PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : تولید آرد از گندم

rekot
2010/1/23, 12:03 AM
برای دادن اطلاعاتی در این مورد به دانشجویان با رشته های مرتبط با این موضوع و حتی سرمایه گذاران در این زمینه بعضی از شرکت ها پول های زیادی میگیرند و در نهایت cdهای نا قص را ارسال می کنند که یا سوخته اند یا اصلا" ارتباطی با موضوع ندارند لذا خواهشمن است هرکدام از دوستان طرح ، طراحی یا اطلاعاتی در زمینه ماشین آلات این صنعت یا طرح توجیهی اگه داره بذاره تا این انحصار بشکنه:mad:

rekot
2010/1/23, 12:16 AM
برای دادن اطلاعاتی در این مورد به دانشجویان با رشته های مرتبط با این موضوع و حتی سرمایه گذاران در این زمینه بعضی از شرکت ها پول های زیادی میگیرند و در نهایت cdهای نا قص را ارسال می کنند که یا سوخته اند یا اصلا" ارتباطی با موضوع ندارند لذا خواهشمن است هرکدام از دوستان طرح ، طراحی یا اطلاعاتی در زمینه ماشین آلات این صنعت یا طرح توجیهی اگه داره بذاره تا این انحصار بشکنه

mahtabi
2010/1/23, 11:06 AM
برای دادن اطلاعاتی در این مورد به دانشجویان با رشته های مرتبط با این موضوع و حتی سرمایه گذاران در این زمینه بعضی از شرکت ها پول های زیادی میگیرند و در نهایت cdهای نا قص را ارسال می کنند که یا سوخته اند یا اصلا" ارتباطی با موضوع ندارند لذا خواهشمن است هرکدام از دوستان طرح ، طراحی یا اطلاعاتی در زمینه ماشین آلات این صنعت یا طرح توجیهی اگه داره بذاره تا این انحصار بشکنه
سلام
بهتر نبود اسم مناسبی برای تاپیکتون انتخاب می کردین؟

ضمنا بگین که طرحش رو میخواین؟
اگر اینطوره نیازی به زدن تاپیک نیست.چون این یه موضوع خاص هستش و جای اطلاعات چندانی نداره و بهتره اون رو توی سوالات تخصصی تالار مطرح کنید یا درخواست ها.

در هر صورت جواب بدین تا بنده تاپیک رو منتقل کنم.

rekot
2010/1/23, 12:42 PM
سلام
خیلی دنبال طرح توجیهی برای کارخونه آرد بودم هر جام که حرفش میشد پولهای گزافی می خواستن سراغ دانشجو های رشته صنایع تولید آرد رفتم اینام برای پروژه های خودشون این مشکل رو داشتند به علت تعداد محدود کارخانجات آرد و ندادن اطلاعات درست از سوی آنها کلی گله داشتند تصمیم گرفتم با اجازه بزرگتر ها این تایپیک رو باز کنم مطالبی که گیر خودم میاد رو برای استفاده همه بذارم لطفا" شما و دوستان هم طرح توجیهی یا هر چیزی در این رابطه در نظرتون هست بذارید . مرسی

rekot
2010/1/26, 02:12 PM
یه دهنه مغازه به این بزرگی زدم کسی نبود مطلبی اضافه کنه همچنان منتظرم تا مطالب شما رو ببینم
با تشکر ری کوت:cry::cry:

woodywood
2010/1/30, 03:46 PM
عزیزم خیلی از طرح ها هست که نمیتونی به این راحتی پیدا کنی
من خودم دنبال طرح استخر و سونا بودم اما گیر نیومد
هیچ کسی هم مقصر نیست
چون خواسته شما کاملا محدود شده و انحصار شده هست