برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : چرا صنایع؟
sohail.z
2007/5/07, 02:37 PM
خوشحال میشم اگه تک تک شما دوستان بگید که چرا صنایع رو انتخاب کردین؟بهتره بپرسم صنایع چیش براتون جالب بود؟
just in time
2007/5/07, 03:45 PM
با سلام
شاید خیلی عوامل باعث شد، متل کنجکاوی از یه رشته جدید ، قبول نشدن توی رشته دیگه ، دست تقدیر ، اینکه بهترین دوست خانوادگیم صنایع می خوند ، ولی رفتن توی رشته صنایع می تونم بگم با دانش و اطلاع کافی نبود ، ولی اگه الان که آگاهی داریم دوباره بخوام انتخاب کنم حتما صنایع رو انتخاب می کنم.
با احترام
با سلام
شاید خیلی عوامل باعث شد، متل کنجکاوی از یه رشته جدید ، قبول نشدن توی رشته دیگه ، دست تقدیر ، اینکه بهترین دوست خانوادگیم صنایع می خوند ، ولی رفتن توی رشته صنایع می تونم بگم با دانش و اطلاع کافی نبود ، ولی اگه الان که آگاهی داریم دوباره بخوام انتخاب کنم حتما صنایع رو انتخاب می کنم.
با احترام
delam mikhad be aghaye mohandes begam dalile man hich kodom az ina nabud. in bud ke tu dabirestano salaye konkur hame az in reshte tarif mikardan o migoftan kar ziad dare. alan ke darsam tamum shode o varede bazare kar shodam mibinam rast migoftan. ba in hal reshtamo kheili kheili dust daram garche harfo hadis poshtesh ziade vali age 100 bar dige bekham beram daneshgah faghat sanaye va faghat sanayeh.
:)
just in time
2007/5/07, 04:40 PM
با سلام
نمیدونم شما ورودی چه سالی هستید ولی من توی دوره ای بودم که خیلی ها نمی دونستند با چه رشته ای طرف هستند
با احترام
sohail.z
2007/5/08, 09:34 PM
مرسي ازتون كه استقبال كردين ولي دليل من اين بود كه مت توي آشناها چند نفر صنايعي داشتيم كه زود جذب ميشدن و فراوني فرصت شغلي بود كه من رو علاقه منمد كرد و خوشبختانه با آگاهي كامل اومدم
بازم منتظرم
sohail.z
2007/5/11, 04:26 PM
جوابا همينا بودن فقط؟
jeyjey
2007/5/11, 04:46 PM
سلام دوستای گلم
من از طريق دوستای خانوادگی با این رشته آشنا شدم . اکثر اونها صاحب کارخونه های صنعتی هستند , منو خيلی تشويق ميکردن که این رشته رو بخونم(مثل بچه های خودشون)
حالا که دانشجوی صنايع هستم به من اثبات شده که در يکی از بهترين رشته های امروز کشورم تحصيل ميکنم...:)
به اميد موفقيت همه دانشجويان ایرانی...;)
just in time
2007/5/12, 07:29 AM
با سلام
واژه بهترین رشته واژه خوبی نیست چون هر کسی که یه رشته ای رو دوست داره یا توی اون موفق اون رشته میشه براش بهترین رشته ولی شما توی کاربردی ترین رشته جهان درس خوندید.
هم خوش به حال اقوام تون به خاطر شما و هم خوش به حال شما به خاطر اقوام کارخونه دارتون.
با احترام
liliss85
2007/5/12, 08:30 AM
سلام . منم مثل خيلي هاي ديگه به خاطر فرصت شغلي اين رشته رو انتخاب كردم وگرنه علاقه ي چنداني بهش نداشتم ابته هر روز كه ميگذره بهش مجبورا" يا خواه نا خواه علاقه مند ميشم. به هر حال به خاطر استرسي كه براي كار و آينده در ذهن همه هست اكثرا" با علاقه يا بي علاقه اين رشته را انتخاب مي كنن.:)
just in time
2007/5/12, 11:13 AM
با سلام
من فکر می کنم چون این بحث ، بحث آماریه یه چک لیست درست کنیم و آمار گیری کنیم ، تا درصد دلایل مختلف معلوم بشه یه نظر سنجی جامع داشته باشیم .
