PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : سوالات مفهومي

daneshpajooh
2010/6/25, 03:46 PM
http://www.cmoe.com/blog/wp-content/images/question-mark.jpg

سلام ؛

در كنار تاپيك هايي كه به موضوع كنكور كارشناسي ارشد مي پردازند ، جاي تاپيكي علمي در خصوص رفع اشكال از دروس كنكوري را خالي ديدم . لذا با كسب اجازه از مديريت سايت اين تاپيك را باز مي كنم ؛

در مورد اين تاپيك :

دوستاني كه تصميم دارند امسال در كنكور كارشناسي ارشد شركت كنند مي توانند اشكالات و سوالات درسي خود را در اين تاپيك مطرح كنند .
فقط سوالات مفهومي بپرسيد . زيرا پاسخ دادن به سوالاتي كه نياز به حل رياضي دارند معمولا مشكل است .
فقط اشكالات خود را از دروسي كه در كنكور از آنها سوال مطرح مي شود ، بيان كنيد .

در پايان از دوستان تقاضا دارم در اين تاپيك مشاركت داشته باشند :gol:

mary83
2010/7/16, 04:04 PM
To : naserhashemnia
پست شما خلاف قوانین تالار برق و سایت می باشد از هر گونه تبلیغ در تالار ها خودداری کنید پست شما گزارش شد درصورت نیاز بخش نیازمندی ها مراجعه شود

naserhashemnia
2010/7/16, 06:43 PM
سلام
معذرت میخوام
هدف کمک به دوستان بود
حالا کجا باید برم؟ کدوم قسمت سایت؟

hosseinassar
2010/7/16, 06:56 PM
سلام
معذرت میخوام
هدف کمک به دوستان بود
حالا کجا باید برم؟ کدوم قسمت سایت؟

سلام
نشکر از این که به فکر کمک کردن هستید:gol::gol:
سایت یه بخش برای تبلیغ داره
شما می تونید به اون قسمت (لینک زیر) مراجعه کنید
http://iran-eng.com/forumdisplay.php?f=68

mani6606
2010/7/17, 07:26 AM
اولین سوال مفهومی رو من مطرح میکنم:

در تبدیل متغییر های مستقل برای سیگنال های گسسته در درس "تجزیه تحلیل سیگنال" برخی از سیگنال ها حذف میشند چرا؟ البته می دونم که باید مضرب صحیحی از سیگنال باشه اما در کتاب دیانی توضیحی نداده مثلابرای سیگنال 1/2n چه مضاربی حذف میشن و چی باقی میمونه؟

daneshpajooh
2010/7/18, 08:45 PM
اولین سوال مفهومی رو من مطرح میکنم:

در تبدیل متغییر های مستقل برای سیگنال های گسسته در درس "تجزیه تحلیل سیگنال" برخی از سیگنال ها حذف میشند چرا؟ البته می دونم که باید مضرب صحیحی از سیگنال باشه اما در کتاب دیانی توضیحی نداده مثلابرای سیگنال 1/2n چه مضاربی حذف میشن و چی باقی میمونه؟

سعي مي كنم در حد توانم به سوالاتي كه در اين تاپيك مطرح ميشه پاسخ بدم .
و اما در مورد سوال شما ؛
همونطور كه خودتون فرمودين ، سيگنال هاي گسسته فقط روي مقادير گسسته تعريف مي شن .
اگر مثلا بخوايم سيگنال زير رو ترسيم كنيم :

x ( 3n ) l

با توجه به اينكه ضريب متغير بزرگتر از 1 هستش ، بنابراين سيگنال اصلي رو فشرده كنيم ؛ به اين ترتيب كه تمامي n ها رو تقسيم بر 3 مي كنيم . حالا ممكنه سيگنال اصلي در زمان هايي كه ضريب 3 نيستن مقدار داشته باشه و بنابراين بر 3 تقسيم پذير نيستن و حذف ميشن . و سيگنال جديد فقط و فقط شامل مقاديري از سيگنال اصلي ميشه كه n شون مضربي از 3 هستن .

اما در مورد سيگنال زير :

x ( n/2) l

بايد تمامي زمان ها رو در عدد 2 ضرب كنيم ، بنابراين تمامي مقادير كه بدست ميان باز هم مقادير گسسته هستن و اعشاري نخواهند بود . بنابراين در اين تغيير متغير هيچ مقداري حذف نميشه و سيگنال اصلي منبسط ميشه .

اگر باز هم مشكلي بود بگيد . مثال 22 فصل اول اپنهايم هم مربوط به سوال شماست .

daneshpajooh
2010/7/29, 05:07 PM
مي خوايد خودم سوال مفهومي بپرسم ، خودمم جواب بدم ؟!

efa_67
2010/7/29, 05:43 PM
سلام دوست عزیز
بله فکر خیلی خوبیه
خیلی هم ممنون