PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : چند ترفند کوچک ولی کاربردی

shadii
2007/7/26, 03:34 PM
باز كردن لينك هاي اينترنتي در صفحات جديد
بعضی وقت ها كه شما مي خواین لينكي رو از يك صفحه اينترنتي كليك كنيد، لینک در همون باز می شه و صفحه قبلي شما از دست مي ره .
براي جلوگيري از اين كار شما مي تونید موقع كليك كردن روی لينك ها، ابتدا كليد Shift رو نگه داشته بعدش روی لینک کلیک کنید كه به اين صورت يك صفحه جديد باز می شه و صفحه اصلي رو از دست
نمیدید.
وراه دوم کلیک راست روی لینک مورد نظر وکلیک روی Open in New Windows که البته در سایت هایی که در اون ها کلیک راست غیر فعاله روش بالا بیشتر کاربرد داره.
مدت زمان روشن بودن کامپیوتر
Net statistics workstation
با استفاده از اين دستور داخل داس، به اطلاعات كاملي در مورد اين كه كامپيوتر شما از چه ساعتي روشن بوده و چند ساعته كه كار مي كنه به همراه اطلاعات كامل ديگه ای در این مورد پی می برید
پرش موس روی لینک ها
از كليد هاي تركيبي Shift +Tab در اينترنت ايكسپلورر، مي تونید كل لينك ها رو با هر بار فشار دادن این دو کلید ببينيد.
تبدیل حروف کوچک انگلیسی به حروف بزرگ
برای این کار در برنامه ورد کافیه کلید های ترکییب Shift +F3 رو فشار بدید تا همه حروف به حروف بزرگ تبدیل بشه .
عکس گرفتن به وسیله مدیا پلیر
براي عكس گرفتن از فيلم در برنامه Windows Media Player مي تونید از كليد هاي تركيبيCtrl +I استفاده كنيد.

rcs-graph
2007/7/27, 08:59 AM
سلام شادی خانوم . مرسی که منو به این سایت مفید دعوت کردید . منم بلا فاصله عضو شدم . سعی میکنم عضو فعال هم باشم البته با همکاری دوستان خوبی مثل شما که لطفتون رو نسبت به من دریغ نکردید . راستی من از کجا افراد آنلاین سایت رو ببینم ؟ موفق باشی :smile:

shadii
2007/7/27, 11:46 AM
سلام خواهش می کنم
هر کس انلاین باشه گوشه ی پایین سمت راست پست هاش یه دایره ی کوچیک هست که
سبز می شه