PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : active directory simulation

niloofarf
2007/5/03, 09:02 PM
salam
kasi narmafzari ro mishnase ke shabih saze "active directory" e windows server 2003 bashe . age mishnasid lotfan esme narm afzaro baram benevisid

pishapish mamnoon :gol:

hobout
2007/5/03, 11:04 PM
تنها راهی که به ذهنم می رسه استفاده از virtual mashin ، VMware هستش که کلاً server را بصورت virtual پیاده کنید تا محدودیتی در پیاده سازی سرویس ها نداشته باشید.

از طریق mmc هم تا حدودی میشه کار را راه انداخت البته دقیقاً نمیدونم این شبیه ساز رو برای چی میخواهید.

niloofarf
2007/5/06, 09:59 PM
تنها راهی که به ذهنم می رسه استفاده از virtual mashin ، VMware هستش که کلاً server را بصورت virtual پیاده کنید تا محدودیتی در پیاده سازی سرویس ها نداشته باشید.

از طریق mmc هم تا حدودی میشه کار را راه انداخت البته دقیقاً نمیدونم این شبیه ساز رو برای چی میخواهید.

ممنون از جوابتون. من می خوام شبکه ای را که حدود 20-30 تا کلاینت داره شبیه سازی کنم و عکس العمل active directory را روی اونا ببینم مثلا برای تست کردن یک forest با چندین domain. با VMWare میشه این کارو کرد؟

hobout
2007/5/07, 06:36 PM
برای پیاده کردن 20-30 کلاینت و ایجاد forest به فضای بافر بسیار زیادی نیاز هستش که فکر نمی کنم بتونید تهیه کنید.
البته یک برنامه به نام boston هست که معمولاً برای روترهای سیسکو استفاده میشه و امکان route تعداد زیادی کلاینت و طراحی و دیگر اعمال مربوطه را دارد.
فکر کنم برای این کار بهترین راه کاراموزی در یک شرکت که مجهز به شبکه دامین هست باشه.

bijibuji
2008/4/21, 08:29 PM
من هم بشدت به یه همچین نرم افزاری نیاز دارم.
یه شبیه ساز که بشه باهاش مفاهیم Windows Server 2003 Active Directory رو بدون نیاز به نصب ویندوز سرور نصب کرد.
ضمنا" بحث Virtual Machine نیازمند دانلود نسخه Virtual از Windows Sever 2003 هستش و نصب اون روی یک ماشین مجازی که فضا و وقت و منابع زیادی رو می گیره.
نیاز من یک نرم افزار شبیه سازی شده و آموزشی هستش.
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه.
60 چی :gol: