برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : سوال در مورد رشته كامپيوتر در ايران
Alireza-Designer
2007/7/28, 09:26 AM
سلام دوستان من ، من يك سئوال در مورد رشته كامپيوتر در ايران دارم كه اگر كسي چيزي در اين مورد مي دونه ممنون ميشم بگه !!؟
تا چه مدركي ( ليسانس ، فوق ليسانس و .. ) ؛ كامپيوتر در ايران تدريس مي شود و دانشگاه ها آن را ساپورت مي كنند.
اينجا جا داره از دوستي كه من رو به اينجا معرفي كرد يعني شادي خانم تشكر كنم.:biggrin::que:
yasin_d
2007/7/28, 02:58 PM
بیشتر دانشگاه های معروف آزاد و دولتی تا فوق لیسانس یا ارشد پذیرش دارند.
و در مورد دکتری اگه اشتباه نکنم فقط دانشگاه امیر کبیر هست که در سال 74 این مقطع را پایه ریزی کرد و اولین دانشجویان آن در سال 81 فارغ التحصیل شدند.
mona_serendipity
2009/2/26, 04:59 PM
سلام دوست عزیز. تا مقطع دکترا در اکثر دانشگاه های دولتی تهران هست بستگی داره شما چه رشته ای بخواهید ادامه بدید. مثلا هوش مصنوعی در دانشگاه تهران و... در مورد دانشکاه آزاد نمی دونیم که مقطع دکترا در کدوم واحد ها داره. یه کم سوالتون رو مشخص تر کنید بهتر می شه جواب داد. ولی بطور کلی تا دکترا در ایران هست.:gol:
Sharif_
2009/2/26, 05:24 PM
خاله تاریخ سوال رو دیدی؟
تقریبا 1 سال و اندی
mona_serendipity
2009/2/26, 05:27 PM
خاله تاریخ سوال رو دیدی؟
تقریبا 1 سال و اندی
خاله جون تاریخ مهم نیست اگه نباید جواب داده می شد که این تاپیک تا حالا حذف شده بود. شما که جارو دستته خب اینا رو اگه لازم نیست حذف کن دیگه. ما که کاره ای نیستیم. :(
Sharif_
2009/2/26, 06:03 PM
چشم:smoke: