PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : هنگ کردن عجیب و غریب

مجید
2007/7/26, 04:50 PM
با سلام به همه ی عزیزان
مدتیه که کامپیوتر من وقتی روشنش میکنم هنگ میکنه و با restart هم درست نمیشه و حتما باید از برق بکشمش و دوباره بزنمش به برق .
مشکلش چیه ؟ چه کاری باید انجام بدم؟
اگر کمکم کنید ممنون میشم .
موفق باشید
یاعلی

*setare
2007/7/26, 05:26 PM
برگرد به خونه ی اول .ببین یهو چی شد که این طوری شد؟:cool:

PostModern
2007/7/26, 11:05 PM
بگو چجوری هنگ میکنه ؟ موس و کیبورد کار میکنه یا اونها هم از کار میفته ؟ وقتی سیستم رو خاموش و روشن میکنی ( چه با شات دان کردن و چه ری استارت ) همه چیز سیستم اعم از سخت افزار یا نرم افزار دوباره کارش رو شروع میکنه . بنابراین نباید ربطی به برق داشته باشه ! فقط یک حالته که ممکنه به برق ربط داشته باشه اونهم خرابی یا اتصال پاوره . وگرنه کشیدن پریز از برق که ربطی به عملکرد کامپیوتر نداره !!! بعد هم بگو وقتی سیستم بالا میاد میتونی وارد برنامه های مختلف بشی یا همون ابتدا که صفحه اصلی لود میشه هنگ میکنه ؟ اگر اینجوری باشه ( یعنی بدون رفتن به برنامه ای مستقیما هنگ کنه ) منوی استارت رو چک کن . به احتمال خیلی قوی ویروسی شده . اگر هم ویروس کش به روز نداری برو سراغ سایتهای مختلف ( مثلا کاسپرسکی یا مک آفی ) و به صورت آنلاین سیستم رو چک کن . اما اگر در اون حالت هنگ نمیکنه و با شروع کارت با یک برنامه مشکل پیدا میکنه ممکنه ایراد سخت افزاری داشته باشه و یا ویروس . اگر تا الان مشکلت حل نشده دقیقا توضیح بده که چه اتفاقی میفته شاید بتونیم کمکت کنیم .

yasin_d
2007/7/27, 02:46 AM
در مورد سوالی که کردی اطلاعات کمی دادی .
تمام چیزهایی که postmodern عزیز گفت درست است البته با ذکر چند نکته:
1-انواعی از ویروس های خاص هستند که با ریستارت کردن از حافظه خارج نمی شوند و فقط با شات دان یا قطع برق از کار می افتند پس این مورد را چک کن.
2-اگر سیستم شما پلوم نبوده و گارانتی آن تمام شده پشت آن را باز کن و مودم و CD-rom و CD-writer را از مادر بورد جدا کن و دوباره چک کن.
3-در setup کامپیوتر به دنبال گزینه hardware monitor بگرد و تمام پارامتر ها از قبیل ولتاژهای برق ورودی و دور فن را با حالت نرمال که نوشته چک کن.
4- کامپیوتر را در محیط داس بالا بیار و ببین که دوباره هنگ میکنه یا نه . با این کار می تونی بفهمی که مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری. اگه سخت افزاری بود که فعلا هیچ ولی اگه نرم افزاری بود درایو ویندوز را کامل فرمت کن و دوباره ویندوز را نصب کن.
منتظر خبرت هستم.

مجید
2007/7/27, 11:18 PM
با سلام مجدد خدمت همه ی شما عزیزان و سپاسگذاری از اینکه جواب سوالم رو دادید و وقت گذاشتید .
فرموده بودید اطلاعات کمه و کم توضیح دادم . سعی میکنم بطور کامل بنویسم که کامپیوتر چطوری هنگ میکنه که بیشتر بتونم از کمکهاتون استفاده کنم .
1-این هنگ کردن فقط در ابتدای روشن کردن کامپیوترم اتفاق میفته یعنی اگر اینطوری هنگ نکنه دیگه هنگ نمیکنه .
2-هر زمان و هر جایی از استارت و شروع به کار کامپیوترم ممکنه هنگ کنه ، از همون شروع بالا آمدن ویندوز با نمایان شدن کامل دسک تاپ .
3- وقتی هنگ میکنه دیگه هیچ چیزی هم کار نمیکنه ( موس و کیبرد )
4-با "ری استارت" هم درست نمیشه .
5-حتما باید دوشاخ رو از پریز برق بکشم و دوباره بزنم .
6-باز هم ممکنه این اتفاق بیفته ، گاهی اوقات تا 4 یا 5 بار این فرآیند ادامه دارد.
7-بعضی اوقات هم بعد از کشیدن از برق و راه اندازی مجدد خودکار "ری استارت" میکنه .
سپاسگذارم
موفق باشید
یاعلی

yasin_d
2007/7/28, 03:02 PM
به نظر من با این توضیحاتی که دادی مشکل سخت افزاریه و باید هر کدوم از سخت افزار هات رو جداگانه تست کنی بیشتر از هارد یا رم ممکنه باشه. اون کارهایی که تو پست قبلی گفتم انجام بده و نتیجه اش رو بگو

