برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : یه کمک فوری در زمینه مدیریت سخت افزار
tanha_tarin
2007/5/18, 10:26 PM
من میخوام کیتی طراحی کنم که روی اسلات pci نصب شه و به کمک اون کیت و توسط یه کامپایلر یه برنامه بنویسم که بتونه چند تا ولتاژ 6 یا 12 ولتی رو برای من کنترل کنه یعنی من بتونم با نرم افزار حداقل 3 تا ولتاژ رو قطع و وصل کنم
ممنون میشم از شما مهندسان عزیز اگه لطف کنید و در این زمینه مخصوصا طراحی سخت افزار و نحوه برنامه نویسی کمکم کنید
در ضمن اگه کسی سایت یا کلا منبع خوب هم سراغ داره بگه
( زکات علم نشر آن است :gol:)
keywan
2007/5/19, 02:06 AM
چرا کارت رو می پیچونی برای این کار می تونی از پورت سریال یا پارالر استفاده کنی و برنامه اش رو هم میتونی با سی یا بیسک بنویسی
به نظر من شما می تونی از یک میکرو کنتلرر 8051 برای این کار استفاده کنی که 8 تا ورودی و 4 خروجی داره . اون می تونه کارت رو راه بندازه . در ضمن می تونی از یک سویچ هم استفاده کنی که هر موقع خواستی هر کدام از ولتاژ ها رو قطع یا وصل کنی.
برای کمک گرفتن بیشتر میتونی به مسئول آزمایشگاه میکرو دانشگاتون مراجعه کنی . اونجا حتما بهتر از من شما رو راهنمایی میکنن.
امیدوارم موفق باشی...;)
tanha_tarin
2007/5/19, 11:34 PM
با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از اینکه راهنماییم کردین
اگه امکان داره بیشتر در رابطه با مدیریت بر روی پورت سریال یا پارالل راهنماییم کنید
من شدیدا به یک منبع در این رابطه نیازمندم
اگه سراغ دارید (ترجیحا C ) ممنون میشم
ma_mey
2007/5/25, 10:46 AM
salam
age khasti man barnamasho barat minevisam(soft & hard) manzooram porte serial ya parallel ya usb ast
tanha_tarin
2007/5/28, 09:45 PM
ممنون دوست عزیز من یه پروژه آزاد دارم و میخوام خودم کار کنم . خواهش میکنم اگه منبعی سراغ دارید به من معرفی کنید