PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : پرسش و پاسخ کامپیوتری

صفحه ها : [1] 2

AMXSTAR
2009/11/03, 03:42 PM
با سلام به همگی این تاپیک رو درست کردم که هرکی مشکلی درباره کامپیوتر داره مطرح کنه و به پاسخش برسه

:w10::w10::w10::w10::w10::w10:
:w11::w11::w11:
یه مشکلی دارم امیدوارم بتونید کمکم کنید : فکر کنید نرم افزاری رو روی کامپیوترم نصب کردم و کلی اطلاعات توش وارد کردم ولی مشکل پیش میاد میخوام ویندوزم و عوض کنم ، بنابراین تمام اطلاعات پاک میشه پس از ریختن ویندوز ؟
امیدوام یکی بتونه طریقه پشتیبان گیری از نرم افزارها رو به من یاد بده ، این که چه جوری باید پشتیبان گرفت , از چه بخش هایی از نرم افزار باید پشتیبان گرفت ، و چه جوری اطلاعات رو RESTORE کرد ؟ ممنون

JU JU
2009/11/03, 11:01 PM
وقتی ویندوز عوض می‌کنی، اطلاعاتی که توی رجیستر رفته از بین میره
شما باید فایل اصلی برنامه‌هاتون رو داشته باشین، بعد از نصب ویندوز، اونا رو نصب کنین !

AMXSTAR
2009/11/04, 09:02 AM
وقتی ویندوز عوض می‌کنی، اطلاعاتی که توی رجیستر رفته از بین میره
شما باید فایل اصلی برنامه‌هاتون رو داشته باشین، بعد از نصب ویندوز، اونا رو نصب کنین !
ممنون . میشه بگی چجوری باید فایل اصلی برنامه هامو داشته باشم (یعنی کپی کنم دیگه ؟)، چجوری باید فایلهای اصلی برنامه رو بشناسم:que: ؟ اگه تونستی یه مثال کوچیک برام بزن
خیلی ممنون:smile:

beti12
2009/11/04, 09:08 AM
ممنون . میشه بگی چجوری باید فایل اصلی برنامه هامو داشته باشم (یعنی کپی کنم دیگه ؟)، چجوری باید فایلهای اصلی برنامه رو بشناسم:que: ؟ اگه تونستی یه مثال کوچیک برام بزن
خیلی ممنون:smile:
سلام
من فکر می کنم منظور juju همون فایل نصب برنامه باشه
یعنی شما باید برنامه رو از اول نصب کنید

AMXSTAR
2009/11/04, 09:45 AM
سلام
من فکر می کنم منظور juju همون فایل نصب برنامه باشه
یعنی شما باید برنامه رو از اول نصب کنید

ممنون - پس اطلاعات از قبیل کلی پسورد که تو برنامه دادم یا کلی آرشیوهایی که درست کردم چی :que:؟؟؟ همش از بین میره و هیچ راهی برای حفظشون نیست؟ولی فکر کنم باید یه راه برای حفظشون باشه ، یه راهی مثل پشتیبان گیری یا نمیدونم :que:؟ اینجوری که نرم افزارها یک بار مصرف میشن:surprised:!!!
بازم اگه کسی میدونه بگه ، یه کمکی بکنه :(...ممنون

a30r
2009/11/04, 09:55 AM
ممنون - پس اطلاعات از قبیل کلی پسورد که تو برنامه دادم یا کلی آرشیوهایی که درست کردم چی :que:؟؟؟ همش از بین میره و هیچ راهی برای حفظشون نیست؟ولی فکر کنم باید یه راه برای حفظشون باشه ، یه راهی مثل پشتیبان گیری یا نمیدونم :que:؟ اینجوری که نرم افزارها یک بار مصرف میشن:surprised:!!!
بازم اگه کسی میدونه بگه ، یه کمکی بکنه :(...ممنون
سلام دوست عزيز براي آرشيوتون بايد بگم كه شما بايد برين توي فايل اصلي برنامه خودتون و يه قسمتي مثل آرشيو داره اونا كپي كنين جاي ديگه اي
راستي ويندوزتم repaer كني فايلات از بين نميرن اينم بشه واست تجربه عزيز دل كه برنامه هاي اصليتا كه بهشون احتياج داري جايي غير از درايو ويندوزت نصب كني ;)

JU JU
2009/11/04, 10:06 AM
بله منظور من همون فایل نصب برنامه بودش

برای نگه داشتن آرشیو کارایی که تا الان کردین، از قبیل save باز‌یها و سیو برنامه‌های تخصصی و ....، در مرحله اول به پوشه اون برنامه یا بازی برین، و محل ذخیره شده فایلا رو پیدا کنید، اون رو توی یه درایو دیگه کپی کنید، بعد از نصب ویندوز و نصب برنامه‌ها، سیوها رو برگردونین سر جاش

البته همه برنامه‌ها این قابلیت رو ندارن

AMXSTAR
2009/11/04, 10:49 AM
واقعاً ممنون از جواباتون تقریباً مشکلم حل شد .:w27:
خواهشاً هر کی در مورد کامپیوتر سوال داره تو این تاپیک بپرسه ، دوستان عزیز و خودم اگه بتونیم حتماً کمک میکنیم :smile:، چون اینجوری همش خوم سوال میکنم و در نهایت خجالت میکشم:love:!!!

یه سوال دیگه داشتم :que::
چطوری میتونیم یه بازی یا فیلم 2 یا چند cd رو به یک dvd تبدیل کنیم:que:؟

gandom_m25
2009/11/04, 03:26 PM
سلام.من اطلاعات کامل و جامعی در مورد ویندوز ویستا میخوام.

fjalili
2009/11/04, 04:05 PM
سلام.من اطلاعات کامل و جامعی در مورد ویندوز ویستا میخوام.

دوست عزیز،
بهترین سایت در رابطه با ویندوز ویستا همون سایت خود مایکروسافت هست.

http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/default.aspx

http://www.microsoft.com/windows/help-how-to.aspx

و این هم یک منبع فارسی

http://www.vwdev.com/main/index.php?Page=definition&UID=2626

موفق باشید.

fjalili
2009/11/04, 04:12 PM

دوست عزیز،

باید بگم که در مورد فیلمها به راحتی میتونی یک شاخه مربوط به هر فیلم روی DVD خودت باز کنی و بعدش تمام CD را توش کپی کنی.

در مورد بازیها باید بگم که بسته بازیت داره، بعضی بازیها که با CD کار میکنند را اصلاً نمیشه کپی کرد؛ بعضی بازیها هم از جاییکه نصبشون میکنی قابل اجرای مجدد هستند؛ بعضی بازیها هم ممکنه آدرس اجرا را زمان اجرا بپرسند؛ که در مورد آخر میتونی مثل سی دی ها، یک شاخه جدا براشون درست کنی و بعد کپی کنی توشون و استفاده کنی.

پر انزژی باشید.

AMXSTAR
2009/11/04, 10:07 PM
میشه یه نفر طریقه قرار دادن پسورد روی فایلهای ACCESS رو توضیح بده ، یه روشی مثل قرار دادن پسورد روی فایلهای WORD :que:

beti12
2009/11/05, 02:32 AM
میشه یه نفر طریقه قرار دادن پسورد روی فایلهای ACCESS رو توضیح بده ، یه روشی مثل قرار دادن پسورد روی فایلهای WORD :que:
یه سری به این وبلاگ بزنید شاید مطالبش به دردتون بخوره!
http://npmpro.blogfa.com/post-9.aspx

AMXSTAR
2009/11/05, 10:05 AM
ممنون ;)- ولی وبلاگی که معرفی کردید کمک زیادی نکرد:( .
بازم اگه میشه یه نفر طریقه قرار دادن پسورد روی فایلهای ACCESS رو توضیح بده ، یه روشی مثل قرار دادن پسورد روی فایلهای WORD :que:

دیده را باز به دیدار که حیران کردیم

که خلل در صف جمعیت مژگان کردیم

AMXSTAR
2009/11/05, 09:27 PM
دمتون گرم مثل اینکه همه تو این باشگاه مهندسان خدای کامپیوتریدا:surprised: !!! بابا بیاد هی از هم سوال و جواب کنیم دوتا چیز یاد بگیریم :smile:!!!والا بدرد هممون میخوره خجالت نکشید :sweatdrop:!!!
من انقدر میپرسم که روتون بازشه:wallbash:

راستش دیگه از اینترنت اکسپلورر خسته شدم چون خیلی جاها الکی error میده و همچنین حس میکنم یه خورده سرعت و امنیتش پایین ! به خاطر همین میخوام به mozila firefox کوچ کنم . اما اما:question: یه مشکل دارم اون همهfavorite هام چی میشه ، چه جوری میتونم favorite هامو از internet exporer به bookmark ،
mozila firefox منتقل کنم :que:
شما میتونید کمکم کنید :redface:

رهزنی داشت اگر وادی بی مطلب عشق

عافیت بود که زندانی نسیان کردیم

fjalili
2009/11/09, 02:02 PM
دمتون گرم مثل اینکه همه تو این باشگاه مهندسان خدای کامپیوتریدا:surprised: !!! بابا بیاد هی از هم سوال و جواب کنیم دوتا چیز یاد بگیریم :smile:!!!والا بدرد هممون میخوره خجالت نکشید :sweatdrop:!!!
من انقدر میپرسم که روتون بازشه:wallbash:

راستش دیگه از اینترنت اکسپلورر خسته شدم چون خیلی جاها الکی error میده و همچنین حس میکنم یه خورده سرعت و امنیتش پایین ! به خاطر همین میخوام به mozila firefox کوچ کنم . اما اما:question: یه مشکل دارم اون همهfavorite هام چی میشه ، چه جوری میتونم favorite هامو از internet exporer به bookmark ،
mozila firefox منتقل کنم :que:
شما میتونید کمکم کنید :redface:

رهزنی داشت اگر وادی بی مطلب عشق

عافیت بود که زندانی نسیان کردیم

دوست عزیز،
ببخشید که یک کم دیر شد، چون چند روزی نبودم!
برای اینکه Favorite ات در اینترنت اکسپلور را توی فایرفاکس نسخه 3.5.3 وارد کنی کافی است منوی bookmarks>Organize bookmarks را انتخاب کنی و یا کلیدهای Ctrl+Shift+B را فشار دهی و پس از آن از دیالوگ جدید گزینه Import and Backup را انتخاب کنی و بعدش هم گزینه Import
HTML را انتخاب کنی و بعد Microsoft Internet Explorer را انتخاب کنی تا تمام Favorite های اینترنت اکسپلورر به فایرفاکس شما اضافه شود.

پر انرژی باشید.

AMXSTAR
2009/11/12, 03:00 PM
ممنون fjalili از راهنماییهایی که کردی:w27:

همیشه به این تاپیک سری بزن ما رو از دانش کامپیوترت بهره مند کن:victory:

zohreh.khosravi
2009/11/12, 03:23 PM
سلام
میشه درباره نصب برنامه visual studio توضیح بدید
وقتی روی setup کلیک میکنم پیغام میده که setup.exe رو اجرا کنید اما اصلا setup.exe نداره.:warn:

fjalili
2009/11/12, 03:35 PM
ممنون fjalili از راهنماییهایی که کردی:w27:

همیشه به این تاپیک سری بزن ما رو از دانش کامپیوترت بهره مند کن:victory:

دوست عزِیز،

خوشحالم که تونستم کمکتون کنم. بیشتر از این خجالت زدمون نکنید.

موفق باشید.

sahar-mir
2009/11/14, 11:46 AM
من یه مشکل دارم.
تنظیمات لپ تاپمو گذاشتم که هر وقت درشو میبندم sleep بشه.اما تازگیا وقتی درشو
میبندم بعضی وقتا sleep نمیشه.:wallbash:
تنظیماتشم نگاه کردم.تغییر نکرده. ولی باز sleep نمیشه.
کسی میتونه بگه دلیلش چیه ؟
ممنون میشم:gol:

fjalili
2009/11/14, 12:57 PM
من یه مشکل دارم.
تنظیمات لپ تاپمو گذاشتم که هر وقت درشو میبندم sleep بشه.اما تازگیا وقتی درشو
میبندم بعضی وقتا sleep نمیشه.:wallbash:
تنظیماتشم نگاه کردم.تغییر نکرده. ولی باز sleep نمیشه.
کسی میتونه بگه دلیلش چیه ؟
ممنون میشم:gol:

دوست عزیز،

گفتی sleep نمیشه ولی نگفتی پس چه اتفاقی میافته؟ تا بتونیم بگیم که مشکل کجاست، دیگه گفتی "وقتاً" ، لطفاً دقیقتر بگو تا بیشتر بشه کمکت کرد.

ببین دوست عزیز اگه سیستم میرود که به حالت sleep برود و هنگ میکنه، باید ببینی که: 1-فضای خالی به اندازه کافی روی هادرت داشته باشی. 2- برنامه جدیدی نصب نکرده باشی که ویندوز باهاش مسئله داشته باشه، یعنی اینکه اطلاعاتشو نتونه ذخیره کنه. 3- دیگه اینکه دگمه مربوط به Sleep درست عمل میکنه یا نه (باید به صورت دستی کنترلش کنی)

همه اینها مال موقعی هست که تنظیمات را درست انجام داده باشی.

یک تست دیگه ای هم که میتونی انجام بدی این هست که sleep لپ تاپت را به وسیله کلید فانکشن لپ تاپت انجام بدی تا ببینی درست انجام میشه یا نه .

به هر حال برای اینکه دقیق تر پاسخ بگیری باید به تمام سئوالات بالا پاسخ بدی و تستش کنی.

پر انرژی باشید.

AMXSTAR
2009/11/15, 11:58 AM
سلام -
تو برنامه MICROSOFT OFFICE WORD وقتی PAGE SETUP رو از طریق منوی FILE باز میکنیم در تب MARGINS ، حاشیه ها روی مقادیر پیش فرضی هستند ، چه جوری میتونم مقادیر پیش فرض رو طوری عوض کنم که مجبور نباشم هر بار که قصد ویرایش سندی رو دارم به این قسمت مراجعه کنم و اعداد رو تغیر بدم :que:
خیلی ممنون میشم کمکم کنید

fjalili
2009/11/15, 12:14 PM
سلام -
تو برنامه MICROSOFT OFFICE WORD وقتی PAGE SETUP رو از طریق منوی FILE باز میکنیم در تب MARGINS ، حاشیه ها روی مقادیر پیش فرضی هستند ، چه جوری میتونم مقادیر پیش فرض رو طوری عوض کنم که مجبور نباشم هر بار که قصد ویرایش سندی رو دارم به این قسمت مراجعه کنم و اعداد رو تغیر بدم :que:
خیلی ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزیز،

البته بستگی داره با کدام نسخه ورد کار میکنید، به طور مثال در ورد قبل از 2007 وقتی تنظیمات خودتان را انجام دادید کافی است که بر روی دگمه Default که پائین دیالوگ قرار داده شده فشار دهید و دیالوگ بعدی را تائید کنید، تا از این پس هر doc جدیدی که ایجاد میکنید با همان پیش فرض تنظیمی شما ایجاد شود.
ضمناً در همان دیالوگ tab های دیگری هم وجود دارد که default هر کدام را جداگانه میتوانید تنظیم کنید تا در هنگامی که متن نرمال جدید ایجاد میکنید آنها هم تنظیم باشند.

پر انرژی باشید.

AMXSTAR
2009/11/15, 02:50 PM
سلام بر دوست عزیز fjalili ، استاد بزرگ کامپیوتر

ممنون - واقعاً ممنون، کارت خیلی درسته ;)

به قول خودت "پرانرژی باشی"

HR114
2009/11/16, 04:37 AM
سلام
میخواستم ببینم اگه موقعه بالا اومدن ویندوز سیستم restart بشه (معمولا بار اول هر بار راه اندازی) مشکل کدومه ؟
1. سیستم ویروسی شده باشه (smart nod نصب هست و همیشه به روزش میکنم )
2.مشکل از پاور سیستم هست.

fjalili
2009/11/16, 11:20 AM
سلام
میخواستم ببینم اگه موقعه بالا اومدن ویندوز سیستم restart بشه (معمولا بار اول هر بار راه اندازی) مشکل کدومه ؟
1. سیستم ویروسی شده باشه (smart nod نصب هست و همیشه به روزش میکنم )
2.مشکل از پاور سیستم هست.

دوست عزیز،

میتونه مشکل از چیزهای دیگه هم باشه، مثلاً یک درایوری که توی ویندوز نصب شده و الان مشکل پیدا کرده. این را میتونی از safemode بفهمی، اگر در اون حالت مشکلت پیش نیاد و سیستمت بدون مشکل چندین بار بالا بیاد و خاموش بشه و ریستارت نشه مشکل همونه و با چیزهای دیگه کاری نداشته باش. البته معمولاً در این حالت فقط دفعه اول مشکل پیش نمیاد !

بد نیست که با یک آنتی ویروس دیگه هم سیستمت را چک کنی تا از عدم خرابکاری نرم افزاری هم مطمئن بشی.

مشکل پاور وقتی معلوم میشه که بتونی از یک آمپر متر استفاده کنی که فکر کنم امکاناتش را نداشته باشی. ولی معمولاً این مشکل در حالتی برای پاور پیش میاد که ضعیف شده باشه و یا آمپر زیادی بیش از توانش کشیده بشه. اگر از پاور توان پائین استفاده میکنی و device جدید به سیستمت اضافه کرده باشی هم ممکنه مال اون باشه. اگر مشکلات دیگه نبود و بیشتر به پاور شک کردی، بهتره که سیتسمت را باز کنی و چندتا از device هایی که میتونی را از پاور جدا کنی (مثلاً cd و یا فلاپی) و یک بار دیگه سیستمت را کنترل کنی تا ببینی این مشکل را داره یا نه، اون وقت با روش سعی و خطا شاید متوجه بشی.

اگر کاری کردی و نتیجه ای گرفتی بازهم بپرس تا بیشتر بشه کمکت کرد.

پر انرژی باشید.

shagerd avval
2009/11/17, 07:29 AM
سلام.کامپیوتر فلشایی که بهش نصب میشن رو نمیخونه.ایراد کجاست؟

fjalili
2009/11/17, 12:01 PM
سلام.کامپیوتر فلشایی که بهش نصب میشن رو نمیخونه.ایراد کجاست؟

دوست عزیز،

بیست سئوالی طرح کردی و یا مشکلت را پرسیدی! یک کم بیشتر توضیح بده تا بشه کمکت کرد.
مدل کامپیوترت چی هست؟
usb یک هست یا usb 2.0؟
فلشهایی که امتحان کردی چه ظرفیتی داشتن؟
تشخیص میده و فقط نمیتونه بخونه و یا اصلاً تشخیص نمیده؟
.....
...

پرانرژی باشید.

erick
2009/11/17, 12:59 PM
سلام
چند روزي هست كه وقتي ميخوام برنامه اي رو روي سيستمم نصب كنم اين ارور مياد و نميذاره برنامه نصب بشه...
the system dll user32.dll was relocated in memory
اين قسمت اولشه...خيلي طولانيه...اگه نياز باشه همشو مينويسم
كسي ميدونه بايد چي كار كنم؟؟
ممنون ميشم پاسخ بديد:)

fjalili
2009/11/17, 01:15 PM
سلام
چند روزي هست كه وقتي ميخوام برنامه اي رو روي سيستمم نصب كنم اين ارور مياد و نميذاره برنامه نصب بشه...
the system dll user32.dll was relocated in memory
اين قسمت اولشه...خيلي طولانيه...اگه نياز باشه همشو مينويسم
كسي ميدونه بايد چي كار كنم؟؟
ممنون ميشم پاسخ بديد:)

دوست عزیز،

روی کامپیوتر شما کدام سرویس پک نصب هست؟ آیا ویندوزت update هست یا نه؟

erick
2009/11/17, 01:26 PM
دوست عزیز،

روی کامپیوتر شما کدام سرویس پک نصب هست؟ آیا ویندوزت update هست یا نه؟
sp2
آپ ديت نيست ويندوزم...امكان آپديت با اينترنت رو هم ندارم چون فعلا دايل آپ هستم...
پيشنهادي داري؟؟
مشكل از كجاست؟؟

fjalili
2009/11/17, 01:34 PM
sp2
آپ ديت نيست ويندوزم...امكان آپديت با اينترنت رو هم ندارم چون فعلا دايل آپ هستم...
پيشنهادي داري؟؟
مشكل از كجاست؟؟

دوست عزیز،

اگر امکان آپدیت داری و نسخه ویندوزت مشکلی برای آپدیت نداره، آپدیتش کن احتمالاً مشکل حل میشه، این مشکل مربوط به security update هست(KB ها)، ولی اگر ویندوزت اریجینال نیست و امکان آپدیت نداری بگو تا ببینم چه جوری میشه مشکلت را حل کرد.

