برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : تاپیک رفع اشکال دروس الکترونیک،تجزیه،الکترومغن اطیس
vahid abdoie
2010/8/15, 05:36 PM
سلام خدمت همه دوستان
این تاپیک برای رفع اشکال دروس تجزیه، الکترومغناطیس والکترونیک و مخصوص داوطلبان کنکور ارشد سال 89 است.
اگه تو 0.25% اول هر کدوم از این دروس( بر اساس سرفصل پارسه) اشکالی دارید، تو این تاپیک بنویسید تا اونهایی که می تونن جواب بدن. اونهایی هم که این سوال به ذهنشون نرسیده هم استفاده کنن.
ولی لطفا سوالتون حدالامکان کلی نباشه(مثلا فلان بخش رو توضیح بدین!!!). یه چیزی تو مایه های سوالهای کنکور رو بپرسین.
فعلا هم 0.25% اول و انشا الله بعدا بقیه قسمت ها.
مطالب 0.25% اولیه دروس:
الکترونیک: مباحث دیود و ترانزیستور bjt
الکترومغناطیس:فصول؛قانون کولن، گاوس،پتانسیل الکتریکی وانرژی الکتریکی
تجزیه: تا اول سری فوریه
موفق باشید:gol:
setiya
2010/8/15, 05:46 PM
ممنون از تاپيك مفيدت
من تازه ميخوام شروع كنم به خوندن
حتما ميام سوالامو ميپرسم
aidin-ELC
2010/8/15, 06:07 PM
وحید جان دست شما درد نکنه. من پایه ثابت این تاپیکم.
بازم میگم.
یه یا علی بگیم کار تمومه...
eee.eee99
2010/8/17, 12:23 AM
دوستان با تشکر از تپیک خوبتون.اگه ممکن هاست این اشکاله منو جواب بدید .
و یک سوال:دوستان اشکال رو چطور باید پرسید؟مثلان من همین اشکالی که ازتون پرسیدم رو از ی راهی که motmaen هستم حل کردم ولی جوابم کاملا متفاوت در امد،میشه moge اشکال پرسیدن راه حل خودم رو هم بنویسم تا بگین اشکال راه حلم کجاست،البته اگه vagt دارین ؟
ممنون از کمکتون
mary83
2010/8/17, 12:45 AM
دوستان با تشکر از تپیک خوبتون.اگه ممکن هاست این اشکاله منو جواب بدید .
و یک سوال:دوستان اشکال رو چطور باید پرسید؟مثلان من همین اشکالی که ازتون پرسیدم رو از ی راهی که motmaen هستم حل کردم ولی جوابم کاملا متفاوت در امد،میشه moge اشکال پرسیدن راه حل خودم رو هم بنویسم تا بگین اشکال راه حلم کجاست،البته اگه vagt دارین ؟
ممنون از کمکتون
1 وقتی اون عبارت داخل رو به کسر جزیی تبدیل می کنی سه تا جمله در می یاد دقت کن یکیش داخل بازه انتگرال گیری نیس . می خوای واسه من پیام خصوصی بزن جوابتو
aidin-ELC
2010/8/17, 05:04 PM
فکر کنم دوستمون جواب سوالشون رو گرفته باشن ولی راه حل کلی اینطوریه:
1- تجزیه برای پیدا کردن ریشه ها
2-استفاده از خاصیت بیرون اومدن ضریب داخل سیگما بصورت معکوس و قدر مطلقی ! اگر سیگما رو با این & علامت نشون بدیم!
&(at)=(1/|a|)*&(t)
البته یکی از ریشه ها کمتر از -1 هست. برای پیدا کردن مقدار انتگرال هم شما باید مقادیر ضریب بدست امده رو جمع کنید.
