PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : تعریف مهندسی صنایع در یک جمله

f-ind
2007/9/22, 07:50 AM
با سلام
طاعات و عبادات مقبول
بچه ها من ازتون می خوام مهندسی صنایع رو تو یه جمله برام توصیف کنید!
کلمات قصار هم قبوله;)
اگه می شه به صورت شعار باشه آخه ما باید مهندسی صنایع رو به بچه های ورودی جدید بشناسونیم (و چون من درک کامل و درستی هنوز پیدا نکردم از شما کمک می خوام )!
منتظرم
راستی به هر کسی که جمله ی خوبی بنویسه به مدت 1 هفته هر روز از من امتیاز می گیره هر چند که می دونم این چیزا قابله بچه های گله صنایع رو نداره(البته با اجازه آقای مدیر):smile:

JRG
2007/9/22, 08:30 AM
صنعت : نیاز ملت ، خواسته دولت

مریم راد
2007/9/22, 02:40 PM
سلام
ممنون از عنوان تاپیکتون.واقعا برای تکان دادن اعضا لازم بود.حتما در مرد ان فکر می کنم.
با احترام

hilda
2007/9/22, 03:24 PM
با سلام.

مهندسي صنايع ، نقطه ي اپتيمم دستيابي به هدف است.

با احترام

f-ind
2007/9/22, 08:33 PM
سلام
با تشکر از شما;)منتظر جملات تون هستم....

just in time
2007/9/23, 07:08 AM
باسلام
مهندسی صنایع : شناخت ، تفکر ، راهکار
شما هم می توانیدیک مهندس صنایع خوب باشید!
فقط روش درست فکرکردن را بیاموزید
صنعت یعنی :
مهندسی صنایع
صنعت بدون مهندسی صنایع یعنی:
0 0 0
بااحترام

mahtabi
2007/9/23, 01:31 PM
مهندس صنایع: مدیری توانا ، ذهنی خلاق، تفکری پویا.

هدف مهندسی صنایع: برنامه ریزی بهتر،هزینه ی کمتر، زمان مفید تر، کیفیت برتر و و در یک کلمه ایجاد سازمان برتر.

مهنذسی صنایع:
رشته ای گسترده و بدون انتها که با توجه به علاقه و هدف متقاضی، تخصص ایجاد میکنه، ولی خودش رو توی اون حیطه زندونی نمی کنه.

اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید اما بازم کار داره.راستی خواهرمم اینارو گفت:
میگه:
صنایع یعنی فضول همه ی رشته ها!یعنی پریماورا و msp! همه ی اگهی های کاریابی نوشتن به یه مهندس صنایع نیازمندیم،اما من طفلی چی همه جا نوشتن نیازمند به همه یرشته های مهندسی به جز کشاورزی:cry: صنایع یعنی پروژه و طرح توجیهی و اینا یعنی پول پس هدف از صنایع رسیدن به پوله
من شرمنده اینارو هم خواهرم گفت روم سیا:cry:

atefeh666
2007/9/23, 06:28 PM
در تعريف مهندسي صنايع بايد گفت:مهندسي صنايع تنها رشته مهندسي است كه عامل انسان يكي از مولفه هاي اصلي سيستمهاي مورد مطالعه آن را تشكيل ميدهد. مهندسي صنايع بر چند عامل استوار است: 1-خلاقيت 2-تفكر فراگير 3-رهبري گروه 4-مديريت زمان 5-ذهن كنجكاو

minerva62
2007/9/23, 11:14 PM
به قول استاد ما :
«مهندسی صنایع اقیانوسی است به عمق یک وجب»;)

مریم راد
2007/9/25, 12:03 AM
همه می دونیم که دنیای آدما مثل یه پازل می مونه که

توسط خود آدما تکمیل می شه

ولی این پازل

یه معمار ماهر می خواد که

می تونه یه مهندس صنایع باشه

" البته وقتی که خودمان بخواهیم امکان پذیر است و به دید ما بستگی دارد"

با احترام

sheyda
2007/9/25, 09:20 AM
با سلام
یه جایی در مورد رشته ی صنایع خوندم که:
مهندسی صنایع را می توان قوی ترین رشته ی مهندسی در زمینه ی حل مسائل بغرنج سیستمی دانست که بر اساس خلاقیت و تکنیک های ریاضی می تواند با هر نوع مساله ای دست و پنجه نرم کند.
در حقیقت مهندسی صنایع اخلاقی ترین و انسانی ترین رشته ی مهندسی می باشدو همانا با رویکرد اسلامی مبارزه با اسراف کاملا" هماهنگ است.

مریم راد
2007/9/25, 10:36 PM
گاه از پایین ترین جایی که ایستاده ای، می توانی بیشترین

دیدنی ها را ببینی، بشرطی که یک

نگاه تربیت شده داشته باشی... یک نگاه کشاف گستاخ

من فکر کنم این جمله ای است که در مورد مهندس صنایع صدق می کند.
.
با احترام

f-ind
2007/9/26, 06:23 AM
با سلام
بچه ها بازم ازتون تشکر می کنم در بعضی جملات واقعا حق مطلبو بیان کردید:smile:

just in time
2007/9/27, 07:37 AM
با سلام
بچه ها بازم ازتون تشکر می کنم در بعضی جملات واقعا حق مطلبو بیان کردید:smile:
باسلام
خانم / آقای F-ind
اول ممنون از ایجاد این تاپیک ، لطفا در موردی که از جمله خوشتون اومد یا اینکه به کار تون اومد ، هم اعلام کنید و هم بهش امتیاز بدین.
بااحترام

سارینا
2007/9/27, 11:43 AM
مهندسی صنایع اقیانوسی از تواناییها و تخصصهاست،اقیانوسی به عمق یک وجب!
تخصص بچه های صنایع اصولا اینه که تخصص خاصی ندارن در حالیکه به خوبی قادرند تخصصهای مختلفو با هم ترکیب کنن:smile:

hilda
2007/9/30, 02:18 PM
با سلام.

مهندسي صنايع ،چكيده اي منسجم از ساير رشته هاي مهندسي است كه با دقت لازم دسترسي به مطلوب نهايي را سرعت مي بخشد.

مهندسي صنايع، ميان بر رسيدن به هدف است.

f-ind
2007/10/01, 11:17 AM
باسلام
مي خوام يه كاره نو بكنم؟؟!1:surprised:
هر بار از كسي كه جملش به دردم خورد اسم ببرم و از بچه ها بخوام كه اونها هم نظر بدن، (در مورده جمله ي منتخب روز) ؟!!!!!!!!
اولي رو خودم شروع مي كنم :
خانم يا آقاي شيدا
جمله ي خوبي بود و من دربروشورم استفاده كردم................... تشكر;)

f-ind
2007/10/01, 11:23 AM
بعديش هم خودم ميگم!!!!:redface:
آقا يا خانم سارينا
از قسمت دوم پيغام شما نيز استفاده كردم .............تشكر;)

فرامرز
2007/10/09, 11:18 AM
با سلام
طاعات و عبادات مقبول
کلمات قصار هم قبوله;)
اگه می شه به صورت شعار باشه آخه ما باید مهندسی صنایع رو به بچه های ورودی جدید بشناسونیم (و چون من درک کامل و درستی هنوز پیدا نکردم از شما کمک می خوام )!
منتظرم
راستی به هر کسی که جمله ی خوبی بنویسه به مدت 1 هفته هر روز از من امتیاز می گیره هر چند که می دونم این چیزا قابله بچه های گله صنایع رو نداره(البته با اجازه آقای مدیر):smile:
مهندسي صنايع يعني بهره وري ( با حداقل امكانات حد اكثر استفاده )

f-ind
2007/10/14, 07:41 AM
سلام
بچه ها بذارید یه خبر خوش بهتون بدم
اون بروشوری که از نظرات شما در اون استفاده کردم تقریبا 100 تاش رو بردن و من خیلی خوشحالم:D
امیدوارم بعد ها هم بتونم از نظرات شما استفاده کنم:gol:

just in time
2007/10/14, 08:01 AM
سلام
بچه ها بذارید یه خبر خوش بهتون بدم
اون بروشوری که از نظرات شما در اون استفاده کردم تقریبا 100 تاش رو بردن و من خیلی خوشحالم:D
امیدوارم بعد ها هم بتونم از نظرات شما استفاده کنم:gol:
باسلام
بچه ها به همکاری تون و اثرش تبریک می گم.
خانم / آقای f-ind از شما هم متشکرم.
بااحترام

usamilad
2008/12/05, 01:26 PM
مهندسی صنایع:رابط همه ی مهندسین و آچار فرانسه صنعت

knight 3
2008/12/05, 01:35 PM
مهندسی صنایع : خلاقیت

farnaz_sh
2009/1/12, 12:12 AM
با سلام
طاعات و عبادات مقبول
کلمات قصار هم قبوله;)
منتظرم

آدم ياد " عکس فوری در 17 دقيقه " ميوفته ! :surprised:

خوب حالا زد و اين جمله ما اونقدر طولانی شد که اندازه 10 تا جمله معمولی شد ، تکليف چيه ؟!

