برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : سالید ورکsolidworks
mr.abooli
2007/5/24, 03:16 PM
این نرم افزار جون میده برا مدل سازی با کار بری بسیار آسان سه محیط پارت و اسمبلی و دراوینگ داره شما مدل می کنید بعد اگه خواستید اسمبلش می کنید با پارت دیگه و بعدا از اون نقشه می گیرین اگه طالب هستید در مورد اطلاعات آموزشی زیادی دارم اگه دوست دارید ok کنید:)
mr.abooli
2007/5/24, 03:17 PM
نظرتون در مورد آموزش این نر افزار بسیار قدرتمند چیه؟
david_danger
2007/5/25, 02:15 PM
:)
این نرم افزار جون میده برا مدل سازی با کار بری بسیار آسان سه محیط پارت و اسمبلی و دراوینگ داره شما مدل می کنید بعد اگه خواستید اسمبلش می کنید با پارت دیگه و بعدا از اون نقشه می گیرین اگه طالب هستید در مورد اطلاعات آموزشی زیادی دارم اگه دوست دارید ok کنید:)
ok
خيلي خوبه
design man
2007/5/26, 08:14 PM
نظرتون در مورد آموزش این نر افزار بسیار قدرتمند چیه؟بیسار خوب است
samad_srb
2007/6/12, 06:12 PM
سلام دوست عزيز اگه در مورد آموزش پيشرفته ساليد ورك خصوصا سورفيس هاي پيچيده سراغ داري حتما حتما حتما جواب بده . خيلي ممنون.
mr.abooli
2007/6/16, 08:35 AM
سلام دوست عزيز اگه در مورد آموزش پيشرفته ساليد ورك خصوصا سورفيس هاي پيچيده سراغ داري حتما حتما حتما جواب بده . خيلي ممنون.
حتما الان حدود 3 سالی هست با این نرم افزار کار می کتم در تاپیک جلسه یک سالید شروع کردم اگه سوال تخصصی دارید مدل خودتون و یا بصورت عکس یا با ذکر نوع شکل د راون تاپیک یافرستادن به ایمیل خوشحال می شم کمکی کرده باشم با تشکر
hamed_makay55
2008/3/07, 04:40 PM
ن به یک پروزه سالید نیاز دارم. ممنون میشم کمکم کنین
navid_kousheshi
2008/3/07, 05:03 PM
ببینید.
ما نرم افزارهای متفاوتی برای نقشه کشی داریم.از انواع مختلفشون میشه به autocad,solid works و... اشاره کرد.اما نرم افزار بسیار قدرتمند دیگه ای هست که خیلی کاراتر از ایناست.اسمشم catia است.بذارید تفاوت این نرم افزارها رو براتون بگم.اولا اتوکد بیشتر برای ترسیم نقشه های دو بعدی به کار میره.و خلاقیت چندانی به نقشه کش نمیده.محیط بی روحی داره و ضمنا برای نقشه های اماده به کار میره.توی دستگاههای cnc استفاده میشه.در رابطه با سالید میشه گفت بسیار جذاب تر از اتوکده.نقشه های سه بعدیش واقعا معرکست.ولی فقط از سه تا ماژول استفاده می کنه.سازندگان سالید با این شرکت مشکل پیدا کردن.برا همینم رفتن و نرم افزار بسیار قدرتمند دیگه ای به نام کتیا با 17 ماژول ساختن.فرق این دو تو اینه که محیط سالید یه مقدار شیرینتره ولی قابلیتهای بالای کتیا تا حالا حداقل به من یکی اجازه نداده تا با سالید کار کنم. به امتحانش می ارزه....:redface:
aidin_kolka
2008/3/08, 06:46 AM
جناب آقاي كوششي با سلام
احتراما" باطلاع ميرساند كه دليل ساخت و طراحي نرم افزار كتيا مشكل سازندگان ساليد با شركت مربوطه نبوده.مطمئنم كه تو اين مورد اشتباه ميكنيد.