موفق باشی.

erick
2009/11/17, 01:43 PM
اين مشكل 2 ماه پيش هم برام پيش اومده بود و نميدونم چجوري حل شد...الان بد جوري گير كردم...واسه همين موضوع رو اين جا مطرح كردم گفتم شايد كسي راهي به ذهنش برسه...
من نميدونم واقعا چه كار كنم...
البته تو سايت مايكروسافت تو قسمت ساپورتش هم رفتم...نوشته بود سيستم رو restart كن و widows restore كن...حالا مشكل من تو اينجا اينه كه هيچ پوينتي براي اين كار در widows restore نيست تا به برگردم...
پيشنهادي داري؟؟

fjalili
2009/11/17, 01:52 PM
اين مشكل 2 ماه پيش هم برام پيش اومده بود و نميدونم چجوري حل شد...الان بد جوري گير كردم...واسه همين موضوع رو اين جا مطرح كردم گفتم شايد كسي راهي به ذهنش برسه...
من نميدونم واقعا چه كار كنم...
البته تو سايت مايكروسافت تو قسمت ساپورتش هم رفتم...نوشته بود سيستم رو restart كن و widows restore كن...حالا مشكل من تو اينجا اينه كه هيچ پوينتي براي اين كار در widows restore نيست تا به برگردم...
پيشنهادي داري؟؟

دوست عزیز،

این مشکل معمولاً توی بعضی سیستم ها وقتی security update KB925902 را نصب میکنند پیش میاد که برای حل اون باید بری توی لینک زیر و آپدیت درست کننده اش را نصب کنی:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86&displaylang=en

مشکلت بعد از آپدیت پیش آمده؟
...

به این لینک مایکروسافت هم سر بزن همین حرفهای منو زده و توضیحات مفصل تری داده ....

http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/935448/en-us

erick
2009/11/17, 02:01 PM
دوست عزیز،

این مشکل معمولاً توی بعضی سیستم ها وقتی security update KB925902 را نصب میکنند پیش میاد که برای حل اون باید بری توی لینک زیر و آپدیت درست کننده اش را نصب کنی:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86&displaylang=en

مشکلت بعد از آپدیت پیش آمده؟
...

به این لینک مایکروسافت هم سر بزن همین حرفهای منو زده و توضیحات مفصل تری داده ....

http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/935448/en-us
ممنون دوست عزيزم
خيلي لطف كردي...
موفق باشي و پر انرژي هميشه
:)

fjalili
2009/11/17, 02:04 PM
ممنون دوست عزيزم
خيلي آقايي...
موفق باشي و پر انرژي هميشه

شما هم همینطور دوست عزیز،

اگه مشکل همون باشه، معمولاً یک راه دیگه ای هم داره و اون اینه که بری توی کنترل پنل - add/remove programs و hotfix KB925902 را پیداش کنی و uninstall اش کنی...

پر انرژی باشید.

erick
2009/11/17, 02:08 PM
دوتا سوال ديگه:)
اونجايي كه ميخوام دانلودش كنم چند تا گزينه هست...كدومش رو بايد انتخاب و دانلود كن؟؟
بعد از اين كه نصب كردم بايد سيستم رو restart كنم؟؟

erick
2009/11/17, 02:11 PM
شما هم همینطور دوست عزیز،

اگه مشکل همون باشه، معمولاً یک راه دیگه ای هم داره و اون اینه که بری توی کنترل پنل - add/remove programs و hotfix KB925902 را پیداش کنی و uninstall اش کنی...

پر انرژی باشید.
همچين گزينه اي تو اين قسمت نيست...
آپ ديت رو نصب كردم...فكر نميكردم حجمش انقدر كم باشه
نياز به restart هست؟

fjalili
2009/11/17, 02:14 PM
دوتا سوال ديگه:)
اونجايي كه ميخوام دانلودش كنم چند تا گزينه هست...كدومش رو بايد انتخاب و دانلود كن؟؟
بعد از اين كه نصب كردم بايد سيستم رو restart كنم؟؟

دوست عزیز،

اول اطمینان کن که مشکلت از همین است، بعد از اطمینان و اینکه ویندوزت قابل آپدیت شدن باشه، دگمه upload را بزن و نصبش کن و باید هم ویندوزت ری استارت بشود.

erick
2009/11/17, 02:21 PM
دوست عزیز،

اول اطمینان کن که مشکلت از همین است، بعد از اطمینان و اینکه ویندوزت قابل آپدیت شدن باشه، دگمه upload را بزن و نصبش کن و باید هم ویندوزت ری استارت بشود.
ميگم اين دكمه ي upload كجاست؟؟
تو كدوم قسمته؟؟
من فايل هايي رو كه گرفتم روش دابل كليك كردم و نصب كردم...درسته ديگه؟؟

fjalili
2009/11/17, 02:26 PM
ميگم اين دكمه ي upload كجاست؟؟
تو كدوم قسمته؟؟
من فايل هايي رو كه گرفتم روش دابل كليك كردم و نصب كردم...درسته ديگه؟؟

اگر اینستال شده که درسته دوست عزیز،

برای کنترل هم میتونی توی کنترل پنل - add/remove وقتی که تیک مربوط به update را میزنی بعد از نصب ببینیشون که نصب شدند ....

erick
2009/11/17, 02:31 PM
ممنونم ازت دوست خوبم كه وقت گذاشتي...
مثل اينكه آپديت شده...
فقط مثل اينكه مشكلم حل نشد...بازم اون ارور رو ميده:(
به هر حال ازت ممنونم
موفق باشي

fjalili
2009/11/17, 02:40 PM
ممنونم ازت دوست خوبم كه وقت گذاشتي...
مثل اينكه آپديت شده...
فقط مثل اينكه مشكلم حل نشد...بازم اون ارور رو ميده:(
به هر حال ازت ممنونم
موفق باشي

دوست عزیز،

لطفاً کل پیام را به صورت کامل بگذار تا بازم بررسی کنم، بعد از گذاشتن پیام یک مقدار بهم فرصت بده تا ببینم میتونم مشکلت را پیدا کنم یا نه ...

فعلاً تا بعد ...

erick
2009/11/17, 02:59 PM
دوست عزیز،

لطفاً کل پیام را به صورت کامل بگذار تا بازم بررسی کنم، بعد از گذاشتن پیام یک مقدار بهم فرصت بده تا ببینم میتونم مشکلت را پیدا کنم یا نه ...

فعلاً تا بعد ...
مرسي آواتار;)
اينم متن كاملش...
بازم ممنون
منتظر هستم
سبز باشي:gol:
http://up.iranblog.com/3/1258470784.jpg
http://www.iran-eng.com/%3Ca%20href=%22http://ample.se/share-605B_4B0297FC.html%22%3E%3Cimg%20src=%22http://ample.se/image-605B_4B0297FC.jpg%22%20border=%220%22%3E%3C/a%3E

fjalili
2009/11/17, 05:05 PM
مرسي آواتار;)
اينم متن كاملش...
بازم ممنون
منتظر هستم
سبز باشي:gol:

دوست عزیز،

من خیلی دنبال این اشکال گشتم، تقریباً قریب به اتفاق همون چیزهایی را گفتند که من توی پستهای قبلی ام گفته بودم. اگر فرصت داری بهتره کل ویندوزت را update کنی، باید مشکلت حل شود، لطفاً اون لینکی را هم در مورد همین مشکل به سایت مایکروسافت گذاشته بودم برو و دقیق مطالعه کن تا شاید شما چیز جدیدی دستگیرت شود.
اگر توی بخش نصب شدهات هم اون فایلی که من گفتم هست uninstallاش کن.

پر انرژِی باشید.

AMXSTAR
2009/11/18, 09:25 AM
سلام - یه سوال داشتم
وینوز XPرو تو درایو C نصب کردم ، بعد ویندوز VISTA رو خواستم تو درایو D (فضای خالی 20GB ) نصب کنم ، در نیمه های فرایند نصب ویندوز VISTA و بعد از دو مرتبه RESTART شدن کامپیوتر پیغامی اومد که کامپیوتر توانایی BOOT شدن برای ادامه نصب ویندوز VISTA را ندارد ، بنابراین به ویندوز XP رفتم و درایو D ام را که ویستا نیمه کاره توش بود FORMAT کردم ، و دوباره ویندوز VISTA را این بار در درایو E (فضای خالی 50GB )نصب کردم با موفقیت .
ولی حالا وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم تو قسمتی که ازم میپرسه وارد کدوم ویندوز بشم ، جنازه اون ویندوز VISTA ایی که تو درایو D نیمه کاره ریخته بودم هنوز هست به صورت زیر:

MICROSOFT WINDOWS XP

MICROSOFT WINDOWS VISTA

MICROSOFT WINDOWS VISTA
که این گزینه آخرالکی و هیچی توش نیست ، چه جوری میتونم پاکش کنم یا این که باید صبر کنم تا دفعه بعد که میخوام ویندوز بریزم .
ممنون

fjalili
2009/11/18, 11:57 AM
سلام - یه سوال داشتم
وینوز XPرو تو درایو C نصب کردم ، بعد ویندوز VISTA رو خواستم تو درایو D (فضای خالی 20GB ) نصب کنم ، در نیمه های فرایند نصب ویندوز VISTA و بعد از دو مرتبه RESTART شدن کامپیوتر پیغامی اومد که کامپیوتر توانایی BOOT شدن برای ادامه نصب ویندوز VISTA را ندارد ، بنابراین به ویندوز XP رفتم و درایو D ام را که ویستا نیمه کاره توش بود FORMAT کردم ، و دوباره ویندوز VISTA را این بار در درایو E (فضای خالی 50GB )نصب کردم با موفقیت .
ولی حالا وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم تو قسمتی که ازم میپرسه وارد کدوم ویندوز بشم ، جنازه اون ویندوز VISTA ایی که تو درایو D نیمه کاره ریخته بودم هنوز هست به صورت زیر:

MICROSOFT WINDOWS XP

MICROSOFT WINDOWS VISTA

MICROSOFT WINDOWS VISTA
که این گزینه آخرالکی و هیچی توش نیست ، چه جوری میتونم پاکش کنم یا این که باید صبر کنم تا دفعه بعد که میخوام ویندوز بریزم .
ممنون

دوست عزیز،

این مسئولیت در ویندوز XP به عهده فایل boot.ini هست که باید اون فایل را ویرایش کنید، ویرایش این فایل به چند روش امکان پذیر است که من یکی از اون روشها را میگم:

روی آیکون My Computer کلید سمت راست ماوس را فشار دهیدو گزینه Properties را انتخاب کنید.
Tab مربوط به advanced را انتخاب کنید.
از بخش Startup and Recovery دگمه Settings را فشار دهید.
توی این بخش میتوانید فایل boot.ini را ویرایش کنید و یا زمان انتظار را تغییر دهید و یا گزینه پیش فرض را تغییر دهید. کافی است بر روی دگمه Edit فشار دهید.
فایل boot.ini باز خواهد شد.

و اما برای خواسته شما فقط کافی است خطی که مربوط سیستم عاملی است که شما نام برده اید و نمیخواهید در گزینه هایتان ببینید پاک کنید و فایل مربوط را save کنید و خارج شوید.

دفعه بعدی که دستگاه را restart میکنید، دیگر اون گزینه را نخواهید دید.

پر انرژی باشید.

AMXSTAR
2009/11/18, 07:25 PM
fjalili عزیز فقط میتونم بگم خیلی خیلی ممنون
موفق و پیروز باشی

AMXSTAR
2009/11/19, 07:52 AM
سلام -یه مشکل داشتم تو گوگل
تو چند تا سایت ثبت نام کردم و هر هفته برام تعداد بسیار زیادی مطلب میفرستن به میلم تو gmail به طوری که حالا وقتی که یکی از دوستام بخواد یه مطلب مهمی برام میل کنه بین اون همه میل واقعاً سردرگم میشم ، بلدم میلای رسیده رو تو پوشه های مختلف دسته بندی کنم ، اما بعضی موقع وقت این کارو ندارم .
میخواستم یه راهی معرفی کنید که میلهایی که بهم میرسه از یه آدرس خاص مستقیماً وارد یه پوشه بخصوص بشه:que:راهی هست:que:
ممنون

fjalili
2009/11/19, 11:40 AM
سلام -یه مشکل داشتم تو گوگل
تو چند تا سایت ثبت نام کردم و هر هفته برام تعداد بسیار زیادی مطلب میفرستن به میلم تو gmail به طوری که حالا وقتی که یکی از دوستام بخواد یه مطلب مهمی برام میل کنه بین اون همه میل واقعاً سردرگم میشم ، بلدم میلای رسیده رو تو پوشه های مختلف دسته بندی کنم ، اما بعضی موقع وقت این کارو ندارم .
میخواستم یه راهی معرفی کنید که میلهایی که بهم میرسه از یه آدرس خاص مستقیماً وارد یه پوشه بخصوص بشه:que:راهی هست:que:
ممنون

دوست عزیز،

به این کاری که شما میخواهی انجام بدهید اصطلاحاً filter گفته میشود. کافی است در بخش settings جی میل خود Tab مربوط به filters را انتخاب کنی و بعدش مشخصه/ مشخصات ایمیلهایی را میخواهی جداشون کنی تعیین کنی، بعد از اون وقتی به مرحله بعد رفتی میتونی بگید چیکارشون بکند، به یک label خاص ببروشون و یا آرشیوش کنه و یا ...

پر انرژی باشید.

AMXSTAR
2009/11/22, 02:10 PM
سلام
تو ویندوز ویستا این پیغام متصل شدن به اینترنت مدام تکرار میشه ، راهی هست که بشه این پیغام رو غیر فعال کرد .
fjalili عزیز میتونی کمکم کنی؟
ممنون

http://www.img98.com/images/g4wo23reh013j13isy5.jpg

fjalili
2009/11/22, 03:02 PM
سلام
تو ویندوز ویستا این پیغام متصل شدن به اینترنت مدام تکرار میشه ، راهی هست که بشه این پیغام رو غیر فعال کرد .
fjalili عزیز میتونی کمکم کنی؟
ممنون

دوست عزیز،

این پیغام ممکن در چند صورت ظاهر بشه، که باید عوامل اون را از بین ببرید. وقتی صفحه ای میخواد توی اینترنت باز بشه ویا برنامه ای نیاز به اتصال به اینترنت داره ولی شبکه از سرعت مورد نظر برخودار نیست و یا سیستم فکر میکنه که شما به اینترنت وصل نیستید این دیالوگ ظاهر میشود.
اگر شما به اینترنت وصل هستید و این پیام را می بینید، ویندوز شبکه شما را مطلوب نمی داند و میخواهد به اینترنت وصل شود.
اگر شما به اینترنت متصل نیستید و سیستم این پیام را میدهد، برنامه ای میخواهد از اینترنت استفاده کند و برای همین انتظار اتصال شما به اینترنت را دارد.

اول از همه لازم است که شما توی اینترنت اکسپلورر بخش Tools>Internet Options>Connections بروید و گزینه Never dial a connection را انتخاب کنید و تایید کنید، برای اینکه مطمئن شوید تنظیمات شبکه شما هم درست است در همان بخش setup را انتخاب کنید و تعریف شبکه موجود خودتان را به درستی انجام دهید، تا مثلاً وقتی از طریق lan به اینترنت متصل هستید، سیستم انتظار اتصال از طریق dialup را نداشته باشد.

اگر تنظیمات فوق درست است به طور نرمال سیستم نباید چنین پیغامی به شما بدهد مگر در دو صورت اینکه برنامه ای اصرار به اتصال به اینترنت داشته باشد و مستقیماً درخواست خود را اجرا کند و یا اینکه اینترنت شما در هنگام اتصال کُند باشد. در این صورت باید به سراغ خود برنامه هایی بروید که میخواهند به اینترنت متصل شود و اتصال خودکارشان را غیر فعال کنید، مثلاً برنامه های ویروس کش در حالتی که اتوماتیک updateاشان فعال باشدو انتظار داشته باشند که شما همیشه به اینترنت وصل باشید! با شناسایی آنها و غیر فعال کردن گزینه های خودکار میتوان از دیدن این دیالوگ غیر منتظره خلاص شد.

پر انرژی باشید.

AMXSTAR
2009/11/23, 02:36 PM
درود بر fjalili عزیز - امیدوارم که از دست من خسته نشده باشی دوست عزیز
بزار اول ازت تشکر کنم بخاطر این که اون مشکل پیام های مکرر اتصال به اینترنت خدا رو شکر رفع شد با کمک شما ، واقعاً خیلی ممنونم :gol:
یه سوال داشتم :
راهی هست که مسیر SAVE AS رو که معمولاً تو MY DOCUMENT درایو ویندوز عوض کنم ، که مثلاً هر وقت خواستم یه فایل WORD رو SAVE AS کنم مستقیماً بره تو درایو مثلاً F و هر بار مجبور نشم که مسیر رو بهش نشون بدم:que:

fjalili
2009/11/23, 02:53 PM
درود بر fjalili عزیز - امیدوارم که از دست من خسته نشده باشی دوست عزیز
بزار اول ازت تشکر کنم بخاطر این که اون مشکل پیام های مکرر اتصال به اینترنت خدا رو شکر رفع شد با کمک شما ، واقعاً خیلی ممنونم :gol:
یه سوال داشتم :
راهی هست که مسیر SAVE AS رو که معمولاً تو MY DOCUMENT درایو ویندوز عوض کنم ، که مثلاً هر وقت خواستم یه فایل WORD رو SAVE AS کنم مستقیماً بره تو درایو مثلاً F و هر بار مجبور نشم که مسیر رو بهش نشون بدم:que:

دوست عزیز،
اول اینکه خوشحالم که مشکل قبلی حل شد و در مورد جدید باید بگم
اگر از WORD قبل از 2007 استفاده میکنید میتونید بروید داخل منوی Tools>Options و Tab مربوط به Files Loactions را انتخاب کنید. از آنجا میتوانید مسیرهای پیش فرض Documents را عوض کنید... آن مسیر مربوط به آن انتخابی است که شما گفتید. بعد از یکبار خروج و ورود مجدد به Word دستور شما اجرا خواهد شد.

پر انرژی باشید.

archiciv
2009/11/23, 06:04 PM
سلام دوستان یک سوال دارم...روی لپ تاپ من برنامه یا به کلی نصب نمیشه یا اینکه اگه نصب بشه کرکش نصب نمی شه با توجه به اینکه من رشته م معماری و نمی تونم هر برم بیرون برام برنامه نصب کنن ...همون برنامه ها رو روی کامپیوتر به راحتی نصب می کنم .... مدل لپ تاپم sony sw390...ممنون میشم منو از این مشکل خلاص کنید

italy2006
2009/11/24, 08:43 PM
درخواست از خبرگان arcgis در باره نصب روی لبتاپ با ویندوز ویستا

دوستان و خبرای امر. من میخام ارک جی ای اس 9.3 رو لپ تاپم که ویستا روشه نصب کنم. نصب میشه اما باز نمیشه. این طور که شنیدم باید یه سری کارهای خاصی هنگام نصب انجام داد تا این سافتویر رو لپ تاب نصب بشه. کمکم کنید. کسی میدونه چطور میشه نصب کردش؟

fjalili
2009/11/24, 11:15 PM
سلام دوستان یک سوال دارم...روی لپ تاپ من برنامه یا به کلی نصب نمیشه یا اینکه اگه نصب بشه کرکش نصب نمی شه با توجه به اینکه من رشته م معماری و نمی تونم هر برم بیرون برام برنامه نصب کنن ...همون برنامه ها رو روی کامپیوتر به راحتی نصب می کنم .... مدل لپ تاپم sony sw390...ممنون میشم منو از این مشکل خلاص کنید

دوست عزیز،

خیلی دوست داشتم به سئوال شما به طور مشخص جواب بدهم ولی متاسفانه شما خیلی کلی گویی کرده اید و برای همین نمی توان پاسخ درستی به شما داد. اینکه برنامه ای نصب نمیشود را بیشتر توضیح دهید: در هنگام نصب خطا میدهد؟ چه خطایی؟ یا وقتی نصب میشود اثری ازش نیست؟ یا اینکه اجرا نمیشود؟ و یا ....

لطفاً برای اینکه پاسخ صحیح و مناسبی بگیرید دقیقتر بگویید چه مشکلی دارید و مراحلی را که قبلاً انجام دادید را ذکر کنید...

پر انرژی باشید.

ehsan1436
2009/11/25, 07:04 PM
:redface:
سلام
من 1 لپ تاپ خریدم
مدلش ایسوز هست
ایا نیاز هست که از ویندوزش back up بگیرم
اگه اره چطوری باید این کار رو انجام بدم
ویندوزش ویستا هست
ممنون میشم از راهنمییتون

fjalili
2009/11/25, 08:34 PM
سلام
من 1 لپ تاپ خریدم
مدلش ایسوز هست
ایا نیاز هست که از ویندوزش back up بگیرم
اگه اره چطوری باید این کار رو انجام بدم
ویندوزش ویستا هست
ممنون میشم از راهنمییتون

دوست عزیز،

اول اینکه مبارک مباشه. شیرینیش یادت نره ... :w23:

بعدش اگر ویندوز لپ تاپت اوریجینال باشه، باهاش یک CD داره که درایورهاش توی همون هست و ویندوز اصلی ات هم باید توی یک CD باشه، حتماً سریال ویندوز و بقیه چیزهاش را هم باید از فروشنده دریافت کرده باشی و یا همراه لوازمش هست ...

اگر ویندوز لب تاپت هم اوریجینال نباشه، معمولاً چیزی همراهش نیست ولی فقط باید از فروشنده بخواهی که درایورهاش را بهت بده تا اگر یک وقت خواستی بخواهی تغییراتی توش بدی...
توی بازار ایران متاسفانه بعضی از لپ تاب های موجود با ویندوز اصلی فروش نمیره تا قیمتش پائین تر تمام بشود.

در کل به نظر من نیازی به Backup نداری فقط موارد بالا را کنترل کن...

پر انرژی باشید.

archiciv
2009/11/26, 09:33 AM
والا برنامه نصب میشه اما اجرا نمی شه یعنی وقتی کرکش رو نصب می کنم نمیشه و برنامه این پیغامو میده که نیاز به keyیا crackدارید...فروشنده به من گفت باید برنامه اورجینال روش نصب کنید اما 1 بار با CDاتوکدی که خودم بهشون داده بودم برام نصب کردن!!!در ضمن همراه لپ تاپ هیچ CD نبود و من فقط 3DVD دارم که ریکاوری هست امیدوارم که تونسته باشم منظورمو بیان کنم...ممنون

ehsan1436
2009/11/26, 12:02 PM
[quote=fjalili;1366722]دوست عزیز،

اول اینکه مبارک مباشه. شیرینیش یادت نره ... :w23:

بعدش اگر ویندوز لپ تاپت اوریجینال باشه، باهاش یک CD داره که درایورهاش توی همون هست و ویندوز اصلی ات هم باید توی یک CD باشه، حتماً سریال ویندوز و بقیه چیزهاش را هم باید از فروشنده دریافت کرده باشی و یا همراه لوازمش هست ...

اگر ویندوز لب تاپت هم اوریجینال نباشه، معمولاً چیزی همراهش نیست ولی فقط باید از فروشنده بخواهی که درایورهاش را بهت بده تا اگر یک وقت خواستی بخواهی تغییراتی توش بدی...
توی بازار ایران متاسفانه بعضی از لپ تاب های موجود با ویندوز اصلی فروش نمیره تا قیمتش پائین تر تمام بشود.

در کل به نظر من نیازی به Backup نداری فقط موارد بالا را کنترل کن...

پر انرژی باشید.[/quote

سلام
شیرینی هم بر چشم
هیچ سی دی همراه لپ تاپ به من ندادند
ولی برچسب ویندوز با مارک شرکت پشت لپ تاپ هست
و زمانی که من خریدم ویندوز روش بود
مدل لپ تاپ ASUS X85SE هست
از کجا باید ب2نم ویندوز ارجینال هست یا نه؟

fjalili
2009/11/26, 12:18 PM
سلام
شیرینی هم بر چشم
هیچ سی دی همراه لپ تاپ به من ندادند
ولی برچسب ویندوز با مارک شرکت پشت لپ تاپ هست
و زمانی که من خریدم ویندوز روش بود
مدل لپ تاپ ASUS X85SE هست
از کجا باید ب2نم ویندوز ارجینال هست یا نه؟

دوست عزیز،

شاید درایورهاش توی یک شاخه ای توی مثلاً درایو C باشه ... اگر ویندوزت برای لپ تاپت خریداری شده باشه، شماره سری مخصوص خودش را دارد و اگر لیبلی به کامپیوتر چسبیده باشه باید سریال ویندوز را هم نوشته باشه ... به هر حال بهتره قبل از هر گونه پیش داوری این سئوال را از فروشنده ات بپرسی ... اون بهتر میتونه کمکت کنه ...

بهتره که درایور هایش را داخل یک CD نگهداری کنی ... تا اگر خواستی یک وقت ویندوزت را عوض کنی مشکلی نداشته باشی.

پر انرژی باشید.

fjalili
2009/11/26, 02:28 PM
والا برنامه نصب میشه اما اجرا نمی شه یعنی وقتی کرکش رو نصب می کنم نمیشه و برنامه این پیغامو میده که نیاز به keyیا crackدارید...فروشنده به من گفت باید برنامه اورجینال روش نصب کنید اما 1 بار با CDاتوکدی که خودم بهشون داده بودم برام نصب کردن!!!در ضمن همراه لپ تاپ هیچ CD نبود و من فقط 3DVD دارم که ریکاوری هست امیدوارم که تونسته باشم منظورمو بیان کنم...ممنون

دوست عزیز،

کامپیوتر شما هم مثل سایر کامپیوترهاست و فرقی نمیکنه که برنامه اصلی را نصب کنی و یا کرک شده اش را، چون همه اونها با سیستم عامل کار میکنند و با تغییر سخت افزار هیچ چیزی فرقی نخواهد کرد به جز راندمان، سرعت و یا ... ولی اینجوری که من فهمیدم شما مشکلت فقط با نصب یک برنامه هست، بهتره به جای دردسر زیادتر نسخه دیگری از اون نصب کنی که دوستات نصب کردند و مشکلی باهاش ندارند و در هنگام تهیه نرم افزار هم کاملاً طرز احتمالی کرک کردن اون را بپرسی، چون اینجوری که باز من متوجه شدم شما در نصب کرک برنامه مشکل داری، که باید توجه کنی که کرک برنامه ها و نسخه های مختلف هر برنامه ای فرق میکنه و معمولاً روشش را داخل یک فایل text همراه برنامه کرک ضمیمه میکنند.

پر انرژی باشید.

ehsan1436
2009/11/27, 01:12 AM
دوست عزیز،

شاید درایورهاش توی یک شاخه ای توی مثلاً درایو C باشه ... اگر ویندوزت برای لپ تاپت خریداری شده باشه، شماره سری مخصوص خودش را دارد و اگر لیبلی به کامپیوتر چسبیده باشه باید سریال ویندوز را هم نوشته باشه ... به هر حال بهتره قبل از هر گونه پیش داوری این سئوال را از فروشنده ات بپرسی ... اون بهتر میتونه کمکت کنه ...

بهتره که درایور هایش را داخل یک CD نگهداری کنی ... تا اگر خواستی یک وقت ویندوزت را عوض کنی مشکلی نداشته باشی.

پر انرژی باشید.

ابتدا بازم تشکر میکنم از راهنماییتون
lable رو چک کردم product key داشت اما product key ویندوز رو نمیدونم از کجا باید بخونم تا ببینم با هم مچ هستند یا نه
در مورد درایورها هم توی c چیزی پیدا نکردم
در مورد فروشنده هم بهش دسترسی ندارم
یه خواهش دیگه هم داشتم ازتون
به پست زیر هم پاسخ بدهید
http://iran-eng.com/showthread.php?p=1366408#post1366408

fjalili
2009/11/27, 09:06 AM
ابتدا بازم تشکر میکنم از راهنماییتون
lable رو چک کردم product key داشت اما product key ویندوز رو نمیدونم از کجا باید بخونم تا ببینم با هم مچ هستند یا نه
در مورد درایورها هم توی c چیزی پیدا نکردم
در مورد فروشنده هم بهش دسترسی ندارم
یه خواهش دیگه هم داشتم ازتون
به پست زیر هم پاسخ بدهید
http://iran-eng.com/showthread.php?p=1366408#post1366408

دوست عزیز،

اینکه product key داره؛ مال ویندوزت هست و لازم نیست نگرانش باشی، چون وقتی اون وجود داره نشانه اینکه که ویندوزت اصلی است. در مورد درایورهاش هم لازم نیست نگران باشی، یک سر که به سایت لپ تاپت بزنی، اونجا میتونی پیداشون کنی...

پر انرژی باشید.

ehsan1436
2009/11/27, 12:41 PM
سلام
ویندوز ویستا من 1مشکلی داره
هر بار که بالا میاد بعد از چند ثانیه ایکن های توی دسکتاپ میرن و باید راست کلیک کنم توی view تیک show desktop icon رو بردارم و مجدد تیک رو بزارم تا ایکن ها نمایش داده بشند
ایا واسه رفع این مشکل را حلی دارید
ممنون از لطفتون

AMXSTAR
2009/11/29, 07:53 PM
با درود بسیار بر FJALILI عزیز
میخواستم بدونم راهی هست که بک گراند صفحه اصلی GOOGLEرو بدون ساختن IGOOGLE به صورت شکل زیر که تو اینترنت پیداش کردم تغیر بدم
ممنون

http://www.img98.com/images/lo8j42v1kkgyd3yez8xk.jpg

fjalili
2009/11/29, 11:24 PM
با درود بسیار بر FJALILI عزیز
میخواستم بدونم راهی هست که بک گراند صفحه اصلی GOOGLEرو بدون ساختن IGOOGLE به صورت شکل زیر که تو اینترنت پیداش کردم تغیر بدم
ممنون

دوست عزیز،

تا جایی که اطلاعات من اجازه میده، یک سری کلک هست که این کار را میکند، البته اغلب اونها در واقع سایت گوگل را عوض نمیکنه بلکه اجازه میده از جای دیگه ای به گزینه های گوگل دسترسی داشته باشید و ظاهر صفحه را هم مثل گوگل نشون میده تا فکر کنید توی گوگل هستید، راه حلهایی که من میشناسم و برای تغییر در صفحه اول گوگل استفاده میشود در زیر فهرست میکنم، راه حل 1 احتمالاً همونی هست که شما دیده اید:

1. یک روش استفاده از مرورگر فایر فاکس و استفاده از برنامه قابل نصب بر روی اون بنام Google Background Changer هست که اصلاً کار اون دقیقاً همین کاری است که شما میخواهید. این هم لینکش هست: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10443
2. یک روش بازم استفاده از مرورگر فایرفاکس و استفاده از add-on فایرفاکس بنام greaseMonkey هست، اون آرم را عوض میکنه،بعداز نصب آن بر روی فایرفاکس میتونید صفحه گوگل را باز کنید و بعدش با دوبار کلیک روی لوگوی گوگل و استفاده از این برنامه میتوانید لوگوی گوگل در صفحه اول را تغییر دهید.
3. استفاده از سایتهایی است که بدین منظور و برای customize کردن صفحه های اول جستجو گرها و یا صفحات خانگی استفاده میشوند، طرز کار کردن با هر یک از آنها کمی فرق میکند ولی با کمی ور رفتن با اونها میشه به راحتی باهاشون کار کرد، اینجور سایتها معمولاً صفحه اول را آن جوری که شما میخواهید نمایش میدهند. آدرس یک سری از این سایتها:
http://www.mcsearcher.com با استفاده از این سایت بک گراند خودتان و اسم خودتان را انتخاب میکنید و بعدش به جای سایت گوگل، آن را همیشه باز میکنید.
http://www.ismysearcher.com با این سایت هم میتونید برای صفحات جستجو، بک گراند دلخواه انتخاب کنید.
http://www.buzzisearch.com با استفاده از این سایت هم میتونید نوشته گوگل را به صورت دلخواه خودتان درست کنید، البته بازهم مثل سایتهای دیگه باید به آدرس اونها مراجعه کنید نه آدرس گوگل!
http://www.shinysearch.com این سایت در واقع home page هایی از قبل آماده دارد که امکان میدهد تصویری از آن را انتخاب کنید و شاید زیاد فقط برای گوگل نباشه!
http://www.blackle.com این هم یک سایت هست که فقط صفحه گوگل را مشکی کرده و اسم خودش را روش گذاشته!

البته بازم تریک هایی هست که من به اونها اشاره نکردم.

پر انرژی باشید.

AMXSTAR
2009/11/30, 10:35 AM
خیلی ممنون از راهنماییت fjalili فعلاً اون مدل firefox رو امتحان میکنم:gol:
راستی اگر یادت بیاد چندوقت پیش در مورد انتقال favorite ها از IE به FIREFOX ازت پرسیدم که گفتی چیکار کنم و انتقال دادم ، ولی حالا پوشه BOOKMARK های FIRE FOX رو پیدا نمیکنم تا موقع ویندوز ریختن مجدد بتونم FAVORITE هامو تو یه درایو دیگه کپی کنم تا از دستشون ندم ، میتونی راهنمایی کنی که آدرس این پوشه کجاست:que:
بازم خیلی ممنونم

fjalili
2009/11/30, 11:04 AM
خیلی ممنون از راهنماییت fjalili فعلاً اون مدل fire fox رو امتحان میکنم

راستی اگر یادت بیاد چندوقت پیش در مورد انتقال favorite ها از IE به FIRE FOX ازت پرسیدم که گفتی

چیکار کنم و انتقال دادم ، ولی حالا پوشه BOOKMARK های FIRE FOX رو پیدا نمیکنم تا موقع ویندوز ریختن

مجدد بتونم FAVORIT هامو تو یه درایو دیگه کپی کنم تا از دستشون ندم ، میتونی راهنمایی کنی که

آدرس این پوشه کجاست؟

دوست عزیز،

برای اینکار باید backup بگیری و بعدش اگر خواستی مجدداً Restore کنید.
برای backup گرفتن از منوی Bookmarks>Organaize Bookmarks>Import and Backup>Backup برای پشتیبان گرفتن و برای بازیابی از همان منو Restore>Choose File استفاده کنید.

پر انرژی باشید.

ehsan1436
2009/12/01, 01:00 AM
سلام
هر بار که بالا میاد بعد از چند ثانیه ایکن های توی دسکتاپ میرن و باید راست کلیک کنم توی view تیک show desktop icon رو بردارم و مجدد تیک رو بزارم تا ایکن ها نمایش داده بشند
ممنون از لطفتون
1کی نیست به داد من برسه؟
:(

AMXSTAR
2009/12/02, 03:02 PM
با سلام به همه دوستان
یه سول داشتم ، این که در هنگام نوشتن موضوعی برای سرچ کردن در جستجو گرهایی مثل google کلمات فارسی و انگلیسی پس و پیش نوشته میشوند ، همچون مثال پائین که قصد داشتم بنویسم " جدیدترین اخبار google در ماه جاری" اما همانطور که ملاحظه میکنید انگلیسی و فارسی با هم قاطی شده نمیدونم تنظیمات کامپیوتر من مشکل داره یا این که این موضوع برای همه صادق .
ممنون میشم راهنماییم کنید.

http://www.img98.com/images/mlzwvpi2i7ryw81gj87j.jpg

fjalili
2009/12/02, 03:47 PM
با سلام به همه دوستان
یه سول داشتم ، این که در هنگام نوشتن موضوعی برای سرچ کردن در جستجو گرهایی مثل google کلمات فارسی و انگلیسی پس و پیش نوشته میشوند ، همچون مثال پائین که قصد داشتم بنویسم " جدیدترین اخبار google در ماه جاری" اما همانطور که ملاحظه میکنید انگلیسی و فارسی با هم قاطی شده نمیدونم تنظیمات کامپیوتر من مشکل داره یا این که این موضوع برای همه صادق .
ممنون میشم راهنماییم کنید.

http://www.img98.com/images/mlzwvpi2i7ryw81gj87j.jpg

دوست عزیز؛

تا جایی که من اطلاع دارم شما برای تایپ ترکیبی فارسی و انگلیسی باید تایپتان در مود فارسی باشد نه اینکه فقط کی بردتتان فارسی شود. (باید توجه کرد با فارسی کردن کیبرد فقط فارسی تایپ میکنید و ویرایش شما در مود انگلیسی است"با فشار هم زمان کلیدهای شیفت کنترل سمت چپ")- این حالت اگر تنظیمات پیش فرض انجام گرفته باشد و نصب هم باشد، با فشار همزمان کلیدهای Ctrl و Shift سمت راست انجام میشود و در اون حالت نمایش درست صورت میگیرد. در این حالت با فشار همزمان دو کلید مذکور، نشان مکان نما به سمت راست انتقال می یابد.
اگر این امکان در کامپیوتر شما نباشد باید در گوگل فارسی سرچ کنید تا نمایش صحیحی انجام شود. یعنی در بخش تنظیمات جستجو، زبان را باید Persian انتخاب کنید تا نمایش در ورودی جستجو درست باشد.

پر انرژی باشید.

ehsan1436
2009/12/03, 11:42 AM
سلام
ممنون از لطفتون
پس چرا جواب من رو نمیدید
http://www.postsmile.com/img/emotions/121.gif (http://www.postsmile.com/)

moji5
2009/12/03, 03:46 PM
پس چرا جواب من رو نمیدید
http://www.postsmile.com/img/emotions/121.gif (http://www.postsmile.com/)
اگه میتونید فایل های استارتاپ تون رو چک کنید.startup
یا اینکه رستور بزنید restore

Gholche
2009/12/03, 08:09 PM
با سلام
من ياهو مسنجر Yahoo! Messenger 10.0.0.1102 Final را دانلود كردم نصبش هم كردم اما وقتي روش كليك ميكنم كه ساين اين شم بعد از چند ثانيه اين error را ميده:
http://www.img98.com/images/csu2hixl9nxekneydt.gif
و صفحه رو ميبنده حالا من بايد چه كار كنم؟؟؟؟؟
اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

moji5
2009/12/04, 10:41 AM
به نظر من remove کنید و دوباره نصب کنید.
البته از اینجا دانلود کنید.
مرورگر اینترنت شامل جدیدترین مرورگرها و نرم افزارهای جانبی (http://njavan.com/forum/showthread.php?t=25446)

AMXSTAR
2009/12/04, 12:37 PM
سلام دوستان
اسم یه نرم افزاری رو میخواستم که وقتی نصب بشه ، یک خودکار مجازی به فایل های PDF اضافه میکنه(موس تبدیل به قلم میشه ) که توسط اون خودکار میتونیم همچون نوشتن روی کاغذ رو فایل های PDF بنویسیم ، بیشترین استفادش برای اساتید سر کلاسهاس که با فایل های PDF درس میدن .
خیلی خیلی ممنون

AMXSTAR
2009/12/06, 09:58 AM
HELLO FRIENDS

میخواستم ببینم کسی درباره قابلیت های نرم افزار NERO بغیر از رایت کردن اطلاعاتی داره(مثلاً NERO HOME یا هر قابلیت دیگه ای) ،ممنون میشم اگه درباره قابلیت های دیگرش چیزی میدونید توضیح دهید:que:

GOOD LUCK

fjalili
2009/12/06, 01:20 PM
HELLO FRIENDS

میخواستم ببینم کسی درباره قابلیت های نرم افزار NERO بغیر از رایت کردن اطلاعاتی داره(مثلاً NERO HOME یا هر قابلیت دیگه ای) ،ممنون میشم اگه درباره قابلیت های دیگرش چیزی میدونید توضیح دهید:que:

GOOD LUCK

دوست عزیز،

خود سایت nero مرجع نسبتاً کاملی هست:
http://www.nero.com/ena/nero9-applications-included.html
http://www.nero.com/enu/support-nero9-manuals.html
و توضیحات کلی را به صورت ترجمه شده میتونید در سایت فارسی زیر ببینید:
http://www.sate2.blogsky.com/category/cat-13

پر انرژی باشید.

fjalili
2009/12/06, 01:45 PM
سلام دوستان
اسم یه نرم افزاری رو میخواستم که وقتی نصب بشه ، یک خودکار مجازی به فایل های PDF اضافه میکنه(موس تبدیل به قلم میشه ) که توسط اون خودکار میتونیم همچون نوشتن روی کاغذ رو فایل های PDF بنویسیم ، بیشترین استفادش برای اساتید سر کلاسهاس که با فایل های PDF درس میدن .
خیلی خیلی ممنون

دوست عزیز،

معمولاً پن ها و دیجیتایزرهای سخت افزاری همراه خودشان یک سری plugin هایی دارند که میتونند توی برنامه های گرافیکی مانند adobe acrobat نصب بشوند و داخل آنها یادداشت داشت و کارهای دیگه انجام داد و بعدش به صورت pdf ذخیره کرد. یکی از این پلاگین ها autoink نام داره که با tablet pc کار میکند و این هم لینکش هست: http://www.evermap.com/autoink.asp با این برنامه میشه با قلم روی فایلهای pdf نوشته هایی را اضافه کرد و یا اشکال مختلف ترسیم کرد و ... که توی همون لینکی که گذاشتم توضیحات کاملی درباره اش داده شده است. البته اون پولی هست و باید کرک شده اش را پیدا کنید و یا از نسخه trial اون استفاده کنید.

