برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : زیبا ترین ایه ای از قران که تا به حال خوانده اید
ikilo666
2009/11/23, 10:43 PM
من خودم شروع می کنم :D
1.اليس الله بکاف عبده
2.فبای آلا ربکما تکذبان
3. ان مع العسر یسرا
zakari
2009/11/29, 08:09 PM
وقتی قرآن رو باز میکنی اولین آیه خودش اندازه هزار حرف خوشگل و آروم کننده اس.
من (بسم الله...)رو خیلی دوست دارم.
سلام
من آیه های «آیه الکرسی» خیلی دوست دارم،تو تمام لحظات سختم فقط زمزمه این آیات آرومم میکنه
zzahra
2009/12/03, 11:23 PM
((وهومعکم این ما کنتم))
و او با شماست،هرجا که باشید.........
Javad_ht
2009/12/03, 11:33 PM
نحن اقرب الیه من حبل الورید
ما از رگ گردن به او نزدیکتریم
araz_heidari
2009/12/03, 11:43 PM
الا بذکر الله تطمئن القلوب
با یادخدا دلها آرام گیرد:gol:
MOON.LIGHT
2009/12/03, 11:59 PM
araz_heidari
2009/12/04, 06:22 AM
ان الصلوه تنها عن الفحشا ء والمنکر:gol:
همانا نماز انسان را از منکرات و زشتی باز میدارد
الله و لا اله الا الله هو حی القیوم
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: :gol::gol::gol:
zakari
2009/12/18, 06:28 PM
1.اليس الله بکاف عبده
من این آیه رو یه روز در مسیر دانشگاه روی دیوار دیدم.جالبیش اینجا بود که اون روز از شدت اضطراب نمیدونستم چیکار کنم اما این آیه آروم آرومم کرد اون وقت بود که برای هزارمین بار به خاطر بودن خدا ازش تشکر کردم...
عاشقشم ایضا :gol:
و همچنین
((لا يسمعون فيها لغوا و لا كذابا))
ali.mehrkish
2009/12/18, 11:28 PM
و کفی بالله وکیلا
hadijooshkar
2009/12/19, 01:33 AM
منم این آیه رو خیلی دوست دارم:
سوره احزاب
يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِنَّا أَحْلَلْنَا لَكَ أَزْوَاجَكَ اللَّاتِي آتَيْتَ أُجُورَهُنَّ وَمَا مَلَكَتْ يَمِينُكَ مِمَّا أَفَاء اللَّهُ عَلَيْكَ وَبَنَاتِ عَمِّكَ وَبَنَاتِ عَمَّاتِكَ وَبَنَاتِ خَالِكَ وَبَنَاتِ خَالَاتِكَ اللَّاتِي هَاجَرْنَ مَعَكَ وَامْرَأَةً مُّؤْمِنَةً إِن وَهَبَتْ نَفْسَهَا لِلنَّبِيِّ إِنْ أَرَادَ النَّبِيُّ أَن يَسْتَنكِحَهَا خَالِصَةً لَّكَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ قَدْ عَلِمْنَا مَا فَرَضْنَا عَلَيْهِمْ فِي أَزْوَاجِهِمْ وَمَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُمْ لِكَيْلَا يَكُونَ عَلَيْكَ حَرَجٌ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا ﴿50﴾
اى پيامبر ما براى تو آن همسرانى را كه مهرشان را دادهاى حلال كرديم و [كنيزانى] را كه خدا از غنيمت جنگى در اختيار تو قرار داده و دختران عمويت و دختران عمههايت و دختران دايى تو و دختران خالههايت كه با تو مهاجرت كردهاند و زن مؤمنى كه خود را به پيامبر ببخشد در صورتى كه پيامبر بخواهد او را به زنى گيرد ويژه توست نه ديگر مؤمنان ما نيك مىدانيم كه در مورد زنان و كنيزانشان چه بر آنان مقرر كردهايم تا براى تو مشكلى پيش نيايد و خدا همواره آمرزنده مهربان است (50)
و همینطور این یکیو:
نسا
الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا ﴿34﴾
مردان سرپرست زنانند به دليل آنكه خدا برخى از ايشان را بر برخى برترى داده و به دليل آنكه از اموالشان خرج مىكنند پس زنان درستكار فرمانبردارند به پاس آنچه خدا [براى آنان] حفظ كرده اسرار [شوهران خود] را حفظ مىكنند و زنانى را كه از نافرمانى آنان بيم داريد [نخست] پندشان دهيد و [بعد] در خوابگاهها از ايشان دورى كنيد و [اگر تاثير نكرد ایشان را کتک بزنيد پس اگر شما را اطاعت كردند [ديگر] بر آنها هيچ راهى مجوييد كه خدا والاى بزرگ است (34)
