PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : برو بچه های دانشگاه پیام نور

صفحه ها : 1 [2] 3

Pari-2719
2008/9/25, 11:35 AM
سلام
می دونین هرچند دانشگاه پیام نور یک دانشگاه دولتی است و قبولی در آن سخت تر از دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی است و شهریه آن کمتر است ( تقریباً 20درصد شهریه آزاد) و مدرک آن طبق آماری که به دستم رسیده معتبرتره اما نمی دونم چرا بچه ها روشون نمی شه بگن ماله این دانشگاهن

سلام
صحبتهای شما را قبول دارم اما متاسفانه بقدری این دانشگاه بی نظم و بدون مقررات است من که ترم 3 دانشگاه پیام نور هستم واقعا خسته شدم از این همه بی نظمی.
البته اگر مدیریت درست حاکم بشه واقعا عالیه
اما فکر کنم شاید نوادگان ما به آرزوی ما برسند

:cry::cry::cry:

Pari-2719
2008/9/25, 11:41 AM
تعداد کارشناسی فراگیر پیام نور 194000 نفر است
و تعداد کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور 108000 نفر است
یه سوال داشتم ایا چنین ارقامی سابقه داشته

خیلی به این ارقام توجه نکن باید دید چند نفرشان می توانن فارغ التحصیل شوند. چون اون جوری که من شدیم تعداد فارغ التحصیلان در این دانشگاه خیلی کمتر می شه و اکثر انصراف می دهند;)

tahereng
2008/9/30, 01:39 PM
با سلام به همه اقایون
من یه سوال دارم که امید وارم زود و صحیح عزیزانی که اطلاع دارند جواب بدند انشاالله
و اون اینه که من فوق دیپلم کامپیوتر دارم
اگه بخوام دانشگاه پیام نور ادامه تحصیل بدم
چند ترم تطبیق واحد میشه؟
و من چند ترم تموم مکنم؟
با تشکر.......................:smile:

mahdeyeh
2008/9/30, 07:26 PM
:gol:سلام.منم رشته زیست عمومی پیام نور میخونم ولی هم باید سر کلاس حاضر بشیم هم بعضی وقتها کنفرانس هم بدیم، سر کلاس آزمایشگاه هم اگه حاضر نشیم نمره بی نمره.کی میگه پیام نور کلاس نداره:gol:

mahdeyeh
2008/9/30, 07:37 PM
:gol:اینم یک عکس از بزرگترین گل دنیا:رافلزیا،که 90 تا 120 سانتی متر طول و تا 10 کیلو گرم وزن داره:gol:

Alireza22
2008/9/30, 08:50 PM
با سلام چقدر دانشگاه پیام نور تو حاشیه ست !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بس کنید تو رو خدا گندشو در اوردین بابا

ما که انقدر رفتیم دانشگاه خسته شدیم اینم بگم روزهای شنبه و یکشنبه و چهارشنبه و پنجشنبه

و جمعه کلاس داریم :)پس

چرا بیخودی میگن این دانشگاه کلاس نداره تازه هم کلاساشو باید حتما رفت وگرنه هیچی از کتابی در اختیار داری

نمیفهمی به غیر از این خود استاد دربست در اختیار دانشجو هستش و یه دم درس میده جزوه هم میده به خدا

راست میگم انقدر بد نگین

تا یکی میاد اینجارو میبینه ذهنیت نسبت به این دانشگاه منفی نباشه

الان سیستم دانشگاه به کلی تغییر کرده الان تو این ترم دوتا از منبع درسی مون کتابهای لاتین هستش

استادشم دکترای دانشگاه تربیت مدرسو داره

حالا چی چیه این دانشگاه منفیه و بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:cry:

منصف باشین

مدیر فردا
2008/10/03, 10:25 AM
با سلام به همه اقایون
من یه سوال دارم که امید وارم زود و صحیح عزیزانی که اطلاع دارند جواب بدند انشاالله
چند ترم تطبیق واحد میشه؟
و من چند ترم تموم مکنم؟
متاسفانه این سوالی نیست که دانشجوهای پیام نور بتونن جواب بدن شما یه زحمتی بکش برو از یکی از مراکز پیام نور سوال کن ... شما اول باید ببینی از اون دانشگاهی که فارق التحصیل شدی میتونی درساشو تو پیام نور تطبیق بدی یا نه در ضمن به ترم نیست به درس یعنی باید بینی چند واحد درسی رو میتونی تطبیق بدی مثلا" تو دانشگاه آزاد اگه فوق و تو همون دانشگاه هم گرفته باشی اما برای تطبیق فقط دروس بالای 12 رو قبول میکنند بقیه رو باید دوبار برداری پاس کنی حالا پیام نور رو نمیدونم....

mohsen_blid
2008/10/06, 02:50 PM
یک سوال
نوبت بعدی امتحان فراگیر پیام نور کی هست؟
کسی میدونه کمک کنه جای دوری نمیره

Pari-2719
2008/10/08, 11:09 PM
با سلام به همه اقایون
چند ترم تطبیق واحد میشه؟
و من چند ترم تموم مکنم؟

سلام
امیدوارم خوب باشی
خیلی رو تطبیق واحد توی این دانشگاه حساب نکن معمولا کارهای اداری طولانی داره گاهی بخاطر نمره یا گاهی بخاطر تعداد واحد نمی توانی تطبیق واحد کنی
اگر می خواهی تطبیق واحد کنی باید خیلی پیگیری کنی
من کسی را می شناسم ابتدا 14واحد درسی اش را قبول کردن اما با پیگیری زیاد توانست 32 واحداش را تطبیق کند

با تشکر
پری :gol:

khanom-mohandes
2008/10/09, 03:03 PM
با سلام چقدر دانشگاه پیام نور تو حاشیه ست !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بس کنید تو رو خدا گندشو در اوردین بابا

ما که انقدر رفتیم دانشگاه خسته شدیم اینم بگم روزهای شنبه و یکشنبه و چهارشنبه و پنجشنبه

و جمعه کلاس داریم :)پس

چرا بیخودی میگن این دانشگاه کلاس نداره تازه هم کلاساشو باید حتما رفت وگرنه هیچی از کتابی در اختیار داری

نمیفهمی به غیر از این خود استاد دربست در اختیار دانشجو هستش و یه دم درس میده جزوه هم میده به خدا

راست میگم انقدر بد نگین

تا یکی میاد اینجارو میبینه ذهنیت نسبت به این دانشگاه منفی نباشه

الان سیستم دانشگاه به کلی تغییر کرده الان تو این ترم دوتا از منبع درسی مون کتابهای لاتین هستش

استادشم دکترای دانشگاه تربیت مدرسو داره

حالا چی چیه این دانشگاه منفیه و بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:cry:

منصف باشین

سيستم دانشگاه پيام نور تا حدودي مشكل داره الان نمونشو ميگم:

1-سئوال و كليد سئوالاش مشكل داره

2- نمره منفي داره مثل كنكور

3-اكثرا كتاباش مال انتشارات پيام نور نيستن مثلا من خودم كتاب آمار و احتمال مهندسي و رياضي و استاتيك و اقتصادو.... مال پيام نور نيست در صورتي كه بعد از اين همه سال سابقه كم كمش بايد اين دانشگاه واسه خودش كتاباش كامل بود.

4-پير ميشي تا فارغ التحصيل بشي

5-بعدا ميگم....

البته يه سري چيزاي خوبم داره ها مثلا كلاساش كمتر خودخوان هستن يا براي شاغلين هم هست كه باز به درد ما نميخوره.

موفق باشيد.

laya eng
2008/10/09, 10:10 PM
مشكل پيام نور بودن دانشگاه نيست.به نظر من مشكل عدم مديريت صحيحه
والّا دانشگاه ما خيلي حسن نسبت به ساير دانشگاه ها داره مثلا وقت بيشتري براي مطالعه داريم وحجم مطالبي كه ياد ميگيريم بيشتره.يه چيز هم به دوستاي خودم بگم اونم اينكه بايدانگيزه داشته باشي وخوب وبه موقع بخوني حالا ديگه وقت خوندنه،نه؟

khanom-mohandes
2008/10/09, 10:50 PM
مشكل پيام نور بودن دانشگاه نيست.به نظر من مشكل عدم مديريت صحيحه
والّا دانشگاه ما خيلي حسن نسبت به ساير دانشگاه ها داره مثلا وقت بيشتري براي مطالعه داريم وحجم مطالبي كه ياد ميگيريم بيشتره.يه چيز هم به دوستاي خودم بگم اونم اينكه بايدانگيزه داشته باشي وخوب وبه موقع بخوني حالا ديگه وقت خوندنه،نه؟

موافقم اما در موردجمله دوم كه گفتيد وقت بيشتري براي مطالعه داريم به نظرم اين دقيقا برعكسه يعني وقتمون خيلي محدوده و حجم مطالب نسبت به ساير دانشگاهها بيشتره اما يه چيزيم بگم كه سواد علمي دانشجو هاي پيام نور خيلي بالاتر از ديگر رشته هاست چون واسه نمره بايد زجر بكشنو همش در تلاش باشن.

درسته بايد انگيزه داشت چون اگه شبانه روز در حال درس خوندن باشي ميتوني مدركتو با افتخار دستت بگيريو از دانشگاه فارغ التحصيل بشي وگر نه پاچت گير پيام نوره.

lashkajani
2008/10/11, 08:38 PM
یک سوال
نوبت بعدی امتحان فراگیر پیام نور کی هست؟
کسی میدونه کمک کنه جای دوری نمیره

احتمالا" اسفند ماه...

mohsen_blid
2008/10/12, 01:37 PM
احتمالا" اسفند ماه...
منظورتون اینه که اسفند ماه امتحان میگیرن یا نه دفترچه میدن؟

Pari-2719
2008/10/12, 07:44 PM
منظورتون اینه که اسفند ماه امتحان میگیرن یا نه دفترچه میدن؟

من شنیدم که اواخر این ماه (مهرماه) دفترچه ها می آید و بهمن ماه امتحانه
:gol:

Pari-2719
2008/10/12, 07:47 PM
توی پیام نور واقعا باید درس خواند نمی شه با دوستی با استاد نمره گرفت که این بهترین حسن پیام نوره

بخاطر همین هم است آمار قبولی در فوق لیسانس خیلی خوب و بالاتر از دانشگاه های دیگر است

اگر واقعا کسی هدفش درس خواندن هست موفق می شه و مدرکش را می گیره و اگر نه باید انصراف بده و بره

موفق باشید
پری :gol:

mohsen_blid
2008/10/12, 09:48 PM
من شنیدم که اواخر این ماه (مهرماه) دفترچه ها می آید و بهمن ماه امتحانه
:gol:
فکر نمیکنم مهر بیاد احتمالا اگر باشه ابان میاد اگر حرف شما درست باشه که خیلی عالی میشه هر طور شده من امسال امتحان بدم بقیش رو بیخیال

Pari-2719
2008/10/13, 12:06 AM
فکر نمیکنم مهر بیاد احتمالا اگر باشه ابان میاد اگر حرف شما درست باشه که خیلی عالی میشه هر طور شده من امسال امتحان بدم بقیش رو بیخیال

کل کتابها را خیلی خوب مطالعه کن حتما موفق می شی مخصوصا روزای آخر فقط درس بخوان :gol:

mohsen_blid
2008/10/16, 10:03 AM
خوب دوستان من پرسیدم و اونها گفتن که ابان دفترچه اش میاد و اسفند اوایلش البته امتحان میگیرن

ActiveBoy
2008/11/16, 12:52 AM
دوستان در راستاي بحث در مورد دانشگاه پيام نور با اينكه خودم يه دانشجوي تازه واردم ولي بايد بگم به نظر من اين دانشگاه عاليه و به خاطر اينكه گذشته خيلي خوبي نداشته مخصوصا در اوايل كار به علت تازه تاسيس بودنش يكم اسمش بد جا افتاد...به نظر من سطح علمي بچه هاي پيام نور منظورم اوناييه كه واقعا درس ميخونن! صد در صد بالاتر از دانشجويان خيلي دانشگاهاست...مثال: من خودم تحقيق در عمليات داشتم ترم پيش مثلا رفتم پيش يكي از اقوام كه رشتش حسابداري دانشگاه آزاد بود يكم رفع اشكال... چون ترم پيش از من پاسش كرده بود...جالبه يكي دو تا سوال نمونه كه حلش واسه خودم ساده بود مطرح كردم ببينم طرف چند مرده حلاجه متاسفانه هنگ كرد گفتش اينا چيه!...گفتم اينا تقريبا سادهاشه!...يعني اينارم بلد نيستي...مگه پاس نكردي با نمره 18 و ...آخه پس چرا؟...تو جوابم حرف جالبي زد گفت:آخه اين سوالا رو استاد تو جزومون نگفته بود!!!...اتكاي بيش از حد دانشجويان ديگه به استاد و جزوه و ... باعث ميشه يكم سطح علميشون پايين بياد...در مجموع همه دانشگاه ها خوبن اصلا تحصيل علم هر جا كه باشه خوبه اينارم نگفتم كه دانشجويان دانشگاه هاي ديگه رو ببرم زير سوال گفتم كه پيام نوريها هوشيار باشن كه براي بالا بردن توان علميشون و سطح كلاس و اعتبار دانشگاهشون تلاش كنن و اميدوار باشن...در هر صورت بعنوان عضو جديد خوشحالم كه ميبينم بچه هاي فعال اين دانشگاه تو اين تاپيك ميپرن...فعلا

SEP/\H/\N
2008/11/20, 08:19 PM
بچه ها حذف و اضافه تا 3 مهر تمدید شده.
من که پایان ثبت نام را زده بودم، اما اگه شما هنوز نزدین، هنوز فرصت برای تغییر تو انتخاب واحد دارین ;)

afa
2008/11/24, 06:21 PM
سلام به همه هم دانشگاهی ها
من راستش از پیام نور راضی نیستم آخه خیلی اذیت می کنند با این امتحانات سراسری ، حجم منابع بالا ، اساتید غیر مجرب ...
اما در هر حال خدا رو شکر:(

Marilyn_manson
2008/11/24, 08:26 PM
سلام به همه هم دانشگاهی ها
من راستش از پیام نور راضی نیستم آخه خیلی اذیت می کنند با این امتحانات سراسری ، حجم منابع بالا ، اساتید غیر مجرب ...
اما در هر حال خدا رو شکر:(
دانشگاه پیام نور بجز برای شاغلین ؛ بدترین انتخاب از هر نظره !
* اساتید ؟! اسمشو نمیشه گذاشت استاد ؛ بجز استثناها یی که هر جایی پیدا میشه ؛ بیشترشون حتی جوهره فوق لیسانسشون هم خشک نشده . دکتر که اصلا توشون نیست.:mad:

*خود خوان بودن یا کلاس های مسخره اش که افتضاحه ! وقتی کتاب ه به اون حجیمی رو باید خودت تو اون فرصت کم یاد بگیری... معلومه نتیجه چیه !:)

* شهریه ثابت هم هر سال اضافه میشه ! اینم نکته جالب ه پیام نوره !!!:confused:

* نکته + : گاهی تا پایان ترم وقت حذف و اضافه داریم ;)

* نکته + بعدی : اگه با معدل بالا فارغ التحصیل شی . حتی شاید از شریفی ها هم بیشتر تو رشت ه ات ؛ تو درس های معمول دانشگاه ها تبحر داشته باشی چون
تو پیام نور : همه وظایف بر عهده دانشجوست :gol:

نیناز
2008/12/01, 03:09 PM
یعنی هیچ کس نیست منو راهنمایی کنه:cry:
من میخوام ارشد MBA فراگیر بخونم تو رو خدا یکی بگه چه منابعی رو باید خوند؟ امتحانش کیه؟اصلا هر چی اطلاعات در موردش دارین بهم بگین لطفا:question::w19::w20::w27:

علي110
2008/12/02, 04:04 PM
سلام
می دونین هرچند دانشگاه پیام نور یک دانشگاه دولتی است و قبولی در آن سخت تر از دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی است و شهریه آن کمتر است ( تقریباً 20درصد شهریه آزاد) و مدرک آن طبق آماری که به دستم رسیده معتبرتره اما نمی دونم چرا بچه ها روشون نمی شه بگن ماله این دانشگاهن

سلام
لطفا در خصوص رشته های ارشد برام تو ضیح بدین خصوصا مهندسی
fafa_xp
2008/12/02, 05:48 PM
ما برای کسب مدرک آمدیم
نی برای درک مطلب آمدیم

بابا مهم اون مدرکه هست بقیه رو ولش:lol:

behnam-t
2008/12/02, 05:56 PM
سلام
سلام اصلا اینطور نیست منم پیام نور تمام کردم حاظرم روی همه کتابها و درسها با دولتیها به بحث بنشینم بهترین دانشگاه پیام نور

Mr.Pouyan
2008/12/02, 06:37 PM
سلام خدمت دووستان پیام نوور .خصووصا رشته ی کشاورزی(اوونم گرایش ماشین الات کشاورزی):):):)

EECi
2008/12/25, 06:32 PM
سلام

این پست ، دقیقا خنده دار هست!
اول اینکه گفته شده پیانور سخت تره قبولیش! مثال میزنم که در بعضی رشته های فنی و پزشکی رتبه افراد در سراسری 4 و 3 رقمی هست و میرن دانشگاه ازاد در شهرهایی مثل تهران و...!
دوما اگر مقایسه کنیم منی که برق میخونم حدود 580 هزار شهریه میدم و فکر کم دقیقا 2 برابرپیا نور هست نه 4 برابر ! سایر مهندسی ها هم تقریبا همین طور هست در ازاد.
و این حرفی که شما در مورد مدرک زدی مربوط به 10 سال پیشه! البته این حرفو هم دانشجو های روزانه میزدن در مورد فرق دانشگاهشون با ازاد نه پیام نوری ها!
در اخر هم بگم من همه دانشجویان رو که به دنبال یاد گرفتن هستن دوست دارم فرقی نمی کنه کدوم دانشگاه باشن.

a_m68 سبز
2008/12/28, 08:44 PM
منم پیام نورم،البته چون ما رشتمون معماریه هر روز کلاس داریم اونم از صبح تاااا 6-7 بعد از ظهر.تنها خوبیه پیام نور اینه که نمیری سر کلاسای عمومی وقتتو تلف کنی:smile:
و تنها عیبش عدم مدیریت و سازماندهیه مناسبه که کلیی اعصاب دانشجورو خرد میکنه:mad:
من خودم مییتونستم مدیریت و رشته هایی علوم پایه ی سراسری رو قبول شم اما تمام انتخابام معماری بود و معماریه پیام نورو ترجییح دادم به رشته های دیگه توی دانشگاهای دیگه:smile:;)

mojtaba007
2008/12/30, 11:47 AM
دوستان یه خبری را شنیدم امیدوارم حقیقت نداشته باشه
شنیدم که دانشگاه پیام نور برای تصحیح سوالات تستی تشریحی
برگه های تستی را میگیره و میدهد به مرکز و مرکز سوالات تستی را با دستگاه حل میکند
و اگر حد نصاب نمرات تستی را به دست بیاوریم یعنی از 7 نمره تستی بالای 3.5 بگیریم
ان وقت میرن سوالات تشریحی را که قبلش یه اسکن از برگه تشریحی میگیرند
و یکی به استاد میدن و یکی به مرکز را استاد صحیح میکنه
و اگر مجموع تستی و تشریحی بالای 7 شد ان وقت نمره میان ترم تعلق میگیره
میخواستم بدونم این خبر تا چه حد واقعیت داره
و کسی خبر معتبر دار تری داره که چگونه نمرات تستی و تشریحی صحیح میشن
اخه ما استادمون امده کتابمون را حذف کرده
و گفته یه پروژه بهتون میدم تو امتحان فقط پروژه را بنویسید
با این شرایط تمام کلاسمون از بیخ می افتیم

knight 3
2008/12/30, 11:57 AM
برگه های تستی را میگیره و میدهد به مرکز و مرکز سوالات تستی را با دستگاه حل میکند
چه بد!
:cry:

mojtaba007
2008/12/30, 08:51 PM
معلوم میشه هیچ کدومتون خبری ندارید

* فریبا *
2008/12/31, 10:46 PM
دوستان یه خبری را شنیدم امیدوارم حقیقت نداشته باشه....

سلام دوست من .
راجع به وضع نمره ها اینکه اگه بالای 7 بشی میان ترم تاثیر داره درسته . و بعید میدونم که اگه تستی رو زیر 3.5 بشی دیگه تشریحی رو تصحیح نکنن .. خیلی غیر منطقیه .
در مورد اسکن جوابا و اینها هم خیالت راحت نمره به دست استاد گرامیه .. این حرف رو طبق چیزایی که خودم شخصا تو دانشگاه دیدم دارم میگم .

مدیر فردا
2009/1/01, 08:09 PM

دوست عزیز استاد فقط اوراق رو تصحیح میکنه ولی تو دادن سوال و ندادنش اختیاری نداره ... متاسفانه یا اشتباهی شده یا استادتون خبری از سیستم پیام نور نداره

آرماندیس
2009/1/04, 12:25 AM

سلام منم دانشجوی دانشگه پیام نورم. اگر نمره امتحان پایان ترمو از 7 بالا بشی استاد می تونه میان ترمو تاثیر بده. من احتمال می دم اون قسمتی که استادتون از کتاب حذف کرده کلاً جزء حذفیات بوده مثلاً استاد ++C منم قسمت شی گرا رو حذف کرده چون برای رشته ما لازم نیست برنامه نویسی در حد تیم ملی یاد داشته باشی و در غیر این صورت ، یعنی در صورتی که جزء حذفیات همه دانشگاه های پیام نور نباشه استادتون احتمالاً با توجه به تجربه ش گفته مثلاً تو 4 نمره تستی اگه دو تا سئوالم از قسمتایی که حذف کرده بیاد بازم ارزش خوندن نداره . راجع به اینکه گفته فقط پروژه بنویسید استادتون فقط خودش سوالات تشریحی رو تصحیح می کنه و می تونه از مثلاً 10 نمره تشریحی جواب هیچ کدوم از سوالات رو تو نمره دادن تاثیر نده و تمام 10 نمره تشریحی رو واسه پروژه بذاره .
موفق باشی ;)

jonny depp
2009/1/04, 09:05 PM
یعنی اگه امتحانمونو 7 بشیم قبولیم؟

آرماندیس
2009/1/07, 09:46 PM
آره دیگه . البته 7 از 14 یعنی نصف نمره ورقه پایان ترم . اگه 7 بشی استاد میان ترم نده ، می شی 10 ولی اگه استاد میان ترمو کامل بده بهت می شی 13 .

mojtaba007
2009/1/08, 10:31 AM
در مورد اسکن جوابا و اینها هم خیالت راحت نمره به دست استاد گرامیه .. این حرف رو طبق چیزایی که خودم شخصا تو دانشگاه دیدم دارم میگم .
عزیز من خودم ترم اخر هستم و همه این ها رو میدونم
حتی اگر نمره روی برگه ات هم 7 نشد باز هم خود استاد اگه دلش بخواد میتونه نمره ات را بده
ولی اگه جدیدا امتحانی داشته باشی که تستی تشریحی باشه میبینی که قسمتی که باید سوالات 4 گزینه ای را جواب بدی
خیلی فرق کرده و کاملا حرفه ای شده
روی برگه تستی جای عکس خودت و مشخصاتت را خودش گذاشته
و میدونم که نمره دست استاده
ولی وقتی میگن نمره تستی میره مرکز صحیح میشه
اونوقت چه طوری نمره دست استاد باشه؟
من مشکلم اینه میخوام بدونم ایا واقعا قسمت تستی میره مرکز صحیح میشه یا نه

سلام منم دانشجوی دانشگه پیام نورم. اگر نمره امتحان پایان ترمو از 7 بالا بشی استاد می تونه میان ترمو تاثیر بده. من احتمال می دم اون قسمتی که استادتون از کتاب حذف کرده کلاً جزء حذفیات بوده مثلاً استاد ++C منم قسمت شی گرا رو حذف کرده چون برای رشته ما لازم نیست برنامه نویسی در حد تیم ملی یاد داشته باشی و در غیر این صورت ، یعنی در صورتی که جزء حذفیات همه دانشگاه های پیام نور نباشه استادتون احتمالاً با توجه به تجربه ش گفته مثلاً تو 4 نمره تستی اگه دو تا سئوالم از قسمتایی که حذف کرده بیاد بازم ارزش خوندن نداره . راجع به اینکه گفته فقط پروژه بنویسید استادتون فقط خودش سوالات تشریحی رو تصحیح می کنه و می تونه از مثلاً 10 نمره تشریحی جواب هیچ کدوم از سوالات رو تو نمره دادن تاثیر نده و تمام 10 نمره تشریحی رو واسه پروژه بذاره .
موفق باشی
من مثل اینکه منظورم را بد رسوندم
عزیز استاد ما کل کتاب را حذف کرده بود
و هیچ کدوم از بچه ها نرفته بودند کتاب را بگیرند
و وقتی دو روز قبل از امتحان به ما گفتند قسمت تستی میره مرکز صحیح میشه تمام بچه ها به شدت ناراحت شدن
اخه مگه تو دو روز میشه 400 صفحه کتاب رو خوند

آرماندیس
2009/1/10, 12:13 AM
من مثل اینکه منظورم را بد رسوندم
و وقتی دو روز قبل از امتحان به ما گفتند قسمت تستی میره مرکز صحیح میشه تمام بچه ها به شدت ناراحت شدن

این چیزی که شما گفتین تغییری در جواب ایجاد نمی کنه . بزرگوار از 14 نمره باید 7 بگیری که احتمال زیاد فقط 4 نمره از 14 نمره تستیه که میره مرکز . یعنی شما اگه از پروژه 10 بگیری استادم 6 تو بده نهایت می شی 16 . این خوشبینانه ترین شکل نگاه به موضوعه . در غیر این صورت 14 نمره هم تستی هم تشریحی از کتابه و پروژه 6 نمره میان ترمو داره که دیگه ......... :cry::cry::cry:ما به جای استادت شرمنده می شیم .:redface:

a_m68 سبز
2009/1/10, 12:57 AM
من میخواستم بدونم برا ازمون فراگیر رشته صنایع منابع چه کتابایی هستن؟؟؟؟:w10:
و یه سوال دیگه ایینکه فقط کساییی که دیپلم ریاضی دارن میتونن صنایع بخونن؟؟؟؟:smile:
خیلی ممنون میشم اگه یکی جواب بده;):w27:

mahdy1359
2009/2/01, 09:58 PM

تجربه یک پیام نوری:
به حرف هیچ استادی اعتماد نکنید و مطابق منابع اعلام شده از مرکز عمل کنید چون در دانشگاه پیام نور هیچ کس مسئولیت نمره شما رو به عهده نمیگیره

آرماندیس
2009/2/01, 10:26 PM
تجربه یک پیام نوری:
به حرف هیچ استادی اعتماد نکنید و مطابق منابع اعلام شده از مرکز عمل کنید چون در دانشگاه پیام نور هیچ کس مسئولیت نمره شما رو به عهده نمیگیره

در تکمیل حرف دوستمون میشه گفت تو پیام نور به هیچ چیز اعتماد نکن. (همه چیز در حال تغییره و هر روز یه حرف جدید می زنن )

ariyayi
2009/2/03, 11:49 PM
سلام دوستان:mad:
این دانشگاه چرا این ترم داره مسخره بازی در میاره با این بارم بندی سوالات تستی تشریحی دیگه گندشو در اورده اعصاب همه رو خرد کرده اون از سوالاشون اینم از کلید هاشون
بابا این دیگه چه دانشگاهیه ما که ترم 3 رسیدیم جا زدیم با این وضع مدرکی ما نمی گیریم اگه قانون مشروطی هم بزارن همه رو باید اخراج کنن بابا ارواح پدر کنکوررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررر:mad::mad::mad::mad::mad::ma d::mad:

hajagha
2009/2/04, 01:24 AM
خیلی توپت پره اریای جان منم بعضی وقتها اینجوری میشم اما وقتی دوران کنکور و تنبلی و فرصتهایی که داشتم رو یادم میارم یاد این بیت معروف می افتم که شاعر میگفت:
زی تیرنگه کرد و پر خوش بر آن دید گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نه بر دوغ!!!!!!

mohsen_blid
2009/2/04, 09:00 AM
من میخواستم بدونم برا ازمون فراگیر رشته صنایع منابع چه کتابایی هستن؟؟؟؟:w10:
و یه سوال دیگه ایینکه فقط کساییی که دیپلم ریاضی دارن میتونن صنایع بخونن؟؟؟؟:smile:
خیلی ممنون میشم اگه یکی جواب بده;):w27:
سلام دوست من
دیدم کسی جوابت رو نداده گفتم دریغ نکنم
والا در فراگیر از هر قشری میتونن وارد بشن
فقط هم ریاضی نیست کلا نظری ها هم میتونن حتی فنی و حرفه ای ها و کاردانشی ها با پاس کردن مقطع پیش دانشگاهی نیز میتونن وارد بشن

درباره منابع هم خوب دفترچش رو بگیری میفهمی چی هست
اما چندتاش رو میگم برات
ریاضی عمومی 1 ابراهیم احمدی پور و انه گلدی مهمیانی
مدیریت مهندسی ابراهیم حیدری
اقتصاد مهندسی غلامرضا سلطانی
والا کتاب های عمومی رو در دسترس ندارم پیدا کردم برات میزارم

ariyayi
2009/2/04, 05:10 PM
حاج اقا جان حرفت درست یه بچگی کردیم نخوندیم حالا تا اخر عمر نباید سرزنش بشیم
من حرفم اینه اینا این سیستم دانشگاهی چرت رو که ماله چندین ساله پیشه و رشته های علوم پایه رو بریزن تو سطل اشغال نا سلامتی این دانشگاه دیگه مثل قدیم نیست رشته هاش هم زیاد شدن در رو به روی تمامی جوانان مملکت هم که باز کرده بدون کنکور هم که میگیره دیگی او سیستم قدیمی جواب نمی ده اخه من نمیدونم کجای دنیا درسایی که فقط تشریحی بودن امتحانش میزان سواد و درک دانشجو از درس رو می رسونه تستی میگیرن
بعد سوالاشون هم که استاندارد نیست بعضی از درس ها هم که خدا رو شکر تا روز امتحان منبع عوض میکنن من نمیدونم چرا منبع های اینا هی سوراخ میشه که تند تند عوض میکنن!!!!!!!!!!!
خدا به داد ما برسه............................ سخت بگیرن اما استاندارد!!!!!!!
اینه حرف ما کیه که گوش کنه.......................

a_m68 سبز
2009/2/12, 11:07 PM
سلام دوست من
دیدم کسی جوابت رو نداده گفتم دریغ نکنم
والا در فراگیر از هر قشری میتونن وارد بشن
فقط هم ریاضی نیست کلا نظری ها هم میتونن حتی فنی و حرفه ای ها و کاردانشی ها با پاس کردن مقطع پیش دانشگاهی نیز میتونن وارد بشن

درباره منابع هم خوب دفترچش رو بگیری میفهمی چی هست
اما چندتاش رو میگم برات
ریاضی عمومی 1 ابراهیم احمدی پور و انه گلدی مهمیانی
مدیریت مهندسی ابراهیم حیدری
اقتصاد مهندسی غلامرضا سلطانی
والا کتاب های عمومی رو در دسترس ندارم پیدا کردم برات میزارم

ممنون از کمکت دوست عزیز;)
میشه لطف کنی بگی دفترچه ها کی میاد؟
خیلی خیلی ممنون:w23::w27::w40:

yalda.2008
2009/2/15, 12:43 PM
سلام دوستان من میخوام تو دانشگاه پیام نور کرج صنایع بخونم نظرتون چیه ؟خوبه؟ این رشته رو خیلی دوست دارم کمکم کنید وشرایطش رو بهم بگید ممنون میشم

mojtaba007
2009/2/16, 11:08 AM
من 15 واحد دیگه بیشتر ندارم تا مدرک کارشناسی بگیرم
معدل کل من بدون افتاده ها میشه 14
و معدل کل من با افتاده ها میشه زیر 12
و معدل ترم قبل من هم شده زیر 12
ایا با اینکه بنده ترم اخر هستم و بنا به قانون ترم اخری ها میتونند تا 24 واحد بردارند ایا بنده میتونم 15 واحد را بردارم یا اینکه اجازه نمیدن بیشتر از 12 واحد بردارم

robeli
2009/2/17, 12:42 PM
هر کس تو پیام نور درس میخونه باید صبر ایوب داشته باشه.
واقعاً که خوب گفتن: پیام زور

shirin_yalda
2009/2/17, 01:43 PM
واییییییییییییییییییییییی یییییییییی:cry:
دیونه شدم من از هرچی درسه زده شدم به همه دوستانی که تصمیم دارن دانشگاه پیام نور و انتخاب کنن توصیه میکنم هرگز هرگز همچین کاری انجام ندهند. 2 سال پشت کنکور موندن خیلی بهتر از پیام نور رفتنه.
این ترم نه تاریخ امتحانات و گفتن نه تاریخکلاسا نه نمرات و بعد میگن انتخاب واحد کن آخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lord HellisH
2009/3/10, 02:18 PM
پس از گذشت 4 سال و شر 127 تا واحد رو کندن هنوز هم نفهمیدم چرا اسم این پیام نور رو دانشگاه گذاشتن!!

مدیر فردا
2009/3/11, 06:11 PM
ن چرا اسم این پیام نور رو دانشگاه گذاشتن!!
میفهمم خیلی سختی کشیدی ولی داری زیاد تند میری دوست عزیز خیلی هی هم هستند که به این دانشگاه افتخار میکنند چون دانشجوش هستند

buddy
2009/3/11, 09:07 PM
سلام به همه ي برو بچه هاي پي ان يو

به نظر من فقط دانشگاه پيام نور از نظر بار علمي ميشه بهش گفت دانشگاه البته در حد مطلوب نيس بقه

دانشگاه ها مهد كودكند

واسم افتخار و سعادته كه دانشجوي پيام نورم

ودانشگاه هاي ديگه رو در حد مهد كودكي كه مدرك ميدن ميدونم ;)

yahook
2009/3/12, 07:51 AM
آخرش نفهمیدم که پیام نور خوبه یا بده !؟

من چند وقت پیش ثبت نام کردم ( نرم افزار کامپیوتر ) حالا نمی دونم چی بگم به 57 تومنی که دادم فکر می کنم به حرفهایی که توی این پست ها به string تبدیل شدن ...:confused:

بیشتر پست ها حاکی از این بوده که همه یه جورایی می نالیدن . :razz:

آیا ارزش داره که ادامه بدم ( یعنی در تاریخ 88/5/30 آزمون برگزار می کنن برم امتحان بدم یا نه برم سربازی ؟ )

راستی یه پستهایی هم درباره تعداد واحد ها بود تا اونجایی که من فهمیدم برای رشته نرم افزار کامپیوتر 137 واحد باید پاس کنی یعنی دروغه ؟ :razz:

خلاصه یکی از اون با امیداش یه جوابی بده تا دوستان دیگه ای که به اینجا می آن و با پست های ناامیدوار کننده مواجه می شن کمی امیدواری داشته باشن :heart:

( این واقعیت رو هم باید پذیرفت که : اگه چیزی رو نداریم خواهانش هستیم ولی غافل که وقتی داریمش ساده می گیریمش فکر کنم بیشتر اون دوستان هم که با ناامیدی جواب دادن همیجوری باشن یعنی تا دانشگاه نرفته بودن همش حول می کردن :eek: و وقتی هم که رفتن دیگه بیزار شدن . :surprised: البته در همه کارها و جاها اینگونه است واقعا چرا ؟ :cry: )

Lord HellisH
2009/3/12, 08:17 AM
میفهمم خیلی سختی کشیدی ولی داری زیاد تند میری دوست عزیز خیلی هی هم هستند که به این دانشگاه افتخار میکنند چون دانشجوش هستند

من ملک بودم و فردوس برین جایم بود ... آدم آورد درین دیر خراب آبادم :biggrin:

Lord HellisH
2009/3/12, 08:24 AM

من چند وقت پیش ثبت نام کردم ( نرم افزار کامپیوتر ) حالا نمی دونم چی بگم به 57 تومنی که دادم فکر می کنم به حرفهایی که توی این پست ها به string تبدیل شدن ...:confused:

آیا ارزش داره که ادامه بدم ( یعنی در تاریخ 88/5/30 آزمون برگزار می کنن برم امتحان بدم یا نه برم سربازی ؟ )

راستی یه پستهایی هم درباره تعداد واحد ها بود تا اونجایی که من فهمیدم برای رشته نرم افزار کامپیوتر 137 واحد باید پاس کنی یعنی دروغه ؟ :razz:

خلاصه یکی از اون با امیداش یه جوابی بده تا دوستان دیگه ای که به اینجا می آن و با پست های ناامیدوار کننده مواجه می شن کمی امیدواری داشته باشن :heart:

( این واقعیت رو هم باید پذیرفت که : اگه چیزی رو نداریم خواهانش هستیم ولی غافل که وقتی داریمش ساده می گیریمش فکر کنم بیشتر اون دوستان هم که با ناامیدی جواب دادن همیجوری باشن یعنی تا دانشگاه نرفته بودن همش حول می کردن :eek: و وقتی هم که رفتن دیگه بیزار شدن . :surprised: البته در همه کارها و جاها اینگونه است واقعا چرا ؟ :cry: )

پیام نور انقدرها هم بد نیست، من رفتم چون واقعا متوجه گذر 24 ساعت شبانه روز نمی شم، تازه اکثر درساش رو هم میشه یک شبه خوند پاس کرد رفت و مثل ما همون مباحث رو با کتاب های روز دنیا (نه آبی پر اشتباه قدیمی) یاد گرفت. تازه معافیت از سربازی هم میده، یوهوووووو!!
اما از پیام نور توقع ستاره تحویل جامعه دادن نباید داشت، چون فلسفه وجودیش این نیست
برا رشته ما (مترجمی زبان) گفتند 136 واحد بعد 3 واحدمون رو قبول نکردند، در واقع 139 واحد. بد نبود!

yahook
2009/3/12, 11:44 AM
پیام نور انقدرها هم بد نیست، من رفتم چون واقعا متوجه گذر 24 ساعت شبانه روز نمی شم، تازه اکثر درساش رو هم میشه یک شبه خوند پاس کرد رفت و مثل ما همون مباحث رو با کتاب های روز دنیا (نه آبی پر اشتباه قدیمی) یاد گرفت. تازه معافیت از سربازی هم میده، یوهوووووو!!
اما از پیام نور توقع ستاره تحویل جامعه دادن نباید داشت، چون فلسفه وجودیش این نیست
برا رشته ما (مترجمی زبان) گفتند 136 واحد بعد 3 واحدمون رو قبول نکردند، در واقع 139 واحد. بد نبود!
ممنون از پاسختون

به نظر شما اگه هر ترم 20 واحد درس پاس کنم تا 6 ترمه تمامش کنم آیا عملی می شه ( آخه از یکی دو نفر پرسیدم گفتن 14 واحد بردار 7 واحدش پاس شد برو خدا رو شکر کن نمی دونم بر چه اساسی این حرف ها رو می زنن )

در ضمن تاریخ اعزام به خدمت من 88/4/1 است و تاریخ آزمون 88/5/30 حالا به نظر شما چه کار کنم ؟ یعنی می خواستم ببینم آیا 2 ماه می تونم تاریخ اعزام رو عقب بندازم یا نه ؟

و این رو هم بگم که من کاردانی کامپیوتر دارم و اونجوری که فهمیدم حداقل 20 واحد تتبیق می دن کسی از دوستان در این زمینه چیزی می دونه ؟

( غلط املایی داشت شرمنده )

مدیر فردا
2009/3/12, 01:06 PM
من ملک بودم و فردوس برین جایم بود ... آدم آورد درین دیر خراب آبادم :biggrin:
در فردوس برین و کسی به روی آدما نبسته ...

یعنی فکر میکنی دانشگاهی هم باشه که ستاره تولید کنه ...؟ من فکر میکنم اونایی رو که بهشون میگی ستاره دانشگاه براشون کار خاصی انجام نداده از قبل ستاره بودن که تو هر دانشگاهی پیدا میشه... تو مرکز ما هم هستند ( جهت اطلاع دوستان : ایشون دانشجوی ریاضی بودن و طول 4 سال 2 تا جایزه از جشنواره خوارزمی گرفت و به عنوان دانشجوی نمونه استان انتخاب شد و سال آخر هم با رتبه دو رقمی رشته صنایع دانشگاه تهران قبول شد ) تو خیلی جاهای دیگه هم پیدا میشن ... ولی در حال حاضر هیچ دانشگاهی نمیتونه ادعا کنه که ستاره تولید میکنه چون اگه ستاره ای هم باشه دانشگاه براش کار زیادی انجام نداده همت و استعداد و شاید هم نمیدونم پول باباشون بوده ...

soudabe
2009/3/12, 01:23 PM
خیلی بد نیست پیام نور
خوبیش اینه که هر وقت دوست داشتی میری سر کلاس

مدیر فردا
2009/3/12, 01:33 PM

دوست عزیز در مورد خوب یا بد بودن دانشگاهها اینجا فکر نکنم کسی پیدا بشه که بتون جواب علمی و درست بهت بده در ضمن سوالت خیلی کلیه ، اگه بگی دنبال چی هستی و دوست داری چه جوری درس بخونی و اصلا" سبکت چه جوریه تو درس خوندن و اینکه قبلا" چی خوندی فکر کنم بهتر بتونی راهنمایی بگیری ...ببین تو پیام نور واقعا" باید کتابا رو خوب بخونی اگه از اونایی هستی که حوصله کتاب خوندن و نداری بهت توصیه میکنم نیای ... اگه دنبال معدل بالای کل بالای 17 هستی تو پیام نور خیلی سخت بهش دست پیدا میکنی یعنی باید 4 سال نهایت سعیت رو بکنی و واقعا" وقت بذازی برای کتابا شاید 5 درصد بچه های پیام نور به بالای 17 برسند تو معدل کل ... اگه خیلی عجله داری یعنی میخوای 6 ترمه تموم کنی پیام نور ور بهت توصیه نمیکنم البته غیر ممکن هم نیست ، من خودم کسایی رو میشناسم که 7 ترمه تموم کردن ولی 6 ترمه تا حالا ندیدم ... اگه بغیر از اینا دنیال یه جو دانشجویی و دانشگاهی و ساختمونای های کلاس هستی که وقتی میری توش احساسات غریبی بهت دست بده و شب میای خونه تا صبح تو کفش باشی بهت توصیه میکنم بعضی از واحدهای آزاد یا اگه میتونی دانشگاههای سراسری رو انتخاب کنی چون تو اکثر مراکز پیام نور از این خبرا نیست البته اونقدرام بد نیست به خودت بستگی داره ... اگه وقت داری ، پول زیاد نمیخوای خرج کنی و حوصله داری پیام نور جای خوبی برات

Lord HellisH
2009/3/12, 06:49 PM
در فردوس برین و کسی به روی آدما نبسته ...

یعنی فکر میکنی دانشگاهی هم باشه که ستاره تولید کنه ...؟ من فکر میکنم اونایی رو که بهشون میگی ستاره دانشگاه براشون کار خاصی انجام نداده از قبل ستاره بودن که تو هر دانشگاهی پیدا میشه... تو مرکز ما هم هستند ( جهت اطلاع دوستان : ایشون دانشجوی ریاضی بودن و طول 4 سال 2 تا جایزه از جشنواره خوارزمی گرفت و به عنوان دانشجوی نمونه استان انتخاب شد و سال آخر هم با رتبه دو رقمی رشته صنایع دانشگاه تهران قبول شد ) تو خیلی جاهای دیگه هم پیدا میشن ... ولی در حال حاضر هیچ دانشگاهی نمیتونه ادعا کنه که ستاره تولید میکنه چون اگه ستاره ای هم باشه دانشگاه براش کار زیادی انجام نداده همت و استعداد و شاید هم نمیدونم پول باباشون بوده ...

1- کو فردوس برین؟ کو آدم؟
2- یه سری آدما تو یه سری جو ها که قرار میگیرند شکوفا میشن و این جو تو پیام نور نیست، و این نه یعنی اینکه این جو تو دانشگاه های دیگه هست بلکه پیام نور در دورترین نقطه ای از این مهم قرار داره که یه دانشگاه امکان داشته باشه قرار داشته باشه

Lord HellisH
2009/3/12, 06:57 PM
ممنون از پاسختون

به نظر شما اگه هر ترم 20 واحد درس پاس کنم تا 6 ترمه تمامش کنم آیا عملی می شه ( آخه از یکی دو نفر پرسیدم گفتن 14 واحد بردار 7 واحدش پاس شد برو خدا رو شکر کن نمی دونم بر چه اساسی این حرف ها رو می زنن )

در ضمن تاریخ اعزام به خدمت من 88/4/1 است و تاریخ آزمون 88/5/30 حالا به نظر شما چه کار کنم ؟ یعنی می خواستم ببینم آیا 2 ماه می تونم تاریخ اعزام رو عقب بندازم یا نه ؟

و این رو هم بگم که من کاردانی کامپیوتر دارم و اونجوری که فهمیدم حداقل 20 واحد تتبیق می دن کسی از دوستان در این زمینه چیزی می دونه ؟

( غلط املایی داشت شرمنده )

تطبیق رو نمی دونم اما نمی تونی 20 تا 20 بگیری مخصوصا ترم های اول که پیش نیازهات کمه
چرا عقب بندازی؟ برو خدمت تا جوابش بیاد 4-5 ماه جلو می افتی از اونور تازه میتونی همزمان بری فقط واحد کم بردار

در مورد پاس کردن واحد ها من به مشکل زیادی بر نخوردم، اما اصلا سخت نیست، مخصوصا اگه نمونه سوال ها رو بخری که در واقع سوالات ترم بعد توشونه! (الیته این ترم اصلا این فنتی نبود)

در یک کلام، سگ پیام نور به سربازی رفتن می ارزه

solar flare
2009/3/12, 06:59 PM
من تو دانشگاه پيام نور زمين شناسي ميخونم با اين كه رشته سختي دارم و شيوه آموزش سختتره
اما هيچ وقت خجالت نميكشم بگم پيام نوري هستم
مگه چيش بده؟

Lord HellisH
2009/3/12, 07:03 PM
دوست عزیز در مورد خوب یا بد بودن دانشگاهها اینجا فکر نکنم کسی پیدا بشه که بتون جواب علمی و درست بهت بده در ضمن سوالت خیلی کلیه ، اگه بگی دنبال چی هستی و دوست داری چه جوری درس بخونی و اصلا" سبکت چه جوریه تو درس خوندن و اینکه قبلا" چی خوندی فکر کنم بهتر بتونی راهنمایی بگیری ...ببین تو پیام نور واقعا" باید کتابا رو خوب بخونی اگه از اونایی هستی که حوصله کتاب خوندن و نداری بهت توصیه میکنم نیای ... اگه دنبال معدل بالای کل بالای 17 هستی تو پیام نور خیلی سخت بهش دست پیدا میکنی یعنی باید 4 سال نهایت سعیت رو بکنی و واقعا" وقت بذازی برای کتابا شاید 5 درصد بچه های پیام نور به بالای 17 برسند تو معدل کل ... اگه خیلی عجله داری یعنی میخوای 6 ترمه تموم کنی پیام نور ور بهت توصیه نمیکنم البته غیر ممکن هم نیست ، من خودم کسایی رو میشناسم که 7 ترمه تموم کردن ولی 6 ترمه تا حالا ندیدم ... اگه بغیر از اینا دنیال یه جو دانشجویی و دانشگاهی و ساختمونای های کلاس هستی که وقتی میری توش احساسات غریبی بهت دست بده و شب میای خونه تا صبح تو کفش باشی بهت توصیه میکنم بعضی از واحدهای آزاد یا اگه میتونی دانشگاههای سراسری رو انتخاب کنی چون تو اکثر مراکز پیام نور از این خبرا نیست البته اونقدرام بد نیست به خودت بستگی داره ... اگه وقت داری ، پول زیاد نمیخوای خرج کنی و حوصله داری پیام نور جای خوبی برات

اون موقع که انتخاب واحد دست دانشگاه بود میشد یه کارائی کرد اما الان که سیستم گلستان مثل شیر اونجا وایساده مو رو از ماست میکشه بیرون، سخت میشه حتی 7 ترمه تموم کرد، مگه تابستونا خودش رو زا به راه کنه اما 6 ترم خیلی بعیده / معدل بالای 17 هم راست میگی چون اصلا نمی شه هیچ چیز رو پیش بینی کرد، یهو انقدر یه امتحان رو غیر استاندارد می دن که بچه خر خون ها هم به 10 راضی میشن

Lord HellisH
2009/3/12, 07:04 PM
من تو دانشگاه پيام نور زمين شناسي ميخونم با اين كه رشته سختي دارم و شيوه آموزش سختتره
اما هيچ وقت خجالت نميكشم بگم پيام نوري هستم
مگه چيش بده؟

گفتی ها کم نیست، من و تو کم گفتیم!

Lord HellisH
2009/3/12, 07:06 PM
خیلی بد نیست پیام نور

و فکر نمی کنی که این برای یه دانشگاه بد حساب میشه!؟
البته من فکر نمی کنم کسی از کلاس رفع اشکال چیزی یاد بگیریه، مگه اینکه یهو یه استاد یه نکته بروز بده!!

soudabe
2009/3/12, 07:57 PM
خب هرکی ناراحته بره یا دولتی بخونه یا غیر انتفاعی یا آزاد
کسی و اجبار نمیکنن بره پیام نور بخونه
اجبار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Lord HellisH
2009/3/12, 08:01 PM
خب هرکی ناراحته بره یا دولتی بخونه یا غیر انتفاعی یا آزاد
کسی و اجبار نمیکنن بره پیام نور بخونه
اجبار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مجبور می کنن

soudabe
2009/3/13, 08:09 AM
مجبور می کنن
کیاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

buddy
2009/3/13, 01:10 PM
خیلی بد نیست پیام نور

خيلي خوبه آخه اصلا كلاس نميريم ;)

EECi
2009/3/13, 03:01 PM
بچه های پیام نوری میخوام واقعیات رو بگم.
اگر دقت بکنید شما فقط خودتون را دارید با دولتی و آزاد مقایسه می کنید.این خودش خوب نیست.چون سیستم دانشگاهتون نیم حضوری هست و شما اینو از قبل می دونستین. درسته امکانات کمه ، وضعیت طراحی سوالات خوب نیست ولی خود شما این دانشگاهو انتخاب کردین.ولی گذشته از این حرفا شما باید موفق بشید در زمان استانداردش مدرک و علم رشتتون رو کسب کنید یعنی بخاطر خودتون و هزینه ای که میزارید مجبورید.
یه انتقادی هم داشتم نسبت به اینکه بعضیا می گن تو تمام وقت کتابو حذف می کنه استاد! باور کنین اینطور نیست و چون معمولا کتابای ما ترجمه هست و سر فصل اضافی داره ، اون قسمتا حذف میشه ولی پیام نور خودش کتاب منتشر می کنه و نیازی به حذف نداره.البته قضیه 30 ، 40 صفحه جزوه رو هم نمی شه بطور کامل انکار کرد چون دیده شده!ولی خیلی کم هست از هر 10 استاد تا0.5!

soudabe
2009/3/13, 04:31 PM
خيلي خوبه آخه اصلا كلاس نميريم ;)
ایول رفیق

yahook
2009/3/14, 08:34 AM
نقل قول های جناب مدیر فردا

در ضمن سوالت خیلی کلیه ، اگه بگی دنبال چی هستی و دوست داری چه جوری درس بخونی و اصلا" سبکت چه جوریه تو درس خوندن و اینکه قبلا" چی خوندی فکر کنم بهتر بتونی راهنمایی بگیری

من سوال زیادی ندارم یعنی اصلا سوالی ندارم ولی وقتی که پست های دیگر دوستان را مطالعه می کردم سوالاتی برام پیش اومد
من کاردانی کامپیوتر دارم و به نرم افزار علاقه .
من کلا می خوام همزمان با دانشگاه سربازی رو هم تمام کنم به عبارتی دو سال پشت کنکور موندم حالا می خواستم همزمان که به دانشگاه می رم سربازی رو هم تمام کنم برای همین دنبال پیام نور اومدم حالا نمی دونم چی کار کنم تا اونجایی که می دونم برای این کار ( همزمان هم دانشگاه هم سربازی ) باید سربازی رو امریه گرفت ولی اطلاعاتی در این مورد ندارم اگه کمی در این مورد بگید ممنون می شم و یا اگر راه دیگه ای هم داره اون رو هم بگید ممنون می شم

ببین تو پیام نور واقعا" باید کتابا رو خوب بخونی اگه از اونایی هستی که حوصله کتاب خوندن و نداری بهت توصیه میکنم نیای ... اگه دنبال معدل بالای کل بالای 17 هستی تو پیام نور خیلی سخت بهش دست پیدا میکنی یعنی باید 4 سال نهایت سعیت رو بکنی و واقعا" وقت بذازی برای کتابا شاید 5 درصد بچه های پیام نور به بالای 17 برسند تو معدل کل

مگه اونهایی که می خونند از ما چیزه بیشتری دارن ( برای امیدوار کردن دوستان دیگه ) کتاب رو خوب می خونم و سعی می کنم معدل بالای 17 اگه نشد حداقل پایین 15 نشه .

اگه خیلی عجله داری یعنی میخوای 6 ترمه تموم کنی پیام نور ور بهت توصیه نمیکنم البته غیر ممکن هم نیست ، من خودم کسایی رو میشناسم که 7 ترمه تموم کردن ولی 6 ترمه تا حالا ندیدم

من کاردانی دارم و تا اونجایی هم که می دونم حداقل 20 واحد تطبیق می دن از اونجایی هم که کلا 137 واحد باید پاس بشه پس می مونه 107 واحد که اگر هر ترم 20 واحد بتونم پاس کنم 5 ترم + یک تابستانی فکر کنم کفایت کنه ( به شرطی که همه رو پاس کنم ) من بر اساس این مورد گفتم که 6 ترمه می شه این رو تمام کرد یا نه ؟

اگه بغیر از اینا دنیال یه جو دانشجویی و دانشگاهی و ساختمونای های کلاس هستی که وقتی میری توش احساسات غریبی بهت دست بده و شب میای خونه تا صبح تو کفش باشی بهت توصیه میکنم بعضی از واحدهای آزاد یا اگه میتونی دانشگاههای سراسری رو انتخاب کنی چون تو اکثر مراکز پیام نور از این خبرا نیست البته اونقدرام بد نیست به خودت بستگی داره

نه بابا من زیاد دونبال این چیزها نیستم ( هر چند اگه باشه هم بد نیست افتخاره )

اگه وقت داری ، پول زیاد نمیخوای خرج کنی و حوصله داری پیام نور جای خوبی برات

خوبه . ممنون

نقل قول های جناب Lord HellisH

نمی تونی 20 تا 20 بگیری مخصوصا ترم های اول که پیش نیازهات کمه

جناب Lord HellisH می شه کمی بیشتر در این مورد بگید چرا نمی شه تا اونجایی که می دونم اگه معدل بالای 14 بیاری می تونی 20 تا برداری

چرا عقب بندازی؟ برو خدمت تا جوابش بیاد 4-5 ماه جلو می افتی از اونور تازه میتونی همزمان بری فقط واحد کم بردار

من دنبال همچین چیزی هستم در ضمن من دفترچه خدمت رو 87/4/24 پست کردم دفترچه رسیده و تاریخ اعزام رو زدن 88/4/1 و از طرفی چون آزمون پیام نور 88/5/30 است یعنی من دو ماه اول سربازی باید در آزمون شرکت کنم از طرفی هم باید چند ماه قبل درسها رو بخونم و اونجوری که از سرباز رفته ها پرسیدم گفتن که در زمان آموزش سربازی اصلا وقت نداری سرت رو بخوارونی چه برسه بیایی درس بخونی ! برای همین گفتم که اگه سربازی رو 2 ماه عقب بندازم تا امتحان رو بدم بعد برم سربازی خیلی خوب میشه مگه نه ؟ اگه چیزه دیگه ای می دونستید بگید ممنون می شم

در یک کلام، سگ پیام نور به سربازی رفتن می ارزه

سربازی رو باید برم ( رد خورد نداره ) ولی اگه توی این 18 ماه سربازی بتونم حداقل 50 واحد پاس کنم خیلی خوب می شه ولی این رو نمی دونم که آیا باید سربازی رو امریه بگیرم یا بدون امریه هم می شه در پیام نور درس خوند ( من اهل اردبیل هستم و وقتی به دانشگاه پیام نور رفتم هیچ کسی نتونست یه جواب قانع کننده ای بده در ضمن هر روز سمت و جایگاه و اتاق ها تغییر می کرد و تا بیایی همه چیز رو بلد شی تغییر می کردن نمی دونم اونورها هم این جوری هست یا نه برای همین تو اینترنت دنبال جواب می گردم )

Lord HellisH
2009/3/14, 09:45 AM
جناب :cool: Lord HellisH :cool: می شه کمی بیشتر در این مورد بگید چرا نمی شه تا اونجایی که می دونم اگه معدل بالای 14 بیاری می تونی 20 تا برداری

چون باید پیش نیازها رو رعایت کنی و معمولا چون چارت رو بر مبنای 9ترمه چیدند سخت میتونی واحد پاس کنی، از طرفی اکثر درسهای ترمهای اول تابستون ارائه نمیشه پس نمیتونی زیاد روش حساب کنی

من دنبال همچین چیزی هستم در ضمن من دفترچه خدمت رو 87/4/24 پست کردم دفترچه رسیده و تاریخ اعزام رو زدن 88/4/1 و از طرفی چون آزمون پیام نور 88/5/30 است یعنی من دو ماه اول سربازی باید در آزمون شرکت کنم از طرفی هم باید چند ماه قبل درسها رو بخونم و اونجوری که از سرباز رفته ها پرسیدم گفتن که در زمان آموزش سربازی اصلا وقت نداری سرت رو بخوارونی چه برسه بیایی درس بخونی ! برای همین گفتم که اگه سربازی رو 2 ماه عقب بندازم تا امتحان رو بدم بعد برم سربازی خیلی خوب میشه مگه نه ؟ اگه چیزه دیگه ای می دونستید بگید ممنون می شم

اصلا اینکار رو نکن، من خودم برا فراگیر جمعا 5 ساعت درس نخوندم اکثرش رو هم خواب بودم البته، اگه نری سربازی فراری میخوری نه غیبت که این خیلی بدتره، 2 ماه اولم که آموزشیه یکم اذیت میشی ولی 2ماه از جون مایه بزاری موفق میشی اما کار خوبی میکنی اگه از الان شروع کنی

سربازی رو باید برم :( ( رد خورد نداره ) :( ولی اگه توی این 18 ماه سربازی بتونم حداقل 50 واحد پاس کنم خیلی خوب می شه ولی این رو نمی دونم که آیا باید سربازی رو امریه بگیرم یا بدون امریه هم می شه در پیام نور درس خوند ( من اهل اردبیل هستم و وقتی به دانشگاه پیام نور رفتم هیچ کسی نتونست یه جواب قانع کننده ای بده در ضمن هر روز سمت و جایگاه و اتاق ها تغییر می کرد و تا بیایی همه چیز رو بلد شی تغییر می کردن نمی دونم اونورها هم این جوری هست یا نه برای همین تو اینترنت دنبال جواب می گردم )

نشنیدم تاحالا به دیپلم امریه بدن، اما ترمای اول که اصلا راه نداره زیاد واحد برداری مگه اینکه عمومی های کذایی تو خرج کنی که البته کار بسیار پسندیده ایه اگه معدل کل برات مهم نیست یا از مشروطی نمیترسی (هیچوقت نترس :biggrin:) / اما بازم یه زنگ به دفتر مرکزی بزن

سنی قربان گدیم!