پر انرژی باشید.

هامون::.
2009/12/09, 10:49 PM
سلام...نمیدونم اینجا باید این سوال رو بکنم یا بخش دیگه؟!
میخاستم یه هکر بشم...؟
چه نرم افزار هایی رو برای یاد گیری این حرفه پیشنهاد میکنید؟(برای شروع)

fjalili
2009/12/10, 11:52 AM
سلام...نمیدونم اینجا باید این سوال رو بکنم یا بخش دیگه؟!
میخاستم یه هکر بشم...؟
چه نرم افزار هایی رو برای یاد گیری این حرفه پیشنهاد میکنید؟(برای شروع)

دوست عزیز،

هر هکری باید به چند زبان تسلط داشته باشد و از همه مهمتر به زبانهای low level تسلط بیشتری داشته باشد. دیگه اینکه باید به موضوعی که میخواهد توی اون شیطنت کنه کاملاً مسلط بشه. چون یاد گیری یک سری ترفند، نمی تونه هکرش کنه، چون هر سوراخ امنیتی پس از یک مدت، شناسایی و بسته میشود. بنابراین برنامه نویس های حرفه ای میتونند به مشکلات امنیتی پی ببرند و از آنها استفاده کنند.

داخل ایران تا جایی که من اطلاع دارم،گروه آشیانه به طور رسمی چنین کارهایی می کنند که فوروم اختصاصی اونها آدرسش این هست:http://www.ashiyane.org/forums میتونی با عضو شدن توی اون یک سری اطلاعات جالب بدست بیاوری، بعدش اونها حتی کلاسهای آموزشی دارند که آدرس اون هم این هست: http://train.ashiyane.ir که با شرکت در کلاسهای اونها شاید بتونی به خواسته هایت برسی. ولی فراموش نکن که هکری یک شغل نیست و از سوی خیلی ها مورد پذیرش نیست، ولی فقط با تسلط عالی توی موضوعات، میتونی از ضعف هاشون استفاده کنی.

پر انرژی باشید.

condol
2009/12/10, 12:51 PM
با سلام و عرض خسته نباشید
من یه لب تاپ دارم
که آن را فرمت کردم حال می خواهم نصب مجدد کنم از طریق ریکاوری متاسفانه هیچگونه سی دی همراه آن هم نبود وقتی آن را بوت می کنم این پیغام ارائه می شه می خواستم در صورت امکان راهنمای فرمایید با تشکر و سپاس

HP Pavilion tx2000 Notebook PC

product number:KM109EA#ABB

code khata:ntlr is missing

fjalili
2009/12/10, 01:20 PM
با سلام و عرض خسته نباشید
من یه لب تاپ دارم
که آن را فرمت کردم حال می خواهم نصب مجدد کنم از طریق ریکاوری متاسفانه هیچگونه سی دی همراه آن هم نبود وقتی آن را بوت می کنم این پیغام ارائه می شه می خواستم در صورت امکان راهنمای فرمایید با تشکر و سپاس

HP Pavilion tx2000 Notebook PC

product number:KM109EA#ABB

code khata:ntlr is missing

دوست عزیز،

شما گفته اید، ریکاوری، سئوال من این هست که اگر شما فرمت کرده اید ریکاوری معنی ندارد مگر اینکه سی دی و یا دی وی دی های ریکاوری را داشته باشید!
معمولاً لب تاپهای hp یک شاخه روی هادرشان نصب هست که اگر فرمت کرده باشید، اون رو هم از دست داده اید مگر اینکه بخواهید با نرم افزارهای ریکاوری بازیابی کنید. که لازمه اونها را داشته باشید و تازه یک cd بوت هم داشته باشید که سیستم تان را بوت کنید و بعدش با آنها ریکاوری هاردتون را انجام دهید.

پر انرژی باشید.

erick
2009/12/11, 04:34 PM
سلام
شنيدم ميشه با استفاده از برنامه ي hamachi و free p r o x yبه كامپيوتر دوستي در خارج از ايران وصل شد و از اينترنت اون بدون محدوديت استفاده كرد...اين چيزيه كه فكر ميكنم به درد خيلي ها كه در خارج از ايران فاميل دارن ميخوره و اونا ميتونن به اينترنت پر سرعت و بدون **** اونجا دسترسي مستقيم پيدا كنن...
كسي ميدونه مراحل كار دقيقا چيه؟؟

AMXSTAR
2009/12/11, 08:13 PM
HELO FRIENDS

میخواستم یه نرم افزار برای فشرده سازی فیلم لطف کنید بهم معرفی کنید ، یه آرشیو فیلم رو کامپیوترم درست کردم که خیلی فضای هاردمو اشغال کرده ...ممنون

GOOD LUCK

fjalili
2009/12/12, 11:03 AM
HELO FRIENDS

میخواستم یه نرم افزار برای فشرده سازی فیلم لطف کنید بهم معرفی کنید ، یه آرشیو فیلم رو کامپیوترم درست کردم که خیلی فضای هاردمو اشغال کرده ...ممنون

GOOD LUCK

دوست عزیز،

فرمتهای ویدئویی معمولاً خودشان به حد کافی فشرده سازی شده اند، ولی تا جایی که من میدونم فرمت DivX یکی از فشرده ترین هایش هست. بنابراین باید یک برنامه ای پیدا کنی که فرمت مورد نظر فایلت را به DivX تبدیل کنی، البته باید آزمایش کنی و ببینی تا چقدر وقت لازم داره و ارزشش را داره یا نه. فرمتهای VCD و یا DVD معمولاً MPEG هست که باید تبدیلشون کنی به DivX.

در ضمن توضیحاتی در لینک زیر داده شده که چطور میتونید فرمت های ویدئوهای خودتان را به DivX تبدیل کنید.
http://www.desktop-video-guide.com/convert-video-to-divx-format.html

پر انرژی باشید.

fjalili
2009/12/12, 11:38 AM
سلام
شنيدم ميشه با استفاده از برنامه ي hamachi و free p r o x yبه كامپيوتر دوستي در خارج از ايران وصل شد و از اينترنت اون بدون محدوديت استفاده كرد...اين چيزيه كه فكر ميكنم به درد خيلي ها كه در خارج از ايران فاميل دارن ميخوره و اونا ميتونن به اينترنت پر سرعت و بدون **** اونجا دسترسي مستقيم پيدا كنن...
كسي ميدونه مراحل كار دقيقا چيه؟؟

دوست عزیز،

برنامه Hamachi اجازه میده که کامپیوترها در داخل شبکه اینترنت به صورت VPN به یکدیگر متصل شوند و یکی به عنوان سرور و دیگری به صورت کلاینت عمل کند و بدین صورت شما با استفاده از یک کامپیوتر دیگه که به اینترنت متصل هست، به وسیله اون به اینترنت متصل شوید. و بدین صورت اگر کامپیوتری که سرویس دهنده است، در اینترنت آزاد باشد، شما هم به وسیله اون به اینترنت آزاد متصل خواهید شد. ولی باید توجه داشته باشید که شما از سرویس NAT استفاده نکنید و یا اگر از آن استفاده میکنید از port forward استفاده کنید، چون در این نرم افزار توسط ip ها اینکار انجام میشود و به صورت P2P کار میکند.

جالب این هست که سایت ویکی پدیا هم در مورد این برنامه توضیحاتی دارد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hamachi

چون سایت اصلی این برنامه filter هست، این برنامه را میتوانید از سایت خوب filehippo دانلود کنید و این آدرسش هست: http://www.filehippo.com/download_hamachi

پر انرژی باشید.

AMXSTAR
2009/12/16, 02:15 PM
سلام دوستان

همو نطوری که میدونید هر عکسی رو در اینترنت ازش خوشمون میاد save as ش میکنیم و مستقیماً این عکس وارد my picture تو my document و معمولاً تو درایو c (درایو ویندوز) میشه ، میخواستم ببینم راهی هست که این آدرس رو تغیر بدیم ، یعنی به جای اینکه به آدرس مذکور بره ، بره تو یه پوشه ای تو درایو f :que:

خیلی ممنونم و موفق باشید

fjalili
2009/12/17, 03:37 PM
سلام دوستان

همو نطوری که میدونید هر عکسی رو در اینترنت ازش خوشمون میاد save as ش میکنیم و مستقیماً این عکس وارد my picture تو my document و معمولاً تو درایو c (درایو ویندوز) میشه ، میخواستم ببینم راهی هست که این آدرس رو تغیر بدیم ، یعنی به جای اینکه به آدرس مذکور بره ، بره تو یه پوشه ای تو درایو f :que:

خیلی ممنونم و موفق باشید

دوست عزیز،

یک چیزی که الآن به نظرم میرسد این است که registry ویندوزتان را ویرایش کنید، در ویندوز XPبا اجرای regedit به شاخه
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\User Shell\
بروید، توی اونجا تمام مسیرهای پیش فرض Explorer ذخیره شده است، با ویرایش هر کدام از آنها میتوانید مسیر پیش فرض را تغییر دهید، به طور مثال برای تغییر مسیر پیش فرض ذخیره تصاویر، باید My Pictures را تغییر دهید.
البته با این کار در واقع مسیر My Pictures کاربر خودتان را تغییر داده اید.

پر انرژی باشید.

amirkh1269
2009/12/18, 05:40 PM
سلام
كي به ورد 2007 وارده من يك سوال دارم هر وقت تايپ ميكنم اعداد انگليسي نوشته ميشه با وجوديكه سيستم رو رو فارسي تنظيم ميكنم

amirkh1269
2009/12/18, 05:44 PM
كي به ورد 2007 وارده من يك سوال دارم هر وقت تايپ ميكنم اعداد انگليسي نوشته ميشه با وجوديكه سيستم رو رو فارسي تنظيم ميكنم

amirkh1269
2009/12/18, 05:52 PM
براي آموزش كامل ست آپ چه كار واز كدام منبع استفاده كنيم:)

!Azure
2009/12/18, 06:07 PM

برو توي تنظيمات خود آفيس و توي قسمت تنظيمات مربوط به Complex scripts گزينه Numerial رو از system به context تغيير بده
البته اين براي آفيس 2000 تا 2003 است ولي توي 2007 هم همينطور است منتها من منوي دقيقش رو نمي دونم

AMXSTAR
2009/12/21, 11:39 AM
سلام دوستان

تو نرم افزار google desktop معمولاً پنج یا شش gadget برای اضافه شدن به side bar وجود دارد که مسلماً خیلی کم هستند و معمولاً هم کاربرد زیادی ندارند ، اما اگر قصد کنیم از اینترنت gadget به google desktop اضافه کنیم که فکر کنم حدود 1500تا انواع مختلف و کاربردی ، وقتی قصد دانلود داریم پیغامی ظاهر میشه که "ارائه این خدمات درحال حاضر در کشور شما امکان پذیر نیست" ، آیا راهی هست که بتونیم این پیغام رو دور بزنیم و gadget های جدید رو دانلود کنیم :que:

http://www.img98.com/images/shn9cgrw6q7njhzgoo1k.jpg

خیلی ممنون و موفق باشید

smr7258
2009/12/21, 03:05 PM
salam
bebakhshid ke man farsi naneveshtam moshkelam hamine!
bad az nasbe windows service pack 3 har kar kardam zabane farsi apply nemishe va error mide!!
mamnoon misham age komak konidI

fjalili
2009/12/21, 03:29 PM
سلام دوستان

تو نرم افزار google desktop معمولاً پنج یا شش gadget برای اضافه شدن به side bar وجود دارد که مسلماً خیلی کم هستند و معمولاً هم کاربرد زیادی ندارند ، اما اگر قصد کنیم از اینترنت gadget به google desktop اضافه کنیم که فکر کنم حدود 1500تا انواع مختلف و کاربردی ، وقتی قصد دانلود داریم پیغامی ظاهر میشه که "ارائه این خدمات درحال حاضر در کشور شما امکان پذیر نیست" ، آیا راهی هست که بتونیم این پیغام رو دور بزنیم و gadget های جدید رو دانلود کنیم :que:

خیلی ممنون و موفق باشید

دوست عزیز،

متاسفانه گوگل برخی از سرویس هایش را برای برخی از کشورها مانند ایران بسته است. برای استفاد ه از آنها باید آدرس ip خودتان را عوض کنید. اگر برنامه به صورتی است که در دو مرحله نصب میشود (به اینصورت که در مرحله ابتدایی یک برنامه کوچک نصاب نصب میشود و در مرحله بعدی آن دانلود را انجام میدهد) و یا اینکه مستقیماً برنامه از طریق سایت میخواهد نصب را انجام دهد، باید از برنامه های filter شکن و یا VPN استفاده کنید ولی اگر برنامه از یک مرحله برای دانلود و نصب استفاد ه میکند میتوانید از سایتهای پراکسی برای نصب استفاده کنید.

لینک نرم افزار filterشکن Ultra Surf (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=87610&#post1430131)
سایت معرفی پراکسی روز (http://f-iran.blogspot.com)

پر انرژی باشید.

erick
2009/12/25, 03:48 PM
دوست عزیز،

برنامه Hamachi اجازه میده که کامپیوترها در داخل شبکه اینترنت به صورت VPN به یکدیگر متصل شوند و یکی به عنوان سرور و دیگری به صورت کلاینت عمل کند و بدین صورت شما با استفاده از یک کامپیوتر دیگه که به اینترنت متصل هست، به وسیله اون به اینترنت متصل شوید. و بدین صورت اگر کامپیوتری که سرویس دهنده است، در اینترنت آزاد باشد، شما هم به وسیله اون به اینترنت آزاد متصل خواهید شد. ولی باید توجه داشته باشید که شما از سرویس NAT استفاده نکنید و یا اگر از آن استفاده میکنید از port forward استفاده کنید، چون در این نرم افزار توسط ip ها اینکار انجام میشود و به صورت P2P کار میکند.

جالب این هست که سایت ویکی پدیا هم در مورد این برنامه توضیحاتی دارد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hamachi

چون سایت اصلی این برنامه filter هست، این برنامه را میتوانید از سایت خوب filehippo دانلود کنید و این آدرسش هست: http://www.filehippo.com/download_hamachi

پر انرژی باشید.
این ارتباط رو میشه بین دو سیستم در داخل کشور هم برقرار کرد؟؟

fjalili
2009/12/25, 03:54 PM
این ارتباط رو میشه بین دو سیستم در داخل کشور هم برقرار کرد؟؟

دوست عزیز،

فرقی نمیکند، یکی نقش سرویس دهنده و دیگری نقش سرویس گیرنده را بازی میکند، این برنامه خیلی طرفدار دارد، اگر توضیحات را در سایت ویکی پدیا بخوانید کاملاً شرح داده شده است.

پر انرژی باشید.

AMXSTAR
2010/1/19, 05:26 PM
سلام دوستان

میخواستم یه نرم افزاری بهم معرفی کنید که هر وقت یه میل جدید تو gmail بهم میرسه بهم خبر بده و البته قسمت کوچکی از متن میل رو هم نشون بده ، دقیقاً همون کاری که یکی از gadjet های ویندوز ویستا انجام میده،حتی google desktop رو هم نصب کردم ولی این قابلیتش برای ایرانیها قابل دانلود نیست .

خیلی ممنونم و موفق باشید

Milad_black70
2010/1/28, 11:25 PM
من ویندوز ایکس پی سروریس پک 3 داشتم که بیشتر از یک سال بود شاد و حوشحال باهاش روزگار میگذروندم و آپدیتش میکردم. یهو یه مشکلی سراغم اومد به نام Blue Screen لعنتی. ویندوز فقط تو safe mode بالا میاد. هرکاری کردم (restore کردم، رم رو درآوردم، گرافیک و باتری بایوس رو درآوردم) درست نشد. نتیجتا یه ویندوز 7 داشتم که نصب کردم. وقتی نصب کردم کیبورد کار میکرد و موس کار نمیکرد. تو device manager روی آیکون موس یه نشونه ی زردی میاد و برا درایورش مینویسه this device cannot work property (code 10) . ضمنا موس ps2 هست و دروایوری نداره که نصب کنم. کیبوردم هم 8900 farasoo هست. کیبورد همونطوری که گفتم کارای عادیش کار میکرد ولی برای مولتی مدیاش باید درایورش نصب بشه. وقتی درایور نصب میکنم دیگه کیبورد هم کار نمیکنه! در واقع بدون موس و کیبورد هیچ input device ندارم! کسی نظری داره؟
ضمنا اینو هم بگم که موس و کیبوردم تو ویندوز ایکس پی که هنوز نصب هست درست کار میکنن!
(ببخشید اگه چندتا جا اینو گفتم! خودم به زودی پاک میکنم)

elahe84
2010/2/07, 10:35 PM
من عضو يك گروه شدم كه هر روز كلي پيام تبليغاتي به ايميل من مي فرستن چطور ميتونم جلوي اين كارو بگيرم ؟
يه سئوال ديگه اينكه چرا تايپيك هايي كه من مينويسم زير حرف ي نقطه داره و هر چي فونت عوض ميكنم درست نميشه چطور ميشه درست تايپ كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

AMXSTAR
2010/2/08, 12:15 PM
[QUOTE=elahe84;1639437]من عضو يك گروه شدم كه هر روز كلي پيام تبليغاتي به ايميل من مي فرستن چطور ميتونم جلوي اين كارو بگيرم ؟

دسته بندی اتوماتیک ایمیلها در Gmail (http://www.tarfandestan.com/1386/06/01/division-recieved-mails-in-gmail.html)

