع جهت گرید و تاسیس شرکت خود به تنهایی گویای همه مطالب میباشد.ضمنا تمامی طرحهای معماران عزیز باید با یک محاسبه دقیق و اقتصادی قابل اجرا باشد که این مهم توسط یک مهندس سازه انجام میگردد در غیر این صورت طرح انها شبیه یک نقاشی و یا خیالپردازی کودکانه میباشد.البته این دو رشته را به اشتباه در دانشگاهها شبیه هم میخوانند در صورتیکه این دو رشته دو دید کاملا متفاوت و متمایز نسبت به ساختمان دارند.

مهندس علمشاهی
2013/3/24, 05:58 PM
سلام یه سوال مهم ازتون دارم راجع به در امد مهندسای عمران ومعماری
البته شما می تونید دربارهی چیزهای دیگه هم نظر بدید

"لطفا شرکت کنید برای من خیلییی مهمه"

:confused::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry::cry::cry::(:cry::cry::cry::cry::cry::(

morteza2010
2013/3/28, 11:03 AM

وارده ریزش نمیشم

دوست عزیز این مسائل فقط داخل این کشور هست یعنی هیچی سرجاش نیست
که یه لیسانس مامای میاد میشه مدیر گروه عمران و ..........
کلا علاقه و عشق در هر کاری باعث شکوفایی میشه
من لیسانس عمران دارم و میخوام برای ارشد معماری بخوانم واگه نتونم ارشد بخونم دوباره کارشناسی معماری میخونم
همه این چیز ها به علت نبود برنامه ریزی در کشور اتفاق میافته
که مهندس عمران هم کار طراحی میکنه هم کار محاسبات

saleh-sinava
2013/4/05, 08:08 PM
داداش من، این همه سازه ی غیر متقارن با انواع سبک ها (حالا کاری ندارم خوبه یا بد!) که تو دنیا اجرا می شن چه طوری جلو زلزله دووم میارن؟!!! بحث طولانی و زیاد بودن محاسبات نیست، بحث اینه که احتمالا این طور که شما می گین (من اطلاعی ندارما فقط از رو این حرف شما که ظاهرا در تخصص تونم هست دارم قضاوت می کنم!) مهندسین عمران ما بلد نیستن چه طوری باید سازه ی غیر متقارن ضدزلزله اجرا کنن!! (البته قطعا مهندسین عمران بزرگی داریم تو کشور و من قصدم توهین نبود فقط جمله ی شما رو به زبان ساده ترجمه کردم وگرنه این نظر شخصی من نیست)...

من نمی خوام بگم عمران بهتره یا معماری...هر دو مکمل هستن ولی کلا عمرانی ها روی محاسبات خیلی تاکید دارن و این به نظر من خوب نیست، حداقل الان که هر روز هزار جور نرم افزار طراحی می شه این خوب نیست، این طوری می شه گفت در آینده ی نزدیک هیچ نیازی به مهندسین عمران نخواهیم داشت؛ نهایتا از هر 1000000 نفر 100 نفرشونو اونم برای برنامه نویسی و طراحی نرم افزار... جایگاه یک مهندس رو تا حد یه ماشین حساب تنزل می دین، در حالی که یه مهندس عمران به عنوان یه بشر باید بتونه کاری انجام بده که کامپیوتر و نرم افزار نتونن... نه اینکه فقط 4 تا واحد سنگین ریاضیاتی پاس کنه و بیاد افتخار کنه که من محاسبه بلدم و شما بدون من نمی تونین طرحاتونو اجرا کنین، اگه جدا مهندس هستین بشینین 4 تا راه حل برای اجرای کارایی پیدا کنین که به نظرتون اجرا نمی شن یا هی بهونه میارین از ابر و باد و مه و خورشید و فلک و زلزله و آتشفشانو بمب اتمو و... و... و... که همه در کارند تا شما طرحا رو فقط اون طوری که دلتون می خواد اجرا کنین!!