بازم در خدمتم

مدیر فردا
2009/3/14, 07:34 PM
1- من کلا می خوام همزمان با دانشگاه سربازی رو هم تمام کنم به عبارتی دو سال پشت کنکور موندم حالا می خواستم همزمان که به دانشگاه می رم سربازی رو هم تمام کنم برای همین دنبال پیام نور اومدم حالا نمی دونم چی کار کنم تا اونجایی که می دونم برای این کار ( همزمان هم دانشگاه هم سربازی ) باید سربازی رو امریه گرفت ولی اطلاعاتی در این مورد ندارم اگه کمی در این مورد بگید ممنون می شم و یا اگر راه دیگه ای هم داره اون رو هم بگید ممنون می شم

2- مگه اونهایی که می خونند از ما چیزه بیشتری دارن ( برای امیدوار کردن دوستان دیگه ) کتاب رو خوب می خونم و سعی می کنم معدل بالای 17 اگه نشد حداقل پایین 15 نشه .

3- من کاردانی دارم و تا اونجایی هم که می دونم حداقل 20 واحد تطبیق می دن از اونجایی هم که کلا 137 واحد باید پاس بشه پس می مونه 107 واحد که اگر هر ترم 20 واحد بتونم پاس کنم 5 ترم + یک تابستانی فکر کنم کفایت کنه ( به شرطی که همه رو پاس کنم ) من بر اساس این مورد گفتم که 6 ترمه می شه این رو تمام کرد یا نه ؟

1 - برای شماهایی که همزمان میخواید هم دانشگاه برید هم سربازی پیام نور یه طرح جدید داره که بهش طرح آزمون محور میگن یعنی فقط میای امتحان پایان ترم میدید ولی بقیه کارا دیگه با خودتون اما متاسفانه اطلاعات من در این باره زیاد نیست میتونید سوال کنید از دانشگاه
2 - دوست عزیز قطعا" این کار محال نیست مخصوصا" برای شما اما برای اینکه ذهنت بیشتر روشن بشه میخوام اینطوری بگم که برای معدل کل بالای 17 هر ترم باید برای معدل20 درس بخونی و اگه میخوای حداقل 15 بیاری به کمتر از 19 هر ترم نباید فکر کنی ...
3- با این حساب آره 6 ترمه میتونی تموم کنی

soudabe
2009/3/14, 07:49 PM
دوستان اینجا کسی نمیدونه نمره قبولی چنده؟

مدیر فردا
2009/3/14, 07:51 PM
1- کو فردوس برین؟ کو آدم؟
2- یه سری آدما تو یه سری جو ها که قرار میگیرند شکوفا میشن و این جو تو پیام نور نیست، و این نه یعنی اینکه این جو تو دانشگاه های دیگه هست بلکه پیام نور در دورترین نقطه ای از این مهم قرار داره که یه دانشگاه امکان داشته باشه قرار داشته باشه
این شما بودی که از ادم و فردوس گفتی نه من ... شما با کدوم طیف سنج این دور ترین نقطه رو اندازه گرفتی ...؟ اصلا" شاخصه های اندازه گیریت چیا هستند ... ؟ ... چند تا نابغه تو دانشگاه فهمیدن نابغه هستند ...؟ وظیفه دانشگاه تولید ستاره نیست تولید علمه دوست من ... خواهشا" اگه برای این حرفت از مقایسه هم استفاده میکنی یه واحد تازه تاسیس پیام نور رو با صنعتی شریف یا دانشگاه تهران مقایسه نکن ...

معدل بالای 17 هم راست میگی چون اصلا نمی شه
من کی گفتم اصلا" نمیشه ...؟ خیلی وقتها هم میشه نه محال نه زیاد بعید

مدیر فردا
2009/3/14, 07:54 PM
دوستان اینجا کسی نمیدونه نمره قبولی چنده؟
اگه منظورت نمره قبولی تو درسه ، 10

soudabe
2009/3/14, 07:55 PM
اگه منظورت نمره قبولی تو درسه ، 10
مرسی
یه سواله دیگه هم دارم
این سیستم دانشگاهی گلستان واسه کل کشور؟

مدیر فردا
2009/3/14, 08:12 PM
مرسی
یه سواله دیگه هم دارم
این سیستم دانشگاهی گلستان واسه کل کشور؟

خواهش ... بله همه برای ثبت نام و ... از همین سایت استفاده میکنن

soudabe
2009/3/14, 08:15 PM
خواهش ... بله همه برای ثبت نام و ... از همین سایت استفاده میکنن
آخه چند روزه باز نمیشه

Lord HellisH
2009/3/15, 06:18 AM
این شما بودی که از ادم و فردوس گفتی نه من ... شما با کدوم طیف سنج این دور ترین نقطه رو اندازه گرفتی ...؟ اصلا" شاخصه های اندازه گیریت چیا هستند ... ؟ ... چند تا نابغه تو دانشگاه فهمیدن نابغه هستند ...؟ وظیفه دانشگاه تولید ستاره نیست تولید علمه دوست من ... خواهشا" اگه برای این حرفت از مقایسه هم استفاده میکنی یه واحد تازه تاسیس پیام نور رو با صنعتی شریف یا دانشگاه تهران مقایسه نکن ...

:biggrin: یه روز به حرف من می رسی، و اون موقع خودت به حرفای خودت (مثل الان من) می خندی.

بدرود بخش دانشگاه باشگاه مهندسان ایران

nargil
2009/3/29, 03:04 PM
سلام دوستان
به كمكتون احتياج دارم خيلي فوري
كي درس كنترل ومديريرت پروژه هاي IT رو برداشته ؟
ترجمه اش را دارين ؟
فصل 12 اين طرم اضافه شده ترجمه اون رو چطور دارين ؟
من تا 12 لازم دارم تو رو خدا كمك كنين

pesar_bazigosh
2009/4/09, 05:45 PM
سلام بچه ها من چند روزه دنبال حل تمرین طراحی الگوریتم دکتر فراهی میگردم پیدا نمی کنم.می خواستم بدونم اصلا این کتاب حل تمرین داره؟.

mohandeseit
2009/4/09, 09:21 PM
با آرزوي سلامتي و موفقيت براي همه بروبچ پرتلاش پيام نور:heart:

afa
2009/4/27, 06:36 PM
سلام به همه هم دانشگاهیان

من واقعا امیدوارم موفق باشید.

pme
2009/5/14, 10:01 PM
سلام دوستان هم دانشگاهي عزيز!:w12:

اميدوارم اين ترم به خوبي تموم بشه! منم پيام نوريم! از آشنايي با همتون خوشحالم!:redface:

mojtaba007
2009/5/24, 02:09 PM
در محاسبه نمرات میان ترم دانشگاه پیام نور تغییرات اساسی صورت گرفته است
نمرات میان ترم از این پس بدون احتساب اینکه دانشجو حداقل ۵۰ درصد نمره پایانی را بگیرد برای او منظور خواهد شد. اگر دانشجو نمره میان ترم ۶ بگیرد و نمره پایانی او از ۱۴ نمره ۴ باشد دانشجو قبول تلقی می شود و این بدان معنی است که بدون در نظر گرفتن نمره پایانی میان ترم به دانشجو تعلق خواهد گرفت حضور دانشجويان دانشگاه پيام ‌نور در كلاس‌هاي درس تأثير مثبت در آزمون پايان ترم آن‌ها دارد و 6 نمره پايان ترم را به خود اختصاص مي‌دهد، اين 6 نمره بر اساس فعاليت‌هاي علمي و ارايه مقاله است. حضور دانشجويان دانشگاه پيام ‌نور در كلاس‌هاي درس اجباري نيست دانشجويان پيام ‌نور كه در كلاس‌هاي درس شركت مي‌كنند مي‌توانند با آزمون ميان ترم و حضور فعال در كلاس درس تا 6 نمره پايان ترم خود را به دست آورند، هر استادي مي‌تواند با توجه به نوع مفاهيم آموزشي از دانشجويان كنفرانس يا پژوهش بخواهد كه با اين روند جنبه پژوهشي دانشجويان دانشگاه پيام‌ نور نيز تقويت مي‌شود
اما سوال این است که چرا این تغییر دیر و بدون اطلاع عمومی اعمال شده است

خدا کنه این خبر واقعیت داشته باشه

mohandeseit
2009/6/03, 04:57 PM
سلام به همه بروبچ گل pnu .برا همه تون آرزوي سلامتي و موفقيت دارم.

Lord HellisH
2009/6/25, 08:10 AM
دوستان عزیز سلام

کسی میدونه اگه کسی ترم آخر باشه و یه درس رو بیوفته، چه بلایی سر اون درسهایی میوفته که در همون ترم بدون رعایت پیش نیاز یا هم نیاز برداشته میوفته؟

چون من این ترم آخری 6 تا درس 2 واحدی داشتم که 2 تاشون رو هم نیاز کرده بودم ولی الان به احتمال زیاد یه درس رو قبول نشم. میخوام ببینم اون 2 تا رو هم باید دوباره امتحان بدم؟ :cry:

sheyda_star
2009/6/25, 08:56 AM
سلام...
يني الان شما پيش نياز رو ميگيد ميوفتيد چه اتفاقي مييفته؟

Lord HellisH
2009/6/25, 10:17 AM
با سلام

این درسی که احتمالا بیوفتم پیش نیاز نیست

درسهای دیگه هم نیاز شدند

میخوام بدونم اگه بیوفتم چون باید یه ترم دیگه بگیرم، از ترم آخری در میام یا نه

nargil
2009/6/26, 11:05 PM
سلام
کسی درس سیستم عامل این ترم داشت ؟

buddy
2009/7/03, 11:29 PM
دوستان عزیز سلام

کسی میدونه اگه کسی ترم آخر باشه و یه درس رو بیوفته، چه بلایی سر اون درسهایی میوفته که در همون ترم بدون رعایت پیش نیاز یا هم نیاز برداشته میوفته؟

چون من این ترم آخری 6 تا درس 2 واحدی داشتم که 2 تاشون رو هم نیاز کرده بودم ولی الان به احتمال زیاد یه درس رو قبول نشم. میخوام ببینم اون 2 تا رو هم باید دوباره امتحان بدم؟ :cry:
هيش طور نميشه :biggrin:
اينقدر پيام نور شير تو شيره كه هر جور باب ميلته ميتوني عمل كني

يه اطلاعيه دادن كه تا اين ترم هر كي پيش نياز و پس نيازا رو جا به جا گرفته عيبي نداره :biggrin:

K_Maryam
2009/7/04, 02:01 PM
دوستان عزیز سلام

سلام

تا جایی که من می دونم کلیه دروس هم نیاز شده تا یک ترم مجوز دارن که پیش نیازشون Pass بشه

من خودم دو درس رو هم نیاز کردم، اولی رو که پیش نیاز دومی بود افتادم ، ترم بعد قبول شدم و مشکلی پیش نیومد
و اینکه اونواحد افتاده رو هم با امتحان های تکدرس می تونی امتحان بدی و زود فارغ التحصيل بشی

مبارک باشه

Lord HellisH
2009/7/04, 02:15 PM
هيش طور نميشه :biggrin:
اينقدر پيام نور شير تو شيره كه هر جور باب ميلته ميتوني عمل كني

يه اطلاعيه دادن كه تا اين ترم هر كي پيش نياز و پس نيازا رو جا به جا گرفته عيبي نداره :biggrin:

سلام

تا جایی که من می دونم کلیه دروس هم نیاز شده تا یک ترم مجوز دارن که پیش نیازشون Pass بشه

من خودم دو درس رو هم نیاز کردم، اولی رو که پیش نیاز دومی بود افتادم ، ترم بعد قبول شدم و مشکلی پیش نیومد
و اینکه اونواحد افتاده رو هم با امتحان های تکدرس می تونی امتحان بدی و زود فارغ التحصيل بشی

مبارک باشه

مرسی دوستان :w27:
قبول شدم

9.1 از 14

:w27::w27::w27:

K_Maryam
2009/7/05, 01:35 PM
با اینکه بهتون حق میدم ولی هنوز هم دیر نشده ...

با عرض سلام مجدد به مدیر فردا

بعد از 6 ماه دوباره موفق شدم بیام تو این باشگاه، گشتم و پستهای مربوط به خودم رو پیداکردم تاجواب دوستان رو بدم
از شما هم بابت اینکه دلداریم دادین تشکر می کنم. بله اوضاع درسی خیلی بهتر شده و درس خوندن راحت تر

با تشکر

K_Maryam
2009/7/05, 01:37 PM
مرسی دوستان :w27:
قبول شدم

9.1 از 14

:w27::w27::w27:

سلام
تبریک می ‌گم
پس فارغ التحصیل شدین
اگه ممکنه دست راستتون رو هم بزارید روی سر ما تا ما هم زودتر فارغ التحصیل بشیم

بازم مبارکه
با احترام

sheyda_star
2009/7/05, 01:51 PM
سلام
تبریک می ‌گم
پس فارغ التحصیل شدین

بازم مبارکه
با احترام

اره..هردو دستشونو بايد بزارن....:)از همه مهمتر بايد شيريني بدن كه نميدن...:(

Lord HellisH
2009/7/05, 02:12 PM
سلام
تبریک می ‌گم
پس فارغ التحصیل شدین

بازم مبارکه
با احترام

ما خودمون، دست و پا و همه چیمون رو تو پیام نور از دست دادیم، اما براتون دعا میکنم!

اره..هردو دستشونو بايد بزارن....:)از همه مهمتر بايد شيريني بدن كه نميدن...:(

ما تو کار ترشی هستیم آبجی، یادت نرفته که :biggrin:
گفتم هروقت اومدی تهران، بیا شیرینی هم بهت میدیم :biggrin:

K_Maryam
2009/7/05, 02:49 PM
ما خودمون، دست و پا و همه چیمون رو تو پیام نور از دست دادیم، اما براتون دعا میکنم!

یادتون باشه کهروحیه دادن به سال پایینی ها وظیفهما سال بالایی هاست
و اینکهاز زیر شیرینی فرار نکنید. آه بچه ها می گیردتون، یهو دیدین افتادین ها

با احترام

Lord HellisH
2009/7/05, 03:24 PM
یادتون باشه کهروحیه دادن به سال پایینی ها وظیفهما سال بالایی هاست
و اینکهاز زیر شیرینی فرار نکنید. آه بچه ها می گیردتون، یهو دیدین افتادین ها

با احترام

ما به وظایفمون عمل میکنیم خواهرم! اما با پست شیرینی نمیدن! بیاین بگیرین :thumbsup2:

sheyda_star
2009/7/05, 07:57 PM

كلا پير پسران تو كار پيچوندنن... سن هم كه بره بالا ادم خسيس تر ميشه..:biggrin::biggrin:

اهان...شرطي گذاشتي كه ميدونستي انجام نميشه حالا حالاها..تهران اومدن منم مثه قضيه ي شماست كه مييگي مسجد محلتونو درشو ببندند.. :biggrin:

Lord HellisH
2009/7/05, 08:10 PM
كلا پير پسران تو كار پيچوندنن... سن هم كه بره بالا ادم خسيس تر ميشه..:biggrin::biggrin:

اهان...شرطي گذاشتي كه ميدونستي انجام نميشه حالا حالاها..تهران اومدن منم مثه قضيه ي شماست كه مييگي مسجد محلتونو درشو ببندند.. :biggrin:

نمیدونم از موسیقی که فضای اتاقم رو پر کرده لذت ببرم یا از مصاحبت با شما، شیدا خانوم :biggrin:
بابا پاشو بیا، تهران اونجوری که شما فکر میکنی هم نیستا! برا شما نه ویزا میخواد نه پاس!! تازه اگه هم میخواست برات کارت سبز (اگه اسمش همین باشه هنوز!) میفرستادم!

آخه یه مشکل هست، اسم مسجد محل ما مصلی امام :biggrin: وگرنه تاحالا بسته بودمش!!

فعلا که قرار ضیافتی ترتیب بدیم، هنوز 4 تا نمره هم مونده ضمنا!!

sheyda_star
2009/7/05, 08:26 PM
اختيار دارين موسيقي چيز ديگريست...:D
بابا من داداشم تهران زندگي ميكنه...حيف كه قرار شده اونا بيان اينجا وگرنه ما ميومديم تهران اون وقت ميديدي چطوري شيريني ازت ميگرفتم..خودتو شيريني ميكردم..;):)

اهان بگو پس...گفتم چيه كه تاحالا درشو نبستين...:redface:

4 تا؟؟؟اونا هم يوم الشك( شك الافتادن)دارن يا نه؟؟؟:cool:

Lord HellisH
2009/7/05, 08:30 PM
اختيار دارين موسيقي چيز ديگريست...:D
بابا من داداشم تهران زندگي ميكنه...حيف كه قرار شده اونا بيان اينجا وگرنه ما ميومديم تهران اون وقت ميديدي چطوري شيريني ازت ميگرفتم..خودتو شيريني ميكردم..;):)

اهان بگو پس...گفتم چيه كه تاحالا درشو نبستين...:redface:

4 تا؟؟؟اونا هم يوم الشك( شك الافتادن)دارن يا نه؟؟؟:cool:

اما من شمارو ترجیح میدم، چون موسیقی همیشه هست، اما شما هم همیشه هستی :d

پیرزن با عشقی مثل من رو از تاکسی خالی نترسون خواهرم!!

خیلی هم سعی کردم، اما هیچوقت به نسبت تلاشی که کردم نتیجه نگرفتم!!

2 تا ترجمه شفاهی (حله) / 1 ترجمه کتاب (حله) / و یه امتحان تستی تشریحی که یحتمل اونم (حله)

sheyda_star
2009/7/05, 08:35 PM
پيرزن با چي؟؟؟

افرين...اجرت با خدا...

اه ه ه ..يعني اين چهارتا حله؟؟؟؟ولي هنوز تا نتيجه ي قطعي نياد ما اميدوارييمكه...:biggrin:

Lord HellisH
2009/7/05, 08:42 PM
پيرزن با چي؟؟؟

افرين...اجرت با خدا...

اه ه ه ..يعني اين چهارتا حله؟؟؟؟ولي هنوز تا نتيجه ي قطعي نياد ما اميدوارييمكه...:biggrin:

عشق آبجی ... عشق .... میدونی عشق چیه؟ ... اگه میدونی به من نگو به کارم نمیاد :biggrin:

من اجرم رو از در خونه سیدالشهدا میگیرم، از خدا بهم نزدیک تره :surprised:

من به شما عرض کردم که غول آخر رو کشتم، شما پاشو بیا شیرینی رو بزن بر بدن!!

K_Maryam
2009/7/06, 09:11 AM
ما به وظایفمون عمل میکنیم خواهرم! اما با پست شیرینی نمیدن! بیاین بگیرین :thumbsup2:

منم نگفتم با پست شیرینی بدین
آدرس بدین میگم بادیگردام:biggrin: بیان بگیرن
بعدش شیرینی رو تبدیل به احسنت می کنم برای شیدا جان هم می فرستم

حالا کی شیرینی می دین؟:biggrin:

Lord HellisH
2009/7/07, 07:43 AM
منم نگفتم با پست شیرینی بدین
آدرس بدین میگم بادیگردام:biggrin: بیان بگیرن
بعدش شیرینی رو تبدیل به احسنت می کنم برای شیدا جان هم می فرستم

حالا کی شیرینی می دین؟:biggrin:

ببخشید ما فقط به بادی مستطیلها شیرینی تحویل میدیم
تبصره: به شیدا جان فقط حضوری تحویل داده میشه!

4 تا نمره مونده در ضمن هنوز!

sheyda_star
2009/7/07, 08:20 AM

نيگاه گن...تبصره ي ديگه اي پيدا نكردين...؟:(

اون 4 تا كه به درد نميخوره..مهم همين يكي بود...

Lord HellisH
2009/7/07, 08:30 AM
نيگاه گن...تبصره ي ديگه اي پيدا نكردين...؟:(

اون 4 تا كه به درد نميخوره..مهم همين يكي بود...

خودتی؟؟ بالاخره قراردادت با آواتار قبلیه تموم شد به سلامتی!؟

من این قوانین رو ننوشتم، اما با همشون آشنام :smile:
بحث (139) 136 واحده خواهرم! اگه همین دو تا بود که روز اول امتحان میگرفتند اگه قبول میشدیم مدرکمون رو میدادند! :w15:

sheyda_star
2009/7/07, 08:36 AM
....شما چي مجازاتت چند ساعت بيشتر طول نكشيد..؟:biggrin::biggrin:

دقيقا..شما قوانين نمينويسي ولي سريع تبصره صادر ميكني...:razz:

خوب اون يكي رو در قبول شدنش شك داشتي..اين 4 تا رو كه ميگين مطمئنيد...:(

Lord HellisH
2009/7/07, 08:43 AM
....شما چي مجازاتت چند ساعت بيشتر طول نكشيد..؟:biggrin::biggrin:

دقيقا..شما قوانين نمينويسي ولي سريع تبصره صادر ميكني...:razz:

خوب اون يكي رو در قبول شدنش شك داشتي..اين 4 تا رو كه ميگين مطمئنيد...:(

موقت بود، دائم که نبود :biggrin: / اینها نگران خواب من بودند، شب تا صبح رو بستن که من خوب بخوابم :biggrin:

بابا، من که حرفی ندارم، بیا اینجا شیرینیت رو بگیر

(ما هر چه داریم از همین تبصره های آنی هست!)

sheyda_star
2009/7/07, 08:48 AM
موقت بود، دائم که نبود :biggrin: / اینها نگران خواب من بودند، شب تا صبح رو بستن که من خوب بخوابم :biggrin:

بابا، من که حرفی ندارم، بیا اینجا شیرینیت رو بگیر

(ما هر چه داریم از همین تبصره های آنی هست!)

چه موقت كوتاه مدتي..حالا واسه چي اخراج شدين؟؟؟(واي ديروز مردم از خنده وقتي يدفعه شما رو ديديم):biggrin::biggrin:

باشه اقا جون..شما چون مطمئني كه من نميام اينقد لوتي شدي...شما كل وجودت تبصره هست..:razz:

Lord HellisH
2009/7/07, 08:51 AM
چه موقت كوتاه مدتي..حالا واسه چي اخراج شدين؟؟؟(واي ديروز مردم از خنده وقتي يدفعه شما رو ديديم):biggrin::biggrin:

باشه اقا جون..شما چون مطمئني كه من نميام اينقد لوتي شدي...شما كل وجودت تبصره هست..:razz:

تبصره در تبصره دین من است :biggrin: / پیغام خصوصیت رو چک کن:gol:

بیا، من نمیترسم

K_Maryam
2009/7/07, 09:36 AM
ببخشید ما فقط به بادی مستطیلها شیرینی تحویل میدیم

خوب شد این کیبورد من خراب هست که مجبور بشم همه چیز رو چند بار تایپ کنم که باعث شادی شما بشه

باشه بشینید به بادیگرد من بخندین، من که بخیل نیستم
آدرس چی شد؟

Lord HellisH
2009/7/07, 09:40 AM
خوب شد این کیبورد من خراب هست که مجبور بشم همه چیز رو چند بار تایپ کنم که باعث شادی شما بشه

باشه بشینید به بادیگرد من بخندین، من که بخیل نیستم
آدرس چی شد؟

بعضی موقع ها هم بهش میگن سوتی

به بادی مستطیلت بگو، خودش من رو میشناسه

K_Maryam
2009/7/07, 09:50 AM
بعضی موقع ها هم بهش میگن سوتی

به بادی مستطیلت بگو، خودش من رو میشناسه

باشه
شیرینی بخر آماده دم در بشین تا بیان

Lord HellisH
2009/7/07, 09:57 AM
باشه
شیرینی بخر آماده دم در بشین تا بیان

ما منوی شماره 12 فارسی میدیم

آمادست بگو بیان

K_Maryam
2009/7/09, 10:16 AM
ما منوی شماره 12 فارسی میدیم

آمادست بگو بیان

ببخشید بادی مستطیل پیدا نکردم :(

jonny depp
2009/7/12, 07:55 PM
کسی از دانشگاه پیام نور قم و رامسر و کیش هست به من کمک کنه

winner_021
2009/7/17, 11:26 AM
كسي ميدونه كه تاريخ امتحانات ترم تابستون دقيقا كي هست؟ از كي تيك ميخوره؟:razz:

soudabe
2009/7/18, 01:19 PM
6/2 تا 6/7 دریافت کارت
6/8 تا 6/14 امتحانات

K_Maryam
2009/7/19, 05:11 PM

لطفا به این لینک (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=98868) بروید، دوست خوبمون نارگیل پیشاپیش زحمت پاسخ به این سوال رو کشیده اند
[/URL]

اینم ریز تاریخ برگزاری امتحانات
[URL="http://agri-pnu.com/page/sonati.aspx"]سنتی (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=98868)
تجمیع (http://agri-pnu.com/page/chand-bakhshi.aspx)

به امید موفقیت
باسپاس

Agri-Pnu.CoM
2009/7/19, 05:30 PM
اینم ریز تاریخ برگزاری امتحانات
سنتی (http://agri-pnu.com/page/sonati.aspx)
تجمیع (http://agri-pnu.com/page/chand-bakhshi.aspx)

به امید موفقیت
باسپاس

با سلام.

لطفا" حقوق كپي رايت رعايت شود و منبع ذكر شود.

منبع برنامه امتحاني ترم تابستان پيام نور: www.Agri-Pnu.CoM (http://www.Agri-Pnu.CoM)

zendegi64
2009/8/04, 05:05 PM
با سلام
می خواستم ببینم مهندس صنایع پیام نور خوبه و مثل گرایشهای دیگه هست یا نه؟
چون حالت عمومی داره به چه صورته:cool:
اگر چارت دروسش رو کسی برام ارسال کنه ممنون می شم

sheyda_star
2009/8/05, 10:39 PM
با سلام
می خواستم ببینم مهندس صنایع پیام نور خوبه و مثل گرایشهای دیگه هست یا نه؟
چون حالت عمومی داره به چه صورته:cool:
اگر چارت دروسش رو کسی برام ارسال کنه ممنون می شم

اين رشته يه رشته ي تازه وارديه براي اين دانشگاه...گرايش خاصي نداره ولي بيشتر به گرايش ايمني صنعتي نزديك تره...ولي در كل با توجه به دروس اختياري كه ميگيريد مشخص ميشه به چه گرايشي نزديكتره...

gharibe*
2009/9/08, 06:04 PM
سلام به همه من پيام نور كرج هستم كسي اينجا هستش از اونجا

sharifi1984
2009/9/25, 08:52 PM
سلام بچه ها
کی پرند درس میخونه؟

DEZIRE099
2009/9/28, 08:35 AM
سلام اميدوارم خوب و سلامت باشيد
من امسال ميخوام فراگير پيام نور ،ارشد مديريت اجرايي شركت كنم
اما به منابع و كمي كمك و راهنماييي نياز دارم.
كي ميتونه كمك كنه؟و منابع معرفي كنه؟

DEZIRE099
2009/9/29, 08:53 AM
سلام .اميدوارم خوب باشيد.
من به راهنمايي نياز دارم.ميخوام فراگير،ارشد مديريت اجرايي شركت كنم اما منابع رو نميدونم.كمي هم نمونه سوال اگه باشه خوبه.ميشه كمكم كنيد.ممنون ميشم

sama_spicy
2009/10/03, 11:47 PM
سلام
من یه سوال داشتم که اگه ممکنه جواب بدید
میشه هم دانشجوی دانشگاه دولتی بود و هم اینکه یه رشته ی دیگه توی پیام نور خوند(همزمان)
ممنون میشم اگه کمک کنید

آرماندیس
2009/10/04, 10:37 AM
سلام
میشه هم دانشجوی دانشگاه دولتی بود و هم اینکه یه رشته ی دیگه توی پیام نور خوند(همزمان)
ممنون میشم اگه کمک کنید

سلام
من خودم چون میخواستم اینکارو انجام بدم پرسیدم گفتن میشه . باید اصل مدرکتو از دانشگاه پیام نور بگیری تو اون دانشگاه بذاری . البته پیام نور به من گفت که میشه ولی می دونی هیچ چیز تو پیام نور معلوم نیست .

takgolepaiz
2009/10/04, 04:36 PM
سلام منم داشجوی پیام نورم.
پیام نور هیچی از بقیه دانشگاه ها کم نداره و سطح علمی خوبی هم داره
برای تمام درس ها هم کلاس تشکیل میده و به نظر من کمبودی نداره

100af
2009/10/06, 06:39 PM
سلام

یعنی واقعا شما نمی دونید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانشگاهی که منابعش ، قانونش ، امتحانش، .... سرو ته ! شما روتون میشه بگید !

sheyda_star
2009/10/06, 06:49 PM
سلام
ممنون میشم اگه کمک کنید

اره..دوست من همزمان داره توي دانشگاه دولتي وپيام نور دردو رشته ي مختلف درس ميخونه....تازه درسهاي مثله درسه عمومي ها كه توي دانشگاه دولتي گذرونه رو ديگه توي پيام نور نميگذرونه يعني انطباق ميدن..واسه همين ميتونه پيام نور رو 6-7 ترمه تموم كنه..

fenche_man1368
2009/10/09, 10:53 PM
سلام به تمام دوستان پیام زور ا ببخشید پیام نور ی خودمون.

pme
2009/10/09, 11:37 PM
عليك السلام و رحمت الله:redface:
خوش اومدين:love:

jonny depp
2009/10/10, 09:21 PM
سلام:gol:
قضیه ی این 6 نمره چیه که از این ترم استادا هی تهدید می کنن؟:razz:

آرماندیس
2009/10/10, 10:57 PM

منظورت همون پیام گوره .

آرماندیس
2009/10/10, 10:59 PM
سلام:gol:
قضیه ی این 6 نمره چیه که از این ترم استادا هی تهدید می کنن؟:razz:

قبلاً تا از ورقه 7 نمی گرفتی استاد نمی تونست میان ترم بده . تازه اگه 7 میشدی استاد 0 هم میداد بازم سیستم واست 10 میزد . یعنی در شورتی که 7 به بالا میشدی استاد نمی تونست بندازت ولی می تونست با نمره بالا پاست کنه . ولی ازین ترم اگه از ورقه 4 هم بشی استاد میتونه 6 بده پاست کنه . ولی فک کنم اون قاون از 7 بالاتر نمیتونه بندازه هنوز هست .

آرماندیس
2009/10/10, 11:03 PM
یعنی واقعا شما نمی دونید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانشگاهی که منابعش ، قانونش ، امتحانش، .... سرو ته ! شما روتون میشه بگید !

حتماً شما دانشگاه آزادی و حتماً آزاد از همه دانشگاها معتبرتره . قابل توجه شما منابع و امتحانای پیام نو از همه جا سفت و سخت تره و به خاطر همین درصد قبولیای ارشدش خیلی بالاس فقط این که هیچ کس دوس نداره تو پیام نور درس بخونه واسه اینه که خیلی سخت می گیرن . واسه اینه که مث دانشگاهای دیگه کتاب استاتیک 400 صفحه ای نمیشه جزوه 20 صفحه ای که با نمره 20 پاس شه . پس خواهشاً از سر و ته دانشگاهی که در موردش اطلاعات نداری صحبت نکن .

jonny depp
2009/10/10, 11:13 PM
قبلاً تا از ورقه 7 نمی گرفتی استاد نمی تونست میان ترم بده . تازه اگه 7 میشدی استاد 0 هم میداد بازم سیستم واست 10 میزد . یعنی در شورتی که 7 به بالا میشدی استاد نمی تونست بندازت ولی می تونست با نمره بالا پاست کنه . ولی ازین ترم اگه از ورقه 4 هم بشی استاد میتونه 6 بده پاست کنه . ولی فک کنم اون قاون از 7 بالاتر نمیتونه بندازه هنوز هست .
اگه من نرم سر کلاس مشکلی پیش نمیاد چون استادا می گن تا نیاید سر کلاس 6 نمره بهتون نمی دیدیم:razz:

آرماندیس
2009/10/10, 11:16 PM
اگه من نرم سر کلاس مشکلی پیش نمیاد چون استادا می گن تا نیاید سر کلاس 6 نمره بهتون نمی دیدیم:razz:

نه فک نمی کنم . یکی از استادام چند روز پیش داشت همینو می گفت . می گفت هر کی دوس نداره بیاد سر کلاس نیاد . من بهش میان ترم نمیدم نمره ش در همن ضریب 10/7 ضرب میشه .

nina...
2009/10/11, 12:40 AM
salam bachehaye payamnoori va khaste nabashin,ye soal daram lotf mikonid age javabamo bedin
mikhastam beporsam aya reshteye faragiri ke mortabet ba sanaye ghazaee bashe dar :question:payame noor vojod dare?mamnoon

آرماندیس
2009/10/11, 10:42 PM
salam bachehaye payamnoori va khaste nabashin,ye soal daram lotf mikonid age javabamo bedin
mikhastam beporsam aya reshteye faragiri ke mortabet ba sanaye ghazaee bashe dar :question:payame noor vojod dare?mamnoon

سلام . خوش اومدی . دقیقاً نمی دونم ولی تا جایی که خبر دارم یعنی تقریباً 99 درصد نه !!!

ُSAHRAA
2009/10/25, 11:32 AM
سلام دوستان عزیز
من دانشجوی ترم 3 ریاضی کاربردی روزانه ی یکی از مجتمعهای آموزش عالی شهرای استان فارسم.به دلیل تازه تاسیس بودن مجتمع و امکانات کم و فرهنگ متفاوت توی شهرای کوچک و همین طور سخت و بدون آینده بودن رشته ی ریاضی دارم به تغییر رشته و انتقال به پیام نور شیراز توی مثلا رشته IT یا مدیریت پروژه فکر می کنم. به نظرتون به دردسرش می ارزه؟ از بعضیا هم که پرسیدم میگن بمونی تو رشته ریاضی بهتره چون حداقل روزانه اس.ممنون میشم اگه شما هم راهنماییم کنین...

100af
2009/10/25, 09:00 PM
حتماً شما دانشگاه آزادی و حتماً آزاد از همه دانشگاها معتبرتره . قابل توجه شما منابع و امتحانای پیام نو از همه جا سفت و سخت تره و به خاطر همین درصد قبولیای ارشدش خیلی بالاس فقط این که هیچ کس دوس نداره تو پیام نور درس بخونه واسه اینه که خیلی سخت می گیرن . واسه اینه که مث دانشگاهای دیگه کتاب استاتیک 400 صفحه ای نمیشه جزوه 20 صفحه ای که با نمره 20 پاس شه . پس خواهشاً از سر و ته دانشگاهی که در موردش اطلاعات نداری صحبت نکن .

نخیر .من هم پیام نوری ام. حتما اطلاعاتی داشتم که گفتم.
خدمتتون عرض کنم اون استاتیکی که شما عرض کردید هیچ مقاومت مصالحش را هم پاس کردم.
درست شد؟ خاطرتون باشه قبلا توی یه تاپیک دیگه راجبه فرایند و محاسبات و ... حرف زدیم؟!

100af
2009/10/25, 09:09 PM
سلام دوستان عزیز
من دانشجوی ترم 3 ریاضی کاربردی روزانه ی یکی از مجتمعهای آموزش عالی شهرای استان فارسم.به دلیل تازه تاسیس بودن مجتمع و امکانات کم و فرهنگ متفاوت توی شهرای کوچک و همین طور سخت و بدون آینده بودن رشته ی ریاضی دارم به تغییر رشته و انتقال به پیام نور شیراز توی مثلا رشته IT یا مدیریت پروژه فکر می کنم. به نظرتون به دردسرش می ارزه؟ از بعضیا هم که پرسیدم میگن بمونی تو رشته ریاضی بهتره چون حداقل روزانه اس.ممنون میشم اگه شما هم راهنماییم کنین...

اول تکلیف تون را با خودتون روشن کنید. از خودتون بپرسید درس می خونید که چی بشه؟ اگر قرار فقط مدرک داشته باشین پس همون روزانه بمونید تا (نمی گم مفت مفت) اما راحتر از پیام نور مدرک بگیرید.(هر چند خوندن رشته های پایه ساده نیست. ) اینطوری هم می تونید مدرک بگیرید هم یک عمر!اسم روزانه را یدک بکشد نه اسم دانشگاه تون را قائم کنید!

از سوالتون مشخصه رشته واستون مهم نیست حرف دوست و آشنا است که تعیین می کنه کجا بخونید. باید خدمتتون عرض کنم نه تنها خود بد بخت من بلکه خیلی از دوستان دیگه که پیام نور می خونند خیلی راحت می تونستند کارشناسی علوم پایه ، کاردانی روزانه ها را بیارند اما به خاطر رشته همچین کاری را نکردند .به غلط و درستش کاری نداریم چون هر کس مختاره.
دروغ نمی گن این موسسات انتخاب رشته:" انتخای رشته انتخاب مسیر زندگی"

mohandeseit
2009/10/25, 09:14 PM
سلام به همه بچه های گل و مظلوم پیام نور:gol:

100af
2009/10/25, 09:18 PM
سلام به همه بچه های گل و مظلوم پیام نور:gol:

شما کجا درس می خونید؟

tanin136614
2009/10/25, 09:25 PM
سلام

سلام بچه ها
چرا روشون نشه؟!:confused:
منم خودمو پيام نوري هستم و افراد موفقي رو ميشناسم كه پيام نور بودن والان پست هايي رو دارم با موفقيت اداره ميكنند;):)

اصلا ميدونيد 80%كسايي كه ارشد قبول ميشن از پيام نوريا هستن؟
فكر ميكنيد چرا؟
چون عمق و مزه درس رو خودشون ميفهمن و فراموئش نمي كنن واسه اينه كه ماها:smile:موفق تريم.....والا:biggrin:

100af
2009/10/25, 09:34 PM
سلام بچه ها
منم خودمو پيام نوري هستم و افراد موفقي رو ميشناسم كه پيام نور بودن والان پست هايي رو دارم با موفقيت اداره ميكنند;):)

فكر ميكنيد چرا؟
چون عمق و مزه درس رو خودشون ميفهمن و فراموئش نمي كنن واسه اينه كه ماها:smile:موفق تريم.....والا:biggrin:

میشه یه اپسیلون از اعتماد به نفس تون را واسم سند کنید!!!

صبا68
2009/10/25, 09:48 PM
سلام من که افتخار میکنم پیام نوری هستم طبق امار بیش از هشت صد هزار نفر دانشجو ی پیام نور هستن یعنی بزرگترین دانشگاه در کشور.

targol_1985
2009/10/25, 10:12 PM
من قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم اما من کاردانیم رو آزاد گرفتم (مخابرات)الان دارم پیام نور IT می خونم بخدا قابل مقایسه نیست از نظر سختی ، آدم همین که بدونه طراح سوال امتحان کیه کلی دلش گرمه ،اما تو پیام نور طراح سوال رو که نمی بینه ادم هیچی،نحوه سوال طرح کردن رو هم سر امتحان میفهمه یک ترم 11تستی 4 تشریحی یه ترم 7تستی 7 تشریحی یه ترم 8 تستی 6 تشریحی بخدا گریم گرفته دیگه

صبا68
2009/10/25, 10:25 PM
من قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم اما من کاردانیم رو آزاد گرفتم (مخابرات)الان دارم پیام نور IT می خونم بخدا قابل مقایسه نیست از نظر سختی ، آدم همین که بدونه طراح سوال امتحان کیه کلی دلش گرمه ،اما تو پیام نور طراح سوال رو که نمی بینه ادم هیچی،نحوه سوال طرح کردن رو هم سر امتحان میفهمه یک ترم 11تستی 4 تشریحی یه ترم 7تستی 7 تشریحی یه ترم 8 تستی 6 تشریحی بخدا گریم گرفته دیگه

همه اولش این مشکلو دارن ولی بعد یه ترم عادت میکنی تو رشته ما بعضی امتحانا کلا تشریحیه ولی باور کن امتحانی که از مرکز میاد برامون راحت تره درضمن الان نمره منفی تستی رو برداشتن

targol_1985
2009/10/25, 10:34 PM
نمی دونم کی باید عادت کنم الان ترم 5 هستم ،اما کلا ازینکه پیام نوریم خوشحالم واسه اینکه به اجبار کاری نمی کنم ، می خونم که یاد بگیرم ، بچه های پیام نور اگه کلاس میان واسه اینه که یاد بگیرن ، و معمولا هم اشک استاد رو در می آرن از بس سوال می پرسن

صبا68
2009/10/25, 10:45 PM
نمی دونم کی باید عادت کنم الان ترم 5 هستم ،اما کلا ازینکه پیام نوریم خوشحالم واسه اینکه به اجبار کاری نمی کنم ، می خونم که یاد بگیرم ، بچه های پیام نور اگه کلاس میان واسه اینه که یاد بگیرن ، و معمولا هم اشک استاد رو در می آرن از بس سوال می پرسن
منم ترم 5 هستم باهات موافقم معلومات بالایی دارن

EECi
2009/10/26, 07:21 PM
سلام بچه ها

فكر ميكنيد چرا؟

اون قسمتی که گفتید 80% قبولی های ارشد از دانشگاه پیام نور هستن اوج بی اطلاعیتون رو می رسونه! حداقل یه نگاه به آمار سازمان سنجش بندازین و بعد بگین ! تو ارشد بیشترین قبولی ماله دانشگاه های روزانه هست و بعد آزاد و بعد پیام نور.

سلام من که افتخار میکنم پیام نوری هستم طبق امار بیش از هشت صد هزار نفر دانشجو ی پیام نور هستن یعنی بزرگترین دانشگاه در کشور.

خدمت شما هم عرض کنم دانشجو های دانشگاه آزاد 1 میلیون 700 هزار نفر هست.

خواهش می کنم بی تعصب صحبت کنید. ما دانشجو ها باید یاد بگیریم مشکلاتمون رو بگیم نه اونها رو بخاطر چشم تو هم چشمی قایم کنیم.
مشکلات با حلاجی شدن می تونن حل بشن نه با مستتر شدن.

موفق باشید

صبا68
2009/10/26, 10:38 PM
اقای ایدین کسی منکر مشکلات نمیشه اینجا راجع به جنبه منفی هم صحبت شده وتعصبی هم در کار نیست درضمن امار دانشگاه ازاد رو کدوم منبع معتبر گرفتین

EECi
2009/10/27, 09:35 AM
اقای ایدین کسی منکر مشکلات نمیشه اینجا راجع به جنبه منفی هم صحبت شده وتعصبی هم در کار نیست درضمن امار دانشگاه ازاد رو کدوم منبع معتبر گرفتین

اگر دقت کنید از دو پستی که من در نقل قول قبلی بیان کردم تعصب دوستان کاملا مشخص بود. شما می تونید یه سرچ کوچک بکنید و تعداد قبولی هارو بدست بیارید.
من اینو میدونم در رشته های فنی مهندسی دانشجو های دانشگاه آزاد در شهر های بزرگ که امکانات اساتید همون دولتی رو دارند وضع بهتری در قبولی ارشد دارند.
صبا خانم خدایی نکرده فکر نکنید من می گم دانشجو های آزاد یا پیام نور کلا ضعیفا . نه اینطور نیست. مشکل امکانات هست . چطور شده از دانشگاه آزاد تهران درصد قبولی این همه خوبه ولی در شهرستان ها قضیه فرق می کنه؟ همون بحث استاد هست. حالا شما فرض کنید یکی تو آزاد ماکو باشه چطور می تونه اطلاعاتش رو بالا ببره در حالی که از لحاظ کتاب و استاد شرایطش اصلا با یه مرکز استانی برابر نیست؟
در کل قبولی هم نسبت مستقیم داره با استاد. من سوالات درس ریاضی مهندسی دانشگاه پیام نور رو نگاه می کردم واقعا سوالات اسونی داشت . در حالی که استاد ریاضی مهندسی در دانشگاه ما میاد تمام تست ها رو بررسی می کنه و شما هم می دونید سوالات کنکور کجا و این سوالات کجا.
من میگم باید به این مشکلات راه حل پیدا کنیم.
مثلا دانشجو های پیام نور خودشون رو دارند با این فرضیه که کتاب های کلفتتری می خونند گووول می زنن!!!! در این مورد هم کیفیت مهمتره و زمان هم اجازه نمی ده ( یا علاقه!) تا بیاد و کتاب های بهتری رو بخونه که در سایر دانشگاه های روزانه و آزاد تدریس میشه.

یه نکته هم یادآور بشم که تکمیل کننده بحثم بشه و این هست که نباید دانشگاه آزاد شهر های کوچک رو با سراسری در اون استان مقایسه کرد چون نا انصافیه! در مورد پیام نور هم همین طور . با مقایسه متناسب شما می تونید ببینید در فنی مهندسی وضع آزاد بهتره.
اینم آمار کلی قبولی ها هست که وضع پیام نور فکر کنم در علوم انسانی بهتر باشه.
مهندسی رو واقعیت تو سرچ سریع نتونستم پیدا کنم.( ارشد 86)

دكتر خدايي معاون سازمان سنجش در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با ارايه آماري از آزمون كارشناسي ارشد سال 86، اظهار كرد: در آزمون كارشناسي ارشد سال 86 از حدود 430 هزار و 568 شركت كننده 27 هزار و 669 نفر پذيرفته شدند كه از اين تعداد پذيرفته شده 21 هزار و 881 نفر از دانشگاه‌هاي دولتي، 1443 نفر از دانشگاه پيام نور، 888 نفر از دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي و 3455 نفر از فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي بوده‌اند.
موفق باشید

آرماندیس
2009/10/27, 02:31 PM
دكتر خدايي معاون سازمان سنجش در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با ارايه آماري از آزمون كارشناسي ارشد سال 86، اظهار كرد: در آزمون كارشناسي ارشد سال 86 از حدود 430 هزار و 568 شركت كننده 27 هزار و 669 نفر پذيرفته شدند كه از اين تعداد پذيرفته شده 21 هزار و 881 نفر از دانشگاه‌هاي دولتي، 1443 نفر از دانشگاه پيام نور، 888 نفر از دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي و 3455 نفر از فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي بوده‌اند.
موفق باشید

ببین آیدین جان آماری که شما دادی مربوط به پذیرفته شدگان ارشد در همه دانشگاه هاست . خب بله . ولی تعداد قبولی های ارشد پیام نور در دانشگاه های دولتی بیشتر از آزاده .
طبیعتاً کسی که تو آزاد با پول درس خونده میتونه ارشدشم همونجا ادامه بده پس میزان قبولیهای ارشد واسه خودشون میره بالا . قبول کنید که کمن دانشجوهای دانشگاه های دولتی و پیام نور که اولاً مدرک آزاد رو قبول داشته باشن و ثانیاً بتونن هزینه بالای تحصیل ارشد در دانشگاه آزاد و بپردازن .
پس میشه الکی سطح دانشگاه پیام نور رو پایین نیاورد . مشکلات پیام نور هر چی باشه به سطح علمی بچه ها بر نمیگرده .

موفق باشید

EECi
2009/10/27, 05:45 PM
ببین آیدین جان آماری که شما دادی مربوط به پذیرفته شدگان ارشد در همه دانشگاه هاست . خب بله . ولی تعداد قبولی های ارشد پیام نور در دانشگاه های دولتی بیشتر از آزاده .
طبیعتاً کسی که تو آزاد با پول درس خونده میتونه ارشدشم همونجا ادامه بده پس میزان قبولیهای ارشد واسه خودشون میره بالا . قبول کنید که کمن دانشجوهای دانشگاه های دولتی و پیام نور که اولاً مدرک آزاد رو قبول داشته باشن و ثانیاً بتونن هزینه بالای تحصیل ارشد در دانشگاه آزاد و بپردازن .
پس میشه الکی سطح دانشگاه پیام نور رو پایین نیاورد . مشکلات پیام نور هر چی باشه به سطح علمی بچه ها بر نمیگرده .

موفق باشید

آماری که من دادم مربوط به آمار کنکوری هست که سازمان سنجش برگزار می کنه و آمار مربوط به دانشگاه آزاد فرق می کنه و من اونو در اینجا نیوردم.
این آمار مربوط به دانشگاه های دولتی هست اگر نمی تونید قبول کنید می تونید برید و جستجو کنید.
جالبه در همین کنکوری هم که دانشگاه آزاد واسه خودش برگزار میکنه 58% دانشجو های
دانشگاه آزاد قبول میشن و 42% دانشگاه دولتی و پیام نور و در هر حال می بینم که وضع دانشگاه آزاد تو قبولی ارشد دولتی و خود دانشگاه آزاد بهتره.

در مورد دوم هم که شما یه حرفی زدید که جای بسی تاسف داره که البته نظر شماست و بنظر من واقعیت نداره. شما باز هم در مورد مدرک گرایی حرف زدید و باز هم بحث ارزش مدرک که قدیمی شده ...
اینم یادتون باشه برید و اساس نامه دانشگاه پیام نور رو بخونید و ببینید این یک دانشگاه غیر حضوری هست و برای رشته های علوم انسانی بوجود اومده و اساسا مقایسه سیستم آموزشی اون با دانشگاه حضوری آزاد درست نیست.
در مورد پول هم بازم دارید اشتباه می کنید . و در حال حاضر اکثر قشر متوسط دارن میرن دانشگاه آزاد

از این بحث تا زمانی که ما نخوایم واقعیات رو ببینیم هیچ نتیجه ای نمی شه گرفت. شما حتی نمی خواید آمار های رسمی رو قبول کنید.

آرزوی موفقیت دارم برای همه دانشجو ها.

آرماندیس
2009/10/27, 09:50 PM
از صحبتاتون متوجه شدم بحث باهاتون بی فایده س . در مورد سطح علمی آزاد و پیام نور فک می کنم اصلاً جای بحث نداره . من خودم دل خوشی از پیام نور ندارم ولی فقط چون بی برنامه س و نه در مورد سطح علمی . فقط شما خواهشاً اول وضع نمره دهی آزاد و پیام نورو یه بررسی کن بعد بیا در موردش صحبت کن . استاتیک 20 در ترم اولی که درس اخذ شده برای یه دانشجویمهدسی معماری آزاد که در کنکور هنرستان ریاضی فیزیکشو منفی زده یکی از هزاران موردیه که من به چشم دیدم . واسه همین دیگه بحثی با شما ندارم چون مث که عاشق دانشگاه آزادی ...

maryam-d
2009/10/28, 12:54 AM
من هم روش دانشگاه آزاد رو ديدم هم روش پيام نور رو.توي هردوتا دانشگاه هم درس خوندم
فارق التحصيل شدن توي دانشگاه ازاد خيلي راحته(قصد بدي ندارما)اما پيام نور واقعا دردسرش زياده.هميشه استرس اينو داري كه مي توني كتابو رو تموم كني يا نه.آخه كتابايي كه توي پيام نور معرفي مي كنن خيلي قطورتر از كتاباي دانشگاه ازاده(البته معمولا نه هميشه).البته ميگم توي هردوتا دانشگاه بودم معنيش اين نيست كه خيلي از جزييات باخبرم.من فقط نصف ترم توي دانشگاه ازاد بودم.:gol:
البته اين رو هم بگم كه من با سطح علمي بالاي دانشجوي پيام نور موافقم چون واقعا توي پيام نور دانشجو اميد چنداني به استاد-چه از نظر تدريس و چه از نظر نمره و امتحان- نداره واسه همين خودش درس مي خونه.

بهاریه
2009/10/28, 11:15 AM
سلام
سلام منم پیام نوری هستم خیلیم راضی نیستم حداقل از استادای بسیار با علم و سوادی که داریم ولی مابچه ای پیامنور اگه بخواهیم درس بخونیم حتی میتونیم قوی تر از دانشجویان دیگر باشیم. بنظرم همه بگن کدوم واحد درس میخونن میتونیم باهم تیم کاری و درسی بزاریم........

EECi
2009/10/28, 05:47 PM
از صحبتاتون متوجه شدم بحث باهاتون بی فایده س . در مورد سطح علمی آزاد و پیام نور فک می کنم اصلاً جای بحث نداره . من خودم دل خوشی از پیام نور ندارم ولی فقط چون بی برنامه س و نه در مورد سطح علمی . فقط شما خواهشاً اول وضع نمره دهی آزاد و پیام نورو یه بررسی کن بعد بیا در موردش صحبت کن . استاتیک 20 در ترم اولی که درس اخذ شده برای یه دانشجویمهدسی معماری آزاد که در کنکور هنرستان ریاضی فیزیکشو منفی زده یکی از هزاران موردیه که من به چشم دیدم . واسه همین دیگه بحثی با شما ندارم چون مث که عاشق دانشگاه آزادی ...

دوست گلم ، چرا بحث کردن با من برای شما جالب نیست ایا حرفام غیر از حقیقته؟ ایا دارم از خودم امار در میارم؟ دوست عزیزم بحث یه چیزه دیگس بحث اینه که الان ما باید سطح دانشگاه هامونو به هر ترتیبی ببریم بالا. من خودم برق می خونم باور کنید از روزانه هم قبول شدم و با هزار ریسک فراوون ( بخاطر شدت ترسی که از اسم آزاد بخاطر همین بحث های الکی در مورد این دانشگاه وجود داره) وارد دانشگاه شدم بعد از چند ترم و بخاطر رابطه نزدیکی که با دوستانم در دانشگاه سراسری داشتم متوجه شدم استاد ها که یکی هست سوالات هم که در دانشگاه آزاد و سراسری یکی هست . حالا چرا این همه هر کی از راه میرسه میگه نمره گرفتن تو آزاد الکیه تعجب می کنم چون در اونصورت کل دانشگاه های دولتی هم زیر سوال میرن!
من خودم برق می خونم و فکر می کنید ایا سودی از این بحث ها هم می برم؟ نه ! قبولی من در ارشد ورزانه تهران حتمیه و من نیازی ندارم که بیام بی خود از دانشگاه آزاد حمایت کنم! چون همین که فردا به تهران رفتم حتی خود شما ممکنه بگید عجب سطح علمی بالایی داری در حالی که همین حالا بنظر شما بیسوادم!
پس تا حالا شاید فهمیدید که من عاشق دانشگاه آزاد نیستم بلکه عاشق حقیقتم!
سطح علمی باور کنید بخوندن کتاب نیست . اون حرف اینشتاین رو بیاد بیارید که می گفت دانش علم نیست.
سطح علمی به با علاقه خوندن هست به عشق به علم هست. بجز دانشگاه های تهران تو کدوم دانشگاه شما این موارد رو بصورت علنی دیدید؟
بیا جمع بندی کنیم . بنظر من روش درس خوندن در دانشگاه آزاد با وجود امکانات نسبتا کمتر نسبت به سراسری خیلی بهتر از پیام نور هست. راستی شما جواب خیلی ابهامات رو در پست های قبلی من ندادید و درست رفتید سراغ تفره رفتن از پاسخ. البته من مقصر رو شما نمیدونم . اصلا هدفم این نیست.
می خوام راه حل پیدا کنیم نه اینکه در تعصب غرق بشیم.
بعد حالا باز شما بگید بحث کردن با من بی فایدس!
بازم میگم این امار رو در گوگل سرچ کنید می فهمید سطح علمی در آزاد بیش از پیام نور هست یکی از دلایلش کنکور ارشد و مسابقات علمی می تونه باشه.

موفق باشید

beginner2001
2010/8/21, 01:53 PM
دوست گلم ، چرا بحث کردن با من برای شما جالب نیست ایا حرفام غیر از حقیقته؟ ایا دارم از خودم امار در میارم؟ دوست عزیزم بحث یه چیزه دیگس بحث اینه که الان ما باید سطح دانشگاه هامونو به هر ترتیبی ببریم بالا. من خودم برق می خونم باور کنید از روزانه هم قبول شدم و با هزار ریسک فراوون ( بخاطر شدت ترسی که از اسم آزاد بخاطر همین بحث های الکی در مورد این دانشگاه وجود داره) وارد دانشگاه شدم بعد از چند ترم و بخاطر رابطه نزدیکی که با دوستانم در دانشگاه سراسری داشتم متوجه شدم استاد ها که یکی هست سوالات هم که در دانشگاه آزاد و سراسری یکی هست . حالا چرا این همه هر کی از راه میرسه میگه نمره گرفتن تو آزاد الکیه تعجب می کنم چون در اونصورت کل دانشگاه های دولتی هم زیر سوال میرن!
من خودم برق می خونم و فکر می کنید ایا سودی از این بحث ها هم می برم؟ نه ! قبولی من در ارشد ورزانه تهران حتمیه و من نیازی ندارم که بیام بی خود از دانشگاه آزاد حمایت کنم! چون همین که فردا به تهران رفتم حتی خود شما ممکنه بگید عجب سطح علمی بالایی داری در حالی که همین حالا بنظر شما بیسوادم!
پس تا حالا شاید فهمیدید که من عاشق دانشگاه آزاد نیستم بلکه عاشق حقیقتم!
سطح علمی باور کنید بخوندن کتاب نیست . اون حرف اینشتاین رو بیاد بیارید که می گفت دانش علم نیست.
سطح علمی به با علاقه خوندن هست به عشق به علم هست. بجز دانشگاه های تهران تو کدوم دانشگاه شما این موارد رو بصورت علنی دیدید؟
بیا جمع بندی کنیم . بنظر من روش درس خوندن در دانشگاه آزاد با وجود امکانات نسبتا کمتر نسبت به سراسری خیلی بهتر از پیام نور هست. راستی شما جواب خیلی ابهامات رو در پست های قبلی من ندادید و درست رفتید سراغ تفره رفتن از پاسخ. البته من مقصر رو شما نمیدونم . اصلا هدفم این نیست.
می خوام راه حل پیدا کنیم نه اینکه در تعصب غرق بشیم.
بعد حالا باز شما بگید بحث کردن با من بی فایدس!
بازم میگم این امار رو در گوگل سرچ کنید می فهمید سطح علمی در آزاد بیش از پیام نور هست یکی از دلایلش کنکور ارشد و مسابقات علمی می تونه باشه.

موفق باشید

دوست خوب من این نظر شماست که سطح علمی دانشجو ها و دانشگاه ها رو با هم مقایسه می کنین ! خود من فارغ تحصیل کارشناسی دانشگاه آزاد هستم و بعد از مدتی دوباره توی دانشگاه پیام نور درس خودنم تفاوتهای زیادی این دو تا سیستم دارن که نمیشه به جراًت یکی رو به اون یکی برتری داد ! به هنوان مثال در اکثر دانشگاه های آزاد مرجع درسی همون جزوه 40-50 صفحه ای استاده که دیدی سطحی از مطلب رو به دانشجو ارائه میده اما در پیام نور کتابهای منبع اکثرا کامل هستن که مفهوم عمقیتری رو به دانشجویان میده اما در مقابل کار عملی مخصوصا در رشته های فنی در دانشگاه آزاد خیلی بیشتر از دانشگاه پیام نور موجود هست که اینم در تقویت بینش عملی کمک زیادی میکنه

در مورد آمار و مسابقات رو هم باید خدمت شما یگم من توی دانشگاه آزاد عضو تیم رباتیک بودم که متاسفانه مقام خاصی کسب نکردیم اما امکانات خوبی داشتیم که باعث شد مطالب خوبی رو یاد بگیریم و انصافا دانشکاه هم خوب حمایت می کرد
اما در دانشگاه پیام نور با اینکه امکانات زیادی نداشتیم موفق شدیم در مسابقات مقام های خوبی رو کسب کنیم (مقام سوم مسابقات رباتیک دانشگاه امیرکبیر) و یا مسابقات شبیه سازی فوتبال کرمانشاه که بین تیم های موجود تیم پیام نور مقام اول رو کسب کرد

به قول خودتون توی گوگل سرچ کنین (تیم seven )

و حتی از دانشگاه ما تیم های دیگه ای در مسابقاتی که به میزبانی دانشگاه آزاد برگزار شد شرکت کردن و مقام های خوبی کسب کردن

توی گوگل سرچ کنین (مسابقات رباتیک دانشگاه آزاد ایذه)

البته مثالهای از این دست زیاد هستند مثل کسی مقام های توسط تیم ماشین های کیمیکال

اینها مثالهای از یک دانشگاه و فقط از رشته مهندسی نرم افزار بودن که حتما مصادیقی از این دست در دانشگاه های پیام نور شهرهای دیگه هم وجود داره

دوست خوب من سطح علمی دانشجو ها کاملا نسبیه و منوط به شرایط دانشگاه و استاد نیست و من این رو با توجه به اینکه در هر دو دانشگاه درس خوندم بدور از هیچ تعصبی عرض می کنم
باید توجه داشت که قبولی در دانشگاه آزاد به همون اندازه راحته که قبولی در پیام نور و فقط دانشجو خودشو یا توجه به علاقه و صد البته امکانات خودشو نشون میده

در مورد قبولی در ارشد هم باید بگم جامغه آماری رو اشبتاه متوجه شدین به آمار زیر دقت کنین :

86 هزار و 32 نفر از دانشگاه پيام نور در كنكور كارشناسي ارشد شركت كردند كه 3 هزار و 451 نفر پذيرفته شدند. يعني بيش از 4 درصد شركت‌كنندگان دانشگاه پيام‌نور در كنكور كارشناسي ارشد پذيرفته‌ شده‌اند.
192 هزار و 252 داوطلب از دانشگاه‌هاي دولتي در كنكور كارشناسي ارشد 88 شركت كرده‌اند، که 31 هزار و 248 نفر يعني 16.25 درصد از دانشگاه‌هاي دولتي قبول شده اند.
6 هزار و 575 داوطلب از دانشگاه‌ها و مؤسسات مذهبي در كنكور كارشناسي ارشد 88 شركت كردند كه از اين تعداد 858 نفر قبول شدند كه اين تعداد حدود 13.5 درصد است.
22 هزار و 306 داوطلب از دانشگاه‌هاي غير انتفاعي در كنكور كارشناسي ارشد 88 شركت كردند كه از اين تعداد هزار و 24 نفر قبول شدند كه اين آمار 4.59 درصد است.
245 هزار و 849 داوطلب از دانشگاه آزاد در كنكور كارشناسي ارشد شركت كردند، که 6 هزار و 27 نفر از دانشگاه آزاد پذيرفته شدند. يعني 2.45 درصد دانشجويان دانشگاه آزاد جزو قبول‌شدگان هستند.

پس یابد ببینیم از هر دانشگاه چند نفر در این کنکور شرکت کردن و چه تعدادیشون قبول شدن

با توجه به آمار بالا متوجه میشیم که تعداد قبولی های پیام نور با توجه به تعداد شرکت کنندگان حدود دو برار دانشگاه آزاد است

و اما علت این آمار بالای قبولی اینه که دانشجو های پیام نور در آخر هر ترم در آزمون تستی تشریحی شرکت میکنن که در 80 درصد مواقع بسیار هم سخته و این سختی دانشجو رو مجبور می کنه که به اضافه کتابهای منبع به کتابهای تستی و آمادگی برای ارشد رو بیاره تا بتونه تو امتحان قبول بشه که این خودش آمادگی خوبی رو برای دانشجو جهت شرکت در آزمون ارشد فراهم میاره

Gholche
2010/8/21, 11:52 PM
متأسفانه اين كه امكانات رشته هاي فني مهندسي (براي تجربه هاي عملي) توي پيام نور كم هست، يه اشكال خيلي بزرگه :(
خصوصا رشته هايي مثل معماري يا نرم افزار
كار دانشجوها با همديگه است به نظر من خيلي تأثير داره، يادگيري، خلاقيت، ايده گرفتن از هم ، تجربه كسب كردن
نتيجه اش هم الان موفقيت شما بوده (باز هم كار گروهي)

hamidelahi
2010/8/22, 02:18 AM
رشته ما با اون که یه رشته شبیه عمرانه و نیاز به کارگاه داره اما هنوز خیلی از کارگاههای دروس تخصصیمون برگزار نشده

hadi.blue.chem
2010/9/14, 03:15 AM
سلام

سلام
منکه هرکی میپرسه میگم
خجاتم نمیکشم:w16:

:gol::gol::gol:

saray_m
2010/9/14, 10:42 AM
سلام
منکه هرکی میپرسه میگم

منم همینطوررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررر:w16:

100af
2010/9/14, 03:01 PM
رشته ما با اون که یه رشته شبیه عمرانه و نیاز به کارگاه داره اما هنوز خیلی از کارگاههای دروس تخصصیمون برگزار نشده

الهی!!!!!!!!
خودمون که رفتیم علم و صنعت!

hamidelahi
2010/9/14, 03:03 PM
الهی!!!!!!!!
خودمون که رفتیم علم و صنعت!

خش بحالتون

100af
2010/9/14, 03:14 PM
سلام
منکه هرکی میپرسه میگم

شما اعتماد به نفس تون ماشاا... زیاده!

100af
2010/9/14, 03:17 PM
خش بحالتون

تازشم ! کارگاه یک رفتیم دانشکده فنی پسرانه! امیر کبیر

hamidelahi
2010/9/15, 01:35 PM
تازشم ! کارگاه یک رفتیم دانشکده فنی پسرانه! امیر کبیر

دیگه خیلی خوش بحالتون

100af
2010/9/15, 04:19 PM
دیگه خیلی خوش بحالتون

بله!
شما مگه یونی تون کارگاه نداره
یونی ما الان دیگه ساخته زمان ما نداشت البته نمی دونم استفاده میشه یا نه!!!!!

malavane zebel
2010/9/15, 06:36 PM
سلام به همگی
من امسال دانشگاه پیام نور مهندسی مدیریت پروژه خوندم بعد از اینکه رفتم دانشگاه خود مسئول اونجا رائمو زد که نیام و بهم گفت که اینجا خیلی بی در و پیکر هستش به بهم پیشنهاد کرد که به رشته قبولیم در آزاد یعنی مهندسی صنایع برم نقل قول می کنم از ایشون "اگه پول داری برو آزاد اگه نداری بیا همینجا "
اینم از یه مسئول که هنوز پامو نذاشتم اونجا شروع کرد آیه یاس خوندن حالا از هر کی که میتونه کمکم کنه تقاضا دارم هر چه زودتر کمکم کنه خیلی ممنون

100af
2010/9/15, 10:39 PM
سلام به همگی
من امسال دانشگاه پیام نور مهندسی مدیریت پروژه خوندم بعد از اینکه رفتم دانشگاه خود مسئول اونجا رائمو زد که نیام و بهم گفت که اینجا خیلی بی در و پیکر هستش به بهم پیشنهاد کرد که به رشته قبولیم در آزاد یعنی مهندسی صنایع برم نقل قول می کنم از ایشون "اگه پول داری برو آزاد اگه نداری بیا همینجا "
اینم از یه مسئول که هنوز پامو نذاشتم اونجا شروع کرد آیه یاس خوندن حالا از هر کی که میتونه کمکم کنه تقاضا دارم هر چه زودتر کمکم کنه خیلی ممنون

من فقط نظرمو می گم اینکه درسته یا غلط خودتون تصمیم بگیرید:
من هم اولین باری که رفتم پیام نور حس شما را داشتم . اگر حرفی می زنم واسه خاطر اینه که درکتون می کنم.
من هم وضعیت مشابه شما داشتم. برق آزاد و صنایع پیام نور قبول شده بودم که بنا بر دلایلی صنایع پیام نور را انتخاب کردم.که البته چون تفاوت رشته هم بود بحث دیگه ای را پیش می کشید.

البته راجع به شما با توجه مشابه بودن رشته ها ، دیگه لازم نیست درگیر بحث رشته ها بشید.
( چون 4 ترم اول مهندسی صنایع ، مدیریت پروژه ، اجرایی مثل همه و اگر بخواهید خیلی راحت می تونید از پروژه به صنایع یا بالعکس تغییر رشته بدید .بند هایی هست که بدون هیچ امتحانی این کار را انجام می دن.) پس بهتره با توجه به مسائل مالی و شهر تصمیم بگیرید.

اینکه مسئولی که شاید هیچ اطلاعی نداشت اظهار نظر کرد را بگذارید کنار. من فقط نظرم را میگم و نه در حدی ام که حرفشون را تایید کنم یا نه ردش کنم.

واقعیتیه که اسم پیام نور خیلی بد جا افتاده . تا میگی پیام نور طرف یاد خانوم یا آقای همسایه شون می افته که از زمانی که خونه پدر محترمشون! تشریف داشتند تا زمانی که دختر خودشون را راهی خونه بخت کردند یه کتاب جلد آبی به دست، سالی یه امتحان می دادند و هنوز هم فارغ التحصیل نشده بودند!

اما خدا جای حق نشسته ! سیر پیام نور توی سال ها واقعا صعودی بوده . و درست نیست طرز فکر چند سال پیش را داشته باشیم . نمی دونم اصلا راجع پیام نور چقدر می دونید اما اصلاحاتی که چند وقتیه شروع شده و شاید بی اطلاع باشید را خدمتتون عرض می کنم:

رشته های دیگه را نمیدونم اما صنایع از رشته هایی بود که از لحاظ منابع ارائه شده مشکل خاصی نداشت و اگر هم بود اونقدر تو ذوق نمی زد . شخصا دیدم که منابعی را که واسه دروس اصلی داشتیم بچه هاب دانشگاه روزانه هم می خوندند. و از این هم بگذریم صنایع رشته ای نبوده که بتونن زیاد روش مانور بدن که باعث بشه تالیفات پیام نور خارج از حیطه صنایع و نامربوط باشه.
مثلا ما کلا یه طرح ریزی داریم و یه "اپل " معروف .اگر کتاب دیگه ای هم اعلام بشه 80 90 درصد کپی اپله . پس این از لحاظ منابع اعلام شده.

روال امتحان هم سابق بر این اینطور بود که امتحان ها از 14 نمره بود و نمره ای که از برگه می گرفتید در 10/7 ضرب می شد . یعنی اگر 7 می گرفتید نمره میان ترم شما را به قبولی می رسوند.
اما الان 6 نمره میان ترم را استاد تعیین می کنه . که بر حسب تصمیم استاد ممکنه شکل های مختلفی پیدا کنه ( امتحان میان ترم ، پروژه و حضور در کلاس و .... ) حالا ممکنه شما از امتحان پایان ترم 4 بگیرید اما اگر 6 میان ترم را داشته باشید قبولید.
شاید واستون دور از ذهن باشه که کسی میان ترم کامل بگیره اما پایان ترم 3 و4 بگیره. بعضی وقت ها واقعا امتحان سخته. امتحان معادلاتم را هیچ وقت یادم نمیره.:cry: با تسلط کامل به زور چند تا تست جواب دادم!

مشکلی ک سیستم پیام نور را خاص می کنه ساعت کلاس هاست که در مقایسه با دانشگاه های دیگه کمتره . با این حساب اگر به استاد متکی باشید این سیستم بدردتون نمی خوره پس توقع استقبال انچنانی از طرف مسئولین را هم نداشته باشید.

پیام نور شاید خیلی راحت هر کسی را قبول می کنه اما به همین راحتی ها فارغ التحصیل نمیده!

اما سیستم دانشگاه آزاد اجازه می ده در کنار تحصیل به یه سری مسائل جانبی هم برسید .

ناگفته نماند که بعضی از دانشگاه آزاد ها ( که البته تعدادشون انگشت شمار هم نیست) از یه دانشگاه سراسری یه سری شهرها از لحاظ امکانات و ... بهترن و چیزی از دانشگاه های سراسری کم ندارن.

این فقط نظر من بود .وحی نازل شده نیست شاید همش اشتباه باشه . راجع به حرف اون مسئول هم بگم که این خبرا نیست. پول داری نداری نیست. اگه این حرف را میزنم واسه خاطر اینه که هم پیام نور و هم آزاد را از نزدیک دیدم . ( توی خانواده) تعریف خاله خانوم باجی نیست!

امیدوارم بهترین انتخاب را داشته باشید

ashkyurdi
2010/9/15, 10:54 PM
سلام بر همگی.حالتون چطوره؟من شاغلم و دانشگاهم خیلی دوره و نمیتونم خوب درس بخونم.چندتا راه حل واسه انتقالم بگین

100af
2010/9/15, 11:36 PM
سلام بر همگی.حالتون چطوره؟من شاغلم و دانشگاهم خیلی دوره و نمیتونم خوب درس بخونم.چندتا راه حل واسه انتقالم بگین

از کجا به کجا؟

ashkyurdi
2010/9/15, 11:42 PM
از کجا به کجا؟
بناب به تبریز

100af
2010/9/15, 11:56 PM
بناب به تبریز

خوب انتقالی نشد نداره اما بند پ باید ردیف باشه

ashkyurdi
2010/9/16, 12:02 AM
خوب انتقالی نشد نداره اما بند پ باید ردیف باشه
آخه مشکل اینه که هیشکی اهلش نیست

hadi.blue.chem
2010/9/16, 04:15 AM
شما اعتماد به نفس تون ماشاا... زیاده!

ممنونم
شما چی؟!

hamidelahi
2010/9/16, 06:47 AM
بله!
شما مگه یونی تون کارگاه نداره
یونی ما الان دیگه ساخته زمان ما نداشت البته نمی دونم استفاده میشه یا نه!!!!!

نه کارگاه نداره میریم بیرون دانشگاه.
جدیدا هم به قول شما دست بکار شده و خودش داره میسازه:biggrin:

سلام به همگی

سلام دوسته عزیز.حرفهای صدف خانوم فک کنم خیل کامل باشه و بتونه مشکلتون رو حل کنه

من فقط نظرمو می گم اینکه درسته یا غلط خودتون تصمیم بگیرید:
من هم اولین باری که رفتم پیام نور حس شما را داشتم . اگر حرفی می زنم واسه خاطر اینه که درکتون می کنم.
من هم وضعیت مشابه شما داشتم. برق آزاد و صنایع پیام نور قبول شده بودم که بنا بر دلایلی صنایع پیام نور را انتخاب کردم.که البته چون تفاوت رشته هم بود بحث دیگه ای را پیش می کشید.

البته راجع به شما با توجه مشابه بودن رشته ها ، دیگه لازم نیست درگیر بحث رشته ها بشید.
( چون 4 ترم اول مهندسی صنایع ، مدیریت پروژه ، اجرایی مثل همه و اگر بخواهید خیلی راحت می تونید از پروژه به صنایع یا بالعکس تغییر رشته بدید .بند هایی هست که بدون هیچ امتحانی این کار را انجام می دن.) پس بهتره با توجه به مسائل مالی و شهر تصمیم بگیرید.

اینکه مسئولی که شاید هیچ اطلاعی نداشت اظهار نظر کرد را بگذارید کنار. من فقط نظرم را میگم و نه در حدی ام که حرفشون را تایید کنم یا نه ردش کنم.

واقعیتیه که اسم پیام نور خیلی بد جا افتاده . تا میگی پیام نور طرف یاد خانوم یا آقای همسایه شون می افته که از زمانی که خونه پدر محترمشون! تشریف داشتند تا زمانی که دختر خودشون را راهی خونه بخت کردند یه کتاب جلد آبی به دست، سالی یه امتحان می دادند و هنوز هم فارغ التحصیل نشده بودند!

اما خدا جای حق نشسته ! سیر پیام نور توی سال ها واقعا صعودی بوده . و درست نیست طرز فکر چند سال پیش را داشته باشیم . نمی دونم اصلا راجع پیام نور چقدر می دونید اما اصلاحاتی که چند وقتیه شروع شده و شاید بی اطلاع باشید را خدمتتون عرض می کنم:

رشته های دیگه را نمیدونم اما صنایع از رشته هایی بود که از لحاظ منابع ارائه شده مشکل خاصی نداشت و اگر هم بود اونقدر تو ذوق نمی زد . شخصا دیدم که منابعی را که واسه دروس اصلی داشتیم بچه هاب دانشگاه روزانه هم می خوندند. و از این هم بگذریم صنایع رشته ای نبوده که بتونن زیاد روش مانور بدن که باعث بشه تالیفات پیام نور خارج از حیطه صنایع و نامربوط باشه.
مثلا ما کلا یه طرح ریزی داریم و یه "اپل " معروف .اگر کتاب دیگه ای هم اعلام بشه 80 90 درصد کپی اپله . پس این از لحاظ منابع اعلام شده.

روال امتحان هم سابق بر این اینطور بود که امتحان ها از 14 نمره بود و نمره ای که از برگه می گرفتید در 10/7 ضرب می شد . یعنی اگر 7 می گرفتید نمره میان ترم شما را به قبولی می رسوند.
اما الان 6 نمره میان ترم را استاد تعیین می کنه . که بر حسب تصمیم استاد ممکنه شکل های مختلفی پیدا کنه ( امتحان میان ترم ، پروژه و حضور در کلاس و .... ) حالا ممکنه شما از امتحان پایان ترم 4 بگیرید اما اگر 6 میان ترم را داشته باشید قبولید.
شاید واستون دور از ذهن باشه که کسی میان ترم کامل بگیره اما پایان ترم 3 و4 بگیره. بعضی وقت ها واقعا امتحان سخته. امتحان معادلاتم را هیچ وقت یادم نمیره.:cry: با تسلط کامل به زور چند تا تست جواب دادم!

مشکلی ک سیستم پیام نور را خاص می کنه ساعت کلاس هاست که در مقایسه با دانشگاه های دیگه کمتره . با این حساب اگر به استاد متکی باشید این سیستم بدردتون نمی خوره پس توقع استقبال انچنانی از طرف مسئولین را هم نداشته باشید.

پیام نور شاید خیلی راحت هر کسی را قبول می کنه اما به همین راحتی ها فارغ التحصیل نمیده!

اما سیستم دانشگاه آزاد اجازه می ده در کنار تحصیل به یه سری مسائل جانبی هم برسید .

ناگفته نماند که بعضی از دانشگاه آزاد ها ( که البته تعدادشون انگشت شمار هم نیست) از یه دانشگاه سراسری یه سری شهرها از لحاظ امکانات و ... بهترن و چیزی از دانشگاه های سراسری کم ندارن.

این فقط نظر من بود .وحی نازل شده نیست شاید همش اشتباه باشه . راجع به حرف اون مسئول هم بگم که این خبرا نیست. پول داری نداری نیست. اگه این حرف را میزنم واسه خاطر اینه که هم پیام نور و هم آزاد را از نزدیک دیدم . ( توی خانواده) تعریف خاله خانوم باجی نیست!

امیدوارم بهترین انتخاب را داشته باشید

saray_m
2010/9/17, 06:46 PM
سلام به همگی

ضمن توجه به حرفای صدف خانم اینم بخونید
راستش دانشگاه بی در و پیکر دیدم اینکه درکتون میکنم و با توجه به این که هر کدوم این دو رشته رو بخواید تو پیام نور میتونید بخونید به نظر من دو موضوع رو مده نظر قرار بدید

اگر فقط میخواید درس بخونید که مدرک داشته باشید خب برید هر جا که راحتترید
بستگی به این داره که پیام نور کجا و ازاد کجا قبول شدید

ولی با وجود اینکه شرایط فعلی دانشگاه ها و .... رو میبینم به نظرم دانشگا های بی در و پیکر هم چون من و شمایی میخواهد که ابادشون کنیم ( حالا نه به معنای واقعی کلمه )
فکر نکید دارم توهم میزنم میدونم کسی واسه حرف ما تره هم خورد نمیکنه ولی اندکی صبر ایوب .......

hamidelahi
2010/9/18, 02:33 AM
ضمن توجه به حرفای صدف خانم اینم بخونید
راستش دانشگاه بی در و پیکر دیدم اینکه درکتون میکنم و با توجه به این که هر کدوم این دو رشته رو بخواید تو پیام نور میتونید بخونید به نظر من دو موضوع رو مده نظر قرار بدید

اگر فقط میخواید درس بخونید که مدرک داشته باشید خب برید هر جا که راحتترید
بستگی به این داره که پیام نور کجا و ازاد کجا قبول شدید

ولی با وجود اینکه شرایط فعلی دانشگاه ها و .... رو میبینم به نظرم دانشگا های بی در و پیکر هم چون من و شمایی میخواهد که ابادشون کنیم ( حالا نه به معنای واقعی کلمه )
فکر نکید دارم توهم میزنم میدونم کسی واسه حرف ما تره هم خورد نمیکنه ولی اندکی صبر ایوب .......

البته اینم من بگم

مدرک پیام نور جز مدارک دانشگاه سراسری محسوب میشه واونطوریم که من شنیدم یه امتیازی برای فارغ التحصیلاش تو استخدامیها محسوب میشن;)

T_BAG
2010/9/22, 03:17 PM
سلام خدمت دوستان عزیز پیام نوری :smile:

من یک سوال دارم :

1_کتاب های درسی دانشگاه پیام نور رو خودمون باید از >بیرون< تهیه کنیم؟

T_BAG
2010/9/22, 08:07 PM
:wallbash::wallbash::wallbash:یکی جواب من رو بده:wallbash::wallbash: :wallbash:

farshadvl
2010/9/22, 08:28 PM
hello every body
من امروز رفتم ثبت نام کردم ولی هیچی در مورد انتخاب واحدم نمیدونم
خودشونم کمک نکردن!!!
اگه میشه کمک کنین چه درسایی بر دارم
رشته مهندسی مدیریت اجرایی
ترم بوق!!!!

pme
2010/9/23, 12:11 AM
hello every body
خودشونم کمک نکردن!!!
ترم بوق!!!!
ترم بوق يعني 1؟:whistle:
رياضي 1 - فيزيك 1- اگه دوست داري اقتصاد مهندسي - بقيه هم خوندني مثل مديريت مهندسي يا عمومي

pme
2010/9/23, 12:13 AM

من یک سوال دارم :

سلام
بله ديگه بايد از بيرون تهيه كنيد:surprised:
بعضي چاپ دانشگاه وبعضي ديگه نيستند;)

hamidelahi
2010/9/23, 02:20 AM

من یک سوال دارم :

بعضیهاش که چاپه خوده پیام نوره از کتابفروشیهای داخل دانشگاه گیر میاد برای بقیه هم که باید از بیرون بخری.سلام:gol:

hello every body
خودشونم کمک نکردن!!!
ترم بوق!!!!

یه سر به سایته خوده پیام نور بزن.
www.pnu.ac.ir

farshadvl
2010/9/23, 02:19 PM
ترم بوق يعني 1؟:whistle:
رياضي 1 - فيزيك 1- اگه دوست داري اقتصاد مهندسي - بقيه هم خوندني مثل مديريت مهندسي يا عمومي

مرسی یاسمن خانوم ممنون از راهنماییت
آره شیرازی ها به ترم 1 میگن ترم بوق!!!
در کل خیلی کلمات دیگه هست که بچه های شهرای دیگه از فهمیدن آنها عاجزند!:biggrin:
جذابیت لهجه هست دیگه!!!!!:gol::gol:;);)

farshadvl
2010/9/23, 02:21 PM
یه سر به سایته خوده پیام نور بزن
www.pnu.ac.ir (http://www.pnu.ac.ir)[/QUOTE]

مشته هستی داش حمید
مرسی:gol::gol:

pme
2010/9/23, 02:24 PM
مرسی یاسمن خانوم ممنون از راهنماییت
آره شیرازی ها به ترم 1 میگن ترم بوق!!!
در کل خیلی کلمات دیگه هست که بچه های شهرای دیگه از فهمیدن آنها عاجزند!:biggrin:
جذابیت لهجه هست دیگه!!!!!:gol::gol:;);)
مطمئني ترم بوق مخصوص لهجه ي شماست؟ يعني آشخورم شيرازيه؟:whistle:

hamidelahi
2010/9/24, 04:35 AM
قربونت فرشاد جان
:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

farshadvl
2010/9/24, 10:25 AM

مطمئن که نیستم ولی با بچه های دانشجو که تو شیراز درس میخوندن و با هم رفت و آمد داشتیم که صحبت میکردیم خیلی از این کلماتو نمیدونستن!!!:biggrin::biggrin:

farshadvl
2010/9/24, 10:27 AM
قربونت فرشاد جان
:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

نوکرتم:gol::heart:

100af
2010/9/24, 09:51 PM

راست میگن خوب
این ها اصطلاحات رایجه .شیرازی و غیر شیرازی نداره که

hamidelahi
2010/9/25, 02:16 AM
مطمئن که نیستم ولی با بچه های دانشجو که تو شیراز درس میخوندن و با هم رفت و آمد داشتیم که صحبت میکردیم خیلی از این کلماتو نمیدونستن!!!:biggrin::biggrin:

:D

نوکرتم:gol::heart:

ما 4کرتیم;):gol::gol::gol:

راست میگن خوب

اره دیگه کلا ترم پایینیها لقب زیاد دارن:biggrin::biggrin:

farshadvl
2010/9/25, 06:35 PM
راست میگن خوب

بابا بیخیال غلط کردم
تسلیم!!!
چقدر شماها از ماست مو میکشید بیرون!!
در ضمن همتون از ترم 1 شروع کردین زیاد مغرور نشین!:mad::mad:

farshadvl
2010/9/25, 06:37 PM
1 بحث دیگه شروع کنین

pme
2010/9/25, 10:12 PM
1 بحث دیگه شروع کنین
قضيه ي ورودياي جديد چي بود؟:whistle:

ببخشيد شوخي كردم:d
بچه ها چرا اينقدر شهريه ها زياد شده؟:w05:

hamidelahi
2010/9/26, 01:18 AM
بابا بیخیال غلط کردم
تسلیم!!!
چقدر شماها از ماست مو میکشید بیرون!!
در ضمن همتون از ترم 1 شروع کردین زیاد مغرور نشین!:mad::mad:

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
:gol::gol::gol::gol::gol:

قضيه ي ورودياي جديد چي بود؟:whistle:

ببخشيد شوخي كردم:d
بچه ها چرا اينقدر شهريه ها زياد شده؟:w05:

سلام.اره بابا خیلی زیاد شده:cry:

farshadvl
2010/9/26, 10:15 AM
اتفاقا این سوالی بود که من میخواستم از شما بزرگترا بپرسم!!
من 17 واحد گرفتم 214 تومن شده!!!
اگه میدونستم اینقدر گرونه میرفتم دانشگاه آزاد!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin::biggrin:

pme
2010/9/26, 01:34 PM
والا بين علما اختلافه هنوز:whistle:
آزاد كه بايد چهار برابر اين ميدادي:w02:

farshadvl
2010/9/26, 07:53 PM
والا بين علما اختلافه هنوز:whistle:
آزاد كه بايد چهار برابر اين ميدادي:w02:

ولی خوب اونجا رشته ی مورد علاقم که مهندسی شیمی بود میخوندم!!:w18:

pme
2010/9/26, 09:41 PM
ولی خوب اونجا رشته ی مورد علاقم که مهندسی شیمی بود میخوندم!!:w18:
ايشالله مثل من تو ارشد:w18:

hamidelahi
2010/9/27, 01:21 AM

اگه نسبت شهریه و تعداد ساعات کلاس رو با ازاده مقایسه کنی به این نتیجه میرسی که ما بیشتر از اونا شهریه میدیم

farshadvl
2010/9/28, 09:17 PM
ايشالله مثل من تو ارشد:w18:

ایشالله:razz:

farshadvl
2010/9/28, 09:21 PM
بچه ها امروز واسه اولین بار رفتم سر کلاس دانشگاه!!!!!
خیلی حس بدی داشتم,اصلا حال نکردم
البته بچه ها و استاد و دانشگاه و ... خیلی خوب بودن اما من چون به محیط زیاد رسمی عادت ندارم برام سخت بود!!
با دبیرستان بیشتر حال میکردم..
امیدوارم از این به بعد بهتر بشم!!

hamidelahi
2010/9/29, 01:21 AM
البته بچه ها و استاد و دانشگاه و ... خیلی خوب بودن اما من چون به محیط زیاد رسمی عادت ندارم برام سخت بود!!

انشال.....:gol::gol::gol:

farshadvl
2010/9/29, 05:36 AM
انشال.....:gol::gol::gol:

مرسی حمید خان;)

farshadvl
2010/9/30, 06:58 PM
بچه ها تازه 1 هفته از مهر گذشته چقدر کم پیدا شدین!!!
میدونم من ترم بوقی هستم و کلم داغه ولی فکر نمیکنم شما ها هم اینقدر سرتون شلوغ شده باشه!!!
منتظرتونم

pme
2010/9/30, 07:16 PM
نه كسي سرش شلوغ نيست
رفتيم تعطيلات هفته اول مهر:thumbsup2:
جالبه پيام نور كه هميشه كلاساش از همون جلسه اول تشكيل ميشد الان يه هفته ست تعطيله:surprised:
فكر كنم بخاطر اينكه حذف و اضافه دارن زودتر شروع ميكنن استادا كلاسارو گذاشت بعد حذف و اضافه:razz:

saray_m
2010/9/30, 07:24 PM
مال ما از شنبه تشکیل شد

harivan
2010/9/30, 10:29 PM
برا شما که خوبه
ما که هییییییییییییییییچ
دم در:...
خواهر:...
تو سالن:دوربین دید میزنن
تو کلاس:...
دانشگاه هییییییچ تاثیری بر من نگذاااااشت...
بعد از 6 ترم هنوز که هنوزه دلم برا خونمون تنگ میشه و لحظه شماری میکنم بپرم تو اتوبوس و برگردم...من از او شهر و دانشگاه متنفرم

hamidelahi
2010/10/01, 01:35 AM
بچه ها تازه 1 هفته از مهر گذشته چقدر کم پیدا شدین!!!
میدونم من ترم بوقی هستم و کلم داغه ولی فکر نمیکنم شما ها هم اینقدر سرتون شلوغ شده باشه!!!
منتظرتونم

شماها پست بذارید من همیشه میام و جواب میدم یا مثله دالان نقله قول میگیرم;)

نه كسي سرش شلوغ نيست
رفتيم تعطيلات هفته اول مهر:thumbsup2:
جالبه پيام نور كه هميشه كلاساش از همون جلسه اول تشكيل ميشد الان يه هفته ست تعطيله:surprised:
فكر كنم بخاطر اينكه حذف و اضافه دارن زودتر شروع ميكنن استادا كلاسارو گذاشت بعد حذف و اضافه:razz:

برنامه کلاسی من که افتضاحه.
4شنبه از 8 صبح تا شب یه سره کلاسه.تو عمرم اینجوری کلاس نداشتم
8تا10-10تا 12-12تا 2-2تا 4-4تا6-6تا 8:biggrin:

hamidelahi
2010/10/01, 01:38 AM
مال ما از شنبه تشکیل شد

واسه یونی ما از 10 مهر استارت میخوره

برا شما که خوبه
ما که هییییییییییییییییچ
بعد از 6 ترم هنوز که هنوزه دلم برا خونمون تنگ میشه و لحظه شماری میکنم بپرم تو اتوبوس و برگردم...من از او شهر و دانشگاه متنفرم

من از ترم پیش از دانشگاه متنفر شدم اصلا دوست ندارم برم یونی :confused:

pme
2010/10/01, 09:12 AM
مال ما از شنبه تشکیل شد
خوش به حالتون..من از شنبه كلاس داشتم ولي استادا نيومدن

برو خدارو شكر همه رو تو يه روز داري مثل من نيستي 18 واحد برداشتم هر روز يه كلاس:w15: جمعه ساعت 8 صبحم دارم، حسني شدم:w15:

منم همين طور:w05:

harivan
2010/10/01, 12:50 PM
واسه یونی ما از 10 مهر استارت میخوره

امیدوارم زودتر بگذره و تموم بشه

farshadvl
2010/10/02, 04:58 PM
برا شما که خوبه
ما که هییییییییییییییییچ

البته منم تازه دانشگاه رو شروع کردم زیاد از محیطش خبر ندارم شاید بعدا مثه شما ها از دانشگاه متنفر بشم!!!!:cry:
راستی شما بچه کدوم شهری و دانشگاهت کجاست؟:crying2:

farshadvl
2010/10/02, 05:01 PM
مال ما از شنبه تشکیل شد

کلاسای دانشگاه ما هم از 2 مهر شروع شده بود
ولی کلاسای من از 7 مهر شروع شد!!:w32:

farshadvl
2010/10/02, 05:09 PM

داش حمید از صمیم قلب بابت کلاسات بهت تسلیت میگم!!:crying2:
ما تو دبیرستان 4 ساعت میرفتیم سر کلاس اونم با 2 تا زنگ تفریح و محیط کاملا متفاوت بازم ساعت آخر جون میدادیم
چه برسه دیگه اینجوری بخوایم بریم سر کلاس!:biggrin:
کلاسای من که خیلی جالبه یکیش این هفته هست یکیش 2 هفته دیگه,عمومی هاشم از اول آبان شروع میشه:biggrin:

farshadvl
2010/10/02, 05:22 PM

چون میگذرد غمی نیست...:w18:

hamidelahi
2010/10/02, 07:26 PM
خوش به حالتون..من از شنبه كلاس داشتم ولي استادا نيومدن

برو خدارو شكر همه رو تو يه روز داري مثل من نيستي 18 واحد برداشتم هر روز يه كلاس:w15: جمعه ساعت 8 صبحم دارم، حسني شدم:w15:

منم همين طور:w05:

جالبه میگفتن این ترم جمعه ها کلاس ندارن.
پیام نور مثله سرباز خونست باس زودتر تمومش کنی.
یاسمن خانوم شما درس مهندسی ارزش برداشتین یا نه؟

hamidelahi
2010/10/02, 07:29 PM

البته منم تازه دانشگاه رو شروع کردم زیاد از محیطش خبر ندارم شاید بعدا مثه شما ها از دانشگاه متنفر بشم!!!!:cry:
راستی شما بچه کدوم شهری و دانشگاهت کجاست؟:crying2:

تنک یو دعا کن
من مشهدم و مشهد هم درس میخونم

داش حمید از صمیم قلب بابت کلاسات بهت تسلیت میگم!!:crying2:
ما تو دبیرستان 4 ساعت میرفتیم سر کلاس اونم با 2 تا زنگ تفریح و محیط کاملا متفاوت بازم ساعت آخر جون میدادیم
چه برسه دیگه اینجوری بخوایم بریم سر کلاس!:biggrin:
کلاسای من که خیلی جالبه یکیش این هفته هست یکیش 2 هفته دیگه,عمومی هاشم از اول آبان شروع میشه:biggrin:

دمت گرم که درک میکنی از طرفی من ادمی نیستم که بتونم 6تا کلاس برم تو یه روز

100af
2010/10/03, 12:16 AM
امضای قشنگی داری حمید
همگی خوبید بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راجع به مهمانی ترم اول بچه ها سوال کردند راستش اگه بند پ باشه میشه همون ترم اول انتقالی گرفت مهمانی که رو شاخه شه!( اینو که میگم دیدم رو هوا نمیگما)

100af
2010/10/03, 12:20 AM
برا شما که خوبه
ما که هییییییییییییییییچ

دقیقا باهات موافقم.
من هم بعد از 6 ترم هنوز حس نمی کنم یه دانشجو ام و واسه فرار از پیام نور تعجیل دارم و دنبال اتوبوس هم همیشه می دوم!!!

hamidelahi
2010/10/03, 01:19 AM
امضای قشنگی داری حمید
راجع به مهمانی ترم اول بچه ها سوال کردند راستش اگه بند پ باشه میشه همون ترم اول انتقالی گرفت مهمانی که رو شاخه شه!( اینو که میگم دیدم رو هوا نمیگما)

سلام صدف جان.خیلی کم پیدایی.؟

farshadvl
2010/10/03, 05:37 PM
امضای قشنگی داری حمید

ما خوبیم شما خوبی؟

pme
2010/10/04, 08:51 PM
جالبه میگفتن این ترم جمعه ها کلاس ندارن.
پیام نور مثله سرباز خونست باس زودتر تمومش کنی.
یاسمن خانوم شما درس مهندسی ارزش برداشتین یا نه؟

ما كه داريم بدبختانه
نه تا حالا برنداشتم...شرمنده...

hamidelahi
2010/10/07, 01:28 AM
ما كه داريم بدبختانه
نه تا حالا برنداشتم...شرمنده...

اکی.مرسی

eslahi.ali
2010/10/08, 05:16 PM
بچه ها ما تو پیام نور شرق تهران-واحد پردیس کلاسامون هنوز شروع نشده استادم نداریم شما ها اوضاعتون خوب تره پس چی میگین.

hamidelahi
2010/10/09, 01:33 PM
بچه ها ما تو پیام نور شرق تهران-واحد پردیس کلاسامون هنوز شروع نشده استادم نداریم شما ها اوضاعتون خوب تره پس چی میگین.

ما که تو مشهدیم و خدارو شکر کلاسامون برگزار میشه.راستی سلام و خوش امدی

100af
2010/10/10, 09:57 PM
ما که تو مشهدیم و خدارو شکر کلاسامون برگزار میشه.راستی سلام و خوش امدی

خدا را شکر!!!!
ما هم کلاسامون سر جاشه!

حمید درس هاتو میخونی ان شا ا...!!!!

hamidelahi
2010/10/12, 01:17 AM
خدا را شکر!!!!
ما هم کلاسامون سر جاشه!

حمید درس هاتو میخونی ان شا ا...!!!!

سلام.اره صدف خانوم شما چی؟

100af
2010/10/17, 10:05 PM
سلام.اره صدف خانوم شما چی؟

تقرییبا!!!

shabnam1
2010/11/15, 02:09 PM

دیگه داری خالی میبندی
شروع شده که

100af
2010/11/15, 07:19 PM
دیگه داری خالی میبندی
شروع شده که

از اینکه بلاخرهتاپیک اپ شد خوشحالم!

elman13
2010/11/18, 12:47 AM
کلاسای ما داره تموم میشه اما تقویتی راه انداختیم

اینم اپ

hamidelahi
2010/11/19, 05:36 PM
بازم پيام نور با اين قانون مسخرش تعداد ساعتهاي درسهاس 3 واحدي رو از 30 ساعت كرده 24 ساعت.
يكي نيست بگه اخه مگه30 ساعت خيلي بازده داشت كه حالا دارين كم ميكنيد

farshadvl
2010/11/22, 01:05 PM
سلام داش حمید
آی گفتی
من ترم یکم ولی حالم گرفته شده بابت این کلاسای مسخره!!
اقتصاد مهندسی 10 ساعت واسه ما گذاشتن با 14 درس مسخره
تازه 1 جلسشم میان ترم گرفتن!!!

hamidelahi
2010/11/23, 11:28 AM
سلام داش حمید
آی گفتی
من ترم یکم ولی حالم گرفته شده بابت این کلاسای مسخره!!
اقتصاد مهندسی 10 ساعت واسه ما گذاشتن با 14 درس مسخره
تازه 1 جلسشم میان ترم گرفتن!!!

باس بسوزی و بسازی.سلام دوسته عزیز