در صورتی که شما نیز همانند بسیاری از کاربران دیگر اینترنت برای بهره گیری از سرویس ایمیل ، Gmail را انتخاب کرده باشید ، ممکن است دوست داشته باشید تا از این پس ایمیل هایی که از جانب فرد یا سایت خاصی که معمولأ به طور روزانه برای شما ایمیل ارسال میکند را برای حفظ نظم سرویس ایمیل خود دسته بندی کنید. بدین شکل که ایمیل از جانب فرد یا سایت به طور اتوماتیک در یک دسته خاص قرار گیرد. در این جا قصد داریم به معرفی این روش به طور ساده در Gmail بپردازیم.
برای این کار کافی است وارد محیط Gmail (http://www.tarfandestan.com/site/engine/go.php?url=aHR0cDovL3d3dy5nbWFpbC5jb20%3D) شوید.
حال در کنار کادر جستجو ، بر روی گزینه Create a fil‌ter کلیک کنید و یا به بخش Setting رفته و سپس بر روی زبانه Fil‌te‌rs کلیک کرده و سپس عبارت Create a new filt‌er را برگزینید.
حال در صفحه ای که به چشم می خورد ، می توانید عبارتی که مد نظر شماست را با توجه به ایمیلهای خود در کادر های مختلف وارد کنید.
* در کادر From می توانید مشخص کنید ایمیلهایی که از طرف شخص یا شرکت خاصی ارسال شود (مثلا info@iran-eng.com برای ایمیل های باشگاه مهندسان)
* در کادر To ایمیلهایی که به آدرس مشخصی ارسال شده اند . مثلا فرض کنید تمامی ایمیلهای یک اکانت دیگر شما در سایتهای دیگر یا یک اکانت دیگر گوگل به اکانت فعلی Forward می شود. حال می توانید برای ایمیلهای خود دسته بندی های مختلف تعریف کنید.
* در کادر Subject هم می توانید مشخص کنید اگر کلمه خاصی در موضوع ایمیل شما قرار داشت شامل دسته بندی (F‌ilt‌er) شود.
* در کادر Has the words نیز می توانید جمله یا کلمه خاصی که در متن ایمیل وجود داشت را تایپ کنید
* در صورت وارد کردن کلمه ای در کادر Doesn’t have ، چنانچه در متن ایمیل شما آن کلمه وجود نداشته باشد آن ایمیل شامل دسته بندی واقع می شود.
با کلیک بر روی دکمه Test Search می توانید نتایج را بلافاصله مشاهده کنید.
شما می توانید تنها یکی از کادرهای فوق و یا چندین کادر مختلف را پر کنید.
حال با کلیک بر روی دکمه Next Steps به مرحله بعد بروید.
حال در پنجره موجود می توانید نتایج را بنا به دلخواه خود تنظیم کنید.
Skip the Inbox = ایمیلهایی که دارای خصوصیات تعریف شده باشند را درInbox ایمیل شما نمایش نخواهد داد و تنها در دسته بندی که تعیین می کنید جمع اوری خواهد شد (Labels)
:Star it ایملیهای تعریف شده را ستاره دار خواهد کرد.
:Apply the label ایملیهایی که دارای خصوصیات تعریف شده باشند را در یک Label :خاص قرار خواهد داد.
Forward it to :ایمیلهای فوق را به یک آدرس ایمیل دیگر Forward می کند.
Delete it :نیز ایمیلهای ذکر شده را به صورت اتوماتیک حذف می کند.
حال در صفحه اصلی Gmail ، در کادری که در سمت چپ به چشم می خورد با کلیک بر روی Label خودتان می توانید ایمیلهای مربوطه را مشاهده کنید . همچنین در صورت وجود ایمیل خوانده نشده ای در هر Label عددی در مقابل label به چشم خواهد خورد که نشان دهنده تعداد ایمیلهای خوانده نشده است.

na_jam
2010/2/23, 08:56 PM
سلام . درست یادم نمیاد چیکار کردم با لبتابم که ویندوزش بالا نمیاد . اما وقتی لب تابمو روشن میکنم رو این پیغام مکث میکنه:non - system disk or disk error replace and strike any key when readyو دیگه هیچ اتفاقی نمی افته . چیکار کنم که دوباره صفحه زیبای ویندوز اکس پیمو ببینم ؟؟دلم براش تنگ شده

Dandalion
2010/3/16, 11:43 AM
من فكر كنم ،احتياج به نرم افزار
Installshield 32-bit setup launcher دارم . براي نصب يك برنامه روي فايل كركش
(Installshield 32-bit setup launcher) هر چي كليك مي كنم اتفاقي نمي افته؟؟
لطفا راهنماييم كنيد:confused:
با تشكر

na_jam
2010/3/16, 05:20 PM
سلام دوستان
من از قبل روی سیستممadsl
نصب بوده اما با نصب مجدد ویندوز xp نیاز به راه اندازی و نصب مجدد نرم افزار adsl هست . سوالم اینه که وقتی سی دیشو میزارم نمیدونم چه جوری میشه کامپیوترمو تنظیم کنم روی adsl( بار اولمه که میخوام اینکارو انجام بدم ):redface::gol:

elahe84
2010/3/16, 06:05 PM
سلام
فايل RAR با چه نرم افزاري باز ميشه؟

hosseinassar
2010/3/16, 06:13 PM
سلام
با برنامه winrar
البته با برنامه های دیگه هم باز میشه ولی معروف ترین اونها winrar هست

xfx2010
2010/3/16, 06:15 PM
سلام
با نرم افزار Win RAR

hosseinassar
2010/3/16, 06:17 PM
سلام دوستان
من از قبل روی سیستممadsl
نصب بوده اما با نصب مجدد ویندوز xp نیاز به راه اندازی و نصب مجدد نرم افزار adsl هست . سوالم اینه که وقتی سی دیشو میزارم نمیدونم چه جوری میشه کامپیوترمو تنظیم کنم روی adsl( بار اولمه که میخوام اینکارو انجام بدم ):redface::gol:
کار خاصی نداره فقط باید connetion درست کنید (مخصوص adsl)
فکر کنم تو این سایت بهتر از من توضیح داده
http://www.mavara.asia/index.php?opt...adsl&Itemid=52 (http://www.mavara.asia/index.php?option=com_content&view=article&id=56:-adsl&catid=33:adsl&Itemid=52)

فقط وقتی که connection درست شد باید تنظیم کنید .برای تنظیم کردن باید روی local connection راست کلیک کنید(از تو show all connection می تونید بیاریدش) propertice و internet protocol بعد در تنظیمات باید ip مودم رو وارد کنید
اگه آدرسا یه کم دقیق نیست ببخشید چون ویندوز من ویستاست

مهسیما
2010/3/25, 07:43 PM
سلام
من ویندوز فارسی نصب کردم الان نمیدونم چطوری removeکنم اسمش یادم رفته از کجا بفهمم :cry::cry:

hosseinassar
2010/3/25, 08:14 PM
سلام
من ویندوز فارسی نصب کردم الان نمیدونم چطوری removeکنم اسمش یادم رفته از کجا بفهمم :cry::cry:

اسم ویندوز یادتون رفته؟

مهسیما
2010/3/26, 04:06 AM
اسم ویندوز یادتون رفته؟
نه نمیدونم چطوری ویندوز اکس پی رو از حالت فارسی در بیارم اسم برنامه فارسی سازش یادم رفته

sufia89
2010/3/26, 02:05 PM
سلام
من یه مشکلی برای ADSL م پیش اومده بدین قرار که یه زمانی از ف ی ل ت ر شکن استفاده کردم اتصالم کلا قطع شد بردمش پیش نمایندگیش، گفتش این ***** شکنی که استفاده میکنید ویروسی وارد سیستمتون کرده که نرمافزارش کلا پاک شده و همونجا دوباره نصبش کرد.

حالا بعد یه مدت حواسم نیود دوباره ازش استفاده کردم و همون بلا سرش اومده،حالا باید چیکار کنم؟؟

مراحل نصبش همون کانکشن ساختن سادست؟؟

فکر نمی کنم فقط همین باشه، از رو سی دی نصبش باید عمل کرد؟

لازمه مودم رو reset کنم؟

sufia89
2010/3/28, 03:14 PM
:cry: یاران مددی :cry:

hosein_t
2010/3/28, 04:04 PM
سلام
من یه مشکلی برای ADSL م پیش اومده بدین قرار که یه زمانی از ف ی ل ت ر شکن استفاده کردم اتصالم کلا قطع شد بردمش پیش نمایندگیش، گفتش این ***** شکنی که استفاده میکنید ویروسی وارد سیستمتون کرده که نرمافزارش کلا پاک شده و همونجا دوباره نصبش کرد.

حالا بعد یه مدت حواسم نیود دوباره ازش استفاده کردم و همون بلا سرش اومده،حالا باید چیکار کنم؟؟

مراحل نصبش همون کانکشن ساختن سادست؟؟

فکر نمی کنم فقط همین باشه، از رو سی دی نصبش باید عمل کرد؟

لازمه مودم رو reset کنم؟
مودمت تنظیمه!؟ (Configure شده!؟)
اگه میخوای کانکشن داشته باشی باید تنظیمات رو bridge کنی

BALB
2010/3/28, 06:50 PM
سلام
ببخشید نمی دونم جای این سوال تو این تاپیک هست یا نه ولی به جوابش شدیدا احتیاج دارم . ممنون می شم راهنماییم کنید.
تو پاورپوینت 2007 اگه بخوایم نوشته هارو گرافیکی نشون بدیم باید چی کار کنیم ؟ صفحه هارو می دونم چه طور می شه ولی نوشته هارو نمی دونم . ممنون

مهسیما
2010/3/29, 01:07 PM
سلام من adsl که گرفتم فوری حجمش تموم شد 15 اسفند گرفتم 6 مگابایت الان 500 مونده هیچی هم دانلود نکردم چه کار کنم؟؟؟؟؟

hosein_t
2010/3/29, 04:04 PM
سلام من adsl که گرفتم فوری حجمش تموم شد 15 اسفند گرفتم 6 مگابایت الان 500 مونده هیچی هم دانلود نکردم چه کار کنم؟؟؟؟؟
تو سرویس های حجمی ، جمع ارسال + دریافت = مصرف
یعنی حتی اگه وارد یه سایتم بشی ارسال و دریافت داری . . . حتما نباید دانلود داشته باشی تا فکر کنن داری مصرف میکنی. . . !
البته این مصرف بستگی به خودت داره . . . اگه شک داری که دارن بیخود ازت ترافیک کم میکنن برو تو وب سایت سرویس دهنده ببین مقدار مصرف روزانت چقدره یا خودت ارسال و دریافت رو مونیتور کن ببین وضعش چطوره . . .
مثلا وقتی هیچ مصرفی نداری و فقط به اینترنت وصلی . . . یعنی نه وارد سایتی شدی و نه هیچی ببین ارسال و دریافت داری یا نه!!؟ اگه نداشتی ، پس درسته . . اما اگه داشتی احتمالا یه نرم افزاری بدون اجازه داره از نت استفاده میکنه یا ممکنه سیستم ویرووسی باشه یا . . .!:gol:

ناشناس
2010/3/29, 05:32 PM
Adobe Photoshop CS4 "License has expired"

من فتوشاپ cs4 رو نصب کردم و در موقع اجرای برنامه این خطا رو میده چیکارکنم؟

hosseinassar
2010/3/29, 05:51 PM
Adobe Photoshop CS4 "License has expired"

من فتوشاپ cs4 رو نصب کردم و در موقع اجرای برنامه این خطا رو میده چیکارکنم؟

این ارور یعنی تاریخ مصرف برنامه تموم شده باید کرکش کنید

ناشناس
2010/3/29, 05:54 PM
خودم جوابشو پیدا کردم

C:\Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache

فایل موجود در این قسمت را حذف کرده و مجددا امتحان کنید

اینم سریال نامبر درست حسابی و مطمین
1330-1422-5419-8706-7784-9778

sufia89
2010/3/29, 11:15 PM
مودمت تنظیمه!؟ (Configure شده!؟)
اگه میخوای کانکشن داشته باشی باید تنظیمات رو bridge کنی

ممنون دوست عزیز که جواب دادی،اما من کمی خنگم تو این زمینه ها!!:redface:

من از مودم مدت ها استفاده میکردم نمیدونم الان تنظیم هست یا نه؟؟ چجوری باید بفهمم؟؟

bridge کردن چجوریه؟؟ خیلی هم :confused:نیستم یکم توضیح بدی می فهمم!

بازم ممنون:smile:

BALB
2010/3/29, 11:53 PM
کسی نمی خواد به من کمک کنه ؟ بابا بعد 13 بدر باید پاورپوینتمو ارائه بدم . خواهشا هرکی می دونه کمکم کنه . ( منظورم سوالیه که صفحه قبل پرسیدم )

hosein_t
2010/3/30, 12:08 PM
ممنون دوست عزیز که جواب دادی،اما من کمی خنگم تو این زمینه ها!!:redface:

من از مودم مدت ها استفاده میکردم نمیدونم الان تنظیم هست یا نه؟؟ چجوری باید بفهمم؟؟

bridge کردن چجوریه؟؟ خیلی هم :confused:نیستم یکم توضیح بدی می فهمم!

بازم ممنون:smile:
نه بابا! خنگی چیه . . ! دور از جناب!:surprised::surprised:
1- اول باید وارد تنظیم مودم شی! معمولا اینطوره که با وارد کردن این IP تو نوار آدرس مرورگر اینترنت و زدن Enter وارد تنظیمات میشن . . .! پس وارد میکنین 192.168.1.1 و Enter

2- وقتی وارد تنظیمات شدین احتمالا ازتون پسورد میخواد . . . معمولا پسورد پیشفرض برای همه admin هست . . .! اگه نبود از تو دفترچه راهنما ببین چیه پسورد

3- وقتی وارد صفحه ی تنظیمات شدی بگرد دنبال Network Wan Setting یا یه همچین چیزایی . . . یکم بگردی پیدا میکنیش . . .!

4- تو اون صفحه بگرد دنبال Internet Connection model یا یه همچین چیزایی و تغییرش بده به bridge و OK

5- تو همون صفحه تنظیمات مودم بگرد دنبال Lan setting و اگه کامپیوتراتو به هم شبکه نکردی NAT رو غیر فعال کن و OK . . .! از صفحه تنظیمات خارج شو

خب حالا میرسیم به ساخت کانکشن . . . معمولا مراحل زیر برای XP , Vista , 7 تا حد زیادی شبیهه . . . منتها چون من XP دارم از رو XP توضیح میدم . . .

1- Start--> Control Panel ---> Network connections--> File---> New
connection

2- Next---> Connect to the internet ---> Setup my connection manually

3- Connect using a broadband connection . . .

4- وارد کردن مشخصات و مراحل پایانی و تمام . . .!

:gol:

navid_arch
2010/3/31, 09:32 PM
سلام
من بازیه KING OF THE ROAD رو قبلا رو ویندوز XP نصب می کردم و بازی می کردم.ولی الان که روی ویندوز7 نصب میکنم با این پیغام رو به رو میشم:
Your computer does not have graphic accelerator

باید چیکار کنم که نصب شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راهنماییم کنید لطفا

hosein_t
2010/3/31, 11:56 PM
سلام
من بازیه KING OF THE ROAD رو قبلا رو ویندوز XP نصب می کردم و بازی می کردم.ولی الان که روی ویندوز7 نصب میکنم با این پیغام رو به رو میشم:
Your computer does not have graphic accelerator

باید چیکار کنم که نصب شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راهنماییم کنید لطفا
DirectX نصب کردی!؟ متناسب با 7 و کارت گرافیکت البته!؟

niknamtahmasebi
2010/4/01, 10:08 AM
سلام: من لپ تاپ (Toshiba/satellite:u405d-s2903e) خریداری کرذم. ولی این لپ تاپ در لست تولیدات سایت توشیبا (برای دانلود Driver) نیست !!:que:
لطفاً راهنماییم کنید

taha894
2010/4/01, 10:13 AM
سلام
ببخشید نمی دونم جای این سوال تو این تاپیک هست یا نه ولی به جوابش شدیدا احتیاج دارم . ممنون می شم راهنماییم کنید.
تو پاورپوینت 2007 اگه بخوایم نوشته هارو گرافیکی نشون بدیم باید چی کار کنیم ؟ صفحه هارو می دونم چه طور می شه ولی نوشته هارو نمی دونم . ممنون

دقیق نمی دونم اما یه سر به گزینه design بالای صفحه بزن ....;)

taha894
2010/4/01, 10:16 AM
سلام دوستان

کسی از نمودار پرت نرم افزار مهندسی اطلاعاتی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمودار گانت رو کشیدم اما نمی دونم نمودار پرت چطور رسم می شه !!!!

اگه کمکم کنید ممنون میشم ....

elnaz65
2010/4/13, 09:21 AM
سلام
من یه مشکلی پیداکردم، وقتی ویندوز جدید ریختم فونت فارسی نداره،یعنی نمی تونم فارسی تایپ کنم.
خواهش می کنم سریع کمکم کنید، خیلی لازم دارم

rahele naderi
2010/4/24, 11:08 AM
یه تحقیق راجع به شبکه تو ویندوز ویستا می خوام. هفته بعد ارائه دارم اما هنوز مطلب خوبی گیر نیوردم. لطفا کمکم کنید.خواهش می کنم.
naderi.rahele@yahoo.com

rahele naderi
2010/4/24, 11:14 AM
سلام
من یه مشکلی پیداکردم، وقتی ویندوز جدید ریختم فونت فارسی نداره،یعنی نمی تونم فارسی تایپ کنم.

سلام دوست عزیز.
برای اینکه مشکلتون برطرف بشه، باید سی دی ویندوز رو بزاری تو درایوت و بعد بری تو کنترل پنل قسمت Regional and Language، یه منوی کشویی میبینی،هز اونجا farsi رو Add کن.

rahele naderi
2010/4/24, 11:15 AM
سلام دوست عزیز.
برای اینکه مشکلتون برطرف بشه، باید سی دی ویندوز رو بزاری تو درایوت و بعد بری تو کنترل پنل قسمت Regional and Language، یه منوی کشویی میبینی،هز اونجا farsi رو Add کن.

PeymanLari
2010/4/24, 01:19 PM
قبل از اين كار شما بايد گزينه Install files for complex script and right-the-left languages (including Thai در تب languages را انتخاب كنيد تا زبان ها از راست به چپ اضافه شوند و زبان farsi را از ليست انتخاب كنيد و بايد در تب advanced هم زبان farsi رو انتخاب كنيد .  

mj_1385
2010/4/26, 10:05 AM
سلام به همه دوستان
من چند تا مشکل با ویندوز 7 دارم البته چون تو توضیحاتش خوندم که این ویندوز با سیستم های پایین هم سازگاره دیگه مشخصات سیستم رو نمی زنم ! (یعنی نمی دونم الان !:redface:)
1- اولیش اینکه من کلی ورژن های مختلفش (ultimat,home,...) رو نصب کردم ولی رو هیچ کدوم نتونستم کارت صدام رو نصب کنم فقط رو نسخه professional تونستم که فکر می کنم تا حدودی شانسی بود!
2- مشکل بعدیم با نصب پرینترم بود که وسطای کار error می داد . پرینترم HP1005 است .
3- و آخرین مشکلم هم مشکل مودم است که ویندوز مودمم رو شناسایی نکرد و سی دی اش رو هم نتونستم نصب کنم . مودمم ecom است اونم dial up و قدیمی !!!راستشو بخوای نمی دونم مدلش چیه !!!
ولی هرچی که هست سی دی اش تو ویندوز xp اصلا به کار نمیاد ، حالا نمیشه یه جوری ویندوز خودش بفهمه و شناساییش کنه ؟ !!! من که نتونستم شناساییش کنم !!!:cry:

تورو خدا برسید به دادم !!! دعاتون میکنم ها !!!
یکی یکی توضیح بدید !
ممنوووووووووووون:gol:

apdsoft
2010/4/26, 10:54 AM
سلام به همه دوستان
من چند تا مشکل با ویندوز 7 دارم البته چون تو توضیحاتش خوندم که این ویندوز با سیستم های پایین هم سازگاره دیگه مشخصات سیستم رو نمی زنم ! (یعنی نمی دونم الان !:redface:)
1- اولیش اینکه من کلی ورژن های مختلفش (ultimat,home,...) رو نصب کردم ولی رو هیچ کدوم نتونستم کارت صدام رو نصب کنم فقط رو نسخه professional تونستم که فکر می کنم تا حدودی شانسی بود!
2- مشکل بعدیم با نصب پرینترم بود که وسطای کار error می داد . پرینترم HP1005 است .
3- و آخرین مشکلم هم مشکل مودم است که ویندوز مودمم رو شناسایی نکرد و سی دی اش رو هم نتونستم نصب کنم . مودمم ecom است اونم dial up و قدیمی !!!راستشو بخوای نمی دونم مدلش چیه !!!
ولی هرچی که هست سی دی اش تو ویندوز xp اصلا به کار نمیاد ، حالا نمیشه یه جوری ویندوز خودش بفهمه و شناساییش کنه ؟ !!! من که نتونستم شناساییش کنم !!!:cry:

تورو خدا برسید به دادم !!! دعاتون میکنم ها !!!
یکی یکی توضیح بدید !
ممنوووووووووووون:gol:
سلام
درسته که ویندوز 7 به سیستمای پایین کار میکنه ولی باید حداقل یک گرافیک 128 و رم یه گیگ داشته باشین
1 - ویندوز 7 اکثر قریب به اتفاق درایورها رو می شناسه ولی در صورتی که نشناخت باید به سایت کارت صدا مراجعه کنین و آپدیت 7 یا ویستا رو دانلود کنید
2 - منم پرینترم Hp با 7 و ویستا مشکل داشتم چون سی دی درایور شو فقط برای ویستا و XP و مک با پرینتر میده شما با رفتن به سایت Hp پکیج آپدیت پرینتر تون رو بگیرید و نصب کنین حجمش زیاده نال من شد 200 مگ
3 - برای مودم هم اگر ویندوز شناسایی نکرد باید آپدیت کنید از سایت سازند
اگه سوال دیگه بود آیدی یاهوی من apdamin

mj_1385
2010/4/27, 09:10 AM
سلام دوست عزیز
ممنون از این که توضیح دادی:gol:
گرافیکم 1 و رمم هم 2G هست .
امتحان می کنم اگه به مشکلی بر خوردم دوباره می پرسم !!!;)

mj_1385
2010/4/28, 09:42 PM
سلام دوست عزیز
یه سوال داشتم ؛
چه طوری می تونم مدل مودمم رو شناسایی کنم ؟ باید کیسم رو باز کنم یا راه حل دیگه ای هم هست که بتونم مدل مودمم رو بفهمم ؟
واینکه برای اینکه فایل update مودمم رو دانلود کنم باید چی کار کنم ؟ منظورم اینه که کجای سایتش برم ؟ بعد از اینکه ریختم کجا نصبش کنم ؟
فایل update برای ویندوز 7 می خوام !!

ممنون !!:gol:

خیلی خوشحالم از اینکه یکی به سوالای کامپیوتریم جواب میده !!!:cry: (اشک شوق)خیلی ......!!! خیلی ......!!!خیییلییییییی ......................

engineer67
2010/4/29, 10:28 AM
salam bebakhshid font farsi nadaram
bakground computer man safhe sefidi hast ba titre ACTIV DESKTOP RECOVERYkasi midone chera intor shode
:que:mamnom

مهسیما
2010/4/29, 12:55 PM
سلام backgrond لب تاب من سیاه شده اون پایینم یه چیزی نوشته

ask for genuine microsoft software
کمک کنید یه دنیا ممنون میشم

حسین-تی
2010/4/29, 01:26 PM

سلام
فک کنم ویندوزت اوریجینال نباشه و وقتی ویندوز خواسته خودشو آپدیت کنه به سرور مایکروسافت وصل شده و اونجا فهمیدن که ویندوز تقلبیه!
این کارارو بکن ببین درست میشه :

1- سیستم رو Restart کن و وقتی ریستارت شد کلید F8 رو هی فشار بده تا یه صفحه باز شه

2- گزینه ی اول یعنی Safe mode رو انتخاب کن و Enter

3- وقتی با safe mode ویندوز رو لود کردی برو تو مسیر نصب ویندوز تو شاخه ی System32 و رو فایل راست کلیک کن و سرچ رو بزن

4- تو موتور جستجو بنویس wga و شروع به سرچ کن . . .! هر فایلی با این اسم پیدا کردی پاک کن

5- Start - - -> Run - - -> Regedit - - - > Edit - - -> Find next

6- تو کادر جستجو بنویس : wga

7- هر چی پیدا کردی و Delete کن و دوباره کار جستجو رو با زدن دکمه F3 یا Edit - - -> Find next انجام بده. . . !

8- هر چی در مورد Windows genuine advantage دیدی بزن پاک کن . . .( این همون wga هست که مخففش میشه )!

احمد گودرزی
2010/4/29, 01:53 PM
سلام دوست عزیز. با برنامه میکس یولید می تونی چند تا سی دی رو به دی وی دی تبدیل کنی .OK

احمد گودرزی
2010/4/29, 01:56 PM
با دگمه جهت نما لب تاب که عکس خورشید روش حک شده نور لب تاب و تنظیم کن

mj_1385
2010/4/30, 03:11 PM
سلام

سلام دوست عزیز
برای رفع این مشکل به cotrol panel برو در قسمت regional & lanuage سپس در برگه languages گزینه اول یعنی install right to left languages رو تیک بزن و سی دی ویندوزت رو بذار تو کامپیوتر
زبان های جدید نصب میشه (شامل فارسی) و کامپیوتر restart میشه بعد دوباره میتونی به همین قسمت برگردی و زبان کامپیوتر رو فارسی کنی !!

mj_1385
2010/4/30, 03:14 PM
سلام دوست عزیز
یه سوال داشتم ؛
چه طوری می تونم مدل مودمم رو شناسایی کنم ؟ باید کیسم رو باز کنم یا راه حل دیگه ای هم هست که بتونم مدل مودمم رو بفهمم ؟
واینکه برای اینکه فایل update مودمم رو دانلود کنم باید چی کار کنم ؟ منظورم اینه که کجای سایتش برم ؟ بعد از اینکه ریختم کجا نصبش کنم ؟

لطفا جواب بدید !!!!
ممنون

رز سیاه
2010/5/01, 02:13 PM
من قبلا خیلی بازی پر حجم تو کامپیوترم نصب کرده بودم اما بعدا اونا رو پاک کردم حالا هم تو کامپیوتم نه بازی هست نه چیز اضافه ولی هر چی سعی میکنم بازی نصب کنم نمیشه بازی های خیلی پر حجمی هم نیستن
نمی دونم مشکلش چیه
دومین مشکلم هم اینه که قبلا از فایرفاکس استفاده میکردم که اونم پاک شد از کامپیوترم حالا چند باری خواستم دانلودش کنم و کردم ولی هر بارکه میخوام بازش کنم باز نمیشه

maverick
2010/5/01, 03:34 PM
من قبلا خیلی بازی پر حجم تو کامپیوترم نصب کرده بودم اما بعدا اونا رو پاک کردم حالا هم تو کامپیوتم نه بازی هست نه چیز اضافه ولی هر چی سعی میکنم بازی نصب کنم نمیشه بازی های خیلی پر حجمی هم نیستن

چه پیغامی میده ، بازی و پاک کردی یا Uninstalll کردی ؟

دومین مشکلم هم اینه که قبلا از فایرفاکس استفاده میکردم که اونم پاک شد از کامپیوترم حالا چند باری خواستم دانلودش کنم و کردم ولی هر بارکه میخوام بازش کنم باز نمیشه

چه پیغامی میده ؟

راستی مطمئنی سیستمت ویروسی نیست ؟

buddy
2010/5/01, 04:48 PM
سلام دوست عزیز
یه سوال داشتم ؛

لطفا جواب بدید !!!!
ممنون
سلام دوست عزیز
بعضی از مودمها در ویندوز 7 شناخته نمیشن
پیدا کردن و دانلود درایو مودم هم کار خیلی سختیه
معمولا درایور مودم ها با سی دیه یه مودم دیگه نصب میشه

مدل مودم رو باید از روی کارت مودم بخونید

buddy
2010/5/01, 04:57 PM
نمی دونم مشکلش چیه
سلام زر سیاه دوست عزیز
بازی رو که بی خیال شو
عیب باز نشدن فایر فاکست یا به علت معیوب بودن فایل ستاپه یا سیستمت ویروسیه

!Azure
2010/5/01, 05:20 PM
کاش علت عدم نصب بازی و فایرفاکس رو هم ذکر می کردی رز شیاه گرامی
پیغام اونو بنتویسید ببینم منظور شما از نصب نشدن اجرا نشدن است یا کلا نمی شه نصب کرد
درایورهای کارت گرافیک و برد اصلی و کارت صوتی رو بروز کنید شاید مشکل حل بشه

nayyeri1982
2010/5/02, 11:21 PM
چه جوري با تابع lookupوif اكسل مقادير مشابه در يك ستون را به يك سلول مقصد منتقل كنم؟
من يك ستون دارم كه اسامي مسئولين خريد در آن قرار ميگيرد. براي 100 رديف كالاي درخواست شده 10 نفر مسئول خريد وجود دارد كه جلوي هر اسم كالا نام ناظر خريدش قيد مي شود.
مي خواهم در يك سلول مقصد كه بعنوان گزارشگيري استفاده مي شود كاري كنم كه اسم يك ناظر خريد نوشته شود. اين اسم درو اقع اسم مسئول خريدي است كه توسط ف***ر كردن در ستون نوشته شده.
توضيح اينكه من پس از وارد كردم اسم مسئول خريد هر كالا در روبروي آن ستون مسئول خريد ها را براي هر كدام از ناظرين خريد ف***ر مي كنم و در يك شيت جديد كه فرم گزارش گيري ام هست لينك مي كنم. مي خواهم در گزارش پرينت شده براي هر باري كه اسم يكي از مسئول خريدها را ف***ر كرده ام در بالاي صفحه (يا هر سلول ديگر مورد نظر) نمايش داده شود.
حدس خودم اينست كه با استفاده از تابع lookup , if بتوان اينكار را انجام داد. ولي هنوز نتوانسته ام.
كي مي تونه كمكم كنه؟

rain_girl
2010/5/06, 05:49 PM
سلام.دوستان من رو سیستم 2تا وین نصب کردم
از اکس پی که میام بالا وارد صفحه ابتدای ویندوز که میشه دیکه ادامه نمیده و ریست میشه ولی با وین 7 چنین مشکلی نداره اشکال از ویندوز اکس پی هستش؟

piton
2010/5/07, 08:41 AM
امکان داره توی یه درایو نصب کردی و فایل های ایکس پیت با 7 قاطی شده باشه

rain_girl
2010/5/09, 06:46 PM
khob hala bayad az easy bcd estefade konam?

PeymanLari
2010/5/11, 12:01 PM

از داخل safe Mode اين كرك رو اجرا كنيد . مشكل حل مي شود

http://rapidshare.com/files/293415542/RemoveWAT.exe

flower222
2010/5/13, 04:50 PM
سلام کامپیوتر من بعضی از نرم افزارها را باز نمی کنه و می گه نا خواناست لطفا منو راهنمایی کنید:)

hosseinassar
2010/5/13, 04:58 PM
سلام کامپیوتر من بعضی از نرم افزارها را باز نمی کنه و می گه نا خواناست لطفا منو راهنمایی کنید:)

اگه می شه ارور بنویسید

mj_1385
2010/5/16, 12:33 PM
bakground computer man safhe sefidi hast ba titre ACTIV DESKTOP RECOVERYkasi midone chera intor shode
سلام
روی صفحه یه دکمه هست که اگه اونو بزنی صفحه به حالت عادی برمیگرده !
قبلا توی نقل قول ها گفتم چه طوری فونت فارسی رو هم اضافه کنی !;)

khargosh
2010/5/17, 02:07 PM
سلام دوستان
من برای تغییر آواتارم وقتی روی آن کلیک میکنم پیغام زیر ظاهر میشه و نمیدونم باید چیکار کنم
این پیغام برای نصب plugin هست ولی error میده
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
http://www.mediafire.com/file/tnwtmu1eyyo/untitled.JPGhttp://www.mediafire.com/file/tnwtmu1eyyo/untitled.JPG
http://www.mediafire.com/file/tnwtmu1eyyo/untitled.JPG

saeed_20
2010/5/23, 11:04 AM
باسلام خدمت دوستان
مشکل من اینه که توی یولید کارت کپچرمو نمی شناسه که فیلم دوربین رو کپچر کنم
چکار باید بکنم ؟
ممنون از دوستان

fazel_haghighat
2010/5/25, 10:58 AM
سلام علیکم با عرض پوزش
اگه زحمتی نیست5برنامه مربوط به توابع بازگشتی دربرنامه نویسیc و روش حلش رو برام بفرستید.:cry:َ

f.g
2010/6/12, 08:28 AM
سلام هرچی سعی می کنم فایل های ضمیمه توی سایتو دانلود کنم این پیغام [your current security settings do not allow thisfile to be downloaded ]ظاهر می شه می تونید کمکم کنید ؟

fifa
2010/6/13, 11:42 PM
سلام
من در مورد رايت كردن دي وي دي سوالي داشتم
اينكه چطور ميتونم چند فيلم رو كه قبلا تو سي دي بودند رو تو يك دي وي دي رايت كنم؟با نرم افزار نرو قسمت ديتا اينكارو ميكنم ولي تو دستگاه باز نمي كنه.غير از ديتا از چه راهي ميتونم اينكارو انجام بدم كه تمام دستگاهها قادر به خوندنش باشن؟
چندي پيش هم يك دي وي دي به دستم رسيد كه حدود ده فيلم داخل يك دي وي دي رايت شده بود البته نه با ديتا.
ممنون از راهنماييتون

linux_0011
2010/6/16, 12:17 PM
سلام هرچی سعی می کنم فایل های ضمیمه توی سایتو دانلود کنم این پیغام [your current security settings do not allow thisfile to be downloaded ]ظاهر می شه می تونید کمکم کنید ؟

سلام.
این پیغام به خاطر اینه که تنظیمات سیستمتون جوریه که امنیتو بالا بردین اجازه دانلود نمیده.

f.g
2010/6/16, 02:47 PM
سلام.
این پیغام به خاطر اینه که تنظیمات سیستمتون جوریه که امنیتو بالا بردین اجازه دانلود نمیده.

چطوری باید امنیت سیستم پایین بیارم که اجازه دانلود بده؟

E.lahe
2010/6/18, 12:24 PM
چطوری باید امنیت سیستم پایین بیارم که اجازه دانلود بده؟
از فایروالی که استفاده میکنید لول تنظیمات رو بیارین پائین !

E.lahe
2010/6/18, 12:33 PM
سلام دوستان
من برای تغییر آواتارم وقتی روی آن کلیک میکنم پیغام زیر ظاهر میشه و نمیدونم باید چیکار کنم
این پیغام برای نصب plugin هست ولی error میده
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
http://www.mediafire.com/file/tnwtmu1eyyo/untitled.JPGhttp://www.mediafire.com/file/tnwtmu1eyyo/untitled.JPG
http://www.mediafire.com/file/tnwtmu1eyyo/untitled.JPG
روش کلیک کن تا پلاگین رو واست نصب کنه دیگه !

عکسها رو هم یه جای دیگه آپ کن که تو فروم هم لود شه !

باسلام خدمت دوستان
مشکل من اینه که توی یولید کارت کپچرمو نمی شناسه که فیلم دوربین رو کپچر کنم
چکار باید بکنم ؟
ممنون از دوستان
درایور کپچر کارتتون نصبه ؟

سلام علیکم با عرض پوزش
اگه زحمتی نیست5برنامه مربوط به توابع بازگشتی دربرنامه نویسیc و روش حلش رو برام بفرستید.:cry:َ
تو بخش برنامه نویسی مطرح کنید لطفا

سلام
من در مورد رايت كردن دي وي دي سوالي داشتم
اينكه چطور ميتونم چند فيلم رو كه قبلا تو سي دي بودند رو تو يك دي وي دي رايت كنم؟با نرم افزار نرو قسمت ديتا اينكارو ميكنم ولي تو دستگاه باز نمي كنه.غير از ديتا از چه راهي ميتونم اينكارو انجام بدم كه تمام دستگاهها قادر به خوندنش باشن؟
چندي پيش هم يك دي وي دي به دستم رسيد كه حدود ده فيلم داخل يك دي وي دي رايت شده بود البته نه با ديتا.
ممنون از راهنماييتون

واسه این کار باید از برنامه های dvd creator استفاده کنید که تو نت اگه یه سرچ بزنید میتونید خیلیهاشون رو پیدا کنید .
مثل :
Xilisoft DVD Creator
ImTOO DVD Creator
Super DVD Creator
Aimersoft DVD Creator
.
.
.

واسه نمایش دی وی دی هایی هم که به صورت دیتا رایت میکنید باید پلیر شما دایویکس پلیر باشه . یعنی فرمتهای divx و xvid و avi رو بتونه بخونه که الان تو ایران اکثر پلیرهای جدید این قابلیت رو دارند .

fifa
2010/6/22, 12:07 AM
سلام
سوالي داشتم در مورد كيبوردهاي usb
چند ماه قبل يه كيبورد usb گرفتم كه هروقت متصلش ميكنم اين پيغام رو ميده : usb device not recognized
يه تبديل هم گرفتم ولي وقتي كيبورد رو با تبديل ميزنم كامپيوتر هنگ ميكنه و مجبور ميشم ريستارتش كنم. راه حل اين مشكل چيه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

jamal.hg
2010/7/12, 04:56 PM
دو سه روزه كه وقتي فلش يا رم ريدر به usb ميزنم خيلي سريع كامپيوترم ريستارت ميكنه بدون اينكه هيچ صفحه اي بياد يا پيغامي بده ، فرقي هم نميكنه از usb جلو بزنم يا عقب. واقعا عجيبه اين مشكل ناگهاني از كجا اومده و راه حلش چيه؟ لطفا راهنماييم كنيد.

masoud.avard
2010/7/19, 12:04 AM
دو سه روزه كه وقتي فلش يا رم ريدر به usb ميزنم خيلي سريع كامپيوترم ريستارت ميكنه بدون اينكه هيچ صفحه اي بياد يا پيغامي بده ، فرقي هم نميكنه از usb جلو بزنم يا عقب. واقعا عجيبه اين مشكل ناگهاني از كجا اومده و راه حلش چيه؟ لطفا راهنماييم كنيد.
به احتمال 99% مشكلت ويروسيه
آنتي ويروس رايگان آويرا رو دانلود و نصب كن شايد حل بشه

( فلشت ويروس گرفته )

mohammad5566n
2010/8/01, 11:26 PM
سلام :smile:
من رمز setup لپ تاپم رو فراموش کردم.راه ریست کردن رمز setup کامپیوتر معمولی در اوردن باطری مادربرد,اما نمی دونم واسه لپ تاپ چیکار کنم.

amozeshi.com
2010/8/02, 12:01 AM
سلام :smile:
من رمز setup لپ تاپم رو فراموش کردم.راه ریست کردن رمز setup کامپیوتر معمولی در اوردن باطری مادربرد,اما نمی دونم واسه لپ تاپ چیکار کنم.

فکر کنم تو لب تاپ هم همین جوره باتریشم اگه محفظه رم رو باز کنی همونجاست

mohammad5566n
2010/8/02, 11:58 PM
متشکرم؛ولی این طور نبود

f.g
2010/8/27, 12:02 AM
سلام من براي فرمت كردن ريشه درايو C وقتي مي خوام ويندوز نصب كنم مشكل دارم مي خوام ويندوز قبليم كلا پاك بشه ولي هر بار يه ويندوز جديد مي سازه الانم 3تا ويندوز روي ريشه درايو cنصب كردم چكار كنم كه 3تا ويندوز پاك شه فقط يه ويندوز داشته باشم.

HaMiD.TcI
2010/8/27, 12:40 AM
شما یه سیدی ویندوز که قابلیت bootable رو داره بخرید و بزارید روی سیستمتون.
کامپیوتر رو ریست کنید
قبل از اینکه صفحه اول ویندوز (آرم ویندوز با اون مستطیل های متحرک زیرش) بیان توی اون صفحه مشکیه بهتون پیام میده که برای ورود به نصب یه دکمه رو فشار بدین
از اونجا به بعدش طبق راهنما جلو برید و درایو c تونو کامل فرمت کنید

elahe66
2010/8/27, 12:52 PM
سلام به همگی
یه سری dvd آموزشی خریدم وقتی autorun میشه انقدر صفحه نمایش بزرگه که قسمتیش تو کادر مونیتورم هست وقتی open کردم برنامه رو تا ویدیو ها رو به طور مستقل باز کنم با برنامه windows media player فقط صدا داره و تصویر نداره ... چه کار باید بکنم؟

( تو کامپیوترم این مشکل نیس ولی با لپ تاپم که تازه خریدم این مشکل رو دارم! منم می خوام حتما با لپ تاپ ببینم چون چشمام ند قرمز شده انقد به مونیتور lg لبخند قدیمیم نگاه کردم):redface:

robotali
2010/8/27, 06:21 PM
سلام به همگی
یه سری dvd آموزشی خریدم وقتی autorun میشه انقدر صفحه نمایش بزرگه که قسمتیش تو کادر مونیتورم هست وقتی open کردم برنامه رو تا ویدیو ها رو به طور مستقل باز کنم با برنامه windows media player فقط صدا داره و تصویر نداره ... چه کار باید بکنم؟

( تو کامپیوترم این مشکل نیس ولی با لپ تاپم که تازه خریدم این مشکل رو دارم! منم می خوام حتما با لپ تاپ ببینم چون چشمام ند قرمز شده انقد به مونیتور lg لبخند قدیمیم نگاه کردم):redface:
مشکل اولتون احتمالا با تغییر دادن "اسکرین رزولوشن" حل میشه...

در مورد مشکل دوم هم فکر کنم اگه از یه برنامه دیگه برای باز کردن اون فایل تصویری استفاده کنین مشکل حل شه... من هم بعضی از فایلهای DVD رو که میخواستم با مدیاپلیر اجرا کنم این جوری میشد...از برنامه powerDVD یا Jetaudio که استفاده کردم مشکل برطرف شد...:gol:

elahe66
2010/8/28, 09:58 PM
وای... سلام
لپتاپم رو که روشن می کنم جدیدا یه صفحه ی آبی باز میشه که recover و اینا توش نوشته بعد یه صفحه دیگه توش نوشته که با موفقیت ویندوزو شات دان نکردید و ناگهانی خاموش شده( در حالی که من همیشه شات دون می کنم و خودش خود به خود خاموش میشه)
نگین که باید ویندوزمو عوض کنم تازه چند روزه که لپ تاپ رو خریدم!

software_eng
2010/8/28, 10:11 PM
سلام
اگه کسی هست که تو Reporting Services-Reporting Model حرفه ای باشه لطفا کمکم کنه. به یه Exception خفن خوردم حل نمیشه. لطفا برام پیام بذارید اگه بلدید تا مشروح سوال رو براتون بنویسم.

مهندس سهراب
2010/9/05, 08:18 PM
ساعت وتاریخ کامپیوترم بعد خاموش کردن وروشن کردن دوباره تغییر می کنه:(راه حل؟

HaMiD.TcI
2010/9/05, 11:16 PM
ساعت وتاریخ کامپیوترم بعد خاموش کردن وروشن کردن دوباره تغییر می کنه:(راه حل؟
کیس کامپیوتر رو باط کنید
روی برد اصلی یک باتری هست
اونو در بیارید ببرید ساعت سازی تا یه باتری مثل همون بهتون بده
باتری جدید رو بزارید و از ساعت دقیق سیستم لذت ببرید;)

shokolot
2010/9/08, 02:28 PM
من ویندوزم ویستاس یه پوشه رو هیدن کردم بلد نیستم برش گردونم

لطفا راهنمایی کنید

HaMiD.TcI
2010/9/09, 11:58 PM
یعنی از حالت هیدن برش دارید؟

روش کلیک راست کنید و properties رو بزنید و تیک گزینه هیدن رو بردارید

tirmah
2010/9/10, 01:28 PM
سلام بچه ها به دادم برسیدمن تازه ویندوز7 نصب کردم و و در حال کار کردن کلیک راست زده و گزینه یopen file locationرا زدم و یکی از گزینه ها را زدم بعد تمام ایکون ها همون شده مثلا شده مسنجر یا اینترنت چی کار کنم با بد بختی امدم سایت تا ببینم چه طوری به حالت اول برگردونم لطفا کمکم کنید

f.g
2010/9/10, 01:42 PM
سلام
کامپیوترم وقتی روشن می کنم پیام زیر مید وصفحه کلید هم کار نمی کنه:

the last attemp to restart the system from its previous location failed. attemp to restart again?
delete restoration data and proceed to system boot menu
continue with system restart
مشکل از کجاست وباید چه کنم؟

tirmah
2010/9/10, 01:50 PM
سلام

the last attemp to restart the system from its previous location failed. attemp to restart again?

سلام شاید من بتونم حل کنم ویندوز کامپیوتر چیه؟

f.g
2010/9/10, 02:07 PM
سلام شاید من بتونم حل کنم ویندوز کامپیوتر چیه؟
ویندوزمxp

tirmah
2010/9/10, 02:11 PM
ویندوزمxp

ببین وقتی روشن می کنی تا صفحه بالا نیومده ریستارت کن اگر درست شد که هیچ وگرنه ویروسی شده

f.g
2010/9/10, 02:19 PM
ببین وقتی روشن می کنی تا صفحه بالا نیومده ریستارت کن اگر درست شد که هیچ وگرنه ویروسی شده
اصلا صفحه ی کامپیوتر بالا نمی یاد فکر نمی کنم ویروسی شده باشه

tirmah
2010/9/10, 02:29 PM
اصلا صفحه ی کامپیوتر بالا نمی یاد فکر نمی کنم ویروسی شده باشه

انجام دادید منظورم قبل از ارور امدن بود اگر نشد شرمنده من اطلاع ندارم

f.g
2010/9/10, 02:33 PM
انجام دادید منظورم قبل از ارور امدن بود اگر نشد شرمنده من اطلاع ندارم
چند دفعه این کار انجام دادم ولی نشد .

f.g
2010/9/10, 05:58 PM
سلام

کسی اینجا نیست به من کمک کنه؟

elahe66
2010/9/10, 09:53 PM
سلام به همگی
دوستان می خوام سایز فونت هلپ اتوکد کمی بزرگتر شه کجا باید تنظیم کنم؟
ممنون می شم:smile:

tirmah
2010/9/11, 09:14 AM
سلام بچه ها به دادم برسیدمن تازه ویندوز7 نصب کردم و و در حال کار کردن کلیک راست زده و گزینه یopen file locationرا زدم و یکی از گزینه ها را زدم بعد تمام ایکون ها همون شده مثلا شده مسنجر یا اینترنت چی کار کنم با بد بختی امدم سایت تا ببینم چه طوری به حالت اول برگردونم لطفا کمکم کنیدکمک کنید لطفا

f.g
2010/9/11, 01:07 PM
سلام
احتمالا شما هایپرنیت کردین و این عمل بطور ناقص انجام شده که باعث شده Restoration data برای هایپرنیت آسیب ببینه . . .
وقتی سیستم روشن شد , شما مکررا کلید F8 رو فشار بدین تا Boot menu ظاهر بشه!
تو اون منو , گزینه ی اول یعنی Safe Mode رو انتخاب کنید و از طریق Safe mode وارد سیستم شید و عملیات System Restore رو انجام بدید . . .
اگه دکمه ی F8 عمل نکرد و نتونستین با کیبورد کار کنین احتمالا دلیلش اینه که کیبورد شما از نوع USB یا Wireless هست . . .! در این موقع بهتره از یه کیبورد با کانکتور PS/2 استفاده کنید!

اگه بعد از انجام این کار بازم مشکل داشتی احتمالا دلیلش به خاطر جامپر های Slave/Master هارد دیسکه که باید اونارو جابجا کنی!

فعلا این کارارو انجام بده ببینیم چی پیش میاد!

سلام
کیبورد از نوعUSB . ازکیبورد با کانکتور PS/2 استفاده کردم اما دکمه ی F8 بازم عمل نمی کنه . نمی دونم جای جامپر های Slave/Master هارد دیسکه کجاست می شه لطف کنید راهنماییم کنید.

f.g
2010/9/11, 02:38 PM
خب : از لحظه ی روشن شدن کامپیوتر با کیبورد PS/2 شما مدام کلید F8 رو پشت سر هم بزن تا لیست برات ظاهر بشه . . .
اگه نشد : از لحظه ی روشن شدن شما کلید Space bar رو بزن تا دوتا گزینه بیاد : تو اون لیست گزینه ی Delete restoration data رو انتخاب کن و Enter . . .

اگه این کار جواب نداد وارد تنظیمات Bios شو و تو قسمت Boot menu یکم دستکاری کن ببین سیستم بوت میشه یا نه!

راه بعدی اینه که با Xp Bootable CD وارد محیط نصب شی و بجای Install گزینه ی Repair رو انتخاب کنی و تو محیط داس این دو دستور رو بنویسی و Enter بزنی :
1- fixboot
2- fixmbr

خلاصه شما باید به نحوی Hibernate restoration data رو از سیستم پاک کنی تا ویندوز لود شه!

تعویض Slave/master Jumpers ام یه کار سخت افزاریه . . .!
اگه هارد SATA داری . . . با باز کردن کیس و جابجا کردن کابل از یه سوکت به سوکت دیگه میتونی تست کنی ببینی چی پیش میاد . . .!

فعلا اینارو امتحان کن!
مرسی خودش خودبه خود درست شد.

mahdi400
2010/9/12, 02:26 PM
باسلام و قبولي عبادات
چند وقتي كه CDram و USB سيستم ها از سرور بسته شده و كارايي خودرا از دست داده اند چه راهي را براي باز كردن آنها توصيه مي كنيد آيا نرم افزادي داره اگر داره برام بگذاريد
با تشكر

artemiss
2010/9/14, 10:00 PM
سلام خسته نباشید
یه مدته سیستمم خیلی ریست میشه نمیدونم چیکارش کنم سرعتشم خیلی اومده پائین خیلی داره اذیت میکنه
تقریبا دو هفته یه بار دارم ویندوز عوض میکنم
ممنون میشم راهنماییم کنین که مشکلش چیه

Hamoonarn
2010/9/24, 01:59 PM
سلام.مهندسا كمك كنيد:que:
من مك افي سكيورتي سنتر رو لپتاپم نصبه.اما اكتيو نيست.دليلشم ديگه معلومه.مك افيم ديگه ما رو تحريم كرده!:surprised::confused:
حالا مي خوام يه آنتي ويروس نصب كنم.چي باشه خوبه؟
ميشه مك آفيو حذف كرد.ويندوز آسيب نميبينه؟چون مك افي از اول رو ويندوز نصب بود.و ماله سازنده لپتاپه(دل)

M.Reza2008
2010/9/27, 08:10 PM
سلام.مهندسا كمك كنيد:que:
من مك افي سكيورتي سنتر رو لپتاپم نصبه.اما اكتيو نيست.دليلشم ديگه معلومه.مك افيم ديگه ما رو تحريم كرده!:surprised::confused:
حالا مي خوام يه آنتي ويروس نصب كنم.چي باشه خوبه؟
ميشه مك آفيو حذف كرد.ويندوز آسيب نميبينه؟چون مك افي از اول رو ويندوز نصب بود.و ماله سازنده لپتاپه(دل)
اگه از اول رو لپ تاپ بوده باید اورجینال باشه (مثل ویندوزش). پاک کردنش هم مشکلی ایجاد نمی کنه. اینم یه برنامه جانبیه مثل سایر برنامه ها (و مال سازنده لپ تاپ نیست, خودش یه شرکت مجزا داره) که اگه به درستی و از طریق control panel ویندوز حذفش کنید مشکلی پیش نمیاد. در واقع حذف تمام برنامه های لپ تاپ به جز ویندوزش فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنه, باز نظر دوستان باتجربه تر چی باشه.
آنتی ویروس هم من خودم eset smart security رو توصیه می کنم که آنتی ویروس و فایروال رو یکجا داره و سبک تر از سایر آنتی ویروسهاست و یوزر پسورداش همه جا پیدا میشه و راحت میشه آپش کرد و اگه بین آنتی ویروسها اول نباشه دومه

sahar_engineer
2010/9/27, 08:55 PM
سلام
من میخواستم با کامپیوترم به اینترنت وصل شم ولی نمیشه:cry:
گوشیمو با usbکابل به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوترم اونو میشناسه یه کانکشن میسازم شماره *99***8# رو هم میزنم ولی نمیره
میدونم مشکلش کجاست ولی نمیدونم چطوری باید درستش کنم
موقع کانکشن ساختن جایی رو نداره که مودم گوشیو انتخاب کنم
گوشیم2700 نوکیاست خطمم ایرانسله
ممنون میشم کمکم کنید

تورج پوربهرام
2010/9/28, 01:15 AM
سلام
من میخواستم با کامپیوترم به اینترنت وصل شم ولی نمیشه:cry:
گوشیمو با usbکابل به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوترم اونو میشناسه یه کانکشن میسازم شماره *99***8# رو هم میزنم ولی نمیره
میدونم مشکلش کجاست ولی نمیدونم چطوری باید درستش کنم
موقع کانکشن ساختن جایی رو نداره که مودم گوشیو انتخاب کنم
گوشیم2700 نوکیاست خطمم ایرانسله
ممنون میشم کمکم کنید

امروز ایرانسل قاتی کرده:cool:

AMXSTAR
2010/11/09, 09:08 PM
مشکل در فتوشاپ
میدونیم که یکی از راهای کاهش حجم عکس بدون تغیر دادن اندازه عکس استفاده از مسیر image -image size و کاهش Resolution در فتوشاپ هستش ، ولی من همین مسیر رو میرم و رزولوشن عکس رو کم میکنم ، حجم عکس کم میشه اما اندازه عکس هم کاهش پیدا میکنه !!!
امیدوارم دوستان بتونن کمکم کنن
موفق و پیروز باشید

http://0k.017.img98.com/out.php/i483250_Untitled1.jpg

M.Reza2008
2010/11/09, 10:33 PM
مشکل در فتوشاپ
میتونی تیک گزینه "Resample Image" رو برداری. اینطوری قسمت "pixel Dimensions" غیرفعال میشه و ابعاد عکس تغییری نمی کنه

ارشیتکت86
2010/11/11, 07:31 PM
سلام بچه ها

یه سوال دارم خفن هرکی بتونه جواب بده جایزه داره

من یه فایل از رو یه فلش کپی کردم رو لب تاب ویروسیم دوستمم رو لب تابش کپی کرد حالا من یه چیز دارم اون یه چیز دیگه فایله فیلم بوده ممکنه ویروس بیاد رو فیلم بشینه یه چیز نشون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mj_1385
2010/11/16, 10:38 AM
سلام
من یه مشکلی با ویندوز 7 داشتم
اولیش اینکه مودمم رو تشخیص نمی ده مل مودمم smart link 56k voice modem هست
درایور اپدیتش رو پیدا نکردم !! یعنی لینک هاشو باز نمی کرد

مشکل بعدیم هم اینه که بعد از نصب ویندوز و یکی دوبار استفاده از ویندوز صفحه ویندوز هیچ ایکون و نوار ابزار استارت رو نشون نمیده
در واقع به جز wallpaperهیچی تو دسکتاپ نیست !!!
کارت گرافیکشو و.... نصب می کنم ولی اینجوری میشه !:redface:

sayyad84
2010/11/16, 10:54 AM
سلام
من یه مشکلی با ویندوز 7 داشتم
اولیش اینکه مودمم رو تشخیص نمی ده مل مودمم smart link 56k voice modem هست
درایور اپدیتش رو پیدا نکردم !! یعنی لینک هاشو باز نمی کرد

مشکل بعدیم هم اینه که بعد از نصب ویندوز و یکی دوبار استفاده از ویندوز صفحه ویندوز هیچ ایکون و نوار ابزار استارت رو نشون نمیده
در واقع به جز wallpaperهیچی تو دسکتاپ نیست !!!
کارت گرافیکشو و.... نصب می کنم ولی اینجوری میشه !:redface:

با سلام،
این لینک برای درایور مودم:
http://drivers.softpedia.com/get/MODEM/Smart-Link/SmartLink-90-92-Internal-Modem-Driver-42001.shtml

در مورد مشکل دوم:
بعد از نصب نرم افزار خاصی این طوری می شه؟
مطمئنید ویروس ندارید و آنتی ویروستون درست کار می کنه؟
آیا سیستمتون در حد ویندوز 7 هست؟!

AMXSTAR
2010/11/27, 07:52 PM
سلام دوستان دوتا سوال داشتم تو word 2007 :

1-چجوری میتونم شماره گذاری صفحات رو فارسی کنم ؟ چون صفحات بصورت انگلیسی شماره گذاری میشن .

2-چجوری میتونم در فرمول فارسی تایپ کنم ؟ چون موقع استفاده از قابلیت فرمول نویسی با word حتی اگر کل تایپ

فارسی باشه و حتی اعداد هم فارسی باشن ولی تو فرمول نه میشه اعداد رو فارسی تایپ کرد و نه میشه حروف

فارسی استفاده کرد !

خیلی ممنونم و موفق و پیروز باشید .

alestromeria
2010/11/30, 11:43 PM
سلام
کسی با نرم افزار topocr کار کرده؟؟؟؟
میشه با دوربین از روی متن عکس گرفت و با این نرم افزار به متن کامپیوتری تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه، تنظیمات خاص، یا فرمت خاصی می خواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Sarp
2010/12/03, 12:43 AM
سلام
کسی با نرم افزار topocr کار کرده؟؟؟؟
میشه با دوربین از روی متن عکس گرفت و با این نرم افزار به متن کامپیوتری تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه، تنظیمات خاص، یا فرمت خاصی می خواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عمو !
تو اون یکی تایپیک که سوال کردی جوابت رو دادند
پستهای تکراری نزن

safa_re5000
2010/12/04, 12:34 PM
با سلام
کسی میدونه چرا رو ویندوز اکس پی من زیرنویس فارسی فیلما اجرا نمیشه؟!!البته میاد، اما خرچنگ قورباغه مینویسه!!

Sarp
2010/12/04, 03:29 PM
با سلام
کسی میدونه چرا رو ویندوز اکس پی من زیرنویس فارسی فیلما اجرا نمیشه؟!!البته میاد، اما خرچنگ قورباغه مینویسه!!
تو قسمت language باید تیک اولی زده شده باشه
تو advanced باید تو منوی کشوئی فارسی انتخاب بشه
و تو regional option هم باید کشور ایران و زبان فارسی انتخاب شده باشه
اگه این تنظیمات رو انجام بدی باید درست نشون بده

valentine093
2010/12/10, 03:52 PM
سلام .مشه لطف کنین و منو راهنمایی کنین که چطوری میتوتنم در این گونه تایپیکهای خصوصی سوال مطرح کنم(یعنی تایپیک بزنم)چون تو این صفحه فقط گزینه ی پاسخ به تایپیک هست نه تایپیک جدید.

