برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : ز کساني که در رابطه با رشته ي برق کنترل اطلاعات دارند تقاضاي کمک دارم
arashonline
2007/4/02, 06:25 AM
دوستان عزيز من دانشجوي رشته ي برق کنترل هستم اما در باره ي وضعيت کاري در ايران يا کلا کارهايي که براي اين رشته موجود است ندارم
لطفا راهنمايي کنيد
elaheh_1363
2007/4/06, 02:48 PM
salam , man ham mesle shoma hasta , ageh etelaty gerfted lorfan mano ham dar jaryan begozared. mer30
امیدوارم به جواب برسید ممنون و خداحافظ elahe_1363 :gol:
دوستان عزيز من دانشجوي رشته ي برق کنترل هستم اما در باره ي وضعيت کاري در ايران يا کلا کارهايي که براي اين رشته موجود است ندارم
لطفا راهنمايي کنيد
وضعیت کاری ممکن است برای هیچ رشته ای خوب نباشد ولی برای انکه کار بلد است خوب است وهمیشه.
شما بهتر در ابتدا با هر قیمتی که شده شروع به تجربه اندوزی کنید اموزشهایی مثل PLC,HMI ببینید
salam , man ham mesle shoma hasta , ageh etelaty gerfted lorfan mano ham dar jaryan begozared. mer30
وضعیت کاری ممکن است برای هیچ رشته ای خوب نباشد ولی برای انکه کار بلد است خوب است وهمیشه.
شما بهتر در ابتدا با هر قیمتی که شده شروع به تجربه اندوزی کنید اموزشهایی مثل PLC,HMI ببینید
steve nash
2007/4/17, 08:45 PM
شما متوانید درسایت www.gozinye2.comدر (http://www.gozinye2.comدر) قسمت رشته دررابطه با کنترل اطلاعات کسب کنید:que:
ahmadzadeh
2007/4/18, 12:39 PM
لطفا راهنمايي کنيد
با شماره تلفن 09143637810تماس بگیرید.
zakeri
2007/4/28, 02:56 PM
دوست عزيز
با سلام
رشته كنترل و ابزار دقيق يك رشته بينالمللي بوده كه نه تنها در ايران بلكه در سراسر دنيا ناز شديدي به اين رشته ميباشد. مسير كاري خود را در سيستمهاي Dcs,hmi,plcو پروسسهاي نيروگاهي و نفتي سوق دهيد.
reza farsi
2007/5/08, 12:32 PM
salam man daneshjooye bargh -kontrol hastam
bazar kar in reshte dar iran khoob hast chon in reshte jadidi dar iran hast va az graysh hay digar bargh taif vasie tari darad
dar kol in reshte dar rabete ba robatic va otomasion mibashad:)
سلام،
در مهندسی برق گرایش کنترل از لحاظ کاربردی بهترین رشته است
در تمام صنایع ، تاسیسات ساختمان،نفت وگاز به این تخصص احتیاج دارند
hollow_man
2007/5/11, 12:03 AM
سلام دوستان
راستش من در اين مورد اشنايي دارم ولي نه در اون حد كه بتونم به اين دوست عزيز كمك كنم
اميدوارم دوستان عزيز و ارجمند بتونن به اين دوست خوب كمك كنند
با احترام:gol:
خوب اطلاعات كافي نداري چرا دخالت مي كني؟
hollow_man
2007/5/11, 12:23 AM
دخالت نيست خانم عرض ارادت بود همين حالا شما چرا شدي كاسه داغ تر آش:biggrin:
آخه چه عرض ارادتي دوست عزيز؟
amir_gm_elec_civ
2007/5/18, 05:37 PM
dear arash
برای گرفتن جواب در این دوره زمانه نباید سوال کلی بکنی. شما اول قابلتهای خودتو اعلام کن و بعد 1 سوال مناسبتر بپرس شاید بتونم کمکت کنم.;)
بهترین گرایش از نظر تنوع ودرامد زایی درحال حاضر بشرط تسلط وتجربه