PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : طنز: معرفی رشته مهندسی صنایع

rose gol
2010/8/02, 06:37 PM
یه کامیون گلابی داشتن میرفتن یه دفه یه گلابیه میفته رو زمین میگه: “خداحافظ گلابیا ” گلابیا هم میگن: “خداحافظ گلابی” http://monire.ir/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

راستی این شعر زمان بچگی ها که یادتونه؟؟
به من میگویند شاه میوه ها
عجب اسمیه، پناه بر خدا!
من نیستم شاه، تاجی ندارم
من از این اسم خیلی بیزارم
گردن باریکم
خوش آب و رنگم
حتما دانستی، گلابی هستم!
مهندسی صنایع : شوخی بس است بیایید جدی باشیم !
صنایع از بی ربط ترین رشته های علوم ریاضی و فنی است : همان رشته مدیریت صنعتی گروه علوم انسانی به اضافه مکانیک دوره پیش دانشگاهی . در این رشته به بچه ها مسائل مهمی چون تحلیل سیستم , تحلیل سینما و تحلیل فوتبال آموخته میشود و به همین دلیل است که عادل فردوسی پور این رشته را تا مقطع فوق لیسانس ادامه داده تا بتواند علاوه بر گزارشگری , تحلیل فوتبال هم برای بینندگان انجام دهد.
در این رشته دانشجویان با پاس کردن درس صعب العبور و مسخره ای به نام استاتیک , تمام انگیزه خودشان را از دست میدهند چون بعد از این درس اصولا دیگر چیزی برای پاس کردن نمیماند ! اما معمولا بچه های رشته صنایع بسیار واقع بین , دوست داشتنی و صادق اند و با درک درستی از شرایط دارند , انتظار زیادی از مدرک و دانشگاهشان ندارند و از همان اوایل دوران دانشجویی دنبال یک حرفه و شغل درست وحسابی و آبرومند هستند . جدیدا تصمیم بر آن است که این رشته از دانشگاه ها حذف شود و مباحث مورد نیاز و به درد بخور آن در طی دوران تحصیل دانش آموزان , در قالب پیک شادی در اختیار آنها قرار گیرد تا در آینده نزدیک در کشور مفتخر باشیم به این که هر ایرانی یک مهندس صنایع است . بعد از استاتیک , مبانی کامپیوتر و تحلیل بازی های تیم ملی فوتبال ایران از درس های مهم و خیلی سخت این رشته به حساب می آید.
چند تن ازشاخص ترین چهره های موفق صنایع!http://irancartoon.ir/news/archives/hossein-safi35-ferdosipour.jpg
http://www.negahak.com/album/pic/hg3iaw5531a-rufirueghgr5874687rg%20(10).jpg

mjvm
2010/8/03, 11:33 AM
به نام خدای دوست داشتنی
سلام
واقعا متاسفم:mad:
شما که خودتون مهندسی صنایع می خونید چرا؟
نمی خوام تعصبی برخورد کنم اما همه ی ما باید نسبت به رشته مون غیرت بخرج بدیم اینکه خودمون خودمون رو مسخره کنیم دیگه چه انتظاری از بقیه داریم؟
به عقیده ی من دو رشته ی مهندسی سلطان تمام رشته های مهندسی هستند
مهندسی صنایع و مهنسی مکانیک.

افرادی که هر کاری از دستشان بر می آید از اداره ی یک کارخانه با هزازان کارمند تا تحلیل مسایل مختلف حتی فوتبال و سینما.

مردمانی که مسایل را حل می کنند.

زنده باد مهندسی صنایع زنده باد مهندسان صنایع :gol::gol::gol::gol:
:gol::gol::gol:

در پناه خدای دوست داشتنی:gol:

.MosTaFa.
2010/8/03, 12:44 PM
حالا این عکس نفر دومیه کیه؟ شما میشناسینش؟

ALI0069
2010/8/03, 12:47 PM
رزیتا خانم اصلا تاپیک جالبی نبود :surprised:

عکس دومی شاهرخ استخریهیا پوریا پورسرخ یا هیچکدوم؟:D

.MosTaFa.
2010/8/03, 01:06 PM
رزیتا خانم اصلا تاپیک جالبی نبود :surprised:

عکس دومی شاهرخ استخریهیا پوریا پورسرخ یا هیچکدوم؟:D

آره سرچ زدم شاهرخ استخریه
چه تغییر کرده
اتفاقا پسر خالش ورودی بالای ما بود ، اون هم صنایع می خوند، البته تولید صنعتی
ولی استخری تحلیل سیستم خونده اینظور که معلومه

elman13
2010/11/06, 11:59 PM
تعریف مشاغل مختلف:
سیاستمدار : کسی که به ما میگوید به جهنم برویم !بنحوی که برای این سفر لحظه شماری کنیم!
مشاور : کسی که ساعت را از دستمان باز می کند و بما میگوید ساعت چند است!
حسابدار : کسی که قیمت هر چیز را می داند اما ارزش هیچ چیز را نمی داند!
بانکدار : هنگامی که هوا آفتابی است چترش را بما قرض می دهد و درست وقتی باران شروع می شود آن را می خواهد!
اقتصاد دان : کسی که فردا خواهد فهمید چرا پیش بینی های دیروزش امروز اتفاق نیفتاد!
روزنامه نگار و وب نویس: کسی که 50 % وقتش به نگفتن چیزهایی که می داند می گذرد و 50% وقتش به گفتن درباره چیزهایی که نمیداند!
هنرمند مدرن : رنگ را روی بوم میپاشد و با پارچه آن را بهم میزند بعد پارچه را بما می فروشد!
فیلسوف : برای عده ای حرف می زند که خوابند!
روانشناس : کسی که از ما پول می گیرد تا سوالاتی را بپرسد که همسرمان مجانی از ما می پرسد!
جامعه شناس : وقتی ماشین خوشگلی از خیابان رد می شود و مردم به آن نگاه می کنند او به مردم نگاه می کند!
برنامه نویس : کسی که مشکلی را که از وجودش بی خبر بودیم را به روشی که نمی فهمیم حل می کند !
و

مهندس صنایع کسی که به ریش همه اینها می خندد!