PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مصاحبه

mohandes m
2009/10/24, 08:39 AM
سلام دوستان .
من فارغ التحصيل نرم افزار كامپيوتر هستم. هر جا مي رم واسه مصاحبه بيشتر سوالاتشون در مورد كارهايي هست كه كامپيوتر مي تونه انجام بده در واقع كاربردهاي اون. به نظرم بيشتر سوالات در رابطه با IT هست. مثلا پرينتر تو شبكه چه جوري عمل مي كنه مي شه اولويت ها رو عوض كرد و از اين جور سوالات. ما هم كه از وقتي كه دانشجو بوديم تمام وقتمونو گذاشتيم واسه homework هاي درس هامون و برنامه نويسي. ممنون مي شم اگه منو راهنمايي كنيد و بگيد كه چه كتابها يي رو بايد بخونم و چه كار كنم !!!!!!!!!!!!!!!!.........:(

fjalili
2009/10/24, 11:13 AM
سلام دوستان .
من فارغ التحصيل نرم افزار كامپيوتر هستم. هر جا مي رم واسه مصاحبه بيشتر سوالاتشون در مورد كارهايي هست كه كامپيوتر مي تونه انجام بده در واقع كاربردهاي اون. به نظرم بيشتر سوالات در رابطه با IT هست. مثلا پرينتر تو شبكه چه جوري عمل مي كنه مي شه اولويت ها رو عوض كرد و از اين جور سوالات. ما هم كه از وقتي كه دانشجو بوديم تمام وقتمونو گذاشتيم واسه homework هاي درس هامون و برنامه نويسي. ممنون مي شم اگه منو راهنمايي كنيد و بگيد كه چه كتابها يي رو بايد بخونم و چه كار كنم !!!!!!!!!!!!!!!!.........:(

دوست عزیز،
این سئوالات بیشتر جنبه تجربی دارد تا خواندنی! بهتر بود مسئول استخدام از شما میپرسید در چه زمینه هایی تجربه دارید تا اینکه آن سئوال را می پرسید. در هر صورت متاسفانه ثبت تجربیات معمولاً کمتر به صورت کتاب نوشته میشود، شاید یک روش خوب برای استفاده از تجارب دیگران، همین سایتی است که الان عضو آن هستید، می توانید سئوالات دیگران را دنبال کنید و پاسخ دیگران را بشنوید و یا با طرح یک سئوال، دنبال جواب آن بگردید و شما پاسخ دهید و به این صورت تجربه کسب نمایید. سایتهایی از این قبیل معمولاً تجارب را به اشتراک میگذارند و باعث گسترش دانش افراد میشوند.

موفق باشید.