برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : یادگیری C# (بررسی سئوالات و مشکلات)
چگونه می شود به حافظه رم دسترسی پیدا کرد
البته دسترسیم بدین گونه هست که
فقط می خوام رم رو به عنوان یه جدول داشته باشم تا بتونم یه عدد به صورت تصادفی ازش بخونم
این سایت هاروببین دوست من . نمیدونم درسته یا نه همچین چیزی برات پیدا کردم
http://www.dotnetperls.com/random-byte-array
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.random.aspx
http://stackoverflow.com/questions/3627029/smart-way-to-generate-unique-random-number
http://www.obviex.com/Samples/Password.aspx
اارکیده
2011/4/28, 09:19 PM
نگین جون شما کجایی پس حداقل شما اینجا سوال هارو جواب می دادیhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/17.gif
negin17h
2011/4/29, 10:53 AM
نگین جون شما کجایی پس حداقل شما اینجا سوال هارو جواب می دادیhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/17.gif
منظورت دسترسی به RAM هست؟
shoonisht
2011/4/29, 11:42 AM
با سلام
اساتید عزیز وقتی یک پروژه نوشتیم چطور اونو تبدیل به یکی برنامه کنید به صورتی که بتونیم توی یه سیستم دیگه استفاده کنیم بدون شرط وجود ویژوال استودیو ؟
برای مثال یک پروژه تبدیل واحدها نوشتم با زدن کلید F5 و دیباگ کردن مشکلی نداره و همچنین از نظر تست مقداردهی هم خودم چک کردم (به قول دوستان Trace کردم) مشکلی نداشت .
با تشکر - سیستم 32
اگه میخای توسیستم دیگه نصبش کنی وباهاش کار کنی.باید setup درست کنی و بعدش .NetfarmeWork مربوطه رو هم اون سیستم مقصد نصب داشته باشی .یه نحوه ایجاد ستاپ برنامه با خود ویژوال استدیو تو باشگاه هست اگه خاستی از اون میتونی استفاده کنی.
Ronin87
2011/5/01, 10:36 AM
سلام
من یه متغیر از نوعه دابل تعریف کردم حالا میخوام مقداری که درونش هست پاک بشه یعنی خالی بشه
میخواستم متدی که برای اینکار هست چیه؟
آیا متدی مثل clear داریم اینکار را بکنه؟
ممنون
A.S.Roma
2011/5/01, 12:29 PM
اگر منظورت از اینکه مقدار نداشته باشه null هست. موقع تعریف باید اینجوری بنویسی :
double? x = 1.5699;
x = null;
اارکیده
2011/5/07, 10:26 AM
این سایت هاروببین دوست من . نمیدونم درسته یا نه همچین چیزی برات پیدا کردم
http://www.dotnetperls.com/random-byte-array
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.random.aspx
http://stackoverflow.com/questions/3627029/smart-way-to-generate-unique-random-number
http://www.obviex.com/Samples/Password.aspx
مرسی
اولی و دومی که اعداد تصادفی معمولی دادن
من می خوام از رم بخونم عدد رو
اخری هم کدهاش خیلی زیادhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/18.gif
ببینم اون به کارم می یاد
farzam-kh
2011/5/08, 09:47 PM
سلام ؛من یه برنامه به زبان سی شارپ نوشتم که یک عدد میگیره برای روزهای آینده ،یکی برای سال ورودی،یکی ورودی برای ماه ورودی و یکی برای روز ورودی و یکی دیگه برای روز هفته ورودی .اما نمیدونم سال کبیسه رو چجوری بزارم توش که سال شمارم درست تر و دقیق تر کار کنه.یعنی باید با توجه به تعداد روز های آینده یه تاریخ آینده رو به صورت جداگانه نشون بده برای 31 روزه بودن و سال کبیسه مشکل دارم. با تشکر از همگی
negin17h
2011/5/08, 10:22 PM
سلام ؛من یه برنامه به زبان سی شارپ نوشتم که یک عدد میگیره برای روزهای آینده ،یکی برای سال ورودی،یکی ورودی برای ماه ورودی و یکی برای روز ورودی و یکی دیگه برای روز هفته ورودی .اما نمیدونم سال کبیسه رو چجوری بزارم توش که سال شمارم درست تر و دقیق تر کار کنه.یعنی باید با توجه به تعداد روز های آینده یه تاریخ آینده رو به صورت جداگانه نشون بده برای 31 روزه بودن و سال کبیسه مشکل دارم. با تشکر از همگی
شما میتونی از Persian Calendar و توابع مربوطه استفاده کنید که همه این موارد را در نظر گرفته است.
kamyab1988
2011/5/16, 10:09 AM
سلام من ۱ سوال دارم
- برنامه ای بنویسید که دو عدد صحیح و یک عملگر (مثل +) را از ورودی گرفته و حاصل عملگر را نمایش دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته ممکنه برای شما ها که رشته تخصصی تونه راحت باشه ولی برای من نه..
kamyab1988
2011/5/16, 10:10 AM
- برنامه ای بنویسید که ضرایب اعشاری معادله درجه ۲ را گرفته و معادله را حل کند
۲- برنامه ای بنویسید که نام یک روز را گرفته و شماره آنرا نمایش دهد و در صورت نامعتبر بودن پیام خطا دهد.
این دو تا رو نوشتم ولی چنتا ارور داره که نمی تونم رفع کنم
کسی هست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
negin17h
2011/5/16, 07:23 PM
- برنامه ای بنویسید که ضرایب اعشاری معادله درجه ۲ را گرفته و معادله را حل کند
۲- برنامه ای بنویسید که نام یک روز را گرفته و شماره آنرا نمایش دهد و در صورت نامعتبر بودن پیام خطا دهد.
این دو تا رو نوشتم ولی چنتا ارور داره که نمی تونم رفع کنم
کسی هست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خطاهاش رو بگید و کد رو قرار بدید تا بشه روش نظر داد.
golemaryam_1983
2011/5/28, 05:51 PM
سلام به همه دوستان
من یه مشکلی که در برنامم دارم این هست که وقتی اطلاعات رو در فرمم وارد میکنم و دکمه ثبت رو میزنم این پیام رو میده
string or binary data would be truncated.
the statement has been terminated.
و چیزی ثبت نمیشه. و بعد از اینکه دوباره می خوام اطلاعات جدید رو وارد کنم از کد کانکشنم ارور میگیره که میگه نمی تونه کانکشن رو ببنده (کلوز) ، همین کد واسه فرمهای دیگه بدون مشکل جواب میده فقط واسه همین فرمم هست که ارور میده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
negin17h
2011/5/28, 06:03 PM
سلام به همه دوستان
من یه مشکلی که در برنامم دارم این هست که وقتی اطلاعات رو در فرمم وارد میکنم و دکمه ثبت رو میزنم این پیام رو میده
string or binary data would be truncated.
the statement has been terminated.
و چیزی ثبت نمیشه. و بعد از اینکه دوباره می خوام اطلاعات جدید رو وارد کنم از کد کانکشنم ارور میگیره که میگه نمی تونه کانکشن رو ببنده (کلوز) ، همین کد واسه فرمهای دیگه بدون مشکل جواب میده فقط واسه همین فرمم هست که ارور میده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام
ممکن است در تعریف نوع پارامترها با نوع تعریف شده در sql تفاوت باشه. ممکن هم هست شما در پروسیجر مربوطه کدی نوشتید که این خطا را بر می گردونه.
کدها را در صورت تمایل این جا بنویس تا شاید بشه قطعی گفت مشکل کجاست.
golemaryam_1983
2011/5/28, 06:27 PM
سلام
ممکن است در تعریف نوع پارامترها با نوع تعریف شده در sql تفاوت باشه. ممکن هم هست شما در پروسیجر مربوطه کدی نوشتید که این خطا را بر می گردونه.
کدها را در صورت تمایل این جا بنویس تا شاید بشه قطعی گفت مشکل کجاست.
این کد من هست که از open ارور میگیره. نمی دونم چرا همین فرم اینطوری هست من این کد رو واسه بقیه فرم ها هم بکار بردم مشکلی ایجاد نکرده.
SqlCommand com = new SqlCommand("select count(name) from kala where code='" + Convert.ToInt32(textBox3.Text) + "' ", con);
com.Connection.Open();
int counter = (int)com.ExecuteScalar();
com.Connection.Close();
negin17h
2011/5/28, 07:42 PM
این کد من هست که از open ارور میگیره. نمی دونم چرا همین فرم اینطوری هست من این کد رو واسه بقیه فرم ها هم بکار بردم مشکلی ایجاد نکرده.
SqlCommand com = new SqlCommand("select count(name) from kala where code='" + Convert.ToInt32(textBox3.Text) + "' ", con);
com.Connection.Open();
int counter = (int)com.ExecuteScalar();
com.Connection.Close();
گل مریم جان، با پارامترها کار کن، ممکنه مشکل از دستوری باشه که نوشتی.
golemaryam_1983
2011/5/28, 08:08 PM
گل مریم جان، با پارامترها کار کن، ممکنه مشکل از دستوری باشه که نوشتی.
راستش من با پارامتر ها کار نکردم میترسم بزنم خرابترش کنم. دیگه واقعا نمی تونم دوباره این پروژه رو ایجادش کنم یه بار خراب شده.
ممنون از راهنماییتون.
با تشکر
negin17h
2011/5/28, 08:35 PM
راستش من با پارامتر ها کار نکردم میترسم بزنم خرابترش کنم. دیگه واقعا نمی تونم دوباره این پروژه رو ایجادش کنم یه بار خراب شده.
ممنون از راهنماییتون.
با تشکر
cmd.parameters.add("@code", nvarchar,50);
cmd.CommandText="select count(name) from kala where code=@code";
cmd.parameters["@code"].Value=txtCode.Text;
.
.
.
golemaryam_1983
2011/5/28, 09:24 PM
cmd.parameters.add("@code", nvarchar,50);
cmd.CommandText="select count(name) from kala where code=@code";
cmd.parameters["@code"].Value=txtCode.Text;
.
.
.
خیلی ممنونم از راهنماییتون.:gol:
golemaryam_1983
2011/5/29, 11:39 AM
سلام به همه دوستان
من کریستال ریپورت رو ایجاد کردم ولی مشکل اینجاست که داده ها رو نمایش نمیده. اگر از دوستان کسی روش ایجاد کریستال ریپورت رو اینجا ذکر کنه ممنون میشم شاید توی ایجاد کردن جایی رو از قلم انداختم.
با تشکر
beti12
2011/6/11, 12:00 PM
سلام به همه دوستان:smile:
من می خوام یه برنامه setup بسازم حالا باید کدی بنویسم که دیتا بیس رو attach کنه
من این کد رو باید جایی جدا از اون برنامه اصلی بنویسم و به فایل های set up اضافه کنم؟
اصلا چه جوری باید تعیین کنم که این کد فقط یه بار اونم هنگام نصب اجرا بشه؟:que:
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:question:
مرسی:smile:
negin17h
2011/6/11, 12:31 PM
من این کد رو باید جایی جدا از اون برنامه اصلی بنویسم و به فایل های set up اضافه کنم؟
در همین تالار کهای مورد نظر را می توانید پیدا کنید. دو تاپیک هم داشته.
موفق باشید :gol:
beti12
2011/6/11, 12:43 PM
در همین تالار کهای مورد نظر را می توانید پیدا کنید. دو تاپیک هم داشته.
موفق باشید :gol:
مرسی نگین جان
ولی من چیزی پیدا نکردم:cry:
اخه search که می کنم کلی تایپیک نا مرتبط میاره:w20::
negin17h
2011/6/11, 06:47 PM
مرسی نگین جان
ولی من چیزی پیدا نکردم:cry:
اخه search که می کنم کلی تایپیک نا مرتبط میاره:w20::
فردا سعی میکنم واست پیداش کنم. الان نمیرسم :gol:
senaps
2011/6/11, 11:06 PM
سلام...
اقا من با کلی ذوق،وارد این سی شارپ شدم!!
خوب،کدهایی که تو کتاب سی شارپ برای برنامه نویس ها(c# for programmers) بودش رو دارم تمرین میکنم...
کد ها رو وارد کردم،ولی یه ارور خنمده دار میده که پروژه رو build کن!! وقتی میخوام بیلد کنم،اروری نمیده وی تو پنجره ی ارور ها،مینویسه موفقیت امیز نبود!!
میشه راهنمایی کنین؟
من برنامه ی ساده یHello World! رو کار کردم بدون مشکل،حالا که این یه خورده پیشرفته ترشه،این گیرو داده اساسی!!
البته،اول که به جای سلام دنیا کد ها رو نوشتم،باز همون پنجره ی سلام دنیا می اومد که یه ثانیه هم نمی موند!!
بعدش اومدم یه پروژه ی دیگه ساختم که این یکی همون یه ثانیه رو هم نداره و کلا ارور میده بهم!!اعصابم خورد شد!!
اینم عکس از ارور و کد هایی که نوشتم:
http://up.iranblog.com/images/43ersidyw9qzgjfxlt0y.jpg
negin17h
2011/6/12, 06:06 AM
سلام...
اقا من با کلی ذوق،وارد این سی شارپ شدم!!
خوب،کدهایی که تو کتاب سی شارپ برای برنامه نویس ها(c# for programmers) بودش رو دارم تمرین میکنم...
کد ها رو وارد کردم،ولی یه ارور خنمده دار میده که پروژه رو build کن!! وقتی میخوام بیلد کنم،اروری نمیده وی تو پنجره ی ارور ها،مینویسه موفقیت امیز نبود!!
میشه راهنمایی کنین؟
من برنامه ی ساده یHello World! رو کار کردم بدون مشکل،حالا که این یه خورده پیشرفته ترشه،این گیرو داده اساسی!!
البته،اول که به جای سلام دنیا کد ها رو نوشتم،باز همون پنجره ی سلام دنیا می اومد که یه ثانیه هم نمی موند!!
بعدش اومدم یه پروژه ی دیگه ساختم که این یکی همون یه ثانیه رو هم نداره و کلا ارور میده بهم!!اعصابم خورد شد!!
اینم عکس از ارور و کد هایی که نوشتم:
http://up.iranblog.com/images/43ersidyw9qzgjfxlt0y.jpg
دوست عزیز در خط 9 برنامه یک سمی کالن فراموش کردید که با رنگ قرمز هم خطا رو نشون داده. مورد را برطرف کنید و مجدد build کنید. احتمالاً درست میشه :gol:
golinazhad_h
2011/6/12, 08:19 AM
سلام به همه دوستان
من کریستال ریپورت رو ایجاد کردم ولی مشکل اینجاست که داده ها رو نمایش نمیده. اگر از دوستان کسی روش ایجاد کریستال ریپورت رو اینجا ذکر کنه ممنون میشم شاید توی ایجاد کردن جایی رو از قلم انداختم.
با تشکر
امیدوارم مفید باشه
beti12
2011/6/12, 08:06 PM
فردا سعی میکنم واست پیداش کنم. الان نمیرسم :gol:
مرسییییییییی:gol::gol::gol:
HH2BN1990
2011/6/12, 08:23 PM
یه نگاهی به این لینک بنداز
Deploy Your Application And Database (http://www.codeproject.com/KB/database/Deploy_your_database.aspx)
golemaryam_1983
2011/6/13, 04:40 PM
امیدوارم مفید باشه
سلام با تشکر دوست عزیز :smile:
LORD0098
2011/6/16, 07:34 AM
با سلام
دوستان من از کتاب آقای هاشمیان تا حدودی بلدم
ولی پروژه های آماده رو نمیدونم چطوری تو سی شارپ باز کنم . یعنی از بین فایلهای دانلود شده باید کدوم فایل رو باز کنم
تا بتونم از سورس اون فایل دانلود شده استفاده کنم
لطفا کمک کنید
golemaryam_1983
2011/6/16, 12:51 PM
با سلام
ولی پروژه های آماده رو نمیدونم چطوری تو سی شارپ باز کنم . یعنی از بین فایلهای دانلود شده باید کدوم فایل رو باز کنم
لطفا کمک کنید
سلام دوست عزیز یه فایل با پسوند sln هست که باید اونو اجرا کنید وقتی که اجرا بزنید تمام فرم ها و کدها فراخونی میشن شما می تونید فرم ها و فایلهای کدنویسش رو تو پنجره solution explorer ببینید و هرکدوم رو لازم داشتید کافیه روش کلیک کنید.
با تشکر
با سلام
لطفا کمک کنید
اگه ارور داری ممکن برنامه ها با 2010 باشن و شما با نسخه پایین تر کار میکنی . در حالت کلی اگر کار کرده باشی باید بدونی چه جوری بازش کنی . من توضیح در مورد ارور دادم. موفق باشی
negin17h
2011/6/17, 07:21 PM
با سلام
لطفا کمک کنید
سلام دوست عزیز یه فایل با پسوند sln هست که باید اونو اجرا کنید وقتی که اجرا بزنید تمام فرم ها و کدها فراخونی میشن شما می تونید فرم ها و فایلهای کدنویسش رو تو پنجره solution explorer ببینید و هرکدوم رو لازم داشتید کافیه روش کلیک کنید.
با تشکر
البته گاهی فایل sln نیست و میشه از csproj استفاده کرد :gol:
beti12
2011/6/18, 07:45 PM
سلام به همه دوستان
چه طوری میشه شکل ظاهری یک گزارش مثلا فاصله بین سطرها و نحوه جدول بندی رو تو Crystal report تغییر داد؟
حالا چه با کدنویسی و چه هر روش دیگه ای!
golemaryam_1983
2011/6/18, 08:05 PM
سلام به همه دوستان
چه طوری میشه شکل ظاهری یک گزارش مثلا فاصله بین سطرها و نحوه جدول بندی رو تو Crystal report تغییر داد؟
حالا چه با کدنویسی و چه هر روش دیگه ای!
سلام دوست عزیز شما تو قسمت دیزاین همه تنظیمات رو می تونید به صورت دستی انجام بدید حتی امکاناتی رو می تونید اضافه یا کم کنید.
با تشکر
beti12
2011/6/18, 08:20 PM
سلام دوست عزیز شما تو قسمت دیزاین همه تنظیمات رو می تونید به صورت دستی انجام بدید حتی امکاناتی رو می تونید اضافه یا کم کنید.
با تشکر
ممنون از راهنماییتون
خوب این قسمت design رو از کجا باید فعالش کنم؟ منظورتون اون قسمت main report هست؟
golemaryam_1983
2011/6/18, 08:27 PM
ممنون از راهنماییتون
خوب این قسمت design رو از کجا باید فعالش کنم؟ منظورتون اون قسمت main report هست؟
بله همون قسمت :smile:
negin17h
2011/6/18, 10:51 PM
ممنون از راهنماییتون
گلم، شما یه کلیک راست رو صفحه کریستال هم کنی، یه سری آیتم واست میاره (البته یه سریش بستگی داره که در کجای گزارش باشی) :gol:
beti12
2011/6/22, 02:47 PM
سلام دوستان
چه طوری میشه تو C# داده ها رو از یک dataGridView به یک فایل excel و Word منتقل کرد؟
HH2BN1990
2011/6/22, 04:02 PM
سلام دوستان
چه طوری میشه تو C# داده ها رو از یک dataGridView به یک فایل excel و Word منتقل کرد؟
یه نگاهی به این 2 تا لینک بنداز ، همراه با مثال توضیح داده .
How To Export DataGridView To Excel File (http://csharp.net-informations.com/excel/csharp-excel-datagridview.htm)
Exporting a DataGridView To Excel (http://www.codeproject.com/KB/grid/ExportDatagridviewToExcel.aspx)
beti12
2011/6/23, 12:15 AM
یه نگاهی به این 2 تا لینک بنداز ، همراه با مثال توضیح داده .
How To Export DataGridView To Excel File (http://csharp.net-informations.com/excel/csharp-excel-datagridview.htm)
Exporting a DataGridView To Excel (http://www.codeproject.com/KB/grid/ExportDatagridviewToExcel.aspx)
مرسی:gol:
HH2BN1990
2011/6/27, 09:35 PM
سلام دوستان
فرق بین کلاس AsciiEncoding با Encoding چیه ؟!
rezamirjafarian
2011/7/02, 09:50 AM
با سلام خدمت دوستان من عضو جدیدم از اینکه با در این جمع هستم خوشحالم و امیدوارم مفید واقع بشم از دوستان سوالی داشتم من به نرم افزار dotnetbar احتياج ىاشتم البته با کرک یا سریال کی
ممنون میشم اگه راهمنایی کنید
در مورد سوال دوستمون هم در مورد ارتباطبا excel من اين كد رو پيشنهاى ميكنم البته باید exel رو به refrence برنامتون اضافه کنید و در قسمت name space از Microsoft.Office.Interop.Excel استنفاده کنید
try
{
System.Globalization.CultureInfo Culi = System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re;
System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = new System.Globalization.CultureInfo("en-US");
Microsoft.Office.Interop.Excel.Application excelapp=new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();
Microsoft.Office.Interop.Excel.Workbook excelbook = excelapp.Workbooks.Add(XlSheetType.xlWorksheet);
Microsoft.Office.Interop.Excel.Worksheet excelworksheet = (Worksheet)(excelbook.Worksheets[1]);
excelworksheet.DisplayRightToLeft = true;
int clmncnt = dgv.Columns.Count;
Range[] rng = new Range[clmncnt];
for (int x = 0; x < clmncnt; x++)
{
string celladress = Convert.ToString(Convert.ToChar(Convert.ToByte(x + 65))) + "1";
rng[x] = excelworksheet.get_Range(celladress, celladress);
rng[x].Value2 = dgv.Columns[x].HeaderText;
}
int j = 2;
foreach (DataRow r in ds.Tables[0].Rows)
{
for (int k = 0; k < clmncnt; k++)
{
string celladress = Convert.ToString(Convert.ToChar(Convert.ToByte(k + 65))) + j.ToString();
rng[k] = excelworksheet.get_Range(celladress, celladress);
rng[k].Value2 = r[k].ToString();
}
j++;
}
excelapp.Visible=true;
}
catch(Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.Message);
}
Ronin87
2011/7/04, 07:11 PM
سلام خدمت دوستان محترم
من در فرمم یک buttonتعریف کردم که عمل درج در پایگاه داده(پایگاه دادهsqlserverمیباشد)را انجام میده(با استفاده از sqlcommand)
یه متد هم برای پر کردن datagrid نوشتم که در load فرم عمل میکنه.همین متد را در button مورد نظر نوشتم که موقعی که عمل درج را انجام میده
datagrid را نیز update کنه، اما وقتی که متد را اجرا میکنه داده ها را دوباره از نو در datagrid وارد میکنه،
میخواستم ببینم راهی هست؟؟آیا باید dataset را clear کنم؟؟چطوری باید این کار کنم؟؟
ممنون
HH2BN1990
2011/7/04, 08:35 PM
سلام خدمت دوستان محترم
من در فرمم یک buttonتعریف کردم که عمل درج در پایگاه داده(پایگاه دادهsqlserverمیباشد)را انجام میده(با استفاده از sqlcommand)
یه متد هم برای پر کردن datagrid نوشتم که در load فرم عمل میکنه.همین متد را در button مورد نظر نوشتم که موقعی که عمل درج را انجام میده
datagrid را نیز update کنه، اما وقتی که متد را اجرا میکنه داده ها را دوباره از نو در datagrid وارد میکنه،
میخواستم ببینم راهی هست؟؟آیا باید dataset را clear کنم؟؟چطوری باید این کار کنم؟؟
ممنون
قبل از اینکه که دیتا بریزی تو گرید یه بار گرید رو خالی کن
dataGridView1.Rows.Clear();
البته اگه از BindingSource استفاده می کردی با آپدیت شدن binding گرید هم آپدیت میشد .
واسه لود کردن چی نوشتی ؟ یعنی رفتی کل دیتا رو از دیتا بیس خوندی و وارد گرید کردی؟
Ronin87
2011/7/05, 10:15 AM
قبل از اینکه که دیتا بریزی تو گرید یه بار گرید رو خالی کن
dataGridView1.Rows.Clear();
البته اگه از BindingSource استفاده می کردی با آپدیت شدن binding گرید هم آپدیت میشد .
واسه لود کردن چی نوشتی ؟ یعنی رفتی کل دیتا رو از دیتا بیس خوندی و وارد گرید کردی؟
ممنون از جوابت
آره.با یه select داده ها را انتخاب کردم تو یه datasetریختم بعد دیتاگرید را با دیتاست پر کردم.
نمیشه dataset راپاک کرد؟؟
Ronin87
2011/7/05, 10:54 AM
سلام
من تو خاصیت Leave تکس باکس(textbox) یه کد sql نوشتم که داده مورد نظر را از پایگاه بخونه
اما موقعی که textbox را با تب رد میکنم command مورد نظر به درستی اجرا نمیشه که در textbox بعدی داده را به صورت اتوماتیک بیاره
میخواستم ببینم می تونید کمک کنید؟؟
کد مورد نظر :
private void txtcodef_Leave(object sender, EventArgs e)
{
cmd.Connection = con;
cmd.CommandText = "select [dbo].[Ashkhas].[FLname] from [dbo].[Ashkhas]" +
" where [Ashkhas].[codeshakhs] like ' " + txtcodef.Text + "%'";
txtflname.Text = cmd.ToString();
}
HH2BN1990
2011/7/05, 11:01 AM
ممنون از جوابت
آره.با یه select داده ها را انتخاب کردم تو یه datasetریختم بعد دیتاگرید را با دیتاست پر کردم.
نمیشه dataset راپاک کرد؟؟
برای اینکه داده ای یه تیبل تو دیتاست رو خالی کنی از این دستور استفاده کن
dataSet.TableName.Clear();
و این دستور هم کل تیبل های داخل دیتاست رو خالی می کنه
dataSet.Clear()
HH2BN1990
2011/7/05, 11:09 AM
سلام
من تو خاصیت Leave تکس باکس(textbox) یه کد sql نوشتم که داده مورد نظر را از پایگاه بخونه
اما موقعی که textbox را با تب رد میکنم command مورد نظر به درستی اجرا نمیشه که در textbox بعدی داده را به صورت اتوماتیک بیاره
میخواستم ببینم می تونید کمک کنید؟؟
کد مورد نظر :
private void txtcodef_Leave(object sender, EventArgs e)
{
cmd.Connection = con;
cmd.CommandText = "select [dbo].[Ashkhas].[FLname] from [dbo].[Ashkhas]" +
" where [Ashkhas].[codeshakhs] like ' " + txtcodef.Text + "%'";
txtflname.Text = cmd.ToString();
}
شما نگفتین که Command رو برو اجرا کن و خروجی رو برگردون !!!
برای اینکه Command رو اجرا کنی باید از cmd.ExecuteNonQuery(); در صورتی که Command قرار نیست چیزی برگردونه و از cmd.ExecuteReader(); زمانی که Command قرار چیزی برگردونه استفاده میکنی .
Ronin87
2011/7/05, 07:14 PM
شما نگفتین که Command رو برو اجرا کن و خروجی رو برگردون !!!
برای اینکه Command رو اجرا کنی باید از cmd.ExecuteNonQuery(); در صورتی که Command قرار نیست چیزی برگردونه و از cmd.ExecuteReader(); زمانی که Command قرار چیزی برگردونه استفاده میکنی .
خیلی لطف کردی،ممنون
Ronin87
2011/7/06, 05:25 PM
سلام
من توی یه button دو تا دستور sql نوشتم که یکی عمل درج را انجام میده و دیگری عمل آپدیت،اما میخواستم برای عمل آپدیت شرط بذارم که اگر مثلا کد
وارد شده در textbox با پایگاه یکی بود دستور آپدیت را انجام بده،من پایگاه را به یه Datatable آوردم اما نمیدونم شرط را چه جوری بذارم که مقدار textbox را با فیلد مربوطه پایگاه مقایسه کنه؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید!!
Ronin87
2011/7/09, 11:45 AM
سلام
با استفاده از دستور new از یک کلاسم شبیه سازی کردم،اما نمیتونم از اشیای موجود تو اون کلاس مثل textbox ها و غیره استفاده کنم!!!؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!
golemaryam_1983
2011/7/09, 01:28 PM
سلام
من توی یه button دو تا دستور sql نوشتم که یکی عمل درج را انجام میده و دیگری عمل آپدیت،اما میخواستم برای عمل آپدیت شرط بذارم که اگر مثلا کد
وارد شده در textbox با پایگاه یکی بود دستور آپدیت را انجام بده،من پایگاه را به یه Datatable آوردم اما نمیدونم شرط را چه جوری بذارم که مقدار textbox را با فیلد مربوطه پایگاه مقایسه کنه؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید!!
سلام دوست عزیز این یه نمونه کد هست که تعداد کالایی که توسط کاربر وارد شده رو از تعداد کل کالا در جدول کالا جایی که کد کالا با پایگاه یکی هست کم میکنه.
SqlCommand com2 = new SqlCommand("update kala set tedad=tedad-'" + textBox5.Text + "' where code='" + textBox3.Text + "' ", con);
com2.Connection.Open();
com2.ExecuteNonQuery();
com2.Connection.Close();
با تشکر
Ronin87
2011/7/09, 03:16 PM
سلام دوست عزیز این یه نمونه کد هست که تعداد کالایی که توسط کاربر وارد شده رو از تعداد کل کالا در جدول کالا جایی که کد کالا با پایگاه یکی هست کم میکنه.
SqlCommand com2 = new SqlCommand("update kala set tedad=tedad-'" + textBox5.Text + "' where code='" + textBox3.Text + "' ", con);
com2.Connection.Open();
com2.ExecuteNonQuery();
com2.Connection.Close();
با تشکر
ممنون.لطف کردین
Ronin87
2011/7/10, 03:57 PM
سلام
با استفاده از دستور new از یک کلاسم شبیه سازی کردم،اما نمیتونم از اشیای موجود تو اون کلاس مثل textbox ها و غیره استفاده کنم!!!؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!
سلام مجدد
کسی نیست این موضوع را بدونه چه جوری حل میشه؟؟؟
سلام مجدد
کسی نیست این موضوع را بدونه چه جوری حل میشه؟؟؟
منظورت باید دسترسی به کنترل ها باشه .:gol:;)
الان دقیقا" نیم ساعته با dialup ور میرم تا بتونم اپلود انجام بدم اما سرعت پایینه یه نمونه بهت میدادم . که از دو فرم هست که از یک فرم به فرم دیگه دسترسی داری . هر موقع سرعتم مناسب شد میفرستم واست
با این نمونه میتونی به کنترل تکست باکس در یک فرم در فرم دیگه دسترسی داشته باشی . با هاش کار کنی متوجه میشی .امیدوارم منظورت این بوده باشه
Ronin87
2011/7/12, 07:22 AM
با این نمونه میتونی به کنترل تکست باکس در یک فرم در فرم دیگه دسترسی داشته باشی . با هاش کار کنی متوجه میشی .امیدوارم منظورت این بوده باشه
سلام
خیلی لطف کردی،منظورم همین بود.
مرسی
mobtadi_1
2011/7/21, 03:32 PM
سلام ...
سوالات تخصصی بپرسید که جواب دادن بهشون حال میده ... این سوالات چین که میپرسید ؟ ...
البته این عزیز دا golemqaryam هر سوالی داشته باشه ، رو چشم عزیزم ..
سلام ...
سوالات تخصصی بپرسید که جواب دادن بهشون حال میده ... این سوالات چین که میپرسید ؟ ...
دوست عزیز خودتونم متوجه نیستین چی دارید میگید نحوه ی صحبت کردنتونو عوض کنید ...
negin17h
2011/7/21, 10:58 PM
سلام ...
دوست عزیز این تاپيک مختص پاسخگویی به مشکلات دوستان در زبان سی شارپ هست و هرکسی هر سئوالی در این زمینه میتونه بپرسه. هر کسی یه روزی از یه جایی باید شروع کنه و همه از ابتدا عالم نیستند :gol:
لطفاً بیشتر رعایت فرمایید :gol:
سلام و خسته نباشی من یه دستگاهی درست کردم که از کامپیوتر اطلاعات می گیره ولی متاسفانه بیشترین عددی که تونستم به دستگاه ارسال کنم 127 بود خیالم از دستگاه راحته چون وقتی با vb6 فرستادم کار کرد ولی توی .net باید با هزار دوزو کلک راه اندازی کرد تازه آخرشم بیشتر از 127 نمیشه فرستاد ch = Convert.ToChar(Convert.ToInt16(105))
SerialPort1.Write(ch)
A.S.Roma
2011/8/01, 12:00 PM
فکر می کنم با روش فوق بایستی تا 255 زو بفرستید نه 127
senaps
2011/8/02, 09:04 PM
سلام.....
من یه ماشین حساب،به شکل فرم زیر ساختم.....راستش چیزی که درسمون داده باشن نیست،و فقط میخواستم برای پروژه ای که داده،یه ماشین حساب بنویسم که حساب کار دستش بیاد!!
مشکل اینه که من نمیدونم باید باهاش چجوری کار کنم!! خوب با ویژوال تا حالا کد ننوشتم!!!
الگوریتم اینه که کد باکس رو،داخل متغییری صحیح ذخیره کنم!!!
باکس رو خالی کنم....
بعد از زده شدن دگمه ی عملیات(- یا + یا ضرب یا ...!!) مقدار کنونی باکس، با مقدار متغییر قبلی، عملیات روشون صورت بگیره و بره پی کارش!!!چند حالت مختلف رو هم تست کردم!!
کد های تبدیل نهایی و نمایش و اینها رو هم درست نوشتم،ولی نمیدونم چرا کار نمیده!! یعنی یه ارور مسخره میگیره!!
اینم از تجربه ی جلو رفتن ما از درس!!!
عکس ها بهتر راهنمایی میکنن:
http://up.iranblog.com/images/s9ypzqnrvpjark4l66c9.jpg
http://up.iranblog.com/images/f41wog2ctaujh58vxrya.jpg
دوستان لطفا کد برا م ننویسن فعلا و فقط بگن که چرا اینجور ایرادی میگیره سیستم؟! نکته ی جالب اینه که از بعد از کد clear رو اگه پاک کنم،مشکلی نیست و برنامه تقریبا درست کار میده!! ولی بعد از اون هر چی نوشتم،باعث میشه که به محض زدن دگمه ی -،برنامه اروری که تو عکس 2 می بینین رو بده!!
golemaryam_1983
2011/8/02, 10:25 PM
سلام.....
من یه ماشین حساب،به شکل فرم زیر ساختم.....راستش چیزی که درسمون داده باشن نیست،و فقط میخواستم برای پروژه ای که داده،یه ماشین حساب بنویسم که حساب کار دستش بیاد!!
مشکل اینه که من نمیدونم باید باهاش چجوری کار کنم!! خوب با ویژوال تا حالا کد ننوشتم!!!
الگوریتم اینه که کد باکس رو،داخل متغییری صحیح ذخیره کنم!!!
باکس رو خالی کنم....
بعد از زده شدن دگمه ی عملیات(- یا + یا ضرب یا ...!!) مقدار کنونی باکس، با مقدار متغییر قبلی، عملیات روشون صورت بگیره و بره پی کارش!!!چند حالت مختلف رو هم تست کردم!!
کد های تبدیل نهایی و نمایش و اینها رو هم درست نوشتم،ولی نمیدونم چرا کار نمیده!! یعنی یه ارور مسخره میگیره!!
اینم از تجربه ی جلو رفتن ما از درس!!!
عکس ها بهتر راهنمایی میکنن:
http://up.iranblog.com/images/s9ypzqnrvpjark4l66c9.jpg
http://up.iranblog.com/images/f41wog2ctaujh58vxrya.jpg
دوستان لطفا کد برا م ننویسن فعلا و فقط بگن که چرا اینجور ایرادی میگیره سیستم؟! نکته ی جالب اینه که از بعد از کد clear رو اگه پاک کنم،مشکلی نیست و برنامه تقریبا درست کار میده!! ولی بعد از اون هر چی نوشتم،باعث میشه که به محض زدن دگمه ی -،برنامه اروری که تو عکس 2 می بینین رو بده!!
سلام دوست عزیز از convert استفاده کنید امیدوارم مشکل برطرف بشه .
با تشکر
ممنون از golemaraym /
senaps جان فعلا دنبال این باش که مشکلتو چه جوری حلش کنی. اگه دیگه دیدی خیلی گیری اون چیزی رو که میخای من نوشتم دوست گلم تو لینکی که تو امضام هست میتونی بری و اونجا برش داری اون چیز هایی هم که میخای هست اما اگه تونستی بیشترش کنی دوباره اپلودش کن اونجا تا بقیه داداش و ابجی هامون برش دارن یه دعا یی هم واسه کاری کردی .
:gol:
در مورد کدت . ببین شما میای میگی اگه 0 باشه msgbox بده / خب ببین الان اگه توش 2 رو بریزم میره 2 رو میریزه 2 رو میریزه تو x خب حالا تکست باکس میشه یه مقدار تهی که 0 هم حتی نیست!!! خب الان چی رو بریزه توش!!! دیگه چیزی نداری که بریزه تو y بعدش چی رو حساب کنه !!!! متوجه شدی داداش گلم؟!!!
اگه این جوری کد نوشتی (من الان دیدم عکس ها رو ) پس وضعیت خوبی داری می تونی مشکلتو حل کنی.
senaps
2011/8/03, 12:53 AM
اگه این جوری کد نوشتی (من الان دیدم عکس ها رو ) پس وضعیت خوبی داری می تونی مشکلتو حل کنی.
شاید باورت نشه،ولی یه تیکه از حرفت رو که خوندم داداش،درجا فهمیدم ممکنه شمکل از کجا باشه و یه خورده باهاش ور رفتم،درستش کردم.....برنامه ی ماشین حسابت هم خیلی خفن بود ایول...ولی پروژه ی دانشجویی ما،اینه که یه برنامه ای بنویسیم که 3 تا تکست باکس داره و استاد خودش قبلا + و ضرب رو نوشته،ما فقط کد های ضرب و تقسیم رو اضافه کنیم!! ولی خودم فک کردم بهتره جهت کسب تجربه ی بیشتر،یه ماشین حساب درست کنم!!
میخوام اسمش رو بذارم بتا 1!! چون اولا اعشار نداره!! دوما اینکه فعلا میخوام خفن گسترشش بدم با سطح برنامه نویسیم که بالا تر میره!!
پروژه ی خودم،الان تنها چیزی که ازش مونده اینه ک جمع و مساویش یکیه دگمه هاشون!! باید فک کنم ببینم چجور الگوریتمی براش بنویسم باید که جمع کنه!!
--------------------------
if (y != 1)
{
ans = int.Parse(textBox1.Text);
textBox1.Clear();
if (ans == 0)
textBox1.Text = (x).ToString();
else if (y == 2)
textBox1.Text = (x - ans).ToString();
else if (y == 3)
textBox1.Text = (x * ans).ToString();
else if (y == 4)
textBox1.Text = (x / ans).ToString();
else if(y==1)
textBox1.Text = (x + ans).ToString();
}
else
{
x = int.Parse(textBox1.Text);
textBox1.Clear();
textBox1.Clear();
y = 1;
}
خوب،کد ها به این شکل کار میکنه که ابتدا بررسی میشه که ایا برای y مقداری داده شده یا نه!! اگر بله،طبق شرط،قسمت دوم هم گرفته میشه ونتیجه بر حسب مقدار y وارد میشه!!!!
اگر هم y مقداری نداشته باشه،که میاد قسمت else رو اجرا میکنه!! عدد داخل باکس رو داخل یه متغییر میریزه و باکس رو خالی میکنه و دوباره میره ....
تا داشتم اینا رو می نوشتم،سه تا ایده به ذهنم زد که سومی گرفت!! کد ها رو به طرز خنده داری نوشته بودم!!یعنی الگوریتم اشتباه بود!! کد ها رو به صورت زیر تغییر دادم:
if (y != 0)
{
textBox1.Clear();
if (ans == 0)
textBox1.Text = (x).ToString();
else if (y == 2)
textBox1.Text = (x - ans).ToString();
else if (y == 3)
textBox1.Text = (x * ans).ToString();
else if (y == 4)
textBox1.Text = (x / ans).ToString();
else if(y==1)
textBox1.Text = (x + ans).ToString();
}
else
{
x = int.Parse(textBox1.Text);
textBox1.Clear();
y = 1;
}
هه هه!! برنامه تکمیل شد و اپلودش کردم تو قسمت برنامه های سی شارپی!!! ممنون از دوستان به خاطر راهنمایی ها ;)
اون دسته از دوستان که کتاب هاشمیان رو دارن میشه یه نگاهی به صفحه 195 بندازن :D این اoverride کردن متد ToString رو نمی فهمم ! چرا اومده تو ریترن از لیبل ها استفاده کرده؟؟؟
من امتحانشم کردم واسه من جواب نمیده البته تو 2010 امتحان کردم.
shakibonline
2011/8/14, 10:03 PM
سلام دوستان
من علاقه ی زیادی به برنامه نویسی دارم و می خوام سی شارپ رو یاد بگیرم اما نمی دونم از کجا شروع کنم لطفا راهنماییم کنید ، از کجا باید شروع کنم ، باید به تاپیک خاصی مراجعه کنم ؟
ممنون :D
negin17h
2011/8/14, 10:06 PM
سلام دوستان
من علاقه ی زیادی به برنامه نویسی دارم و می خوام سی شارپ رو یاد بگیرم اما نمی دونم از کجا شروع کنم لطفا راهنماییم کنید ، از کجا باید شروع کنم ، باید به تاپیک خاصی مراجعه کنم ؟
ممنون :D
در همین زیر تالار تاپيک هایی با عناوین میخوام سی شارپ یاد بگیرم هست :D
در زمینه سی شارپ هم، هم من هم RIG هم بقیه میتونیم کمکت کنیم.