در صورت اطلاعات بيشتر ميتونم بهتون جواب بدم
aidin_kolka
2008/3/08, 06:52 AM
در مورد مطلب آموزشي در مورد surface هاي پيچيده بهتون توصيه ميكنم از سي دي هاي آموزشي شركت ايتوك رايان صنعت استفاده كنيد .البته كتيا محيط سطح سازيش بسيار قويتر هست.منابع آموزشي هم زياد داره.
m.mardani
2008/3/12, 08:59 AM
با سلام.
اگر اين لطفو كنيد و ساليد و كتيا رو آموزش بدين، كمك بزرگي ميكنيد.
من به شخصه اصلاً فرصت براي كلاس رفتن ندارم ولي از طريق اينترنت خيلي راحت ميتونم وقت بزارم.;)
vorodi82
2008/3/12, 02:34 PM
نرم افزار solid work قابلیت تحلیل خستگی رو داره؟(یک نیروی متغییر روی یک قطعه وارد
میشه)
amirgb
2008/3/12, 04:52 PM
درود
دوستان من
نرم افزار هاي فراواني از براي طراحي و مدل سازي وجود دارد كه هر كدام داراي نقاط ظعف و قدرتي هستند
اما در مورد اينكه شما م بايست كدام يك را فرا گيريد اين سواليست كه بستگي به محيط كار شما دارددر بعضي از شركت ها اطلاعات بر اساس كتيا و در بعضي ديگر بر اساس mdt و در بعضي دگر بر مبناي ساليد ايجاد و دسته بندي مي شود.در نهايت شما يك نرم افزار را اگر خوب ياد بگيريد به دليل تشابه نسبي محيط ها باقي نرم افزار ها را با كمي وقت گذاري مي توانيد ياد بگيريد
hashem38
2008/6/02, 07:03 AM
سلام
اطلاعات شما در مورد ساليد تا چه حدي است
ysaffari
2008/6/02, 07:48 AM
نرم افزار solid work قابلیت تحلیل خستگی رو داره؟(یک نیروی متغییر روی یک قطعه وارد
میشه)
این قابلیت رو داره ولی اکثر کسانی که کار کردن معتقد هستن که برای تحلیل خستگی Ansys بهتره
vorodi82
2008/6/02, 09:07 PM
دوست عزیز (yasffari) از این که جواب داید ممنون .... :gol:
ببینید.
ما نرم افزارهای متفاوتی برای نقشه کشی داریم.از انواع مختلفشون میشه به autocad,solid works و... اشاره کرد.اما نرم افزار بسیار قدرتمند دیگه ای هست که خیلی کاراتر از ایناست.اسمشم catia است.بذارید تفاوت این نرم افزارها رو براتون بگم.اولا اتوکد بیشتر برای ترسیم نقشه های دو بعدی به کار میره.و خلاقیت چندانی به نقشه کش نمیده.محیط بی روحی داره و ضمنا برای نقشه های اماده به کار میره.توی دستگاههای cnc استفاده میشه.در رابطه با سالید میشه گفت بسیار جذاب تر از اتوکده.نقشه های سه بعدیش واقعا معرکست.ولی فقط از سه تا ماژول استفاده می کنه.سازندگان سالید با این شرکت مشکل پیدا کردن.برا همینم رفتن و نرم افزار بسیار قدرتمند دیگه ای به نام کتیا با 17 ماژول ساختن.فرق این دو تو اینه که محیط سالید یه مقدار شیرینتره ولی قابلیتهای بالای کتیا تا حالا حداقل به من یکی اجازه نداده تا با سالید کار کنم. به امتحانش می ارزه....:redface:
ممکنه بگي اين داستان رو از کجا پيدا کردي؟!!؟!!
ممکنه بگي کدوم قابليت کتيا بالاست که ساليد نداره؟؟ (با نصب ماژول مناسب)
چيزي که من ميبينم اينه که مثلاً کتيا تا r15 رو من حداقل مي دونم که قيد midpoint نداره، export هم عملاً نداره چون خودش هم نمي تونه فايل هايي که export کرده بخونه و ...
Dr ehsan
2008/6/13, 06:28 PM
چيزي که من ميبينم اينه که مثلاً کتيا تا r15 رو من حداقل مي دونم که قيد midpoint نداره، export هم عملاً نداره چون خودش هم نمي تونه فايل هايي که export کرده بخونه و ...
من با هر دو در حد خیلی مبتدی کار کردم و از SolidWors هم بیشتر خوشم آمد ولی این واقیت که قیمت Solid 5000$ و قیمت Catia 16500$ من رو فقط به این نتیجه می رسونه که Solid یه سری از امکانات Catia رو نداره:biggrin:.
essyh2003
2008/6/13, 06:40 PM
اگه با نرم افزارهای قفل شکسته موجود کار کرده باشید میدونید که برای انتقال مدل از یه نرم افزار به نرم افزار دیگه کلی مشکل به وجود میاد
کتیا این حسن رو داره که یک نرم افزار یکپارچه هستش و ماژول های خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتری نسبت به سالید داره در ماژولهای مشابه مثل تحلیل تنش هم حرفه ای تر هستش
کریم علی
2008/6/27, 04:25 PM
ok 90
فارس تکنیک
2008/6/30, 10:41 PM
با سلام من فرق کتیا با سالیدو به صورت کاملا تخصصی میخواستم :que:ببینم کسی میتو نه منو جواب بده ازش ممنون میشم:)
faryade_sokooot
2008/6/30, 11:41 PM
سلام. من تا حدودی با هر دو نرم افزار کار کردم. تقریبا اصول طراحی هر دو مثل هم هستش اما نرم افزار کتیا در خیلی موارد قویتر عمل می کنه .اما در زمینه تحلیل پیشنهاد می کنم به نرم افزار انسیس متوسل بشی .در حال حاضر نرم افزار کتیا در زمینه طراحی در جهان جزء 3 نرم افزار برتر و اصولا" کتیا برای کارهای هوا و فضا ساخته شد به پیشنهاد شرکت هواپیمایی بویینگ .کتیا در زمینه طراحی رقابت تنگاتنگی داره با پرو اینجنیرینگ و ان ایکس اما در رابطه با تحلیل انسیس حرف اولو می زنه:) .faryade_sokooot
hashem38
2008/7/02, 10:40 AM
سلام
لطفا بيگين كه براي گسترش كدام نرم افزار بهتره؟
mr.abooli
2008/7/02, 01:45 PM
;)
موفق باشید www.mrabooli.blogfa.com (http://www.mrabooli.blogfa.com)[/quote][/quote]
mr.abooli
2008/7/02, 01:56 PM
سلام
لطفا بيگين كه براي گسترش كدام نرم افزار بهتره؟
شیت متاله هر دو قوی هستش اما به کتیا 20 و به سالید 16 مدم
mr.abooli
2008/7/02, 01:57 PM
موفق باشید www.mrabooli.blogfa.com (http://www.mrabooli.blogfa.com/)[/quote][/quote
hashem38
2008/7/03, 07:44 AM
;)
موفق باشید www.mrabooli.blogfa.com (http://www.mrabooli.blogfa.com)[/quote][/quote]
از گسترش چيزي پيدا نكردم
hashem38
2008/7/03, 07:48 AM
با ساليد ميشه گسترش هرم ناقص يا مخروط ناقص را رسم نمود ؟
لطفا روش انرا بگين
من با هر دو در حد خیلی مبتدی کار کردم و از SolidWors هم بیشتر خوشم آمد ولی این واقیت که قیمت Solid 5000$ و قیمت Catia 16500$ من رو فقط به این نتیجه می رسونه که Solid یه سری از امکانات Catia رو نداره:biggrin:.
شما کتيا رو با تمام ماژول هاش مقاسه مي کنيد با ساليد ورکز دست خالي، توي سايت ساليد ورکز قسمت گلد پارتنرز برو قيمت بگير جمع بزن ببين چند مي شه :D
اگه با نرم افزارهای قفل شکسته موجود کار کرده باشید میدونید که برای انتقال مدل از یه نرم افزار به نرم افزار دیگه کلی مشکل به وجود میاد
کتیا این حسن رو داره که یک نرم افزار یکپارچه هستش و ماژول های خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتری نسبت به سالید داره در ماژولهای مشابه مثل تحلیل تنش هم حرفه ای تر هستش
اولاً شما اگه کتيا رو معيار قرار بدي حق با شماست، انتقال مدل از کتيا به بيرون تقريباً غير ممکنه، حتماً فايلت به هم ميريزه، اما اگه به قسمت اکسپورت ساليدورکز سر بزني متوجه مي شي که اکسپورت کردم کار بسيار ساده اي است! انواع و اقسام خروجي با ورژن هاي مختلف ميده که بالاخره به هر برنامة زبون نفهمي ميشه حالي کرد.
دوم اينکه من مقايسة موردي انجام دادم در بحث تحليل تنش در حالت استاتيکي. نتايج cosmos (ساليد) به انسيس بسيار نزديکه (تنش رو کمي بيشتر نشون مي ده) ولي کتيا نتايجش يکنواخت نيست، گاهي از انسيس تنش رو کمتر نشون ميده گاهي بيشتر، اصلاً قابل اعتماد نيست
سوم اينکه ساليد ورکز تعداد زيادي گلد پاتنر داره که اکثر اونها در ايران به سادگي پيدا ميشن و اين نرم افزار ها مثل ماژول هاي کتيا هستند و اکثراً بسيار خوب کار مي کنند. (مثل Camworks , SolidCam, SurfaceWorks ، BLANKWORKS ،Logopress3F، SolidNEST،SheetmetalWorks و غيره) در ضمن خيلي از نرم افزار ها يه ماژول يا اد-اين دارند که توي ساليدورکز نصب مي شه و مدل رو منتقل مي کنه مثل VisualNastran ولي تو کتيا از اين خبرا نيست (کمتره).
با ساليد ميشه گسترش هرم ناقص يا مخروط ناقص را رسم نمود ؟
لطفا روش انرا بگين
از Lofted Bend استفاده کن. تو هلپ ساليد ببين
من به شيت متال در ساليد 17 ميدمjog، عمود بر هم نمي تونه بزنه. با مال کتيا کار نکردم.
با سلام من فرق کتیا با سالیدو به صورت کاملا تخصصی میخواستم :que:ببینم کسی میتو نه منو جواب بده ازش ممنون میشم:)
وقتي سوالت کاملاً عموميه، چطور انتظار داري يه جواب کاملاً تخصصي بگيري؟!! :que: :smile:
سلام. من تا حدودی با هر دو نرم افزار کار کردم. تقریبا اصول طراحی هر دو مثل هم هستش اما نرم افزار کتیا در خیلی موارد قویتر عمل می کنه .اما در زمینه تحلیل پیشنهاد می کنم به نرم افزار انسیس متوسل بشی .در حال حاضر نرم افزار کتیا در زمینه طراحی در جهان جزء 3 نرم افزار برتر و اصولا" کتیا برای کارهای هوا و فضا ساخته شد به پیشنهاد شرکت هواپیمایی بویینگ .کتیا در زمینه طراحی رقابت تنگاتنگی داره با پرو اینجنیرینگ و ان ایکس اما در رابطه با تحلیل انسیس حرف اولو می زنه:) .faryade_sokooot
من يک بار مجبور شدم يک کارخونه (بخش ذوب مس سرچشمه) رو تو کتيا مدل کنم، در بسياري از موارد مجبور مي شديم فايلهاي خروجي (اکسپورت) کتيا رو توي ساليدورکز تصحيح کنيم بعد بديم که خود کتيا بخونه! به جرعت مي تونم بگم اگه توي ساليد کار مي کرديم نصف مدت زماني که وقت گذاشتيم لازم بود.
اينکه در زمينة تحليل به کتيا نمي شه اعتماد کرد موافقم، ما مجبور شديم تحليل ها رو توي cosmos و ansys انجام بديم.
در مورد طراحي فضايي من نمي دونم ولي در مورد طراحي ماشين که خودم کار مي کنم ساليد خيلي قويتره. البته از اين نظر حق با شماست که شرکت هاي بزرگ هوا فضا از ساليد استفاده نمي کنند و موسسات تحقيقاتي هوافضا بيشتر استفاده مي کنند.
Dr ehsan
2008/7/04, 12:02 PM
سلام دوستان
شرمنده که وسط بحث های تخصصی تون مزاحم می شم. من باید یه دستگاهی رو تو سالید مدل کنم که توش یه یاتاقان SKF داره. می خواستم بدونم میشه فایل یاتاقان آماده رو از جایی گرفت؟
ممنون;)
سلام دوستان
شرمنده که وسط بحث های تخصصی تون مزاحم می شم. من باید یه دستگاهی رو تو سالید مدل کنم که توش یه یاتاقان SKF داره. می خواستم بدونم میشه فایل یاتاقان آماده رو از جایی گرفت؟
ممنون;)
لازم نيست از جايي بگيري، توي toolbox ساليد ورکز اکثر ياتاقان هاي skf هست.
در قسمت add-ins توي منوي tools جلوي toolbox browser رو تيک بزن. بعد از پانل سمت راست صفحه جايي که علامت کتاب هست رو انتخاب کن. تول باکس اونجاست همه چي داره از جمله انواع بلبرينگ.
اگه چيزي که مي خواي يه بلبرينگ استاندارد نيست، از سايت خود skf مي توني فايل stp بگيري. اگه بازم کارت راه نيوفتاد تو همون جايي که علامت کتاب بود و تول باکس رو اوردي برو و روي 3d content central کليک کن شايد چيزي اونجا پيدا بشه
honnyrm
2008/8/16, 10:38 AM
سلام
طالب اطلاعات آموزشي هستم
ممنون
soheyl_shaghaghi
2008/8/16, 04:50 PM
کدوم رو شما ترجیح میدید.کتیا یا شالید
smmoosavian
2008/8/17, 10:13 PM
اگه به من بگن بشین پشت کامپیوتر و با سالید یک پروژه انجام بده من همون وقت درجا سکته می زنم !! و اگه به من بگن بشین پشت کامپیوتر و با کتیا این کار رو انجام بده احساس مسئولیتم گل می کنه و خوشحال می شم . من فکر می کنم کسانی که زیاد
حالش رو ندارن بشینن و به کتیا ور برن از سالید استفاده می کنن !!
چرا که تا یک نفر بیاد و به کتیا مسلط بشه عمرش تموم شده ! فکرش رو بکنید هشتاد نود تا
محیط که هر کدومش یه کاری انجام می ده .
یه نگاهی به help کتیا انداختم و محیط advanced meshing tool رو بررسی کردم . واقعا
محشره . بیخود نیست abaqus فقط برای کتیا نرم افزار جانبی درست کرده . اگه ضعف تحلیل
کتیا برطرف بشه بدون شک بهترینه .
m_alizadeh
2008/8/22, 09:55 AM
سلام دوستان
من الان بیشتر از 4 ساله که با سالید سروکله میزنم و تا به امروز کلیه نیاز های طراحی من رو بر طرف کرده . من اگر قرار باشه پروژه ای رو بکشم با سالید این کار رو می کنم به چند علت :
1) نسبت به کتیا خیلی نرم افزار سبکیه سیستم خیلی خیلی توپی نمی خواد
2) رنگ محیط . رنگ قطعات . خیلی زیباتر از کتیا دیده میشه
3) انمیشن سازی (تایک حد مطلوب) خیلی راحته
4) قطعات استانداردش نسبتا کامله اگر هم قطعه ای نباشه میشه به راحتی از سایتش تهیه کرد .
5) تصویر سازی عالیه فقط کافیه روش کار کنی
به نظر من اگر هر کسی به تناسب کاری که انجام میده باید نرم افزارش رو درست انتخاب کنه . خیلی ها هستن کتیا رو یاد می گیرن ولی تنها از چند محیطش استفاده می کنند ( قسمت دو بعدی سه بعدی و مونتاژ) همین قسمت ها رو سالید هم داره چه نیازی هست برم سراغ کتیا . اگر به تجزیه تحلیل مکانیکی نیاز دارم میرم سراغ انسیس چرا برم خودم رو با کتیا خسته کنم . این حرفا رو نگفتم که بگم کتیا نرم افزار خوبی نیست بلکه نرم افزار خیلی کاملیه ولی برای کسی که بتونه مفید از تمام ظرفیتش استفاده کنه .
خیلی ببخشید ولی به نظر من مهندسین امروز کار با کتیا رو برای خودشون کلاس می دانند و این سیاست رو در کارخانه ها و شرکت ها هم به اجرا در میارن و هزینه های جانبیه زیادی رو موجب می شوند.
m_alizadeh
2008/8/22, 09:59 AM
در ضمن نمیشه نرم افزار کتیا و سالید رو در فروم ها یاد داد فقط میشه در مورد بعضی قسمت ها مقاله هایی اماده کرد . من توصیه می کنم علاقه مندان برن کتاب های آموزشی و یا فیلم های اموزشی رو تهیه کنند وبعد اشکالات خودشون رو از سایر دوستان بپرسند.
mehrdadeng
2008/8/22, 02:32 PM
از سالید به انسیس با چه پسوندی وارد می شه ؟و ایا با این پسوند مشکلی در مش زنی به وجود نمی اد؟
و یه سوال دیگه از کاتیا به سالید توی مدل هر چند پیچیده ایا اختلالی به وجود می اید یا نه ؟و با چه پسوندی این کار صورت می گیره؟
بسیار ممنون
hopeful_2010
2008/11/27, 06:24 PM
از دوستانی که راجب انیمشن سازی solid اطلاعات دارند . تقاضا می کنم به من کمک کنند .
با تشکر .
honnyrm
2009/1/13, 08:39 AM
سلام
ممكنه برام اطلاعات آموزشي شو بفرستين؟؟؟؟
honnyrm@gmail.com
r_s309@yahoo.com
2009/1/13, 01:39 PM
OK :cool:
honnyrm
2009/1/24, 09:42 AM
نظرتون در مورد آموزش این نر افزار بسیار قدرتمند چیه؟
سلام . خوبين؟ من چند تا سئوال دارم. يكيش اينه: براي ايجاد لافت ، دو نا از پروفايل هام دوتيكه هستن يعني يك لاين كه از دو تا تشكيل شده. چطوري هر دو تا رو بعنوان يك لاين انتخاب كنم؟
ممنون
mr.abooli
2009/2/17, 08:27 AM
سلام . خوبين؟ من چند تا سئوال دارم. يكيش اينه: براي ايجاد لافت ، دو نا از پروفايل هام دوتيكه هستن يعني يك لاين كه از دو تا تشكيل شده. چطوري هر دو تا رو بعنوان يك لاين انتخاب كنم؟
ممنون
از لافت سورفیس استفاده کن بعد میتونی اونو بصورت کسترده باز کنی
mr.abooli
2009/2/17, 08:42 AM
از دوستانی که راجب انیمشن سازی solid اطلاعات دارند . تقاضا می کنم به من کمک کنند .
با تشکر .
دستور سیمولیشن
مثال روتاری موتور رو انتخاب می کنی یکی از پارتها را انتخاب می کنی مثال شفتو بعد جهت و سرعت انتخای می کنی
مرحله بعد کالکت سیمولار را انتخاب می کنی بعد از اتمام ریپلی می کنی
شروع ب چرخش می کنه
همه این دستورات را در محیط اسمبلی انجام می دهی با تشکر
;)
سلام دوستان ،من یه فایل دارم که تو solidworks طراحی شده که فرمتش هم (SLDPRT.*) هستش ولی وقتی تو SOLIDWORKS 2008 وا می کنم پیغام میده که :
cannot open
esme .SLDPRT.future version
میشه بگین که من باید چی کار کنم که این فایل وا بشه ،تو رو خدا کمک کنین کارم لنگ اینه.می دونم ها باید از یه ورژن دیگه استفاده بکنم ولی نمی دونم که باید از کدوم یکی از ورژن هاش استفاده بکنم.
خیلی خیلی ممنون.
Zaneti
2009/6/27, 08:24 PM
من Solidwprks 2009 دارم اما فرمان Axis ذر Reference Geometry فعال نیست چطوری می تونم فعالش کنم.
reza1363
2009/7/03, 04:42 PM
خيلي خوب است;)
reza_moshk
2009/7/03, 04:54 PM
درود بر شما دوست عزیز
من یک پایپینگ دیزاینر هستم که برای مدلسازی از نرم افزار پی دی ام اس استفاده میکنم.شنیدم نرم افزار سالید 2009 قابلیت مدلسازی برای پایپینگ رو داره.آیا امکانش هست که با استفاده از سالید خروجی هایی را که با نرم افزار پی دی ام اس میگیرم داشته باشم؟
2009/7/03, 05:00 PM
سلام.کسی میتونه بع من کمک کنه؟
من یه ویندوز دارم و میخوام یه ویندوز دیگه نصب کنم.کسی اگه فایل آموزشی در ارتبات با این داره لطفا برام بفرسته.
ezatpanahi
2009/7/05, 10:37 AM
با سلام لينك دانلودش كجاست من پيدا نكردم . ممنون
با تشکر .
سلام
اگه به tutorial ساليد يه سري بزني آموزش مناسبي رو در اين زمينه مي توني پيدا كني.
موفق باشيد
کریم علی
2009/7/16, 11:25 AM
okخیلی عالیه.
ymail70
2009/11/03, 10:54 AM
سلام يه سوال داشتم توي solid work 2008 براي تغيير واحدهاي اندازه گيري چه کار بايد کرد؟
جواب اين سوال برام خيلي مهم هست لطفا سريعتر بهم پاسخ بدين.
خواهش ميکنم جواب رو برام email کنيد ymail70@ymail.com
mili47
2009/11/21, 08:55 PM
آقا سلام عليكم .
من 3 ماه ديگه دارم كه خدمت ( نا ) مقدس سربازيم تمام بشه .
ميخوام ساليد كار كنم .
و ميخوام با نسخه 2006 كار كنم ( خواهشا نگين چرا ميخواي با اين نسخه كار كني . الان ورژن
2009 هم اومده . باشه ؟! )
ساليد 2006 رو كامل نصب ميكنم و لي بعد از نصب وقتي آيكن اصليش رو باز ميكنم اين پيغام
ارور مياد :
http://www.merrypic.com/files/r5oejem3j801mqmc7qhk.jpg
ميشه يكي بگه مشكل از كجاست ؟!
Zaneti
2009/11/23, 04:55 PM
فرمان simulation تو كدوم قسمت ساليد 2009 است ؟
لطفا مسيرش را كاملا بگيد.
علي_اكبري
2009/11/29, 02:31 PM
سلام دوستان
من الان بیشتر از 4 ساله که با سالید سروکله میزنم و تا به امروز کلیه نیاز های طراحی من رو بر طرف کرده . من اگر قرار باشه پروژه ای رو بکشم با سالید این کار رو می کنم به چند علت :
1) نسبت به کتیا خیلی نرم افزار سبکیه سیستم خیلی خیلی توپی نمی خواد
2) رنگ محیط . رنگ قطعات . خیلی زیباتر از کتیا دیده میشه
3) انمیشن سازی (تایک حد مطلوب) خیلی راحته
4) قطعات استانداردش نسبتا کامله اگر هم قطعه ای نباشه میشه به راحتی از سایتش تهیه کرد .
5) تصویر سازی عالیه فقط کافیه روش کار کنی
به نظر من اگر هر کسی به تناسب کاری که انجام میده باید نرم افزارش رو درست انتخاب کنه . خیلی ها هستن کتیا رو یاد می گیرن ولی تنها از چند محیطش استفاده می کنند ( قسمت دو بعدی سه بعدی و مونتاژ) همین قسمت ها رو سالید هم داره چه نیازی هست برم سراغ کتیا . اگر به تجزیه تحلیل مکانیکی نیاز دارم میرم سراغ انسیس چرا برم خودم رو با کتیا خسته کنم . این حرفا رو نگفتم که بگم کتیا نرم افزار خوبی نیست بلکه نرم افزار خیلی کاملیه ولی برای کسی که بتونه مفید از تمام ظرفیتش استفاده کنه .
خیلی ببخشید ولی به نظر من مهندسین امروز کار با کتیا رو برای خودشون کلاس می دانند و این سیاست رو در کارخانه ها و شرکت ها هم به اجرا در میارن و هزینه های جانبیه زیادی رو موجب می شوند.
ببخشيد چطوري ميشه توي ساليد به قطعه طراحي شده حركت داد؟
mr.abooli
2009/12/01, 03:49 PM
فرمان simulation تو كدوم قسمت ساليد 2009 است ؟
لطفا مسيرش را كاملا بگيد.
تو قسمت اسمبلی ;)در صفحه قبل توضیح دادم
mr.abooli
2009/12/01, 03:51 PM
ببخشيد چطوري ميشه توي ساليد به قطعه طراحي شده حركت داد؟
سیمولیشن در قسمت اسمبلی
;) روتور داره فنر و حرکن خطی با سرعتهای متغییر و در فنر با کورس متفاوت موفق باشی
mr.abooli
2009/12/01, 03:54 PM
آقا سلام عليكم .
من 3 ماه ديگه دارم كه خدمت ( نا ) مقدس سربازيم تمام بشه .
ميخوام ساليد كار كنم .
و ميخوام با نسخه 2006 كار كنم ( خواهشا نگين چرا ميخواي با اين نسخه كار كني . الان ورژن
2009 هم اومده . باشه ؟! )
ساليد 2006 رو كامل نصب ميكنم و لي بعد از نصب وقتي آيكن اصليش رو باز ميكنم اين پيغام
ارور مياد :
http://www.merrypic.com/files/r5oejem3j801mqmc7qhk.jpg
ميشه يكي بگه مشكل از كجاست ؟!
دوست عزیز زبانرو رو انگیلیسی بذار همین........:gol:
mr.abooli
2009/12/01, 04:14 PM
با تشکر .
سیمولیشن در اسمبلی روتری انتخاب می کنی مثال محور ثابت پره گردون کالکت میکونی;) اوکی میزنی شروع به چرخیدن می کنه
mr.abooli
2009/12/01, 04:23 PM
سلام يه سوال داشتم توي solid work 2008 براي تغيير واحدهاي اندازه گيري چه کار بايد کرد؟
جواب اين سوال برام خيلي مهم هست لطفا سريعتر بهم پاسخ بدين.
خواهش ميکنم جواب رو برام email کنيد ymail70@ymail.com
تولز اپشن بعد در عکس توضیح دادم;)
mr.abooli
2009/12/02, 04:43 PM
2009 hsjthni ;k
علي_اكبري
2009/12/03, 02:23 PM
مرسي مهندس .
sali970
2009/12/11, 01:49 PM
سلام
یه دوست عزیز میتونه واسم آموزش سالید جونمو بفرسته;)
در زمینه های مدلسازی و تحلیل تنش و ورقکاری باشه عالی میشه:gol:
yasser_proe
2009/12/11, 01:51 PM
بطور رایگان حرفه ای ترین و پیشرفته ترین نرم افزار مهندسی حرفه ای را فراگیرید
http://www.intad.asn.au/prod/PTC%20Logo.jpg
آموزش حرفه ای و گام به گام نرم افزار قدرتمند Pro/ENGINEER Wildfire 4.0
* * رایگان و به زبان فارسی **
Step by Step PDF document With Pictures and Free access
Free access to mechanical Engineering and design text book and articles in FARSI and ENGLISH language
آموزش به زبان فارسی با مثال و تصویر مراحل انجام کار ... PDF در طراحی مدرن
جهت دریافت فایلهای آموزشی به زبان فارسی بروی ادامه مطلب کلیک نمایید
ادامه مطلب (http://design-wildfire.blogfa.com/post-1067.aspx) :d