برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : طرح هايي از كامپيوتر
fatemeh-torabi
2007/5/30, 10:24 PM
سلام دوستان تعجب نكنيد كه من رشته ام مهندسي شيمي است به هر حال من نياز مبرم به طرح هاي جالب چه در زمينه سخت افزار و چه در زمينه نرم افزار دارم شما كه مهندس كامپيوتر هستيد فكر مي كنيد چه طرح هايي در زمينه كامپيوتر است كه واقعا ارزش كار كردن داره لطف كنيد مرا با خبر سازيد
keywan
2007/5/31, 06:54 AM
ببین دوست من طرح زیاد مخصوصا سخت افزاری.
در حال خاضر من کسایی رو میشناسم که طرح های زیادی دارند اما احتیاج به سرمایه گزار دارند . اگر سرمایه گزاری تا من باهاشون هماهنگ کنم؟
Lord_Ahriman
2007/5/31, 01:03 PM
سلام،
من يه طرحهاي در مورد سيستمعامل، Cpu، و كلا يه نوع پردازش كامپيوتر در قسمت نرمافزار و طرحهايي هم براي كامپايلرههاي فارسي دارم. ولي.......
بايد بدونم براي چي ميخوايي؟
تنها شرط من براي همكاري اينه كه قصد صرفا پول درآوردن نباشه!!! بلكه رسوندن >>ايران<< به جايگاه شايستهاش باشه.
fatemeh-torabi
2007/5/31, 08:49 PM
از پاسخ همه شما دوستان كمال تشكر را دارم راست واقعيت من اين طرح براي خودم نمي خوام براي يه سري از دوستان مي خوام كه هدف آنها صرفا كارهاي تحقيقاتي است و ماديات هدف آنها نيست و واقعا هدفشون اينه كه دوست ندارند بيسواد باشندو هدف آنهاخدمت است و بيشتر دوست دارند سطح علمي خود را بالا ببرند حالا با اين انگيزه هركس دوست داره كمك كنه يا علي ;);)