M.Reza2008
2010/12/10, 04:21 PM
سلام .مشه لطف کنین و منو راهنمایی کنین که چطوری میتوتنم در این گونه تایپیکهای خصوصی سوال مطرح کنم(یعنی تایپیک بزنم)چون تو این صفحه فقط گزینه ی پاسخ به تایپیک هست نه تایپیک جدید.

http://up.iranblog.com/images/v053d53t931jw92ruw06.png

valentine093
2010/12/15, 02:02 PM
سلام.میتونین یه نرم افزار فشرده سازی قوی تر از winrar و kgb معرفی کنین؟ ممنون.

turquoise
2010/12/17, 05:54 PM
سلام
من می خوام یه سری جدول را با برنامه word رسم کنم ولی نمی دونم چه جوری می شه این کارو انجام داد....
جدولام حالت سلسله مراتبی دارن و مرتب شاخه به شاخه می شن
چه باید بکنم ؟؟
.
بعد یه سوال دیگه چه طوری میشه تو word صفحه را افقی کرد
برنامه word 2007 را دارم
با تشکر ..................

sufia89
2010/12/22, 05:49 PM
سلام دوستان
خسته نباشید
یک مشکلی یک روزه برام پیش اومده کلافم کرده، به دلیل کاملا نابخردانه یک برنامه ای رو روی سیستمم نصب کردم که نرم افزاری که ایجاد شده به نام security shield هست. از همون اول کلی اخطار میداد که سیستمتون کلی ویروس و تروجان و ... داره و باید سریع remove شند.شرطشم active کردن نرم افزار بود که با حساب اینترنتی فقط میشد. به صورت خیلی تابلو هدفش تنها سودجوییه
مشکلی که پیش اومده امکان remove نرمافزار رو ندارم نه خود نرم افزار همچین option رو گذاشته نه توی قسمت add or remove اثری ازش هست. تو هاردمم که سرچش میکنم فقط shortcut شو نشونم میده که فایده ای نداره حذف کردنش
از روی shortcut مسیر نصبشو پیدا کردم که یک فایل به نام ippkw.exe هستش که نمیتونم پاکش کنم و اخطار میده که برنامه open هستش و امکان remove ش نیست
تو حالت safe mode هم رفتم بازم اثری ازش نبود
بعد از یه مدت سیستمو باز هم به قول خودش بخاطر دلایل امنیتی ریستارت میکنه و اوایل همه چی خوب پیش میره یکم که میگذره هیچ نرم افزاری رو به جر آنتی ویروسم اجازه باز شدن بهش نمیده و میگه فلان ویروس رو داره،آنتی ویروسم بیت دیفندر هست یک بارم کل سیستمو اسکن کرد اما تغییری ایجاد نشد
میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس نرم افزار و براتون میذارم

39684

خواهشا اگه راه حلی دارین کمکم کنید نمیخوام ویندوزو عوض کنم که معلوم هم نیست مشکل حل بشه یا نه

hosseinassar
2010/12/22, 06:05 PM
خواهشا اگه راه حلی دارین کمکم کنید نمیخوام ویندوزو عوض کنم که معلوم هم نیست مشکل حل بشه یا نه

با برنامه های uninstaller امتحان کردید؟

sufia89
2010/12/22, 06:29 PM
نه اطلاعی ازین نرم افزار نداشتم

راحت دانلود میشه؟؟

میشه یک توضیح کوچولو بدید؟

Sarp
2010/12/22, 09:15 PM
سلام دوستان
خسته نباشید
یک مشکلی یک روزه برام پیش اومده کلافم کرده، به دلیل کاملا نابخردانه یک برنامه ای رو روی سیستمم نصب کردم که نرم افزاری که ایجاد شده به نام security shield هست. از همون اول کلی اخطار میداد که سیستمتون کلی ویروس و تروجان و ... داره و باید سریع remove شند.شرطشم active کردن نرم افزار بود که با حساب اینترنتی فقط میشد. به صورت خیلی تابلو هدفش تنها سودجوییه
مشکلی که پیش اومده امکان remove نرمافزار رو ندارم نه خود نرم افزار همچین option رو گذاشته نه توی قسمت add or remove اثری ازش هست. تو هاردمم که سرچش میکنم فقط shortcut شو نشونم میده که فایده ای نداره حذف کردنش
از روی shortcut مسیر نصبشو پیدا کردم که یک فایل به نام ippkw.exe هستش که نمیتونم پاکش کنم و اخطار میده که برنامه open هستش و امکان remove ش نیست
بعد از یه مدت سیستمو باز هم به قول خودش بخاطر دلایل امنیتی ریستارت میکنه و اوایل همه چی خوب پیش میره یکم که میگذره هیچ نرم افزاری رو به جر آنتی ویروسم اجازه باز شدن بهش نمیده و میگه فلان ویروس رو داره،آنتی ویروسم بیت دیفندر هست یک بارم کل سیستمو اسکن کرد اما تغییری ایجاد نشد
میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

39684
سلام
با برنامه های آنیستالر چک کنید ببینید پاک میشه برنامه ؟

نه اطلاعی ازین نرم افزار نداشتم

راحت دانلود میشه؟؟

میشه یک توضیح کوچولو بدید؟
این برنامه ها کارشون اینه که برنامه های نصب شده رو سیستم رو از بیخ و بن آنیستال میکنند
کل کلیدهای رجیستری و فایلهای ایجاد شده رو سیستم رو !
agent تعدادی از این برنامه ها رو تو همین بخش دانلود نرم افزار گذاشته که اگه یه سرچ بزنید پیدا میکنید
دانلودش هم راحته

sayyad84
2010/12/22, 10:20 PM
سلام دوستان
خسته نباشید
میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

39684

با سلام،
آیا برنامه همراه ویندوز اجرا می شه؟
در این صورت در Run تایپ کنید:msconfig و از تب startup تیک مربوط بهش رو بردارید و سیستم رو ریستارت کنید.
می تونید از نرم افزار CCleaner برای حذفش استفاده کنید.

engineer saba
2010/12/23, 11:26 AM
سلام دوستان
خسته نباشید
میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

39684

سلام دوست عزیز من برای پاک کردنش نرم افزار Revo Uninstaller Pro رو پیشنهاد میدم
نرم افزار خوبیه و کارکردن باهاشم سادست میتونی از همین سایت تو قسمت دانلود نرم افزار ها پیداش کنی.
من خودمم از همینجا دانلود کردم.... و شبیه مشکل تو برای من هم پیش اومده که نرم افزار مربوطه علاوه براینکه مشکل ایجاد کرده بود به هیچ وجه پاک هم نمیشد ولی با این نرم افزار تونستم پاکش کنم.
و راه حله دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که سیستم رو برگردونی به حالت قبل از نصب یعنی از system restore استفاده کنی .

azizi.smohammad
2011/12/26, 04:15 AM
نه اطلاعی ازین نرم افزار نداشتم راحت دانلود میشه؟؟ میشه یک توضیح کوچولو بدید؟ .................................................. ................................... سلام نگران نباشید. قابل حله. فقط اگر مشکلتون کماکان باقیه شماره من 09358876780 یا azizi.smohammad@gmail.com بهم اطلاع بدید. حتما کمکتون میکنم. شرمنده که توضیح ندادم. دارم میرم سر کار دیر شده

nafis.68
2011/12/30, 09:51 PM
سلام مهندسین
جدیدا ویندوزم که بالا میاد این مشکلو داره کسی میتونه کمکم کنه که چی کار کنم حل بشه:
you may be a victim of software counterfeiting
this copy of windows did not pass genuine windows validation

minou_ourang
2012/1/05, 04:05 PM
سلام من چابگر borther dcp7030 دارم نرم افزاری که باهاش اسکن رو از کامپیوتر انجام میدارم حذف شده روی سی دی نصبش هم چنین نرم افزاری نداره یا من پیدا نکردم کسی میدونه چطور این نرم افزار رو دوباره نصب کرد؟

elahe66
2012/1/06, 07:09 AM
سلام بچه‌ها من می‌خوام یه اسکنر خوب بخرم با بهترین کیفیت چی‌ بگیرم؟
یه جوری بگین چون خودم نمی‌خوام همراه بابام برم خرید واسش کامل بنویسم که بهش نندازن... آکبند بیاره خونه
لطف می‌کنین اگه همهٔ خصوصیاتی که لازمرو بهم بگین ....
ممنون:smile:

heroin
2012/1/15, 08:24 AM
سلام.
یه مدتیه که یه مشکل برام به وجود اومده که خیلی جدیه.
بعد از عوض کردن ویندوز
یه سری از فایلام سبز رنگ شدن و امکان باز کردن و کپی کردن ندارن و تا حالا چند روش برای درست کردنشون انجام دادم اما نشده.
روی یه فایل که کلیک راست میکنی و پروپرتیس رو میزنی و ادونس رو میزنی.یه پنجره میاد که 4 تا گزینه داره.چهارمیش فعاله و به هیچ وجه از فعالی نمیاد بیرون.(تعقیرات به حالت اول بر میگرده).سعی کردم پارتیشن رو به فت 32 تعقیر بدم که پارتیشن میجیک ارور میداد و نشد.یوزر نیم و پسورد رو باز سازی کردم و بش دسترسی کامل دادم که بازم نشد.راهی به نظرتون میرسه کمکم کنید؟
ممنون

heck4x
2012/1/15, 02:31 PM
سلام مهندسین
جدیدا ویندوزم که بالا میاد این مشکلو داره کسی میتونه کمکم کنه که چی کار کنم حل بشه:
you may be a victim of software counterfeiting
this copy of windows did not pass genuine windows validation

ویندوز شما باد رجیستر بشه برای اینکار هم باید از نرم افزارهای activator استفاده کنید
;)80580

lars_manson2002
2012/1/17, 09:52 PM
سلام بچه‌ها من می‌خوام یه اسکنر خوب بخرم با بهترین کیفیت چی‌ بگیرم؟
یه جوری بگین چون خودم نمی‌خوام همراه بابام برم خرید واسش کامل بنویسم که بهش نندازن... آکبند بیاره خونه
لطف می‌کنین اگه همهٔ خصوصیاتی که لازمرو بهم بگین ....
ممنون:smile:

دیگه واسه خرید اینجور چیزا همون تو اینترنت خودت سرچ کنی بهتره. چون بچه ها هم هر چی بگن از تو همین اینترنت در میآرن میگن!

dream67
2012/1/17, 09:55 PM
كي ميتونه به من تو طراحي سايت با php كمك كنه؟؟؟؟
خيليييي زوددددددددددددد

تارا پارسا
2012/1/21, 04:13 PM
من خیلی وقته ویندوز عوض نکردم یادم رفته کسی میتونه کمکم کنه؟

tahere65
2012/1/22, 08:13 PM
می خواستم بدونم راهی هست که بشه در یک فایل ورد چند صفحه اول را با حروف و بقیه رو با عدد شماره گذاری کرد؟
خیلی فوری بگین لطفا
گیر کردم

ghandrz
2012/1/25, 03:29 PM
سلام دوستان من فیلمایی رو که دانلود میکردم تو درایو "f "ذخیره میکردم دیروز خواستم یکی از فیلما رو با برنامه"4 convert to dvd" رایت کنم یه ارور داد منم لیست فیلم توی نرم افزار رو حذف کردم و برنامه رو بستم ومجددا باز کردم وقتی خواستم فیلم رو دوباره اد کنم دیدم پیداش نمیکنم رفتم سراغ درایو f دیدم پوشه ای که فیلمام توش بود به اسم videoیگه وجود نداره ولی حجم 10 گیگ فیلما هنوز اشغاله ودرایوم رو پر کرده ولی نه با برنامه های مختلف ریکاوری نه با سرچ زدن نه از طریق folder option /viewd یچ کدوم بر نگشت ولی حجم درایو من همچنان اشغاله لطفا منو راهنمایی کنید فیلمای نازنینم هنوز بیشترشون رو ندیدم با کلی بدبختی دانلود کردم

kayvan90
2012/1/25, 07:11 PM
من خیلی وقته ویندوز عوض نکردم یادم رفته کسی میتونه کمکم کنه؟اول سی دی رو بزار داخل درایور.کام÷یوتر که روشن میشه اولش یه سری اطلاعات مینویسه نگاه کن ببین کدوم دکمه رو نوشته(مثلا برای من نوشته f11 و f2 )بالاخره یکی شونو قبل از اینکه این نوشته ها تموم بشن بزن یه صفحه سیاه میا با کادر آبی که توش نوشته (بوت شدن سیستم)شما گزینه ی cd\dvd... رو میزنی.بعد دکمه ی esc رو میگیری ول نمیکنی! تا دو تا خط بنویسه وارد یه صفحه آبی بشه.بقیه اش هم اتوماتیک انجام میشه بعد درایو ویندوز رو ازت میخواد که باید درایوی که جای خالی بیشتری داره انتخواب کنی.اگه بازم مشکلی داشتی این پیام رو ((نقل قول)) کن

asmun
2012/1/26, 12:28 AM
سلام دوستان ویندوز من مشکل داره
وقتی میام نت هی هنگ میکنه وقتی یه صفحه میخواد باز کنه (در حالتی که چند تا صفحه رو همزمان باز کردم )هرچی صفحه قبل اون باز بوده هم به حالتی در میاد که نمیتونم هیچ کاری روشونم انجام بدم (نمیدونم اصلاح این وضیعت چیه انگار دارن لود میشن )
خیلی کلافم لطفا کمکم کنید منتظر کمکتون هستم

kayvan90
2012/1/26, 02:21 PM
سلام دوستان ویندوز من مشکل داره
وقتی میام نت هی هنگ میکنه وقتی یه صفحه میخواد باز کنه (در حالتی که چند تا صفحه رو همزمان باز کردم )هرچی صفحه قبل اون باز بوده هم به حالتی در میاد که نمیتونم هیچ کاری روشونم انجام بدم (نمیدونم اصلاح این وضیعت چیه انگار دارن لود میشن )
خیلی کلافم لطفا کمکم کنید منتظر کمکتون هستم

ممکنه چند تا دلیل داشته باشه.که مهم ترین اونها اینه که شما از دایال آپ استفاده میکنید یا adsl که این نکته مهمی هستش.دوم اینکه cpu شما چه مدلی هست.و در ضمن اینکه چه نرم افزارهای امنیتی استفاده میکنید که هرچه این نرم افزارها سنگینتر باشن کا شما هم مشکلتر میشه.
در نهایت اگر تمام موارد بالا برای شما بدون مشکل بود.از دست من کاری بر نمیاد:)

kayvan90
2012/1/26, 02:57 PM
سلام.میتونین یه نرم افزار فشرده سازی قوی تر از winrar و kgb معرفی کنین؟ ممنون.

بله که هست:biggrin:

http://img.downloadha.com/Kave/up/7zip.jpg
ویژگی های کلیدی برنامه:
- قابلیت فشرده سازی و اجرای فرمت z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR , ZIP7.
- قابلیت بازکردن فایل های با فرمت : ARJ, CAB, CHM, CPIO, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, UDF, VHD, WIM, XAR , Z.
- سرعت بالا در فشرده سازی و خارج کردن فایل ها از حالت فشرده.
- امنیت بالا در رمز گذاری.
- مدیریت فایل قدرتمند.
- پشتیبانی از ۷۴ زبان مختلف.
- و…

به این آدرس برید دانلودش کنید خیلی هم کم حجم:http://s2.picofile.com/file/7173279779/7z.zip.html

kayvan90
2012/1/26, 03:28 PM
سلام خسته نباشید
یه مدته سیستمم خیلی ریست میشه نمیدونم چیکارش کنم سرعتشم خیلی اومده پائین خیلی داره اذیت میکنه
تقریبا دو هفته یه بار دارم ویندوز عوض میکنم
ممنون میشم راهنماییم کنین که مشکلش چیه

چند وقته داخل کیس رو نگاه نکردی؟تا الان فن سیپی یو تمیز کردی یکی از دلایل ریسیت شدن وپایین اومدن سرعت داغ شدن سی پی یو هستش که احتمالا مشکل شما همینه.پس 1-در کیس باز کنید فن سی پی یو رو از روی مادر برد جدا کنید و با مسواک تمیزش کنید.2-با جارو برقی یا سشوار تمام خاک و خل ها رو تمیز کنید و cpu رو محکم دوباره میگم محکم سر جاش ببندید.اگه کیستون جای تهویه ی مناسب نداره در کیس رو باز بزارین.و اگر ویروسی باشه به نظرم اول ویندوز رو عوض کنید و بعد از آنتی ویروس avast استفاده کنید.

با انجام دادن درست این کارها.حالا میتونید از کار کردن با سیستمتون لذت ببرید.

kayvan90
2012/1/26, 03:34 PM
سلام به همگی

برای مشکل دومتون بهتره از نرم افزار فوق الاده GOM PLAYER استفاده کنید که اکثر فرمتها رو با بهترین کیفیت باز میکنه

kayvan90
2012/1/26, 03:37 PM
ویندوزتون چیه؟؟؟؟؟؟؟این پیغام رو من وقتی میگرفتم که ویندوز 98 داشتم.

sarehabedi
2012/2/01, 01:02 PM
واقعاً ممنون از جواباتون تقریباً مشکلم حل شد .:w27:
خواهشاً هر کی در مورد کامپیوتر سوال داره تو این تاپیک بپرسه ، دوستان عزیز و خودم اگه بتونیم حتماً کمک میکنیم :smile:، چون اینجوری همش خوم سوال میکنم و در نهایت خجالت میکشم:love:!!!

سلام
1-میخواستم یه چیز کلی در مورد نصب ویندوز بهتون بگم
موقع نصب ویندوز شما فقط یک درایو رو فرمت میکنین و اطلاعاتی که داخل اون درایو هست پاک میشه پس اگه فایلی دارین که میخواین با نصب ویندوز پاک نشه اون فایل رو داخل درایو دیگه بریزید مثلا اگه ویندوز روی درایو c هست فایل هاتونو که میخواین مثل فایل های ذخیره بازی یا برنامه هاتون روی درایو دیگه ای مثلا D بریزین به این نکته دقت کنین که هر چیزی که روی دسکتاپ و My Documents هست جزو درایو c محسوب میشه و بانصب ویندوز روی درایو c حتما اونا پاک میشن و این رو هم بدونین که نصب دوباره ویندوز آخرین راهه امکاناته دیگه و حرفه ای تری هست که اصلا این مشکلات شما رو به راحتی کنه اگه خواستین اون هارو هم میگم
2- درمورد این سوالی که کردید باید بگم راحتترین و ساده ترین راه ممکن اینه که محتوای اون چند تا cd رو توی کامپیوترتون بریزین بعد اگه دی وی دی رایتر دارین با استفاده از یه نرم افزار راحت مثل nero همه اطلاعات رو یک جا روی dvd خامتون بریزین
بازم اگه سوالی بود درخدمتم

n3sa
2012/2/09, 11:35 PM
سلام دوستان
امروز یاهو مسنجر من مشکل پیدا کرده و ساین این نمیشه، اینترنت اکسپلوررم هم سایت یاهو رو باز نمیکنه، با مرورگرای دیگه هم سایت یاهو باز میشه ولی قسمت لوگ آن و ایمیلش باز نمیشه
تروبل شوتر هم میزنم، میگه باید پروکسی آدرس و پورت رو وارد کنم
یعنی باید چی کار کنم؟ چند تا پروکسی آدرس از اینترنت گرفتم ولی کار نمی کردن، قبلا اصلا نیازی به پروکسی نبود، خودش وارد میشد، چرا اینطوری شده؟
ضمنا از ای دی اس ال هم استفاده می کنم، چون فکر کنم برای پروکسی آدرس لازمه بدونید
چی کار کنم حل بشه؟

IT Engineer2
2012/2/10, 01:52 AM
سلام دوستان
امروز یاهو مسنجر من مشکل پیدا کرده و ساین این نمیشه، اینترنت اکسپلوررم هم سایت یاهو رو باز نمیکنه، با مرورگرای دیگه هم سایت یاهو باز میشه ولی قسمت لوگ آن و ایمیلش باز نمیشه
تروبل شوتر هم میزنم، میگه باید پروکسی آدرس و پورت رو وارد کنم
یعنی باید چی کار کنم؟ چند تا پروکسی آدرس از اینترنت گرفتم ولی کار نمی کردن، قبلا اصلا نیازی به پروکسی نبود، خودش وارد میشد، چرا اینطوری شده؟
ضمنا از ای دی اس ال هم استفاده می کنم، چون فکر کنم برای پروکسی آدرس لازمه بدونید
چی کار کنم حل بشه؟سلام
این مسئله سراسریه. به دلیل 22 بهمن.

royalblue
2012/3/12, 09:48 PM
سلام بچه ها
من یه سوال داشتم
من تازه یه لپ تاپ گرفتم و تو ی دیسک c اون نوشته و windows.old بالای اونم نوشتهwindows .رو لپ تاپمم ویندوز اورجینال نداشت
الان میخوام بدونم یعنی این لپ تاپ قبلا یه بار استفاده شده و فرمت شده یا همیشه همین جوریه

یه سوال دیگه به نظرتون مارک lenovo چه جوریه ؟؟؟؟من خودم قصد داشتم asus بگیرم ولی اینقدر این فروشنده فک زد که اخر راضی شدم الانم شدیدا
احساس پشیمونی میکنم:cry:

ihih_jimbo
2012/3/13, 01:19 AM
سلام.کسی هست که به من کمک کنه.
میخوام روی لب تاب ویندوز 7 نصب کنم ولی نمیدونم چطور ویندوز قبلیشو پاک کنم.
اگه میشه مرحله به مرحله بگید چطور ویندوزمو پاک کنم؟!
ممنون میشم.

tracer
2012/3/13, 01:27 AM
سلام.کسی هست که به من کمک کنه.
میخوام روی لب تاب ویندوز 7 نصب کنم ولی نمیدونم چطور ویندوز قبلیشو پاک کنم.
اگه میشه مرحله به مرحله بگید چطور ویندوزمو پاک کنم؟!
ممنون میشم.

بفرما دوست عزیز! آموزش (http://forum.learninweb.com/pics/windows7/Windows%207%20learninweb.com%20.pdf)

ihih_jimbo
2012/3/13, 02:24 PM
بفرما دوست عزیز! آموزش (http://forum.learninweb.com/pics/windows7/Windows%207%20learninweb.com%20.pdf)
دمت گرم رفیق;)

آشیل
2012/3/13, 05:38 PM
سلام اگه میشه کمکم کنید این برنامه رو بنویسم. ی برنامه ای بنویسید که ضرایب معادله درجه 2 را دریافت کند و ریشه های آن را محاسبه کند.