PostModern
2007/7/28, 04:27 PM
پیدا کردن مشکل اینجوری یک کمی سخته چون باید قطعات سخت افزاری مختلف رو بطور جداگانه تست کنی و این کار توی خونه خیلی سخته . اما :
اول یک بار که درست اومدی بالا و سیستم داشت کارش رو میکرد حتما با ویروس کش به روز اون رو چک کن . حتما این کار رو بکن . به عنوان اولین کار . تمام سیستم رو . اسکن کامل !
بعد موس و کیبوردت رو عوض کن . با موس و کیبورد جدید سیستم رو امتحان کن . چون خیلی اتفاق میفته که اونها ( به خصوص موس ) مشکل پیدا میکنن و باعث میشه سیستم به هم بریزه . و چون وقتی موس و کیبورد غیرفعال میشه دیگه نمیتونی هیچ کاری انجام بدی ممکنه فکر کنی سیستم هنگ کرده در حالیکه اون داره کار خودش رو میکنه و چون تو راه ارتباطی باهاش نداری مجبوری خاموشش کنی . این اتفاق خیلی میفته و حتی ممکنه به صورت تصادفی باشه . یعنی یک بار درست عمل کنه و یک بار نه . یادت باشه حتما باید هردوتای اونها رو عوض کنی . یعنی با موس و کیبورد جدید ( از یکی بگیر و امتحان کن ) .
ضمنا وقتی سیستم شروع به کار میکنه همون لحظه اول که داره میاد بالا و قبل از رسیدن به ویندوز ( مرحله بایوس ) ببین هیچ پیغامی بهت نمیده ؟ اگر نتونه هرکدوم از قطعات اصلی رو بخونه باید بهت هشدار بده .
بعضی ویروسها ممکنه تنظیمات بایوس رو به هم بریزن . اونوقت باید مادربوردت رو برای تنظیم مجدد ببری پیش گارانتی کننده ش . ( مدل مادربوردت رو هم بگو ) . اما اگر از نظر ویروس خیالت راحت بشه اونوقت مادربورد هم داره کارش رو درست میکنه و باید بری سراغ بقیه قطعات . تا اینجا تمام کارهایی رو که بهت گفتیم انجام بده و نتیجه ش رو بگو تا ببینیم چیکار میشه کرد .

مجید
2007/8/01, 11:04 PM
با عرض سلام مجدد
از موس و کیبورد نبود و ویروس هم نداشت و هنوز هنگ میکنه .
با سپاس
یا علی مدد

zahrasoft
2007/8/02, 01:04 AM
احتمالاً مشکل شما به علت حجم بالای برنامه هایی که موقع لود شدن ویندوز پیش می آید که برای رفع این مشکل می توانید مراحل زیر را طی کنید :
در منوی start در قسمت run عبارت msconfig را وارد نمایید و سپس در قسمت startup تیک برنامه های غیر ضروری که خودتان نصب کرده اید را بردارید و سپس کامپیوتر را restart کنید.اگه توضیح بیشتری نیاز داشتید بگویید من در اختیارتون قرار می دم.

PostModern
2007/8/02, 11:23 AM
فکر نکنم مشکلش این باشه . آخه اگر بابت سی پی یو یا رم پائین باشه و نتونه حجم برنامه های استارت رو لود کنه باید هردفعه این مشکل براش پیش بیاد . ضمنا نباید ربطی به کشیدن سیم از برق داشته باشه ! ولی باز امتحان کن . شاید حق با ایشون باشه .

اما اگر درست نشه و به قطعات سخت افزاری ربط داشته باشه پیدا کردن مشکلش خیلی دردسر داره چون باید حتما دو تا سیستم داشته باشی و تک تک قطعات رو روی سیستم سالم امتحان کنی تا بفهمی عیب کار از کجاست . اگر میتونی خودت این کار رو بکن وگرنه به یک آدم مطمئن اینکاره ( یک مهندس کامپیوتر حرفه ای ) بگو بیاد ببینه و اون بیمار بیچاره رو ویزیت کنه . فقط مواظب باش سیستم رو دست این مغازه دارهای بی اطلاع از کامپیوتر ندی که دیگه کارش تمومه !

راستی اون اول که سیستم بالا میاد هیچ پیغامی بهت نداد ؟!