PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : برق مخابرات



ahmad39
2007/4/28, 01:44 AM
az tamame dostani ke dar moredeh reshteh bargh mokhaberat etelaat daran komak mitalabam,mikham bedoonam man diplom rayaneh daram va aya mitonam in reshteh bargh mokhaberat o bekhonam va ageh mishe che jori mishe az che koja bayad shoroo konam mer30 ahmad39.

sepehr_63
2008/4/05, 10:18 AM
من فکر میکنم برای این کار اول باید پیش دانشگاهی رو بگذرونی بعدا به کنکور فکر کنی.
من در رشته مخابرات درس خوندم و برای این رشته باید ریاضیت خیلی خوب باشه .
در غیر هین صورت بهتره در رشته خودت ادامه تحصیل بدی.
مخابرات بر خلاف همه دنیا تو ایران بازار کار مشخصی هم نداره و بعد از فارق التحصیلی کار خوب واسش کمه.
امروزه لیسانس مهمه نه رشته درسی دوست عزیز به سایر موارد هم فکر کن.

Benefic.H
2008/4/05, 02:55 PM
سلام به شما

دوست عزیز برای اینکه بتونید مستقیماً رشته مخندسی برق-مخابرات رو انتخاب کنید باید بتونید تغییر رشته بدهید و بعد از معادل سازی در یکی از رشته های نظری(انسانی، تجربی یا ریاضی) دیپلم گرفته و دروره پیش دانشگاهی رو بگذرونید تا بتونید در کنکور نظری شرکت کنید و بتونید این رشته رو انتخاب کنید!

در ضمن راه دیگه ای که پیش شماست شما مستقیماً فوق دپیلم در رشته برق مخابرات (اگر این امکان به شما داده می شه که رشته ای به جز رشته دوره دبیرستانت انتخاب کنی) را اخذ کنی و یا از طریق کنکور کادانی به کارشناسی و یا از طریق کنکور کارشناسی این رشته رو انتخاب کنی!

در صورتیکه راه دوم انتخاب کنی توصیه من به شما این هستش که چون ممکن بعداً نیاز به معادل سازی دروست باشه اولاً تا اونجایی که امکان داره دروس 3 واحدی پاس کن و ثانیاً نمراتت حداقل بالای 15 باشه که بعداً به مشکل بر نخوری!