این یکیو که دیگه نکو :
سوره مائده
إِنَّمَا جَزَاء الَّذِينَ يُحَارِبُونَ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الأَرْضِ فَسَادًا أَن يُقَتَّلُواْ أَوْ يُصَلَّبُواْ أَوْ تُقَطَّعَ أَيْدِيهِمْ وَأَرْجُلُهُم مِّنْ خِلافٍ أَوْ يُنفَوْاْ مِنَ الأَرْضِ ذَلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيَا وَلَهُمْ فِي الآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ ﴿33﴾
سزاى كسانى كه با خدا و پيامبر او مىجنگند و در زمين به فساد مىكوشند جز اين نيست كه كشته شوند يا بر دار آويخته گردند يا دست و پايشان در خلاف جهتيكديگر بريده شود يا از آن سرزمين تبعيد گردند اين رسوايى آنان در دنياست و در آخرت عذابى بزرگ خواهند داشت (33)
و ...
ikilo666
2009/12/22, 12:20 AM
منم این آیه رو خیلی دوست دارم:
سوره احزاب
يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِنَّا أَحْلَلْنَا لَكَ أَزْوَاجَكَ اللَّاتِي آتَيْتَ أُجُورَهُنَّ وَمَا مَلَكَتْ يَمِينُكَ مِمَّا أَفَاء اللَّهُ عَلَيْكَ وَبَنَاتِ عَمِّكَ وَبَنَاتِ عَمَّاتِكَ وَبَنَاتِ خَالِكَ وَبَنَاتِ خَالَاتِكَ اللَّاتِي هَاجَرْنَ مَعَكَ وَامْرَأَةً مُّؤْمِنَةً إِن وَهَبَتْ نَفْسَهَا لِلنَّبِيِّ إِنْ أَرَادَ النَّبِيُّ أَن يَسْتَنكِحَهَا خَالِصَةً لَّكَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ قَدْ عَلِمْنَا مَا فَرَضْنَا عَلَيْهِمْ فِي أَزْوَاجِهِمْ وَمَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُمْ لِكَيْلَا يَكُونَ عَلَيْكَ حَرَجٌ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا ﴿50﴾
اى پيامبر ما براى تو آن همسرانى را كه مهرشان را دادهاى حلال كرديم و [كنيزانى] را كه خدا از غنيمت جنگى در اختيار تو قرار داده و دختران عمويت و دختران عمههايت و دختران دايى تو و دختران خالههايت كه با تو مهاجرت كردهاند و زن مؤمنى كه خود را به پيامبر ببخشد در صورتى كه پيامبر بخواهد او را به زنى گيرد ويژه توست نه ديگر مؤمنان ما نيك مىدانيم كه در مورد زنان و كنيزانشان چه بر آنان مقرر كردهايم تا براى تو مشكلى پيش نيايد و خدا همواره آمرزنده مهربان است (50)
و همینطور این یکیو:
نسا
الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا ﴿34﴾
مردان سرپرست زنانند به دليل آنكه خدا برخى از ايشان را بر برخى برترى داده و به دليل آنكه از اموالشان خرج مىكنند پس زنان درستكار فرمانبردارند به پاس آنچه خدا [براى آنان] حفظ كرده اسرار [شوهران خود] را حفظ مىكنند و زنانى را كه از نافرمانى آنان بيم داريد [نخست] پندشان دهيد و [بعد] در خوابگاهها از ايشان دورى كنيد و [اگر تاثير نكرد ایشان را کتکبزنيد پس اگر شما را اطاعت كردند [ديگر] بر آنها هيچ راهى مجوييد كه خدا والاى بزرگ است (34)
این یکیو که دیگه نکو :
سوره مائده
إِنَّمَا جَزَاء الَّذِينَ يُحَارِبُونَ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الأَرْضِ فَسَادًا أَن يُقَتَّلُواْ أَوْ يُصَلَّبُواْ أَوْ تُقَطَّعَ أَيْدِيهِمْ وَأَرْجُلُهُم مِّنْ خِلافٍ أَوْ يُنفَوْاْ مِنَ الأَرْضِ ذَلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيَا وَلَهُمْ فِي الآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ ﴿33﴾
سزاى كسانى كه با خدا و پيامبر او مىجنگند و در زمين به فساد مىكوشند جز اين نيست كه كشته شوند يا بر دار آويخته گردند يا دست و پايشان در خلاف جهتيكديگر بريده شود يا از آن سرزمين تبعيد گردند اين رسوايى آنان در دنياست و در آخرت عذابى بزرگ خواهند داشت (33)
و ...
