PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : کارگاه پریماورا

just in time
2007/7/01, 07:18 AM
باسلام
من چون دیدم خیلی از بچه ها به پریماورا علاقه نشون دادن ، گفتم بهترین فرصت ، که یه کارگاه راه بندازیم و همه سوالاشون رو بکنن.
من سوال اول رو می پرسم:
کسی تا حالا با پریماورا Resource Loading و یا Resource Leveling کرده؟
چطوری این کار رو انجام می دن؟
بااحترام

f-ind
2007/7/01, 08:19 AM
با عرض سلام
یه سوال؟!
آیا این نرم افزارها ی مهندسی صنایع(minitab14,spssیا همین پریماورا)سلسله مراتب دارند یعنی برای یادگیری اون ها باید یکی یکی عمل کرد یا...؟!
مثلا اول mini tab بعد پریماورا؟!:)

just in time
2007/7/01, 09:54 AM
با عرض سلام
یه سوال؟!
آیا این نرم افزارها ی مهندسی صنایع(minitab14,spssیا همین پریماورا)سلسله مراتب دارند یعنی برای یادگیری اون ها باید یکی یکی عمل کرد یا...؟!
باسلام
این نرم افزارها نیاز به یه سری پیش نیاز دروس تئوری داره ، مثلا Spss و Minitab نیاز به درس کنترل کیفیت آماری داره ، یا همین پریماورا نیاز به درس کنترل پروژه. ولی به هم ارتباطی ندارن ( فراتر از اینکه هر درسی توی صنایع به شما یه دید جدید می ده ).
بااحترام

mahtabi
2007/7/01, 06:07 PM
با عرض سلام
یه سوال؟!
باسلام:
دوست عزیز هیچ نیازی به پیش نیاز نیست هر نرم افزار مباحث جداگانه ای داره.اما برای پریماورا باید در سطح خاصی از کنترل پروژه یه چیزایی بدونی و واسه مینی تب هم کنترل کیفیت آماری کافیه.:gol:

f-ind
2007/7/09, 08:43 AM
بازم سوال!:
در باره ICDL برای صنایع آیا اجباری هست؟
یه نرم افزار گرفتم به نام vensim ple به درد کدوم درس می خوره؟

mahtabi
2007/7/10, 04:18 PM
[QUOTE=f-ind;31853]بازم سوال!:
یه نرم افزار گرفتم به نام vensim ple به درد کدوم درس می خوره؟[/QUOTE
]

با سلام:
به نظرم واسه هر رشته ای لازمه.اما vensime نرم افزار درس تحلیل سیستم هاست.

just in time
2007/7/13, 12:01 PM
بازم سوال!:
باسلام
ICDL که کلا یعنی اینکه شما اپراتور خوبی هستید ، در مورد نرم افزارهای Office پس شما توی رشته های فنی مهندسی ، نیاز دارید.
نرم افزار Vensim ple همونطور که دوستمون گفت برای تحلیل سیستم هست.
بااحترام

mahtabi
2007/7/13, 08:06 PM
باسلام
ICDL که کلا یعنی اینکه شما اپراتور خوبی هستید ، در مورد نرم افزارهای Office پس شما توی رشته های فنی مهندسی ، نیاز دارید.
نرم افزار Vensim ple همونطور که دوستمون گفت برای تحلیل سیستم هست.
بااحترام

با سلام:
آقای ولایتی می خواستم بهتون بگم آواتارتون رو خیلی دوست دارم .قشنگه.
راجع به پریماورا هم من فعلا دارم باش دست و پنجه نرم می کنم.:):gol:

just in time
2007/7/14, 08:28 AM
با سلام:
آقای ولایتی می خواستم بهتون بگم آواتارتون رو خیلی دوست دارم .قشنگه.
راجع به پریماورا هم من فعلا دارم باش دست و پنجه نرم می کنم.:):gol:
با سلام
ممنون از تعریف تون.
الان تا حالا 10 یادداشت توی این تاپیک نوشتیم هیچ کدوم راجع به پریماورا نبوده ،من هم به خاطر طرح سوال این تاپیک رو باز کردم پس هرجا توی دست و پنجه نرم کردن به سوال رسیدید توی تاپیک بنویسید.
بااحترام

just in time
2007/7/14, 08:31 AM
باسلام
سوال :
فرق Current با Target چیه؟
بااحترام

fereshte ezoji
2007/7/14, 10:35 PM
باسلام
من چون دیدم خیلی از بچه ها به پریماورا علاقه نشون دادن ، گفتم بهترین فرصت ، که یه کارگاه راه بندازیم و همه سوالاشون رو بکنن.
من سوال اول رو می پرسم:
کسی تا حالا با پریماورا Resource Loading و یا Resource Leveling کرده؟
چطوری این کار رو انجام می دن؟
بااحترام
با سلام و احترام
اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم درنوار ابزار بالای p3 دست راست آدمک گزینه ی level رو کلیک بفرمائید: forward یعنی این که p3 برای level کردن و از بین بردنoverloadها از ابتدای پروژه شروع می کنه و backward از انتها شروع می کنه و اکثرا جواب نمی ده، data date هم تاریخ انجام leveling هست وsmoothing در مورد انتهای پروژه صحبت می کند، گزینه ی none یعنی این که انتهای پروژه تعریف نمی شود و عمل smoothing انجام نمیشود،non-time ته پروژه باز است و نرم افزار سعی می کند smoothing را انجام دهد ،گزینه ی time ته پروژه بسته است و نرم افزار از شناوریها برایsmoothing استفاده می کند در opthions اگرتیک schedule.. را بزنیم تغییرات دائمی میشوند در غیر این صورت با کلیک کردن روی F9 به وضعیت سابق بر می گرده،entire project کل پروژه را level می کند و until تا تاریخ... را level می کند.امیدوارم مفید واقع بشه.

afraz
2007/7/15, 08:41 AM
سلام
اگر کسی خودآموز primavera expedition یا enterprise رو به صورت e-book داره ممنون میشم اگه upload کنه

ametis
2008/4/06, 05:56 PM
بازم سوال!:
برای درس تحلیل سیستم

donya63_123
2009/4/07, 11:32 PM
سلام.نه لزومی نداره که نوبتی عمل کنی :).چون minitabمربوط به کنترل کیفیته ولی mspیا primaveraمربوط به کنترل پروژه هستن.
اگه خواستی نرم افزارهای کنترل پروژه رو یاد بگیری بهتره این طوری بری جلو msp و primavera و primavera enterprise .اگه علاقمند بودی میتونی دوره های PMBOK رو هم بگذرونی که اونم مربوط به کنترل پروژه هستش.

mahzad2005
2009/8/23, 11:27 AM
با سلام
اسم كارگاه كه مياد آدم فكرش كجا ميره!!!

rock narok
2009/8/24, 05:39 PM
باسلام
سوال :
فرق Current با Target چیه؟
بااحترام
سلام
میله های هدف (target)شاخصی برای مقایسه پروژه برنامه ریزی شده و واقعیته.با کمک این میله ها میشه گلوگاه ها و نقاط ضعف پروژه که باعث عقب افتادن پروژه از برنامه میشه،مشخص کرد.
از نظر گرافیکی میله های taget روی بار چارت ثابت میمونه و ما میتونیم با فعالیت های پیشروی شده مقایسش کنیم. از نظر جداول واریانس بین واقعیتها رو برای ما مشخص میکنه.
میشه لطف کنین بگید منظورتون currente کدوم قسمته؟

kuchuloo
2009/9/29, 02:42 AM
سلام
چطوري ميشه فونت WBS رو فارسي كرد؟

just in time
2009/9/29, 08:58 AM
سلام
چطوري ميشه فونت WBS رو فارسي كرد؟
باسلام
مطمئني ؟
واسه چي مي خواي WBS رو فارسي كني
يكي از WBS هات رو اينجا بنويس ببينم مي خواي چطوري باشه
بااحترام