:gol:
vahid abdoie
2010/8/17, 07:08 PM
سلام
اول نسبت به سوال eee.eee99 من جواب این سوال رو می دونم و خیلی هم راحته، ولی ابزار اسکن رو ندارم تا خوب با حل توضیح بدم ولی یه منبع خوب معرفی می کنم که خیلی خوب توضیح داده. کتاب راهیان ارشد صفحات حدود 20-25 شاید هم کمی این ور و اون ور. اگه باز هم نتیجه نگرفتید می تونم کمکتون کنم.;)
اما سوال خود: تو این سوال که پارسه و راهیان ارشد و... گفتن ناپایداره، ولی من میگم که باید پایدار باشه، چون استدلال اینها اینکه اگه t به بی نهایت بره اون وقت ناپایدار میشه. ولی من میگم چون طبق شرط اول t محدود شده ،اصلا نمی تونه به بی نهایت بره. :surprised:
امروز هم تو جزوه یه استادی هم این مطلب رو دیدم که البته گفته من رو گفته بود. راستی این سوال آزاد 81 و گسسته اون هم تو سراسری 80 اومده بود.
نظرتون چیه؟:confused:
eee.eee99
2010/8/17, 10:39 PM
دوستان اینکه باید تجزیه کنم و ....اینا رو میدونستم،اما جوابم درست در نمیاد:(
aidin-ELC
2010/8/17, 11:10 PM
سلام
اول نسبت به سوال eee.eee99 من جواب این سوال رو می دونم و خیلی هم راحته، ولی ابزار اسکن رو ندارم تا خوب با حل توضیح بدم ولی یه منبع خوب معرفی می کنم که خیلی خوب توضیح داده. کتاب راهیان ارشد صفحات حدود 20-25 شاید هم کمی این ور و اون ور. اگه باز هم نتیجه نگرفتید می تونم کمکتون کنم.;)
اما سوال خود: تو این سوال که پارسه و راهیان ارشد و... گفتن ناپایداره، ولی من میگم که باید پایدار باشه، چون استدلال اینها اینکه اگه t به بی نهایت بره اون وقت ناپایدار میشه. ولی من میگم چون طبق شرط اول t محدود شده ،اصلا نمی تونه به بی نهایت بره. :surprised:
امروز هم تو جزوه یه استادی هم این مطلب رو دیدم که البته گفته من رو گفته بود. راستی این سوال آزاد 81 و گسسته اون هم تو سراسری 80 اومده بود.
نظرتون چیه؟:confused:
دوستانی که جواب این سوال رو میدونن بگن . :gol:
این سوال منم هست
mary83
2010/8/18, 12:16 AM
دوستان اینکه باید تجزیه کنم و ....اینا رو میدونستم،اما جوابم درست در نمیاد:(
برات attach کردم اگه می خوای چوابتو برام بفرس
vahid abdoie
2010/8/19, 06:58 PM
سلام دوستان;)
نمی دونم اینکه از این سه تا درس اشکالی ندارید خوبه یا بد؟:surprised:
یعنی اینکه واقعا اشکالی ندارین یا خدای نکرده اصلا نمی خونید که اشکالی داشته باشید!!(انشا الله فرض اول درست باشه):redface:
از روزی که این تاپیک رو زدم تجزیه و الکترونیک رو تا 0.25% قرارمون تموم کردم و ریاضی مهندسی رو تقریبا تا نصف 0.25% خوندم و اشکالاتی هم داشتم ولی مثل اینکه شما به اینجا ها نرسیدین تا رفع اشکال کنیم.:)
هر وقت رسیدین لطفا بگین تا ما هم تکلیفمون رو بدونیم که رقیبامون تو چه سطحی هستند.:cool:
به هر حال دست بجنبنید چراکه چند وقت دیگه 0.25% بعدی رو شروع می کنیم ولی شما...
موفق باشید.:gol:
hosseinassar
2010/8/19, 07:07 PM
سلام
توی ماه رمضون خیلی ها کمتر درس می خونند
ان شاءالله بعدا تاپیک خیلی شلوغ میشه
mary83
2010/8/19, 08:03 PM
خیلی ها هم درس می خونن و اینجا نمی یان !!
setiya
2010/8/20, 12:13 PM
منم درس نميخونم ولي دوست دارم اينجا بيام:w05:
تصميم درس خوندن دارم ولي حسش رو ندارم:w25:
aidin-ELC
2010/8/20, 12:23 PM
دمتون گرم !;)
اگر درس بخونید و بیایید که خیلی بهتر میشه:)
دوستان درس خوندن دست جمعی خیلی بیشتر حال میده!:gol:
setiya
2010/8/20, 12:26 PM
مشكل منم همينه كه از دوستام كسي درس نميخونه
منم يه هفته خوندم ولي چون تهنا بودم كم اوردم
aidin-ELC
2010/8/20, 12:33 PM
مشكل منم همينه كه از دوستام كسي درس نميخونه
منم يه هفته خوندم ولي چون تهنا بودم كم اوردم
خوب ما هم همین تاپیکا رو زدیم که اینطور مشکلات بچه ها حل بشه ، و گرنه من و اقا وحید رفیق فابریک هستیم ! و بیشتر تو کتابخونه با هم درس می خونیم...
مهم اینه که شروع کنید... منم تازه دارم تو درس خوندن گرم میشم...:D:);)
mary83
2010/8/20, 12:49 PM
خوب ما هم همین تاپیکا رو زدیم که اینطور مشکلات بچه ها حل بشه ، و گرنه من و اقا وحید رفیق فابریک هستیم ! و بیشتر تو کتابخونه با هم درس می خونیم...
مهم اینه که شروع کنید... منم تازه دارم تو درس خوندن گرم میشم...:D:);)
فکر کنم شما هنوز تا کنکور اصلی چند سال وقت داری.. ولی من مطمئنم بچه هایی که امسال کنکور اصلی شونه خیلی می خونن و اصلا اینجا نمی یان . همه کسایی که من دیدم اینطوری بوده شما چون امسال کنکور اصلیت نیس وقت داری که بیایی ولی اونایی که کنکور اصلی شونه نمی یان نت ... به نطر منم وقت ادم گرفته می شه .. من حرص می خورم می بینم بعضی ها می یان اینجا می گن بچه ها برنامه بدین شروع کنیم باز دوباره می یان اینو می گن!! و تا موقعه کنکور همینطور.. می دونم به تاپیک بی ربط بود !! ولی تو دلم مونده بود:D
setiya
2010/8/20, 12:57 PM
فکر کنم شما هنوز تا کنکور اصلی چند سال وقت داری.. ولی من مطمئنم بچه هایی که امسال کنکور اصلی شونه خیلی می خونن و اصلا اینجا نمی یان . همه کسایی که من دیدم اینطوری بوده شما چون امسال کنکور اصلیت نیس وقت داری که بیایی ولی اونایی که کنکور اصلی شونه نمی یان نت ... به نطر منم وقت ادم گرفته می شه .. من حرص می خورم می بینم بعضی ها می یان اینجا می گن بچه ها برنامه بدین شروع کنیم باز دوباره می یان اینو می گن!! و تا موقعه کنکور همینطور.. می دونم به تاپیک بی ربط بود !! ولی تو دلم مونده بود:D
نه بابا ترم 7 هستم
كنكور اصليمه ولي چون واحد هام زياده به اين نتيجه رسيدم امسال بخونم ولي زياد فشار نيارم واسه سال ديگه حسابي بخونم
البته اگه دوستاي نا باب نداشتم همين امسال ميخوندم
ببخشيد اينارو گفتم موضوع تاپيك فرق داره:sweatdrop:
قول ميدم ديگه بحث رو به حاشيه نكشم:w05:
aidin-ELC
2010/8/20, 01:10 PM
والا میخواستم همین سال شرکت کنم و 6 ترمه تموم کنم و از مهر سال بعد هم برم ارشد. ولی بعدا تصمیم گرفتم تا در تهران و یکی از دانشگاه های تاپش ادامه بدم و این مستلزم این بود که سواد کافی و حتی بیشتر از اونجا داشته باشم که بیشتر با اهدافم همخوانی داشت.
من دارم برای کنکور میخونم و اومدن به اینجا بیشتر جنبه استراحت برام داره! چون دوستان که سوالی نمی پرسن و من هم میام و میرم!!! وحید هم همین طوریاست... واقعا قصد من کمک بود ولی دوستان خودشون نمی خوان...
می دونید چقدر از دوستانم منو سرزنش می کنن که چرا داری وقتتو تلف می کنی و از این حرف ها... ولی من میخوام کمک کنم ... من یه مدت متوجه شدم، بودنم اینجا مفید نیست ( چون سایت تبدیل شده بود به چت روم!) 5 ماه نیومدم اینجا ... بعدا سر موضوعی برگشتم و کم کم دارم دوباره همین احساس رو می کنم....
به حساب ماه رمضون گذاشتم موضوع کم کاری کابرا رو ... ای کاش همین بود
موضوع داره منحرف میشه... باید این حرفا رو میزدم.
در خدمتیم:gol:
vahid abdoie
2010/8/20, 04:14 PM
من حرف همتون رو قبول دارم ولی اگه قراره که یه رتبه خوب بیارین باید از خیلی از نظر ها با دیگران تفاوت داشته باشید.:cool:
اینکه بتونین تنها درس بخونین، تو ماه رمضون هم درس بخونین، اگه سنگ هم بباره درس بخونین و...:confused:
من که هم قراره کنکور اصلیم رو سال بعد بدم، از خیلی وقت پیشا شروع کردم، اون هم چه شروع کردنی!!!:)
به هر حال انشا الله همتون به خواستتون می رسین. شاید یکی خواستش صرفا قبولی باشه یا یکی بخواد رشته و دانشگاه خوبی هم داشته باشه. به هر حال
موفق باشید.:gol:
aidin-ELC
2010/8/20, 04:39 PM
افرین وحید. تو همیشه انرژی میدی.
دستت طلا.
vahid abdoie
2010/8/21, 07:47 PM
افرین وحید. تو همیشه انرژی میدی.
دستت طلا.
ما هم همه انرژی مون رو مدیون شما ییم .آقا آیدین
مهسا امانی
2010/9/08, 11:02 PM
با سلام به تمامی دوستان.:redface:
من دانشجوی ترم 2 الکترونیک دانشگاه شریعتی هستم(کاردانی)
می خوام از مهر تا موقع کنکور سراسری کارشناسی ناپیوسته سال بعد درس بخونم..هم کنکوری..هم که دوترم باقی مونده....
می خوام بدونم چه کتاب هایی رو تهیه کنم...از لحاظ هزینه هم متوسط باشه...ممنون اگه کمک کنید بهم..
hosseinassar
2010/9/08, 11:04 PM
با سلام به تمامی دوستان.:redface:
من دانشجوی ترم 2 الکترونیک دانشگاه شریعتی هستم(کاردانی)
می خوام از مهر تا موقع کنکور سراسری کارشناسی ناپیوسته سال بعد درس بخونم..هم کنکوری..هم که دوترم باقی مونده....
می خوام بدونم چه کتاب هایی رو تهیه کنم...از لحاظ هزینه هم متوسط باشه...ممنون اگه کمک کنید بهم..
اگه در لینک زیر سوال تون مطرح کنید بهتر به جواب میرسید
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=112850&page=10
navidkhob
2010/9/16, 11:28 AM
سری فوریه sin ax چی میشه ؟
شاید خندتون بگیره اما بگذارید بچه ها یکم باش درگیر شن.
هر کسی پاسخ خودش رو بده و اگر کسی درست یا غلط جواب داد کسی به اون چیزی نگه(مثلا این نمیشه یا از اینجور حرف ها)
daneshpajooh
2010/9/16, 06:29 PM
سری فوریه sin ax چی میشه ؟
شاید خندتون بگیره اما بگذارید بچه ها یکم باش درگیر شن.
هر کسی پاسخ خودش رو بده و اگر کسی درست یا غلط جواب داد کسی به اون چیزی نگه(مثلا این نمیشه یا از اینجور حرف ها)
خودش ميشه !
navidkhob
2010/9/19, 07:21 PM
خودش ميشه !
خب انگار کسی استقبال نکرد.
بله دوست عزیز پاسخ شما درست هستش.
