PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : بهترین لپ تاپ برای یک معمار

صفحه ها : 1 [2] 3 4

eng.morteza
2010/9/17, 03:53 AM
:razz:

اگه بخونی میبینی که گفتم..ایسوس کسایی پیشنهاد میدن که فروشنده این مارکن چون درآمد بیشتری داره این مارک برای فروشندگان و من اطلاع نداشتم شما....!!!(من سالها تو کار خرید و فروش لپ بودم....

هیچکس منظورتون خودتونه؟؟؟
زیگورات گارانتیش حرف نداره........قویترین پشتیبانی داره...پس جای نگرانی نیست وقتی یه شرکت قوی پشتیبان محصولاته!!!!!!!((البته گارانتی هایی مثله امرتات و...هم فوقالعادن تو لپ...))

در ضمن اولین نفری هستین که حتی توشیبا رو قابل رقابت نمیدونین با سونی!!!!!(( جسارتا با این حرفتون آدم به تمام تجربه و..........که بیان میکنین شک میکنه!!!!))

اون سئوالاتم پرسیدم که که شکم بر طرف شه اما ...........................

با خوندن پست های قبلی شما مفهوم هیچکس رو دوستان متوجه میشن...............

و خیلی راحت به یه مارک میگین آشغال!!!!
پست های قبلیمو بی تعصب بخونین متوجه میشین گفتم ایسوس واسه کاربر عادی........................

گیگابایت و گارانتی آواژنگ برتر دوست من...............

در ضمن جواب سئوالامو که ندادین............!!!!!!
اما جواب لینکی که دادیو تو پست های قبل دادم
چرا انتقاد پذیر نیستسن و از کوره در میرین؟؟؟
انجا همه واسه کمک بهم اومدیم
کسی با کسی دعوا نداره!!!! خوبه که یه کوچولو...............

خیلی خوبه از ترم دوم مکس و مایا کار میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کسیم به کسی جسارت نکرد..................

رو هیچ مارکی تعصب علکی نداشته باش دوست گلم

))

دوست من شما بر چه حسابی میگویید ایسوس خوب نیست!!!!!!!!!!!!!!!!
من 3ساله که اورکلاکینگ به صورت حرفه ای کار مبکنم و مادربوردی بهتر از ایسوس ندیدم
و به اندازه ی پست های شما مدار رگولاتور و ماسفت مادر بورد سوزوندم ولی اینقدر با جدیت نمیگم گیگابایت خوبه!!!!!!و ایسوس برای حرفه ای ها ساخته شده و نه برای کار های عادی!
اصلا شما باچیپست x58 گیگابایت و ایسوس کار کردی که به راحتی میگی گیگابایت خوبه!!!
سیستم کولینگی که ایسوس داره هبچ مادربوردی نداره....
بایوس ایسوس جون میده برای اورکلاکینگ......
ایا میدونید که رکورد اورکلاکینگ جهان در دست مادربورد ایسوس هست
اگر باور ندارید به سایت www.asus.com (http://www.asus.com) مراجعه کنید و نتایج رو ببینید!!1

ولی شما انگار تو این دنیا نیستی عزیزم حالا میرسیم سر نوت بوک
اصلا شما میدونید بهترین نوت بوک های گیمینگ رو ایسوس میزنه (g73jw g 73jh(
این دو مدل رو حداقل تو گوگل سرچ کن! و یا به سایت خود ایسوس بروید
اصلا شما میدونید کمترین درصد خرابی نوت بوک برای ایسوس هست(حداقل تو سایت های تخصصی سخت افزاری بروید و بعدا بگید ایسوس بدرد نمیخوره و....)
کمترین دمای نوت بوک برای نوت بوک های سری k ایسوس هست و برای گرافیست ها بهترین نوت بوک سری n و برای گیمرها و اورکلاکر ها سری g توصیه میشه و مخصوص حرفه ای ها هست
وایسوس قابل مقایسه با سونی نیست و تنها کشوری که همه فکر میکنند بهترین نوت بوک سونی هست همین کشور جهان سومی خودمونه! و چواب کسانی که می گویند سونی بهترینه اینه که یکمی به خودشون فشار بیارند و در سایت های تخصصی سخت افزار جستجو کنند
هرگونه کلکل و یا سوالی در مورد ایسوس و مقایسه با مارک های دیگه دارید بیایید پیش خودم

eng.morteza
2010/9/17, 04:06 AM
موضوع اینجاست دوست من.طرف چون فلان مارک خریده میگه خوبه و...............
اما هیچکدوم ماله بابای ما نیست
و چیزی تو جیب هیچ کدوم ما نمیره
واسه رندر های سنگسن سی پس یو...رم ... گرافیک مهمن...نمیشه گفت رم فلان مارک 4 گیگ با رم فلان مارک که 4 گیگ یکیه!!!!!
متاسفانه مارک های که با تبلیغ یه عده کار بر معموولی و فروشنده هایی که دنبال در آمد بیشترن((مثل ایسوس...ایسر و....))))((چون واسه فروشنده سود و در صد بیشتری داره از طرف شرکت های وارد کننده!!!!)) میگن خوبه!!!!
ولی تو رندر سنگین متوجه میشی ...که پرا این مارک خوب نیست///چرا !!!!و هزاران چرا دیگه!!!:gol:

شما عزیزم چنان از رندر صحبت میکنید که انگار شما طراحی سخت افزاری می کنید و با معماری جی پی یو اشنا هستید

رندر بستگی به گرافیک شما داره و اصلا گرافیک های ati وnvidia برای رندر سنگین طراحی نشده اند و برای گیم طراحی شده اند و برای رندر های سنگین کارت های گرافیک کوادرو پیشنهاد میشه و این گرافیک کوادرو درمدل های محدودی از نوت بوک ها وجود داره !! و البته قیمت های بسیار بالا

نکته ی جالب اینجا هست که مدل های کوادرو در بازی های کامپیوتری کم میاورند ولی در رندر های سنگین کولاک میکنند

eng.morteza
2010/9/17, 04:21 AM
قابل توجه دوستان خوب معماری
اگر خواستید نوت بوکی بخرید که براتون به صورت هلو رندر کنه فقط به سراغ گرافیک های کوادرو بروید و هرگز سراغ نوت بوکی با گرافیک ati و nvidia نروید چون پشیمون میشید(اگر فقط میخواهید با نوت بوک بازی کنید انتخاب اول nvidia و بعدش ati )
موفق باشید

memarekochak
2010/9/17, 09:13 AM
http://www.corci.com/images/products_thumbs/197_1.jpg (http://www.corci.com/detail.php?item_id=197)

گروه HP DV6-2142 - NR (http://www.corci.com/detail.php?item_id=197)
CPU I5 2.26 GHZ RAM 4 GB ; HDD 500 GB ; VGA GFORCE GT 105 512 LED 15,6" ; ODD DVD-RW ; OTHER DEVICE WEBCAM \ BT \ WEBCAM \ WIFI \ HDMI \ FP ; OS WINDOWS 7
سلام دوستان من میخوام لپ تاپ اچ پی با مشخصات زیر را بگیرم میشه راهنمایی کنید
لپ تاپ خوبی هست بدردم میخوره؟

:gol:
سلام .......آره چرا کنه؟؟
مشخصات خوبی داره...از لحاظ مشخصات خوبه ایتم هاش اما :gol:من شخصا تجربه اچ پی رو نداشتم...و لی اینو میدونم قدیما لپ خوبی وارد بازار میداد..امید وارم هنوزم خوب باشه

memarekochak
2010/9/17, 09:16 AM
سلام دوستان نظرتون در مورد اين مدل sony vaio چيه؟ F116FG/B CPU: corei7 1.6 ram:4 hdd:500 cash:6 vga:gf330/1gb من خيلي وقته دنبال يه نمونه ي خوب مي گردم .

اولا.سونی لپ فوق العاده ایی!!!!
فقط یادت باشه حتما لپ سونی usa بگیریها....تو بازار هنوزم هست...... و گارانتی معتبر این بخش گارانتیش مهمه ها(خیلی تو قیمت تاثیر داره گارانتی شرکت ها)) .مشخصات خوبی هم داره مدلی که می خوای بگیری و کارایی بالایی داره..آخرین قیمتش چنده؟؟با کدوم گارانتی؟؟:gol:

m@hn@z.d
2010/9/17, 09:31 AM
ترو خد یکی جواب منو بده :cry::cry::cry:

memarekochak
2010/9/17, 09:36 AM

من 3ساله که اورکلاکینگ به صورت حرفه ای کار مبکنم و مادربوردی بهتر از ایسوس ندیدم
و به اندازه ی پست های شما مدار رگولاتور و ماسفت مادر بورد سوزوندم ولی اینقدر با جدیت نمیگم گیگابایت خوبه!!!!!!و ایسوس برای حرفه ای ها ساخته شده و نه برای کار های عادی!
اصلا شما باچیپست x58 گیگابایت و ایسوس کار کردی که به راحتی میگی گیگابایت خوبه!!!
اگر باور ندارید به سایت www.asus.com (http://www.asus.com/) مراجعه کنید و نتایج رو ببینید!!1

اصلا شما میدونید کمترین درصد خرابی نوت بوک برای ایسوس هست(حداقل تو سایت های تخصصی سخت افزاری بروید و بعدا بگید ایسوس بدرد نمیخوره و....)
کمترین دمای نوت بوک برای نوت بوک های سری k ایسوس هست و برای گرافیست ها بهترین نوت بوک سری n و برای گیمرها و اورکلاکر ها سری g توصیه میشه و مخصوص حرفه ای ها هست
وایسوس قابل مقایسه با سونی نیست و تنها کشوری که همه فکر میکنند بهترین نوت بوک سونی هست همین کشور جهان سومی خودمونه! و چواب کسانی که می گویند سونی بهترینه اینه که یکمی به خودشون فشار بیارند و در سایت های تخصصی سخت افزار جستجو کنند
هرگونه کلکل و یا سوالی در مورد ایسوس و مقایسه با مارک های دیگه دارید بیایید پیش خودم

در این زمینه جواب اون دوستمونو کامل دادم....الکی تایپیکو به حاشیه نمیکشونم!!!!!
حتی مثله این که اون پست ها هم پاک شده.............دلیلی واسه دوباره توضیح دادن نمیبینم:gol:

دوست من دل رو مثال میزنم................

Vostro (Office use)
Latitude (Business & Professional use – Full port)
Inspiron (Home use)
و...................
نوع کاربریشون از دید کمپانی مشخص!!!!ااما همه مدل و سری ها رو وا سه هر کاری استفاده میکنیم!!!چی کار کنیم جهان سومی هستیم!!!1
این کا رو نکنیم چی کار کنیم؟؟؟(در مورد همه ی کمپانی ها این طوره!!))

شما عزیزم چنان از رندر صحبت میکنید که انگار شما طراحی سخت افزاری می کنید و با معماری جی پی یو اشنا هستید

رندر بستگی به گرافیک شما داره و اصلا گرافیک های ati وnvidia برای رندر سنگین طراحی نشده اند و برای گیم طراحی شده اند و برای رندر های سنگین کارت های گرافیک کوادرو پیشنهاد میشه و این گرافیک کوادرو درمدل های محدودی از نوت بوک ها وجود داره !! و البته قیمت های بسیار بالا

نکته ی جالب اینجا هست که مدل های کوادرو در بازی های کامپیوتری کم میاورند ولی در رندر های سنگین کولاک میکنند

ممنونم از نظرت.....
واسه مقایسه بهتره دو چیز که شبیه همن استفاده کنیم......یک مدل بعد در مورد کارایی اون مارک ها با مشخصات برابر صحبت کنیم و............
من در حد خودم..تجربم و.............صحبت میکنم!!!!!!!!!!! نه تعمیرات سخت افزار کامپیوتر !!!!!
فک کنم تایپیک............:redface:
در ضمن شما خودت خوب میدونی گرافیک کوادرو درمدل های محدودی و با قیمت های بالا نسبت از این مدل های که ما داریم صحبت میکنیم هست!!!!!!!

اگر خواستید نوت بوکی بخرید که براتون به صورت هلو رندر کنه فقط به سراغ گرافیک های کوادرو بروید و هرگز سراغ نوت بوکی با گرافیک ati و nvidia نروید چون پشیمون میشید(اگر فقط میخواهید با نوت بوک بازی کنید انتخاب اول nvidia و بعدش ati )
موفق باشید
بازم ...........ممنونم از پیشنهاد شما و از اینکخ تجربه خودتونو در اختیار ما قرار میدین مهندس کامپیوتر

اینکی که شما میگی(که واقعا از لحاظ کارایی دارای این مشخصات باشه) میدونی قیمتش چند در میاد؟؟؟
یه مثال ساده میزنم...ممثله این میمونه ما میگیم نرو پژو 207 بگیر برو جاش زانتیا بگیر..کارایش بالاتره و...........
یهو میای میگی ب ام و ایکس تری بهتره!!!!!
خوب دوست خوبم اینو همه میدونن!!!:gol:
ما در حدی صحبت میکننیم که میگیم 1 تومن میخوای بدی دل فلان مارک بگیری نرو به نظر من((نظر و تجربه من !!!!!!هیچ وقت به دیگران اعمال نمیکنم و مثله بعضی ها ادعا الکی ندارمو با کسی دعوا !!!!!!!))) جاش برو وایو فلانو بگیر....بهتر جواب میده!!!1
شما هم مثله دوست قبلی ما یه کوچولو با آرامش بیشتری جواب بدی به کسی بر نمیخوره ها....همه واسه کمک با هم تو این باشگاه اومدیم....بدون هیچ چشم داشتی و صادقانه
نمی خوام به حاشیه بکشونم تایپیکو و خیلی خیلی ساده جوابتونو دادم وگرنه میکرو طبقه بندی میکردم واو به واو جواب میدادم.............نظر شما قابل احترامه ممنونم به تایپیک معمار ها سر زدین آقای مهندس........
دیگه این بحث رو شخصا (قبلا با اون دوست خوبمون الان با همه!!!)) ادامه نمیدم تا تایپیک دیگه بیش از این از مسیر اصلی خارج نشه

پس تمام!:gol:

memarekochak
2010/9/17, 09:40 AM
سلام....یه معذرت خواهی بهتون بده کارم.....به خاطر اینکه قرارا بود مدل معرفی کنم اما وقت نکردم (سرم خیلی شلوغ بود یه پروژه ایی رو واسه رندر باید سریع میبستم))
اما شما هم نگفتین تا چه قیمتی میخواین!!!!

دوستان ممنون می شم اگه در مورد ان دوتا لپ تاپ راهنماییم کنید:

Dell Inspiron 1470 14-Inch Laptop (Cherry Red)

1.3GHz Intel Pentium SU4100 Processor
4GB Memory
320GB Hard Drive, DVD±R/RW Optical Drive
14.0" Display, Intel Media Accelerator X4500HD Graphics
Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit), *Up to 5 Hours 29 Minutes of Battery Life

Item model number: i1470-2932CRD

--------------------------------------------------

Toshiba Satellite M645-S4047 LED TruBrite 14-Inch Laptop

2.4 GHz Intel Core i5-450M dual-core processor
4 GB DDR3 memory
500 GB SATA hard drive, DVD SuperMulti drive with Labelflash® supporting 11 formats
14-inch widescreen HD TruBrite LED-backlit display, Intel HD Graphics
Microsoft Windows 7 Home Premium, 5 hours of battery life

ببین دوست من..قبلا هم گفتم توشیبا!!!!!
مشخصات که بین دو تا لپ دادی شبیه هم نیست!!!!
توشیبا بالا تره هم کارایش و ...............
اما چند الان این مدل ها؟؟

m@hn@z.d
2010/9/17, 09:48 AM
سلام....یه معذرت خواهی بهتون بده کارم.....به خاطر اینکه قرارا بود مدل معرفی کنم اما وقت نکردم (سرم خیلی شلوغ بود یه پروژه ایی رو واسه رندر باید سریع میبستم))
اما شما هم نگفتین تا چه قیمتی میخواین!!!!

ببین دوست من..قبلا هم گفتم توشیبا!!!!!
مشخصات که بین دو تا لپ دادی شبیه هم نیست!!!!
توشیبا بالا تره هم کارایش و ...............
اما چند الان این مدل ها؟؟
دست شما درد نکنه...ببخشید منم یادم رفت قیمتو بگم.
راستش یه چیزی می خوام بین 550-730$ :redface:
توی آمازون که چک کردن اولی حدود 690 دلار بود...دومی 720 دلار... اگه اشتباه نکنم.
اگه از آمازون بخرم بهتره...چون ملیات نباید بدم براش.بهد 3-4 روزه هم میرسه به دستم.
خودمم بیشتر با توشیبا موافقم....ولی نمیدونم!( دوام نکنید...)
همین دیگه...بازم ممنون.
خیلی لطف کردید:gol:

m@hn@z.d
2010/9/17, 09:54 AM
قیمت اون توشیبا 749.99$ بود.
لینکش:

http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-M645-S4047-TruBrite-14-Inch/dp/B003MVZ8E2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1284701034&sr=8-2

memarekochak
2010/9/17, 10:00 AM
دست شما درد نکنه...ببخشید منم یادم رفت قیمتو بگم.
راستش یه چیزی می خوام بین 550-730$ :redface:
توی آمازون که چک کردن اولی حدود 690 دلار بود...دومی 720 دلار... اگه اشتباه نکنم.
اگه از آمازون بخرم بهتره...چون ملیات نباید بدم براش.بهد 3-4 روزه هم میرسه به دستم.
خودمم بیشتر با توشیبا موافقم....ولی نمیدونم!( دوام نکنید...)
همین دیگه...بازم ممنون.
خیلی لطف کردید:gol:

ببین دوست من هیچوقت یه لپ نمیتونه مثله یه پی سی قوی به کارت بیاد
لپ لازم برات تو کارات اما جایی پی سی رو نمیگیره.........:gol:

به خدا توکل کن بگیر ...اونیکی که دلت میگه:gol:موفق باشی

m@hn@z.d
2010/9/17, 10:06 AM
ببین دوست من هیچوقت یه لپ نمیتونه مثله یه پی سی قوی به کارت بیاد
لپ لازم برات تو کارات اما جایی پی سی رو نمیگیره.........:gol:

به خدا توکل کن بگیر ...اونیکی که دلت میگه:gol:موفق باشی

بی نهایت سپاسگزارم از راهنماییتون.:gol:
راستش قدرت پی سی یی که دارم فوق العادست. لپ تاپ رو برای زمانی می خوام که تو دانشگاهم.

سايه ماه
2010/9/17, 11:15 AM
عيد امسال يه لپ تاپ سوني آمريكايي گرفتم!:w11:
ولي چون هنوز موقعيت جور نشده،كار زيادي ازش نكشيدم،اطلاعات كاملي در موردش ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما رفقا نظرتون رو در موردش ميتونين بم بگين!!!!!!!!!!
!:w27:

memarekochak
2010/9/17, 03:36 PM
عيد امسال يه لپ تاپ سوني آمريكايي گرفتم!:w11:
ولي چون هنوز موقعيت جور نشده،كار زيادي ازش نكشيدم،اطلاعات كاملي در موردش ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما رفقا نظرتون رو در موردش ميتونين بم بگين!!!!!!!!!!
!:w27:

سلام سونی لپ خوبیه اما ما تا مشخصاتشو ندونیم چه نظری بدیم؟؟:gol::(

ali707
2010/9/18, 05:54 PM
بچه ها لپ تاپ های سری وستروی dell رو دست کم نگیرید ! گرافیکش معمولا جی فورس 8400 یا 9600 هست که برای کارهای اتوکد و تری دی مکس عالیه ! همینطور cpuو صفحه نمایش با رزلوشن بالا و صفحه کلید عالی ! من که دارم ازشم راضی ام !

memarekochak
2010/9/18, 07:21 PM
بچه ها لپ تاپ های سری وستروی dell رو دست کم نگیرید ! گرافیکش معمولا جی فورس 8400 یا 9600 هست که برای کارهای اتوکد و تری دی مکس عالیه ! همینطور cpuو صفحه نمایش با رزلوشن بالا و صفحه کلید عالی ! من که دارم ازشم راضی ام !

سلام........آره وسترو مدل های مختلفی داره و نسبت به قیمتش کارایی خوبی داره

منم وافقم:gol:

سپیدار
2010/9/18, 09:51 PM
با سلام و احترام
همون طور که تمام ِ کم تجربه ها میدونن و احتمالا درک کردن ، من هم برای خرید لپ تاپ تقریبا دیوانه شدم . گفتم اینجا یه راهنمایی بگیرم ببینم به نتیجه میرسم یا نه .
راستش بعد از بررسی های فراوان از جنبه های اقتصادی و کارکردی و . . . ، روی dell 1558 توقف کردم . از اونجایی که خیلی فرصت ندارم ، یه روز رفتم پایتخت که ببینم تنوع رنگی داره یا نه تا بگم یکی از دوستان برام بخره که در کمال ناباوری دیدم که num pad نداره . میدونم که میتونم جدا اینو بخرم ولی خب ترجیه میدم که اینجوری نباشه .
یکی از فروشنده ها لپ تاپ lenovo y560 new رو پیشنهاد داد که مشخصاتش خیلی نزدیک به 1558 بود .
حالا چند سوال :
1. بین این دو مدل کدوم رو بهتر میدونید ؟ ایا 1558 اون قدری بهتر هست که از num pad کیبرود صرف نظر کنم ؟
2 . رزولوشن lenovo پایین تر از دل بود . این فاکتور مهمیه ؟
3 . کسی 1558 رو داشته که با مشکلاتی که بعضی ها میگن ( پریدن تصویر و مشکل داشتن با ویندوز 64 ) برخورد کرده باشه ؟ واقعا اینجوریه ؟
4. کسی lenono y560 new داشته ؟ راضی بوده ازش ؟ معایبش چی بوده ؟ و اصلا نکنه این مدل هم nem pad نداشته باشه ؟

ممنونم میشم از دوستان اگر لطف کنند و من ِ سردرگم رو کمی از گمی در بیارن .
راستی یادم رفت این رو هم بپرسم : با مشخصات فنی که این دو مدل دارن ، و با توجه به حدود قیمتی که دارن ، دوستان پیشنهاد دیگه ای هم دارن یا بین همین دو تا یکی رو انتخاب کنم ؟
با سپاس

memarekochak
2010/9/18, 10:43 PM
سلام دوست من lenovo من شخصا تجربه نداشتم اما میگن!!کارایی بالایی نداره
دل بهتره که بگیری...........حالا چرا گیر دادی تو این مدل دل؟؟
سری های دیگه دل و مدل های دیگه هم هست تقریبا با همین مشخصات اگه اشتباه نکنم زیگورات الان این مدلی که میگی رو 1250 اینا میده!!1
مدل های دیگه هم نگاه کن......................یه سر برو سایت زیگورات//گارانتی معتبری هم هست

@mohandes@
2010/9/19, 09:42 AM
اولا.سونی لپ فوق العاده ایی!!!!
فقط یادت باشه حتما لپ سونی usa بگیریها....تو بازار هنوزم هست...... و گارانتی معتبر این بخش گارانتیش مهمه ها(خیلی تو قیمت تاثیر داره گارانتی شرکت ها)) .مشخصات خوبی هم داره مدلی که می خوای بگیری و کارایی بالایی داره..آخرین قیمتش چنده؟؟با کدوم گارانتی؟؟:gol:

قيمتش 1.650.000 تومانه .اكثرا گارانتي سوني ايران رهجو ولي مثل اينكه زياد خوب نيست. شما چه گارانتي رو پيشنهاد مي كنيد؟

@mohandes@
2010/9/19, 09:54 AM
موفق باشید

دوست عزيز شما كه تجربه دارين چه مدلي رو پيشنهاد مي كنيد؟ من كه واقعا ديگه گيج شدم.

narges*
2010/9/19, 11:48 AM
سلام دوستان عزیز نظرتون درباره ی Sony VAIO eb12 میشه بگید؟

hamidfar
2010/9/19, 11:02 PM
اگر باور ندارید به سایت www.asus.com (http://www.asus.com) مراجعه کنید و نتایج رو ببینید!!1

دمت گرم رفیق این قدر تنهایی از اسوس دفاع کردم خسته شدم خداییش شما رو خدا رسوند .

hamidfar
2010/9/19, 11:16 PM
با سلام و احترام
همون طور که تمام ِ کم تجربه ها میدونن و احتمالا درک کردن ، من هم برای خرید لپ تاپ تقریبا دیوانه شدم . گفتم اینجا یه راهنمایی بگیرم ببینم به نتیجه میرسم یا نه .
راستش بعد از بررسی های فراوان از جنبه های اقتصادی و کارکردی و . . . ، روی dell 1558 توقف کردم . از اونجایی که خیلی فرصت ندارم ، یه روز رفتم پایتخت که ببینم تنوع رنگی داره یا نه تا بگم یکی از دوستان برام بخره که در کمال ناباوری دیدم که num pad نداره . میدونم که میتونم جدا اینو بخرم ولی خب ترجیه میدم که اینجوری نباشه .
یکی از فروشنده ها لپ تاپ lenovo y560 new رو پیشنهاد داد که مشخصاتش خیلی نزدیک به 1558 بود .
حالا چند سوال :
1. بین این دو مدل کدوم رو بهتر میدونید ؟ ایا 1558 اون قدری بهتر هست که از num pad کیبرود صرف نظر کنم ؟
3 . کسی 1558 رو داشته که با مشکلاتی که بعضی ها میگن ( پریدن تصویر و مشکل داشتن با ویندوز 64 ) برخورد کرده باشه ؟ واقعا اینجوریه ؟
4. کسی lenono y560 new داشته ؟ راضی بوده ازش ؟ معایبش چی بوده ؟ و اصلا نکنه این مدل هم nem pad نداشته باشه ؟

راستی یادم رفت این رو هم بپرسم : با مشخصات فنی که این دو مدل دارن ، و با توجه به حدود قیمتی که دارن ، دوستان پیشنهاد دیگه ای هم دارن یا بین همین دو تا یکی رو انتخاب کنم ؟
با سپاس
من با 1558 کار کردم هرچی در موردش بد می گن مزخرفه فقط زیاد گرم می شه که اون هم به خاطر پردازنده اش هست البته این گرم شدن خیلی خیلی برای شما مشکل ساز خواهد شد در صورتی که با مکس رندرهای طولانی بگیرید . lenovo مارک خوبیه اما خب تو ایران دل بهتر جا افتاده به هر حال من اگر جای شما بودم و قصدم خرید لپ تاپ با پردازنده core i7 بود فقط سونی یا اسوس می خریدم چون هر دو از dell و lenevo خیلی سرترند راستی این مدل از asus رو دیدی
asus n61jq
cpu core i7
ram 4 1333
Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) (Combo)
vga 5730 1g
led 16
hard 640
usb3
Windows 7 Home Premium 64-bit + Asus Express Gate
قیمت یک میلیون و چهارصد و پنجاه هزار
فوق العاده لپ تاپ خوبیه و کاملا از نظر تکنولوژی از همه برند ها سرتره کیفیت اسوس هم که دیگه تضمین شده است .

hamidfar
2010/9/19, 11:26 PM
سلام دوستان عزیز نظرتون درباره ی Sony VAIO eb12 میشه بگید؟
از نظر قشنگی خوبه فقط مشکل گرافیکش هست که واقعا ضعیفه شما می تونید انتخاب های بهتری داشته باشید سی پی یو این لپ تاپ 2.13 هست فکر می کنید براتون کافی باشه ؟ به نظر من قبل از هر انتخابی این ها رو ببینید
asus k52
dell vostro 3500
acer 5741
ibm lenevo g560
بعد از دیدن این سری ها اگاهانه انتخاب کنید . راستی msi رو هم حتما ببینید

سپیدار
2010/9/21, 10:44 PM
سلام دوست من lenovo من شخصا تجربه نداشتم اما میگن!!کارایی بالایی نداره
دل بهتره که بگیری...........حالا چرا گیر دادی تو این مدل دل؟؟
سری های دیگه دل و مدل های دیگه هم هست تقریبا با همین مشخصات اگه اشتباه نکنم زیگورات الان این مدلی که میگی رو 1250 اینا میده!!1
مدل های دیگه هم نگاه کن......................یه سر برو سایت زیگورات//گارانتی معتبری هم هست

سلام دوست عزیز
راستش برای این رو این سری ِ دل متوقف شدم ، این بود که یه اشنایی پیدا کردم که تعمیرکار ِ گارانتی ِ دله . مثلا گفت به هیچ وجه سری xps نگیر چون ظاهرا مادر بوردش نازکه و امکان تعویض قطعه براش نیست .
من رفتم سایت زیگورات . ولی چون خیلی گیجم تو این چیزا ، باز هم سردرگم موندم . شما تو همین رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید ؟ چه مدلی ؟
ممنونم از وقتی که گذاشتید برام .

من با 1558 کار کردم هرچی در موردش بد می گن مزخرفه فقط زیاد گرم می شه که اون هم به خاطر پردازنده اش هست البته این گرم شدن خیلی خیلی برای شما مشکل ساز خواهد شد در صورتی که با مکس رندرهای طولانی بگیرید . lenovo مارک خوبیه اما خب تو ایران دل بهتر جا افتاده به هر حال من اگر جای شما بودم و قصدم خرید لپ تاپ با پردازنده core i7 بود فقط سونی یا اسوس می خریدم چون هر دو از dell و lenevo خیلی سرترند راستی این مدل از asus رو دیدی
asus n61jq
cpu core i7
ram 4 1333
Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) (Combo)
vga 5730 1g
led 16
hard 640
usb3
Windows 7 Home Premium 64-bit + Asus Express Gate
قیمت یک میلیون و چهارصد و پنجاه هزار
فوق العاده لپ تاپ خوبیه و کاملا از نظر تکنولوژی از همه برند ها سرتره کیفیت اسوس هم که دیگه تضمین شده است .

سلام دوست گرامی !
حرفتون کاملا درسته . lenovo به اندازه قابلیت ها و کیفیتی که داره تو ایران جا نیفتاده . مثل موتوراولا . ولی حتما میدونید که lenovo ibm یکی از برند های بسیار پرکار و به اصطلاح جون سخته .
ممنونم از مدلی که پیشنهاد کردید . هرچند که قیمتش یه مقدار زیاده ، ولی بررسی میکنم ببینم چه جوریه .
راستش سونی در مشخصات فنی مشابه ، خیلی گرون تره که فکر میکنم بیشتر به خاطر کیفیت مانیتور ، باطری و طراحی ظاهریش باشه .
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی که کردید و اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتید .
موفق باشید .

eng.morteza
2010/9/21, 11:06 PM
دوست عزيز شما كه تجربه دارين چه مدلي رو پيشنهاد مي كنيد؟ من كه واقعا ديگه گيج شدم.

یکی از بهترین و قویترین نوت بوک برای کارهای صنعتی که از گرافیک کوادرو استفاده میکند

lenovo Thinkpad T410 2518-EWG (http://www.banklaptopiran.com/Laptop_Details.aspx?laptopId=142)
مشخصات:
Intel core i7 2.66 --> 3.33 GHz 3MB-1066
4 GB DDR 3
250 GB 7200 rpm
14.1" 1440 * 900 LED
256 MB nVidia Quadro NVS 3100M / 1.5 GB
قیمت :حدود 1,900,000
ققط اینو بگم که با این نوت بوک حوس بازی کردن نکنید چون گرافیک کوادرو فقط برای کارهای طراحی و صنعتی ساخته شده
و یک نکته ی دیگه:چون کار طراحی انجام میدهید نیاز به هاردی با سرعت بیشتر دارید و سعی کنید هارد دیسک نوت بوک سرعت چرخش بالای 5400 ار پی ام داشته باشد و بهترین گزینه برای نوت بوک 7200 ار پی ام هست
موفق باشید;)(از این که بی اجازه وارد تاپیک مهندسی معماری شدم شرمنده و قصد فقط کمک هست)

eng.morteza
2010/9/21, 11:19 PM
با سلام و احترام
حالا چند سوال :

با سپاس

اگر من بودم لنوو رو به دل ترجیح میدادم
و اگر با مدل های مختلف نوت بو ک های دل کار کرده باشید به این نتیجه میرسید که معمولا نوت بوک های دل هرکدوم دارای یک مشکل سخت افزاری کوچکی ویا میشه گفت نقص کوچک هستند
و همین مدل 1558 در بعضی از نوت بوک ها پرش تصویر داره و کمی هم زیادی گرم میشه (البته یکی از دوستانم 1558 داره و راضی هم هست)
و برای اینکه بهتر این مشکلات سخت افزاری دل رو درک کنیم مدل 1015 دارای کمترین صدا در نوع خودش هست و این هم یه مشکل!!!!
و بعضی از مدل های دل دارای صفحه نمایش کدر تری نصبت به رقبا هستند!!!
حالا اینو نباید فراموش کنیم که دل یکی از پر فروش ترین نوت بوک های بازار ویا میشه گفت جهان هست!!!!!! و نمیشه گفت نوت بوک خوبی نمی باشد چون نسبت به قیمت نوت بوک های خوبی رو ارائه میدهد
موفق بلاشید;)

eng.morteza
2010/9/21, 11:23 PM
دمت گرم رفیق این قدر تنهایی از اسوس دفاع کردم خسته شدم خداییش شما رو خدا رسوند .

خواهش میکنم رفیق;)
من همیشه واقعیت رو میگم (نه فروشنده هستم ونه کارخانه ی ایسوس مال من هست که تعریف بیخودی کنم!!! و با تبلیغ ایسوس پولی گیرم نمیاد)

eng.morteza
2010/9/21, 11:32 PM

ما هیچ موقع دل رو دست کم نمیگیریم!!!;)

m_architect
2010/9/22, 03:06 PM
راستش من اول دنبال یه لب تاپ بودم واسه کار با مکس. اما همه بهم گفتن اگه میتونی یه pc بگیر. منم حدود5 ماه پیش این سیستمو خریدم. تا حالا که ازش خیلی راضی بودم. لطفا نظرتونو بگین:

CPU Type QuadCore Intel Core i5 750, 2800 MHz (21 x 133)
CACHE: 8MB
Motherboard Name Asus P7P55D (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Device Description NVIDIA GeForce 9600 GT 1 GB
RAM: 4 GB DDR3
HARD: SAMSUNG HD103SJ 1T

eng.morteza
2010/9/22, 03:21 PM
راستش من اول دنبال یه لب تاپ بودم واسه کار با مکس. اما همه بهم گفتن اگه میتونی یه pc بگیر. منم حدود5 ماه پیش این سیستمو خریدم. تا حالا که ازش خیلی راضی بودم. لطفا نظرتونو بگین:

CPU Type QuadCore Intel Core i5 750, 2800 MHz (21 x 133)
CACHE: 8MB
Motherboard Name Asus P7P55D (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Device Description NVIDIA GeForce 9600 GT 1 GB
RAM: 4 GB DDR3
HARD: SAMSUNG HD103SJ 1T

مادربورد خیلی خوبی خریدید ولی حیف که گرافیک زیاد قوی نیست و 9600 جی تی معماری ساختش خیلی قدیمی هست و پهنای باند کارت گرافیک شما بیشتراز 30گیگابایت در ثانیه نیست!!!و ای کاش که گرافیک سری 200 می خریدید;)
هارد دیسک خوبی انداختید ولی بهتر از اون مارک وسترن دیجیتال هست که تخصص در ساخت هارد های پر سرعت داره و البته قیمت هم بالاتر میره;)
cpu خوبی انداختید و معماری ساختش بالا هست و دمای کمتری نسبت به مدل های دیگری داره;)
موفق باشید

m_architect
2010/9/22, 03:57 PM
مادربورد خیلی خوبی خریدید ولی حیف که گرافیک زیاد قوی نیست و 9600 جی تی معماری ساختش خیلی قدیمی هست و پهنای باند کارت گرافیک شما بیشتراز 30گیگابایت در ثانیه نیست!!!و ای کاش که گرافیک سری 200 می خریدید;)
هارد دیسک خوبی انداختید ولی بهتر از اون مارک وسترن دیجیتال هست که تخصص در ساخت هارد های پر سرعت داره و البته قیمت هم بالاتر میره;)
cpu خوبی انداختید و معماری ساختش بالا هست و دمای کمتری نسبت به مدل های دیگری داره;)
موفق باشید

تا حالا که واسه کارام کم نیورده ویندوز بهش نمره 6.8 داده که نمیدونم واسه گرافیک چطوره. من به لب تاپ ها دوستام که نگاه می کنم می بینم با اینکه مدل کارت گرافیکش بالاتره ولی نمره کمتری میده

الهه بهادری
2010/9/22, 10:27 PM
[QUOTE=m
ryam95;1296056
سلام مریم جان لب تاپ ها ی [ hp ] هم خوبه...
هم سیستمش .. قیافش... وزنه لب تاپ که از همه مهمتره واسه خانوم مهندساااا و در اخر قیمتش.
لب تاپ من [ hp 1040ee ] البته من یکسال و نیم میشه خریدم ..امیدوارم اونی که لایقتونه بخرین.:gol:

eng.morteza
2010/9/22, 11:24 PM
تا حالا که واسه کارام کم نیورده ویندوز بهش نمره 6.8 داده که نمیدونم واسه گرافیک چطوره. من به لب تاپ ها دوستام که نگاه می کنم می بینم با اینکه مدل کارت گرافیکش بالاتره ولی نمره کمتری میده

البته اینو بگم که گرافیک های لب تاپ بانمونه ی دسکتاپ خیلی فرق داره
مثلا نمونه ی دسکتاپ 9600 خیلی قوی تر از 9600 موبایل و یا همون لب تاپ می باشد و تشابه اسمی نشانگر کارای یکسان بین دسکتاپ و لب تاپ نیست;)

ensan1
2010/9/26, 10:35 PM
سلام بر دوستان
نظرتون چیه،با توجه به اینک من دیگه نمیتونم تا 8 سال آینده این رو عوضش کنم
من قیمتش رو نمیدونم،لطفا اگه میشه قیمتش رو هم بگید....

VAIO SONY VPC-EB2UFX

CPU : Corei5-430M/2.26-Ghz(Up To 2.53Ghz)/3MB
RAM/HDD : 4GB/320GB++(7200-RPM)
DRIVE : DVD-RW
VGA : ATI® 5650 (1GB)
DISPLAY : 15.5 INTCH
OTHER : Webcam/BT/HDMI/WIFI
MADE IN U

ati.art
2010/9/26, 11:05 PM
سلام بچه ها منم رشته ام معماریه و میخوام یه لپ تاپ بخرم و اطلاعات زیادی ندارم مثل مارک و جزئیاتش:cry::cry:

میشه کمک کنیدددددددددددددد:(:(:(

:gol:ادمی در زندگی،یکی از این دو مسیر در پیش است،

بسازید یا بکارید
کار سازندگان چه بسا سالها به طول انجامد،اما
سرانجام روزی ان را پایانی است.
سپس از کار باز می ایستد،گرفتار در میان دیوار های
که خود ساخته اند.
وقتی ساختن پایان یافت.زندگی معنا میبازد.
انانی که میکارند گرفتار طوفان ها و
خیز وتاب فصل ها میگردند وبه ندرت می ارامند
برخلاف ساختمان،باغ هرگز ازرشد باز نمیماند
و با بی نیازی بی وقفه به رسیدگی باغبان،زندگی اورا به ماجراجهایی پرکشش :heart:وگیرا بدل میسازد:heart:

:gol:پائولو کوئیلو

چرا شهریه دانشگاه ازاد ریاد شد
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/user_online.gif http://www.iran-eng.com/images/buttons/reputation.gif (http://www.iran-eng.com/reputation.php?p=2581130) http://www.iran-eng.com/images/buttons/report.gif (http://www.iran-eng.com/report.php?p=2581130) http://www.iran-eng.com/images/misc/progress.gifhttp://www.iran-eng.com/showthread.php?t=207557 (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=207557)

عکس جالب در مورد مغز
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=207559 (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=207559)

milad.jalalvand
2010/9/27, 04:05 PM
dell 1520 karet rah miofte

milad.jalalvand
2010/9/27, 04:06 PM
dell 1520 ham karet rah miofte ham gheymatesh khobe

hamidfar
2010/9/27, 10:44 PM
سلام بچه ها منم رشته ام معماریه و میخوام یه لپ تاپ بخرم و اطلاعات زیادی ندارم مثل مارک و جزئیاتش:cry::cry:

میشه کمک کنیدددددددددددددد:(:(:(

بسازید یا بکارید
که خود ساخته اند.
و با بی نیازی بی وقفه به رسیدگی باغبان،زندگی اورا به ماجراجهایی پرکشش :heart:وگیرا بدل میسازد:heart:

http://www.iran-eng.com/images/statusicon/user_online.gif http://www.iran-eng.com/images/buttons/reputation.gif (http://www.iran-eng.com/reputation.php?p=2581130) http://www.iran-eng.com/images/buttons/report.gif (http://www.iran-eng.com/report.php?p=2581130) http://www.iran-eng.com/images/misc/progress.gifhttp://www.iran-eng.com/showthread.php?t=207557 (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=207557)

عکس جالب در مورد مغز
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=207559 (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=207559)

می شه بفرمایید مقداری که می خواهید هزینه کنید چه قدره ؟

hamidfar
2010/9/27, 10:47 PM
سلام بر دوستان
نظرتون چیه،با توجه به اینک من دیگه نمیتونم تا 8 سال آینده این رو عوضش کنم
من قیمتش رو نمیدونم،لطفا اگه میشه قیمتش رو هم بگید....

VAIO SONY VPC-EB2UFX

CPU : Corei5-430M/2.26-Ghz(Up To 2.53Ghz)/3MB
RAM/HDD : 4GB/320GB++(7200-RPM)
DRIVE : DVD-RW
VGA : ATI® 5650 (1GB)
DISPLAY : 15.5 INTCH
OTHER : Webcam/BT/HDMI/WIFI
MADE IN U
کیفیت سونی کاملا تضمین شده است و قیمت این لپ تاپ یک میلیون و صود و نود هزار تومان هست و قطعات خوبی داره البته نه برای 8 سال ولی از شوخی بگذریم انتخاب بسیار خوبی است با توجه به usa بودنش

ati.art
2010/9/27, 11:59 PM
می شه بفرمایید مقداری که می خواهید هزینه کنید چه قدره ؟

تا 1 تومن میتونم هزینه کنم تا 1300 میشه حساب کرد

بسازید یا بکارید
که خود ساخته اند.

عکس جالب در مورد مغز

hamidfar
2010/9/28, 10:58 PM
تا 1 تومن میتونم هزینه کنم تا 1300 میشه حساب کرد

بسازید یا بکارید
که خود ساخته اند.

عکس جالب در مورد مغز

خب حالا خیلی راحت تر می شه انتخاب کرد چون حدود قیمت شد بین 1 تا 1300 از بین این ها می تونی انتخاب کنی من مزایا و معایب هر کدوم رو می گم اما انتخاب اصلی با خودته چون درست نیست من بیام بگم مثلا فلان مدل خوبه و حتما بخر باید اطلاعات بدم تا در نهایت خودت بهترین انتخاب رو انجام بدی .

SONY VAIO F Series VPC-F12BFX/B
CPU: INTEL Core i7 720QM / 1.6 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1333 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 16.4" / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GeForce GT310M GPU with 256MB dedicated VRAM / PORTS: LAN 1000 + WiFi + i-LINK + CARD READER + Webcam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / Windows 7 Professional 64-bit Edition / Blu-Ray Drives
1280,000 Toman

ASUS - N61Jq
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LCD: 16" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI Mobility Radeon HD 5730 1G DDR3 VRAM / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / WIN7 / BLUE RAY

1480,000 Toman

DELL - Studio 1558 - i7
CPU: Intel Core i7 720QM(1.60GHz) / CACHE:6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 15.6" LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI HD 5470- 1GB Dedicated - 2000 MB / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth+ WebCam + HDMI / 2.7 Kg / WIN7 /9CEL

1250,000 Toman

اگه سوالی بود خوشحال می شم بتونم راهنمایی کنم موفق باشی دوست عزیز

hamid2012
2010/9/28, 11:04 PM
asus سری g به نظر من نوت بوک خوبیه قیمتش هم حدودا 2،500،000
حودم دارم ازش راضیم

@mohandes@
2010/9/30, 04:09 PM
سلام دوستان من بعد از كلي تحقيق و بررسي كه تقريبا در طول 6 ماه انجام داده بودم بالاخره اينو گرفتم: toshiba:satellite A665-S6065

pooran.mehr
2010/10/01, 12:23 PM
salam

man latitde 6500 daram

mikham ramam ro avaz konam 2 ta 4gb bezaram yani 8 gb beshe kasi midoone gheymatesh cheghadr dar miyad?

ASDNA
2010/10/08, 12:06 AM
سلام،
CPU : توصیه میکنم لپ تاپ های با تکنولوژی CORE i 5 یا CORE i 7 بگیرید چون با توجه به اینکه آخرین تکنولوژی CPU هستند ، هم در توان محاسباتی خیلی بهینه هستن و هم در مصرف انرژی .
GRAPHIC CARD: برای کار حرفه ای ، برند ATI با حافظه مستقل (Dedicated) یک گیگابایت رو پیشنهاد میکنم. اگر GEFORCE هم شد اشکال نداره.
HARD DISK : حجم هارد دیسک خود لپ تاپ زیاد مهم نیست ، احتمالان بین 320 تا 640 گیگا بایت باید باشه اما توصیه میکنم برای انسجام اطلاعاتتون حتما یک هارد EXTERNAL پاسپورتی تهیه کنید .
LCD : اگر قصد دارید لپ تاپ رو زیاد جابجا کنید 14 اینچ بسیار مناسب هست در غیر اینصورت 15.4 یا 15.6 اینچ ایده آل هست .
PORTS : دقت کنید لپ تاپ این پورت ها رو حتما داشته باشه LAN , Express Card , HDMI , Monitor Out , USB
Garanty : برای سونی گارانتی ایران رهجو - برای acer گارانتی سازگار ارقام

در مورد برند خود لپ تاپ توصیه می کنم به منابع مالیتون توجه کنین . اگر نامحدود هست Sony برند خوبی هست
اما اگر می خواهید با پول کمتر خرید کنید توصیه میکنم برند ACER رو امتحان کنید ، مطمئن هستم پشیمون نمیشید. فکر نکنید چون Sony گرون تره پس بهتره . دلیل اصلی قیمت بالای سونی ، نام معروف و طراحی زیباش هست.

من بعد از امتحان برند های مختلف واقعا به ACER ایمان آوردم. 13 ساعت رندر VRAY+3D MAX بدون وقفه با ایجاد حرارت و صدای ناچیز سند این ادعاست.

