PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : EfQM

ie_kiasari
2007/5/26, 09:55 AM
سلام دوستان.
اميدوارم بتونيد كمكم كنيد.

من دوره هاي تربت ارزياب و تدوين اظهار نامه شركت كرده ام.ولي با توجه به علاقه اي كه نسبت به اين مقوله دارم اين دوره ها پاسخگوي نياز من نبوده است . چون اين دوره ها كليشه اي بوده ودر چارچوب خاصي فرد را راهنمايي مي كند.
لذا از شما تقاضا دارم كه در صورت امكان سايت يا مرجعي را به من معرفي كنيد كه بتوانم نمونه اي از يك اظهارنامه و ارزيابي آن ولو اينكه يك نسخه ي آموزشي باشد ، را تهيه و روي آن كار كنم تا توانايي خود را افزايش دهم.

alighasemi
2009/2/09, 09:22 PM
[quote=ie_kiasari;26163]سلام دوستان.
اميدوارم بتونيد كمكم كنيد.

من دوره هاي تربت ارزياب و تدوين اظهار نامه شركت كرده ام.ولي با توجه به علاقه اي كه نسبت به اين مقوله دارم اين دوره ها پاسخگوي نياز من نبوده است . چون اين دوره ها كليشه اي بوده ودر چارچوب خاصي فرد را راهنمايي مي كند.
لذا از شما تقاضا دارم كه در صورت امكان سايت يا مرجعي را به من معرفي كنيد كه بتوانم نمونه اي از يك اظهارنامه و ارزيابي آن ولو اينكه يك نسخه ي آموزشي باشد ، را تهيه و روي آن كار كنم تا توانايي خود را افزايش دهم.

من هم در مورد همین علم دارم مطالعه مب کنم. بهتره همدیگر رئو بسازیم در این راه.
اگه لطف کنید در مرحله اول خودتون رو معرفی کنید ممنون می شم.
من دانشجوی ترم آخر مهندسی صنایع در اصفهان هستم.
اگه دوست داریت ایمیلی بحث کنیم .agh6684@yahoo.com (کنیم.agh6684@yahoo.com)

efqmیه ابزاریه که 8 عامل کیفیتی رو به 9 کمیت تبدیل می کنه .

jتابعد

mahdi.qa
2009/2/26, 04:28 PM
سلام دوستان عزیز . در صورتی که تو مراحل اجرایی مدل تعالی EFQM سؤالی داشته باشید میتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم اظهار نامه و یا سوابق خود ارزیابی سازمانمو در اختیارتون بذارم . امیدوارم درک کنید . چون میزان انتشار مدارک و سوابق یک سازمانو مدیر عامل و نماینده مدیریت (مدیر تعالی) اون سازمان تعیین میکنه و من تو این مورد اجازه انتشار این مدارکو ندارم ولی اطلاعات ناقص خودم در اختیار همه عزیزان هست .

AMAS
2009/3/05, 11:08 PM
اگر نمونه های عملی از EFQM دارید لطفا مرا راهنمایی کنید؟ ضمنا گامهای اجرای انرا تشریح کنید.

aminieiust
2009/3/11, 07:05 PM
منم یک نمونه عملی efqm می خوام ممنون اگه یرام بفرستید

blue sky
2009/3/11, 09:43 PM
اگر نمونه های عملی از EFQM دارید لطفا مرا راهنمایی کنید؟ ضمنا گامهای اجرای انرا تشریح کنید.
سلام دوستان.من مطلبی راجع به EFQM دارم آماده میکنم براتون میزارم.ولی متاسفانه عملی چیزی ندارم:(:gol:

reza.y1047
2009/3/16, 11:23 AM
سلام دوستان.
من در حال تدوین پروژه ی پایانی در مورد EFQM هستم. ممنون میشم که هرگونه اطلاعات و مطالب خود را در اختیارم بگذارید.
ایشالا جبران کنیم:):heart::gol:

Reza.y1047@yahoo.com

morteza4040
2009/3/25, 01:46 PM
سلام اين آدرس وبلاگ منه ، هر چي بخوايد توش پيدا ميشه در ضمن اگه چيزي خواستيد پيغام بذاريد تا براتون بذارم :
http://www.indmanager.persianblog.ir

MManager
2009/8/23, 01:12 PM
سلام اين آدرس وبلاگ منه ، هر چي بخوايد توش پيدا ميشه در ضمن اگه چيزي خواستيد پيغام بذاريد تا براتون بذارم :
http://www.indmanager.persianblog.ir

من این وبلاگو دیدم حتمن ببینیدش
از مرتضی تشکر

star_silver2050
2009/8/23, 01:39 PM
سلام دوستان.
من در حال تدوین پروژه ی پایانی در مورد EFQM هستم. ممنون میشم که هرگونه اطلاعات و مطالب خود را در اختیارم بگذارید.
ایشالا جبران کنیم:):heart::gol:

Reza.y1047@yahoo.com

موضوع پایان نامه من هم efqm میتونیم با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم