PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : *****اسکلت بندی جدید تالار*****

reza_1364
2010/2/09, 09:13 PM
سلام.

با توجه به تعدد گرایشهای مهندسی مواد در حال حاضر تنها گرایشهایی که کاربر فعال داشته باشند به عنوان زیر گروه مطرح شده اند و بقیه گرایشهای در زیر گروه متالورژی صنعتی تقسیم بندی شده اند

تقسیم بندی که به ذهن من رسید و فکر کنم خوب باشه به شکل زیر است

از دوستان خواهش می کنم برای بهتر شدن و بهتر طبقه بندی کردن موضوعات نظرات خودشون را در همین تایپیک قرار بدن تا بتوانیم از نظریات دوستان برای بهبود فضای تالار خودمون استفاده کنیم

منتظرات نظرات و انتقادات و پیشنهادات هستیم

اگه بتونین به همین صورت که من تهیه کردم قرار بدین فکر کنم بهتر باشه و بهتر بتونیم تصمیم بگیریم

موفق و پیروز و سربلند باشید

reza_1364
2010/2/09, 09:22 PM
طرح پیشنهادی

http://up.iranblog.com/37261/1265846046.jpg

فرهنگ
2010/2/09, 10:21 PM
اگه قراره خوردگکی جدا بشه یه جایی برای ریخته گری باید قائل شد

reza_1364
2010/2/09, 10:28 PM
اگه قراره خوردگکی جدا بشه یه جایی برای ریخته گری باید قائل شد
کاربر فعال بخش ریختگی؟؟

pedestrian
2010/2/09, 10:47 PM
آقا رضا سلام .
به نظر من هم يه بخش براي تست هاي غير مخرب بذار. دستتم درد نكنه.

mahnaz -A
2010/2/09, 10:52 PM
من نميدونم ...
ولي سراميك مگه هيچ شاخه اي نداره؟!

REZAB
2010/2/10, 07:03 AM
به نظر من گرایشها رو بهمون 3 دسته اصلی تقسیم کنیم بهتره ، یعنی استخراجی ، صنعتی و سرامیک..
یه مقدار لازمه تو این قسمت بیشتر بررسی کنیم...

m4material
2010/2/10, 07:25 AM
سلام به همگي!!!!
خب بالاخره اين تاپيكم زده شد! دست گلت درد نكنه رضا جان!:redface::gol::gol::gol::gol:
به به به به به!!!!!!! ميبينم كه دوباره سراميك مظلوم واقع شد!:mad:
نانو هم كه رفته زيرمجموعه متالورژي!!!!:razz:
نه .... اينجوري نميشه! بايد يه فكر ديگه كرد!:confused:
الان يه ذره سرم شلوغه ، ولي با تمام وجود سعي ميكنم تا فردا صبح پيشنهادمو بدم!:)
منتظر باشيد!!!!!!!!!;)

asaly
2010/2/10, 10:01 AM
كار خيلي قشنگي كرديد ولي به نظر تون مقالات نانو نبايد زير گروه سراميك باشه ؟؟؟؟؟

casper.0021
2010/2/10, 11:31 AM
سلام خوردگي گرايش كارشناسيه؟؟؟؟:surprised:
نمي دونستم...!!!
نانو هم فكر كنم بين همه گرايش هاي مواد مشترك باشه....!!!

reza_1364
2010/2/10, 01:32 PM
به نظر من گرایشها رو بهمون 3 دسته اصلی تقسیم کنیم بهتره ، یعنی استخراجی ، صنعتی و سرامیک..
یه مقدار لازمه تو این قسمت بیشتر بررسی کنیم...

یکم بیشتر توضیح بده.این جور که میگی خوردگی یعنی گرایش مهم نیست؟

سلام به همگي!!!!
خب بالاخره اين تاپيكم زده شد! دست گلت درد نكنه رضا جان!:redface::gol::gol::gol::gol:
به به به به به!!!!!!! ميبينم كه دوباره سراميك مظلوم واقع شد!:mad:
نانو هم كه رفته زيرمجموعه متالورژي!!!!:razz:
نه .... اينجوري نميشه! بايد يه فكر ديگه كرد!:confused:
الان يه ذره سرم شلوغه ، ولي با تمام وجود سعي ميكنم تا فردا صبح پيشنهادمو بدم!:)
منتظر باشيد!!!!!!!!!;)

شما هم کشتی ما رو با این سرامیک.

یه تالار جدا شد که.اصلا میخوای اسم تالار مواد را بزارین تالار سرامیک و بقیه گرایشها؟؟؟

كار خيلي قشنگي كرديد ولي به نظر تون مقالات نانو نبايد زير گروه سراميك باشه ؟؟؟؟؟

نانو در همه زمینه ها مشترکه

اول قرار بود جدا کنم اما کاربر فعال در این مورد نداریم

دوستان در نظر داشته باشند که به زودی نه این سه گرایش بلکه تمام گرایشها جدا میشه.اما باید کاربرانی برای اداره این بخشها داشته باشیم

فعلا کاربران فعالی در زمینه خوردگی و سرامیک داریم

m4material
2010/2/10, 01:46 PM
سلام به همگي!
يه چند تا پيشنهاد دارم، گفتم بيام مطرح كنم!
بذاريد اول يه شمايي از پيشنهادمو بدم!

http://www.sharemation.com/m866142008/untitled.JPG

به نظر من بهتره قسمت گرايشها به 4دسته تقسيم بشه! 1- متالورژي 2- سراميك 3- نانوتكنولوژي 4-ساير گرايشات
اينجوري تمام گرايشات مطرح در تالار يه اسم به خصوص دارن!( بر خلاف آقا رضا به نظر من بايد نانو يه قسمت جداگانه براي خودش داشته باشه! كم نيستن كساني كه دارن تو نانو كار ميكنند و يا قصد دارن كار كنند) در ضمن آقا رضا اينجور پيشنهاد دادند كه خوردگي رو هم به عنوان يه گرايش جداگانه بذاريم(البته خوردگي براي خودش يه گرايش هست) ولي به نظر من بهتره چون بيشتر كاربران عزيز كارشناسي ميخونن ، دو زير مجموعه اصلي متالورژي و سراميك رو داشته باشيم، و نانو رو هم به عنوان ميان رشته اي و پرطرفدار داشته باشيم( كما اينكه ما تو كل باشگاه همچين تالار به خصوص و فعالي نداريم، و از طرفي هم اگر تمايل داشته باشيم ساير گرايشهاي مواد در ارشد رو در "ساير گرايشها" داشته باشيم، مثلا كامپوزيتها يا خوردگي و ....)
از طرفي فكر نمي كنم تو قسمت دانلودگاه ، احتياجي باشه قسمتي تحت عنوان جزوات و مقالات داشته باشيم! خب همونطو كه معلومه تو قسمت گرايشات مقالات هست، بجاش ميتونيم يه قسمت زير مجموعه دانلودگاه بذاريم تحت عنوان "آرشيو مقالات" تا تمام مقالات تالار ( در تمام گرايشات) رو اونجا بذاريم!
براي تالار سراميكها هم پيشنهاد مربوطه رو دادم، مثل اينكه زياد خوانا نيست، بنابراين من دوباره زير تالارهاي سراميك رو تايپ ميكنم( راستي اين زير تالارهاي سراميكو الكي نزدما، براي همه زير تالارها همين الان مقاله داريم
ديرگدازها و خواص حرارتي سراميكها
بيو سراميكها
شيشه و لعاب
خواص نوري و الكتريكي
خواص مغناطيسي
سراميكهاي ساختماني
كاربرد سراميكها
فرايند ساخت سراميكها
راستي به نظرم بهتره زير تالارهاي متالورژي صنعتي هم طبق روال قبلي باشه و مثلا آزمونهاي غير مخرب زير مجموعه متالورژي مكانيكي باشه!
در ضمن كي گفته تو قسمت تالار نانو كاربر فعال نانو ندارم! عسلي خانم دارن راه مي افتن، نانو خانم كه اصلا اسمشون روشونه، حميده خانم هم بعد كنكور بر ميگردن و رو نانو هم كار دارن! پارميس خانم هم تو نانو دستي دارن، من هم اگه قابل بدونيد تو قسمت نانو كم نذاشتم!
خب فعلا اينا رو داشته باشيد، تا ببينيم چه سوالاتي پيش مياد!
موافقا و مخالفا بيان جلو!

m4material
2010/2/10, 01:50 PM
شما هم کشتی ما رو با این سرامیک.

یه تالار جدا شد که.اصلا میخوای اسم تالار مواد را بزارین تالار سرامیک و بقیه گرایشها؟؟؟

نانو در همه زمینه ها مشترکه

اول قرار بود جدا کنم اما کاربر فعال در این مورد نداریم

دوستان در نظر داشته باشند که به زودی نه این سه گرایش بلکه تمام گرایشها جدا میشه.اما باید کاربرانی برای اداره این بخشها داشته باشیم

فعلا کاربران فعالی در زمینه خوردگی و سرامیک داریم
آره ، بذار mahanz_A خانم و نارگل خانم بيان، بعد يه فكري براي تغيير اسم تالار هم ميديم، فعلا شما زحمت تغييرات تو تالار رو بكشيد بعدش تغييرات اسم رو داريم:D:D:D
كاربر فعال تو قسمت نانو طبق پست قبليم داريم كه!!!!:razz:

reza_1364
2010/2/10, 01:53 PM
سلام به همگي!
يه چند تا پيشنهاد دارم، گفتم بيام مطرح كنم!
بذاريد اول يه شمايي از پيشنهادمو بدم!

http://www.sharemation.com/m866142008/untitled.JPG

به نظر من بهتره قسمت گرايشها به 4دسته تقسيم بشه! 1- متالورژي 2- سراميك 3- نانوتكنولوژي 4-ساير گرايشات
اينجوري تمام گرايشات مطرح در تالار يه اسم به خصوص دارن!( بر خلاف آقا رضا به نظر من بايد نانو يه قسمت جداگانه براي خودش داشته باشه! كم نيستن كساني كه دارن تو نانو كار ميكنند و يا قصد دارن كار كنند) در ضمن آقا رضا اينجور پيشنهاد دادند كه خوردگي رو هم به عنوان يه گرايش جداگانه بذاريم(البته خوردگي براي خودش يه گرايش هست) ولي به نظر من بهتره چون بيشتر كاربران عزيز كارشناسي ميخونن ، دو زير مجموعه اصلي متالورژي و سراميك رو داشته باشيم، و نانو رو هم به عنوان ميان رشته اي و پرطرفدار داشته باشيم( كما اينكه ما تو كل باشگاه همچين تالار به خصوص و فعالي نداريم، و از طرفي هم اگر تمايل داشته باشيم ساير گرايشهاي مواد در ارشد رو در "ساير گرايشها" داشته باشيم، مثلا كامپوزيتها يا خوردگي و ....)
از طرفي فكر نمي كنم تو قسمت دانلودگاه ، احتياجي باشه قسمتي تحت عنوان جزوات و مقالات داشته باشيم! خب همونطو كه معلومه تو قسمت گرايشات مقالات هست، بجاش ميتونيم يه قسمت زير مجموعه دانلودگاه بذاريم تحت عنوان "آرشيو مقالات" تا تمام مقالات تالار ( در تمام گرايشات) رو اونجا بذاريم!
براي تالار سراميكها هم پيشنهاد مربوطه رو دادم، مثل اينكه زياد خوانا نيست، بنابراين من دوباره زير تالارهاي سراميك رو تايپ ميكنم( راستي اين زير تالارهاي سراميكو الكي نزدما، براي همه زير تالارها همين الان مقاله داريم
بيو سراميكها
شيشه و لعاب
خواص نوري و الكتريكي
خواص مغناطيسي
سراميكهاي ساختماني
كاربرد سراميكها
فرايند ساخت سراميكها
راستي به نظرم بهتره زير تالارهاي متالورژي صنعتي هم طبق روال قبلي باشه و مثلا آزمونهاي غير مخرب زير مجموعه متالورژي مكانيكي باشه!
در ضمن كي گفته تو قسمت تالار نانو كاربر فعال نانو ندارم! عسلي خانم دارن راه مي افتن، نانو خانم كه اصلا اسمشون روشونه، حميده خانم هم بعد كنكور بر ميگردن و رو نانو هم كار دارن! پارميس خانم هم تو نانو دستي دارن، من هم اگه قابل بدونيد تو قسمت نانو كم نذاشتم!
خب فعلا اينا رو داشته باشيد، تا ببينيم چه سوالاتي پيش مياد!
موافقا و مخالفا بيان جلو!
شما برای تالار سرامیک این همه زیر گروه می خوای؟؟؟؟

میشه به من بگی اینا رو با چی می خوای پر کنی؟؟؟

بعد تازه شما تمام درسای سرامیک را برداشتی کردی یه تالار؟؟؟

اگه منم موافقت کنم پیرجو موافقت نمی کنه

چون کل تالار مقالات سرامیک حداکثر 100 تا مقاله داخلش هست و برای زدن هر زیر تالار حداقل نیاز به 30 تا مقاله برای هر قسمت

در مورد تالار دانلودگاه حق با شماست اما مقالات را اونجا نمیشه گذاشت.

اگه مقالات را بزاریم اونجا بحث تالار گرایشها منتفی میشه
اولین مخالف

reza_1364
2010/2/10, 01:55 PM
آره ، بذار mahanz_A خانم و نارگل خانم بيان، بعد يه فكري براي تغيير اسم تالار هم ميديم، فعلا شما زحمت تغييرات تو تالار رو بكشيد بعدش تغييرات اسم رو داريم:D:D:D
انشا ء الله هر وقت این دوستان کار خودشون را شروع کردن نانو را هم جدا می کنیم

m4material
2010/2/10, 02:02 PM
خب من خودم هستم كه!نگو كه من تو نانو فعال نيستماااااا

شما برای تالار سرامیک این همه زیر گروه می خوای؟؟؟؟

میشه به من بگی اینا رو با چی می خوای پر کنی؟؟؟

بعد تازه شما تمام درسای سرامیک را برداشتی کردی یه تالار؟؟؟

اگه منم موافقت کنم پیرجو موافقت نمی کنه

چون کل تالار مقالات سرامیک حداکثر 100 تا مقاله داخلش هست و برای زدن هر زیر تالار حداقل نیاز به 30 تا مقاله برای هر قسمت

در مورد تالار دانلودگاه حق با شماست اما مقالات را اونجا نمیشه گذاشت.

اگه مقالات را بزاریم اونجا بحث تالار گرایشها منتفی میشه
اولین مخالف
باشه، زير گروه هاي زير خوبن؟
شيشه و لعاب
خواص نوري و الكتريكي
سراميكهاي ساختماني
كاربرد سراميكها
فرايند ساخت سراميكها
از اين 5تا جدا كمتر نميشه!
خب مثلا براي زير تالارهاي متالورژي ما 30 تا مقاله داريم؟
در ضمن تالار سراميك تازه تاسيسه، همچنين براي تمام تالار هاي پيشنهادي ما مقاله داريم، پس ديگه نمي دونم بريا چي بايد بحث كنيم!
خب قسمت مقالات مربوط به دانلودگاه رو كلا بر دار! خوبه؟

reza_1364
2010/2/10, 02:06 PM
خب من خودم هستم كه!نگو كه من تو نانو فعال نيستماااااا

باشه، زير گروه هاي زير خوبن؟
شيشه و لعاب
خواص نوري و الكتريكي
سراميكهاي ساختماني
كاربرد سراميكها
فرايند ساخت سراميكها
از اين 5تا جدا كمتر نميشه!
خب مثلا براي زير تالارهاي متالورژي ما 30 تا مقاله داريم؟
در ضمن تالار سراميك تازه تاسيسه، همچنين براي تمام تالار هاي پيشنهادي ما مقاله داريم، پس ديگه نمي دونم بريا چي بايد بحث كنيم!
خب قسمت مقالات مربوط به دانلودگاه رو كلا بر دار! خوبه؟
یه تالار مربوط به سرامیک.

نمیشه 5 زیر تالار بهش داد.فقط یه تالار مقالات جدا داره و یه تالار هم برای کسایی که درخواست دارن.پاتوق سرامیستها و از این چیزا

m4material
2010/2/10, 02:11 PM

نمیشه 5 زیر تالار بهش داد.فقط یه تالار مقالات جدا داره و یه تالار هم برای کسایی که درخواست دارن.پاتوق سرامیستها و از این چیزا
يعني همچين كاري رو هم براي تالار متالورژي ميكنيد؟؟؟؟اگه اينجوريه پس چرا اين همه زير تالار براي متالورژي پيشنهاد داديد؟؟؟؟
اگه همچين كاري كه براي متالورژي ميكنيد من موافقم وگرنه منم با شما مخالفم!

mahnaz -A
2010/2/10, 02:16 PM
به نظر من نانو اونقدر وسعت و تنوع براي بحث داره كه اگه به عنوان يه گرايش در نظر گرفته بشه خيلي خوب ميشه !

mahnaz -A
2010/2/10, 02:20 PM
منم با نظر آقايm4 material كاملا موافقم !
درسته در مقطع كارشناسي فقط 1 گرايش براي سراميك وجود داره ولي همه ميدونيم كه مطالب مربوط به بحث سراميك ها خيلي وسيع هستن و اگه براش زير مجموعه قائل شد مسلما بحث دربارش آسون تر ميشه وميتونيم همه ابعادش رو كه كم هم نيستن پوشش بديم !
(http://www.iran-eng.com/member.php?u=137996)

m4material
2010/2/10, 02:25 PM
به نظر من نانو اونقدر وسعت و تنوع براي بحث داره كه اگه به عنوان يه گرايش در نظر گرفته بشه خيلي خوب ميشه !

منم با نظر آقايm4 material كاملا موافقم !
درسته در مقطع كارشناسي فقط 1 گرايش براي سراميك وجود داره ولي همه ميدونيم كه مطالب مربوط به بحث سراميك ها خيلي وسيع هستن و اگه براش زير مجموعه قائل شد مسلما بحث دربارش آسون تر ميشه وميتونيم همه ابعادش رو كه كم هم نيستن پوشش بديم !

تشكرام تموم شد دوباره! دوتا تشكر طلبتون!

mahnaz -A
2010/2/10, 02:29 PM
منم با موافقم !
شاخه بندي شدن سراميك ها خيلي بحث دربارشون رو آسون تر ميكنه و موردي از نظر دور نميشه !!!!