:surprised::surprised::surprised:
shahabelec
2010/2/11, 12:11 AM
با سلام خدمت دوستان
اين تاپيك رو گذاشتم براي دوستاني كه با قران مانوس ترند و آشنايي بيشتري با قرآن دارن.
البته بقيه افراد هم ميتونن بيان و نظر خودشونو بگن.
سوال من اينه: به نظر شما زيباترين آيه قرآن و يا تاثير گذارترين آيه روي شما كدام آيه قرآنه؟
البته اگه بعد از ذكر آيه ومعنيش نظر خودتون رو هم در مورد اون بگيد خيلي خوبه.
اولين نفر هم خودم شروع ميكنم:
آيه نور:
به عقيده بسياري از صاحب نظران و مفسران ايه نور يكي از زيباترين آيه هاي قرآن است.
خداوند در اين آيه يك مثل بسيار زيبا بكار برده و خودش را نور آسمانها وزمين ميداند.
اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونِةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَى نُورٍ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاء وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ «35»
خدا نور آسمانها و زمين است مثل نور او چون چراغدانى است كه در آن چراغى و آن چراغ در شيشهاى است آن شيشه گويى اخترى درخشان است كه از درخت خجسته زيتونى كه نه شرقى است و نه غربى افروخته مىشود نزديك است كه روغنش هر چند بدان آتشى نرسيده باشد روشنى بخشد روشنى بر روى روشنى است خدا هر كه را بخواهد با نور خويش هدايت مىكند و اين مثلها را خدا براى مردم مىزند و خدا به هر چيزى داناست.
(سوره نور آيه 35)
این آیه واقعا برایم تأثیر گذار و ناراحت کننده بود ... انگار خداوند غمی که در دل دارد که آن را با سؤالی بیان می کند...
و ما محمد الا رسول قد خلت من قبله الرسل ا فان مات او قتل انقلبتم علي اعقابكم و من ينقلب علي عقبيه فلن يضر الله شيئا و سيجزي الله الشاكرين
جز اين نيست كه محمد پيامبري است كه پيش از او پيامبران ديگری بوده اند. آيا اگر بميرد يا كشته شود، شما به آيين پيشين خود باز مي گرديد؟ هر كس كه بازگردد هيچ زياني به خدا نخواهد رسانيد. خدا سپاسگزاران را پاداش خواهد داد.
آل عمران-144
البته چند آیه با این مضمون در قرآن هست که فقط این یکی رو گذاشتم....
MManager
2010/2/11, 12:11 PM
این آیه رو من برای احساس امنیت و آرامش همیشه میخونم:
الله لا اله الا هو الحی القیوم ... آیه الکرسی (بقره/ 255)
هر وقت خوندم موفق شدم باورش شاید سخت باشه
#nobody#
2010/2/11, 12:40 PM
آيه نور:
اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونِةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَى نُورٍ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاء وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ «35»
خدا نور آسمانها و زمين است مثل نور او چون چراغدانى است كه در آن چراغى و آن چراغ در شيشهاى است آن شيشه گويى اخترى درخشان است كه از درخت خجسته زيتونى كه نه شرقى است و نه غربى افروخته مىشود نزديك است كه روغنش هر چند بدان آتشى نرسيده باشد روشنى بخشد روشنى بر روى روشنى است خدا هر كه را بخواهد با نور خويش هدايت مىكند و اين مثلها را خدا براى مردم مىزند و خدا به هر چيزى داناست.