دوست عزیز توصیه میکنم شما هم 2 تا کتاب مهندسی زلزله بخونیین تا رووشن بشین
در ضمن کار مهندسای عمران فقط محاسبات ساختمان (تجاری مسکونی ....)نیست که بلد نباشن طرحهای بچه های معماری رو محاسبه کنن
به عنوان مثال تا حالا دیدین یه پالایشگاه یا کارخونه صنعتی طرحهایی خارج اشکال مربع و مستطیل داشته باشن؟ قطعا نه . چرا؟ بچه های معماری جواب بدن لطفا..........

babak sa-E
2013/5/11, 10:36 AM
سلام به همگی ...
من دانشجو ترم 5 دانشگاه ازادم و 63 واحد پاس کردم معدل کل 14.2 هستش و متولد 71 . ما خانوادگی هنرمندیم پدرم دکتری هنر دارن و من خودم هم موسیقی کار میکنم هم قلمزنی (صنایع دستی اصفهان) و هم جواهر و زیورالات سازی با نقره و طلا.
برادر دوقلومم موسیقی کار میکنه و در رشته ی معماری مشغول به تحصیله... اینا همه رو گفتم که بگم : اقا روحیمون خلاق و لطیفه و زندگیمون با هنر درگیره همیشه.
خیلی دلم میخواست برم معماری اما بنا به حرف برادر بزرگترم من رفتم عمران و اون قلم رفت معماری . در حالیکه هر جفتمون معماری دوست داشتیم .
قصد داریم واسه ارشد با اون قلم بریم فرانسه یا ایتالیا ومن موندم دوباره کارشناسی بخونم یا ارشد برم معماری ؟

clostridium
2013/5/11, 10:45 AM
سلام به همگی ...
من دانشجو ترم 5 دانشگاه ازادم و 63 واحد پاس کردم معدل کل 14.2 هستش و متولد 71 . ما خانوادگی هنرمندیم پدرم دکتری هنر دارن و من خودم هم موسیقی کار میکنم هم قلمزنی (صنایع دستی اصفهان) و هم جواهر و زیورالات سازی با نقره و طلا.
برادر دوقلومم موسیقی کار میکنه و در رشته ی معماری مشغول به تحصیله... اینا همه رو گفتم که بگم : اقا روحیمون خلاق و لطیفه و زندگیمون با هنر درگیره همیشه.
خیلی دلم میخواست برم معماری اما بنا به حرف برادر بزرگترم من رفتم عمران و اون قلم رفت معماری . در حالیکه هر جفتمون معماری دوست داشتیم .
قصد داریم واسه ارشد با اون قلم بریم فرانسه یا ایتالیا ومن موندم دوباره کارشناسی بخونم یا ارشد برم معماری ؟

از قضا اون روز شورای دانشگاه تشکیل شده بود واسه دانشجوهایی که از رشته های غیر متجانس میان رشته جدید توی ارشد
بارزترین مثالشم معماری و عمران بود!
ظاهراً اونی که رشته دیگه ای خونده هیچی از رشته جدید سر در نمیاره اگه واقعا می خواین باید خودتون تلاش کنین و بخونین .... ارشد فرصت کوتاهیه و ز اول نمیان الفبای معماری بهتون یاد بدن ... اطلاعاتم در همین حده!!

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫
2013/5/11, 12:06 PM
سلام به شما دوست عزیز
ببین اقا بابک به نظرم اگه صرفاً میخوای بری دنبال علایقت میتونی کارشناسی رو معماری بخونی چون ارشد معماری بیشتر جنبه تحقیقی و .... داره! ولی کارشناسی "معماری" حرف بیشتری برای گفتن داره!
اما اگه بخوای جنبه شغلی رو در نظر بگیری و رو حساب و کتاب کار کنی همین کارشناسی"عمران" رو ادامه بده و بعد دوباره علاقه داشتی برو معماری

درکل برو دنبال علاقت! اگه به معماری به جنبه ی هنریش فک می کنی برو دنبالش!
چون معماری قبل از اینکه 1 رشته تحصیلی باشه 1هنره! چون موسیقی کار می کنی در معماری هم میتونی موفق باشی.
................................
اها و 1 چیز دیگه چون تصمیم دارین در خارج از کشور ادامه بدین معماری بهتره! حرف واسه گفتن بیشتر داره...(لبته من چون خودم معماری میخونم اینو میگم...عمران هم به نوبه خودش عالیه)
بازم بستگی به خودتون داره.

علاوه بر این رشته های دیگه ای هم هست که نزدیک به معماری هست (معماری منظر و ....) و میتونی اون هارو هم بخونی.

babak sa-E
2013/5/11, 07:44 PM
عاشق ابدا کردن و کار جدید کردنم . اصلا جنبه مالیش مد نظرم نیست ... اما احساس میکنم عمران یک جور استفاده کردن از الگوهاست و هیچ نو اوری توش نیست ... اما معماری درکی و حسی هستش .
پس میگید دوباره کارشناسی نخونم ؟