PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : توضیح در مورد گرایش های ارشد کامپیوتر می خوام

sara-m
2007/4/13, 05:14 PM
سلام
اگه کسی در مورد گرایش های ارشد کامپیوتر مثل :هوش مصنوعی و نرم افزار و معماری اطلاعاتی داره لطفاً من را راهنمایی کنه. مرسی;)

majid
2007/4/14, 12:39 AM
شما میتوانید با search کردن در محیط فارسی گوگل مطالب مفیدی در مورد این گرایشها بیابید که من هوش مصنوعی رئ برای شما انجام دادم بقیش رو حتما می تونید پیدا کنید.

http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%d9%87%d9%88%d8%b4+%d9%85%d8%b5%d9% 86%d9%88%d8%b9%db%8c&SSOReturnPage=Check&Rand=0
بعضا در این سایت میتونید در مورد دیگر گرایشها مطلب پیدا کنید.

انشاالله مفید واقع شده باشد.

no pain...no gain
نابرده رنج ، گنج میسر نمی شود.

sara-m
2007/4/17, 01:23 PM
سلام دوست عزیز:d
لینک فرستاده شده خیلی کمکم کرد . واقعاً ممنون
کتاب های روان و خوب برای کارشناسی ارشد گرایش هوش مصنوعی سراغ ندارید؟

majid
2007/4/17, 07:49 PM
شما می توانید از کتاب های کنکور کارشناسی ارشد کمک بگیرید من الان کتاب خاصی مد نظرم .نیست ولی اگر گیر آوردم براتون میگذارم روی تاپیک

REZA1357
2007/4/18, 03:44 PM
باشه ديگه

anyone2
2007/5/06, 09:25 PM
با سلام
قابل توجه داوطلبان کارشناسی ارشد (مهندسی کامپیوتر ، علوم کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات)

همان چیزی که منتظرش بودید:

تبادل جزوات دانشگاهی و تست
پرسش و پاسخ گروهی

رفع اشکال گروهی
اگر به دنبال موارد بالا هستیدو می خواهید چنین فعالیتی آغاز شود به وبلاگ تبادل اطلاعات کارشناسی ارشد مراجعه کنید و عضو گروه ما شوید همراه با ما در شروع این حرکت عظیم سهیم شوید
فقط کافی است به قسمت عضویت مراجه کنید و درجریان اطلاعاتی که در این وبلاگ رد و بدل می شود باشید.

.........> حتما ببينيد و نظر بدهيد.........>

در صورت تمایل به تبادل لینک با ما تماس بگیرید.

با تشکر!www.well-read.blogfa.com

azarkolivand
2011/9/12, 11:06 AM
سلام
من می خواهم فناوری اطلاعات سراسری برای ارشد شرکت کنم لطفا اگر جزوه مفیدی درباره این رشته دارید بدهید

elham7070
2011/9/14, 12:30 PM
با سلام
قابل توجه داوطلبان کارشناسی ارشد

(مهندسی کامپیوتر ، علوم کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات)

همان چیزی که منتظرش بودید

:

تبادل جزوات دانشگاهی و تست
پرسش و پاسخ گروهی

رفع اشکال گروهی
اگر به دنبال موارد بالا هستیدو می خواهید چنین فعالیتی آغاز شود به وبلاگ تبادل اطلاعات کارشناسی ارشد مراجعه کنید و عضو گروه ما شوید همراه با ما در شروع این حرکت عظیم سهیم شوید

فقط کافی است به قسمت عضویت مراجه کنید و درجریان اطلاعاتی که در این وبلاگ رد و بدل می شود باشید.

.........> حتما ببينيد و نظر بدهيد

.........>

در صورت تمایل به تبادل لینک با ما تماس بگیرید

.

با تشکر

!www.well-read.blogfa.com

سلام...ممنون
اما آدرس وبلاگ ظاهرا درست نیست، لطفا راهنمایی بدید.