در ضمن خوش آمدی :gol:
shakibonline
2011/8/15, 03:51 PM
ممنون :gol:
VoC@Tion
2011/8/27, 01:26 PM
با سلام
خسته نباشید بچه ها . با یک برنامه زمانبندی شده به مرور مراحل زیر ( فصول) بپردازید مطمئن باشید جواب میگیرید
من پیشنهادم اینه که :
1- ابتدا با الگوریتم ها و نحوه اجرا شدن کار کنید
2- بعد برید سراغ متغیر ها ،عبارات و ساختارهای منطقی ، سطوح دسترسی ، آرایه ها ، رشته ها و....
3- کار با حلقه ها ، توابع و توابع سازنده
4- کار با کلاس ها رو شزوع کنید
5- به مباحث کلاس های partial و sealed و abstract ....بپردازید
6-برای اشیاء اطراف خود کلاس بسازید
7-خصوصیات ( متغیرها ) و عملیات هرکلاس ( توابع ) و سطوح دسترسی را مشخص کنید
8- مفاهیم وراٍثت ، ترکیب را کار کنید
9-کار با ( Extension Methods و delegate ، indexer را شروع کنید )
10-کار با استثناء ها رو فراموش نکنید.( extension )
11-از مفاهیم چند نخی برای بهبود اجرای برنامه های خود استفاده کنید ( threading )
12- interface را بکار ببرید.
13- از سربارگذاری عمگرها برای راحتی کار خود استفاده کنید.
14-از ویژوال استودیو برای نوشتن برنامه های خود استفاده کنید.
15-شاید تعاریف بالا در نگاه سخت ولی بسیار آسان هستند فقط نیاز به کمی وقت و صبر دارد
VoC@Tion
2011/8/27, 01:36 PM
از switch case استفاده کنید ک نخواد اینقدر else if بذارید
saeed_292
2011/9/13, 01:17 PM
سلام دوستان من یک سوال داشتم میخواستم بدونم چجوری میشه زبان سیتم را عوض کرد مثلا وقتی روی یک دکمه کلیک میکنی زبان سیستم فارسی یا انگلیسی بشه .
HH2BN1990
2011/9/13, 01:38 PM
سلام دوستان من یک سوال داشتم میخواستم بدونم چجوری میشه زبان سیتم را عوض کرد مثلا وقتی روی یک دکمه کلیک میکنی زبان سیستم فارسی یا انگلیسی بشه .
InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.CreateSpecificCulture("fa-IR"));
InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.CreateSpecificCulture("EN"));
aina_21
2011/9/15, 06:47 PM
سلام :gol:
من یک برنامه توی سی شارپ نوشتم از نوع WPA که عدد را تبدیل به حروف میکنه اما من میخام این برنامه توی Excel به صورت ماکرو اجرا بشه یعنی یک عددی توی Excel بگیرد بعد تبدیل به حروف کنه نمیدونم باید برنامه رو کجا بنویسم ؟
الان ورودیم و خروجیم هردو از نوع تکست هست اما نمیدونم توی Excel چطوری از کاربر ورودی بگیرم و چطوری خروجیمو نمایش بدم ؟
اگه میشه همچین کاری کرد خواهش میکنم راهنماییم کنید:w05:
shakibonline
2011/9/16, 11:07 PM
سلام بعد یه غیبت تقریبا طولانی که احتمالا یقینا و قطعا برای کسی مهم هم نیست بر گشتم . دوستان عزیزم من با اطلاعاتی که تا این لحزه کسب کردم یه چند خطی کد نوشتم که می خوام بزارمش تو انجمن تا هم دوستای گلم نظرشونو در بارش بگن و هم این که با کمک دوستان (که اگه بنده رو لایق دوستی بدونن) عیب ها شو بر طرف کنم ، البته چون نمی دونم دقیقا باید تو کدوم تاپیک بزارمش پیشاپیش اگه اشتباها توی تاپیک نا مربوط گذاشتمش معزرت می خوام ، راستی می دونید که من تازه کارم:D اما (مسمم اینو دیگه واقا نمی دونم) فعلا لینک دانلود رو میزارم تا بعد http://shakibonline.rozup.ir/myProgram/enter-Name.zip.html
کربلایی
2011/9/18, 09:22 PM
سلام بعد یه غیبت تقریبا طولانی که احتمالا یقینا و قطعا برای کسی مهم هم نیست بر گشتم . دوستان عزیزم من با اطلاعاتی که تا این لحزه کسب کردم یه چند خطی کد نوشتم که می خوام بزارمش تو انجمن تا هم دوستای گلم نظرشونو در بارش بگن و هم این که با کمک دوستان (که اگه بنده رو لایق دوستی بدونن) عیب ها شو بر طرف کنم ، البته چون نمی دونم دقیقا باید تو کدوم تاپیک بزارمش پیشاپیش اگه اشتباها توی تاپیک نا مربوط گذاشتمش معزرت می خوام ، راستی می دونید که من تازه کارم:D اما (مسمم اینو دیگه واقا نمی دونم) فعلا لینک دانلود رو میزارم تا بعد http://shakibonline.rozup.ir/myProgram/enter-Name.zip.html
بهتر نیست کمی بیشتر درباره کدی که گذاشتی توضیح بدی تا رغبت بیشتر برا دانلود داشته باشیم؟
این کد چیه و قراره چکار کنه؟
به عنوان تازه کار خیلی خوبه . امیدوارم بتونی ادامه بدی .
shakibonline
2011/9/19, 09:51 AM
بهتر نیست کمی بیشتر درباره کدی که گذاشتی توضیح بدی تا رغبت بیشتر برا دانلود داشته باشیم؟
این کد چیه و قراره چکار کنه؟
کربلایی عزیز کاملا درست می فرمایید به روی چشم سعی می کنم توضیحاتی همراه با عکس بزارم .
shakibonline
2011/9/21, 05:55 PM
سلام به دوستان :gol:
ببخشید یه مدتییه اینترنتم ریپ می زنه واسه همین نتونستم بیام.
سریع می رم سر اصل مطلب چون می ترسم اینترنتم قطع شه .
برنامه ای که گذاشتم شامل:
یه منو با گزینه های خروج و درباره ی ما هست
4 تا تب که تو هر کدوم یکی از برنامه هایی که تازه کارایی مثل باهاش سر کار دارن،
اما برنامه ها
1 - hello user نمایش توی لیبل
2 - hello user نمایش توی messagebox
3 - تب نمایش a که متن وارد شده توسط کاربر رو ذخیره می کنه ، بعد متن ذخیره شده رو نمایش می ده.
4 - دریافت سن کاربر و نمایش اون که اصلا اون چیزی که می خواستم نشد ،می شه به جای عدد متن هم وارد کرد !! :eek: (لطفا بفرمایید چه طوری ؟)
راستی من Visual Studio 2010 رو نصب کردم که الان expired شده ، باید چی کار کنم؟ :cry:
Ronin87
2011/9/26, 07:03 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم در خصوص اینکه وقتی در انتقال اطلاعات(Casting) بین دو تایپ همزاد overflow داشته باشیم که در واقع یک Logical Error میباشد به چه نحوی می تونیم این خطای منطقی را به Run Time Error تبدیل کنیم ؟؟
ممنون
negin17h
2011/9/26, 07:12 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم در خصوص اینکه وقتی در انتقال اطلاعات(Casting) بین دو تایپ همزاد overflow داشته باشیم که در واقع یک Logical Error میباشد به چه نحوی می تونیم این خطای منطقی را به Run Time Error تبدیل کنیم ؟؟
ممنون
راستش نمیدونم منظورتون رو متوجه شدم یا خیر اما اگر برداشتم درست باشد با استفاده از بلوک try catch اگر خطایی بود که وارد Catch شد میتوانید Throw new Exception ... کنید.
Ronin87
2011/9/26, 07:21 PM
سلام به دوستان :gol:
ببخشید یه مدتییه اینترنتم ریپ می زنه واسه همین نتونستم بیام.
سریع می رم سر اصل مطلب چون می ترسم اینترنتم قطع شه .
برنامه ای که گذاشتم شامل:
یه منو با گزینه های خروج و درباره ی ما هست
4 تا تب که تو هر کدوم یکی از برنامه هایی که تازه کارایی مثل باهاش سر کار دارن،
اما برنامه ها
1 - hello user نمایش توی لیبل
2 - hello user نمایش توی messagebox
3 - تب نمایش a که متن وارد شده توسط کاربر رو ذخیره می کنه ، بعد متن ذخیره شده رو نمایش می ده.
4 - دریافت سن کاربر و نمایش اون که اصلا اون چیزی که می خواستم نشد ،می شه به جای عدد متن هم وارد کرد !! :eek: (لطفا بفرمایید چه طوری ؟)
راستی من Visual Studio 2010 رو نصب کردم که الان expired شده ، باید چی کار کنم؟ :cry:
سلام
در خصوص سوال 4 باید بگم که اگر از MessageBox داری استفاده میکنی میتونی کد زیر به کار ببری:
int a = int.Parse(textBox1.Text);
MessageBox.Show(a.ToString());
Ronin87
2011/9/27, 09:59 AM
راستش نمیدونم منظورتون رو متوجه شدم یا خیر اما اگر برداشتم درست باشد با استفاده از بلوک try catch اگر خطایی بود که وارد Catch شد میتوانید Throw new Exception ... کنید.
مرسی بابت راهنمایی,راستش منظورم اینه که مثلاً یه متغیر از نوع int تعریف کنیم و مقدار این متغیر را بریک عدد دیگه تقسیم کنیم
int num1 = 25;
num1 /= 7;
در اینجا owerflow داریم،که در واقع خطای منطقی تولید میکند،این خطا را به چه شیوه ای میتونیم را به Run time error تبدیل کنیم؟؟،البته try,catch که گفتین را امتحان کردم و از System.OverflowExceptionهم استفاده کردم،اما نتیجه 100% نگرفتم،
بازم ممنون
mammad.mechanic
2011/10/26, 10:53 PM
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم
تو سی شارپ چطوری میتونم یه نابع رو تعریف کنم که بعد بخوام ازش مشتق بگیرم......
تابع تعریف مشتق تو سی شارپ چیه؟
psd star
2011/10/26, 11:52 PM
با سلام
چطوری میشه در سی شارپ یک آرایه دو بعدی با طول نامعین تعریف کرد منظورم اینه که دو سطر داشته باشه ولی طولش نامعین باشه.نحوه مقدار دهی به این نوع آرایه به چه صورت است؟من آرایه را به این صورت تعریف کردم و هیچ خطایی نداشت ولی وقتی مقدار دهی می کنم خطا میده.
int [][] array1=new int [2][];
array1[0][0]=5;
کربلایی
2011/10/27, 07:49 PM
با سلام
چطوری میشه در سی شارپ یک آرایه دو بعدی با طول نامعین تعریف کرد منظورم اینه که دو سطر داشته باشه ولی طولش نامعین باشه.نحوه مقدار دهی به این نوع آرایه به چه صورت است؟من آرایه را به این صورت تعریف کردم و هیچ خطایی نداشت ولی وقتی مقدار دهی می کنم خطا میده.
int [][] array1=new int [2][];
array1[0][0]=5;
سلام
باید از کلاس System.Collections.Generic.List استفاده کنید.
مثال:
using System;
using System.Collections.Generic;
public class Example
{
public static void Main()
{
List<string> dinosaurs = new List<string>();
Console.WriteLine("\nCapacity: {0}", dinosaurs.Capacity);
dinosaurs.Add("Tyrannosaurus");
dinosaurs.Add("Amargasaurus");
dinosaurs.Add("Mamenchisaurus");
dinosaurs.Add("Deinonychus");
dinosaurs.Add("Compsognathus");
Console.WriteLine();
foreach(string dinosaur in dinosaurs)
{
Console.WriteLine(dinosaur);
}
Console.WriteLine("\nCapacity: {0}", dinosaurs.Capacity);
Console.WriteLine("Count: {0}", dinosaurs.Count);
Console.WriteLine("\nContains(\"Deinonychus\"): {0}",
dinosaurs.Contains("Deinonychus"));
Console.WriteLine("\nInsert(2, \"Compsognathus\")");
dinosaurs.Insert(2, "Compsognathus");
Console.WriteLine();
{
}
Console.WriteLine("\ndinosaurs[3]: {0}", dinosaurs[3]);
Console.WriteLine("\nRemove(\"Compsognathus\")");
dinosaurs.Remove("Compsognathus");
Console.WriteLine();
{
}
dinosaurs.TrimExcess();
Console.WriteLine("\nTrimExcess()");
Console.WriteLine("Capacity: {0}", dinosaurs.Capacity);
dinosaurs.Clear();
Console.WriteLine("\nClear()");
Console.WriteLine("Capacity: {0}", dinosaurs.Capacity);
}
}
موفق باشید
psd star
2011/10/28, 02:00 AM
سلامباید از کلاس System.Collections.Generic.List استفاده کنید.مثال:
using System;using System.Collections.Generic;public class Example{ public static void Main() { List dinosaurs = new List(); Console.WriteLine("\nCapacity: {0}", dinosaurs.Capacity); dinosaurs.Add("Tyrannosaurus"); dinosaurs.Add("Amargasaurus"); dinosaurs.Add("Mamenchisaurus"); dinosaurs.Add("Deinonychus"); dinosaurs.Add("Compsognathus"); Console.WriteLine(); foreach(string dinosaur in dinosaurs) { Console.WriteLine(dinosaur); } Console.WriteLine("\nCapacity: {0}", dinosaurs.Capacity); Console.WriteLine("Count: {0}", dinosaurs.Count); Console.WriteLine("\nContains(\"Deinonychus\"): {0}", dinosaurs.Contains("Deinonychus")); Console.WriteLine("\nInsert(2, \"Compsognathus\")"); dinosaurs.Insert(2, "Compsognathus"); Console.WriteLine(); foreach(string dinosaur in dinosaurs) { Console.WriteLine(dinosaur); } Console.WriteLine("\ndinosaurs[3]: {0}", dinosaurs[3]); Console.WriteLine("\nRemove(\"Compsognathus\")"); dinosaurs.Remove("Compsognathus"); Console.WriteLine(); foreach(string dinosaur in dinosaurs) { Console.WriteLine(dinosaur); } dinosaurs.TrimExcess(); Console.WriteLine("\nTrimExcess()"); Console.WriteLine("Capacity: {0}", dinosaurs.Capacity); Console.WriteLine("Count: {0}", dinosaurs.Count); dinosaurs.Clear(); Console.WriteLine("\nClear()"); Console.WriteLine("Capacity: {0}", dinosaurs.Capacity); Console.WriteLine("Count: {0}", dinosaurs.Count); }}موفق باشیدبا سلام ممنون از اینکه راهنمایی کردید اما من چون زیاد با سی شارپ کار نکردم درک کد ارسالی شما کمی مشکله برام.من می خوام یک برنامه بنویسم که یک شی(مثلا radio button )روی یک تصویری که چند مسیر را نشان میده حرکت کرده و از بین چند مسیر ، مسیر درست را پیدا کند.و اگر یک مسیر را اشتباهی رفت بتونه به عقب برگرده و یک مسیر دیگه را امتحان کنه تا به مقصد که یک نقطه قرمز روی تصویره برسه.من تو برنامه ای که نوشتم قصد داشتم مسیر های طی شده را توی آرایه دو بعدی (برای x و y) ذخیره کنم تا یک مسیر را دو بار طی نکنم. که با نحوه مقدار دهی به آرایه مشکل دارم.این تصویر را ضمیمه کردم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر
کربلایی
2011/10/28, 10:30 PM
با سلام ممنون از اینکه راهنمایی کردید اما من چون زیاد با سی شارپ کار نکردم درک کد ارسالی شما کمی مشکله برام.من می خوام یک برنامه بنویسم که یک شی(مثلا radio button )روی یک تصویری که چند مسیر را نشان میده حرکت کرده و از بین چند مسیر ، مسیر درست را پیدا کند.و اگر یک مسیر را اشتباهی رفت بتونه به عقب برگرده و یک مسیر دیگه را امتحان کنه تا به مقصد که یک نقطه قرمز روی تصویره برسه.من تو برنامه ای که نوشتم قصد داشتم مسیر های طی شده را توی آرایه دو بعدی (برای x و y) ذخیره کنم تا یک مسیر را دو بار طی نکنم. که با نحوه مقدار دهی به آرایه مشکل دارم.این تصویر را ضمیمه کردم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام
سوال شما در واقع به هوش مصنوعی و کارگزارهای هوشمند جستجو و نیز الگوریتم های مسیر یابی برمیگرده
بهتره سوالتون رو در تالار هوش مصنوعی مطرح کنید نه سی شارپ
اگر الگوریتم رو دارید و در پیاده سازی مشکل دارید بنده در خدمتتون هستم اما متاسفانه من در مباحث هوش مصنوعی زیاد وارد نیستم.
موفق باشید
mammad.mechanic
2011/11/17, 06:36 PM
سلام
برای جابجا کردن 2تا آرایه با هم دیگه از چه دستوری باید استفاده کنم؟یعنی 2تا آرایه جاهاشون رو با هم عوض کنن..مثلا تو ماتریس
negin17h
2011/11/18, 12:14 PM
سلام
برای جابجا کردن 2تا آرایه با هم دیگه از چه دستوری باید استفاده کنم؟یعنی 2تا آرایه جاهاشون رو با هم عوض کنن..مثلا تو ماتریس
ببخشید یعنی چی؟
یعنی مثلاً دو سطر یک ماتریس جابجا شوند؟
negin17h
2011/11/18, 12:15 PM
با سلام ممنون از اینکه راهنمایی کردید اما من چون زیاد با سی شارپ کار نکردم درک کد ارسالی شما کمی مشکله برام.من می خوام یک برنامه بنویسم که یک شی(مثلا radio button )روی یک تصویری که چند مسیر را نشان میده حرکت کرده و از بین چند مسیر ، مسیر درست را پیدا کند.و اگر یک مسیر را اشتباهی رفت بتونه به عقب برگرده و یک مسیر دیگه را امتحان کنه تا به مقصد که یک نقطه قرمز روی تصویره برسه.من تو برنامه ای که نوشتم قصد داشتم مسیر های طی شده را توی آرایه دو بعدی (برای x و y) ذخیره کنم تا یک مسیر را دو بار طی نکنم. که با نحوه مقدار دهی به آرایه مشکل دارم.این تصویر را ضمیمه کردم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر
مشکلتون در مقداردهی به آرايه چیه؟
mammad.mechanic
2011/11/18, 01:09 PM
ببخشید یعنی چی؟
یعنی مثلاً دو سطر یک ماتریس جابجا شوند؟
بله....می خوام یه شرط بزارم که مثلا اگه آرایه سطر دوم ستون اول بزرگتر از آرایه سطر اول بود..کل سطر دوم با سطر اول جا بجا بشه....
و یه سوال دیگه تو سی شارپ آرایه های ماتریس رو نمیشه به صورت i j تعریف کرد؟
negin17h
2011/11/18, 07:03 PM
بله....می خوام یه شرط بزارم که مثلا اگه آرایه سطر دوم ستون اول بزرگتر از آرایه سطر اول بود..کل سطر دوم با سطر اول جا بجا بشه....
و یه سوال دیگه تو سی شارپ آرایه های ماتریس رو نمیشه به صورت i j تعریف کرد؟
سلام
چرا میشه آرایه دو بعدی تعریف کرد :
int[3][4] i;
ماتریس i با 3 سطر و 4 ستون.
در مورد شرط هم مشکلی نداره. شرط رو میذاری، فقط برای جابجایی مثل متلب نیست که کل یکباره جابجا شه. باید temp بگیری و درایه ها را یکی یکی جابجا کنید :gol:
mammad.mechanic
2011/11/18, 08:22 PM
سلام
چرا میشه آرایه دو بعدی تعریف کرد :
int[3][4] i;
ماتریس i با 3 سطر و 4 ستون.
