برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : ایده
مریم راد
2007/9/08, 03:58 PM
سلام دوستان عزیز
من به تازگی فعالیتم را در این تالار اغاز کرده ام.اولین موردی که به ان برخورد کردم این است که هر کاربر تاپیک خود را با عنوان جدید در تالار می گذارد که این کار باعثاشفتگی در تالار شده است و اما پیشنهاد بنده:ایجاد چند موضوع مشخص و توجه به انهاهنگام ایجاد موضوع جدید.
1:اخبار جدید و همایش ها (مدیر محترم هم امتیاز یادشون نره!)
2:آموزش نرم افزارو سخت افزار
3:پروژه ها (اگر دوست داشتید پروژه هاتون را برای کمک به دیگران بگذارید)
4:معرفی نرم افزار و سخت افزار جدید
5:برنامه نویسی
6:هر چه می خواهد ...
7:معرفی سایت های جدید و جالب
8:یه سوال؟
9:ایده جدید
10::تاپیک چارت *
*این تاپیک در تالار صنایع هم اجرا شده است.هر کسی هر تخصصی دارد را عنوان می کند البته اگراجازه بدهید این تخصص ها برلی مدیر تالار فرستاده شود و ایشان ان را مرتب نمایند.
فکر می کنم تالار به این خانه تکانی احتیاج داشته باشد.هر چند بعضی از تاپیک هایی که عنوان کردم به صورت مستقل در باشگاه وجود دارد.اما اگر با این ایده موافقید خوشحال می شوم با نظراتون ان را اعلام کنید.
با احترام
abc_ramak
2007/9/08, 05:34 PM
البته این ایده خوبیه.
ولی فکر نمی کنم اینجا و الان جواب بده.
اونوقت با تاپیک هایی که تا حالا ایجاد شده و بعضی هاشون هم خیلی فعال و پر طرفدار هستن چی کار باید کرد؟
کار جالبی که انجام شده اینه که تاپیک های قدیمی بصورت اتوماتیک حذف میشن.
yasin_d
2007/9/09, 02:44 AM
مرسی از مریم عزیز که به فعالیت تالار اهمیت می دهند.
همین چند روز پیش در زمینه خانه تکونی تالار ها در مباحث مدیریتی بحث شد که به همین نتیجه ها رسیدیم.
البته محدود کردن تاپیک ها به موضوع های خیلی کلی باعث آشفتگی خود تاپیک می شود و کمی مشکل است .
فعلا کم کم.
ابتدا پاک کردن تاپیک های نا مربوط و بی استفاده
بعد پاک سازی یک تاپیک از پست های بی ربط
ادغام تاپیک های مشابه
سلام
من هم كاملا با اين ايده موافقم.تنها مشكلي كه تالار دارد عدم وجود نظم هست.اميدوارم مديران تالار به اين ايده توجه كنندو با اختياراتي كه دارند به مرتب كردن تالار بپردازند.
سلام
بعد از ايده خانم راد اينم ايده من:مسابقه
rezajavidi
2007/9/09, 02:14 PM
سلام دوست عزیز
درباره پیشنهادتون باید بگم حق با شماست و پراکندگی موضوع تاپیک ها (بخصوص چون عنوان تاپیک توسط کاربران انتخاب می شود ) تا حدی باعث به هم ریخته شدن تالار شده.اما در مورد دسته بندی باید بگم ما برای تالار گفتمان دانشگاهمون هم به همین مشکل برخوردیم،قضیه اینطوری شد که اگه دسته بندی کلی میشد در داخل هر دسته خیلی موضوعات ممکن بود جای بگیره و باز بی نظمی به وجود میومد، اما اگه دسته بندی رو به صورت جزئی انتخاب می کردیم تعداد دسته ها خیلی زیاد می شد چون حقیقتا بحث کامپیوتر منحصر به چند موضوع خاص نیست و واقعا گسترده است. حالا اگه شما بتونید همراه پیشنهاد خوبتون یک دسته بندی پیشنهادی هم که فکر می کنید به مشکل برنخوره، یه چیزی مثل پست اول این تاپیک به صورت جامع ارائه بدید،فکر نمی کنم برای مرتب کردن تاپیک ها مشکلی داشته باشیم.
ممنون از توجه شما
منتظر جواب هستم
abc_ramak
2007/9/09, 04:22 PM
سلام
بعد از ايده خانم راد اينم ايده من:مسابقه
یعنی چی؟ :razz:
مریم راد
2007/9/14, 11:43 PM
سلام
مدیر محترم از توجه شما سپاسگزارم اما فقط ایده دادن مهم نیست توجه سایر اعضاء و همچنین عملی کردن این ایده ها مهم است.در مورد گزینه هایی هم که بنده عنوان کردم کافیست جزئی تر شوند
با احترام
rezajavidi
2007/9/15, 12:43 AM
فرمایش شما صحیح است ، ایده خوب شما رو با مدیر سایت درمیان گذاشتم، تا ایشون هم بررسی کنند، به زودی جواب رو خدمتتون اعلام می کنم.در صورت اجرایی بودن سریع دست به کار می شویم.
از توجه شما به سایت خودتون ممنونم:gol:
مریم راد
2007/9/25, 10:50 PM
ویژگی مدیر
1:مسئولیت پذیری (یعنی در حد توان به مسئولیت سپرده شده رسیدگی کنید البته از نوع روزانه!)
2:قاطعیت (که ایشون ثابت کردند.به بعضی از تاپیک ها نگاه کنید
3:قدرت سازماندهی (البته من آن را به نظم تعبیر می کنم که همان سرو سامان دادن به تاپیک هاست)
4:انگیزه و اشتیاق به فعالیت در تالار(که از پاسخگویی به تاپیک ها مشخص می شود.)
5:قضاوت عادلانه (این مورد هم از روی امتیازهای به جا معلوم می شود.)
6:خلاقیت (این هم به زمان احتیاج دارد)
7:کنترل طرز برخورد
8: ظرفیت و پذیرش اشتباه
9:سود مند بودن برای اعضا
10:تدبیر
در ضمن مدیر کسی است که درقبال وظیفه ای که باید انجام دهد مورد سوال قرار گیرد.
این ها نظر من بود اما نوشتن این که یک مدیر باید چه ویژگی هایی داشته باشد کافی نیست پس
پیشنهاد میکنم به موارد بالا امتیاز بدیم تا یک ارزیابی معقول صورت بگیرد.امیدوارم یک حرکتی
بکنید.البته با اجازه مدیران محترم تالار!
در ضمن ما هنوز منتظر سر و سامان دادن به تالار هستیم البته انسان به امید زنده است
با احترام
yasin_d
2007/9/26, 02:50 AM
:Dاین همه پرسی مال چی هست حالا ، من به همش امتیاز می دم.
آقایون و خانم ها رای شما را خریداریم (هر رای 100 credit و 1 امتیاز) البته شوخی بود شبیه شوخی 50هزارتومان برای هر نفر در زمان انتخابات ریاست جمهور "بر و بچ اطلاعات ریختن تو"
البته بیشتر این ویژگی ها رو هر فرد باید داشته باشه چون اینجا همه نظر می دن و بحث می کنن و باید برای تالار سودمند باشند.
در ضمن ما هنوز منتظر سر و سامان دادن به تالار هستیم البته انسان به امید زنده است
تاپیک خانه تکانی تالار منتظر شماست :D آنجا نظرات خود و فعالیت خود رابیان کنید تنهایی که نمیشه.