برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : جزوه مهندسی رودخانه
shadyy
2009/12/27, 08:57 PM
سلام بر همه دوستان. احتیاج به یه جزوه خوب درباره مهندسی رودخانه دارم که همرا با محاسبه و طراحی و مثالهایی از طراحی باشه. اگه در دسترس دارید خواهش میکنم در اسرع وقت من رو راهنمایی کنید. ایمیل من اینه shadiraz@yahoo.com متشکرم
سلام بر همه دوستان. احتیاج به یه جزوه خوب درباره مهندسی رودخانه دارم که همرا با محاسبه و طراحی و مثالهایی از طراحی باشه. اگه در دسترس دارید خواهش میکنم در اسرع وقت من رو راهنمایی کنید. ایمیل من اینه shadiraz@yahoo.com متشکرم
با سلام:smile:
نمی دانم آیا رشته دانشگاهی شما مهندسی رودخانه هست یا نه و اگر هست نام استاد شما چیست تا آن جزوه را برای شما ارسال کنم:smile:
اگر هم رشته غیر مهندسی رودخانه هستید لطفا اطلاعات لازم را که از مهندسی رودخانه می خواهید برای من ایمیل کنید:smile:
m.dehnamaki@yahoo.com
shadyy
2009/12/28, 05:08 PM
سلام من ارشد عمران آب میخونم. مهندسی رودخانه یکی از درسهامه. اجازه بدین اسم استادم رو نگم. البته جزوه خودشون خوب و کامله ولی من تمرین و مثالهای حل شده بیشتری برای طراحی گابیون، ریپ رپ، دراپ افقی و مایل و کلاً سازه های تثبیت کننده میخام. از لطفتوت سپاسگزارم.
sh-mokhtari
2011/10/16, 08:43 AM
سلام منم جزوه مهندسی رودخانه میخواهم میشه لطف کنین برای من هم بفرستین. mokhtari600@yahoo.com
mohsen689
2012/1/21, 11:27 AM
سلام بر همه دوستان. احتیاج به یه جزوه خوب درباره مهندسی رودخانه دارم که همرا با محاسبه و طراحی و مثالهایی از طراحی باشه. اگه در دسترس دارید خواهش میکنم در اسرع وقت من رو راهنمایی کنید. رشته ام ارشد مهندسی آبه. ایمیلم : mohsenhosseiny@yahoo.com
minooie
2012/4/18, 04:10 PM
با سلام کسی با نرم افزار gstars کارکرده ؟