بيو سراميكها
شيشه و لعاب
خواص نوري و الكتريكي
خواص مغناطيسي
سراميكهاي ساختماني
كاربرد سراميكها
فرايند ساخت سراميكها

اگه نميخوايد خيلي شلوغ بشه ...
شايد بشه اين زير مجموعه ها رو يكم خلاصه تر كرد ولي مثلا در 3-4 زير مجموعه !

mahnaz -A
2010/2/10, 02:32 PM

آقاي مدير خشن نباشيد ديگه !
قبول كنيد وسعت بحث درباره سراميك اگه بيشتر از متالوژي نباشه كمتر هم نيست !

mahnaz -A
2010/2/10, 02:35 PM
من شخصا آمادم !
شما زحمتشو بكشيد !

قبلا از حمايت بي دريغ مدير محترم ممنونيم !!!!!!!!!!!!!

m4material
2010/2/10, 02:36 PM
آقاي مدير خشن نباشيد ديگه !
قبول كنيد وسعت بحث درباره سراميك اگه بيشتر از متالوژي نباشه كمتر هم نيست !

من تشكر ندااااااااااااااااااااااا اااااااااااااارم!:(
فكر كنم تشكرام پرشد همش براي شما ميره!!!!:D
آقا رضا وقتي بحث جدي ميشه خيلي خشن ميشه!:redface:
كجاييد اي سراميستهاي خدايي/// بلاجويان تالار موادي(عجب چيزي شد؟؟؟)

m4material
2010/2/10, 02:39 PM
من شخصا آمادم !
شما زحمتشو بكشيد !

قبلا از حمايت بي دريغ مدير محترم ممنونيم !!!!!!!!!!!!!

مقام جديدتونو بهتون تبريك ميگم mahanaz_A خانم!:smile:
سهم من يادتون نره!:biggrin:

mahnaz -A
2010/2/10, 02:40 PM
مقام جديدتونو بهتون تبريك ميگم mahanaz_A خانم!:smile:
سهم من يادتون نره!:biggrin:
منظورم تو همكاري و پر كردن مقالات بود !!!!

mahnaz -A
2010/2/10, 02:44 PM
من تشكر ندااااااااااااااااااااااا اااااااااااااارم!:(
فكر كنم تشكرام پرشد همش براي شما ميره!!!!:D
آقا رضا وقتي بحث جدي ميشه خيلي خشن ميشه!:redface:
كجاييد اي سراميستهاي خدايي/// بلاجويان تالار موادي(عجب چيزي شد؟؟؟)

ممنون ...:whistle::whistle:

ما موفق ميشيم و آقاي مديرم ازمون حمايت ميكنن !:victory::victory:

عجب شعري شد واقعا !!!!!!!!!!:d:d

m4material
2010/2/10, 02:47 PM
منظورم تو همكاري و پر كردن مقالات بود !!!!

خب چه ايرادي داره، ميشيد متخصص تالار نانو، ميخواين بشيد متخصص تالار سراميك! ميشه منم معاونتون بشم؟؟؟؟؟؟:redface::redface::redface:

mahnaz -A
2010/2/10, 02:57 PM
خب چه ايرادي داره، ميشيد متخصص تالار نانو، ميخواين بشيد متخصص تالار سراميك! ميشه منم معاونتون بشم؟؟؟؟؟؟:redface::redface::redface:
شما تو بحث نانو فعاليد نه ما !

قاسم معتمدی
2010/2/10, 02:57 PM
به نظر من برای این کار باید بصورت زیر عمل کنیم:
1-متالورژی استخراجی
1-1-متالورژی فلزات آهنی
1-2-متالورژی فلزات غیر آهنی

2-متالورژی صنعتی
2-1-مهندسی جوشکاری
2-2-مهندسی خوردگی و حفاظت از مواد
2-3-مهندسی ریخته گری
2-4-مهندسی شناسایی ،انتخاب و روش ساخت مواد
2-5-مهندسی شکل دادن فلزات

3-سرامیک
4-نانو مواد

یعنی 4بخش

قبل از هر کاری باید متخصصان هر بخش رابیابیم ونظر هر کدام را بپرسیم.
اول نظر اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان، که یک نفراز دانشجویان این دانشگاه می تواند این کار را انجام دهد و دیگر دانشگاه ها ...

در هر صورت باید به دنبال اساتید دانشگاه ها باشیم و هر کدام را با توجه به تخصص شان در هر یک از این زیر بخشها بگماریم تا پیشرفت سایت دو چندان شود.

m4material
2010/2/10, 03:03 PM
1-متالورژی استخراجی
1-1-متالورژی فلزات آهنی

2-متالورژی صنعتی
2-1-مهندسی جوشکاری
2-3-مهندسی ریخته گری

3-سرامیک
4-نانو مواد

یعنی 4بخش

اول نظر اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان، که یک نفراز دانشجویان این دانشگاه می تواند این کار را انجام دهد و دیگر دانشگاه ها ...

در هر صورت باید به دنبال اساتید دانشگاه ها باشیم و هر کدام را با توجه به تخصص شان در هر یک از این زیر بخشها بگماریم تا پیشرفت سایت دو چندان شود.
شما خيلي سخت گرفتيدا
استاد متخصص از كجا گير بياريم حالا! اصلا مشا استاد ميشناسيد بياد كمك كنه؟
منظور ما از متخصص از بچه هاي خودمونه! مثلا حميده خانم بشن متخصص خوردگي!درسته آقا رضا؟
در ضمن به نظر شما سراميك نبايد زير تالار داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟ محض اطلاع بايد بگم سراميك اونقدر وسعت و اطلاعات داره كه متالورژي نميتونه گرد پاش برسه( اينو بدون تعصب گفتم، عين حقيقته)
من كاملا با نظر آقاي معتمدي مخالم

mahnaz -A
2010/2/10, 03:07 PM
منم مخالفم !
آقاي مدير هستيد و از ما هم حمايت نميكنيد؟!:cry::cry::cry::cry::cry:

nano.gemini
2010/2/10, 03:08 PM
من در مورد زیر تالارهای سرامیک با آقای material موافقم. تنوع بحث خیلی زیاده. اصلاً اگه اشتباه نکنم این پیشنهاد اسکلت بندیه جدید واسه این مطرح شد که بتونیم راحت تر مطالب و گرایش های مختلف رو پوشش بدیم! اگه زیر تالار باشه مقالاتشم پیدا می شن. استفاده ازشونم راحت تر می شه.
در مورد جدا کردن نانو هم موافقم. همونطور که قبلاً گفتم من هستم کار رو هم شروع کردم. درسته هنوز تو مراحل ابتداییه ولی خب شروع کردم، ان شاءالله به زودی هم با کمک دوستان کار پیشرفت می کنه. آقای material هم هستن به اضافه ی بقیه ی دوستان. مبحث گسترده اییه، خیلی جای کار و دقیق شدن داره. به نظر من بهتره که جدا شه.

m4material
2010/2/10, 03:09 PM
منم مخالفم !
آقاي مدير هستيد و از ما هم حمايت نميكنيد؟!:cry::cry::cry::cry::cry:
هيييييييييييييييييي خدا!:(
من فعلا ميرم! شب دوباره ميام، ميخوام يه خون و خونريزي راه انداخته باشيدا!!!1:biggrin:

mahnaz -A
2010/2/10, 03:13 PM
من در مورد زیر تالارهای سرامیک با آقای material موافقم. تنوع بحث خیلی زیاده. اصلاً اگه اشتباه نکنم این پیشنهاد اسکلت بندیه جدید واسه این مطرح شد که بتونیم راحت تر مطالب و گرایش های مختلف رو پوشش بدیم! اگه زیر تالار باشه مقالاتشم پیدا می شن. استفاده ازشونم راحت تر می شه.
در مورد جدا کردن نانو هم موافقم. همونطور که قبلاً گفتم من هستم کار رو هم شروع کردم. درسته هنوز تو مراحل ابتداییه ولی خب شروع کردم، ان شاءالله به زودی هم با کمک دوستان کار پیشرفت می کنه. آقای material هم هستن به اضافه ی بقیه ی دوستان. مبحث گسترده اییه، خیلی جای کار و دقیق شدن داره. به نظر من بهتره که جدا شه.

ممنون ...

آقاي مدير فكر نميكنيد حق با بچه هاي سراميك هم باشه تو اين مورد بخصوص ؟!
حتما شمام قبول داريد بحث گستردگي قابل ملاحظه اي داره !

mahnaz -A
2010/2/10, 03:15 PM
هيييييييييييييييييي خدا!:(
من فعلا ميرم! شب دوباره ميام، ميخوام يه خون و خونريزي راه انداخته باشيدا!!!1:biggrin:
مطمئن باشيد با صلح و صفا هم به نظراتمون احترام گذاشته ميشه !

ممنون

mahnaz -A
2010/2/10, 03:21 PM
ميتونم يه پيشنهادي بدم آقاي مدير؟!:redface:

به نظرم براي شاخه بندي در مورد تالارها هر كسي با توجه به گرايش خودش نظرشو بگه !:cry:

بعد يه جمع بندي انجام بشه !:)
البته نظر همه دوستان قابل احترام هستش ولي ...

مثلا كسي كه متالوژي خونده حالا هر گرايشي نميتونه بگه ابعاد مختلف سراميك نبايد طبقه بندي بشن !

با نظرم موافق نيستيد؟!

قاسم معتمدی
2010/2/10, 03:24 PM
فراموش کردم زیر بخش های 3و4
چون اطلاعاتم در این دو بخش کم است .
زیر بخش های سرامیک را دوستان به صورت زیر ارایه دادند:
بيو سراميكها
شيشه و لعاب
خواص نوري و الكتريكي
خواص مغناطيسي
سراميكهاي ساختماني
كاربرد سراميكها
فرايند ساخت سراميكها
اکنون می ماند زیر بخش های نانو مواد ،که فکر کنم تقسیم بندی نانو مواد می تواند زیربخش های آن باشد.
نانو ذرات...
این 4بخش فقط برای بخش مقالات پیشنهاد می شود زیرا قصد آقا رضا بیشتر این می باشد که بخش مقالات می تواند با محدود شدن بیشتر ،موثرتر از قبل عمل کند.

پیشنهاد های دیگر را بگذارید تا نتیجه نهایی اعلام شود.

mahnaz -A
2010/2/10, 03:29 PM
بيو سراميكها
شيشه و لعاب
خواص نوري و الكتريكي
خواص مغناطيسي
سراميكهاي ساختماني
كاربرد سراميكها
فرايند ساخت سراميكها
اکنون می ماند زیر بخش های نانو مواد ،که فکر کنم تقسیم بندی نانو مواد می تواند زیربخش های آن باشد.
نانو ذرات...
این 4بخش فقط برای بخش مقالات پیشنهاد می شود زیرا قصد آقا رضا بیشتر این می باشد که بخش مقالات می تواند با محدود شدن بیشتر ،موثرتر از قبل عمل کند.

ممنون آقاي معتمدي ...
الان با نظر شما موافقم

موفق باشيد بزرگوار

REZAB
2010/2/10, 03:35 PM
1-متالورژی استخراجی
1-1-متالورژی فلزات آهنی

2-متالورژی صنعتی
2-1-مهندسی جوشکاری
2-3-مهندسی ریخته گری

3-سرامیک
4-نانو مواد

یعنی 4بخش

من با این تقسیم بندی موافقم..... سرامیکیها می تونن با نظر خودشون بخش سوم رو تقسیم بندی کنن....
بقیه هم در مورد بقیه بخشها نظر بدن تا در نهایت به جمع بندی کامل و خوب برسیم...
فقط فراموش نکنید همه از یک خانواده هستیم.... این تقسیم بندی نباید باعث بشه چند دستگی ایجاد بشه ... من بعنوان یک استخراجی دوست ندارم ارتباطم با بقیه بخشها قطع بشه.....

mahnaz -A
2010/2/10, 03:41 PM
من با این تقسیم بندی موافقم..... سرامیکیها می تونن با نظر خودشون بخش سوم رو تقسیم بندی کنن....
بقیه هم در مورد بقیه بخشها نظر بدن تا در نهایت به جمع بندی کامل و خوب برسیم...
فقط فراموش نکنید همه از یک خانواده هستیم.... این تقسیم بندی نباید باعث بشه چند دستگی ایجاد بشه ... من بعنوان یک استخراجی دوست ندارم ارتباطم با بقیه بخشها قطع بشه.....
مطمئنا هدف همه همينه كه چند گانگي بوجود نياد !
به نقل از شما همه از يك خونواده هستيم و ميمونيم !
ولي بايد تقسيم بندي به شكلي باشه كه كاربرا راحت بتونن فعاليت كنن !

casper.0021
2010/2/10, 03:44 PM
1-متالورژی استخراجی
1-1-متالورژی فلزات آهنی

2-متالورژی صنعتی
2-1-مهندسی جوشکاری
2-3-مهندسی ریخته گری

3-سرامیک
4-نانو مواد

یعنی 4بخش

شما تالار متالورژي رو بر حسب گرايش هاي ارشد تقسيم بندي كرديد...!!!
بيشتر بچه هاي اينجا كارشناسينا....!!!
فكر كنم زير گروه متالورژي با حذف نانو از زير مجموعه كامل باشه....!!!

REZAB
2010/2/10, 03:52 PM
نظر من ( با اجازه همه) :

1-متالورژی استخراجی
1-1-پیرو متالورژی
1-2-هیدرو متالورژی
1-3-متالورژی فلزات آهنی
1-4- متالورژی فلزات غیرآهنی

2-متالورژی صنعتی
2-1-مهندسی جوشکاری
2-3-مهندسی ریخته گری و انجماد

3-سرامیک
3-1- سرامیک ها و الکترو سرامیک ها
3-2- شیشه ها
3-3- لعاب ها
3-4-دیرگدازها

4- مشترک
4-1- نانو مواد
4-2 متالورژی فیزیکی
4-3- متالورژی مکانیکی
4-4- ترمودینامیک
4-5- متالورژی سطوح

برای هر بخش هم یه مدیر در نظر میگیریم و همه هم زیر نظر آقا رضا مدیر....

نظر ، انتقاد ، پیشنهاد؟؟

shady_er
2010/2/10, 04:06 PM
سلام
به نظر من لازم نيست براي سراميك تالارهاي مختلف داشته باشيم .....تاپيك مهم هم ميتونه همين كار رو بكنه....
مي تونيم چند بخش با نام هاي: فرآيند ساخت سراميك ها كه شامل سراميك ساختماني و شكل دادن سراميك ها و سراميك هاي سنتي و... ميشه و بخش بعدي به نام سراميك هاي مهندسي كه شامل سراميك هاي اكسيدي و غير اكسيدي و شيشه و شيشه سراميك ميشه رو داشت و همينطور بخش نانو سراميك

راستي درباره ي گرايش هاي ديگه هم زياد اطلاعات ندارم....بهتر اينه كه بچه هاي هر رشته نسبت به بخش خودشون نظر بدن فكر كنم اينجوري بهتر باشه و البته صحيح تر.

nargol68
2010/2/10, 04:14 PM
واقعا چه اسم خوبی تالار سرامیک و بقیه گرایشها:w11:
حالا در کل قصد ایجاد تفرقه نداریم ولی باید به همه گرایشها به یک چشم نگاه بشه همه حرف ما همینه:)
و از تلاشتونم واسه این نظم دادن واقعا ممنونم آقا رضا

mahnaz -A
2010/2/10, 04:26 PM
حالا در کل قصد ایجاد تفرقه نداریم ولی باید به همه گرایشها به یک چشم نگاه بشه همه حرف ما همینه:)
حرف ما هم دقيقا همينه !

nano.gemini
2010/2/10, 04:26 PM
تشکردونم تمومید.
منم از همه ی دوستان واسه این تلاششون تشکر می کنم.:gol:

casper.0021
2010/2/10, 04:27 PM
مطمئنا با هر گرايشي كه باشيم عضوي از خانواده بزرگ و دوست داشتني مهندسي مواد خواهيم بود....!!!:w36:
اين تنش هاي ايجادي هم طبيعيه چون واسه هماهنگ كردن تموم بخشا وقت لازمه...!!!
همه اينجا جمع شديم تا هر پيشنهاد و انتقادي داريم بگيم ديگه....!!!
حالا چرا بعضي وقتا لحنا تند ميشه جاي سوال داره واقعا....!!! :whistle::whistle::whistle:

casper.0021
2010/2/10, 04:31 PM
نظر من ( با اجازه همه) :

1-متالورژی استخراجی
1-1-پیرو متالورژی
1-2-هیدرو متالورژی
1-3-متالورژی فلزات آهنی

2-متالورژی صنعتی
2-1-مهندسی جوشکاری

3-سرامیک
3-2- شیشه ها
3-3- لعاب ها
3-4-دیرگدازها

4- مشترک
4-1- نانو مواد
4-2 متالورژی فیزیکی
4-3- متالورژی مکانیکی
4-4- ترمودینامیک
4-5- متالورژی سطوح

نظر ، انتقاد ، پیشنهاد؟؟

فكر كنم تقسيم بندي متالورژي استخراجي بهتر از اين نمي شه...!!!;)

mahnaz -A
2010/2/10, 04:34 PM
مطمئنا با هر گرايشي كه باشيم عضوي از خانواده بزرگ و دوست داشتني مهندسي مواد خواهيم بود....!!!:w36:
اين تنش هاي ايجادي هم طبيعيه چون واسه هماهنگ كردن تموم بخشا وقت لازمه...!!!
همه اينجا جمع شديم تا هر پيشنهاد و انتقادي داريم بگيم ديگه....!!!
حالا چرا بعضي وقتا لحنا تند ميشه جاي سوال داره واقعا....!!! :whistle::whistle::whistle:
مرسي !

reza_1364
2010/2/10, 05:16 PM
سلام
به نظر من لازم نيست براي سراميك تالارهاي مختلف داشته باشيم .....تاپيك مهم هم ميتونه همين كار رو بكنه....
مي تونيم چند بخش با نام هاي: فرآيند ساخت سراميك ها كه شامل سراميك ساختماني و شكل دادن سراميك ها و سراميك هاي سنتي و... ميشه و بخش بعدي به نام سراميك هاي مهندسي كه شامل سراميك هاي اكسيدي و غير اكسيدي و شيشه و شيشه سراميك ميشه رو داشت و همينطور بخش نانو سراميك

راستي درباره ي گرايش هاي ديگه هم زياد اطلاعات ندارم....بهتر اينه كه بچه هاي هر رشته نسبت به بخش خودشون نظر بدن فكر كنم اينجوري بهتر باشه و البته صحيح تر.