در مورد شرط هم مشکلی نداره. شرط رو میذاری، فقط برای جابجایی مثل متلب نیست که کل یکباره جابجا شه. باید temp بگیری و درایه ها را یکی یکی جابجا کنید :gol:
ممنون..
حالا اگه بخوام یه آرایه از ماتریس رو بخونم چی؟...مثلا بگم آرایه سر دوم ستون سوم برابر با یه عدد..
در واقع من تو برنامم یه ماتریس 9*9 دارم که برای هر آرایه یه textbox تعریف کردم....و برای تعریف هر آرایه از ماتریس از کد
double [] x=new double [] l
استفاده کردم..
حال با این کدی که شما گفتی چطوری می تونم آرایه هر ماتریس به یه textbox اختصاص بدم...
این دستور temp چطور باید بنویسم واسه جابجایی آرایه ها...
ممنون
negin17h
2011/11/19, 06:43 AM
ممنون..
حالا اگه بخوام یه آرایه از ماتریس رو بخونم چی؟...مثلا بگم آرایه سر دوم ستون سوم برابر با یه عدد..
در واقع من تو برنامم یه ماتریس 9*9 دارم که برای هر آرایه یه textbox تعریف کردم....و برای تعریف هر آرایه از ماتریس از کد
double [] x=new double [] l
استفاده کردم..
حال با این کدی که شما گفتی چطوری می تونم آرایه هر ماتریس به یه textbox اختصاص بدم...
این دستور temp چطور باید بنویسم واسه جابجایی آرایه ها...
ممنون
دوست عزیز اول بذار ادبیاتمون رو یکی کنیم. به هر کدام از خانه های ماتریس، درایه میگویند نه آرایه.
در خصوص خواندن یک درایه که تکلیف مشخصه. اگر نام ماتريس شما mat باشه و بخواهید مثلاً درایه سطر 2 و ستون 3 رو بخونید:
mat[1][2];
اگر میخواهید به textbox دسترسی داشته باشید، باید درایه را به نوع مورد نظر تبدیل کنید یعنی:
(System.Windows.Forms.Textbox)mat[1][2];
در ضمن در نظر بگیرید که در سی شارپ، ایندکس ماتريس ها و آرایه ها از 0 شروع می شوند. برای همین درایه سطر 2 و ستون 3 معادل با خانه 1 و 2 می باشد.
در خصوص temp ، منظورم دستوری نبود.
ببین شما دو خانه داری که مقادیرش باید جابجا شوند، پس باید یک مقدار را در متغیر temp نگه داری و دیگری را بر روی این مقدار در درایه مورد نظر قرار دهی و سپس مقدار temp را در درایه دیگر بذاری.
فرض کن ماتریس mat و درایه ستون 2 از دو سطر 1 و 2 مد نظر باشد:
temp = mat[0][1];
mat[0][1]=mat[1][1];
mat[1][1]=temp;
mammad.mechanic
2011/11/19, 09:44 AM
دوست عزیز اول بذار ادبیاتمون رو یکی کنیم. به هر کدام از خانه های ماتریس، درایه میگویند نه آرایه.
در خصوص خواندن یک درایه که تکلیف مشخصه. اگر نام ماتريس شما mat باشه و بخواهید مثلاً درایه سطر 2 و ستون 3 رو بخونید:
mat[1][2];
اگر میخواهید به textbox دسترسی داشته باشید، باید درایه را به نوع مورد نظر تبدیل کنید یعنی:
(System.Windows.Forms.Textbox)mat[1][2];
در ضمن در نظر بگیرید که در سی شارپ، ایندکس ماتريس ها و آرایه ها از 0 شروع می شوند. برای همین درایه سطر 2 و ستون 3 معادل با خانه 1 و 2 می باشد.
در خصوص temp ، منظورم دستوری نبود.
ببین شما دو خانه داری که مقادیرش باید جابجا شوند، پس باید یک مقدار را در متغیر temp نگه داری و دیگری را بر روی این مقدار در درایه مورد نظر قرار دهی و سپس مقدار temp را در درایه دیگر بذاری.
فرض کن ماتریس mat و درایه ستون 2 از دو سطر 1 و 2 مد نظر باشد:
temp = mat[0][1];
mat[0][1]=mat[1][1];
mat[1][1]=temp;
ممنون از کمکتون....;)
mammad.mechanic
2011/11/19, 05:27 PM
سلام
خسته نباشید...میشه بگید این پیغام خطا که میده ..مشکل ازکجاست؟
71743
negin17h
2011/11/20, 07:32 PM
سلام
خسته نباشید...میشه بگید این پیغام خطا که میده ..مشکل ازکجاست؟
71743
لطفاً خطا رو اینجا بنویس چون نمیتونم بخونمش. واضح نیست :gol:
mammad.mechanic
2011/11/20, 08:18 PM
لطفاً خطا رو اینجا بنویس چون نمیتونم بخونمش. واضح نیست :gol:
چشم...
این خطا رو میده....
:warn: ArgumentException was unhandled.
Delegate to an instance method cannot have null 'this'.
یکم بزرگش کردم بتونید بخونید
72021
sara.hoseini90
2011/11/21, 06:32 PM
من میخوام به زبان سی شارپ برنامه ای بنویسم که 160تا عکس رو بدون اینکه از کیفیتش کم شه فشرده سازی کنم ونمایش بدم .دوباره به حالت اول بر گردونم .برای اینکار دنبال بهترین الگوریتم میگردم شما میتونی کمکم کنید؟
shakibonline
2011/11/23, 07:01 PM
سلام
من توی پاسکال یه برنامه نوشتم حالا می خوام همونو با سی شارپ بنویسم اما یه چیزیا یی رو نمی دونم می تونید توضیحات برنامه رو اینجا (http://www.iran-eng.com/showthread.php/321716-%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D9%85-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%85-%DB%8C%D8%B9%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%82%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%AE%D8%AA%D9%87%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D 8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8% 9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F-%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F) ببینید.
من با حلقه ها تو 30# آشنایی دارم اما نمی دونم آرایه ها رو چه جوری باید تعریف کرد خلاصه چیزی از آرایه ها تو 30# نمی دونم ،لطفا کمکم کنید ، جلو جلو مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی:D
mammad.mechanic
2011/11/23, 07:39 PM
سلام
من توی پاسکال یه برنامه نوشتم حالا می خوام همونو با سی شارپ بنویسم اما یه چیزیا یی رو نمی دونم می تونید توضیحات برنامه رو اینجا (http://www.iran-eng.com/showthread.php/321716-بابا-دم-شما-مهندسان-ایران-گرم-یعنی-سوال-من-اینقدر-سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟-؟؟؟؟؟؟؟) ببینید.
من با حلقه ها تو 30# آشنایی دارم اما نمی دونم آرایه ها رو چه جوری باید تعریف کرد خلاصه چیزی از آرایه ها تو 30# نمی دونم ،لطفا کمکم کنید ، جلو جلو مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی:D
واسه تعریف آزایه تو سی شارپ
اگر بخواهید یک متغیر را به صورت آرایه تعرف کنید باید در مقابل نوع متغیر از علامت [] استفاده کنید.
برای مثال کد زیر میتونه 90عنصر را در خود نگهداری کند.
double[] X = new double[90];
shakibonline
2011/11/23, 08:11 PM
ممنون ،
فقط این آرایه 90 تایی و اسمش x !!!؟؟
برای فراخوانی باید چی کار کرد؟؟ مثلا آرایه ی 10 ..؟؟
mammad.mechanic
2011/11/24, 12:20 AM
ممنون ،
فقط این آرایه 90 تایی و اسمش x !!!؟؟
برای فراخوانی باید چی کار کرد؟؟ مثلا آرایه ی 10 ..؟؟
ببین آرایه ها از صفر شروع میشه...و تا آرایه 89 ادامه داره که در کل میشه 90 تا آرایه.
برای فراخوانی هم کاری نداره
x[10]=..........;
senaps
2011/11/25, 08:08 PM
سلام.....
اقا من یه مشکل بزرگ دارم،از هر کسی هم می پرسم،نمیتونه به دادم برسه.....معمولا،جواب ها،به سوال من ربط نداره یا الکی اونقد پیچیدش کردن که من می مونم واقعا اینا چرا اینقد برنامه نویسی رو برا خودشون سخت میکنن؟!!
ببینید،مشکل من،تو ارتباط با دیتابیس هاست.......
1- ایا،برای برنامه ای که 4 فرم داره،و همه ی این فرم ها،باید با دیتابیس کار کنن،من باید با دیتابیس وصلشون کنم؟!!!ایا برای این کار،میتونم یه تابع کلی ارتباط با تمام sqlcommand هاش بنویسم،و هر جایی،هر کدوم رو که عشقم کشید،فراخوانی کنم؟!! چه جوری؟! من بلدم یه کانکشن استرینگ بنویسم!! همین و بس!
2- من اگر بخوام،دیتا بیسی که تو دیتابیس منیجمنت سیستم ساختم، رو وصل کنم به برنامه ام،به طوری که دیتاگرید ویو نداشته باشم، و مثلا،هر کدوم از فیلد های مورد نظرم،با یه تکست باکس پر بشه و من بتونم مقدارش رو ذخیره کنم،باید چیکار کنم؟!!!
(در این مورد،منظورم اینه که چجوری باید دیتابیس رو متصل کنم؟! چه جوری باید فرم ها رو تنظیم کنم؟! چه جوری از sqlcommand ها استفاده کنم؟! مثلا دستور sqlcommand ی که برای من، دستور select * from x رو نشون بده،چه شکلیه؟!!!
3- من علاوه بر دیتاگرید ویو،از دیتا بیندینگ نویگیشن هم متنفرم!!!! برای رفت و امد بین رکورد های مختلف،باید چه کدی رو برای دگمه های نکست و اینا بنویسم؟!
راستی،من بلدم یه دیتاسورس درست کنم،بدون اینکه حتی یه خط کد نوشته باشم،داده هایی رو داخل یه تکست باکس بریزم و در بیارم،ولی احساس میکنم که کافی نیست!! دوست دارم،اینجوری باشه که هر جوری من کلاس هام رو مشخص میکنم،اونجوری باشه مطمئنم که میشه،چون کار برنامه نویسیه!!
راستی، کل چیزی که من از کد نویسی در مورد دیتابیس بلدم اینه:
sqlconnection con= new sqlconnetion(" code's")f
اون اف هم به جای سمی کالون اخر گذاشتم!!!! همین.....
بقیش دیگه راهنمایی شما رو می طلبه که باید چی بنویسم و چیکار کنم که کارم درست در بیاد!!!
zahra1386
2011/11/25, 08:46 PM
سلام.....
اقا من یه مشکل بزرگ دارم،از هر کسی هم می پرسم،نمیتونه به دادم برسه.....معمولا،جواب ها،به سوال من ربط نداره یا الکی اونقد پیچیدش کردن که من می مونم واقعا اینا چرا اینقد برنامه نویسی رو برا خودشون سخت میکنن؟!!
ببینید،مشکل من،تو ارتباط با دیتابیس هاست.......
1- ایا،برای برنامه ای که 4 فرم داره،و همه ی این فرم ها،باید با دیتابیس کار کنن،من باید با دیتابیس وصلشون کنم؟!!!ایا برای این کار،میتونم یه تابع کلی ارتباط با تمام sqlcommand هاش بنویسم،و هر جایی،هر کدوم رو که عشقم کشید،فراخوانی کنم؟!! چه جوری؟! من بلدم یه کانکشن استرینگ بنویسم!! همین و بس!
2- من اگر بخوام،دیتا بیسی که تو دیتابیس منیجمنت سیستم ساختم، رو وصل کنم به برنامه ام،به طوری که دیتاگرید ویو نداشته باشم، و مثلا،هر کدوم از فیلد های مورد نظرم،با یه تکست باکس پر بشه و من بتونم مقدارش رو ذخیره کنم،باید چیکار کنم؟!!!
(در این مورد،منظورم اینه که چجوری باید دیتابیس رو متصل کنم؟! چه جوری باید فرم ها رو تنظیم کنم؟! چه جوری از sqlcommand ها استفاده کنم؟! مثلا دستور sqlcommand ی که برای من، دستور select * from x رو نشون بده،چه شکلیه؟!!!
3- من علاوه بر دیتاگرید ویو،از دیتا بیندینگ نویگیشن هم متنفرم!!!! برای رفت و امد بین رکورد های مختلف،باید چه کدی رو برای دگمه های نکست و اینا بنویسم؟!
راستی،من بلدم یه دیتاسورس درست کنم،بدون اینکه حتی یه خط کد نوشته باشم،داده هایی رو داخل یه تکست باکس بریزم و در بیارم،ولی احساس میکنم که کافی نیست!! دوست دارم،اینجوری باشه که هر جوری من کلاس هام رو مشخص میکنم،اونجوری باشه مطمئنم که میشه،چون کار برنامه نویسیه!!
راستی، کل چیزی که من از کد نویسی در مورد دیتابیس بلدم اینه:
sqlconnection con= new sqlconnetion(" code's")f
اون اف هم به جای سمی کالون اخر گذاشتم!!!! همین.....
بقیش دیگه راهنمایی شما رو می طلبه که باید چی بنویسم و چیکار کنم که کارم درست در بیاد!!!
سلام دوست عزیز
والا به نظر من نیازی به تعریف تابع و اینا نداری! کافیه چند تا کار کوچیک انجام بدی تا به دیتابی وصل بشی و ازش اطلاعات بخونی یا بریزی توش...من مراحلی رو که خودم معمولا استفاده میکنم برات مینویسم ...البته دوستان دیگه تجربه و اطلاعاتشون خیلی بیشتر از منه ایشالا اونا هم کمکت میکنن:smile:
اولین کاری که من انجام میدم اینه :
SqlConnection cnc = new SqlConnection();
SqlCommand cmd = new SqlCommand();
SqlDataReader dr;
حالا توی سازنده ی فرمم به دیتابیسم کانکت میشم:
cnc.ConnectionString = "Server=110-PC\\SQLEXPRESS;DataBase=database;Integrated Security=True";
cmd.Connection = cnc;
از این به بعد شما خیلی راحت میتونی توی هر رویدادی که خواستی کوئری بنویسی و نتیجه رو توی تکست باکس یا هر چیز دیگه نشون بدی...مثلا من توی رویداد کلیک روی دکمه ی نمایش این دستورات رو نوشتم:
cnc.Open();
cmd.CommandText = "select name,family from bimar where " + "ID='" + textBox3.Text + "'";
dr = cmd.ExecuteReader();
while (dr.Read() == true)
{
comboBox6.Items.Add(dr["name"]);
comboBox7.Items.Add(dr["family"]);
}
cnc.Close();
همون طور که میببینی من بر اساس ID بیمار اطلاعاتی رو از جدول "بیمار" خوندم و برای نمایششون اونا رو توی کمبو باکس ریختم...به همین راحتی به همین خومشزگی:)
امیدوارم دوستان بهتر بتونن کمکت کنن:smile:
senaps
2011/11/25, 09:24 PM
والا به نظر من نیازی به تعریف تابع و اینا نداری! کافیه چند تا کار کوچیک انجام بدی تا به دیتابی وصل بشی و ازش اطلاعات بخونی یا بریزی توش...من مراحلی رو که خودم معمولا استفاده میکنم برات مینویسم ...البته دوستان دیگه تجربه و اطلاعاتشون خیلی بیشتر از منه ایشالا اونا هم کمکت میکنن:smile:
بسیار ممنون، فکر کنم جوابم رو کامل گرفتم!!
به جز یه مشکل:
"select name,family from bimar where " + "ID='" + textBox3.Text + "'";
الان، ترتیب چیه؟! شما ID رو که سلکت نکردی؟! چجوری براش یه تکست باکس معرفی کردی؟! بعد ترتیب این علامت ها رو میشه بدین؟! مثلا برا اینکه برا هر سه تای نام و فامیل و ای دی، من تکست باکس معرفی کنم؟!
negin17h
2011/11/25, 10:15 PM
به جز یه مشکل:
الان، ترتیب چیه؟! شما ID رو که سلکت نکردی؟! چجوری براش یه تکست باکس معرفی کردی؟! بعد ترتیب این علامت ها رو میشه بدین؟! مثلا برا اینکه برا هر سه تای نام و فامیل و ای دی، من تکست باکس معرفی کنم؟!
دوست عزیز من نمونه کدهای کار با پارامترها را تو همین تالار بارها گذاشتم. اگر از پارامترها استفاده کنید نیازی به این همه کوتیشن نیست و گیج هم نمیشی :gol:
البته با اجازه زهرا جون که کمک کرده بودن :gol:
zahra1386
2011/11/25, 10:19 PM
به جز یه مشکل:
خواهش میکنم ...خوشحالم که مشکل رفع شد..
خب قراره من نام و فامیلی کسی رو از جدول دربیارم که آی دی مربوطه ش اون چیزی باشه که توی textBox3 هست!!در واقع من توی فرمم یه تکست باکسی دارم که اونجا کاربر میتونه آی دی مورد نظر رو وارد کنه و بعد با زدن دکمه ی نمایش اسم و فامیلش رو ببینه....
ترتیب مهم نیست...ببینید فرم من یه چیزی هست شبیه تصویر ضمیمه شده....شما میتونید هنگام خوندن اطلاعات از دیتا بیس با هر ترتیبی که دلتون میخواد اونا رو نمایش بدین!!
zahra1386
2011/11/25, 10:25 PM
دوست عزیز من نمونه کدهای کار با پارامترها را تو همین تالار بارها گذاشتم. اگر از پارامترها استفاده کنید نیازی به این همه کوتیشن نیست و گیج هم نمیشی :gol:
البته با اجازه زهرا جون که کمک کرده بودن :gol:
خواهش میکنم عزیزم اجازه ی مام دست شماست:gol:
راستش من اصلا یاد پارامترها نبودم حق با شماست عزیزم;)
naimi ali
2011/12/26, 01:18 PM
با سلام به استاد گرامی negin17h ....می خوام اعداد مقلوب بین 100000 تا 999999 را با c# چاپ کنم می شه به من کمک کنید....ممنونم از زحمات شما.... چون قسمت c# قفل بود من این سوال رو اینجا مطرح کردم...
negin17h
2011/12/26, 02:33 PM
با سلام به استاد گرامی negin17h ....می خوام اعداد مقلوب بین 100000 تا 999999 را با c# چاپ کنم می شه به من کمک کنید....ممنونم از زحمات شما.... چون قسمت c# قفل بود من این سوال رو اینجا مطرح کردم...
منظور از اعداد مقلوب چیه؟ :D
naimi ali
2011/12/26, 09:50 PM
منظور از اعداد مقلوب چیه؟ :D
حقیقتش رو بخوام بگم من c# یه مقداری بلد هستم اما نه اونقدر... استاد یه پروژه مازاد بر نمره درس داده یعنی 20 + 3 گفتم اگه بشه به کمک شما بنویسمش... عدد مقلوب عددی است که می تواند در یکی از ارقام خودش غیر از 1 ضرب شود...حاصل عددی خواهد بود که اعداد آن ، جابه جا شده ی اعداد ، عدد اصلی (عدد اول می باشد)...عدد مقلوبی را که از ضرب کردن عدد مقلوبی دیگری در یک رقم به وجود آید...می گوییم به وسیله آن عدد تولید شده است...دو عدد مقلوب هم هستند اگر بتوانیم هر کدام از آنها را تنها با جا به جایی ارقامشان به دبگری تبدیل کنیم...برای مثال اگر 1246878 یک عدد مقلوب است که اگر در 6 ضرب شود که یکی از ارقام آن است نتیجه می شود 7481268 که اقام آن با ارقام عدد اصلی یکی است...
برنامه ای که عددی صحیح 1 تا 9 رقمی را از کاربر دریافت کرده و بررسی کند آیا عدد مقلوب است یا نه؟
اگر مقلوب پیغام مناسبی چاپ کند که عدد مقلوب نیست؟
اگر بود تمامی ارقامی را که باعث تولید اعداد قلب شده این عدد می شود ، در خروجی چاپ کند. برای مثال عدد 123456789 را دریافت و به ما 2و4و5و7و8 را به ما برگرداند و اگر 120 را بدهیم با پیغامی مناسب بگوید این عدد مقلوب نیست....
چند عدد مقلوب بین 100000 تا 999999 وجود دارند که ارقام آن تکراری نباشد برنامه باید با ذکر تعداد این ارقام را نمایش دهد...
خیلی ممنون می شم اگه به من کمک کنید....
واقعا هرچی می خوونم نمی فهمم
حقیقتش رو بخوام بگم من c# یه مقداری بلد هستم اما نه اونقدر... استاد یه پروژه مازاد بر نمره درس داده یعنی 20 + 3 گفتم اگه بشه به کمک شما بنویسمش... عدد مقلوب عددی است که می تواند در یکی از ارقام خودش غیر از 1 ضرب شود...حاصل عددی خواهد بود که اعداد آن ، جابه جا شده ی اعداد ، عدد اصلی (عدد اول می باشد)...عدد مقلوبی را که از ضرب کردن عدد مقلوبی دیگری در یک رقم به وجود آید...می گوییم به وسیله آن عدد تولید شده است...دو عدد مقلوب هم هستند اگر بتوانیم هر کدام از آنها را تنها با جا به جایی ارقامشان به دبگری تبدیل کنیم...برای مثال اگر 1246878 یک عدد مقلوب است که اگر در 6 ضرب شود که یکی از ارقام آن است نتیجه می شود 7481268 که اقام آن با ارقام عدد اصلی یکی است...
برنامه ای که عددی صحیح 1 تا 9 رقمی را از کاربر دریافت کرده و بررسی کند آیا عدد مقلوب است یا نه؟
اگر بود تمامی ارقامی را که باعث تولید اعداد قلب شده این عدد می شود ، در خروجی چاپ کند. برای مثال عدد 123456789 را دریافت و به ما 2و4و5و7و8 را به ما برگرداند و اگر 120 را بدهیم با پیغامی مناسب بگوید این عدد مقلوب نیست....
چند عدد مقلوب بین 100000 تا 999999 وجود دارند که ارقام آن تکراری نباشد برنامه باید با ذکر تعداد این ارقام را نمایش دهد...
الگوریتمش چی؟
نوشتید ؟
الگوریتمش رو بذارید ، شاید بچه های دات نت کمک کردند
H.r.Ghanbari
2011/12/28, 12:25 AM
/* ---------------------------------------------------------------------- */
1. اول یه تابعی می نویسی که یک عدد و بگیره اونو تبدیل به رشته بکنه. نکته اینجاست که باید رشته ات بصورت صعودی باشه یعنی برای عدد 954811523 باید رشنه "112345589" برگردونه.
private string ToStringAscendant( long x )
{
string temp = “Empty”;
// your Routine
Return temp;
}
2. حالا باید تابعی بنویسی که دو تا عدد و بگیره و بگه که این دو عدد مقلوب هستند یا نه با کمک تابع قبلی که نوشتی؟
private bool IsMaghloob(long x , long y )
{
String sx = this. ToStringAscendant( x);
String sy = this. ToStringAscendant( y);
if( sx.Contain(sy) && sx.Lenght == sy.Lenght )
return true;
return false;
}
حال باید یه همچین حلقه ای بنویسید:
int counter=2;
long input = 954811523;
long temp ;
bool find = false;
for( ; counter<10; counter++)
{
temp = input*counter;
if( this. IsMaghloob( input, temp )
{
If( !find )
{
Console.WriteLine( “OK Is Maghloob.{0}”,input);
}
Find = true;
Console.WriteLine( “ Value={0}, Multiplier={}; ”temp,counter);
}
If( !find )
{
Console.WriteLine( “ Fail> Not Found Any Value Form 2-9!”);
}
}
فک کنم کل کاریه که شما باید بکنید فقط تابع ToStringAscendant کامل کنید، یهتره داخل تابع از کلاس stringBuilder بجای کلاس string استفاده کنید. ;)
naimi ali
2011/12/28, 02:34 PM
ممنونم از کمک وافعا دستت درد نکنه لطف کردی عزیز... برای شما آرزویی موفقیت می کنم ...مرسی
naimi ali
2011/12/28, 07:42 PM
سلام... H.R.ghnabari هینکه نویشتی خیلی به من کمک کرد ....اما اون چیزی که استاد می خواد یکنم با این فر ق می کنه... برنامه که من در نظر دارم 1 عدد رو دریافت می کنه...
H.r.Ghanbari
2011/12/28, 07:51 PM
سلام... H.R.ghanbari هینکه نویشتی خیلی به من کمک کرد ....اما اون چیزی که استاد می خواد یکنم با این فر ق می کنه... برنامه که من در نظر دارم 1 عدد رو دریافت می کنه...
;)
می تونی اینکارو بکنی :
long input = long.Parse( Console.ReadLine() ); //ok
ali487
2012/1/21, 08:26 PM
سلام به دوستان خوب . لطفا کد بستن سورس در #C را در صورت امکان ... با تشکر
majid_n_iran
2012/1/23, 01:04 AM
اگر برنامه ویژوال استودیویک برنامه را درآن می خوام اجراکنم هنگ میکنه راهنمایی کنید
negin17h
2012/1/24, 10:56 AM
اگر برنامه ویژوال استودیویک برنامه را درآن می خوام اجراکنم هنگ میکنه راهنمایی کنید
سلام
برنامه چی؟
شاید برنامه شما در لود عملیات سنگینی رو انجام میده یا در لوپ میفته!!! :gol:
kayvan90
2012/1/24, 10:57 AM
سلام كسي اطلاع نداره چطور ميشه تماشاچياي فيفا12 رو حذف كرد آخه شديدا بازي تيك ميزنه
روي بازي نوشته حداقل سيستم مورد نياز گراف256 رم1 كه من گراف1 با رم1 دارم بازي هم هيچ مشكلي ندارد وقتي وارد ورزشگاه ميشه وبازي داره شروع ميشه تيك زدن شروع ميشه راه حل نداريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به دادم برسيد.:(
((هيچ چيز بدتر از اين نيست كه يك فيفاباز نتونه با فيفاي دلخواهش بازي كنه)) اين سخن از خودم بود
negin17h
2012/1/24, 10:57 AM
سلام به دوستان خوب . لطفا کد بستن سورس در #C را در صورت امکان ... با تشکر
بستن؟
اگر منظورتون خروج از Application هست که :
Application.Exit() ;
و اگر منظورتون بستن فرم هست:
this.Close();
maryam_heidari
2012/1/28, 09:44 PM
با سلام
در حال حاضر می خواهم پروژه ای درباره وب سایت خبرگزاری با استفاده از زبان c# و asp با sql بنویسم , می خواستم سایتی را بهم معرفی کنید که در این مورد بهم کمک کند و یا اگر پروژه ای در این زمینه دارید که به من در این پروژه کمک میکند را لطفا ارائه دهید
ممنون و با تشکر
negin17h
2012/1/28, 09:54 PM
با سلام
در حال حاضر می خواهم پروژه ای درباره وب سایت خبرگزاری با استفاده از زبان c# و asp با sql بنویسم , می خواستم سایتی را بهم معرفی کنید که در این مورد بهم کمک کند و یا اگر پروژه ای در این زمینه دارید که به من در این پروژه کمک میکند را لطفا ارائه دهید
ممنون و با تشکر
وب سایت خبر گذاری یک بخش مدیریتی و ورود اطلاعات و همچنین دریافت اطلاعات با استفاده از RSS داره و یک بخش نمایش.
شما بفرمایید مشکل کجاست تا دوستان کمک کنند و خودتون راحت بتونید بنویسیدش :gol:
mahmoodof
2012/2/22, 09:15 PM
سلام و خسته نباشيد به تمامي اساتيد گرامي
من براي طراحي يك سايت ، از پايگاه داده ي sqlexpress كه با خود visualstudio نصب ميشه استفاده كردم.مشكلي كه دارم ، اينه كه زماني كه كل پروژم يا وبسايتمو كپي ميكنم توي يه كامپيوتر ديگه ، خطاي پايگاه داده ميده و ديتابيسمو اصلا باز نميكنه !!!!!!!!!!!!!!
برخي ها ميگن كه پايگاه دادش بايد Attach بشه !!!! من همين Attach كردنو بلد نيستم و نميدونم كه بايد چي كار كنم.خواهش ميكنم كه كمكم كنيد.بايد پروژمو برم تحويل بدم والا نمرم صفر ميشه !!!!!
منتظرم.يا علي...
golemaryam_1983
2012/2/22, 10:21 PM
من براي طراحي يك سايت ، از پايگاه داده ي sqlexpress كه با خود visualstudio نصب ميشه استفاده كردم.مشكلي كه دارم ، اينه كه زماني كه كل پروژم يا وبسايتمو كپي ميكنم توي يه كامپيوتر ديگه ، خطاي پايگاه داده ميده و ديتابيسمو اصلا باز نميكنه !!!!!!!!!!!!!!
برخي ها ميگن كه پايگاه دادش بايد Attach بشه !!!! من همين Attach كردنو بلد نيستم و نميدونم كه بايد چي كار كنم.خواهش ميكنم كه كمكم كنيد.بايد پروژمو برم تحويل بدم والا نمرم صفر ميشه !!!!!
منتظرم.يا علي...
سلام دوست عزیز من فکر میکنم این پایگاهی که همراه ویژال نصب میشه کامل نباشه مثل ویژالی که همراه sql نصب میشه ولی به هر حال نحوه اتچ کردن به این صورت هست که شما باید اول تمام سرویس های پایگاه رو استاپ کنید بعد فایلهای پایگاه رو در مسیر سیو پایگاه کپی کنید و بعد پایگاه رو اجرا کنید و روی پوشه دیتا بیس کلیک راست کنید و گزینه اتچ رو انتخاب کنید بعد از باز شدن پنجره اتچ شما می تونید فایلهاتون رو اد کنید و ok ، به این ترتیب شما باید پایگاهتون رو در زیر پوشه دیتابیس و تمامی تیبل ها رو در زیر پوشه تیبل ببینید. بعد از انجام این مراحل مجدد سرویس های پایگاه را دوباره فعال کنید.
امیدوارم توضیحاتم به شما کمک کنه در غیر این صورت بقیه دوستان کمک می کنند.
با تشکر
HH2BN1990
2012/2/24, 12:29 AM
منتظرم.يا علي...
خوب رو کلاینتی که می خوای پروژه رو روش اجرا کنی باید ببینی sqlexpress نصب هست یا نه ! اگر نصب بود با استفاده از command prompt می تونی دیتابیس رو attach کنی ! نحوه ی Attach کردن رو هم اینجا (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms165673.aspx)توضیح داده !
اگر sqlexpress هم نصب نبود (یعنی دستور
sqlcmd -S Server\Instance تو command propmt رو نشناخت ) باید sqlexpress رو نصب کنی ! فقط قبل نصب اون باید دات نت 2 سرویس پک 2 با
Windows Installer 4.5 رو نصب کرده باشی !! فایل ها رو هم اگه نداشتی بگو لینک بدم دانلود کنی !
اگر رو کلاینت Sql Server Managment نصب هست که خیلی راحت میری دیتابیس رو Attach می کنی !
HH2BN1990
2012/2/24, 01:24 AM
سلام دوست عزیز من فکر میکنم این پایگاهی که همراه ویژال نصب میشه کامل نباشه مثل ویژالی که همراه sql نصب میشه ولی به هر حال نحوه اتچ کردن به این صورت هست که شما باید اول تمام سرویس های پایگاه رو استاپ کنید بعد فایلهای پایگاه رو در مسیر سیو پایگاه کپی کنید و بعد پایگاه رو اجرا کنید و روی پوشه دیتا بیس کلیک راست کنید و گزینه اتچ رو انتخاب کنید بعد از باز شدن پنجره اتچ شما می تونید فایلهاتون رو اد کنید و ok ، به این ترتیب شما باید پایگاهتون رو در زیر پوشه دیتابیس و تمامی تیبل ها رو در زیر پوشه تیبل ببینید. بعد از انجام این مراحل مجدد سرویس های پایگاه را دوباره فعال کنید.
با تشکر
اون ویژوالی که همراه sql به اسم Business Intelligence Developer Studio نصب میشه برای کارهای دیگه مثل Reporting Services استفاده میشه و با اون نمیشه پروژه های سی شارپ یا بیسیک رو کامپایل کرد . More (http://rnovin.com/learning/sql-server-learning/2/SQL%20Fasle%202.htm)
golemaryam_1983
2012/2/24, 09:47 AM
اون ویژوالی که همراه sql به اسم Business Intelligence Developer Studio نصب میشه برای کارهای دیگه مثل Reporting Services استفاده میشه و با اون نمیشه پروژه های سی شارپ یا بیسیک رو کامپایل کرد . More (http://rnovin.com/learning/sql-server-learning/2/SQL%20Fasle%202.htm)
سلام دوست عزیز بله می دونم منم به عنوان مثال به دوستمون عرض کردم مرسی از اطلاعاتتون.
با تشکر
HH2BN1990
2012/2/24, 10:29 AM
سلام دوست عزیز بله می دونم منم به عنوان مثال به دوستمون عرض کردم مرسی از اطلاعاتتون.
با تشکر
اما من نمی دونستم ! و پست شما باعث شد برم تحقیق کنم ببینم که چه کارهایی با اون میشه انجام داد ! به خاطر این لینک گذاشتم که بقیه هم دوست داشتن بخونن !
A.S.Roma
2012/2/24, 11:43 AM
خوب رو کلاینتی که می خوای پروژه رو روش اجرا کنی باید ببینی sqlexpress نصب هست یا نه ! اگر نصب بود با استفاده از command prompt می تونی دیتابیس رو attach کنی ! نحوه ی Attach کردن رو هم اینجا (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms165673.aspx)توضیح داده !
اگر sqlexpress هم نصب نبود (یعنی دستور
sqlcmd -S Server\Instance تو command propmt رو نشناخت ) باید sqlexpress رو نصب کنی ! فقط قبل نصب اون باید دات نت 2 سرویس پک 2 با
Windows Installer 4.5 رو نصب کرده باشی !! فایل ها رو هم اگه نداشتی بگو لینک بدم دانلود کنی !
اگر رو کلاینت Sql Server Managment نصب هست که خیلی راحت میری دیتابیس رو Attach می کنی !
در ادامه صحبته های این دوستمون.
پس از حصول اطمینان از نصب بودن sqlExpress فقط کافیه connectionStringتون رو به شکل زیر تو برنامه ست کنید.
Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=c:\asd\qwe\my dbfile.mdf;Database=dbname; Trusted_Connection=Yes;
mahmoodof
2012/2/28, 04:07 PM
با تشکر
سلام
ممنونم از راهنمايي !!
ميشه بيشتر توضيح بدين !؟؟
مثلا براي استاپ كردن تمامي پايگاه ها از كجا بايد اين كار رو انجام بدم؟؟
فايلهاي پايگاه مگه همون فايلهايي كه توي پوشه اي به نام App_Data نيست ؟؟؟ اگر همينان كه وقتي كه من كل پروژمو كپي ميكنم.خب مسلما فايلهاي پايگاهم باهاشون كپي ميشه ديگه !!!
پايگاه رو چه جوري اجرا كنم ؟؟؟
در حالت عادي وقتي روي پايگاه كليك راست ميكنم.Attach نداره ، بلكه Detach داره !!! بايد چي كار كنم؟؟؟
سرويس هاي پايگاه رو چطور فعال كنم؟؟؟
ممنونم ميشم اگر كامل توضيح بدين.
پيشاپيش متشكرم و از اينكه پياپي سوال ميكنم ، معذرت ميخوام.
موفق باشيد.يا علي...
HH2BN1990
2012/2/28, 04:54 PM
سلام
ممنونم از راهنمايي !!
فايلهاي پايگاه مگه همون فايلهايي كه توي پوشه اي به نام App_Data نيست ؟؟؟ اگر همينان كه وقتي كه من كل پروژمو كپي ميكنم.خب مسلما فايلهاي پايگاهم باهاشون كپي ميشه ديگه !!!
در حالت عادي وقتي روي پايگاه كليك راست ميكنم.Attach نداره ، بلكه Detach داره !!! بايد چي كار كنم؟؟؟
موفق باشيد.يا علي...
فایلهای پایگاه داده همون فایلهای داخل فولدر App_Data هستش ! اما برای استفاده باید Attach بشه !
برای Attach شدن اول اون فایلهای داخل فولدر رو تو فولدر زیر کپی کن
C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.SQLEXPRESS\MSSQL\Data
ممکن تو درایو های دیگه باشه ! اکر نبود یعنی Sqlexpress نصب نیست !
بعد تو cmd (Command Prompt دستورات زیر رو می زنی :
(اینتر) sqlcmd -S .\SQLEXPRESS
(اینتر) USE Master
(اینتر) GO
(اینتر) CREATE DATABASE databaseName ON
(اینتر) (FILENAME= N'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\MDFFileName.MDF')
(اینتر) ;FOR ATTACH
(اینتر) GO
به جای database name اسم دیتابیست رو می زاری !
بعد Connection String رو به شکل زیر تغییر می دی !
Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=databasename;Integrated Security=True
golemaryam_1983
2012/2/29, 09:36 AM
سلام
ممنونم از راهنمايي !!
موفق باشيد.يا علي...
سلام دوست عزیز علاوه بر صحبت های دوست عزیز HH2BN1990 من دو لینک دیگه هم اضافه می کنم شاید برای انجام کار نیاز باشه.
http://csharpdotnet.blogsky.com/pages/Attach-detach-sql/
http://irancsharp.net/Post-58.aspx
با تشکر
سلام
من در باره ستاپ و نصب مکل دارم ممکن است من را کمک کنید؟
من موقع ساختن ستاپ باید چطوری sql express R2را به پروژه ستاپ سازی ازافه کنم
وموقع نصب sql express روی سیستم مقصد با ید ویندوز اینستالر 4ودات نت فریمورک 2 هم نصب شود
اگر در این مورد من را راهنمایی کنید ممنون میشم
گل مریم _1983شما من را دراین مورد میتونید کمک کنید؟
golemaryam_1983
2012/2/29, 07:29 PM
من موقع ساختن ستاپ باید چطوری sql express R2را به پروژه ستاپ سازی ازافه کنم
وموقع نصب sql express روی سیستم مقصد با ید ویندوز اینستالر 4ودات نت فریمورک 2 هم نصب شود
اگر در این مورد من را راهنمایی کنید ممنون میشم
گل مریم _1983شما من را دراین مورد میتونید کمک کنید؟
سلام دوست عزیز من واقعا شرمندتون هستم شما هم به من لطف دارید که از من تقاضای کمک کردید ولی من تا به حال با ویژال استدیو ستاپ ایجاد نکردم ولی امیدوارم دوستان با تجربه کمکتون کنند. این لینک رو ببیند شاید بتونه بهتون کمک کنه.
http://www.persiadevelopers.com/articles/create-setup-with-vs.aspx
با تشکر
ممنون از این که پاسخ دادید
شما ستاپ سازی با اینستال شیلد را بلد هستید؟
golemaryam_1983
2012/2/29, 09:10 PM
ممنون از این که پاسخ دادید
شما ستاپ سازی با اینستال شیلد را بلد هستید؟
سلام دوست عزیز خواهش میکنم من اصلا ستاپ سازی کار نکردم.
بازم لینک های زیر رو نگاه کنید شاید کمکتون کنه.
http://www.mspsoft.com/1390/03/12/آموزش-ساخت-برنامه-نصبsetup-در-ویژوال-استود/
http://forum.majidonline.com/archive/index.php/t-63544.html
http://www.iran-forum.ir/thread-84756.html
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?145-Setup-و-Deployment
با تشکر
mahmoodof
2012/3/01, 07:16 PM
سلام و خسته نباشيد اساتيد گرامي
من واقعا شما رو اذيت كردم.
بازم سوال داشتم.براي Attach كردن به مشكل خوردم.
دستور sqlcmd -s .\sqlexpress جواب داد.به اون آدرس رفتم كه فايلهاي ديتا بيسم رو درش كپي كنم ولي يه همچين پوشه ايMSSQL10_50.MSSQLSERVER نديدم و يك راست رفتم تو اين مسير F:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data اينجا فايلهاي پايگاه دادم رو ريختم.
و در ادامه شروع كردم به نوشتن بقيه ي فرمان ها .
همه داشت درست پيش ميرفت ولي در آخر با يه همچين خطاهايي كه عكسشو - زير گذاشتم مواجه شدم.
راستي ...
براي انتخاب نام ديتابيس در دستور CREATE DATABASE زماني كه اسم خود ديتابيسم رو دادم خطاي Syntax error داد و مجبور شدم اسمشو تغيير بدم.زماني كه تغييرش دادم.ديدم به پسوندشم Syntax Error ميده .از همين بابت پسوندشم برداشتم و اسم db رو براش انتخاب كردم.كه در آخر با مشكل زير بر خوردم.
87626
منتظرم.يا علي...
mahmoodof
2012/3/01, 10:20 PM
سلامي مجدد
من كه هي دارم سوال ميكنم.يه چند تا سوال ديگه هم دارم.ممنون ميشم جواب بدين .:smile:
if (con.State == ConnectionState.Closed) con.Open();
توي خط كد بالا . con يك شي از نوع Sqlconnection هست.
ميخوام كاربرد اينكه con.state رو برابر با ConnectionState.closed قرار داده بدونم.اصلا كلا State و ConnectionState.closed چي هست ؟؟؟؟؟
ممنونم.
حالا سوال بعدي :
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
if (HiddenField1.Value == "0")
{
HiddenField1.Value = "1";
cmd.Connection = con;
cmd.CommandText = "select name,family,username,pass,city,addressh,addressw,p ost,tell,cellphone,email from personal where username='" + Session["username"] + "'";
con.Open();
SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
if (dr.Read())
{
TextBox1.Text = dr["name"].ToString();
TextBox2.Text = dr["family"].ToString();
TextBox3.Text = dr["username"].ToString();
TextBox4.Text = dr["pass"].ToString();
TextBox5.Text = dr["city"].ToString();
TextBox6.Text = dr["addressh"].ToString();
TextBox7.Text = dr["addressw"].ToString();
TextBox8.Text = dr["post"].ToString();
TextBox9.Text = dr["tell"].ToString();
TextBox10.Text = dr["cellphone"].ToString();
TextBox11.Text = dr["email"].ToString();
}
con.Close();
}
}
سوالم درباره ي HiddenField هست.
كاربردش توي اينجا دقيقا چيه ؟؟؟؟ اينكه باعث ميشه اطلاعات قبلي كه با sqldatareader خونده شده كه قراره ويرايس بشن دوباره
از طريق رويداد Form_load دوباره نبايد به شكل قبلي برگرده.سرتون رو درد نيارم ديگه !!!به طور كلي اينكه ميتونيم اطلاعاتمون رو ببينيم و به صورتي كه ميخوام ويرايشش كنيم. رو ميدونم ولي ميخوام از جزئيات خبر داشته باشم.كه مثلا الان تو اين خط چه اتفاقي افتاده !!!!!!
منتظرم و ممنون و سپاسگذارم.
موفق باشيد.
يا علي...
golemaryam_1983
2012/3/01, 11:16 PM
سلامي مجدد
من كه هي دارم سوال ميكنم.يه چند تا سوال ديگه هم دارم.ممنون ميشم جواب بدين .:smile:
ميخوام كاربرد اينكه con.state رو برابر با ConnectionState.closed قرار داده بدونم.اصلا كلا State و ConnectionState.closed چي هست ؟؟؟؟؟
ممنونم.
سلام دوست عزیز این کد میاد اتصال پایگاه رو چک میکنه که اگر بسته هست بازش کنه.
با تشکر
A.S.Roma
2012/3/01, 11:49 PM
سلامي مجدد
ممنونم.
حالا سوال بعدي :
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
if (HiddenField1.Value == "0")
{
HiddenField1.Value = "1";
cmd.Connection = con;
cmd.CommandText = "select name,family,username,pass,city,addressh,addressw,p ost,tell,cellphone,email from personal where username='" + Session["username"] + "'";
con.Open();
SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
if (dr.Read())
{
TextBox1.Text = dr["name"].ToString();
TextBox2.Text = dr["family"].ToString();
TextBox3.Text = dr["username"].ToString();
TextBox4.Text = dr["pass"].ToString();
TextBox5.Text = dr["city"].ToString();
TextBox6.Text = dr["addressh"].ToString();
TextBox7.Text = dr["addressw"].ToString();
TextBox8.Text = dr["post"].ToString();
TextBox9.Text = dr["tell"].ToString();
TextBox10.Text = dr["cellphone"].ToString();
TextBox11.Text = dr["email"].ToString();
}
con.Close();
}
}
سوالم درباره ي HiddenField هست.
كاربردش توي اينجا دقيقا چيه ؟؟؟؟ اينكه باعث ميشه اطلاعات قبلي كه با sqldatareader خونده شده كه قراره ويرايس بشن دوباره
از طريق رويداد Form_load دوباره نبايد به شكل قبلي برگرده.سرتون رو درد نيارم ديگه !!!به طور كلي اينكه ميتونيم اطلاعاتمون رو ببينيم و به صورتي كه ميخوام ويرايشش كنيم. رو ميدونم ولي ميخوام از جزئيات خبر داشته باشم.كه مثلا الان تو اين خط چه اتفاقي افتاده !!!!!!
منتظرم و ممنون و سپاسگذارم.
موفق باشيد.
يا علي...
در مورد HiddenField و ...
برای این که بفهمید این کد چکار می کنه و چرا اینجوری نوشته و نهایتا" بهتر بود اینجوری نوشته نشه باید براتون یکم قصه بگم !
کنترل های ASP.NET یه چیزی دارن به نام ViewState . یک مقدار متنی که حاوی آخرین State کنترل هست. (البته در ASP.NET MVC چنین چیزی وجود ندارد.)
از طرفی تمامی صفحات ASp.NET بر روی خودشون Post میشن (مگر اینکه صراحتا" خلاف اون ذکر بشه) و در هر بار رفت و برگشت میان سرور و کلاینت ایونت Page_Load صفحه فراخوانی میشه.
HiddenField هم یک کنترل هست مثل TextBox با این تفاوت که User نمی بینه.
نویسنده کد بالا قصد داشته با استفاده از یک HiddenField از یک طرف جلوی ارتباط بی جهت با DataBase رو بگیره و از طرف دیگه اجازه ی ویرایش اطلاعات رو به کاربر بده.
ASp.NET در صفحات خود یک Property به نام IsPostBack داره که وظیفه اش همینه و نیازی به استفاده از HiddenField نیست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در صورتی که با ASP.NET چندان آشنا نباشید نباید خیلی از صحبت های من استفاده کرده باشید. پیشنهاد می کنم Core C# و همچنین کار با DataBase رو بیاموزید بعد وارد پیچیدگی های وب شوید. چون کد نویسی تو وب با ویندوز کمی متفاوته و باید یک سری چیزا رو در نظر گرفت.
mahmoodof
2012/3/02, 12:17 PM
سلام و خسته نباشيد اساتيد گرامي
من واقعا شما رو اذيت كردم.
بازم سوال داشتم.براي Attach كردن به مشكل خوردم.
دستور sqlcmd -s .\sqlexpress جواب داد.به اون آدرس رفتم كه فايلهاي ديتا بيسم رو درش كپي كنم ولي يه همچين پوشه ايMSSQL10_50.MSSQLSERVER نديدم و يك راست رفتم تو اين مسير F:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data اينجا فايلهاي پايگاه دادم رو ريختم.
و در ادامه شروع كردم به نوشتن بقيه ي فرمان ها .
همه داشت درست پيش ميرفت ولي در آخر با يه همچين خطاهايي كه عكسشو - زير گذاشتم مواجه شدم.
راستي ...
براي انتخاب نام ديتابيس در دستور CREATE DATABASE زماني كه اسم خود ديتابيسم رو دادم خطاي Syntax error داد و مجبور شدم اسمشو تغيير بدم.زماني كه تغييرش دادم.ديدم به پسوندشم Syntax Error ميده .از همين بابت پسوندشم برداشتم و اسم db رو براش انتخاب كردم.كه در آخر با مشكل زير بر خوردم.
87626
منتظرم.يا علي...
از جوابتون جهت پست آخري بسيار سپاسگذار و ممنونم.واقعا استفاده كردم.
:smile:
البته !!!!! :(
كسي جواب اين پستمو نداد ............
mahmoodof
2012/3/06, 07:30 AM
سلام:(
كجايين ؟؟؟؟ جواب نميدين؟
golemaryam_1983
2012/3/06, 09:25 AM
سلام:(
كجايين ؟؟؟؟ جواب نميدين؟
سلام دوست عزیز من لینک نحوه اتچ کردن رو به صورت تصویری بهتون دادم اون رو هم امتحان کردید؟
با تشکر
mahmoodof
2012/3/06, 11:03 PM
سلام
آره از اون لينك هم استفاده كردم.فرمانهارو هم به همون شكل وارد كردم ولي با همين خطاهاي زير برخوردم.
88159
negin17h
2012/3/09, 10:21 AM
سلام
آره از اون لينك هم استفاده كردم.فرمانهارو هم به همون شكل وارد كردم ولي با همين خطاهاي زير برخوردم.
88159
این مشکل مربوط به خود فایل MDF شماست. فایل شما مشکل داره. ببین دستی میتونی attach کنی؟
mahmoodof
2012/3/11, 11:49 PM
سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد گرامي
عكس زير چه خطايي رو نشون ميده و چطور بايد رفعش كنم؟
ممنون و سپاسگذارم و منتظرم.
88895
موفق باشيد.يا علي...
negin17h
2012/3/12, 08:04 PM
سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد گرامي
عكس زير چه خطايي رو نشون ميده و چطور بايد رفعش كنم؟
ممنون و سپاسگذارم و منتظرم.
88895
موفق باشيد.يا علي...
کاملاً مشخصه دوست عزیز، شما DataKey را برای گرید تعریف نکردید. یعنی مثلاً آی دی را باید به این خصوصیت نسبت بدید تا SelectedValue معنی داشته باشه :gol:
mahmoodof
2012/3/12, 09:56 PM
سلام و خسته نباشيد مجدد
مثل اينكه سوالاي من تمومي ندارن !!!!!!!!!
توي طراحي وب :
من دو تا جدول به نامهاي personal و comment دارم.كه :
personal شامل :name,family,username,pass,city و ... هست.توي اين جدول username كليد اصلي هستش.
comment شامل :id,family,username,email,commentt هست.توي اين جدول id كليد اصلي هستش.id از نوع int تعريف شده !
من ميخوام زماني كه جدول comment در يك grideview نمايش داده ميشه ، وقتي كه يك رديف از اين جدول انتخاب ميشه ، در جدول جدايي مثل DetailsView ، جزئيات كاربر انتخاب شده نمايش داده بشه !!!!!
ممنون ميشم بازم كمكم كنيد.
موفق باشيد.يا علي...
A.S.Roma
2012/3/14, 12:18 PM
زمانی که انتخاب میشه بایستی به طریقی username سطر انتخاب شده رو بدست بیارید. سپس با چنین Queryبه خواستتون برسید :
SELECT name,family,username,pass,city FROM [personal] WHERE username LIKE @username
mahmoodof
2012/3/14, 03:24 PM
ممنونم از پاسختون دوست گرامي
البته من فكر كنم كه منظورم رو خوب انتقال ندادم.
منظور من اينه كه جدول comment حاوي نظرات كاربران هستش و از طريق يك Grideview نمايش داده ميشه !!!
جدول personal هم حاوي مشخصات كاربران هستش كه ميخوام از طريق يك Detailsview نمايش داده بشه !
با اين شرايط كه كليد جدول personal :username هستش و كليد جدول comment:id هستش.
حالا بين اين جداول چطوري بايد ارتباط داد؟دستورات اين قسمت رو چطوري بايد بنويسيم؟
ممنونم.يا علي...
mahmoodof
2012/3/16, 01:08 PM
سلام
چرا این اواخر ، این تاپیک اینجوری شده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( چرا اینقدر ساکت و بی سر و صداست ؟؟؟
zahra1386
2012/3/16, 05:36 PM
ممنونم از پاسختون دوست گرامي
البته من فكر كنم كه منظورم رو خوب انتقال ندادم.
منظور من اينه كه جدول comment حاوي نظرات كاربران هستش و از طريق يك Grideview نمايش داده ميشه !!!
جدول personal هم حاوي مشخصات كاربران هستش كه ميخوام از طريق يك Detailsview نمايش داده بشه !
با اين شرايط كه كليد جدول personal :username هستش و كليد جدول comment:id هستش.
حالا بين اين جداول چطوري بايد ارتباط داد؟دستورات اين قسمت رو چطوري بايد بنويسيم؟
ممنونم.يا علي...
سلام
خب وقتی شما یه عنصر مشترک بین هر دو جدول دارین در واقع به نوعی این دو تا با هم مرتبط میشن دیگه!
این طوری که خودتون گفتین username بین هر دو مشترکه...پس می تونید از همین عنصر استفاده کنید و همون طور که دوست عزیزمون A.S.Roma فرمودن با استفاده از یک کوئری ساده می تونید به عناصر جداول دسترسی داشته باشید....
mahmoodof
2012/3/19, 03:10 AM
سلام
آخه همين كارو در sqldatasource انجام دادم.يعني يه همچنين تنظيماتي رو درش اعمال كردم ولي وقتي سايت رو اجرا ميكنم.جواب نميده !!!!!!!!!
اينه اون كد اس كيو الي كه براش اعمال ميشه :
SELECT * FROM [personal] WHERE ([username] LIKE '%' + @username + '%')
ولي توي خود تنظيمات sqldatasource كه يه كليد به اسم test Query داره .تست ميكنم درسته !!!!!!!!!!!!!
negin17h
2012/3/19, 07:48 AM
سلام
آخه همين كارو در sqldatasource انجام دادم.يعني يه همچنين تنظيماتي رو درش اعمال كردم ولي وقتي سايت رو اجرا ميكنم.جواب نميده !!!!!!!!!
اينه اون كد اس كيو الي كه براش اعمال ميشه :
SELECT * FROM [personal] WHERE ([username] LIKE '%' + @username + '%')
ولي توي خود تنظيمات sqldatasource كه يه كليد به اسم test Query داره .تست ميكنم درسته !!!!!!!!!!!!!
اگر فارسی جستجو میکنی N هم نیاز هست و همچنین تعداد کوتیشن ها درست نیست :gol:
A.S.Roma
2012/3/19, 09:09 AM
اگر از نظر خودتون همه چیز درسته ولی جواب نمی گیرید از ابزار Profiler نرم افزار SQL Server جهت Log گرفتن از Query که اجرا می شود استفاده کنید وببینید آیا دقیقا" همونی هست که شما انتظارش رو دارید یا خیر.
aabedeni
2012/4/18, 01:31 PM
مشکل من اینه که یک فرم ورود درست کردم که اطلاعاتی رو وارد جدول کنم با استفاده از تکس باکس .
میشه راهنمایی کنید چطوراز باید اطلاعاتم روبا استفاده از تکس باکس وارد بانکم کنم ؟
df2012
2012/4/28, 05:03 PM
سلام دوستان عزیز می بینم که به C# علاقه مند هستید .
ولی یادتون باشه هیچوقت و هیچوقت یک Query مستقیم از تو برنامه تون نزنید .
می پرسید چرا ؟
چونکه حر فه ای ها به راحتی برنامه تون رو با SQL Injection هک می کنند . باور ندارید .
اگر خواستید بهتون یاد می دم .
نم دونم تا حالا برنامه نویسی حرفه ای کردید یا نه ولی خیلی چیزها باید یاد بگیرید . مصصم باشید و سوال کنید . سوال سوال و سوال .
12 ساله برای مهم ترین پروژه های مالی برنامه می نویسم. از برنامه های تحت DOS گرفته تا .net و ....
خوش باشید .
negin17h
2012/4/28, 08:21 PM
سلام دوستان عزیز می بینم که به C# علاقه مند هستید .
ولی یادتون باشه هیچوقت و هیچوقت یک Query مستقیم از تو برنامه تون نزنید .
می پرسید چرا ؟
چونکه حر فه ای ها به راحتی برنامه تون رو با SQL Injection هک می کنند . باور ندارید .
اگر خواستید بهتون یاد می دم .
نم دونم تا حالا برنامه نویسی حرفه ای کردید یا نه ولی خیلی چیزها باید یاد بگیرید . مصصم باشید و سوال کنید . سوال سوال و سوال .
12 ساله برای مهم ترین پروژه های مالی برنامه می نویسم. از برنامه های تحت DOS گرفته تا .net و ....
خوش باشید .
دوست عزیز نیکی و پرسش؟ ;)
اتفاقاً فکر کنم بچه ها مبحث SQL Injection را دوست داشته باشند گرچه همه گیر شده اما اگر بتونید تاپیکی برای مباحث امنیتی راه بندازید کلاً جالب میشه. ما هم استقبال می کنیم :gol:
df2012
2012/4/30, 04:26 PM
دوست عزیز نیکی و پرسش؟ ;)
اتفاقاً فکر کنم بچه ها مبحث SQL Injection را دوست داشته باشند گرچه همه گیر شده اما اگر بتونید تاپیکی برای مباحث امنیتی راه بندازید کلاً جالب میشه. ما هم استقبال می کنیم :gol:
سلام .
دوستان منو ببخشید چون سرم خیلی شلوغ هستش . شاید در هفته یکی دوبار بتونم تاپیک هایی رو که فکر می کنم خوبه ورق بزنم و کامنت هایی بنویسم ولی واقعا فرصت ایجاد یک تاپیک و پیگیری مستمرش رو ندارم . اگه خواستید اقدام کنید من هم در خور توانم کمک می کنم .
بزرگترین مسائل امنیت اطلاعات رو تو بانکها می تونید حس و لمس کنید. البته اغلب بانکهای دنیا سراغ چیزی به اسم MS SQL Server نمی رن . اونهایی که خیلی محتاط هستند از بانک اطلاعاتی DB2 محصول IBM که غالبا روی ماشین ها و OS های خود IBM استفاده می شن می رن . الباقی هم با ORACLE در محیط DATACENTER کار می کنن و غالبا سیستم عاملی غیر از Windows استفاده می کنن.
فکر کنم خیلی زود باشه تا راجع به این چیز ها بخوایم صحبت کنیم .
خوش باشید :D
linux_0011
2012/5/06, 11:21 PM
سلام.
1 مشکلی توی سی شارپ دارم.البته ویندوز اپلیکیشن
نتایج جستجو داخل گریدویو هست.
میخوام با انتخاب 1 سطر کلیه اطلاعات اون سطر داخل تعدادی جعبه متن قرار بگیره.
اما نمیدونم چجوریه
(سرچ جوریه که نمیشه اطلاعاتمو مستقیم داخل جعبه متن بذارم)
سوال دیگه اینکه چجوری میتنوم برنامه رو exeکنم؟تو خود ویژوال استودیو میشه.
مرسی دوستان.
negin17h
2012/5/08, 08:08 PM
سلام.
1 مشکلی توی سی شارپ دارم.البته ویندوز اپلیکیشن
نتایج جستجو داخل گریدویو هست.
میخوام با انتخاب 1 سطر کلیه اطلاعات اون سطر داخل تعدادی جعبه متن قرار بگیره.
اما نمیدونم چجوریه
(سرچ جوریه که نمیشه اطلاعاتمو مستقیم داخل جعبه متن بذارم)
سوال دیگه اینکه چجوری میتنوم برنامه رو exeکنم؟تو خود ویژوال استودیو میشه.
مرسی دوستان.
راحت ترین روش استفاده از BindingManagerBase هست که وقتی به دیتاست وصل میشه، در هر لحظه میدونه کجاست و براحتی میتونی اطلاعات رو fetch کنی ;)
linux_0011
2012/5/08, 11:38 PM
راحت ترین روش استفاده از BindingManagerBase هست که وقتی به دیتاست وصل میشه، در هر لحظه میدونه کجاست و براحتی میتونی اطلاعات رو fetch کنی ;)
:cry:
نگین :cry: .من مثل تو حرفه ای نیستم که :D
ببین خانمی من اول اومدم از دیتاست و اینا استفاده کردم.بعد دیدم رو خط بایند ارر میده .بعدش کدمو عوض کردم و از دیتاتیبل استفاده کردم و کلا بایند نکردم.اطلاعاتو ریختم تو گرید ویو.
حالا فرض کن 4 تا سطر تو گرید دارم.میخوام یکی از سطرها اطلاعاتش بیاد تو جعبه متن ها.
ولی نمیدونم اولا توی چه رویدادی از گریدویو بنویسم.
بعدش نمیدونم چجوری این سلولهارو به هر جعبه متن وصل کنم.
چندروزه کارم مونده به خاطر همین دستور.:redface:
از 1 نفر پرسیدم گفت خیلی راه داره نمیشه که من همینجوری توضیحی بگمش:surprised:
Jik Jikoo
2012/5/14, 05:29 PM
سلام.
یک سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید.
من تازه شروع کردم به یادگیری C# .
برنامه ای که title فرم رو بتونیم باهاش تغییر بدیم چیه؟ مثلا یه textBox داریم، بخوایم با زدن یک button هرچی تو textBox هست بره جای title فرم!
مرسی!
fififd
2012/5/15, 02:28 AM
با سلام
من یه برنامه دارم مینویسم که توی اون به 10000 رکورد (هر رکورد شامل دو بخش key و value میشه ) با کلید های یکتا ایجاد کنم
این کدی که نوشتم میدونم که اشکال داره
چون ممکنه که دو رکوردم مقدار کلید یکسان اما مقدار value متفاوت داشته باشن اونوقت بخش contain اون رو در نظر نمیگیره
میشه کمکم کنید و بگید که چه کار کنم برای ایجاد 10000 رکورد با کلید یکتا؟
میخوام که از نظر حافظه هم کم حافظه مصرف کنه
Records = new key_value[10000];
int j = 0, key;
while (j < 10000)
{
key = random.Next(0, 10000);
key_value Record;
Record.key = key;
int k = (('a') + random.Next(0, 26));
Record.value = (char)k;
if (!Records.Contains(Record))
{
Records[j] = Record;
lsbRecords.Items.Add((j + 1) + "\t" + Records[j].value + "\t" + Records[j].key);
j++;
}
}
negin17h
2012/5/15, 09:54 AM
با سلام
من یه برنامه دارم مینویسم که توی اون به 10000 رکورد (هر رکورد شامل دو بخش key و value میشه ) با کلید های یکتا ایجاد کنم
این کدی که نوشتم میدونم که اشکال داره
چون ممکنه که دو رکوردم مقدار کلید یکسان اما مقدار value متفاوت داشته باشن اونوقت بخش contain اون رو در نظر نمیگیره
میشه کمکم کنید و بگید که چه کار کنم برای ایجاد 10000 رکورد با کلید یکتا؟
میخوام که از نظر حافظه هم کم حافظه مصرف کنه
Records = new key_value[10000];
int j = 0, key;
while (j < 10000)
{
key = random.Next(0, 10000);
key_value Record;
Record.key = key;
int k = (('a') + random.Next(0, 26));
Record.value = (char)k;
if (!Records.Contains(Record))
{
Records[j] = Record;
lsbRecords.Items.Add((j + 1) + "\t" + Records[j].value + "\t" + Records[j].key);
j++;
}
}
نیازی به این کار نیست، فیلد آی دی را Identity کنید (در بخش مشخصات فیلد، آن را true کنید)، خود بانک این کار رو به خوبی و با سرعت انجام میده :gol:
fififd
2012/5/15, 11:55 PM
نیازی به این کار نیست، فیلد آی دی را Identity کنید (در بخش مشخصات فیلد، آن را true کنید)، خود بانک این کار رو به خوبی و با سرعت انجام میده :gol:
میشه بیشتر توضیح بدید؟
یعن چی فیلد آن را trueکنم؟
linux_0011
2012/5/18, 12:46 AM
میشه بیشتر توضیح بدید؟
یعن چی فیلد آن را trueکنم؟
وقتی فیلدی انتخاب میکنید مشخصاتش اون پایین صفحه میاد.1 گزینه دارهIdentity .مقدارشو YES کنید.
linux_0011
2012/5/18, 12:46 AM
کسی جواب سوال منو بلد نیست؟
H.r.Ghanbari
2012/5/18, 04:33 AM
کسی جواب سوال منو بلد نیست؟
سلام دوست عزيز
در ادامه پست نگین جان:gol: )BindingManagerBase(
يه مثال بر مبناي ليست ها مي يارم ( شما بسطش بدين به DataTable (
public class Customer
{
public string Id{get;set;};
public string Name{get;set;};
public string LastName{get;set;};
}
حالا يه ليست مي خوايم با چندتا داده :
private System.Collections.Generic.List<Customer> list = null;
...
this.list = new System.Collections.Generic.List<Customer>();
int i = 0;
this.list.Add(new Customer( (++i).ToString()) { FirstName = "Hamid Reza" , LastName = "GA" } );
this.list.Add(new Customer( (++i).ToString()) { FirstName = "Maryam", LastName = "EFG" });
this.list.Add(new Customer( (++i).ToString()) { FirstName = "Hasti", LastName = "ABC" });
...
حالا به 3 تا TextBox و یک Button به نام های tbId, tbName, tbLastName , btNext,
tbId.DataBindings.Add("Text", this.list, "Id");
tbName.DataBindings.Add("Text", this.list, "Name");
tbLastName.DataBindings.Add("Text", this.list, "LastName");
...
BindingManager ليست رو بدست مي ياريم:
BindingManagerBase bmCustomers = this.BindingContext[this.list];
حلا در داخل btNext_Click
…
this.BindingContext[this.list].Position++;
;)
linux_0011
2012/5/18, 11:46 PM
سلام دوست عزيز
در ادامه پست نگین جان:gol: )BindingManagerBase(
يه مثال بر مبناي ليست ها مي يارم ( شما بسطش بدين به DataTable (
public class Customer
{
public string Id{get;set;};
public string Name{get;set;};
public string LastName{get;set;};
}
حالا يه ليست مي خوايم با چندتا داده :
private System.Collections.Generic.List<Customer> list = null;
...
this.list = new System.Collections.Generic.List<Customer>();
int i = 0;
this.list.Add(new Customer( (++i).ToString()) { FirstName = "Hamid Reza" , LastName = "GA" } );
this.list.Add(new Customer( (++i).ToString()) { FirstName = "Maryam", LastName = "EFG" });
this.list.Add(new Customer( (++i).ToString()) { FirstName = "Hasti", LastName = "ABC" });
...
حالا به 3 تا TextBox و یک Button به نام های tbId, tbName, tbLastName , btNext,
tbId.DataBindings.Add("Text", this.list, "Id");
tbName.DataBindings.Add("Text", this.list, "Name");
tbLastName.DataBindings.Add("Text", this.list, "LastName");
...
BindingManager ليست رو بدست مي ياريم:
BindingManagerBase bmCustomers = this.BindingContext[this.list];
حلا در داخل btNext_Click
…
this.BindingContext[this.list].Position++;
;)
ممنونم دوست عزیز.خیلی لطف کردید.
راستش من 1 کم کدم با این فرق داره:redface: .راستش زیاد از این سر در نیاوردم.این کد منه
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
string MainString = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory;
string str;
str = "Data Source=localhost;AttachDbFilename=" + MainString + "db\\db1.mdf;Initial Catalog=db1 ;Integrated Security=True";
try
{
SqlConnection con = new SqlConnection(str);
DataTable dt = new DataTable();
con.Open();
SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from tb1 where(namar='" + textBox1.Text + "' or name='" + textBox2.Text + "' and family='" + textBox3.Text + "')", con);
da.Fill(dt);
con.Close();
dg.DataBindings.Clear();
dg.DataSource = dt;
con.Close();
}
catch
{
MessageBox.Show("فردی با چنین مشخصاتی وجود ندارد");
}
}
من فقط 1 گریدویو گذاشتم.
از دیتا ست و اینا استفاده نکردم.
میشه 1 کم واضحتر توضیح بدید.
باز هم ممنون از لطفتون.
linux_0011
2012/5/18, 11:52 PM
public void exportdatagridviewtoexcel(DataGridView dg, string excel_file)
{
int cols;
//open file
StreamWriter wr = new StreamWriter(excel_file);
//determine the number of columns and write columns to file
cols = dg.Columns.Count;
for (int i = 0; i < cols; i++)
{
wr.Write(dg.Columns[i].HeaderText.ToString().ToUpper() + "\t");
}
wr.WriteLine();
//write rows to excel file
for (int i = 0; i < (dg.Rows.Count - 1); i++)
{
for (int j = 0; j < cols; j++)
{
if (dg.Rows[i].Cells[j].Value != null)
wr.Write(dg.Rows[i].Cells[j].Value + "\t");
else
{
wr.Write("\t");
}
}
wr.WriteLine();
}
//close file
wr.Close();
}
private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
{
exportdatagridviewtoexcel();
}
دوستان این کد هم واسه اینه که فایل اکسل بگیرم.
اما زیر این دستور: exportdatagridviewtoexcel(); 1 در رویداد کلیک باتن خط آبی میکشه و خروجی نمیده.
کدم مشکلی داره؟
naimi ali
2012/5/24, 09:47 PM
salam be hamegi...ye proje daram ke bayad note pad dorost konam ...ye ghesmat az in proje ine ke maslan note pad baste ast va dar mohid windows masalan man yek file pdf ro drag mikonam o mindazam roooooye note pad ,note pad be sooooorate outo khodesh oooon open beshe o ooooon file ro be man neshoooon bede....age momkene mano komak konid mer30 az hamegiiii..
senaps
2012/5/24, 10:50 PM
عزیزم باید فارسی بنویسی.... لااقل انگلیسی بنویس!!باور کن سرعت خوندنش از این زبونی که استفاده کردی بیشتره!!
بعد شما میخوای یه نوت پد بزنی که فایل PDF برات اجرا کنه؟ یعنی تبدیل به متن بکنه و بذاره تو نوت پد؟ احتمالا فارسی هم ساپورت بکنه نه؟!
خوب، در مورد پخش فایل به صورت فارسی شده فعلا امکانش وجود نداره و به شکل عکس در میارن برات....
انگلیسی هم تبدیل به متنش برنامه های سورس بسته پیا میشه فقط...
senaps
2012/5/24, 11:07 PM
سلام.
یک سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید.
من تازه شروع کردم به یادگیری C# .
برنامه ای که title فرم رو بتونیم باهاش تغییر بدیم چیه؟ مثلا یه textBox داریم، بخوایم با زدن یک button هرچی تو textBox هست بره جای title فرم!
مرسی!
هم....سوال به این اسونی رو چرا جواب ندادن دوستان؟!
this.Text = TitleText.Text;
این البته برای حالتیه که اسم تکست باکستون TitleText باشه.... حواستون باشه که تکست نه! اسم تکست باکس باید این باشه..... کد هم داخل رویداد کلیک باتن نوشته میشه!
naimi ali
2012/5/28, 12:28 AM
سلام ... نه ...اون که می شه convert که اصلان امکان نداره.... من می خوام نوت پد فقط نمایش بده اگه word بود یه متن و یا اگه pdf بود یه عکس ....
مرسی از اینکه پاسخ میدید
*shidrokh*
2012/5/30, 02:22 PM
سلام دوستان من باید واسه فاز آخره یه پروژه کد نویسی کنم پروزه مربوط به سیستم کارگزینیه دانشگاهه(استخدام اداری ، بازنشستگی و ماموریت،مرخصی و...) باید سیستمشو طراحی کنیم من تاحالا برنامه نویسی در این حد انجام ندادم و فقط یکمی c ,c++بلدم.:redface:
الان کتاب c#.net جعفرنژاد قمی رو گرفتم که از روش بخونم بنظرتون میتونم تو15 روز با کمک دوستام(( که البته اونام در حد خودم بلدن ))این سیستمو طراحی کنیم؟اصلا این زبانی که انتخاب کردم (c#.net)کارمو راه میندازه؟؟
A.S.Roma
2012/5/31, 10:43 AM
سلام دوستان من باید واسه فاز آخره یه پروژه کد نویسی کنم پروزه مربوط به سیستم کارگزینیه دانشگاهه(استخدام اداری ، بازنشستگی و ماموریت،مرخصی و...) باید سیستمشو طراحی کنیم من تاحالا برنامه نویسی در این حد انجام ندادم و فقط یکمی c ,c++بلدم.:redface:
الان کتاب c#.net جعفرنژاد قمی رو گرفتم که از روش بخونم بنظرتون میتونم تو15 روز با کمک دوستام(( که البته اونام در حد خودم بلدن ))این سیستمو طراحی کنیم؟اصلا این زبانی که انتخاب کردم (c#.net)کارمو راه میندازه؟؟
انتخاب زبان C# انتخاب درستیه .
اما شما شما مشکلتون خیلی بیشتر از پیاده سازی هست.
آیا سیستم رو تحلیل کردید ؟! UseCase Diagram کشیدید !؟ سیستم رو طراحی کردید Class Diagram دارید !؟
بعد از تحلیل و طراحی سیستم باید وازد فاز پیاده سازی بشید.
به نظر من امکان این کار در 15 روز برای شما و دوستانتون وجود نداره :(
*shidrokh*
2012/6/09, 10:52 PM
بله تمامی این کارها در فاز اول و دوم پروژمون انجام شده
hesam147
2012/6/15, 04:57 AM
ببخشید که اینجا میپرسم
واسه برنامه نویسی تحت ویدوز کدومو پیشنهاد میکنید: vb یا c# ?
negin17h
2012/6/15, 09:14 AM
ببخشید که اینجا میپرسم
واسه برنامه نویسی تحت ویدوز کدومو پیشنهاد میکنید: vb یا c# ?
اگر نظر منو بپرسید که با هردو کار کردم، سی شارپ چون ساختار بهتر، سرعت بالاتر داره و چون از خانواده سی ++ به حساب میاد یه جورایی، شی گراتره :gol:
saeedeh1
2012/6/21, 04:54 PM
با سام و خسته نباشید من دو تا سوال سی شارپ داشتم میشه پاسخ بدید.خه یکشنبه امتحان برنامه نویسی دارم تئوری و استاد گفته شبیه همینا میده در ضمن اگر کسی هم نمونه سوال هایی در همین زمینه باهمین محتوا داشته باشه خیلی ممنون میشم که برام بفرسته به خدا دعاش میکنم
1.چهار تا تکست باکس ایجاد کنید که وقتی یک اسم یا هر چیزه دیگر وارد می کنیم آن ها را تعداد کاراکتر هایش در لیست باکس نشان دهد
2.چهار تکست باکس ایجاد کنید که وقتی یک اسم در اولی می نویسیم در سه تای دیگر نشان دهد
shakibonline
2012/6/23, 02:55 PM
سلام! :smile:
دوستان ممکنه لطفا کمکم کنید!؟ :surprised:
دو تا کتاب رسیده به دستم که نمی دونم کدوم یکی رو بخونم،:confused:
Beginning Visual CSharp 2010 - wrox
Pro WPF in C# 2010 Windows Presentation Foundation 3 Edition
این رو هم در نظر داشته باشید که من کمی سی شارپ و سی پلاس آشنایی دارم.:cool:
negin17h
2012/6/23, 10:27 PM
سلام! :smile:
دوستان ممکنه لطفا کمکم کنید!؟ :surprised:
دو تا کتاب رسیده به دستم که نمی دونم کدوم یکی رو بخونم،:confused:
Beginning Visual CSharp 2010 - wrox
Pro WPF in C# 2010 Windows Presentation Foundation 3 Edition
این رو هم در نظر داشته باشید که من کمی سی شارپ و سی پلاس آشنایی دارم.:cool:
دوست عزیز اگر سی شارپتون خوبه میتونید WPF رو شروع کنید، شاید به نظر زبانی متفاوت بیاد اما توصیه میکنم در یک زبان دات نت نسبتاً تسلط داشته باشید بعد برید سراغ WPF :gol:
*shidrokh*
2012/6/23, 11:16 PM
نوشته اصلي بوسيله *shidrokh*
سلام دوستان من باید واسه فاز آخره یه پروژه کد نویسی کنم پروزه مربوط به سیستم کارگزینیه دانشگاهه(استخدام اداری ، بازنشستگی و ماموریت،مرخصی و...) باید سیستمشو طراحی کنیم من تاحالا برنامه نویسی در این حد انجام ندادم و فقط یکمی c ,c++بلدم]
انتخاب زبان C# انتخاب درستیه .
اما شما شما مشکلتون خیلی بیشتر از پیاده سازی هست.
آیا سیستم رو تحلیل کردید ؟! UseCase Diagram کشیدید !؟ سیستم رو طراحی کردید Class Diagram دارید !؟
بعد از تحلیل و طراحی سیستم باید وازد فاز پیاده سازی بشید.
به نظر من امکان این کار در 15 روز برای شما و دوستانتون وجود نداره :(
یوز کیس ها و کلاس دیاگرام و.... رو کشیدیم
الان که باید پیاده سازی کنیم نمیدونم از کجا باید شروع کنم؟ اول جدولاشو تو sql طراحی کنم؟ فرماهاشو تو c#؟نمیدونم....:(
zahra1386
2012/6/23, 11:39 PM
یوز کیس ها و کلاس دیاگرام و.... رو کشیدیم
الان که باید پیاده سازی کنیم نمیدونم از کجا باید شروع کنم؟ اول جدولاشو تو sql طراحی کنم؟ فرماهاشو تو c#؟نمیدونم....:(
سلام
به نظر من ابتدا جداول رو طراحی کنید...ارتباط ها رو چک کنید ....کوئری هایی که قراره بعدا ازش استفاده کنید یک بار امتحان کنید تا بعدا توی سی شارپ برنامه به مشکل نخوره و خلاصه دیتا بیس رو از هر حیث اماده کنید و بعد برین سراغ طراحی فرم ها....تقریبا 80 درصد کار طراحی یک دیتابیس اصولی هست :gol:
A.S.Roma
2012/6/24, 07:45 PM
همان طور که Zahra1360 گفت باید Class Modelتون رو به Data Model تبدیل کنید.
اگه Class Diagramتون درست طراحی شده باشه این تبدیل چندان وقتی ازتون نمی گیره.
البته راه دومی هم دارید که از Entity Framework و رویکرد Model First استفاده کنید که خود Entity Framework واستون دیتبایس رو میسازه !
اطلاعات بیشتر : http://msdn.microsoft.com/en-us/data/ff830362
maryam.raz
2012/7/12, 09:48 PM
سلام به دوستان
من تویASP دستور Response.Redirect("Home.aspx"); رو واسه یه button مینوشتم که با کلیک روی اون بره به صفحه home حالا میخوام توی C# با کلیک روی یه button از یه فرم به فرم دیگر برم ولی نمیدونم با چه دستوزی این کار انجام میشه!
negin17h
2012/7/12, 10:58 PM
سلام به دوستان
من تویASP دستور Response.Redirect("Home.aspx"); رو واسه یه button مینوشتم که با کلیک روی اون بره به صفحه home حالا میخوام توی C# با کلیک روی یه button از یه فرم به فرم دیگر برم ولی نمیدونم با چه دستوزی این کار انجام میشه!
Form2 frm=new Form2();
frm.show();
یا
frm.ShowDialog();
gelayol joon
2012/8/02, 09:56 PM
سلام من یه سری دستوراتو تو سی شارپ میخواستم بدونم میشه راهنماییم کنید
مثلا اینا:
using System;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
negin17h
2012/8/03, 05:49 AM
سلام من یه سری دستوراتو تو سی شارپ میخواستم بدونم میشه راهنماییم کنید
مثلا اینا:
using System;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
در پلتفرم دات نت کلیه توابع و ساختارهای داده و ... به صورت دسته بندی شده ای تحت عنوان فضای نام (namespace) طبقه بندی شده اند. برای استفاده از آن ها باید فضای نام مربوطه در بالای برنامه اضافه بشه. مثلاً برای کار با فایل ها و ... System.IO رو داریم یا برای بحث های ببانک System.Data ، System.Data.SqlClient و ....
*avast*
2012/8/26, 09:31 AM
سلام
توی اینترنت کلی سرچ کردم پیدا نشد.
کسی تمرینات و نمونه سوالات عملی برنامه نویسی سی شارپ یا وی بی بصورت کتاب یا داخل سایتی باشه سرغ نداره؟
با تشکر
negin17h
2012/8/28, 10:26 AM
سلام
توی اینترنت کلی سرچ کردم پیدا نشد.
کسی تمرینات و نمونه سوالات عملی برنامه نویسی سی شارپ یا وی بی بصورت کتاب یا داخل سایتی باشه سرغ نداره؟
با تشکر
سلام
در کتب لاتین Wrox تمرینات بسیاری موجود هست که حتی سورس آن بر روی خود سایت آن در دسترس می باشد :gol:
*avast*
2012/8/30, 11:08 AM
توی vb روی هر کنترل یا فرم کلیک کنی قسمت کدنویسی میاد و از طریق منوی باز شونده در بالا میتونی رویدادها ور براش انتخاب کنی مثلا" کلیک،راست کلیک، دابل کلیک و ....
ولی توی C# این منو نیست.از کجا رویدادها رو انتخاب کنم؟
nafis.68
2012/8/30, 12:43 PM
توی vb روی هر کنترل یا فرم کلیک کنی قسمت کدنویسی میاد و از طریق منوی باز شونده در بالا میتونی رویدادها ور براش انتخاب کنی مثلا" کلیک،راست کلیک، دابل کلیک و ....
