برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : پيشنهاد براي خريد لپ تاپ
computer127
2010/1/10, 10:00 PM
من نمي دونستم سوالم رو دقيقا توي كدوم قسمت مطرح كنم ،به هر صورت نظر دوستان را نياز دارم.
من ميخوام يك لپ تاپ بخرم ولي بين دو مدل sony و dell نمي تونم يكي را انتخاب كنم. بنا به دلايلي كه در مورد مزيتها و معايب هر كدومشون شنيدم .
ميشه منو راهنمايي كنييد و اينكه هر مدلي را پيشنهاد كرديد دليل خود را بگيد ؟
يه سوال ديگه. درسته كه لپ تاپ سوني براي نصب درايورهاش،درايورها را بايد از اينترنت دانلود كرد؟:warn:
?Ardalan
2010/1/11, 12:33 AM
من خودم اول دنبال سونی بودم ولی با تحقیقاتی که انجام دادم دیدم با قیمت مشابه چیزه بهتری میتونم بخرم من hp گرفتم و کاملا ازش راضیم.دنبال دل نرفتم چون قیمتشاش خیلی پایینه و در واقع جنس خوبی نیست از نظر من.میگن فقط سونی رو میتونی آمریکایی اصل بخری ولی فهمیدم که اینم دروغه.البته میتونی جاهای خاص با قیمتهای خیلی بالاتر اصل آمریکا بخری ولی به نظر من ارزش نداره همینا خوبن.
در همه ی لپ تاپ ها وقتی ویندوز عوض میکنی باید درایوراشو دانلود کنی.ولی من توصیه میکنم که هیچ وقت عوض نکنی چون ویندوز لپ تاپ ها معمولا اصله و قابل آپدیت.
امیدوارم جواب سوالتون رو داده باشم.
Sina_r
2010/1/11, 04:01 AM
اگه سوني بخري كه ويندوز روش نصب باشه ميتوني بلافاصله recovery ازش بگيري....مشكله driver نخواهي داشت...
dell هم فكر كنم همه dvd هاشو بهت ميدن....ويندوز و فينگر و درايور و....
به نظره من همه ي لپتاب ها چون اكثرا" چيني هستن تفاوت عمده اي بين محصولات نيست....
هر كدوم رو خودت ميپسندي وردار....
چه مدلهايي رو ديدي ؟
چقدر پول داري....
گرافيك بالا هم برات مهمه ؟
براي مقايسه كردن دو مدل لپتابي كه ديدي كانفيگش رو هم ميگفتي بهتر بود...
اگه اهله فيلم و بلو-ري هستي سوني.....
computer127
2010/1/12, 11:26 AM
ممنون از توضيحاتت
چقدر پول داري.... ؟ مشكلي براي دادن خريد ندارم فقط ميخوام يه چيز خوب بخرم
گرافيك بالا هم برات مهمه ؟ خيلي خيلي مهمه ، چون كارم ايجاب مي كنه
ميدونم سوني خيلي شكيل و خوشكل ولي يه جورايي ظاهرش برام توي اولويت دومه
Sina_r
2010/1/13, 08:48 AM
برو لپتاب های ASUS سری G رو ببین...
الان که G71 , G51 هم اومده تو بازار....
تو dell هم به نظره من xps حرف نداره...
گرافیکشون هم Geforce ....
Studio-xps هاهم که سلیقه ایه....
ولی واقعا" اگه اهله بازی و کارهای سنگین نیستی الکی پول نده
نمیخوام ته دلتو خالب کنم...ولی به نظر من باید طبق نیازت خرید کنی ...نه اینکه بری بهترین ها رو بخری و پولتو حروم کرده باشی...
من حدود یک ماه پیش یه لپتاب acer دیدم گفتم دمش گرم
فکر کنم 5738g بود مدلش....
حتی تو تبلیغش زده بود 8.5 ساعت شارژ نگه میداره...!!!!
گرافیک هم فکر کنم 1 گیگ...فکر کنم radeon 4650 بود...!!!
هیچی از برندهای معروف کم نداشت جز قیمت !
هفتصد و خورده ای ...نزدیک به 800 تومن بود....
اگه از لپتاب انتظار بازی های روز رو نداشته باشی زیادی پولتو دور نریز
سوالی داشتی بپرس
اگه عشقه برنامه هستی (چون از خصوصیات بچه های کامپیوتره)خودت بهتر میدونی دیگه....رم و cpu کافیه خوب باشه...گرافیک intel هم باشه جواب میده...
منم هر موقع میخوام لپتاب بخرم بین 10 راهی گیر میکنم....!!!
lennovo ها رو ببین... لپتاب 500 تومنیش رو هم صاحب معازه جلو چشم مشتری از رو میز میندازه زمین !!!
جیک نمیزنه !!!
اگه انتخابت تموم شد و خواستی خرید کنی بهم بگو مدلی رو که میخوای....زیر قیمت بازار برات پیدا میکنم....چندتا آشنا دارم تو اینکار
computer127
2010/1/13, 01:26 PM
اگه خودت الان مي خواستي بخري، با توجه به چيزهايي هم كه ديدي و ميدوني چيو انتخاب مي كردي؟
خودت كه گفتي بچه هاي كامپيوتر عشق رم و cpu , گرافيك و... هستن.
يه چيزه ديگه من اصلا اهل بازي نيستم .لپ تاپي كه مي خوام براي كارم لازم دارم نه چيز ديگه اي........
Sina_r
2010/1/13, 10:36 PM
خب ببين قيمت لپ تاب ها رو از مدل cpu قيمت گذاري ميكنن
ببين مثلا" ميري تو بازار بهت ميگن اين cpu غوله.....دو هسته اي 2.66 مثلا"...
برا لپتابي كه همچين cpu اي داشته باشه بايد حداقل 800 تا 900 تومن هزينه كني...
ولي اگه واقع بينانه به قضيه نگاه كني و شايد كارايي لپ تاب برات و چيزي باشه كه در حد معمولي باشه و با يك cpu غير از نسل هاي جديد هم كارت رو راه ميندازه...
ببين من شايد با حرف هام روي خريدت تأثير بذارو ولي اصلا" نميخوام سنگي جلوت بندازم
هدفم اينه كه يه جوري بهت بگم كه با چشمان باز خريد كني
من خودم يه مدت دنبال همون جي-71 بودم....وارد كننده لپ تاب هاي asus رو هم باش آشنا شدم....
ولي ديدم ميخوام پوله لپتابي رو بدم كه به جاش ميتونم 2 تا case غول ببندم ...
ولي يه لپ تاب ديگه چشممو گرفت كه با قيمت خوبش يه جورايي قلقلكم داد كه برم بخرمش
hp-1215
كه تقريبا" رفتم كه بخرم ديدم يه دفعه غيب شد تو بازار
ولي يه مدل ديگه اومده كه اونم شبيه همون قبليه
فكر كنم hp-DV6 1390 بود....
كانفيگ قوي داشت
قيمت هم حدود 1250 ده تا دوازده روز پيش....
البته گرافيكش هم خوبه
اون acer رو هم كه گفتم واقعا" خوب بود...فقط يه خورده كم شده تو بازار....سخت گير مياد
اگه از ميني لپ تاب ها رومي پسندي بگو آشنا دارم
به نظر من کلا از فکر سیستم ویندوز بیا بیرون و با خریدن یک MAC Book Pro خودت را راحت کن!
من خودم تا ۶ ماه پیش پی سی داشتم که بعدش به مک عوضش کردم. و الآن یک لپ تاپ ۱۵ اینچی مک دارم و خیلی هم راضی هستم.
اول اینکه کار کردن با سیستم عامل مک به نام لئوپارد خیلی ساده هست. و بر پایه سیستم یونیکس بنا شده. در این مدت ۶ ماه تا حالا یک بار هم کامپیوتر مک من هنگ نکرده که مجبور بشوم ریبوت کنم. نرم افزارهائی که برای مک وجود دارد معمولا از طرف خود شرکت اپل نوشته شده ، بنابراین ۱۰۰٪ باهم سازگار هستند.
گرافیک و سرعت پردازش گرافیکی مک، حرف نداره. مک خیلی هم کمصدا هست. با هر کامپیوتر نرم افزارهائی بصورت استاندار از پیش اینستال شده، مثل نرم افزار مدیریت ایمیل، و داده ها، و همینطور مدیریت عکس ها، که این یکی واقعا معرکه هست. و همینطور نرم افزاری برای موزیک، که این یکی برای کسانی که با موزیک سر و کار دارند خیلی به کار می آید. چون بوسیله این نرم افزار میتوان موزیک نواخت، آواز خواند و ضبط کرد، و همه را با هم میکس کرد و کلی هم افکت صوتی دارد.
همینطور نرم افزاری برای ضبط و میکس و مونتاژ ویدئو. و این فونت پارسی هم که من الآن با ان مینوہسم از پیش اینستال شده بود! همینطور نرم افزار آفیس، ورژن مک نیز موجود هست.
اما نکته خیلی مهمتر از اینها ، مسئله ایمنی در کامپیوترهای مک هست، از آنجائیکه سیستم عامل مک با ویندوز کلی فرق دارد، در نتیجه خیلی به ندرت ویروس های کامپیوتری می توانند به کامپیوترهای مک نفوذ کنند یا بهتر بگویم که اصلا نمی توانند نفوذ کنند، و شما به آنتی ویروس احتیاج نخواهید داشت. باطری لپ تاپ های مک هم مدت زمان بیشتری طاقت می آورند و زمان شارژ آنها نیز کوتاهتر هست.
دست آخر برای دوستانی هم که میترسند با داشتن مک، از نرم افزارهای تحت ویندوز دور بمانند باید عرض کنم که شما می توانید در کنار سیستم عامل مک یعنی لئوپارد، ویندوز را نیز بصورت موازی اینستال کنید.
در پایان برای دوستانی که در نظر دارند در آینده کامپیوتر جدید تهیه کنند، من مک را پیشنهاد میکنم. به نظر من، ارزشش را دارد که آدم، کمی بیشتر سرمایه گزاری کند و از مزایای مک بهره مند گردد.
سوای همه اینها، خب، کامپیوترهای مک خیلی هم شیک هستند و خیلی هم جمع و جور.
اگر سوالی هم دارید، من خوشحال میشوم اگر بتوانم راهنمائی کنم.
با درود.
P.S.
در لینک زیر نیز میتوانید نگاهی به لپ تاپ های Apple بیندازید.
http://www.apple.com/macbookpro/
نیلوفر برکه
2010/9/18, 03:48 PM
سلام
راستش منم کمک میخواستم واسه ی خرید لب تاپ واقعا گیج شدم که دیگه چی بخرم
یکی F12 SONY رو معرفی کرد بعد دیدم خیلی سنگین بود ولی امکاناتش خوب بود
یکی دیگه G51 ASUS رو معرفی کرد ولی رفتم بخرم گفتن فعلا تو بازار نیست به جاش G72 رو معرفی کرد یکی دیگه هم اپل رو معرفی کرد
و یکی دیگه DELL I5 رو
من خودم یه لب تاپ میخوام گرافیکش خیلی خوب باشه RAMاش هم اگه 6G باشه که چه بهتر سرعتشم بالا باشه CPU اشم CI7 باشه صداشم خوب باشه با زمان نگه داشتم باتریشم بالا باشه
خیلی هم سنگین نباشه چون میخوام همیشه همراهم باشه و خوب میخوام صفحه مانیتورشم کوچیک نباشه
میشه راهنمایم کنید؟؟ تا از این سردرگمی بیام بیرون میخوام تا آخر هفته هم بخرمش
قیمتشم فرقی نداره ولی نمیخوام قیمتش کم باشه
از DELL هم اصلا خوشم نمی یاد
و می خوام چینی هم نباشه و خوش قیافه باشه
خلاصه همه چی تموم باشه!
با تشکر و سپاس
تورج پوربهرام
2010/9/25, 01:34 AM
من نمي دونستم سوالم رو دقيقا توي كدوم قسمت مطرح كنم ،به هر صورت نظر دوستان را نياز دارم.
من ميخوام يك لپ تاپ بخرم ولي بين دو مدل sony و dell نمي تونم يكي را انتخاب كنم. بنا به دلايلي كه در مورد مزيتها و معايب هر كدومشون شنيدم .
ميشه منو راهنمايي كنييد و اينكه هر مدلي را پيشنهاد كرديد دليل خود را بگيد ؟
يه سوال ديگه. درسته كه لپ تاپ سوني براي نصب درايورهاش،درايورها را بايد از اينترنت دانلود كرد؟:warn:
سونی چون بهترین هستش:cool:
بله بیشر لپ تاپ ها این جوری هستش:cool: