برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مشکل در نمایش عکس
باسلام به همه ی شما مهندسین عزیز
گاهی اوقات که از اینترنت استفاده میکنم نمیدونم چرا صفحاتی که باز میکنم عکسهاش معلوم نیست و بجای هر عکس یک ضرب در قرمز هست . مثلا همین سایت خودمون توی بخش عکس که میرم بعضی عکسها رو نمیتونم ببینم .
یک سوال دیگه اینکه فایلهایی با پسوندهای php. و rar. از چه نرم افزاری باید استفاده کرد؟
سپاسگذارم
موفق باشید
یاعلی
Alireza-Designer
2007/8/07, 07:41 PM
دوست عزيز روي عكس مورد نظر كليك راست كنيد و بعد show picture را بزنيد اگر باز نيامد عكس خراب است و درمورد فايل با پسوند rar از برنامه win rar استفاده كنيد.;):D
امتياز فراموش نشود!!!؟
Adamak
2007/8/07, 11:30 PM
باسلام به همه ی شما مهندسین عزیز
گاهی اوقات که از اینترنت استفاده میکنم نمیدونم چرا صفحاتی که باز میکنم عکسهاش معلوم نیست و بجای هر عکس یک ضرب در قرمز هست . مثلا همین سایت خودمون توی بخش عکس که میرم بعضی عکسها رو نمیتونم ببینم .
یک سوال دیگه اینکه فایلهایی با پسوندهای php. و rar. از چه نرم افزاری باید استفاده کرد؟
سپاسگذارم
موفق باشید
یاعلی
احتمالا عکسی که اپلود کرده بودن پاک شده و دیگه موجود نیست .به همین دلیل این خطا رو میبینین. البته اگه گاهی میبینین و گاهی نمیبینین .. یا اینکه افرادی میبینن و شما نمیبینی عکس رو .. ممکنه از کانکشنتون و سرعت اینترنتتون هم باشه!
فایل rar رو همونطور که دوستمون گفتن از فایل های فشرده شده هست و win rar بازش میکنه . فایل های php فایل های تحت وب هستن و برای دیدن اونها روی کامپیوتر خودتون باید حتما IIS رو فعال کنین.
باسلام مجدد
من کلیک راست کردم و show picture هم استفاده کردم ولی باز هم نشده ولی شاید طبق نظر شما از سرعت باشه چون یه چند وقتیه که کلا سرعت سیستمم اومده پایین و نمیدونم چرا اینجوری شده؟!
Adamak
2007/8/08, 12:19 AM
سیستم به انتی ویروس مجهز هست دیگه ؟ اسکن کامل میشه و هر هفته هم انتی ویروس آپدیت میشه دیگه درسته؟
دیسک دیفرگمنتر هم مرتب کار میکنه درسته؟ ویندوز سالمه و آپدیت درسته؟
کانکشنتون چیه؟ کدوم ISP؟ از جای دیگه سرویس اینترنت بگیرین احتمالا سرورشون زیاد down میشه و مشکل داره!
مشکل سرعت فقط توی اینترنت هست یا طبق چیزی که العان گفتین کل سیستم میخوابه همیشه؟ و این مشکل همیشگیه؟
(چقد سوال کردم)