ولی توی C# این منو نیست.از کجا رویدادها رو انتخاب کنم؟
روی کنترل مورد نظر کلیک کنید
از قسمت راست صفحه گزینه properties روی علامت رعد و برق کلیک کنید کلیه رویدادها اونجاست
111842
به صفحه 29 شکل 8-1 رجوع شود
*avast*
2012/8/30, 05:53 PM
روی کنترل مورد نظر کلیک کنید
از قسمت راست صفحه گزینه properties روی علامت رعد و برق کلیک کنید کلیه رویدادها اونجاست
111842
به صفحه 29 شکل 8-1 رجوع شود
برای فرم رویداد راست کلیک رو پیدا نمیکنم (mous down هست راست کلیک میخام نیست).چجوریاس؟
*avast*
2012/8/30, 09:03 PM
1-عددی رو که توی textbox میزاریم باید به عدد تبدیل کنیم.چه دستوری اینو تبدیل میکنه؟
2- دستور بستن فرم یا برنامه چیه؟
nafis.68
2012/8/30, 09:52 PM
1-عددی رو که توی textbox میزاریم باید به عدد تبدیل کنیم.چه دستوری اینو تبدیل میکنه؟
2- دستور بستن فرم یا برنامه چیه؟
(convert.toint32(textbox.text
2.this.clos
سعی کنید کار با MSDN رو یاد بگیرید که خیلی تو پیدا کردن کد ها کمک میکنه
nafis.68
2012/8/30, 09:56 PM
برای فرم رویداد راست کلیک رو پیدا نمیکنم (mous down هست راست کلیک میخام نیست).چجوریاس؟
شما باید از رویداد موس کلیک استفاده کنید
اینکه راست کلیک شده یا کلیک شده باید از طریق دیگه مشخص بشه
*avast*
2012/8/30, 09:58 PM
2.this.clos
توی منوی help کدوم گزینه اش؟
nafis.68
2012/8/30, 10:01 PM
توی منوی help کدوم گزینه اش؟
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms123401.aspx
من خودم اگه خیلی از کدا یادم نیاد با یه سرچ پیداش میکنم
این به صورت انلاین هست
*avast*
2012/8/30, 10:02 PM
شما باید از رویداد موس کلیک استفاده کنید
اینکه راست کلیک شده یا کلیک شده باید از طریق دیگه مشخص بشه
از کجا دیگه؟؟
*avast*
2012/8/30, 10:03 PM
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms123401.aspx
من خودم اگه خیلی از کدا یادم نیاد با یه سرچ پیداش میکنم
online رو میگی؟توی منوی help نیست؟
nafis.68
2012/8/30, 10:06 PM
از کجا دیگه؟؟
یه راهنمایی کوچیک میکنم
e.Button
البته امکان داره شما راه حل دیگه هم پیدا کنی
ولی دنباله این باش
سعی کن یاد بگیری چی هست
این تمرینا علاوه بر تمرین مطالب خونده شده یه سری نکات جدید هم یاد میده
*avast*
2012/8/30, 10:14 PM
2.this.clos
چرا error میده؟؟
این سوالات باید اینجا باشه یا توی تاپیک سوالات مشکلات؟؟
nafis.68
2012/8/30, 10:17 PM
چرا error میده؟؟
این سوالات باید اینجا باشه یا توی تاپیک سوالات مشکلات؟؟
نیمدونم
e اخرو بذار
وقتی داری مینویسی خود سی شارپ به یه منو باز میکنه اگه از خوده همون انتخاب کنی
مشکلی پیش نمیاد
*avast*
2012/8/30, 10:24 PM
نیمدونم
e اخرو بذار
وقتی داری مینویسی خود سی شارپ به یه منو باز میکنه اگه از خوده همون انتخاب کنی
مشکلی پیش نمیاد
Error 1 Only assignment, call, increment, decrement, and new object expressions can be used as a statement f:\Visual Studio 2010\Projects\1-click-right click\1-click-right click\Form1.cs 31 13 1-click-right click
error میده!!!
برای رویداد کلیک لیبل نوشتم. error میده.عجبا:eek:
nafis.68
2012/8/30, 10:27 PM
Error 1 Only assignment, call, increment, decrement, and new object expressions can be used as a statement f:\Visual Studio 2010\Projects\1-click-right click\1-click-right click\Form1.cs 31 13 1-click-right click
error میده!!!
برای رویداد کلیک لیبل نوشتم. error میده.عجبا:eek:
کدی رو که نوشتی کپی کن؟؟
*avast*
2012/8/30, 10:29 PM
کدی رو که نوشتی کپی کن؟؟
private void lblLabel_Click(object sender, EventArgs e)
{
this.Close;
سوال 1 به زبان vb رو حل کردم گذاشتم زیر تالار vb.
دستور me.close گذاشتم.
ولی C# نمیشه.
nafis.68
2012/8/30, 10:32 PM
private void lblLabel_Click(object sender, EventArgs e)
{
this.Close;
اشکالتو من فهمیدم
یکم دقت کن به اروری که میده
خیلی اسونه
یه اشتباه کوچیک تو نوشتنش کردی
این سوالاتو باید اینجا بپرسی؟؟
*avast*
2012/8/30, 10:37 PM
اشکالتو من فهمیدم
یکم دقت کن به اروری که میده
خیلی اسونه
یه اشتباه کوچیک تو نوشتنش کردی
این سوالاتو باید اینجا بپرسی؟؟
void رو میگی؟؟
; رو من آخر گذاشتم کپی شد بر عکس شد.
اینجا بپرسم:w20::w20::w20::w20::w20::w20::w20::w20: :w20::w20::w20::w20::w20::w20::w20:
4تا تاپیک باید باشه
آموزش و سوالات عملی
آپلود پروژه ها
سوالات مشکلات
نکات
nafis.68
2012/8/30, 10:42 PM
void رو میگی؟؟
; رو من آخر گذاشتم کپی شد بر عکس شد.
اینجا بپرسم:w20::w20::w20::w20::w20::w20::w20::w20: :w20::w20::w20::w20::w20::w20::w20:
4تا تاپیک باید باشه
آموزش و سوالات عملی
آپلود پروژه ها
سوالات مشکلات
نکات
close()
پرانتزو نذاشتین
حالا بگردین دنباله اینکه جرا باید پرانتز بزارین
*avast*
2012/8/30, 10:43 PM
close()
پرانتزو نذاشتین
حالا بگردین دنباله اینکه جرا باید پرانتز بزارین
وقت نیست.بعد امتحانات میام دنبالش میگردم.
راست کلیک رو نفهمیدم چجوری بنویسم.ماوس کلیک که راحته ولی چجوری راست کلیک رو بنویسم؟
با سلام
دوستان من میخوام سه تا کمبوباکس را به سه تا جدول تو sql که با هم مرتبط اند را وصل کنم
طوری که با انتخاب هر آیتم از کمبوباکس اول ، دومی پرشه و با انتخاب هر آیتم از کمبوباکس دوم، سومی پرشه.
اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم.
*avast*
2012/9/02, 10:10 PM
اشکال؟؟
nafis.68
2012/9/03, 09:11 AM
اشکال؟؟
برنامه اصلاح شد:gol:
لطفا بگین که تا کجا خوندین که من سوالات جدید رو هم تا اخر شب قرار بدم:gol:
112212
*avast*
2012/9/03, 09:16 AM
112212
تا صفحه ی 75
با تشکر
*avast*
2012/9/03, 09:48 AM
112212
1-برنامه درست لود نمیشه دوباره بزارین
2-هر عددی بزاری even مینویسه
negin17h
2012/9/03, 09:51 AM
با سلام
دوستان من میخوام سه تا کمبوباکس را به سه تا جدول تو sql که با هم مرتبط اند را وصل کنم
طوری که با انتخاب هر آیتم از کمبوباکس اول ، دومی پرشه و با انتخاب هر آیتم از کمبوباکس دوم، سومی پرشه.
اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم.
ميتونيد از رويدادهاي تغيير كمبو استفاده كنيد كه كمي اذيت كننده است و راه بهتر استفاده از BindingManagerBase Class هست كه نمونه هاي آن در همين تالار پيدا ميشه :gol:
nafis.68
2012/9/03, 10:14 AM
1-برنامه درست لود نمیشه دوباره بزارین
2-هر عددی بزاری even مینویسه
(if (num / 2 == 0 اشکال از این جاست
ما برای اینکه ببینیم عددی زوج هست یا خیر باید باقی مانده رو در نظر بگیریم
در برنامه های سی شارپ برای بدست اوردن باقیمانده از % استفاده میکنیم
ميتونيد از رويدادهاي تغيير كمبو استفاده كنيد كه كمي اذيت كننده است و راه بهتر استفاده از BindingManagerBase Class هست كه نمونه هاي آن در همين تالار پيدا ميشه :gol:
با تشکر از پاسختون
برای دو تا از کمبوباکس ها کدش رانوشتم توی سومییش موندم کدش را براتون میزارم
public partial class Form1 : Form
{
int result = -1;
string na;
SqlConnection cn = new SqlConnection("Data Source=netmaster;Initial Catalog=kia;Integrated Security=True");
DataSet ds = new DataSet();
DataView dv = new DataView();
DataSet ds3 = new DataSet();
DataView dv2 = new DataView();
SqlCommand cm = new SqlCommand();
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
na = comboBox1.Text;
cn.Open();
SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from agency", cn);
da.Fill(ds, "agency");
dv.Table = ds.Tables["agency"];
comboBox1.DataSource = dv.Table;
comboBox1.DisplayMember = "agency_name_vc";
dv2.Table=ds3.Tables["school"];
}
private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
{
dv.Sort = "agency_name_vc";
na = comboBox1.Text;
result = dv.Find(na);
if (result != -1)
{
result = Convert.ToInt16(dv[result]["agency_id"]);
string a2 = "select * from school where agency_id=" + Convert.ToString(result);
SqlDataAdapter da2 = new SqlDataAdapter(a2, cn);
DataSet ds2 = new DataSet();
da2.Fill(ds2, "school");
comboBox2.DataSource = ds2.Tables["school"];
comboBox2.ValueMember = "school_name_vc";
cn.Close();
self confidence
2012/9/15, 05:21 PM
سلام
برا اینکه در خروجی مقدار ها با فاصله چاپ بشن چیکار باید کرد ؟
با تشکر
nafis.68
2012/9/15, 06:30 PM
سلام
برا اینکه در خروجی مقدار ها با فاصله چاپ بشن چیکار باید کرد ؟
با تشکر
یه راهنمایی کوچیک:
باید از روش string. Format حل کنی
حالا چطوری!! یکم بگردی پیدا میکنی:)
با سلام
میخوام با انتخاب هر گزینه از کمبوباکس اطلاعات اون در دیتاگرید ویو نشون داده بشه.کدش را نوشتم ولی خطا میده از دوستان کسانی که میدونند پاسخ بدهند.
private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
{
if (row.Cells[2].Value.ToString() == comboBox1.Text.ToString())
{
DataGridViewCell cell = row.Cells[2];
dataGridView1.CurrentCell = cell;
dataGridView1.BeginEdit(true);
break;
}
}
self confidence
2012/9/24, 09:11 PM
سلام
نقش علامت مثبت(+) در نمایش خروجی دقیقا چیه؟چیکار میکنه؟؟
با تشکر
nafis.68
2012/9/24, 09:42 PM
سلام
نقش علامت مثبت(+) در نمایش خروجی دقیقا چیه؟چیکار میکنه؟؟
با تشکر
میشه یه مثال بزنید، متوجه منظورتون نشدم؟
self confidence
2012/9/24, 09:47 PM
میشه یه مثال بزنید، متوجه منظورتون نشدم؟
MessageBox.Show("the value of intnumber:" + intnumber
, "strings");
nafis.68
2012/9/24, 10:02 PM
MessageBox.Show("the value of intnumber:" + intnumber
, "strings");
خب الان این کدی که نوشتی این کار رو انجام میده
عبارت بین " " را به مقدار intnumber میچسبونه(یا اتصال میکنه) یه جوری کارش مثل + میمونه
مثلا در خروجی این چاپ میشه:
the value of intnumber: 14
tracer
2012/9/24, 10:06 PM
خب الان این کدی که نوشتی این کار رو انجام میده
عبارت بین " " را به مقدار intnumber میچسبونه(یا اتصال میکنه) یه جوری کارش مثل + میمونه
مثلا در خروجی این چاپ میشه:
the value of intnumber: 14
در این مثالی که دوستمون زدن با حذف + intnumber مشکلی در اجرای برنامه ایجاد نمی شود
ولی در ص 76 برنامه ای که طول رشته رو بر می گرداند
MessageBox.Show(strData.Length + " Character(s)",
"Strings");
با حذف + " Character(s
کل برنامه دچار خطا می شود و برنامه اجرا نمی گردد
چرا؟
nafis.68
2012/9/24, 10:26 PM
در این مثالی که دوستمون زدن با حذف + intnumber مشکلی در اجرای برنامه ایجاد نمی شود
ولی در ص 76 برنامه ای که طول رشته رو بر می گرداند
MessageBox.Show(strData.Length + " Character(s)",
"Strings");
با حذف + " Character(s
کل برنامه دچار خطا می شود و برنامه اجرا نمی گردد
چرا؟
خب به این خاطر که دستور messagebox.show مقداری که میگیره باید از جنس رشته باشه
اگه کلا "char.. " رو حذف کنین فقط strdata.length میمونه، که این یک عدد برمیگردونه
پس باید strdata.length به رشته تبدیل بشه ----- با استفاده از این دستور (()MessageBox.Show(a.Length.ToString;
:gol:
با سلام خدمت مهندسین عزیزم
من یه برنامه نویس آماتور هستم
به خدا هر چی تو نت گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم
واسه همین مزاحم شدم
من یه برنامه کوچیک دارم که یک جدول بیشتر نداره
آخرین فیلد این جدول مربوطه میشه به یک عدد که در واقع یک بارکد هستش واسه یه کالا
من تا قسمت اضافه کردن اطلاعات فرمم رو نوشتم و اطلاعاتم درست ثبت میشه
حالا میخوام از بارکدم که فیلد آخری باشه یه گزارش بگیرم
در ضمن بارکد این عدد هم واسم چاپ بشه
راستی نکته مهم پایگاه داده من اکسس هستش
چطور می تونم ازش گزاش بگیرم
کریستال ریپورت رو نصب کردم
ولی ارتباطش با جدولم و چاپ بارکدم رو نمی دونم چطور انجام بدم
واقعا ممنون میشم کمکم کنید
ممنون
negin17h
2012/9/25, 11:38 AM
با سلام خدمت مهندسین عزیزم
من یه برنامه نویس آماتور هستم
به خدا هر چی تو نت گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم
واسه همین مزاحم شدم
من یه برنامه کوچیک دارم که یک جدول بیشتر نداره
آخرین فیلد این جدول مربوطه میشه به یک عدد که در واقع یک بارکد هستش واسه یه کالا
من تا قسمت اضافه کردن اطلاعات فرمم رو نوشتم و اطلاعاتم درست ثبت میشه
حالا میخوام از بارکدم که فیلد آخری باشه یه گزارش بگیرم
در ضمن بارکد این عدد هم واسم چاپ بشه
راستی نکته مهم پایگاه داده من اکسس هستش
چطور می تونم ازش گزاش بگیرم
کریستال ریپورت رو نصب کردم
ولی ارتباطش با جدولم و چاپ بارکدم رو نمی دونم چطور انجام بدم
واقعا ممنون میشم کمکم کنید
ممنون
سلام
گزارش ساده كه مشكل نداره اما اگر بخواين باركد دقيقاً چاژ شه بايد مثلاً از ابزار گزارشگيري Devexpress استفاده كني كه خود باركد رو از روي كد شما ايجاد ميكنه. البته اگر درست فهميده باشم :gol:
سلام
گزارش ساده كه مشكل نداره اما اگر بخواين باركد دقيقاً چاژ شه بايد مثلاً از ابزار گزارشگيري Devexpress استفاده كني كه خود باركد رو از روي كد شما ايجاد ميكنه. البته اگر درست فهميده باشم :gol:
مرسی از پاسختون
مشکل من اینه که نمی دونم در سی شارپ با پایگاه داده اکسس چطور گزارش بگیریم
اگه یه مثال واسم بیارید ممنون میشم
نحوه ایجاد ارتباط با کرستال ریپورت و استفاده از یک کوئری که فیلد مورد نظر منو چاپ کنه - کوئری اکسس
negin17h
2012/9/25, 06:02 PM
مرسی از پاسختون
مشکل من اینه که نمی دونم در سی شارپ با پایگاه داده اکسس چطور گزارش بگیریم
اگه یه مثال واسم بیارید ممنون میشم
نحوه ایجاد ارتباط با کرستال ریپورت و استفاده از یک کوئری که فیلد مورد نظر منو چاپ کنه - کوئری اکسس
راستش هیچ فرقی نداره. شما یک دیتاست ایجاد کن و فیلدها رو تعریف کن و براساس آن کریستال رو بساز و طراحی کن و بعد یک دیتاست با همان نام فیلدها رو پر کن با کوئری و به عنوان منبع به instance آن کریستال بده :gol:
با سلام
لطفا به پست482# پاسخ دهید
با تشکر
A.S.Roma
2012/9/26, 10:13 PM
با سلام
لطفا به پست482# پاسخ دهید
با تشکر
کدوم خط Error می گیرین ؟ و چه اروری
کدوم خط Error می گیرین ؟ و چه اروری
با تشکر
این خط: if (row.Cells[2].Value.ToString() == comboBox1.SelectedItem.ToString())
این خطا: Object reference not set to an instance of an object.
nafis.68
2012/9/27, 08:41 AM
با تشکر
این خط: if (row.Cells[2].Value.ToString() == comboBox1.SelectedItem.ToString())
این خطا: Object reference not set to an instance of an object.
یه جا متغیرتون مقدار null داره، یا مقدار دهی نشده
ببینید کجاها دارین مقدار null وارد میکنید.
مثلا جدول دیتابیس شما 10تا فیلد داره شما 11امی را داری صدا میزنی
یه جا متغیرتون مقدار null داره، یا مقدار دهی نشده
ببینید کجاها دارین مقدار null وارد میکنید.
مثلا جدول دیتابیس شما 10تا فیلد داره شما 11امی را داری صدا میزنی
با تشکر
هر چی میگردم چیز null پیدا نمی کنم به محض اجرا این ارور را میده
کاری که من میخوام بکنم اینه اکه یک کمبوباکس دارم با یه دیتاگرید وید من میخوام با وارد کردن هر مقدار در کمبوباکس سطر اون مقدار در دیتاگرید ویو سلکت بشه در حقیقت یه جور سرچ هستش
جفنگ نگو
2012/9/27, 09:56 AM
با تشکر
هر چی میگردم چیز null پیدا نمی کنم به محض اجرا این ارور را میده
کاری که من میخوام بکنم اینه اکه یک کمبوباکس دارم با یه دیتاگرید وید من میخوام با وارد کردن هر مقدار در کمبوباکس سطر اون مقدار در دیتاگرید ویو سلکت بشه در حقیقت یه جور سرچ هستش
مشکل شما اینکه تعریف نکردی کدام سطر رو میخواهید انتخاب کنید
کد صحیح به شکل زیر است (البته بر گرفته از چیزی که شما نوشته اید )
if (row[counter].Cells[2].Value.ToString() == comboBox1.Text.ToString())
counter = شمارنده سطر است
موفق باشید
مشکل شما اینکه تعریف نکردی کدام سطر رو میخواهید انتخاب کنید
کد صحیح به شکل زیر است (البته بر گرفته از چیزی که شما نوشته اید )
if (row[counter].Cells[2].Value.ToString() == comboBox1.Text.ToString())
counter = شمارنده سطر است
موفق باشید
با تشکر
private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e) foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows) { if (row.Cells[2].Value.ToString() == comboBox1.Text.ToString()) { DataGridViewCell cell = row.Cells[2]; dataGridView1.CurrentCell = cell; dataGridView1.BeginEdit(true); break; } }
توی حلقه مشخص شده.
جفنگ نگو
2012/9/27, 11:41 AM
با تشکر
private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e) foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows) { if (row.Cells[2].Value.ToString() == comboBox1.Text.ToString()) { DataGridViewCell cell = row.Cells[2]; dataGridView1.CurrentCell = cell; dataGridView1.BeginEdit(true); break; } }
توی حلقه مشخص شده.
ببخشید متوجه حلقه نشدم
مشکل شما یقینا از دیتا گرید هست چرا که سطر اخر دیتا گرید همیشه مقدار null داره مگر اینکه شما از حلقه for استفاده کنید یا خصوصیت allow user to add rows دیتاگرید رو برابر false قرار دهید
تکه کد زیر رو ببینید
dataGridView1.AllowUserToAddRows = false;
dataGridView1.CurrentRow.Selected = false;
foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
{
if (row.Cells[0].Value.ToString() == "a")
dataGridView1.Rows[row.Index].Selected = true;
}