پیشنهاد میکنم مدل ACER 5741G رو ببینید با CPU CORE i 5 و RAM 4 GB

r.asadi79
2010/10/10, 09:43 PM
سلام،
CPU : توصیه میکنم لپ تاپ های با تکنولوژی CORE i 5 یا CORE i 7 بگیرید چون با توجه به اینکه آخرین تکنولوژی CPU هستند ، هم در توان محاسباتی خیلی بهینه هستن و هم در مصرف انرژی .
GRAPHIC CARD: برای کار حرفه ای ، برند ATI با حافظه مستقل (Dedicated) یک گیگابایت رو پیشنهاد میکنم. اگر GEFORCE هم شد اشکال نداره.
HARD DISK : حجم هارد دیسک خود لپ تاپ زیاد مهم نیست ، احتمالان بین 320 تا 640 گیگا بایت باید باشه اما توصیه میکنم برای انسجام اطلاعاتتون حتما یک هارد EXTERNAL پاسپورتی تهیه کنید .
LCD : اگر قصد دارید لپ تاپ رو زیاد جابجا کنید 14 اینچ بسیار مناسب هست در غیر اینصورت 15.4 یا 15.6 اینچ ایده آل هست .
PORTS : دقت کنید لپ تاپ این پورت ها رو حتما داشته باشه LAN , Express Card , HDMI , Monitor Out , USB

در مورد برند خود لپ تاپ توصیه می کنم به منابع مالیتون توجه کنین . اگر نامحدود هست Sony برند خوبی هست
اما اگر می خواهید با پول کمتر خرید کنید توصیه میکنم برند ACER رو امتحان کنید ، مطمئن هستم پشیمون نمیشید. فکر نکنید چون Sony گرون تره پس بهتره . دلیل اصلی قیمت بالای سونی ، نام معروف و طراحی زیباش هست.

من بعد از امتحان برند های مختلف واقعا به ACER ایمان آوردم. 13 ساعت رندر VRAY+3D MAX بدون وقفه با ایجاد حرارت و صدای ناچیز سند این ادعاست.

استاد ممنونم راهنمایی خوب و کاملی بود

elmira shojaei
2010/10/13, 10:32 AM
salam, bebakhshid ba horufe englisi minevisam.
inghadr modelaye moteaded goftid ke aslan motevajeh nashodam. 1 laptope khub ke dagh naashe zud va hang nakone ta gheymate 1400000 chi khube? bara cad o 3d ...

ooraman
2010/10/13, 11:13 AM
منم حقیقت دنباله یه لپ تاپه خوب قیمت حدود یکی و نیم میگردم ....که بتونه رندر سنگین بگیره و نترکه....پستای بعضی از دوستان و خوندم ولی تعداد صفحات خیلی رفته بالا بالاخره نتونستم یه جمع بندی برای خودم بکنم...:confused:
ترجیح میدم dell باشه چون مقاوم تره و مثلا مثل سونی ظریف و اسیب پذیر نیست......

ASDNA
2010/10/14, 05:54 PM
سلام لپ تاپ های dell و HP که در بازار ایران هستند اغلب refurbished هستند . یعنی به دلیل اشکال فنی یکبار به کارخانه ارجاع و تعمیر شده و سپس بدون گارانتی وارد بازار می شوند . به همین دلیل قیمت ها و مشخصات وسوسه کننده ای دارند . توصیه میکنم اگرمی خواهید از این برند خرید کنید ، توسط آشنایان مقیم خارج از کشور ( ترجیحا اروپا و امریکا ) آن را نهیه نمایید . در غیر اینصورت برند های sony , asus , acer پیشنهاد می شود.

ASDNA
2010/10/14, 06:13 PM
این حدود مشخصات رو در برند های sony , asus , acer چک کنید و با توجه به بودجه خرید کنید :
CPU : CORE I 5 یا CPU : CORE I 7
کارت گرافیک برند ATI یا GEFORCE با حافظه DEDICATED با حجم 1 گیگا بایت ( دلیل اینکه مدل کارت رو نمی گم اینه که مدلها بسیا متنوع هستند و همگی برای کار شما مناسب هستند )
حافظه RAM دست کم 4 گیگا بایت

Ar.behnam
2010/10/16, 05:34 PM
بچه ها نظرتون راجع به برند fujitsu چیه ؟

ASDNA
2010/10/16, 06:33 PM
منظورتون fujitsu-siemens هست احتمالا

باطری هاشون ضعیف هستند و در مدت کوتاهی Fail میشن . البته نه همه مدل هاش

بعلاوه برند رٍُندی توی بازار نیستن

r.asadi79
2010/10/16, 11:13 PM

بالاخره یه نفر تو این تاپیک پیدا شد که به تمام سوالا با دلیل و منطق جواب بده....

Ar.behnam
2010/10/17, 09:36 PM

دیدم قیمتهاش مناسبه گفتم که شاید خوب باشه
نظرتون راجع به برند Dell چیه؟
و اینکه تو مهدوده 800 تومن چه سیستمی پیشنهاد میدید ؟
گویا سیستمهای acer هم بدی نیستند ؟نظرتون چیه؟
cpu ci3 ya ci5 بهترین قیمتش توی چه سیستمهای خوبی پیدا میشن؟

ASDNA
2010/10/18, 09:10 PM
در یک نظر سنجی معتبر acer بعد از sony قرار گرفت . توصیه می کنم acer رو امتحان کنید . من لپ تاپ زیاد داشتم ولی 2 تای آخرشون acer بودند و فوق العاده راضی هستم . اگر با 800000 تومن می خواهید خرید کنید acer بهترین گزینه هست یادتون نره که حتما گارانتی سازگار ارقام باشه

suro0sh
2010/10/20, 06:46 PM
دوستان عزیز من الان یه لپ تاپ Dell دارم ولی چون برای کارهای گرافیکی و رندر سازی ضعیفه میخوام یکی جدید بگیرم با بودجه 1،300 چی بگیرم؟؟

یه MSI GE600 دیدم با این مشخصات :
CPU : Intel Core i5- 450 M 2.53 Up to 2.8 Ghz 3Mb 1066 Mhz
Ram : 4 GB DDR3 1066
HDD : 640 GB
VGA : Dual vga ATI Radeon HD5730 1GB DDR3 & intel Graphic Shared
Displa: 16`
با سیستم خنک کنندگی فوق العاده که الان اطلاعات فتی اش تو ذهنم نیست
ورن : 2.7 kg
با قیمت 1.282
باطری 9cell
خوبه این سیستم با این قیمت؟
و اینکه با این بودجه یه Dell بخوام بگیرم چی میشه گرفت؟
ممنون

yalda65
2010/10/21, 08:54 PM
سلام دوستان:smile:
اين مشخصات يه لپ تاپ هست براي يكي از دوستانمه.باهاش كار نكرده.اما به دلايلي نميخواد لپ تاپش رو!ميخواستم راهنمايي كنيد كه اين لپ تاپ خوب هست يا نه؟عمده استفاده من هم براي ارائه كارام هست و در موارد خيلي ضروري كه دسترسي به پي سي نداشته باشم شايد كار تري دي يا كد هم باهاش كنم.
سوني وايو cw1IGX/U
CPUIntel® Core™ 2 Duo Processor T6670 (2.20GHz, L2 Cache 2MB, Bus 800MHz)
RAM4GB PC3-8500 (2GBx2)
HDD320GB
ODDDVD RW+/- Double Layer
VGANVIDIA® GeForce® G210M GPU 256MB
LCD14’’ (1366x768) LED
PIN6 Cell
OSWindows® 7 Professional 64-bit14 w/ XP Pro
Othercamera and microphone, Bluetooth,Finger Print

ASDNA
2010/10/21, 10:34 PM
سلام ، مشخصاتش خوبه و با توجه به مورد استفاده شما ، کاملا مناسب هست

فقط ببینین واقعا دلیل اینکه لپ تاپ رو نمی خواد چی هست

یه نکته دیگه اینکه اگر خواستید لپتاپ رو بخرین حتما به شرط 72 ساعت تست بخرید .

اگر خواستید تست کنین به من بگید تا راهنمایی کنم چه کار کنین

m@hn@z.d
2010/10/22, 05:22 PM
سلام.
من یه صد سالی هست دارم تحقیق می کنم در مورد لپ تاپ... آخرشم به این نتیجه رسیدم که پی سی یه چیز دیگست برای کارای معماری! این از این.
اما مهم اینجاست که واقعا لپتاپ لازم دارم برای ترم دیگه در نتیجه ناچارم یکی بخرم.
من ایران نیستم پس می تونم خیلی ارزون تر بخرم...واقعا بین توشیبا و دل موندم...اصلا نمی دونم کدوم بهتره.
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون می شم.

addicted
2010/10/22, 05:37 PM
سلام.
من یه صد سالی هست دارم تحقیق می کنم در مورد لپ تاپ... آخرشم به این نتیجه رسیدم که پی سی یه چیز دیگست برای کارای معماری! این از این.
اما مهم اینجاست که واقعا لپتاپ لازم دارم برای ترم دیگه در نتیجه ناچارم یکی بخرم.
من ایران نیستم پس می تونم خیلی ارزون تر بخرم...واقعا بین توشیبا و دل موندم...اصلا نمی دونم کدوم بهتره.

نمیدونم اونجا قیمتا چطوره ولی اگه دل می خوای بگیری:

1558مدل Dell Studio-XPS Series

یه لپ تاپیه که حرف نداره.
core i7-CPU 2.8-ATI 4570
تو ایران قیمتش حدودا 1.400.000

به این لینک یه سر بزن:
http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Studio-1558-A

m@hn@z.d
2010/10/22, 05:51 PM
الان قیمتش رو چک کردم. 595.19$....قیمتش خوبه.
من قبلش 1458 گرفتم از بس لفتش دادن تا برسه (1 ماه) زنگ زدم کنسلش کردم. پشتیبانی دل آنچنان تعریفی نداره.
ولی تعریف توشیبا رو هم خیلی شنیدم. قویه...پشتینانیش هم عالیه.
خودم این مدل مد نظرمه:

799$

ASDNA
2010/10/22, 06:38 PM
سلام.

سلام چون خارج از کشور هستین دستتون باز تره
توصیه می کنم اگر از Toshiba خرید میکنین حتما سری TECRA بخرید چون برای مهندسین طراحی میشه

و اگر از DELL خرید میکنین حتما سری Latitude باشه .

حدود مشخصات هم میتونه این باشه :

کارت گرافیک برند ATI یا GEFORCE با حافظه DEDICATED با حجم 1 گیگا بایت ( دلیل اینکه مدل کارت رو نمی گم اینه که مدلها بسیا متنوع هستند و همگی برای کار شما مناسب هستند )

m.hosseein
2010/10/26, 05:51 PM
سلام.
سلام نمیدونم کجای این کره خاکی هستی
اما اگه ایران بودی دل رو پیشنهاد میکردم

m@hn@z.d
2010/10/27, 04:51 AM
سلام نمیدونم کجای این کره خاکی هستی
اما اگه ایران بودی دل رو پیشنهاد میکردم
اون ور دنیا! زیاد دور نیست!
ممنون از راهنماییتون...ولی راستش از دل خاطره ی خوبی ندارم. یه دونه خریدم اومدم خونه باز ش کردم وایرلسش کار نمی کرد! نو بود به خدااااااااااا بعد رفتم پس دادم 10% پولمو پس ندادن!78$ پس ندادن!
اما من تعریف توشیبا رو هم شنیدم.

m@hn@z.d
2010/10/27, 04:54 AM
سلام چون خارج از کشور هستین دستتون باز تره
توصیه می کنم اگر از Toshiba خرید میکنین حتما سری TECRA بخرید چون برای مهندسین طراحی میشه

و اگر از DELL خرید میکنین حتما سری Latitude باشه .

حدود مشخصات هم میتونه این باشه :

بی نهایت ممنون از راهنماییتون.
راستش TECRA رو دیدم...یه کم که نه....خیلی برام گردون بود. کم کم 1200$ بود که فعلا همچین بودجه ای موجود نمی باشد!
اما با این مشخصاتی که گفتید این مدل رو پیدا کردم.
اگه می شه نظرتون رو در موردش بگید .ممنون.

yalda65
2010/11/02, 06:50 PM
بچه ها ميشه نظرتون راجع به اين لپ تاپ بدين،سوني هست.:redface:
Intel® Core™ i7-740QM (1.73 / 2.93GHz) (http://syndication.intel.com/DistributeModule.aspx?id=3692&contentType=0)
Genuine (javascript:void(0))
Windows® 7 Home Premium 64-bit
Features: 16.4" Full HD display,
6GB RAM,
500GB HDD (7200rpm),
Blu-ray player/burner, NVIDIA® graphics (1GB VRAM), HDMI™ out

نازنین خانوم
2010/11/07, 04:52 PM
دسته اول یا افراد عادی را از چند لحاظ میتوان دوباره گروه بندی کرد مثلا از لحاظ هزینه جهت خرید نوت بوک: این دسته از دانشجویان آس و پاس شروع میشود و طیف آن تا مایه دارهائی که رنگ نوت بوکشان را با رنگ پاپیون سگ شان ست میکنند ادامه دارد! (که مختص این رده هم نیست ولی در این رده کمی پررنگ تر است) .
در این دسته مشخصات نوت بوک ها حداکثردر محدوده متوسط قطعات قرار دارد (و این صرفا به آن معنی نیست که قیمت آنها هم لزوما در رده متوسط قرار داشته باشد) و مشخصات آنها را باید در لیست زیر جستجو کرد :
CPU: در اینجا از مدلهای ارزان قیمت تک هسته ای AMD تا مدل های نه چندان قدیمی Pentium M را میتوان یافت. البته در این میان شاید به چندین مدل سنت شکن نیز بر بخورید که از مدل های جدید تری استفاده کنند.
Monitor: در اینجا صفحه های نمایش از 15.4 اینچ به بالا بیشتر به چشم می خورند چون همانگونه که میدانید رابطه میان اندازه صفحه نمایش و قیمت لپ تاپ یک رابطه معکوس است(هرچه کوچک تر گران تر).
Drive: معمولا یک درایو Combo و شاید اگر هم خوش شانس باشید یک DVD Writer به تورتان بخورد.
از سه مورد بالا که که بگذریم تقریبا بقیه مشخصات در سایر رده بندی ها هم دیده میشود ولی یک نکته مهم که شاید در نگاه اول به چشم نیاید و در این رده بسیار پر کاربرد هم مینماید وجود امکانات ارتباطی نظیر کارت خوان ، Wi-Fi و Bluetooth در دستگاه است که حتما در مورد آن دقیق باشید.
لپ تاپ های این رده از حدود 600 هرار تومان تا یک میلیون و چهار صد هزار تومان گستره قیمت دارند.
یک پله بالاتر از این دسته گروه نوت بوک های طراحی و گیم قرار دارد که از لحاظ قیمت از رده پیشین گرانترند. در اینجا اولویتها با گروه قبل تفاوت میکند جائیکه وجود یک کارت گرافیک قوی به همراه یک حافظه (RAM) بالا کاملا یک امر مهم میباشد. وجود یک صفحه نمایش عریض (WXGA) با کیفیت بالا نیز مطمئنا از ملزومات کار است.
امکانات ارتباطی این دسته نیز میبایست بسیار بالا باشد بعنوان مثال کارت LAN ، کارت خوان ، بلوتوث و Wi-Fi از امکانات استاندارد این سری هستند.
قیمت های این رده نیز از حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان تا حدود چهار میلون تومان پراکنده است.
در رده سوم، لپ تاپ هائی قرار دارندکه به سختی بتوان بر آنها اسم نوت بوک نهاد و کارائی و سخت افزار های حرفه ای آنها قابلیت قرار دادن آنها در رده دسک تاپ ها را به آنها میدهد تا جائیکه به آنها لقب Desktop Replacement (جایگزین دسک تاپ) را داده اند و جابجا کردن آنها بیشتر به یک شوخی شبیه است چون در اینجا صحبت از یک غول 8 تا 9 کیلوئی است تا یک لپ تاپ نازک نارنجی !
و اما درست در نقطه مقابل دسته اخیر کوچولوهائی قرار دارند که اگر ندانیم، شاید آنها را با یک MP3 Player حرفه ای اشتباه بگیریم چون حداکثر ابعاد صفحه نمایش این همراه های کوچک 4.3 اینچ است و در آنها خبری از درایو نوری هم نیست و مجبور به استفاده از External درایو ها هستیم ولی در عوض اینگونه مدل ها چنان آزادی عملی به کاربر میدهند که بیشتر از آن قابل تصور نیست: به عنوان مثال وزن اینگونه نوت بوک ها در حداکثر خود از 500 گرم تجاوز نمی کند و مدل های 250 گرمی آن هم موجود است و این در حالی است که مشخصات آنها هم چندان پائین نیست مثلا مشخصات کلیدی یکی از پرطرفدارترین این نوت بوک ها به این شرح است:
CPU: Intel Core Solo 1.2 GHz
RAM : 512 MB DDR 2
HDD : 30 GB
که این مدل دارای بلوتوث ، وای فای و دوربین نیز می باشد . پس می بینیم که در این رده بیشتر از اینکه در نگاه اول به چشم می آید امکانات فراوان گنجانده شده که البته در حد یک رفع نیاز ضروری در جائیکه امکان حمل یک لپ تاپ معمولی را نداریم بسیار کارامد می نماید.
همانگونه که حدس میزنید قیمت این رده نیز به نسبت لپ تاپ های معمولی بسیار گرانتر است و از حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان شروع می شود و گستره آن به بالای دو و نیم میلیون هم میرسد.
خب حالا که نیازهایمان برای خرید نوت بوک را مشخص کردیم نوبت به آن میرسد که به بازار سری بزنیم و ببنیم برای رفع این نیاز ها شرکت های مختلف دارای چه امکاناتی هستند.
بازار نوت بوک از آنچنان کششی برخوردار است که تقریبا هر شرکتی که شما فکرش را بکنید دارای مدلی در این بازار است: از وایوهای سونی(WAIO) بگیرید تا تازه وارد این عرصه یعنی گیگابایت. پس در ابتدا لازم میدانم در مورد هرکدام از این برندها بسیار مختصر توضیحی بدهم:
الف) Vaio Sony : که معرف همه دوستان میباشد . دارای کیفیت های بسیار بالا از لحاظ ساخت، قیمت های نسبتا بالا ، باتری های نه چندان خوب و بجز دو سه مدل بسیار گران هیچکدام کارت گرافیک جدا ندارند. شرکتهای عرضه کننده اصلی وایو در ایران عبارتند از : امرتات ،نقش ، رایانه همراه و دو سه شرکت نچندان مطرح دیگر .

نازنین خانوم
2010/11/07, 05:27 PM
ب)Dell : شرکت بزرگ دل در سالهای اخیر لقب بهترین (و شاید بهتر است بگوئیم پر فروش ترین) لپ تاپ های متوسط (از لحاظ قیمتی) را به خود اختصاص داده است که از لحاظ کیفیت و قیمت یک تعادل متناسب برقرار کرده است شرکت های عرضه کننده دل در ایران عبارتند از :هستی ، پارسیان ، دیجیتال و چند تای دیگر.
ث) HP : این برند شاید تنها تولید کننده عمده لپ تاپ های با پردازنده AMD می باشد و به همین خاطر قیمت تمام شده آنها به نسبت سایرین بسیار کمتر است که فاکتور خوبی است ولی چون مصرف برق این پردازنده ها به نسبت پردازنده های دو هسته ای اینتل ، بیشتر است لذا از عمر باتری کمتری برخوردارند(دقت کنید فقط دو هسته ای ها برق کمتر مصرف میکنند و مثلا مصرف یک پردازنده P4 بسیار بیشتر از AMD دو هسته ای میباشد).البته این به آن معنی نیست که HP لپ تاپ با پردازنده اینتل ندارد. شرکت هستی عرضه کننده HP در ایران می باشد.
ج) Fujitsu Siemens: این اتحاد ژاپنی آلمانی که در عرضه موبایل کاملا به بن بست رسید این بار در عرضه لپ تاپ موفق مینماید لپ تاپ های این شرکت به دو دسته عمده : Amilo ها و Lifebook ها دسته بندی میشوند که اولی لپ تاپ های متوسط با قیمت پائین و دیگری سری حرفه ای نوت بوک های این شرکت است. هستی ارقام کامپیوتر و بهین تکنولوژی از شرکت های ارائه دهنده این برند هستند.
نوت بوک های دیگر موجود در بازار به همراه گارانتی های معتبر آنها به اختصار عبارتند از :
Asus با گارانتی دیجیتال، Acer با گارانتی رسام موج ، Panasonic با گارانتی نقش ،گیگابایت با گارانتی آواژنگ و چندین برند دیگر که شاید حتی به گوش تان هم نخورده باشد.
البته به برندهای تولید کننده لپ تاپ میبایست یک برند کاملا متفاوت با بقیه چه از لحاظ سخت افزاری و چه از لحاظ نرم افزاری و چه از لحاظ قیمتی اضافه کرد و آن چیزی نیست مگر لپ تاپ های بسیار زیبای iMac از کمپانی Apple که دارای سیستم عامل Mac OSx میباشند که از زمین تا آسمان با ویندوز تفاوت دارد و اگر به سرتان زد از این مدل ها خرید کنید حتما یک بار این سیستم عامل را امتحان کنید(البته جدیدا قرار است امکان نصب ویندوز بر روی Mac هم فراهم شود) از لحاظ قیمتی نیز این لپ تاپ ها با سایرین تفاوت عمده دارند جائیکه قیمت آنها از دو میلیون تومان شروع می شود.
خب حالا قصد داریم این برندهای ذکر شده را به ترتیب در دسته بندی اولیه مان قرار دهیم:
۱- لپ تاپ برای افراد عادی :
پیشنهادات: مطمئنا در اینجا بهترین گزینه لپ تاپ مشهور و پر فروش شرکت دل با نام Dell inspiron 6400 قرار دارد(که در مدل پایه در حدود 840 هزار تومان و در بهترین مدل یک میلیون و دویست هرار تومان قیمت دارد) یک پله بالاتر از لحاظ قیمتی مطمئنا وایوهای سونی سری N میباشد که پایه قیمتی معادل یک میلیون و صد هزار تومان دارند.
۲- لپ تاپ برای طراحان و گیم باز ها:
در این دسته به کارت گرافیک حداقل 256 احتیاج داریم. مدلی که در این رده یک سر و گردن از همه بالاتر است Dell Latitude D820 میباشد که کارت 512 مگابایتی دارد (و قیمتی در حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان) انتخاب دیگر در این رده لپ تاپ زیبای Vaio VGN-BX660P43 میباشد که باقیمتی نزدیک به یک میلیون و ششصد هزار تومان به فروش میرسد.
۳- لپ تاپ برای مدیران مایه دار! :
بدون شک Dell XPS M2010 با وزنی معادل هشت کیلو و نیم! و مشخصاتی که کمتر کامپیوتر دسک تاپی به آن میرسد و قیمتی که بسیار بسیار گران است (آنقدر گران که من هم نمی دانم چقدر است!)
۴- لپ تاپ کار راه بنداز کوچولو :
در اینجا بر عکس بقیه قسمت ها آنچنان تنوعی نداریم و آنچه که من از بازار میدانم این مدل محدود به دو مدل وایوی سونی و یک مدل Asus میشود که سونی ها عبارتند از Vaio VGN- UX17 و UX19 که از لحاظ ظاهری تفاوت چندانی با هم نمی کنند و قیمت آتها هم از یک میلیون و ششصد هزار تومان شرو ع می شود و مدل ASUS هم R2H نام دارد که خود Asus به آن لقب
( UMPC = Ultra Mobile PC) داده است و برخلاف UX17 سونی که صفحه کلید کامل دارد ،این مدل کاملا متکی به قلم نوری می باشد. البته قیمت این یکی را ندارم ولی با توجه به سابقه بالا بودن قیمت لپ تاپ های Asus فکر نمیکنم پائین باشد(ندید بالای یک و نیم میلیون !)
البته این مقاله تنها گوشه ای از این بازار شلوغ را معرفی نمود امیدوارم در انتخاب شما برای خرید این وسیله زیبا و بی نظیر کمک کوچکی کرده باشم. در انتها آماده هر گونه کمک در جهت خرید و پیشنهاد به دوستان هستم.

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏Writeage.com (http://www.writeage.com/)‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.

addicted
2010/11/09, 05:15 PM
بچه ها ميشه نظرتون راجع به اين لپ تاپ بدين،سوني هست.:redface:
Intel® Core™ i7-740QM (1.73 / 2.93GHz) (http://syndication.intel.com/DistributeModule.aspx?id=3692&contentType=0)
Genuine (javascript:void(0))
Windows® 7 Home Premium 64-bit
Features: 16.4" Full HD display,
6GB RAM,
500GB HDD (7200rpm),
Blu-ray player/burner, NVIDIA® graphics (1GB VRAM), HDMI™ out

گرافیکشو نگفتی که.
سعی کن گرافیکت ATI 5870 باشه.ا

virjile
2010/11/09, 05:35 PM
نکته مهم برای همه بچه هایی که معمار یا طراح یا گرافیک کامپیوتری کار میکنن... شما نباید از گرافیک های عمومی استفاده کنید.. گرافیک برای کار شما باید از گروه ویژه quadro fxباشه که البته حرفه ای و گرونه..

maj5
2010/11/09, 10:35 PM
Inspiron 5010
پردازنده: Corei5-460M،2.53GHz، رم:6GB،هارد:640GB،.گرافیک: ATI Mobility Radeon HD 550, 1GB
در حد یک تومان چی پیشنهاد میدین؟واسه مکس میخوام
این چطوره؟

sami 65
2010/11/10, 04:18 PM
من میخواستم راهنماییم کنید
من دوست دارم sony بگیرم اما مطالب این تایپک و خوندم الن گیجم که کدوم از همه بهتره
هم از نظر کیفیت و اینکه برای مکس و رندر خوب باشه.تا قیمت 1500000
کمکم کنید

مهیارسامسونگ
2010/11/12, 06:45 PM
Samsung RF710 Specifications
Screen: 17.3 inch WXGA LED backlight SuperBright (1600 × 900)
Processor: Intel Core i7-720QM (2.16 GHz)
Memory: 6GB DDR3 (8 GB), 2 slots
Hard Drive: 1TB (1000GB) at 7200rpm, 2 units
Graphics: Nvidia Geforce GT 420m with 2GB GDDR3 dedicated
Optical: Blu-Ray
Audio: 2 x 1.5W True2Sound SRS Premium Sound
Networking: Wi-Fi b / g / n, Gigabit Ethernet, Bluetooth 3.0+HS
Interfaces: 4in1 card reader, HDMI, VGA, audio jack, 2 USB 2.0 (1 Sleep’n'Charge) 2 USB 3.0
Operating system: Windows 7 Home Premium 64bits
Battery: Lithium Ion
Runtime: 4h30 max
Weight: 2.9 Kg
Other: Webcam with microphone, multi-touch touchpad, keypad

http://up.iranblog.com/Files73/0d40c6b0545d45698c93.jpg

http://up.iranblog.com/Files73/c6cd370c48064c529664.jpg

MY WORLD
2010/11/13, 11:29 AM
مهندس سیستمی که معرفی کردی حرف نداره.فقط کاش میگفتی قیمتش چنده؟

203_fariba
2010/11/13, 02:03 PM
بجه ها نظرتون راجع به اين جيه؟

k1580c s.ericsson

intel core2 due
t5550 1 . 83G
2G ddr

160G sata
dvdrw

wxGA 15.4
walan

براي 3dجطوره؟

مهیارسامسونگ
2010/11/14, 02:39 PM
سلام مهندس .متاسفانه لپ تاپ های سامسونگ توی ایران تازه وارد شدن و این مدل حرفه ای رو سامسونگ همین 3 هفته پیش زده و تا بیاد ایران هنوز مونده . شایدم اصلا نیاد . این لپ تاپ توی خارج با قیمت خیلی کمی عرضه میشه که قیمتش از 1.200 تا 1.500 در تغییر .

سامسونگ توی ایران مدلهای متوسط روبه قوی داره . مثلا با سی پی یو آی 5 که متاسفانه قیمت ندارم . یه روز وقت کنم میرم تمام قیمت های لپ تاپ های سامسونگ رو میگیرم و میزارم اینجا ...

neda...
2010/11/14, 03:13 PM
سلام من سردرگم شدم یه جواب راست و مستقیم می خوام تا 1500000 یه لب تاب خوب چیه؟ من خودم از سونی خیلی خوشم میادبدرد می خوره بگیرم؟مدل f121fx

erezaei
2010/11/15, 04:48 PM
سلام
:smile:
میدونید،جدای از اینکه میدونم لپ تاپ رو واسه چه کاری می خوام ولی وقتی مطالب نوشته شده تو سایتها رو میخونم فکر میکنم بیشتر سلیقه ایه تا اینکه بر مبنای موارد مورد نیاز باشه.(یعنی اصل موضوع فراموش میشه!:redface::cool:)
مثلاً :
1-خیلی از جاها خوندم لپ تاپهای سونی مشکل هنگ کردن و از همه مهمتر مشکل باتری دارن (حداقل در مدلهای معمولی تر ،نه از رنج قیمت 1.500 به بالا که اون هم به نظر من واسه سونی که فقط داره پول اسمشو میگیره زیاده) ولی بازهم خیلی ها هستند که شاید به خاطر ظاهرش طرفدارشن.
2-در مورد اتخاب بقیه برندها هم مبنای خاصی ندیدم باز هم سلیقه ایه و صرفاً بر اساس کارکردن با یه نمونه خاصه نه مبنای اصولی برای انتخاب توسط بقیه از جمله خودم
می دونید چی میخوام بگم ، آدم بیشتر سردر گم میشه!الان واقعاً هنگ کردم :question:
میخوام حدود 1.400-1.300 هزینه کنم.
به نظر من به جز عمر باتری و اندازه صفحه، مهمترین بخش بعد از انتخاب CPU (و cash اون)،کارت گرافیک هست که به نظرم 1Gig واسه اینکه تا یه مدتی خیال آدم راحت باشه خوبه،اما مطلب اینجاست که هیچ جا حرفی از اینکه کارت گرافیک کدوم برند برای کارهای 3دی مکس و ... بهتره ندیدم. تو پایتخت از چند نفر پرسیدم که واسه کارم ATi بهتره یا GForce یکی میگفت:معلومه ATi !به این خاطر که کمتر گرم میشه و هنگ نمیکنه ، اون یکی میگفت:GForce واسه اینکه برای برادر خودم یه لپتاپ با این برند گرفتم خیلی هم راضیه!ولی تضمینی برای صحت حرفشون وجود نداره! ممنون میشم اگه راهنماییم کنید خانواده ای رو از نگرانی خارج ،دل جونی رو شاد و خیالش روهم راحت کنید. :lol:
راستی یه مطلب جالب تو سایت writage (http://www.writeage.com/core_i5_vs_core_i7_which_is_best_for_you_cpu_overv iew-print.html)پیدا کردم ، ارزش خوندن داره، برای دوستانی که می خوان پول بیشتری بدن یه پردازنده اینتل core i7 بگیرن به درد بخوره.
با خوندن این موضوع خیالم از core i5 راحت شد به شرط اینکه بدونم از سری 600 یا 700 هست!:confused:

erezaei
2010/11/15, 05:15 PM
هر کاری کردم نشد پست قبلی رو ادیت و موضوع رو اضافه اش کنم! این هم جالب بود (http://www.barsam.ir/archive/آشنایی-با-پردازنده-های-intel-core-i5/)در مورد مصرف انرژِی سری core (http://www.barsam.ir/archiveintel-core-i5/) i5 هست

m@hn@z.d
2010/11/15, 05:15 PM
من همیشه می رم تو سایت آمازون. بر حسب قیمت/ سی پی یو/ رم / گارت گرافیک و.... دونه رونه رو می زنم...مدل هایی که این قابلیت ها رو می خوام میاره.
همین.
من خودم چند روز پیش acer خریدم...فعلا" ازش راضیم.

erezaei
2010/11/16, 03:43 PM
ممنون بابت سایت آمازون که گفتی!
لپ تاپ جدید مبارک باشه!
ممکنه مشخصاتش رو به همراه قیمت بگی؟

m@hn@z.d
2010/11/17, 02:02 AM
خواهش می کنم.
برای اون کشخصاتی که تو آمازون گفتم به این لینک برید...کنارش یه سری مشخصاتو داده...روش کلیک کید میاره همه چیزو
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=laptop

لپ تاپ من اینه:
http://www.amazon.com/Acer-TimelineX-AS4820T-7633-14-Inch-Aluminum/dp/B003ZUXX0Q/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1289950345&sr=1-1

قیمتش هم 684 دلار.
نمی دونم تو ایران همینو بخواید بخرید چند می شه.

r.asadi79
2010/11/17, 01:16 PM
من میخواستم راهنماییم کنید
من دوست دارم sony بگیرم اما مطالب این تایپک و خوندم الن گیجم که کدوم از همه بهتره
هم از نظر کیفیت و اینکه برای مکس و رندر خوب باشه.تا قیمت 1500000
کمکم کنید

سلام من سردرگم شدم یه جواب راست و مستقیم می خوام تا 1500000 یه لب تاب خوب چیه؟ من خودم از سونی خیلی خوشم میادبدرد می خوره بگیرم؟مدل f121fx

سلام....
حالا که سونی دوس دارین برین دنبال مدل E26 سونی وایو...

قیمت 1435000 تومن
CPU Core i5 2.4 With 3M Cache
Ram 4Gig DDR3
Monitor 14
Graphich ATI 5870 1Gig DDR3
HDMI,SATA,3USB,BT

از لحاظ زیبایی هم که زیبا ترین لپتاپیه که من از سونی دیدم... (چرم طرح دار)

maryam28
2010/11/19, 07:16 PM
سلام دوستان
این مدت اینقدر درباره ی لپ تاپ تحقیق کردم که سرگیجه گرفتم
یکی میگه سونی
یکی میگه دل
یکی میگه ایسر
البته هرکدوم هم دلایل خوبی برای حرفاشون میارن
سونی را میگن کم وزنه،ظریف و زیباس،به نسبت مقاومه خدمات پس از فروششم بهتر از بقیه مدل هاس،اما در عین حال گرونه یعنی میتونی با اون قیمت لپ تاپی با همین مشخصات از برند های دیگه بگیری
دل را میگن:باتری قوی،سی پی یو عالی،و مقاوم اما خدمات پس از فروشش به نسبت سونی کمتره،سنگینه،صفحه نمایشش بزرگه و در کل میشه بهتر از اونم پیدا کرد

اما ایسر:اکثر افراد بهم گفتن ایسر بگیر چون هم قیمتش خوبه هم زیباس هم مقاومه هم برای کارای گرافیکی خوبه،کسایی که ایسر داشتن واقعا ازش راضی بودن
اما خودم برند سونی رو دوست دارم و از ایسر خیلی خوشم نمیاد
مشخصه هایی که برای لپ تاپ معمارها مهمه:
1)کارت گرافیک:Ati و G force
Ati دو ماه پیشش خیلی خوب نبود
اگه کارت گرافیک Ati میگیرید حواستون باشه 2 ماهه این کارت گرافیک رو خوب میزنن پس باید به تاریخ ساخت لپ تاپ توجه کنید در غیر این صورت Gf بگیرید
2)سی پی یو:دو تا سی پی یو i3 و core i5 هستن که حتی الامکان i5 بگیرید
3)صفحه نمایش:اگه میخواید زیاد جا به جاش کنید سعی کنید بیشتر از 14 اینچ نباشه، اما اگه زیاد جابه جا نمیکنید 15.6 اینچی بگیرید
4)وزن:اگه میخواید لپ تاپتونو جا به جا کنید سعی کنید وزنش زیاد نباشه حداکثر2 کیلو و 300 گرم
5)حافظه:سعی کنید بالا بگیرید حداقل 300

اینم چنتا مدل با قیمت و مشخصات:
1)سونی:
r.asadi79:
حالا که سونی دوس دارین برین دنبال مدل E26 سونی وایو...

قیمت 1435000 تومن
CPU Core i5 2.4 With 3M Cache
Ram 4Gig DDR3
Monitor 14
Graphich ATI 5870 1Gig DDR3
HDMI,SATA,3USB,BT
این مدل برای خود ایران رهجو
برای خرید لپ تاپ سونی دقت کنید با ضمانت نامه ایران رهجو باشه چون بقیه گارانتی های اون معتبر نیست

مدل f121:این مدل از مدل های ایران رهجو نیست

دل:مدل 1558
قیمت 1.270
cpu:i7- 720 Q
ram:6 GB
hdd:640 Gb
صفحه نمایش:15.6 اینچی ال ای دی
vga:Ati 5470
گارانتی معتبر دل:زیگورات
ایسر:5742G
قیمت:880 تومان
cpu:i5
ram:4gb
hhd:640 gb
vga(کارت گرافیک): 320جی فرس
مجهز به LAN,Modem,HDMI
گارانتی معتبر ایسر:سازگار ارقام

maryam28
2010/11/20, 11:38 AM
دوست عزیز این مدل تحت گارانتی ایران رهجو نیست
از مدل هاییه که برای خارج از کشور بهتره
اگه میخواین برین خارج از کشور بگیرید در غیر اینصورت مدلی رو بگیرید که گارانتی معتبر داشته باشه تا بعد از خریدش خدایی نکرده به مشکل بر نخورید

maryam28
2010/11/20, 02:19 PM
تقریبا تحقیقاتم کامل شده
دوستان من از بین همه ی برندها ایسر رو انتخاب کردم
بعد از 3 تا 4 هفته تحقیق به این نتیجه رسیدم که ایسر بگیرم
البته سونی هم خوبه ولی برای کارای سنگین مثل معماری بهتره مدلی بگیرید که کاری باشه
سونی پول مارکشو میگیره و زیباییشو
اما برای کارای معماری باید به فراتر از اینا فکر کنید

m@hn@z.d
2010/11/20, 05:50 PM
من یه سونی دیدن 4850 دلار....بیاید پول بذاریم رو هم اونو بخریم :)

nassi
2010/11/20, 07:56 PM
سلام بچه ها
سوالی داشتم چطوری میشه از لپ تاپایی که از خارج_امارات_خریده میشند از گارانتیشون توایران استفاده کرد؟
اگر نمیشه استفاده کرد ایا کلا بیخیال خرید از اونجا شوم_یکی داره میره اونجا میخوام بگم برام بیاره ولی خودش خیلی ناوارده نندازن بهش؟_یااینکه اصل بودنش ارجحیت داره بر اون؟
+میزان مدت زمان شارژ باتری به چی بستگی داره؟6cellمعادله چقدر زمانه
+اینکه میگن مثلا مودم داخلی نداره یعنی چی ضعف اساسی ای هستش؟
+مدل ASUS - N61Jq رو دیدم نوشته بود ساخت چینه؟!خوب نیست؟
در اخر ببخشید از اینهمه سوال!مرسی

"Amir masoud"
2010/11/20, 08:01 PM
سلام بچه ها
سوالی داشتم چطوری میشه از لپ تاپایی که از خارج_امارات_خریده میشند از گارانتیشون توایران استفاده کرد؟
اگر نمیشه استفاده کرد ایا کلا بیخیال خرید از اونجا شوم_یکی داره میره اونجا میخوام بگم برام بیاره ولی خودش خیلی ناوارده نندازن بهش؟_یااینکه اصل بودنش ارجحیت داره بر اون؟

عزیزم اینا اکثرا ساخت چینه!!

من پارسال f83 asus گرفتم واقعا خوب جواب داده....واقعا کیفیت عالی و قیمت مناسب....به نظرم برند خوبیه.... البته مدل لپ من دیگه تولید نمیشه! دلیلشو هنوز خودمم نمیدونم!

"Amir masoud"
2010/11/20, 08:04 PM
تقریبا تحقیقاتم کامل شده
دوستان من از بین همه ی برندها ایسر رو انتخاب کردم
بعد از 3 تا 4 هفته تحقیق به این نتیجه رسیدم که ایسر بگیرم
البته سونی هم خوبه ولی برای کارای سنگین مثل معماری بهتره مدلی بگیرید که کاری باشه
سونی پول مارکشو میگیره و زیباییشو
اما برای کارای معماری باید به فراتر از اینا فکر کنید

acer تولید کننده عمدا لپ تاپ های ارزون قیمته.... من تا حالا باهاش کار نکردم ولی جدیدا تو کشور های جهان سوم و اروپای شرقی به فروش بالایی رسیده... .

maryam28
2010/11/20, 08:24 PM
acer تولید کننده عمدا لپ تاپ های ارزون قیمته.... من تا حالا باهاش کار نکردم ولی جدیدا تو کشور های جهان سوم و اروپای شرقی به فروش بالایی رسیده... .

واقعا موندم چه کار کنم
هر کدوم از مدلا یه بدی و یه خوبی ای دارن
از مدل ea26 سونی خوشم میاد اما بودجم 1200 تا این قیمت اگه مدل خوبی از سونی دیدین
البته با گارانتی ایران رهجو ممنون میشم کمکم کنید

"Amir masoud"
2010/11/20, 08:35 PM
واقعا موندم چه کار کنم
هر کدوم از مدلا یه بدی و یه خوبی ای دارن
از مدل ea26 سونی خوشم میاد اما بودجم 1200 تا این قیمت اگه مدل خوبی از سونی دیدین
البته با گارانتی ایران رهجو ممنون میشم کمکم کنید

وایو واقعا برند خوبیه ولی مطمئن باشید حد اقل به اندازه خمسش پول اسمشو میدید....به نظرم قبل تصمیمتون یه چرخی هم تو مدل های Asus و Hp بزنید...

maryam28
2010/11/20, 08:41 PM
مدل hpبرای معماری مناسب نیست چون کارت گرافیکش پایینه
ایسر از اینا بهتره
تا حالا 90 درصد به این نتیجه رسیدم که ایسر از همه بهتره
البته مدل های قبلی ایسر خوب نیستن چون تازگیا خوب شده مدل 5742 جی واقعا مدل خوبیه
کارت گرافیکش جی اف و... مودم هم داره که سونی ها اکثرشون مودم ندارن
از همه مهمتر تحت گارانتی سازگار ارقامه

m@hn@z.d
2010/11/20, 09:45 PM
شوهره من ۸ ساله ایسر داره...البته داده به یکی از آشناها که استفاده کنه ازش ، خودش پارسال اچ پی خرید، یه بار هاردش سوخت.
من خودمم ۲ هفته پیش ایسر خریدم...فعلا عالیه.

m@hn@z.d
2010/11/20, 09:47 PM
ایسر از اینا بهتره
تا حالا 90 درصد به این نتیجه رسیدم که ایسر از همه بهتره
البته مدل های قبلی ایسر خوب نیستن چون تازگیا خوب شده مدل 5742 جی واقعا مدل خوبیه
کارت گرافیکش جی اف و... مودم هم داره که سونی ها اکثرشون مودم ندارن
از همه مهمتر تحت گارانتی سازگار ارقامه
ایسری که من خریدم کارت گرافیکش عالی بود. مدلشم یکی دو صفحه قبل نوشتم.

m@hn@z.d
2010/11/21, 01:02 PM
سلام بچه ها
فکر نکنم بشه استفاده کرد....مگر اینکه اگر اشکالی داشت دوباره پس بفرستی تا بررسی کنن برات.
6 سل دقیقا" 8 ساعته. من تست کردم.
الان خیلی از لپتاپا ساخت چینه. خیلیا می گن توشیبا اصل امریکاست...وقتی رفتم سراغش همشون گفتن چینه. خیلی دیگه شاهکار بزنن کره.
خواهش می شود.

r.asadi79
2010/11/24, 09:28 AM
عزیزم اینا اکثرا ساخت چینه!!

من پارسال f83 asus گرفتم واقعا خوب جواب داده....واقعا کیفیت عالی و قیمت مناسب....به نظرم برند خوبیه.... البته مدل لپ من دیگه تولید نمیشه! دلیلشو هنوز خودمم نمیدونم!

منم F83 Asus دارم و خیلی ازش راضی ام...

nassi
2010/11/24, 06:45 PM
سلام بچه ها پیشاپیش عیدتون مبارک باشه
من این مدلو دیدم و میخوام بگیرم خواستم راهنمایی کنید و نظرتونو بگین
کسی از این مدل داره؟
asus n82jq
cpu cori7 720 1.6 up 2.8/6m
Ram 4GB ddr3
cache6MB
Hard disk 500GB
Led "14
_NVIDIA-VGA 335 geforc 1GB ddr3
web- bluetooth-hdmi-lan-esata
widows7-64BIT,WE,BT,USB3,6CELL
قیمت1430000
گارانتی الماس-ویستا پخش

Parya99
2010/11/25, 09:13 AM
من با لپ تاپ hp 1190 کار میکنم
خیلی راضیم
شاید لپ تاپ بهتری هم باشه ولی من اینو بهت توصیه میکنم
Ram: 6 g
VGA: 1 g
H.D: 1000 g
Display: 18'3 inch

r.asadi79
2010/11/27, 01:34 PM
سلام بچه ها پیشاپیش عیدتون مبارک باشه
من این مدلو دیدم و میخوام بگیرم خواستم راهنمایی کنید و نظرتونو بگین
کسی از این مدل داره؟
asus n82jq
cpu cori7 720 1.6 up 2.8/6m
Ram 4GB ddr3
cache6MB
Hard disk 500GB
Led "14
_NVIDIA-VGA 335 geforc 1GB ddr3
web- bluetooth-hdmi-lan-esata
widows7-64BIT,WE,BT,USB3,6CELL
قیمت1430000
گارانتی الماس-ویستا پخش

سلام...
همونطوری که تو پست های قبلیم دیدی من Asus دارم و خیلی هم ازش راضی ام... و بهت توصیه میکنم Asus بگیری فقط یه نکته مهم... از اونجایی که شرکت گارانتی کننده الماس-ویستا پخش اعتبارخیلی بالایی درحد (مثلا ایران رهجو) تو بازار نداره بهت توصیه میکنم حتما لپتاپ از یه جای معتبر خریداری کن تا اگه خدای نکرده مشکلی واسش پیش اومد دستت به جایی بند باشه چون نه تنها Asus بلکه به هیچ لپتاپی حتی سونی هم نمیشه اطمینان 100در100 داشت... (نمونش یکی از دوستام که 2میلیون و 200 پول لپتاپ سونی داد و همش داغ میکنه) این نشون میده اگه لپتاپت بهترین برند بازار هم باشه بازم احتمال خرابی توش هست....
نتیجه این که:
1.اگه Asus بگیری پشیمون نمیشی...
2.لپتاپتو از یه جای خیلی معتبر یا حداقل پیش یکی که شناخت کامل ازش داری خریداری کن... ;)

موفق باشی.. :gol:

erezaei
2010/11/28, 12:56 PM
ایسر از اینا بهتره......
سلام میدونید چیه یه ضرب المثل انگلیسی هست که همیشه آویزه گوشمه:"آنقدر پولدار نیستم که چیزهای ارزان بخرم " به همین دلیل دنبال یه مدل به قیمت متعادل تا سقف 1.300 - 1.400 گشتم که لااقل تا 2-3 سال خیالم راحت باشه، تا همین دیروز که راجع به 1558 Dell تحقیق کردم(که حقیقتاً مشخصات خوبی در کنار قیمت تقریباً مناسبش! 1.340 تومن داره)خیلی ازش خوشم اومد ،دیروز رفتم پایتخت از جلو که دیدمش خیلی ساده و شاید بهتر بگم بد قیافه بود!!!اصلاً توقع نداشتم به یه همچین ایرادی بر بخورم!داشتم برندهای دیگه رو نگاه میکردم چشمم به HP افتاد،یه نموره قیمتاشون بالاتر بود ولی نسبت به سخت افزارش خیلی گرون نبود(گرونتر از Dell و ارزونتر از Sony)
مدل DV6 3170 با مشخصات Corei7 1.6 - cash 6- Ram 4gig- VGA:ATI HD5650 "1gig /به قیمت 1.360 تومن
در ظاهر مشخصاتش خوبه البته اطلاعاتی در مورد کارت گرافیکش ندارم نمیدونم در چه حدیه؟یه کمک فکری می خوام لطفاً ......

erezaei
2010/11/28, 03:10 PM
هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم!!!
بنیاد امور خریداران لپ تاپ !!!!

erezaei
2010/11/29, 04:16 PM
سلام انقدر کمکم نکردید یه مدل دیگه هم اضافه شد!!!
Asus-N82 jq (http://ae.asus.com/product.aspx?P_ID=uAbPCIwOypZXOqfc)
مشخصاتش با 1558 برابری میکنه تازه ویندوز 7 (البته نسخه Home) و Usb 3.0 هم داره.
کمک

r.asadi79
2010/11/29, 08:26 PM
کمک

کلا بی خیال دل شو...

فقط Asus :heart:

r.asadi79
2010/11/29, 08:34 PM
کمک

دیدم ;) پسندیدم ;)

هیچی کم نداره همینو بخر...

ASUS :heart:

AIDA.E
2010/11/30, 12:19 AM
سلام آقا مجید مر30 از راهنمایی تون چون دقیقا منم همین سوال رو داشتم و به یک همفکری نیاز داشتم که شما کمکم کردید.

erezaei
2010/11/30, 04:57 PM
دیدم ;) پسندیدم ;)
هیچی کم نداره همینو بخر...
ASUS :heart:
ممنون :)
جدای از این حرفها اصلاً در مجموع گارانتی شامل چی میشه؟:warn:
میشه لطفاً یکی توضیح بده؟ از دوستان کسی اینجا از شرکتی با گارانتی معتبر برای Asus خبر داره؟

erezaei
2010/12/01, 12:08 PM
هیچکدوم از دوستان اطلاعاتی نداره؟

r.asadi79
2010/12/01, 01:11 PM
ممنون :)
جدای از این حرفها اصلاً در مجموع گارانتی شامل چی میشه؟:warn:
میشه لطفاً یکی توضیح بده؟ از دوستان کسی اینجا از شرکتی با گارانتی معتبر برای Asus خبر داره؟

بهترین شرکت گارانتی کننده Asus همون الماس-ویستا پخش هستش که تمام لپتاپ هاشو 2سال گارانتی میکنه به اضافه 1 سال گارانتی باتری.... (به نظر من 2سال گارانتی واسه لپتاپ عالیه ;) )

a_r_m_a_n
2010/12/03, 06:46 PM
منم asus را تایید می کنم
یه یک سالی هست فقط تعریفس را می شنوم
سازمان بازرگانی در مورد مشکلات در مدل های مختلف برند ها فقط asus بود که 1 مورد ایراد در مدلهای مختلف این برند معرفی کرده بود
اما sony با بیشترین ایراد فکر کنم در 8 مدل رتبه اول بود
البته hp هم دوستام دارن می گن ایراد داره

r.asadi79
2010/12/03, 09:29 PM
منم asus را تایید می کنم
سازمان بازرگانی در مورد مشکلات در مدل های مختلف برند ها فقط asus بود که 1 مورد ایراد در مدلهای مختلف این برند معرفی کرده بود

:eek:
:surprised:
زاها حدیدو چرا اونجوری کردی؟؟؟؟ :w15:

iceman10
2010/12/03, 09:36 PM
منم asus را تایید می کنم
اینارو ول کن چرا با زحا حدید شئخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

a_r_m_a_n
2010/12/04, 08:01 AM
خوشتون اومد ؟
یا تعصب دارید بش؟
آواتار جالبی گیر نیاوردم ابتکار به خرج دادم :biggrin: :redface:

r.asadi79
2010/12/04, 09:39 AM
خوشتون اومد ؟
یا تعصب دارید بش؟
آواتار جالبی گیر نیاوردم ابتکار به خرج دادم :biggrin: :redface:

نه خوشم اومد حرکتت جالب بود :w15:
ولی آخه با این کارت اعتبارت تو باشگاه زیر سوال میره :w01:

a_r_m_a_n
2010/12/04, 10:40 PM
:smoke:

G1-forugh_kazemi
2010/12/06, 08:01 PM
salam azizam man daghighan moshkele toro dashtam va kheily peygiri kardam to hame beranda ke nega kardam 1558 dell benazaram behtar omad alan ke daram azash raziam

m_architect
2010/12/07, 07:34 PM
سلام
من چون یه پی سی قوی بستم دیگه لازم ندارم که به لب تاپ قوی بخرم. بهترین چیزی که میشه تو مایه های 1100 خرید چیه؟ ترجیحا 14 اینچ باشه. کارای زیاد سنگین نمی خوام باهاش بکنم ولی نمی خوام واسه کارای عادیمون کم بیاره در ضمن زیباییشم مهمه برام

AIDA.E
2010/12/10, 12:28 PM
سلام دوستان منم اخیرا لپ تاپ دل خریدم مدل 5010 می خوام نظرتون رو بدونم .البته شاید کمی دیر شده باشه ولی میخوام تازه زوده ببینم چکار کردم؟!
cpu:2.5corel 5
ram:4 g
h.d.d:500 g
LED:15.6 LED
VGA:2.7
WIN:7
البته نمیدونم که کش این مدل چنده؟لطفا اگه کسی میدونه این رو بهم بگه که کش این مدل چند گیگه؟ممنون میشم!
اگر حد.د قیمتی هم ازش میدونید بهم بگید!کلا یه وارسیش بکنید.مر30.بای

maj5
2010/12/10, 02:48 PM
سلام دوستان منم اخیرا لپ تاپ دل خریدم مدل 5010 می خوام نظرتون رو بدونم .البته شاید کمی دیر شده باشه ولی میخوام تازه زوده ببینم چکار کردم؟!
البته نمیدونم که کش این مدل چنده؟لطفا اگه کسی میدونه این رو بهم بگه که کش این مدل چند گیگه؟ممنون میشم!

به احتمال زیاد 3مگابایت

maryam28
2010/12/10, 02:58 PM

سلام دوست عزیز
اگه برای کارای سنگین مثل 3دی و ویری و... میخوای حتما مدلی بگیر که سی پی یوش core i5 یا core i7 باشه
مدل 5010 مدل خیلی خوبیه قیمت حدودا 980 تومنه و وزنش 2 کیلو و 80
15.6 اینچیه

سلام
من چون یه پی سی قوی بستم دیگه لازم ندارم که به لب تاپ قوی بخرم. بهترین چیزی که میشه تو مایه های 1100 خرید چیه؟ ترجیحا 14 اینچ باشه. کارای زیاد سنگین نمی خوام باهاش بکنم ولی نمی خوام واسه کارای عادیمون کم بیاره در ضمن زیباییشم مهمه برام

زیباترین لپ تاپ ها برای برند سونیه

Ardalan Off
2010/12/16, 02:37 PM
سلام
میشه نظرتون رو در مورد این لبتاب بدونم؟
ممنون.

Toshiba satellite A665-3DV8
http://us.toshiba.com/images/products/satellite-a665-3dv8-600-05.jpgPerformance

Processor* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#ProcessorCentralProcessingUnit','yes ','yes','500','325'))
Intel® Core™ i7-740QM (http://syndication.intel.com/DistributeModule.aspx?id=15003) processor
Operating System* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#OperatingSystem','yes','yes','500',' 325'))
Genuine (http://www.toshibadirect.com/td/b2c/toshibadirect.to?page=genuineWindows) Windows 7 Home Premium (64-bit)* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#SixtyFour-BitComputing','yes','yes','500','325'))
Graphics Engine* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#GraphicsGraphicsProcessingUnit','yes ','yes','500','325'))
NVIDIA® GeForce® GTS 350M
Graphics Memory* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#GraphicsGraphicsProcessingUnit','yes ','yes','500','325'))
2781MB total: 1GB GDDR3 discrete memory + up to 1757MB shared memory w/NVIDIA® TurboCache™ technology
Memory and Storage

Memory* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#MemoryMainSystem','yes','yes','500', '325'))
6GB DDR3 memory
Hard Drive* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#HardDiskDriveHDDCapacity','yes','yes ','500','325'))
640GB HDD (5400rpm)
Optical Drive* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#OpticalDrive','yes','yes','500','325 '))
Blu-ray Disc™ Rewriteable (RE) and DVD SuperMulti drive with Labelflash®* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#Blu-RayDiscPlayer','yes','yes','500','325'))
Audio and Video

Display Size* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#Display','yes','yes','500','325'))
15.6" widescreen
Display Type* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#Display','yes','yes','500','325'))
HD TruBrite® LED Backlit display (3D Ready)
Display Resolution* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#Display','yes','yes','500','325'))
16:9 aspect ratio, Supports 720p content, 1366x768 (HD), 120Hz
3D Package
NVIDIA® 3D VISION™ Kit (glasses, USB 2.0 type A to 5-pin mini-B cable)
Note: 3D Vision IR emitter embedded in display bezel
Audio
Microphone input port with Sleep and Music, Headphone jack (stereo), Built-in microphone, harman/kardon® stereo speakers
Communication

Webcam
Webcam and microphone built into LCD bezel
Wireless LAN* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#Wireless','yes','yes','500','325'))
Wi-Fi® Wireless networking (802.11b/g/n)* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#Wireless-N','yes','yes','500','325'))
Bluetooth
Bluetooth® V2.1 + EDR
Modem* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#ModemSpeed','yes','yes','500','325') )
No Modem port
LAN
10/100/1000 Ethernet LAN
Power

AC Adapter
120W (19V x 6.32A) Auto-sensing, 100-240V / 50-60Hz input
Battery
High Capacity Li-Ion (98Wh, 12-cell)
Battery Life* (http://javascript<b></b>:popWindow('http://www.toshibadirect.com/td/b2c/disclaimer.to#BatteryLifeRating','yes','yes','500' ,'325'))
Up to 4.42 hours
$1,699.99

maryam28
2010/12/16, 09:16 PM
کارت گرافیکش چه نوعیه؟
Ati or gforce???

Majid Abdollahi
2010/12/17, 02:10 AM
برو سراغ لپ تاپ ها اچ پی. مطمئن باش ضرر نمیکنی

Ardalan Off
2010/12/17, 08:12 AM
کارت گرافیکش چه نوعیه؟
Ati or gforce???

برو سراغ لپ تاپ ها اچ پی. مطمئن باش ضرر نمیکنی

دوستام HP دارن راضی نیستن
بنظرم پاسخگویه خوبی واسه کارای سنگین خودمون نیست

r.asadi79
2010/12/17, 10:41 AM
سلام

چون زیبایی واست خیلی مهمه منم میگم سونی...

سلام دوست عزیز
اگه برای کارای سنگین مثل 3دی و ویری و... میخوای حتما مدلی بگیر که سی پی یوش core i5 یا core i7 باشه
مدل 5010 دل خیلی خوبیه قیمت حدودا 980 تومنه و وزنش 2 کیلو و 80
15.6 اینچیه
زیباترین لپ تاپ ها برای برند سونیه

من لپتاپ های دل و به کسی پیشنهاد نمیکنم...
سونی
:w16:

درسته :w16:

maryam28
2010/12/17, 11:16 AM
کارت گرافیکشم بالاس
تا چه قیمتی میخوای هزینه کنی؟

hp کارت گرافیکاش پایینه
به نظر من غیر از برند های سونی،دل و ایسر برند دیگه ای نگیر این ها امتحان خودشونو پس دادن

بگو تا چه قیمتی میخوای تا یه مدل خوب بهت معرفی کنم

Ardalan Off
2010/12/17, 03:17 PM
hp کارت گرافیکاش پایینه
به نظر من غیر از برند های سونی،دل و ایسر برند دیگه ای نگیر این ها امتحان خودشونو پس دادن

من 3 ساله توشیبا دارم بیچاره کلی ازش کار کشیدم
هنوزم خون تو رگاش جاریه:دی
داره خوب کار می کنه
شاید یه خوبی که توشیبا داره اینه که اکثر قطعاتش رو خودش می زنه .

راستش براند دل مورد پسندم نیست

قیمت همون حدود 1.5

-------

یه لبتاب دیگه هم که دیدم توشیبا سری Qosmio هست از سری لبتابای گیمینگه
فقط مشکلش اینه که خیلی بزرگه و سنگین

http://ecx.images-amazon.com/images/I/61zwspUu%2BYL._AA1000_.jpgIntel Core i7-740QM Processor 1.73 GHz (2.93 GHz with Turbo Boost Technology), 6MB L3 Cache

Configured with 6GB DDR3 1066MHz (max 8GB) 2 main memory slots. Both slots occupied.

64GB Serial ATA solid state drive and a 500GB (7200 RPM) Serial ATA hard disk drive with TOSHIBA Hard Drive Impact Sensor (3D sensor), Blu-ray Disc ROM and DVD SuperMulti drive with Labelflash supporting 12 formats

18.4" diagonal widescreen TruBrite TFT LCD display at 1920 x 1080 native resolution (FHD) with Native support for 1080p content at a 16:9 aspect ratio, NVIDIA GeForce GTX 460M with 1.5GB GDDR5 discrete graphics

Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit with a 12 cell/48Wh Lithium Ion battery pack; Battery Life (measured by MobileMark 2007): 3 hours, 47 minutes

M.AYDIN
2010/12/17, 03:29 PM
لینک زیر میتونه خیلی کمک کنه

http://www.esafir.com/laptop?gclid=CK69prKr86UCFZMK3wodszSBnw

maryam28
2010/12/18, 02:42 PM
با این قیمت میتونی یه لپ تاپ سونی بگیری
s series این سری 13 اینچه
زیباس وزنشم 2 کیلو
لپ تاپای سونی هم وزنشون کمه هم زیبایی دارن
هم 3 سال گارانتی

r.asadi79
2010/12/18, 03:32 PM
hp کارت گرافیکاش پایینه

با سونی و ایسر کاملا موافقم ولی بجای دل باید ایسوس رو جایگزین کنی چون من خودم ایسوس دارم و با این برند آشنایی کامل دارم. ایسوس از لحاظ کارایی و زیبایی چیزی کم نداره و همونطور که دوستان تو پستای قبلی گفتن کمترین آمار خرابی رو بین لپتاپ ها در سال های اخیر داشته... ولی تا به حال نشده که خبری از داغ نکردن و کارنکردن وایرلس و دیگر مشکلات دل به گوش نرسه....

r.asadi79
2010/12/18, 03:42 PM
سلام،

سلام لپ تاپ های dell و HP که در بازار ایران هستند اغلب refurbished هستند . یعنی به دلیل اشکال فنی یکبار به کارخانه ارجاع و تعمیر شده و سپس بدون گارانتی وارد بازار می شوند . به همین دلیل قیمت ها و مشخصات وسوسه کننده ای دارند . توصیه میکنم اگرمی خواهید از این برند خرید کنید ، توسط آشنایان مقیم خارج از کشور ( ترجیحا اروپا و امریکا ) آن را نهیه نمایید . در غیر اینصورت برند های sony , asus , acer پیشنهاد می شود.

این حدود مشخصات رو در برند های sony , asus , acer چک کنید و با توجه به بودجه خرید کنید :

در یک نظر سنجی معتبر acer بعد از sony قرار گرفت . توصیه می کنم acer رو امتحان کنید . من لپ تاپ زیاد داشتم ولی 2 تای آخرشون acer بودند و فوق العاده راضی هستم . اگر با 800000 تومن می خواهید خرید کنید acer بهترین گزینه هست یادتون نره که حتما گارانتی سازگار ارقام باشه

دوستان به این پستای بالا توجه کنید... میتونه بهتر شما رو با برندهای مختلف و مشخصات مورد نیازتون آشنا کنه. خصوصا پست دوم.

مهیارسامسونگ
2010/12/19, 01:43 PM
SAMSUNG R439

مشخصات

نام شرکت سازنده
سامسونگ

مدل
R439

پردازنده
نوع پردازنده
Core I5-520M
سرعت پردازنده

2.40GHz to 2.93GHz
سرعت BUS پردازنده

حافظه CACHE پردازنده
3MB
حافظه

نوع رم
DDR3
حافظه رم

3GB
هارد دیسک

500GB
درایو نوری

دی وی دی رایتر
صفحه نمایش

نوع و نسبت صفحه نمایش
LED
اندازه صفحه نمایش

14INCH
حداکثر رزولوشن

1366 x 768
گرافیک

مدل گرافیک
ATI 5450
حافظه گرافیک

512MB
اتصالات شبکه

مودم
ندارد

کارت شبکه - Lan
دارد

شبکه بی سیم - WLan
دارد

بلوتوث
دارد

باتری
نوع باتری
6CELL

سایر امکانات
کارت خوان - Memory Reader
دارد

وب کم
دارد

iLink-1394
ندارد

ورودی ها و خروجی ها
HDMI - 3 x USB2.0 - 3-in-1 (SD, SDHC, MMC)

سیستم عامل

امکانات دیگر

مشخصات فیزیکی

وزن

2.1Kg

ابعاد
343.9 x 238.6 x 29.5 ~ 36.5(WDH)mm

رنگ
مشکی

http://www.solidblogger.com/wp-content/uploads/2010/09/mt03.jpg

r.asadi79
2010/12/19, 06:31 PM
http://www.solidblogger.com/wp-content/uploads/2010/09/mt03.jpg

قیمت؟ :w20:

مهیارسامسونگ
2010/12/19, 06:41 PM
راستش قیمت ندارم . ولی اگه تا 1تومن هم باشه می ارزه ...

r.asadi79
2010/12/20, 02:09 PM
راستش قیمت ندارم . ولی اگه تا 1تومن هم باشه می ارزه ...

آره زیر یه تومن باشه می ارزه ولی من لپتاپ سامسونگ جایی ندیدم.

مهیارسامسونگ
2010/12/22, 09:17 PM
این لپ تاپ رو من قیمت کردم این لپ تاپ با اون سیستمی که نوشته بودم با قیمت 1.170 فروخته میشه . چرا الان توی بازار رضا که بری بیشتر مغازه ها این مدل رو دارن . اگه هم بری بازار نزدیک میدون ولیعصر بغل پله برقی لپ تاپ های سامسونگ رو برای کار کردن گذاشتن . اگه بازم حرفه ای تر میخوای وایسا سری rf سامسونگ داره میاد که خیلی بهتره حتی سی پی یو آ7 هم داره ... اینو بدون که فقط سامسونگ

urmo
2010/12/23, 09:38 AM
دوستان نظرات خودشون را میدن من هم یک چیزی بگم تجربه من رو چند تا لب تاپ این رو نشون داده که لب تاپ به درد معمار برا کار کردن گرافیکی نمیخوره شما که نمیخوای تو سفر یا تو ماشین رندر بگیری یا کار کنی یک جای ثابتی داری بالاخره پی سی بهترین گزینه هست شما میخوای 1.5 الی 2 میلیون بدی لب تاپ آیا کارای لازم رو داره نه شما با این پول میتونی بهترین سیستم تو بازار رو جمع کنی حالا بگیم لب تاپ گرفتی من سه تا از لب تاپ های دوستام رو که میگفتم خیلی قویه آوردم خونه خودشون هم اومدن یک 1.5 داده بود یک 2 میلیون من یک فایل مکس را باز کردم و به هرسه دادم که رندر کنن هم زمان سیستم من سی پیو و رمش از اونها کمتر بود باور کنید نیم ساعت از اونها زودتر رندر تموم کرد ولب تاپ ها داغ کرده بودن و وقتی گرم میشن کارایی لب تاپ به شدت افت میکنه
بله معمار باید یک لب تاپ داشته باشه نه واسه کارهای اصلی معماری بلکه برای کارهای دیگه زیاد
اما باز اگه میخواین لب تاپ بگیرین دل رو پیشنهاد میکنم سونی نگیرید که ............

مهیارسامسونگ
2010/12/24, 12:33 PM
خوب گفتیا ولی آخرشو خراب کردی . چرا دل بگیرم سونی نگیریم ؟ مگه سی پی یو مثلا آی7 که روی دل هست با سی پی یو آی 7 سونی فرق داره ؟ جفتشون یه قدرت رو دارن . مارک یه لپ تاپ به سیستم توش نیست بلکه به کیفیت ساخت ربط داره وگرنه شرکت مثلا اینتل نمیاد که 10 مدل سی پی یو آی 7 720 کیو ام بزنه که 5 تاش یه چیز باشه 5 تا چیز دیگه ....
به نظر من مارک سلیقه ای که باید آدم ببینه کدوم قشنگ تر و سبک تر و ....
اون چیزی هم که گفتی خیلی عجیب بود برام که لپ تاپ شما ضعیف تر باشه ولی رندر رو سریع تر بگیره ..!!

urmo
2010/12/24, 01:34 PM
من برا این گفتم دل بگیر چون نسبت به قیمتی که داره کیفیت خوبی داره سونی قیمت بالای داره بله سی پیو با سی پی یو فرقی نداره اما وقتی cpu داخل یک لب تاپ هست که زود گرم میکنه و کارای پایین تری نسبت به همون مدل در پی سی داره
اگه منظورت از جمله لب تاپ ضعیفتر رندر سریع تر ---- من پی سی رو گفتم کامپیوتر خانگی - یعنی اگه سیستم خانگی با لب تاپ قدرت اسمی یکسانی داشته باشه این پی سی هست که کارایی بهتری در رندر گرفتن داره

r.asadi79
2010/12/25, 12:01 PM
من برا این گفتم دل بگیر چون نسبت به قیمتی که داره کیفیت خوبی داره سونی قیمت بالای داره بله سی پیو با سی پی یو فرقی نداره اما وقتی cpu داخل یک لب تاپ هست که زود گرم میکنه و کارای پایین تری نسبت به همون مدل در پی سی داره
اگه منظورت از جمله لب تاپ ضعیفتر رندر سریع تر ---- من پی سی رو گفتم کامپیوتر خانگی - یعنی اگه سیستم خانگی با لب تاپ قدرت اسمی یکسانی داشته باشه این پی سی هست که کارایی بهتری در رندر گرفتن داره

این یه مورد فقط در مورد لپتاپ های دل صدق میکنه....

بازم میگم دنبال دل نرین... داغ میکنه مشکل داره، مشکل داره.... گول قیمتشو نخورین....

دل اصل هیچ وقت تو ایران نمیاد... همه دل های موجود تو ایران تقلبین :razz:

مهیارسامسونگ
2010/12/27, 06:33 PM

شما دقیقا مارکی رو گفتی که سی پی یو توش خیلی داغ میکنه . طوری که من از گرمای لپ تاپ دوستم که 1520 هست برای گرم کردن دستام استفاده میکنم ولی مارک های دیگه که میبینم مثل ایسوز و ایسر هوای خیلی معمولی رو دارند

rahim.k
2010/12/27, 06:57 PM
نظرتون درباره لپ تاب دل مدل 5010 با سی پی یو آی 7 چیه ؟ قیمت گرفتم در حدود یک تومنه

r.asadi79
2010/12/27, 07:56 PM
شما دقیقا مارکی رو گفتی که سی پی یو توش خیلی داغ میکنه . طوری که من از گرمای لپ تاپ دوستم که 1520 هست برای گرم کردن دستام استفاده میکنم ولی مارک های دیگه که میبینم مثل ایسوز و ایسر هوای خیلی معمولی رو دارند

دقیقا ;)

amin_architect22
2010/12/29, 08:18 PM
من تازگی یه لپ تاپ خریدم نسبت به قیمتش خیلی هم ازش راضیم
dell 5010
intel corei3 2.40
ram 4.00gb
graphic ati 1g
hard 320gb
8300000 rial

amin_architect22
2010/12/29, 08:21 PM
من که کارم طراحیه ازش راضیم جواب میده خشگل هم هست قیمتشم خوبه

maryam28
2010/12/30, 04:18 PM
.................................................. ..............

maryam28
2010/12/30, 04:21 PM
من تازگی یه لپ تاپ خریدم نسبت به قیمتش خیلی هم ازش راضیم
dell 5010
intel corei3 2.40
ram 4.00gb
graphic ati 1g
hard 320gb
8300000 rial
این مدل خوبه ولی وزنش زیاده
از طرفی سی پی یوش پایینه و برای کارای 3دی و ویری مناسب نیست

amin_architect22
2011/1/01, 07:52 PM
این مدل خوبه ولی وزنش زیاده
از طرفی سی پی یوش پایینه و برای کارای 3دی و ویری مناسب نیست
من که vray کار میکنم راضیم

مهیارسامسونگ
2011/1/01, 10:06 PM
سی پی آی 3 برای رندر خوبه ولی تا وقتی آی 7 720 هست چرا آدم بره آی3 بگیره . به نظر من دل مدل 1557 از نظر قیمت و سیستم قیمت خوبی داره . ;)

Majid Abdollahi
2011/1/01, 10:44 PM
سلام.
ببین یه لپ تاپ بهت میگم ماه. یه چی میگم یه چی میشنوی!!!!!!!
HP pavilion dv6-3052nr
CPU: core i7
Cache: 6MG
RAM: 6GB DDRIII
Graphic: 1GB up to 4GB
جنس بدنه الومینیوم و به علاوه ی کلی مزایای دیگه......!!!!!!!!

Majid Abdollahi
2011/1/01, 10:45 PM
راستی قیمت خیلی خوبش رو یادم رفت!!!!!!!!
1.400.000 تومان

Majid Abdollahi
2011/1/01, 10:48 PM
راستی بچاها نظرتون راجع به لپ تاپ پیشنهادیه من چیه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
;)

Majid Abdollahi
2011/1/01, 10:58 PM
مریم جان ، منم با معمار باشی عزیز کاملا موافقم . اگه واقعا برای کاربری قراره دستگاه بخری حتما اصل هزینه رو بذار واسه PC . لپ تاپی که واقعا کار عالی گرافیک بکنه تا حدود 4 تومن می شه روش قیمت گذاشت . ولی یه چیز متوسط حداقل 2 تومن هست .
در حال حاضر با 2 میلیون میشه یه سوپر PC بست که هیچ چیزی کم نداشته باشه و بهترین کارها رو هم بشه باهاش انجام داد . انجمنهای مختلفی هستن که توش حتی سرعت رندر دستگاههای مختلف با مشخصات متفاوت مورد مقایسه و بررسی قرار گرفته .
PC هر وسیله ایش که خراب بشه به سادگی قابل تعویضه و هزینه خیلی زیادی نداره .ولی لپ تاپ به خاطر کوچیک بودنش هم ضعیفه و هم با کارهای سنگین خیلی زود از پا درمیاد .
قطعات نوت بوک حدودا متوسط 4 تا 8 برابر PC قیمت دارن و بعضا گیر هم نمیاد .
به خاطر کارهای پردازش بالایی که CPU باید انجام بده نا خودآگاه گرمای سیستم بالا میره و قطعات نوت بوک به خاطر پیوستگی بیش از حد به سرعت آسیب می بینن . و تمام این مشکلات توی یک PC قابل پیش بینی و حله .
موضوع مهم اینه که لپ تاپ یه وسیله است واسه پرزانته و کارراه انداز که واقعا پول زیاد خرج کردن واسش برای بچه های معماری اشتباهه . یه دستگاه با دو گیگ رم و مونیتور 15.4 (4MB کش ) و گارانتی و اصلی بودنش هر چی باشه درست نگهداریش کنی برات یه عمر کار می کنه .
توی نوت بوکها هم دل از همه قدرتمند تره به لحاظ استقامت . سونی از همه زیباتره و سبک تر .

با عرض پوزش با هیچ کدوم از حرفات موافق نیستم!!!!!
اولا که لپ تاپی که من معرفی کردم رو ببین با قیمتش و امکاناتش. هیچ کدوم از حرفات و اون 2میلیون و 4 میلیونت درست نیست!!!!!!
ثانیا بهترین لپ تاپ دنیا اچ-پی هستش و بعد اسوس. چون این دو شرکت کمترین تعداد خرابیهارو تو لپ تاپ دارن. نه دل و سونی!!!!

امید.ف
2011/1/01, 11:54 PM
ببخشید که من نظر میدم ولی توی لب تاب برای کار کردن هیچ کدام دل نمیشه البته زیر 2 تومان.

nahayat
2011/1/02, 02:06 AM
سلام.
ببین یه لپ تاپ بهت میگم ماه. یه چی میگم یه چی میشنوی!!!!!!!
HP pavilion dv6-3052nr
CPU: core i7
Cache: 6MG
RAM: 6GB DDRIII
Graphic: 1GB up to 4GB
جنس بدنه الومینیوم و به علاوه ی کلی مزایای دیگه......!!!!!!!!

قيمتش خيلى مناسبه اكه كارشم خوب باشه كه حرف نداره
من خودم الان دل دارم ولى به درد v ray , animation نميخوره ميخوام نو بخرم ولى نميدونم زياد با hp حال نميكنم
نظرت درباره sony جييه؟
سونى با رام 4 كيك 2,400$ البته مزاياى ديكهشو نميدونم

raha
2011/1/02, 02:48 AM
با عرض پوزش با هیچ کدوم از حرفات موافق نیستم!!!!!
اولا که لپ تاپی که من معرفی کردم رو ببین با قیمتش و امکاناتش. هیچ کدوم از حرفات و اون 2میلیون و 4 میلیونت درست نیست!!!!!!
ثانیا بهترین لپ تاپ دنیا اچ-پی هستش و بعد اسوس. چون این دو شرکت کمترین تعداد خرابیهارو تو لپ تاپ دارن. نه دل و سونی!!!!

من اچ پی TX2000 داشتم. خیلی زود خراب شد.. یکسال و نیم بیشتر کار نکرد!

جاییم که برده بودم واسه تعمیر میگفتش که بیشتر خرابیهایی که واسه ما میارن اچ پی و سونی هست

کدخدا
2011/1/02, 08:45 AM
دوستان لپ تاپ هایی که از مارک های hp و dell و sony توی ایران یافت می شه اکثرا لپ تاپ هیی که به کارخونه باز پس فرستاده شده و با رفع مشکل دوباره به بازار وارد شده
از نظر خرابی لپ تاپ های hp در صدر هستن و بیشترین خرابی رو توی ایران دارن و بعد از اون لپ تاپ های dell هستن.

erezaei
2011/1/03, 11:51 AM
راستی بچاها نظرتون راجع به لپ تاپ پیشنهادیه من چیه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
;)
دوست عزیز من هم میخواستم همین مدل رو بگیرم.ولی از چند نفر پرسیدم از لحاظ گارانتی و خدای نکرده در صورت خرابی بدجور تو دردسر می افتی.

samane.genious
2011/1/03, 11:53 AM
من که نفهمیدم چه مارکی بهتره؟ نظرم روی دل 1558
می خوام یه چیزی باشه که زود خراب نشه راحتم بشه باهاش مکسو انجام داد و رندر گرفت لطفا اگه مدل بهتری میشناسید بگین نظرتون رو هم راجع به این مدل بگین بخصوص اونایی که باهاش کار کردن مرسی.

erezaei
2011/1/03, 12:15 PM
راستی خودم میخواستم N82jq -Asusبگیرم (http://shop.pconline.ir/Products/Product_notebook_asus_N82JQ_VX087-7219.aspx)("14 و هم چنین وزن 2.2 کیلو) البته Core i7-720 که توی پایتخت با گارانتی الماس خاورمیانه و Core i7-740 قیمتش 1.430 بود ولی به دلیل بالاتر بودن گرافیک آخر سر رفتم Lenovo Y560 با گارانتی سازگار ارقام گرفتم ازش هم راضی هستم.توضیحاتش اینجا هست (http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1166).
این دو مدل به همراه N61jq (http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZfpnPRZ5UxVOtrHJ) -Asus به نظر من و بعد 2ماه تحقیق فشرده جزء بهترین هاست.

Majid Abdollahi
2011/1/03, 01:25 PM
من اچ پی TX2000 داشتم. خیلی زود خراب شد.. یکسال و نیم بیشتر کار نکرد!

جاییم که برده بودم واسه تعمیر میگفتش که بیشتر خرابیهایی که واسه ما میارن اچ پی و سونی هست

من این مطلب رو از خودم نگفتم ک!!!! نظرسنجی سایت ویکیپدیا بوه!!! متاسفانه ندارمش که واستون بذارم

Majid Abdollahi
2011/1/03, 01:31 PM
قيمتش خيلى مناسبه اكه كارشم خوب باشه كه حرف نداره
من خودم الان دل دارم ولى به درد v ray , animation نميخوره ميخوام نو بخرم ولى نميدونم زياد با hp حال نميكنم
نظرت درباره sony جييه؟
سونى با رام 4 كيك 2,400$ البته مزاياى ديكهشو نميدونم

ببین هرکی یه سلیقه و نظری داره. من خودم حتما این لپ تاپی که معرفی کردم رو میخرم. تو هم فکر نکنم 2.400 پول یه لپ تاپ با رم 4گیگ رو بدی!!!

erezaei
2011/1/03, 05:01 PM
به نظر من تو رنج قیمت 1.400 این سه مدلی که گفتم خوبه. هم از نظر گرافیک،هم از نظر CPU و همینطور رم خصوصاً اینکه رم بیشتر از 4 گیگ خیلی ضروری نیست.
مهمترین بخش کش 6مگ هست که صرفاً سری Core i7 رو شامل میشه که باعث میشه استفاده بهینه از CPU صورت بگیره.امیدوارم توضیحاتم به درد بخوره.
خصوصاً N82jq به این دلیل که USB3 داره که نسبت به USB2 سرعت انتقال غیر قابل مقایسه ای داره!همچنین وزن و صفحه تصویر "14 و همچنین از نظر ظاهر بیرونی جالب و به نظرم زیباتر و بهتره.
به دیدنش میارزه! :)

erezaei
2011/1/03, 05:14 PM
اگه یه کم منطقی تر نگاه کنید انتخاب آسون تر میشه.:smile: گزینه اول CPU

معرفی پردازشگرهای core i7 (http://www.iran-eng.com/%C3%99%C2%85%C3%98%C2%B9%C3%98%C2%B1%C3%99%C2%81%C 3%9B%C2%8C%20%C3%99%C2%BE%C3%98%C2%B1%C3%98%C2%AF% C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B2%C3%98%C2%B4%C3%9A%C2%AF%C3 %98%C2%B1%C3%99%C2%87%C3%98%C2%A7%C3%9B%C2%8C%20co re%20i7)

Core i5 یا Core i7 کدام مناسب شماست؟ (http://www.writeage.com/core_i5_vs_core_i7_which_is_best_for_you_cpu_overv iew.html)

r.asadi79
2011/1/04, 09:06 PM
یکبار ASUS بخرین یک عمر خیالتون راحت باشه :)

اینم عکس های مدل N61jq :

واقعا از لحاظ زیبایی هم ایسوس چیزی کم نداره...

http://www.pic.iran-forum.ir/images/ok11pf9exjqubpx51a8.jpg (http://www.pic.iran-forum.ir/)

http://www.pic.iran-forum.ir/images/tovpkfjawe1ih6hekc0s.jpg (http://www.pic.iran-forum.ir/)

Majid Abdollahi
2011/1/05, 02:10 PM
سلام. دوستان در مورد اون لپ تاپ اچ-پی ک معرفی کردم فقط ضایعمون کردن!!!!!!!!:( منم دیروز رفتم پاساژ رضا!!! یه لپ تاپ دیدم باقلوا!!! هلو!!! با لباتون بازی میکنه!!!!:D البته اگه دوباره ضایع نشم!!!!:(

DELL XPS501
CPU core i7
Cache 6MG
RAM 6GB DDRIII
HDD 640
15.6 LED
Graphic 2GB up to 4GB

PRICE 1.400.000 T

ایشال که دیگه سر این حرف و حدیثی نباشه!!!!

erezaei
2011/1/05, 04:14 PM
سلام. دوستان در مورد اون لپ تاپ اچ-پی ک معرفی کردم ........
[/B][/COLOR][/SIZE]
CPU: Intel Core i7 740QM(1.73GHz) / CACHE:6.0 MB / FSB: 1066
RAM: 6GB DDR3
HDD: 640++ GB SATA
LCD: 15.6" LED
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer
VGA: GEFORCE GT 435 - 2GB Dedicated
PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth+ WebCam + HDMI
2.7 Kg / WIN7 / 9CEL
تو یه فروم دیگه یکی اینو معرفی کرده بود ولی قیمت یه نموره بیشتر بود البته گارانتیش رو نگفته بود!(1.480.000)

Majid Abdollahi
2011/1/05, 10:41 PM
CPU: Intel Core i7 740QM(1.73GHz) / CACHE:6.0 MB / FSB: 1066
RAM: 6GB DDR3
HDD: 640++ GB SATA
LCD: 15.6" LED
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer
VGA: GEFORCE GT 435 - 2GB Dedicated
PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth+ WebCam + HDMI
2.7 Kg / WIN7 / 9CEL
تو یه فروم دیگه یکی اینو معرفی کرده بود ولی قیمت یه نموره بیشتر بود البته گارانتیش رو نگفته بود!(1.480.000)

قیمتش همینی ک گفتم درسته!!!

hagir
2011/1/06, 01:56 AM
سلام من می خوام اپل بگیرم راهنمایی کنید تا قیمت 2ملیون

r.asadi79
2011/1/06, 08:51 AM
سلام من می خوام اپل بگیرم راهنمایی کنید تا قیمت 2ملیون

اگه اپل بگیری تو تهیه نرم افزار ها به مشکل بر میخوری...

مگر اینکه به خوای به هزار زور و زحمت بجای مک روش ویندوز نصب کنی، که اونم کاره غیر منطقی ایه...

اگه میخوای این کارو بکنی پس چرا رفتی دنبال اپل...

اپل سخت افزار خودشو متناسب با سیستم عامل خودش تنظیم میکنه.... یعنی اپل روی سیستم عامل خودش بیشترین کارایی رو داره ;)

yalda_2010
2011/1/07, 11:27 AM
سلام 1 سوال هاز کی لپ تاپ لازمه؟

maryam28
2011/1/08, 02:17 PM
[QUOTE=Majid Abdollahi;3045345]سلام. دوستان در مورد اون لپ تاپ اچ-پی ک معرفی کردم فقط ضایعمون کردن!!!!!!!!:( منم دیروز رفتم پاساژ رضا!!! یه لپ تاپ دیدم باقلوا!!! هلو!!! با لباتون بازی میکنه!!!!:D البته اگه دوباره ضایع نشم!!!!

ما که ضایع نکردیم
این حرفا چیه؟؟؟؟؟
ما فقط نظدمونو گفتیم

راجع به این مدل دل که گفتین:وزنش زیاده
صفحه نمایشش هم بزرگه
به نظر من سونی بگیرید بهتره
با ابن قیمت میتونید یه سونی خوب بگیرید
اگه خواستین یه مدل معرفی میکنم

masoud_persia
2011/1/10, 07:21 PM
الان لپ تاپها خیلی قدرتشون بالا رفته، مهم نیست واسه چه کاری بخوای تقریبا همشون جواب میدم(البته دیگه خیلی هم ارزون نباشه).
واسه همین به نظر من بهترین لپ تاپ اپل هست. چون از نظر طراحی بی نظیر هست و رقیبی براش وجود نداره. بعضی از دوستان گفتم که تو تهیه نرم افزار به مشکل میخوری. اینم درست نیست چون میتونی ویندوز 7 رو روش نصب کنی کامل هم ساپورت میکنه. میتونید کارتخصصی رو تو ویندوز انجام بدید و کارهای عادی رو تو مکینتاش که خیلی واسه این کار مناسب هست.

r.asadi79
2011/1/10, 08:25 PM
الان لپ تاپها خیلی قدرتشون بالا رفته، مهم نیست واسه چه کاری بخوای تقریبا همشون جواب میدم(البته دیگه خیلی هم ارزون نباشه).
واسه همین به نظر من بهترین لپ تاپ اپل هست. چون از نظر طراحی بی نظیر هست و رقیبی براش وجود نداره. بعضی از دوستان گفتم که تو تهیه نرم افزار به مشکل میخوری. اینم درست نیست چون میتونی ویندوز 7 رو روش نصب کنی کامل هم ساپورت میکنه. میتونید کارتخصصی رو تو ویندوز انجام بدید و کارهای عادی رو تو مکینتاش که خیلی واسه این کار مناسب هست.

اینو به شما حق میدم که بهترین لپتاپ اپل ;)

ولی ببینید دوست عزیز هیچکس چنین کاری نمیکنه که اپل بخره تا بخواد روش ویندوز نصب کنه...

این یه کاره کاملا غیر منطقیه....

البته معذرت میخوام که چنین حرفی رو میزنم ولی ما ایرانی ها بعضی وقت ها عادت داریم که بعضی از چیزها رو تو جای غیر تخصصی استفاده کنیم

m_architect
2011/1/10, 11:14 PM
پس از مدت ها جستجو و تحقیق و دو دلی نهایتا ما هم به خونواده asus پیوستیم!

r.asadi79
2011/1/11, 01:39 PM
به خانواده ASUS خوش اومدی :gol:

http://www.pic.iran-forum.ir/images/ssw6rqrsu8jnf146hlth.gif (http://www.pic.iran-forum.ir/)

nasimesahel
2011/1/15, 11:36 PM
سلام به همگی.
من یه لپ تاپ میخوام حدود 1300000،بین چند مورد شک دارم،اگه کسی از قیمتها هم اطلاعی داره ممنون میشم اگه بگه،اینم مدلها:

asus n82

asusn61jq

asus a42ja

lenovo y560

hp dv6-3050

hp "-2142

hp-2170

msi -gt660

مرسی

nasimesahel
2011/1/15, 11:40 PM
شما چی پیشنهاد میکنید:
hp
asus
lenovo
msi
???

alen.petrosiyan
2011/1/16, 12:04 AM
سلام به همگی.
من یه لپ تاپ میخوام حدود 1300000،بین چند مورد شک دارم،اگه کسی از قیمتها هم اطلاعی داره ممنون میشم اگه بگه،اینم مدلها:

asus n82

asusn61jq

asus a42ja

lenovo y560

hp dv6-3050

hp "-2142

hp-2170

msi -gt660

مرسی

سلام
مدل لپ تاپ من
lenovo y560
هست.خیلی ازش راضی هستم قیمتش حدود 1250000است.صفحه ی کیبورد بسیار خوب دارد طوری که بعد از تایپ زیاد احساس درد در انگشتانت نمی کنی.ویندوز 7 اصل دارد.انتی ویروسش مک آفی و دارای افیس و به همراه برنامه های جانبی. سرعت پردازش فوق العاده ای دارد.نسبت به سیستم سونی خیلی بهتر و کارآمدتر
اتوکد و کتیا را به راحتی اجرا میکند آخ هم نمی گوید.

nasimesahel
2011/1/16, 01:37 AM
سلام
مدل لپ تاپ من
lenovo y560
هست.خیلی ازش راضی هستم قیمتش حدود 1250000است.صفحه ی کیبورد بسیار خوب دارد طوری که بعد از تایپ زیاد احساس درد در انگشتانت نمی کنی.ویندوز 7 اصل دارد.انتی ویروسش مک آفی و دارای افیس و به همراه برنامه های جانبی. سرعت پردازش فوق العاده ای دارد.نسبت به سیستم سونی خیلی بهتر و کارآمدتر
اتوکد و کتیا را به راحتی اجرا میکند آخ هم نمی گوید.

ممنون بابت جواب
من شنیدم صفحه نمایش lenovo y560 کنتراست و روشنایی خوبی نداره!!
نظر شما در این مورد چیه؟راستی چه مدتیه که از این لپ تاپ استفاده میکنید؟
کسی اطلاعی نداره؟؟

r.asadi79
2011/1/16, 01:48 PM
سلام به همگی.

asus n82

asusn61jq

asus a42ja

lenovo y560

hp dv6-3050

hp "-2142

hp-2170

msi -gt660

مرسی

سلام

پیشنهاد من ASUS. چون خودم ایسوس دارم و خیلی هم راضی ام...

ایسوس از همه لحاظ یک لپتاپ بی نقصه...

اگه پستای چند صفحه قبلو بخونی به نتایج خوبی میرسی ;)

ممنون بابت جواب
من شنیدم صفحه نمایش lenovo y560 کنتراست و روشنایی خوبی نداره!!
نظر شما در این مورد چیه؟راستی چه مدتیه که از این لپ تاپ استفاده میکنید؟
کسی اطلاعی نداره؟؟

دقیقا همینطوره دوست عزیز....

r.asadi79
2011/1/16, 01:49 PM
شما چی پیشنهاد میکنید:
hp
asus
lenovo
msi
???

خوب ایسوس با 3تا لپتاپ دیگه اصلا قابل مقایسه نیست

neda...
2011/2/09, 10:55 PM
سلام اگه میشه این مدل سونی که گفتی بگو من سونی دوست دارم

elymah12886
2011/2/12, 09:39 PM
سلام منم ميخوام لپ تاب بخرم ولي واقعا با مشكل مواجه شدم قيمتش تا 2 ميليون مشكل ندارم قيافشم خيلي مهم نيست ولي كارايي بالايي ميخوام داشته باشه
ممنون ميشم كمكم كنين.متشكرم

r.asadi79
2011/2/14, 05:26 PM
یه لپتاپ فوق العاده از ASUS که تو بازار ایران هم هست... ;)

مدل NX90JQ

CPU: corei7 2.9 8mg cache

RAM: 8Gig DDR3

HD: 1Tra

VGA: G335

LED: 14

Modem, WebCam, BlueTooth, Card Reader,

Weight: 2.4

اینم عکساش:

http://www.pic.iran-forum.ir/images/43kr8260ojjk4xkl19p0.jpg (http://www.pic.iran-forum.ir/)

http://www.pic.iran-forum.ir/images/l659jyrcuntcskiw49t.jpg (http://www.pic.iran-forum.ir/)

قیمت 2,500,000 :D

سلامه
2011/2/16, 09:55 AM
سلام ميشه لطفا نظرتونو در مورد dell 15 58 بگين
همچنين در مورد sony مدل f136 fG/B
ممنون ميشم سريع جواب بدين
واسه كاراي معماري ميخوام

r.asadi79
2011/2/17, 01:51 AM
سلام ميشه لطفا نظرتونو در مورد dell 15 58 بگين
همچنين در مورد sony مدل f136 fG/B
ممنون ميشم سريع جواب بدين
واسه كاراي معماري ميخوام

با توجه به این که شما از لپتاپ برای کارای نسبتا سنگین معماری میخواین استفاده کنین توصیه میکنم دنبال DELL نرین. چون DELL موقع کارای سنگین داغ میکنه و ظرفیت خنک کردن خودشو به خوبی نداره...

سونی هم بخاطر اینکه نسبت به پولی که براش هزینه میشه قدرت مناسبی رو در اختیار نمیداره، مناسب ما معمار ها که انتظار قدرت زیاد رو داریم نیست...

توصیه من به شما اینه که دنبال ASUS و ACER باشین ;)

سلامه
2011/2/17, 11:18 AM
با توجه به این که شما از لپتاپ برای کارای نسبتا سنگین معماری میخواین استفاده کنین توصیه میکنم دنبال DELL نرین. چون DELL موقع کارای سنگین داغ میکنه و ظرفیت خنک کردن خودشو به خوبی نداره...

سونی هم بخاطر اینکه نسبت به پولی که براش هزینه میشه قدرت مناسبی رو در اختیار نمیداره، مناسب ما معمار ها که انتظار قدرت زیاد رو داریم نیست...

