PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : چطور بفهمیم پسر فقط با یک دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ns89
2010/7/16, 09:48 PM
از کجا بفهمیم که یک پسر وجودش عشق و علاقه و محبت نسبت به دختر دارد و فقط با وی است؟
:w20::w20::w20::w20:

فهمیدن این مسئله به خصوص برای دختران جوان مشکل است. مشکل از دو جهت ناشی می‌شود:
یک جهت مربوط به دختر می‌شود و دیگری مربوط به پسر.
برای دختر از این جهت مشکل است که چون احساسات و عواطف در او رقیق، لطیف، صادقانه و شدید است، با اظهار عشق و دوستی توسط پسر، زود تحت تأثیر قرار می‌گیرد، به خصوص اگر از نظر عاطفی در خانواده یا جامعه، یا میان دوستان احساس کمبود نماید، یا کمبود داشته باشد.
تحت تأثیر قرار گرفتن، موجب می‌شود که نتواند قضاوت درستی از عشق و علاقه پسر داشته باشد و به عمق درون او راه یابد.
جهت دیگر رفتارهای ساختگی پسران است. اغلب پسران به خاطر غریزه و کشش جنسی تمایل به برقراری ارتباط دارند و برای این که به این هدف بهتر دست یابند، اظهار عشق و دوستی می‌کنند. همه پسران در ارتباط اوّل، اوّلین سخن‌شان این است که تنها عاشق او شده است و به کسی غیر از او علاقه و عشق، یا رابطه ندارد، اما مطمئناً نمی‌تواند همه آنها درست باشد.
پسران با آگاهی از نقطه ضعف عاطفی و احساس دختران و هرچه نزدیک‌تر شدن به آنها و ایجاد ارتباط، در اظهار دوستی‌ها و عشق‌ها ترفندهایی به کار می‌برند و غالباً دختران را فریفته و عاشق خود می‌سازند.
اما راهکار صحیح شناخت:
بهترین راه شناخت صداقت آن است که
اوّلاً: دختران، خودشان برای شناخت اقدام نکنند. از راه غیر مستقیم، خانواده، دوستان خود یا پسر یا محل زندگی و محل کار و... این آگاهی را کسب کنند.
دوم: پسر سعی در طولانی کردن ارتباط و نزدیک کردن خود به دختر را نداشته باشد.
پس از آشنایی اولیه و مختصر، در اولین فرصت اقدام به خواستگاری کند، نه این که با وعده خواستگاری بخواهد ارتباط را نزدیک‌تر کند. اگر شرایط ازدواج را نداشت، خودش زود ارتباط ببُرد
:w11::w11::w11:

golrokh
2010/7/16, 11:08 PM
مرسی از مطلب جالبی که گذاشتی ns جونم!
:w27:

shadmehrali
2010/7/16, 11:15 PM
;););)

arman23
2010/7/17, 12:18 AM
گوشیشو یواشکی کش برو

vleila
2010/7/17, 12:29 AM
گوشیشو یواشکی کش برو
جدی گفتی یا شوخی بود؟؟

*Essi*
2010/7/17, 12:44 AM
از کجا بفهمیم که یک پسر وجودش عشق و علاقه و محبت نسبت به دختر دارد و فقط با وی است؟

هیچ جوری نمیشه فهمید.
چون متاسفانه اکثر پسرها خیلی شبیه مارمولک هستند.
مگر اینکه درباره مارمولک ها مطالعات گسترده ای انجام دهید تا ببینید چگونه میتوان یک مارمولک را به دام انداخت.

ooraman
2010/7/17, 12:52 AM
واقعا نمیشه فهمید ....شاید تا حدودی ولی 100 درصدش محاله....

mezak
2010/7/17, 01:01 AM

برای دختر از این جهت مشکل است که چون احساسات و عواطف در او رقیق، لطیف، صادقانه و شدید است، با اظهار عشق و دوستی توسط پسر، زود تحت تأثیر قرار می‌گیرد، به خصوص اگر از نظر عاطفی در خانواده یا جامعه، یا میان دوستان احساس کمبود نماید، یا کمبود داشته باشد.
تحت تأثیر قرار گرفتن، موجب می‌شود که نتواند قضاوت درستی از عشق و علاقه پسر داشته باشد و به عمق درون او راه یابد.
جهت دیگر رفتارهای ساختگی پسران است. اغلب پسران به خاطر غریزه و کشش جنسی تمایل به برقراری ارتباط دارند و برای این که به این هدف بهتر دست یابند، اظهار عشق و دوستی می‌کنند. همه پسران در ارتباط اوّل، اوّلین سخن‌شان این است که تنها عاشق او شده است و به کسی غیر از او علاقه و عشق، یا رابطه ندارد، اما مطمئناً نمی‌تواند همه آنها درست باشد.
پسران با آگاهی از نقطه ضعف عاطفی و احساس دختران و هرچه نزدیک‌تر شدن به آنها و ایجاد ارتباط، در اظهار دوستی‌ها و عشق‌ها ترفندهایی به کار می‌برند و غالباً دختران را فریفته و عاشق خود می‌سازند.
اما راهکار صحیح شناخت:
اوّلاً: دختران، خودشان برای شناخت اقدام نکنند. از راه غیر مستقیم، خانواده، دوستان خود یا پسر یا محل زندگی و محل کار و... این آگاهی را کسب کنند.
پس از آشنایی اولیه و مختصر، در اولین فرصت اقدام به خواستگاری کند، نه این که با وعده خواستگاری بخواهد ارتباط را نزدیک‌تر کند. اگر شرایط ازدواج را نداشت، خودش زود ارتباط ببُرد

حالا نه اینکه دخترا همگی مریم مقدس تشریف دارن! این یک

کم نیستن دخترهایی که پسرارو سرکار گذاشتن و میذارن، این دو

باز اگه بخوایم منصفانه قضاوت کنیم دخترها آسیب پذیرترن ولی این فقط یه معنی داره اونم اینکه باید بیشتر مواظب باشن و ارزش خودشونو حفظ کنن و بخاطر شوهر تن به هر خفتی ندن، اینم سه.

Ns89
2010/7/17, 07:24 AM
مرسی از مطلب جالبی که گذاشتی ns جونم!
:w27:
خواهش می کنم باید جنس نر را شناخت:w40:

Ns89
2010/7/17, 07:26 AM
گوشیشو یواشکی کش برو
نر ها بد جنس تر از اون چیزیی هستن کهفکرشو بکنی عزیزم:w27:

nima_tavana
2010/7/17, 07:58 AM
من با هیچ کسی نیستم و فقط دارم به تو فکر میکنم حتی تو خواب:biggrin::biggrin::D

سعیده راد
2010/7/17, 08:00 AM
این اصلا امکان نداره
اینکه یه پسر فقط با یه دختر باشه رویاست

saeed_asghari
2010/7/17, 08:06 AM
به این راحتی نمیشه فهمید . همون طوری که درباره دخترا هم صادقه!

ولی با شناخت پیدا کردن نسبت به اخلاق یه پسر میشه تقریبا فهمید.:gol::gol:

saeed_asghari
2010/7/17, 08:07 AM
این اصلا امکان نداره

خیلی بی انصافی!!!:razz:

سعیده راد
2010/7/17, 08:09 AM
خیلی بی انصافی!!!:razz:
نیستم
این واقعیته
هیچ استثنایی هم وجود نداره
چون آدما از آدما زود...............:w16:

saeed_asghari
2010/7/17, 08:16 AM
نیستم
این واقعیته

درسته. من هم قبول دارم که اکثریت جامعه ما الان این جوریه.

ولی....... هیچی!

سعیده راد
2010/7/17, 08:16 AM
درسته. من هم قبول دارم که اکثریت جامعه ما الان این جوریه.

ولی....... هیچی!
ولی چی؟

tired_poet
2010/7/17, 08:23 AM
میخوای بفهمی که چی بشه؟
تازه أقایون که غیرت شدید تری دارن بی خیال این مساله شدن.. اگه بخوان بیافتن دنبال دختری که با هیچ کس دیگه نبوده باشه، نسل انسان منقرض میشه.

saeed_asghari
2010/7/17, 08:25 AM
ولی چی؟

هیچی! فقط اینو میتونم بگم که توی این دنیا 100% وجود نداره. و هیچ وقت با اطمینان کامل نمیتونیم بگیم که فلان چیز 100% درسته.:gol:
ممنون:gol:

سعیده راد
2010/7/17, 08:30 AM
من که عشق و عاشقی رو گذاشتم کنار و به چیزای قشنگتر مثله:w12:فک میکنم
یادمه معلم ادبیات دبیرستانمون میگفت هرکه عاشق نباشد خری بیش نیست واسه همین منم عشق به خدارو انتخاب کردم:w16:

medi2536
2010/7/17, 08:30 AM
يعني با توجه به اينكه الان ارتباط دخترها و پسرها رفته زير 10 سالگي(قبل از يادگيري الفبا)ميشه دوستي پيدا كرد كه با كسي ارتباط عاطفي نداشته باشه؟;)

Ali Talash
2010/7/17, 10:32 AM
:w30:

shahidi721
2010/7/17, 10:41 AM
اگه حودمون خوب با شیم طرفمونم خوبه

golrokh
2010/7/17, 10:55 AM
البته تو یه پست دیگه نوشته بودن اگر پسرا هم کاری ... بکنن بله ه ه ه ...!:redface:
یعنی ماه زیر ابر نمیمونه!:smile:
این پست هم با نام (پرده بکارت پسرها ) بود!!!
دختر خانوما اصلا نگران نباشن!:D;)

ورهرام
2010/7/17, 11:23 AM
میخوای بفهمی که چی بشه؟
تازه أقایون که غیرت شدید تری دارن بی خیال این مساله شدن.. اگه بخوان بیافتن دنبال دختری که با هیچ کس دیگه نبوده باشه، نسل انسان منقرض میشه.
دوست عزیر متن رو 1بار دیگه بخون منظور این بود که در یک زمان با چند نفر نباشند نه این که در طول زندگی با کسی دوست نشن بشینن تا شما با اسب سفید بری دنبالش:w05:

#AREZOO#
2010/7/17, 11:27 AM
همچین میزنیش که صدا خر بده بعد خودش اعتراف میکنه:cool:جون تو آزمایش شده;)

ورهرام
2010/7/17, 11:43 AM

پسران با آگاهی از نقطه ضعف عاطفی و احساس دختران و هرچه نزدیک‌تر شدن به آنها و ایجاد ارتباط، در اظهار دوستی‌ها و عشق‌ها ترفندهایی به کار می‌برند و غالباً دختران را فریفته و عاشق خود می‌سازند.:biggrin:
اما راهکار صحیح شناخت:
:w11::w11::w11::biggrin::mad::w01::w01::w01::w01:

ممنون عزیزم از متن جالبی بود ولی باور کن بعضی ها خواستگاریم میکنن اما بعد فرار میکنن تازه همین دورو بر هم نمیرن که بشه پیداشون کرد.از کشور خارج میشن.چه قانونی چه غ ق:biggrin::w01:

ورهرام
2010/7/17, 12:07 PM
همچین میزنیش که صدا خر بده بعد خودش اعتراف میکنه:cool:جون تو آزمایش شده;)
آرزو جان کیو میزنی؟
جواب داده؟من که زورم نمیرسه شمارتو بده اگه تونستی کمکم کنی اعتراف بگیرم:w08::w30:

دختر شاه پریون
2010/7/17, 12:19 PM
متاسفانه به هیچ وجه من الوجود نمیشه....

nima_tavana
2010/7/17, 12:22 PM
نیستم
این واقعیته
هستی
چون من با هیچ دختری نبودم و نیستم.

minerva
2010/7/17, 12:34 PM
سلام.
بچه ها یه سر به این جا بزنید.می دونم نباید توی این قسمت این پست رو بگذارم.اما دیگه داره خیلی دیر می شه.
به هر کسی هم که میشناسید بگید این تاپیک رو بخونه.
یک انسان به کمک همه تون احتیاج داره:cry:
هر كه در اين بزم مقرب تر است..... (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=174940)

vleila
2010/7/17, 12:43 PM
این اصلا امکان نداره
خب اگه بخواییم اینجور فک کنیم بسرا هم میگن امکان نداره یه دختر فقط با یه نفر باشه
اما به نظر من این اصلا" درست نیست
نه در مورد بسرا و نه دخترا

mahan 2
2010/7/17, 02:38 PM
هستی
چون من با هیچ دختری نبودم و نیستم.

منم....
ولی زیاد حال نمیده خیلی احساس تنهایی میکنم.........:(

تندباد
2010/7/17, 02:47 PM
ببخشیدا ببخشیدا الانه اغلب پسرا بچه ک و ... تر از اونن که بشه بهشون اعتماد کرد.

#AREZOO#
2010/7/17, 04:36 PM
آرزو جان کیو میزنی؟
جواب داده؟من که زورم نمیرسه شمارتو بده اگه تونستی کمکم کنی اعتراف بگیرم:w08::w30:
عکسشو بده بقیشو بسپار دست خودم کاری میکنم به کارای نکردشم اعتراف کنه:w08::w47:

oneunited
2010/7/17, 04:41 PM
هیچ جوری نمیشه فهمید.
مگر اینکه درباره مارمولک ها مطالعات گسترده ای انجام دهید تا ببینید چگونه میتوان یک مارمولک را به دام انداخت.

آره منم موافقم :دی البته با قسمت اولش

پسرا به این سادگی ها دم به تله نمی دن

oneunited
2010/7/17, 04:46 PM
ببخشیدا ببخشیدا الانه اغلب پسرا بچه ک و ... تر از اونن که بشه بهشون اعتماد کرد.

پسرا چین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دختر شاه پریون
2010/7/17, 04:52 PM
کودن تر.....فک کنم...البته بلا نسبت

oneunited
2010/7/17, 04:54 PM

با قسمت دومش موافقم ...

#AREZOO#
2010/7/17, 04:56 PM
نه بابا فحشش خیلی بد تره:redface::redface:من که نمیگم:(

دختر شاه پریون
2010/7/17, 04:57 PM
کالیو تر....میگن چند درجه از کودن بدتره ...اره؟

oneunited
2010/7/17, 04:58 PM
نه بابا فحشش خیلی بد تره:redface::redface:من که نمیگم:(

چه فحشی :w08::w08::w08:

#AREZOO#
2010/7/17, 05:02 PM
چه فحشی :w08::w08::w08:
میگم ولی پای خودت به خودتون توهین میشه:cool:
گفت پسرا بچه کونی تر از اونن که ....بقیشو یادم نیست :(
دیدی گفتم نگم بهتره:biggrin::biggrin:

دختر شاه پریون
2010/7/17, 05:04 PM
ای دل غافل....این فحشه خیلی فراره از ذهنم میره

oneunited
2010/7/17, 05:06 PM
میگم ولی پای خودت به خودتون توهین میشه:cool:
گفت پسرا بچه کونی تر از اونن که ....بقیشو یادم نیست :(
دیدی گفتم نگم بهتره:biggrin::biggrin:

عجب آدم بی ملاحظه ای بود :razz::razz: بی ادبم بود :mad:

دانشمند شما که گفتی :razz::redface::redface::redface:

#AREZOO#
2010/7/17, 05:06 PM
ای دل غافل....این فحشه خیلی فراره از ذهنم میره
بابا تو دیگه خیلی شوتی:surprised::surprised:فحش به این راحتی و با مفهومی:biggrin::biggrin:

دختر شاه پریون
2010/7/17, 05:08 PM
بابا تو دیگه خیلی شوتی:surprised::surprised:فحش به این راحتی و با مفهومی:biggrin::biggrin:
:(:cool::cool::cry::cry:خو من حفظ نمیشم خو,;):D:D

لکوربوزیه
2010/7/17, 05:09 PM
ما ایرانیان مردمانی صادق،انسان دوست،آزادی خواه، عدالت پرور،با ایمان هسیم. لازم نیست که بخواهید تحقیق و تفحصص کنید، همین که بگوید صادقانه حرف بزنه به همه رازهایی درونی خود اعتراف خواهد کرد.

#AREZOO#
2010/7/17, 05:10 PM
:(:cool::cool::cry::cry:خو من حفظ نمیشم خو,;):D:D
یه کار کن شب که میخوای بخوابی با خودت مرورش کن تا خوابت ببره:cool::cool::biggrin:

دختر شاه پریون
2010/7/17, 05:11 PM
هااااااااااااا....جعبه لایتنرم میگن خوبه....:ی

oneunited
2010/7/17, 05:12 PM
یه کار کن شب که میخوای بخوابی با خودت مرورش کن تا خوابت ببره:cool::cool::biggrin:

تو همین طوری حفظشون کردی؟:biggrin::biggrin::biggrin:

#AREZOO#
2010/7/17, 05:27 PM
تو همین طوری حفظشون کردی؟:biggrin::biggrin::biggrin:
نه من شب و روز مداوم تمرین کردم:smile::redface:

oneunited
2010/7/17, 05:30 PM
نه من شب و روز مداوم تمرین کردم:smile::redface:

حالا چرا انقدر , در این امر همت داشتی عزیزم؟:biggrin::biggrin:

دختر شاه پریون
2010/7/17, 05:31 PM
ااااااااااااااااییییییییی ییییییییییییی.......اسپم بی اسپم.....فقط در مورد....علامت سوال حرف بزنین

hani_0t
2010/7/17, 05:33 PM
ببخشید ، یه سوالی برام پیش اومده
یعنی یه درخواستی دارم ....
روش فهمیدن اینکه چطور بفهمیم دختره با چند تا پسر میپره رو هم لطف میکنید بزارید؟؟؟

oneunited
2010/7/17, 05:35 PM
ااااااااااااااااییییییییی ییییییییییییی.......اسپم بی اسپم.....فقط در مورد....علامت سوال حرف بزنین
شرکت در بحث های ما خودش اسپم به حساب می آد , خانوم اسپمر:biggrin::biggrin:

دختر شاه پریون
2010/7/17, 05:36 PM
روش فهمیدن اینکه چطور بفهمیم دختره با چند تا پسر میپره رو هم لطف میکنید بزارید؟؟؟
خوب به نکته ی ظریفی اشاره کردین....غیر مستقیم ترین و سکرت ترین راه اینه که رک و پوس کنده ازش بپرسین....به نظر من جواب نمیده ولی خوب از هیچی بهتره

oneunited
2010/7/17, 05:37 PM

خیلی راحته دوست عزیز!
وقتی دختر از تو خوششون نیاد و حس کنه اشتباهی پیش اومده که بات دوست باشه ولت می کنه یا همزمان با یکی دوست می شه

یا اینکه اگه دختر, زیاد بهت ابراز محبت نکنه ولی باهات باشه (در حقیقت , بچاپه تورو ...) این مورد پبش می آد

mezak
2010/7/17, 06:12 PM
ما ایرانیان مردمانی صادق،انسان دوست،آزادی خواه، عدالت پرور،با ایمان هسیم. لازم نیست که بخواهید تحقیق و تفحصص کنید، همین که بگوید صادقانه حرف بزنه به همه رازهایی درونی خود اعتراف خواهد کرد.

:eek::confused::surprised::eek::confused::surprise d: 100%

hani_0t
2010/7/17, 06:13 PM
خوب به نکته ی ظریفی اشاره کردین....غیر مستقیم ترین و سکرت ترین راه اینه که رک و پوس کنده ازش بپرسین....به نظر من جواب نمیده ولی خوب از هیچی بهتره

فکر نکنم مسالمت آمیز جواب بده هاااااااااا
حاج خانوم آرزو در مورد پسرها گفتن که انقدر بزنش تا صدای خر بده ! فکر کنم در مورد دخترها هم راه حل خوبی باشه :D :D :D
کلی هم حال میده
روزی 3-4 تا دختر کتک میزیم;)
سفارش هم قبول میکنیم :D

خیلی راحته دوست عزیز!
وقتی دختر از تو خوششون نیاد و حس کنه اشتباهی پیش اومده که بات دوست باشه ولت می کنه یا همزمان با یکی دوست می شه

یا اینکه اگه دختر, زیاد بهت ابراز محبت نکنه ولی باهات باشه (در حقیقت , بچاپه تورو ...) این مورد پبش می آد

پسرجان از من میشنوی ، منتظر نباش دختر بهت خیانت کنه ... از روشی که بالا گفتم استفاده کن... هم کیف دنیا رو میبری ، هم اون دنیا خدا میبرتت بهشت بابت این عمل نیک :smile:

دختر شاه پریون
2010/7/17, 06:15 PM
فکر نکنم مسالمت آمیز جواب بده هاااااااااا
حاج خانوم آرزو در مورد پسرها گفتن که انقدر بزنش تا صدای خر بده ! فکر کنم در مورد دخترها هم راه حل خوبی باشه :D :D :D
کلی هم حال میده
روزی 3-4 تا دختر کتک میزیم;)
سفارش هم قبول میکنیم :D

پسرجان از من میشنوی ، منتظر نباش دختر بهت خیانت کنه ... از روشی که بالا گفتم استفاده کن... هم کیف دنیا رو میبری ، هم اون دنیا خدا میبرتت بهشت بابت این عمل نیک :smile:

شما از کدامین باغ وحش فلار کرده اید؟

mezak
2010/7/17, 06:17 PM
اگه حودمون خوب با شیم طرفمونم خوبه

پس چرا زن حضرت نوح و لوط بد بودن؟

تا جائیکه وقتی خدا عذاب رو بر قوم لوط به خاطر هم جنس بازیو . . . اینا نازل کرد به لوط گفت زنشو با خودش نبره چون از بدکاران بوده:confused:

hani_0t
2010/7/17, 06:21 PM
شما از کدامین باغ وحش فلار کرده اید؟

شما موقع تقسیم ادب کجا تشریف داشتید؟؟؟ :smile:

mezak
2010/7/17, 06:22 PM
عجب آواتاری گذاشتینا! این با ده نفرم باشه خواستنیه!;)

دختر شاه پریون
2010/7/17, 06:26 PM
شما موقع تقسیم ادب کجا تشریف داشتید؟؟؟ :smile:
:redface::redface:خوب اخه روحیه ی .....داری گفتم شاید....حالا شما به لطافتت ببخش

wall_E
2010/7/17, 06:27 PM
واقعا نمی شه فهمید .....

mezak
2010/7/17, 06:28 PM
واقعا نمی شه فهمید .....

چرا بابا بالاخره اگه دروغی گفته شده باشه برملا میشه. ولی دیرو زود داره!

دختر شاه پریون
2010/7/17, 06:33 PM
عجب آواتاری گذاشتینا! این با ده نفرم باشه خواستنیه!;)
اااااااااااااا؟....والا؟....:m ad::mad::mad:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خوش به حالش:redface::redface::razz::razz:

mezak
2010/7/17, 06:36 PM
اااااااااااااا؟....والا؟....:m ad::mad::mad:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خوش به حالش:redface::redface::razz::razz:

وای چه خشن؟:cry:
.
.
.
.
.
.
.
.

شوخی کردم غصه نخورید!!!:smile:;)

دختر شاه پریون
2010/7/17, 06:41 PM
وای چه خشن؟:cry:
.
.
.
.
.
.
.
.

شوخی کردم غصه نخورید!!!:smile:;)

.
.
خوردم دیگه فایده نداره:surprised::D

terajedi21
2010/7/17, 06:41 PM
اوّلین سخن‌شان این است که تنها عاشق او شده است و به کسی غیر از او علاقه و عشق، یا رابطه ندارد، اما مطمئناً نمی‌تواند همه آنها درست باشد.

كسي كه نمي تونه بگه چطور ميشه:que:هيچ طريقي هم نيست بگه!:surprised:از طريق خانواده هم نميتونه فقط خدارو داره بهش بگه:Dببخشيد!

mezak
2010/7/17, 06:45 PM
.
.
خوردم دیگه فایده نداره:surprised::D

:sweatdrop::w24:

دختر شاه پریون
2010/7/17, 06:47 PM
:sweatdrop::w24:
;);):gol::gol::heart::heart:

مهسا 1366
2010/7/17, 06:49 PM
هیچ جوری نمیشه فهمید.
خیلی باحال گفتی!
چون به نظر من هم پسرها آب زیر کاهترین موجوداتند!!!:D

mezak
2010/7/17, 06:54 PM
;);):gol::gol::heart::heart:
;):heart::gol::heart::gol:

Belle Fille
2010/7/17, 06:57 PM
به نظر من اگه دختر از اول با سیاست رفتار کنه و باهوش باشه می تونه بفهمه.;)

حتی موذی ترین و حیله گر ترین پسرها هم اگه با چند نفر باشن، بالاخره خودشون رو لو می دند. :D
به عنوان اولین چیزی که می تونید بهش شک کنید پسر هایی هستند که از همون اول بسم الله زیاد من بمیری تو بمیری در می آرن و با رمانتیک بازی خیلی زیاد می خوان دل دختر رو بدست بیارن.:w02: اما اگه دختر احساساتی بازی در نیاره و با منطق پیش بره و کمی هم خودشو بی تفاوت نشون بده. نه جوری که تابلو بشه. کم کم می تونه از کارهای پسره سر در بیاره.

تازه اینها ساده ترین ترفند ها بود!!!:cool::smile:

mezak
2010/7/17, 07:04 PM
به نظر من اگه دختر از اول با سیاست رفتار کنه و باهوش باشه می تونه بفهمه.;)

حتی موذی ترین و حیله گر ترین پسرها هم اگه با چند نفر باشن، بالاخره خودشون رو لو می دند. :D
به عنوان اولین چیزی که می تونید بهش شک کنید پسر هایی هستند که از همون اول بسم الله زیاد من بمیری تو بمیری در می آرن و با رمانتیک بازی خیلی زیاد می خوان دل دختر رو بدست بیارن.:w02: اما اگه دختر احساساتی بازی در نیاره و با منطق پیش بره و کمی هم خودشو بی تفاوت نشون بده. نه جوری که تابلو بشه. کم کم می تونه از کارهای پسره سر در بیاره.

تازه اینها ساده ترین ترفند ها بود!!!:cool::smile:

وای وای وای!!!!!!!!!! :surprised::surprised::eek:

hossein_best
2010/7/17, 07:06 PM

اما راهکار صحیح شناخت:

حالا شما بگو از کجا بفهمیم که یک دختر واقعا به یک پسر وفاداره؟ و در ان واحد با دو نفر نیست. مثل اینکه دختر خانوم های این دوره زمونرو دست کم گرفتید. البته بعضی ها رو میگم :w32:

tired_poet
2010/7/17, 09:10 PM
دوست عزیر متن رو 1بار دیگه بخون منظور این بود که در یک زمان با چند نفر نباشند نه این که در طول زندگی با کسی دوست نشن بشینن تا شما با اسب سفید بری دنبالش:w05:
نه عزیزززززم.. من که خوب خوندم و فهمیدم چی گفت..
قرض بنده مثال زدن برای ملموس کردن موضوع بود.. یعنی پسرا که غیرتی ترن و رابطه های قبلی و تمام شده یک دختر هم براشون ناراحت کننده هست.. حالا اگه اونا هم بخوان به همچین مواردی اهمیت بدن، نسل انسان منقرض میشه..
یعنی در مثل که مناقشه نیست.. داشتن رابطه های متععد فبلی برای دختر رو.. قیاس کردم با داشتن دو دوست دختر همزمان برای پسر..
امیدوارم رفع سو ء تفاهم شده باشه.
با سپاس و احترام:gol:

hani_0t
2010/7/17, 09:35 PM
ماشالله ...
فقط کم مونده انواع روش های شکنجه هم برای حرف کشیدن از پسرا پیشنهاد بشه

احتمالا استارتر یه شکست عشقی بسیار سنگین خوردن ! :D;)
از طرز حرف زدنشون مشخصه :surprised:

ولی حالا خدارو شکر یکی نصیب ما شده که 2رو نیست ...
بازم خدا رو شکر
ماه ِ :redface:
اینارو گفتم که اگه روزی گذرش به اینجا افتاد و حرفهای مارو خوند ، تبدیل به پودر ِ هانی نشم !!! :surprised::surprised::surprised:

شتر دیدین ، ندیدیناااااااااااا !

