برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : نیاز به همفکری
luckylook
2007/4/27, 02:20 AM
سلام به مهندسین عزیز
طرحی دارید که بشه از اب گرم با دمای 90درجه انرژی مکانیکی تولید کرد. اگه کمک کنید ممنون میشم:smile:
hzarrani
2007/5/09, 12:30 PM
میشه بیشتر توضیح بدی؟
اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم....اگه دوست داشتی به من پی ام بده
luckylook
2007/5/13, 01:32 AM
سلام ممنون از توجهتون
خیلی ساده میگم ما برای گرم کردن هر چیزی نیاز به انرژی داریم مثلا" کتری اب با انرژی حاصل از سوختن گاز گرم میشه
حالا شما فرض کنید ما اون ماده گرم رو داریم و قصد داریم این اتفاق معکوس بشه یعنی انرژی بدست بیاریم
بنابراین در حالت اول داریم: از انرژی تولید گرما در حالت دوم (حالت مورد نظر ما)داریم:از گرما تولید انرژی
به نظر شما با چه طرحی می تونیم حالت دوم رو ایجاد بکنیم ؟:que: :smile:
luckylook
2007/5/13, 01:35 AM
سلام ممنون از توجه و همفکریتون
خیلی ساده میگم ما برای گرم کردن هر چیزی نیاز به انرژی داریم مثلا" کتری اب با انرژی حاصل از سوختن گاز گرم میشه
حالا شما فرض کنید ما اون ماده گرم رو داریم و قصد داریم این اتفاق معکوس بشه یعنی انرژی بدست بیاریم
بنابراین در حالت اول داریم: از انرژی تولید گرما در حالت دوم (حالت مورد نظر ما)داریم:از گرما تولید انرژی
به نظر شما با چه طرحی می تونیم حالت دوم رو ایجاد بکنیم ؟:que: :smile:
اختیار دارید دوست عزیز
والا اگه نظر بنده رو بخواید که من تجربه یا تحقیقی در این زمنیه نداشتم
ولی الان که اینو گفتید یه چیزی به ذهنم خطور کرد که البته شدنی بودن و ا اصلا درست بودنش رو مطمعن نیستم
کلا در صنعت برای استفاده از گرما یا همون انرژی درونی و تبدیلش به انرژی مکانیکی از بخار کردن مایع و استفاده از فشار بخار بهره میبرند بیشتر
ولی شما میفرمایید که دمای پایین من این به ذهنم خطور کرد که از فلزات با انقباض و انبساط زیاد استفاده کنیم .....مثل جیوه
البته کورس حرکتی و یا گشتاور تولیدی چنین موتوری(اگه چرخشی باشه) خیلی کمه
ولی کلا انرژی حرارتی بازگردوندنش به انرژی مکانیکی تا به امروز اوونقدر ها موفق نبوده
چون معمولا تبدیل انرژی های دیگه به حرارت رو اصطلاحا هدر رفتن انرژی هم میگن
اینه که اگه روی کمتر حدر رفتن انرژی کار بشه شاید بهتر باشه
آهان یه طرح ساده ی دیگه که اتفاقا قدیمی هستش استفاده از ترموکوپل ها و ایجاد جریان الکتریکیه که البته اوون هم مقدارش ناچیزه
اگه با این تفاسیر هنوز مایل هستید یا نظر دیگه ای دارید خودتون بفرمایید تا صحبت کنیم با دوستان
pejerz85
2008/2/04, 10:39 PM
ساده ترین روش استفاده از موتورهای استرلینگ است که گرما را مستقیما و بدون تجهیزات اظافه به انرژی مکانیکی (رفت و برگشتی یا دورانی)تبدیل می کنند.
سهراب مموتی
2008/2/06, 06:15 AM
فکر میکنم اگه این گرما رو با پیل های حرارتی به الکتریسیته تبدیلش کنی بهتر باشه
mehrab62
2008/2/21, 10:35 AM
میشه بپرسم سیالتون در چه حجمیه و اینکه ساکنه یا در حرکت؟