Ar_20571
2010/5/05, 09:50 AM
پیشگامن سیستم تندیس برگزار می کند:

دوره Msp و primavera :
تکنفره 250000 تومان
دو نفره 180000 تومان
سه نفره 160000 تومان
بیش از سه نفر 150000 تومان

دوره آموزش ممیزی و ایزو 9001 با اعطای مدرک
دوره ها با اعطای مدرک معتبر و در 10 ساعت برگزار خواهد شد.

مزایای دوره:

کار اجرایی
آموزش کار عملی به دانشجویان و مهندسین جوان
توضیح کاربردی توسط مهندسین مجرب
در اختیار گذاشتن جزوات و دستورالعمل های مرتبط با مبحث ایزو و نظامنامه و ...

تلفن تماس:09380282850&09123500856

مهندس گلسرخی

سایت شرکت: http://industrialengineer09.blogfa.com (http://industrialengineer09.blogfa.com)

تخفیف ویژه برای عضو های سایت Iran-eng لحاظ خواهد شد.

رهایی و هجرت
2010/5/11, 02:19 PM
سلام دوستان خوبم.
من یه
pdf
/اموزشی از پریم اورا میخوام اگه
کسی p5 داره تو رو خدا بذاره واسمون.
ممنون از همهتون
بازم میام ایشالله که کسی داشته بوده/

adibi87
2010/5/12, 02:15 PM
تشکر از شما فعلا سوالی ندارم;)

رهایی و هجرت
2010/8/04, 09:56 AM
سلام خدمت همه ی دوستان گرامی.

من یه سوال خیلی مهم دارم /
خواهش میکنم اگه کسی هست کمک کنه چون الان کارم واسه همین سوال مونده .

من میخوام دی تا "دیتا" های که روی پریم اورا 5 کارکردم و درواقع این p5 روی کامپیوتر شخصی ام که ویندوزش
xp هست نصب کردم و حالا میخوام
همیین دیتا هارو روی p6
که روی لب تاب با ویندوز ویستا نصب شده بریزم.
یعنی انتقال دیتا از p5
به p6
اما نمیدونم چطوری /
خواهش میکنم کمکم کنین/

www.salammohajer.blogfa.com (http://www.salammohajer.blogfa.com)

از عشق من به هر سو در شهر گفتگویی است
من عاشق تو هستم این گفتگو ندارد

my taha
2010/10/26, 11:37 AM
PrimaveraوMSP نرم افزارهايي هستند كه تو بازار كار مهم شده. كسانيكه ميخوان ياد بگيرن بهتره برن دنبالPrimavera P6 .
P6 از نسخه P3 بهتره .
موفق باشيد.

amir.h.razzaghi
2010/10/28, 02:25 PM
اگه در مورد P3 صحبت مي كني به نظر من واقعا نرم افزار بي خئديه چون نرم افزاري كه توش نشه يه فعاليت و جستجو كرد ديگه تا آخرش و بخون.

jalaldavodian
2010/12/26, 11:52 PM
با سلام.من تازه از روي كتاب شروع به يادگيري پريماورا 6 كردم.الان يك ايرادي كه دارم اينست كه بعد از تعريف eps و اختصاص obs و ايجاد wbs الان كه مي خواهم activities را ايجاد كنم در منوي activities فعاليت ها را پشت سر هم add مي كنم اما زماني كه براي يك لحظه به منوي prject يا wbs مي روم و دوباره به منوي activities بر مي گردم فعاليت هايي را كه در اين منو قبلاً اضافه كرده بودم ناپديد مي شوند.يعني كلاً نمي توانم activities ايجاد كنم. علت چيست؟ لطفاً براي رفع مشكل راهنمايي كنيد.

