برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : غیر انتفاعی-ازاد
abdolrahim
2009/11/03, 10:20 PM
سلام
من ترم اخر کاردانی پیوسته هستم دوستام میگین اگه سرارسری قبول بشی مدرک کارشناسی میدن بهت که تو سراسری برای قدرت دانشگاه غیر انتفاعی هست
اما ازاد بری مدرک مهندسی میدن
چه فرقی داره؟ ایا مدرک غیر انتفاعی بدردنمیخورره؟
دوست عزیز تا انجا که من اطلاع دارم در رشیته برق باید کار بلد باشی تا بازار کار خوب داشته باشی و فرقی نمیکنه مدرکت و از کجا بگیری مهم سوادی هست که یاد میگیری که این هم نسبی هست و برمیگرده به خود ادم که ایا در هر دانشگاهی که هست برای هر واحد درسی چقدر تلاش میکنه یه درس رو میشه با 10 پاس شد با 20 هم پاس شد در کل دانشگاه های غیر انتفاعی به نظر من بهترن چون مدرک اون از وزارت علوم هست و اگر خواستی بری کار دولتی بدرد میخوره و استاداش هم معمولا استاد های خوب هستن و شهریه ی اون کمتره در کل به خودت برمیگرده این نظر منه میتونه درست باشه میتونه غلط موفق باشی !
abdolrahim
2009/11/06, 04:53 PM
خیلی ممنون از پاسخت دوست عزیز
بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی دارن بگن
kaveh.gp
2009/12/03, 10:15 PM
سلام دوست خوبم . با نظر دوستمون (ELFY) موافقم ولی علاوه بر اون چون خودم تجربشو دارم بهت میگم غیر انتغاعی یا آزاد یا ... موقع استخدام آنچنان تفاوت چشمگیری نداره چون خودم درسمو تو یه شهر دیگه خوندم ، اولویت رو بزار برای دانشگاهی که تو شهر خودت باشه ، که همراه با درس خوندنت بتونی به صورت نیمه وقت هرجا که میتونی تجربه کسب کنی ، دوره هایی که میدونی به دردت میخوره بری که به امید خدا بعد از فارغ التحصیلی از تجربه و دید فنی خوبی برخوردار باشی که در اون صورت در مورد بازار کار هم مشکلی نخواهی داشت.موفق باشی دوست عزیزم;)
pouya6721
2009/12/04, 04:56 PM
دوست عزیز منم با نظر دوستان موافقم ولی امسال چندتا از اموزشکدها میخوان مهندسی برق بیارن.موفق باشد
erfan660
2009/12/04, 06:21 PM
سلام
من ترم اخر کاردانی پیوسته هستم دوستام میگین اگه سرارسری قبول بشی مدرک کارشناسی میدن بهت که تو سراسری برای قدرت دانشگاه غیر انتفاعی هست
اما ازاد بری مدرک مهندسی میدن
چه فرقی داره؟ ایا مدرک غیر انتفاعی بدردنمیخورره؟
سلام .به نظر من 1 مهندس برق باید کار بلد باشه .در ضمن الان امکانات دانشگاه ازاد خیلی زیاده توی فنی و مهندسی..غیر انتفاعی امکاناتی نداره و اگه دقت کنی اختراع احمدی نژاد بود برای مقابله با جاسبی و رفسنجانی .با ارزوی موفقیت:redface:
m-jami
2009/12/09, 10:17 AM
من 10 ساله که در زمینه برق طراحی تاسیسات کار میکنم کسی میدونه چطوز میتونم مدرکشو بگیرم.میخوام خودم دفتر مهندسی بزنم