;)

lars_manson2002
2010/7/17, 09:44 PM
نر ها بد جنس تر از اون چیزیی هستن کهفکرشو بکنی عزیزم:w27:

ــــ

چرا؟

mezak
2010/7/17, 09:50 PM
Bad zamuneii shode... Ei baba
:confused:
dast ru delam nazar key farsi nadashtam

bpcom
2010/7/17, 11:26 PM

اما راهکار صحیح شناخت:

میشه یه روش شناخت هم واسه دخترا ارائه بدی که بفهمیم قبلا با چندتا پسر بودن !!!

گوشیشو یواشکی کش برو

این روش شاید واسه پسرا جواب بده ولی واسه دخترا نه .. بعضیاشون ماشاالله تا 5 تا سیم کارت اونم از نوع ایرانسلیشو دارن که تو هر کدوم با چند تا پسر دوستن . سیستم کاریشونم خیلی حرفه ایه میگن " نمیتونم شماره دائمیمو بدم که زنگ بزنی آخه یه وقت زنگ میزنی خونه باشم واسم بد میشه تو شمارتو بده من هر وقت میتونستم باهات حرف بزنم با ایرانسلم بهت میس میندازم تا واسم زنگ بزنی .. راستی شارژم ندارم واسم بگیر " :biggrin::w40:

خواهش می کنم باید جنس نر را شناخت:w40:

عزیزم لااقل یه کم احترام قایل شو بگو " باید آقایون رو شناخت " ... نکنه میخوای رو کلیه اقسام نر از انسان تا حیوان مطالعه کنی ؟؟؟:eek:

سپنت دات
2010/7/17, 11:33 PM
هر وقت فهمیدین که یه دختر در یک بازه زمانی فقط با یه پسر هستی میشه بر عکسشم فهمید.

tired_poet
2010/7/17, 11:59 PM
هر وقت فهمیدین که یه دختر در یک بازه زمانی فقط با یه پسر هستی میشه بر عکسشم فهمید.
:w17::w17::w17:

ورهرام
2010/7/18, 06:37 AM
عکسشو بده بقیشو بسپار دست خودم کاری میکنم به کارای نکردشم اعتراف کنه:w08::w47:
ممنون عزیزم ولی همون کارای کردرو اعتراف بگیری کافیه.تخریب برجای دوقلو و برخورد شهاب سنگ به کره زمین و اینا به درد من نمیخوره:biggrin:

elahe66
2010/7/19, 08:38 PM
این که پرسیدن نداره !!!! چه بخواین چه نخواین هستند دیگه!!! شک داری؟؟؟ حالا چی کار کنم؟؟؟ خودمو بکشم!!! ؟؟؟بابا پسره کنار دختره وایستاده نگاش می کنی آمار میده... فقط کافیه یکی تحویلشون بگیره کیه که نخواد ...تازه اونایی که زن هم می گیرند خیلیاشون باز شنیدم دوست دختر و زن دیگه دارن... پس دیگه هیچی دیگه!!! من که خیلی فکر کردم با این اوصاف قصد ازدواج ندارم کلا...راحت به پیشرفتم ادامه می دم و خودمو وقف این موجودات نمی کنم!!;):redface:

Maryam.Silent
2010/7/20, 12:23 AM
هیچ جوری نمیشه فهمید.
ای ول

روياي ماه
2010/7/20, 12:50 PM

اما راهکار صحیح شناخت:

مرسسسسسسسسسسسسی
مفید بود;)

delsey
2010/7/20, 04:40 PM
این که پرسیدن نداره !!!! چه بخواین چه نخواین هستند دیگه!!! شک داری؟؟؟ حالا چی کار کنم؟؟؟ خودمو بکشم!!! ؟؟؟بابا پسره کنار دختره وایستاده نگاش می کنی آمار میده... فقط کافیه یکی تحویلشون بگیره کیه که نخواد ...تازه اونایی که زن هم می گیرند خیلیاشون باز شنیدم دوست دختر و زن دیگه دارن... پس دیگه هیچی دیگه!!! من که خیلی فکر کردم با این اوصاف قصد ازدواج ندارم کلا...راحت به پیشرفتم ادامه می دم و خودمو وقف این موجودات نمی کنم!!;):redface:

مرسییییییییی!!!!!!!!!;)
منم همین تصمیمو دارم.
راستی موجوداتو خیلی تمیز اومدی......ماههههههههه;):biggrin:: biggrin:

آرش محمدی
2010/7/20, 04:42 PM
مرسی از کجا بفهمیم یه دختر فقد با یه پسره؟هان

مسیح 110
2010/7/20, 04:44 PM
حالا نه اینکه دخترا همگی مریم مقدس تشریف دارن! این یک

کم نیستن دخترهایی که پسرارو سرکار گذاشتن و میذارن، این دو

باز اگه بخوایم منصفانه قضاوت کنیم دخترها آسیب پذیرترن ولی این فقط یه معنی داره اونم اینکه باید بیشتر مواظب باشن و ارزش خودشونو حفظ کنن و بخاطر شوهرکردن تن به هر خفتی ندن، اینم سه.

و بخاطر شوهرکردن تن به هر خفتی ندن،;)

elahe66
2010/7/20, 05:05 PM
مرسی از کجا بفهمیم یه دختر فقد با یه پسره؟هان
اونم نظرم اینه که کلا با دخترای خوش قیافه و خوش تیپ برای ازدواج نباشی چون چه بخوای چه نخوای یکی بهتر پیدا کنن می رن با اون !!! با این دختر معمولیا باش ( البته رو قد و هیکل و جنس پوست و جنس مو کلا چیزایی که تغییرشون تو این دوره زمون فعلا کمتر با عمل زیبایی ممکنه دقت کن... رنگ مو و دماغ و لباسو اینا قابل تغییره بعدا درست میشه) که زیاد بهشون نگاه نمیشه بعد باهاش ازدواج کن
بعد اگه عشق زیبایی و خوش قیافگی بودی رو همون کار کنی درست میشه!!! ;)نترس دختر جیگرایی که می بینی کمن توشون که ذاتا این شکلی باشن خود کشی کردن تا این جوری شن... اگه ذاتی پیدا کردی همون اول آب دستته بذار زمین بپر پیشنهاد بده چون بچتون هم خوشگل میشه ... می ارزه!!!
البته من اگه پسر بودم واقعا به جای زیبایی رو باحالیت و باهوش بودن و تحصیلات و خانواده و رفتار و فرهنگ و سلامت جسمی و روانی ... دخترا زوم میکردم چون زیبایی تکراری میشه و موندنی هم نیس...جدی میگم.;)

آرش محمدی
2010/7/20, 05:07 PM
مرسی خوب من یکشونو پیدا کردم

abu_72
2010/7/20, 05:32 PM
بريد بابا ......... خيلي طرز تفكرهاي بچگونه اي داريد

من كه بهش اعتماد 100% دارم ................ 100%

اونم همينطور

من اون خيلي باهم رو راستيم ....................تا الان يك دروغ هم بهم نگفتيم

elahe66
2010/7/20, 05:53 PM
بريد بابا ......... خيلي طرز تفكرهاي بچگونه اي داريد

من كه بهش اعتماد 100% دارم ................ 100%

اونم همينطور

من اون خيلي باهم رو راستيم ....................تا الان يك دروغ هم بهم نگفتيم
کیا برن؟ کجا برن؟:surprised:

mfmechanics
2010/7/20, 06:06 PM
اونم نظرم اینه که کلا با دخترای خوش قیافه و خوش تیپ برای ازدواج نباشی چون چه بخوای چه نخوای یکی بهتر پیدا کنن می رن با اون !!! با این دختر معمولیا باش ( البته رو قد و هیکل و جنس پوست و جنس مو کلا چیزایی که تغییرشون تو این دوره زمون فعلا کمتر با عمل زیبایی ممکنه دقت کن... رنگ مو و دماغ و لباسو اینا قابل تغییره بعدا درست میشه) که زیاد بهشون نگاه نمیشه بعد باهاش ازدواج کن
بعد اگه عشق زیبایی و خوش قیافگی بودی رو همون کار کنی درست میشه!!! ;)نترس دختر جیگرایی که می بینی کمن توشون که ذاتا این شکلی باشن خود کشی کردن تا این جوری شن... اگه ذاتی پیدا کردی همون اول آب دستته بذار زمین بپر پیشنهاد بده چون بچتون هم خوشگل میشه ... می ارزه!!!
البته من اگه پسر بودم واقعا به جای زیبایی رو باحالیت و باهوش بودن و تحصیلات و خانواده و رفتار و فرهنگ و ... دخترا زوم میکردم چون زیبایی تکراری میشه و موندنی هم نیس...جدی میگم.;)

عالی بود. تنکس. ;)

یوسف.sh
2010/7/20, 06:47 PM
:biggrin:
گوشیشو یواشکی کش برو
:biggrin::biggrin::biggrin:

2&2
2010/7/31, 01:03 PM
نه اينكه جنس ماده ها خيلي خوبه؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!