fosil
2011/1/11, 10:32 PM
سلام
نحوه وزن دادن به فعاليت ها چه جوریه تو P3 و اين وزنا رو بر چه اساس تعيين می کنن؟

aminmahmoudi63
2011/1/31, 02:42 PM
با درود به نظر میرسه کارگاه آموزشی بایستی بصورتی باشه که ابتدا مخاطب با آیکونها و فرمانهای این نرم افزار آشنا شده بعد تمریناتی در این زمینه ارائه بشه و روی اونا گفتمان بشه. البته با عرض پوزش

پوینده جوان
2011/2/10, 05:35 PM
من نرم افزار پریماورا رو تهیه کردم ولی موقع نصب ارور میده. میشه آموزش نصبش رو به طور کامل بذارین و بگین ویندوز باید چه مشخصاتی داشته باشه تا نصب بشه؟

hamester23
2011/2/11, 02:42 PM
من نرم افزار پریماورا رو تهیه کردم ولی موقع نصب ارور میده. میشه آموزش نصبش رو به طور کامل بذارین و بگین ویندوز باید چه مشخصاتی داشته باشه تا نصب بشه؟

سلام

من هم همين مشكل رو دارم. تو كتابش نوشته ويندوز بايد با sp2 و يا بالاتر ارتقا داده بشه وگرنه موقع نصب مشكل پيدا مي كنه. من هم قبل از آپديت با ارور نصب نبودن sql server مواجه شدم و بعد از آپديت مشكلم حل شد و sql server 2005 از روي سي دي پزيماورا نصب شد اما يه ارور جديد پيدا كرد: نصب نشدن sql server database ! ديگه نميدونم چي كار كنم شايد ويندوز رو كلا عوض كنم.

پوینده جوان
2011/2/16, 10:02 AM
سلام

من هم همين مشكل رو دارم. تو كتابش نوشته ويندوز بايد با sp2 و يا بالاتر ارتقا داده بشه وگرنه موقع نصب مشكل پيدا مي كنه. من هم قبل از آپديت با ارور نصب نبودن sql server مواجه شدم و بعد از آپديت مشكلم حل شد و sql server 2005 از روي سي دي پزيماورا نصب شد اما يه ارور جديد پيدا كرد: نصب نشدن sql server database ! ديگه نميدونم چي كار كنم شايد ويندوز رو كلا عوض كنم.

همین اروری که فرمودین رو الان دارم ولی مشکل اصلیم اینه که یک بار sql 2005 رو remove کردم ولی از قسمت پروگرم پاک نشده و باز هم نمیشه! و الان که میخوام دوباره پریماورا رو نصب کنم sql رو آپدیت میکنه و فک کنم چون sql مشکل داره ارور میده. میشه بگین اول چطوری از شر Sql خلاص شم تا بتونم پریماورا رو دوباره نصب کنم؟ البته احتمال میدم بازم ارور بده! کلا از ارور دادن خوشش میاد!

hamester23
2011/2/16, 10:44 PM
همین اروری که فرمودین رو الان دارم ولی مشکل اصلیم اینه که یک بار sql 2005 رو remove کردم ولی از قسمت پروگرم پاک نشده و باز هم نمیشه! و الان که میخوام دوباره پریماورا رو نصب کنم sql رو آپدیت میکنه و فک کنم چون sql مشکل داره ارور میده. میشه بگین اول چطوری از شر Sql خلاص شم تا بتونم پریماورا رو دوباره نصب کنم؟ البته احتمال میدم بازم ارور بده! کلا از ارور دادن خوشش میاد!