ممنونم كه جواب دادين
ميشه بگين چه نوع ASUS خوبه ؟ منظورم مدلشه؟ واينكه بهتره چند هسته اي باشه؟
با قيمتي حدود 1400
ممنون ميشم

mohsenplasma
2011/2/17, 01:01 PM
آقا یه سوال. لطفن بی تعصب بهم بگین:D
توشیبا چطوره؟
من 5 سال a2 tecra داشتم. باور کنید همه بلایی سرش اومد هنوز سالمه. ولی دیگه با cpu 1.5 و رم 1 جواب نمیده یه هیچوجه. چرا tecra a11 نگیرم؟ کارت گرافیکش هم کواردو هستش که اصلن مکانیزمش واسه ی رندرینگ عالیه
سرعت پردازشگر : 2.66 گیگاهرتز نوع پردازشگر : Intel® Core™ i7-620QM L2 Cache : 6 کیلوبایتF.S.B : 1066
حافظه اصلی : 4096 مگابایت نوع حافظه : DDR3 1066

نوع کارت گرافیک : QUADRO NVS 2100M حافظه گرافیکی : 1775 مگابایتحافظه اختصاصی:(Dedicated)512 مگابایتحافظه اشتراکی:(Shared)1263 مگابایت

قیمتش هم 1350000 هستش. نظر موافقتون چیه؟;)

Majid Abdollahi
2011/2/17, 05:02 PM
ممنونم كه جواب دادين
با قيمتي حدود 1400
ممنون ميشم

سلام. برو dell xps 501 رو بخر. عالیه. قیمتشم 1.400.000. حرف نداره. شک نکن!!

r.asadi79
2011/2/17, 06:20 PM
ممنونم كه جواب دادين
با قيمتي حدود 1400
ممنون ميشم

مدل Pro N53JN با قیمت 1،390،000

آقا یه سوال. لطفن بی تعصب بهم بگین
توشیبا چطوره؟
من 5 سال a2 tecra داشتم. باور کنید همه بلایی سرش اومد هنوز سالمه. ولی دیگه با cpu 1.5 و رم 1 جواب نمیده یه هیچوجه. چرا tecra a11 نگیرم؟ کارت گرافیکش هم کواردو هستش که اصلن مکانیزمش واسه ی رندرینگ عالیه
سرعت پردازشگر : 2.66 گیگاهرتز نوع پردازشگر : Intel® Core™ i7-620QM L2 Cache : 6 کیلوبایتF.S.B : 1066
حافظه اصلی : 4096 مگابایت نوع حافظه : DDR3 1066

نوع کارت گرافیک : QUADRO NVS 2100M حافظه گرافیکی : 1775 مگابایتحافظه اختصاصیDedicated)512 مگابایتحافظه اشتراکیShared)1263 مگابایت

قیمتش هم 1350000 هستش. نظر موافقتون چیه؟

شما که با توشیبا کار کردی و بهش اطمینان کامل داری، باز هم از توشیبا استفاده کن. مدل های تکرا توشیبا که به مدل های مهندسی معروف هستن، تقریبا میشه گفت هم در برابر ضربه و هم در برابر گرد و خاک مقاوم هستن.

من فقط از رو تجربه خودم و اطرافیانم میگم که کسی سراغ DELL نره... چون واقعا دیدم که اذیت میکنه... چون DELL اصل تو ایران نیست.

feri.lynn
2011/2/20, 12:29 AM

با سلام ! کی گفته سونی قدرت نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما 1 نگاه به سریه F سونی بنداز!!

Dota_Eng
2011/2/20, 12:34 AM
لپ تاپ هرچی باشه فرقی نداره
یک مهندس باید اطلاعات روز دنیا رو داشته باشه
این روز ها چه چیز هایی که نمیشنویم

r.asadi79
2011/2/20, 07:15 PM
با سلام ! کی گفته سونی قدرت نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما 1 نگاه به سریه F سونی بنداز!!

دوست عزیز من چنین حرفی رو نزدم که سونی قدرت نداره :) منظورم اینه که نسبت به هزینه ای که براش میشه قدرت مناسب رو در اختیار شما نمیذاره... سونی برند گرونیه. قدرتی رو که برای لپتاپ 1،500،000 تومنی بهتون میده، همون Performance رو برند های دیگه با هزینه های زیر 1میلیون و 100 در اختیار شما میذارن. ;)

لپ تاپ هرچی باشه فرقی نداره
یک مهندس باید اطلاعات روز دنیا رو داشته باشه
این روز ها چه چیز هایی که نمیشنویم

منظورتون چیه؟؟؟ :surprised:

feri.lynn
2011/2/20, 09:21 PM
[QUOTE=r.asadi79;3251349]دوست عزیز من چنین حرفی رو نزدم که سونی قدرت نداره :) منظورم اینه که نسبت به هزینه ای که براش میشه قدرت مناسب رو در اختیار شما نمیذاره... سونی برند گرونیه. قدرتی رو که برای لپتاپ 1،500،000 تومنی بهتون میده، همون Performance رو برند های دیگه با هزینه های زیر 1میلیون و 100 در اختیار شما میذارن. ;)

:surprised: 2 تا مثال بزنید ببینیم زیر 1/100000 چی میدن ؟؟؟ که سونی همونو میده 1/500000 ؟؟؟؟؟
مثلا مدل F133FX با کانفیگی که داره , کدوم برند دیگه زیر 1/100000 میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :surprised::surprised::surprised:

Behzad Rastegar
2011/2/20, 09:31 PM
سلام همکار عزیز،در جوابت باید بگم گزینه های زیادی وجود داره ولی بر عکس تفکرات که فکر میکنن گرافیک باید بالا باشه ولی 3D MAX به RAM & CPU بالا احتیاج داره ولی از نظر برند با اینکه خودم DELL دارم ولی ایسوس رو پیشنهاد میکنم چون خدای سخت افزاره،اگه اطلاعاتی در مورد طراحی مرکز خرید داری خوشحال میشم بدونم

feri.lynn
2011/2/21, 02:14 PM
سلام همکار عزیز،در جوابت باید بگم گزینه های زیادی وجود داره ولی بر عکس تفکرات که فکر میکنن گرافیک باید بالا باشه ولی 3D MAX به RAM & CPU بالا احتیاج داره ولی از نظر برند با اینکه خودم DELL دارم ولی ایسوس رو پیشنهاد میکنم چون خدای سخت افزاره،اگه اطلاعاتی در مورد طراحی مرکز خرید داری خوشحال میشم بدونم

عرض ادب همکار عزیز . حرف تون در مورد کارت گرافیک کامل صحیح . به نظرتون 1یک شرکت تایوانی می تونه خدای سخت افزار باشه یا یک شرکت ژاپنی و آمریکایی؟؟

m_architect
2011/2/21, 02:23 PM
عرض ادب همکار عزیز . حرف تون در مورد کارت گرافیک کامل صحیح . به نظرتون 1یک شرکت تایوانی می تونه خدای سخت افزار باشه یا یک شرکت ژاپنی و آمریکایی؟؟

ببینید شرکتی مثل اسوس با سابقه ای که داره نشون داده محصولاتش تضمین کننده ی اعتبارشن. من خودم اسوس گرفتم و واقعا راضیم. مخصوصا اینکه واسه کارای سنگین نسبت به بقیه لب تاپا خیلی کمتر داغ میکنه. اسوس سابقه درخشانی تو سخت افزار داره. البته این دلیل نمیشه که قدرت سونیو نادیده گرفت. اون هم محصولت فوق العاده ای داره.

hagir
2011/2/21, 03:35 PM
سلام بچه ها من میخوام لب تاپ بگیرم تا نهایت دیگه 2 میلیون به نظرتون apple یا vaio
برای کارای 3d max و revit می خوام شما کد.م برند و کدو مدلش پیشنهاد میکنین؟

feri.lynn
2011/2/21, 09:48 PM
ببینید شرکتی مثل اسوس با سابقه ای که داره نشون داده محصولاتش تضمین کننده ی اعتبارشن. من خودم اسوس گرفتم و واقعا راضیم. مخصوصا اینکه واسه کارای سنگین نسبت به بقیه لب تاپا خیلی کمتر داغ میکنه. اسوس سابقه درخشانی تو سخت افزار داره. البته این دلیل نمیشه که قدرت سونیو نادیده گرفت. اون هم محصولت فوق العاده ای داره.

بله خوب هر کس 1 نظری داره ! سونی هم نسبت به بقیه کمتر حرارت تولید میکنه. یعنی الان همه برند ها و کمپانی هایی که سخت افزار تولید می کنن , پایه معماری قطعاتشون مصرف کمتر و حرارت کمتره !! و قدرت بیشتر !
باید به سابقه و کشور سازنده نگاه کرد و قطعات سخت افزاری یا همون کانفیگ . و بعد به طراحی و راحتی . که شامل خوش دستی تو تایپ و صفحه کلید و دسترسی تو نور کم. و وزن و درجه باز شدن ال سی دی و هر چی که 1 کاربر نیاز داره !
من به شخصه اول سونی vaio و بعد apple macbook رو می پسندم. البته هر دوی اینها پول design نشون هم میگیرن, اما ارزش داره ! انتخاب من سونی vaio بوده .

nazanin67.9
2011/2/24, 11:06 AM
میگن کارته گرافیکیش 2 هست فنش نمیتونه دوام بیاره وکارت گرفیکیش میسوزه

r.asadi79
2011/2/25, 01:52 AM

ایسوس یکی از غول های سخت افزار در دنیاست. و تنها شرکتی که بیشتر قطعات داخلی لپتاپ خودش رو، خودش تامین میکنه... حتی لپتاپ های معتبری مثل سونی هم، از سخت افزار های ایسوس تو لپتاپ خودش استفاده میکنه..

بنابر این، این حرف شما که گفتین (یک شرکت تایوانی نمی تونه خدای سخت افزار باشه) و کشور سازنده رو ملاک شناسایی و شناخت لپتاپ قرار دادین، زیاد منطقی نیست.

شما که جدیدا به خانواده ایسوس پیوستین میتونین سندی برای تمام دفاعیات من از شرکت ایسوس باشین. :)

فقط نکته باقی مونده اینه که بالا رفتن اعتبار ایسوس، این برند رو داره به یکی از برنده های گران قیمت تبدیل میکنه.

در ضمن لپتاپ های ACER هم لپتاپ های خوبی هستند. ولی بخاطر قیمت خیلی پایینشون یکمی شک برانگیز شدن، که اونم دلیلش فقط و فقط نداشتن سیستم عامل اوریجنالِ. وگرنه حتی برای کار های سنگین هم لپتاپ های نسبتا خوبی هستن.

feri.lynn
2011/2/25, 11:18 AM
ایسوس یکی از غول های سخت افزار در دنیاست. و تنها شرکتی که بیشتر قطعات داخلی لپتاپ خودش رو، خودش تامین میکنه... حتی لپتاپ های معتبری مثل سونی هم، از سخت افزار های ایسوس تو لپتاپ خودش استفاده میکنه..

بنابر این، این حرف شما که گفتین (یک شرکت تایوانی نمی تونه خدای سخت افزار باشه) و کشور سازنده رو ملاک شناسایی و شناخت لپتاپ قرار دادین، زیاد منطقی نیست.

شما که جدیدا به خانواده ایسوس پیوستین میتونین سندی برای تمام دفاعیات من از شرکت ایسوس باشین. :)

فقط نکته باقی مونده اینه که بالا رفتن اعتبار ایسوس، این برند رو داره به یکی از برنده های گران قیمت تبدیل میکنه.

در ضمن لپتاپ های ACER هم لپتاپ های خوبی هستند. ولی بخاطر قیمت خیلی پایینشون یکمی شک برانگیز شدن، که اونم دلیلش فقط و فقط نداشتن سیستم عامل اوریجنالِ. وگرنه حتی برای کار های سنگین هم لپتاپ های نسبتا خوبی هستن.

ملاک من این نبود که شما گفتین :cool:
لطف میکنی 2 نمونه از سخت افزارهایی که اسوس ساخت رو که تو سونی بکار رفته رو نام ببری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

r.asadi79
2011/2/25, 12:25 PM
ملاک من این نبود که شما گفتین :cool:
لطف میکنی 2 نمونه از سخت افزارهایی که اسوس ساخت رو که تو سونی بکار رفته رو نام ببری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این چه سوالیه؟؟؟ :eek: من از کجا باید بدونم سونی کدوم سخت افزار رو تو لپتاپش استفاده میکنه...

نکنه شما فکر میکنین سونی از Mainboard گرفته تا مانیتور و کارت گرافیک و رم و CPU رو خودش تولید میکنه و تو لپتاپ هاش استفاده میکنه؟؟؟؟

feri.lynn
2011/2/25, 02:43 PM
این چه سوالیه؟؟؟ :eek: من از کجا باید بدونم سونی کدوم سخت افزار رو تو لپتاپش استفاده میکنه...

نکنه شما فکر میکنین سونی از Mainboard گرفته تا مانیتور و کارت گرافیک و رم و CPU رو خودش تولید میکنه و تو لپتاپ هاش استفاده میکنه؟؟؟؟

نه عزیزم , نکنه فکر می کنید من از پشت کوه اومدم !!! نه عزیزم, شما که می گی اسوس بعضی از قطعاتو برا سونی می زنه باید بگی که کدوم ماشو !!!!!!!! در غیر این صورت حرفی که پایه و اساس نداره رو نزنید !!!!
1 سوال ساده از شما دوست عزیز , آیا کارت های گرافیک برای رایانه های دسکتاپ(شخصی) رو که برند اسوس تولید می کنه رو , خودش می سازه ؟؟؟ یعنی تمام قطعاتشو ؟؟ و معماری GPU شو ؟؟؟ :))

r.asadi79
2011/2/25, 08:04 PM
نه عزیزم , نکنه فکر می کنید من از پشت کوه اومدم !!! نه عزیزم, شما که می گی اسوس بعضی از قطعاتو برا سونی می زنه باید بگی که کدوم ماشو !!!!!!!! در غیر این صورت حرفی که پایه و اساس نداره رو نزنید !!!!
1 سوال ساده از شما دوست عزیز , آیا کارت های گرافیک برای رایانه های دسکتاپ(شخصی) رو که برند اسوس تولید می کنه رو , خودش می سازه ؟؟؟ یعنی تمام قطعاتشو ؟؟ و معماری GPU شو ؟؟؟ :))

اولا که من هرگز چنین جسارتی نسبت به شما نکردم...

دوما اینکه شما دارین یه بحث ساده و دوستانه درباره لپتاپ ها رو به یه کل کل درباره شناختن سخت افزار ها تبدیل میکنین... من 3 سال که تو شرکت یکی از آشناهای نزدیکم که فوق لیسانس کامپیوتر داره، هستم. و به اندازه موهای سرم انواع سخت و افزار و لپتاپ و دیدم و باهاشون آشنایی کامل دارم...
چون شما بحث لپتاپ ها رو به کل کل کردن تبدیل کردین و از بحث اصلی خارج شدین من هم دلیلی نمیبینم جواب سوالتون رو بدم. و اگر هم که فکر میکنین جواب سوالتون رو نمیتونم بدم سخت در اشتباهین چون اگر هم جواب سوالی رو بلد نباشم به اندازه کافی متخصص در زمینه کامپیوتر دور و برم هست تا بخوام جواب هر سوالی رو ازشون بپرسم :D

feri.lynn
2011/2/26, 11:02 AM
اولا که من هرگز چنین جسارتی نسبت به شما نکردم...

دوما اینکه شما دارین یه بحث ساده و دوستانه درباره لپتاپ ها رو به یه کل کل درباره شناختن سخت افزار ها تبدیل میکنین... من 3 سال که تو شرکت یکی از آشناهای نزدیکم که فوق لیسانس کامپیوتر داره، هستم. و به اندازه موهای سرم انواع سخت و افزار و لپتاپ و دیدم و باهاشون آشنایی کامل دارم...
چون شما بحث لپتاپ ها رو به کل کل کردن تبدیل کردین و از بحث اصلی خارج شدین من هم دلیلی نمیبینم جواب سوالتون رو بدم. و اگر هم که فکر میکنین جواب سوالتون رو نمیتونم بدم سخت در اشتباهین چون اگر هم جواب سوالی رو بلد نباشم به اندازه کافی متخصص در زمینه کامپیوتر دور و برم هست تا بخوام جواب هر سوالی رو ازشون بپرسم :D

بله ه ه ه ه !! اهل کل کل نیستم ! شما 1 حرفی زده که اصلا با عقل جور درنمیاد! متاسفانه اطلاعات لازم هم نداشتی , ومن دیگه با شما بحثی نمیکنم تا وقتی اطلاعات کافی رو فرا گرفتین :smoke:
امیدوارم دلگیر نشده باشی,نمی تونم سربسته صحبت کنم :D
باکمی جستجو در انترنت می تونید اطلاعات خوبی رو کسب کنید .

farinaz_kiani
2011/2/26, 01:42 PM
سلام منم ميخوام لپ تاب بخرم ولي واقعا با مشكل مواجه شدم قيمتش تا 2 ميليون مشكل ندارم قيافشم خيلي مهم نيست ولي كارايي بالايي ميخوام داشته باشه
ممنون ميشم كمكم كنين.متشكرم

عزیزم من بهت latitude ، dell رو بهت پیشنهاد می کنم

r.asadi79
2011/2/26, 05:34 PM
بله ه ه ه ه !! اهل کل کل نیستم ! شما 1 حرفی زده که اصلا با عقل جور درنمیاد! متاسفانه اطلاعات لازم هم نداشتی , ومن دیگه با شما بحثی نمیکنم تا وقتی اطلاعات کافی رو فرا گرفتین :smoke:
امیدوارم دلگیر نشده باشی,نمی تونم سربسته صحبت کنم :D
باکمی جستجو در انترنت می تونید اطلاعات خوبی رو کسب کنید .

صحبت های من با عقل و منطق شما جور در نمیاد. :D من فکر میکنم چون شما با بعضی از سخت افزارها به صورت تجربی آشنا هستین ادعای خدای کامپیوتر بودن رو دارین... و فکر میکنین کسی بیشتر از شما نمیدونه. فقط همین.. محض اطلاع شما هم بگم که من 4ساله در جریان جدیدترین فناوری های کامپیوتر هستم... هم بوسیله مجلات و هم بوسیله اینترنت :) چون اطلاعات به روز داشتن خیلی خوبه. به شما هم توصیه میکنم حتما دنبالش برین... :D

feri.lynn
2011/2/27, 02:14 AM
صحبت های من با عقل و منطق شما جور در نمیاد. :D من فکر میکنم چون شما با بعضی از سخت افزارها به صورت تجربی آشنا هستین ادعای خدای کامپیوتر بودن رو دارین... و فکر میکنین کسی بیشتر از شما نمیدونه. فقط همین.. محض اطلاع شما هم بگم که من 4ساله در جریان جدیدترین فناوری های کامپیوتر هستم... هم بوسیله مجلات و هم بوسیله اینترنت :) چون اطلاعات به روز داشتن خیلی خوبه. به شما هم توصیه میکنم حتما دنبالش برین... :D

مثله این که متاسفانه منظور من رو متوجه نمیشید ! تا وقتی که آدم هایی مثل شما باشن , همین طوری میمونه اوضاع و احوال ما ! و من ادعا نمیکنم هیچ وقت !!! در عمل ثابت می کنم ! بحث با شما به جایی نمیرسه !! اگه کمی به پست هایی که دادی دقت کنی میفهمی که ادعا میکنه !!!!!!!!!

nastaran-20
2011/2/27, 10:23 PM
من خودم HP 3052 NR دارم و از هر نظری ازش راضیم گرافیک بالا سرعت خوب دووم و سگ جونیه خوب و زیبایی هم داره
به نظر من یه معمار که کارش با نرم افزارهایی مثل 3D MAX & CAD موقع گرفتن لپ تاپ باید به گرافیکش خیلی خیلی توجه کنه که حتما کمتر از 1 نباشه

hagir
2011/3/05, 11:14 AM
سلام مگه اسم این تاپیک بهترین لب تاپ برای یک معمار نیست
شما فقط و فقط دارید بحث میکنید راجع به برند ها و کل کل سر اینکه من اینو دارم بهتره و....
من یک سوال پرسیدم اما متاسفانه اصلا کسی توجهی نکرد
من میخوام لب تاپ بگیرم نهایتا میخوام تا 2 میلیون هزینه کنم نمیدونم apple بگیرم یا sony vaio
اگه میشه مدل پیشنهادیتون و قیمت و سخت افزارش برام بزارید ممنون

مهیارسامسونگ
2011/3/05, 01:30 PM
من خودم HP 3052 NR دارم و از هر نظری ازش راضیم گرافیک بالا سرعت خوب دووم و سگ جونیه خوب و زیبایی هم داره
به نظر من یه معمار که کارش با نرم افزارهایی مثل 3D MAX & CAD موقع گرفتن لپ تاپ باید به گرافیکش خیلی خیلی توجه کنه که حتما کمتر از 1 نباشه

نه خیر نسترن خانم اینطوری ها هم که میگید نیست ... کارت گرافیکی زمانی خیلی بهش فشار میاد که بازی های سنگین روش اجرا بشه .... ورگنه 3dو cad یه کارت متوسط مثل 8600 512مگاباتی هم زیادش هست... برای کارهای 3d حتما حتما باید سی پی یو قوی داشته باشید که به نظر من باید صبر کن تکنولوژی جدیدی که اینتل به نام سندی بریدج ارائه داده اصلاح بشه و از اون لپ تاپ ها خریداری کنید . البته این نو تکنولوژی الان روی لپ تاپ ها هست مثلا cpu 2630 که قدرت خیلی بالایی داره حتی از سی پی یو 920 qm ولی اینتل اعلام کرده این sandy bridge ایراد داره و باید اصلاح شه

مهیارسامسونگ
2011/3/05, 01:34 PM
سامسونگ RF508 با قیمت 1میلیون 99 هزار تومن بازار رضا

http://letec.persiangig.com/4t.jpg

http://windowsteamblog.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer-Blogs-Components-WeblogFiles/00-00-00-53-48-metablogapi/4834.IMG_5F00_0250_5F00_1F014416.jpg
http://notebooks.com/wp-content/uploads/2010/11/DSC01395.jpg
http://windowsteamblog.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Blogs-Components-WeblogFiles/00-00-00-53-48-metablogapi/5621.IMG_5F00_0248_5F00_41B5A85E.jpg

مهیارسامسونگ
2011/3/05, 01:46 PM
SAMSUNG SF410 DESIGN FOR WEMEN

http://www.bloggerisme.com/wp-content/uploads/2010/09/samsung-sf310_1.jpg

Operation System Operation System Genuine Windows® 7 Home Premium (64b) (ENG, CHT or CHS)
Processor Processor Intel® Core™ i5 Processor 460M (2.53 GHz, 3 MB)
Main Chipset Main Chipset Intel HM55
Memory System Memory 4GB (1066MHz) DDR3 ( 2GB x 2)
Memory Slot 2 x SODIMM
Display LCD 14.0" LED HD (1366 x 768) 16:9 Gloss
Graphic Graphic Memory 512 MB GDDR3 (Ext. Graphic)
Graphic Processor NVIDIA® GeForce 310M
Multimedia Sound HD (High Definition) Audio
Sound Effect Premium Sound Effect
Multimedia Player N/A
Speaker 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2)
TV NO
Integrated Camera Web Camera
Storage HDD 500 GB (5400 rpm S-ATA)
ODD Ultra Slim Super Multi Dual Layer (S-ATA)
Communication Modem NO
Wired Ethernet LAN 10 / 100 / 1000
Wireless LAN 802.11bg/n*
WWAN N/A
Bluetooth Bluetooth 3.0 High Speed
I/O

مهیارسامسونگ
2011/3/05, 01:47 PM
SAMSUNG R538

http://users.hu/pictures/image/2/n_samsung-r538-da03hu-notebook-barna-156quot-dos-p6100-2gb-320gb-wlan-webcam-np-r538-da03hu_21208_1.jpg

http://letec.persiangig.com/details.jpg

مهیارسامسونگ
2011/3/12, 12:09 PM
http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/abbas/load/samsung-vs-macbook.jpg

http://www.geekwithlaptop.com/wp-content/uploads/2011/02/Samsung-Series-9-1-650x484-e1297941376245.jpghttp://www.devicemag.com/wp-content/uploads/2011/01/Samsung-9-Series.jpghttp://www.devicemag.com/wp-content/uploads/2011/01/Samsung-9-Series-Thin-Laptop.jpg

sadeghalavi
2011/3/12, 01:24 PM
کسی هست مک بوک ایر داشته باشه؟

کار راه انداز هست؟

cad روش جواب میده؟

mehdi.Architect
2011/3/15, 06:19 PM
سلام .لپ تاپ به درد كار گرافيكي نمي خوره.لپ تاپ خودم sony با رم 6 ولي جواب نميده .1.600 بابتش پول دادم.pc كلنگ مي ارزه به لپ تاپ سيستم بالا

مهیارسامسونگ
2011/3/16, 07:05 PM
کی این حرفو زده ؟ کارای گرافیکی مظورتون چیه ؟ اگه بازی باشه خوب معلومه باید لپ تاپ های 2.900 به بالا بخرید .... مدل های ایسوز جی 73 و جی 74 و مدل ها توی برند های دیگه خوراک گیم ... اگه منظورتون زندر گرفتم شما با سی پی یو آی 7 720 کیو هم میتونید کارای حرفه ای انجام بدید .... اصلا هم ربطی به بالا بودن رم نداره ... رم اگه 4 گیگ هم باشه کافیه ....

hagir
2011/3/16, 11:55 PM
شما فقط و فقط دارید بحث میکنید راجع به برند ها و کل کل سر اینکه من اینو دارم بهتره و....
من میخوام لب تاپ بگیرم نهایتا میخوام تا 2 میلیون هزینه کنم نمیدونم apple بگیرم یا sony vaio
چرا کسی جواب منو نداد؟:(:(:(:cry::que:

r.asadi79
2011/3/18, 11:52 PM
چرا کسی جواب منو نداد؟:(:(:(:cry::que:

اگه یه کاربر آماتوری، سونی بگیر. ولی اگه حرفه ای هستی و میتونی با مکینتاش اپل کار کنی حتما اپل بگیر...
ولی هرگز این فکر و نکن که اپل میگیرم بعد روش ویندوز نصب میکنم... چون این کار اصلا منطقی نیست.

hagir
2011/3/19, 01:06 AM
اگه یه کاربر آماتوری، سونی بگیر. ولی اگه حرفه ای هستی و میتونی با مکینتاش اپل کار کنی حتما اپل بگیر...
ولی هرگز این فکر و نکن که اپل میگیرم بعد روش ویندوز نصب میکنم... چون این کار اصلا منطقی نیست.