(سوره نور آيه 35)
من یه زمانی ختم قرآن میکردم
همین چراغ رو توی خواب دیدم که پدربزرگم از بهشت برام هدیه آورده بود. فردای اون روز دقیقا به همین آیه رسیدم که خود خواب من بود... نمیدونین چه حالی شدم اون روز...
ولی نور خدا که هیچ.... هر کودوم از صاحب نظرا که به من میرسه میگه تو مرتدی !!!
samzar
2010/2/12, 02:57 PM
یا ایها الانسان ما غرک بربک الکریم.فکر کنم توی سوره حشر باشه
ali.mehrkish
2010/3/24, 09:17 AM
و کفی بالله وکیلا
ان وعد الله حق
venous_20
2010/3/24, 10:41 AM
تمان آیات قرآن قشنگه درس زندگی
وانتخاب کردن سخته
ولی این چهار آیه .......
وهومعکم این ما کنتم
ان مع العسر یسرا
ان الصلوه تنها عن الفحشا ء والمنکر
وتواصوا بالخق و تواصوا بالصبر
reza902
2010/3/24, 10:48 AM
ن و القلم ومایسطرون
قسم به قلم و آنچه می نویسد
khatriya
2010/3/24, 10:49 AM
سوره نحل ایه 128 و طلاق ایه 3 4
علی رضا1111
2010/3/24, 10:51 AM
تمامه چند ایه ی سوره کوثر
چون در شان حضرت زهرا س است
سید سبحان
2010/4/01, 05:45 PM
الحمدلله رب العالمین
بسم الله ...
یعرف المجرمون بسیماهم فیوخذ بالنواصی و الاقدام
abu_72
2010/4/01, 05:52 PM
اذا زلزله عرض
آیه الکرسی
کل قران
samzar
2010/4/01, 06:18 PM
یا ایها الانسان ما غرک بربک الکریم.
الم یعلم بان الله یری
فتوکل علی الله
yas_abi
2010/4/01, 06:27 PM
اعلمـــو انما الحیاه الدنیا لعب و لهو و زینت و تفاخر بینکم و تکاثر فی الموال و اولاد ......................
ویل للمطففین
عالیهم ثیاب سندس خضر واستبرق وحلوا اساور من فضه و سقاهم ربهم شراب طهورا
zahra.j
2010/4/11, 08:22 AM
آیت الکرسی
و کفی بالله وکیلا
salizadeniri
2010/4/16, 04:47 PM
سلام دوستان
هر چندکم اما شاید هر کدام از ما لحظاتی و ایامی از زندگیمان را با ایه ای زندگی کرده باشیم واز ان کمک یا تاثیر گرفته باشیم و درکی از زیبایی ان داشته باشیم.بیایید این لحظات را باهم قسمت کنیم.
این تاپیک را گذاشتم برای درج این ایات و لحظات . کدام ایه قران را دوست دارید؟یا این را هم میشود گفت کدام ایه برای شما درس عملی در زندگیتان بوده؟ اگر برداشت جالبی از ایه دارید انرا بیان کنید تا همگی استفاده کنیم.:gol:
اولین ایه را هم خودم میگم
یا ایها الانسان انک کادح الی ربک کدحا فملاقیه
ای انسان مسلما تو با تلاش و رنجی فراوان به سوی پروردگارت می روی پس به لقایش خواهی رسید.
خیلی از لحظات این ایه به دادم رسیده وقتی نیاز دارم از بالا به مسائل نگاه کنم وقتی خسته میشوم و فکر میکنم زندگیم بیخود شده.
وقتی مسیر طولانی شده ومن توان ادامه مسیر را ندارم . انوقت این ایه به من میگه که همه این مسیرها واهداف برای رسیدن به اوست و این بهم توان میده و امید که بالاخره یه روز میرسی و اونی که واقعا دوستت داره منتظرته.
