PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : کمک کنید در راه خدا ای متخصصان وب

MRiman
2009/12/10, 10:07 PM
سلام عزیزان . من می خوام شروع به خواندن html کنم اما نمی دانم بهترین منبع فارسی آن چیست. البته کتاب الکترونیکی نمی خواهم . میشه کمکم کنید و یک منبع توپ معرفی کنید؟

valery
2010/12/09, 01:59 PM
سلام گلم
برای خوندن html کتاب قاسم نیای همدانی مرجع فوق العاده ای هست. اگه نتونستی پیداش کنی کتاب جعفر نژاد قمی هم مناسبه.
ولی کتاب الکترونیکی زبان اصلی رو هم مطالعه کن تا با اصطلاحات آشنا بشی.
م.فق باشی.

valery
2010/12/09, 02:01 PM
سلام گلم
برای خوندن html کتاب قاسم نیای همدانی مرجع فوق العاده ای هست. اگه نتونستی پیداش کنی کتاب جعفر نژاد قمی هم مناسبه.
ولی کتاب الکترونیکی زبان اصلی رو هم مطالعه کن تا با اصطلاحات آشنا بشی.
م.فق باشی. :gol::gol:

Sarp
2010/12/15, 08:12 PM
سلام عزیزان . من می خوام شروع به خواندن html کنم اما نمی دانم بهترین منبع فارسی آن چیست. البته کتاب الکترونیکی نمی خواهم . میشه کمکم کنید و یک منبع توپ معرفی کنید؟
از کتابهاش خبر ندارم
ولی کتابی بگیر که css رو هم همراه با html یاد بده
چون این دو مکمل همدیگه هستند و کتابی که به تنهایی html رو آموزش بده به نظر من به درد نمیخوره

mystack
2010/12/17, 02:23 PM

حالا چرا فارسی ؟ انگلیسی باشه نمی شه ؟ :D:D اگه داری از صفر کیلومتر شروع می کنی بهترین منبع برای یادگیری وبسایت مرجع :: www.w3schools.com
اگرم کتاب می خوای که لاتین تا دلت بخواد هست .من که هیچ خیری توی کتاب های منبع فارسی ندیدم بهتره تو هم نری دنبالش ....