فکر ميکنم که يکی از مشکلات مهندسای صنايع اينه که خودشون هم نمی دونن چيکاره هستن و به جای داشتن تفکر مهندسی (کافيه يه نگاهی به مهندسی های ديگه بندازين) ، احساس مهندسی دارن. من تا حالا نديدم يه مهندس مکانيک در مورد رشته ش از جمله قصار استفاده کنه !

همين چيزا باعث ميشه که آبروی ما مهندسای صنايع بره و همه ازمون به عنوان " مهندسی ادعا ، مهندسی لب و دهن يا مهندسی اعتماد به نفس " اسم ببرن ، کمی عميق تر باشيم بد نيست ! :razz:

در ضمن شما ميشه راه اينو که " در هفته هر روز يه امتياز به يه نفر بديم " رو ياد بدين ؟! هر چند ميدونم که اينو روزای تازه واردی زدين احتمالا ...

محسن عسگرس مهر
2009/1/12, 12:23 PM
مهندس صنایع؟؟؟؟؟؟؟

یعنی مغز متفکر که همه رو باید تسلیم خودش کنه.

maryam288
2009/1/15, 11:01 AM
مهندسی صنایع در قالب کلمه و جمله نمی گنجه!
نمی دونی چه عالمیه!
چقدر جامع و چقدر مفید!
باید مهندس صنایع باشی تا بدونی.
:victory:

s22a2ch
2009/1/15, 10:29 PM
به نظر من هم اگه علاقه داشته باشی بهترین.در کل اگه تو یه مکان کاری همه باشن اما مهندس صنایع نباشه هیچ کاری نمی شه کرد.ما اینیم دیگه!;)

khosravi123
2009/1/16, 12:19 AM
مهندسی صنایع یعنی اقیانوسی به عمق یک وجب .
یعنی از تو انتظار دارن که همه چی بلد باشی
مهندس صنایع یعنی آچار فرانسه
مهندس صنایع یعنی آخرین امید یک صنعت ورشکسته
کلاً من خودم مجبور شدم تو این رشته همه چیزو یاد بگیرم مکانیک ، الکترونیک ....
ودر کل در ایران تعریف مشخصی برای مهندسی صنایع وجود نداره و معمولا یک مهندس صنایع دوکارو انجام میده یکی بخشها مختلف سازمان رو هماهنگ میکنه و دوم سعی میکنه همه چی روبهبود بده:smile:

mehdi_vsgh
2009/1/22, 09:50 PM
نمیدونم ولی شاید اکثر شما استاد انتظاری رو بشناسید(کتاب طرح ریزی واحدهای صنعتی ایشان جز منابع اصلی است)
به هر حال ایشون اعتقاددارن که مهندسی صنایع در یک جمله یعنی:
minimizer cost!
همین!

saadatkhani
2009/3/06, 12:47 AM
من این تاپیک و ندیده بودم و یه کمی بالاتر نوشتم اما دوباره هم تکرار میکنم:
مهندسی صنایع اقیانوسی از علمها است با عمق بسیار کم

mobydick
2009/3/23, 02:03 AM
مهندس صنایع قلب تپنده ی هر سازمان

sheyda_star
2009/4/09, 04:34 PM
مهندس صنايع يعني پزشك صنعت:gol::gol::gol:

aryoua
2009/4/11, 05:18 PM
سلام
اولاً بگم از این همه برخورد احساسی و سطحی هم رشته ایهایم خیلی متأسف شدم.
ثانیاً این همه توصیف شاعرانه و عاشقانه از مهندسی صنایع نظر بعضی مهندسهای هم دوره ای من در مورد مهندسی صنایع که رشته ما رو مهندسی ادبیات نامیده بودند تا حدی تأیید می کنه.
ثالثاً اگه بخواهم کوتاه ترین جمله یا تشبیه در مورد مهندسی صنایع را بکار ببرم باید اون رو به شبکه عصبی سازمان تشبیه کنم. شبکه عصبی که شامل عملکرد ستون فقرات و واحد محاسبه (عملکرد مخچه مغز) را شامل می شود. البته خود مغز هم جزء دستگاه عصبی است ولی عملکرد های احساسی جزء کارکرد مهندسی صنایع نیست که گفتم.:)

860181697
2009/4/12, 10:00 PM
hi az nazare man sanaye oghianosi be omghe 1 metr az etelaate mokhtalef hast

mobydick
2009/4/14, 09:05 PM
سلام
اولاً بگم از این همه برخورد احساسی و سطحی هم رشته ایهایم خیلی متأسف شدم.
ثانیاً این همه توصیف شاعرانه و عاشقانه از مهندسی صنایع نظر بعضی مهندسهای هم دوره ای من در مورد مهندسی صنایع که رشته ما رو مهندسی ادبیات نامیده بودند تا حدی تأیید می کنه.
ثالثاً اگه بخواهم کوتاه ترین جمله یا تشبیه در مورد مهندسی صنایع را بکار ببرم باید اون رو به شبکه عصبی سازمان تشبیه کنم. شبکه عصبی که شامل عملکرد ستون فقرات و واحد محاسبه (عملکرد مخچه مغز) را شامل می شود. البته خود مغز هم جزء دستگاه عصبی است ولی عملکرد های احساسی جزء کارکرد مهندسی صنایع نیست که گفتم.:)

با عرض معذرت باید بگم

این تعریفی هم که شما داشتید باعث میشه رشته ی ما رو مهندسی زیست شناسی بدونن ها از ما گفتن بود.

arjaseb
2009/4/19, 02:12 PM
مهندسی صنایع بازوی اجرایی مدیریت برای بهبود سیستمها است

aryoua
2009/4/19, 03:18 PM
با عرض معذرت باید بگم

این تعریفی هم که شما داشتید باعث میشه رشته ی ما رو مهندسی زیست شناسی بدونن ها از ما گفتن بود.

سلام
ببخشید که در نوشته قبلیم منظورم را کامل توضیح ندادم.به نظر من برای تصمیم گیری در شرایط قطعیت یا عدم قطعیت (stochastic or determininstic)نیاز به محاسبه تابع سود و زیان داریم (حالا این تابع می تواند میانگین وزنی باشد احتمالاتی باشد یا ...)ثبت داده های خام،محاسبه این تابع سود و زیان به نظر من کار مهندس صنایع است ولی تصمیم گیری، تعیین خط مشی و خیلی موارد انسانی و مدیریتی دیگر به نظر من کار مهندس صنایع نیست بلکه کار مدیر است. این دو کار یعنی انتقال داده ها از مراکز مختلف و محاسبه برآیند همه آنها خیلی به عملکرد دستگاه عصبی موجودات زنده شباهت دارد. که عملکرد محاسبه آن در انسان توسط مخچه انجام می شود. البته پردازش روی ورودیها به این سیستم هم الگوریتم ها و منطق های خودش را دارد مثل روشهای شبکه عصبی مصنوعی، الگوریتم ژنتیک و یا همین روشهای OR و...که همه روشهایی برای محاسبه و انتخاب مقدار بهینه هستند.
http://www.aftab.ir/articles/applied_sciences/management/c12c1194084773_information_system_p1.php

.Hooman
2009/4/19, 07:50 PM
مهندسی صنایع دریای علم، با عمق کم و مهندسی مکانیک گودالی به عمق نامحدود:smile:

dirooz
2009/4/19, 08:22 PM
برنامه ریزی+بهره وری+کیفیت=موفقیت=مهندسی صنایع

aryana.sh
2009/4/19, 09:41 PM
مهندسی صنایع توی یه جمله جا نمی شه :)

PersiaN_PulsE
2009/4/26, 02:09 AM
**مهندسي صنايع يعني استفاده بهينه از وقت و منابع . كمينه كردن هزينه ها**

masoudmahmoody
2011/9/12, 01:41 PM
من هیچی از رشتم و اینکه باید چی بدونم نمیدونم؟؟ واقعا چی یاد بگیرم؟ چه نرم افزاری؟ در چه حد؟ اگه بخوام از صفر شروع کنم چقد زمان لازم دارم؟

عادله عاشق
2011/12/02, 11:02 PM
مهندسی صنایع...تکنولوژی پیشرفته..نیاز هرصنعت

nayyeri1982
2012/3/30, 10:54 PM
آچار فرانسه صنايع

elnaz.vahidi
2012/3/31, 04:26 PM
مهندسي صنايع:مديريت مهندسي ها