حتي تو فاروم هاي انگليسي زبان گشتم اما چيزي پيدا نكردم، ولي فهميدم اين مشكل موقع نصب پريماورا 6 رو همه دارن!
راستش من sql رو از طريق كنترل پنل remove كردم و مشكلي نداشتم امايكي از دوستانم دقيقا مشكل شما رو داره و هنوز توي پروگرم، sql داره!:eek: :cry: متاسفانه نميدونم اين مشكل چه جوري حل ميشه.
واقعا ديگه نميدونم چي كار كنم. از دوستان ديگه خواهش مي كنم اگه اطلاع دارن، لطفا راهنمايي كنن.

esyoo
2011/2/17, 10:11 PM
سلام
دوستان یک موسسه خوب برای آموزش این نرم افزار سراغ ندارید؟
اکثر موسسات دنبال پول دراوردن هستند و متاسفانه هیچی آموزش نمی دن و هزینه هاشون هم سر به فلک میکشه(اگر چیزی یاد میدادند ارزش داشت)ممنون میشم اگر یک موسسه خوب به من معرفی کنید
با تشکر

پوینده جوان
2011/2/21, 10:28 PM
حتي تو فاروم هاي انگليسي زبان گشتم اما چيزي پيدا نكردم، ولي فهميدم اين مشكل موقع نصب پريماورا 6 رو همه دارن!
راستش من sql رو از طريق كنترل پنل remove كردم و مشكلي نداشتم امايكي از دوستانم دقيقا مشكل شما رو داره و هنوز توي پروگرم، sql داره!:eek: :cry: متاسفانه نميدونم اين مشكل چه جوري حل ميشه.
واقعا ديگه نميدونم چي كار كنم. از دوستان ديگه خواهش مي كنم اگه اطلاع دارن، لطفا راهنمايي كنن.

همستر جان با این تفسیر من کسی نمیتونم باشم جز همون دوستی که گفتی! عجبا از اینکه همدیگرو نشناختیم!
میبینی تو رو خدا؟!!!
داریم دور خودمون میچرخیم!

پوینده جوان
2011/2/21, 10:30 PM
سلام
اکثر موسسات دنبال پول دراوردن هستند و متاسفانه هیچی آموزش نمی دن و هزینه هاشون هم سر به فلک میکشه(اگر چیزی یاد میدادند ارزش داشت)ممنون میشم اگر یک موسسه خوب به من معرفی کنید
با تشکر

به نظر من بهترین راه اینکه خودمون یاد بگیریم. الان خیلی از موسسه ها هستن که تو 5 جلسه یا حتی کمتر اونم با مبلغی زیاد پریماورا رو آموزش میدن ولی به درد نمیخوره!

atefeh666
2011/2/23, 09:32 PM
سلام.من تو نصب نرم افزار به مشکل برخوردم.نمیدونم نام کاربری و پسورد رو چی بزنم.کله سی دی هم گشتم نبود.ورژن 6 پریما وراست.اگه میدونید کمکم کنید ممنمون.

hamester23
2011/2/24, 11:37 PM
سلام.من تو نصب نرم افزار به مشکل برخوردم.نمیدونم نام کاربری و پسورد رو چی بزنم.کله سی دی هم گشتم نبود.ورژن 6 پریما وراست.اگه میدونید کمکم کنید ممنمون.

نام کاربری و پسوورد هر دو کلمه ی admin هست.

atefeh666
2011/2/27, 06:28 PM
نام کاربری و پسوورد هر دو کلمه ی admin هست.
ممنون ولی باز نمیشه.این پیغامو میده

Unable to connect to the database

shima gh
2011/2/28, 05:10 PM
salam.man niaz be narm afzare primavera 6 daram ama az internet nemitoonam download konam mishe komakam konid va be mailam befrestin?mamnoon misham age kasi amozeshesh ro dare ham befreste.bazam mamnoon:redface:.
shima_gh_20@yahoo.com

hamester23
2011/2/28, 07:49 PM

دوست خوبم این ارور مال اشتباه بودن پسوورد و یوزرنیم نیست. این همون مشکلی هست که موقع نصب پریماورا 6 پیش میاد و خیلی هم رایج هست. اگه نگاه کنین من هم تو همین چند پست قبلی این مشکل رو داشتم.
اول اینکه بفرمائین که موقع نصب ارور خواستی میده؟ به خصوص موقع نصب sql ها؟ جلوی مواردی که نصب میشن یه تیک سبز رنگ میزنه، آیا موردی هست که یه ضربدر قرمز بزنه؟ اگه هست، بگین که اسمش موردی که ضربدر می خوره چیه؟
بعد از اینکه مراحل نصب کامل شدن، کامپیوتر ری استارت میشه یا نه؟
این سئوالات رو بی زحمت جواب بدین تا بهتون بگم چی کار کنین.
موفق باشی.

پوینده جوان
2011/3/02, 09:54 PM

منم همین ارور رو داشتم که مربوط بود به اشتباه نصب کردنم.
بعدش که درست نصب کردم یه ارور دیگه داد.
ویندوز عوض کن همه چی درست میشه.

hamester23
2011/3/03, 11:35 PM
منم همین ارور رو داشتم که مربوط بود به اشتباه نصب کردنم.
بعدش که درست نصب کردم یه ارور دیگه داد.
ویندوز عوض کن همه چی درست میشه.
کاملا با عوض کردن ویندوز موافقم. چون این مشکل رو خودم داشتمو وقتی ویندوز رو عوض کردم، پریماورا رو نصب کردم و به راحتی نصب شد و الان بدون هیچ مشکلی اجرا میشه.
اما خب روش های دیگه ای هم هست برای دوستانی که به هر دلیلی امکان تعویض ویندوز براشون وجود نداره. هرچند من خودم از اون روش ها جواب نگرفتم ولی خیلی ها هستن که میگن جواب گرفتن.
با این حال قطعی ترین راه، تعویض ویندوز هست.

پوینده جوان
2011/3/12, 09:23 PM
کاملا با عوض کردن ویندوز موافقم. چون این مشکل رو خودم داشتمو وقتی ویندوز رو عوض کردم، پریماورا رو نصب کردم و به راحتی نصب شد و الان بدون هیچ مشکلی اجرا میشه.
اما خب روش های دیگه ای هم هست برای دوستانی که به هر دلیلی امکان تعویض ویندوز براشون وجود نداره. هرچند من خودم از اون روش ها جواب نگرفتم ولی خیلی ها هستن که میگن جواب گرفتن.
با این حال قطعی ترین راه، تعویض ویندوز هست.

دیدم جواب دادی منم خواستم جواب بدم!

milad.nsh
2011/3/14, 05:18 PM
:eek::eek::eek:چه خبره؟
مگه میخوای راه کشف قاره آمریکا رو یاد بدی؟
250000تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:raz z:

پوینده جوان
2011/3/20, 07:42 PM
:eek::eek::eek:چه خبره؟
مگه میخوای راه کشف قاره آمریکا رو یاد بدی؟
250000تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:raz z:

250000 تومن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من کلاس 5 جلسه ای هر کدوم 8 ساعت با مبلغ 50000 هم دیدم که بازم نمی ارزه!
بهترین کار اینه که خودمون یا بگیریم.

velkan
2011/3/20, 07:45 PM
250000 تومن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من کلاس 5 جلسه ای هر کدوم 8 ساعت با مبلغ 50000 هم دیدم که بازم نمی ارزه!
بهترین کار اینه که خودمون یا بگیریم.

قراره دوره بعدی تو رشت 90 هزار تومنی باشه...اونم دو روزه.....

hamester23
2011/3/20, 09:44 PM
با نظر دوستم پوینده جوان موافقم.