ممنون از توجه و فعالیتتون.
aidin-ELC
2010/9/20, 02:01 PM
نوید جان متاسفانه همین هست که شما میگی.
یا علی
efa_67
2010/9/30, 09:04 AM
سلام دوستان
من 2تا سوال تجزیه دارم
نمیدونم چرا به نتیجه نمیرسم که این اعداد چه جوری بدست اومدن
یکی سوال صفحه ی 154جزوه ی بارسه(فاز H را چه جوری بدست اورده که شده -3pi/8
یه سوال دیگه هم اینکه صفحه ی 158 قسمت X3 نوشته e^ -jk2pi*4/20 این 4 از کجا اومده
ممنون میشم جوابم را بدید
navidkhob
2010/9/30, 10:30 PM
سلام دوستان
من 2تا سوال تجزیه دارم
نمیدونم چرا به نتیجه نمیرسم که این اعداد چه جوری بدست اومدن
یکی سوال صفحه ی 154جزوه ی بارسه(فاز H را چه جوری بدست اورده که شده -3pi/8
یه سوال دیگه هم اینکه صفحه ی 158 قسمت X3 نوشته e^ -jk2pi*4/20 این 4 از کجا اومده
ممنون میشم جوابم را بدید
سلام به شما دوست عزیز.
من به شما پیشنهاد می کنم که اگر از جزوات پارسه استفاده می کنید و در جایی سوالی برایتان پیش می آید از فروم پورتال پارسه استفاده کنید چون حتما جواب می گیرید.
به سایت زیر برید و عضو بشید.حتما هم نیاز نیست که پارسه ای باشید.
www.parsehportal.com (http://www.iran-eng.com/www.parsehportal.com)
midili
2010/11/22, 02:56 PM
سلام دوستان گلم
من یه مشکل کوچولوی بزرگ دارم اونم درس الکترو مغناطیسه .
خدا بگم چی کارش کنه این استاد خوشگل مارو !!!!!!!!!!!!!
اگه نمونه تمرین حل شده از فصل 1 تا 4 یعنی تا پتانسیل دارین واسم بذارین که محتاج محتاجم
ممنون میشم کمکم کنین
mohamad3423
2011/1/17, 08:05 PM
42621
سلام
کسی جواب سوال 15 رو بلده؟
در سوال 14 موقعی که Vbe3 به نیم برسه Q3 نباید وارد ناحیه فعال بشه ؟
و چندتا سوال دیگه
؟42622
major7
2011/2/26, 09:31 PM
سلام کسی جواب اشکالات منو داره ؟ 46191
BIGHAM
2011/2/26, 10:08 PM
مورد 7-الکترومغناطیس بعد از ریاضی 1 و 2 و معادلات دیفرانسیل ارائه میشه. پس این انتظار هست که دانشجو انتگرال های رو که تو درس الکترومغناطیس استفاده میشه رو بتونه حل کنه ولی نهایتا کاربرد انتگرال تو این درس به فرم های u'/u و کسری و خیلی کم حل انتگرال به روش تغییر متغیر هست. کافیه این روش ها رو بتونید استفاده کنید. ولی از آنجاییکه انتگرال تو رشته برق خیلی کاربرد داره سعی کنید انتگرال رو خوب یاد بگیرید. ریاضی 1 بیشتر روشها تدریس میشه به نظر من انها رو مرور کنید
BIGHAM
2011/2/26, 10:17 PM
مورد1- سطر ماقبل اخر جمله دوم صفر شده و بنابراین داخل پرانتز فقط 2pi باقی میمونه و اون هم با 8pi مخرج ساده میشه. تا اینجا رو هم کتاب درست نوشته هم جزوه. ولی چون متن سوال رو کامل ننوشتید نحوه جاگذاری مشخص نیست به چه ترتیبی بوده. ولی زیاد هم مهم نیست. روش جل مساله خیلی مهمه. اصولا باید این موارد را یاد بگیرید: نحوه پیدا کردن نیروی برآیند چند بار نقطه ای میدان برآیند چند بار نقطه میدان حاصل از توزیع بار خطی و صفحه مدور(دیسک) پیدا کردن پتانسیل حاصل از یک بار در یک نقطه و انرزی پتانسیل و....