اگر موافق نظر من هستید Ok بدید تا من روی چک لیست ش کار کنم.
با احترام
sohail.z
2007/5/14, 04:48 PM
مهدی جان خیلی خوشحالم میکنی اگه این کارو کنی.مرسی
just in time
2007/5/17, 06:17 AM
با سلام
سهیل جان این همه توی بحث تو شرکت کردن فقط تو Ok دادی؟
ولی مهم نیست چون تو صاحب این تاپیک هستی من این کار رو می کنم.
با احترام
sohail.z
2007/5/17, 11:07 PM
با سلام
سهیل جان این همه توی بحث تو شرکت کردن فقط تو Ok دادی؟
ولی مهم نیست چون تو صاحب این تاپیک هستی من این کار رو می کنم.
با احترام
با سلام.مهدی جون باز ممنون
just in time
2007/5/18, 10:57 AM
با سلام
بچه ها طبق قرارمون من نتایج این نظر سنجی رو آوردم ، چشمگیر نیست ، ولی به نظر من برای اینکه همه شرکت کنند یه نظر دارم:
توی هر تاپیکی که شرکت کردید ، توی اون به همه بگین توی این نظر سنجی شرکت کنند.
گزینه هایی که با توجه به شرکت بچه ها و جواب شون ایجاد شده رو در پایین می نویسم:
با احترام
- اطلاع کافی نداشتم
- به خاطر خانواده وارد این رشته شدم
- با اطلاع کافی وارد این رشته شدم
- به علت بازار کار
اگر علت شما در انتخاب رشته صنایع غیر از 4 مورد با لا بود بفرمایید تا اضافه کنم.
با سلام
من فکر می کنم چون این بحث ، بحث آماریه یه چک لیست درست کنیم و آمار گیری کنیم ، تا درصد دلایل مختلف معلوم بشه یه نظر سنجی جامع داشته باشیم .
با احترام
salam
khoshhal misham roo check listesh kar konid va mano dar jaryan bezarid.
Merci
pesare_darbedar
2007/5/19, 12:32 PM
سلام بچه ها
منم با چک لیست موافقم.
ولی اینکه چرا این رشته رو انتخاب کردم دلیلش این بود که هم اطلاعات کافی در موردش داشتم و هم میدونستم بازار کار خوبی داره به همین دلیل تو انتخاب رشته فقط این رشته رو زده بودم و خوشبختانه قبول شدم و الانم که دیگه تموم شد.
sohail.z
2007/5/19, 02:32 PM
بچه ها از همکاری همتون ممنونم
just in time
2007/5/19, 03:44 PM
با سلام
بچه ها همچنان اعداد چشمگیر نیست به هر حال من فایل نمودار رو آپدیت کردم
با احترام
آخرین تعداد شرکت کننده توی نظر سنجی 6 نفر
sohail.z
2007/5/20, 05:17 PM
بچه ها کجایین پس؟:(
sheyda
2007/5/20, 06:10 PM
سلام
من هم با چک لیست موافقم.
من چون از اول رشته های مهندسی رو دوست نداشتم و به خاطر بعضی مسائل وارد رشته ریاضی شده بودم برام فرقی نمیکرد کدوم یکی از رشته های مهندسی رو بخونم,به همین دلیل انتخاب رشته ام از روی انتخاب یکی از دوستان صمیمیم بود,و چون می خواستم تو شهر خودم درس بخونم ,انتخاب دوستم رو به عنوان یک انتخاب ایده آل قبول کردم و وارد این رشته شدم,ولی الان از این انتخاب نه تنها پشیمون نیستم بلکه خیلی هم خوشحالم هر چند که دوستم با من قبول نشد.
با سپاس.
just in time
2007/5/22, 07:08 AM
با سلام بچه ها آپدیت نظر سنجی رو برتون می زارم ، متاسفانه هنوز هم چنگی به دل نمیزنه، ولی به هر حال...
یه نکته بگم که دونفر از همکارانم رو توی تعداد نظر سنجی گذاشتم که توی سایت نظرشون رو ننوشتن در نتیجه تعداد شرکت کنندگان توی نظر سنجی شده 9 نفر.
اطلاع کافی نداشتم (1 نفر)(11.11%)
به خاطر خانواده (2 نفر)(22.22%)
با اطلاع کافی (1 نفر)(11.11%)
به علت بازار کار (5 نفر)(55.56%)
با احترام
bardinova
2007/5/23, 11:31 PM
من رو به گزینه 4 اضافه کن .
dr.com
2007/5/27, 06:51 PM
به نام خدا
با سلام
قبل از هر چیز بگم که رشته ی من کامپیوتر - نرم افزاره چون نتونستم دراون دانشگاهی که می خواستم صنایع رو قبول شم.البته صنایع رو حتما می خونم. اما اینکه چرا صنایع؟ چند تا دلیل اصلی داره اول اینکه موقعی که داشتیم توی انجمن ریاضی دانان جوان برای المپیاد آماده می شدیم یکی از استادامون که مدال جهانی داشت تو دانشگاه رشته ی صنایع روانتخواب کرده بود. ما خیلی تعجب کردی که چرا برق شریف رو نخونده گفت: شماها هنوز مونده بفهمین صنایع چیه و اون اولین آشنایی من با صنایع بود. دیگه اینکه هیچوقت نتونستم فقط به یه رشته ی مهندسی گرایش پیدا کنم و همواره طرح های مختلفی، از طرحهای اقتصادی گرفته تا هوافضا به ذهنم می رسید به خاطر همین دوست داشتم مدیر پروژه بشم تا با تمام رشته ها در ارتباط باشم و طرح های خودمو ارائه بدم. دلیل سومشم اینه که احساس می کنم مدیریت تو خونمه. در سن 19 سالگی هم مدیر یک پروژه ی استانی شدم که در نوع خودش منحصر به فرده. قدر رشتتونو بدونید و به اونایی که با تانه نسبت به این رشته صحبت می کنن. یه لبخند ملیح بزنید و رد شید.:smile:
بدرود
maryam-sh
2007/5/27, 10:26 PM
با سلام
با احترام
من داداشم صنایع بود.اما بازم شناخت کافی نداشتم اما الان فقط صناییییییییییییییییییییع
:)
maryam-sh
2007/5/27, 10:31 PM
[quote=maryam-sh;26422]
راستی یادم رفت بگم که الان با ای که فارغ التحصیل شدم اما هنز خیلی چیزها هست که باید یادبگیرماین یکی از مزایای صنایع است.تازه وداغ.و وسیع.مریم
just in time
2007/5/28, 06:17 AM
با سلام
بچه ها تعداد نفرات شرکت کننده داره زیاد میشه و نظر سنجی داره سر و شکل می گیره تعداد شرکت کننده 13 نفر بوده درصدها هم توی فایل pdf ضمیمه هست.
با احترام
sohail.z
2007/5/28, 03:08 PM
بچه ها خوشحال ميشم اگر بيشتر در اين مورد شركت كنيد مهدي جان از تو هم ممنونم;)
سلام
من تازه وارد این رشته شدم و امیدوارم بتوونم در اون موفق باشم من هنوز نمی دونم کلیت این رشته چیه امیدوارم شما به من کمک کنید
درباره نظرم هم می تونم بگم که شانس با من یار بود که صنایع را آوردم.:)
sahand mofarrang
2007/6/06, 01:07 PM
mikhastam begam manam ye jorayi ham dardetoonam har kari ham ke kardam natoonestam ba in mozo kenar biam ama daram talashamo mikonam reshtamo avaz konam hatta age shodedaneshgahamo taghyir bedam be nazaret karam doroste bram javabeto benvis LOTFAN Mer30:)
با سلام
در کنکور سراسری کاردانی مهندسی کامپیوتر قبول شدم ولی برای انتخاب رشته در دانشگاه آزاد با حدود 10 استاد دانشگاه مشورت کردم و اکثرا بر عقیده بودند که بهترین رشته برای تحصیل از لحاظ آینده شغلی در آن زمان صنایع است پس تحصیل در رشته صنایع در دانشگاه آزاد رو انتخاب کردم. اکنون که ارشد صنایع می خونم و دنبال ادامه تحصیل در یک کشور دیگه هستم بسیار بسیار راضی هستم.
