PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : خبررسانی همایش/دوره آموزشی/تحولات در علم روز ... (اخبار مهندسی صنایع)

mahtabi
2007/7/28, 11:09 PM
با سلام:
می خواستم به همه ی بچه های صنایع بگم که 27 و 28 مرداد همایش فنی مهندسی در دانشگاه آزاد خرم آباد برگزار میشه:).

مریم راد
2007/8/18, 12:35 AM
انجمن مهندسی صنایع ایران برگزار می کند:
سمينار آموزشي نگهداري تعميرات بهره ور فراگير TPM
زمان:۶ شهریور۸۶ به مدت ۴ ساعت
محتوای سمینار:
- سير تكاملي و تاريخچه نظامهاي نگهداريو تعميرات
- فرازي بر مفاهيم بنيادي نگهداري وتعميرات
- رو شهاي نوين توليد
- مفاهيم،اصول و اهداف اساسي TPM
- نگاهي بهكاربرد رو شهاي اقتصاد مهندسي درTPM
- مفاهيم اساسي ترو تكنولوژي
محل برگزاری: تهران – خيابان انفلاب – خيابان 16 آذر -ساختمان معاونت دانشجويي و فرهنگي- باشگاه دانشجويان دانشگاه تهران
شماره تماس با انجمن: ۶۶۷۴۲۰۳۵و۶۶۷۰۶۰۵۱الی ۴ داخلی ۲۵۶ و۲۵۷
هزینه سمینار: ۳۰۰۰ تومان

just in time
2007/8/18, 06:46 AM
باسلام
بچه ها این تاپیک رو درست کردم که هر کس می خواد بچه ها رو از یک خبر مطلع کنه توی این تالار بنویسه.
* هر کس خبر جدید بده من بهش یک امتیاز می دم.(خبر صرفا باید صنایعی باشه.)
بااحترام

just in time
2007/8/18, 08:43 AM
http://www.iranie.ir/images/topics/iranie/Strategic-Management.jpg

دومين كنفرانس مديريت استراتژيك 22 و 23 آبان 1386 تهران

پس از برگزاري موفقيت آميز اولين كنفرانس بين المللي مديريت استراتژيك در 5 و 6 اسفندماه 1385 كه با استقبال كم نظير مديران و كارشناسان اين حوزه قرار گرفت، لذا دبيرخانه آکادمی تخصصی مدیرت استراتژیک در نظر دارد دومين سري از اين كنفرانس را با مشاركت تعداد زيادي از دانشگاهها ، انجمنهاي علمي و سازمانهاي متولي امر در 22 و 23 آبان ماه 1386 برگزار نمايد. ادامه ...)

مديريت استراتژيك
مدیریت استراتژیک عبارت است از علم و هنر تصمیم گیری براساس پارامترهای متعدد درون و بیرون سازمان و برنامه ریزی و اجرای تصمیمات همسو شده با استراتژیهای کلان سازمان باتاکید بریکپارچه سازی عوامل مدیریت ، بازاریابی ،امورمالی ،تولید و یا خدمات ، تحقیق و توسعه ، سیستمهای اطلاعاتی وغیره ..... جهت رسیدن به اهداف کلان سازمانی .

محورهاي كنفرانس

* تفکر استراتژيک

* سازمانهاي استراتژي محور

* مديريت استراتژيک منابع انساني

* مديريت استراتژيک سيستمهاي اطلاعاتي

* مديريت استراتژيك بازاريابي

* مديريت استراتژيک تکنولوژي ،دانش و فناوري

* مديريت استراتژيک در بنگاههاي اقتصادي کوچک و متوسط

* مديريت استراتژيک و بهره وري

* مديريت استراتژيك رفتار سازماني

* مدل ها و الگوهاي مديريت و برنامه ريزي استراتژيک

* مديريت استراتژيك مالي

* مديريت استراتژيک توليد

* نقشه هاي استراتژي

* مديريت ريسک و راهبري بحران

* برنامه ريزي استراتژيک به کمک مدل هاي رياضي

* مدل هاي موفق و مطالعه موردي مديريت استراتژيک

liliss85
2007/8/18, 08:12 PM
همایش امنیت دولت الكترونیك برگزار می شودhttp://www.aftab.ir/news/2007/aug/14/images/d36cc0fc527ad2d8ec88ed9ffe415b6f.jpgاولین همایش و نمایشگاه «امنیت دولت الكترونیك» ۳۱ مرداد ماه در سالن «تلاش» وزارت كار و امور اجتماعی برگزار می شود.http://www.aftab.ir/images/news/break.gifاولین همایش و نمایشگاه «امنیت دولت الكترونیك» ۳۱ مرداد ماه در سالن «تلاش» وزارت كار و امور اجتماعی برگزار می شود. پاشا ناصر آبادی دیبر این همایش آشنایی با چگونگی روند پیشرفت موضوع امنیت الكترونیكی را از اهداف این همایش و نمایشگاه عنوان كرد و محورهای اصلی این همایش را اتوماسیون اداری امن، فناوری های جدید برای مقابله با ویروس ها و خطرات ناشناخته امضای دیجیتالی و امنیت در تجارت الكترونیك، هكرها و ایمن سازی شبكه ها، مقابله با جاسوسی و سرقت اطلاعات سازمانی Secure E-Mail، فضای تبادل اطلاعات امن، امنیت در شبكه های مبتنی بر مایكروسافت و Network Firewall بیان نمود.
ناصرآبادی مخاطبان این همایش را نمایندگان بانك ها و بیمه ها و شركت های خصوصی معرفی كرد و اظهار داشت: سخنرانان اصلی و ارایه كنندگان محتوا در این همایش و شركت های خصوصی مرتبط با موضوع امنیت دولت الكترونیكی خواهند بود. علاقه مندان برای كسب اطلاعات بیش تر می توانند با دبیرخانه همایش به شماره ۱ـ ۸۸۴۴۷۷۷۰ تماس گرفته و یا به سایت www.ICTSecurity.ir مراجعه كنند

just in time
2007/8/19, 07:15 AM
http://www.iranie.ir/images/topics/iranie/six.jpg
هسته شش سيگماي مركز كارآفريني دانشگاه اصفهان با همكاري گروه پژوهشی مدیریت کیفیت دانشگاه، سمینار تخصصی يك روزه شش سیگما را در تاريخ یکم شهریورماه 1386 در دانشگاه اصفهان برگزار می نمايد.
سخنران ویژه : دکتر آرش شاهین ( عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان و مدیر گروه پژوهشی کیفیت دانشگاه اصفهان)
جهت کسب اطلاعات بیشتر روی ادامه متن کلیک کنید
اهداف :
1- معرفي شش سيگما به عنوان نگرشي نوين و اثربخش جهت ارتقاء توانمندي ها و موفقيت هاي سازمان ها در عرصه رقابت.
2- افزايش سطح علمي مديران ، مجريان ، كارشناسان و محققان در زمينه شش سيگما.
برنامه سمینار:
1- معرفي مفاهيم، حوزه هاي كاربردي و متدولوژي هاي شش سيگما
2- آشنايي با روشها و تحليل هاي آماري شش سيگما
*‌ در پایان به شرکت کنندگان در کنفرانس گواهینامه معتبر ارائه می شود.
زمان:
آخرین مهلت ثبت نام : 25/5/86
برگزاری سمینار : یکم شهریورماه 1386
نشانی :
اصفهان، خيابان هزارجريب، دانشگاه اصفهان، خيابان علم، جنب سایت مرکزی کامپیوتر، مرکز کارآفرینی
تلفن: (داخلی 105) 7933046-0311
دورنگار: 7932384-0311
پست الکترونیک :sixsigma2007@gmail.com
سایت رسمی سمینار : http://www.ui.ac.ir/sixsigma

sheyda
2007/8/19, 11:31 AM
http://iranie.ir/images/topics/iranie/SCM.jpgنخستين كنفرانس بين المللي
« مديريت زنجيره تأمين و سيستم هاي اطلاعات »

درباره كنفرانس
مديريت زنجيره تأمين (SCM ) به عنوان راهبرد عملياتي رقابتي كسب وكار در سازمان هاي سده بيست و يكم به شمار مي رود .
شركت هاي بزرگ در سراسر دنيا با كوشش مجدانه در پي يافتن روش ها و رويكردهايي هستند تا سطح چابكي انعطاف پذيري وپاسخگويي خودرا افزايش داده و با دگرگون ساختن شرايط رقابتي خویش با بهره گيري از تحول در راهبردهاي عملياتي ، روشها و فناوري هايي را كه شامل الگوي متعالي مديريت زنجيره تأمين و سيستم هاي اطلاعات باشد را پيش روي خود قرار داده و بهبود مستمر را در سازمان خود جاري نمايند .
كنفرانس مديريت زنجيره تأمين با درك نقش جايگاه كاربردهاي سيستم هاي اطلاعات (IS ) در مديريت زنجيره تأمين (SCM ) قصد دارد بررسي كامل بينش هاي سودمند و عوامل وابسته به اين رويكرد را به صورت يكپارچه در دستور كار خود قرار دهد .

همچنين سطح دسترسي فناوري اطلاعات (IT ) درمديريت زنجيره تأمين با استفاده از معيارهاي درخور ومناسب به صورت طبقه بندي شده و البته بررسي موشكافانه امكان سنجي توسعه چارچوب براي كاربردهاي IT و SCM در اين كنفرانس فراروي شركت كنندگان قرار خواهد گرفت .
بررسي و مرور كاربردي عملكرد شركت هاي بزرگ حوزه زنجيره تأمين و لجستيك مانند : Amazon .com ,
Wall-mart , UPS و ...... استفاده آنها از فناوري هاي نويني چون ، RFID , EDI , Warehousing , Ecommerce و غيره كه به طور تحليلي كاربرد (IT ) را در مديريت زنجيره تأمين و لجستيك مورد مطالعه قرار مي دهد از اهداف اين كنفرانس دو روزه خواهد بود .
پيشنهاد ما اين است كه فرصت ايجاد شده دراين رخداد علمي كاملاٌ منحصر بفرد و غير قابل تكرار و از دست دادن آن خسارتي جيران ناپذير در راه شناخت سيستم هاي نوين اطلاعات در مديريت زنجيره تأمين خواهد بود .

ويژگي هاي كنفرانس
اولين كنفرانس مديريت زنجيره تأمين و سيستم هاي اطلاعات كه بوسيله انجمن مديريت استراتژيك ايران و شركت توسعه اطلاعات كاربردي طراحي ، برنامه ريزي و سازماندهي شده است در نظر دارد در قالب برنامه تركيبي مباحث نظري و كاربردي مبادرت به ارائه مقالات پذيرفته ، نشست هاي هم انديشي و موضوعي ، مودركاوي هاي پژوهشي (Case Study ) ، تجارب موفق (Best Practice ) ، كارگاه هاي تخصصي و تجارب و عملكردهاي صنعتي نمايد .
اين كنفرانس به گونه اي طراحي شده است تا فعالان دانش و مهارت حوزه مديريت زنجيره تأمين و سيستم هاي اطلاعات و ارتباطات با رغبت و شجاعت علمي خود به جامعه صنعتي و علمي كشور شناسانده شوند .

وبسایت کنفرانس :

http://www.scmis.ir (http://www.scmis.ir/)

sheyda
2007/8/19, 11:39 AM
http://www.iranie.ir/images/topics/iranie/quiz.jpg
اولین برگزار کننده آزمون های آنلاین مهندسی صنایع

قابل توجه داوطلبین کارشناسی ارشد ، اساتید محترم ، دانشجویان علاقه مند به شرکت در آزمون های آزمایشی و موسسه های آموزشی فعال

بعد از مدتها تلاش بي وقفه ،همان گونه که وعده داده بودیم و در راستای ارائه سرویس های نوین و کاربردی مبادرت به راه اندازی سیستم برگزاری آزمون آنلاین در سایت مرجع مهندسی نمودیم و اكنون اين امكان در سايت قرار گرفته است و اعضا مي توانند جهت شرکت در آزمون ها به بخش تازه های سایت در منو اصلی سمت راست بروند و گزينه "آزمون آنلاین (http://www.iranie.ir/modules.php?name=Nukequiz) " را كليك كنند .
آزمونها به صورت آنلاین و تستی برگزار میگردد و در پایان هر آزمون اطلاعات آزمون به ایمیل شرکت کنندگان ارسال می شود (ادامه ...)

امکانات و قابلیت های نرم افزار آزمون آنلاین پایگاه مرجع مهندسی صنایع

1. دسته بندی آزمون ها بر اساس مباحث
2. امکان ارایه آزمون های نامحدود در هر زمان و هر مکان
3. قابلیت تعریف تصویر و صوت برای سوالات آزمون
4. محاسبه امتیاز و رتبه شرکت کنندگان بلافاصله پس از اتمام آزمون
5. قابلیت اعلام کلید سوالات همزمان با اتمام آزمون
6. بخش ویژه افزودن تست با قابلیت تفکیک به مبحث
7. امکان ارائه سوالات تشریحی
8. محاسبه مدت زمان آزمون به صورت هوشمند
9. قابلیت ارسال اطلاعات مربوط به نتایج آزمون برای شرکت کنندگان از طریق ایمیل

نحوه شرکت در آزمون :

داوطلبین برای دسترسی به آزمون می توانند از منوی سمت چپ آزمون آنلاین را انتخاب کنند ؛ پس از انتخاب دسته مربوطه و انتخاب آزمون مورد نظر می توانند قبل از شروع آزمون نتایج مربوط به شرکت کنندگان در همان آزمون را در تابلو اعلام نتایج مشاهده کنند و هر زمان که برای شروع آزمون آمادگی لازم را داشتند با انتخاب آزمون به شروع بپردازند و با آغاز آزمون تایمر مربوط به محاسبه زمان آزمون نیز شروع به کار میکند تا با پایان آزمون زمان شما را محاسبه کند .
نکات :

رفرش صفحه تایمر را صفر نمی کند
آزمون محدود یعنی اینکه شما فقط یکبار حق شرکت دارید
مسابقات فقط از منو اصلی یا بلوک مربوطه قابل دسترس می باشند
همه اطلاعات شما از جمله آی پی ذخیره می شود
نتایج به ایمیل شما ارسال می شوند
پاسخ ها در صورت اجازه مدیر نمایش داده می شوند
بعضی آزمون ها ممکن است تاریخ پایان داشته باشند

• برای شرکت در آزمون های آنلاین مهندسی صنایع باید عضو سایت باشید در صورتی که تاکنون عضو این پایگاه نشدید اینجا کلیک کنید (http://www.iranie.ir/modules.php?name=Your_Account&op=new_user) .
• حال می توانید با مراجعه به قسمت آزمون آنلاین (http://www.iranie.ir/modules.php?name=Nukequiz) و انتخاب دسته و آزمون مورد نظرتان در آنها شرکت نمایید.
باشد كه تلاش ما براي افزودن امكانات جديد به سايت مورد لطف و توجه شما كاربران سايت قرار گيرد .

منبع:پایگاه تخصصی مهندسی صنایع ایران:gol:
www.iranie.ir (http://www.iranie.ir)

mahtabi
2007/8/19, 05:09 PM
با سلام خدمت تمام بچه های صنایع:
من چند وقت پیش راجع به همایش فنی و مهندسی تاپیک گذاشتم اما متاسفانه کسی رغبتی نشون نداد.نمیدونم چرا!(اخه حتی اقای ولایتی...)من دوست داشتم راجع بش حرف میزدیم اما چه فایده...
به هر حال من رفتم و امروزم اختتامیش بود.
در هر صورت من وظیفم بود.و در کل هم همایش خوبی بود و بچه های ورزیدهای اومدن که واقعا اطلاعات داشتن.
موفق باشید.
با احترام

just in time
2007/8/20, 06:48 AM
با سلام خدمت تمام بچه های صنایع:
من چند وقت پیش راجع به همایش فنی و مهندسی تاپیک گذاشتم اما متاسفانه کسی رغبتی نشون نداد.نمیدونم چرا!(اخه حتی اقای ولایتی...)من دوست داشتم راجع بش حرف میزدیم اما چه فایده...
به هر حال من رفتم و امروزم اختتامیش بود.
در هر صورت من وظیفم بود.و در کل هم همایش خوبی بود و بچه های ورزیدهای اومدن که واقعا اطلاعات داشتن.
موفق باشید.
با احترام
باسلام
به هر حال این تاپیک ایجاد شد ، واسه بهتر دسته بندی شدن پیام ها.
از شما هم تشکر می کنم به خاطر اینکه اطلاع رسوندن رو وظیفه خودتون می دونید ، بنابراین امتیاز حق شماست.
میشه یه گزارشی از این همایش بنویسید؟
یا اگر فایل و یا اطلاعاتی دارید برای من بفرستید تا هرکس خواست بتونیم در اختیارش قرار بدیم؟
بااحترام

mahtabi
2007/8/21, 11:02 PM
باسلام:
متشکرم از بابت امتیاز اما واقعا قصدم اطلاع رسانی به بچه ها بود.از بابت همایش هم باید بگم که یکی از بچه ها یه مقاله راجع به منطق فازی ارائه داده بود که بدک نبود.و مقالاتی از قبیل الگوریتم ژنتیک و ارتباطات ارائه شد.اگه مطلبی خواستین بگین تا خدمتتون بگم.بازم ممنون
با احترام:gol:

just in time
2007/8/22, 06:40 AM
باسلام:
متشکرم از بابت امتیاز اما واقعا قصدم اطلاع رسانی به بچه ها بود.از بابت همایش هم باید بگم که یکی از بچه ها یه مقاله راجع به منطق فازی ارائه داده بود که بدک نبود.و مقالاتی از قبیل الگوریتم ژنتیک و ارتباطات ارائه شد.اگه مطلبی خواستین بگین تا خدمتتون بگم.بازم ممنون
با احترام:gol:
باسلام
منم چون حس کردم قصد تون رو ، امتیاز دادم.
یه چکیده از مقالات ندارید که بزارید توی تالار؟
ادمین هم توی تالار یه لینک مقالات و کتب مهندسی صنایع گذاشته ، اگر اونجا لینک کنید خوب میشه.
بااحترام

mahtabi
2007/8/22, 12:46 PM
با سلام:
من از این همایش خیلی انتظار داشتم اما به نظرم واسه سطح ملی خیلی کوچیک بود.یعنی احساس کردم که واقعا صنایع رو هنوز جدی نگرفتن ، متاسفانه.راستش به قولی غصم شد......اما چشم من مطالبی زدم رو mp3 که چکیده ی اونارو مینویسم واستون.اما یکم وقت میبره با عرض معذرت چون امتحانای تابستونم شروع شده اینو گفتم که اگه اگه غیبت کردم نگین یه حرفی زد و ...
با احترام

mahtabi
2007/8/24, 12:02 AM
با سلام:
من یسری از مطالب رو گوش دادم که مینویسم امیدوارم به درد بخوره:
خوب یه بحثی که مطرح شد راجع به use case point بود.در واقع این یه بحث راجع به feasibility study ایه که همون امکان سنجیه.این روش ، یکی از روش های برآورد و تخمین هزینه و زمان در رابطه با پروژه های نرم افزاری است.
یک روش دیگشم در این زمینه اگه درست بگم روش پووکومو است که توی این روش ما میایم هزینه رو بعد تولید تخمین میزنیم حال اونکه در روش use case point بعد از تولید.که این یکی از مزیت هاش.
در این روش میایم سیستم رو به صورت یه تکه هایی در نظر میگیریم که برای هر تکه نرم افزار رو ایجاد میکنیم و نهایتا در مجموع یه نرم افزار برای هدف کلی سیستم ایجاد میشه.
در این روش باید حتما تمام محاسبات عوامل محیطی و همچنین مشتری رو انجام داد و در هیچ قسمتی با تردید براورد نکرد به همین دلیل هم دقت بالاست.یسری هم فرمول هم ارایه شد که در حال حاضر ندارمشون.
نمیدونم تا چه حد تونستم بیان کنم.
با احترام

ramin_0261
2007/8/26, 06:11 PM
ممنون از زحمت شما mahtabi (http://www.iran-eng.com/member.php?u=7835) عزیز
میشه این قسمت رو بیشتر توضیح بدید راستش من زیاد متوجه نشدم:confused:

یک روش دیگشم در این زمینه اگه درست بگم روش پووکومو است که توی این روش ما میایم هزینه رو بعد تولید تخمین میزنیم حال اونکه در روش use case point بعد از تولید.که این یکی از مزیت هاش.در ضمن میخواستم یه خبر مهم رو هم اعلام کنم
شركت مشاوره مديريت راهبران دانش و انديشه مديران (رادان مديران) اقدام به برگزاری سمینار آموزشی دو روزه در زمینه مدیریت خدمات کرده که متن خبرشو اینجا آوردم :

سمينار آموزشي كاربردي مديريت خدمات 14 و15 شهریور ماه 1386

چقدر در حفظ مشتريان ناراضي موفق بوده ايد؟ چگونه ميتوان وفاداري مشتريان را افزايش داد؟ فرقي نميكند كه كسب و كار شما صرفا خدماتي باشد يا اينكه از خدمات در كنار محصولاتتان استفاده ميكنيد. اين دوره يكي از جديدترين مباحث مديريت عمليات را كه تا به حال در كشور ما بر روي آن كمتر كار شده است, مطرح مي نمايد. مديران و كارشناسان واحدهاي خدماتي ضمن شركت در اين دوره با اصول, مباني و تكنيك هاي نوين مديريت خدمات آشنا مي گردند تا بتوانند استراتژي هاي مشتري محور خود را بر اين اساس برنامه ريزي نمايند
موسسه مطالعات بهره وري و منابع انساني88906868
تهران صندوق پستي 5441-14155
برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک منبع خبر کلیک کنید

http://www.iranie.ir/article-23--0-0.html

در ضمن امیدوارم که باعث انحراف تاپیک نشده باشم ولی از اونجا که آقای ولایتی اعلام کردن

این تاپیک رو درست کردم که هر کس می خواد بچه ها رو از یک خبر مطلع کنه توی این تالار بنویسهبنابراین این تاپیک رو انتخاب کردم

mahtabi
2007/8/26, 09:48 PM
با سلام خدمت شما:
خوب منم توی همایش تازه با این مطلب اشنا شدم اما چیزی که هست اینه که روش use case point ابتدا هزینه هایی رو که برای تولید یه نرم افزار احتیاج هست ، محاسبه میکنه بعد اگر تولید این نرم افزار دارای توجیه بود چه از لحاظ اقتصادی ،چه فنی و... اونوقت به تولید میرسهولی در روش پوکومو عکس این فرایند صورت میگیرد.
امیدوارم تونسته باشم کمی کمک کنم.
با احترام

بهبود
2007/9/01, 10:09 PM
سلام
چهارمين كنفرانس بين المللي مديريت فناوري اطلاعات
http://www.ictm.ir
با عنايت به الطاف بي همتا و سپاس بيكران به درگاه با عظمت او ، 3 دوره از كنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات وارتباطات (ICTM) با حمایت وزارتخانه ها ، سازمانها و شركت هاي مطرح برگزار گرديد . دبيرخانه کنفرانس مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات مفتخر است با همکاري سازمانها و مراکز علمي داخل و خارج کشور و با تکیه بر تجربیات کنفرانسهای قبلی چهارمین دوره از این کنفرانس را با تکيه بر مباحث کاربردي مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات در صنايع اصلي و سازمانها و دستگاههاي اجرايي کشور در 29 و30 بهمن ماه 1386 برگزار نمايد.

محورهاي كنفرانس

سیستم های اطلاعاتی

معماری سیستم های اطلاعاتی
استانداردها و ابزارهای سیستم های اطلاعاتی
مدیریت سیستم های اطلاعاتی (MIS)
سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری (DSS)
Data Mining (OLAP etc)
Data Warehouse
استراتژی های سیستم های اطلاعاتی

مدیریت کسب و کار

استراتژی های کسب وکار الکترونیکی
مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار
مدیریت تغییر و فرهنگ سازمانی
برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP)
مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
مدیریت زنجیره تامین (SCM)
هوشمندی کسب و کار (BI)
مدیریت دانش
تجارت الکترونیک
شهر الکترونیک
فناوري اطلاعات و سازمانهاي مجازي
برنامه ريزي استراتژيک فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT Strategic Planning)
دولت الکترونيکي(E-government)
آموزش الکترونيکي
پزشکي الکترونيکي
بازاريابي الکترونيکي
خدمات الکترونيکي
M-Commerce
E-Strategy
مديريت امنيت اطلاعات
فناوري اطلاعات و مديريت منابع انساني
مديريت استراتژيک و فناوري اطلاعات
مهندسي مجدد در سازمانها (BPR)
بهره وري و مديريت فناوري اطلاعات
معماري سازماني
سيستمهاي اطلاعات جغرافيايي(GIS)
سيستم هاي كاداستر

ارکان کنفرانس
دبیر شورای سیاستگذاری کنفرانس:دکتر محمد رضا عاطفی

دبیر اجرایی کنفرانس و مدیر کمیته راهبردی : مهندس مهرداد شرافت

کمیته علمی:

دکتر علی صنایعی- دکتر کامران اعتماد مقدم- دکتر آرش شاهین- دکتر مهدی جمشیدیان- دکتر احمد سرداری- دکتر احمد علي یزدان پناه- دکتر محسن اکبرپور شیرازی-مهندس فرزاد حبيبي پور- مهندس حسين بهرامي ترابي-دکتر محمد علی شفیعا-دکتر کامبیز بدیع

mahtabi
2007/9/02, 11:31 AM
با سلام خدمت شما:
خوب منم توی همایش تازه با این مطلب اشنا شدم اما چیزی که هست اینه که روش use case point ابتدا هزینه هایی رو که برای تولید یه نرم افزار احتیاج هست ، محاسبه میکنه بعد اگر تولید این نرم افزار دارای توجیه بود چه از لحاظ اقتصادی ،چه فنی و... اونوقت به تولید میرسهولی در روش پوکومو عکس این فرایند صورت میگیرد.
امیدوارم تونسته باشم کمی کمک کنم.
با احترام

بچه ها من اومدم، اما دپرس شدم ، اخه هیشکی یه نظرم نداده :cry::cry::cry:
عیب نداره من هنوزم یه کوچولو امید دارم نمیشم.اساس یه صنایعی همینه که نا امید نشه!:gol:

mahtabi
2007/9/10, 10:10 PM
با سلام:
بچه ها کسی این سمینارا رو نرفته؟
اگه رفتین یه سری اطلاعات بدین.من منتظرم:gol::gol::gol:

yanic
2007/9/13, 10:51 PM
دومين دوره كمربند سبز ( Green Belt) با اعطاي مدرك بين المللي و اساتيد داراي رتبه Master Black Belt به همراه پروژه اجرايي
شركت خدمات مهندسي كيفيت آفتاب

شماره تماس :44069930- 09123541170

http://www.betsaonline.com/tabligh/AftabNikan/gb2.pdf

ramin_0261
2007/9/20, 01:51 AM
انجمن مهندسی صنایع ایران برگزار می کند:
سمينار آموزشي آشنایی با مدل تعالی EFQM

زمان:۴ مهر۸۶ به مدت ۴ ساعت(از ساعت ۸/۳۰ تا ۱۲/۳۰)

محل برگزاری: تهران – شهرک غرب- خیابان ایوانک غربی- خیابان گل افشان جنوبی- مرکز

رشد وکارآفرینی تهران

سخنران: مهندس داود حیدری

هزینه سمینار: رایگان

شرکت کنندگان سمینار فوق در صورت تمایل به دریافت گواهینامه معتبر انجمن مبلغ ۵۰۰۰۰ ریال را نیز به حساب شماره 0143369919 بانک تجارت شعبه دانشگاه تربیت مدرس واریز و فیش را به انجمن فکس کنند.

شماره تماس با انجمن: ۶۶۷۴۲۰۳۵ و ۶۶۷۰۶۰۵۱ الی ۴ داخلی ۲۵۶ و ۲۵۷

اطلاعات بیشتر (http://www.iiie.ir/)

minerva62
2007/9/23, 11:20 PM
دی ۸۶ December 2007

دبیرخانه دومین کنفرانس بین المللی شش سیگما فعالیت رسمی خودراآغازکرد.

دومین کنفرانس بین المللی شش سیگما
دومین کنفرانس بین المللی شش سیگما در حالی برگزار می گردد تجربه 18 ماه فراز و نشیب وقایع قبل و بعد از کنفرانس اول را به دوش می کشد.
خط مشی امروز بانیان این رویداد علمی در ایران به عنوان راهبرد اصلی و اندیشه ای پس از هیجده ماه گذار از بسیاری محدودیت ها ما را بر آن داشت تا به رویداد دوم شش سیگما را بر این اساس پایه ریزی نماییم.
0 تعامل با همه گروه ها و شخصیت ها و فعالان حرفه ای
0 تبادل اطلاعات و داده های تئوری و تجربی همه کسانی است که شش سیگما را فرا روی پایه فعالیت ها و حرکت های علمی و تجاری خود قرار داده اند.

دومین کنفرانس شش سیگما مقرر است وظیفه گسترش و نفوذ شش سیگما را در سطح حتی منطقه ایفا کند. و البته برای نیل به این هدف یاری یاوران پایه شش سیگما نیاز اصلی این واقعه علمی است. دبیرخانه دومین کنفرانس با علم به نواقص و کمبودهای سال اول که غالب آن ناشی از عدم همراهی و همکاری عوامل دخیل شده بود، قصد دارد به طور کاملا استقلال یافته فعالیت خود را پیش برد. از این رو دومین کنفرانس چهره ای کاملا متفاوت به خود خواهد گرفت. . البته قصد دبیرخانه با تفکر شش سیگمایی، کاهش همه ضایعات و نواقص خدماتی این کنفرانس خواهد بود. تلاش های وسیع دبیرخانه برای دعوت از اساتید بزرگ بین المللی همچون جک ولش و توماس پیزدک از جمله مهمترین اهداف پیش روی است.
دبیرخانه دومین کنفرانس شش سیگما از مقاله های با پایه بهترین یافته ها (Best Practice) و یا مورد کاوی (Case Study) استقبال شایانی به عمل خواهد آورد.

اهداف دومین کنفرانس شش سیگما
0 معرفی شش سیگما به عنوان نگرشی نوین جهت ارتقا توانمندی ها و موفقیت های سازمان ها در رقابت های جهانی.
0 شناسایی موضوعات و نگرش نوین در زمینه اجرای روش ها و اصول شش سیگما در سازمان ها و شرکت های ایرانی.
0 نقد و بررسی انتخاب و تشخیص درست پروژه های شش سیگما به عنوان چالشی پیش روی سازمان های ایرانی.
0 نقد و بررسی چالش های پیش روی شش سیگما در ایران.
0 تشریح و بررسی نیازمندی و ضروت های آموزش و اجرای شش سیگما در سازمانهای ایرانی.
0 امکانسنجی اصولی کاربرد اجرایی شش سیگما در صنایع بزرگ کشور.
0 بررسی و تحلیل رویکردهای وحدت یافته و سینرژی ابزارها و فنون کیفیت در متدولوژی شش سیگما.
0 معرفی رویکرد شش سیگما از مفاهیم پایه ای تا استراتژی و اجرا.
0 شناسایی پژوهشگران، محققان و دستاوردهای پژوهشی آن ها در زمینه نگرش های نوین کیفی به خصوص شش سیگما.
0 انتقال تجارب، نتایج تحقیقات و راهبردهای فراوری سازمان به دیگر سازمان ها و شرکت های داخلی.
0 افزایش سطح علمی مدیران، مجریان، کارشناسان و محققان در زمینه شش سیگما.
0 ارائه راهکارهای علمی در قالب مدل های موجود با هدف کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری و سهم بازار و نهایتا کمک به موفقیت سازمان ها در صحنه رقابت.
0 معرفی فعالان و دست اندرکاران و موسسات خصوصی و دولتی مجرب در اجرای شش سیگما.
0 حرکت به سمت ایجاد و پیاده سازی شش سیگما به عنوان ضرورتی انکار ناپذیر.
همگرایی و هم اندیشی در نگرش های جهت دار و تحلیل مسائل روز بهبود فرایند سازمان های کشور.

محور های تخصصی کنفرانس:
محققان ،پژوهشگران ،متخصصین ،مهندسان مربوطه و همه علاقه مندان مبحث شش سیگما مقالات نظری،کابردی،موردکاوی ها و تجربیات ترتر خودرا می توانند در حوزه های موضوعی ذیل آماده نموده وبه دبیرخانه ارسال نمایند:

1- حوزه ها و متدولوژي هاي كاربردي شش سيگما
---------------------------------------------------------
• حوزه ساخت و توليد، متدولوژي هاي DMAIC، ...
• تحقيق و توسعه ، متدولوژي هاي DMADV، IDOV ، DCOV ، ...
• خدمات، متدولوژي هاي DMARIC، ...

2- بسترسازي و آموزش شش سيگما
------------------------------------------
• تدوين استراتژي آموزشي
• نظام آموزشي کمربندها
• محتوا و مفاد آموزشي
• آموختن از مطالعات موردی
• ...

3- چالش هاي پياده سازي و اجراي پروژه هاي شش سيگما
------------------------------------------------------------------
• نیازسنجی و ارزیابی سازمانها برای اجرای شش سیگما
• انتخاب، ارزيابي و اولويت بندي پروژه های شش سیگما
• الگوبرداری از پروژه های موفق درسازمانها
• طراحی و بازمهندسی فرایندها
• چالش هاي فرهنگي و بومي سازي رويكرد شش سيگما در ايران
• سطح دسترسي به منابع علمي و حركت بهنگام مطابق با رويدادهاي جهاني
• مسأله صدور صلاحيت و گواهینامه اجرای پروژه های شش سیگما
• ويژگي ها و نقش شرکت های مشاوره ای در پروژه هاي شش سیگما
• ...

4- یکپارچگی شش سیگما با دیگر مباحث کیفیت
-----------------------------------------------------
• ابزارها و فنون كيفيت
• نظام هاي كيفيت
• روش ها و نظام هاي مديريت منابع انساني
• مديريت پروژه
• ...

5- بررسي عوامل كليدي موفقيت در پروژه هاي شش سيگما
--------------------------------------------------------------------
• تعهد و پشتيباني رهبر سازمان و مدیران ارشد
• ارتباط شش سيگما با استراتژي هاي كسب و كار
• زیرساخت هاي پشتيبان
• مشاركت كاركنان
• مشاركت تأمين كنندگان
• مشاركت مشتريان
شش سیگما و مدیریت نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر
متن خبر دبیرخانه کنفرانس در نظر دارد مباحث کاربردی شش سیگما و مدیریت نگهداری و تعمیرات بهره ور را در قالب پنل تخصصی گفتگو در اختیار متخصصین این دو مقوله علمی و کاربردی قرار دهد. تلاش بر این است در کنفرانس دوم به مسائل کاربردی تری در شش سیگما و ارتباط و تعامل این متدولوژی با دیگر مقوله ها اشاره شود.
لذا از کلیه متخصصین و اندیشمندان، اساتید و دانشجویان که بر روی چنین تعاملاتی به صورت تجربی فعالیت نموده اند در خواست می شود که جهت شرکت در اینگونه پنل ها با دبیرخانه کنفرانس تماس گرفته و جهت ثبت نام اقدام نمایند.
وب سايت كنفرانس : http://www.sixsigma.ir (http://www.sixsigma.ir/) تلفن : 4-88844973 - 021
پست الكترونيك : sixsigma.ir (http://www.sixsigma.ir/)info@

sheyda
2007/9/24, 11:21 PM
سمينار آشنايي با ” استاندارد مدیریت پروژه PMBOK

PMBOKسمینار آموزشي آشنايي با استاندارد مدیریت پروژه
محل برگزاری : تهران
تاریخ برگزاری: 26/7/86
مدت برگزاری : 4 ساعت - ساعت 12:30-8:30
مبلغ حضور
سایرین: 30000 ریا
اعضاء انجمن : 20000 ریال
سخنران
سخنران: مهندس بهزاد ارشاد منش
سابقه کوتاهی از سخنران

گواهینامه حرفه ای مدیریت پروژه از انستیتوی مدیریت پروژه -
مربی تعلیم دیده و به رسمیت شناخته شده-
آلمانAmontis دوره های مدیریت پروژه از سوی
تجربه مربیگری دوره های آموزشی تخصصی مدیریت پروژه در ایران -

سابقه مرتبط با پروژه در ایران (26 سال-
سخنران: مهندس کسری جعفری شقاقی
سابقه کوتاهی از سخنران

گواهینامه حرفه ای مدیریت پروژه از انستیتوی مدیریت پروژه -

مربی تعلیم دیده و به رسمیت شناخته شده-
آلمانAmontis دوره های مدیریت پروژه از سوی

تجربه مربیگری دوره های آموزشی تخصصی مدیریت پروژه در ایران و آلمان-

سابقه مرتبط با پروژه در ایران و آلمان 23 سال-

شرکت کنندگان سمینارفوق در صورت تمایل به صدور گواهینامه معتبر انجمن مبلغ 000/50 ریال را نیزبه حساب جاري 0143369919 بانک تجارت شعبة دانشگاه تربيت مدرس به نام انجمن مهندسي صنايع ايران واریز و فیش را به انجمن فاکس نمایند.
محل برگزاری تهران – شهرک غرب - فاز 6 - خیابان ایوانک غرب - خیابان گل افشان جنوبی - ستاد کار آفرینی شهر تهران
نحوه ثبت نام
- دانشجویان دانشگاهها : تماس با رابط انجمن در دانشگاه و ثبت نام جهت حضور در سمینار
- کارشناسان ،مدیران و سایر اعضاء انجمن : تماس با واحد آموزش : 4-66706051 داخلي 256و 257 - تلفن:66742035
توجه:کلیه متقاضیان می بایست قبل از حضور در سمینار حتما ثبت نام نمایند

f-ind
2007/10/14, 07:23 AM
سلام به همه بچه های گل صنایع!
می خواستم یه خبری بدم:
اولین گردهمایی مهندسی صنایع در دانشگاه جامع پیام نور (مرکز شهرکرد) :)
فکر کنم هدفشون ارائه ی مقاله و جزوات باشه اونم توسط خود دانشجویان ؟!!

mahtabi
2007/10/14, 07:02 PM
با سلام خدمت همه ی بچه های صنایعی:
انجمن صنایع ایران یه دوره ی مکاتبه ای گذاشته که به نظرم ثبت نامش خالی از لطف نیست.
این دوره از طریق پست جزوات (scm,bsc,iso9001,iso14001,EFQM,OHSAS18001,مدیر یت استراتژیک و ممیزی داخلی سیستم های مدیریتی) اموزش داده میشه و طی دو جلسه ی اختیاری در روز های 2و 3 اسفند به رفع اشکال می پردازند.ازمون در یکی از روزهای 16 و 17 اسقند (به اتنخاب شرکت کننده) برگزار می شود.
هزینه ی دوره:
برای اعضای انجمن: 25000

برای دانشجویان:30000

برای مدیران و...:35000

توجه:
مهلت ثبت نام تا تاریخ 30 ابان می باشد

just in time
2007/10/17, 08:12 AM
باسلام
بچه ها اگر واقعا توی یکی از این همایش ها هر کس شرکت کرد ، به عنوان نماینده تالار شرکت کرده و این وظیفه اخلاقی ش هست که هر چی یاد گرفته هر جزوه ای که دار ، یا هر چیزه دیگه ای رو به همه منتقل کنه پس لطفا این کار رو هم توی خبر رسانی بکنید.
بااحترام

K_Maryam
2007/10/21, 04:08 PM
آیا امکانش هست لینک سایت انجمن یا آدرسی از انجمن را به من بگویید؟

باتشکر

mahtabi
2007/10/21, 07:53 PM
با سلام:
اولا که خوش اومدی مریم جان.:smile:بعدم که این ادرس انجمنه:
www.iiie.ir

yanic
2007/10/21, 08:19 PM
دوره هاي تخصصي مديريت و اجراي پروژه (ارتقاء مهارتهاي مديريتي و اجراي پروژه ها)

22 آبان لغايت 8 آذر ماه 86

گروه مطالعات نظام پيمانكاري مركز مطالعات تكنولوژي دانشگاه صنعتي شريف دستيابي به سطحي از مديريت و اجراي پروژه که در بر گيرنده تمامي جوانب اجراي پروژه در سطوح کلان و خرد پروژه باشد موضوعي است که گروه مطالعات نظام پيمانکاري مرکز مطالعات تکنولوژي دانشگاه صنعتي شريف در سلسله برنامه هاي خود با عنوان دوره هاي تخصصي مديريت اجراي پروژه پيگيري ميکند.

مديريت نوين در اجراي پروژه?هاي کشور? نيازي است که کارفرمايان? مشاوران و مجريان پروژه ها در کشور بر نيل و دستيابي به آن همواره اذعان داشته?اند. يکي از نقاط ضعف اجراي پروژه هاي کشور مديريت اين پروژه ها ميباشد که همواره هزينههاي مالي و زماني زيادي در پي داشته است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر با دبيرخانه برگزاري دوره با تلفن 66594388 تماس حاصل نموده و يا به سايت www.iciiran.com مراجعه نماييد. )

K_Maryam
2007/10/29, 10:20 AM
با سلام:
اولا که خوش اومدی مریم جان.:smile:بعدم که این ادرس انجمنه:
www.iiie.ir (http://www.iiie.ir)

مهتابی جون
ببخشید من تازه کارم نمی تونم این مطلب رو در سایت پیدا کنم
میشه بهم بگی تو چه قسمتیه
تورو خدا ببخشید ها

باتشکر

mahtabi
2007/10/29, 12:02 PM
سلام:
مریم جان من عضو انجمن صنایع ایرانم واسم میل میزنن.اینم فایلش.
:)

leanthinker
2007/11/05, 02:02 PM
file:///D:/DOCUME%7E1/jagi/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///D:/DOCUME%7E1/jagi/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpgfile:///D:/DOCUME%7E1/jagi/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.jpg
سلام دوستان یه خبر بد!
بد چون خیلی امید داشتم مقالم امتیاز بیاره. اما سال دیگه ایشالله که باشه.
كنفرانس بين‌المللي استراتژي‌ها و تكنيك‌هاي حل مساله در شروع برنامه‌ريزي‌هاي علمي و اجرايي پس از ترسيم چشم‌انداز و اهداف بلند‌مدت، ميان مدت و كوتاه مدت ملي و بين‌المللي، تواتر دو سالانه را براي ايجاد زيرساخت‌هاي لازم در كشور برگزيد. از جمله اين زيرساخت‌ها مي‌توان به تأسيس «باشگاه مشاوران حل مساله كشور» و راه‌اندازي سايت «بانك مسايل كشور» اشاره كرد تا در نهايت برگزاري كنفرانس به اين باشگاه واگذار گردد. تشكيل و تقويت «كميته علمي» به عنوان متخصصان و صاحبنظران حل مسأله، «كميته مشاوران» به عنوان صاحبان مسايل در سازمان‌هاي دولتي و خصوصي و «شوراي سياستگذاري» به عنوان تسهيل‌كنندگان فرآيندهاي بسترساز از ميان مجريان يا قانون‌گذاران منتخب مردم نيز از جمله زيرسيستم‌هاي ضروري ساختار نهايي «باشگاه مشاوران حل‌مسأله كشور»، در دستور كار قرار گرفت. در آخرين نشست شوراي سياستگذاري پيش از برگزاري كنفرانس اول، با توجه به استقبال علمي انجام شده از كنفرانس و پيش‌بيني همكاري‌هاي اعضاي شوراي سياستگذاري در كنفرانس، برگزاري كنفرانس به صورت ساليانه مصوب شد. در بهمن ماه سال 1385 در پي درخواست كنفرانس براي مشاركت بيشتر نهادها و وزارتخانه‌هاي دولتي در كنفرانس، در نهايت نمايندگان قوه قضاييه، مجمع تقريب مذاهب، سازمان ملي جوانان و 11 وزارتخانه دولتي به جمع اعضاي شوراي سياستگذاري پيوستند و فعاليت اين شورا از اسفند ماه آغاز گرديد. پس از برگزاري 3 نشست و شروع فعاليت‌هاي اجرايي، نمايندگان برخي از وزارتخانه‌ها با اشاره به نظر مستقيم و شفاهي دفتر رياست جمهوري مبني بر عدم مشاركت رسمي وزارتخانه‌ها در اين كنفرانس، از عضويت شورا انصراف دادند. پس از دريافت اين خبر مكاتباتي با آقاي دكتر احمدي‌نژاد انجام پذيرفت و تاكنون هيچ نظر مساعدي دريافت نشده‌است. با توجه به تاثير اين رويداد در طولاني‌تر شدن زمان ايجاد زيرساخت‌هاي لازم در كشور از يك سو و سفر درماني‌ رياست كنفرانس به خارج از كشور و جمع‌بندي مشورت انجام شده با ديگر اعضاي شوراي سياستگذاري، عليرغم فعاليت‌هاي منظم و برنامه‌ريزي شده گروه‌هاي كاري دبيرخانه و پشتيبان كنفرانس، برگزاري كنفرانس دوم به آذرماه سال 1387 موكول مي‌شود.
اميد است عليرغم ايجاد وقفه‌اي زماني در برگزاري كنفرانس دوم و تجديد ديدارها، ارتباط علمي ايجاد شده بين مخاطبان كنفرانس حفظ شده و به هدايت ايران در مسير شكوفايي انديشه، علم و فناوري منجر شود.
منبع: http://psst.iiits.org/

leanthinker
2007/11/05, 02:10 PM
(خواستم عکس اضافه کنم مثله بالا شد. اگه کسی دسترسی داره پاکش کنه(دکمه ادیت نداره!!!)
سلام دوستان یه خبر بد!
بد چون خیلی امید داشتم مقالم امتیاز بیاره. اما سال دیگه ایشالله که باشه.
كنفرانس بين‌المللي استراتژي‌ها و تكنيك‌هاي حل مساله در شروع برنامه‌ريزي‌هاي علمي و اجرايي پس از ترسيم چشم‌انداز و اهداف بلند‌مدت، ميان مدت و كوتاه مدت ملي و بين‌المللي، تواتر دو سالانه را براي ايجاد زيرساخت‌هاي لازم در كشور برگزيد. از جمله اين زيرساخت‌ها مي‌توان به تأسيس «باشگاه مشاوران حل مساله كشور» و راه‌اندازي سايت «بانك مسايل كشور» اشاره كرد تا در نهايت برگزاري كنفرانس به اين باشگاه واگذار گردد. تشكيل و تقويت «كميته علمي» به عنوان متخصصان و صاحبنظران حل مسأله، «كميته مشاوران» به عنوان صاحبان مسايل در سازمان‌هاي دولتي و خصوصي و «شوراي سياستگذاري» به عنوان تسهيل‌كنندگان فرآيندهاي بسترساز از ميان مجريان يا قانون‌گذاران منتخب مردم نيز از جمله زيرسيستم‌هاي ضروري ساختار نهايي «باشگاه مشاوران حل‌مسأله كشور»، در دستور كار قرار گرفت. در آخرين نشست شوراي سياستگذاري پيش از برگزاري كنفرانس اول، با توجه به استقبال علمي انجام شده از كنفرانس و پيش‌بيني همكاري‌هاي اعضاي شوراي سياستگذاري در كنفرانس، برگزاري كنفرانس به صورت ساليانه مصوب شد. در بهمن ماه سال 1385 در پي درخواست كنفرانس براي مشاركت بيشتر نهادها و وزارتخانه‌هاي دولتي در كنفرانس، در نهايت نمايندگان قوه قضاييه، مجمع تقريب مذاهب، سازمان ملي جوانان و 11 وزارتخانه دولتي به جمع اعضاي شوراي سياستگذاري پيوستند و فعاليت اين شورا از اسفند ماه آغاز گرديد. پس از برگزاري 3 نشست و شروع فعاليت‌هاي اجرايي، نمايندگان برخي از وزارتخانه‌ها با اشاره به نظر مستقيم و شفاهي دفتر رياست جمهوري مبني بر عدم مشاركت رسمي وزارتخانه‌ها در اين كنفرانس، از عضويت شورا انصراف دادند. پس از دريافت اين خبر مكاتباتي با آقاي دكتر احمدي‌نژاد انجام پذيرفت و تاكنون هيچ نظر مساعدي دريافت نشده‌است. با توجه به تاثير اين رويداد در طولاني‌تر شدن زمان ايجاد زيرساخت‌هاي لازم در كشور از يك سو و سفر درماني‌ رياست كنفرانس به خارج از كشور و جمع‌بندي مشورت انجام شده با ديگر اعضاي شوراي سياستگذاري، عليرغم فعاليت‌هاي منظم و برنامه‌ريزي شده گروه‌هاي كاري دبيرخانه و پشتيبان كنفرانس، برگزاري كنفرانس دوم به آذرماه سال 1387 موكول مي‌شود.
اميد است عليرغم ايجاد وقفه‌اي زماني در برگزاري كنفرانس دوم و تجديد ديدارها، ارتباط علمي ايجاد شده بين مخاطبان كنفرانس حفظ شده و به هدايت ايران در مسير شكوفايي انديشه، علم و فناوري منجر شود.
منبع:
http://psst.iiits.org/

minerva62
2007/11/05, 09:25 PM
http://www.rmsummit.ir/
اولین گنگره بین المللی مدیریت ریسک 28و29 آذر 86
برای ارسال خلاصه مقالات فقط تا 15آبان ماه فرصت دارید.این تاریخ تمدید نخواهد شد
http://www.rmsummit.ir/ ;)

leanthinker
2007/11/05, 11:34 PM
دوستان عزیز میشه یه کم زودتر این کنفرانسهارو اعلام کنین که ما وقت بیشتری داشته باشیم؟

Parsa_IE
2007/11/13, 01:19 PM
بعد از چند سال دوباره شروط مربوط به گرایش مدیریت سیستم و بهره وری تغییر کرد :

1. فرد باید 3 سال سابقه کار مدیریتی پس از اتمام دوره کارشناسی داشته باشد
2. کارشناسان مهندسی صنایع نمی توانند در این گرایش شرکت کنند ...

البته شاید به لحاظ علمی این شروط صحیح باشد ... ولی با توجه به کمی گرایش های ارشد صنایع و شرکت کثیری از دانشجویان رشته های دیگر در این رشته عادلانه نیست !:mad:

yanic
2007/11/16, 04:10 PM
از اين پس بتسا با همكاري انجمن مهندسي صنايع ايران ? انجمن مهندسي ارزش ايران? انجمن نگهداري و تعميرات ايران? انجمن مديريت ايران? انجمن لجستيك ايران و انجمن مديريت پروژه ايران دوره هاي آموزشي و كنفرانس هاي مرتبط با مهندسي صنايع و مديريت ايران را از طريق لينك زير به اطلاع مي رساند:

http://www.betsaonline.com/link.html

شما نيز مي توانيد دوره هاي آموزشي و كنفرانس و سمينارهاي خود را به آدرس ايميل industrial.betsa@gmail.com ارسال نماييد.

Aseman Etemaad
2007/11/24, 09:33 PM
سلام دوستان
سمينار مديريت استراتژيك قراره 13آذرماه 1386در دانشگاه ازاد واحد كرمانشاه برگزار بشه.
سخنران:مهندس حيدري عظيم(مدير اموزش انجمن مهندسي صنايع ايران)
زمان:13 آذرماه1386ساعت9صبح الي 1بعد از ظهر
مكان:امفي تياترمجتمع امام ره (دانشگاه ازاد واحد كرمانشاه)
شركت براي عموم دانشجويان ازاد است.
براي افراديكه تمايل دارند گواهينامه انجمن مهندسي صنايع ايران صادر مي شود.

Parsa_IE
2007/12/03, 01:45 PM
دومین کنفرانس بین لمللی شش سیگما، در تاریخ 25 و 26 دیماه 86 در سالن همایش های صدا و سیما برگزار میگردد.
بروشور و پوستر مربوط به این کنفرانس را می توانید دانلود کنید.

امیدوارم مفید فایده واقع گردد.
با تشکر:gol:

Aseman Etemaad
2007/12/03, 10:34 PM
سلام
دوستان عزيز ميتوانيد در صورت تمايل به سايت بتسا مراجعه كرده در بخش خبرنامه سايت پوستر واطلاعات راجع به سمينار مديريت استراتژيك رو ببينند .
با تشكر

Aseman Etemaad
2007/12/07, 10:48 AM
سمينار مديريت استراتژيك در 13 اذر برگزار شد .
بطور كلي اگه بخوام يه خلاصه از مطالب مطرح شده رو براتون بگم ;در اين سمينار در باره ي مباحثي مثل:
تعريف استراتژي
برنامه ريزي راهبردي
فرايند مديريت راهبردي شامل:تدوين استراتژي ;اجراي استراتژي;و ارزيابي استراتژي
اركان جهت ساز سازمان يعني:چشم انداز ;ماموريت و ارزشها
ماتريس SWOT;تهديدات; فرصتها; نقاط ضعف ;وقوت
انواع استراتژي شامل:استراتژي متمركز-استراتژي يكپارچگي-استراتژي تنوع واستراتژي تدافعي(و موارد مثالي آن ها)
ماتريس BSCو Sterategy map
ارائه ي برنامه استراتژيك اجرايي
ارزيابي برنامه بوسيله ي :شاخصها -مدل هاي سرامدي مثلEFQM
همچنين مطالبي درباره ي مديريت مالي و اهمييت آن-مديريت تغيير-گامهاي مديريت تغيير
مطرح شد .
البته مطالب خيلي گسترده بود ولي من به سر تيترا قناعت كردم.
و البته از همه عذر خواهي مي كنم جون من اولين بار ي بود كه گزارش اينطوري مي نوشتم اگه كم وكاستي داره به بزرگي خودتون ببخشيد
اگه سوالي در اينباره داريد در خدمتم.

mahtabi
2007/12/07, 11:02 AM
سمينار مديريت استراتژيك در 13 اذر برگزار شد .
بطور كلي اگه بخوام يه خلاصه از مطالب مطرح شده رو براتون بگم ;در اين سمينار در باره ي مباحثي مثل:
تعريف استراتژي
برنامه ريزي راهبردي
فرايند مديريت راهبردي شامل:تدوين استراتژي ;اجراي استراتژي;و ارزيابي استراتژي
اركان جهت ساز سازمان يعني:چشم انداز ;ماموريت و ارزشها
ماتريس SWOT;تهديدات; فرصتها; نقاط ضعف ;وقوت
انواع استراتژي شامل:استراتژي متمركز-استراتژي يكپارچگي-استراتژي تنوع واستراتژي تدافعي(و موارد مثالي آن ها)
ماتريس BSCو Sterategy map
ارائه ي برنامه استراتژيك اجرايي
ارزيابي برنامه بوسيله ي :شاخصها -مدل هاي سرامدي مثلEFQM
همچنين مطالبي درباره ي مديريت مالي و اهمييت آن-مديريت تغيير-گامهاي مديريت تغيير
مطرح شد .
البته مطالب خيلي گسترده بود ولي من به سر تيترا قناعت كردم.
و البته از همه عذر خواهي مي كنم جون من اولين بار ي بود كه گزارش اينطوري مي نوشتم اگه كم وكاستي داره به بزرگي خودتون ببخشيد
اگه سوالي در اينباره داريد در خدمتم.

با سلام:
خبر رسانيه عالي بود.از اطلاعاتتون ممنون

f-ind
2007/12/09, 01:56 AM
سلام

می خوام بدونم کسی از بچه ها در این همایش اخیر که در مورد مهندسی صنایع تو تهران برگزار شده گزارشی ننوشته؟یا کسی قصد شرکت در کنگره ی مدیریت ریسک که 28 و 29 آذر ماه تو تهران برگزار می شه رو نداره؟

منو خبر کنید ازتون متشکرم...

Parsa_IE
2007/12/11, 08:55 AM
اولا اینکه دوست عزیز ای کاش برای تاپیک اسم مناسبتری، متناسب با سئوالی که در تاپیک مطرح کردید،انتخاب می فرمودید
ثانیا در مورد همایشی که سئوال کردید با چه محوریتی در کجا و در چه تاریخی بر گزار شده !؟

mahtabi
2007/12/11, 09:06 PM
بچه ها اين ميل رو تازه دريافت كردم.اگه ميخوايد دوره اي بريد اينا هم هستن

alballo2007
2008/1/03, 04:54 PM
اولين کنفرانس بين المللی تحقيق در عمليات http://www.iranie.ir/images/topics/konferans.gif (http://www.iranie.ir/article-topic-2.html) http://www.iranie.ir/images/topics/iranie/or_1st.png
اولين کنفرانس بين المللی انجمن ايرانی تحقيق در عمليات
جزيره کيش-دانشگاه کيش ١٠-٨ بهمن ۱۳۸۶

اين کنفرانس هر سال توسط انجمن ايرانی تحقيق در عمليات برگزار مي شود. هدف اين کنفرانس بررسی و گفتگو در خصوص پيشرفت ها و تحقيقات نويد بخش در تئوری ها، کاربردها و روشهای نوين تحقيق در عمليات و بهينه سازي پيوسته و گسسته است.
همچنين در خلال کنفرانس مجمع ساليانه انجمن ايرانی تحقيق در عمليات برگزار خواهد شد.

اين کنفرانس از٨ الی ١٠ بهمن ماه ۱۳۸۶ در منطقه آزاد تجاري کيش در محل دانشگاه کيش برگزار خواهد شد.

محور هاي اصلي کنفرانس به قرار زير است:

بهينه سازي پيوسته
بهينه سازي ترکيبي و عدد صحيح
بهينه سازي گسسته
مدلسازي رياضي
بهينه سازي تصادفي
تئوري بازي ها
تئوري صف
تئوري شبکه
حمل و نقل و لجستيک
کاربرد تئوري فازي در تحقيق در عمليات
نظريه تصميم گيري
داده کاوي و دانش يابي
تحليل پوششی داده ها
کاربرد برنامه ريزی رياضی در اقتصاد
کاربرد تحقيق در عمليات در صنعت، مديريت و پزشکي
کميته برگزارکننده

دبير کنفرانس :

دکتر نظام الدين مهدوي اميری - دانشگاه صنعتي شريف

دبير کميته علمی :

دکتر کوروش عشقي - دانشگاه صنعتي شريف

کميته علمی :

دکتر بهادر آريانژاد - دانشگاه علم و صنعت ايران
دکتر هدايت آشتياني - دانشگاه صنعتي شريف
دکتر مهدي تشکري - دانشگاه صنعتي اميرکبير
دکتر محمد مهدی سپهری - دانشگاه تربيت مدرس
دکتر حسن صالحي فتح آبادی - دانشگاه تهران
دکتر کوروش عشقي - دانشگاه صنعتي شريف
دکتر محمد مدرس يزدي - دانشگاه صنعتي شريف
دکتر نظام الدين مهدوي اميري - دانشگاه صنعتي شريف
دکتر علي وحيديان کامياد - دانشگاه فردوسي مشهد

کميته برگزاری :

دکتر مسعود عسکري - دانشگاه کيش
دکتر احمد ماکويي - دانشگاه علم و صنعت ايران
مهندس سيد رضا موسوی - دانشگاه کيش
دکتر نظام الدين مهدوي اميري - دانشگاه صنعتي شريف
دکتر محمد مدرس يزدي - دانشگاه صنعتي شريف

بهبود
2008/1/19, 07:25 PM
با سلام
در تاريخ 24و25 دي ماه كنفرانس ملي مديريت ارتباط با مشتري در سالن شهيد مطهري دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد. شخصا موقعي كه مقالم را براي كنفرانس فرستادم فكر ميكردم چه كنفرانسي ميشه اونم در تربيت مدرس:eek: اما وقعاً در حد و اندازه هاي ملي نبود:confused: شايد هم يكي از دلايلش اينه كه به بحث كيفيت خدمات در كشورمان اهميت نميدند:cry:. كه در اين كنفرانس هم كاملا مشخص بود چرا كه در دو روز برگزاري كنفرانس دبير علمي آقاي دكتر x صبح روز اول براي افتتاحيه آمد و صبح روز دوم در سالن بود،بعد از ناهار رفتند و براي سخنراني اختتاميه آمدند بطوري كه در زمان ارائه خودم تشريف نداشتند .از داورها و معرفي مقالات برتر هم هيچ خبري نبود. بحث زمانبندي كه غوغا كرد واقعاً تركوندند.
با اين حال ارائه برخي از مقالاتي كه بصورت مطالعه موردي بودند كمي ما رو دلگرم كرد. اما اين رو هم بگم كه برخي از مقالات مطالعه موردي در حد گزارش بود كه فقط اومدن و گفتن كه ما فلان روش رو پياده كرديم اما نتيجه رو الله اعلم.
با توجه به فرمايش مديريت تالار مهندسي صنايع بنده ليست مقالات قابل ارائه و مقالات پوستري و مقالات رد شده رو ميگذارم. هر كدام از دوستان مقاله اي رو خواستند من در خدمتم.
با تشكر
بهبود

Parsa_IE
2008/1/29, 07:33 AM
شرکت همایش فرازان با همکاری اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران برگزار می کند:
همايش بين المللي فروش، فنون مذاکرات و مديريت ارتباط با مشتري
1 و 2 اسفند ماه 86 - سازمان مجامع بين المللي وزارت امور خارجه تهران
Int`l Conference on Sales, Negotiation Tech & CRM

آنچه در این دوره خواهيد آموخت:
* شيوه هاي شناسايي شخصيتها و ويژگيهاي فردي مشتريان موجود و راه هاي افزايش فروش
* راهکارهاي افزايش تعداد مشتريان (مشتري يابي) از طريق شيوه هاي نوين و خلاق
* راه هاي غلبه بر مخالفت مشتريان بالقوه و اقناع سازي مشتري به عقد قرارداد
* آشنايي با رنگ هاي مختلف مشتريان و شيوه برخورد با هر رنگ (تقسيم بندي مشتريان به رنگها)
* طراحي پرسشهايي منسجم در ذهن جهت تسهيل و راه هاي ايجاد ارزش افزوده براي آنها و افزايش وفاداري مشتريان
* آشنايي با 8 نوع شخصيت متفاوت مشتريان و درک تصورات آنها
* NLP و درک پيامهاي حاصل از نحوه برخورد، ايستادن، دست دادن و حرف زدن مشتريان
** به همراه دو کارگاه تخصصي فروش خدمات (بيمه اي، بانکي، مشاوره اي و ...)
در پايان دوره 2 گواهينامه بين المللي از 2 بنگاه آموزش اروپا First Coachو Archer Trainingارائه خواهد شد.
کليه سخنرانيها و پرسش و پاسخها به طور همزمان به فارسي ترجمه خواهد شد.
تلفن دبيرخانه: 1- 88059430
تلفن همراه مديران اجرايي: 09121493952 - 09121950947
وب سايت:www.hamayeshfarazan.ir

Parsa_IE
2008/1/29, 07:34 AM
اولين كنفرانس مهندسي مجدد فرايندها و طراحي ساختار (http://www.bpracademy.ir/)

اهداف كنفرانس
>> كمك به توانمندسازي سازمانها و شركت هاي ايراني
>> توسعه و ترويج فرهنگ تحقيق و پژوهش در زمينه مهندسي مجدد و طراحي ساختار
>> ارائه آخرين دستاوردهاي تحقيقاتي اساتيد و محققان كشور در اين حوزه
>> تبادل تجارب و دستاوردهاي علمي شركت ها از مهندسي مجدد فرآيندها يا بهبود آن و ساختارهاي سازماني
>> برقراري ارتباط نزديك روسا و مديران دستگاههاي اجرايي و تبادل تجارب
>> بررسي چالشهاي پيش روي سازمانها و شركتها در جهت توسعه و بهبود فرآيند و اصلاح ساختارها
اعضاي كميته علمي
1. دكتر سيد محمد اعرابي عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی
2. دكتر احمد علي يزدان پناه عضو هیئت علمی دانشگاه شهیدبهشتی
3. دکتر محسن اکبرپور شیرازی عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
4. دکتر قاسم انصاری رنانی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی
5. دکتر دکتر علی فتحیان عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت
6. دکتر رضا حسنوي عضو هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر
7. دکتر میر علی سید نقوی عضو هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر
9. دکتر صرافی زاده عضو هیئت علمی دانشگاه
10. دکتر توکلی عضو هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر
11. دکتر محمدرضا عاطفی عضو هیئت علمی دانشگاه
12. دکتر مجید پسران قادر مشاور ، پژوهشگر و مدرس دانشگاه

حاميان كنفرانس
دانشگاه مالك اشتر
دانشگاه علامه طباطبايي
دانشگاه شاهد
دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي
دانشگاه تربيت مدرس
دانشگاه شهيد بهشتي
دانشگاه علم و صنعت
دانشگاه تهران

محورهاي كنفرانس
>> همسوسازي فرآيند مهندسي سازمان‌ها با استراتژي‌هاي سازمان
>> مديريت دانش و مديريت فرايند
>> اندازه‌گيري عملكرد فرايند
>> نقش فناوري اطلاعات در بهبود عملكرد فرايندها
>> رويكردهاي مهندسي مجدد فرايندها
>> معماري فرايندي و جايگاه آن در طراحي ساختار
>> تئوري سازمان و طراحي ساختار
>> رويكردهاي بهبود فرايندي و اثربخشي ساختار
>> طراحي ساختارهاي مفهومي و عملي
>> الگوي ارتباط ساختار سازماني با محيط، نيروي انساني و فرهنگ
>> مديريت استراتژيك و طراحي ساختار و فرايند
ثبت نام دركنفرانس
نام:.........................................ن ام‌خانوادگی:.......................... .......................
سازمان/شرکت/موسسه.................................پست: سازمانی.........................
رشته‌ومدرک‌تحصیلی.............. ..................دورنگار.................. .......................
تلفن‌باکدشهر......................... ................پست‌الکترونیک....... ........................
آدرس‌پستی:.............................. .................................................. .................
شماره ‌وتاریخ ‌حواله‌بانکی........................ .................تلفن‌همراه............ ...........
علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند مبلغ مربوطه را به شماره حساب جام 30/1831741 به نام دبیرخانه کنفرانس، بانک ملت شعبه فاطمی شاخص 5/6702 واریز و به همراه مشخصات کامل به دبیرخانه کنفرانس فکس نمایند.