major7
2011/2/26, 11:48 PM
مورد1- سطر ماقبل اخر جمله دوم صفر شده و بنابراین داخل پرانتز فقط 2pi باقی میمونه و اون هم با 8pi مخرج ساده میشه. تا اینجا رو هم کتاب درست نوشته هم جزوه. ولی چون متن سوال رو کامل ننوشتید نحوه جاگذاری مشخص نیست به چه ترتیبی بوده. ولی زیاد هم مهم نیست. روش جل مساله خیلی مهمه. اصولا باید این موارد را یاد بگیرید: نحوه پیدا کردن نیروی برآیند چند بار نقطه ای میدان برآیند چند بار نقطه میدان حاصل از توزیع بار خطی و صفحه مدور(دیسک) پیدا کردن پتانسیل حاصل از یک بار در یک نقطه و انرزی پتانسیل و....
با سلام و تشکر ار پاسختون باید بگم که من به صورت ستونی نوشتم یعنی از سمت راست که اشکالا شروع شده اومده پایین بعد دوباره از بالا سوال 3 شروع شده اومده پایین تا 4 و بعد ستون بعدی از 5 تا 7 . پس اون شوالی که شما جواب دادین شماره 3 بود و نه 1 . انتگرال هم مشخصه بعد سوال نوشتم و اومدم خودم حلش کردم و در آخر با جواب کتاب مقایسه کردم یک pi در مخرج کتاب گذاشته که من بدست نیوردم . اگه جایی از حل من اشتباس خوشحال میشم بگین . ممنون
falipour2000
2011/5/31, 09:50 AM
سلام دوستان
من سوالي دارم در ارتباط با الكترومغناطيس
چطوري مي تونم ميدان يك حلقه باردار رو د رهر نقطه اي از فضا به دست بيارم؟
لزوما اين نقطه روي محور z نيست
major7
2011/6/02, 10:13 AM
سلام دوستان
من سوالي دارم در ارتباط با الكترومغناطيس
چطوري مي تونم ميدان يك حلقه باردار رو د رهر نقطه اي از فضا به دست بيارم؟
لزوما اين نقطه روي محور z نيست
سلام
يه كم خط خطي كردم. تا نظر اساتيد چي باشه
واضح نبود تو يه سايت ديگه هم گذاشتم واينم لينك.
http://tehranpic.net/download.php?img=557553
B of S
2011/7/06, 12:51 PM
چطور حساب میشه؟ p=ksin(pi x/t) باشد محاسبه ی میدان با توزیع بار t >= x >0با سلام.سوال الکترومغناطیس : اگر
در واقع محاسبش رو بلدم فقط نمی دونم چرا بازه ی
رو کتاب ازx
t ta t/2
گذاشته؟
major7
2011/7/06, 06:28 PM
چطور حساب میشه؟ p=ksin(pi x/t) باشد محاسبه ی میدان با توزیع بار t >= x >0با سلام.سوال الکترومغناطیس : اگر
در واقع محاسبش رو بلدم فقط نمی دونم چرا بازه ی
رو کتاب ازx
t ta t/2
گذاشته؟
ببخشيد من متوجه سوال نشدم
B of S
2011/7/07, 12:52 PM
شرمنده.
میدان با توزیع بارk sin ( pi x/t) =ρ چطور حساب میشه؟
کتاب انتگرال گرفته از بازه ی 2/t تا t در حالیکه صورت سوال گفته 0<x<t .
در توضیح جواب سوال، گفته میدان در t/2 صفر است.
B of S
2011/7/07, 12:57 PM
بازه ی x بین صفر تا t
BIGHAM
2011/7/07, 01:00 PM
شرمنده.
میدان با توزیع بارk sin ( pi x/t)=ρ چطور حساب میشه؟
کتاب انتگرال گرفته از بازه ی 2/t تا t در حالیکه صورت سوال گفته 0<x<t .
در توضیح جواب سوال، گفته میدان در t/2 صفر است.
سلام. همونطور که می دونید انتگرال معین یعنی مساحت زیر منحنی بنابراین حدود انتگرالگیری با توجه یه شکل نمودار تعیین میشه. شکل تابعی رو که ازش انتگرال میگیرید رو بکشید تا متوجه بشید حدود انتگرال از کجا تا کجاست.
B of S
2011/7/07, 01:12 PM
سلام. همونطور که می دونید انتگرال معین یعنی مساحت زیر منحنی بنابراین حدود انتگرالگیری با توجه یه شکل نمودار تعیین میشه. شکل تابعی رو که ازش انتگرال میگیرید رو بکشید تا متوجه بشید حدود انتگرال از کجا تا کجاست.
شما درست می فرمائید اما شکل توزیع بار با توجه به رابطه ای که گفتم شکل سینوسی است که از صفر تا t می باشد که ماکزیمم آن در t/2 است بنابراین دلیل انتگرال گیری از t/2 به بعد را متوجه نمیشم؟
BIGHAM
2011/7/07, 01:17 PM
شما درست می فرمائید اما شکل توزیع بار با توجه به رابطه ای که گفتم شکل سینوسی است که از صفر تا t می باشد که ماکزیمم آن در t/2 است بنابراین دلیل انتگرال گیری از t/2 به بعد را متوجه نمیشم؟
خوب به خاطر اینکه تو یک دوره تناوب موج سینوسی انتگرالش صفر میشه (چون + و - میشه) البته من متوجه سوال شما نشدم توزیع بار سطحیه یا خطی؟ بعد هم اینکه انتگرال گیری نسبت به x بوده؟
B of S
2011/7/07, 01:31 PM
ممنون از راهنماییتون.(متاسفانه توجیه نشدم). سوال 33 فصل دوم رهیافت مغناطیسه
eee.eee99
2011/8/15, 09:00 PM
دوستان میشه بهم بگید چطور وقتی از شکله بالا انتگرال گرفتیم شکل پایینی بدست میاد؟
چرا نقطه عطف رفت رو ۱/۲ .اصلان چرا نقطه عطف داریم!!
پیشاپیش سپاسگزارم
6216762167
kakooey_m
2011/8/16, 04:37 AM
دوستان میشه بهم بگید چطور وقتی از شکله بالا انتگرال گرفتیم شکل پایینی بدست میاد؟
چرا نقطه عطف رفت رو ۱/۲ .اصلان چرا نقطه عطف داریم!!
پیشاپیش سپاسگزارم
دوست عزیز یه جای بهتر آپلود کن که بشه دانلود کرد
فکر کنم http://up.iranblog.com خوب باشه...
eee.eee99
2011/8/16, 05:17 PM
دوست عزیز اپلود نمیشه !!
MohandesMahdiyar
2011/9/29, 06:02 PM
راهنمائی برای حل یک سوال الک
لینک تصویر:
http://www.pic.iran-forum.ir/images/w15a7jef8193nd0sbm3h.jpg
ممنون میشم.
arshad1367
2011/10/19, 04:03 PM
68099 كجان اونايي كه اين تاپيك و باز كردن سوال سيگنال دارم يكي جواب بده كلا روش براي فهميدن سريع خطي بودن يا نبودن توابع مثل اين ميخوام
A_F_A
2011/10/19, 10:05 PM
68099 كجان اونايي كه اين تاپيك و باز كردن سوال سيگنال دارم يكي جواب بده كلا روش براي فهميدن سريع خطي بودن يا نبودن توابع مثل اين ميخوام
تا اونجایی که من می دونم اگر سیگما . انتگرال بازه هاش بر حسب (x(t و ...(به شکل تابع )باشه غیر خطی البته در حالت کلی ولی باید قرار بدی تو مسئله بررسی بشه و مشتق هم اگر بر حسب (x(t (یعنی یک تابع رو بر حسب یک تابع دیگه مشتق بگیری ) غیر خطی !!!
سوادم همین قدر بود!!!