smart man
2010/4/18, 08:13 PM
یه آیه خطاب به همه مردم دنیا (اعم از مسلمان و غیر مسلمان):
لیس للانسان الّا ما سعی
یه آیه برای منی که ادعای مومن بودن می کنم:
قالت الاعراب آمنا قل لم تومنوا ولکن قولوا اسلمنا
و آیه آخر که خیلی امیدوار کننده است:
الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون
mary90
2010/4/19, 10:41 AM
هر سال روز تولدم که می شه می رم
از خدا کادو بگیرم
برای همین قران رو بازش می کنم
اون صفحه ای رو که می یاد به دقت می خونم
بعد هم تفسیرش
خیلی با حاله
جواب خیلی از سوالام رو می گیرم
خودم کف می کنم:heart:
phalagh
2010/4/19, 11:11 PM
از خدا کادو بگیرم
بعد هم تفسیرش
خیلی با حاله
چه جالب. من سر سال تحويل اين كار رو ميكنم. قبل تحويل سال قران ميخونم. بعد ميبندمش و انگشتم رو ميزارم روش همينطور كه ثانيه ها جلو ميرن دعا ميخونم. به محض اينكه سال تحويل شد قرآن رو باز ميكنم و اولين آيه رو به عنوان آيه اي براي اون سال زندگيم قرار ميدم.
R3iHan3H
2010/4/19, 11:22 PM
ا لیس الله بکاف عبده.... (زمر آیه 36)
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست که مردم تورا از غیر او می ترسانند؟
ای آیه به من بی نهایت آرامش میده:gol:
salizadeniri
2010/4/19, 11:41 PM
از خدا کادو بگیرم
بعد هم تفسیرش
خیلی با حاله
یکی از ایات را که یادتونه برامون بگید:gol::gol::gol:
salizadeniri
2010/4/19, 11:43 PM
چه جالب. من سر سال تحويل اين كار رو ميكنم. قبل تحويل سال قران ميخونم. بعد ميبندمش و انگشتم رو ميزارم روش همينطور كه ثانيه ها جلو ميرن دعا ميخونم. به محض اينكه سال تحويل شد قرآن رو باز ميكنم و اولين آيه رو به عنوان آيه اي براي اون سال زندگيم قرار ميدم.
چه زیبا:heart:یکیش را برامون بگید مثلا ایه امسالی را:que:
seyed_01
2010/4/19, 11:43 PM
نقل هست پیامبر اکرم (ص) در جمع اصحاب نشسته بودند که پیامبر (ص)پرسید رحمت آورترین آیه قرآن چیست هر کس آیه ای را که به نظرش میرسید تلاوت کرد نوبت به خود حضرت رسید که آیه 115 سوره هود را خواند:
:gol:...ان الحسنات یذهبن السیات ...
... به درستی که خوبی ها بدی ها (و آثار آنها) را از بین میبرد.:gol:
setare.a
2010/4/19, 11:53 PM
فاذا سالک عبادی فانی قریب اجیب دعوت داع اذا دعان
عشق منه این آیه
salizadeniri
2010/4/20, 12:11 AM
نقل هست پیامبر اکرم (ص) در جمع اصحاب نشسته بودند که پیامبر (ص)پرسید رحمت آورترین آیه قرآن چیست هر کس آیه ای را که به نظرش میرسید تلاوت کرد نوبت به خود حضرت رسید که آیه 115 سوره هود را خواند:
:gol:...ان الحسنات یذهبن السیات ...
... به درستی که خوبی ها بدی ها (و آثار آنها) را از بین میبرد.:gol:
امید بخش ترین ایه قران را میدانید کدام است؟
mahdi271
2010/4/20, 01:11 PM
(( كم من فئته قليله غلبت فئه كثيره باذن ا... ))
این آیه رو دوست دارم دارم چون نهضت امام حسین از پیروی کرد.
چون جوان های سال 57 با این آیه زمستان رو بهار کردن.
چون تو 8 سال جنگ اینو معنی کردیم و ثابت کردیم.
تو صدر اسلام هم شهدای بدر و احد هم این آیه رو ثابت کردن برای همین دوست دارم این آیه رو.
hale a.a
2010/4/20, 01:18 PM
من چنذ تا آيه هست كه خيلي دوست دارم اما متاسفانه عربيش يادم نيست!
يكي اينه:آيه الكرسي (كه كنكور به اون وحشتناكي رو فقط با همين آيه رد كردم)
2-آيه اي هست كه ميگه:هر كس به شما بدي كرد به او خوبي كنيد تا دوست و خويش شما گردد...
3-شايد چيز هايي باشد كه شما فكر مي كنيد خوب است در حاليكه براي شما ضرر دارد و...