این قابل قبول تره

نظر من ( با اجازه همه) :

1-متالورژی استخراجی
1-1-پیرو متالورژی
1-2-هیدرو متالورژی
1-3-متالورژی فلزات آهنی

2-متالورژی صنعتی
2-1-مهندسی جوشکاری

3-سرامیک
3-2- شیشه ها
3-3- لعاب ها
3-4-دیرگدازها

4- مشترک
4-1- نانو مواد
4-2 متالورژی فیزیکی
4-3- متالورژی مکانیکی
4-4- ترمودینامیک
4-5- متالورژی سطوح

نظر ، انتقاد ، پیشنهاد؟؟

رضا جون مگه اینجا کلا چندتا کاربر داره که برای هر بخش یه مدیر هم بزاریم

REZAB
2010/2/10, 05:37 PM
رضا جون مگه اینجا کلا چندتا کاربر داره که برای هر بخش یه مدیر هم بزاریم[/QUOTE]

منظورم از مدیر کسیه که بتونه توی هر بخش به شما کمک کنه.... یه خورده فعالتر و تخصصی تر از بقیه هم کار کنه....
حالا این مهم نیست.... بعدا در موردش تصمیم میگیریم.
نظرت در مورد تقسیم بندی من چیه؟ میتونی ویرایشش کنی طبق نظر خودت؟؟

reza_1364
2010/2/10, 05:44 PM
رضا جون مگه اینجا کلا چندتا کاربر داره که برای هر بخش یه مدیر هم بزاریم

منظورم از مدیر کسیه که بتونه توی هر بخش به شما کمک کنه.... یه خورده فعالتر و تخصصی تر از بقیه هم کار کنه....
حالا این مهم نیست.... بعدا در موردش تصمیم میگیریم.
نظرت در مورد تقسیم بندی من چیه؟ میتونی ویرایشش کنی طبق نظر خودت؟؟[/QUOTE]
بد نیست.

اما فکر کردی قراره تو این تالارها چی بزاری؟؟

فرهنگ
2010/2/10, 06:56 PM
نظر من ( با اجازه همه) :

1-متالورژی استخراجی
1-1-پیرو متالورژی
1-2-هیدرو متالورژی
1-3-متالورژی فلزات آهنی

2-متالورژی صنعتی
2-1-مهندسی جوشکاری

3-سرامیک
3-2- شیشه ها
3-3- لعاب ها
3-4-دیرگدازها

4- مشترک
4-1- نانو مواد
4-2 متالورژی فیزیکی
4-3- متالورژی مکانیکی
4-4- ترمودینامیک
4-5- متالورژی سطوح

نظر ، انتقاد ، پیشنهاد؟؟

مرسی
این بهترین اسکلت بندی بود......

آقای رییس شما چرا دنبال کابر فعال ریخته گری میگردی اینجا تالار مواده. اصلا خود من قول میدم ریخته گری رو بچرخونم:biggrin:
80 درصد بچه های اینجا کارشناسی میخونن و زمینه های متفاوتی رو میتونن کار کنن .
در ضمن فکر میکنم یه جایی برای NDT باید قائل شیم

m4material
2010/2/10, 07:25 PM
واي چي ميشه اگه بشه!!!!!:D

سلام

نظر جالبيه! فرايند ساخت سراميكها، سراميكهاي مهندسي، شيشه و لعاب خوبه! ( شد 3 تا زير تالار)(شيشه و لعاب بهتر نيست جدا باشه؟) نانو سراميكها هم بهتره تو همون قسمت نانو كه ميذاريم قرار بگيره!

نظر من ( با اجازه همه) :

1-متالورژی استخراجی
1-1-پیرو متالورژی
1-2-هیدرو متالورژی
1-3-متالورژی فلزات آهنی

2-متالورژی صنعتی
2-1-مهندسی جوشکاری

3-سرامیک
3-2- شیشه ها
3-3- لعاب ها
3-4-دیرگدازها

4- مشترک
4-1- نانو مواد
4-2 متالورژی فیزیکی
4-3- متالورژی مکانیکی
4-4- ترمودینامیک
4-5- متالورژی سطوح

نظر ، انتقاد ، پیشنهاد؟؟
موافقم، ولي تالار سراميك همونطور كه در بالا گفتم بهتر نيست؟تو قسمت مشترك هم كامپوزيت رو اضافه كنيم بهتره!!!يه مدير هم يه جورايي زياد جالب نيست! ميشه متخصص گفت! چون بهتره كارهاي حذف و اضافه و تنظيم يه مدير باشه!

مطمئنا هدف همه همينه كه چند گانگي بوجود نياد !
به نقل از شما همه از يك خونواده هستيم و ميمونيم !
ولي بايد تقسيم بندي به شكلي باشه كه كاربرا راحت بتونن فعاليت كنن !
كي ميخواد چندگانگي ايجاد كنه، بگيد تا خودم حسابشو برسم!!!

:gol:درود به تمام مواديها:gol:

بيو سراميكها
شيشه و لعاب
خواص نوري و الكتريكي
خواص مغناطيسي
سراميكهاي ساختماني
كاربرد سراميكها
فرايند ساخت سراميكها
نانو ذرات...

حالا بهتر شد!!!!:D

nano.gemini
2010/2/10, 08:46 PM
مرسی
این بهترین اسکلت بندی بود......

آقای رییس شما چرا دنبال کابر فعال ریخته گری میگردی اینجا تالار مواده. اصلا خود من قول میدم ریخته گری رو بچرخونم:biggrin:
80 درصد بچه های اینجا کارشناسی میخونن و زمینه های متفاوتی رو میتونن کار کنن .
در ضمن فکر میکنم یه جایی برای NDT باید قائل شیم
تشکر دونم تمومیده

pedestrian
2010/2/10, 09:15 PM
با سلام
البته به نظر من (چقدر نظر ميدم) آقا رضا درست مي گن اگه هر كسي بخشي رو پيشنهاد مي كنه بايد يكي باشه كه اونجارو بتونه خوب نظم بده وگرنه ميشه مثل خونه ارواح. منم اگه قسمت NDT درست بشه چون اين قسمت رو خيلي دوست دارم تمايل دارم دربارش مقاله و مطلب در بيارم. البته ديگران هم بايد منو كمك كننا.

asaly
2010/2/10, 09:18 PM
نظر من ( با اجازه همه) :

1-متالورژی استخراجی
1-1-پیرو متالورژی
1-2-هیدرو متالورژی
1-3-متالورژی فلزات آهنی

2-متالورژی صنعتی
2-1-مهندسی جوشکاری

3-سرامیک
3-2- شیشه ها
3-3- لعاب ها
3-4-دیرگدازها

4- مشترک
4-1- نانو مواد
4-2 متالورژی فیزیکی
4-3- متالورژی مکانیکی
4-4- ترمودینامیک
4-5- متالورژی سطوح

نظر ، انتقاد ، پیشنهاد؟؟

منم موافقم :gol:
و همينجا قول ميدم توي بخش سراميك و نانو فعال باشم :redface:

shady_er
2010/2/10, 09:19 PM
واي چي ميشه اگه بشه!!!!!:D

نظر جالبيه! فرايند ساخت سراميكها، سراميكهاي مهندسي، شيشه و لعاب خوبه! ( شد 3 تا زير تالار)(شيشه و لعاب بهتر نيست جدا باشه؟) نانو سراميكها هم بهتره تو همون قسمت نانو كه ميذاريم قرار بگيره!

شيشه و شيشه سراميك ....لعاب هم جزئي از اون ...خوبه ....نانو هم همونطور كه گفتيد....تا نظر بقيه ي بچه ها چي باشه

Amir_Ans
2010/2/10, 10:22 PM
هر کار میکنید شناسایی و انتخاب مواد رو یادتون نره:redface:

maryam-d
2010/2/10, 10:28 PM
هر کار میکنید شناسایی و انتخاب مواد رو یادتون نره:redface:
چشم:D

m4material
2010/2/11, 08:56 AM
شيشه و شيشه سراميك ....لعاب هم جزئي از اون ...خوبه ....نانو هم همونطور كه گفتيد....تا نظر بقيه ي بچه ها چي باشه
شيشه و لعاب به نظرم بهتره، چون وقتي ميگيم شيشه ، شيشه سراميكم جزئشه ديگه( مثل كتاب دكتر مارقوسيان كه اسمش شيشه است و شيشه سراميك جزوي از اون)
راستي shady-er خانم! شما يه موضوعي پيش كشيده بوديد كه يادم رفت يه مطلبي دربارش بگم!گفته بويد نمي خواد تالار هاي مختلف باري سراميك داشته باشيم ، تاپيك مهم هم ميتونه اينكار رو انجام بده!!!!!!!!!
دو تا مطلب: يكي اينكه برخلاف نظر شما معتقدم بهتر نيست تالارهاي مختلف داشته باشيم؟ براي مثال ما حتي تو چارت درسي يا حتي در واقعيت براي قسمتهاي مختلف جداگانه بررسي ميكنيم!خودتون بهتر ميدونيد كه خيلي راحت نميشه در مورد سراميك ها تقسيم بندي كرد!
نكته ديگه در مورد تاپيك مهم كردنه؛ براي مثال عرض ميكنم، فكر كنيد براي سراميكهاي الكتريكي بخواهيم تاپيك مهم كنيم، اين قسمت براي خودش يه دنياي ديگه است، حالا اگه مقاله ها زياد بشه ديگه نميه اون مقاله مشخص رو پيدا كرد، اونوقت مجبوريم بعد از هر چند تا پست يه پست براي آرشيو بذاريم!
راستي امروز داشتم كتاب" تلكنولوژي سراميكهاي ظريف " رو يه تورقي ميكردم، يه دسته بندي اونجا ديدم كه به دلم نشست! كاملتر از اون پيدا نكردم! بهتر نيست همين بشه دسته بندي تالار سراميك
فراورده هاي ويژه و سرامكيهاي تكنيكي
ديرگدازها
فراورده هاي زمخت
فراورده هاي ظريف

اين دسته بندي خوبه؟
براي نانو هم ميخواستم دسته بندي پيشنهاد بدم، ولي فكر ميكنم بهتره يه مدت بگذره بعد مشخصش كنيم!
راستي در مورد دسته بندي آقا rezab يه مطلبي ميخواستم عرض كنم! تو قسمت مشترك همونطور كه گفتم بهتر نيست كامپوزيت هم اضافه شه؟ و همچنين به نظرتون بهتر نيست به جاي متالورژي مكانيكي و متالورژي فيزيكي بنويسيم خواص مكانيكي و خواص فيزيكي، به دو دليل : 1 اينكه همونطور كه مشخصه مشتركه.2- همونطور كه ميدونيد تو سراميكها ما خواص مكانيكي هم داريم( اصلا درسي تحت عنوان "خواص مكانيكي سرامكيها " داريم)
باز هم ممنون از همه كه نظر ميدن!
موفق باشيد

nano.gemini
2010/2/11, 10:12 AM
شيشه و لعاب به نظرم بهتره، چون وقتي ميگيم شيشه ، شيشه سراميكم جزئشه ديگه( مثل كتاب دكتر مارقوسيان كه اسمش شيشه است و شيشه سراميك جزوي از اون)
راستي shady-er خانم! شما يه موضوعي پيش كشيده بوديد كه يادم رفت يه مطلبي دربارش بگم!گفته بويد نمي خواد تالار هاي مختلف باري سراميك داشته باشيم ، تاپيك مهم هم ميتونه اينكار رو انجام بده!!!!!!!!!
دو تا مطلب: يكي اينكه برخلاف نظر شما معتقدم بهتر نيست تالارهاي مختلف داشته باشيم؟ براي مثال ما حتي تو چارت درسي يا حتي در واقعيت براي قسمتهاي مختلف جداگانه بررسي ميكنيم!خودتون بهتر ميدونيد كه خيلي راحت نميشه در مورد سراميك ها تقسيم بندي كرد!
نكته ديگه در مورد تاپيك مهم كردنه؛ براي مثال عرض ميكنم، فكر كنيد براي سراميكهاي الكتريكي بخواهيم تاپيك مهم كنيم، اين قسمت براي خودش يه دنياي ديگه است، حالا اگه مقاله ها زياد بشه ديگه نميه اون مقاله مشخص رو پيدا كرد، اونوقت مجبوريم بعد از هر چند تا پست يه پست براي آرشيو بذاريم!
راستي امروز داشتم كتاب" تلكنولوژي سراميكهاي ظريف " رو يه تورقي ميكردم، يه دسته بندي اونجا ديدم كه به دلم نشست! كاملتر از اون پيدا نكردم! بهتر نيست همين بشه دسته بندي تالار سراميك
ديرگدازها
فراورده هاي زمخت
فراورده هاي ظريف

اين دسته بندي خوبه؟
براي نانو هم ميخواستم دسته بندي پيشنهاد بدم، ولي فكر ميكنم بهتره يه مدت بگذره بعد مشخصش كنيم!
راستي در مورد دسته بندي آقا rezab يه مطلبي ميخواستم عرض كنم! تو قسمت مشترك همونطور كه گفتم بهتر نيست كامپوزيت هم اضافه شه؟ و همچنين به نظرتون بهتر نيست به جاي متالورژي مكانيكي و متالورژي فيزيكي بنويسيم خواص مكانيكي و خواص فيزيكي، به دو دليل : 1 اينكه همونطور كه مشخصه مشتركه.2- همونطور كه ميدونيد تو سراميكها ما خواص مكانيكي هم داريم( اصلا درسي تحت عنوان "خواص مكانيكي سرامكيها " داريم)
موفق باشيد
من با این موافقم.

REZAB
2010/2/11, 12:00 PM
ديرگدازها
فراورده هاي زمخت
فراورده هاي ظريف

اين دسته بندي خوبه؟
موفق باشيد

مهدی جان ... به نظر من این دسته بندی زیاد به دل نمیشینه... گرچه من از سرامیک اطلاعاتم کمه با اجازت نظرمو دادم.
با توجه به دروس اصلیتون و نظرات خودت این تقسیم بندی ساده تر ،کلیتر و بهتر نیست؟

1-سرامیک ها و الکترو سرامیک ها
2- دیرگدازها
3-لعاب ها و شیشه ها

اینجوری بقیه گرایشها هم میتونن راحتتر از این بخش استفاده کنن. مثلا بچه های استخراج که دیرگداز هم می خوندن ،میتونن به راحتی توی این قسمت فعالیت کنن.

shady_er
2010/2/11, 02:20 PM
REZABو m4material عزيز،بهتر نيست فراورده هاي ويژه و ....رو همون سراميك هاي مهندسي بناميم ؟
مي دونيد كه لعاب هم نوعي شيشه است...خوب يه تالار يا نميدونم تاپيك با نام شيشه داشته باشيم
وفرايند ساخت سراميك ها كه قبلا گفتم چون مهمه ...شامل شكل دهي سراميك هاي ساختماني حتي سراميك هاي سنتي كاشي و غيره ميتونه تو اين بخش قرار بگيره
قبلا هم در باره ي سراميك هاي اكسيدي و غير اكسيدي گفتم كه تو بخش مهندسي قرار مي گيره....الان يادم اومد....بحث رنگ هاي سراميكي...مي تونه يا توبخش فرايند ساخت سراميك ها قرار بگيره يا تو بخش اكسيدي و غير اكسيدي.....
حالا نظرتون چيه؟

m4material
2010/2/11, 03:26 PM
مهدی جان ... به نظر من این دسته بندی زیاد به دل نمیشینه... گرچه من از سرامیک اطلاعاتم کمه با اجازت نظرمو دادم.
با توجه به دروس اصلیتون و نظرات خودت این تقسیم بندی ساده تر ،کلیتر و بهتر نیست؟

1-سرامیک ها و الکترو سرامیک ها
2- دیرگدازها
3-لعاب ها و شیشه ها

اینجوری بقیه گرایشها هم میتونن راحتتر از این بخش استفاده کنن. مثلا بچه های استخراج که دیرگداز هم می خوندن ،میتونن به راحتی توی این قسمت فعالیت کنن.

REZABو m4material عزيز،بهتر نيست فراورده هاي ويژه و ....رو همون سراميك هاي مهندسي بناميم ؟
مي دونيد كه لعاب هم نوعي شيشه است...خوب يه تالار يا نميدونم تاپيك با نام شيشه داشته باشيم
وفرايند ساخت سراميك ها كه قبلا گفتم چون مهمه ...شامل شكل دهي سراميك هاي ساختماني حتي سراميك هاي سنتي كاشي و غيره ميتونه تو اين بخش قرار بگيره
قبلا هم در باره ي سراميك هاي اكسيدي و غير اكسيدي گفتم كه تو بخش مهندسي قرار مي گيره....الان يادم اومد....بحث رنگ هاي سراميكي...مي تونه يا توبخش فرايند ساخت سراميك ها قرار بگيره يا تو بخش اكسيدي و غير اكسيدي.....
حالا نظرتون چيه؟
با سلام به تمام دوستان و تشكر از همشون به خاطر توجه به اين مبحث!
مي خواستم كلي مطلب بنويسم ، ولي گفتم بهتره فقط يه جمع بندي كنم!
به نظرم مطابق فرمايشات شادي خانم و نظرات آقا رضا اين خوبه! در موردش صحبت كردن ديگه فكر كنم كافيه ولي اگر دوستان بخوان ادامه ميديم!
سراميكهاي مهندسي
فرايند ساخت سراميكها
فراورده هاي ظريف(شيشه، كاشي و ...)
ديرگدازها و فراورده هاي زمخت
اينجوري سراميكهاي مهندسي و فرايند ساخت سراميكها مطابق حرفهاي شادي خانم ميشه و فراورده هاي ظريف رو ميديم براي تمام فراورده هاي سراميكي ( ظروف خانگي، كاشيها، سراميكهاي بهداشتي، مقره ها ، سفال، شيشه، چيني، پرسلانها و ...) و ديرگدازها به خاطر اهميت و كاربردي كه دراين تالار داره( چون ميدونيد كه هم در متالورژي صنعتي و هم استخراجي مهمه) جدا بشه! از طرفي فراورده هايي مثل سراميكهاي ساختماني و فراورده هاي زمخت از جمله آجر در اين دسته بندي باشه!
اين دسته بندي به نظرم يه تلفيقي از نظرات هممونه!خوبه؟

satelo
2010/2/12, 06:15 PM
من با همتون موافقم حق به دست همه ی شماست
ولی با آقایان rezab و reza_1364 بیشتر موافقم
چونکه طرح هاشون اساسی تره

casper.0021
2010/2/13, 11:26 AM
بد نیست.

اما فکر کردی قراره تو این تالارها چی بزاری؟؟[/QUOTE]

من یه سوال میتونم بپرسم....؟؟؟
هدف از این تغییر دکراسیون ارتقاء سطح علمی تالاره یا پخش کردن کاربرا تو زیر گروه های مشخص شده؟

چه فرقی میکنه کی کجا رو بچرخونه؟
همون قدر که خوردگی اهمیت داره ریختگری هم اهمیت داره ( تو کارشناسی ریختگری 7 واحده خوردگی 3 واحد)

....!!!

mahnaz -A
2010/2/14, 03:55 PM
با سلام به تمام دوستان و تشكر از همشون به خاطر توجه به اين مبحث!
مي خواستم كلي مطلب بنويسم ، ولي گفتم بهتره فقط يه جمع بندي كنم!
به نظرم مطابق فرمايشات شادي خانم و نظرات آقا رضا اين خوبه! در موردش صحبت كردن ديگه فكر كنم كافيه ولي اگر دوستان بخوان ادامه ميديم!
سراميكهاي مهندسي
فرايند ساخت سراميكها
ديرگدازها و فراورده هاي زمخت
اينجوري سراميكهاي مهندسي و فرايند ساخت سراميكها مطابق حرفهاي شادي خانم ميشه و فراورده هاي ظريف رو ميديم براي تمام فراورده هاي سراميكي ( ظروف خانگي، كاشيها، سراميكهاي بهداشتي، مقره ها ، سفال، شيشه، چيني، پرسلانها و ...) و ديرگدازها به خاطر اهميت و كاربردي كه دراين تالار داره( چون ميدونيد كه هم در متالورژي صنعتي و هم استخراجي مهمه) جدا بشه! از طرفي فراورده هايي مثل سراميكهاي ساختماني و فراورده هاي زمخت از جمله آجر در اين دسته بندي باشه!
اين دسته بندي به نظرم يه تلفيقي از نظرات هممونه!خوبه؟
ممنون این دسته بندی به نظر جامع تر میرسه

mahnaz -A
2010/2/14, 03:57 PM
حالا نظرتون چيه؟
ممنون شادی خانوم

mahnaz -A
2010/2/14, 03:59 PM
به نظرم با کمک و نظر دوستان دسته بندی های خوبی ارائه شده که باید با لطف آقا رضا این تاپیک ها ایجاد بشه و اگه ایرادی دیده شد بعدا اصلاح بشه !

موفق باشید ...

navidsaket
2010/2/14, 04:30 PM
سلام بچه ها!
همه خوب هستین؟
بابا چه خبر شده؟
حالا ما داشتیم درس میخوندیم اییییییییییییینهمه تغییر دکوراسیون باید میدادین؟
ما که دخالت نکنیم بهتره!
بذار کاربرای فعال و رئیس تالار تصمیم بگیرن!
موفق باشین دعا کنین ارشد قبول شم!
انشاالله همه قبول شین!

mahnaz -A
2010/2/14, 04:49 PM
سلام بچه ها!
همه خوب هستین؟
بابا چه خبر شده؟
حالا ما داشتیم درس میخوندیم اییییییییییییینهمه تغییر دکوراسیون باید میدادین؟
ما که دخالت نکنیم بهتره!
بذار کاربرای فعال و رئیس تالار تصمیم بگیرن!
موفق باشین دعا کنین ارشد قبول شم!
انشاالله همه قبول شین!
به امید خدا حتما قبول میشید ...
موفق باشید

navidsaket
2010/2/14, 05:12 PM
ممنونم خانم مهندس عزیز همچنین شما و بچه های دیگه مواد!

Mossit
2010/2/15, 07:45 PM
به نظر من مهمترین موضوع برای یک دانشجوی کارشناسی اینه که بتونه با گرایش های اصلی رشته اش آشنا بشه و راه خودش رو تو اونها پیدا کنه. براین اساس بهترین کار اینه که ما بیایم تالار متالورژی صنعتی رو روی گرایش های ارشدش مثل شکل دادن، انتخاب مواد، ریخته گری، خوردگی، نانو، بایو و ... دسته بندی کنیم. متاسفانه یکی از دوستانمون این پیشنهاد رو داده (قاسم معتمدی) اما مورد هجمه واقع شده البته این حرف من هم شاید مهر تاییدی بر گفته های ایشون باشه ولی در حد یک نظر می مونه و قابل رد شدن یا تایید شدنه. بگذریم...
حالا یکی هم شاید نخواد ادامه تحصیل بده برای ارشد، خب باز هم مساله ای نیست اون خواه ناخواه وارد یکی از این حیطه ها شده و فیلد کاری خودش رو انتخاب کرده پس فردا تو یه زمینه مشخصی بیشتر می دونه. این خیلی بهتر از اینه که از هر چیز یه مقدار بدونه. ببینید اگه ما بیاییم تالار بزنیم: خواص فیزیکی، خواص مکانیکی، ترمودینامیک و ... هیچ انگیزه ای ایجاد نمی کنیم چرا که این ها ابزار های یک مهندس مواد هستند نه چیز هایی که بخواد روی اونها بحث کنه. قوانینی برای استنباط و جلو بردن کارش. به نظرم اگه جای تالار خواص مکانیکی بزنیم NDT یا بزنیم شکل دادن کمک زیادی به خودمون و دوستانمون کرده ایم. حتی تقسیم بندی مقالات برای همایش های متالورژی هم بر اساس گرایش های ارشدش هست. این صحبت ها درباره ی متالورژی بود با توجه به بحث تخصص گرایی دوستان سرامیک هم می تونن گرایش هاشون رو مشخص کنن. بیایید ترغیب کنیم همدیگه رو برای کار بیشتر

mona_azad
2010/2/17, 07:48 AM
kheili zahmat keshidid dasteton dard nakone dar kol kheili khobe vali age be ceramic bishtar baha bedid behtarammmmmmmmmmmmmmmmmm misheeeee:smile::gol:

reza_1364
2010/2/17, 08:22 PM
kheili zahmat keshidid dasteton dard nakone dar kol kheili khobe vali age be ceramic bishtar baha bedid behtarammmmmmmmmmmmmmmmmm misheeeee:smile::gol:
فارسی تایپ کنید

Maany Emo
2010/2/19, 12:30 PM
من هم فکر میکنم بخش کنکوری ها واقعا فعاله و از همگی سپاسگزارم که رونق خاصی به کنکوری ها دادند...

البته با نظر دوستمون که برای هر گرایش تاپیکی مجزا بزنیم هم موافقم هم نه، اول اینکه بایست ببینیم ظرفیت مطالب برای گرایش های هشت - نه گانه مواد وجود داره و افراد و مطالب به اندازه ای باشه که بشه روی تاپیک حساب کرد اگر بود این کار بسیار مناسبه وگرنه خود اقا رضا و دیگران ترجیح بدن...

حالا اقای رضا خان(نه اون شاه فقید:biggrin:) شما بعنوان مدیر و هماهنگ کننده بهتره از میان نظراتی که تا اینجا دادن نظرات برتر رو بهمراه نظرات کارشناسی خودتون و فرهنگ و بقیه بزارید تا بچه ها روی اون انتخابا نظر بدن بهتر باشه فکر کنم...;)

یا حق منصور

mona_azad
2010/2/21, 11:28 AM
فارسی تایپ کنید
خودم می دونستم باید فارسی تایپ کنم شرمندههههههه:(:(
ولی نمی تونستم فارسی بنویسم چون ویندزمون فارسی نداشت الحمداله
درست شد.....

pedestrian
2010/2/21, 05:13 PM
سلام
ميگم فرهنگ خانوم و آقا رضا تصميم نهايي كي اتخاذ ميشه؟
مرسي

فرهنگ
2010/2/23, 09:08 AM
من راجع به این موضوع ترجیح میدم مثل همه کاربرا نظر بدم و اجرایی کردنش به عهده خود رییس باشه

sina_0021
2010/2/23, 02:45 PM
مثل اين كه اينجا بد جور بين علما شبهه افتاده...!!!!
چه خبره اينجا؟؟؟؟
يعني دوستاي عزيزمون تو رشته سراميك هنوز به اتفاق نظر نرسيدن؟

Mossit
2010/2/24, 08:28 AM
من راجع به این موضوع ترجیح میدم مثل همه کاربرا نظر بدم و اجرایی کردنش به عهده خود رییس باشه
اوه، چقدر باکلاس

فرهنگ
2010/2/24, 08:41 AM
اوه، چقدر باکلاس

هر وقت اینجور اسما رو به دوش کشیدی(فقط ) میفهمی چی میگم؟؟:redface:

reza_1364
2010/2/24, 10:11 PM
دوستان عزیز تا آخر هفته نظراتتون را بگین که انشاءالله هرچه زودتر با کمک هم درستش کنیم

Mossit
2010/2/25, 08:34 AM
هر وقت اینجور اسما رو به دوش کشیدی(فقط ) میفهمی چی میگم؟؟:redface:
باشه حالا هی طعنه بزنید. :biggrin:

REZAB
2010/3/15, 01:00 PM
آقای مدیر... واسه سال 89 یه خونه تکونی بد نیست ها... تنوع هم میشه... یه فکری واسه اسکلت جدیدت بکن...

reza_1364
2010/3/15, 04:07 PM
آقای مدیر... واسه سال 89 یه خونه تکونی بد نیست ها... تنوع هم میشه... یه فکری واسه اسکلت جدیدت بکن...
منتظر m4material هستم که نمودار قسمت سرامیک را بده

mahnaz -A
2010/3/15, 04:17 PM

:surprised::):surprised:

واقعا ؟!

خب چرا نیمدن نمودارشو ؟!:redface:

آقای m4material منتظرن دوستان گمون کنم !:D

m4material
2010/3/15, 04:24 PM
:surprised::):surprised:

واقعا ؟!

خب چرا نیمدن نمودارشو ؟!:redface:

آقای m4material منتظرن دوستان گمون کنم !:D

تا شب نمودارو ميذارم!
اگه ميخواي يه نمودار كلي بذارم؟!!!!:redface:

m4material
2010/3/15, 11:33 PM
چون آخرين نظر در مورد سراميك به چهار بخش تقسيم شد و تقريبا همه متفق القول شدند، همين چهار تا رو اساس در نظر ميگيريم و مقالات رو بر اساس اونا تقسيم بندي ميكنيم!اگه نظري داريد حتما بگيد!خوبه؟

سراميكهاي مهندسي
مقاله شماره8:انواع مواد ساینده (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100440)
مقاله ی شماره ی 10: توربین های سرامیکی و آینده ی هوافضا (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=28044)
مقاله شماره 14:لزوم حركت به سمت سراميك‌هاي پيشرفته (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100452)
مقاله شماره15:كاربردهاي پزشكي و بهداشتي سراميك‌هاي پيشرفته (بيوسراميك‌ها) (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100453)
مقاله شماره 16:سراميك‌هاي پيشرفته و كاربرد آن (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100454)
مقاله شماره 20: آهنربای فریتی سخت (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100476)
مقاله شماره 21:آهن ربا و مغناطیس (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100473)
مقاله شماره 23: بررسي انتقال حرارتي يك نوع رزين آكريلي گرما پخت مخلوط شده با ذرات اكسيد آلومينيوم (Al2O3) (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100482)
مقاله شماره 29: ترمز سراميكي (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100491)
مقاله شماره 28: روغن موتور بر مبناي تكنولوژي متالوسراميك (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100493)
مقاله شماره 30:کاربرد سرامیک در علم پزشکی (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100518)
مقاله شماره 31: كاربرد بيو متريال سراميكي در مهندسي پزشكي (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100520)
مقاله شماره 33: فیبر نوری چگونه کار می کند؟ (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100523)
مقاله شماره 34: كاربرد سراميك در فضاپيماها (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100519)
مقاله شماره 36: سراميكهاي مغناطيسي چيستند و چه كاربردهايي دارند (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100528)
مقاله شماره 37: سرامیک‌ها سازگارترین مواد جهت استفاده در بدن انسان هستند (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100529)
مقاله شماره 40:كاربردهاي نظامي سراميك (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=103191)
مقاله شماره 42: مواد سراميكي انعطاف پذير (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=103852)
مقاله شماره 43:ابزارهاي برشي (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=104112)
مقاله شماره 47: لزوم حركت به سمت سراميك‌هاي پيشرفته (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=110328)
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=151426
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=162552
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=163154

فرايند ساخت سراميكها
مقاله شماره 6:افزودنى ها و شكل دهى سراميك:(ADDITIVES) (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100435)
مقاله شماره 18: اسپري دراير (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100468)
مقاله شماره 24:پخت کوره (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100484)
مقاله شماره 50:سنتز كورديريت به روش حالت جامد در حضور افزودني ها (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=124421)
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=157757

مقاله ی شماره ی 2: بررسی کلی سرامیکها ، لعابها و ... (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=37776)
مقاله شماره 7:واژه نامه عيوب شيشه (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100436)
مقاله شماره17:شیشه (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100455)
مقاله شماره26:تاریخچه چینی وانتخاب چینی هتل (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100486)
مقاله شماره 32: سرامیک لعابدار در افغانستان (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100525)
مقاله شماره 38:ظروف اوپال رقیب جدی محصولات چینی (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100531)
مقاله شماره 41: لعابها (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=103356)
مقاله شماره 49: توليد الياف شيشه و ماجراي چند دهه عقب‌ماندگي در صنعت كامپوزيت (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=112760)
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=117689
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=151352
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=97012

ديرگدازها وفراورده هاي زمخت
مقاله ی شماره ی (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=40056)1: مقدمه ای بر دیرگدازها (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=40056)
مقاله شماره 35: آجرهاي شاموتي (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=100472)

m4material
2010/3/16, 12:29 AM
خوب اين طرح نهايي، بر اساس رايزني هاي بسيار!!!
http://www.sharemation.com/m866142008/22.JPG

m4material
2010/3/19, 07:49 PM
سلام !
همين الان فهميدم سايتي كه عكسها رو از اونجا upload ميكردم "ف ي ل ت ر "شده( www.sharemation.com) واقعا متاسفم! اين عكس طرح هم اونجا گذاشته بودم! عكسهاي تاپيك سفرنامه رو هم اونجا گذاشته بودم، اونا هم پريده فكر كنم!!! نمي دنم چي بگم؟!!! اميدوارم از "ف ي ل ت ر ي " در بياد!

m4material
2010/3/19, 07:55 PM

سلام !
همين الان فهميدم سايتي كه عكسها رو از اونجا upload ميكردم "ف ي ل ت ر "شده( www.sharemation.com (http://www.sharemation.com)) واقعا متاسفم! اين عكس طرح هم اونجا گذاشته بودم! عكسهاي تاپيك سفرنامه رو هم اونجا گذاشته بودم، اونا هم پريده فكر كنم!!! نمي دنم چي بگم؟!!! اميدوارم از "ف ي ل ت ر ي " در بياد!

اين اون طرحه كه گفته بودم!
http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=19158&stc=1&d=1269015919

Roozbeh69
2010/3/19, 11:43 PM
سلام !
همين الان فهميدم سايتي كه عكسها رو از اونجا upload ميكردم "ف ي ل ت ر "شده( www.sharemation.com (http://www.sharemation.com)) واقعا متاسفم! اين عكس طرح هم اونجا گذاشته بودم! عكسهاي تاپيك سفرنامه رو هم اونجا گذاشته بودم، اونا هم پريده فكر كنم!!! نمي دنم چي بگم؟!!! اميدوارم از "ف ي ل ت ر ي " در بياد!

خب باید خودت از ***** درش بیاری

reza_1364
2010/4/10, 01:41 PM
تا اومدن مدیر ارشد سایت برای انجام این کار باید صبر کرد

موفق باشید

zeinab68
2010/10/08, 12:16 AM
آقا رضا طرح آقا مهدی خیلی خوب بودا . واسه سرامیک ها هم شاخه بندی کنید لطفا.

Aghaye khas
2010/10/08, 04:01 PM
به نظر من خوردگی اونقدر اهمیت داره که جدا بشه

Amir_Ans
2010/10/10, 11:04 PM
شناسایی چی شد آقا رضا ؟؟ :w46:من که هرچی گشتم پیدا نکردم:w19::w09::w00::wallbash:

reza_1364
2010/10/10, 11:36 PM
شناسایی چی شد آقا رضا ؟؟ :w46:من که هرچی گشتم پیدا نکردم:w19::w09::w00::wallbash:

ارشدو فعلا جدا نکردیم

یواش یواش

seram
2010/10/12, 05:32 PM
:wallbash::cry::w00::w00::w06:مگه ما سرامیکیا چه هیزم تری به شما متالوژیا فروختیم.هان؟؟اصلآ دعا می کنم خدا سوکستون کنه بعدشم بندازتتون توی دیگه مذاب تا جیز بشید:cry:

zeinab68
2010/10/12, 11:22 PM
:wallbash::cry::w00::w00::w06:مگه ما سرامیکیا چه هیزم تری به شما متالوژیا فروختیم.هان؟؟اصلآ دعا می کنم خدا سوکستون کنه بعدشم بندازتتون توی دیگه مذاب تا جیز بشید:cry:

همین 2 تا تالار هم با کلی مخ زنی آقا رضا بهمون داد .

m4material
2010/10/13, 11:01 PM
همین 2 تا تالار هم با کلی مخ زنی آقا رضا بهمون داد .

ميشه اين طرح آقا رضا رو هم يكي برا من بذاره تا ببينم چه بلايي سرمون اومده!!!!!!!!!

zeinab68
2010/10/14, 12:33 AM
ميشه اين طرح آقا رضا رو هم يكي برا من بذاره تا ببينم چه بلايي سرمون اومده!!!!!!!!!

الان طرح رو انجام دادن . تالارو ندیدی یکم تغییر کرده قسمته گرایش ها.

m4material
2010/10/15, 04:18 PM
سلام به همگي!
به به ! به سلامتي تالار يه سرو ساموني گرفت!
ولي آقا رضا بد جوري از دستت شاكيم! اين همه طرح بده، طرح بستون همين بود؟ دست شما درد نكنه:razz:من كه بخيل نيستم ، ما كه عمرمونو كرديم! اميدوارم بچه ها هميشه شاد و پيروز باشن! من كه اينجا نقش كشك رو داشتم!
موفق باشيد:gol:

zeinab68
2010/10/15, 04:21 PM
سلام به همگي!
ولي آقا رضا بد جوري از دستت شاكيم! اين همه طرح بده، طرح بستون همين بود؟ دست شما درد نكنه:razz:من كه بخيل نيستم ، ما كه عمرمونو كرديم! اميدوارم بچه ها هميشه شاد و پيروز باشن! من كه اينجا نقش كشك رو داشتم!

حرص نخور . قول میدم طرحت عملی بشه . وای سا یکم فعال بشه تالارمون.

reza_1364
2010/10/15, 04:43 PM
سلام به همگي!

به به جناب مهدی خان

چه عجب تشریف اوردین

فکر کنم یه نگاه به اکتیویته خودتون بندازین همه چیز روشن بشه

موفق باشین

Mossit
2010/10/16, 08:47 PM
نه؛ مثل اینکه اسکلته یه تکونی خورد
تشکر، تکون رو بیشتر کنید. خوشمان آمد

Mossit
2010/10/23, 08:31 AM
آقا رضا جوشکاری کو؟ نداریم؟