PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : محفل دوستانه کارشناسی ناپیوسته معماری

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

artemiss
2010/9/12, 12:53 AM
[QUOTE=artemiss;2489832]شما زیرآب بودین هیچوقت پست نمیدین:surprised:
ماشالله به این نفس:D

اوااااااااااااااااااااااا اااااا
من پست ندادم :cry:
قهرم:cry:
الـــــــــــههههیییییی:w24 :
من پستاتو ندیدم خوب:w05:

artemiss
2010/9/12, 12:54 AM
آقا محمود من تو بی بی سی شنیدم هرسال هاروارد اول میشد امسال کمبریج اول شده مثه اینکه، هاروارد دوم شده
حتی گفت اوباما دانشجوی هاروارد بوده
این خبره جدیده؟؟

mehdi_mmy
2010/9/12, 12:55 AM
من نمیدونم برای چی دعوا شد اینجا ولی خیلی بد شد
این تاپیک میتونه برای سالهای بعد هم که بچه ها کنکور میدن مفید باشه

خواهشا انقدر اسپم بارون نکنید اینجارو
اینجا برای کنکوری ها هستش

MEG
2010/9/12, 12:57 AM
خبری که چند روز پیش منم تو bbc شنیدم اینکه کمبریج اول و هاروارد دومه

artemiss
2010/9/12, 01:16 AM
من نمیدونم برای چی دعوا شد اینجا ولی خیلی بد شد
این تاپیک میتونه برای سالهای بعد هم که بچه ها کنکور میدن مفید باشه

خواهشا انقدر اسپم بارون نکنید اینجارو
اینجا برای کنکوری ها هستش

هرچی بود تموم شد
اینجا هم محفل دوستانس، تاپیکای تخصصی تر و کارآمد تر واسه کنکوری ها هست موقعه کنکورم همیشه هستن بچه هایی که تجربه دارن و بقیه رو راهنمایی کنن:victory:
اینجا دیگه پاتوق مائه:D

MEG
2010/9/12, 10:51 AM
سيد هادي مير ميران

http://i10.tinypic.com/2gtw3dx.jpg

سیدهادی میرمیران به سال ۱۳۲۳ در قزوین به دنیا آمد. در سال ۱۳۴۷ از دانشكده هنرهای زیبای دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد.

فعالیت حرفه ای این هنرمند معمار تقریباً به سه دوره مساوی تقسیم می شود :

در فاصله ۱۳۴۷- ۱۳۵۷ او در شركت ملی ذوب آهن ایران، در اصفهان سرپرست كارگاه معماری واحد طراحی و شهرسازی بوده و مسئولیت تهیه و اجرای طرح های متعددی را در زمینه مجموعه های مسكونی، بناهای عمومی و طرح های شهری در شهرهای جدید الاحداث پولادشهر، زیرآب و زرندنو به عهده داشته است.
از سال ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۷ ضمن ادامه فعالیت در ذوب آهن، با شركت خانه سازی ایران و اداره كل مسكن و شهرسازی اصفهان همكاری كرده است.
در شركت خانه سازی ایران مسئولیت سرپرستی واحد طراحی و در اداره كل مسكن و شهرسازی اصفهان مسئولیت تهیه طرح جامع شهر اصفهان و «طرح منطقه شهری اصفهان» با او بوده است. او در اصفهان برای اولین بار- در حوزه رسمی شهرسازی كشور- مفهوم «منطقه شهری» را به طور جدی مطرح كرد و با ارائه بسیار درخشان طرحی موفق، در فرآیندی سخت و طولانی از جلسات بررسی و تصمیم گیری در كمیته فنی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، توانست ضرورت توجه به مناطق شهری، كشور را به منزله عرصه هایی مشخص، مجزا و مستقل در «حوزه مدیریت و برنامه ریزی شهری» نشان دهد.
از سال ۱۳۶۷نیز میرمیران به عنوان مؤسس و مدیرعامل شركت مهندسان مشاور نقش جهان پارس به كار در زمینه شهرسازی و معماری ادامه داد. طی این دوره تهیه طرح های متعدد شهری به ویژه چند طرح بسیار موفق برای احیای مجموعه كریمخانی شیراز، احیا و بهسازی مجموعه میدان كهنه و مسجد جامع عتیق اصفهان و بدنه سازی خیابان چهار باغ اصفهان و نیز شركت پیگیر و فعالانه او در تمامی مسابقات مهم معماری داخلی- و یك مسابقه بین المللی- و موفقیت چشمگیر او در اغلب این مسابقات به عنوان برنده، همچنین كسب رتبه اول جایزه بزرگ معمار سال ۱۳۸۲ برای ساختمان كانون وكلای تهران و رتبه دوم جایزه معمار سال ۱۳۸۰ برای مجتمع فرهنگی- ورزشی رفسنجان و دریافت نشان فرهنگ و هنر او را به عنوان چهره شاخص و سرشناس معماری و شهرسازی معاصر ایران مطرح كرد.

مرحوم میرمیران معماری ایران را یكی از برجسته ترین های تاریخ معماری جهان می دانست و علاقه وافری به این معماری داشت. او در یكی از گفت وگوهایش در این باره گفته است: «من شیفتگی زیادی به معماری ایرانی دارم و برای آن ارزش بسیاری قائلم. معتقدم در تاریخ معماری جهان، اگر معماری ایران یكی از برجسته ترین اجزا نباشد، از برجسته ترین هاست. چون اولاً تداوم دارد. یعنی معماری ایران در دوران قبل از هخامنشیان تا اواخر دوره قاجار به هم پیوسته است. قطع و انفصال ندارد. در همه این دوره ها هم نمونه های مهمی داشته كه در تاریخ معماری جهان اثر گذاشته است. مثل تخت جمشید، ایوان مدائن، مقبره سلطانیه و ...

... بشر باید بتواند به هنر معماری دلخوش باشد. معماران هم باید چیزهایی بسازند كه دلخوشی بیاورد... معماری معمار مهم است، باقی امور را دیگران هم می توانند انجام دهند. لوكوربوزیه حتی كشتی هم طراحی می كرد.

ویژگی او این بود كه همیشه تلاش می كرد چیز جدیدی به وجود آورد، چیز تازه ای خلق كند. ما باید همین را از او یاد بگیریم.بیشتر از معماری لوكوربوزیه باید معماربودن را از او یاد بگیریم. منظور من این نیست كه همه باید لوكوربوزیه باشند. هزاران نفر باید بتواند ساختمانهای خوب بسازند. در میان آنها ده نفر هم معمار خوب می شوند. هر كدام كه استطاعت خلاقیت داشته باشد.

ایرج اعتصام در روز مراسم تشییع پیكر مرحوم میرمیران تأكید كرد كه عشق و احترام میرمیران به ارزش های معماری گذشته ایران همواره در تمام گفتارها و آثار او منعكس بود. به اعتقاد میرمیران، ضروری است روح و روحیه معماری گذشته ایران را با پیشرفت فنی روز عجین كرد. او عاشق معماری بود و زندگی اش را وقف معماری كرد. میراث تئوری و عملی به جای مانده از میرمیران باید حفظ شده و گسترش یابد.جلیل حبیب اللهیان نیز گفته است: میرمیران تنها چهره ای ماندگار در فرهنگ و هنر ایران نیست، بلكه نمونه ای از استقامت و پایداری در برابر بیماری و مرگ بود. مصادف شدن روز معمار با نام هادی میرمیران، این روز را جاودانه تر كرد.
بهرام فریور صدری نیز هادی میرمیران را معمار ایرانی می نی مالیستی دانست كه مشخصه های ایرانی را در كارهایش عیناً اجرا می كرد و كارهای دقیق، بدیع و تازه ارائه می داد. به اعتقاد صدری، جامعه حرفه ای به میرمیران بدهكار است تا كارهای او را تحلیل كند.
علیرضا قهاری رئیس انجمن مفاخر ایران تأكید كرده است كه انتخاب اصفهان به عنوان پایتخت دائمی فرهنگی ایران و نیز تأسیس موزه ملی معماری، دو پیشنهاد اساسی و مهم میرمیران در روزهای پایان حیاتش بوده است. مهندس میرمیران به جمعیت، انجمن، شهر و استان خاصی تعلق ندارد، بلكه او یك معمار ملی است، با ایده های شرقی و پشتوانه باشكوه معماری فاخر و اصیل ایرانی. انجمن و دوستداران میرمیران، تندیسی از این معمار فرهیخته را تهیه می كنند.

زنده یاد مهندس هادی میرمیران پس از گذران یك دوره بیماری صعب العلاج در بیمارستانی در آلمان درگذشت. روحش شاد و یادش تا ابد گرامی باد.

سخنانی از سید هادی میرمیران اگر از معماری امروز جهان استفاده نکنیم، از قافلهی تمدن عقب ماندهایم...

عناوین و افتخارات سید هادی میرمران

http://i30.tinypic.com/f36jok.jpg کانون وکلای دادگستری تهران

http://i29.tinypic.com/2lmm72a.jpg کتابخانه ملی ایران

http://i25.tinypic.com/a1jqcx.jpg مجتمع ورزشی رفسنجان

mahmood321
2010/9/12, 11:22 AM
باسلام خدمت دوستان محترم خبربالارامن ازلابه لای اخباری که برام میفرستن کشیدم بیرون درموردرنکینگ بندی که کمبریج اول شده نمیدونم من بی بی سی رونگاه نکردم
به هرصورت تا دانشگاه ایران خیلی فاصله هست.

sahar-mir
2010/9/12, 11:45 AM
سلامممممممم :gol:
خوبید بچه ها ؟
من چند روز نبودم اینجا چی شده ؟
دعوا شده ؟ بین کی و کی ؟
سپیده سارا فرزاد فرزانه سینا ؟؟؟
یکی بیاد اینجا برام توضیح بده ببینم چی شده :w20:

YA3_3PID
2010/9/12, 02:43 PM
پذيرش دانشجو بدون كنكور در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلام آباد غرب

آنا- واحد اسلام آباد غرب از میان دارندگان مدارک پیش دانشگاهی، فنی حرفه ای و کارودانش در مقطع کاردانی به صورت بدون کنکور در رشته های ذیل دانشجو می پذیرد:

1- برق الکترونیک 2- برق الکتروتکنیک 3- معماری 4- کامپیوتر 5- مکانیک 6- فناوری اطلاعات و ارتباطات (ict) 7- ساختمان 8- حسابداری 9- مدیریت 10- تربیت بدنی 11- آموزش معلمان (ادبیات فارسی- زبان انگلیسی- دینی و عربی)

http://www.ana.ir/news_view.php?id=33086

اسلام اباد تو كجاست؟ توي كدوم شهره؟

abbasbostaniasl
2010/9/12, 02:44 PM
هیچی!!! بعضی از بچه های تازه وارد با جو این تاپیک آشنایی ندارن و بعضی حرفایی رو زدن که نباید میزدن :cry:قدیمیام که زود از کووووووووره در میرنو تا چیزی میشه میدونو خالی میکننو میگن ما رفتیم:surprised::w13: :w06::w00::w05::w47:

balerina2001
2010/9/12, 06:39 PM
سلام به همه بچه ها به خصوص ارتمیس عزیز که باب اشنایی من با باشگاه شددددددددددد
من تازه تازه می خوام بیام تو جمع شماها شماها می خواید برید ؟
این چه کاریه ؟
فک کنم عمر محفل 3-4 سالی باشه.این کارو نکنید حالا یه چندتا تازه وارد اومدن یه چی گفتن شما به دل نگیرید به کارتون ادامه بدید.محفلتون خیلی باحاله به من که خیلی کمک کردین.بمونیدو گرما بخش این محفل شید.گود زورخونه بی پهلون گود نیس محفلم بدون قدیمیاش محفل نیس.بچه هایه تازه وارد حواصتونو جمع کنیدااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا

YA3_3PID
2010/9/12, 06:45 PM
سلام به همه بچه ها به خصوص ارتمیس عزیز که باب اشنایی من با باشگاه شددددددددددد
من تازه تازه می خوام بیام تو جمع شماها شماها می خواید برید ؟
این چه کاریه ؟
فک کنم عمر محفل 3-4 سالی باشه.این کارو نکنید حالا یه چندتا تازه وارد اومدن یه چی گفتن شما به دل نگیرید به کارتون ادامه بدید.محفلتون خیلی باحاله به من که خیلی کمک کردین.بمونیدو گرما بخش این محفل شید.گود زورخونه بی پهلون گود نیس محفلم بدون قدیمیاش محفل نیس.بچه هایه تازه وارد حواصتونو جمع کنیدااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا

http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000206B4.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)

narges*
2010/9/12, 07:45 PM
سلام درسته میگن معدل بالای هر دانشگاهی بدون کنکور پذیرش میشه؟«آخه من دوستم نفر اول معماری شد حدود 18وخرده ای سوره پذیرش شد»من نفر دوم شدم با معدل 18 و خرده ای من نمی تونم مثلا جابر ابن حیان بدون کنکور پذیرش بشم؟اگه از دوستان کسی چیزی می دونه لطف کنه جواب بده خیلی برام مهمه.ممنون

balerina2001
2010/9/12, 10:27 PM
ا ا ا اااااااااااااااا مثه این که همتون جدی جدی رفتیدا
پس چرا هیچ کس نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

balerina2001
2010/9/12, 10:30 PM
سلام درسته میگن معدل بالای هر دانشگاهی بدون کنکور پذیرش میشه؟«آخه من دوستم نفر اول معماری شد حدود 18وخرده ای سوره پذیرش شد»من نفر دوم شدم با معدل 18 و خرده ای من نمی تونم مثلا جابر ابن حیان بدون کنکور پذیرش بشم؟اگه از دوستان کسی چیزی می دونه لطف کنه جواب بده خیلی برام مهمه.ممنون
دوست عزیز من چیزی در این مورد نمی دونم
بچه هایه دیگه اگه بدونن بیان حتما راهنمایت می کن
اگه جوابی نگرفتی خواهشا قهر نکن و شر به پا نکن

YA3_3PID
2010/9/12, 10:48 PM

سلام .دوستتون كاردانيش همون سوره بود؟
اخه من مي دونم كه هر دانشگاهي از بين دانشجو هاي خودش نفر اول توي معدلش( كه حتما بايد 4 ترمه تموم كنه و معدلش بالاي 18 باشه و فقط فقط يك نفر) بدون كنكور قبول ميكنه كه كارشناسي همون جا بخونه.