دوستان خودتون بخونین و گول این کلاس های غیر مفید که همه شون کلاهبرداری هستن رو نخورین. یه مقدار سخته آدم خودش بخونه ولی مطمئن باشین اینجوری بیشتر جواب می گیرین.

mohsenheiatian
2011/5/11, 05:02 PM
در p6 یه سری پیش فرض ها برای obs,wbs,project,resource و.... وجو دارن.آیا اینا لزوم استفاده از همین پیش فرضاروایجاد میکنه یا نهومیتونیم خودمونم از نو طراحی کنیم؟و اینکه کدومش بهتره؟در ضمن اگه میشه اطلاعاتی در مورد project architect به من بدید.ممنون.

Boruziniyat
2011/6/16, 02:53 PM
سلام
با تشکر

بهترین روش اینه که با تعداد محدودی از دوستان یک گروه سه یا چهار نفره بشین و یک مدرس خصوصی بگیرین. اینجوری از هر کلاسی ارزونتره و کاربردی هم یاد می گیرین ولی شاید مدرک رسمی مثل آموزشگاهها نداشته باشه. اگر راهنمایی بیشتری بخواهید در خدمتم Boruziniyat@gmail.com

Boruziniyat
2011/6/16, 03:05 PM
با سلام.من تازه از روي كتاب شروع به يادگيري پريماورا 6 كردم.الان يك ايرادي كه دارم اينست كه بعد از تعريف eps و اختصاص obs و ايجاد wbs الان كه مي خواهم activities را ايجاد كنم در منوي activities فعاليت ها را پشت سر هم add مي كنم اما زماني كه براي يك لحظه به منوي prject يا wbs مي روم و دوباره به منوي activities بر مي گردم فعاليت هايي را كه در اين منو قبلاً اضافه كرده بودم ناپديد مي شوند.يعني كلاً نمي توانم activities ايجاد كنم. علت چيست؟ لطفاً براي رفع مشكل راهنمايي كنيد.

لطف کن فایلت رو اکسپورت کن و برای من بفرست ببینم مشکل از پریماورا است یا SQL شما مشکل داره. Boruziniyat@gmail.com

Boruziniyat
2011/6/16, 03:09 PM
سلام
نحوه وزن دادن به فعاليت ها چه جوریه تو P3 و اين وزنا رو بر چه اساس تعيين می کنن؟

برخلاف MSP که مدت زمان رو مبنای پیش فرض برای وزن در نظر میگیره، پریماورا هزینه رو بعنوان وزن در نظر میگیره. به عبارت دیگه اگر فعالیتها به هر نحوی هزینه نداشته باشند، در سطوح مختلف WBS شما درصد پیشرفت نخواهید داشت. لذا باید سعی کنید چه از طریق منابع مجازی یا واقعی و یا از طریق Expenses اوزان مد نظر خودتون رو به فعالیتها بدین.

چنانچه مشکلی داشتید ایمیل بزنید. Boruziniyat@gmail.com

sector1
2011/12/16, 08:43 AM
با سلام
سوالي دارم در مورد پريماورا
من تو اين نرم افزار هر موقع كه عمل ***** رو انجام ميدم اين عمل روي درصدهام و حتي وزنهام هم تاثير ميذاره مثلا وزن كل پروژه در Budgeted total cost هست 100000 وقتي ***** ميكنم كه فقط Constraction ببينم وزن كل پروژه ميشه معادل وزن constraction و همچنين درصد پيشرفتمم همين بلا سرش مياد ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه چگونه اين داستانو حل كنم

sector1
2011/12/16, 08:46 AM
ا سلام
عذر خواهي ميكنم نميدونم چرا ف ي ل ت ر رو تو اين سايت با ستاره نشون ميده
من تو اين نرم افزار هر موقع كه عمل Filter رو انجام ميدم اين عمل روي درصدهام و حتي وزنهام هم تاثير ميذاره مثلا وزن كل پروژه در Budgeted total cost هست 100000 وقتي Filter ميكنم كه فقط Constraction ببينم وزن كل پروژه ميشه معادل وزن constraction و همچنين درصد پيشرفتمم همين بلا سرش مياد ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه چگونه اين داستانو حل كنم