با آرزوی موفقیت
بهبود
just in time
2007/6/11, 06:59 AM
با سلام به همه
من آپدیت نظر سنجی رو براتون می زارم ، شرکت توی نظر سنجی بهتر شده ولی هنوز به تعدادی که بشه تحلیل ش کنیم ، نرسیدیم.
آخرین تعداد :15 نفر
صدر گزینه ها : گزینه ، به علت بازار کار . تعداد 7 نفر ، درصد 46.67%
با احترام
با سلام
اگه راستش رو بخواهید بدونید (من صنایع رو انتخاب نکردم صنایع منو انتخاب کرد...)
و اما تحلیل....
بعد از این که فهمیدیم تو کنکور مجاز شدیم و حق انتخاب رشته پیدا کردیم و بعد از دیدن اون رتبه باورنکردنی(zaghart):(از خدا خواستیم برای هر شغلی که ساخته شدیم همان جا پذیرفته شیم و این شد که با پشت سر گذاشتن چند رشته که بد هم نبودند (مهندسی معماری (پیام نور) ریاضی و فیزیک (اصفهان)و...)وارد این رشته شدیم .
به هر حال از خدا متشکرم که تو همچین :biggrin:رشته ی خوبی پذیرفته شدم و دارم می فهمم که خیلی با روحیاتم جوره و اینکه خدا خیلی کارش درسته؟؟!
ie_1363
2007/6/22, 12:24 PM
من آگاهی زیادی نداشتم ، همینجوری انتخاب کردم ، ولی الان راضی م.
mahtabi
2007/6/23, 12:29 AM
با سلام:
منم از رشتم اطلاع زیادی نداشتم و واسه اینی که تو شهرم بهترین رشته بود انتخابش کردم.اما این که بازار کارم داره توش دخیل بود.:gol:
just in time
2007/6/23, 07:23 AM
باسلام
تعداد شرکت کنندگان توی نظر سنجی 18 نفر.
بدون شرح!
بااحترام
سلام آقای ولایتی ممنون که به این سرعت نتایج رو می زنید
just in time
2007/6/23, 09:48 AM
سلام آقای ولایتی ممنون که به این سرعت نتایج رو می زنید
باسلام
خواهش می کنم ، خودم هم علاقمندم بدونم پایان نظر سنجی چی میشه.
بااحترام
ie_1363
2007/6/24, 07:16 AM
این نظر سنجیه خیلی خوبه من تشکر می کنم به نوبه خودم
just in time
2007/7/23, 06:22 AM
باسلام
بچه ها توی این نظر سنجی شرکت کنید تا بتونیم جمع بندی خوبی از نوع انتخاب بچه های صنایع داشته باشیم
بااحترام
aliktric
2007/7/23, 12:00 PM
با سلام
من باوجود اینکه دانشگاه آزاد مهندسی نفت قبول شدم بخاطر اینکه ازمهندسی صنایع خیلی تعریف می کردن وبازار کار خوبی داره واینکه دانشگاه آزاد هم مشکلات خاص خودشو داره صنایع روانتخاب کردم
روز به روز که با صنایع بیشترآشنا می شم بهش بیشتر علاقه پیدا می کنم
امیدوارم با موفقیت همه گیمون دراین رشته بتونیم بیشتر وبهتر به ایرانمون خدمت کنیم
درود بر پارسیان
با سلام
من اول مهندسی شیمی خوندم و بعد رفتم سربازی و برگشتم رفتم سره کار . به خاطر علاقه ی شخصی صنایع رو انتخاب کردم و ارشد قبول شدم . بیشتر برای اینکه خودم بهتر زندگی کنم .
بعد از مدتی دیدم کارم زیاد وقتم رو میگیره و با اینکه اونجا موقیعت شغلی خوبی داشتم (مدیر تولید بودم) کار رو رها کردم و وقت بیشتری برای صنایع گذاشتم چون جذابیتهای زیادی توی این رشته برای من وجود داره و یه جورایی به من آرامش میده و با شخصیتم هم جور در میاد . الان هر کجا مصاحبه میدم یکی از مهمترین شرطهام اینه که مزاحمه درسم نشه .
موفق باشید
یاعلی
atefeh666
2007/8/17, 12:51 AM
اطلاع زيادي در مورد اين رشته نداشتم.به خاطر اينكه بازاره كاره خوبي داشت اين رشته رو انتخاب كردم
مریم راد
2007/8/20, 10:30 PM
چرا صنایع؟
اگر بخواهم صادقانه دلیل انتخاب این رشته را بگویم اسانی این رشته در افکار دانشجویی بود.اما الان موضوع کاملا متفاوت است چون با دید بازی که پیدا کرده ام به ضرورت این رشته پی
برده ام.در ضمن باید بگویم در حق رشته شما بسیار اجحاف شده است این مسئله را در دانشکده صنایع کاملا دیده ام مخصوصا که بچه ها از اساتیدی که درس ها را ارائه میدهند ناراضیند و دلیل انها عدم تسلط اساتید برموضوعات است.اما اینده روشنی پیش روی رشته شما است.البته این موضوع از استقبال دانشجویان دیگر رشته هامشخص است.امیدوارم با موضوعاتی که در تالار مطرح می کنید باعث شوید من به انتخابم ایمان بیاورم.
با احترام به دانشجویان صنایع
just in time
2007/8/21, 07:01 AM
چرا صنایع؟
اگر بخواهم صادقانه دلیل انتخاب این رشته را بگویم اسانی این رشته در افکار دانشجویی بود.اما الان موضوع کاملا متفاوت است چون با دید بازی که پیدا کرده ام به ضرورت این رشته پی
برده ام.در ضمن باید بگویم در حق رشته شما بسیار اجحاف شده است این مسئله را در دانشکده صنایع کاملا دیده ام مخصوصا که بچه ها از اساتیدی که درس ها را ارائه میدهند ناراضیند و دلیل انها عدم تسلط اساتید برموضوعات است.اما اینده روشنی پیش روی رشته شما است.البته این موضوع از استقبال دانشجویان دیگر رشته هامشخص است.امیدوارم با موضوعاتی که در تالار مطرح می کنید باعث شوید من به انتخابم ایمان بیاورم.
با احترام به دانشجویان صنایع
خانم راد
باسلام
خیلی خوشحالم که شما در تالار صنایع مطلب می نویسید ، موافق عضویت شما به صورت افتخاری در تالار هستم. واسه این رابطه تخصص تون رو توی تاپیک چارت بنویسید تا بدونیم توی چه زمینه ای می تونیم ازتون کمک بگیریم.
بااحترام
K_Maryam
2007/10/21, 03:46 PM
به لطف کار در یک شرکت صنعتی اطلاعاتی در مورد این رشته داشتم و با میل خویش این رشته رو انتخاب کردم نه جبر کنکور
الان بعد از یکسال مطمئن شدم که این رشته چیه و به چه درد می خوره
با تشکر
سلام دوستان
اگه راستشو بخواین انتخاب اول من مکانیک بود یعنی از کارای فنی خیلی خوشم میاد ولی نتونستم مکانیک سراسری قبول بشم آزاد هم نمیتونستم برم یه شهر دیگه.البته صنایع به اندازه کافی فنی هست .بعد از مکانیک عشقم صنایع بود.و از چند نفر هم در مورد صنایع پرس و جو کرده بودم و دیدم به خلق خوی من میخوره.در مورد بازار کاریش هم خیلی تعریف شنیدم.اینها همه دست به دست هم داد که من تو این رشته پا بزارم
البته سر این رشته خیلی کنایه شنیدم و خیلی ها که مطمئنم از من کمتر زحمت کشیدن مسخرم کردن.
من توی این رشته با علاقه و با با شناخت کافی پا گذاشتم.
mohammadjavaad
2008/3/05, 11:57 AM
سلام.گفتم اگه تو این بحث شرکت نکنم در حق رشته ی صنایع نامردی کردم.
من هم یکی از اشنایامون تو کار صنایع بود.و تعریف زیادی از صنایع میکرد.
از جمله: خدای صنعت & مهندسی مهندسی ها& مهندسی مدیریتی& مهندسی ترکیبی& پزشک صنعت
الان میدونم که همش راسته و یه چیز دیگه اینکه رشته ایه که ادم رو نمک گیر میکنه وشیرین ترین رشته ی دنیا از نظر من و بهترین رشته ی فنی مهندسی از نظر solution
امیر Amir
2008/3/05, 10:47 PM
سلام
بعد از 5 ترم درس خوندن حالا عاشق رشتم شدم و حالا فهميدم و حس ميكنم يك صنايعي و مهندس صنايع حتي دانشجوي صنايع چقدررررررررررر قدرت مانور بالا براي كار و پيشرفت داره...
من عاشق رشتم شدم چون خيلي چيز ها براي دونستن داره كه من نميدونم...
صنايع براي من حكم يك درياي بزرگ و آرام كه در پس اين ارامش عمق زياد و جريان هاي دريايي قوي داره...
با احترام
saharbeau
2010/11/03, 11:52 AM
سلام .من ازدبيرستان به رشته ي رياضي علاقه داشتم اما به دلايلي به رشته تجربي رفتم ودررشته ي مهندسي منابع طبيعي تحصيل ميكنم امابه دليل علاقه وموقعيت شغلي ارشدما ميخوام هر دانشگاهي كه شده صنايع بدم
از اونجایی که خیلی تنوع را دوست دارم، رشته های مختلفی را از کتاب آشنایی با رشته ها دیدم و خواندم اما تنها رشته ای که من رو در نگاه اول ارضا کرد مهندسی صنایع بود. من عاشق اینم که درس های مختلفی را بخوانم و در زمینه های مختلفی کار کنم و تجربه های مختلفی کسب کنم و تنها رشته ای که وجود داشت صنایع بود. اصلا به بازار کارش در وهله اول فکر نکردم چون عقیده دارم که هر فردی میتونه هر کاری( شغلی) را به اوج یا حضیض برسونه. یعنی یکی از شغلش لذت می برد اما یکی از شغلش دائما می ناله. فقط عاشق صنایع هستم و به سختی هاش فکر نمیکنم.
velkan
2010/11/03, 08:37 PM
من دانشجوی ترم هفتم مهندسی صنایع هستم ،اگه خدا بخواد ترم دیگه مدرکمو میگیرم از انتخابم واقعا راضیم و فکر میکنم این همون راهیه می تونم باهاش به خواسته هام برسم امیدوارم تو کارم موفق باشم و بتونم تو جایی که کار می کنم تحولی از نوع مهندسی صنایعی ایجاد کنم.
با آرزوی موفقیت برای همه مهندسان صنایع عزیز ،کسانی که با ایجاد تغییرات کوچک میتونن تو هر کاری یه بهبود فوق العاده ایجاد کنن.:);)
sed ali
2010/11/04, 08:54 PM
با سلام .
من داشتم این رشته رو انتخاب می کردم میدونستم که قبول می شم .
از هر کی می پرسیدم یه تعریف جامعی در بارش نمی داد.
اما از اونجا که دوست داشتم تو یه محیط صنعتی کار کنم اینو انتخاب کردم چون اسمش صنایع بود .
اما حالا می فهمم که واقعا جالبه مخصوصا درسهای کنترل پروژه و طرح ریزیش .
البته از تحقیق یکمی بدم میاد .:redface:
در کل نمی تونم بگم با شناخت 100% انتخاب کردم ولی تا حدودی آشنا بودم .
elman13
2010/11/06, 02:27 AM
من دنبال فضانوردی بودم ! اما نمی دونستم باید به جای تجربی ریاضی بخونم !
دو سال ترک تحصیل کردم و بعد با فراگیر پیام نور اومدم صنایع رشته ها محدود بودن و این بهترین بود
حالا رباتم می سازم و یاد گرفتم باید این سه تا مهندسی و بهمدیگه ربط بدم
فکرهای بزرگیم دارم ولی نمی گم چون میخام برگ برنده ام باشن.http://www.iran-eng.com/showthread.php/13938-چرا-صنایع؟/images/smilies/smile.gifhttp://www.iran-eng.com/showthread.php/13938-چرا-صنایع؟/images/smilies/wink.gif.http://www.iran-eng.com/showthread.php/13938-چرا-صنایع؟/images/smilies/smile.gifhttp://www.iran-eng.com/showthread.php/13938-چرا-صنایع؟/images/smilies/wink.gif
elman13
2010/11/06, 02:28 AM
شکلکها ی این ها پس کو!!؟؟
Masoud-Susa
2010/11/11, 08:48 PM
من بیشتر به مکانیک علاقه داشتم...اما چون رتبم به مکانیک نمی رسید به سمت صنایع که بیشتر به مکانیک نزدیک هست گرایش پیدا کردم...امیدوارم انتخاب درستی کرده باشم.
nayyeri1982
2010/11/13, 08:33 PM
من 5-6 سال فارغ التحصيل شده م.الآن كه برميگردم به زمان كنكور و انتخاب رشته ام فكرمي كنم قويترين انگيزه انتخابم تنوع شغل هايي بود كه يك مهندس صنايع ميتونه اختيار كنه...
مهرآذین
2011/2/03, 10:52 AM
سلام حالا بچه ها دارن اعتراف می کنند من هم بگم من ترم آخر هستم در مقطع کارشناسی من اتفاقا برخلاف نظرات دیگران از رشته ام اطلاعات کافی گرفتم و به رشته ام خیلی علاقه داشتم تو آن سال من رشته متالورژی یا مواد را هم آوردم ولی رشته ام را تغییر دادم و وارد صنایع شدم و حالا هم خیلی راضیم و میخوام در رشته مدیریت ارشد درس بخونم تا به عنوان یک مهندس در مدیریت نیز مهارت داشته باشم
سلام،من با آگاهی وارد این رشته شدم و ولی نمیتونم بگم این رشته رو خیلی دوست دارم
رشته ی خیلی جالبی هست ولی با روحیاتو علایق من سازگار نیست
حتما برای فوق رشته ی مورد علاقمو می خونم
با آرزوی موفقیت برای همه;)
pahlevoon 70
2011/2/14, 12:09 PM
خوشحال میشم اگه تک تک شما دوستان بگید که چرا صنایع رو انتخاب کردین؟بهتره بپرسم صنایع چیش براتون جالب بود؟
سلام به اجبار چون شنیده بودم بعد مکانبک بیشترین بازار کار و داره:):):):razz:
yalda1291
2011/2/16, 01:13 PM
سلام
من ترم 2 صنایع هستم و از انتخاب خودم کاملا راضیم با وجود اینکه با اجبار دیگران اومدم اما حالا خوشحالم که این رشتم.
parse89
2011/2/17, 02:02 PM
من ترم 2 هستم,
به خاطر تنوعی که داره انتخابش کردم
ro0zhin
2011/2/19, 08:27 AM
رشته بدی نیست من که عاشقش شدم .اول بخاطر این اومدم که توفامیلامون هیچ کسی به این رشته نرفته بود.ولی بعدابهش علاقمند شدم.کافی بود؟