سمیه امیری
2010/9/12, 11:34 PM
یه سلام افسرده
بچه ها ببخشید می خوام پیشتون دردل کنم
حالم خیلی گرفته
امروز یه موضوعی پیش اومد که از رشته خودم ناامید شدم
حتی نمیتونم شیتهامو واسه فردا که تحویل موقت پایان ناممه آماده کنم
شما درکم می کنید

MEG
2010/9/12, 11:39 PM
یه سلام افسرده
حالم خیلی گرفته
شما درکم می کنید
سیلام
چی شده؟با عمرانیا دعوات شده؟:D

mahmood321
2010/9/12, 11:42 PM
یه سلام افسرده
حالم خیلی گرفته
شما درکم می کنید
سلام چراموضوعی پیش آمده

سمیه امیری
2010/9/12, 11:44 PM
دعوا که نه ولی به رشتم ومدرکم توهین شده
خیلی ناراحتم
به حالت قهر از سرکاراومدم خونه
هرچی رئیسم زنگ زد وتوضیح داد حالم خوب نشده
فردا هم نمی خوام برم سرکار
عمرانیها در مورد ما معمارها چی فکر می کنن ؟
قصد توهین ندارم ولی اصلا رشته مارو قبول ندارن

MEG
2010/9/12, 11:46 PM
خیلی ناراحتم
چی گفتن؟

mahmood321
2010/9/12, 11:49 PM
خیلی ناراحتم
ببین دوست من عمران رشته خوبیه ومعماری هم به همین صورت این مسئله همیشه بوده بقولی عمرانی ها درواقع فکرمیکنند ما نقاشی میکنیم چون خودم هم شاغلم وکارساختمانی انجام میدن تو مشاور
ولی یک چیزجالب بگم که خیلی برای عمرانی ها سخته اونم اینه که معمارها میتونند ازسهمیه برای طراحی استفاده بکنند علاوه برنظارت واجرا ولی عمرانی ها فقط نظارت واجراتازه سهمیه معمارها بیشترهم هست خوب دوست من تو کارحرفه ای ببینم معمارمیتونه بیشترمانوربده یا عمرانی ها

mahmood321
2010/9/12, 11:52 PM
ببین دوست من عمران رشته خوبیه ومعماری هم به همین صورت این مسئله همیشه بوده بقولی عمرانی ها درواقع فکرمیکنند ما نقاشی میکنیم چون خودم هم شاغلم وکارساختمانی انجام میدن تو مشاور
ولی یک چیزجالب بگم که خیلی برای عمرانی ها سخته اونم اینه که معمارها میتونند ازسهمیه برای طراحی استفاده بکنند علاوه برنظارت واجرا ولی عمرانی ها فقط نظارت واجراتازه سهمیه معمارها بیشترهم هست خوب دوست من تو کارحرفه ای ببینم معمارمیتونه بیشترمانوربده یا عمرانی ها
یک چیزهم بگم بامهندس عمران کارکردن همینه ان شاء... مدرکت رومیگیری وپروانه اشتغال هم بعدش همه چیز اون وقت فرق میکنه خانم مهندس چراانقدرناراحتی بخند

MEG
2010/9/12, 11:55 PM
خیلی ناراحتم
طرح نهاییت با کیه؟

سمیه امیری
2010/9/12, 11:55 PM
خوب فکر کنم ما بیشتر بتونیم
ولی قبول کنین که تو اجرا اونها قویترن
فکرشو بکنین بگن مدرکت صلاحیت برای اجرا نداره
شایدم تقصیر از منه

mahmood321
2010/9/13, 12:02 AM
خوب فکر کنم ما بیشتر بتونیم
ولی قبول کنین که تو اجرا اونها قویترن
فکرشو بکنین بگن مدرکت صلاحیت برای اجرا نداره
شایدم تقصیر از منه
کی گفته صلاحیت برای اجرانداره میتونی ازنظام مهندسی سوال کنی این حرفا چیه ویک موضوع دیگه خوب عمرانی ها چون قالب رشته اونها مسائل اجرای ومحاسبه هست خوب طبیعی هست که تواجرامسلط ترباشند ولی اما داره معمارچی معمارهم میتونه دراجراباشه البته تو چهارچوب کاری خودش خیلی ازشرکت های پیمانکاری هستند که مسئولیت یک کارگاه رابه یک معمارمیدن نمونه هم زیاده ولی خوب معماریک طراح هست وکارش مشاوریعنی یک پله بالاتر
درکارهای بزرگتریکم چون موضوع حساس هست کارها تخصصی میشه ولی تو کارهای روتین فرقی بین معماروعمران نیست

سمیه امیری
2010/9/13, 12:02 AM
خیلی خوبه که دوستایی مثل شما دارم:gol:
:gol::gol::gol::gol:بچه های معماری از نظر اخلاقی خیلی عالین:gol::gol::gol::gol:
خسته شدم از بس با این عمرانیای عبوس گشتم:mad:

YA3_3PID
2010/9/13, 12:03 AM
خیلی ناراحتم

سلام. دوست عزيز عمراني ها كه خوبه . از نظر پدر مادر من تنها رشته بهترين رشته تو كل كائنات- اين دنيا -اون دنيا فقط پزشكي هست. اصلا رشته منو قبول ندارن. و هميشه در كل زندگيم دارم اين مطلب به گونه هاي مختلف ابراز مي كنن. مخصوصا كه من كارداني هم بودم.به حرف عمراني يا غير عمراني كه نبايد از رشته به اين توپي خسته ناراحت شد. هميشه يادتون باشه خدا تنها عده ي خاص مثل خودش معمار افريد(البته ما معمار ها در مقياس خيلي كوچكتر هستيم)

mahmood321
2010/9/13, 12:08 AM
سلام. دوست عزيز عمراني ها كه خوبه . از نظر پدر مادر من تنها رشته بهترين رشته تو كل كائنات- اين دنيا -اون دنيا فقط پزشكي هست. اصلا رشته منو قبول ندارن. و هميشه در كل زندگيم دارم اين مطلب به گونه هاي مختلف ابراز مي كنن. مخصوصا كه من كارداني هم بودم.به حرف عمراني يا غير عمراني كه نبايد از رشته به اين توپي خسته ناراحت شد. هميشه يادتون باشه خدا تنها عده ي خاص مثل خودش معمار افريد(البته ما معمار ها در مقياس خيلي كوچكتر هستيم)
خوب زمانی که فعالیت خودت رودرقالب یک مهندس وبه عنوان یک شخص حقوقی شروع کنی وسطح درآمدروببینن متوجه میشن من دوستم مهندس معمار هست خیلی هم صمیمی هستیم درعرض 3سال ماشین 206 شد هیونداباورمیکنی

سمیه امیری
2010/9/13, 12:09 AM
درست مثل حرف بابام :(
حرفت خیلی قشنگ بود گلم:gol::gol:
مرسی عزیزم
نمیدونم این همه همدردیو چطوری جبران کنم:redface:

سمیه امیری
2010/9/13, 12:16 AM
دفاعت کیه؟
ایشالا میرسی طرحتو تموم کنی
27 تا 31 شهریور
بچه ها شما دلاتون پاکه واسم دعا کنین:love:

YA3_3PID
2010/9/13, 12:17 AM
خوب زمانی که فعالیت خودت رودرقالب یک مهندس وبه عنوان یک شخص حقوقی شروع کنی وسطح درآمدروببینن متوجه میشن من دوستم مهندس معمار هست خیلی هم صمیمی هستیم درعرض 3سال ماشین 206 شد هیونداباورمیکنی

نه بابا! برادرم كه معماري خونده . تازه شروع به كار كرده ولي درامدش بد نيست ولي هنوزم همون پزشكي.
من مطمئنم ميلياردر هم بشه بازم همون پزشكي.
ولي واسه من كه مهم نيست (البته تو اين مورد فقط نظرشون مهم نيست) مهم معماري هنر فن آينده علاقه و...........

mahmood321
2010/9/13, 12:19 AM
بله میبینم که این دوستمون ناراحت شده بود حالا خوشحاله وحالادیگه راحت میتونه کارتحویلش راانجام بده
ولی جدی گفتم چون خودم هم مشغولم میبینم که دوستان بایکم رایزنی وپشتکارپیشرفت های زیادی دارندمن خودم الان پروانه پایه 2کاردانی رودارم خوب کارمیکنم ولی اون چیزی که انتظارش رودارم نیست ولی با مدرک لیسانس خیلی خیلی دست بازه برای کارخلاصه خیلی فرقش هست

mahmood321
2010/9/13, 12:29 AM
درودبربچه های محفل دوستانه معماری

درودبرمعماری

meddler
2010/9/13, 12:52 AM
سلام به همگی !
جوابا اومده ؟؟؟؟؟:redface:

raha
2010/9/13, 12:56 AM
سلام. ظاهرا بعضی از بچه های قدیمی از جو ایجاد شده تو این تاپیک ناراحتن! من هر چی صفحات رو به عقب میرم به شروع بحث نمیرسم اگر ممکنه یکی از دوستان قدیمی فعال این تاپیک شماره صفحه ای که باید پاکسازی رو ازش شروع کرد بگه لطفا! یا اگر پست های شخص یا اشخاص خاصی هستش که مورد دار هستن. نام اون کاربرا رو خصوصی به من بگین تا بتونیم رسیدگی کنیم. ممنون
ضمنا هر پست توهین آمیز یا اسپمی که تو هر کدوم از تاپیکها مشاهده کردین رو میتونید با زدن دکمه گزارش. گزارش کنید تا رسیدگی بشه. موفق باشید.

mahmood321
2010/9/13, 01:08 AM
به هرصورت نتایج هم میادولی من برای کلاس زبان ثبت نام کردم که البته پولش راهنوزواریزنکردم این جواب آزمایشگاه سنجش هم بیادببینم تکلیف چیه

artemiss
2010/9/13, 01:10 AM
سلام. ظاهرا بعضی از بچه های قدیمی از جو ایجاد شده تو این تاپیک ناراحتن! من هر چی صفحات رو به عقب میرم به شروع بحث نمیرسم اگر ممکنه یکی از دوستان قدیمی فعال این تاپیک شماره صفحه ای که باید پاکسازی رو ازش شروع کرد بگه لطفا! یا اگر پست های شخص یا اشخاص خاصی هستش که مورد دار هستن. نام اون کاربرا رو خصوصی به من بگین تا بتونیم رسیدگی کنیم. ممنون
ضمنا هر پست توهین آمیز یا اسپمی که تو هر کدوم از تاپیکها مشاهده کردین رو میتونید با زدن دکمه گزارش. گزارش کنید تا رسیدگی بشه. موفق باشید.

سلام رها جان ممنون از لطفت
چنتا تازه وارد از بچه ها گله داشتن که چرا جواب سوالای مارو نمیدین ما هم گفتیم هرکی هرچی بدونه از راهنمایی دریغ نمیکنه
فعلا جو آرومه
فکر نکنم لازم به پاک کردن پستی باشه
بازم اگه بقیه صلاح بدونن که پستی باید پاک شه خبر میدن

hagir
2010/9/13, 04:14 PM
:redface::redface: بچه ها کسی خبر نداره جوابا کی میاد خسته شدیم دیگه به نظرتون این هفته میاد؟

rahaashiyan
2010/9/14, 01:28 AM
دوست عزيز من خودم معدلم 03/19 شد همين طور دوستاي ديگم با معدل هاي خيلي خوب وعالي به همين اميد سگدو زديم به هر دانشگاهي تو هر سولوقون تپه اي كه بگي رو انداختيم نشد كه نشد من سراسري بودم ولي آزاد هم همينه فقط براي ارشد مثل اينكه اين امكان هست كه اون هم اولويت با دانشجوهاي خودشون:gol:

gozargah
2010/9/14, 09:42 AM
سلام.
کسی میتونه اطلاعاتی در مورد بهرام شیردل به من بده؟

narges*
2010/9/14, 10:34 AM
دوست عزيز من خودم معدلم 03/19 شد همين طور دوستاي ديگم با معدل هاي خيلي خوب وعالي به همين اميد سگدو زديم به هر دانشگاهي تو هر سولوقون تپه اي كه بگي رو انداختيم نشد كه نشد من سراسري بودم ولي آزاد هم همينه فقط براي ارشد مثل اينكه اين امكان هست كه اون هم اولويت با دانشجوهاي خودشون:gol:
ممنون دوست عزیز اما من خبر موثق دارم که نفر اول دانشگاه ما که موسسه ی آموزش عالی حکمت قم بود رفته سوره ی تهران نوشته در ضمن دانشگاه ما کارشناسی معماری نداره.:redface:

narges*
2010/9/14, 10:49 AM
سلام بچه ها من خیلی حالم بده فکر کنم این طوری پیش بره یه بلایی سرم بیاد به نظر تون حس آدمی که با اختلاف چند صدم نفر دوم دانشگاه شده چیه؟
فقط چند صدم فاصله تا نفر اول بشه و بدون کنکور کارشناسی بخونه؟
دوستم با همین چند صدم نفر اول شد و حالا منتظر آزمون سوره ست امیدوارم موفق باشه اما این چه قانونیه که فقط نفر اول میتونه جزء استعداد های درخشان حساب بشه و بدون کنکور....
پس تکلیف اونهایی که دوم و سوم شدن چیه اونم با چند صدم اختلاف !!!!!!!
تصمیم گرفتم هیچ وقت برای نمره ی خوب تلاش نکنم چون آخر 4 ترم تلاش و زحمت یه عمر حسرته.
کاش جای اون دوستم بودم که 14 دانشگاه شده :cry: :crying:

hagir
2010/9/14, 06:59 PM
سلام دوستان عزیزم
من کاردانی به کارشناسی امسال رتبه 1706 بهترین گزینه برام دانشگاه شمال آمل هست؟
مشاوره و اساتید دانشگاه می گفتن که دانشگاه مدرک معتبر تری نسبت به موسسه میده
من واسه ادامه تحصیل میخوام به خارج از کشور برم مشاوره میگفت دانشگاه شمال بهتره از موسسه
;)

ghayekhloo
2010/9/14, 09:14 PM
یه موضوع مهم: آیا واقعا تو دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش نوشته دانشگاه شمال؟
من فکر می کردم همه دانشگاه های غیر انتفاعی موسسه یا چیز دیگری به حساب میان یعنی در درجه بندی دانشگاه ها کمتر از عنوان دانشگاه هستند.
بهر حال تایید می کنم که دانشگاه شمال آمل جزء 5 موسسه آموزش عالی برتر غیر انتفاعی در کشور محسوب میشه، امکاناتشون مناسبه

منم گفته اساتید رو تایید می کنم 100% تحصیل در دانشگاه در ادامه راهتان نسبت به سایر موسسات برتری دارد مگر اینکه وضعیت خیلی خاصی باشه مثل یک دانشگاه کوچک نسبت به موسسه ای بسیار با امکانات بیشتر

عناوین دانشگاهی در طی زمان تو ایران شده تغییر کرده باشند و بالاترین درجه آن دانشگاه هست و بعد از اون دانشکده (اینم زیر مجموعه یک دانشگاه میتونه باشه و یا اینکه خودش مستقل باشد)، آموزشکده، پژوهشکده، پژوهشگاه، مرکز آموزش عالی، موسسه و ...

bahar_jo0on
2010/9/14, 09:19 PM
[QUOTE=ghayekhloo;2508668]یه موضوع مهم: آیا واقعا تو دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش نوشته دانشگاه شمال؟
من فکر می کردم همه دانشگاه های غیر انتفاعی موسسه یا چیز دیگری به حساب میان یعنی در درجه بندی دانشگاه ها کمتر از عنوان دانشگاه هستند.

اگه به امتیاز های وزارت رو بگیره میشه دانشگاه......
این دانشگاه کلی امکانات داره ........
دوستم اونجا میخونه ! جای خوبیه

amin105
2010/9/14, 09:25 PM
سه شنبه 23 شهریور 1389 منبع: خبرگزاری مهر (http:///) کد خبر:5933 http://www.daneshnews.com/images/twb_thermometer.gif
تاریخ اعلام نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 (http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=20&nid=5933)
معاون سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1389 در هفته آینده خبر داد و گفت: حدود 123 هزار و 500 نفر در این آزمون پذیرفته می شوند.

معاون سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1389 در هفته آینده خبر داد و گفت: حدود 123 هزار و 500 نفر در این آزمون پذیرفته می شوند. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: بیش از 170 هزار داوطلب در این آزمون انتخاب رشته کردند.
وی افزود: کنکور کاردانی به کارشناسی سال 89 با رقابت 389 هزار و587 داوطلب در 5 مردادماه سال 89 برگزار شد که از این تعداد 238 هزار و 760 نفر مجاز به انتخاب رشته در این آزمون شدند.

معاون سازمان سنجش گفت: 36 هزار و 500 نفر در دوره های روزانه، 2 هزار و 386 نفر در دوره های شبانه، 600 نفر در دوره های نیمه حضوری، 82 هزار و 585 نفر در دوره های غیرانتفاعی و 1 هزار و 600 نفر در دوره های مجازی این آزمون پذیرفته می شوند.

mm_engineer
2010/9/14, 11:04 PM
:w43:

سه شنبه 23 شهریور 1389 منبع: خبرگزاری مهر (http:///) کد خبر:5933 http://www.daneshnews.com/images/twb_thermometer.gif
تاریخ اعلام نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 (http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=20&nid=5933)
معاون سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1389 در هفته آینده خبر داد و گفت: حدود 123 هزار و 500 نفر در این آزمون پذیرفته می شوند.

معاون سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1389 در هفته آینده خبر داد و گفت: حدود 123 هزار و 500 نفر در این آزمون پذیرفته می شوند. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: بیش از 170 هزار داوطلب در این آزمون انتخاب رشته کردند.
وی افزود: کنکور کاردانی به کارشناسی سال 89 با رقابت 389 هزار و587 داوطلب در 5 مردادماه سال 89 برگزار شد که از این تعداد 238 هزار و 760 نفر مجاز به انتخاب رشته در این آزمون شدند.

معاون سازمان سنجش گفت: 36 هزار و 500 نفر در دوره های روزانه، 2 هزار و 386 نفر در دوره های شبانه، 600 نفر در دوره های نیمه حضوری، 82 هزار و 585 نفر در دوره های غیرانتفاعی و 1 هزار و 600 نفر در دوره های مجازی این آزمون پذیرفته می شوند.

palama
2010/9/15, 11:14 AM
اشک مارو هم در آوردی که.....

mahmood321
2010/9/15, 02:03 PM
باسلام خدمت دوستان
ظاهرامدیریت باشگاه درحال پاک کردن پست های اسپم هست نمیدونم برای دوستان اخطاریه آمده یا نه ولی برای اینکه من داستان میذارم تو این تاپیک که تاپیک ازظاهرش مشخص هست فقط محفله یعنی فضای آزادبرای گفتگو وصحبت کردن.اخطاریه آمده خوب اول تاپیک من رارها خانم زحمت کشیدن حذف کردندحالاهم به پست های من گیرمیدن یک چیزوبگم من چندروزدیگه اینجا دیگه نیستم تانتایج مشخص بشه ولی یک انجمن دیگه ای توش فعالیت میکنم که خیلی خیلی ازاین باشگاه بهتروتخصصی تراست خوب اینجا ازظاهرش مشخصه کارها ازبالاسلیقه ای هست البته متاسفم برای بالای ها یک چیزهم بگم باشگاه شما ارزانی خودتون نخواستیم عضویت وفعالیت .
به دوستانی که خیلی نزدیک هستم پیام خصوصی میدم برای بعد

Ar.behnam
2010/9/15, 03:56 PM
بچه ها سلام
یه سوال
این شهریه غیر انتفایی رو باید یک مرتبه بریزیم به حساب؟
دانش پژوهان توی سایتش نوشته 440 هزار تومان برای جدید الورودان !

narges*
2010/9/15, 04:16 PM
بچه ها سلام
یه سوال
سلام
دوست عزیز شاید من اطلاع درستی نداشته باشم اما در دوره ی کاردانی که غیر انتفاعی بودم باید تمام شهریه را یکجا پرداخت میکردیم .اینم بگم که دانشگاه ما ثبت نام اینترنتی نداشت و باید حضوری مراجعه میکردیم اما تا جایی که میدونم اگر سامانه ی ثبت نام اینترنتی باشه میشه تمام شهریه را یک جا پرداخت نکرد حداقل برای دانشگاه آزاد که به این صورته.

YA3_3PID
2010/9/15, 04:17 PM
بچه ها سلام
یه سوال

سلام . بعضي از دانشگاه ها وام ميدن. اگه وام بدن حدود نصف پول شهريه واسه هر ترم هست. بعد از فارق التحصيلي هر ماه يه مقداري كه خوده دانشگاه تعيين ميكنه مي تونيد بريزيد به حساب.

YA3_3PID
2010/9/15, 04:20 PM
سلام بچه ها من خیلی حالم بده فکر کنم این طوری پیش بره یه بلایی سرم بیاد به نظر تون حس آدمی که با اختلاف چند صدم نفر دوم دانشگاه شده چیه؟
فقط چند صدم فاصله تا نفر اول بشه و بدون کنکور کارشناسی بخونه؟
دوستم با همین چند صدم نفر اول شد و حالا منتظر آزمون سوره ست امیدوارم موفق باشه اما این چه قانونیه که فقط نفر اول میتونه جزء استعداد های درخشان حساب بشه و بدون کنکور....
پس تکلیف اونهایی که دوم و سوم شدن چیه اونم با چند صدم اختلاف !!!!!!!
تصمیم گرفتم هیچ وقت برای نمره ی خوب تلاش نکنم چون آخر 4 ترم تلاش و زحمت یه عمر حسرته.
کاش جای اون دوستم بودم که 14 دانشگاه شده :cry: :crying:

هنوزم ناراحتيد؟

narges*
2010/9/15, 04:21 PM
سلام . بعضي از دانشگاه ها وام ميدن. اگه وام بدن حدود نصف پول شهريه واسه هر ترم هست. بعد از فارق التحصيلي هر ماه يه مقداري كه خوده دانشگاه تعيين ميكنه مي تونيد بريزيد به حساب.
بله درسته اما تا جایی که من میدونم فکر نکنم ترم اول به هیچ دانشجویی وام داده بشه.

YA3_3PID
2010/9/15, 04:22 PM
بله درسته اما تا جایی که من میدونم فکر نکنم ترم اول به هیچ دانشجویی وام داده بشه.

بله شما درست مي گيد ترم اول وام نمي دن.

narges*
2010/9/15, 04:24 PM
هنوزم ناراحتيد؟شاید به اون اندازه نه اما تا ابد باید حسرتش رو بخورم:w05:

YA3_3PID
2010/9/15, 04:27 PM
شاید به اون اندازه نه اما تا ابد باید حسرتش رو بخورم:w05:

خوتون ناراحت نكنيد . چرا حسرت بخوريد به هر حال رتبه دوم شدن هم يه موفقيت هست.
توي اينده مي تونيد توي خيلي چيزاي ديگه رتبه اول بشيد.
امسال كنكور داديد؟

narges*
2010/9/15, 04:36 PM
خوتون ناراحت نكنيد . چرا حسرت بخوريد به هر حال رتبه دوم شدن هم يه موفقيت هست.
توي اينده مي تونيد توي خيلي چيزاي ديگه رتبه اول بشيد.
امسال كنكور داديد؟
ممنون.موفقیتی که به هیچ دردی نخورد.
بله کنکور دادم اما رتبه ی چندان خوبی نیاوردم.

pal2isa
2010/9/15, 09:45 PM
بلاخره کی جواب کنکور می یاد ؟

Soofia
2010/9/16, 11:07 AM
بلاخره کی جواب کنکور می یاد ؟
never :w06:

jafar mehrkhani
2010/9/16, 11:45 AM
سلام به همه.http://up.iranblog.com/Files/48761becda154e3097c9.jpg

mlarchitect
2010/9/16, 12:04 PM
دیروز به آقای سایت سازمان سنجش سوال پیام فرستادم...
گفتن ایشون تا آخر شهریور میاد ایشالا...
یادم رفت ازش بپرسم شهرویر چه سالی:biggrin:

Soofia
2010/9/16, 12:13 PM
دیروز به آقای سایت سازمان سنجش سوال پیام فرستادم...
گفتن ایشون تا آخر شهریور میاد ایشالا...
یادم رفت ازش بپرسم شهرویر چه سالی:biggrin:
:w22:

nana-22
2010/9/16, 12:42 PM
سلام به همه دوستان کارشناسی ناپیوسته معماری
من و همه دوستام با هم یه تاپیک زدیم و داریم تلاش میکنم که برای کنکور آذر ماه دانشگاه آزاد و سراسری سال 90 خودمون رو آماده کنیم ولی ما همه چون میخوایم کنکور بدیم اطلاعات جامع و کاملی راجع به منابع برنامه ریزی کلاس ها کنکور و ............. نداریم من از شما دوستان عزیز که یک بار کنکور دادین و این تجربه رو دارین خواهش میکنم به تاپیک ما بیاین و به همه ما کمک کنید ممنون میشم اینم تاپیکمون هستش
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=189088

:w33::w33::w33::w33:

Archi-fa
2010/9/16, 04:30 PM
سلام دوستان
لطفا اگه کسی اطلاعاتی درباره دانشگاهها داره بگه
درباره بار علمی و اعتبار مدرکشون
اگه سوالم تکراریه شرمنده ولی خواهشا جوابم رو بدید!!

sahar-mir
2010/9/16, 06:22 PM
سلام
بلاخره بايد اينجا پست بديم يا اونور ؟

FCH
2010/9/16, 07:26 PM
سلام
بلاخره بايد اينجا پست بديم يا اونور ؟
سحر جانم تو پست بده عزیزم هر کجا می خوای پست بده!
معلومه کجایی؟؟!!

erfan4877
2010/9/16, 07:49 PM
باسلام
یه سوال داشتم من ترم آخر کارشناسی نا پیوسته دانشگاه آزاد هستم طرح نهایی هم دارم
حالا اگه طرح رو واسه یه ترم تمدید کنم
باید چه قدر پول این 6 واحد رو به دانشگاه بدم
شهریه ثابت رو باید کامل بدم یا تمدید کنم؟

sahar-mir
2010/9/16, 09:58 PM
سحر جانم تو پست بده عزیزم هر کجا می خوای پست بده!
معلومه کجایی؟؟!!

من همينجام زير سايه شما عزيزم :w40:
هر جا پست بدم عيب نداره يعني ؟ :question:
تعارف اومد نيومد داره.يهو ديدي رفتم تالار مکانيک :w07:
چجوري ميخواين پيدام کنيد اونوقت :w12:

abbasbostaniasl
2010/9/16, 10:06 PM
سلام بچه ها. کسی نیست؟!؟اینجا چند روزه خیلیییییی خلوت شده.دیگه کسی نمیاد! چرا؟:surprised:حیف اون جو صمیمی که تا یکی دو هفته پیش برقرار بود.آقا محمود با اون داستاناش:(آقای مگ هم که دیگه نمیان و سری به ما نمیزنن.آقا سینا کجایی؟دوست شمالیمونم دیگه کم پیداست(بندر انزلی) و و و و .....امیدوارم دوباره دور هم جمع بشیم.:gol:

YA3_3PID
2010/9/16, 10:18 PM
سلام بچه ها. کسی نیست؟!؟اینجا چند روزه خیلیییییی خلوت شده.دیگه کسی نمیاد! چرا؟:surprised:حیف اون جو صمیمی که تا یکی دو هفته پیش برقرار بود.آقا محمود با اون داستاناش:(آقای مگ هم که دیگه نمیان و سری به ما نمیزنن.آقا سینا کجایی؟دوست شمالیمونم دیگه کم پیداست(بندر انزلی) و و و و .....امیدوارم دوباره دور هم جمع بشیم.:gol:

سلام. بچه ها از جو اين جا ناراحت بودن رفتن توي تاپيك " جمع صميمي از كارشناسي تا ارشد" البته بعضيا هنوزم اين جا سر مي زنن.

abbasbostaniasl
2010/9/16, 10:54 PM
سلام. بچه ها از جو اين جا ناراحت بودن رفتن توي تاپيك " جمع صميمي از كارشناسي تا ارشد" البته بعضيا هنوزم اين جا سر مي زنن.
پس منم اومدم اونجا.مرسی

feri.lynn
2010/9/17, 11:56 AM
معاون سنجش به مهر خبر داد:
اعلام نتایج کنکورکاردانی‌ به ‌کارشناسی
درهفته آتی/ پذیرش بیش از 123هزار نفر

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: بیش از 170 هزار داوطلب در این آزمون انتخاب رشته کردند.

:smile:

mlarchitect
2010/9/17, 01:59 PM
چه بلند پروازانه....
کو تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــا ارشد...
حوصله دارید هــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــآ....

YA3_3PID
2010/9/17, 02:16 PM
چه بلند پروازانه....
کو تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــا ارشد...

من نمي دونم. من فقط ادرس تاپيك دادم.http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002045A.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10) ولي زياد بحث ارشد نيست فعلا . آخه هنوز جواب كنكور نيومده.(كاش زود بياد راحت شيم)
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002044F.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)

(http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12)

abbasbostaniasl
2010/9/17, 09:55 PM
چه بلند پروازانه....
ارشد فرق میکنه دوست من.کارشناسی رو هر بچه ای یه ماه بخونه قبول میشه ولی ارشد قبول شدن اونم تو معماری کار هر کسی نیست.پس باید زودتر شرو کرد.نه؟

jafar mehrkhani
2010/9/18, 12:55 PM
سلام به همه دوستان.خوشحال میشم یه سر هم به اینجا بزنین.
http://www.iran-eng.com/showthread.php?p=2530396&posted=1#post2530396 (http://www.iran-eng.com/showthread.php?p=2530396&posted=1#post2530396)

bita68
2010/9/18, 01:07 PM
کسی می دونه جوابا بالاخره کی می اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jafar mehrkhani
2010/9/18, 02:03 PM
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=206137http://up.iranblog.com/Files/90854962a34d4864a9d5.jpg

abbasbostaniasl
2010/9/18, 04:00 PM
من شنیدم امروز یا فردا میاد!!! نمیدونم صحت داره یا نه!

ali707
2010/9/18, 05:34 PM
بچه ها اونایی که رتبه ی خوب اوردن میگن چه کتابایی خوندن یا از کدوم کتابا بیشتر سوال اومد؟
واسه دوستام میخوام !

mahmood321
2010/9/18, 06:33 PM
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره اعلام فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي رشته‌هاي متمركز و معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت رشته‌هاي نيمه‌متمركز آزمون پذيرش دانشجو از دوره‌ كارداني به دوره كارشناسي ناپيوسته سال 1389

نسخه چاپی (http://www.noet.ir/noet/printable.aspx?gid=3&id=572)

1389/06/27 - 15:15

سازمان سنجش آموزش كشور بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون پذيرش دانشجو از دوره كارداني به دوره كارشناسي ناپيوسته سال 1389 مي‌رساند كه فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي رشته هاي متمركز و معرفي‌شدگان چند برابر رشته‌هاي نيمه متمركز آزمون مذكور از ساعت 16(4 بعد ازظهر) روز دوشنبه 29/6/89 بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org (http://www.sanjesh.org/) قرار مي‌گيرد.
ضمناً اطلاعيه حاوي شرايط و ضوابط ثبت نام از پذيرفته‌شدگان و همچنين نحوه شركت معرفي‌شدگان در مراحل مصاحبه، آزمون عملي و ديگر مراحل گزينش در اين آزمون ضمن اينكه در نشريه پيك سنجش روز دوشنبه 29/6/89 منتشر مي‌گردد، به همراه فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان و معرفي‌شدگان مذكور بر روي سايت سازمان نيز قرار داده خواهد شد.

feri.lynn
2010/9/19, 01:18 AM
فردا همه چی معلوم می شو د د د د د دد د د د د د دد د :confused:

gozargah
2010/9/19, 12:23 PM
محمود جان دستت درد نکنه که خبر دارمون کردی
به امید قبولی همه بچه ها.

rahaashiyan
2010/9/19, 01:41 PM
سلام بچه هاي گل فردا قرار تو باشگاه مهموني بگيريم و بعضي ها قرار شيريني بدن مثل سپيده و چند تا ديگه از بچه ها:gol::w23:سپيده جون قبوليتو جلو جلو تبريك ميگم

FCH
2010/9/19, 02:00 PM
:redface:

Ar.behnam
2010/9/19, 03:05 PM
بوی نتایج میاد

mlarchitect
2010/9/19, 03:12 PM
29 ام ساعت 4 بعد الظهر...

mlarchitect
2010/9/19, 03:13 PM
من نمي دونم. من فقط ادرس تاپيك دادم.http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002045A.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10) ولي زياد بحث ارشد نيست فعلا . آخه هنوز جواب كنكور نيومده.(كاش زود بياد راحت شيم)
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002044F.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)

تایید می کنم (کاش زود بیاد راحت شیم....)

mlarchitect
2010/9/19, 03:15 PM
ارشد فرق میکنه دوست من.کارشناسی رو هر بچه ای یه ماه بخونه قبول میشه ولی ارشد قبول شدن اونم تو معماری کار هر کسی نیست.پس باید زودتر شرو کرد.نه؟
ااااااااااااا
ترو خــــــــــدا...
چی میگی؟!؟!؟!
نمی دونستم....
چه لطف بزرگی کردی گفتی....

Ar.behnam
2010/9/19, 03:17 PM
زرشک ! فکر کردم امروز 2 شنبه هستش !!!!!!!

saynasaberi
2010/9/20, 02:12 AM
سلام

من تازه عضو باشگاه شدم ممنون میشم فردا رتبه و نام شهرو دانشگاهی که قبول شدینو بزارید
به همه دوستای خوبم که قبول شدن جلو جلو تبریک میگم:w40::w33::w17:
دعا کنید منم همون دانشگاهی که دوست دارم قبول شم:w05:

abbasbostaniasl
2010/9/20, 09:38 AM
خوش اومدی. ایشاللا قبول میشی.

jafar mehrkhani
2010/9/20, 09:46 AM
سلام .صبحتون بخیر.:gol::gol:

mlarchitect
2010/9/20, 09:48 AM
گویند که بعد الظهر نتایج می آید....:eek:
خدایا....
همه همون جا که می خوان قبول شن....:redface:
اســـــــتــــــــــرس....:c ry:
اضــــــطـــــــراب......:confu sed:
god please bless us....:D

mlarchitect
2010/9/20, 09:51 AM
سلام .صبحتون بخیر.:gol::gol:
خوشم میاد کلا هستی.....
همیشه، همه جا

palama
2010/9/20, 10:02 AM
سلام.
الهی که همتون قبول بشین هرجا که دوست دارین!!!
توروخدا کمک کنید !!!!!
میشه چندتا مدل کمد لباس شیک و مدرن بزارین قسمت دکوراسیون داخلی (کمد لباس(ضروری))
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=206756

jafar mehrkhani
2010/9/20, 10:04 AM
خوشم میاد کلا هستی.....
همیشه، همه جا
ممنونم دوست خوبم .
من همیشه از ساعت 6 صبح تا 5 عصر در خدمتتونم .همه جا:gol:راستی به تاپیکامم یه سر بزن

mlarchitect
2010/9/20, 10:16 AM
ممنونم دوست خوبم .
من همیشه از ساعت 6 صبح تا 5 عصر در خدمتتونم .همه جا:gol:راستی به تاپیکامم یه سر بزن
کم کم دانشگاه راه میفته از بیکاری در میای ایشالا....

jafar mehrkhani
2010/9/20, 10:27 AM
کم کم دانشگاه راه میفته از بیکاری در میای ایشالا....
پسر من الان سر کارم
ضمنا کلاسامم فقط جمعه هاست.:cool::biggrin:

mlarchitect
2010/9/20, 10:30 AM
پسر من الان سر کارم
ضمنا کلاسامم فقط جمعه هاست.:cool::biggrin:
ایول....
این شرکتی که توش کار م کنی احتمالا اول اسمش باشگاه مهندسان ایران نیست؟؟؟
این دانشگاتونو فقط اگه معرفی کنی من میام همونجا ثبت نام می کنم....

jafar mehrkhani
2010/9/20, 10:37 AM
ایول....
این شرکتی که توش کار م کنی احتمالا اول اسمش باشگاه مهندسان ایران نیست؟؟؟
این دانشگاتونو فقط اگه معرفی کنی من میام همونجا ثبت نام می کنم....
فکنم عکس کارخونرو گذاشته بودم تو سایت.دوست خوبم .بنده مدیر واحد طراحی یه کارخونه معروفم.البته در حال حاضر مشاور زیباسازی شهردار تبریز هم هستم.آزاد تبریز .من ترم آخرم واحد برام نمونده که!!!!!طرح 5ام افتاده جمعه ها:gol:

feri.lynn
2010/9/20, 11:39 AM
یه ذره برا خودت نوشابه باز می کردی !:surprised: خدا به راه راست هدایت کند همه بندگانش را

mlarchitect
2010/9/20, 11:56 AM
فکنم عکس کارخونرو گذاشته بودم تو سایت.دوست خوبم .بنده مدیر واحد طراحی یه کارخونه معروفم.البته در حال حاضر مشاور زیباسازی شهردار تبریز هم هستم.آزاد تبریز .من ترم آخرم واحد برام نمونده که!!!!!طرح 5ام افتاده جمعه ها:gol:
خیلی خوبه که...
منم که بیکارم....
کاردانیمو گرفتم الانم بیکار و الافم تا نتیجه ها بیاد...
هیج جا هم کار نمی کنم....
چطوره؟؟؟؟

farnaztoopchi
2010/9/20, 11:56 AM
سلام با آرزوی قبولی همه از دانشگاه مورد علاقه ی خودتون;)
منم دعام کنین:smile:

gozargah
2010/9/20, 01:39 PM
آقا این جوابا چرا نمیاد؟

persianmemar
2010/9/20, 03:36 PM
سلام
جوابها اعلام شد دوستان
اميدوارم موفق باشيد

اعلام نتايج نهايي آزمون کارداني به کارشناسي (کارشناسي نا پيوسته) سال
(http://srv2000.sanjesh.org//knp/89/Final_T/index.php)
1389 (http://srv2000.sanjesh.org//knp/89/Final_T/index.php)
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره فهرست اسامي پذيرفتگان نهايي رشته هاي متمركز و ‌معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت ‌رشته‌هاي شرايط خاص و نيمه متمركز آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1389 (http://www.noet.ir/NOET/FullStory.aspx?gid=3&id=574)
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره پذيرش دانشجو در كد رشته محل هاي جديد آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1389 (http://www.noet.ir/NOET/FullStory.aspx?gid=3&id=575)

Ar.behnam
2010/9/20, 04:00 PM
بچه ها واسه شروع یه خبر خوش این که جوابها اومد و من با رتبه 573 دانش پژوهان اصفهان قبول شدم
خبر بدید لطفا

Ali Render
2010/9/20, 04:27 PM
ای خدا کاش که قبول :w28:نمیشدم................................. .................................................. .................................................. ............:w29:

rahaashiyan
2010/9/20, 04:32 PM
صنعتي مازندران بارتبه 2607:crying::cry:حالا چه گلي به سرم بگيرم :w09::w06:

nil00far
2010/9/20, 04:33 PM
كرمان :biggrin: :biggrin:
:cry::cry::cry:
اصلا نمي دونم چه جوري هست؟
اما خوب معلومه ديگه انتظار بيشتر نمي رفت:(

YA3_3PID
2010/9/20, 04:42 PM
كرمان :biggrin: :biggrin:
:cry::cry::cry:
اصلا نمي دونم چه جوري هست؟
اما خوب معلومه ديگه انتظار بيشتر نمي رفت:(

سلام. تبريك مي گم . ميشه بگي رتبه ت تقريبا چند بوده؟ اونجا هر ترم 4 نفر انتقالي ميده. مي توني انتقالي بگيري.

YA3_3PID
2010/9/20, 04:43 PM
ای خدا کاش که قبول :w28:نمیشدم................................. .................................................. .................................................. ............:w29:

سلام . مگه كجا قبول شديد؟

gozargah
2010/9/20, 04:59 PM
سلام.
من با 1182 میرعماد قزوین قبول شدم.
به همه بچه هایی هم که قبول شدن تبریک می گم.

YA3_3PID
2010/9/20, 05:01 PM
سلام.
من با 1182 میرعماد قزوین قبول شدم.
به همه بچه هایی هم که قبول شدن تبریک می گم.

تبريك مي گم.http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002043F.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)

gozargah
2010/9/20, 05:05 PM
تبريك مي گم.http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002043F.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)

ممنون گلم.
راستی بچه ها نمی دونید دهخدا و کوثر تا چه رتبه ای گرفتن؟

free88
2010/9/20, 08:52 PM
سلام بچه من ديلمان لاهيجان قبول شدم ولي يك ترم دانشگاه ازاد خوندم ميشه انتقالي گرفت دوستم زاهدان قبول شد ولي يك ترم ميخواد بخونه اگه دانشگاه ازاد قبول بشه كه ميشه بره دانشگاه ازاد واحداشو تطبيق كنه به نظرتون ميشه:( كسي از زاهدان خبري داره چه جوريه

peymanarmin
2010/9/20, 09:13 PM
من همون جایی قبول شدم که کاردانیمو گرفتم :smile:
سپهر اصفهان
ولی فکر میکردم دانش پژوهانو بیارم که نشد تبریک به همه اون هایی که قبول شدن
من فکر می کردم تا حالا کل بچه ها گفته باشن قبول شدن ولی خیلی کم گفتن چی شده

peymanarmin
2010/9/20, 09:16 PM
سلام بچه من ديلمان لاهيجان قبول شدم ولي يك ترم دانشگاه ازاد خوندم ميشه انتقالي گرفت دوستم زاهدان قبول شد ولي يك ترم ميخواد بخونه اگه دانشگاه ازاد قبول بشه كه ميشه بره دانشگاه ازاد واحداشو تطبيق كنه به نظرتون ميشه:( كسي از زاهدان خبري داره چه جوريه
من رفتم از همین دانش پژوهان پرسیدم واحد های آزاد و با غیر انتفاعی تطبیق میدن یا نه
گفت نه ما واحدهای آزاد و تطبیق میدیم نه آزادا واحد های مارو.

Ali Render
2010/9/20, 09:26 PM
سلام . مگه كجا قبول شديد؟

...................ر....................ش....... .............ت................................... .
ای کاش شهر نورو زده بودم من که میدونستم جای نزدیک قبول نمیشم حداقل باز اونجا بهتر بود البته خیلی دوست داشتم آمل بعد قزوینو بعد اصفهان قبول بشم سپهر اصفهانم آخه آخر حذف کرده بودم کاش که اصفهان بودم...

nil00far
2010/9/20, 09:26 PM
سلام. تبريك مي گم . ميشه بگي رتبه ت تقريبا چند بوده؟ اونجا هر ترم 4 نفر انتقالي ميده. مي توني انتقالي بگيري.

من رتبم دقيقا 6261
مرسي خوشحالم كردي
اما ميتوني يه توضيح بيشتري بدي ؟
حتما يك ترم بايد برم؟؟؟ من شمالم هر دانشگاهي ميشه انتقالي گرفت ؟
چطوري ميشه جزو اون 4 نفر باشم ؟ :D
واي بي زحمت كمكم كن چون هيچ اطلاعي ندارم ببينم بار و بنديل بايد جمع كنم يا نه مرسي

كسي از اين دانشگاه اطلاعي داره ؟ عرفان كرمان :(

Ali Render
2010/9/20, 09:29 PM
کسی هست که رشت قبولیده .............

YA3_3PID
2010/9/20, 09:40 PM
من رتبم دقيقا 6261
مرسي خوشحالم كردي
اما ميتوني يه توضيح بيشتري بدي ؟
حتما يك ترم بايد برم؟؟؟ من شمالم هر دانشگاهي ميشه انتقالي گرفت ؟
چطوري ميشه جزو اون 4 نفر باشم ؟ :D
واي بي زحمت كمكم كن چون هيچ اطلاعي ندارم ببينم بار و بنديل بايد جمع كنم يا نه مرسي

كسي از اين دانشگاه اطلاعي داره ؟ عرفان كرمان :(

خواهش مي كنم. هر ترم 4 نفر انتقالي مي دن به هر جا كه دانشجو مي خواد. 2 ميليون
(كه تقريبا اين 2 ميليون هزينه دانشگاه توي كارشناسي هست )مي گيرن . فقط بايد زرنگ باشي تا جز اون 4 نفر باشي . فكر نكنم الزامي باشه كه حتما 1 ترم خونده باشي .
خيلي از بچه هاي دانشگاه ما مي زدن اونجا و بعد انتقالي گرفتن.

mm_engineer
2010/9/20, 09:41 PM
آخ ججججونننننننننن
روزبهان ساری:w23:

ثبت نام کیه؟؟؟

YA3_3PID
2010/9/20, 09:44 PM
...................ر....................ش....... .............ت................................... .
ای کاش شهر نورو زده بودم من که میدونستم جای نزدیک قبول نمیشم حداقل باز اونجا بهتر بود البته خیلی دوست داشتم آمل بعد قزوینو بعد اصفهان قبول بشم سپهر اصفهانم آخه آخر حذف کرده بودم کاش که اصفهان بودم...

تبريك مگم. اره شما رتبت خوب بود ولي ناراحت نباشيد .ولي رشتم كه بد نيست.در واقع خوبه. اين جور وقتا مي گن قسمتتون بوده. به گذشته فكر نكنيد.موفق باشيد.

YA3_3PID
2010/9/20, 09:44 PM
آخ ججججونننننننننن

ثبت نام کیه؟؟؟

تبريك مي گم.

YA3_3PID
2010/9/20, 09:47 PM
سپهر اصفهان

سلام بهتون تبريك ميگم.
مي تونم رتبه تون بپرسم؟ اخه يكي از دوستام الان مسافرت هست و يادش رفته مشخصاتش با خودش ببره و هنوز نمي دونه كجا قبول شده. خيلي دوست داشت سپهر قبول بشه.

nil00far
2010/9/20, 09:48 PM
آخ ججججونننننننننن

ثبت نام کیه؟؟؟

سلام تبريك ميگم
من كارداني روزبهان بودم از بقيه دانشگا ه هاي ساري بهتره ساختمان جديد هم رفته
4 تا از همكلاسيهاتم ميشناسم
خوشا به حالت الان حسوديم شد شديييييييييييييييد:D
تبريك شديييييييييييييد موفق باشي

YA3_3PID
2010/9/20, 09:49 PM
سپهر اصفهان

خيلي از بچه ها قبوليشون توي تاپيك " جمع صميمي از كارشناسي تا ارشد " گفتن. اگه دوست داريد يه سر اونجا بزنيد .

halistar
2010/9/20, 09:54 PM
سلام

:biggrin:روزبه زنجان

چه جور دانشکاهیه؟

ArChitect _90
2010/9/20, 10:07 PM
ای کاش شهر نورو زده بودم من که میدونستم جای نزدیک قبول نمیشم حداقل باز اونجا بهتر بود البته خیلی دوست داشتم آمل بعد قزوینو بعد اصفهان قبول بشم سپهر اصفهانم آخه آخر حذف کرده بودم کاش که اصفهان بودم...اييييييييييشاالله ارشد يه جايه خوب قبول ميشي.البته جايي كه قبول شدييم بد نيست.اتفاقا شهر خوبيه:gol:

nika65
2010/9/20, 11:03 PM
سلام
دانشگاه خوبیه حتما برو

nika65
2010/9/20, 11:05 PM
سلام
من در مورده بشتر دانشگاهها تحقیق کردم تعریف دانشگاه زنجانو زیاد شنیدم در ضمن دانشگاه قشنگی
تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییک

nika65
2010/9/20, 11:23 PM
سلام به همه دوستای خوبم
تبریک به هم اونایی که قبول شدن:w32:
من با رتبه4723 علامه محدث نوری/نور قبول شدم:biggrin::w42:
رتبه چندتااز دوستامو براتون میزارم
252 سوره/اصفهان
1000 میرعماد/قزوین
1053 آبیک/قزوین
1210 میرعماد/قزوین
1200 علامه محدث نوری/ره/نور
1364 مولانا آبیک/قزوین
1600 علاءالدوله سمنانی/گرمسار
2250 کماالملک/نوشهر
2446 رشد دانش/سمنان
2700 طبری/بابل
3250 مهر/اراک
3470 توس/مشهد
4100 مازیار/رویان نور
4646 علامه محدث نوری/ره/نور
5400 استرآباد/گرگان
7111 سبلان/اردبیل

آدرس ایمیل و میزارم خوشحال میشم با دوستای خوبی که (محدث نور) قبول شدن بیشتر آشنا بشم nika_1987_rp@yahoo.com

YA3_3PID
2010/9/20, 11:31 PM
سلام به همه دوستای خوبم
252 سوره/اصفهان
1000 میرعماد/قزوین
1053 آبیک/قزوین
1210 میرعماد/قزوین
1364 مولانا آبیک/قزوین
2250 کماالملک/نوشهر
2446 رشد دانش/سمنان
2700 طبری/بابل
3250 مهر/اراک
3470 توس/مشهد
4100 مازیار/رویان نور
5400 استرآباد/گرگان
7111 سبلان/اردبیل

آدرس ایمیل و میزارم خوشحال میشم با دوستای خوبی که (محدث نور) قبول شدن بیشتر آشنا بشم nika_1987_rp@yahoo.com

تبريك مي گم.

nika65
2010/9/20, 11:45 PM
مرسیییییییییییییییییییییی یییییییی
من همون ساینام تازه وارده
با رتبه 4723 محدث نور قبول شدم
شنیدم از مازیار بهتره نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/

nasimesahel
2010/9/21, 12:40 AM
سلام به همگی .
کسی در مورد قوانین جابجایی اطلاعی داره؟؟؟
:gol:

halistar
2010/9/21, 12:48 AM
سلام
من در مورده بشتر دانشگاهها تحقیق کردم تعریف دانشگاه زنجانو زیاد شنیدم در ضمن دانشگاه قشنگی
تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییک

:D
خیلی ممنون

shargi
2010/9/21, 12:53 AM
سلام به همگی من با رتبه 229 شبانه تبریز قبول شدم فقط نمیدونم تو خوده دانشگاه تبریزه یا شهرای اطرافشه دارم دیوونه می شم اگه جایی به غیر از تبریز باشه خیلی بد میشه اگه کسی خبر داره منو در جریان بزاره ممنون

MEG
2010/9/21, 12:57 AM
سلام به همگی من با رتبه 229 شبانه تبریز قبول شدم فقط نمیدونم تو خوده دانشگاه تبریزه یا شهرای اطرافشه دارم دیوونه می شم اگه جایی به غیر از تبریز باشه خیلی بد میشه اگه کسی خبر داره منو در جریان بزاره ممنون
سلام
تبریک
شما معماری قبول شدین؟
اره تو خود تبریزه
بومی تبریز بودین؟

shargi
2010/9/21, 01:06 AM
آره من معماری کاردانی به کارشناسی شبانه تبریز قبول شدم خودم هم اهل تبریزم (با رتبه 229)
کاردانی فرآوری مواد معدنی خوندم در کل نمی دونم چی میشه میتونم درسای معماری را بخونم یا نه . ولی به معماری علاقه دارم اگه توصیه ای به من که کاردانی معماری نخونده دارید حتما بگید ممنون .

nasimesahel
2010/9/21, 01:20 AM
جابجایی نور(علامه محدث نوری) به بابل(طبری) و بالعکس( بابل به نور) کسی نیست؟؟

heliacalow
2010/9/21, 01:31 AM
;)سلام .من تو نوشهر قبول شدم با رتبه ی 2221.به همتون تبریک میگم.

heliacalow
2010/9/21, 01:36 AM
:)کسی هست که تو دانشگاه کمال الملک نوشهر قبول شده باشه ؟

rommanc
2010/9/21, 01:42 AM
سلام. تبریک میگم قبولی همه رو انشا... موفق باشید:)

hyperpersia
2010/9/21, 02:31 AM
مرسیییییییییییییییییییییی یییییییی
من همون ساینام تازه وارده
با رتبه 4723 محدث نور قبول شدم
شنیدم از مازیار بهتره نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/

سلام دوست عزیز تبریک میگم.
محدث نوری جزء 10 تا دانشگاه برتر غیرانتفاعی کشور هست...

palama
2010/9/21, 09:53 AM
اسم دانشگاههای دولتی با شهراشونو میشه بگین !!؟؟؟
من امسال کنکور دارم.

gozargah
2010/9/21, 11:52 AM
سلام.
کسی هست که میرعماد قبول شده باشه؟

elnazzzzz
2010/9/21, 12:05 PM
سلام دوست عزیز

متاسفانه غیر انتفاعی درسای آزاد و بالعکس قبول ندارن.اما زاهدان از امسال تمام قبولیای کارشناسی پیوستشو میفرسته تو موسسه غیر انتفاعی که دوستتون قبول شده(پرتو)پس اینجا احتمالا قبول میکنن.آخه پرتو برای بچه های خودش جا ندره نمیدونم جریانش چیه؟
در ضمن اساتیدشم ای بد نیستن.غیر انتفاعیه دیگه.
بازم اگر سجاد آمد ازش بیشتر میتونی اطلاعات بگیری،آخه پرتو میخونه:w27:

elnazzzzz
2010/9/21, 12:08 PM
سلام به همه بچه ها
:w14:به اونایی که قبول شدن تبریک میگم:w14:
اگرم کسی قبول نشده غصه نخوره یا سال دیگه یا آزاد:w38:

narges*
2010/9/21, 12:37 PM
سلام اگه اشکالی نداره ممکنه بگید رتبتون چند بود که تونستید دیلمان قبول بشین؟

narges*
2010/9/21, 12:46 PM
سلام به همه دوستای خوبم
252 سوره/اصفهان
1000 میرعماد/قزوین
1053 آبیک/قزوین
1210 میرعماد/قزوین
1364 مولانا آبیک/قزوین
2250 کماالملک/نوشهر
2446 رشد دانش/سمنان
2700 طبری/بابل
3250 مهر/اراک
3470 توس/مشهد
4100 مازیار/رویان نور
5400 استرآباد/گرگان
7111 سبلان/اردبیل

سلام
دوست عزیز منم محدث نوری قبول شدم خوشحال میشم باهات آشنا بشم . اگه اطلاعاتی در باره ی این دانشگاه داریم ممنون میشم با هم تبادل کنیم:gol:

negin-arch
2010/9/21, 04:10 PM
یعنی هیچکس نمی دونه از کجا میشه سوالای سالای قبل آزادو تهیه کرد؟:cry:

hagir
2010/9/21, 04:21 PM
سلام بچه ها من با 1706 رشت قبول شدم انتخاب سوم واقعا در حق بچه هاي كارشناسي ظلم ميشه
كسي رشت هست واسه خونه با هم بگيريم؟:(:(:(:(

hagir
2010/9/21, 04:32 PM
آقاي علي زاده كه رشت قبول شدي شماره ي من اينه اگه خوستي تماس بگير منم از تهران ميرم اونجا 09383860917:cry::(:cry::(:cry:

hyperpersia
2010/9/21, 04:37 PM
سلام بچه ها من با 1706 رشت قبول شدم انتخاب سوم واقعا در حق بچه هاي كارشناسي ظلم ميشه
كسي رشت هست واسه خونه با هم بگيريم؟:(:(:(:(

سلام دوست عزیز آقا من نمیدونم چرا هر کی رشت قبول میشه ماتم میگیره من خودم 2 سال و نیم همونجا درس خوندم به خدا بهترین شهر دانشجویی هست سطح فرهنگیش هم به تهران خیلی نزدیک هست بهترین شهر شمال کشوره از شهرهای مازندران که خیلی سرتره.
دانشگاهی هم که قبول شدی جابربن حیان دیگه؟ من خنگم میخواستم همونجا بزنم اما فقط به خاطر دانشگاه بودن شمال آمل زدم اونجا وگرنه جابر دانشگاه خوبیه تو خود رشت که از جهاد دانشگاهی رشت هم سطح علمیش بالاتره استادای بسیار خوبی داره یعنی واقعا درس یاد میدن.
خونه هم تو همون دانشگاه رو بردش کلی اعلامیه زده واسه هم خونه ای همونجا بری کلی پیدا میشن.
بهترین جا هم واسه خونه گرفتن تو رشت به ترتیب گلسار-منظریه-معلم - مطهری ..
مطمئن باش 2 سالی که اونجا هستی پشیمون نمیشی
موفق باشی...

farnaztoopchi
2010/9/21, 04:42 PM
سلام به همه ی بچه ها تبریک میگم
منم اردبیل قبول شدم کسی هست که سراج تبریز باشه و بخواد بره اردبیل لطفا جواب بده:cry:

hagir
2010/9/21, 04:42 PM
من اولين انتخابم آمل بود منم بخاطر دانشگاه بودن آخه ميخوام برم خارج از كشور:cry::(:cry:

hagir
2010/9/21, 04:45 PM
كسي نيست از آمل بخواد بره رشت جابجا كنيم من احتياج دارم به آمل ميخوام برم خارج از كشور 09383860917:cry::cry::cry::cry:

hyperpersia
2010/9/21, 04:50 PM
من اولين انتخابم آمل بود منم بخاطر دانشگاه بودن آخه ميخوام برم خارج از كشور:cry::(:cry:

مشکلی نداره واسه ارشد بخون خوب با ارشد که راحت تری واسه رفتن در ضمن اونجا استادایی داره که راهنماییت میکنن که تا آخر عمر به درد زندگیت میخوره خیلی استادای تاپی داره.
دکتر شفیعی-دکتر اسماعیل پور
دکتر شفیعی رو که همه میشناسن اگه نشناسن جای تعجب هست یکی از بهترین های ایرانی هست تو معماری
خلاصه اینکه پشیمون نمیشی بهت قول میدم.در ضمن دانشگاهی هم هست که برای دانشجو احترام قائل هستن آموزشش هم خیلی خوب کار دانشجوها رو راه میندازه
نگران نباش
به همین مقداری که من از جابر تعریف کردم به همین مقدار از شمال آمل بد شنیدم به خدا...
تا ببینیم خدا چی میخواد

pal2isa
2010/9/21, 05:39 PM
یعنی هیچکس نمی دونه از کجا میشه سوالای سالای قبل آزادو تهیه کرد؟:cry:

برو کتاب بگیر .
کتاب سعیدی پور
جلد اولش سراسریه
جلد دوم آزاد و علمی کاربردیه !

بهونه
2010/9/21, 06:48 PM
سلام
اییینجا هم به همه دوستانیکه قبول شدن تبرییک میگم:w17::w17:
موفق باشید:w30:

mahshid m
2010/9/21, 06:58 PM
سلام
منم به همه ی کسانی که قبول شدن تبریک میگم ولی خودم قبول نشدم

MEG
2010/9/21, 07:02 PM
سلام وتبریک به تموم دوستانی که قبول شدن:gol::gol::gol:

Soofia
2010/9/21, 07:18 PM
سلام وتبریک به تموم دوستانی که قبول شدن:gol::gol::gol:
میذاشتی فارق التحصیل میشدیم بعد تبریک میگفتی :razz:

MEG
2010/9/21, 07:25 PM
بیا اون تاپیک جواب منو بده:(

gozargah
2010/9/21, 07:57 PM

خیلی بدی سوفی!!!!!
بنده خدا 2 روزه داره به همه تبریک میگه

peymanarmin
2010/9/21, 07:59 PM
سلام بهتون تبريك ميگم.
مي تونم رتبه تون بپرسم؟ اخه يكي از دوستام الان مسافرت هست و يادش رفته مشخصاتش با خودش ببره و هنوز نمي دونه كجا قبول شده. خيلي دوست داشت سپهر قبول بشه.
خیلی ممنون
رتبم 2400 بود

Soofia
2010/9/21, 08:01 PM
خیلی بدی سوفی!!!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised::surprised::sur prised:

Soofia
2010/9/21, 08:02 PM
خیلی بدی سوفی!!!!!
بنده خدا 2 روزه داره به همه تبریک میگه
تو هنوز این فرزادو نشناختی....:redface:

Sepideh.mt
2010/9/21, 08:06 PM
به به خونه قبلیمون :w36:

Soofia
2010/9/21, 08:09 PM
به به خونه قبلیمون :w36:
حوصلم سرید :w22:

Sepideh.mt
2010/9/21, 08:18 PM

بیا قایم موشک بازی کنیم تونستی منو پیدا کن :w02:

MEG
2010/9/21, 08:21 PM

بیا قایم موشک بازی کنیم تونستی منو پیدا کن :w02:
چیه فراریا اونجا بحث شامو رو وسط کشیدم فرار کردین اومدین این تاپیک
:mad:
بابا ارزششو نداره شامه ها:smile:

Sepideh.mt
2010/9/21, 08:22 PM
چیه فراریا اونجا بحث شامو رو وسط کشیدم فرار کردین اومدین این تاپیک
:mad:
بابا ارزششو نداره شامه ها:smile:

:whistle:

MEG
2010/9/21, 08:23 PM
:whistle:
گدا بازی درنیار دیگه

Sepideh.mt
2010/9/21, 08:28 PM
گدا بازی درنیار دیگه

بیتربیت با بزرگترت درست صحبت کن

gozargah
2010/9/21, 08:40 PM
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised::surprised::sur prised:
بلاخره آقایون باید هوای همدیگرو داشته باشن:smoke::

gozargah
2010/9/21, 08:42 PM
ولی خوب ما هوای همه دوستامونو داریم.
فرقی هم نمی کنه کی باشه.
((حتی شما دوست عزیز))

ArChitect _90
2010/9/21, 08:45 PM
به به خونه قبلیمون :w36:سلام چرا فرار كردين اين تاپيك؟

Sepideh.mt
2010/9/21, 08:47 PM
سلام چرا فرار كردين اين تاپيك؟

فرار چیه اونطرفم هستم که

ArChitect _90
2010/9/21, 08:52 PM
فرار چیه اونطرفم هستم که
گفتم شايد فرار كني:biggrin:

World Designer
2010/9/21, 09:29 PM
به کسایی که قبول شدن تبریک می گم مخصوصا رفیقای خودم گرچه دیگه مارو تحویل نمی گیرن مخصوصا رفیق 4 - 5 سالم به شمام تبریک میگم بالاخره بعد چهار پنج سال از دست من راحت میشی در کل آرزوی موفقیت دارم برای همه:crying2:

meddler
2010/9/21, 09:59 PM
سلام دوستان گلم

nasimesahel
2010/9/21, 10:57 PM
جابجایی نور(علامه محدث نوری) به بابل(طبری) و بالعکس( بابل به نور) کسی نیست؟؟

کسی نبوووود؟؟؟

nika65
2010/9/21, 11:25 PM
سلام
دوست عزیز منم محدث نوری قبول شدم خوشحال میشم باهات آشنا بشم . اگه اطلاعاتی در باره ی این دانشگاه داریم ممنون میشم با هم تبادل کنیم:gol:

سلام دوستم:w40:
تبریک می گم
روز ثبت نام میبینمتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتت:biggrin::w14:

nika65
2010/9/21, 11:31 PM
سلام دوست عزیز تبریک میگم.
محدث نوری جزء 10 تا دانشگاه برتر غیرانتفاعی کشور هست...

مرسی دوستم
روحمو شاد کردی خدا روحتو شاد کنه:w33::w27:

Ar.behnam
2010/9/21, 11:41 PM
hyperpersia میتونم بپرسم 10 دانشگاه برتر غیر انتفایی کدوم ها هستند و بر چه اساسی میفرماید؟

nika65
2010/9/21, 11:52 PM
hyperpersia میتونم بپرسم 10 دانشگاه برتر غیر انتفایی کدوم ها هستند و بر چه اساسی میفرماید؟

سلام

۱۰ دانشگاه برتر غیرانتفاعی کشور :

۱- دانشگاه غيرانتفاعي علم و فرهنگ تهران (وابسته به جهاد دانشگاهی)
۲- دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا (ع) مشهد (وابسته به آستان قدس رضوی)
۳- دانشگاه غیرانتفاعی علوم و فنون مازندران
۴- موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی سجاد مشهد
۵- موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی شیخ بهایی اصفهان
6- موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی نبی اکرم ( ص) تبریز
۷- موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی صدرالمتالهین(صدرا) تهران
۸- موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی شمال آمل
۹- موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی صنعتی مازندران بابل
۱۰- موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی علامه محدث نوری (ره) نو

nika65
2010/9/21, 11:54 PM

در معرفي ۱۰ دانشگاه برتر غيرانتفاعي، شاخص هايي نظير نوع رشته هاي مورد پذيرش، مقاطع تحصيلي مورد پذيرش، تعداد رشته ها، فضاي آموزشي، امكانات فيزيكي و تعداد اساتيد متخصص در نظر گرفته شده است

nika65
2010/9/22, 12:45 AM
از دوستان کسی هست که (شمال آمل) قبول شده باشه بخواد با (علامه نوری نور) جابجا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sweatdrop::w05:

hyperpersia
2010/9/22, 01:04 AM

سلام

شرمنده آنلاین نبودم که جواب بدم گرچه این دوست عزیزمون کامل جوب شما رو دادن با این تفاوت که شمال آمل از حالت موسسه در اومده به دانشگاه ارتقاء پیدا کرده ولی در کل این ها بهترین ها هستن البته این رو نباید نادیده گرفت که سوره جهاد دانشگاهی اینا هم هستن البته ملاک ها حتما چیز دیگه ای بوده سر از کار اینا که نمیشه در آورد

gozargah
2010/9/22, 09:11 AM
در معرفي ۱۰ دانشگاه برتر غيرانتفاعي، شاخص هايي نظير نوع رشته هاي مورد پذيرش، مقاطع تحصيلي مورد پذيرش، تعداد رشته ها، فضاي آموزشي، امكانات فيزيكي و تعداد اساتيد متخصص در نظر گرفته شده است

سلام.
یعنی سوره و دهخدا که سطح علمی بسیار بالایی دارن تو 10 نیستند؟
واقعا عجیبه.
یعنی سطح سوره از محدث نور هم پایین تره!!!!!!:question:

hyperpersia
2010/9/22, 12:19 PM
سلام.
یعنی سوره و دهخدا که سطح علمی بسیار بالایی دارن تو 10 نیستند؟
واقعا عجیبه.
یعنی سطح سوره از محدث نور هم پایین تره!!!!!!:question:
سلام دوست عزیز
نه به هیچ عنوان اینطور نیست بلکه یک سری ملاک های کلی هست ولی مثلا سوره تو رشته های هنری حتی تو بعضی از موارد از دانشگاه هنر هم سطحش بالاتره به عنوان مثال تو رشته های نمایش, کارگردانی ...
سوره بحثش از همه این ها جداست ولی اینکه چرا تو 10 دانشگاه اول غیرانتفاعی نیست جای تعجبه!!! ولی رتبه های کارشناسی ارشد سوره همه تک رقمی یا 2 رقمی هستن.
پس شما زیاد به این رتبه بندی ها توجه نکنید!!!

gozargah
2010/9/22, 12:44 PM
سلام دوست عزیز
نه به هیچ عنوان اینطور نیست بلکه یک سری ملاک های کلی هست ولی مثلا سوره تو رشته های هنری حتی تو بعضی از موارد از دانشگاه هنر هم سطحش بالاتره به عنوان مثال تو رشته های نمایش, کارگردانی ...
سوره بحثش از همه این ها جداست ولی اینکه چرا تو 10 دانشگاه اول غیرانتفاعی نیست جای تعجبه!!! ولی رتبه های کارشناسی ارشد سوره همه تک رقمی یا 2 رقمی هستن.
پس شما زیاد به این رتبه بندی ها توجه نکنید!!!

سلام.
ممنون از جوابتون.
:smile:

atitak1
2010/9/22, 02:08 PM
سلام به همه لطفا هر کی که مطمئنه به من بگه من که نیما محموداباد قبول شدم میتونم درجا انتقالی به پردیسان فریدون کنار بگیرم؟ من رتبه ام 2800 شده که راحت هر دو جا قبول میشدم انتخاب دومم نیما بود و انتخاب 7 من پردیسان بود ولی یه مشکلی پیش اومده که باید برم فریدون کنار از همون اول انتقالی میدن؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry::cry:

Omid_Mehraz
2010/9/22, 03:01 PM
سلام به همه لطفا هر کی که مطمئنه به من بگه من که نیما محموداباد قبول شدم میتونم درجا انتقالی به پردیسان فریدون کنار بگیرم؟ من رتبه ام 2800 شده که راحت هر دو جا قبول میشدم انتخاب دومم نیما بود و انتخاب 7 من پردیسان بود ولی یه مشکلی پیش اومده که باید برم فریدون کنار از همون اول انتقالی میدن؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry::cry:

سلام دوست عزيز:gol:
انتقالي نمي دن و لي مي توني جابجايي بگيري، بايد يه نفر رو پيدا كني كه بخواد از فريدون كنار بره محمود آباد. همون موقع ثبت نام تو دانشگاه اعلاميه بزن
موفق باشي;)

MEG
2010/9/22, 04:09 PM
دوستانی که قبول شدن رتبه ها و درصد ها و دانشگاهه قبولیشون رو با ذکر کنکور 89 تو این تاپیک
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=114637&page=2

بنویسن تا بدرد بچه های سال بعدی بخوره;):)

Ali Render
2010/9/22, 04:58 PM
سلام

سلام"دانشگاه نور که تا رتبه 5300 بر میداره رشت که تا 3200 پس uni رشت خوب نیست؟مگه میشه"شنیدم uni نور سطحش خوب نیست فقط خیلی زیاد به دانشجوهاش گیر میدن سر همین خیلیها نمیزنن البته کسی که اطلاعات نداشته باشه فقط به خاطر اسمش و.... میزنه اونجا "البته ناراحت نشین در حد حرف بود"ولی به نظرم سطح nui ها به رتبه هایی که برمیدارنه........

negin-arch
2010/9/22, 06:06 PM
سلام به همگی و تبریک به اونایی که قبول شدن.من سراسری شرکت نکردم.کاردانیمو از آزاد قزوین گرفتم کارشناسیم همونجا می خوام.ولی اصلا از مدل کنکورو تعداد سئوالاش و اینکه چه در صدایی لازمه و بیشتر باید رو کدوم درسا تاکید کرد اطلاعی ندارم.اگه کسی می دونه ممنون می شم کمکم کنید;)

ArChitect _90
2010/9/22, 07:04 PM
سلام"دانشگاه نور که تا رتبه 5300 بر میداره رشت که تا 3200 پس uni رشت خوب نیست؟مگه میشه"شنیدم uni نور سطحش خوب نیست فقط خیلی زیاد به دانشجوهاش گیر میدن سر همین خیلیها نمیزنن البته کسی که اطلاعات نداشته باشه فقط به خاطر اسمش و.... میزنه اونجا "البته ناراحت نشین در حد حرف بود"ولی به نظرم سطح nui ها به رتبه هایی که برمیدارنه........
منم اين رتبه بندي رو زياد قبول ندارم چون سوره فك كنم بهتر از ساير غير انتفايي ها باشه ولي اسمش تو اين ليست نيست:surprised:

Ali Render
2010/9/22, 07:51 PM
منم اين رتبه بندي رو زياد قبول ندارم چون سوره فك كنم بهتر از ساير غير انتفايي ها باشه ولي اسمش تو اين ليست نيست:surprised:

آره حرفتو قبول دارم"منم نمیدونم چرا اسمشو نذاشتن؟فک کنم منظورشون این بود که بجظ سوره و ووو...چند تای دیگه.... بعد اینا این 10 تا uni خوب هستن ولی بازم اشتباه کردن.....:mad::cool:

nika65
2010/9/23, 01:14 AM
سلام
امیدوارم از دست من شاکی نباشید
من این لیست و از تو سایتا پیدا کردم براتون گذاشتم :cry::crying2:
احتمالا اشتباه تایپی بوده :D
میخواستن بنویسن بدترین شده برترین شما ببخشیدشون:biggrin:
uni مهم نیست برترین باشه یا بدترین مهم شمایید که 100%بهترین وبرترین هستید تو دنیا;)
دوستای خوبم امیدوارم هرجا هستید...هر دانشگاهی...و با هر امکاناتی...همیشه موفقترین باشید:victory:

moya_memar
2010/9/23, 12:14 PM
سلام دوستای خوبم.
این رتبه بندی از اون جهت غلط به نظر میاد که مال رشته ما نیست چون بعضیاشون اصلا معماری ندارن.
فک کنم این دوستمون از سایت کارشناسی اینو گرفته که مربوط به رشته کامپیوتر هستش و تو همون فروم هم گفته که واسه کامپیوتر هست.

persianmemar
2010/9/23, 07:05 PM
امروز توي به وبلاگ اينو ديدم البته ايت رتبه بندي كلي هست و خيلي از موسسات عضوش نيستن اما به نظرم بدم نميگه موسسه اي كه پس از چند سال هنوز يه سايت نداره معلومه كارهاي ديگش مثل ساختمان، كادر اداري، استادن و ..... زياد جالب نيست. اما اين 100درصد نيست ممكنه برعكسشم باشه! در كل فقط رتبه بندي در ويومتري رو براتون ميذارم تا استفاده كنيد;)

معرفی دانشگاههای برتر غیر انتفاعی بر اساس شاخص وبو (http://ghkashani.blogfa.com/page/webometri.aspx)
۱- مقدمه: وضعیت دانشگاهها در وبومتری نامناسب است." این جمله ای است که منصور کبگانیان معاون پژوهشی وزیر علوم در نیمه های سال گذشته به خبرگزاری مهر اعلام کرد. این مقام مسئول وزارت علوم با تایید جایگاه ضعیف دانشگاههای ایران در رده بندی وبومتریک گفت: "دانشگاههای کشور وب سایت به روز ندارند و باید هزینه لازم در این زمینه صورت گیرد."
نه تنها بی توجهی به شاخصهای وبومتری یکی از مشکلات مزمن وب سایت دانشگاهها است اما هنگامی که نام برخی دانشگاهها را در موتورهای جستجوگر وارد می کنیم به هیچ آدرس الکترونیکی نمی رسیم. این امر در خصوص دانشگاههای غیرانتفاعی بسیار مشهودتر است. از میان لیست ۲۶۱ دانشگاه غیر انتفاعی کشور (http://ghkashani.blogfa.com/page/list.aspx) فقط ۷۱ دانشگاه دارای وب سایت و یا پایگاههای اطلاع رسانی اینترنتی هستند. از میان همین ۷۱ پایگاه هم فقط حدود ۲۰ دانشگاه از وب سایت خود بطور دائم و به منظور اطلاع رسانی استفاده می نمایند. از میان ۲۰ وبسایت فوق نیز فقط به تعداد انگشتان دست دانشگاهها اطلاعات مورد نیاز همچون سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی اساتید و یا اطلاعات آموزشی مورد نیاز دانشجویان را در خود جای داده اند و مابقی فقط به ارائه چند عکس از ساختمان دانشگاه و یا تاریخچه ای کوتاه و کسل کننده بسنده نموده اند. همچنین فقط ۵ دانشگاه از میان دانشگاههای فوق دارای وبسایت به زبان انگلیسی هستند.
آیا واقعاً ما می دانیم کجا هستیم؟ یا بهتر بگویم آیا واقعاً مردم دنیا می دانند ما کجا هستیم؟ با وجود هزینه های بسیار سنگین دانشگاهها و خصوصاً دانشگاههای غیر انتفاعی کمتر دانشگاهی در ایران به فکر دیده شدن در اینترنت بوده است. حتی کشورهایی همچون پاکستان نیز برخی دانشگاههای خود را در رتبه بندی های وبومتری جای داده اند لیکن بجز اندکی از دانشگاههای مادر هیچ دانشگاه ایرانی دیگری در رتبه بندی های جهانی در این زمینه حاضر نیست. واقعاً چرا؟
در این بخش تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و مدرسین گروههای آموزشی مختلف دانشگاهها سعی نموده اند با تکیه بر اصول وبومتری نسبت به رتبه بندی دانشگاههای غیر انتفاعی اقدام نمایند. نتایج تحقیقات این گروه منجر به معرفی دانشگاههای برتر در این زمینه شده است و با این عمل گامی در جهت ایجاد انگیزه در دانشگاههای غیرانتفاعی برای بالابردن قابلیت های خود در اینترنت و نهایتاً معرفی ایران و جایگاه علمی آن در جهان برداشته شده است. لازم به ذکر است که دانشگاههایی که به اصول وبومتری خود متعهد هستند مطمعناْ در بالابردن سطح کیفی و کمی امکانات خود نیز سخت گیر و پرتلاش ظاهر خواهند شد. لذا دانشگاههای برتر معرفی شده در این بخش فارغ از مساحت و تعداد دانشجویانشان مطمعناْ از برترین دانشگاهها غیر انتفاعی ایران محسوب می گردند.
۲- مواد و روشها: در اولین بخش از این تحقیق مطالعات کتابخانه ای برای تعیین شاخص های مناسب در وبومتری انجام شد و این شاخصها با توجه به امکانات موجود استخراج گردید. در دومین گام از این مطالعه نیز جستجو برای مشخص نمودن آدرسهای اینترنتی موسسات و دانشگاههای غیرانتفاعی انجام پذیرفت. در این مطالعه با بررسی وب سایت دانشگاههای غیر انتفاعی اطلاعات مورد نیاز مشاهده و ثبت شد. این اطلاعات عبارت بودند از: وجود شمارنده بازدید با ۵ امتیاز-وجود نسخه غیر فارسی زبان (انگلیسی) با ۲۰ امتیاز-وجود لیست اعضاء هیئت علمی با ۵ امتیاز-وجود سوابق علمی و پژوهشی اساتید با ۵ امتیاز-وجود عکس و نحوه تماس با اعضاء هیئت علمی دانشگاه با ۵ امتیاز-وجود قوانین و مقررات آموزشی با ۵ امتیاز-امکان دانلود جزوات و منابع علمی با ۳ امتیاز-قابلیت دیده شده در موتور جستوگر گوگل با ۴۰ امتیاز-تنوع اطلاعات ارائه شده ۵-آخرین بروز رسانی و نهایتاْ زیبایی سایت با ۷امتیاز به عنوان شاخصهای وبومتری درنظر گرفته شده است. در این مطالعه به هر یک از موارد فوق امتیاز خاصی نسبت داده شد است بطوری که مجموع این امتیازات ۱۰۰ می گردید. با بررسی امتیازات هر دانشگاه امتیازی مابین ۰ الی ۱۰۰ به آنها اختصاص می یابد که شاخص تعیین اعتبار دانشگاه است.
۳- نتایج و بحث: در این مطالعه پس از انجام بررسی های مختلف نتایج ارائه شده در جدول شماره ۱ بدست آمد. لازم به ذکر است نتایج این مطالعه که بین ۲۶۱ دانشگاه غیر انتفاعی ایران انجام پذیرفت نشان داد که فقط ۷۱ دانشگاه دارای وب سایت هستند و سایر دانشگاههای غیر انتفاعی به کل چیزی به عنوان قابلیت دیده شدن در اینترنت ندارند.
۳-۱- قابلیت دیده شدن در اینترنت: قابلیت دیده شدن از مهمترین شاخصهای وبومتری بوده و دارای بیشترین امتیاز می باشد. بسیاری از شرکتهای معتبر که به رتبه بندی دانشگاهها به روش وبومتری می پردازند به این بخش امتیازی با بیش از ۵۰ درصد کل امتیازات اختصاص می دهند. در این مطالعه ۴۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز به قابلیت دیده شدن در اینترنت اختصاص یافته است.در این مطالعه مشخص گردید که دانشگاه غیر انتفاعی-غیر دولتی چابهار و سوره بیشترین ارجاعات در سطح اینترنت را به ترتیب با ۳۲ و ۲۶ صفحه از موتور جستجو گر گوگل به خود اختصاص داده است. پس از دانشگاه سوره دانشگاههایی همچون موسسه آموزش عالی سجاد با ۲۲ صفحه مرتبط و دانشگاه علم و فرهنگ و موسسه آموزش عالی کار با ۱۳ صفحه مرتبط در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.
۳-۲- وجود شمارنده در وب سایت: وجود شمارنده می تواند نشانه ای از علاقه مندی مسئولین دانشگاهها به آمار مراجعات دانشجویان به وب سایت باشد. با توجه به رایگان بودن اینچنین امکاناتی در اینترنت عدم درج آن در وب سایت می تواند نشان از بی علاقه گی مسئولین به امور سایبری تلقی گردد. لذا در این تحقیق ۵ امتیاز به دانشگاههایی که در وبسایت آنها شمارنده درج شده است اختصاص می یافت. با این وجود تعداد زیادی از وبسایتهای دانشگاهی مورد بررسی فاقد این ابزار مفید بودند.
۳-۳- وجود نسخه غیر فارسی زبان: یکی از مهمترین بخش امتیاز دهی در وب سنجی بین المللی بودن وبسایت دانشگاهها می باشد. عدم وجود نسخه انگلیسی وبسایت می تواند نکته بسیار منفی در معرفی دانشگاه به جهان غیر فارسی زبان باشد. لذا با توجه به اهمیت موضوع در این مطالعه ۲۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز به وجود نسخه غیر فارسی مربوط می شد. متاسفانه تعداد بسیار اندکی از دانشگاهها اقدامی برای درج زبان دیگری در وبسایت خود نموده اند. این امر بسیار تاسف بار است زیرا در میان هیئت موسس بسیاری از دانشگاههایی که فاقد نسخه غیر فارسی بودند افرادی دیده می شدند که با درجات بالای علمی و سوابق زیاد پژوهشی خود سالها نیز در کشورهای خارجی تحصیل نموده اند و مطمعناْ از اصول وبومتری مطلع هستند.
۳-۴- درج لیست اعضاء هیئت علمی و رزومه آنها: وب سایت دانشگاهها فقط ابزاری برای اعلام برخی اطلاعیه ها برای دانشجویان نیست. وبسایتها باید شامل اطلاعات و سوابق علمی و پژوهشی اساتید بوده تا صاحبان صنایع مختلف-علاقه مندان و پژوهش گران توانایی دسترسی به سوابق اساتیدی که تحقیقاتی را در زمینه های خاص داشته و یا تجربه تدریس دروسی خواص را دارند داشته باشند. همچنین راههای تماس با اساتید باید از طریق وبسایتها به وضوح ارائه شده باشد. متاسفانه الکثر قریب به اتفاق وبسایت دانشگاههای غیر انتفاعی فاقد این قابلیت بود. کل امتیازات مرتبط با این موضوع در این مطالعه ۱۵ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز در نظر گرفته شده بود.
۳-۵- وجود قوانین و مقررات آموزشی: وجود قوانین و مقررات مورد نیاز دانشجویان و اساتید در وب سایت یک امر بسیار مفید بوده و با اطلاع رسانی کافی در این زمینه جلوی افت تحصیلی ناشی از عدم اشراف به قوانین آموزشی گرفته خواهد شد. مطمعناْ مسئولین و مدیران دانشگاههایی که در این زمینه اقداماتی را انجام دهند-در مدیریت دانشگاه نیز بسیار قانون مند و مناسب عمل خواهند نمود.
۳-۶- حجم اطلاعات ارائه شده در وبسایت: وجود متون علمی قابل دانلود در وبسایت همچون بخش دانلود جزوات اساتید یکی از اصول وبومتری است. وجود فایلهای پی دی اف و یا داک در وب سایت و قابلیت دانلود آنها از امتیازاتی است که شرکتهای بزرگ رتبه بندی دانشگاهها به آن علاقه مند هستند. در این مطالعه مشخص گردید که فقط دو دانشگاه اینگونه امکانات را ارائه نموده و قابلیت دانلود پاورپوینتها و جزوات اساتید را در وب سایت خود درج نموده اند. در این مطالعه ۳ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز به وجود چنین قابلیتی در وبسایت اعطا شده است.
۳-۷- زیبایی و تنوع اطلاعات ارائه شده: زیبا و جذاب بودن وب سایت و همچنین سادگی کار با آن و عدم پیچیدگی در دسترسی به اطلاعات از جمله شاخصهای وبومتری می باشد. در این مطالعه مشخص شد متاسفانه کمتر دانشگاهی به مسئله زیبایی ژرداخته است و بیشتر آنها از سیستم های مدیریت محتوای رایگان همچون سیستم جوملا استفاده نموده اند که چندان جذاب نیستند.
۳-۸- معرفی رتبه بندی دانشگاههای غیر انتفاعی ایران: با توجه به اصول وبومتری و همچنین با توجه به نتایج ذکر شده در جدول شماره ۱ و امتیازات داده شده به هریک از دانشگاهها رتبه بندی آنها به قرار زیر اعلام می گردد:
جدول شماره ۲: رتبه بندی ۳۳ دانشگاه غیر انتفاعی ایران

امتیاز کسب شده

نام دانشگاه

77.5

موسسه آموزش عالی سوره

69.5

موسسه آموزش عالی جامی

67.5

موسسه آموزش عالی سجاد

63.25

موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی تهران

47

موسسه غیر انتفاعی غیر دولتی بینالمللی چابهار

43.25

موسسه آموزش عالی آستان قدس

38.5

موسسه آموزش عالی خاوران

37.5

موسسه آموزش عالی علاالدوله

31.5

دانشگاه شیخ بهایی

31.25

موسسه آموزش عالی صدرالمتالهین

22.25

موسسه آموزش عالی کار زنجان

22

موسسه آموزش عالی هاتف

19.5

موسسه آموزش عالی اندیشه

17.5

موسسه آموزش عالی سپهر

16.75

موسسه آموزش عالی سراج

16.25

موسسه آموزش عالی آقاق

14.25

موسسه آموزش عالی بینالود

13

موسسه آموزش عالی فیض کاشانی

13

موسسه آموزش عالی نقش جهان

12.75

موسسه آموزش عالی حافظ

12.5

موسسه آموزش عالی ارشاد

12.5

موسسه آموزش عالی ادیبان

12.25

موسسه آموزش عالی ایران زمین

12.25

موسسه آموزش عالی عطار

9.25

موسسه آموزش عالی عین القضات

8

موسسه آموزش عالی اشراق

7.25

موسسه آموزش عالی معارف قرآنی

7.25

موسسه آموزش عالی ارم

5.5

موسسه آموزش عالی شاهرود

3.5

موسسه آموزش عالی هشت بهشت

3.5

موسسه آموزش عالی عبدالرحمان صوفی

3

موسسه آموزش عالی بزرگمهر

2.25

موسسه آموزش عالی فولاد

2.25

موسسه آموزش عالی الکترونیک رایانه ای

مقاله در حال تکمیل شدن است...

جدول شماره ۱: نتایج وجود شاخصهای وبومتری در وبسایت دانشگاهها
وجود عکس و نحوه تماس با اعضاء هیئت علمی
تنوع اطلاعات ارائه شده و آخرین بروز رسانی وبسایت و زیبایی در طراحی
حجم وب سایت
قابلیت دیده شدن در اینترنت بر اساس تعداد صفحات ظاهر شده در هنگام جستجو در گوگل
ارائه جزوات و متون علمی دانشگاهی
وجود قوانین و مقررات آموزشی دانشگاهها
وجود رزومه اعضاء هیئت علمی
وجود لیست اعضاء هیئت علمی
وجود نسخه انگلیسی
وجود شمارنده بازدید
نام دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی
ردیف
ندارد
ضعیف

1 صفحه
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
دارد
دانشکده غیردولتی - غیرانتفاعی معارف قرانی - اصفهان (http://icqt.ac.ir/)
1

دانشگاه شیخ بهائی (http://shbu.ac.ir/)
2

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی ایران زمین - اصفهان (http://www.iranzamin.ac.ir/)
3

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی بزرگمهر - اصفهان (http://bozorgmehr-ihe.ac.ir/)
4

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی سپهر - اصفهان (http://sepehr.ac.ir/)
5

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی صنعتی فولاد - اصفهان (http://www.fit.ac.ir/)
6

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی علامه فیض کاشانی - کاشان (http://feiz.ac.ir/)
7

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی هشت بهشت - اصفهان (http://www.hashtbehesht.ac.ir/)
8

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی نقش جهان - اصفهان (http://naghshejahan.ac.ir/)
9

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی سراج - تبریز (http://seraj.ac.ir/)
10

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی عین القضات - میانه (http://eyn-ol-ghozat.ac.ir/)
11

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی آفاق -ارومیه (http://afagh-university.ir/)
12

دانشکده علوم حدیث (غیردولتی _ غیرانتفاعی) - وابسته به آستان قدس حضرت عبدالعظیم (ع) - شهرری (http://hadith.ac.ir/)
13

دانشگاه علم و فرهنگ (غیر دولتی - غیرانتفاعی) تهران - وابسته به جهاد دانشگاهی (http://usc.ac.ir/)
14

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی ارشاد - دماوند (http://ershad-damavand.ac.ir/)
15

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی الکترونیکی رایانه ای - تهران (http://iran-vu.com/)
16

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی سوره - تهران (http://soore.ac.ir/)
17

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی صدر المتالهین (صدرا) - تهران (http://sadra.ac.ir/)
18

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی بینالود - مشهد (http://binaloud.ac.ir/)
19

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی خاوران - مشهد (http://khi.ac.ir/)
20

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی سجاد - مشهد (http://www.gozine2.ir/www.sadjad.ac.ir)
21

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی عطار - مشهد (http://attar.ac.ir/)
22

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی اشراق - بجنورد (http://www.bihe.ac.ir/)
23

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی عبدالرحمن صوفی رازی - زنجان (http://sufi.ac.ir/)
24

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی کار - زنجان (http://kar.ac.ir/)
25

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی ادیبان - گرمسار (http://adiban.ac.ir/)
26

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی شاهرود - شاهرود (http://nbshahrood.ac.ir/)
27

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی علاء الدوله سمنانی - گرمسار (http://asihe.ac.ir/)
28

دانشگاه غیر دولتی - غیرانتفاعی بین المللی چابهار - چابهار (http://iuc.ac.ir/)
29

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی هاتف - زاهدان (http://hatef.ac.ir/)
30

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی ارم - شیراز (http://eramedu.ir/)
31

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی اندیشه - جهرم (http://andishehj.ir/)
32

موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی حافظ - شیراز (http://hafez.ac.ir/)

33

nika65
2010/9/23, 08:26 PM
دوستای خوبم میشه یه خواهش کنم:w16:
میشه نوشته هارو با فونت درشت تر ورنگی بنویسید
اگه اینجوری پیش برید من چشمام واز دست میدم گناه دارم:confused:

ArChitect _90
2010/9/23, 08:32 PM
دوستای خوبم میشه یه خواهش کنم:w16:
میشه نوشته هارو با فونت درشت تر ورنگی بنویسید
اگه اینجوری پیش برید من چشمام واز دست میدم گناه دارم:confused:
2تا خواهش كن

nika65
2010/9/23, 09:33 PM
کسی اطلاع نداره آخرین رتبه قبولی چند بوده؟کدوم دانشگاه:w10::que:

free88
2010/9/23, 09:45 PM
دوستم 7064زاهدان قبول شد شايد تا 7100قبول شدند;););)

hanieh_a70
2010/9/23, 11:13 PM
وای من خیلی ناراحت شدم و البته نگران

کاش میرفتم آزاد مهندسی می خوندم تا اینکه سراسری کاردانی بخونم

خیلی خیلی ناراحت شدم . حالم گرفت :cry:

nika65
2010/9/23, 11:57 PM
دوستم 7064زاهدان قبول شد شايد تا 7100قبول شدند;););)

مرسسسسسسسسسسسسسسسسییییییی یییییییییییییییی:gol:

nika65
2010/9/23, 11:59 PM
2تا خواهش كن

:w30:

okami2
2010/9/24, 12:07 PM
سلام . ببخشین یه سوالی داشتم . شنیدم که کنکور کاردانی به کارشناسی رو انداختن اواخر شهریور ماه . درسته این خبر ؟؟؟

MEG
2010/9/24, 12:10 PM
دوستانی که قبول شدن رتبه ها و درصد ها و دانشگاهه قبولیشون رو با ذکر کنکور 89 تو این تاپیک
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=114637&page=2

بنویسن تا بدرد بچه های سال بعدی بخوره;):)

nika65
2010/9/24, 01:07 PM
سلام
دوستایی که فردا دارید میرید برای ثبت نام دانشگاه شمال
تورو خدا ببینید کسی می خواد با محدث نوری نور جابجا کنه ;)من و خبر کنید
یه دنیا ازتون ممنون میشم :w27::w42:

Nazanin F
2010/9/24, 08:04 PM
سلام سلام

دوستايي كه امسال قبول شدين ؛ تبريك صميمانه منو بپذيرين . :gol::gol::)

از ته دل ؛ براي همه اتون آرزوي موفقيت مي كنم . :w30:

دوستايي هم كه قبول نشدين ؛اشكالي نداره ، ايـــــــــــــــــــــــ شالله كه سال ديگه با رتبه تك رقمي قبول ميشيد و به همه شيريني ميدين . :smile:

nika65
2010/9/24, 09:07 PM
سلام
نور دانشگاه آزاد داره رشته معماری ؟
ترازش چنده؟
شنیدم کتابای سعیدی پور خوبه؟چه درسایی؟کتابای مدرسان که جواب نداد:surprised:
دوستم قبول نشده میخواد واسه آزاد بخونه ممنون میشم آگه هر اطلاعی از تراز و منابع درسی دارید برام بزارید تا دوستمو راهنمایی کنم:w10::w27::w14:

farnaztoopchi
2010/9/24, 09:20 PM
سلام دوستان منم دنبال منابع میگردم برا کنکور آراد میخوام آماده بشم لطفا کمکم کنید
ممنون میشم:smile::)

YA3_3PID
2010/9/24, 09:57 PM
سلام دوستان منم دنبال منابع میگردم برا کنکور آراد میخوام آماده بشم لطفا کمکم کنید

سلام . سوالاي ازاد خيلي تكراري داره. حتما سوالاي كنكوراي سوال هاي قبل بخون. سوالي مبانيش مخصوصا تاريخ بيشتر عكس ميدن. عكس نقاشي ها وتابلو هاي معروف - عكس بناها...
رياضيش هم مي گن اسونه اگه مي توني رياضي بزن.
بقيه سولاش مثل سراسي هست. فقط يكم اسون تر هست.
موفق باشيد.