البته كل قران قشنگه و انتخاب يه ايه سخته ولي خب...
ali.mehrkish
2010/7/13, 12:05 AM
و لا تحملنا ما لا طاقت لنا
ssara2025
2010/7/13, 12:31 AM
زمین به صالحان(نیکان) ارث می رسد :gol::gol:
ddahmadss
2010/7/13, 12:44 AM
من خودم شروع می کنم :D
1.اليس الله بکاف عبده
2.فبای آلا ربکما تکذبان
3. ان مع العسر یسرا
همه آیات قرآن زیباست اما شاید این آیه برا خیلی ها اتفاق افتاده باشه
mostafanokhodian
2010/7/13, 01:43 AM
همه آیاتی که دوستان گفتن و همه آیات قرآن قشنگ و زیباست...
ولی آیه ای که تا عمر دارم یادم نمیره آیه ایه که در ادامه میگم. به خاطر شرایط خاصی که در اون زمان داشتم، توی سفری که خدا قسمت کرده بود رفتیم مکه آرزوی یک همسر خوب داشتم و واقعاً از ته دل از خدا میخواستم. روز آخری که اونجا بودیم و به نوعی آخرین نمازی که در خانه خدا میتونستم بخونم، نماز صبح، امام جماعت این آیه رو با اون صوت قشنگش و در اون فضای قشنگ خوند و مو به بدن من سیخ شد و اشکم در اومد...
"و من آیاته ان خلق لکم من انفسکم ازواجاً لتسکنوا الیها و جعل بینکم موده و رحمه، ان فی ذلک لایات لقوم یتفکرون" روم آیه 21
حالا من که بنده دربه داغونشم ولی این رو شک نکنیم که خدا هرچیزی رو که از ته قلب بخواهیم بهمون میده...
n-engfood
2010/7/13, 06:35 AM
این آیه خاطرات قشنگی رو برام تداعی میکنه. وقتی مدینه بودم و خیلی داغون برادرم برام اس ام اسش کرد:
احسب الناس ان یترکوا عن یقولوا آمنا و هم لا یفتنون( عنکبوت 2)
آیا مردم میپندارند همین که گفتند ایمان آورده ایم به حال خود رها شده و ایمانشان آزموده نمیشود
ولله نورالسماوات و الارض
الا بذکرالله تطمئن القلوب
_ و ان اعبدونی هذا صراط مستقیم
و تنها خدا را بپرستید این است راه راست :gol:
_ آیات اخر سوره حشر
_........
اقیانوس
2010/7/16, 11:24 PM
بعضیاتون می دونید که من متحول شدم. تحولی در من صورت گرفته که البته هنوز کامل نشده. قصه ی تحول من خیلی عجیب و طولانیه. خواب، تفکر، ترس، عمل، مردم و ... تو این تحول سهمی داشتن برای خودشون. ولی آیاتی هم بودن که از چونی قصش می گذرم چون اون قدر قصش عجیبه که بهم می گین توهم فانتزی زدم. فقط اون آیات رو براتون می نویسم:
- و ایشان را کار هایی است جز این که آنها را انجام می دهند (63)
- ننالید امروز که شما از عذاب ما یاری نشوید. (65)
-به درستی که آیتهای ما خوانده می شد بر شما پس شما بر پاشنه ی خود بر می گشتید. (66)
سوره ی مومنون
به خداوندی خدا قسم، اگر اون قصه ی عجیب و باور نکردنی هم پیش نمیومد، این آیات چنان موی بر اندام انسان سیخ می کنن که نمی تونه، متحول نشه! چه برسه اون کاری که خدا باهام کرد. خیلی کار قشنگی بود. خدایا هزاران هزار بار تو را سپاس. به خاطر همه چی. :gol::gol::gol:
shadmehrali
2010/7/16, 11:33 PM
كل سوره نور
كربلايي حسام
2010/7/17, 01:41 AM
سلام
قران همةاش زیباست
اما بعضی ایههاش رو من خیلی دوست دارم فعلا اولیش رو میگم
کل من علیها فان
و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام
سوره مبارکه الرحمن
salizadeniri
2010/7/17, 07:00 AM
من سوره های ضحی و انشراح را خیلی دوست دارم . در این سوره ها خداوند به پیامبر خود دلداری داده و امید بخش ترین ایه قران هم در سوره ضحی است:
و لسوف یعطیک ربک فترضی
به زودی پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی.
در حدیثى از امام باقر ع از پدرش زین العابدین ع از عمویش" محمد بن حنفیه" از پدرش امیر مؤمنان ع مى خوانیم: رسول اللَّه فرمود: روز قیامت من در موقف شفاعت مى ایستم، و آن قدر گنهكاران را شفاعت كنم كه خداوند گوید: ا رضیت یا محمد؟!:" آیا راضى شدى اى محمد"؟! من مى گویم: رضیت، رضیت:" راضى شدم، راضى شدم"! سپس امیر مؤمنان ع رو به جمعى از اهل كوفه كرده و افزود شما معتقدید امیدبخش ترین آیات قرآن آیه" قُلْ یا عِبادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ" است (اى كسانى كه نسبت به خود زیاده روى كرده اید از رحمت خدا نومید نشوید). گفتند: آرى ما چنین مى گوئیم. فرمود:" ولى ما اهل بیت مى گوئیم امیدبخش ترین آیات قرآن آیه ی " وَ لَسَوْفَ یُعْطِیكَ رَبُّكَ فَتَرْضى " است.
این بالاترین اكرام و احترام پروردگار نسبت به بنده خاصش محمد ص است كه مى فرماید: آن قدر به تو مى بخشیم كه راضى شوى، در دنیا بر دشمنان پیروز خواهى شد و آئین تو جهان گیر خواهد گشت، و در آخرت نیز مشمول بزرگترین مواهب خواهى بود. بدون شك پیغمبر اكرم ص به عنوان خاتم انبیاء و رهبر عالم بشریت خشنودیش تنها در نجات خویش نیست، بلكه آن زمان راضى و خشنود مى شود كه شفاعتش در باره امتش نیز پذیرفته شود، به همین دلیل در روایات آمده است كه این آیه امیدبخش ترین آیات قرآن مجید و دلیل بر پذیرش شفاعت آن حضرت است.
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها بعدد ما احاط به علمک:gol::gol::gol:
sepiiid88
2010/7/17, 07:36 AM
مومنان حقيق آنانند كه چون ذكري از خدا شود دلهاشان ترسان و لرزان شود و چون آيات خدا را بر آنها تلاوت كنند بر مقام ايمانشان بيفزايد و به خداي خود در هر كار توكل مي كنند.. انفال2
اي انسان البته با هر رنج و مشقت(در راه طاعت و عبادت حق بكوش)كه عاقبت حضور پروردگار خود ميروي... انشقاق6
بگو هرگز جز آنچه خدا براي ما خواسته به ما نخواهد رسيد اوست مولاي ما و البته اهل ايمان در هر حال بايد بر خدا توكل كنند... توبه51
من كلا هر آيه اي كه در مورد توكل به خدا هست رو دوست دارم چون با تمام وجود بهش اعتقاد دارم:smile:
همچنين آية الكرسي اين چند تا آيه از سوره ماعون هم خيلي دل من رو لرزوند:
پس واي بر آن نمازگزاران
كه دل از ياد خدا غافل دارند
همانان كه(اگر طاعتي كنند)به ريا و خودنمايي كنند
و زكات و احسان را (از فقيران و هر خير كوچك را حتي قرض را هم از محتاجان)منع كنند...
:gol::gol::gol:
ITDeveloper
2010/7/19, 11:07 PM
سلام
خواستم یه آیه ای رو بگم بعد نوشته های بچه ها رو دیدم
دیدم همشون واقعا زیبا ست و دلم نیومد اسم یه آیه رو بگم
قرآن فراتر از همه زیبایی هاست
shahriar_18
2010/7/23, 01:58 AM
وَ لَوْ شاءَ اللَّهُ ما أَشْرَكُوا وَ ما جَعَلْناكَ عَلَيْهِمْ حَفيظاً وَ ما أَنْتَ عَلَيْهِمْ بِوَكيلٍ (انعام-107)
و اگر خدا ميخواست مردم را از شرك باز ميداشت و [اي پيامبر(ص)] ما تورا نگهبان مردم قرار نداديم و تو وكيل آنها نميباشي.
hamidreza.m
2010/7/23, 05:10 AM
یه موقعی با این آیه خیلی حال میکردم:
وَاصْبِرْ لِحُكْمِ رَبِّكَ فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا وَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ حِينَ تَقُومُ
nazila65
2010/7/25, 10:56 PM
((وهومعکم این ما کنتم))
و او با شماست،هرجا که باشید.........
و هو معکم اینما کنتم والله بما کنتم تعملون بصیر
منم عاشق اینم..
یه آرامشی بهم میده
hemmat27
2010/10/02, 01:04 PM
و قل جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل كان زهوقا
gagas
2010/10/02, 01:18 PM
ایحسب الانسان ان یترک سدی؟ آیاانسان خیال می کند به حال خودش رهاشده است؟:gol:
قیامت 36(این ایه راامام علی بسیارزیادتلاوت می کردوهنگام تلاوت آن به شدت می گریست):cry:
یاایها الانسان! ماغرک بربک الکریم؟ ای انسان چه چیزتورابه خدای بزرگوارت مغرورکرد؟:gol:
انفطار1
mohsen198848
2012/4/17, 12:31 AM
«و لسوف یعطیک ربک فترضی»
«و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی»
http://nilooblog.com/up/images/mefwtfu307pxnb9hg371.jpg
سعید پلیمر
2012/4/18, 08:13 PM
قل یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمه ان الله یغفر الذنوب جمیعا انه هو الغفور الرحیم
taranom.s
2012/4/18, 09:02 PM
اليس الله بکاف عبده
فبای آلا ربکما تکذبان
عاشق این دو جمله ام
Hojjat.66
2012/4/18, 09:21 PM
دوست من نمی دونم منظورتون از این تاپیک چی بوده ..ولی قران و ایه هاش خیار و گوجه نیست که خوب و بد کنیم.
کل قران بهترین هست و زیباترین ...
شما با این کار برخی از ایه ها رو کم ارزش می کنین نسبت به دیگر ایه....
هر کدوم در جای خودش زیباترین ایه و سر مشق زندگی مادی و معنوی هست.:gol:
( ما اگه قرار باشه نظر بدیم اونی که به سود ماست میگیم خوبه که خیلی کار اشتباهیه و..........)
mahsa66
2012/4/19, 12:01 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
"و اذا لقوالذین امنوا قالو امنا و اذا خلوا الی شیاطینهم قالو انا معکم انما نحن مستهزئون"
...scream...
2012/4/19, 12:04 AM
بسم الله الرحمن الرحیم...
:gol:الا بذکر الله تطمئن القلوب:gol:
*heaven*
2012/4/19, 12:31 AM
دوست من نمی دونم منظورتون از این تاپیک چی بوده ..ولی قران و ایه هاش خیار و گوجه نیست که خوب و بد کنیم.
کل قران بهترین هست و زیباترین ...
شما با این کار برخی از ایه ها رو کم ارزش می کنین نسبت به دیگر ایه....
هر کدوم در جای خودش زیباترین ایه و سر مشق زندگی مادی و معنوی هست.:gol:
( ما اگه قرار باشه نظر بدیم اونی که به سود ماست میگیم خوبه که خیلی کار اشتباهیه و..........)
من که ازین تاپیک این جوری برداشت کردم که تا الان با چه ایه ای بیشتر ارتباط برقرار کردم و موقع خوندنش یه تلنگر خاصی حس کردم...
تاپیک خوبیه
*heaven*
2012/4/19, 12:32 AM
((الم نشرح لک صدرک...؟1 انشراح))
((الیس الله بکاف عبده . 36 زمر))
mosafere danesh
2012/4/19, 12:38 AM
عسی ان تکرهو شیئا و هو خیر لکم و عسی ان تحبو شیئا وهو شرلکم والله یعلم وانتم لا تعلمون....
چه بسا چیزی را شما دوست ندارید و درحقیقت خیرشما در ان بوده وچه بسا چیزی را دوست دارید و در واقع برای شما شر است خداوند داناست و شما نمی دانید!
افشـین
2012/4/19, 12:44 AM
«وَسَارِعُواْ إِلَى مَغْفِرَةٍ مِّن رَّبِّكُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقِينَ»
آل عمران - 133
*heaven*
2012/4/21, 09:13 PM
والله بصیر بالعباد...:smile: