برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : کامپیوترم هنگ کرده
roya_baron123
2010/1/05, 09:03 AM
سلام دوستان و خسته نباشید
یه مشکلی برای سیستم من به وجود اومده ولی نمی دونم از کجاست
اول مشکل این بود وقتی ویندوز عوض کردم تا یه مدت سیستم درست کار می کرد ولی بعد از چند وقت وقتی با هر user بالا میام دیگه هیچ کازی نمیشه کرد.نه موس حرکت میکنه و نه میشه ریست کرد و باید برق سیستم رو قطع کنم
من احتمال دادم مشکل از فن cpu باشه واسه همین فن رو باز کردم و تمیز کردم :smile:ولی حالا دیگه windowsو وقت بالا اومدن سیستم خاموش میکنه:surprised:
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
salimi69
2010/1/09, 11:31 PM
سلام منم یه همچین مشکلی دارم ولی ریستش میکنم . البته چند بار restore کردمش
و خدا رو شکر تا حالا اون طوری نشده ولی مال من طوری نبود که سیستم رو خاموش کنه !
hardihood
2010/1/10, 01:34 AM
سلام دوست من
سیستم شما در حین بالا اومدن بوق سلامت می زنه ؟؟؟ اگه می زنه چند بوق می زنه
اینکه شما میگین سیستم دیگه بالا نمی یاد و خاموش میشه احتمالش اینه که فن رو خوب سرجاش نذاشتین یا اینکه فن سی پی یو شما خوب کار نمی کنه .
یکی دیگه از دلایل خاموش شدن سیستم نوسان برق هست که باید برق اون قسمت رو هم چک کنید
شما قبل از اقدام به هر کاری فقط صدای بوق کامپیوتر رو گوش کنید و به من بگین چند بوق می زنه .
موفق باشید.
Farasystem
2010/1/12, 02:50 PM
سلام دوستان و خسته نباشید
یه مشکلی برای سیستم من به وجود اومده ولی نمی دونم از کجاست
اول مشکل این بود وقتی ویندوز عوض کردم تا یه مدت سیستم درست کار می کرد ولی بعد از چند وقت وقتی با هر user بالا میام دیگه هیچ کازی نمیشه کرد.نه موس حرکت میکنه و نه میشه ریست کرد و باید برق سیستم رو قطع کنم
من احتمال دادم مشکل از فن cpu باشه واسه همین فن رو باز کردم و تمیز کردم :smile:ولی حالا دیگه windowsو وقت بالا اومدن سیستم خاموش میکنه:surprised:
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
به نظر من مشکل اول مال ویندوزت بوده. چون می گی با ویندوز قبلی راحت کار می کرده.
و این که ریست می کنه. احتمالاً فن سی پی یو رو خوب جا نزدی.
فن سی پی رو درست جا بزن و ویندوزت رو عوض کن. احتمال 90 درصد مشکلت حل می شه. :w16:
cactoos
2010/2/06, 06:57 PM
برو تو Setup مادربرد.اگه میدونستم مادربرد و سی پی یوت چیه بهتر می تونستم راهنماییت کنم.ولی الان فقط می تونم یه راهنمایی کلی کنم.
تو قسمت Helth Sistem بایوسه مادربوردت بهت نشون میده که دمای سی پی یو و دور فن سی پی چقدره.یادت باشه که اول بزار سیستم یه خورده کار کنه بعد دمای سی پی یو رو نگاه کن.بطور کلی دمای سی پی یو های AMD زیره 50 سانتی گراد ، و Intel بین 60 تا 80 یا حداکثر 85 با دوره فن 2973 کاملا معمولیه.
اگه مشکل بر طرف نشد تعداد بوق بایوس خیلی مهمه تا راهنمایی کاملتر باشه.
اون مشکل اولتم با نصب مجدد ویندوز حل میشه.