YA3_3PID
2010/9/24, 10:01 PM
سلام
نور دانشگاه آزاد داره رشته معماری ؟
ترازش چنده؟
شنیدم کتابای سعیدی پور خوبه؟چه درسایی؟کتابای مدرسان که جواب نداد:surprised:
دوستم قبول نشده میخواد واسه آزاد بخونه ممنون میشم آگه هر اطلاعی از تراز و منابع درسی دارید برام بزارید تا دوستمو راهنمایی کنم:w10::w27::w14:

سلام. كتاب سعيدي پور من داشتم و واقعا راضي بودم.
به من گفتن رياضي تو ازاد مهمه و از سراسري اسون ترهست. توي پست قبليم يه چيزايي گفتم . اميدوارم بدردتون بخوره.
راستش از بچه هاي تاپيك شنيدم كه مدرسان به درد ازاد مي خوره ولي به درد سراسري نمي خوره.:w20::w20::w20:
اميد وارم دوستتون قبول بشه.

nika65
2010/9/24, 11:18 PM
سلام. كتاب سعيدي پور من داشتم و واقعا راضي بودم.
به من گفتن رياضي تو ازاد مهمه و از سراسري اسون ترهست. توي پست قبليم يه چيزايي گفتم . اميدوارم بدردتون بخوره.
راستش از بچه هاي تاپيك شنيدم كه مدرسان به درد ازاد مي خوره ولي به درد سراسري نمي خوره.:w20::w20::w20:
اميد وارم دوستتون قبول بشه.

مرسی از راهنماییت:w27:

farnaztoopchi
2010/9/25, 12:11 PM
سلام . سوالاي ازاد خيلي تكراري داره. حتما سوالاي كنكوراي سوال هاي قبل بخون. سوالي مبانيش مخصوصا تاريخ بيشتر عكس ميدن. عكس نقاشي ها وتابلو هاي معروف - عكس بناها...
بقيه سولاش مثل سراسي هست. فقط يكم اسون تر هست.
موفق باشيد.

سلام مرسی بابت راهنماییت ممنونم

jijil joon
2010/9/25, 12:12 PM
بچه ها خبری از تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی آزاد ندارین ؟؟؟
سال قبل آخرای شهریور اومده بود !
تا الان نیومد یعنی نمیاد ؟؟ :eek:
دوستم مرد انقدر انتظار کشید . تو رو خدا اگه کسی خبری داره بگه !

negin-arch
2010/9/25, 12:14 PM
کسی می دونه انتقال دانشگاه آزاد چه مدارکی می خواد و از کجا باید اقدام کرد؟شنیدم از امسال به دخترا راحت انتقال می دن.در ضمن اکه یه سال از قبولی دانشگاه آزاد گذشته باشه بازم میشه ثبت نام کرد؟

sahar-mir
2010/9/25, 01:12 PM
بچه ها خبری از تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی آزاد ندارین ؟؟؟
سال قبل آخرای شهریور اومده بود !
تا الان نیومد یعنی نمیاد ؟؟ :eek:
دوستم مرد انقدر انتظار کشید . تو رو خدا اگه کسی خبری داره بگه !

سلام :gol:
متاسفانه مثل اينکه امسال تکميل ظرفيت اعلام نکرده .... :redface:

sahar-mir
2010/9/25, 01:14 PM
کسی می دونه انتقال دانشگاه آزاد چه مدارکی می خواد و از کجا باید اقدام کرد؟شنیدم از امسال به دخترا راحت انتقال می دن.در ضمن اکه یه سال از قبولی دانشگاه آزاد گذشته باشه بازم میشه ثبت نام کرد؟

سلام
درمورد سوال اولت اطلاعي ندارم اما سوال دومت :
بستگي به دانشگاهي که قبول شدي داره.از اونجايي که دانشگاه آزاد از پول بدش نمياد احتمالا" ثبت نامت ميکنن. فقط ممکنه بهت بگن شهريه ثابت
اون دو ترمي که نبودي رو پرداخت کني تا اون دو ترمو برات مرخصي رد کنن.

sahar-mir
2010/9/25, 01:17 PM
بقيه سولاش مثل سراسري هست. فقط يكم اسون تر هست.
موفق باشيد.

تاييد ميشود :victory:

gozargah
2010/9/25, 06:32 PM
سلام به شما دوست عزیز.
من هم کتاب های سعیدی پور رو و هم کتاب های مدرسان رو خوندم.
و به این نتیجه رسیدم که کتاب های مدرسان از نظر کیفیت مطالب خیلی خیلی بهتر از سعدی پور هست.
کتاب سعیدی پور خیلی اشتباه داره مخصوصا تو تست هاش.
من پیشنهاد می کنم که کتاب های مدرسان رو بخونید.:smile:

سامان ص
2010/9/25, 09:06 PM
سلام من دانشگاه آبا آبیک قبول شدم.به نظر شما برم یا بخونم برای دانشگاه آزاد؟؟؟؟

gozargah
2010/9/25, 09:13 PM
سلام من دانشگاه آبا آبیک قبول شدم.به نظر شما برم یا بخونم برای دانشگاه آزاد؟؟؟؟

سلام.
هر کدومشون خوبی خودشو داره.
برای دونستن سوالت باید تو انتظاراتت دنبالش بگردی.
ولی به نظر من آبا بهتره.;)
من خودم میرعماد قبول شدم.

سامان ص
2010/9/25, 09:27 PM
سلام.
هر کدومشون خوبی خودشو داره.
برای دونستن سوالت باید تو انتظاراتت دنبالش بگردی.
ولی به نظر من آبا بهتره.;)
من خودم میرعماد قبول شدم.
با تشکر از شما.:gol:ازنظر مسافت من مشکل پیدا نمی کنم با آبیک؟؟خودتان مروید و می آیید یا نه قزوین میمانید؟

jijil joon
2010/9/25, 11:49 PM
سلام به شما دوست عزیز.
من هم کتاب های سعیدی پور رو و هم کتاب های مدرسان رو خوندم.
و به این نتیجه رسیدم که کتاب های مدرسان از نظر کیفیت مطالب خیلی خیلی بهتر از سعدی پور هست.
کتاب سعیدی پور خیلی اشتباه داره مخصوصا تو تست هاش.
من پیشنهاد می کنم که کتاب های مدرسان رو بخونید.:smile:

سلام .
به نظر من کتاب یگانه و ذاکر بهترین کتاب برای کنکوری هاست . خلاصه و مفید و خیلی کامله .
من که خیلی راضی بودم . پیشنهاد می کنم اختصاصی هارو از روی این کتاب بخون
موفق باشی :smile:

2050061439
2010/9/26, 10:00 AM
من سال قبل آزاد نور قبول شدم اگه سوالی داری این ایمیل منهhosseinh75@ymail.com (منهhosseinh75@ymail.com)

negin-arch
2010/9/26, 06:00 PM
از راهنماییت ممنون.

Ar.behnam
2010/9/26, 08:50 PM
بچه ها دوست ما رفته امام جواد یزد
گفتن مصاحبه و اسکیس داره فردا ، جریان چیه؟ اگه مصاحبه داره چرا توی سنجش نزده بودن
اگه قبول نشه چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

Ali Render
2010/9/26, 10:04 PM
Salam be hamegi"manam raftam sabtenam uni unam RaShT"terma 1 ba 20 vahed 480H shode"az sharesaham ro jheili 2st daram ama fagat gavash behem nemisaze"albate bemonam ada mikonama.."
fagat beheton migam ke behtarin shahre shomal ham az nazare shahr va ham uni hamin RaShTe"chon bejoz uin az hame mohemtar shahreshe"ke khodaro shokr behtarin je hastam"nemidonid ke chi migam 1donyaei digast"khosh be halam shod"mikham bejaei2 sal 4 sal bekhonam"
rasti shoma ham az shhre uniton tarif konid"ya mikhayd 1 tapik bezanid"vali be RaShT N.........Ok

bsbs14741
2010/9/27, 12:17 PM
سلام .
به نظر من کتاب یگانه و ذاکر بهترین کتاب برای کنکوری هاست . خلاصه و مفید و خیلی کامله .
سلام ازراهنمای ات متشکرم عزیزم

artemiss
2010/9/27, 09:59 PM
Salam be hamegi"manam raftam sabtenam uni unam RaShT"terma 1 ba 20 vahed 480H shode"az sharesaham ro jheili 2st daram ama fagat gavash behem nemisaze"albate bemonam ada mikonama.."
fagat beheton migam ke behtarin shahre shomal ham az nazare shahr va ham uni hamin RaShTe"chon bejoz uin az hame mohemtar shahreshe"ke khodaro shokr behtarin je hastam"nemidonid ke chi migam 1donyaei digast"khosh be halam shod"mikham bejaei2 sal 4 sal bekhonam"
rasti shoma ham az shhre uniton tarif konid"ya mikhayd 1 tapik bezanid"vali be RaShT N.........Ok
من داخل آمل نرفتم هنوز خوابگاهم ندیدم
ولی دانشگامون خیییییلی خفنه یه چی میگم یه چی میشنوی آدم توش گم میشه
خیلیا بودن میگفتن کاردانی هم اینجا بودیم چون خوب بود واسه کنکور خوندیم که همینجا قبول شیم
نامرد چرا به تو 20واحد دادن؟
به من 16واحد دادن،یعنی به همه ورودی جدیدا 16تا دادن

jijil joon
2010/9/27, 10:53 PM
مصاحبه و اسکیس ؟؟!!
مگه ارشده ؟!!!
اطلاعی ندارم ! اولین باره همچین چیزی می شنوم !!
عجیبه !!

mohsenn77
2010/9/28, 09:08 AM
[
با سلام
جا به جایی از دانشگاه ا ب ا ابیک قزوین به سوره تهران (1000000 تومان)
09355779041

mohsenn77
2010/9/28, 09:09 AM
با سلام
جا به جایی از دانشگاه ا ب ا ابیک قزوین به سوره تهران (1000000 تومان)
09355779041

mohamad-reza-m
2010/9/28, 10:29 AM
سلام .نه عزیزم اگه راستشو بخوای تومحیط کار هیچ فرقی نداره وهمه اختیاراتی رو که کارشناسی های پیوسته دارن ما هم داریم ومدرکمون هم مهندسی هست اما مهندسی تکنولوژی معماری.

negin-arch
2010/9/28, 01:12 PM
سلام.خواهش می کنم.آره دانشجوی آزاد قزوینم.راستش از تعریفایی که از رشت کردین خیلی خوشم اومد.آخه کمتر کسی پیدا میشه که بدونه اونجا چقد خوبه

jijil joon
2010/9/28, 01:27 PM
سلام :smile:
بچه ها کسی خبر نداره تخفیف 2 دانشجو یی رو از کل کم می کنن یا فقط از شهریه متغیر ؟
چند درصد هست ؟

Ar.behnam
2010/9/28, 02:29 PM
بله اسکیس دیروز دادن مصاحبه شنبه البته اگه اسکیس رو گفتن قبول بشید
یکی از بچه ها گفت چنین چیزی نیست

sahar-mir
2010/9/28, 03:23 PM
سلام :smile:
بچه ها کسی خبر نداره تخفیف 2 دانشجو یی رو از کل کم می کنن یا فقط از شهریه متغیر ؟
چند درصد هست ؟

سلام :gol:
از شهريه کل
15 %
:victory:

Ali Render
2010/9/28, 05:53 PM
سلام.خواهش می کنم.آره دانشجوی آزاد قزوینم.راستش از تعریفایی که از رشت کردین خیلی خوشم اومد.آخه کمتر کسی پیدا میشه که بدونه اونجا چقد خوبه

Bale hamintore"rasti shoma kodom uni gazvin hastid?sathe unihash kheili hkobe"vali shahresham nesbat be shhrestana behtare"badak nist"

Ali Render
2010/9/28, 06:09 PM
من داخل آمل نرفتم هنوز خوابگاهم ندیدم
ولی دانشگامون خیییییلی خفنه یه چی میگم یه چی میشنوی آدم توش گم میشه
خیلیا بودن میگفتن کاردانی هم اینجا بودیم چون خوب بود واسه کنکور خوندیم که همینجا قبول شیم
نامرد چرا به تو 20واحد دادن؟
به من 16واحد دادن،یعنی به همه ورودی جدیدا 16تا دادن

دیگه ما اینم تنها کاری که از دستم بر می اومد...:biggrin:
آره uniش حرف نداره ولی شهرش زیاد جالب نیست.....:eek:
چند تا دوست مهندس داشته باشی به توام 20تا که کمه 24 تا میدادن":D
آخه من راضی نبودم برییییییییییییی آمل بخاطر همین سپردم که 15 واحد بیشتر بهت ندن!نمیدونم چرا 16 واحد بهت دادن:mad::surprised:
بلاخره باید یه فرقی بین ماها و شما باشهههههههههههههه دیگه مگه نههههههههه؟؟؟:smile:
راستی منم زیاد عجله ای ندارم ولی شایدم چندتاشو حذف کنم":(
کلا چند واحد داریییییییییییییی؟؟؟:redface:

bsbs14741
2010/9/29, 06:39 AM
سلام .
سلام الان هستی