شرکت کنندگان-------------------تا تاریخ 30 دی ماه 1386------------------بعد از تاریخ 30 دی ماه 1386
شرکت کنندگان آزاد-------------------1,300,000 ريال-------------------------1,500,000 ريال
اعضای هیات علمی و دانشجویان----------1,000,000 ريال-------------------------1,300,000 ريال
نگارندگان مقالات --------------------------------------900,000 ريال

>> ثبت نام بعد از تاریخ 25 بهمن ماه منوط به وجود ظرفیت می باشد.
>> افرادی که مقالات آنها جهت ارائه در کنفرانس تایید گردد به صورت رایگان در کنفرانس شرکت خواهند نمود.
>> در صورت عدم حضور در زمان کنفرانس،دبیرخانه از برگشت دادن وجه ثبت نام معذور می باشد و بعد از کنفرانس بنا به تقاضای کتبی شخص متقاضی،مجموعه مقالات و هدایای کنفرانس برای وی ارسال می گردد.
>> انصراف از کنفرانس تا تاریخ 30/11/1386 بدون کسر هیچ مبلغی امکان پذیر می باشد.
>> تمام ثبت نام ها بعد از تاریخ 02/12/ 1386 به صورت قطعی تلقی می گردد.
>> اعلام تلفنی مبنی بر انصراف قابل پذیرش نمی باشد.
>> جایگزینی به صورت کتبی تا تاریخ 30/11/1386 میسر می باشد.

تقويم كنفرانس
تاريخ كنفرانس:7 و 8 اسفند ماه 1386
آدرس سايت:WWW:BPRACADEMY.IR
أخرين مهلت ارسال مقالات:30 دي ماه 1386
آخرين مهلت ارسال تجارب و دستاوردهاي علمي:5 بهمن 1386

Parsa_IE
2008/1/30, 07:16 AM
http://iie.ir/images/stories/km%20160-80.jpg (http://www.kmiran.com/) اولین كنفرانس ملي مديريت دانش" طی روزهای 13 و 14 بهمن ماه 1386، توسط موسسه اطلاع رسانی نفت، گاز و پتروشیمی و موسسه تحقیقات و آموزش مدیریتوزارت نیرو به ریاست دکتر سید مهدی الوانی در سالن همایش های بين المللي رازي برگزار می­شود.آدرس وبگاه همایش:http://www.kmiran.com (http://www.kmiran.com/faindex.php)

محور هاي علمي
· مديريت دانش: مقدمات، پيش نيازها و ضرورت ها
· مديريت دانش: اصول و مباني، راهبردها و چشم اندازهاي آتي
· نقش و جايگاه مديريت دانش در بخش ها و صنايع مختلف كشور
· نقش و جايگاه مديريت دانش در عرصه ملي و بين المللي
· مديريت دانش و نوآوري هاي تكنولوژيك در سازمان
· شناخت، مستندسازي، بازخواني و ارزشيابي تجارب سازمان
· موانع، راهكارها و تجربيات مديريت دانش در سازمان هاي ايراني
· تجارب بين المللي در مديريت دانش: از ديدگاه هاي نظري تا الگوهاي عملي
برنامه های کنفرانس
ارائه پنل های مورد کاوی تجارب استقرار سیستم های مدیریت دانش در سازمانهای ایرانی
ارائه کارگاه های آموزشی

سخنرانی اساتید و صاحبنظران داخلی و خارجی
ارائه مقالات برگزیده علمی
نمایشگاه دستاوردهای مدیریت دانش

arminspeedy
2008/1/31, 11:58 PM
این انجمن یکی از فعال ترین انجمن های دانشگاه آزاد شیرازه که اخیراً هر ماه به عنوان انجمن برتر منطقه معرفی می شه.سایت این انجمن www.ssieshiraz.ir (http://www.ssieshiraz.ir) هستش که از اونجا می تونین جدیدترین اخبار و سمینارها رو به خصوص اونایی که در جنوب کشور بر گزار می شه رو ببینین. بهش سری بزنین خالی از لطف نیست.:smile:

Niima
2008/3/27, 11:55 PM
http://betsa.mihanblog.com/post-106.aspx

Aseman Etemaad
2008/3/28, 12:00 AM
سلام
مرسي از لطف شما.........
هر كدوم از بچه ها كه عضو انجمن باشن خبر نامه براشون فرستاده مي شه و اين اطلاعات توي خبر نامه هست....
بازم تشكر

امیر Amir
2008/3/28, 08:59 AM
تشکر اقای نیما

mahtabi
2008/3/28, 04:26 PM
با سلام:
من یکی که ممنونم که خبر رسانی میکنین.
راستش من عضو انجمن هستم اما خبر نامش یه چند وقتیه نمیاد.
راستی بچه هایی که دوره ی مکاتبه ای رو اسم نوشتن امتحانش افتاده 8 اردیبهشت
برین سایت ببینین
با احترام

mahtabi
2008/3/28, 05:36 PM
http://www.iiie.ir/iiie/files/site1/pages/anjomanesanaye.jpg
سمينار آشنايي با نوآوري نظام يافتهTRIZ
مدت سمينار : 4 ساعت (30/12 – 30/8)
تاريخ برگزاري : 29/01/87 – پنج شنبه
اهم مطالب :
- استراتژي چهار وجهي تكامل و تعالي سازمان ها
- دسته بندي تكنيك هاي خلاق حل مساله
- تاريخچه و فلسفه TRIZ
- يافته هاي كليدي1500 نفر سال تحقيق در مورد اختراع ها
-آشنايي با فلسفه و 5 ركن فكري نوآوري نظام يافته
- فرآيند حل خلاق و نظامند مساله درTRIZ
- معرفي كلي ابزارهاي TRIZ براي تعريف و حل مساله
- حوزه هاي كاريرد TRIZ درمساله هاي واقعي
مبلغ حضور : سايرين 30000 ريال ، اعضاء انجمن 20000 ريال
سخنران: مهندس محمود كريمي
محل برگزاري: تهران
تلفن ثبت نام : 66742035 يا 4 -66706051 داخلي 256 و 257

amirhakimi
2008/3/29, 01:21 PM
http://betsa.mihanblog.com/post-106.aspx

ممنون نیما جان
بچه ها اگه پایه هستین گروهی بریم تو سمینارا شرکت کنیم.

بهبود
2008/3/29, 06:06 PM
اهداف کنفرانس:
ارائه نگرشی نو به امر مطالعات بازاریابی در برنامه های بازاریابی و تصمیمات استراتژیک سازمان
شناسایی چالش های تحقیقات بازاریابی در ایران و راهکارهای توسعه آن در کشور
ارائه تجربیات موفق دیگر سازمان ها و کشورها
انتقال تجربیات سازمان های صاحب نظر در امر تحقیقات بازاریابی دنیا به کشور

محورهای اصلی:

روش های کمی و کیفی نوین در تحقیقات بازاریابی
تحقیقات بازاریابی برای خدمات
تحقیقات بازاریابی بین المللی و نقش آن در صادرات
سنجش رضایت مشتریان
سنجش اثر بخشی تبلیغات
تحقیقات بازاریابی در راستای تامین اطلاعات لازم در برنامه های استراتژیک بازاریابی
کاربرد تحلیل های آماری در تحقیقات بازاریابی
استاندارهای بین المللی کنترل کیفیت در تحقیقات بازاریابی
آسیب شناسی تحقیقات بازاریابی در ایران و چالش های آن
فراخوان مقاله:
از محققیق، متخصصین، اساتید و دانشجویان دعوت می گردد، مقالات خود را در قالب محورهای پیشنهادی و یا دیگر موضوعات مرتبط و متمرکز بر تحقیقات بازاریابی، با توجه به برنامه کنفرانس به دبیرخانه کنفرانس ارسال دارند.

ارسال خلاصه مقالات 15 اردیبهشت 87

اعلام پذیرش خلاصه مقالات
یک هفته پس از ارسال

ارسال اصل مقالات
30 شهریور 87

mahtabi
2008/3/31, 12:33 PM
فکر خوبیه آقای حکیمی اما مثلا خود من که تهران نیستم که بتونم بیام و اینکه بخوایم با هم ساعتارو درست کنیم سخته و من یکی که اصلا دیگه حوصله ی بحث کردن سر این یکی رو ندارم
اما در کل ایده ی خوبیه

به هر حال من خودم دوره ی مکاتبه ای انجمن رو اسم نوشتم ولی کی بخونه!!!:D
اونم الان
حالا اگه کسی رفت این سمینارا یه نتیجه ای رو هم به بچه های تالار اعلام کنه که چی گذشته و چی گفتن
با تشکر

Aseman Etemaad
2008/3/31, 12:41 PM
مهتابي جان
بايد آدرستو بفرستي دوباره براشون واسه من مرتب مياد .......
اتفاقا اسفند خيلي مطالب خوبي داشت....

امیر Amir
2008/3/31, 01:23 PM
ممنون نیما جان
بچه ها اگه پایه هستین گروهی بریم تو سمینارا شرکت کنیم.

سلام
اینکه با هم گروهی بریم شرکت کنیم از نظر سیستماتیک خیلی زیبا و با کلاسه...
و اینکه مثلا بچه های یک سایت اینقدر با هم اخت بشن که با هم تبادل اطلاعات و کلا ارتباط کاری پیدا کنند خیلی هم جالب و قشنگه...

ولی از نظر متطقی یکی چیزی هست که یک نوع بی اعتمادی وجود داره...کلا در جو اینترنتی ایران.

مثلا یک خانوم اینجا نمیتونه هر چی هم ما ها تحصیل کرده باشیم بیاد شماره تلفن یا ایمیل شخصیشو بده...

دیگه اینکه

شاید سمیناری بر گزار بشه...برای هر کسی محدودیت هایی وجود داره...

زمان..مکان...موقعیت کاری و شغلی...

اگر این برنامه هارو توی تابستون بگذارین من پایه شماره یک شما ها هستم.

من خودم به اقای حکیمی شماره موبایلمو دادم....دریغ از یک تک زنگ...امیر اینه رسمش. :)

بدون شوخی...خیلی با کلاسه که ماها از نت با هم اشنا بشیم و بتونیم اینقدر با هم گرم صمیمی برخورد کنیم...من خودم اگر روزی این جوری شد ...از همین الان هستم.

با احترام

PersiaN_PulsE
2008/3/31, 01:42 PM
بدون شوخی...خیلی با کلاسه که ماها از نت با هم اشنا بشیم و بتونیم اینقدر با هم گرم صمیمی برخورد کنیم...من خودم اگر روزی این جوری شد ...از همین الان هستم.

با احترام

کاملا موافقم

aliii
2008/4/01, 04:36 AM
تقویم کنفرانس های مهندسی صنایع و مدیریت ایران:
http://www.betsaonline.com/link.html

amirhakimi
2008/4/02, 01:12 PM
از نظر متطقی یکی چیزی هست که یک نوع بی اعتمادی وجود داره...کلا در جو اینترنتی ایران.

مثلا یک خانوم اینجا نمیتونه هر چی هم ما ها تحصیل کرده باشیم بیاد شماره تلفن یا ایمیل شخصیشو بده...

من خودم به اقای حکیمی شماره موبایلمو دادم....دریغ از یک تک زنگ...امیر اینه رسمش. :)

من با این قسمت حرفت اصلا موافق نیستم (با کمال احترام)
آخه مگه میخوایم چیکار کنیم که بی اعتمادی وجود داشته باشه، بابا یه سمینار رفتن که اینهمه تشریفات نداره، بعدشم اگه دوستان با جنبه باشن رد و بدل کردن ایمیل هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه :surprised:

امیر Amir
2008/4/03, 08:30 AM
من با این قسمت حرفت اصلا موافق نیستم (با کمال احترام)
آخه مگه میخوایم چیکار کنیم که بی اعتمادی وجود داشته باشه، بابا یه سمینار رفتن که اینهمه تشریفات نداره، بعدشم اگه دوستان با جنبه باشن رد و بدل کردن ایمیل هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه :surprised:
خوب اینم درسته...

شاید من کمی فکر میکنم دیگران محافظ کار هستند..

خوب بسم الله...پایه اش رو بریزید.....

mahtabi
2008/4/03, 08:38 AM
با سلام به تمام بچه های گل صنایع:

اول اینکه آقای امیر احمد تا حدودی درست میگن و تا حدی هم آقای حکیمی
شاید نشه تلفن رو داد ولی ایمیل مشکلی نداره.
البته من نظرم اینه که همه میتونن از تمام امکاناتشون درست یا غلط استفاده کنن بنا به شخصیت و روحیاتشون.
اما به نظرم اگه میل هم رو داشته باشیم برای مواقعی که سایت بالا نمیاد یا مشکلی ایجاد میشه بد نیست.
ضمنا صمیمیت بد نیست اونم در حد اعتدال.
اما بچه های گل به نظرتون جای این بحث همینجاست؟

امیر Amir
2008/4/03, 08:49 AM

البته من نظرم اینه که همه میتونن از تمام امکاناتشون درست یا غلط استفاده کنن بنا به شخصیت و روحیاتشون.
اما به نظرم اگه میل هم رو داشته باشیم برای مواقعی که سایت بالا نمیاد یا مشکلی ایجاد میشه بد نیست.
تاپیک بحث آزاد صنایع

اگه میشه منتقلش کنید...

mahtabi
2008/4/03, 10:02 AM
تاپیک بحث آزاد صنایع

اگه میشه منتقلش کنید...

نمیشه.چون باید تمام تاپیک بره و تمامش ربطی به اون تاپیک نداره

amirhakimi
2008/4/07, 10:24 PM

من فکر نمیکردم پیشنهادم به همچین جائی برسه (خودمونیما شماها چقدر حاشیه سازین !)
من همینجا رسما پیشنهادمو پس میگیرم.
تمام :surprised:

mahtabi
2008/4/08, 01:20 PM
من فکر نمیکردم پیشنهادم به همچین جائی برسه (خودمونیما شماها چقدر حاشیه سازین !)
من همینجا رسما پیشنهادمو پس میگیرم.
تمام :surprised:

ببخشين اما حرف من كجاش حا شيه بود؟
من كه گفتم و خودمم اين رو تاييد كردم كه روابط از اين دست بسيار خوبه پس اين حرف چي بود؟

amirhakimi
2008/4/08, 05:18 PM
ببخشين اما حرف من كجاش حا شيه بود؟
من كه گفتم و خودمم اين رو تاييد كردم كه روابط از اين دست بسيار خوبه پس اين حرف چي بود؟

من با اینکه از شما نقل قول کردم ولی این حاشیه سازی رو خطاب به شما نگفتم :redface:
در اینگونه مواقع میگن Oooops ;)

mahtabi
2008/4/09, 10:24 AM
اي بابا بگذريم از اينا.
فكر كنم ديگه بايد عنوان اين تاپيك رو عوض كنم.:biggrin:
حالا بازم ميگم چرا با هم در رتباط نباشيم لا اقلش ميتونيم بهم ميل بديم.
و هيچ مسئله اي هم نداره.

Parsa_IE
2008/4/12, 07:33 AM
این میل احتمالا برای خیلی از دوستان ارسال شده ولی من جهت اطلاع دیگر دوستان عزیز مجددا متن آن را در اینجا قرار میدهم

نخستین همایش ملی نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر (TPM)
برآن شدیم تا برای اولین بار در ایران ، متخصصین و علاقمندمان سیستم TPM را در 9و10تیرماه سال1387 ، گردهم آوریم تا با تبادل تجربیات و بررسی آخرین دستاوردها در زمینه کارآمدترین سیستم نگهداری و تعمیرات ، قدمی هرچند کوچک در راه اعتلای صنعت کشورمان برداشته باشیم.
برهمین اساس دبیرخانه نخستین همایش ملی TPM از5 بهمن 1386کارخود را رسمأ آغاز نموده است. از کلیه دوستان و فعالان در زمینه نت نیز تقاضا داريم تا با انعکاس این خبر ما را در برگزاری هرچه بهتر این همایش یاری رسانند.
سایت همایش نيز فعال شده و طی روزهای آینده اطلاعات مورد نیاز در سایت قرار خواهد گرفت.
محل برگزاری کنفرانس درموسسه مطالعات بهره وری ومنابع انسانی همزمان در 4 سالن موسسه تعیین شده است.

محورهای تخصصی نخستین همایش ملی TPM اعلام گردید
پس از بررسی سوابق اجرای tpm در برخی از صنایع داخلی و خارجی و همچنین نیازهای صنایع داخی در زمینه استقرار سیستم tpm ، نیازهای محورهای تخصصی نخستین همایش ملی TPM تدوین گردید

محورهاي تخصصي :
1) مراحل ارتقاء سیستم نت از PM به TPM
2) مورد کاوی اجراي TPM در سازمانهاي ايراني
3) شاخص اثربخش کلی تجهیزات ( OEE)
4) چالش های پیاده سازی TPMدرسازمان های ایرانی
5) بسترسازی اجرای TPMبااستقرارنظام آراستگی محیط کار(5S)
6) استفاده ازRCM درTPM
7) TPM و شش سیگما
8) ویژگیهای نرم افزار نگهداري و تعميرات دراجرای موفق TPM
9) اجرای TPM در واحدهای پشتیبانی و ستادی
10) نگهداری و تعمیرات مستقل خودکار (AM)
11) نگهداری و تعمیرات کیفیتی (Q.M)
12) بكارگيري مدیریت کیفی نگهداری و تعمیرات در اجراي موفق TPM
13) آموزش و فرهنگ سازی در TPM
14) مدیریت زودهنگام برتجهیزات درTPM
15) مدیریت ایمنی و محیط زیست در TPM
16) برنامه های اجرایی جهت حذف شش ضایعه بزرگ در تجهیزات
17) جایگاه نگهداری و تعمیرات بهره ور (PM) در سیستم TPM
18) جایگاه پیمانکاران نگهداری و تعمیرات در سیستم TPM
19) مديريت هزينه هاي نگهداري و تعميرات بهره ور فراگير
20) TPM و تفكر ناب
21) جايگاه CM در سيستم نت بهره ور فراگير

مژده به ارائه کنندگان مقاله در همایش TPM
یکی از نقاط ضعف مشهود در بسیاری از کنفرانسها ، فایل نمایشی مقالات بوده که عمدتا کپی مطالب متنی در برنامه پاورپوینت میباشد . این موضوع علاوه بر کاهش سطح تاثیرگذاری مقالات موجب خستگی حاضرین در کنفرانس میگردد.
به نظر میرسد که این موضوع در اغلب موارد به دلیل کمبود وقت و مشغله کاری زیاد ارائه کنندگان مقالات باشد ، به همین خاطر متولیان همایش TPM تصمیم دارند تا به آندسته از عزیزانی که مقالاتشان جهت ارائه در کنفرانس پذیرفته میشود ، برای تهیه فایل نمایشی مقاله کمک نمایند.
این کار هزینه ای برای صاحبان مقالات نداشته و تنها در راستای ارتقاء کیفیت ارائه مقالات میباشد. لازم به توضیح است که در تهیه فایلهای نمایشی علاوه بر بهره گیری از افکت های مختلف موجود در نرم افزار مورد استفاده ، از صدا و تصاویر مرتبط با موضوع نیز استفاده خواهد شد که در این رابطه هماهنگی های لازم نیز با ارائه کننده مقاله انجام خواهد شد.

به امید دیدار جنابعالی در نخستین همایش ملی نگهداری و تعمیرات بهره‌ور فراگیر
وب سايت كنفرانس : http://www.tpm-conf.ir تلفن : 4-88844973 - 021 پست الكترونيك : info@tpm-conf.ir

amirhakimi
2008/4/12, 06:39 PM
اي بابا بگذريم از اينا.
فكر كنم ديگه بايد عنوان اين تاپيك رو عوض كنم.:biggrin:
حالا بازم ميگم چرا با هم در رتباط نباشيم لا اقلش ميتونيم بهم ميل بديم.
و هيچ مسئله اي هم نداره.

من که باهاش مشکلی ندارم (خواهشا فقط اسپم ها خط پائین رو نگاه نکنین:w01:!)
amirhakimi[A]gmail[dot]com

امیر Amir
2008/4/30, 06:00 PM
موضوع: آشنايي با توليد ناب
تاريخ:1و2 خرداد
مدت:16 ساعت
برگزار کننده: انجمن مهندسي صنايع ايران
محتوي دوره:
- مبانی تولید ناب
- رویکرد تویوتا در استقرار توليد ناب
- پایه ریزی نگرش در استقرار تولید ناب
- مهندسی مجدد فرایند ها
- بهسازی منابع و توسعه شراکت ها در منابع انسانی
- رویکرد حل مسئله در تولید ناب
- ساختار پیشنهادی برای استقرار

براي شرکت کنندگاني که دوره را با موفقيت طي نمايند گواهينامه آموزشي معتبر انجمن مهندسي صنايع ايران صادر خواهد شد.

هزينه دوره : 000/850 ريال به ازاء هر نفر

تخفيفات: اعضا انجمن 15% ، دانشجويي 10%

شهریه فوق شامل :جزوه آموزشی ،پذیرایی و صدور گواهینامه آموزشی معتبر می باشد.

تلفن ثبت نام: 30و66569429 - 021 يا 66568065 -021

امیر Amir
2008/4/30, 06:08 PM
موضوع:سمينار مديريت کيفيت فراگير (TQM)
تاريخ: 4/3/87- شنبه
برگزار کننده: انجمن مهندسي صنايع ايران
و مرکز آموزش کانون فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي
مدت سمينار:4 ساعت(30/19 - 30/15)
مبلغ حضور: سايرين 30000 ريال ، اعضا انجمن يا کانون 20000 ريال
سخنران: دکتر بهروز رياحي
سابقه کوتاهی از سخنران:
- رئيس پژوهشگاه استاندارد ايران
- عضو هیت علمی دانشگاه آزاد اسلامي و جامع علمي - کاربردي
- طراح و دبير پنج دوره جايزه ملي کيفيت ايران
- عضو هيت مديره انجمن مهندسي صنايع ايران
- دارای تالیفات متعدد در زمینه مديريت کيفيت و استاندارد سازي
- ارزياب و مدرس رسمي EFQM

محتوي سمينار:
- تاريخچه کيفيت
- مسير تکاملي کيفيت
- مديريت کيفيت جامع TQM
- مدل هاي تعالي و سرآمدي
- استاندارد هاي نسل سوم مديريت

- علاقه‌مندان به شركت در اين برنامه آموزشي، در صورت تمایل به دريافت گواهینامه حضور در سمينار از سوي انجمن مهندسي صنايع ايران، بايد علاوه بر مبلغ ثبت‌نام، مبلغ 50.000 ریال نيز به حساب جاري شماره 0143369919 بانک تجارت شعبة دانشگاه تربيت مدرس به نام انجمن مهندسي صنايع ايران واریز و فیش را به واحد آموزش انجمن فکس نمایند.
- محل برگزاری: تهران، متعاقبا از طريق سايت انجمن (www.iiie.ir) اعلام مي گردد.
- براي اطلاع از جزئيات بيشتر و ثبت‌نام با واحد آموزش انجمن 30و66569429 - 021 يا 66568065 - 021تماس حاصل نماييد.
توجه: کلیه متقاضیان می بایست قبل از حضور در سمینار حتما ثبت نام خود را قطعي نمایند.

moien1359
2008/5/01, 04:31 PM
اماده همکاری و مشاوره های آماری (spss)در پروژه های کارشناسی ارشد در رشته های مدیریت. روانشناسی. علو تربیتی و...
www.mosafernama@yahoo.com (http://www.mosafernama@yahoo.com)
www.mosafernama@gmail.com (http://www.mosafernama@gmail.com)

امیر Amir
2008/5/01, 09:06 PM
اماده همکاری و مشاوره های آماری (spss)در پروژه های کارشناسی ارشد در رشته های مدیریت. روانشناسی. علو تربیتی و...
www.mosafernama@yahoo.com (http://www.mosafernama@yahoo.com)
www.mosafernama@gmail.com (http://www.mosafernama@gmail.com)

mosafernama@gmail.com

mosafernama@yahoo.com

درستش اینه;)

مزاحمتون میشیم.

با احترام

امیر Amir
2008/5/02, 07:24 PM
همايش بررسي كاربرد اكسل در مهندسي صنايع

سخنران : مهندس علی محمدی
زمان : چهار شنبه 18 اردیبهشت 1387 از ساعت 15 الی 18
مکان : سالن غدیر دانشگاه آزاد اسلامی قم

امیر Amir
2008/5/28, 12:44 PM
سخنران : جناب آقای مهندس جعفری
زمان
: یک شنبه 12 خرداد ماه از ساعت 9 الی 12

مکان :
سالن غدیر دانشگاه آزاد اسلامی قم

erfan reza
2008/5/28, 02:47 PM
تدريس خصوصي نرم افزار هاي مهندسي صنايع
تدريس متره و براورد - براي مهندسين صنايع بسيار لازم است بخصوص آنها كه كارشان كنترل پروژه است .تلفن 09163054091

moradi6598
2008/5/31, 01:29 PM
با سلام
شركت معتبر در زمينه IT نياز به يك مهندس صنايع آشنا به كنترل پروژه و طراحي سيستمهاي سازماني دارد. از دوستان كه تمايل دارند درخواست مي شود رزومه خود را به آدرس پست الكترونيك اينجانب ارسال دارند. لطفا در رزومه حقوق درخواستي خود را قيد نمائيد.
با تشكر.
moradi6598@yahoo.com

امیر Amir
2008/6/01, 11:57 AM
ششمین همایش تخصصی مهندسی صنایع دانشگاه امام حسین(ع) با عنوان و موضوع "تفکر و برنامه ریزی راهبردی - با تاکید بر کاربردهای دفاعی و امنیتی" در تاریخ 20/03/87 (دوشنبه) در دانشکده فنی مهندسی برگزار می گردد.
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن: 3 و77104902 -021 تماس حاصل فرمایید.

Hamayesh@ihu.ac.ir

امیر Amir
2008/6/01, 12:01 PM
شركت دلتا همراه جهت امور ذيل نياز به يك مهندس صنايع دارد :
- ارتباط با منابع خارجي
- contact person
- امور سرچ و تحليل قيمت
- برنامه ريزي خريد

رزومه هاي خود را به آدرس mehrdad.abbasi@gmail.com ارسال فرماييد.

امیر Amir
2008/6/01, 12:01 PM
(مدیر لجستیک/برنامه ریزی)

کارخانه تولید قطعات خودرو دارای گرید A ساپکو با بیش از 10 نوع محصول تولیدی در شرق تهران دعوت به همکاری مینماید.

مهندس صنایع یا مرتبط

تسلط کامل به برنامه ریزی تولید، مواد، انبارش

دارای حداقل 7 سال سابقه کار مرتبط

فاکس: 77336491

امیر Amir
2008/6/01, 12:02 PM
ک شرکت بزرگ صنعتی در زمینه تولید تجهیزات CNG جهت واحد برنامه ریزی و کنترل پروژه یک نفر کارشناس کنترل پروژه (ترجیحاً مهندس صنایع) با حداقل 2 سال سابقه کار با آشنایی کامل با نرم افزارهای MS Project و Office به همکاری دعوت می نماید.
از کلیه متقاضیان درخواست میگردد رزومه کاری خود را به آدرس h-salahi@cst-ir.com ارسال یا به شماره 66592006 فاکس نمایند

امیر Amir
2008/6/07, 09:53 PM
همه اطلاعات در فایل ضمیمه میباشد.

دل آرام باشید.

امیر Amir
2008/6/08, 12:46 PM
شركت مهندسي مشاور بينش و فن (http://www.beeneshofann.com) در نظر دارد جهت تكميل نيروهاي مورد نياز خود دعوت به همكاري نمايد.
شرايط:
- مهندس صنايع (همه گرايش‌ها)
- قابليت ها و مهارت هاي عمومي
- قابليت ارايه نتايج اطلاعات ارزيابي‌شده در قالب گزارش و جلسات ارايه
- تسلط بر مجموعه نرم افزارهاي Microsoft office
- آشنايي با الزامات استاندارد ISO9001:2000 با 3 سال سابقه كار مرتبط
- آشنايي با مفاهيم كنترل پروژه و مسلط به نرم‌افزار MSProject با 3 سال سابقه كار مرتبط
نوع همكاري: تمام وقت
محل كار: تهران
تماس: متقاضیان در صورت دارا بودن توانمندي و تجربه در زمينه مرتبط، رزومه خود را به آدرس om62@yahoo.com ارسال نمايند.

امیر Amir
2008/6/08, 12:47 PM
يك شركت معتبر و فعال در زمينه مهندسي صنايع براي تكميل كادر مهندسي خود احتياج به كارشناس كنترل و برنامه ريزي پروژه با حداقل 3 سال سابقه كار دارد. خواهشمند است رزومه كاري خود را به پست الكترونيكي hajisardari@gmail.com ارسال فرماييد.

امیر Amir
2008/6/08, 12:48 PM
از کارشناسان دارای تجربه مطالعاتی و اجرایی در زمینه استاندارد های iso همچنین مدل تعالی سازمانی EFQM جهت همکاری در پروژه مرتبط با چشم انداز 20 ساله کشور و اصل 44 قانون اساسی دعوت به همکاری می شود .
متقاضیان الزاما فارغ التحصیل مهندسی صنایع و آشنا به کامپیوتر ( MS Office و MS project ) باشند .
محل کار تهران می باشد .
لطفا رزومه خود را به آدرسrezvanizade@yahoo.com و یا info@borhan.ir ارسال فرمایید .

ساعدي713405
2008/6/11, 12:38 AM
انجمن علمي مهندسي صنايع دانشگاه آزاد كرمان برگزار ميكند :
بعد از برگزاري سمينار مهندسي ارزش در تاريخ 19/2/87 اكنون كارگاه آموزشي اين دوره نيز در تير ماه 87 برگزار ميشود .
زمان برگزاري : 10الي15 تير ماه 87
مكاه : دانشگا ه آزاد م
كرمان

ساعدي713405
2008/6/11, 12:51 AM
:cool:كارگاه آموزشي و سمينار كارت امتيازي متوازن ( BSC)
تا پايان شهريور ماه جاري توسط انجمن علمي صنايع د انشگاه آزاد واحد كرمان برگزار ميشود .
زمان و مكان برگزاري و همچنين نحوه ي ثبت نام به زود ي اعلام خواهد شد.
سخنران :
دكتر شهسواري ( داراي مدرك فوق ليسانس و دكتراي صنايع از دانشگاه صنعتي شريف )
منتظر باشيد .

mahakmotlagh
2008/6/23, 06:35 PM
سلام دوستان
خبر مهمی که می خواستم به شما بدم اینه که اولین آموزشگاه نرم افزارهای تخصصی مهندسی صنایع هم راه افتاده

اعلامیه اش را توی دانشگاه دیدم
اسم این آموزشگاه ،آموزشگاه قرائی هستش.نرم افزارهایی که آموزش میده و تعداد ساعات هر دوره به صورت زیر هست
- نرم افزار بالانس خطوط مونتاژ(6 ساعت)-28000 تومان
- نرم افزار برنامه ریزی تولید(6 ساعت)-28000 تومان
-نرم افزار کنترل پروژه (8 ساعت)-28000 تومان
- نرم افزار شبیه سازی(8 ساعت)-28000 تومان
- نرم افزار نگهداری و تعمیرات(6 ساعت)-28000 تومان
- نرم افزار ارزیابی اقتصادی پروژه های صنعتی (8 ساعت)-28000 تومان
- نرم افزار تصمیم گیری- ای اچ پی (6 ساعت)-28000 تومان

اینطور که من متوجه شدم ظرفیت هر کلاس 12 نفر هستش و اولویت با دانشجویانی هست که زودتر ثبت نام کنند. ثبت نام هم به این صورت که دانشجوها باید نام و نام خانوادگی ،دوره های مورد نظر خودشان و شماره تلفن خودشون را جهت رزرو دوره ها (پیش ثبت نام )به آدرس a.gharaei@yahoo.com ایمیل کنند.اینطور که من خوندم شرکت در 3 یا 4 دروه نرم افزاری %10 تخفیف داره و شرکت در 5 یا 6 یا 7 دوره نرم افزاری %20 تخفیف داره. مثل اینکه به دانشجوهائی که در این دوره های نرم افزاری شرکت می کنن، در بستن پایان نامه با نرم افزارهای مذکور سرویس داده میشه.
کلاسها هم حوالی میدان انقلاب تشکیل میشه.
به نظر دوره های خوبی می رسه و من فکر می کنم هزینه اش هم مناسبه.

Kaizen
2008/6/27, 12:07 PM
مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران برای نیمسال اول 88-87 از میان متقاضیان بر اساس آئین نامه دوره های فراگیر غیر حضوری (آموزش الکترونیکی) در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های ذیل دانشجو می پذیرد:

1 - مقطع کارشناسی: رشته های مهندسی فناوری اطلاعات (IT) و مهندسی صنایع

2 - مقطع کارشناسی ارشد: مهندسی فناوری اطلاعات (گرایش مخابرات امن)، مديريت اجرائی (گرايش EMBA)، مهندسی شيمی (گرايش طراحی شبيه سازی و کنترل فرآيند و گرايش طراحی فرآيندهای جداسازی)

مهلت ثبت نام : 20 تیر 1387

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید :
1- سایت مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران (http://www.vust.ir/)
2- اطلاعيه پذيرش نيمسال اول 88-87 (http://vc.iust.ac.ir/mod/resource/view.php?inpopup=true&id=16243)

mahakmotlagh
2008/7/01, 10:20 AM
سلام دوستان
خبر مهمی که می خواستم به شما بدم اینه که اولین آموزشگاه نرم افزارهای تخصصی مهندسی صنایع هم راه افتاده

اسم این آموزشگاه ،آموزشگاه قرائی هستش.نرم افزارهایی که آموزش میده و تعداد ساعات هر دوره به صورت زیر هست

اینطور که من متوجه شدم ظرفیت هر کلاس 12 نفر هستش و اولویت با دانشجویانی هست که زودتر ثبت نام کنند. ثبت نام هم به این صورت که دانشجوها باید نام و نام خانوادگی ،دوره های مورد نظر خودشان و شماره تلفن خودشون را جهت رزرو دوره ها (پیش ثبت نام )به آدرس a.gharaei@yahoo.com (a.gharaei@yahoo.com) ایمیل کنند.اینطور که من خوندم شرکت در 3 یا 4 دروه نرم افزاری %10 تخفیف داره و شرکت در 5 یا 6 یا 7 دوره نرم افزاری %20 تخفیف داره. مثل اینکه به دانشجوهائی که در این دوره های نرم افزاری شرکت می کنن، در بستن پایان نامه با نرم افزارهای مذکور سرویس داده میشه.

farnaz_sh
2008/7/03, 03:00 AM
سلام دوستان

اینطور که من متوجه شدم ظرفیت هر کلاس 12 نفر هستش و اولویت با دانشجویانی هست که زودتر ثبت نام کنند. ثبت نام هم به این صورت که دانشجوها باید نام و نام خانوادگی ،دوره های مورد نظر خودشان و شماره تلفن خودشون را جهت رزرو دوره ها (پیش ثبت نام )به آدرس a.gharaei@yahoo.com (a.gharaei@yahoo.com) ایمیل کنند.اینطور که من خوندم شرکت در 3 یا 4 دروه نرم افزاری %10 تخفیف داره و شرکت در 5 یا 6 یا 7 دوره نرم افزاری %20 تخفیف داره. مثل اینکه به دانشجوهائی که در این دوره های نرم افزاری شرکت می کنن، در بستن پایان نامه با نرم افزارهای مذکور سرویس داده میشه.

سلام

چند تا نکته هست که بايد بگم :

1. منظورتون از اولين آموزشگاه چيه ؟! فکر می کنين تا حالا مهندسای صنايع چطور نرم افزار ياد می گرفتن ؟! لطفا يه کم در اين مورد تحقيق کنين تا اسم حداقل 10 تا موسسه بزرگ دولتی و خصوصی که اين مباحث و نرم افزار ها رو به طور اصولی آموزش می دن رو پيدا کنين !

2. به نظر شما تو دوره هايی که طولانی ترينش 8 ساعت هست ، چيزی هم ياد می دن !!!

3. اين آگهی که شما در موردش صحبت می کنين بيشتر يه توهين به شعور مهندسا هست تا يه لطف (تخفيف های آنچنانی ، کمک به پايان نامه های مهندسی و . . . )

4. اين چه موسسه ای هست که حتی تلفن تماس هم نداره و فقط با يه ايميل مجانی ياهو اداره می شه ؟!

5. لطفا مهم بودن آگهی تون رو با زدن پست های تکراری (تا حالا دو بار همين مطلب رو ذکر کردين) نشون ندين.

لطفا تو زدن پست ، به محتوای اون هم توجه کنين

hparhizi
2008/7/06, 06:47 AM
www.irantalent.com (http://www.irantalent.com/)
دوستان نميدونم آدرس اين سايت رو داشتيد يا نه
سايت فوق سايت اطلاع رساني كارفرمايان خارجي است كه جهت شركتهاي خودشان در ايران بدنبال نيروي كار ميگردند.

IranTalent.com is the leading Iranian recruitment agency and job site, providing qualified bilingual staff for international companies operating in Iran

البته بيشتر بدرد دوستاني كه فارغ التحصيل شده اند و تجربه كاري مناسب دارند ميخوره
مثل سايت jobiran خودمونه اما با كلاستر حتي تو بعضي از آگهي هاش ميزان حقوق پرداختي و شرايط و امكانات متعلقه رو هم درج ميكنه .
البته بايد عوض بشين و رزومه تون رو بذارين در صورتيكه كه شرايط اگهي با شرايط شما نزديك باشه بهتون ايميل ارسال ميكنند .

sabamehr
2008/7/17, 04:31 PM
به یک نفر مهندس رشته صنایع ، آشنا به قطعات صنعتی با سابقه کار بازرگانی ( داخلی - خارجی ) و مسلط به زبان انگلیسی ( نوشتن - مکالمه) و نرم افزار های آفیس ، دارای روحیه کار تیمی و کار در محیط پروژه ای، جهت کار در دفتر تهران نیاز مند هستیم.
فقط واجدین شرائط سابقه کامل خود را به آدرس ایمیل m.sabamehr@gmail.com ارسال تا هماهنگی لازم جهت انجام مصاحبه حضوری صورت پذیرد.
با تشکر
مدیریت بازرگانی

sabamehr
2008/7/18, 01:38 PM
آگهی استخدام - مهندس صنایع
به یک نفر خانم مهندس رشته صنایع از دانشگاه های معتبر دولتی و معدل بالای 15 آشنا به نرم افزارهای کنترل پروژه و مسلط به زبان انگلیسی ( نوشتن - مکالمه) و نرم افزار های آفیس ، دارای روحیه کار تیمی و روابط عمومی خوب و آشنا به کار در محیط پروژه ای جهت کنترل مالی و پیشرفت پروژه ، جهت کار در دفتر تهران شرکت ساخت تجهیزات ایستگاههای سوخت گاز طبیعی نیاز مند هستیم. لذا فقط واجدین شرائط سابقه کامل خود را به آدرس ایمیل m.sabamehr@tamkargas.com (m.sabamehr@tamkargas.com) ارسال تا هماهنگی لازم جهت انجام مصاحبه حضوری صورت پذیرد.
افراد با سابقه کار بازرگانی ( داخلی - خارجی ) در اولویت می باشند.
با تشکر
مدیریت بازرگانی

reza1359
2008/7/24, 11:14 PM
با سلام خدمت تمامی مهندسان صنایع و مدیران

پرتال مهندسی صنایع و مدیریت ایران به آدرس

Http://www.ieportal.ir

راه اندازی گردید. جهت عضویت در این پرتال لینک زیر را کلیک نمایید:

http://www.ieportal.ir/ie/index.php?option=com_registration&task=register

مطالب، نظرات و راهنمایی های خود را به آدرس زیر ارسال نمایید:

http://www.ieportal.ir/ie/index.php?option=com_contact&Itemid=3

با تشکر

Niima
2008/7/29, 04:00 PM
سلام به همه مهندسین عزیز رشته مهندسی صنایع
عرض کنم خدمتتون که قراره یک نفر رو از بچه های مهندسی صنایع که بومی استان بوشهر باشه رو واسه کار توی پارس شمالی با حقوق خوب معرفی کنم
از علاقه مندانی که مشکل سربازی ندارن و بومی شهر یا استان بوشهر محسوب میشوند و همچنین توانایی کار در آن مناطق رو در خودشون مشاهده میکنند ، دعوت میشود به اینجانب مراجعه نمایند
هر چه زودتر مطمئن تر ;)

موفق و پیروز باشید

sabamehr
2008/7/29, 10:04 PM
آگهی استخدام - مهندس صنایع
به یک نفر خانم مهندس رشته صنایع از دانشگاه های معتبر دولتی و معدل بالای 15 آشنا به نرم افزارهای کنترل پروژه و مسلط به زبان انگلیسی ( نوشتن - مکالمه) و نرم افزار های آفیس ، دارای روحیه کار تیمی و روابط عمومی خوب و آشنا به کار در محیط پروژه ای جهت کنترل مالی و پیشرفت پروژه ، جهت کار در دفتر تهران شرکت ساخت تجهیزات ایستگاههای سوخت گاز طبیعی نیاز مند هستیم. لذا فقط واجدین شرائط که به صورت تمام وقت می توانند همکاری نمایند ، سابقه کامل خود را به آدرس ایمیل m.sabamehr@tamkargas.com (m.sabamehr@tamkargas.com) ارسال تا هماهنگی لازم جهت انجام مصاحبه حضوری صورت پذیرد.
افراد با سابقه کار بازرگانی ( داخلی - خارجی ) در اولویت می باشند.
با تشکر
مدیریت بازرگانی

بهبود
2008/8/01, 10:33 PM
كنفرانس بين المللي مديريت اجرايي

آخرین مهلت ارسال مقالات : 30 مهر ماه 1387

تاریخ برگزاری کنفرانس : 1و 2 بهمن 1387

محور های کنفرانس
منابع انساني، مديريت عمومي
مديريت منابع انساني
رفتار سازماني
رهبري و ساخت تيم
اخلاق حرفه اي براي مديران

اقتصاد، تامين منابع مالي و حسابداري
مديريت مالي و تامين مالي
اقتصاد محلي، ملي و بين المللي
مديريت تعارض
مديريت بهره وري
فنون مذاكره و قراردادهاي بين المللي

بازاريابي و استراتژي
مديريت بازاريابي و فروش
تحليل‌هاي رقابتي
مديريت استراتژيك
مديريت تبليغات
مديريت ارتباطات

سيستم ها و فرايندها
مديريت پروژه
مديريت فرآيندهاي كسب و كار
سيستم هاي اطلاعات مديريت
تجارت الكترونيك
سيستم‌هاي مديريت كيفيت
مديريت توليد و عمليات

اینم سایتش : http://www.irmba.org

sina1
2008/8/15, 10:44 AM
یک نفر مهندس پلیمر جهت مسئول فنی .محل کار تهران شهرک صنعتی عباس آباد

Niima
2008/9/08, 01:15 PM
اگه شخصي با چنين مشخصاتي :
1-داراي مدرك ليسانس صنايع يا فوق ليسانس صنايع يا محصل در مقطع فوق
2-بومي استان بوشهر
3-كار كن

هست به بنده يك پيغام شخصي بدهند.

hooman-habibi
2008/9/15, 08:02 PM
با سلام
www.iiecenter.com (http://iiecenter.com)
خودتون ببینید

mtmohseni
2008/9/21, 12:07 PM
یک شرکت تولیدی قطعات خودرو (خصوصی)جهت تکمیل کادر فنی خود نیاز به یک مهندس صنایع یا مکانیک برای کنترل کیفیت و تضمین دارد .دوستانی که توانایی فعالیت و سابقه کار مناسبی دارند رزومه کامل خود را تا یک هفته دیگر به آدرس زیر ارسال نمایید. باتشکر mohseni@taha-co.com (mohseni@taha-co.com)

aliii
2008/9/23, 10:23 AM
فرصتهاي شغلي مهندسي صنايع و مديريت

http://www.betsaonline.com/job/job.html

اين لينك شامل فرصتهاي شغلي مرتبط با مهندسي صنايع و مديريت ايران مي باشد. و به صورت روزانه بروز مي شود.
مي توانيد فرصتهاي شغليتان را نيز به ايميل industrial.betsa@gmail.com جهت درج در سايت بتسا ايميل نماييد. و يا در فرم درخواست بتسا http://www.betsaonline.com/tamas.html مطرح كنيد. لطفا درخواست هايتان را با ذكر شماره تلفن و ايميل ارسال نماييد.

anathema
2008/9/30, 01:07 PM
براي دريافت نمونه پروژه هاي دانشجويي مهندسي صنايع(طرح ريزی، ارزيابي کار و زمان ، کنترل پروژه ، مديريت کيفيت ، تعميرات و نگهداري ،MIS وکارآموزی ..) انجام شده توسط دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف و فيلم هاي آموزشي مهندسي صنايع به وبلاگ www.omidieee.blogfa.com (http://www.omidieee.blogfa.com/) بياييد.

سلام

دوست عزيز لطفا اهميت مطلب خودتونو با تعداد دفعات چاپ اون نشنون ندين. چندين جا شما اين پست رو تکرار کردين. اگه خيلی مايل هستين که CD يا DVD بفروشين لطفا آين کارهارو تو " فروشگاه باشگاه مهندسين " انجام بدين.

با احترام

امیر Amir
2008/10/01, 11:00 PM
براي دريافت نمونه پروژه هاي دانشجويي مهندسي صنايع(طرح ريزی، ارزيابي کار و زمان ، کنترل پروژه ، مديريت کيفيت ، تعميرات و نگهداري ،MIS وکارآموزی ..) انجام شده توسط دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف و فيلم هاي آموزشي مهندسي صنايع به وبلاگ www.omidieee.blogfa.com (http://www.omidieee.blogfa.com/) بياييد.

به وبلاگ مسخره شما سر زدم...

فروختن پروژه کار آموزی...

واقعا متاسفم...

مردم شانس دارند به خدا میرن این پروژه هارو میخرند میزنند توی صورت استادا...استادا هم نمره میدن..اون وقت من میرم شخصا توی شرکت کار میکنم پروژه دست و پا میکنم اخرش استاد بی کلاس میگه فلانه بیساره...

واقعا متاسفم....

محسن عسگرس مهر
2008/10/02, 02:15 PM
ادمه جالبی هستید

محسن عسگرس مهر
2008/10/02, 02:26 PM
عالی است

solaimaniab
2008/10/12, 09:43 AM
با سلام و احترام
از مهندسین صنایع دعوت به همکاری می شود.

azin@zagrosstonegroup.com 09121850413

mahtabi
2008/10/12, 10:28 AM
با سلام و احترام
از مهندسین صنایع دعوت به همکاری می شود.

azin@zagrosstonegroup.com 09121850413

با سلام:
به نظرم بهتره اطلاعات دقیقی بذارین.این یک جمله اصلا بیان کننده نیست

solaimaniab
2008/10/13, 11:49 AM
با سلام و احترام مجدد
از مهندسین صنایعی که تمایل به استفاده از عمده قابلیت های این رشته در عمل دارند, در یک کارخانه صنعتی با قابلیت های خاص و تقریبا انحصاری در کشور دعوت به همکاری می شود.
به امید موفقیت و نقشی سازنده 09121850413 azin@zagrosstonegroup.com

* saghar
2008/10/26, 03:58 PM
نخستين همايش رنگ و پوشش های صنعتی

The 1st conference of modern industrial paint & coatings

معرفی رنگ و پوشش های نوین صنعت خودرو ، صنعت نفت ، گاز و پتروشیمی ، صنعت نیروگاهی ، صنعت ساختمان

برگزاری کارگاه های آموزشی و عملی
برپایی نمایشگاه جانبی
بررسی مشکلات زیست محیطی صنعت رنگ
بررسی روش های کاهش هزینه های خوردگی

به شرکت کنندگان گواهی حضور در همايش و کارگاه های تخصصی از طرف انجمن خوردگی ایران اعطا می گردد.

زمان : 24 و 25 آبان 1387
مکان : مشهد مقدس – دانشگاه فردوسی
تلفن دبیرخانه : 05117659416
ارتباط با صنایع : 09151104449

Email: coating2008@yahoo.com

www.coating2008.com (http://www.coating2008.com/)

industrial66
2008/10/26, 08:04 PM
انجمن مهندسی ارزش ایران با همکاری دانشگاه تهران سومین کنفرانس ملی مهندسی ارزش را در سطح ملی و با محوریت خلاقیت ، نوآوری وتوسعه ی ملی در تاریخ 6 آذر 1387 در تهران برگزار می کند.
برای کسب اطلاعات بیشترمی تونید به آدرس زیر مراجعه کنید.
www.sive.org

industrial66
2008/11/07, 06:41 AM
واحد آموزش انجمن مهندسی صنایع ایران سمینار آشنایی با مفاهیم معماری سازمان را بر گذار می کند.
تاریخ برگزاری :7/9/1387 ( پنجشنبه)
مدت سمینار : 4ساعت (12:30-8:30)
محل برگزاری :تهران
سخنرانان:
دکتر رضا سمیع زاده
مهندس محمد حسین زاده

محتوای سمینار :
کلیات
مفاهیم
لایه های معماری
محصولات معماری سازمانی
چارچوب ها و متدولوژی ها
برنامه ریزی پروژه
شناخت و تحلیل وضع موجود
معرفی ابزار مستند سازی و تحلیل
تدوین برنامه راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات
پیشنهاد وضع مطلوب

مبلغ حضور: اعضاانجمن50000ریال- سایرین70000ریال

-علاقه مندان به شرکت در این برنامه آموزشی،در صورت تمایل به دریافت گواهینامه حضور در سمیناراز سوی انجمن مهندسی صنایع ایران ، باید علاوه بر مبلغ حضور ، مبلغ 50000ریال نیز پرداخت نمایند.

برای اطلاع از جزئیات بیشتر و ثبت نام با واحدآموزش انجمن ،88363116 یا 88575318
تماس حاصل نمایید.

محسن عسگرس مهر
2008/11/18, 08:29 AM
سلام به دوستان ،ورژن جدید iso 2000 چند روزه امده ،برای اطلاعات بیشتر یه سایت www.iso.com (http://www.iso.com) بروید

ashkan.gia
2008/12/24, 07:57 AM
دوره​هاي تخصصي

مديريت و اجراي پروژه

ارتقاء مهارت‌هاي مهندسي و مديريتي در راهبري پروژه‌ها

مرحله دوم

در ادامه برگزاري موفق مرحله اول دوره‌هاي تخصصي مديريت و اجراي پروژه‌، از آبان ماه 86 لغايت تير87، مرحله دوم اين دوره‌ها با تکرار کارگاه‌هاي موفق و پر مخاطب مرحله اول و همچنين ارائه عناوين جديد در قالب گروه‌هاي مختلف آموزشي، با همکاری دانشگاه‎ها، مراکز تحقیقاتی و انجمن‎های تخصصی برگزار مي‌گردد.

عناوين بسته​هاي آموزشي اين مرحله به شرح زير به استحضار مي​رسد:

بسته مديريت پروژه

مديريت ريسک در پروژه‌ها (کارگاه و آموزش نرم‌افزار) (16ساعت - 9 و 10 بهمن)

(مهندس فرصت​کار، مهندس عبدالمحمدي)

دوره جامع مديريت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK(32ساعت - 13 الي 16 اسفند)

(دکتر پرچمي، مهندس فرصت‌کار، مهندس ميرزايي)

دفتر مديريت پروژه Project Management Office (PMO) (8ساعت - 3 بهمن)

(مهندس ميرهادي)

مديريت پروژه‌هاي IT (ITPM)(24ساعت - 15 الي 17 بهمن)

(مهندس باقري)

بسته مباحث حقوقي

اصول و مباني مديريت مسائل حقوقي (بين‌المللي) (8ساعت - 19 بهمن)

(دکتر ابراهيمي)

مديريت ريسك قراردادي (Contractual Risk Management) (8ساعت - 30 بهمن)

(دکتر ابراهيمي)

Claim Management (بين‌المللي) (16ساعت - 9 و 10 بهمن)

(دکتر ابراهيمي)

بسته روش‌هاي اجرا

روش‌هاي اجراي پروژه، طرح‎وساخت‎وEPC، و اصول FIDIC(16ساعت - 16و 17 بهمن)

(دكتر پرچمي)

مسئوليت​هاي حرفه​اي مهندسان و تنظيم قراردادهاي خصوصي (8ساعت - 1 اسفند)

(دكتر پرچمي)

مباني حقوقي، فهرست بها، شرايط عمومي پيمان و بخشنامه‌هاي مرتبط (24ساعت - 24 الي 26 دی)

(دكتر پرچمي)

مهندسي ارزش (سطح 1و 2) - کارگاه عملی (16ساعت - 14 و 15 اسفند)

(دکتر عرب)

بسته تداركات و مسائل مالي

سرمايه‌گذاری و تامين مالی پروژه‌ها (بين‌المللي) (8ساعت - 29 بهمن)

(دكتر نراقي)

تامين و تداركات در پروژه‌ها (16ساعت - 9 و 10 بهمن)

(دكتر سپهري و مهندس بهمنش)

مهارت‌هاي بازرگانی خارجی، گمرک و اعتبارات اسنادی (16ساعت - 14 و 15 اسفند)

(دكتر راشدي اشرفی)

تداركات كالا، خدمات پيمانكاري و مشاوره‌اي بر اساس ضوابط بانك جهاني (16ساعت - 30 بهمن و 1اسفند)
(مهندس لاري، مهندس كلايه، و آقاي محمدزاده بنايي)

دريافت بروشور و ويژه نامه دوره:

http://www.detma.ir/Skills.pdf (http://www.detma.ir/Skills.pdf)

فرم ثبت نام PDF:

http://www.detma.ir/Registration.pdf (http://www.detma.ir/Registration.pdf)

دفتر دوره‌هاي تخصصي مديريت و اجرا (دتما) - موسسه دانش تدبيران شريف

جهت دريافت اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 66568838 (خط ويژه) تماس حاصل نماييد.

www.detma.ir (http://www.detma.ir/)

parya_m
2008/12/27, 01:04 PM
با همكاری انجمن مهندسی صنايع ايران ، دهمين همايش ساليانه دانشجويی مهندسی صنايع ايران در دانشگاه صنعتی اميركبير برگزار می شود.

اين همايش كه در ارديبهشت ماه سال آينده برگزار خواهد شد ، فرصتی براي تبادل نظرات ، انديشه ها و ارائه راهكارهای نوين توسط محققين و دانش پژوهان جوان كشور در عرصه مهندسی صنايع است.

اعضای انجمن مهندسي صنايع از تخفيف ۳۰% براي حضور در همايش برخوردار هستند.

parya_m
2009/1/02, 10:16 PM
واحد آموزش انجمن مهندسی صنايع ايران برگزار می نمايد :

سمينار آشنايي با استاندارد سيستم مديريت ايمنی و بهداشت شغلی OHSAS 18001:2007

مدت سمينار: 4 ساعت

تاريخ برگزاری: 10/11/87 - پنج شنبه

سخنران : مهندس افشين درستی

محتوای سمينار:

1. تاريخچه تدوين استاندارد OHSAS18001 و نحوه بازنگری اين استاندارد در ويرايش سال 2007
2. اهميت سيستم ايمنی و بهداشت شغلی با توجه به هزينه های حوادث بر اساس مدل كوه يخ
3. شناسايی عوامل سيستمی كه باعث كاهش خطرات ايمنی و بهداشت شغلی می گردند
4. آشنايی با مبانی و مفاهيم سيستم مديريت ايمنی و بهداشت شغلی
5. آشنايی با تغييرات استاندارد OHSAS18001 بر اساس ويرايش سال 2007

آشنايی كلی با موضوع سمينار:

با توجه به اهميت بيش از پيش سلامت و بهداشت انسان و حوادثی كه در محيط كار برای او بوجود می آيد و مسئوليت اجتماعی سازمانها برای سلامت پرسنل خود و همچنين اهميت مسائل از ديدگاه الزامات قانونی كشورها و سازمانهای بين المللی مانند سازمان جهانی كار و... به اين مسئله، لزوم آشنا شدن بيش از پيش سازمانها با مواردی كه می تواند امكان جلوگيری از حوادث را داشته باشد ، سازمانهای بين المللی را بر آن داشت كه با توجه به علل ريشه ای حوادث و بيماری های شغلی اين الزامات و تجارب بدست آمده در سازمانها را در ويرايش 2007 استاندارد OHSAS18001 اضافه نمايند و اين استاندارد را مورد بازنگیي قرار دهند تا نيروی انسانی با امنيت بيشتری در سازمانها شروع به فعاليت كاری نمايند.

مبلغ حضور : اعضا انجمن 50000 ريال – سايرين 70000 ريال

جهت ثبت نام با واحد آموزش انجمن تماس بگيريد : 88575318-88363116

parya_m
2009/1/19, 01:35 PM
انجمن مهندسي صنايع ايران در حال اجرای پروژه مطالعاتي “ بررسي وضعيت مهندسی صنايع و ارتقای جايگاه آن در كشور ” است. در مرحله قبل پرسشنامه اوليه جهت بررسی و نهايی سازی توسط تعدادی از دوستان و همراهان انجمن تكميل شد. اكنون پرسشنامه بازنگری شده و نهايی جهت انجام نظرسنجی بر روی سايت قرار گرفته است كه از علاقمندان و فارغ التحصيلان ممهندسی صنايع كل كشور دعوت می شود با تكميل پرسشنامه ، انجمن را در شناسايی مشكلات جامعه مهندسی صنايع كشور و تلاش در جهت رفع آن ياری نمايند.

لطفاً پرسشنامه های تكميل شده را به آدرس daneshvar@iiie.ir ارسال فرماييد.

دانلود پرسشنامه (http://isen.ir/wp-content/uploads/2009/01/13871027_iiieproject.doc)

منبع : انجمن مهندسی صنايع ايران www.iiie.ir

amirhakimi
2009/2/03, 10:36 PM
ببخشید که چنین تاپیکی دارم میزنم ولی احساس کردم که باید بزنم.
پروفسور لطفی زاده بی شک بزرگترین و پرافتخار ترین دانشمند ایرانی در زمینه هوش مصنوعی و مبدع منطق فازی در دنیا هستند.
http://www.cs.berkeley.edu/~zadeh/ (http://www.cs.berkeley.edu/%7Ezadeh/)
http://en.wikipedia.org/wiki/Lotfi_Asker_Zadeh
برای تحقیق دوره دکترام ایمیلی برای راهنماییم به ایشون زدم و مطلع شدم که ایشون در 31 دسامبر سال 2008 دچار حمله قلبی شدند و الان هم در حال گذراندن دوران توانبخشی هستند.
ایشون مایه افتخار جامعه ایرانی هستند ازتون عاجزانه تقاضا دارم برای سلامتیشون دعا کنین.
بازم بابت زدن این تاپیک بنده رو ببخشین.

mahtabi
2009/2/03, 10:42 PM
با سلام:
من هم از شنیدن این خبر ناراحت شدم و براشون از خداوند آرزوی سلامتی کامل رو دارم
با احترام

knight 3
2009/2/03, 10:51 PM
من نمی شناختمشون اما براشون دعا می کنم!;)

industrial66
2009/2/04, 08:39 AM
منم از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم انشاالله که هر چه زودتر سلامتی کاملشون را به دست بیارند.

just a dream
2009/2/04, 09:40 AM
انشا الله هر چه زودتر بهبود کامل پیدا کنند:hypocrite:

koochooloo_m
2009/2/04, 10:36 AM
ایشون باعث افتخار ایران و ایرانی هستن.ان شاالله که هر چه زودتر شفا پیدا کنن

yanic
2009/2/23, 03:09 PM
:)کارنامه مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته 87 نیمسال دوم - ممتازین بدون آزمون از 4اسفند بر روی سایت اعلام نتایج مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.بررای آگاهی از وضعیت خود می توانید به سایت زیر مراجعه کنید:http://www.azmoon.com/

saadatkhani
2009/3/06, 12:06 AM
کنفرانس مدیریت زنجیره تامین و لجستیک دیروز توسط انجمن مهندسی صنایع برگزار شد بار علمیش بسیار بسیار ضعیف بود واقعا متاسفا برای انجمنی که ادعای اون تا فرسنگها دورتر رفته و مدیران ارشدی مثل wella آلمان و سایپا حضور داشتن اما چه فایده که نتیجه اش اصلا مفید نبود

JU JU
2009/4/16, 01:03 AM
سلام به دوستان عزیز بنده

اینجا به گونه ای تبلیغ میکنم واسه این تاپیک پر هیجان
تاپیکی که شما میتونین در اون با گذاشتن عکسایی که خودتون توی سیستم دارین، یا عکس گرفتین و یا توی اینترنت سرچ کردین، و .... با دوستانی که توی این رشته تخصص دارن مبارزه کنین، به امید آنکه پیروز شوین دوستان عزیز

اینم از آدرس تاپیک

دومين سري مسابقه "بهترين عكس مهندسي " با موضوع { فوران چاه هاي نفت} (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=85434)

همراه با جایزه ( واسه اطلاع از میزان جایزه اینجا (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=81162)رو ببینید )

http://www.khabarfarsi.com/newsImages/logoImages/2009/2009-02/2009-02-13/173580=428262_orig.jpg

( گفتین خبر رسانی دیگه :D )

mahzad
2009/4/26, 11:11 AM
سلام دوستان
اگر كسي در سمينار " حل مسئله" مورخ 3 ارديبهشت، برگزار شده در دانشگاه شريف، حضور داشته، ما را از مطالب آموخته شده بي بهره نذاره.
با تشكر

minerva62
2009/4/27, 02:50 PM
سلام
انجمن لجستيك ايران برگزار مي كند:w08:http://us.mc637.mail.yahoo.com/mc/showMessage?fid=Inbox&sort=date&order=down&startMid=0&.rand=1834714448&da=0&midIndex=0&mid=1_11026_AFlhk0UAAPwpSfVQTAWcLRp%2B004&f=1&nextMid=1_10283_AFdhk0UAAJ02SeDwxw45P0llJVU&m=1_11026_AFlhk0UAAPwpSfVQTAWcLRp%2B004,1_10283_AF dhk0UAAJ02SeDwxw45P0llJVU,1_159_AFthk0UAAI9tSaOgCA Zn2xSi1s8,1_771_AF1hk0UAAKBSSaVeiADKMQUfZ5M,1_1445 _AFZhk0UAARFQSaGd2Q8JMDEb4E4,1_2016_AFhhk0UAAC2nSa FAqwSbRXXmBqM,

امیر Amir
2009/4/27, 11:40 PM
پنجمین همایش سالانه بین المللی مدیران فنی و نگهداری تعمیرات (http://www.ipamc.org/FileWareHouse/upload/farakhan5-1.pdf)

Mehrdad-IE
2009/5/01, 08:59 PM
کميته دانشجويي انجمن مهندسي صنايع ايران و انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه شمال، با همکاری انجمن هاي مطرح در زمينه مديريت و مهندسي صنايع و نيز با حمايت دانشگاه هاي صنعتی شريف، الزهرا و آزاد اسلامي واحد تهران- جنوب اولين همايش سراسري دانشجويي “ رويکردهاي نوين در مهندسي صنايع“ را به همراه نمايشگاه و کارگاه هاي جانبي از تاريخ 21 تا 24 ارديبهشت ماه سال 1388 در دانشگاه شمال-آمل برگزار مي نمايد.

محور هاي همايش:

·مدل نوین جایزه ملی کیفیت ایران

·نقش IT در بهره وری

·مدل های تعالی سازمانی

·مدیریت زنجیره تامین

·استاندارد سازی

·تجزیه و تحلیل عناصر راهبردی کیفیت محصولات و خدمات

·بهینه سازی الگوی مصرف

·آشنایی با مهندسی ارزش

·شش سیگما

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم ثبت نام به سایت همایش به آدرس:
http://rouykard.shomal.ac.ir (http://rouykard.shomal.ac.ir/)
مراجعه فرمایید.

دبیرخانه همایش:
تلفن 2203636—0121
فکس 2203750—0121
ساعت کار دبیرخانه : 8 صبح الی 17

زنبق
2009/5/02, 09:53 AM
سلام لطفا تاریخ دقیقش رو اعلام کنید ممنون:)

Mehrdad-IE
2009/5/02, 01:04 PM
سلام لطفا تاریخ دقیقش رو اعلام کنید ممنون:)

دوست عزیز با مراجعه به سایت همایش می توانید تاریخ دقیق برگزاری همایش و کارگاههای آموزشی، مهلت ثبت نام و همچنین لیست اساتید سخنران را ملاحظه نمایید.

http://rouykard.shomal.ac.ir (http://rouykard.shomal.ac.ir/)

با تشکر

Navaie.iiie
2009/5/04, 03:16 PM
انجمن مهندسي صنايع ايران در راستاي اهداف و رسالت علمي و آموزشي خود،دوره آموزشي مدل بلوغ مدیریت پروژه سازمانی OPM3 را برگزار مي نمايد.
سازمانهاي پروژه محور، از استاندارد ®OPM3 بعنوان يك چهارچوب كاري براي پيگيري و نيل به اهداف استراتژيك خود، از طريق بكارگيري يك سري روش هاي بهينه (Best Practices) استفاده مينمايند.
زمان برگزاری : 31 اردیبهشت 1388
مدت برگزاری : 1 روز بمدت 8 ساعت از ساعت 9 الي 17 مي‌باشد.

محتوای دوره
- آشنایی با PMI و استاندارد های آن
- آشنایی اجمالی با مفاهیم PMBOK
- گروه های فرآیندی و حوزه های دانش مدیریت پروژه
- آشنایی با مفاهیم پروژه، برنامه، پورتفولیو
- مفاهیم بنیادی OPM3
- گام های OPM3
- راهکارهای برتر OPM3
- فرآیند های مدیریت پروژه سازمانی
- ارزیابی های OPM3
- چرخه OPM3
- فهرست های راهنمای OPM3

مخاطبین
- مدیران، و دیگر دست اندرکاران پروژه، مدیران عامل، مدیران بخش در سازمانهای درگیر با پروژه و همچنین کارشناسان و افرادی که الزام و یا قصد فراگیری دانش روز مدیریت پروژه را دارند.
براي شرکت کنندگاني که دوره را با موفقيت طي نمايند گواهينامه آموزشي معتبر انجمن مهندسي صنايع ايران مورد تاييد وزارت علوم صادر خواهد شد.
مدرس دوره داراي مدرک مديريت پروژه حرفه اي PMP از موسسه مديريت پروژه PMI مي باشد.
مبلغ دوره :400،000 ریال
تخفيفات: اعضا انجمن 15% و دانشجویی 10%
بمنظور ثبت نام ،مبلغ شهريه به حساب جاري 0143369919 بانک تجارت شعبه دانشگاه تربيت مدرس به نام انجمن مهندسي صنايع ايران واريز گردد.
جهت ثبت نام با واحد آموزش انجمن تماس حاصل نماييد: 88363116-021 یا 88575318-021

Navaie.iiie
2009/5/04, 03:51 PM
انجمن مهندسی صنایع ایران در راستای اهداف و رسالت علمی و اموزشی خود سمينار آشنایی با مدیریت دانش را برگزار مي نمايد.

زمان برگزاري: پنجشنبه 24 ارديبهشت 88

سرفصل مباحث سمینار
- آشنايي با مفاهيم پايه در مديريت دانش
- انواع دانش و چگونگي تبديل آنها به يكديگر
-چرخه دانش و مارپيچ دانش
- نقشه دانش در سازمان
- ‌نقش و تاثير مديريت دانش در سازمان
- ابعاد و فرايندهاي مديريت دانش
- چالشهاي مديريت دانش در سازمان
- عوامل شكست و موفقيت مديريت دانش در سازمانها
- بررسي مطالعات موردي، بيان تجربيات و توصيه هاي اجرايي در پياده سازي
آشنايي كلي با موضوع سمينار:
در عصر حاضر، دانش به عنوان يكي از مهمترين منابع ايجاد مزيت رقابتي پايدار در سازمانها به شمار مي رود. اين امر توجه ويژه مديران ارشد سازمانها را طلبيده و مديريت بر دانش سازماني را از ضروريات بقاي سازمان قلمداد مي نمايد. بنابراين سازمانها بايد بگونه‌اي طراحي شوند كه بتوانند دانش درون سازماني خود را شناخته، آن را احصاء و ذخيره كرده و در موقع لزوم از آن بهره برداري نمايند و همچنين نيازهاي دانشي خود را شناخته و از اطلاعات و دانش جديد به نحو احسن استفاده كنند. مجموعه اين عوامل پارادايم جديدي را در عرصه مديريت بنيان نهاده است كه از آن به عنوان مديريت دانش ياد مي‌شود.
سخنران: دکتر پیمان اخوان
خلاصه معرفي سخنران:
• فارغ التحصيل ممتاز رتبه اول در مقطع دكتري رشته مهندسي صنايع از دانشگاه علم و صنعت
• داراي بيش از 30 مقاله پژوهشي در كنفرانسها و ژورنالهاي معتبر بين المللي و ملي
• مدرس دانشگاه
• مدرس دوره هاي مختلف آموزشي در صنايع و کارخانجات مختلف

مدت برنامه :4 ساعت ، 9 الي 13
هزينه حضور : براي اعضا 50،000 و براي سايرين 70،000

- علاقه‌مندان به شركت در اين برنامه آموزشي، در صورت تمایل به دريافت گواهینامه حضور در سمينار از سوي انجمن مهندسي صنايع ايران، بايد علاوه بر مبلغ ثبت‌نام، مبلغ 50.000 ریال نيز به حساب جاري شماره 0143369919 بانک تجارت شعبة دانشگاه تربيت مدرس به نام انجمن مهندسي صنايع ايران واریز و فیش را به واحد آموزش انجمن فکس نمایند.
- محل برگزاری: تهران
- براي اطلاع از جزئيات بيشتر و ثبت‌نام با واحد آموزش 88363116 - 88575318 تماس حاصل نماييد.
توجه: همه متقاضیان بايد پيش از حضور در سمینار، ثبت‌نام خود را قطعي نمایند.

Navaie.iiie
2009/5/04, 03:56 PM
شركت مديريت سرآمد ايرانيان با همكاري مركز تحقيقات زمين كاو و مراكز رشد و كارآفريني منطقه 21 تهران سمينار معماري محصول و توسعه محصول جديد در صنعت را به شرح زير برگزار مي نمايد.

تاريخ برگزاري : چهارشنبه 23/02/1388

مدت سمينار : 4 ساعت 14:30 – 18:30

هزينه حضور : هر نفر 70،000 ريال

توجه : اعضاء باشگاه مديريت سرآمد ايرانيان مي توانند به صورت رايگان در اين سمينار حضور يابند.

در صورت تمايل به دريافت گواهينامه معتبر با دريافت مبلغ 50،000 ريال براي شركت كنندگان گواهينامه صادر ميگردد.

محل برگزاري : تهران

سرفصل مباحث سمينار

ويژگي هاي توليد و كسب و كار
اصول و مفاهيم معماري حصول
سكوي مشترك در صنعت
راهبرد هاي توسعه سكو در صنعت
راهكار هاي توسعه محصول جديد
توصيه هايي براي موفقيت در كسب و كار

سخنران : دكتر مهدي فتح اله

آشنايي كلي با موضوع سمينار

توسعه رقابت در سطح بين المللي و رقابتي شدن بازارها ، ايجاد و توسعه مزيت هاي رقابتي را براي دوام و بقاء كسب و كار اجتناب ناپذير ساخته است . سرعت بالاي نو آوري ، تنوع محصولات ، محدوديت منابع ، انتظارات مشتريان و بسياري مولفه هاي ديگر بعنوان دغدغه هاي كليدي مديران صنايع عنوان شده است . در اين ميان بسياري از شركت ها و سازمان هاي توليدي با چالش توليد محصول جديد و متنوع ، در عين حال با حداقل تنوع در اجرا و قطعات متشكله محصول مواجه هستند . لذا ضروري است به جهت پاسخگويي به اين نياز علمي و عملي كشورمان ، مباحث معماري محصول و سكوي مشترك نيز به عنوان يك موضوع علمي و عملي مورد توجه قرار گيرد.
لازم به ذكر است ، معماري محصول موضوعاتي از جمله : طراحي جهت تخصيص كاركرد به اجزاء فيزيكي محصول ، يكپارچه سازي اعضاء و عناصر فيزيكي ، طراحي ارتباطات و تعامل فيزيكي اجزاء محصول ، طراحي و توسعه محصولات جديد و ديگر موارد مشابه را در بر ميگيرد . لذا انچه كه در اين حوزه از علم مورد توجه است ، از طريق راهبرد سكوي مشترك و اشتراك منابع فراهم ميگردد . مفهوم اصلي سكو در صنعت ، توليد طيف وسيعي از محصولات با تعداد محدودي از اجزاء و قطعات و عواملتوليد ميباشد كهاز طريق راهبرد هاي مختلفي از جمله استاندارد سازي ، مشترك سازي و ماژولاريتي اجزاء ، قطعات ، فرايند ها و ديگر عوامل توليد ، محقق ميگردد .

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمایید :

www.msi.co.ir (http://www.msi.co.ir/)
لینک مستقیم :

http://www.msi.co.ir/default.aspx?app=news&page=news&docparid=11594&docid=11637&pagenumber=1 (http://www.msi.co.ir/default.aspx?app=news&page=news&docparid=11594&docid=11637&pagenumber=1)

در صورت تمايل به شركت در سمينار ، با دبير خانه سمينار تماس حاصل فرماييد:
44567112-021 و 44521189-021 و يا دفتر مركزي 30 – 66569439-021

Navaie.iiie
2009/5/04, 04:03 PM
تكنيك FMEA يك تكنيك تحليلي براي پيشگيري از بروز خطاها يا خرابي هاي ناشي از فعاليت هاي سازمان مي باشد و در يك سيستم مديريت كيفيت، ايمني وبهداشت شغلي، محيط زيست مورد استفاده قرار ميگيرد. اين تكنيك باعث شناسائي خطاها، طبقه بندي نمودن آنها از نظر اهميت، احتمال رخداد و تعيين روشهاي كنترل خطا گرديده و ريسك فعاليت هاي سازمان در ارتباط با طراحي محصول، فرآيندها و....... را كاهش مي دهد.
سرفصل مباحث سمینار:
· تاريخچهFMEA،تعريف‌انواع FMEA
(DFMEA,PFMEA و000)
· در چه مواقعي سازمان مي بايست FMEAرا انجام دهد.
· مزايايFMEA براي محصولات و فرآيندهاي سازمان چه مي‌باشد.
· تعيين وظايف محصول/ فرآيند، خطاهاي مرتبط با آنها
· شناسائي علل يك خطا و محاسبه ريسك
· بررسي اقدامات پيشگيرانه در جهت كاهش ريسك در نظر گرفته شده است.

تاریخ برگزاری : یکشنبه 10 خرداد 1388

مدت برگزاری : 4 ساعت 14:30 تا 18:30

محل برگزاری : تهران

هزینه حضور : برای اعضا 50،000 ریال و برای سایرین 70،000

سخنران: مهندس افشين درستي
خلاصه معرفي سخنران:
· سرمميز سيستم هاي مديريت كيفيت ، محيط زيست و ايمني و بهداشت حرفه اي

· مدرس سيستم هاي مديريت وتكنيك ها و ابزارهاي آن با تدريس بيش از 800 دوره

· آموزشي براي شركت ها و صنايع مختلف
· مشاور مديريت در تحليل ريسك

- براي اطلاع از جزئيات بيشتر و ثبت‌نام با واحد آموزش انجمن 88363116 - 021يا 88575318 -021تماس حاصل نماييد.
توجه: همه متقاضیان بايد پيش از حضور در سمینار، ثبت‌نام خود را قطعي نمایند.

Navaie.iiie
2009/5/04, 09:12 PM
انجمن مهندسي صنايع ايران در راستاي اهداف و رسالت علمي و آموزشي خود،دوره آموزشي آشنايي با Primavera(P6) را بصورت كاربردي برگزار مي نمايد.

محل برگزاری : انجمن مهندسی صنایع ایران – تهران

زمان برگزاري : 25 و 31 اردیبهشت و 1 خرداد

محتوي دوره :
- ساختار شكست سازماني (OBS)
- ساختار شكست پروژه اي (EPS)
- ايجاد پروژه و مشخصات آن
- ساختار شكست كاري (WBS)
- تعريف فعاليتها و روابط آن
- كدهاي فعاليت (Activity Codes)
- تعريف و تخصيص تقويمهاي كاري
- ساماندهي فعاليت ها بر اساس Activity Codes
- تعريف و تخصيص منابع و نقش ها
- منحني هاي مصرف منابع
- حساب هاي هزينه اي (Cost Accounts)
- انواع فعاليت ها
- انواع درصد پيشرفت
- انواع مدت فعاليت ها
- بودجه ريزي مراحل پروژه
- ايجاد برنامه مبنا (Baseline)
- *****ها
- بروز رساني پروژه

مدت برنامه : 3 روز بمدت 24 ساعت از ساعت 8:30 الي 16:30 مي باشد

براي شركت كنندگاني كه دوره را با موفقيت طي نمايند گواهينامه آموزشي معتبر انجمن مهندسي صنايع ايران صادر خواهد شد

هزینه دوره :1،200،000 ریال به ازای هر نفر
تخفیفات : اعضا انجمن 15% ، دانشجویی 10 %
شهریه فوق شامل : جزوه آموزشی ، پذیرایی ، و صدور گواهی نامه آموزشی معتبر میباشد.
جهت ثبت نام با واحد آموزش تماس حاصل فرمایید : 88575318-021 و 88363116-021

Navaie.iiie
2009/5/19, 01:55 PM
سمينار آشنايی با هزينه های کيفيت در 19 خرداد برگزار می گردد

مرکز آموزش کانون فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامی و مديريت سرآمد ايرانيان برگزار می نماِيد:

موضوع سمينار: آشنايی با هزينه های کیفیت

Costs of Quality

مدت سمينار: 4 ساعت
تاريخ:19/3/88 - سه شنبه
ساعت : 18 – 14
سخنران: دکتر مهدی کرباسيان

امروزه قیمت وکیفیت از مهمترین مزیتهای رقابتی در صنایع به شمار می آیند.این که بدی کیفیت چه تاثیری بر محصولات و متعاقباً در آمد شرکت خواهد داشت ونیز برای رسیدن به کیفیت مطلوب چقدر باید هزینه کنیم، بحث هزینه های کیفیت را جایگاهی ویژه بخشیده است.
محتواي سمينار:
- تاریخچه ومفاهیم
- چرخه حیات وگانت چارت پیاده سازی هزینه های کیفیت
- انواع هزینه های کیفیت
- آشنایی با کاربرگهای محاسبه این هزینه ها
- آشنایی با یک پروژه عملی

مبلغ حضور در سمينار: اعضا کانون 50،000 ريال - ساِيرِِِين 70،000 ريال
توجه: اعضا کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با پرداخت مبلغ 50،000 ریال در سمینار حضور یابند.

براي اطلاع از جزئيات بيشتر با واحد دبيرخانه سمينار تماس حاصل نماييد: 30و66569429 - 66568065 -021

http://www.msi.co.ir/documents/document/11589/11649/COQ.aspx (http://www.msi.co.ir/documents/document/11589/11649/COQ.aspx)

www.msi.co.ir (http://www.msi.co.ir/)

alighasemi
2009/5/21, 04:54 PM
با سلام.سومین سلسله سمینار های مهندسی صنایع با حضور دکتر منطقی در دانشگاه صنعتی مالک اشتر .
www.siie.blogfa.com (http://www.siie.blogfa.com)

4niko
2009/5/21, 07:23 PM
حيف كه تهران نيستيم تو اين سمينارا شركت كنيم:(

s22a2ch
2009/9/27, 11:43 PM
سلام.از اونجایی که دیدم جای این تاپیک خالی هست گفتم بزنم.:w16:
هر کس میدونه همایشی هست اینجا از قبل بگه تا همه اگه بتونن شرکت کنن.:w16:
میدونین که صنایع همایش زیاد داره و بعضی وقتا ادم نمیدونه کی و کجا بر گذار میشه.

s22a2ch
2009/9/27, 11:49 PM
تا اونجایی که میدونم قراره یه همایش با عنوان مدیریت استراتژیک تو دانشگاه امیر کبیر برگزار بشه.
19-20 مهر هست.:w16:
مقاله هم نمیخواد.
فعلا" بیشتر نمی دونم.
تا چند روز بعد میگم کل شرایط رو.:w10:

ALI0069
2009/11/19, 05:07 AM
مركز تحقيقات كاربردي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين راه اندازي شد

با هدف گسترش تحقيقات مهندسي صنايع و مکانيک ،مركز تحقيقات كاربردي در دانشكده مهندسي صنايع و مكانيك دانشگاه آزاد اسلامي قزوين راه اندازي شد .

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين ، مهندس محمد مهدي خيري خواه مدير اجرايي مركز تحقيقات كاربردي اين دانشگاه به اهداف راه اندازي اين مركز اشاره كرد و گفت : با حمايت هاي دكتر موسي خاني رياست دانشگاه و به منظور پژوهش در زمينه مسائل مهندسي صنايع و مكانيك ، هدايت طرح هاي پژوهشي دانشكده ، ارتقا سطح آگاهي هاي علمي دانشجويان اين انجمن آغاز به کار کرده است.

وي در ادامه كمك به حل مسائل ، مشكلات و تنگناهاي استان در زمينه مهندسي صنايع ومكانيك و رشته هاي وابسته به آن ، همكاري با مراكز آموزش عالي ، مراكز پژوهشي و سازمان هاي اجرايي استان و تلاش براي توليد علم در اين رشته ها را از مهم ترين اهداف راه اندازي و تشكيل مركز تحقيقات كاربردي در دانشكده مهندسي صنايع و مكانيك دانشگاه آزاد اسلامي قزوين دانست.

مدير اجرايي اين مركز به مهم ترين وظايف مركز تحقيقات كاربردي اشاره كرد و گفت : پيشنهاد و انجام طرح هاي پژوهشي، برگزاري همايش ها و سمينارهاي علمي ، توليد علم و گسترش آن از طريق انتشار مقالات در مجلات و كنفرانس هاي معتبر داخلي و خارجي ، مستند سازي طرح هاي انجام شده و ايجاد بانك اطلاعاتي مرتبط با فعاليت هاي مركز، انتشار نشريه علمي ، تخصصي و تجاري سازي ايده هاي جديد از مهم ترين وظايف اين مركز است.

اين مرکز در قالب3 گروه مهندسي مكانيك ، مهندسي صنايع و گروه مواد نوين سازماندهي شده است .

woodywood
2009/11/20, 01:33 PM
تا اونجایی که میدونم قراره یه همایش با عنوان مدیریت استراتژیک تو دانشگاه امیر کبیر برگزار بشه.
19-20 مهر هست.:w16:
مقاله هم نمیخواد.
فعلا" بیشتر نمی دونم.
تا چند روز بعد میگم کل شرایط رو.:w10:

مگه میشه همایش باشه بعد مقاله نخواد؟؟؟
پس همایش نیست
شاید دوره آشنایی باشه

businessman
2009/12/16, 03:15 PM
انجمن مهندسی ارزش ایران در سه سطح 1 2 و 3 دوره های آموزشی مهندسی ارزش برگزار می نماید.
سطح 1 (4ساعت) : 9/10/88
سطح 2 (16 ساعت): 22 و 23 دی
سطح 3(24 ساعت): 5-7 بهمن
من خودم هم در این دوره ها ثبت نام کردم. به سایر دوستان هم به ویژه کسانی که بیشتر مایل به کار تو بحث کنترل پروژه هستند پیشنهاد می کنم حتماً شرکت کنند ارزشش رو داره.( هیچ گونه پیش نیازی هم احتیاج نداره یعنی بچه های ترم پایینی هم می تونن شرکت کنند);))
www.sive.org
:gol:  

minerva62
2010/2/03, 08:52 AM
با سلام

سومین سمینار از سلسله سمینارهای ارائه تجربیات موفق توسط شرکت حمل و نقل ریلی نیرو در محل انجمن لجستیک ایران برگزار می شود.

محتوای دوره:
1- حمل و نقل، لجستیک و ترانزیت فرآورده های نفتی
2- نقش مسوولیت اجتماعی شرکتهای CSR در ارتقای جایگاه سازمانی

زمان برگزاری: پنج شنبه 15 بهمن ماه 1388
ساعت: 8:30 الی 12:00

مکان برگزاری: محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، درب جنوب غربی، روبروی سالن 21 و 23 ، ساختمان انجمن لجستیک ایران

جهت ثبت نام با شماره های 2- 22662481 تماس حاصل فرمایید. مهلت ثبت نام تا 12/11/88 می باشد.

http://www.ils.ir (http://www.ils.ir/)

ALI0069
2010/2/03, 09:00 AM
با سلام

سومین سمینار از سلسله سمینارهای ارائه تجربیات موفق توسط شرکت حمل و نقل ریلی نیرو در محل انجمن لجستیک ایران برگزار می شود.

محتوای دوره:
1- حمل و نقل، لجستیک و ترانزیت فرآورده های نفتی
2- نقش مسوولیت اجتماعی شرکتهای CSR در ارتقای جایگاه سازمانی

زمان برگزاری: پنج شنبه 15 بهمن ماه 1388
ساعت: 8:30 الی 12:00

مکان برگزاری: محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، درب جنوب غربی، روبروی سالن 21 و 23 ، ساختمان انجمن لجستیک ایران

جهت ثبت نام با شماره های 2- 22662481 تماس حاصل فرمایید. مهلت ثبت نام تا 12/11/88 می باشد.

ممنون . البته مهلت ثبت نام تموم شده

minerva62
2010/2/03, 09:14 AM
http://www.4shared.com/file/214152943/99f79774/New_Picture__2_.html

http://www.ictm.ir

minerva62
2010/2/03, 09:51 AM
با سلام

اولين نمايشگاه بين المللي لجستيك و زنجيره تامين كه قرار بود در دي ماه 1388 برگزار شود به دليل مناسب نبودن فضاي عمومي كشور و تداخل اين نمايشگاه با نمايشگاه هاي حمل و نقل در سراسر نقاط ايران و به منظور برگزاري هرچه باشكوه تر نمايشگاه، به تير ماه 1389 موكول شد .

minerva62
2010/2/06, 01:38 PM
:w24:ششمين كنفرانس بين المللي مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات:w26:

http://www.ictm.ir/newsletter2010/ICTM2010.pdf

businessman
2010/2/07, 08:47 AM
دوستان اگر می خوان در جریان روز به روز کلیه دوره های برگزار شده در ایران در زمینه مهندسی صنایع باشند می تونن از طریق این سایت پیگیر باشند, چرا که تقریباً اکثر دوره ها رو اینجا هر روز اعلام می کنه:
www.betsa.ir :gol:

sheyda
2010/3/11, 10:01 AM
( نمی دونم چرا این تاپیک به عنوان یکی از تاپیک های مهم عنوان نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

بهرحال...............
.................................................. .................................................. .........................
سمینار آشنایی با برنامه ریزی و کنترل پروژه،شامل مباحث:

http://www.unp.ir/images/news_cats/pointer.gif (http://www.unp.ir/news_cats.php?cat_id=50)آشنايي با برنامه ريزي و كنترل پروژه و نرم افزارهاي آن

Planning and project Control

آکادمی مدیریت سرآمد ایرانیان در راستای رسالت علمی و آموزشی خود در هفته دوم ارديبشهت ، بمناسبت هفته مهندسي صنايع و كار آفريني مجموعه سمینارهای مدیریتی را با حمایت اداره کارآفرینی و توانمندسازی بصورت رایگان برگزار می نماید.

برگزار کننده : مدیریت سرآمد ایرانیان – MSI ACADEMY
تاریخ برگزاری: 89/2/14- سه شنبه مدت سمینار: 4ساعت – 30/18 –30/14

سخنران: مهندس علي رحمتي توكل
مبلغ حضور: حضور برای عموم رایگان می باشد
-
آشنایی کلی با سمینار:
-در عصر حاضر بهره وري در پروژه ها و سازمان هاي پروژه محور اساسي ترين مولفه رشد و تعالي سازمان مي باشد. اهميت اين امر تا جايي است كه شركت ها و سازمان ها براي مديريت پروژه هايشان به دنبال استفاده از مناسب ترين و كاراترين روش ها مي باشند. انتخاب نرم افزارهاي مناسب تر نيز در همين راستا مي باشد. به راستي كدام نرم افزار بهتر است؟ در اين سمينار با توجه به نيازهاي روز پروژه هاي صنعتي، ضمن بررسي اجمالي مراحل مديريت پروژه كاربردي ، به بررسي كلي قابليت هاي نرم افزارهاي رايج مديريت پروژه پرداخته مي شود.
محتوی سمینار:
-آشنايي با مفاهيم كنترل پروژه
- آشنايي با مراحل برنامه ريزي و كنترل پروژه
- آشنايي با قابليت هاي نرم افزار Primavera(P3)
-آشنايي با قابليت هاي نرم افزارMicrosoft Project (MSP)
-آشنايي با قابليت هاي نرم افزار Primavera(P3/P3E)
-آشنايي با نقاط قوت و ضعف نرم افزارهاي كنترل پروژه
توضیحات: - علاقه‌مندان به شركت در اين سمينار آموزشي، در صورت تمایل به دريافت گواهینامه حضور در سمينار آموزشي ، بايد مبلغ گواهينامه حضور در سمينار ، را پرداخت نمايند اعضا باشگاه مديريت سرآمد ايرانيان مي توانند با پرداخت مبلغ 50.000 ریال و سايرين مي توانند با پرداخت مبلغ 100،000 ريال گواهينامه حضور در سمينار آموزشي را دريافت نمايند.

توجه:الويت ثبت نام با اعضا باشگاه مديريت سرآمد ايرانيان و متقاضیانی می باشد که گواهینامه حضور در سمینار را درخواست می نمایند، همه متقاضیان بايد پيش از حضور در سمینار، ثبت‌نام خود را قطعي نمایند.
.

نحوه ثبت نام :- براي اطلاع از جزئيات بيشتر و ثبت ‌نام با واحد آموزش تماس حاصل نمایید:
66568065- 30و66569429-88363116- 88575318 -021
www.msi.co.ir (http://www.msi.co.ir)
.................................................. .................................................. .......................

فقط خواهش می کنم هر کسی که تونست شرکت کنه واسه بچه های تالار هم یه گزارش تهیه کنه و اطلاعات رو در اختیار بقیه هم بذاره،ممنون.........................

البته دوستان چندتا سمینار دیگه هم قراره تو اردیبهشت برگزار بشه که موعدشون زودتر از این سمینار هست که من جزئیاتش رو براتون می ذارم ولی خوب فکر کنم سمینار آشنایی با برنامه ریزی و کنترل پروژه جالب تر و مفیدتر باشه!!!!!!!!!!!!

با احترام

sheyda
2010/3/14, 10:21 AM
سمينار آشنايي با رویکرد حل مساله

Problem Solving
آکادمی مدیریت سرآمد ایرانیان در راستای رسالت علمی و آموزشی خود در هفته دوم ارديبشهت ، بمناسبت هفته كار آفريني مجموعه سمینارهای مدیریتی را بصورت رایگان برگزار می نماید.

تاریخ برگزاری: 89/2/9
پنجشنبه مدت سمینار:
4ساعت – 30/12 – 30/8

سخنران: سخنران: دكتر حمید اسماعیلی
آشنایی کلی با سمینار:
حل مساله رويكردي است كه بر اساس دستیابی به بهبود پايه‌گذاری شده است. اين رويكرد در اجرا از اثربخشي بالايي برخوردار است . رویکرد حل مساله يك رويكرد نتيجه‌گرا است و وجود ابزارهاي توانمند آماري و برنامه ریزی در آن سبب گرديده كه قادر باشد مسائل پيچيده و مزمن سازمان را با انجام تحليلهاي علمي و قدم به قدم بررسي و حل نمايد. استفاده از اين رویکرد در ساليان اخير رشد روزافزوني داشته است و بسياري از واحدهاي توليدي بزرگ مانند شركتهاي موتورولا، جنرال الكتريك، فورد، زيراكس و همچنين واحدهاي خدماتي با بكارگيري آن توانسته اند كيفيت محصولات و خدمات خود را ارتقاء دهند.
در كشور ما نيز همگام با ساير كشورهاي جهان فعاليتهاي ارزنده‌اي در خصوص پياده سازي و اجراي اين رویکرد صورت گرفته است. بسياري از صنايع بزرگ و کوچک كشور مانند صنايع خودروسازي، صنايع پتروشيمي، نفت و گاز، قطعه سازان، صنایع دفاع ،خدمات درمانی، بانکها، پست، نیروگاههای تولید برق دارو سازیها و بسياري از واحدهاي توليدي و خدماتي ديگر از اين رويكرد به طور موفقيت آميزي استفاده نموده‌اند. حل مساله، مشكلات مختلفي در يك سازمان را مانند كاهش ضايعات، افزايش بهره‌وري، افزايش رضايت مشتري، ارتقاي كيفيت محصولات و خدمات، را حل می کند.
محتوی سمینار:
-ضرورت اجراي بهبود و مشارکت کارکنان
-تعريف و تاريخچه گروههای کنترل کيفيت
-هفت گام حل مساله
oتعريف مشکل، تعريف وضعيت موجود و هدف گذاري، برنامه ريزي، تجزيه و تحليل علتها، انتخاب و انجام اقدام اصلاحي، بررسي نتايج، استاندارد سازي و کنترل
-تکنيکهاي حل مساله
oنمودار پارتو، روند، دايره اي، هيستوگرام، نمودار علت و معلول، نمودار کنترل، نمودار جريان

توضیحات: - علاقه‌مندان به شركت در اين سمينار آموزشي، در صورت تمایل به دريافت گواهینامه حضور در سمينار آموزشي ، بايد مبلغ گواهينامه حضور در سمينار ، را پرداخت نمايند اعضا باشگاه مديريت سرآمد ايرانيان مي توانند با پرداخت مبلغ 50.000 ریال و سايرين مي توانند با پرداخت مبلغ 100،000 ريال گواهينامه حضور در سمينار آموزشي را دريافت نمايند.
توجه:الويت ثبت نام با اعضا باشگاه مديريت سرآمد ايرانيان و متقاضیانی می باشد که گواهینامه حضور در سمینار را درخواست می نمایند، همه متقاضیان بايد پيش از حضور در سمینار، ثبت‌نام خود را قطعي نمایند.
نحوه ثبت نام :- براي اطلاع از جزئيات بيشتر و ثبت ‌نام با واحد آموزش تماس حاصل نمایید:
محل برگزاری: تهران
www.msi.co.ir

sheyda
2010/3/14, 10:23 AM
سمينار آشنايي با ارزیابی 360 درجه

360 Degree Evaluation Tool
آکادمی مدیریت سرآمد ایرانیان در راستای رسالت علمی و آموزشی خود در هفته دوم ارديبشهت ، بمناسبت هفته مهندسي صنايع و كار آفريني مجموعه سمینارهای مدیریتی را بصورت رایگان برگزار می نماید.

تاریخ برگزاری: 89/2/16- پنج شنبه مدت سمینار: 2ساعت – 13 - 11

سخنران: سخنران: مهندس داوود حيدري
خلاصه معرفي سخنران:
- مدیر عامل مدیریت سرآمد ایرانیان
- مدیریت و اجرا بیش از شصت پروژه در زمینه سیستم ها و مدل های مدیریتی در صنایع و سازمانهای مختلف
-سر ممیز سیستم های مدیریتی و ارزیاب مدلهای تعالی
-تدریس در بیش از 300 دوره آموزشی و سخنرانی در بیش از 40 سمینار و همایش (صنایع و دانشگاه ها )
-بنیان گذار متدولوژی کلینیک استراتژیک در ایران
-
-آشنایی کلی با سمینار:
-ابزار ارزیابی360درجه، يك روش مناسب در زمينه توسعه كيفيت و مديريت سبک رهبري است. اين فرايند، سيكل كاملي است كه خلاصه بازخوري از همه افراد (سرپرستان، زيردستان و همكاران) در مورد جنبه‌هاي مختلف سبك رهبري و مديريت و عملكردشان ارائه مي كند.
-برخی از سازمانها این روش ارزیابی را براي يك بخش از سازمان و یا یک رده سازمانی مشخص و به صورتی سيستماتيك انجام مي دهند.
-نتایج حاصله از این روش ارزیابی ، به افراد كمك مي كند تا ادراك خود را در مورد محيط كاريشان، با ادراك ارزيابي‌كنندگان مهم مقايسه كنند. همچنین سازمان را برای برنامه ریزی جهت بهبود سبک رهبری مدیران خود توانمند می سازد.

محتوی سمینار:
-معرفی روش ارزیابی 360 درجه
-مزایای ارزیابی 360 درجه
-ارکان روش ارزیابی 360 درجه
-فرایند ارزیابی 360 درجه
-کاربرد های ارزیابی 360 درجه

توضیحات:
- علاقه‌مندان به شركت در اين سمينار آموزشي، در صورت تمایل به دريافت گواهینامه حضور در سمينار آموزشي ، بايد مبلغ گواهينامه حضور در سمينار ، را پرداخت نمايند
توجه : الويت ثبت نام با اعضا باشگاه مديريت سرآمد ايرانيان و متقاضیانی می باشد که گواهینامه حضور در سمینار را درخواست می نمایند، همه متقاضیان بايد پيش از حضور در سمینار، ثبت‌نام خود را قطعي نمایند.

جهت ثبت نام اينترنتي اينجا كليك نماييد.
محل برگزاری: تهران

www.msi.co.ir

afsoon6282
2010/9/25, 12:59 AM
هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع

14 و 15 مهرماه 1389

http://iiec2010.com/web/guest/home (http://iiec2010.com/web/guest/home)

mjvm
2010/9/25, 01:31 PM
به نام خدای دوست داشتنی
سلام به همه ی دوستان به ویژه مهندسان صنایع نازنین:gol::gol::gol:

کپی یک خبر مهم:::

به اطلاع کلیه مخاطبین عزیز می رساند بخش دوم معرفی خلاقیت نظام یافته ( تیریز ) توسط مهندس کریمی روز دوشنبه ساعت ۷ صبح در برنامه طلوع ، شبکه چهار سیما انجام خواهد شد.
مخاطبین عزیز می توانند سوالات خود را در مورد دانش تیریز جهت طرح در این برنامه تلویزیونی در بخش نظرات همین مطلب درج نمایند.

مهندس کریمی بازرس انجمن مهندسی صنایع ایران می باشد.

لینک مستقیم مشاهده ی برنامه و همچنین منبع این خبر در لینک زیر می باشد!
http://iien.ir/?p=1263

در پناه خدای دوست داشتنی:gol::gol::gol::gol:

mzamany
2012/5/01, 01:04 PM
سومین همایش رایگان داده‌کاوی و مجموعه کارگاه‌های تخصصی با همکاری شرکت پلاک آبی در 28 ام اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌گردد.
محتوای همایش رایگان:
- قسمت اول همایش
تاریخچه تشیکل داده
چرا داده کاوی؟
تعریف داده کاوی و استخراج دانش از داده
تفاوت داده کاوی و آمار و بازیابی داده
روش انجام پروژه داده کاوی
وظایف داده کاوی
ابزارهای داده کاوی
چالش های موجود در داده کاوی
تحلیل شبکه اجتماعی با داده کاوی
آماری از استفاده داده کاوی در صنعت‌های مختلف و مقایسه آن با سالهای گذشته
پرکاربردترین الگوریتمهای داده کاوی در سالهای اخیر

- قسمت دوم همایش
مرور کاربردهای داده‌کاوی از جمله کاربردهای آن در:
مدیریت ارتباط با مشتری
بیمه و بانک
صنعت و اقتصاد
ساخت و تولید
مدیریت مالی
تعمیرات و نگهداری
زنجیره تامین
کنترل کیفیت
کنترل موجودی
بیمارستانها و مراکز بهداشتی
و ...

- قسمت سوم همایش
مرور مقالات منتشر شده در حوزه داده‌کاوی در مجلات و کنفرانس‌های بین المللی

- قسمت چهارم همایش
پرسش و پاسخ

سايت همايش: irdatamining.com (http://irdatamining.com/)
تلفن تماس دبيرخانه: 5-88560784-021
محل برگزاري: تهران - سالن همایش های اوین
ایمیل: info@irdatamining.com

fmosif
2012/5/09, 05:39 PM
http://siec2012.ir/files_site/template_pic/r_1_120426004928.jpg

http://siec2012.ir/fa/

fmosif
2012/5/09, 05:43 PM
WELCOME TO IEEM 2012
The IEEE International Conference on Industrial Engineering and Engineering Management (IEEM) is the leading international forum to disseminate, to all branches of industries, information on the most recent and relevant research, theories and practices in IEEM. All submissions are subjected to rigorous review before an acceptance decision is made. This conference has been hosted by leading universities in Asia and has been attended by around 500 participants from 50 countries each time.

Following success of our earlier IEEM conferences, the IEEE IEEM 2012 will be held in Hong Kong during 10-13 Dec. The conference will link researchers and practitioners from different branches of industrial engineering and engineering management from around the world. Built on the experience of the earlier conferences, IEEM will be a conference of very high standard. Please consider submitting a paper to IEEE IEEM 2012.Call for Participation
Papers on the following topics will be presented in oral and poster sessions:

[*=left]Decision Analysis and Methods
[*=left]E-Business and E-Commerce
[*=left]Engineering Economy and Cost Analysis
[*=left]Engineering Education and Training
[*=left]Global Manufacturing and Management
[*=left]Human Factors
[*=left]Information Processing and Engineering
[*=left]Intelligent Systems
[*=left]Manufacturing Systems
[*=left]Operations Research

[*=left]Production Planning and Control
[*=left]Project Management
[*=left]Quality Control and Management
[*=left]Reliability and Maintenance Engineering
[*=left]Safety, Security and Risk Management
[*=left]Service Innovation and Management
[*=left]Supply Chain Management
[*=left]Systems Modeling and Simulation
[*=left]Technology and Knowledge Management

Publication
All submissions will be peer reviewed. Accepted papers will be published in the conference proceedings, which will also appear in the IEEEXplore database and also indexed by Engineering Index (EI). Extended papers may be considered for special issues of selected international journals, subject to further review.

fmosif
2012/5/09, 05:45 PM
سمینار رایگان
گروه تخصصی مطالعه شریف برگزار می کند:

آخرین روش ها و تکنیکهای تندخوانی و تقویت حافظه در جهان
Photo Reading

www.sitsd.com (http://www.sitsd.com/addmail.aspx)

آیا می دانید که تا سال 2025 میلادی دانسته های بشر هر 75 روز دو برابر می شود و در حال حاضر هر 2 سال علم بشر 2 برابر می شود؟!!
آیا می دانستید سرعت مطالعه هر ایرانی 150 کلمه در دقیقه و میانگین سرعت مطالعه در جهان 800 کلمه در دقیقه است؟
آیا می دانید شما هم می توانید براحتی سرعت مطالعه خود را تا 6 برابر بالا ببرید؟!!!!
جهاد دانشگاهی صنعتی شریف بعنوان یک دانشگاه پیشتاز در عرصه علم در کشور
سمینار آموزشی رایگان و کاملاً کاربردی در مدت 90 دقیقه برگزار می کند.
در این سمینار رایگان سرعت مطالعه فعلی شما سنجیده خواهد شد و راهکار هایی برای افزایش این سرعت ارائه می شود.

برای دانلود رایگان فصل اول و دوم تنها کتاب روش تندخوانی Photo Readingدر جهان که به فارسی ترجمه شده اینجا کلیک کنید. (http://www.sitsd.com/addmail.aspx)

مکان: سالن همایشهای جهاد دانشگاهی صنعتی شریف
ظرفیت فوق العاده محدود
زمان: پنجشنبه 21 اردیبهشت و جمعه 22 اردیبهشت
مخاطبین این سمینار:
· دانشجویان و دانش آموزان مقاطع مختلف که می خواهند کنکور بدهند.· دانشجویان زبان انگلیسی که نیاز به حفظ لغات و اصطلاحات سنگین انگلیسی را دارند. (امتحانات IELTS و TOEFL)· مدیرانی که نیاز به مطالعه دارند اما وقت بسیار کمی دارند.· و در نهایت همه کسانی که به مطالعه علاقه مندند و می خواهند کتاب های بیشتری را در زمان کمتری بخوانند.

تلفن رزرو جا: 66065410 - 66064000

برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید. (http://www.sitsd.com/addmail.aspx)

mahakmotlagh
2012/5/13, 02:40 PM
سلام دوستان
مي‌خواستم اطلاع بدم كه يكسري كارگاه‌هاي تخصصي نرم‌افزاري در هشت زمينه از مهندسي صنايع توسط جهاد دانشگاهي دانشگاه شريف داره برگزار ميشه. به نظر كارگاههاي خوبيه و قيمتش هم بدك نيست و به شركت كنندگان تو كارگاه گواهي پايان دوره از طرف جهاد دانشگاهي شريف داده ميشه. شروع كارگاه‌ها در تاريخ 1391/04/22 هستش و مهلت ثبت‌نام هم تا تاريخ 1391/03/07 و ظرفيت كارگاه‌ها هم فكر كنم محدود باشه، كارگاه‌ها در محل جهاد دانشگاهي دانشگاه شريف برگزار ميشه. فايلي كه ضميمه كردم توضيحات كاملتري درباره ثبت‌نام و قيمت و مدت زمان و ... داده.