PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : کدام موسسه آموزشی برای آمادگی کنکور ارشد بهتر است؟

reyhoon
2010/7/11, 11:07 PM
سلام دوستان درس خوون و تلاشگر.....:w36:

میدونم که اگه خودم درس بخونم بهتر از اینه که کلاس برم.اما من احتیاج به استارت دارم و خودم نمیتونم شروع کنم پس ترجیح میدم اول برم کلاس بعد خودم درس بخوونم......

میشه راهنماییم کنید که من کدوم آموزشگاه برم....!

آخه یکی میگه پارسه خوبه یکی میگه آکادمی تخصصی معماری!!!!:confused: :question:

در ضمن من میخوام برای کنکور کارشناسی سال آینده درس بخونم!

خوب حالا اگه میشه راهنماییم کنید.

کدومو برم.پارسه یا آکادمی تخصصی معماری؟؟؟؟!!!:w10:
(بی زحمت قانع کننده پاسخ بدید):w26:

پیشاپیش تشکر....:gol:

Araz21
2010/7/13, 09:52 PM
دوست عزیز اگه از من بپرسی میگم هیچکدوم بدرد نمیخورن...
من خودم کنکور کاردانی به کارشناسی دادم و هیچکدوم شرکت نکردم و در پایان دانشگاه قم قبول شدم...
شما مشکل استارت زدن نداری بلکه تنبلی میکنی...
ضمنا من آزمونهای پارسه ، علوم دانش ، مدرسان شریف را داشتم ولی هیچکدوم به درد نخوردن...
این موسسات صرفا جنبه چاپیدن دارن نه کمک کردن...
راستی اگه دوست داشتی بهت میگم چی بخونی تا راحت تر قبول بشی...
موفق و پیروز باشی...;)

nana-22
2010/7/13, 10:49 PM

میدونم که اگه خودم درس بخونم بهتر از اینه که کلاس برم.اما من احتیاج به استارت دارم و خودم نمیتونم شروع کنم پس ترجیح میدم اول برم کلاس بعد خودم درس بخوونم......

سلام عزیزم من من و بچه ها یه تاپیک زدیم راجب کاردانی به کارشناسی 90 به هم کمک میکنیم اگه دوست داشتی یه سر بیا اونجا خوشحال میشم شاید کمکی بهت کرد تا جایی هم که من می دونم پارسه از همه آموزشگاه ها بهتر آکادمی تخصصی تاحالا حتی یه بار هم نشنیدم کسی بره ولی بازم به نظرم چند تا کلاسی رو برو که درسش رو ضعیف هستی اینم تاپیک ماست خوشحال میشیم بیای پیشمون :w27:
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=189088

artemiss
2010/7/13, 11:47 PM
به نظر منم با بچه های باشگاه پیش بری بهتره تا کلاس
دوره های هر گروه کلاسا دو سه ماهه واسه این که پول بیشتر بگیرن دوره هارو فشرده میکنن برا همین کلاسا خسته کننده میشه
اگه خودت شروع کنی کم کم با بچه ها بخونی خیلی بهتره تا اینکه بری کلاسو مجبور باشی به زور با کلاس پیش بری

mojtaba memar
2010/7/19, 05:20 PM
سلام من مجتبی هستم رتبم پارسال 21 شدشهید رجایی درس میخونم. سال 1387 پارسه کلاس رفتم شدم 6435 و سال1388 کلاسای آکادمی رو رفتم شدم 21 . به نظر من فقط از کسانی این سوال رو بپرس که تو هر 2تا محیط بوده باشند. فضای آکادمی خیلی متفاوته به نظر من اصلا قابل مقایسه نیستند موسسه آکادمی فقط رشته معماری دارند وکاملا تخصصی کار می کنند تعداد ساعت کلاساشون هم بیشتره استادهای بهتری دارند و مهندس سعیدی پور هم فقط تو اکادمی درس میدند. دوست خوبم دقیقا میدونم چقدر سردرگمی با خیال راحت آکادمی رو انتخاب کن و هر چیزی مهندس سعیدی پور گفتند دقیقا اجرا کن قول میدم پشیمون نمیشی. امسال بیشتر از 10 تا از همکلاسیهامو راهنمایی کردم برن اکادمی همشون راضی اند . به امید موفقیت

mojtaba memar
2010/7/19, 05:30 PM
سلام من مجتبی هستم رتبم پارسال 21 شدشهید رجایی درس میخونم. سال 1387 پارسه کلاس رفتم شدم 6435 و سال1388 کلاسای آکادمی رو رفتم شدم 21 . به نظر من فقط از کسانی این سوال رو بپرس که تو هر 2تا محیط بوده باشند. فضای آکادمی خیلی متفاوته به نظر من اصلا قابل مقایسه نیستند موسسه آکادمی فقط رشته معماری دارند وکاملا تخصصی کار می کنند تعداد ساعت کلاساشون هم بیشتره استادهای بهتری دارند و مهندس سعیدی پور هم فقط تو اکادمی درس میدند. دوست خوبم دقیقا میدونم چقدر سردرگمی با خیال راحت آکادمی رو انتخاب کن و هر چیزی مهندس سعیدی پور گفتند دقیقا اجرا کن قول میدم پشیمون نمیشی. امسال بیشتر از 10 تا از همکلاسیهامو راهنمایی کردم برن اکادمی همشون راضی اند . به امید موفقیت
یادم رفت بگم اطلاعات بیشتر خواستی مراجه کن به 88202034- 88202033 سایتشون هم www.memarico.com (http://www.memarico.com) . راستی بچهای آکادمی تخصصی معماری در facebook و giga گروه دارند یه سری بزن.

YA3_3PID
2010/7/21, 02:25 PM
سلام من امسال خودم مي خوام كنكور بدم . از بين كتابايي كه ديدم و خوندم كتاب سعيد سعيدي پور فوق العاده بود. چون پاسخ نامه كاملا جامع و صحيحي داره. اخه كتاباي ديگه پاسخ نامه شون غلط زيا داشت و ادم گيج ميشه .:confused::confused::confused:من از عيد كنكوراي اين كتابم زدم. و از قبل از عيد هم كتابايي مثل مدرسام شريف درس به درس تست مي زدم. من تهران زندگي نمي كنم واسه همين كلاساشو نتونستن برم ولي كتابش " فوق العاده" هست.:victory:
راستي كتاباي هنرستان بخون. و واسه رياضي هم از الان شروع كن.
البته اين نظر من بود .موفق باشي.

hamidreza_22
2010/7/30, 05:48 PM
سلام
من خودم پارسه ثبت نام کردم
برو
عالی
تا دیر نشده برو

night lord
2010/8/01, 06:25 PM
من کاردانیمو که قبول شدم کلا هیچی نخوندم و قزوین قبول شدم برای کارشناسی مدرسان خوندم وعالی بود و بازم قزوین قبول شدم برای ارشد هم دو بار امتحان دادم و پارسه رو خوندم ولی قبول نشدم اینم بگم که اصلا وقت به اندازه کافی روش نزاشتم یعنی اصلا وقت نداشتم که بزارم ولی اینی رو که خوندم هم توی کنکور ندیدم . یعنی سوالا برام زیاد آشنا نبود .
همین قدر میتو نستم راهنمایی کنم .

hamed behdad
2010/8/02, 02:02 PM
ماهان چطوره؟
اکادمی فقط تهرانه؟

Sepideh.mt
2010/8/04, 11:38 AM
سلام دوستان
من امسال کنکور دادم کل دروس تخصصی آکادمی رو ثبت نام کرده بودم
واقعا عالی بود یعنی مثل موسسه های دیگه ولت نمیکنن هر جلسه آزمون کلاسی از مبحث جلسه پیش. آزمونای استاندارد. کلی تست و جزوه. پای تخته رفتن....... بالاخره نخوای هم مبجوری تو آکادمی درس بخونی
خوده استاد سعیدی پور هم که محشر درس میده
موفق باشید واسه منم دعا کنید:gol::victory:

mojtaba memar
2010/8/06, 02:09 PM
سلام دوستان
من امسال کنکور دادم کل دروس تخصصی آکادمی رو ثبت نام کرده بودم
واقعا عالی بود یعنی مثل موسسه های دیگه ولت نمیکنن هر جلسه آزمون کلاسی از مبحث جلسه پیش. آزمونای استاندارد. کلی تست و جزوه. پای تخته رفتن....... بالاخره نخوای هم مبجوری تو آکادمی درس بخونی
خوده استاد سعیدی پور هم که محشر درس میده
موفق باشید واسه منم دعا کنید:gol::victory:
بله کاملا موافقم من هم به تمام بچه هایی که میخوان کلاس برن فقط آکادمی رو پیشنهاد می کنم. و پیشنهادم به بچهایی که نمیخوان کلاس برن اینه که حتما از مشاوره های رایگان آکادمی استفاده کنند. انشالا همتون قبول بشید.:)

reyhoon
2010/8/15, 11:36 PM
راستی آکادمی تخصصی توی چند شهر دیگه هم آموزشگاه داره...

شیراز - اصفهان - مشهد -یزد - رشت -یکی دیگشو یادم نیست!:confused:

hagir
2010/8/16, 11:48 AM
[QUOTE=reyhoon;2322575]راستی آکادمی تخصصی توی چند شهر دیگه هم آموزشگاه داره...

شیراز - اصفهان - مشهد -یزد - رشت -یکی دیگشو یادم نیست!:confused:[/
ئن خودم پارسه میرفتم امسال بچه های پارسه کنکورو بهتر از دیگر موسسات دادن استادای دانشگاه هم پارسه رو تایید میکردن اونجا استادی به نام استاد سالاری هست که ایستایی میکنه تو مخ آدم

Sepideh.mt
2010/8/16, 02:49 PM
ای بابا.آخرش پارسه شد یا آکادمی؟:surprised:منم مثل ایشون امسال میخوام واسه کارشناسی بخونم،اما واقعا گیج شدم.امسال انگار سخت بوده.بدجوری استرس گرفتم.:cry::cry:هیچ کی نیست؟

با خیاله راحت برو آکادمی ;) :gol:

depedro
2010/8/17, 03:36 AM
اقا این سعیدی پور که تو پارسه به ما درس میداد ولی عجب ادم باحالیه تنها استادیه که هنوز رفیقمه;)

depedro
2010/8/17, 03:46 AM
ای بابا.آخرش پارسه شد یا آکادمی؟:surprised:منم مثل ایشون امسال میخوام واسه کارشناسی بخونم،اما واقعا گیج شدم.امسال انگار سخت بوده.بدجوری استرس گرفتم.:cry::cry:هیچ کی نیست؟
من به خاطر تغییر رشته 2 سال پارسه رفتم و چشم اونجارو در اوردم. به نظرم فقط 3 تا استاد شاخ داره بقیه تعطیلات هستن
اکه می تونی کلاسهای استاد فقیهی :heart:حتما 120 % حتی بیشتر و بعد سعیدی پور و سالاری
به نظرم اگه میتونی ترکیبی کلاس برو , ولی تنها دلیل قبولی خودمو فقیهی میدونم :heart:.
راستی به هیچ عنوان کلاس ریاضی و هندسه پارسه ثبت نام نکن که پولتو آتیش زدی
موفق باشی;)

Sepideh.mt
2010/8/17, 08:03 PM
مرسی از لطف همتون.خیلی:gol:.اگه کسی اطلاعاتی داره واسه بهتر دادن کنکور،توروخدا بگه.من کاردانیم سراسری بود.میخوام کارشناسیم سراسری قبول شم.:cry:

اگه واسه ریاضی خواستی بری کلاس برو آکادمی کلاس استاد عباسی. محشره ریاضیت متحول میشه ;)

memarekochak
2010/8/17, 08:13 PM
مرسی از لطف همتون.خیلی:gol:.اگه کسی اطلاعاتی داره واسه بهتر دادن کنکور،توروخدا بگه.من کاردانیم سراسری بود.میخوام کارشناسیم سراسری قبول شم.:cry:
دوست خوبم...الان خیلی از دانشگاه های سراسری روزانه و شبانه کارشناسی نا پیوسته نمیگیرن متاسفانه!!!! و هر سال داره ورودی های غیر انتفاعی بالاتر میره!!!
اگه واقعا میخوای سراسری قبول شی حتما منابع اصلی رو بخون..و آخر سر یه نگاهی به جزوات پارسه یا.... بنداز...صادقانه بگم این کلاس اون آکادمی اون موسسه بخدا فایده نداره فقط وقت و انرژی تو میگیره..منابع رو حتما بخون تست های چند سال اخیرو بزن و از کتابای تست استفاده کن
به امید خدا قبولی
:gol:وقت که مهمترین عامل از دست نده...اگه رشتت ریاضی بود واسه ریاضی وقت بزار ((اگرچه تو معماری زیاد فایده نداره!!!))اما تو کنکور مهمترین درسه و یه تست میتونه دانشگاتو از این رو به اون رو کنه..................

mojtaba memar
2010/8/20, 08:36 AM
پسشنهاد میکنم برو هر دو تا رو از نزدیک ببین اینجوری هم تو جلسات مشاورهاشون شرکت میکنی و هم از نزدیک کارشونو میبینی . بعد با خیال راحت قطعا آکادمی رو انتخاب می کنی. موفق باشی:)

Ali Render
2010/8/20, 09:57 PM
پسشنهاد میکنم برو هر دو تا رو از نزدیک ببین اینجوری هم تو جلسات مشاورهاشون شرکت میکنی و هم از نزدیک کارشونو میبینی . بعد با خیال راحت قطعا آکادمی رو انتخاب می کنی. موفق باشی:)

سلام خوبی رفیق"یه مطلبی رو می خوام عنوان کنم واینه:در مورد کنکور امسال بگم که اگه هر کلاسی رو هم میرفتیم نمیتونستیم خوب تستهای کنکورو بزنیم چون امسال یه کنکوری متفاوت با سال های پیشش بود و هر کلاسسی مخصوصا آکادمی رو هم میرفتیم فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه یه مطلب دیگه ای هم هستش که شما شانس داشتید که اون موقعی رفته بودید آکادمی خوب جواب گرفتید الانم بهترین دانشگاه درس میخونید درسته.در مورد اینکه من توی سی دی های تبلیغاتی آکادمی دیده بودم که از رتبه های برتر پارسال مصابحه انجام شده بود دوستم میگفت خالی بندیه میدونید چرا منم یه کوچولو شک کردم چون توی کتابهای تبلیغ مدرسان اسم بچه هایی که توی آکادمی بود توی مدرسان هم بود شایدم اینها هر دوی این کلاسهارو رفته بودم... خلاصه یه نفر سو ءاستفاده کرده.آخه چرا این آکادمی تبلیغ نمیکنه تو نمایشگاه هم فقط یه غرفه اونم توی بیرون زده بودن به ابعاد 3*5 متر کلا اگه خوبه همه رو با موسسش آشنا کنه فقط ایو میدونم که یه کم خوبه چون فقط معماری تدریس میشه برعکسش مدرسان خیلی بیخوده فقط برای آزاد خوبه چون این موسسه ها فقط آموزششونو با کنکور وفق میدن پارسه هم خوبه ولی جزوش خیلی زیاد وسخته برای کسی که وقت کافی داره مناسبه در مورد آکادمی هم نمیدونم ولی خلاصه جدیدا نحوه سئوال دادن کنکورا هم عوض شده با دقت دنبال منبع بگردید خیلی مهمه ها...

reyhoon
2010/8/20, 11:29 PM
آکادمی هفته پیش اس ام اس زد.که سمیناره معماری جهت آشنایی با کنکور داره.
من رفتم.مهندس سعیدی پور اومد و صحبت کرد.
گفت که اگه اونجا ثبته نام کنیم واسه درس خوندن خفته آدمو می چسبن تا آدم بخوونه!
اگه نخوونیم و تووی آزموناش آخر بشیم پوولمونو میدن و اخراجموون میکنن.
تووی کتابخونش هم تمامه کتاب ها و منابع درسی رو داره.
جزوات پارسه . مدرسان شریف و ماهان....

خیلی ها جا زدن چون نمیخوان بهشوون واسه درس خوندن گیر بدن!
من واسه کاردانی کلاس نرفتم!الان میخوام برم....
من که خودم یکی باید بهم گیر بده تا درس بخوونم وگرنه تنبلی میکنم!

reyhoon
2010/8/20, 11:32 PM
نکته مثبتی که به نظرم آکادمی تخصصی داره اینه که کلاس ریاضی و استاتیکش در دو سطح ضعیف و قویه!

که خیلی مهمه!

YA3_3PID
2010/8/20, 11:37 PM
راستی آکادمی تخصصی توی چند شهر دیگه هم آموزشگاه داره...

شیراز - اصفهان - مشهد -یزد - رشت -یکی دیگشو یادم نیست!:confused:

واقعا تو شيراز هم شعبه داره؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدرس يا شماره تلفني ازش دارين؟

:question::question::question::question::question: :question::question::question::question::question:

white_chalk
2010/8/21, 10:59 AM
میشه آدرس دقیق آکادمیو بدید؟:redface:

آدرس:خیابان کارگر شمالی بالاتر از بلوار کشاورز روبروی بازارچه پارک لاله کوچه فردوسی پلاک 2

reyhoon
2010/8/22, 12:54 PM
واقعا تو شيراز هم شعبه داره؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدرس يا شماره تلفني ازش دارين؟

:question::question::question::question::question: :question::question::question::question::question:

والا به من که اینو گفتن....
شمارشو تووی تهران بهت میدم.زنگ بزن آماره دقیق بگیر عزیزم.....
02188202034-02188202033

ar_arc_f
2010/8/24, 02:20 PM
سلام دوستان عزیز! یه سوال داشتم؟ می خواستم بدونم برای استفاده از کتابخانه معماری آکادمی تخصصی آیا باید حتما در کلاس هاشون شرکت کرد؟ یا نه میشه فقط با عضویت کتابخونه ازش استفاده کرد؟

mojtaba memar
2010/8/24, 06:36 PM
بچه ها یه خبر جالب رتبه 1 کنکور کاردانی به کارشناسی معماری باز هم از بچه های آکادمی تخصصی معماری بود. آقای محمد اکبری -رتبه 1 کشور .آقای محمد حسن احمدی- رتبه 4 کشور و 56 نفر رتبه زیر 100 همه این چند روز دفتر آکادمی هستند.

Soofia
2010/8/24, 07:04 PM
من از پارسه راضی بودم
فقط کتاباشو خوندم + تست سعیدی پور
رتبم شد 60
میتونست بهترم بشه :w22:

سعید معمار
2010/8/26, 01:46 AM
هیچکدام.................نه پارسه ...........نه مدرسان...............نه آکادمی...................نه ماهان
بشینید خونه خودتون بخونید........:smile:یه نصیحت بود..............امتحانش ضرر نداره

Ali Render
2010/8/26, 10:08 PM
هیچکدام.................نه پارسه ...........نه مدرسان...............نه آکادمی...................نه ماهان
بشینید خونه خودتون بخونید........:smile:یه نصیحت بود..............امتحانش ضرر نداره

سلام"ببین منم خودم کلاس کنکور فقط ریاضی و آزمونا رفتم البته همه نمیتونن خودشون بخونن باید یه اجبار باشه ولی باید به هدفت فکر کنی ولی من خودم به دوستم میگفتم که کلاس کنکورچیه آدم باید خودش بخونه دیدم اشتباه ماکردم خیلی خوبه چون یسری از نکاتو میگن که واقعا بدردمون میخوره من که میگم فقط ریاضیوشو رفتم نه چیز دیگشو باز بد نبود خیلی خیلی هم کم زدم ولش"ولی آزمونای آزمایشو حتما حتما شرکت کنید خیلی موثره بازم آدم اول باید منابع معتبو بخونه برای رتبه خوب وبعد کتاب های موسسه ها رو ولی من فقط رفتم کتاب های موسسه رو خوندم راضی ام نیستم بدم نیست.یه تجربه دیگه اینه که حتما برید کتابخونه به چند دلیل:1-اینکه بیشتر میخونید2-خیلی آرومه3-دوستانو میبینید بازم رقابت میکنید4-از همه مهمتر کتاب های خوبی رو میتونید پیدا کنید من یه کتابهایی رو برای مبانی دیدم خیلی خوب بود هم اطلاعات زیاد میشد هم کنکور برای کنکور امسال که مفهومی بود خوب بود ولی من یه دور خوندم اونم چیزهایی مفهومیشو گفتم نمیآد که ولی اومد تک درس های یه ناشر بود که نکته های درس متره رو گفته بود خیلی خوب بود بازم زیاد نگاه نکرده بودم آخه نکاتش با بقیه کتابهای موسسات فرق میکرد.فقط همین موفق باشید عزیزان

razeshab2005
2010/8/27, 03:43 PM

سلام
منم آکادمی رو پیشنهاد میکنم
من با اساتید عمومی و ریاضیشون کلاس داشتم و خیلی عالی بود واقعا راضیم
اگر زودتر آکادمی رو شناخته بودم رتبه منم عالی میشد ولی بازم به همین هم راضیم
رتبم 4282 شد:redface: دعا کنید برام جای خوبی قبول بشم
خودم که نمیدونم کدوم دانشگاه بهتره
آکادمی هم آخره وقت 3شنبه بهم وقت مشاوره و انتخاب رشته داده :(
خدایا به دادم برس:cry:

Sepideh.mt
2010/8/27, 07:06 PM
سلام
منم آکادمی رو پیشنهاد میکنم
من با اساتید عمومی و ریاضیشون کلاس داشتم و خیلی عالی بود واقعا راضیم
اگر زودتر آکادمی رو شناخته بودم رتبه منم عالی میشد ولی بازم به همین هم راضیم
رتبم 4282 شد:redface: دعا کنید برام جای خوبی قبول بشم
خودم که نمیدونم کدوم دانشگاه بهتره
آکادمی هم آخره وقت 3شنبه بهم وقت مشاوره و انتخاب رشته داده :(
خدایا به دادم برس:cry:

امسال آکادمی بودی؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم گروه؟ اسمت چیه؟ با عباسی کلاس داشتی؟

Sepideh.mt
2010/8/27, 07:21 PM
حرفای من فقط در حد یه نصیحت بود......حالا ......................هرکی خودش میدونه........;)

راست میگه سعید کلاس نرید

فوق فوقش فقط ریاضی

سعید معمار
2010/8/27, 07:32 PM
راست میگه سعید کلاس نرید

فوق فوقش فقط ریاضی
من پارسه می رفتم......رتبم بد نشد.............ولی اون چیزی که من انتظار داشتم نشد..پس نرید اونجاhttp://dingo.care2.com/c2c/emoticons/cryingbig.gifکاردانیم 4 ترمه تموم کرده بودم اونم با معدل الف
دوستان مدرسان رفتند..........گند زدند............http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/cryingbig.gif
دوستان دیگر رفتن ماهان.........اونا که دیگه نپرسید...........http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/cryingbig.gif
بشینید خونتون درستونا بخونید....................http://www.millan.net/minimations/smileys/clap.gif
مثل من که از الان رفتم تو نخ ارشد.................
اگر کلاس میرید...........2 تا زبان و ریاضی فقط
فرقیم نمیکنه..چه دانشگاه تهران بخونی چه سوره.....چه غیر انتفاعی تبریز باشی چه سراسری..........
چه محقق اردبیلی بخونی چه غیر انتفاعی........
مدرک دوتا یکیه.........هر دوتا سراسرین............
استادای هر دوتاشونم یکیه...........
فقط شاید تو امکانات کمی غیر انتفاعی پایین باشه والا مدرک هر دوتاشونا وزارت علوم تائید میکنه.......البته آزادم خوبه.......شاید یه عده میگن آزاد از غیر انتفاعی بهتره.......ولی یکم به عقلتون رجوع کنید ......اگه اینجوری بود که آزادم باید با کنکور سراسری بر میداشت............استادای آزادم همون استادای سراسرین.........شاید یکی دوتا استاد پروازی اضافه داشته باشه.....
همین..............والا به مدرک غیر انتفاعی به چشم سراسری نگاه میشه.............پس ارزشش در حد دانشگاههای سراسریه.........
راندو http://www.millan.net/minimations/smileys/painting.gifبزن تا وچوکی.......................
http://www.pic4ever.com/images/reading.gifhttp://www.millan.net/minimations/smileys/bokmal.gif

Ali Render
2010/8/30, 11:20 PM
من پارسه می رفتم......رتبم بد نشد.............ولی اون چیزی که من انتظار داشتم نشد..پس نرید اونجاhttp://dingo.care2.com/c2c/emoticons/cryingbig.gifکاردانیم 4 ترمه تموم کرده بودم اونم با معدل الف
دوستان مدرسان رفتند..........گند زدند............http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/cryingbig.gif
دوستان دیگر رفتن ماهان.........اونا که دیگه نپرسید...........http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/cryingbig.gif
بشینید خونتون درستونا بخونید....................http://www.millan.net/minimations/smileys/clap.gif
فرقیم نمیکنه..چه دانشگاه تهران بخونی چه سوره.....چه غیر انتفاعی تبریز باشی چه سراسری..........
فقط شاید تو امکانات کمی غیر انتفاعی پایین باشه والا مدرک هر دوتاشونا وزارت علوم تائید میکنه.......البته آزادم خوبه.......شاید یه عده میگن آزاد از غیر انتفاعی بهتره.......ولی یکم به عقلتون رجوع کنید ......اگه اینجوری بود که آزادم باید با کنکور سراسری بر میداشت............استادای آزادم همون استادای سراسرین.........شاید یکی دوتا استاد پروازی اضافه داشته باشه.....
همین..............والا به مدرک غیر انتفاعی به چشم سراسری نگاه میشه.............پس ارزشش در حد دانشگاههای سراسریه.........
راندو http://www.millan.net/minimations/smileys/painting.gifبزن تا وچوکی.......................
http://www.pic4ever.com/images/reading.gifhttp://www.millan.net/minimations/smileys/bokmal.gif

سلام"شما دانشگاه آزاد اول باراجین بعد تهران جنوبو با سوره تهران مقایسه کن باز ببین کدومش خوبه"کسی که از uni آزاد البته نه آزاد واحد عجب شیر" باراجین که فارغ تحصیل میشه با اونی که از دانشگاه بهترین غیر انتفاعیو بگیم سوره مدرک میگره 360 درجه فرق یکنه مطمون باش بازم بستیگی به خوده آدم داره"من غیر انتفاعیو بخاطر هزینه کمش دوست دارم برای رشته های ناپیوسته ما آزاد بهتر از سراسریه خیلی قبول دارن ولی باز شما میگید.... نمی دون هر کی یه عقیده ای داره...همین

reyhoon
2010/8/31, 03:52 PM
سلام بچه ها یه سوال داشتم این حرف ها در مورد کاردانی به کارشناسیه؟یا ارشد میخواستم از تجربه اتون در مورد این موسسات تو آزمون ارشد بدونم:cry:

والااا من که این تاپیکو زدم منظورم کارشناسی بود......

اما شاید بچه ها توو ارشد هم تخصص داشته باشن!;)

artur25
2010/9/06, 05:21 PM
فقط آکادمی تخصصی !

ahmad heidary
2010/9/09, 04:14 PM
با سلام خدمت همه دوستان و مهندستان
ابتدا یک انتقاد از مدیریت باشگاه کنم (البته با عرض معذرت)
چرا به دوستانی که تایپک محفل دوستانه کارشناسی ناپیوسته رو عوض کردن و به محل جوک و طرح معما پرداختن اختاری نمیدید:mad:

حال بریم بدنبال سوال خودم
از دوستانی که در کلاسهای آموزشی شرکت کردند(پارسه-مدرسان شریف-سنجش برتر -و ............) کدام رو به من پیشنهاد میکنید که برم؟

Ali Render
2010/9/10, 02:13 PM
چرا به دوستانی که تایپک محفل دوستانه کارشناسی ناپیوسته رو عوض کردن و به محل جوک و طرح معما پرداختن اختاری نمیدید:mad:

از دوستانی که در کلاسهای آموزشی شرکت کردند(پارسه-مدرسان شریف-سنجش برتر -و ............) کدام رو به من پیشنهاد میکنید که برم؟

سلام"آره حق باتوه منم باهات موافقم ولی خودمم یه کم شیطونی کردم":smile:
کلاس فقط فقط اگه میخوای خوب از پسش کنکور بربیای برو آکادمی معماری"مدرسان نرو راضی نبودم-پارسه هم جزوش خوبه و سنگین"ولی آکادمی معماری تخصصش فقط معماریه و رتبه های 1 رقمی هر سال اونجا بودن شهریشم نسبت به سایذ موسسات کمه"موفق باشی :redface:

rahaashiyan
2010/9/12, 01:36 PM
منم مطمءنم كه مدرسان شريف خوب نيست من ازش راضي نبودم يكي از دوستام پارسال رتبه اش 8 شد اونم مدسان ميرفت خودم 1750 بغل دستيم 16000 شد اون 16000 تمام كلاسارو ثبت نام كرد ولي دوستم كه رتبه 8 آورد فقط رياضي شريف رو رفت پيش عشقي بقيه رو خودش خوند هم دانشگگاهيم بوديم خيلي هم مخ نبود تو دانشگاه ولي تو كنكور گل كاشت البته رياضيشم 8 درصد فقط زده بود نتيجه مدرسان شريفففففففففففف نه

ArChitect _90
2010/9/12, 02:42 PM

از دوستانی که در کلاسهای آموزشی شرکت کردند(پارسه-مدرسان شریف-سنجش برتر -و ............) کدام رو به من پیشنهاد میکنید که برم؟تو با محفل دوستانه چيكار داري اگه دوست نداري نرو اون تا پيك/از اسم اونج معلومه محفل دوستانه.نه علمي.البته هر سوالي ميپرسي اگه بچه ها اطلاعاتشون كافي باشه 100% جواب ميدن دوست عزيز.من كه جواب همه ي سوال هامو از بچه ها گرفتم:gol:

raha
2010/9/15, 12:07 PM

سلام. آخه من نمیدونم به ساز کی باید ...!! خیلی وقت پیش یه سری از دوستان مثل الان معترض شده بودن به مسائلی که اونجا مطرح میشه بعد که یه سری از پستها پاک شد یه سری دیگه از بچه ها اعتراض کردن که اونجا یه جو صمیمی هست و ما برای دادن رو حیه و کم کردن استرس و از این حرفا این بحث ها رو مطرح میکنیم و .... و گفتن که کاری به کارشون نداشته باشیم!!
چند روز پیش هم پستی دادم و خواهش کردم کاربران خاطی و صفحه ای که باید از اونجا پاکسازی رو شروع کنم خصوصی به من بگن که هیچ کس در این باره اقدامی نکرد!!
اگر بخوایم بر اساس قوانین عمل کنیم بیش از 70 درصد پستهای اون تاپیک باید پاک بشه . اگر همه بر سر این موضوع اتفاق نظر دارین. طبق قوانین عمل میکنم! فقط بهم اعلام کنید لطفا. موفق باشید.

ArChitect _90
2010/9/15, 01:44 PM
سلام. آخه من نمیدونم به ساز کی باید ...!! خیلی وقت پیش یه سری از دوستان مثل الان معترض شده بودن به مسائلی که اونجا مطرح میشه بعد که یه سری از پستها پاک شد یه سری دیگه از بچه ها اعتراض کردن که اونجا یه جو صمیمی هست و ما برای دادن رو حیه و کم کردن استرس و از این حرفا این بحث ها رو مطرح میکنیم و .... و گفتن که کاری به کارشون نداشته باشیم!!
چند روز پیش هم پستی دادم و خواهش کردم کاربران خاطی و صفحه ای که باید از اونجا پاکسازی رو شروع کنم خصوصی به من بگن که هیچ کس در این باره اقدامی نکرد!!
اگر بخوایم بر اساس قوانین عمل کنیم بیش از 70 درصد پستهای اون تاپیک باید پاک بشه . اگر همه بر سر این موضوع اتفاق نظر دارین. طبق قوانین عمل میکنم! فقط بهم اعلام کنید لطفا. موفق باشید.
آخه افراد خاطي پستاشونو پك كرده بودن بخاطر همون پستي نبود كه به شما گزارش كنيم.راستي بابت پيگيريتون ممنون

sami 65
2010/10/23, 09:15 AM
من میخوام شهر سازی بخونم اما آکادمی امسال نمیخواد شهرسازی کار کنه
خواهش میکنم بهم بگید جزوه های کجارو بخونم.

معمارباشی
2010/11/21, 01:05 PM
سلام ...
راستش من برای اکسین ثبت نام کردم ولی ... نمی دونم واقعا !!! چند نفر شرکت کننده داره ... این دفعه نوشته بود 96 نفر !!!!
اگه شما هم شرکت می کنین این جا اعلام کنین ... با تشکر

----

من خودم مدیریت پروژه .... گرایش انرژی شرکت کردم ...

MEG
2010/11/21, 07:14 PM
سلام..
برای مدیریتو کدوم گرایشاشو داره؟فقط ازمونه یا بسته اموزشیم داره؟

معمارباشی
2010/11/22, 07:57 AM
برای مدیریت مثل کنکور سراسری ه ... هر سه تا گرایشش رو داره و می تونی به همشون جواب بدی ... تعیین گرایش فقط برای تعیین مشاور و پشتیبانه ... یعنی نفر اول کنکور ارشد 89 (مثلا برای من رتبه 1 ه انرژی بهم مشاوره می ده و زنگ می زنه بهم و روند کارم رو پی گیری می کنه .و..) و ...

گروه مدیریت فقط ازمونه و بسته اموزشی نداره ولی گروه معماری بسته اموزشی هم داره ....

amir ho3in
2011/1/23, 07:37 PM
سلام.. من این ترم فارغ التحصیل کارشناسی شدم.. یه چیز بهت میگم فقط همینو گوش بده!!
برو آکادمی تخصصی معماری و فقط با مهندس سعیدی پور هماهنگ باش.. البته چند وقتیِ که مهندس سرش شلوغ شده و پیدا کردنش سخته ولی من میتونم شمارشو بهت بدم.. البته اینجا نمیتونم تو سایت شماره ی شخصی شو بزارم.. اگه خواستی به این شماره زنگ بزن، بهتون میگم: 09124760318

mahvizan84
2011/2/01, 11:56 AM
سلام.من پارسه شرکت کردم ،بیشتر به خاطر بالا بودن جامعه آماریش.ولی خیلی دوست داشتم بدونم بقیهء موسسات آمارشون چند نفره؟96 تایی که گفتین برای مدیریت دیگه ؟بله؟ آیا میدونین معماری اکسین چند نفر شرکت کننده داره؟

moir92
2011/2/13, 11:33 AM
سلام ...
راستش من برای اکسین ثبت نام کردم ولی ... نمی دونم واقعا !!! چند نفر شرکت کننده داره ... این دفعه نوشته بود 96 نفر !!!!
اگه شما هم شرکت می کنین این جا اعلام کنین ... با تشکر

----

من خودم مدیریت پروژه .... گرایش انرژی شرکت کردم ...

سلام. ميخواستم بپرسم اين 96 نفري كه گفتيد برا فقط انرژيه؟؟؟؟! يا برا كل مديريت پروژه؟؟

tanker
2011/5/29, 12:36 AM
سلام.مثل اینکه کسی نمی خواد جواب بده منم دنبال همینم فقط بگم مدرس شریف از اخر تیر شروع میشه راستی لیسانس چی داری کدوم دانشگاه

hagir
2011/5/29, 08:51 AM
سلام.مثل اینکه کسی نمی خواد جواب بده منم دنبال همینم فقط بگم مدرس شریف از اخر تیر شروع میشه راستی لیسانس چی داری کدوم دانشگاه

سلام
دانشگاه علاء الدوله سمنانی تو گرمسار معماری میخونم هنوز درسم تموم نشده اما میخوام شروع کنم

milolo
2011/5/29, 09:16 AM
بچه های ارشد 90 بیاید به ما هم کمک کنید البته میدونم در گیر انتخاب رشته اید
اما ماهم میخوایم واسه ارشد 91 شروع کنیم و تجربه شما لازمه ی راحمونه
سلام پارسه و ماهان و .........................هیچکدوم فایده نداره.آکادمی و مرکز معماری واسه ماها که رشتمون معماریه بهتره ولی در کل منبع خوندن خیلی بهتره

hagir
2011/5/29, 09:28 AM
سلام پارسه و ماهان و .........................هیچکدوم فایده نداره.آکادمی و مرکز معماری واسه ماها که رشتمون معماریه بهتره ولی در کل منبع خوندن خیلی بهتره
سلام آخه انقدر منابع زیاده که آدم دچار توهم میشه
من شنیدم مرکز معماری خیلی خوبه
به هر حال فکر میکنم 80% خود آدمه

golii
2011/5/29, 10:36 AM
نباید به جزوه ی این مراکز اکتفا کنین.چون اصلا جواب نمیده.فقط خوندن مراجع.و جزوات برای تکمیل شدن.
پارسه و ماهان اصلا خوب نیس. مرکز معماری از همه بهتره.

shiva87
2011/5/29, 01:01 PM
سلام من هرچی تلاش میکنم تحقیقاتم جواب نمیده و بر سر دوراهی عجیبی قرار گرفتم منم میخوام واسه ارشد 91 شروع کنم اما کسی نیست راهنماییم کنه

rahnamaee khase budi
albate in nazare shakhsie man va albate chanta az dostame ke tajrobe kardim
benazaram behtare manabe peyda koni va khodet dars bekhoni
vaghtet ro bikhodi baraye raftan be in kelasa hadar nade
hamin markazi ke hame fek mikonan alie joz inke pole kalan az bachehae bichare begire chize dgeee nabud
gole tablighat va zargho bargh va khalibandiaye in marakezo nakhor
hamechiz faghat basegi be hemate khodet dare

setare.tanha
2011/5/29, 02:31 PM
مرسی دوست عزیز از راهنماییت.منم حرفتو قبول دارم .ولی اگه از منابع استفاده کنیم من نگرانم که وقت کم بیارم.چون در گیره پایان نامه هم هستم؟! چطوری برنامه ریزی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tanker
2011/5/29, 04:12 PM
به نظر من این کلاسا لازمه درسته که در درجه اول خودت.ولی اگه ادم تلاش کنه+کلاس بره=بهتر نتیجه می گیره در ضمن اگه ماهان یا م شریف فایده نداره چطور کسی که رتبه1معماری داره عضو م.شریف بوده؟؟؟؟حالا ما 1 نخواستیم.

hagir
2011/5/30, 01:01 AM
به نظر من این کلاسا لازمه درسته که در درجه اول خودت.ولی اگه ادم تلاش کنه+کلاس بره=بهتر نتیجه می گیره در ضمن اگه ماهان یا م شریف فایده نداره چطور کسی که رتبه1معماری داره عضو م.شریف بوده؟؟؟؟حالا ما 1 نخواستیم.

مرسی دوست عزیز از راهنماییت.منم حرفتو قبول دارم .ولی اگه از منابع استفاده کنیم من نگرانم که وقت کم بیارم.چون در گیره پایان نامه هم هستم؟! چطوری برنامه ریزی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rahnamaee khase budi
albate in nazare shakhsie man va albate chanta az dostame ke tajrobe kardim
benazaram behtare manabe peyda koni va khodet dars bekhoni
vaghtet ro bikhodi baraye raftan be in kelasa hadar nade
hamin markazi ke hame fek mikonan alie joz inke pole kalan az bachehae bichare begire chize dgeee nabud
gole tablighat va zargho bargh va khalibandiaye in marakezo nakhor
hamechiz faghat basegi be hemate khodet dare

نباید به جزوه ی این مراکز اکتفا کنین.چون اصلا جواب نمیده.فقط خوندن مراجع.و جزوات برای تکمیل شدن.
پارسه و ماهان اصلا خوب نیس. مرکز معماری از همه بهتره.

به نظر من این موسسات بد نیستن و تو کتاباشون سعی شده مطالب مهم از منابع اصلی اومده باشه
آخه تو معماری منابع زیاد هست منابع اصلی حدود 30 تا کتاب و برای رتبه آوردن باید 2 سال خوند اما با کتاب این مراکز میشه زودتر به نتیجه رسید میتونیم در کنارش جزوات دانشگاه تهران یا شهید بهشتی و... خوند

noorani 2001
2011/5/30, 08:08 PM
دوستان ماهان برای معماری اصلا خوب نیست ، بقیه موسسات رو نمی دونم.
فکر میکنم کسی که قبول شده یا تجربه داره باید راهنمایی کنه.

مهیارسامسونگ
2011/6/01, 04:51 PM
هیچ کدوم .... فقط خودم .... تو خونه میشینم میخونم بهترین دانشگاه هم قبول میشم ....

hagir
2011/6/01, 11:05 PM
هیچ کدوم .... فقط خودم .... تو خونه میشینم میخونم بهترین دانشگاه هم قبول میشم ....

خوب ما منظورمون فقط کلاسا نیست بلکه کتاباشون چون منابع اصلی معماری واسه ارشد زیاده و دسته کم باید یک سال خونده بشه

203_fariba
2011/6/02, 12:19 AM
سلام بچه ها
منم دست کم 3 ،4 ماه بیشتر وقت ندارم واسه خوندن
برای کارشناسی 20 روز کتابای پارسه رو خوندم جواب گرفتم
اما الان نمی دونم کتابای چه موسسه ای رو بخونم
فقط یادمه که می گفتن رتبه 1 ارشد پارسال جهاد دانشگاهی میرفته واسه کنکور

architect6529
2011/6/02, 07:45 AM
خوب ما منظورمون فقط کلاسا نیست بلکه کتاباشون چون منابع اصلی معماری واسه ارشد زیاده و دسته کم باید یک سال خونده بشه

قطعا هرچقدر بخواین کتاب هست برا خوندن، اما میشه با الویت بندی منابع رو خوند. شما که زود هم شروع میکنین و انگیزتون زیاده و ساعات زیادی در روز قصد مطالعه دارید پس وقت زیادی هم دارید. منابع رو بخونید و اگر خیلی اصرار دارید برای مرور از جزوات موسسات استفاده کنید.

take off
2011/6/04, 12:17 AM
به نظر من خوندن منابع مهمتره
اول منابع رو بخونيم بعد واسه مرور بريم سراغ اين موسسات

مهیارسامسونگ
2011/6/04, 12:31 PM

ببخشید میشه بگید دفترچه ارشد سراسری کی میاد ؟ من شنیدم آبان میاد و امتحانش توی بهمن ماه هستش .. درسته ؟ میگن امتحان اسکیس هم مرداد سال دیگه هستش درسته ؟
میشه منابع ارشد رو اینجا بزارید ؟
من اینها رو گیر اوردم درسته ؟

منابع کنکور کارشناسی ارشد گرایش معماری-معماری (نام کتاب-ناممولف-نام مترجم)

1- درک رفتار سازه ها - محمود گلابچی
2-سازه در معماری - ماریوسالوادوری-محمود گلابچی
3- مصالح ساختمان - سام فروتنی
4- شناخت مواد و مصالح - فنی حرفه ای – جلد سبز رنگ
5-معمار مهندس، ساختار - محمود گلابچی
6-اجزا ساختمان - سیاوش کباری
7- مقررات ملی ساختمان (مبحث 19 صرفه جویی در مصرف انرژی) - وزارتمسکن وشهرسازی
8- زبان انگلیسی برای دانشجویان رشته معماری - دکتر حسن رستگار
9-فرهنگ تصویری معماری - فرانسیس دی کچینگ -محمد احمدی نژاد
10-مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب - وحید قبادیان
11-طراحی اقلیمی - وحید قبادیان
12-از زمان و معماری - منوچهر مزینی
13-بادخان (ملاحظات کالبدی باد در ساختمان) - محمد احمدی نژاد
14-بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران - وحید قبادیان
15-اقلیم و معماری - مرتضی کسمایی
16-آشنایی با معماری اسلامی ایران - دکتر محمد کریم پیرنیا
17-آشنایی با معماری جهان - محمد ابراهیم زارعی
18-سبک شناسی معماری ایرانی - محمد کریم پیرنیا
19-درآمدی بر شناخت معماری روستایی ایران - اکبر زرگر
20-معماری (فرم، فضا، نظم) - فرانسیس دی کچینگ
21-زیبا شناختی در معماری - یورگ گورتر
22-دگرگونی آزمانها در معماری مدرن - سیروس باور - لویی کان - رومانسوجورکولا
23-پیشگامان طراحی مدرن - نیکلاس پورتر
24-شکل گیری معماری در تجارب ایران و غرب - دکتر فلامکی
25-شکل گیری هنر اسلامی- اولگ گرابر- مهرداد وحدتی
26-هنر و معماری اسلامی - اولگ گرابر- یعقوب آزمند
27-شهر اسلامی نجم الدین بمات
28-نویفرت آرشتیکت دانا

bouria
2011/6/05, 05:16 PM
نقش انسان تو موفقیت خودش 100% دانشجوی رشته معماری 90%اطلاعاتی رو که باید بدونه خودش باید بره دنبالش.
خود آموزی مهمترین اصول یادگیری تو معماری.
10% راهنمایی اساتید
اما برای کنکور ارشد، نه درس خوندن زیاد،نه رفرنس زیاد، نه کلاس،نه تست به تنهایی هیچ کمکی به شما نمی کنه،
متاسفانه این مبحث آموزشی کشور ما یه معذل بزرگه،
با اطمینان کامل به شما میگم یک ماه قبل از کنکور ارشد فقط یک ماه، برید دنبال جزوه هایی بگردید که اون زمان تازه میاد بیرون، یادتون باشه گفتم جزوه!!!!!! و تا هفته آخر قبل کنکور هم دنبال گیر آوردن جزوه های تازه تر با شید و بخونید. البته یادتون نره رفرنسای دیگه رو هم فراموش نکنید!!!! این که گفتم واسه یه ماه آخره!!! که خیلی جواب میده
جزوات اساتید دانشگاه های تهران متاسفانه خیلی مهمه
موفق باشد

203_fariba
2011/6/05, 05:26 PM
سلام عزيزم اين جزوه هايي و كه مي گی حتما باید مال همون سال باشه
نمیشه جزوه های ترم پیش های دانشگاه تهران و بخونیم

203_fariba
2011/6/05, 05:32 PM
جهاد دانشگاهی قضيش چيه؟؟
جهاد دانشگاهی هر سال یکسری کلاس می ذاره واسه کنکور پارسال رتبه یک ارشد ماله جهاد دانشگاهی بود
یکی از دوستامم پارسال واسه کارشناسی رفته بود رتبه اش شد 200 اساتیچ شو نمیدونم مال کجان اما تعریفش و زیاد شنیدم

eldar
2011/6/05, 08:40 PM
.......... پارسه.......... فقط الکی جزوه میدن بیرون..من ار راهیان ارشد راضی ام.انصافا خوب بود

hagir
2011/6/05, 11:20 PM
نقش انسان تو موفقیت خودش 100% دانشجوی رشته معماری 90%اطلاعاتی رو که باید بدونه خودش باید بره دنبالش.
10% راهنمایی اساتید
اما برای کنکور ارشد، نه درس خوندن زیاد،نه رفرنس زیاد، نه کلاس،نه تست به تنهایی هیچ کمکی به شما نمی کنه،
با اطمینان کامل به شما میگم یک ماه قبل از کنکور ارشد فقط یک ماه، برید دنبال جزوه هایی بگردید که اون زمان تازه میاد بیرون، یادتون باشه گفتم جزوه!!!!!! و تا هفته آخر قبل کنکور هم دنبال گیر آوردن جزوه های تازه تر با شید و بخونید. البته یادتون نره رفرنسای دیگه رو هم فراموش نکنید!!!! این که گفتم واسه یه ماه آخره!!! که خیلی جواب میده
موفق باشد

سلام عزيزم اين جزوه هايي و كه مي گی حتما باید مال همون سال باشه
نمیشه جزوه های ترم پیش های دانشگاه تهران و بخونیم

به نظر من نمیشه 1ماه آخر دنبال جزوات دانشگاه تهران باشی به نظرم واسه ارشد حداقل 6 ماه خوندن لازمه
خوبیه ارشد اون اسکیس هست که خیلی متونه جابجات کنه و مثلا با رتبه 950 میتونه روزانه تهران قبولت کنه

hagir
2011/6/05, 11:23 PM
ببخشید میشه بگید دفترچه ارشد سراسری کی میاد ؟ من شنیدم آبان میاد و امتحانش توی بهمن ماه هستش .. درسته ؟ میگن امتحان اسکیس هم مرداد سال دیگه هستش درسته ؟

28-نویفرت آرشتیکت دانا

بله دفترچه ها توی آبان میاد کنکورم اواخر بهمن ماه هست اسکیس توی تیر انجام میشه
آره منابع درسته اما خوندن اینا پیرت میکنه
بدبختانه ما باید اینهمه واسه کنکور بخونیم امه وقتی وارد دانشگاه میشیم راحت پاس میکنیم و تموم میشه

203_fariba
2011/6/05, 11:58 PM

28-نویفرت آرشتیکت دانا

یه سوال نویفرت هم منبعه؟:eek::surprised:
یعنی باید بشینیم نویفرت بخونیم؟؟؟!!!!!!!!!!
جالبه مثل این می مونه که ازمون زبان داشته باشی بعد بهت بگن بشین کل دیکشنری و بخون:surprised:

take off
2011/6/06, 12:14 AM
یه سوال نویفرت هم منبعه؟:eek::surprised:
یعنی باید بشینیم نویفرت بخونیم؟؟؟!!!!!!!!!!
جالبه مثل این می مونه که ازمون زبان داشته باشی بعد بهت بگن بشین کل دیکشنری و بخون:surprised:

يه استاد داريم خيلي نويفرتو قبول نداره ميگن ابعاد و اندازه واسه هر كس يه چيزيه نبايد محدود كنيم
اينم كه چفتن نويفرت منبعه باور نكن در اين مورد خاص از دانسته هاي قبليت كمك بگير

hagir
2011/6/06, 06:50 PM
خوب اگه پيرمون ميكنه پس چه پيشنهادي دارين؟

به نظرم ازین موسسات یکیشون از همه بهتره و رتبات بالا ازون استفاده کردن من شنیدم مرکز معماری خیلی جامع تر از بقیه موسسات هست
من واسه کاردانی به کارشناسی 1 ماه کتابهای پارسرو خوندم شدم 1706 اما نمیدونم واسه ارشد خوب هست یا نه
بچه هایی که رتبه ارشدشون خوب شده بیان بگن که ما واسه جزوات کدوم موسسه را انتخاب کنیم

take off
2011/6/07, 10:49 PM
آمار ميگه پارسه ولي من تعريف راهيان ارشد رو شنيدم
بعضي ها ميگن واسه كارشناسي ماه آخر كتاباي پارسه رو خوندن رتبشون 3 4 رقمي شده
راسته؟؟؟؟
اگه راسته بيچاره من اگه مي دونستم الان . . .
آه

take off
2011/6/09, 11:40 PM
چی شد کار ما ارشدی های 91 به کجا رسید ؟

http://www.iran-eng.com/showthread.php/276716-راهنمايي-كارشناسي-ارشد/page4

nima arc
2011/6/11, 02:31 AM
سلام دوست عزیز
بهتره این نظر سنجی رو حذف کنی .مهمترین موفقیت به نظر من فقط تلاش تلاش تلاشه.
به امید موفقیت.

take off
2011/6/11, 11:44 PM
سلام این نظر شخصیه شماست
این کنکوری که ما خودمون باید واسش بکشیم انقدر ارزش نداره که تمام تلاشمونو بذاریم روش
البته ما هم می خوایم تلاش کنیم اما از راهش تلاش بیهوده چه فایده ای داره؟

این کنکوری که ما خودمون باید واسش بکشیم انقدر ارزش نداره اما خودمون كه ارزش داريم
به خاطر خودمون
به خاطر بالا رفتن سطح علمي
به خاطر به روز بودن

hagir
2011/6/22, 03:09 PM
این کنکوری که ما خودمون باید واسش بکشیم انقدر ارزش نداره اما خودمون كه ارزش داريم
به خاطر خودمون
به خاطر بالا رفتن سطح علمي
به خاطر به روز بودن

vorojak
قبول داری یک سری ازاین کتابایی که واسه کنکور میخونیم بعد فقط جنبه ی کنکوری داره؟
بچه ها یکی اساتیدمون میگفت واسه ارشد انجمن معماری خوبه و اساتید دانشگاه تهران اونجا هستن حقیقت داره؟

Pleiades.Arch
2011/6/24, 02:48 PM
کسایی که تو این موسسه ها ثبت نام کردن لطفا بگن شیوه کارشون چجوریه؟ مثلا مثل قلم چی اینا می مونه؟ یعنی برنامه میده که با اون برنامه درس میخونی بعد آزمون میدی؟ جریان این کلاساش چیه؟ مگه کلاس هم باید بریم؟!؟

mohammad_mozouni
2011/6/25, 12:35 PM
بچه ها این مرکز معماری که میگن من تاحالا نشنیدم! آدرسی سایتی چیزی ازش ندارین؟

www.iacenter.ir

بنظر من هم كارش حرف نداره

daneshjuo
2011/6/28, 10:30 PM
سلام من هرچی تلاش میکنم تحقیقاتم جواب نمیده و بر سر دوراهی عجیبی قرار گرفتم منم میخوام واسه ارشد 91 شروع کنم اما کسی نیست راهنماییم کنه
سلام رشته ات چيه؟ چه راهنمايي اي ميخواي من تقريبا 2 ماهه استارت زدم اين اولين بار و آخرين باريست كه ارشد شركت ميكنم چون با اميد قبولي دارم ميخونم سرباز معلمم و تابستون تعطيلم 4 ماه ديگه هم سربازي ام تموم ميشه معمولا روزي 6 تا 8 ساعت ميخونم و البته بعضي وقتها كه گير ميدم از 11 صبح تا 11 شب ول كن درس نيستم رشته دبيرشتانم رياضي و دانشگاهي مكانيك بوده هميشه هم متوسط بودم مثل 80 درصد دانشجوها
الانم موسسه مدرسان شريف رو انتخاب كردم كتابهاش عالي كه نه ولي مطمين باش از بقيه خيلي بهتره
حداقل غلط املايي نداره good luck

abbasbostaniasl
2011/6/30, 02:17 PM
سلام. من یه لیست از منابع اصلی کنکور دارم که 54 تا کتابه!!!!!!! خیلی میخوام شرو کنم واسه خوندن ولی واقعا میترسم.از اینکه نتونم به یه جمع بندی برسم یا اصلا نتونم همه کتابا رو تموم کنم. یعنی باید منابعو بخونیم؟ میشه امید داشت ؟ آخه من تو کنکور کاردانی به کارشناسی خیلی خیلی خونده بودم ، ولی سوالات طوری اومد که همه چی خراب شد.میترسم ارشدم اینطوری خراب بشه. به هر حال هنوز به نتیجه نرسیدم.....

hagir
2011/6/30, 10:29 PM
سلام. من یه لیست از منابع اصلی کنکور دارم که 54 تا کتابه!!!!!!! خیلی میخوام شرو کنم واسه خوندن ولی واقعا میترسم.از اینکه نتونم به یه جمع بندی برسم یا اصلا نتونم همه کتابا رو تموم کنم. یعنی باید منابعو بخونیم؟ میشه امید داشت ؟ آخه من تو کنکور کاردانی به کارشناسی خیلی خیلی خونده بودم ، ولی سوالات طوری اومد که همه چی خراب شد.میترسم ارشدم اینطوری خراب بشه. به هر حال هنوز به نتیجه نرسیدم.....
سلام دوست خوبم
1 لیست منابعی که داریو بذار تا ما هم استفاده کنیم
2 به نظرم نمیشه 54 تا منابع را جمع بندی کرد
ما تو کنکور کاردانی به کارشناسی 15 نا کتابو نتونستیم جمع بندی کنیم چه برسه به 54 تا:D
3 من به شخصه به این نتیجه رسیدم که از مرکز معماری استفاده کنم
به نظرم هم کتاباش خوبه کلا خوندن منابع به نظر من زیاد مناسب نیست این موسسات اومدن این کتابارو جمع بندی کردن و از همه منابع توشون هست

abbasbostaniasl
2011/7/02, 06:39 PM
سلام. لیست منابعی که میگم از دو تا سایت www.memarico.com (http://www.memarico.com) یا ir , iacenter.ir ورداشتم. نمیدونم،چیکار باید بکنم! فقط میدونم باید از همین امروز شروع کنم.

hagir
2011/7/04, 05:05 PM
جالبه من اینجا یک پست واستون گذاشتم مبنی بر اینکه به جای خوندن منابع اصلی کدوم منابع هستند که جواب میدن
من گفتم که هر جزوه مربوط به کدام استاد و هر استاد کجاست و چه ساعتی میتونید ببینیدیش
این جزوات استاد دانشگاهمون گفت که خودش تو موسسات کارشناسی ارشد تدریس میکنه و تخصص داره تو کنکور
نمیدونم حالا من اسم این جزوات رو میذارم ان شاء الله که تبلیغ نیست این جزوات و جایی هست که میشه این هارو پیدا کرد

با عرض سلام به دانشجوهای دیروز، دوستان امروز و همکاران فردا
توی این مدت، برخی از دانشجوها اومدن و رفتن که واسه کنکور چه کنیم و کجا بریم و از این حرفا. متاسفانه یک سری نکات بود که من هی واسه دوستاتون گفتم و وقتی دیدم سئوالاتون دقیقا کپی همه، خواستم که به این ترتیب یک سری از اون جوابها رو به همتون منتقل کنم.

1- در مورد کنکور ارشد، منابع کنکور، به سادگی کنکور کاردانی نیست. چرا؟
الف – توی کنکور کاردانی، شما با یک سری داده ها سر و کار دارید که در دوره کاردانی یاد کی گیرید، اما در کنکور ارشد قراره واره محفلی شید که قراره در اون با اطلاعاتی جهانی آشنا باشید. اما می شه تا حدودی منابع اصلی تر رو مورد بحث قرار داد.
ب – کسی که وقت داره، با کسی که وقت نداره، کسی که در درسی علاقه داره، با کسی که از اون درس بدش میاد، کسی که درباره درسی اطلاعات داره، با کسی که درباره اون درس چیزی نمی دونه، طبیعتا نمی تونن، منابع یکسانی رو بخونن. این مطلب ساده رو مشاورهای تبلیغاتی موسسات کنکور، نمی گن، چون قرار نیست ساده حرف بزنن.
ج – منابع برای هر کسی در هر سالی، بنا به سواد فرد و فعالیت هاش و موضوعات مطرح و کتابهای جدید واره شده در محافل معماری آن سال متغیر هست.
د – طراح کنکور، بابای کسی نیست که بیاد بهش بگه و همه بفهمم. اگر طراح، طراح بودن خودش رو لو بده، یا اعلان کنه، طبق قانون سازمان سنجش، حتی در صورتی که در آن سال سئوالی از اون داده نشه، محکوم به جریمه نقدی و ... است. پس اونهایی که می گن ما براتون با طراح ها در ارتباطیم، کاملا می خوان صداقت خودشون رو به شما نشون بدن.

2- منابع شصت درصد که می گن چیه؟
سال 1388، من هم جز مشاورهای کنکور کارشناسی ارشد بودم. چون معروف بود که علی عسگری با سه هفته مطالعه، در کنکور رتبه تک رقمی زده، دورم خیلی شلوغ بود. اون موقع واسه این که حوصله ام سر نره، یک لیست تحت این عنوان باب کردم. گفتم: "این منابع ای که من خوندم رو + این کتابها، اگر هر کسی بخونه، می تونه توی کنکور نتیجه بهتری بگیره". طبیعتا این لیست شامل جزوات بهترین اساتید اون موقع در دروس مطرح بود. که امروزیش رو میگم. اما منابع ما این ها نیستن:
زبان عمومی و اختصاصی: کتابهای زبان تخصصی معماری انتشارات سمت، فرهنگ تصویری معماری، لغات پر کاربرد برای تافل و کتاب 504، جزوات مهندس مهان، مهندس خلیل پور و دکتر امیری
دروس فنی: جزوات سیستم های ساختمانی (مهندس سروش نیا و یا مهندس طباطبایی)، عناصر جزئیات (مهندس طباطبایی یا مهندس علوی)، مصالح ساختمانی (مهندس محمودزاده یا مهندس سروش نیا یا مهندس پارسا)، تنظیم شرایط (مهندس طهماسبی یا مهندس آقایی)، تاسیسات (مهندس آقایی یا مهندس ایزدی)
تاریخ معماری: جزوات تاریخ معماری ایران و جهان اسلام (مهندس نسیم عسگری یا مهندس جوانی)، تاریخ معماری جهان و معاصر (مهندس قابوسی و دکتر کامل نیا)
درک عمومی معماری: جزوات مهندس علی عسگری یا مهندس فراهانی
درک عمومی منظر: جزوات مهندس عظمتی، مهندس حسینی، دکتر شاهچراغی و مهندس نوروزیان

اما جزوات این اساتید رو از کجا گیر بیاریم:
مهندس مهان: آکادمی تخصصی معماری
مهندس خلیل پور: خانه عمران، آکادمی تخصصی معماری، پردیس ملی
دکتر امیری: مرکز معماری ایران، خانه عمران، موسسه ماهان
مهندس سروش نیا: خانه عمران، ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، موسسه ماهان، آتلیه صدیق، پردیس ملی، موسسه ماهان
مهندس طباطبایی: خانه عمران، آکادمی تخصصی معماری، پردیس ملی
مهندس علوی: ایوانخانه معمار، جهاد دانشگاهی تهران
مهندس محمودزاده یا مهندس پارسا: آکادمی تخصصی معماری
مهندس طهماسبی: خانه عمران، پردیس ملی
مهندس آقایی: مرکز معماری ایران
مهندس ایزدی: جهاد دانشگاهی تهران، آکادمی تخصصی معماری
مهندس نسیم عسگری: ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، موسسه ماهان
مهندس آیدین جوانی: مرکز معماری ایران
مهندس قابوسی: ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری
مهندس علی عسگری: خانه عمران، موسسه ماهان، آکادمی تخصصی معماری، ایوانخانه معمار، هشتی هنر
مهندس سعید فراهانی: خانه عمران، مرکز معماری ایران
مهندس عظمتی: موسسه ماهان، ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، خانه عمران
مهندس حسینی: خانه عمران
مهندس نوروزیان: آکادمی تخصصی معماری، جهاد دانشگاهی تهران
دکتر شاهچراغی: مرکز معماری ایران، جهاد دانشگاهی تهران

sepideh2727
2011/7/07, 12:04 PM
سلام دوستان
من برنامه هاي كلاس هاي آكادمي تخصصي رو گرفتم
كسي ميتونه در باره اساتيد اونجا نظر بده؟
استاد سروش نيا رو شنيدم خيليييييييييي خوبه اما من نمي تونم اون ساعت ها برم

استاد طباطبايي چطورن؟
اساتيد ايزدي ،‌مهان،‌ شريفي نيا ، تاسا،‌بهزادي ،‌نسيم و علي عسگري،‌ قابوسي ،‌نوروزيان

ممنووووووووووووووووون ميشم اگه كمكم كنيد و بگيد كدام يكي از اساتيد خوب هستن

Raana joon
2011/7/07, 12:31 PM
سپیده جون استاد طباطبایی خیییییییییییییییییییییییل ی گله اونو انتخاب کن پشیمون نمیشی بهت قول میدم دوست خوبم:heart:

hagir
2011/7/07, 12:37 PM
سلام دوستان
من برنامه هاي كلاس هاي آكادمي تخصصي رو گرفتم
كسي ميتونه در باره اساتيد اونجا نظر بده؟
استاد سروش نيا رو شنيدم خيليييييييييي خوبه اما من نمي تونم اون ساعت ها برم

استاد طباطبايي چطورن؟
اساتيد ايزدي ،‌مهان،‌ شريفي نيا ، تاسا،‌بهزادي ،‌نسيم و علي عسگري،‌ قابوسي ،‌نوروزيان

ممنووووووووووووووووون ميشم اگه كمكم كنيد و بگيد كدام يكي از اساتيد خوب هستن

علی عسگری هم خیلی خوبه و طباطبایی
اما به نظر من همه کلاسای اینجارو نرو

sepideh2727
2011/7/08, 12:20 PM
من به خاطر مسافت و وقت كمي كه دارم نميتونم به موسسات مختلف برم
البته همه كلاس ها رو هم نميتونم برم
فقط ميخواستم بدونم كدوم استاد ها بهتر هستن كه راخت تر انتخاب كنم
من در دروس فني خيليييييي ضعف دارم مثل تاسيسات ايستايي تنظيم شرايط به خاطر همين استادها برام مهم شدن
استاد ايزدي و بهزادي رو كسي ميشناسه؟

بابالنگ دراز
2011/7/08, 12:21 PM
سلام....کسی میدونه کلاسای سازه دکتر ساعد سمیعی کجا بگزار میشه؟برا کنکور ارشد...

vera88
2011/7/10, 12:47 AM
ببخشید این جزوه هایی که گفتین رو حالا چه چوری میشه تهیه کرد؟قابل خرید هست؟کجا؟؟؟

hagir
2011/7/14, 03:06 PM
کجا میشه این جزوه ها رو یه جا خرید؟
سلام این جزوه ها یکجا نیستن و باید همین طور که قبلا گفتم این استاد هارو در این موسسات پیدا کنی و جزوات ازشون بگیری

Soofia
2011/7/16, 04:17 PM
من که اصلا با پارسه و ماهان و اکسین و....موافق نیستم
بهتره یه مرکز تخصصی باشه
آکادمی و خانه معمار و مرکز معماری هم اکثر اساتیدشون مشترکن
ولی در کل من خانه معمار رو ترجیح چون مدیرشو از نزدیک میشناسم و قبولش دارم
محیطش هم خوبه;)

arch_nsh
2011/8/05, 10:30 AM
10% راهنمایی اساتید
موفق باشد

سلام تو تاپیک راهنمایی کارشناسی ارشد یکی از دوستان شماره شو گذاشته بود و میگفت این جزوه ها رو داره و میتونه برا ما شهرستانی ها بفرسته به نظرتون اینا خوبه یا باید بیایم تهران واین جزوه هایی رو که شما گفتین بخریم؟

جزوات تاسيسات الكتريكي و مكانيكي

1-تاسيسات الكتريكي-حاج سقطي-شهيد بهشتي-2500 تومان
2-قسمتهاي مهم كتاب مهندسي روشنايي-دكتر كلهر-2500 ت
3- تاسيسات الكتريكي-بابك حسيني-2000 ت
4-تاسيسات مكانيكي-دكتر جاني-مركز معماري ايران-4000 ت
5- تاسيسات مكانيكي-سلطاندوست-دانشگاه تهران-3000 ت
6- تاسيسات مكانيكي-حاج سقطي-علم و صنعت-6000 ت
8-جزوه نور قيابكلو- دانشگاه تهران-2500 ت
9-جزوه صوت قيابكلو- دانشگاه تهران-2500 ت
10-جزوه آكوستيك-غفاري-تبريز-2500 ت

جزوات مباني نظري و طراحي معماري

1-مباني نظري معماري-نوحي- علم و صنعت-5000 ت
2-روانشناسي محيط- نوحي- علم و صنعت-7000 ت
3-طراحي معماري-امامي- علم و صنعت-3000 ت
4-آشنايي با طراحي معماري مسكن-حسيني- علم و صنعت-3500 ت
5-مقررات شهرسازي و معماري براي افراد معلول-2500 ت
6-حكمت هنر اسلامي-نقره كار- علم و صنعت-8000 ت
7-مقالات مباني نظري معماري-نقره كار- علم و صنعت-10000 ت
8-خلاصه کتاب زیبایی شناسی در معماری-5000 ت

جزوات ايستايي و سازه

1-سيستم هاي ساختماني و سازه هاي معاصر-گلابچي-دانشگاه تهران-5000 ت
2-مطالعات موردي كتاب استاتيك كاربردي گلابچي-5000 ت
3- مطالعات موردي كتاب مقاومت كاربردي گلابچي-5000 ت
4-تاثير فرم بر پايداري ساختمان در برابر زلزله-ساعد سميعي-1000 ت

جزوات ساختمان و عناصر جزئيات

1-ساختمان 1و2-ساعد سميعي-دانشگاه تهران-8000 ت
2-عناصر جزئيات-ثقفي- دانشگاه تهران-5000 ت

yashel
2011/8/09, 02:30 PM
سلام
این اولین باره دارم تو این سایت یه کاری می کنم:)
یه پیشنهادی واست دارم.این کاریه که خودم خیلی بالا پایین کردم تا انتخاب کنم. اگه قصد کلاس رفتن داری برو آموزشگاه خانه معمار.امسال اولین سالشه ولی مهندس شقاقی داره یه موج خیلی خوب تو معماری راه میندازه. الان بهترین اساتید آموزشگاه ها رو جمع کرده تو خانه معمار. اگه گرمسار درس خوندی فکر کنم باید علی عسگری رو بشناسی من خودم الان کلاس درک عمومی میرم خانه معمار. استادش علی عسگریه. سروش نیا هم اومده خانه معمار ایستایی درس می ده. دیگه آکادمی نیست. خلاصه که بهترین ها جمع شدند. واسه بعد کنکور هم که اسکیس داریم بهترین موسسه به نظر من خانه معماره با شقاقی.
ولی واسه آزمون من پارسه نوشتم چون فکر کنم جامعه آماریش بیشتره. این که کجا آزمون بدی خیلی مهم نیست مهم طبق برنامه پیش رفتنه. من آزمون های پارسه رو می دم. واسه ماه آخر که آزمون جامع داریم شاید یه آزمون هم یا خانه عمران یا مرکز معماری یا همین خانه معمار دادم.
موفق باشی.

mon reve
2011/8/26, 10:12 PM
سلام
این اولین باره دارم تو این سایت یه کاری می کنم:)
یه پیشنهادی واست دارم.این کاریه که خودم خیلی بالا پایین کردم تا انتخاب کنم. اگه قصد کلاس رفتن داری برو آموزشگاه خانه معمار.امسال اولین سالشه ولی مهندس شقاقی داره یه موج خیلی خوب تو معماری راه میندازه. الان بهترین اساتید آموزشگاه ها رو جمع کرده تو خانه معمار. اگه گرمسار درس خوندی فکر کنم باید علی عسگری رو بشناسی من خودم الان کلاس درک عمومی میرم خانه معمار. استادش علی عسگریه. سروش نیا هم اومده خانه معمار ایستایی درس می ده. دیگه آکادمی نیست. خلاصه که بهترین ها جمع شدند. واسه بعد کنکور هم که اسکیس داریم بهترین موسسه به نظر من خانه معماره با شقاقی.
ولی واسه آزمون من پارسه نوشتم چون فکر کنم جامعه آماریش بیشتره. این که کجا آزمون بدی خیلی مهم نیست مهم طبق برنامه پیش رفتنه. من آزمون های پارسه رو می دم. واسه ماه آخر که آزمون جامع داریم شاید یه آزمون هم یا خانه عمران یا مرکز معماری یا همین خانه معمار دادم.
موفق باشی.

سلام

می بخشید خانه معمارهمون مرکزمعماری ایرانه؟اگه این طورنیست میشه آدرس سایت خانه معماررو بگذارید؟

باتشکر

yashel
2011/8/27, 11:06 AM
نه فرق دارن با هم.
http://archhouse.ir/index.aspx
این آدرس سایتش.
سلام

می بخشید خانه معمارهمون مرکزمعماری ایرانه؟اگه این طورنیست میشه آدرس سایت خانه معماررو بگذارید؟

باتشکر

azade.naghash
2011/9/20, 04:10 PM
[من امسال معمازی منظر دانشگاه تهران قبول شدم.. به نظر من مهمترین عامل خوندن خودته. عامل بعدی داشتن راهنمای خوبه وآخر موسسه است. من آکادمی تخصصی معماری می رفتم خیلی راضی بودم چون مشاورا و استادهای خیلی خوبی داشت حتما پیشنهاد می کنم بری آکادمی مشاوره. باز هم میگم تلاشهای خودت خیلی مهمه

taran00m
2011/9/20, 04:35 PM
من آکادمی پیشنهاد میکنم.البته اول تلاش خود شخص خیلی مهمه.امسال رتبه های خوبیم داد در ضمن اساتیدشم عالی هستن.مشاوره هاشونم خیلی میتونه تاثیر بذاره.در ضمن این موسسه فقط معماری هست و فضاشم معمارگونه است.رابطه اساتید وبچه ها خیلی خوبه.اینم یه امتیاز دیگه واسه این موسسه است.چقدر تبلیغ کردم.خانه معمارم خوبه..اسکیسشو خیلی تعریف میکنن.بهتره اسکیس اونجا برین.

omid tabrizi
2011/9/20, 05:13 PM
من هم خانه معمار رو پیشنهاد میکنم . من اونجا کلاس اسکیس رفتم خیلی جدی نگرفتم اما وقتی جوابا اومد از 300 نفر 170 نفر سراسری قبول شدن و بقیه ازاد قبول شدن جالبه که فقط 24 نفر هیچجا قبول نشدن . من ازمون رو هم اونجا میرم چون به کار شقاقی و گروهش ایمان اوردم.

Pleiades.Arch
2011/9/20, 07:12 PM
منم اولش فکر میکردم آکادمی تخصصی خوبه از بس ازش تعریف میشد.
اما تو نمایشگاه کتاب از غرفه شون یه سری راهنمای کنکور گرفتم و الان واقعا از این آکادمی تخصصی بیزارم!
اساتیدش(!!!!!) در واقع کنکوری های سال قبل هستن که میان تدریس می کنن! نهایتش 2-3 سال از ما بزرگترن!
و به اسم مهندس فلانی تدریس میکنن!
ما مثلا دانشگاه رفتیم تو کلاس اساتید با تجربه بودیم! الان واسه چی بریم سر یه همچین کلاسایی بشینیم!
من یکی ترجیح میدم صد سال پشت کنکور بمونم و این موسسه نرم !

به نظر من فقط آزمون ثبت نام کنید که به برنامه درس خوندنتون نظم بده موسسه ش هم فرق نمیکنه
ولی به نظر میرسه جامعه آماری پارسه از بقیه بیشتره!

yoolia
2011/9/27, 04:17 PM
سلام. دوستانی که جزوه دارن و میخوان در اختیار دیگران هم قرار بدن لطفا به تایپیک زیر سر بزنن. مرسی
http://www.iran-eng.com/showthread.php/308383

واتو واتو
2011/9/29, 11:27 AM
من برا کارشناسی پارسه خوندم شاید یک ماه رتبم 400 شد به نظرم خوب بود اما برا ارشد تعریفشو نشنیدم و نمیدونم چه بخونم

eses.sahar
2011/10/02, 02:06 PM
سلام به نظر من برو پیش مشاوره های اکادمی معماری;)

eses.sahar
2011/10/02, 02:08 PM
;) منم با آکادمی معماری موافقم.

eses.sahar
2011/10/02, 02:16 PM
استاد عسگری و طباطبایی که عالی هستند
منم می خوام آکاومی ثبت نام کنم;)

milad.ebadi
2011/10/04, 08:47 AM
هیچ کدوم از هیچ لحاظی به پای مرکز معماری ایران نمیرسن..
بیشترین جامعه ی آماری و بالاترین سطح قبولی رو سال پیش داشته..
تمام کسایی هم که الان موسسه دارن یا شاخ شدن،مثه آکادمی معماری،خانه معمار،احسان طایفه،امیرشقاقی،کرمی،همشو ن از اول تو مرکز معماری ایران بودن!
هر چی باشه،به نظرم دود از کنده بلند میشه..
مرکز معماری هر ماه حداقل دو تا سمینار آموزشی رایگان داره،بعد از کنکور هم به یاد آدمه،سفر میبره،هدیه میده،دوره ی نرم افزاری رایگان یا با تخفیف زیاد به اعضاش میده..
الان حدودا 25 هزار تا عضو داره..

misha
2011/10/06, 02:25 PM
دوستان من كارشناسي ام عمران بود سال 83
پارسال تصميم گرفتم معماري شركت كنم بعد از تحقيق خلاصه كلاساي تاريخ دكتر حسين پور را ررفتم آتليه صديق و كلاساي سروش نيا رم براي سازه هاي كابلي و... تو همون آتليه صديق رفتم بعدم كلاساي پرسپكتيو و راندو و اسكيس مقدماتي آتليه صديق را ثبت نام كردم به همراه آزمونهاي مركز معماري راهم از اول شروع كردم در هر10 آزمون شركت كردم الانم تو تكميل ظرفيت علوم تحقيقات اصفهان قبول شدم.:smile:

pestak
2011/10/18, 09:12 AM
سلام دوست خوبم
مي دونم سر دو راهي گير كردي سال قبل منم با اين مشكل مواجه بودم اما با كمي وقت گداشتن و تحقيق كردن و مقايسه نتيجه موسسه ها با اطمينان كامل اكادمي رو انتخاب كردم و از انتخابم هم پشيمون نيستم...
تخصصي بودن موسسه و اساتيد بسيار عاليش از نكاتيه كه فقط اونجا مي توني پيدا كني مثل استاد سعيدي پور كه مدير موسسه هستن و فن ساختمان رو خودشون تدريس مي كنن يا استاد ايرانشاهي كه استاد پرسپكتيو هستن و تدريسشون عاليه و...
تو كنكور امسال هشتا رتبه يك رقمي و بيشتر از هشتادتا رتبه دورقمي كنكور كارداني واسه اين موسسه بوده در ضمن رتبه يك جند ساله كه واسه اكادمي تخصصي معماريه .
با خيال راحت برو ثبت نام كن و مطمين باش.
براي مشاوره و اطلاعات بيشتر مي توني با شماره هاي 88202033 - 88202034 تماس بگيري .
موفق باشي

pestak
2011/10/18, 09:31 AM
سلام
به نطر من براي همه كنكور هاي معماري سراغ هيج موسسه اي به جز اكادمي تخصصي معماري نرو كارشون بيسته من خودم امسال از دانشجوهاشون بودم همه استاداش به خصوي مهندس سعيدي پور كه فن تدريس مي كنن و اقاي ايرانشاهي كه مدرس پرسپكتيو هستن و اقاي زهره وند كه استاد رياضي هستن فوق العاده ان .
اكه دوره تضميني ثبت نام كني خيالت راحته كه تا شب كنكور وحتي بعدش همراهتن و تنها نيستي.
اونجا با رقباي اصليت طرفي و ماه ها باهاشون رقابت مي كني تا رقابت اصلي....
وقتو از دست نده و برو ثبت نام كن

pestak
2011/10/18, 09:37 AM

صد در صد اكادمي امسال هشتا رتبه يك رقمي وبيشتر از هشتادتا رتبه دو رقمي واسه اين موسسه بوده .
رتبه يكم كه جند ساله واسه اكادميه
اكه اين روزها سري به اكادمي بزني مي توني نتيجه گيري كني....

pestak
2011/10/18, 09:43 AM
من به خاطر تغییر رشته 2 سال پارسه رفتم و چشم اونجارو در اوردم. به نظرم فقط 3 تا استاد شاخ داره بقیه تعطیلات هستن
اکه می تونی کلاسهای استاد فقیهی :heart:حتما 120 % حتی بیشتر و بعد سعیدی پور و سالاری
به نظرم اگه میتونی ترکیبی کلاس برو , ولی تنها دلیل قبولی خودمو فقیهی میدونم :heart:.
راستی به هیچ عنوان کلاس ریاضی و هندسه پارسه ثبت نام نکن که پولتو آتیش زدی
موفق باشی;)

من با نطر اين دوستمون موافقم استاد سعيدي پور كه فقط تو اكادمي تدريس ميكنن امسال استاد فقيهي تاريخ اكادميو تدريس كردن در ضمن كلاس رياضي و هندسه هم عالي بود....
همشون فوق العاده ان
اما به نطر من تركيبي كلاس هاي جندتا موسسه رو رفتن باعث كلافكي ميشه به اكادمي اعتماد كن.....

pestak
2011/10/18, 09:46 AM
اگه واسه ریاضی خواستی بری کلاس برو آکادمی کلاس استاد عباسی. محشره ریاضیت متحول میشه ;)

استاداي رياضي اكادمي استاد عباسي و زهره وندهستن كه هر دو عالين در ضمن اكادمي برنامه هاي خاصي براي بالا بردن درصد رياضي داره .
اد من ميشنوي بي معطلي برو أكادمي

pestak
2011/10/18, 09:53 AM
مهندس جون،آخه کنکور کارشناسی منبع درست حسابی نداره که:(

افرين ...... دقيقا به خاطر همين موضوع نميشه بشيني تو خونه و تنهايي منابع رو بخوني به خاطر اينكه اصلا تموم نميشن
ولي با انتخاب اكادمي واعتماد به اين موسسه و هماهنك شدن با كلاسهاي اون مي توني نتيجه خوبي بكيري همانطور كه من كرفتم.
مهم رتبه خوبه متاسفانه سهميه دانشكاه سراسري تو كنكور كارداني به كارشناسي هر سال كمتر ميشه اما دانشكاه هاي غير انتفاعي خوب مثل سوره تهران و دهخدا قزوين هستن كه رتبه هاي بالا برميدارن
فقط هم رياضي مهم نيست بايد بتوني يه بالانس مناسب بين همه درسها ايجاد كني
اميدوارم جز رتبه هاي برتر اكادمي باشي

pestak
2011/10/18, 10:03 AM
سلام خوبی رفیق"یه مطلبی رو می خوام عنوان کنم واینه:در مورد کنکور امسال بگم که اگه هر کلاسی رو هم میرفتیم نمیتونستیم خوب تستهای کنکورو بزنیم چون امسال یه کنکوری متفاوت با سال های پیشش بود و هر کلاسسی مخصوصا آکادمی رو هم میرفتیم فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه یه مطلب دیگه ای هم هستش که شما شانس داشتید که اون موقعی رفته بودید آکادمی خوب جواب گرفتید الانم بهترین دانشگاه درس میخونید درسته.در مورد اینکه من توی سی دی های تبلیغاتی آکادمی دیده بودم که از رتبه های برتر پارسال مصابحه انجام شده بود دوستم میگفت خالی بندیه میدونید چرا منم یه کوچولو شک کردم چون توی کتابهای تبلیغ مدرسان اسم بچه هایی که توی آکادمی بود توی مدرسان هم بود شایدم اینها هر دوی این کلاسهارو رفته بودم... خلاصه یه نفر سو ءاستفاده کرده.آخه چرا این آکادمی تبلیغ نمیکنه تو نمایشگاه هم فقط یه غرفه اونم توی بیرون زده بودن به ابعاد 3*5 متر کلا اگه خوبه همه رو با موسسش آشنا کنه فقط ایو میدونم که یه کم خوبه چون فقط معماری تدریس میشه برعکسش مدرسان خیلی بیخوده فقط برای آزاد خوبه چون این موسسه ها فقط آموزششونو با کنکور وفق میدن پارسه هم خوبه ولی جزوش خیلی زیاد وسخته برای کسی که وقت کافی داره مناسبه در مورد آکادمی هم نمیدونم ولی خلاصه جدیدا نحوه سئوال دادن کنکورا هم عوض شده با دقت دنبال منبع بگردید خیلی مهمه ها...

قرار نيست ما بتونيم به همه سوال ها خوب جواب بديم فقط كافيه بهتر از رقبامون جواب بديم تا نتيجه خوبي بكيريم اينوهم من به عنوان كسي كه تو اكادمي درس خوندم با اطمينان ميكم كه اين اتفاق فقط تو اين موسسه ميفته .....
در مورد رتبه هاي سال هاي قبل .... اكه شك داري مي توني يه سري به اكادمي بزني امكان ملاقات رودر رو با رتبه ها امكان داره كارنامه هاشون هم واسه كنكور و هم واسه ازمون هاي موسسه موجوده
خيليهاشون سال هاي بعد با اكادمي همكاري مي كنن
بد نيست بدونيد كه مدرسان عكس يه خانومو به عنوان رتبه يك كنكور سال 89 جاب كرده بود در حالي كه رتبه يك اون سال محمد اكبري فخر از دانشجوهاي اكادمي بوده و در حال حاضر هم با موسسه همكاري مي كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pestak
2011/10/18, 10:09 AM
آکادمی هفته پیش اس ام اس زد.که سمیناره معماری جهت آشنایی با کنکور داره.
من رفتم.مهندس سعیدی پور اومد و صحبت کرد.
گفت که اگه اونجا ثبته نام کنیم واسه درس خوندن خفته آدمو می چسبن تا آدم بخوونه!
اگه نخوونیم و تووی آزموناش آخر بشیم پوولمونو میدن و اخراجموون میکنن.
تووی کتابخونش هم تمامه کتاب ها و منابع درسی رو داره.
جزوات پارسه . مدرسان شریف و ماهان....

خیلی ها جا زدن چون نمیخوان بهشوون واسه درس خوندن گیر بدن!
من واسه کاردانی کلاس نرفتم!الان میخوام برم....
من که خودم یکی باید بهم گیر بده تا درس بخوونم وگرنه تنبلی میکنم!

ريحون جان دقيقا اوضاع اكادمي همينطوره مهندس رو تك تك دانشجوهاش به عنوان رتبه هاي موسسه حساب مي كنه و وقت مي زاره

به نطر من جند ماه سختي كشيدن ارزش رتبه خوب و دانشكاه خوب و دو سال در ارامش بودنو داره بماند كه جو موسسه اونقدر دوستانه است كه با وجود استرس و رقابت اديت نميشي

pestak
2011/10/18, 10:13 AM
آدرس:خیابان کارگر شمالی بالاتر از بلوار کشاورز روبروی بازارچه پارک لاله کوچه فردوسی پلاک 2

ادرس اكادمي عوض شده ولي شماره هاش همونه :
خیابان کارگر شمالی - خيابان فاطمي غربي - بين سيندخت و جمالزاده - جهاد دانشطاهي الزهرا (مركز اموزشهاي معماري)

pestak
2011/10/18, 10:17 AM

منابع كنكور كارداني به كارشناسيه معماري اونقدر زياده كه خودت نمي توني بخوني بايد به جايي اعتماد كني كه كلجين و مجموعه اي از منابع رو به نحو عالي تدريس كنن كه بدون شك اكادمي اين كار مي كنه

pestak
2011/10/18, 10:23 AM
راست میگه سعید کلاس نرید

فوق فوقش فقط ریاضی

اكه نمي خواي همه كلاس ها رو بري از كلاس فن ساختمان كه خود مهندس سعيدي بور تدريس مي كنه و كلاس برسبكتيو استاد ايرانشاهي و رياضي استاد زهره وند تو اكادمي غافل نشو
عموميا رو شايد خودت هم بتوني بخوني

pestak
2011/10/18, 10:31 AM

بد نيست بدونيد زبان تاثير جنداني تو كنكور كارداني به كارشناسي نداره و ميانكين درصدش صفر يا حتي منفيه ميانكين درصد رياضي 5 البته تو كنكور 90 به خاطر كلاس هاي خاص اكادمي فكر مي كنم درصد رياضي بالاتر رفته خيلي از كنكوري هاي امسال دانشجوي اكادمي بودن الانم با اكثر همكلاسيهاي دانشكاهم تو اكادمي باهم بوديم موسسات ديكه واون هايي كه خودشون خوندن تو اقليتن.

fateme_hajian
2011/10/22, 01:35 AM
سلام عزیز
منم امسال کنکور کارشناسی داشتم،با اینکه کمتر از 1ماه خوندم ولی1600 آوردم.هیچ کلاسی هم نرفتم ولی چنتا از دوستام که پارسه میرفتن بالای6000 آوردن!اگه واقا میخای بخونی و به 1استارت نیاز داری پول و وقت با ارزشتو حروم این موسسات مختلف نکن،با یکی از دوستات 1 برنامه ریزی درسی تنظیم کنین چنتا کتاب تست بخرین(کتاب های درس و تست مجید ذاکر خیلی خوبه،ازش خیلی تو کنکور سوال میاد)طبق اون برنامه پیش برین.خیالت راحت باشه حس رقابت نمیذاره جا بزنی!:D
یادت باشه همه درسا رو با هم بخونی نه اینکه 1درسو تموم کنی بعد اون یکیو بخونی. بعد از هر درس هم تستاشو بزن
موفق باشی:)

mehmari
2011/11/11, 12:04 AM
سلام بچه ها خوبین؟
یکی از دوستان از دانشگاه تهران قبول شده و راز قبولیشو پرسیدیم گفت اول توکل بر خدا دوم تلاش! راستشو بخواین اصلا دنبال این موسسات نبود و هیچ کلاس اسکیسی نرفت! میگه منابع اصلی رو خونده! و گفت که جزوات هم چکیده ی همین منابع هستند ...
فقط آزمون پارسه شرکت کرد و برای جمع بندی راهیان ارشد خوند... همین!
نمیگم موسسات خوب نیستن. صد درصد کمک میکنن اما به اغراق بازار کار هم فکر کردین؟؟؟
پس خودتونو نگران نکنین ما میتونییییم! مگه نه؟

ulireza
2012/4/16, 05:33 PM
سلام
بسته آموزشی و آزمون های آزمایشی کدام موسسه برای آزمون ارشد مناسب تره؟
در صورت داشتن تجربه شخصی ممنون می شم پاسخ دهید.
ممنون

Pleiades.Arch
2012/4/18, 06:28 PM
من بعد از پشت سر گذاشتن کنکور نهایتا به این نتیجه رسیدم!

یکی از موسسات رو ثبت نام کن و سوالای بقیه موسسات رو گیر بیار و بخون! (کتاب هم راهیان ارشد) :biggrin:

vahidmod
2012/5/12, 12:32 AM
سلام
این پستو واسه این میزارم بقیه مـثله من فقط 1 ماه وقتشونو تلف نکنن که ببینن از کجا باید شروع کرد
اولا 100% اینکه خودت بخونی خیلی بهتره و تو آموزشگاه چیزی اضافه درس نمیدن
ولی بعضیا خودشون نمی تونن بخونن و یه مقدار تنبلن. برایه اونا رفتن به یه موسسه خوبه

ثانیا هر کسو اینجا دیدی زیادی از یک موسسه تعریف کرده (اسم نمیبرم) و آدرس و شماره تلفن میده بدون مال خود اون موسسه است
داره بازارشو گرم میکنه
همه موسسات خوبن به شرطی که خودت خوب بخونی. با توجه به اینکه اگه خودت خوب باشی هر جا بری قبولی:
3 جا واسه معماری خوب اسم در کرده: 1 مرکز معماری 2 خانه معمار 3 آکادمی معماری (خانه عمرانم هست:smile:)
آکادمی بدون شک برای کنکور کاردانی به کارشناسی حرف اول میزنه ولی برای ارشد حرفی برای گفتن نداره
مرکز معماری و خانه معمار در یک سطح هستن و برای ارش بهترینن
مرکز معماری قدیمی تره. برای کنکوره آزمایشی بدون شک مرکز معماری بهتره. پیشنهاد میدم حتی اگه خودت می خونی کنکوره آزمایشی مرکز معماری شرکت کن
ولی برای کلاس رفتن بین این 2تا زیاد فرقی نیست ببین استادایه کدوم بهتره. هر سال عوض میشه. اکثرا مشترکه اساتید. مثلا سروش نیا تو هر 2 هست ولی ممکنه یه
ترم یکیشونو نره.
یادت نره بهترین موسسه هم تا خودت درس خون نباشی نمیتونه کاری بکنه
بعدا حال داشتم میگم خودت چجوری درس بخونی ;):heart:

Pleiades.Arch
2012/5/13, 12:41 PM
فقط هر جا میرید ایوان خانه معمار نرید.......خدا بکشتشون!!!

numinous
2012/5/17, 02:42 PM

اصلا موسسه مهم نیست. اول به معلم ها نگاه کن و بعد هم به تایم کلاس ها:
لیست منابع معرفی شده از سمت رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد معماری در پنج سال گذشته (87-91)

نام درس

جزییات

منابع جزوه ای

منابع کتابی

زبان خارجی

زبان عمومی

جزوه زبان عمومی شیما شریفی نیا (قابل دریافت در ایوانخانه معمار، خانه عمران، آکادمی تخصصی معماری)

زبان عمومی ارشد - بابک رستمی - سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر‌الدین طوسی
Essential Words For TOEFL
504 Essential Words

زبان تخصصی

جزوه زبان تخصصی شنبم خلیل پور یا اسما مهان
(قابل دریافت در ایوانخانه معمار، خانه عمران، آکادمی تخصصی معماری)

زبان تخصصی معماری - شنبم خلیل پور- انتشارات عصر کنکاش
زبان تخصصی معماری - محمد جواد مهدوی نژاد- جهاد دانشگاهی تهران
زبان تخصصی معماری - حسین فرهادی- انتشارات سمت
زبان تخصصی معماری - حسن رستگارپور- انتشارات سمت

دروس فنی

ایستایی و سیستم های ساختمانی

جزوه ایستایی و سیستم های ساختمانی – احسان سروش نیا
(قابل دریافت در تکثیر هنرهای زیبا - ایوانخانه معمار)
جزوه ایستایی و سیستم های ساختمانی – سید جواد طباطبایی
(قابل دریافت در تکثیر هنرهای زیبا - ایوانخانه معمار – آکادمی تخصصی معماری)

سیستم های ساختمانی – سید جواد طباطبایی – انتشارات عصر کنکاش
ایستایی – فنی حرفه ای (قابلیت دانلود در پایگاه کتب درسی)
مجموعه کتب دکتر گلابچی و همکاران:
استاتیک کاربردی / مقاومت مصالح کاربردی / س‍ازه‌ در م‍ع‍م‍اری‌ / درک‌ رف‍ت‍ار س‍ازه‌ه‍ا / م‍ع‍م‍ار+ م‍ه‍ن‍دس‌ = س‍اخ‍ت‍ار / پوسته‌ها و سازه‌های ورق تاشده / سازه‌های پارچه‌ای کششی / سازه‌های مشبک فضایی / ساختمان‌ها چگونه عمل می‌کنند / پل‌های ایران وجهان / سازه به مثابه معماری / س‍ی‍س‍ت‍م‌ه‍ای‌ س‍اخ‍ت‍م‍ان‍ی‌ آی‍ن‍ده / ‌فناوری‌های نوین ساختمانی / مبانی سازه برای معماران / معماری دیجیتال / نانوفناوری / ساختمان‌‌های فولادی / طراحی ساختمان‌های بتنی / طراحی لرزه‌ای برای معماران

عناصر جزئیات ساختمان

جزوه عناصر جزئیات ساختمانی – سید جواد طباطبایی
(قابل دریافت در تکثیر هنرهای زیبا - ایوانخانه معمار – آکادمی تخصصی معماری – خانه عمران)
جزوه عناصر جزئیات ساختمانی – مریم عطار ذوقی

عناصر جزئیات ساختمانی – سید جواد طباطبایی و محمد رضا روحی زاده – عصر کنکاش
عناصر جزئیات ساختمانی - فنی حرفه ای (قابلیت دانلود در پایگاه کتب درسی)
عناصر جزئیات ساختمانی – محمد کزازی - انتشارات پوران پژوهش
مجموعه کتب دکتر گلابچی و همکاران

مصالح ساختمانی

هر یک از جزوات مصالح ساختمانی (امید تاسا – سمیرا کلبه داری – سعید سعیدی پور و ...)
جزوه مصالح ساختمانی (نانوتکنولوژِ در معماری) – امید تاسا – ایوانخانه معمار
(قابل دریافت در ایوانخانه معمار)

مواد و مصالح - فنی حرفه ای (قابلیت دانلود در پایگاه کتب درسی)
مصالح ساختمان – احمد حامی – دانشگاه تهران
مصالح و ساختمان – سام فروتنی – انتشارات روزنه
مصالح ساختمانی – محمد کزازی - انتشارات پوران پژوهش
مجموعه کتب دکتر گلابچی و همکاران

تنظیم شرایط محیطی

جزوه تنظیم شرایط محیطی – دکتر زهرا قیابکلو – دانشگاه تهران
جزوه تنظیم شرایط محیطی – دکتر ریما فیاض – دانشگاه هنر
جزوه تنظیم شرایط محیطی - فرهنگ طهماسبی
جزوه تنظیم شرایط محیطی – دکتر بهزادی
کلیه موارد بالا: قابل دریافت در تکثیر هنرهای زیبا - ایوانخانه معمار

فیزیک 2 ساختمان: تنظیم شرایط ساختمان – زهرا قیابکلو – جهاد امیرکبیر
اق‍ل‍ی‍م‌ و م‍ع‍م‍اری‌ - مرتضی کسمایی – نشر خاک
طراحی اقلیمی – وحید قبادیان – دانشگاه تهران
آسایش در پناه باد - محمود رازجویان – دانشگاه شهید بهشتی

تاسیسات مکانیکی

جزوه تاسیسات مکانیکی – محمدرضا سلطاندوست (دانشگاه تهران)
جزوه تاسیسات مکانیکی – حسین بیژن فر (خانه عمران)
جزوه تاسیسات مکانیکی – حمیدرضا ایزدی
جزوه تاسیسات مکانیکی – حامد آقایی
جزوه تاسیسات مکانیکی – علی عسگری (دانشگاه هنر – میراث فرهنگی)

تاسیسات مکانیکی برای معماری – محمدرضا سلطاندوست – نشر یزدا
طبقه بندی سیستم ها- محمدرضا سلطاندوست – نشر یزدا

تاسیسات الکتریکی

جزوه تاسیسات الکتریکی – زهرا قیابکو (دانشگاه تهران)
جزوه تاسیسات الکتریکی – حسین بیژن فر (خانه عمران)
جزوه تاسیسات الکتریکی – حمیدرضا ایزدی
جزوه تاسیسات الکتریکی – حامد آقایی

فیزیک 1 ساختمان: آکوستیک در معماری – زهرا قیابکلو – جهاد امیرکبیر
معماری و روشنایی – شاهین حیدری – دانشگاه تهران

تاریخ معماری

تاریخ ایران و اسلامی

جزوه معماری اسلامی – دکتر متدین (دانشگاه تهران)
جزوه معماری ایران و جهان اسلامی – نسیم عسگری

سبک شناسی در معماری – غلامحسین معماریان – محمد کریم پیرنیا
معماری اسلامی ایران – غلامحسین معماریان – محمد کریم پیرنیا
معماری ایرانی – غلامحسین معماریان – محمد کریم پیرنیا
معماری اسلامی – ایرج اعتصام

تاریخ جهان و معاصر

جزوه تاریخ معماری جهان و معاصر – مانا قابوسی

معماری معاصر غرب – وحید قبادیان
پست‌مدرنیته و معماری – امیربانی مسعود
ت‍اری‍خ‌ م‍ع‍م‍اری‌ غ‍رب‌: از ع‍ه‍د ب‍اس‍ت‍ان‌ ت‍ا م‍ک‍ت‍ب‌ ش‍ی‍ک‍اگ‍و – امیربانی مسعود
معماری غرب: ریشه‌ها و مفاهیم – امیربانی مسعود
معماری معاصر ایران در تکاپوی بین سنت و مدرنیته – امیربانی مسعود
معماری معاصر ایران – امیربانی مسعود
معماری و شهرسازی قرن بیستم – لادن اعتضادی
معماری جهان - – فرانسیس دی ک چینگ – نشر یزدا

درک عمومی معماری

هندسه معماری

درک عمومی معماری مقدماتی – علی عسگری (خانه عمران)
درک عمومی معماری مقدماتی – نسیم عسگری (آکادمی تخصصی معماری)
درک عمومی معماری (رسم فنی و پرسپکتیو) – حامد ایرانشاهی
(قابل دریافت در تکثیر هنرهای زیبا - ایوانخانه معمار – آکادمی تخصصی معماری)

درک عمومی معماری – عصر کنکاش (زیر چاپ- تاریخ دسترسی مهر91)
پرسپکتیو – هرمز معزز
علم مناظر و مرایا - فنی حرفه ای (قابلیت دانلود در پایگاه کتب درسی)
رسم فنی و نقشه کشی - فنی حرفه ای (قابلیت دانلود در پایگاه کتب درسی)
هندسه مناظر و مرایا – دکتر ترقی جاه – دانشگاه شهید رجایی

مبانی نظری معماری

دیباچه ای بر درک عمومی معماری (ویرایش چهارم) – علی عسگری
درک عمومی معماری – علی حسینی

س‍ی‍ری‌ در م‍ب‍ان‍ی‌ ن‍ظری‌ م‍ع‍م‍اری‌ - غلامحسین معماریان
زیبایی شناسی در معماری- جهانشاه پاکزاد
حس وحدت – نادر اردلان
آفرینش نظریه معماری – جان لنگ – علیرضا عینی فر

مبانی طراحی معماری

درک عمومی معماری – محمدرضا امیر شقاقی

تفکر ترسیمی – پل لازیو
مبانی هنرهای تجسمی - فنی حرفه ای (قابلیت دانلود در پایگاه کتب درسی)
مبانی طراحی معماری - فنی حرفه ای (قابلیت دانلود در پایگاه کتب درسی)
مفاهیم پایه در معماری – فرانسیس دی ک چینگ
اطلاعات معماری – نویفرت
ت‍ج‍زی‍ه‌ و ت‍ح‍ل‍ی‍ل‌ و ن‍ق‍د ش‍اه‍ک‍اره‍ای‌ م‍ع‍م‍اری‌ - سعید آقایی
مبادی سواد بصری – سعید آقایی
فرم، فضا، نظم – فرانسیس دی ک چینگ
کتب معرفی مشاهیر معماری جهان: میس وند روهه - لویی کان لوکوربوزیه - ریچارد راجرز و ...

مبانی شهر و روستا

عناصر جزئیات خانه های روستایی – دکتر زمرشیدی
درآمدی بر شناخت معماری روستایی – حاج ابراهیم زرگر – دانشگاه بهشتی
تحلیل فضاهای شهری – حسین بحرینی

سایر مطالب

مجموعه 1655 تست در زمینه درک عمومی معماری – علی عسگری

درک عمومی معماری - راهیان ارشد

درک عمومی منظر

منظر کهن

جزوه درک عمومی منظر – آزاده شاهچراغی
جزوه درک عمومی منظر – سعید عظمتی
جزوه درک عمومی منظر – مریم حسینی
جزوه درک عمومی منظر – هیربد نوروزیان
(قابل دریافت در ایوانخانه معمار – آکادمی تخصصی معماری)

درک عمومی معماری – لیلا خرسندی – عصر کنکاش
طراحی باغ و فضای سبز – غزاله روحانی
طراحی فضای سبز – جمشید حکمتی
پارادایم های پردیس – آزاده شاهچراغی
باغ‌های ایران – غلامرضا نعیما
باغ ایرانی – تمثیلی از بهشت – مهدی خوانساری
باغ ایرانی – حکمت کهن – منظر جدید – موزه هنرهای معاصر
نشریه باغ نظر و نشریه manzar.ws

اطلاعات بیشتر در خصوص دروس مبانی بازسازی و مطالعات شهر، متعاقبا اعلان خواهد شد.

مهدی کوچولو
2012/5/17, 06:30 PM
سلام..به نظره من اصلن پارسه نخون..من خودم پارسه خوندم..جالب نبود...ولی دروس عمومی مدرسان شریف بی نظیره
;)

سپهر خشنود
2012/5/20, 09:59 AM
به نظر من مرکز معماری ایران تو این چند سال خیلی خوب جواب گرفته
آزمون هاش که از همه ی موسسات بهتره
کلاس هاش هم خیلی منظم برگزار میشه
مهمترین ویژگی مرکز معماری اینه که وقتی ثبت نام میکنی٫عضو مجموعه میشی٫بهت کارت عضویت میدن٫علاوه بر تخفیف گرفتن واسه پلات٫برش لیزری٫کتابفروشی پرهام و ... از یک سری همایش ها و سفر ها هم به صورت رایگان بهرهمند میشی
مرکز پارسال موضوع اسکیس ارشد دولتی رو درست پیش بینی کرد امسال هم مال دانشگاه آزاد رو

واسه کاردانی هم هیچ موسسه ای بهتر از آکادمی نیست

ساناز درخشان
2012/5/20, 10:51 AM
مرکز معماری ایران خیلی محیط آروم و دوست داشتنی داره:w14:
یه جوری به آدم این حسو میده که عضو یه جامعه ی بزرگی معماریه:w33:

در مورد پیش بینی درست موضوع اسکیس هم چیز عجیبی نیست واسه مرکز٫جایی که استاد هاش مثل دکتر افشار نادری٫دکتر حجت٫داراب دیبا٫دکتر آیوازیان مرتب رفت و آمد دارن اگه موضوع پیش بینی نش جای تعجب داره!!!!!

mohsenplasma
2012/5/27, 03:09 PM
فکر کنم تنها جایی باشه که واسه آزمون عملی مطالعات کلاس گذاشته
http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=99605&d=1338118378 (http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=99605&d=1338118378)

nima-sd
2012/6/03, 01:15 PM
من میخوام ارشد شرکت کنم سرکارم میرم چیکار کنم

اگه میخوای یه جای خوب قبول شی باید مرخصی بگیری یه 4-5 ماهی قبل کنکور چون نمیرسی به هر دوش من خودم هم که دانشجو سال آخر هستم میخوام مرخصی بگیرم ترم بعدو برا کنکور

hani architect
2012/10/03, 08:26 AM
سلام دوستان روز خوش:)

از بچه هایی که تا الان از خدمات موسسات برای آمادگی کنکور ارشد استفاده کردن یا از نظر اطرافیانشون در این مورد اطلاعی دارن،لطفا بیان و در اختیار دوستان قرار بدن.در مورد بسته های آموزشی،مشاوره،آزمونهای آزمایشی.اینکه سطح سوالات در چه حدیه از نظر مشابهت با سوالات کنکور یا کیفیت خدمات مشاوره و جزوات، جامعه آماری،همچنین هزینه ها!:w26:

ازهمکاریتون ممنون خواهم شد:w27:

zsh1989
2012/10/03, 08:13 PM
سلام دوستان
من می خوام برای آزمون های ارشد یه موسسه ثبت نام کنم.شهرستان هستم و آزمون ها ی آکادمی تخصصی، مرکز معماری و ایوان خانه معمار رو اینترنتی می تونم شرکت کنم. اکسین و پارسه هم این جا نمایندگی دارن.می خواستم بدونم اطلاعاتی راجع به این که کدوم بهتره دارین؟ جزوات و بسته های آموزشی کدوم بهتر هستن؟

alfa65
2012/10/06, 08:44 AM
سلام دوستان :)
من تازه کارشناسی رو گرفتم ( مکانیک جامدات ) و با معماری اشنا شدم و میخوام ارشد معماری شرکت کنم رفتم ازمونهای ماهان ( 3 ازمون اخر ) شرکت کردم کتابهاش رو هم گرفتم با توجه به این که سر کار هم میرم فقط بعد از ظهر ها و اخر هفته ها وقت خالی برای درس خوندن دارم . اگه میشه درمورد منابع به من کمک کنید ;)

arcdoc
2012/10/07, 09:19 AM
باید گزینه هیچکدام هم میزاشتین......

ramem86
2012/10/09, 05:11 PM
باید گزینه هیچکدام هم میزاشتین......

شما نظرتون راجع به موسسات کلیه؟یعنی کلاس،جزوه،آزمون و... ؟
اگه فقط آزمون شرکت کنیم چی؟موافق کدوم موسسه این؟

Moein.B
2012/10/09, 05:16 PM
آقا اون بالا یک گزینه برای هیچکدام و یک گزینه برای همه موارد بزارید

معمارباشی
2012/10/25, 06:32 AM
بجه ها ايوان خانه معمار با خانه معمار فرق داره ؟؟؟

sam sad
2012/10/25, 02:31 PM
نه یکی هستن

ven000s_68
2012/10/29, 10:15 PM
سلام دوستان؛ http://www.moppo.net/anisigns/signer/unsure/unsure.gif

یه سوال ؛ کسی میتونه جزوات کدوم موسسه برای ارشد بهتره ؟ (آزمون و کلاس نه ؛ فقط جزوه ؟) http://s17.rimg.info/dbff73f50797ff80a9775cd785c785a7.gif

رتبه های برتر منابعشون از چی بوده و کدوم موسسه ؟

میدونم کاردانی به کارشناسی پارسه خوبه،اما ارشد رو میگن خوب نیست!

gharibe222
2012/11/06, 12:25 AM
سلام دوستان؛ http://www.moppo.net/anisigns/signer/unsure/unsure.gif

یه سوال ؛ کسی میتونه جزوات کدوم موسسه برای ارشد بهتره ؟ (آزمون و کلاس نه ؛ فقط جزوه ؟) http://s17.rimg.info/dbff73f50797ff80a9775cd785c785a7.gif

رتبه های برتر منابعشون از چی بوده و کدوم موسسه ؟

میدونم کاردانی به کارشناسی پارسه خوبه،اما ارشد رو میگن خوب نیست!

دوستان من سراغ جزوات موسسات نرید، اشتباه واضحه ایه،فقط منابع اصلی رو بخونید اینو تجربه کردم که میگم....برای مرور شاید خوب باشه که من حتی واسه مرورم سراغشون نرفتم....

معمارباشی
2012/11/07, 04:27 AM
تجربه ديروز(پارسال) و امروزم(امسال):
پارسال بر اين اعتقاد بودم كه كتب منبع تنها راه براي قبوليه و جزوه و كلاس الكيه
امسال بعضي كلاس ها رو كه اساتيد معتبر مثل استاد عسگري و طباطبايي تدريس مي كنن رو مي رم .... واقعا عالين ... يعني من پارسال با خوندن كتاباي دكتر گلابچي تونستم ايستاييم رو نسبتا بالا بزنم ... ولي الان مي فهمم اولا فقط اون كتاب ها حفظ شده بودن و دركي درشون بوجود نيومده بود .... ثانيا چه وقتي رو سر هر مبحث تلف كردم ....
توي ثبت كلاس ها من تاريخ رو كه جنبه حفظي داره ثبت نام نكردم ... ولي الان خيلي پشيمونم ... اگه كلاس مي رفتم احتمالا بهتر درك ميكردم و سريعتر هم پيش ميرفتم ...
ولي واقعا ستمه !!! بچه هاي شهرستان چه گناهي كردن كه اين كلاسها براشون داير نمي شه ؟؟؟ من خودم تا پارسال كلاس نمي رفتم چون تو شهري كه بودم نه كلاس كنكور بود نه اسكيس!!! واقعا بي عدالتي محضه .... تازه فهميدم استاداي دانشگامون خودشونم نمي دونستن استايي چيه ! هي مي رفتن مسئله هاي عمراني رو حل مي كردن !!!

ven000s_68
2012/11/07, 11:51 AM
دوستان من سراغ جزوات موسسات نرید، اشتباه واضحه ایه،فقط منابع اصلی رو بخونید اینو تجربه کردم که میگم....برای مرور شاید خوب باشه که من حتی واسه مرورم سراغشون نرفتم....
آخه کتابا خیلی کلی هستش مطالبشون و مثلا معماری جهان زارعی الکی مطالب رو زیادش کرده؛ اما موسسات خلاصشون کرده و درکشون رو راحت تر؛ http://www.pic4ever.com/images/288.gif
البته تاحالا اینقد گشتم که از چی بخونم همه میگن منابع ؛حتی رتبه های برتر,
اما منابع خیلی زیاده http://www.millan.net/minimations/smileys/rolleye.gif

امسال بعضي كلاس ها رو كه اساتيد معتبر مثل استاد عسگري و طباطبايي تدريس مي كنن رو مي رم .... واقعا عالين ... يعني من پارسال با خوندن كتاباي دكتر گلابچي تونستم ايستاييم رو نسبتا بالا بزنم ... ولي الان مي فهمم اولا فقط اون كتاب ها حفظ شده بودن و دركي درشون بوجود نيومده بود .... ثانيا چه وقتي رو سر هر مبحث تلف كردم ....
توي ثبت كلاس ها من تاريخ رو كه جنبه حفظي داره ثبت نام نكردم ... ولي الان خيلي پشيمونم ... اگه كلاس مي رفتم احتمالا بهتر درك ميكردم و سريعتر هم پيش ميرفتم ...
ولي واقعا ستمه !!! بچه هاي شهرستان چه گناهي كردن كه اين كلاسها براشون داير نمي شه ؟؟؟ من خودم تا پارسال كلاس نمي رفتم چون تو شهري كه بودم نه كلاس كنكور بود نه اسكيس!!! واقعا بي عدالتي محضه .... تازه فهميدم استاداي دانشگامون خودشونم نمي دونستن استايي چيه ! هي مي رفتن مسئله هاي عمراني رو حل مي كردن !!!
واقعا بیچاره شهرستانیا هرچی موسسه و کلاسای خوبه تو تهرانه ؛ http://s17.rimg.info/dbff73f50797ff80a9775cd785c785a7.gif
ولی من ترجیح میدم خودم بخونم و نتیجه بگیرم ؛چون زمانی که برای رفت و آمد به کلاس هدر میره به نظرم ارزش نداره؛اما درسی مثل ایستایی رو واقعا خیلی خوبه که کلاس میری؛ چون واقعا نکات خوبی رو میگن

timaj
2012/11/07, 11:57 AM
بجه ها ايوان خانه معمار با خانه معمار فرق داره ؟؟؟

نه فرقی نداره همون ایوانخانس

gharibe222
2012/11/10, 10:37 AM
مهندس جان حرف شما کاملا درسته،منظور من جزوات پارسه و ماهان و از این دسته که تخصصشون معماری نیستش وگرنه خودمم از یه سری جزوه اساتید که بچه ها لطف کردن داخل سایت گذاشتن و چن تا دیگه استفاده کردم بعضیاشون عالی بودن و از یه سریشون سوال مستقیم اومده بود مخصوصا جزوات اساتید دانشگاه های تهران و بهشتی و یه سری دیگه ،کلاس رفتن خوبه ولی تضمین قبولی نیست اونم با این هزینه های سرسام آور،من لیست کلاسا و شهریه ایوان خانه رو دیدم امسال واقعا داشتم شاخ در میاوردم و بقیه هم بهتر از اونا نیستن...من به شخصه هیچ کلاسی نرفتم پارسال به جز ورکشاپ شقاقی رو که اونم ... چن نفر از دوستام که بعضیاشون تو باشگاهم هستن پارسال همه کلاسا رو رفتن ولی نتیجشون بهتر از من نشد بعضیاشونم که اصلا...اینا تجربه من بود...امیدوارم موفق باشید

baran86
2012/11/13, 09:37 AM
سلام دوستان، من تازه عضو این سایت شدم و امیدوارم بتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم و به هدفمون برسیم....:)
راستش در زمینه کلاس ها باید بگم، درسته که آموزشگاه بی تاٌثیر نیست ولی مهمترین فاکتور استاد هست....و البته مهمتر از همه اینها خودمون...ولی از حق نگذریم خواندن بعضی درسها مثل ایستایی و تاسیسات خیلی مشکل و وقت گیر و حتی بعضی مثل زبان و درک عمومی یه جورایی ناممکن....که البته من هم دقیقا همین کلاسهارو تابستان رفتم:D
در مورد ایستایی که شاید اکثرا بشناسن، طباطبایی (آکادمی تخصصی) و سروش نیا (ایوان خانه)....تاسیسات هم که ایزدی(هردو آموزشگاه)، حرف اول رو میزنه.....در مورد زبان هم که همیشه معضلیه واسه خودش و تا حالا هم هیچ استادی نتونسته از عهدش بر بیاد، من مهندس خرسند (آکادمی تخصصی) پیشنهاد میکنم،استاد جدیدیه و مثل قبلیا که گفتم شاید همه نشناسن ولی سبکش کلا متفاوته...من تابستان تخصصیشو رفتم و شاید باور نکنید(چون خودمم باورم نمیشه:D)تستای 2 سال اخیرو بیشترشو زدم!!!
و تازه زبان عمومی هم این ترم درس میده، من هیچوقت فکر نمی کردم برای عمومی با اون لغتای وحشتناکش در این مدت کم بشه کاری کرد ولی با توجه به کلاس تخصصی، رفتم سر کلاس...همون جلسه اول 50 تا لغت مشکل از 1100 رو به راحتی یاد گرفتم...خلاصه کلا به زبان (که امیدم از همه، به خاطر پایه صعیفم، کمتر بود)کلی امیدوار شدم...;)
البته متاسفانه کلاسها 1،2 جلسه شروع شده ولی میشه جبرانش کرد.....اینم بگم که فاکتور خوبی که آکادمی تخصصی داره(و البته شاید بقیه هم، همینطور باشند ولی چون من نرفتم،نمی دونم) اینه که میشه 1،2 جلسه بری سر کلاس بشینی واگر مفید بود،ثبت نام کنی....

Memar.kuchulu
2012/11/13, 12:52 PM
من خودم فک می کردم میشه همه چیو آدم خودش بخونه ولی خب زبانو نمیدونستم باید چیکار کنم
چون واقعا برای زبان درس وقت گیریه و خیلی هم کند پیش میره.
من که دیگه کم آوردم و رفتم کلاس
آقای خرسند رو یکی از دوستام معرفی کرد....
منم اول با خودش صحبت کردم و کلی راهنماییم کرد........
منم 1جلسه آزمایشی سر کلاسش رفتم،و واقعا تا الان که همه چی عالی بوده............
الانم داشتم این سایتو میگشتم که دیدم بچه ها هرکدوم تجبشونو گفتن...........
وجالب اینکه خیلی کمتر صحبت از ایشون و نوع تدریس جالبشه، شایدم خودش اینو ترجیح میده!
این شد که گفتم منم تجربمو بگم،امیدوارم همگی موفق باشید.....

take off
2012/11/15, 10:19 PM
راس ميگن
واسه ساير رشته ها نميدونم ولي واسه معماري فقط خوندن جواب نميده
مهمتر از خوندن نوع رويكرده
من خودم فناوري نوين ساختمان رو دقيق با همه جزئيات خوندم و چه تايم زيادي گذاشتم در صورتي كه چن روز پيش شنيدم فقط كافيه بدوني فلان سيستم از چي تشكيل شده و چيكار ميكنه و عكساش مهمه

شايد واسه تاريخ خوندن خودت كافي باشه
من نميگم تاريخ رو برو كلاس اماااااا وقتي از تو جزوه سوال مستقيم مياد چرا ادم نخوندش؟
و بله
طبق گفته ي دوستان بدبختياش واسه بي پولاس و واسه شهرستانيا
لعنتي كاش فقط تئوري بود
اين همه خوندن و جون كندن تازه نصف ماجراس نصف ديگش تو اسكيسه
زبان هم كه قربونش برم
من پارسال تمام لغات دبيرستان و 504 و تافل رو خوندم اما زبان رو سفيد تحويل دادم كه اگه سفيد نميدادم امكان داشت منفي بشم و اصلا مجاز نشم
واقعا خوش بحال كسايي كه ميرن كلاس و ميتونن برن و استفاده ميكنن
فرض كنين يكي زبانو 80 بزنه
ديگه چه نيازي داره به بقيه دروس؟
از هر كدوم كه 20 30 تا بزنه زير 100 ميشه ديگه
چه بسا كه كسي كه واسه زبان اينهمه خوب خونده هيچ بعيئ نيس دروس ديگه رو هم شاهكار كرده باشه
واقعا خوش به حالتون
بايد كمبود فضا رو بفهميد تا ارزش كلاسا رو درك كنين
غصه ي به هدر رفتن پول هم نخوريد
من پارسال سري راهيان ارشدو گرفتم 10 تا كتاب چقد ميشه؟؟ به اندازه پول يكي از كلاسا
مفتم گرون بود

چون نميدونستم كه به درد نميخورن
به جاي خريدن صدتا كتاب گلابچي كه هر كدوم خداتومن پولشه ميريد يه كلاس كه همه چيزو يادتون ميده و تو وقتتونم صرفه جويي ميشه
كي ميگه كه رفت و امد وقت تلف كردنه؟كافيه خودت بشيني تو خونه و سازه در معماري رو صدبار بخوني تا بفهميش
نه كه تو ادم باهوشي نباشي
ما 4سال طراحي خونديم نه گلابچي
حالا بايد در اختيار گلابچي باشيم معلومه كه متوجه نميشيم
هر كي فضا داره
جا داره
توان داره
قدر اين كلاسا رو بفهمه
تا مث بعضيا زجر روزي 12 ساعت خوندن اونم تو 7 ماه رو نكشه
تازه به شرطي كه بعضيا نمك نپاشن رو محدوديتت و نگن من پول دادم رفتم كلاس جزومو اينجا تبادل نميكنم
ما خيالمون راحته كه كه بعضيا معرفتشو دارن
اي تويي كه جزوه ي 300هزارتومنيتو ميزاري اينجا تا من استفاده كنم
بدون كه منم اندوخته ي تجاربمو ميزارم اينجا تا تو استفاده كني
نميدونم كفه ي ترازو اگه تجربه بشينه توش سنگين تر ميشه يا 300هزار تومن
نشد پست
شد درد و دل
يا علي

orkide69
2012/11/16, 06:31 PM
واقعا كه حرف دلمو زدي take off جون

7y7
2012/11/16, 07:53 PM
هی...........راست گفتی دوست عزیزکاشکی دردی به دردپول بود!رفت وامدبرای ماکه توی شهرستان هستیم ومتاهل بابچه که نمیتونیم خانه وزندگی راول کنیم وبریم تهران چه کنیم؟!مرکزمعماری کرمان ازاردیبهشت ماه تاالان میخوادکلاس استاتیک وزبان بذاره 40یارتماس گرفتم هردفعه میگه ازهفته اینده شروع میشه که نمیدونم هفته اینده کی میرسه؟!تازه یک کلاس زبانش 505هزارتومن است!مابه همین راضی شدیم ولی تشکیل نمیشه.

shayanss501
2012/12/21, 06:08 PM
طبق تحقیقاتی که کردم از لحاظ کیفیت سوالات سنجش ( سنجش تکمیلی نه ) و از نظر جامعه آماری پارسه خوب است

معمار تک
2013/4/24, 11:40 PM
سلام به همگی دوستان
امیدوارم همگی رو به راه باشید
من ترم آخر معماری هستم
بچه ها من میخوام برا ارشد شروع کنم به خوندن
اما خب از طرفی تعداد منابع زیاده و هم این که اگه بخوام همه رو بگیرم هزینه زیادی داره
میخواستم کمکم کنید تا بتونم یه تصمیم خوب بگیرم که کدوم کتابا و جزوات رو بگیرم. کدوم موسسه کتاب ها و جزواتش بهتره
ممنون از لطف همگی شما دوستان

take off
2013/4/25, 11:34 PM
سلام به همگی دوستان
من ترم آخر معماری هستم
اما خب از طرفی تعداد منابع زیاده و هم این که اگه بخوام همه رو بگیرم هزینه زیادی داره
میخواستم کمکم کنید تا بتونم یه تصمیم خوب بگیرم که کدوم کتابا و جزوات رو بگیرم. کدوم موسسه کتاب ها و جزواتش بهتره
اينطوري جواب نميگيري
كسي نميدون سطح شما چيه تا بهت چه توصيه اي كنه
اگه دسترسي داري برو بگيد كه خودت بهتر به نتيجه ميرسي
برو همه تاپيكايي كه واسه ارشد زد شده (در مورد منابع رو بخون)
و به روز باش

timaj
2013/5/01, 09:44 AM
سلام به همگی دوستان
من ترم آخر معماری هستم
#1245 (http://www.iran-eng.com/showthread.php/276716-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF?p=6205361&viewfull=1#post6205361)

narges.mech
2013/5/04, 11:39 PM
سلام.من فارغ التحصیل رشته مکانیک :)هستم و میخام در کلاسای آمادگی ارشد شرکت کنم و چون از شهرستان میخام بیام باید از کیفیت 100 درصدی کلاسا مطمئن بشم اخه هزینه و دوری و ... کمرشکنه:cry:.بین ماهان و پارسه شک دارم.بعضیا میگن پارسه پولکیه و مثل بنگاه میمونه از طرفی هم ماهان از شبکه آموزش پخش میشه انگار ادم خیالش راحتتره.نظرتون چیه؟کسی هست که تجربه داشته باشه؟:que::gol:

ایلات
2013/5/05, 12:08 AM
سلام.من فارغ التحصیل رشته مکانیک :)هستم و میخام در کلاسای آمادگی ارشد شرکت کنم و چون از شهرستان میخام بیام باید از کیفیت 100 درصدی کلاسا مطمئن بشم اخه هزینه و دوری و ... کمرشکنه:cry:.بین ماهان و پارسه شک دارم.بعضیا میگن پارسه پولکیه و مثل بنگاه میمونه از طرفی هم ماهان از شبکه آموزش پخش میشه انگار ادم خیالش راحتتره.نظرتون چیه؟کسی هست که تجربه داشته باشه؟:que::gol:

فکر کنم شما سوالتون رو توی تالار مکانیک مطرح کنین بهتر بتونین به جواب برسین .چون همه گفت وگو های اینجا در خصوص ارشد معماریه.

morteza2010
2013/5/06, 04:48 PM
سلام به همه
دوستان طی 16 صفحه در اکثر صفحات دیده شده بود که دوستان که تازه وارد هستن و تعداد پست های ان ها دقیقا 14 میباشد از اکادمی به شدت حمایت کردن و تعداد نظر سنچی هم به سوی این موسسه حرکت دارد
و طبق گفته دوستان اکادامی برای کاردانی ها خوب هست موافقم
چون خودم از شهرستان به غرفه اکادمی تو نمایشگاه رفتم و دیدم مشاورش یکی از بچه های کارشناسی است که تازه کنکور داده
من با توجه به لیست منابع به قضاوت میروم بهترین منابع مرکز معماری ایران داده همه چیز کامله
و الان من که کتاب های مرکز معماری میگیرم

morteza2010
2013/5/06, 04:54 PM
من بعد از پشت سر گذاشتن کنکور نهایتا به این نتیجه رسیدم!

یکی از موسسات رو ثبت نام کن و سوالای بقیه موسسات رو گیر بیار و بخون! (کتاب هم راهیان ارشد) :biggrin:

فقط هر جا میرید ایوان خانه معمار نرید.......خدا بکشتشون!!!

منم اولش فکر میکردم آکادمی تخصصی خوبه از بس ازش تعریف میشد.
اما تو نمایشگاه کتاب از غرفه شون یه سری راهنمای کنکور گرفتم و الان واقعا از این آکادمی تخصصی بیزارم!
اساتیدش(!!!!!) در واقع کنکوری های سال قبل هستن که میان تدریس می کنن! نهایتش 2-3 سال از ما بزرگترن!
و به اسم مهندس فلانی تدریس میکنن!
ما مثلا دانشگاه رفتیم تو کلاس اساتید با تجربه بودیم! الان واسه چی بریم سر یه همچین کلاسایی بشینیم!
من یکی ترجیح میدم صد سال پشت کنکور بمونم و این موسسه نرم !

به نظر من فقط آزمون ثبت نام کنید که به برنامه درس خوندنتون نظم بده موسسه ش هم فرق نمیکنه
ولی به نظر میرسه جامعه آماری پارسه از بقیه بیشتره!
به کلیه نکات نوشته شه توسط Pleiades.Arch
100% تایید میشود بدون حمایت و تبلیغ است و صادقانه نوشته شده

qazal.
2013/5/06, 10:23 PM
به کلیه نکات نوشته شه توسط Pleiades.Arch
100% تایید میشود بدون حمایت و تبلیغ است و صادقانه نوشته شده

چرا از ایوانخانه ناراضی بوده؟ چی شده مگه؟

معمارباشی
2013/5/07, 04:05 PM
به من چیزی نمی دن واسه تبلیغ ولی خداییش بی انصافی نکنید ....... من خودم ایوان خانه معمار رفتم و بجد ازش راضی بودم ... اگر هم جایی کم اوردم بخاطر کم کاری خودم بوده .... اساتید جوانی که همراه استاد شقاقی درس می دن واقعا به کارشون واردن ... هم بخاطر جوانیشون پر انرژی درس می دن و هم واقعا متد های جالب و بکری رو یاد می دن ! من که ازشون راضی بودم ...

بهار63
2013/5/10, 11:54 PM
سلام
می خواستم از شما بپرسم چقدر برای این کلاسها هزینه کردید؟
متشکر میشم اگه به سوالم جواب بدید !؟
به نظر شما من بدون این جور کلاسها می تونم قبول بشم؟

معمارباشی
2013/5/11, 10:50 AM
رک بگم ؟؟؟ من 1 دونه سکه کادو گرفته بودم اونو خرج این کلاس کردم ... دقیقا 1 میلیون و 400 هزار تومن !!! الان خیلی ناراحتم که کاش بیشتر پول داشتم یا قرض می کردم تاریخ و منظر هم ثبت نام می کردم ... نمی گم کلاس نری قبول نمی شی ها ! ولی این خیلی مهمه که بدونی چی رو چجوری باید بخونی ... اخه زمان کمه ... منابع زیاد ... حتی برخی موضوعات بین اساتید وکتابها و جزوه ها اختلاف نظر وجود داره ... حالا یه استاد میاد لفمه اماده در احتیارت قرار می ده ... از سر در گمی در میای ... اعتماد به نفست می ره بالا ... من برا لبسانس که ازاد می خوندم تو این 4 سال بالای 8 میلیون خرج کردم ... ولی به جرات می گم از این کلاس ها بیشتر چیز یاد گرفتم !!!!!!!!!!!!!

mahfo
2013/5/11, 11:42 AM
دوست عزیز میشه اسم اساتیدی که کلاساشونو رفتین بگین؟همون ایوانخانه معمار...:smile:

معمارباشی
2013/5/12, 07:39 AM
ایستایی : مهندس طباطبایی
عناصر و جزئیات : مهندس کزازی (بجرات می گم بهترین استادی که تاکنون داشتم)
درک : مهندس عسگری
تنظیم شرایط محیطی : مهندس آقایی

سه درس هم کلاس نرفتم که خیلی پشیمونم !!! زبان + تاریخ + منظر :(

mahfo
2013/5/12, 10:15 AM
خیلی ممنون از راهنماییتون.این اساتید توی آکادمی ان؟فقط مهندس عسگری تو ایوانخانس ؟درسته؟

lena.0
2013/5/12, 10:23 AM
خیلی ممنون از راهنماییتون.این اساتید توی آکادمی ان؟فقط مهندس عسگری تو ایوانخانس ؟درسته؟

بجز طباطبایی همه ایوانن کزازیم رفته ایوان

mahfo
2013/5/12, 10:54 AM
بازم ممنون:w17::w42:
اگه بخوام به جای طباطبایی کلاس مهندس سروش نیا رو برم به نظرتون خوبه؟

معمارباشی
2013/5/12, 05:39 PM
همشوووون خوین !!! مهم اینه که کنارش خودتم بخونی

mahfo
2013/5/13, 02:07 PM
همشوووون خوین !!! مهم اینه که کنارش خودتم بخونی

مرسی از راهنماییت...آرزو می کنم خبر قبولیتو تو دانشگاه تهران ببینم همینجا;)

mahfo
2013/5/15, 11:50 AM
چرا از ایوانخانه ناراضی بوده؟ چی شده مگه؟

Pleiades.Arch عزیز میشه دلیل نارضایتتیتونو از ایوان خانه بگین؟ممنون

setareh266
2013/5/19, 12:59 AM
بچه ها سلام

درسنامه کدوم از موسسات کاملتر و دقیق تره؟ اکسین ؟ پارسه ؟ و....؟

ممنون

tehrangharb
2013/5/19, 12:21 PM
بچه ها سلام

درسنامه کدوم از موسسات کاملتر و دقیق تره؟ اکسین ؟ پارسه ؟ و....؟

ممنون

بنظرم به هیچ وجه درسنامه موسسات رو نگیر.........جزوات اساتیدی که خوبند رو از انتشارات ایوان خانه تهیه کن....+ کتاب اصلی منبع و + کلاس اگر میتونی برو

شما که الان کلی وقت داری نباید درسنامه بگیری چون اون برا کسایی که زمان برا خوندن ندارن و کنکور نزدیکه....

سپهر خشنود
2013/5/19, 12:30 PM
در مجموع مرکز معماری ایران از همه جا بهتره
هم استاداش خیلی خوبن٫ آزموناش که واقعا حرف نداره و محیطش هم واقعا خوب و صمیمی و با کلاس تر از همه جاست
به دانشجوهاش هم خیلی خدمات میده
مثله مشاوره ی انتخاب رشته که برای هر گرایش یه متخصص رو آورده بودن

من و دوستام هر وقت زمان داشته باشیم میریم اونجا
یه جور پاتوق معماراست

سپهر خشنود
2013/5/19, 12:38 PM
آخه کتابا خیلی کلی هستش مطالبشون و مثلا معماری جهان زارعی الکی مطالب رو زیادش کرده؛ اما موسسات خلاصشون کرده و درکشون رو راحت تر؛ http://www.pic4ever.com/images/288.gif
البته تاحالا اینقد گشتم که از چی بخونم همه میگن منابع ؛حتی رتبه های برتر,
اما منابع خیلی زیاده http://www.millan.net/minimations/smileys/rolleye.gif

واقعا بیچاره شهرستانیا هرچی موسسه و کلاسای خوبه تو تهرانه ؛ http://s17.rimg.info/dbff73f50797ff80a9775cd785c785a7.gif
ولی من ترجیح میدم خودم بخونم و نتیجه بگیرم ؛چون زمانی که برای رفت و آمد به کلاس هدر میره به نظرم ارزش نداره؛اما درسی مثل ایستایی رو واقعا خیلی خوبه که کلاس میری؛ چون واقعا نکات خوبی رو میگن

مرکز معماری ایران تو استان های مختلف نمایندگی داره
ما پارسال تو شیراز کلاس هاشو میرفتیم

یه سر به سایت مرکز معماری ایران بزنید
شما از کدوم شهرید؟

mahfo
2013/5/20, 10:47 AM
151705 تو سایت مرکز معماری ایران رتبه های برتر امسالو زده...رتبه هاشم خوبه...به نظرتون بین ایوان خانه و مرکز معماری تقاوتی هست؟

setareh266
2013/5/20, 04:15 PM
من تهران نیستم که کلاسای مرکز معماری برم در ضمن انقدر سرم شلوغه که فقط شاید به زور 3 ساعت بتونم درس بخونم برا همین دنبال یه منبعی هستم که کامل و کافی برا کنکور باشه

اگه می شناسید کمکم کنید :cry:.چی بخونم؟

ArchitecT EhsaN
2013/5/20, 06:52 PM
آکادمی تخصصی معماری همونیه که آدرس اینترنتیش اینه: memarico.com

تو ارومیه کلاس‌های آمادگی ارشد داره؟

morteza2010
2013/5/21, 02:44 PM
سلام بچه ها تا الان از جای چیزی نگفتم ولی حیفم میاد از مرکز معماری چیزی نگم
عزیران من الان 24 کتاب تهیه کردم به مبلغ 250 هزار تومن واقعا درستی صداقت در کارشونه یکی از همکاران تو بخش انتشارات هست به نام اقای حسینی واقعا ادم درستی هست واقعا
من شهرستان هستم چند هفته پیش هم مشاوره تلفنی داشتم با یکی مشاوران که راهنمایی کردن برای زمان بندی
به نظرم اول از همه باید بریم جای مرکز معماری چون جای که برای دکتری مشاوره میده مصلما امتحانش در ضمینه ارشد و کارشناسی پس داده
یه دفترچه راهنمای اساتید از مرکز دارم واقعا کلکسیون از نخبگان کشور جمع کردن
دست همه بچه های مرکز معماری به ویژه جناب قسمت انتشارات اقای حسینی درد نکنه

morteza2010
2013/5/21, 02:53 PM
به من چیزی نمی دن واسه تبلیغ ولی خداییش بی انصافی نکنید ....... من خودم ایوان خانه معمار رفتم و بجد ازش راضی بودم ... اگر هم جایی کم اوردم بخاطر کم کاری خودم بوده .... اساتید جوانی که همراه استاد شقاقی درس می دن واقعا به کارشون واردن ... هم بخاطر جوانیشون پر انرژی درس می دن و هم واقعا متد های جالب و بکری رو یاد می دن ! من که ازشون راضی بودم ...

بجز طباطبایی همه ایوانن کزازیم رفته ایوان
استاد جوان درسته شور اشتیاق داره ولی استاد باید باتجربه باشه چهار دوره دانشجوی موفق داده باشه بیرون

من تهران نیستم که کلاسای مرکز معماری برم در ضمن انقدر سرم شلوغه که فقط شاید به زور 3 ساعت بتونم درس بخونم برا همین دنبال یه منبعی هستم که کامل و کافی برا کنکور باشه

اگه می شناسید کمکم کنید :cry:.چی بخونم؟
منم همین میگفتم ولی مرکز معماری برای ما شهرستانی ها خوابگاه رایگان میده
من تابستون میرم حداقل اساتید دکتری دارن و اینکه بهترین استاد دکتر صدیق برای اسکیس راندو اونجاست
و البته مولف کتاب های مرجع دکتر قبادیان
http://www.iacenter.ir/

mahfo
2013/5/21, 04:29 PM
سلام بچه ها تا الان از جای چیزی نگفتم ولی حیفم میاد از مرکز معماری چیزی نگم
عزیران من الان 24 کتاب تهیه کردم به مبلغ 250 هزار تومن واقعا درستی صداقت در کارشونه یکی از همکاران تو بخش انتشارات هست به نام اقای حسینی واقعا ادم درستی هست واقعا
من شهرستان هستم چند هفته پیش هم مشاوره تلفنی داشتم با یکی مشاوران که راهنمایی کردن برای زمان بندی
به نظرم اول از همه باید بریم جای مرکز معماری چون جای که برای دکتری مشاوره میده مصلما امتحانش در ضمینه ارشد و کارشناسی پس داده
یه دفترچه راهنمای اساتید از مرکز دارم واقعا کلکسیون از نخبگان کشور جمع کردن
دست همه بچه های مرکز معماری به ویژه جناب قسمت انتشارات اقای حسینی درد نکنه

اگه میشه اسم اساتید سال قبلشو میگین؟ممنون

ArchitecT EhsaN
2013/5/21, 06:38 PM
من بالاخره فرق "مرکز معماری ایران" رو با "آکادمی تخصصی معماری" رو نفهمیدم!!!!! آکادمی خوبه؟

mahfo
2013/5/21, 07:06 PM
من بالاخره فرق "مرکز معماری ایران" رو با "آکادمی تخصصی معماری" رو نفهمیدم!!!!! آکادمی خوبه؟

مرکز معماری ایران /www.iacenter.ir/
نشانی: تهران - خیابان قائم مقام فرهانی - خیابان دهم - پلاک 18 - مرکز معماری ایران
تلفن تماس: 7820 8873

آکادمی تخصصی معماری http://memarico.com/
تهران،میدان فاطمی،خیابان جویبار،کوچه میرهادی ،پلاک 22

تا اونجایی که من فهمیدم آکادمی بیشتر تو کنکور کاردانی به کارشناسی موفقه ولی مرکز معماری توی ارشد...اینم رتبه های امسال مرکز معماری:
151901
یه موسسه دیگه هم هست به اسم ایوان خانه معمار که بچه ها خیلی تعریفشو می کنن...اینم آدرسشه: http://arch-house.com/
تهران-خیابان قایم مقام فراهانی-روبروی تهران کلینیک-خیابان چهارم-پلاک23

morteza2010
2013/5/21, 07:20 PM
مرکز معماری http://www.iacenter.ir/ اینجاست

ArchitecT EhsaN
2013/5/22, 11:27 AM
بین این موسسات فقط آکادمی تخصصی تو ارومیهنمایندگی داره! حالا این خوبه برم؟