سلام
اگه اپل بگیرم تو برنامه ها به مشکل نمی خورم آخه شنیدم برنامه های سیستم عامل مک با ویندوز فرق میکنه

مهیارسامسونگ
2011/3/19, 12:39 PM
بله که فرق میکنه .... به نظر من هم به مشکل بر میخوری چون تمام لپ تاپ های اطرافت ویندوز ولی برای شما مک .... یه تری دی مکس بخوای یا اتوکد یا هرچیز دیگه باید مخصوص مک گیر بیاری...

r.asadi79
2011/3/19, 01:03 PM
سلام
اگه اپل بگیرم تو برنامه ها به مشکل نمی خورم آخه شنیدم برنامه های سیستم عامل مک با ویندوز فرق میکنه

بله، همونطور که مهیار جان گفتن نرم افزارهای مک و ویندوز با هم فرق میکنن، و تامین نرم افزاری مک هزینه بالایی میبره... برای همین گفتم اگه کاربر حرفه ای هستی برو دنبال مک...

ایمان قریشی
2011/3/20, 11:42 AM
سلام
به نظر شما بهترین لب تاب با قیمت 1300 برای کار های گرافیکی چیه؟

مهیارسامسونگ
2011/3/23, 12:52 AM
یعنی ما که ویندوز داریم حرفه ای نیستیم ؟ :biggrin: نه بابا این مک هم علکی گندش کردن چیز شاخی نیست ... فقط یه چیز خوبی که توش دیدم مصرف باتریش خیلی کمتر ... یعنی اینطوری که یه لپ تاپی مک داره مثلا 8 ساعت باتری نگه میداره ولی یه لپ تاپ ویندوز 3 ساعت ... ;)

oyla
2011/4/03, 01:20 PM
سلام .من یه لپ تاپ می خوام قابلیت نصب و اجرای همزمان نرم افزار های معماری داشته باشه (photo shop , (Revit,cad,3dmax,....
حدود 1,500000 میخوام هزینه کنم .متاسفانه به سخت افزارpc وارد نیستم. لطف کنید مدل پیشنهادیتون و قیمت برام بزارید ممنون
برند لپ تاپ هم اصلا واسم مهم نیست فقط کاراریی اش خوب باشه ،چون اصلا حوصله خراب شدن وهنگ کردن ندارم.

DDDIQ
2011/4/07, 12:44 PM
کلیپ - روش های استفاده از لپ تاپ برای حفظ سلامتی

حجم فایل 4.6 مگابایت
لینک دانلود (http://www.4shared.com/video/Ghhc8v4w/Health.html)

rooh58
2011/4/21, 10:31 AM
سلام دوستان از لب تاب های زیر کدوم رو واسه خرید پیشنهاد میدین
sony F13UFX/B
Intel Corei7-740M
6MB
ram4GB
hard 500GB
NVIDIA GeForce310M
DVD±RW
Microsoft Windows 7
Home Premium 64-bit
اینچ 16.4
کیلوگرم 2.9
CAM - BT - HDMI -
WIFI - LAN - Backlit
keyboard - USB3
1,270,000 T

asusn53sv
corei7 2630qm
6mb cash
4gigDDR3RAM
LCD 15.6
VGA GEFORCE G540M 1GB
BTWIFI - LAN USB3

1420000T

hamidfar
2011/4/27, 11:51 PM
سلام دوستان از لب تاب های زیر کدوم رو واسه خرید پیشنهاد میدین
sony F13UFX/B
Intel Corei7-740M
6MB
ram4GB
hard 500GB
NVIDIA GeForce310M
DVD±RW
Microsoft Windows 7
Home Premium 64-bit
اینچ 16.4
کیلوگرم 2.9
CAM - BT - HDMI -
WIFI - LAN - Backlit
keyboard - USB3
1,270,000 T

asusn53sv
corei7 2630qm
6mb cash
4gigDDR3RAM
LCD 15.6
VGA GEFORCE G540M 1GB
BTWIFI - LAN USB3

1420000T
کارت گرافیک براتون چه قدر مهمه ؟

mohsenplasma
2011/5/01, 05:49 PM
asusn53sv
corei7 2630qm
6mb cash
4gigDDR3RAM
LCD 15.6
VGA GEFORCE G540M 1GB
BTWIFI - LAN USB3

1420000T[/QUOTE]
این سری از ایسوس مشکل داره و جزء مرجوعی های کارخونه است. توی سایت رسمی ایسوس که بری یه لیست گذاشته، قبل از هر خریدی اون لیست رو چک کن. من خودم توی حسرت این مدل بودم.فعلن به a42 jp فکر می کنم

archman
2011/5/04, 02:46 PM
سلام
من بین خرید دوبرند اچ پی و ایسوس که گیر کردم
یه مدل اچ پی به نام مشخصات:
hp pavilion dv6-6080
ci 7-2.9 NEW
rem:6gb ddr3
hdd: 750
vga:6770-1gb DDR5

و مدل ایسوس n53sv
ci7-2.9 -6m
ram: 4gb ddr3
hdd:640
vga:GF 5401gb

قیمتشون توی یه رنجه فقط گارانتی اچ پی یک ساله فروشنده ست و ایسوس دوساله شرکتی...
ممنون میشم راهنماییم بکنید..

nasrin h
2011/6/12, 09:53 AM
من یک لب تاب می خواهم برای کارهای معماری مناسب باشه می خواهم از مالزی بخرم قیمتش هم 1200 تا 1500 باشه می شه راهنمایی کنید چه مدل و چه مارکی بخرم ;)
راستی خرید از مالزی خوبه یا نه با توجه به نداشتن گارانتی :confused:
خواهشا زودتر جوابمو بدید

m@hn@z.d
2011/6/13, 03:04 PM
من که ایسر خریدم خیلی هم توپ داره کار می کنه :D

elnaz220
2011/6/13, 10:52 PM
salam.....lotfan nazaretoono darbareye lenovo begid...mamnoon

urmo
2011/6/13, 11:01 PM
salam.....lotfan nazaretoono darbareye lenovo begid...mamnoon
الان بهترین لب تاپ به نظر من ایسوس هست

MY WORLD
2011/6/16, 11:43 PM
سلام دوستان دو تا سوال :
1.لپ تاپ های ایسوس در اصل مال چه کشوری هستن؟به این ایسوسای چینی اطمینانی هست؟
2.یه مدل لپ تاپ ایسوس خوب که چینی هم نباشه ( اگه هست ) با سی پی یو اتم معرفی کنید لطفا.
ممنوووووووون!

hamidfar
2011/6/17, 05:23 PM
ببین دوست من چند تا نام هست در زمینه کامپیوتر که همه حرفه ای ها قبولشون دارند مثل asus و msi و... گیگابایت حالا چینی باشد یا امریکایی در ضمن asus چینی نیست در اصل ساخت تایوان و مونتاژ چین هستش الان شما می تونی مدل asus Eee pc 1001 بگیری که قیمتش در بازار 370 تومان هست .

MY WORLD
2011/6/17, 11:45 PM
ببین دوست من چند تا نام هست در زمینه کامپیوتر که همه حرفه ای ها قبولشون دارند مثل asus و msi و... گیگابایت حالا چینی باشد یا امریکایی در ضمن asus چینی نیست در اصل ساخت تایوان و مونتاژ چین هستش الان شما می تونی مدل asus Eee pc 1001 بگیری که قیمتش در بازار 370 تومان هست .

مرسی از راهنماییتون ولی نوت بوک میخوام نه eeepc سراغ دارین نوت بوک با سی پی یو اتم؟

Alonel
2011/6/19, 04:39 PM
هفته پیش HP DV6 6090 ee با مشخصات و قیمت زیر خریدم:
CI7 2630 sandy bridge 2.0 UP 2.9 TURBO BOOST
6 MB CASH
8 GB RAM
DUAL GPU:
1-ATI RADEON 6770 1GB DDR5 (HIGH PERFORMANCE)
2-INTEL GMA SHARED GRAPHICS UP TO 2 GB

BLU-RAY
1TB H.D.D
FINGER PRINT
BT - GIGABIT LAN - USB 3

PRICE 1.500.000 TOMANS

که تو مقایسه باAsus G53 که 2.5 میلیون مایشه سی پی یوی سندی بریجش سره ، 500 تا هارد بیشتر داره ، 2 گیگ رم بیشتر داره ، تو قیافه از هیچی کم نداره ، کارت گرافیگش هم دی دی آر 5 تشریف دارن با این اوصاف 1 تومن هم ارزون تره

کسی هم حق نداره از خوبی سونی تعریف کنه چون با من طرفه( 1 ماه از تعمیر کارا و شرکت های گارانتی کننده و مصرف کننده پرسو جو کردم همه از مضخرفی کیفیت مین بورد سونی مینالیدن و خلاصه سونی مخصوصا سری اف از مشتری های پرو پا قرص تعمیر گاه هاست اونم واسه تعویض مین بورد)

دل که دیگه نیاز به دلیل آیه نداره چون با عقل جور در نمیاد که مارک 20 ، 30 ام جدول فروش لپ تاپ تو آمریکا به طور مافیا گونه ای توی ایران واسه 2-3 سال بشه مارک اول و بعدش دوباره نزول کنه بیاد پایین!!!

مارک هایی مثل MSI - Lenovo - packard bell - acer - Dell - و ......... هم قابل مقایسه با امپراتوری هایی مثل اپل ، اچ پی ، سونی ، ایسوس ، فوجیتسو و ..... نیستند چون از نظر R&D بسیار ضعیفند و بقولی لپ تاپ اسمبل میکنند تا تولید !!!!!!
اگر هم آر اند دی داشته باشند محدودن و مثل ایسوس خودشون رو روی قطعاتی مثل گرافیک متمرکز میکنند و بقیه قطعات رو رو هم میبندند تا تولید!!!!!!!!

Alonel
2011/6/19, 04:47 PM
مرسی از راهنماییتون ولی نوت بوک میخوام نه eeepc سراغ دارین نوت بوک با سی پی یو اتم؟

سی پی یوی اتم رو معمولا روی نت بوک ها میزارن نه نوت بوکها!
eePC اسم یه سری از کامپیوتر های قابل حمل(لپ تاپ - نت بوک و ویند تاپ) شرکت ایسوسه که 1001 یه نت بوک حدودا 9 اینچیه با سی پی یوی اتم و نه نوت بوکه و نه کامپیوتر دسکتاپ تو مایه های XPC (کیس کوتوله ها)
بعید هم هست شما بتونید نت بوک (یا نوت بوکی که میگید) با سایز بالا تر از 11 اینچ پیدا کنید که اتم باشه

hamidfar
2011/6/19, 08:13 PM
چند تا نکته برای انتخاب لپ تاپ بگم :
اول این که asus و msi گیگابایت سه برند اصلی تولید قطعات کامپیوتری در دنیا هستند و مثلا لپ تاپی که asus می سازه از مادربرد و سیستم خنک کننده تا دی وی دی رایتر و مانیتورش رو خودش می زنه و خیلی اصولی و حساب شدست .
کیفیت سونی هیچ مشکلی نداره دلیل مراجعات زیاد به تعمیرگاه ها این اواخر مشکل حرارتی بعضی مدل ها هست که حل شدنی هست به گفته سونی البته ما یکی از دوستان یکی داشت که هیچ وقت حل نشد به هرحال مشکل مربوط به بعضی مدل ها هست و دلیلش هم یک اشتباه حین ساخت می باشد که سونی ادعا می کنه با اپدیت بایوس حل می شه .
hp کاملا قبولش دارم دلایلش هم زیاده یکیش قیمت مناسب در برابر کیفیت مناسب( دقت کنید مناسب نه عالی) هست و همین طور طراحی زیبا و جنس بدنه خوب و ...
پر فروش ترین برند ها در دنیا اول hp و دوم dell و سوم acer البته جای این دوم و سوم زیاد عوض می شه dell برند بدی نبود این اواخر به دلیل رقابت قیمتی شدید کیفیت رو اورد پایین نتیجه این شد کا الان دیگه باید با ترس و لرز dell می خرند و خیلی ها هم دیگه نمی خرند البته در ایران یه دلیل فروش بالاش هم گارانتی زیگورات هست .
تو ایران کیفیت لپ تاپ با دنیا فرق داره مثلا بیش تر از نصف لپ تاپ های hp یا شاید همشون سفارش یک کشوری غیر از ایران بودند و مرجوع شدند به دلیل یک ایرادی و بعد مرجوع شدن در بازار ایران فروخته می شوند ( یک دلیل قیمت پایین )
به گارانتی هم توجه کنید تنها برند هایی که در ایران گارانتی بیش از یک سال دارند asus و sony هستند
اکثر لپ تاپ های دل و hp در ایران گارانتی معتبر ندارند ( تعریف گارانتی معتبر : یک شرکتی مثل ایران رهجو یا زیگورات یا سازگار ارقام یا ماتریکس که اعتبارش بالا هست بیاد گارانتی کنه نه مغازه خودش گارانتی کنه یا شرکت دوستش یا همسایه بالایی )
تو ایران برای خرید بهترین گزینه برای خرید اول ایسوز و توشیبا بعد سونی و بعد از اون msi و بعدش hp هست ( مواظب مرجوعی بودن hp باشید چون روی جعبه به طور واضح اشاره شده )

hamidfar
2011/6/19, 08:19 PM
اخه عزیز دل برادر این که من معرفی کردم نت بوک هست و من تاحالا نوت بوک با سی پی یو اتم ندیدم اخه مگه مغزشون مشکل داره که رو لپ تاپ 15 اینچی اتم بندازند دوست من اتم برای نت بوک های 9 تا 12 اینچی هست به هرحال نوت بوک با سی پی یو اتم وجود نداره این که شما می گی نت بوک باید باشه . بعد هم pc یعنی کامپیوتر شخصی حالا می خواد دسکتاپ باشه یا لپ تاپ یا نت بوک یا نوت بوک یا پاکت پی سی همشون شخصی اند .

mlarchitect
2011/6/19, 08:21 PM
چند تا نکته برای انتخاب لپ تاپ بگم :
اول این که asus و msi گیگابایت سه برند اصلی تولید قطعات کامپیوتری در دنیا هستند و مثلا لپ تاپی که asus می سازه از مادربرد و سیستم خنک کننده تا دی وی دی رایتر و مانیتورش رو خودش می زنه و خیلی اصولی و حساب شدست .
کیفیت سونی هیچ مشکلی نداره دلیل مراجعات زیاد به تعمیرگاه ها این اواخر مشکل حرارتی بعضی مدل ها هست که حل شدنی هست به گفته سونی البته ما یکی از دوستان یکی داشت که هیچ وقت حل نشد به هرحال مشکل مربوط به بعضی مدل ها هست و دلیلش هم یک اشتباه حین ساخت می باشد که سونی ادعا می کنه با اپدیت بایوس حل می شه .
hp کاملا قبولش دارم دلایلش هم زیاده یکیش قیمت مناسب در برابر کیفیت مناسب( دقت کنید مناسب نه عالی) هست و همین طور طراحی زیبا و جنس بدنه خوب و ...
پر فروش ترین برند ها در دنیا اول hp و دوم dell و سوم acer البته جای این دوم و سوم زیاد عوض می شه dell برند بدی نبود این اواخر به دلیل رقابت قیمتی شدید کیفیت رو اورد پایین نتیجه این شد کا الان دیگه باید با ترس و لرز dell می خرند و خیلی ها هم دیگه نمی خرند البته در ایران یه دلیل فروش بالاش هم گارانتی زیگورات هست .
تو ایران کیفیت لپ تاپ با دنیا فرق داره مثلا بیش تر از نصف لپ تاپ های hp یا شاید همشون سفارش یک کشوری غیر از ایران بودند و مرجوع شدند به دلیل یک ایرادی و بعد مرجوع شدن در بازار ایران فروخته می شوند ( یک دلیل قیمت پایین )
به گارانتی هم توجه کنید تنها برند هایی که در ایران گارانتی بیش از یک سال دارند asus و sony هستند
اکثر لپ تاپ های دل و hp در ایران گارانتی معتبر ندارند ( تعریف گارانتی معتبر : یک شرکتی مثل ایران رهجو یا زیگورات یا سازگار ارقام یا ماتریکس که اعتبارش بالا هست بیاد گارانتی کنه نه مغازه خودش گارانتی کنه یا شرکت دوستش یا همسایه بالایی )
تو ایران برای خرید بهترین گزینه برای خرید اول ایسوز و توشیبا بعد سونی و بعد از اون msi و بعدش hp هست ( مواظب مرجوعی بودن hp باشید چون روی جعبه به طور واضح اشاره شده )

از اون جایی که من خودم msi pr601 دارم و کانفیگش با یک dell vostro1520 برابری می کنه و حتی بیشتره....
به هیچ کس msi رو پیشنهاد نمی کنم.... چون به شدت بنجوله....
و از اون ور به نظر من لپتاپ های hp نسبت به قیمتشون کیفیت بالایی دارن....
واز vaio & dell خیلی خیلی بهتره...

hamidfar
2011/6/19, 08:23 PM
ایراد msi که شما دارید چیه اخه من چند تا دیدم خوب بودن اگه عیب هاش رو بگید خیلی خوبه که دوستانی که تازه می خوان لپ تاپ بخرن بهتر انتخاب کنند

mlarchitect
2011/6/19, 08:37 PM
ایراد msi که شما دارید چیه اخه من چند تا دیدم خوب بودن اگه عیب هاش رو بگید خیلی خوبه که دوستانی که تازه می خوان لپ تاپ بخرن بهتر انتخاب کنند

ببینید اصلا به اون کانفیگی که می گه نمی شه اعتماد کرد....
عین همین کانفیمگ لپ تاپ من با برند دیگه دوستام دارن حتی ضعیف تر....
ولی خیلی راحت تر و قوی تر کار می کنه.... مثلا موقع رندر گرفتن یا اجرای کد سه بعدی با رم 4 مثل یه لپ تاپ با رم 2 یا 1 کار میکنه....
بردم نمایندگی تست کرده می گه مشکلی نداره...
عین همین بدنه لپ تاپ من من دو لپ تاپ دیگه هم دیدم که بدون هیچ ضربه ای از لولا شکسته و برای منم همین اتفاق افتاد.... عوض کردم بدنه رو دوباره بعد 1 ماه از همون جا شکست....
در اسمبل بسیار لپ تاب های ضعیفی اند....
خیلی لشن و خیلی زود از هم وا میرن....
البته باطریاش خیلی خوبه....

همه این ها رو اضافه کنید به این که قطعاتش پیدا نمی شه به سختی....من 4 ماه برای قابش منتظر بودم.... ولی ارزون تره معمولا...
خلاصه من اصلا تجربه ی خوبی نداشتم.... و احساس می کنم اگه گول قیمتش رو نمی خوردم و به جای این 760 تومن می دادم یه وایو با همین کانفینگ و تا 1100 یا 1200 می خردیم 500 تومن جلو بودم و الان 500 تومن عقبم....

hamidfar
2011/6/20, 07:07 PM
نمی دونم چی بگم شاید اگه تو ایران hp مشکل گارانتی نداشت می شد همرده asus و sony و توشیبا دونستش
اما من هنوز سر حرفم هستم و معتقدم کیفیت سونی و ایسوز و توشیبا از hp بهتره اما در مورد msi شما کانفیگ دقیق لپ تاپ خودتون و لپ تاپ دل که با هم مقایسه کردید بنویسید و حتی المقدور با امتیاز نرم افزار های بنچ مارک مقایسه کنید .
یک مساله دیگه هم هست شما ببینید در بازار ماشین برندهایی مثل هیوندای و تویوتا و مزدا و کیا دارن با هم رقابت می کنن هیچ کس نمی تونه بگه کدوم بهتره و مدل های موفق هر کدوم پر فروشند و همه به سطح کیفی قابل قبول رسیدند و در اصل مقایسه برند اشتباه محضه باید مثلا مزدا 3 رو با تویوتا کمری مقایسه کرد تو لپ تاپ هم همینه برند هایی مثل hp و سونی و ایسوز و توشیبا و شاید msi به حداکثر کیفیت رسیدند حالا باید مدل رو مقایسه کرد شاید یک مدل از hp از همه بهتر باشد و شاید یک مدل sony اصلا جالب نباشه به نظر من از روی یک یا چند نمونه نظر دادن در مورد برند جالب نباشه مثلا ببینید تو برند ایسر که تو ایران معمولا کسی نمی خره مدلی مثل تایم لاین تولید می شه که فوق العاده عالی است پس برند ها رو مقایسه نکنیم بهتره من هم همین جا پست قبلی ام رو اصلاح می کنم به این صورت که تو ایران برند های خوب سونی و ایسوز و ام اس ای و اچ پی و توشیبا هستند که کیفیت بالایی دارند و این برند ها همه با کیفیت هستند و غیر قابل مقایسه مقایسه باید با معرفی مدل باشد .

mlarchitect
2011/6/21, 08:19 AM
مقایسه msi با توشیبا و ایسوز وسونی که به نظر من سونی باز از همه ی اینا بهتره....
مثل مقایسه ی ایران خودروی با همون شرکتایی که شما گفتید....
msi pr601 -2.26centrino2-ram4-cash3-fsb1066-grafic4500gm 1.3share