برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : لامپ کم مصرف؟؟؟!!!
سلام!
می خواستم بدونم که مدار توی لامپ های کم مصرف را چطوری میشه پیدا کرد؟
یکی هم توی این لامپ ها از چه گازی استفاده میشه؟!
ممنون!:redface:
ubuntu_m
2008/7/03, 11:05 AM
می خواستم بدونم که مدار توی لامپ های کم مصرف سوخته را چه طوری میشه تعمیر کرد؟
sjtm2003
2008/7/09, 09:24 AM
سلام
هیچکی در مورد این موضوع اطلاعاتی نداره
مخصوصا در مورد تعمیرش چون ما واسه خونه فقط کم مصرف کار کردیم و سوخته هم زیاد داریم
موضوع بعدی اینکه لامپهای کم مصرف چه تاثیریروی شبکه برق دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
asiabadboy
2008/7/09, 09:40 AM
سلام
هیچکی در مورد این موضوع اطلاعاتی نداره
مخصوصا در مورد تعمیرش چون ما واسه خونه فقط کم مصرف کار کردیم و سوخته هم زیاد داریم
موضوع بعدی اینکه لامپهای کم مصرف چه تاثیریروی شبکه برق دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درمور تعمیرش ...باید برد الکترونیکی زیر لامپ رو بیرون بیاری و چک کنی ...
اکثرخرابیها به واسطه ایرادقطعات در برد الکترونیکیه ....
در مورد تاثیر روی شبکه .... چون شکل موج منحنی سینوسی رو واسیه استفاده لامپ تغییر می ده و باعث ایجاد هارمونیک میشه ....روی شبکه تاثیر نامطلوب می ذاره ....
البته این تاثیر در مقایسه با سایر ادوات الکترونیکی قابل صرفنظره ...
حدس می زنم گاز داخلش هم یا بخار جیوه (نور سفید ) یا بخار سدیم (نور زرد) باشه ...مطمئن نیستم ...
ارزوی موفقیت ....;)
mohammad_mgz
2008/7/09, 11:47 PM
من فكر مي كنم اون مدار الكترونيكي كه زير لامپ قرار مي گيره در واقع يك منبع تغذيه سوئيچينگ هست بهتره براي اطلاع بيشتر در مورد اين مدارات مطالبي رو در مورد منابع تغذيه سوئيچينگ مطالعه كني.:)
ubuntu_m
2008/7/16, 12:54 AM
من یکی از این لامپ سوخته ها یی رو که داشتم باز کردم .از دو سر حباب (فلورش) 4تا سیم گرفته به 4تا پایه روی برد فر داده. اونا رو باز کردم.یک کم که نگاه کردم به نظرم اومد که خازنش مشکل پیدا کرده باشه چون کمی هم باد کرده بود.
یک خازن الکترولیتی 400 ولت 10 میکرو فاراد.تعویضش کردم .اما از نو بستنش مکافاتِ . لطفا یک راه حل خوب ارائه بدید؟؟
ubuntu_m
2008/7/16, 01:02 AM
asiabadboy
درمور تعمیرش ...باید برد الکترونیکی زیر لامپ رو بیرون بیاری و چک کنی ...
اکثرخرابیها به واسطه ایرادقطعات در برد الکترونیکیه ....
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ××××××××
سلام
خیلی کلی صحبت کرده اید . لطفا اگر ممکن است دقیق تر و مهندسی تر تشریح بفرمایید.
:(:confused:
ahmadmn
2008/7/20, 02:06 AM
دوستان عزيز
همونطور كه مي دونيد لامپهاي كم مصرف از دو قسمت لامپ و مدار الكترونيكي كه بالاست (Ballast) ناميده ميشه تشكيل شده . مدار بالاست در واقع يك منبع تغذيه رزونانسي است كه ولتاژ را افزايش مي ده تا جريان كوچكي در لامپ ايجاد بشه و با تحريك الكترون هاي گاز داخل لامپ نور ايجاد كنه.
در گوگل Electronic Ballast را جستجو كنيد تا نتيجه را ببينيد.
پس اگه مي خواهيد بالاست رو بشناسد بايد با resunant convertor ها آشنا بشيد كه در حال حاضر بهترين نوع منابع تغذيه ي سوئيچينگ هستند و تحقيق روي اونها هنوز ادامه داره.
مدارات داخل لامپعاي كم مصرفي كه در حال حاضر مي بينيد اكثرا غير استاندارد هستند و ارزان قيمت. نويز زيادي هم در شبكه برق ايجاد مي كنند. در كشورهاي پيشرفته مدارات بالاست با استفاده از IC هاي مخصوص آن توليد مي شود كه تقريبا هيچوقت نمي سوزند. در ايران شما مي تونيد در بازار جمهوري ICشماره IR2153 را تهيه كنيد و خودتون مدار بالاست بسازيد كه عمرش بسيار زياد باشه.
باز هم سوالي داشتيد بپرسيد.
niakan2010
2010/1/13, 05:37 PM
باسلام.لطفا نقشه مدارلامپ کم مصرف با توضیحات کامل را به ایمیلم ارسال کنید.
با تشکرفراوانniakanairport@yahoo.com